Huvud
Skäl

Prostamol Uno

Prostamol Uno är ett preparat baserat på växtbaserade komponenter, anti-androgena, antiinflammatoriska och anti-exsudativa verkningar; Det används för funktionsstörningar vid urinering orsakad av BPH (godartad prostatahyperplasi).

I denna artikel kommer vi att överväga varför läkare ordinerar Prostamol Uno, inklusive bruksanvisningar, analoger och priser för detta läkemedel i apotek. REAL KOMMENTARER av män som redan har använt Prostamol Uno kan läsas i kommentarerna.

Sammansättning och form av frisättning

Kapslarna är förpackade i 15 blister. En, 2 eller 4 blåsor kan packas i en låda.

Sammansättning av 1 kapsel:

 • Aktivt ämne: Frukt av en palm som kryper i form av ett alkoholhaltigt extrakt (9-11: 1) - 0,32 g;
 • Hjälpkomponenter: succinylerad gelatin, glycerol, titandioxid, svart järnoxidfärg, crimson färgämne (Ponso 4R), renat vatten.

Farmakologisk aktivitet - antiinflammatorisk och decongestant. De visar antiandrogen aktivitet.

Indikationer för användning

Prostamol Uno bör tas till de som har upplevt prostata sjukdomar. nämligen:

 1. Godartad utbildning i prostata. En sådan sjukdom kallas ett adenom.
 2. När urinering störs, vilket åtföljs av hyperplasi av prostata.

Verkningsmekanism

De huvudsakliga aktiva ingrediens kapslar Prostamol Uno har antiandrogen, antiinflammatorisk och vasoprotective farmakologisk effekt, och därigenom minska svårighetsgraden av de manifestationer av BPH. Verkningsmekanismen är att inhibera syntesen av enzymet 5-alfa-reduktas, som katalyserar reaktionen av dihydrotestosteron produktionen.

Instruktioner för användning

Enligt instruktionerna för användning ska Prostamol Uno tas oralt efter måltid: svälj hela kapslar utan att tugga och drick mycket vätska.

 • Vuxna patienter ordineras 1 kapsel 1 gång per dag samtidigt.

Varaktigheten av behandlingen i varje fall bestämmer läkaren individuellt. Den rekommenderade kursens längd är minst 3 månader.

Hittade svurit fiende Svampspik! Nails kommer att rengöras om 3 dagar! Ta det.

Hur snabbt normaliserar artärtrycket efter 40 år? Receptet är enkelt, skriv ner.

Trött på hemorrojder? Det finns en väg ut! Det kan botas hemma om några dagar, det är nödvändigt.

Närvaron av maskar säger SMELL från munnen! En gång dagligen dricker du vatten med en droppe.

Kontra

Användningen av Prostamol är kontraindicerad hos individer med etablerad känslighet mot extraktet av palmfruktkrypning, liksom till någon av de hjälpkomponenter som utgör kompositionen.

Läkemedlet är avsett uteslutande för män, är inte förskrivet till kvinnor, används inte i barnläkemedel.

Biverkningar

Under perioden med användning av Prostamol Uno noterades utvecklingen av allergiska reaktioner på komponenterna i läkemedlet. I vissa fall (när du tar drogen på tom mage) kan det vara en känsla av obehag från mag-tarmkanalen i form av illamående och halsbränna.

Särskilda instruktioner

Man bör komma ihåg att användningen av läkemedlet kan minska svårighetsgraden av kliniska manifestationer av prostata adenom, medan organet inte minskar i storlek. Den uppenbara signifikanