Huvud
Behandling

Modern terapi av prostata adenom: recensioner av prostaplanten

Terapi för godartad prostatahyperplasi i andrologi ges tillräcklig uppmärksamhet. Adenom prostata kan leda till komplikationer i de tidiga skedena av bildningen, infektion och inflammation i urinledaren blåsan stasis urin, förlust av tonus i urinblåsan, urinstörningar, smärtsamma förnimmelser. Långvarig urin stasis bidrar till njurinfektion, utveckling av pyelonefrit, som utan kompetent behandling framkallar njursvikt.

Terapi av andrologiska sjukdomar utförs med hjälp av innovativa mediciner; behandling med en mycket effektiv medicinering Prostaplant vann många positiva recensioner. För en bättre förståelse av sjukdomsförloppet, låt oss vända oss till prostatakörtelns anatomiska egenskaper och funktioner.

Vad är prostata?

Prostata är ett orört muskulärt organ. Han belyser hemligheten som går in i ejakulatet. Orgeln ligger mellan blåsan och rektum, i den främre delen av det lilla bäckenet, på det urogenitala membranet. Körteln är förknippad med kanalen av urinering, vas-deferenserna. Prostata jämförs ofta med kastanj. Dess vikt och storlek beror på ålder, såväl som organismens specificitet. Hos vuxna män är organets längd 45 mm, bredd 20-40 mm, tjocklek 12-23 mm, vikt 145-275 mg. Prostata vävnad består av muskler och elastiska fibrer, prostatakörtlar, uppsamlade i glandulära lobuler, förenade med bindväv.

De är täckta av fibromuskulära septum. Varje lobule har en individuell kanal. Alla kanaler sammanfogar och öppnar på urinrörets prostataområde. När utlösningen utbrott, utlöses ej och bildas som ett resultat av operation av glandulära lobuler.

Prostatan är inkapslad i bindväv och glattmuskelfibrer. Organblodtillförsel lägre vesikala artär - gren av höftartären, från den till prostata artärer grena av 2-5. Åven bildar venös plexus, omfamna de partiella vesiklarna och prostata. Eftersom venös plexus ansluten Wien dorsala penisvenen bakre pungen, går samman venös plexus med vesikal och rektal plexus mottar blod prostata, urinblåsa, sädesledare, sädesblåsorna. I det muskel-elastiska stroma finns lymfatiska kapillärer. Av dessa flyttar lymfan till ytanätet av lymfatiska kärl.

Prostatan utför flera funktioner. Sekretoriska funktionen är att producera en sekretion - en vätska med en svagt alkalisk reaktion. Den produceras kontinuerligt, släpps ut i urinröret genom utlösning, ökar vikten av den seminala vätskan, stöder spermatozoas arbete. Den endokrina funktionen är viktig för en mans manliga kropp och sexuell hälsa - det här är produktionen av testosteron, inhibin, prostaglandiner och hormoner som kontrolleras av hypofysen och hormonerna. Den mekaniska funktionen är utlösning av ejakulatet genom en sammandragning av den släta muskulaturen. Barriärfunktion - neutralisering av infektioner i urinvägarna, urinvägarna.

Idén om prostata adenom

Bland prostata sjukdomar är en av de vanligaste adenomen benign hyperplasi. Man tror att adenomen är associerad med den manliga klimakteriet. I kroppen bildas knölar, vilka ökar i storlek, komprimerar urinröret. Under gynnsamma förhållanden växer organvävnaden, hypertrofier, och blir till ett adenom. Tumören är godartad, ökar långsamt utan metastaser, patologiska manifestationer. Sjukdomen manifesterar sig mot en bakgrund av hormonell obalans, en minskning av produktionen av manliga könshormoner och en ökning av produktionen av kvinnliga hormoner. Risken för sjukdomen växer efter 40 år, hos unga män är sjukdomen nästan inte funnen.

Godartad hyperplasi kännetecknas av en urinering av urinering; under den period då de växande tumör trycker på urinröret, som ligger djupt i prostata, det finns en viss symptom, smalnar kanalen urin. Det finns plötsliga och oemotståndlig lust att urinera, känsla otillräcklig tömning försvagades ström, frekvent och svår urinering, särskilt på natten, vilket leder till sömnstörningar. är det nödvändigt starkt anstränga magmusklerna sålunda kan överflödet av blåsan inkontinens. Patienter i tömningsprocessen kan bli mycket trötta och ta pauser för vila.

För adenom karakteriseras av 3 utvecklingsstadier. Vid första finns det en akut urinretention, kan det vara omöjligt att urinera, med försvagande behov av att urinera, smärta ovanför pubis. Detta stadium varar i 1-12 år, beroende på det ursprungliga tillståndet för hälsa och livsstil hos en man. Det andra steget är mer uttalade symptom, strålen avbryts under urinering, ofullständig tömning inträffar, vilket leder till inflammation i slemhinnan, det finns smärtor och ovanför pubis. Den tredje etappen kännetecknas av ofrivillig urinering, vilket kräver användning av urin. Komplikation av sjukdomen är en akut retention av urinering. Det beror på följande faktorer:

 • missbruk av alkoholhaltiga drycker
 • tidig tömning
 • sängstöd;
 • hypotermi;
 • förstoppning.

Med denna symptomatologi borde du omedelbart kontakta en läkare för råd och behandling.

Drogterapi för prostata adenom

Ett av problemen är initiering av behandling för patienter med de första symptomen på adenom, sjukdomen utan behandling leder till försämring av symtom, livskvalitet, sannolikheten för kirurgisk ingrepp ökar. En viktig plats är medicinerapi som ett konservativt tillvägagångssätt. Många patienter får långsiktiga möten som förbättrar deras tillstånd. Olika effektiva läkemedel kan användas för att minska risken för sjukdomsprogression. För sådana preparat gäller Prostaplant.

Innovativa läkemedel Prostaplant - fitodrug för undertryckning av det manliga hormonet androgen omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron, en biologiskt aktiv form; när den tas emot stannar överproduktionen av protein. Prostaplant erhållits från frukter palmetto, besitter det antiinflammatoriska, anti-androgen effekt, förmåga att reducera tillväxten av tumörprostatavävnad snabbt och effektivt avlägsnar svullnad av prostatan, minskar trycket på urinröret och urinblåsan, minskar vaskulär permeabilitet, är extremt viktigt förbättrad urinborttagningsprocessen med denna sjukdom. Den aktiva substansen är ett serenoiskt krypande extrakt.

Ett stort antal bra recensioner om drogen är en bekräftelse på dess effektivitet. Läkemedlet lindrar symptomen som är karakteristiska för prostatahyperplasi, nämligen smärta och stress i grenområdet, otillräcklig tömning, en liten mängd urin, smärtsam urinering mer frekvent, tråkiga okontrollerbar lust. Prostaplanten frigörs i form av kapslar. Antalet kapslar per mottagning och antalet dagliga doser ordineras av läkaren. Behandlingen brukar varas från 3 månader. Indikation för användning av prostata är godartad prostatahyperplasi av 1-2 graden. Kontraindikationer är malign hyperplasi, en allergi mot den aktiva substansen. Biverkningar är extremt sällsynta, manifesterade gastralgi, halsbränna, illamående. Tidig kvalitetsbehandling av adenom hos många män återvänder till ett helt liv, underlättar och normaliserar hälsotillståndet, har positiv feedback.

Behandling av godartad hyperplasi Prostaplanten är nyckeln till att återställa den förlorade livskvaliteten, minskar sannolikheten för komplikationer och kirurgisk ingrepp.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

"Prostaplant": bruksanvisningar, analoger, recensioner

En människas hälsa beror på vilken livsstil han kan leda. Om det normala arbetet i de inre organen och kroppssystemen störs, kommer den fysiska och psykiska hälsan att försämras, och personen kommer att behöva ändra sitt vanliga sätt att leva.

Men när en man stör arbetet och hälsan hos reproduktionssystemet blir han sårbart och känns ofullständigt. Idag kan medicin besegra även de mest komplexa manliga sjukdomarna, som prostatit och adenom. Förberedelsen "Prostaplant" klarar sig perfekt av dessa sjukdomar.

Beskrivning av beredningen

"Prostaplant" är en fytopreparation, det är en biologiskt aktiv tillsats som används för förebyggande ändamål vid behandling av läkemedel med sjukdomar i reproduktionssystemet. Denna åtgärd är inte ett läkemedel, utan en läkande produkt med naturliga ingredienser.

Detta läkemedel är gjord i form av tabletter, de har ett gelatinhaltigt skal och ser ut som kapslar, innehåller ett torrt extrakt av palmfrukter (palmer sabal). Antalet kapslar kan vara 30, 60, 90 stycken, beroende på vilket läkemedel som föreskrivs för läkemedlet "Prostaplant". Bruksanvisningen beskriver i detalj hur mycket och hur man tar det, och när det är kontraindicerat.

Hur fungerar bioadditivet

Den vegetabiliska komponenten som finns i tabletterna "Prostoplant" påverkar ämnesomsättningen i prostata-cellerna, liksom syntesen av könshormoner i den. När metaboliska processer kränks, blir testosteron i stora mängder till dihydrotestosteron, på grund av att denna prostata vävnad prolifererar.

Palmfruktuttaget stör inträngningen av dihydrotestosteron i prostataceller och saktar ner processerna genom vilka androgener syntetiseras. Som ett resultat sänker dihydrotestosteron sin bildning.

Från instruktionen om applicering av "Prostagluka" kan du ta reda på att det verkar på detta sätt på en mans kropp:

 • När läkemedlet tas i bruk stabiliseras produktionen av androgener.
 • Avlägsnar inflammatoriska processer som förekommer i prostata.
 • Eliminerar svullnad.

Produkten förbättrar blodcirkulationen effektivt i det lilla bäckens kärl, på grund av detta förbättras kapillärernas patency, vilket resulterar i att svullnaden i prostata och inflammation minskas signifikant. "Simpleplant" lindrar det ökade trycket från urinblåsan, på grund av denna smärta i ljumsken, och urinering återkommer normalt. Denna handling av läkemedlet ger honom en stor fördel i jämförelse med resten i behandlingen av adenom och prostatit.

Det är nödvändigt att veta att läkemedlet inte ökar testosteronhalten och inte förbättrar erektionen.

Indikationer för användning

Läkemedlet "Prostaplant" används för att normalisera urinsystemet i närvaro av prostata hyperplasi. Symtom där ett läkemedelsfyto-läkemedel används:

 • Med frekvent uppmaning att gå på toaletten, särskilt på natten.
 • Med smärta vid urinering.
 • Utseendet på en känsla av ofullständig tömning av blåsan.
 • Obehag och en känsla av tryck i perineum, vilket ökar under ett försök att urinera.

Dessa symptom känns av de män som lider av prostata adenom eller akut stadium av prostatit. Instruktionerna för användning av "Prostagluka" säger att det eliminerar dessa tecken om sjukdomsfasen inte är en försummad form. I allvarliga former av dessa sjukdomar (speciellt om kirurgisk ingrepp är nödvändig) kan läkemedlet inte effektivt hjälpa patienten. Men "Simple Plane" är utmärkt för användning i postoperativ period, för återställande terapi. Det är användbart att använda för att förhindra återkommande av dessa sjukdomar.

I instruktionerna för användning av "Prostagluka" sägs att läkemedlet kan tas till personer med kroniska sjukdomar av alla slag. Dess växtdelar strider inte mot de komponenter som ingår i kompositionen av medicinska preparat. Recensioner om prosto-prostata läkarna säger att läkemedlet inte har några negativa effekter på människokroppen.

Kontraindikationer och försiktighet vid användning

"Prostaplant" har en kontraindikation att använda. Det kan inte tas med den individuella intoleransen av kroppsdelar av läkemedlet, dess beståndsdelar. I detta fall kan produkten orsaka allergier. Om en allergisk reaktion har inträffat måste läkemedlet ersättas med en liknande, som inte orsakar det, varvid allergenet elimineras. Intolerans mot organismen av detta läkemedel manifesteras i denna form:

 • Hudutslag.
 • Rödhet på kroppen.
 • Klåda.
 • Brännande känsla i ljummen.

Instruktionerna för användning av "Prostoplast" säger att vid förekomst av sådana tecken ska läkemedlet stoppas omedelbart och konsulteras av behandlingsläkaren.

Allergi behandlas symptomatiskt, med hjälp av antihistaminer. Om män har allvarliga patologier som är förknippade med matsmältningssystemet eller blodsjukdomar, föreskrivs kosttillskottet uteslutande under överinseende av en specialistläkare.

Biverkningar

Preparatet "Prostaplant" ger inte några biverkningar vid tillämpningen. I sällsynta fall, om du tar en kapsel på tom mage, är följande manifestationer möjliga:

 • Halsbränna.
 • Illamående.
 • Smärta i magen.
 • Önskningar för kräkningar.

Läkemedlet bör förbrukas först efter måltid.

Liknande droger

Analoger av "Prostagluta" är sådana droger:

 • "De kommer prostata".
 • "Strogen With."
 • "Prostess Uno."
 • "Permikson".
 • "Kapistan".
 • "Prostagutmono."
 • "Prostamol Uno."
 • "Serpens".
 • "Prostess".
 • "Prostaseren".

Innan du använder något av ovanstående läkemedel bör du noggrant studera instruktionerna för användningen, som finns i förpackningen. Priset på "Prostoplant" kan vara högre än det för dess analoger.

Applikationsfunktioner

I de fall där den behandlande läkaren inte utse en särskild regim av verktyget, är det nödvändigt att ta en kapsel per dag på samma tid kan vara en skillnad på högst 1 timme.

Eftersom kapseln är gelatin, ska den tvättas med kallt, kallt, stillt vatten. Varmvatten, liksom fruktjuicer, kan lösa tablettskalet innan det går in i magen före tid.

Kapsel kan inte tuggas. Om patienten inte kan svälja p-piller kan den skäras och innehållet spädes ut med vatten och sväljas. Med detta läkemedel minskar dess effektivitet, vilket innebär att det är nödvändigt att justera dosen och behandlingsförloppet.

Recensioner och priser

Om det här läkemedlet är svårt att hitta dåliga recensioner. När allt kommer omkring normaliserar han snabbt arbetet hos det genitourära systemet för män. Det finns flera negativa recensioner. Män hävdar att läkemedlet inte har någon effekt, men de erkänner själva att de bryter mot användningsanvisningarna, såväl som de tillhörande läkarnas rekommendationer. Om läkemedlet "Prostaplant" recensioner är mest positiva. Kostnaden för läkemedlet kan variera beroende på vilket apotek som ska köpas, och vilken form av läkemedlet är förskrivet (kapslar eller tabletter). Priset för "Prostoplant" är i genomsnitt 400-650 rubel. Liknande medel är inte sämre i effektivitet, men billigare.

Vissa människor vill veta vad som är bättre - "Prostamol" eller "Prostaplant"? Recensioner i denna fråga är tvetydiga. Båda drogerna är inte dåliga alls.

Prostaplant

12/12/2017 medication 3,697 visningar

Prostaplant är ett läkemedelspreparat som tillverkas på basis av växtråvaror och används allmänt vid behandling av prostatapatologier. För att uppnå en snabb och maximal effekt av behandlingen ska alla rekommendationer som denna bruksanvisning innehåller följas. Dessutom ges information om analoger Prostorma i Ryssland, priser och recensioner om medicinen från läkare och patienter.

struktur

Prostaplant (internationellt namn - Prostaplant) innefattar växtextrakt i sammansättningen av den dvärgpalm (Sabal genus) i en mängd av 320 mg i varje dos.

 • etanol;
 • gelatin;
 • färgämnen av blått, svart och gult;
 • glycerol.

Typ av problem

Prostaplanten frigörs i kapslar, vilket bör tas oralt. Kapseln är mörkgrön i färg och har oval form. I förpackningen med 30 kapslar och den officiella instruktionen från tillverkaren.

Farmakologisk aktivitet

Farmakologisk grupp - ett verktyg som används i urologisk praxis för symptomatisk (komplex) behandling av godartade prostatatumörer. Verkningsmekanismen baseras på de aktiva substansernas förmåga att blockera effekten av enzymet 5-a-reduktas på hankroppen. Denna åtgärd leder till en minskning av hormonets dihydrotestosteron, östrogener, vilka är de ledande faktorerna i bildandet och tillväxten av prostatatumören.

 • Minskningen av proliferation av prostatavävnad;
 • förbättring av störd urinering
 • minskning av smärtsamma känslor under samlag (ejaculation), urinering;
 • reduktion av ödem i prostata.

Indikationer för användning

Tysk tillverkare av dr. Schwabe godkänd som indikation på användningen av störningar i urinfunktioner hos vuxna män med godartade prostatiska adenomer.

Kontra

Allergiska reaktioner (främst färgämnen) är den enda kontraindikationen för användning av en medicinsk produkt, som är officiellt godkänd av tillverkaren.

Prostaplant inte föreskriva kvinnliga patienter (blivande mödrar, under amning) och barn (pojkar) under 18 år.

Instruktioner för användning

Prostaplant används endast inåt, oavsett måltiden. Kapsel slog in hela, öppna inte. Drick inte mer än 50 ml vatten (små volymer).

Dosering per dag för vuxna manliga patienter är 1 kapsel. Det är lämpligt att ta åtgärden samtidigt - på morgonen (före lunch), lunch eller på kvällen (efter middagen). Mottagningstiden bör vara konsekvent med läkaren beroende på symtomatologin och graden av sjukdomen.

överdos

I tillverkarens anteckning finns inga beskrivningar av de negativa följderna av överdoseringen av prostagimplantatet.

Biverkningar

Eventuella biverkningar (förekommer sällan):

 • utslag på huden
 • ödem på huden
 • illamående;
 • buksmärtor;
 • svullnad i bröstet hos män (reversibel bieffekt).

Viktigt! Om några biverkningar utvecklas, berätta för din läkare och sluta ta medicinen.

Interaktion med andra medel

Prostplantatet är normalt för kompatibilitet med andra droger.

Vid graviditet och amning

Prostaplant används aldrig under graviditet, såväl som ammande spädbarn (postpartum laktation).

Med alkohol

Vid interaktion med höga doser alkohol reduceras effektiviteten av behandlingen. Prostaplant och alkohol kännetecknas av dålig kompatibilitet.

analoger

I listan över inhemska och utländska läkemedel för vilka Prostaplant kan ersättas betyder det:

 • Prostaker;
 • Prostakur;
 • Euron är enkel;
 • Permikson;
 • Prostamol Uno (tabletter);
 • Palprostes;
 • Adeno-Rietz.

Synonymer i drogernas sammansättning har inga skillnader. Skillnaden mellan substituten endast i tillverkaren, form av frigivning av medel.

Viktigt! Oavsett form av den patologiska processen utförs någon ersättning av läkemedel endast av behandlingsläkaren.

Utgångsdatum

Prostanant ska förvaras i 5 år från produktionsdagen. Om utgångsdatumen har löpt ut är godkännandeformen förbjuden.

Försäljningsvillkor och förvaring

Produkten säljs på apotek utan recept på latin. Patienten ska ha medicinska möten (helst med indikation på INN på latin), där dosen och dosen är angivna.

Förvara läkemedlet vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C. Det är viktigt att välja ett torrt rum där det inte finns tillgång till barn.

Särskilda instruktioner

Läkemedlet gäller inte kvinnor, barn. Verktyget påverkar inte männs förmåga att hantera mekanismer, transport.

Kostnaden för drogen är olika i olika regioner. 30 kapslar Prostaplena kostar från 450 rubel.

recensioner

Ivan check urolog: Prostplant hjälper snabbt mina patienter försiktigt normalisera störningar utvecklas i urinvägarna, prostata adenom (en sjukdom som kännetecknas av tillväxten av dess vävnader). Efter behandlingskurser (varaktighet väljs individuellt) har män mindre prostata. En bekväm metod för applikation tillåter dig att göra behandlingen mer effektiv, eftersom patienter lätt kan ta medicin. Utbud av billiga analoger (ryska) gjorde extremt sällsynt eftersom jag är övertygad i hög effektivitet och säkerhet Prostaplanta.

Kirill Panaceev, urolog: botemedlet är ett utmärkt verktyg för behandling och förebyggande av störningar som uppstår med prostata adenom. Det finns billigare (ryska) analoger av Prostagluta, men deras effektivitet är inte alltid bevisad. Det är viktigt att följa kraven i bruksanvisningen. Man bör komma ihåg att botemedlet aldrig används i barndomen.

Timothy K.: Jag går ofta igenom prostata behandling för utnämningar av en läkare. Jag kommer att säga att jag är mycket nöjd med hur det påverkar prostata och eliminerar symtomen på hyperplasi.

Ivan R: drogen bidrar till att eliminera smärta vid urinering och med ejakulation. Jag känner effekterna efter en vecka från början av ansökan. Mycket nöjd med hur läkemedlet fungerar.

Prostaplant från prostata adenom: recensioner och indikationer, analoger

Adenom i prostatakörteln i 100% av fallen åtföljs av dysursjukdomar. För att förbättra urodynamiken kan du använda naturläkemedel. Till exempel visade sig Prostaplant vara mycket bra.

I läkemedlet är den aktiva ingrediensen ett torrt extrakt av krypande palmfrukter. Ämnet har en positiv effekt inte bara på urodynamik utan även på hormonell bakgrund. Det finns bevis för att extrakten av krypande palmfrukter undertrycker aktiviteten av 5-alfa-reduktas.

Prostaplant är tillgängligt i form av kapslar för oral administrering. Priset för Prostaplant 320 mg är i genomsnitt cirka 550-700 rubel (30 kapslar). Läkemedlet frigörs utan recept från en läkare.

Hur fungerar medicinen?

Ursprungligen är det nödvändigt att beteckna vad som är adenom i prostatakörteln. Så, BPH är en sjukdom där prostata vävnad ger sig till hyperplasi. På grund av ökningen i glandularorganet smalnar lumen i urinröret och mannen utvecklar dysursjukdomar.

Och problemen uppstår inte bara med urodynamik. Adenom i prostatan åtföljs av erektil dysfunktion, för tidig utlösning och kränkningar av hormonell bakgrund.

Symtomatisk behandling av BPH är reducerad till användningen av alfa-1-blockerare och hämmare av 5-alfa-reduktas. Men idag finns det gott näringstillskott till salu, vilket också kan användas för symptomatisk behandling av prostata adenom.

Prostaplant - ett läkemedel baserat på örter, vilket bidrar till stabilisering av prostata och lindring av dysursjukdomar. Läkemedlets sammansättning innefattar:

 1. Torrt extrakt av krypande palm.
 2. Polysuccinatgelatin.
 3. Färgen.
 4. Glycerol.
 5. Svart och gul oxid.

Den aktiva substansen är ett extrakt av en krypande palm. Komponenten undertrycker aktiviteten av 5-alfa-reduktas och därmed störning av omvandlingen av fri testosteron till dihydrotestosteron. Detta förhindrar ytterligare tillväxt av prostata adenom.

Intressant är att Prostaplant inte påverkar nivået av LH och FSH i blodplasman. Vari den aktiva komponenten av läkemedlet undertrycker också BPH obehagliga symptom, dvs smärta vid urinering, känsla av ofullständig tömning av blåsan, att nattlig urinträng urinera.

Extrakt av krypande handflatan har också en uttalad antiinflammatorisk effekt. Komponenten minskar kompressionen av den prostatiska delen av urinröret, prostata och blåsans hals. Detta förbättrar urodynamiken. Prostaplant har ingen negativ effekt på styrkan.

Några andra naturopatiska medel har också samma komplexa effekt som Prostplant. Till exempel har den kinesiska urologiska patchen ZB Prostatic Navel Plasters visat sig bra.

Läkemedlet kan användas som en monoterapi vid behandling av prostatit och godartad prostatahyperplasi med 1-2 grader av svårighetsgrad. Sammansättningen av den urologiska lappen innehåller många aktiva komponenter.

BAA har inga begränsningar att använda, och kan även användas av äldre patienter.

Instruktioner för användning

Prostaplant rekommenderas endast användas vid symptomatisk behandling av godartad prostatahyperplasi med 1-2 grader av svårighetsgrad. Med prostatit och andra patologier i genitourinärsystemet används läkemedlet inte.

Ta medicinen i samma dos - 2 kapslar per dag. Det är nödvändigt att använda medicinen på morgonen och kvällen. Intaget av mat påverkar inte absorptionen av prostataets aktiva komponenter.

Varaktigheten av behandlingen väljs individuellt. Behandlingsperioden sträcker sig som regel inte över 30 dagar.

Kontraindikationer och biverkningar

För att behandla prostata adenom kan prostaplant inte användas för män som lider av överkänslighet mot botemedelets komponenter.

Under terapeutisk terapi rekommenderas det att man inte använder tillskott med samma sammansättning. Kompatibiliteten hos prostata med alfa-1-adrenerge blockerare och 5-alfa-reduktashämmare är emellertid normal.

Vid användning av kapslar kan dessa biverkningar uppstå:

 • Allergiska reaktioner.
 • Smärta i bukregionen.
 • Diarré.
 • Illamående eller kräkningar.

Vid överdosering är det möjligt att utveckla Quinckes ödem och anafylaktiska reaktioner, därför är det inte nödvändigt att överskrida den reglerade dosen.

Recensioner och Analoger

Recensioner om Prostaplant är olika. Några män hävdar att storleken på prostata adenom har minskat efter att ha passerat terapin, och problem med urinering försvann helt.

Ett antal patienter tvärtom - hävdar att medicinen inte hjälpte dem att bli av med även symptomen på godartad prostatahyperplasi. Kanske de negativa kommentarerna i samband med det faktum att män blir för sent att behandla sjukdomen som BPH mottagliga för läkemedelsbehandling endast vid steg 1-2.

Som analoger till Prostaplant kan du använda sådana droger som:

 • Prostamed (1100-1200 rubel för 200 kapslar). Sammansättningen av läkemedlet omfattar frön av pumpa, pumpa globulin, goldenrod, asp blad. Prostamed kan användas för symptomatisk behandling av BPH 1-2 av svårighetsgrad och med kränkningar av urinering.
 • Prostopin (500-600 rubel för 15 ljus). Suppositorier består av propolis, royal gelé, perga, honung och pollen. Läkemedlet kan användas i BPH 1-2 svårighetsgrad, ulcerös kolit, infertilitet, uretrit, rektal fistel, anala fissurer och hemorrojder.
 • Permixon (800-1000 rubel för 30 kapslar). Den aktiva komponenten av läkemedlet är extraktet av palmfruktkrypning. Permixon får användas för behandling av BPH 1-2 grader av svårighetsgrad och prostatit.

Som en analog kan du överväga kinesiska urologiska gips ZB Prostatic Navel Plasters. Preparatet består av växtkomponenter som har antiinflammatorisk, angioprotektiv immunomodulerande verkan.

Plåstret stänger de dysuriska störningarna och hjälper till att förhindra tillväxten av BPH. Medlet kan användas inte bara med adenom utan även med andra patologier i det genitourära systemet, inklusive kronisk prostatit.

Doktorens kommentarer

Enligt min mening är användningen av prostata och andra preparat på växtbasen en hjälpåtgärd i BPH. Jag är av den åsikten att 5-alfa-reduktashämmare ska ligga till grund för behandlingen.

Varför? Faktum är att dessa läkemedel påverkar omvandlingen av fritt testosteron till dihydrotestosteron och därigenom förhindrar tillväxten av prostatahyperplasi. Alfa-1-adrenoblocker ska användas tillsammans med 5-alfa-reduktashämmare.

Dessa droger stoppar prostatas ökade ton, blåsans hals och den prostatiska delen av urinröret. Det är kombinationen av alfa-1-adrenerge blockerare och 5-alfa-reduktashämmare som visar sig perfekt i praktiken.

När det gäller naturläkemedel rekommenderar jag att du använder transdermala tillägg. De kommer att komplettera läkemedelsbehandlingen perfekt, men de kommer inte att skada levern och SSS.

Som ett hjälpmedel kommer samma kinesiska urologiska gips ZB Prostatic Navel Plasters att göra. Läkemedlet visade sig vara ganska bra i praktiken. Många av mina patienter hjälpte BAA att bli av med dysursjukdomar.

Prostaplant Patient Recensioner

När på natten ett par gånger på småföretag för en natt går du på toaletten, det är nonsens, om på jobbet är allt i ordning. Och om huvudet omedelbart väntar på att reflektera över det fräscha huvudet om "vad man ska göra och hur man ska vara vidare", är det omöjligt att somna omedelbart. I receptionen Dok sagely skrev ut mitt recept för Prostaplant och förklarade något om cyklooxygenas och inte bara lipoxigenas och 5-lipoxygenas, trodde jag att förbränningsanläggningen på en enkel bubblande tydligt på normerna luftrening inte kommer att dra och Projektet bör ändras brådskande. Annars måste jag äta en enkel prostata, eller gå någonstans där denna palmträd Sabal växer, om vilken Doc länge berättade. Bo där bredvid aporna och glöm alla kostnaderna för civilisationen och äta löv av detta palmer.

Jag har problem med urinering. Vem förstår termen "våta strumpor", det är lång tid att förklara det inte nödvändigt. Jag vågade inte gå till doktorn länge, jag hoppades att det skulle gå förbi mig själv. Men sjukdomen själva passerar inte, men intensifieras bara. Urologen sa att jag har en godartad prostataförstoring. Har utsett eller nominerat för att acceptera en prostata. Jag tittade på kompositionen och kom överens omedelbart. Bokstavligen nästa dag var strålen starkare och på natten stod det bara en gång och inte två eller tre som tidigare på små saker. Men doktorn sa att hittills är endast inflammationen borttagen, och då blir det ännu bättre när växthormonet kommer att fungera. Vi väntar.

Kesha, M.O. Jag diagnostiserades med progressiv prostata adenom. Läkaren sa att mina prostataceller multipliceras för mycket och det är farligt. Det kan bli en återfödelse. Prostaplant erbjöds, och om det inte hjälper, då betyder allvarligare, ända till operation. Som jag föreställde mig operationen på denna plats, var jag redo att dricka kamelens skit med åsnans urin, som en trollkarl rekommenderade. Och i jämförelse med dessa östra sötsaker är extrakt av någon slags utländsk palm bara en riktig delikatess. På uzi om en månad har prostata minskat. Läkaren utsåg Avodart, och då skulle han återvända till Prostaplant. När resultatet är synligt är det roligare. Boris tänkte Uljanovsk först att jag hade en tumör i prostata, och läkaren tittade på den och sa att jag bara prostata svullnad, och som ett resultat av kläm urinledare och dåligt vätskeflöden. Han sa att prostataplantan likviderar allting. Jag dricker det bara den tredje dagen, och resultatet är redan märkbart. Det brukade vara en känsla att blåsan inte är helt släppt. Och nu finns det ingen sådan effekt. Och jag är nästan frisk. Men doktorn säger att jag måste jobba med fartygens väggar, eftersom de är för genomträngliga för mig. Misha, Voronezh Dina brev väntar på e-postapoteket. Vi publicerar endast recensioner intressanta för många online apotek köpare, och inte för en eller två.
Köpare bytte till visa beskrivningar och andra mediciner, var intresserade av priser,

FERVEX UPSA N8 d / barnpulver. "Anti-catarrhal, antivirala medel"

MICROGINON N21 dragee "Hormonal, n / tumör"

MERCILON N21 tabletter avsnitt i katalogen "Hormonal, p / tumörmedel"

ELOKOM-salva 0,1% 15g "Externa preparat"

Med hjälp av funktionerna i Internet, ett apotek som försöker de helt och objektivt informera dig om tillgängliga eller marknadsförs inom en snar framtid, hälsoprodukter, sina priser i Moskva. Det finns också kundrecensioner, och inte alltid positiva.

Prostaplant

Blanketter för frisläppande

Recensioner av läkare om prostata

En tillräckligt effektiv beredning av vegetabiliskt ursprung för behandling av godartad prostatisk hyperplasi, kronisk prostatit. Har en bra antiinflammatorisk effekt. Patienter rapporterar en förbättring av kvaliteten på urinering.

Som en monoterapi använder jag sällan, oftare som förebyggande åtgärder. Eftersom en uttalad effekt med stor prostatavolym eller med uttalad inflammation inte uppnås.

Ofta använder jag i kombination med alfa-blockerare för behandling av BPH och i ett komplex av antiinflammatorisk behandling för prostatit.

Ett läkemedel av god kvalitet för behandling av godartad prostatahyperplasi, har antiinflammatoriska egenskaper, minskar ödem, normaliserar urinering.

Ibland en svag klinisk effekt.

Regelbundet använder jag i klinisk praxis med prostatit och godartad prostatahyperplasi.

Testimonials av patienter om prostata

Från det faktum att vi tog mannen från prostatit, arbetade prostatakörteln mest märkbart och snabbt. Han tog det mot bakgrund av smartprostbehandling, redan i de tidiga dagarna sa det att det blev lättare, och sedan märkte jag att han helt slutade stiga upp på natten. Så medicinen är bra, jag förstår inte varför det sällan föreskrivs.

Kapslar "Simpleplant" ordinerades av en läkare i kombination med andra läkemedel. Dricka i 2 månader, en kapsel per dag. Jag kommer inte säga det på en gång, men ömhet och svårighet med urinering passerade. Frekvensen av önskningar minskade, men i viss tid var det en känsla av obehag när du besökte toaletten. Under instruktionen är det nödvändigt att ta tabletter på tom mage. Jag råder inte, då några timmar plågar halsbränna, bättre efter att ha ätit. Det fanns inga andra biverkningar. Läkemedlet är effektivt och mycket billigare än analoger. Viktigt: läkemedlet påverkar inte manlig styrka.

Instruktioner för användning av prostata

Farmakologisk aktivitet

Fytopreparation, som används vid funktionella störningar vid urinering i samband med godartad prostatahyperplasi. Den har antiandrogena, antiinflammatoriska och anti-edematösa effekter selektivt på prostatavävnad.

Mekanism antiandrogen verkan på grund av hämning av aktiviteten av 5-alfa-reduktas (därigenom störs testosteron omvandling till dihydrotestosteron). Prostaplanten förhindrar bildandet av ett dihydrotestosteron-receptorkomplex, dess penetrering i cellens kärna och efterföljande inducering av proteinsyntes. Som ett resultat av denna åtgärd inhiberas processen för proliferativa förändringar i prostatakörtelns vävnader. Prostaplant påverkar inte nivåerna av testosteron, FSH och LH i blodplasma hos män.

Antiinflammatorisk och anti-ödem effekt av läkemedlet beror på hämning av enzymer - cyklooxygenas och 5-lipoxygenas.

Prostaplant reducera kapillär permeabilitet och vaskulär stås, reducerar svullnad och inflammation i prostatan, varigenom man undviker kompression på halsen av urinblåsan och urinröret, urinvägs förbättra dynamiken.

Användning av läkemedlet minskar de specifika symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, och tömningsvolymreduktionskrafter, ofullständig blåstömning, smärta och spänning på skrev steg I och II sjukdom).

Prostaplant minskar inte styrkan, påverkar inte nivån av prostataspecifikt antigen (PSA) i blodplasman.

farmakokinetik

Form av utsläpp, komposition och förpackning

kapslar grön färg, gelatinös, oval, med söm Innehållet i kapslar - oljebeständighetens massa från ljusbrun till mörkbrun färg, med en karakteristisk lukt.

hjälpämnen: Glycerol - 61.522 mg, gelatin polisuktsinat - 127.048 mg, färgämne gul järnoxid (E172) - 2,417 mg järnoxid svart färgämne (E 172) - 2,21 mg, patenterad blå färgämne (E131) - 0,081 mg.

extraktionsmedel: etanol 90%.

10 st. - blåsor (3) - kartongförpackningar.
10 st. - blåsor (6) - kartongförpackningar.
20 st. - blåsor (3) - kartongförpackningar.
20 st. - blåsor (6) - kartongförpackningar.

Doseringsregimen

Tilldela 1 kapsel 1 gång per dag.

Kapslar tas utan tuggning, pressas med en liten mängd vätska. Behandlingstid - minst 3 månader.

Det optimala systemet och upprepade behandlingskurser etableras och utses av läkaren individuellt i varje enskilt fall på grundval av en diagnostisk undersökning.

överdos

Droginteraktioner

Bieffekt

Från matsmältningssystemet: sällan - illamående, halsbränna, gastralgi (speciellt när du tar drogen på en tom mage).

annat: allergiska reaktioner är möjliga.

vittnesbörd

Kontraindikationer för användning

Särskilda instruktioner

Med försiktighet bör ordinera läkemedlet till patienter med en historia av gastrointestinala sjukdomar.

Innan du använder läkemedlet bör du se till att sjukdomen är godartad.

Prostaplant

Kislyakova Anna 18 april 2017

När hyperplasi i prostatakörteln visas att ta fytopreparation Prostaplant, som finns i form av tabletter av grön färg. Detta naturlig läkning åtgärda normaliserar flödet av urin, ger en ström av blod till könsorganen, effektivt minskar inflammation och intern obehag. Trots vegetativ grund, innan man köper Prostaplant, visas en man att rådgöra med den behandlande läkaren, för att utesluta kontraindikationer, biverkningar.

Allmän information och instruktioner för användning av läkemedlet Prostaplant

Detta är en levande representant för fytoterapi, i växtformeln av vilken sådana värdefulla komponenter är koncentrerade, såsom torrt extrakt av palmsapalfrukter och näsrot. Dessa aktiva substanser blockerar snabbt enzymet, som är ansvarigt för att omvandla naturligt testosteron till dihydrotestosteron med efterföljande onödig tillväxt av prostatavävnad. Således finns det en positiv dynamik - inflammation passerar, urinflödet normaliseras och även libido ökas.

Det medicinska preparatet i kroppen Prostaplant ger tonic, anti-inflammatoriska, anti-androgen, anti-ödematös åtgärder direkt på härden sjukdomar. Bland de betydande fördelarna med en sådan tidpunkt bör noteras eliminering av svullnad och inflammation, medan de aktiva komponenterna inte hämmar den kliniska patientens sexuella aktivitet. Dessutom är brinnande känslor och smärta inte längre där, det nervösa nervsystemet slappnar av.

Prostaplant är ordinerat för prostataadenom i ett av stadierna, oberoende av behandling eller som en del av en komplex terapi. Det finns inga medicinska kontraindikationer att använda, förutom fall då patienten upplever ökad känslighet för enskilda växtdelar i Prostaplant-formeln. Biverkningar sker inte heller, men endast i ett tidigt skede av intensiv terapi på huden kan det förekomma ett litet utslag. Det är inte nödvändigt att avbryta behandlingen, för att justera den dagliga dosen tillsammans med den behandlande läkaren.

Administreringssätt, dagliga doser av Prostaplant

Läkemedlet är avsett för oral administrering. Kapslar Prostaplant är indicerat att tas två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen, alltid vid samma tidpunkt på dagen. Endos är 1 kapsel, som inte kan tuggas och tvättas med ett halvt glas vatten. Om ett hemorragiskt utslag verkar, ska behandlingen inte stoppas, men ytterligare specialistrådgivning är tydligt inte överflödig.

Phytopreparation Prostaplant är bara en manlig medicin, kvinnor är inte ordinerad för det. Det finns ingen läkemedelsinteraktion, därför kan läkemedlets verkan kompletteras och stärkas av företrädare för andra farmakologiska grupper. Om det under behandlingen är en uppmaning att kräka, buksmärta, illamående och yrsel, är det bättre att vänta med en ny dos. Det är uteslutet att patienten måste lämna ett sådant möte, välj en analog.

Analoger av Prostaplant

En medicinering kan inte vara lämplig eller ineffektiv i praktiken. Därför utesluter läkare inte utnämningen av prostaplantanaloger i syfte att producera prostata adenom av en av graderna. I detta fall är det nödvändigt att skilja följande villkorliga klassificering av fytopreparationer och inte bara:

 1. En komplett analog av Prostaglutar är den medicinska preparatet Prostaplant Forte, som även finns i form av tabletter för oral administrering. Komponenterna är desamma, men de är mjukare.
 2. Strukturala analoger av Prostaglena, liknande i farmakologiska egenskaper, är: Palprostes, Prostamol Uno, Permixon.
 3. Prostaplanta analoger, som kombinerar den verkningsmekanismen för patologi, följande: Prostagerb H Gentos, Populus compositum CP, Tadenan, Cernilton, Prostopin, Prostagut.

Recensioner om drogen Prostaplant

Kostnaden för en medicinsk produkt varierar mellan 450 rubel, vilket är tillgängligt för män med ett karakteristiskt hälsoproblem. Med tanke på priset är det inte konstigt varför på de medicinska forumen i nätverket domineras av en stor mängd återkoppling om Prostaplane verkliga effektivitet. De flesta av dem har ett positivt innehåll, eftersom patienter lyckades läka prostatahyperplasi. Nöjen och det faktum att det med konservativ behandling inte finns någon beroendeframkallande effekt, och piller minskar inte libido.

Vissa patienter skriver att slutligen bota dem misslyckades adenom, men de gjorde sig av med de frekventa attacker frodas i en period av remission, säkert gå på toaletten och känns som fullfjädrad män. Detta är också ett positivt resultat, eftersom självförtroende snabbt återvänder och regelbunden urinering upphör att verka som en riktig tortyr. Återvänd libido, och mannen känns igen hälsosam.

Vid medicinska forum finns också negativa recensioner om effektiviteten hos Prostaplant. Det finns de anteckningar där det rapporteras att läkemedlet på ingen sätt påverkat prostatakörtelns hyperplasi, visade sig vara en napp för prostata adenom. För någon blev han en panacea, och någon associerar med en placebo. I det senare fallet var det nödvändigt att behandlas med andra konservativa metoder och pengar slösades bort.

Negativa kommentarer från män med inflammerad prostata i nätverket är få, men deras närvaro väcker vissa tvivel när det gäller det kommande köpet. Därför är det bättre att i god tid adressera urologen och individuellt för att diskutera sådant inköp och vidare medicinska kurser i husförhållanden.

Prostaplant är en medicinsk förberedelse mot progressiv inflammation i prostatakörteln, som är av vegetabiliskt ursprung. Det kan tas vid vilken tid som helst, helst i ett tidigt skede av en karaktäristisk sjukdom. Det finns alla chanser för ett tidigt botemedel, det viktigaste är att noga följa de dagliga doserna, ta kursen till slutet. Medicin är efterfrågan bland massorna, men läkare utesluter ytlig självmedicinering.

Prostaplant

Beskrivningen är aktuell på 2015/08/14

 • Latinska namn: Prostaplant
 • ATX-kod: G04CX02
 • Aktiv beståndsdel: Palmetto Creeping Extract
 • producent: Dr. WILLMAR SCHWABE, GmbH Co. (Tyskland)

struktur

Torrt extrakt av krypande palmfrukter, gelatinpolysuccinat, glycerol, oxid svart och gul, färgämneblå.

Typ av problem

Kapslar av gelatinös grön färg, oval i en blister, kartongförpackningar nr 30,60.

Farmakologisk aktivitet

Selektiv antiinflammatorisk, antiandrogen, anti-edematös effekt på prostatavävnad.

Farmakodynamik och farmakokinetik

farmakodynamik

Anti-androgena verkan hos prostaplanten beror på undertryckandet av 5-alfa-reduktasaktiviteten, vilket orsakar en kränkning av omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron. Läkemedlet interfererar med syntesen av protein, saktar ned spridningen av vävnader i prostatakörtelns vävnader. I det här fallet, Prostaplant på nivåer testosteron LH och FSH i blodplasmen hos män påverkas inte.

Antiinflammatorisk och anti-edematös effekt av läkemedlet beror på undertryck av enzymer av 5-lipoxygenas och cyklooxygenas.

Läkemedlet reducerar vaskulär stås och kapillär permeabilitet, och därigenom minska prostatainflammation och ödem, vilket minskar sammanpressningen av urinröret och blåshalsen och förbättrar urinutsöndrings dynamik (ökning i styrka och volym av urinering), minskar känslor av spänning och smärta i perineum. När du tar drogen minskar inte effekten.

farmakokinetik

Indikationer för användning

Som ett symptomatiskt botemedel mot urineringstörningar med adenom I och II-scenen (godartad prostatahyperplasi).

Kontra

Överkänslighet mot läkemedlet.

Biverkningar

I sällsynta fall är dyspeptiska fenomen och allergiska reaktioner (klåda och utslag i huden, svullnad) möjliga.

Prostaplant, bruksanvisningar

Ta en kapsel utan att tugga 2 gånger om dagen. Kapslar ska tvättas med ett halvt glas vatten. Inträdesförloppet är inte begränsat och bestäms av sjukdomens kliniska manifestationer. Ibland ordinerar läkaren läkemedlet Prostaplant forte. Det har en liknande effekt, men den innehåller också ett torrt extrakt av näsrot.

överdos

Information om fall av överdosering är frånvarande.

interaktion

Försäljningsvillkor

Förvaringsförhållanden

Vid en temperatur av högst 25 ° C.

Utgångsdatum

Prostaglutantanaloger

Analoger i sammansättning saknas.

Enligt kliniska effekter - Adeno ric, Prostamed, Penester, tillgångs, Garbeol, amniocen, Omnic, Peponen, Likoprofit, Prostalam, Apifor, prostakor, prazosin och andra.

Recensioner om Prostaplant

Recensioner är positiva, med långvarig användning noterar patienterna en minskning av ömhet i perinealområdet och en förbättring av urinprocessen.

Pris på prostata, var man kan köpa

Priset på prostata №30 varierar inom gränserna 490-820 rubel per förpackning, № 60 - från 1003 till 1500 rubel. Köp Prostaplant kan finnas i de flesta apotek i Moskva och andra städer.

Läkemedlet under perioden med prostatit "Prostaplant" (Prostaplant)

"Prostaplant» (Prostaplant)

Läkemedlet under perioden med prostatit "Prostaplant" (Prostaplant) är en antagonist av androgener, som har anti-ödem och antiinflammatorisk effekt. En egenskap av botemedlet är en stark effekt på körteln genom prostata selektiv vägen. Prostatkörtelns celler reproduceras på grund av överdriven ackumulering av dihydrotestosteron i kroppen. Detta element syntetiseras genom verkan av 5-alfa-reduktas från testosteron. Läkemedlet är involverat i blockad av enzymet dihydrotestosteron. Därefter reduceras överdriven bildning av proteinet märkbart, och inhibering av vävnadstillväxt i prostatakörteln observeras.

Läkemedlet under perioden med prostatit "Prostaplant" instruktioner för användning och recensioner: Detta läkemedel reducerar helt alla smärtsymptom, medan det är säkert och utan starka kontraindikationer. Det finns inte ens den minsta beroende. Det finns en förbjuden cirkel av personer som inte kategoriskt ska tillgripa behandling med ett sådant läkemedel (barn, kvinnor, lever och GI).

Verkan av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Läkemedlet tillåter inte aktiv produktion av dihydrotestosteron. Således finns det ingen tillväxt av celler i prostatakörteln. Ett annat läkemedel blockerar den aktiva effekten på kroppen av 5-lipoxygenas och cyklooxygenas, vilket förhindrar bildandet av proteiner som är inflammatoriska. Under den period då en minskning kapillär permeabilitet, därigenom avlägsna svullnad i prostatavävnaden och minska trycket på den uretrala kanalen, känns blåsan bekväm och fungerar korrekt. När ovanstående exponering resultatet är: förbättrad urinflöde, symptom på prostata adenom förstördes (dizuricheskie störningar, smärtsamt och frekvent urinering, tömning mochevika defekt, perineal svår smärta.).

Tidpunkten för läkemedlets verkan under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): En tablett i den aktiva fasen i genomsnitt upp till åtta timmar. Lättnad av symtom kan ses efter en halvtimme efter användning.

Sammansättning av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): extrakt av krypande palm, etanol 90%, färgämnen, glycerin, gelatin.

Indikationer för användning av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Dysuriska störningar under perioden av hyperplasi av den godartade prostatan.

Sättet att använda drogen under perioden med prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Det är tillrådligt att använda drogen på en enda kapsel på en tom magsutra, medan mängden vatten berusad ska vara minimal.

Användningen av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant) hos barn: barnen behöver inte ta ett sådant läkemedel, ja, och reaktionen av botemedlet på barnets kropp har ännu inte bevisats, det kan vara irreversibla konsekvenser.

Applicering hos äldre patienter: personer över åttiotalet, det är värt att vara försiktig, men från 45 till 80 år rekommenderas detta läkemedel till och med för användning under manifestationen av symptom på prostatit.

Applicering under graviditet och amning: kvinnlig hälften av befolkningen, detta läkemedel är onödigt.

Kontra: Det är önskvärt att undvika användningen av läkemedlet under perioden med aktiv manifestation av en allergisk reaktion på komponenterna.

Biverkningar: Mycket sällan kan medlet leda till dyspeptiska störningar: allergiska reaktioner, magont, illamående, halsbränna.

Symptom på överdosering: i så många års försäljning var det inte ett enda fall med en beskrivning av symtomen på en överdos.

Synpunkter från läkare om drogen under perioden av prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Om det är ens det minsta problemet med matsmältningsorganet, rekommenderas det inte att undvika medicinsk rådgivning innan du använder lösningen för att använda Prostaplant. Och en ny nyans före början av kursen terapi bör du vara helt säker på närvaron av prostatit vid något stadium av det.

interaktion: inga prövningar och kontraindikationer identifierades under perioden med användning av läkemedlet med andra läkemedel.

Fördelar (fördelar) av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): mycket effektivt och säkert läkemedel, tolereras enkelt av kroppen, samtidigt som det inte orsakar förvärringar i tillståndet hos andra mänskliga organ. Kostnaden är mycket rimlig.

Nackdelar (minus) av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): en mycket lång behandlingstid.

Rekommenderad kurs för antagning: Den lägsta tid som ska gå en kurs lämnar tre månader. Men det är värt att notera att med komplexa former av sjukdomen kommer att behöva genomföra en andra behandlingskurs. Men bara efter en fullständig undersökning och en läkares rekommendation.

Rekommendera till vänner: Ja, jag kan lugnt rekommendera till min familj och vänner.

Förhållanden för lagring av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Åtgärden hålls på en torr plats, bort från lekfulla barnpennor. Temperaturregimen är från femton till tjugofem grader.

Villkor för ledighet från apotek: Läkemedlet är godkänt för användning som ett läkemedel utan OTC.

Hållbarhet för läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Från produktionsdatumet måste högst fem år passera.

Tillverkaren av läkemedlet under prostatit "Prostaplant" (Prostaplant): Tyska homeopatiska unionen.

Typ av problem: Kapslar är förpackade i blåsor med en kapacitet på 10 kapslar. Antal blåsor kan variera från 1 till 6 (10 kapslar vardera).

Priset på ett läkemedel i prostatitiden "Prostaplant" (Prostaplant): 30 st. från 532 rubel.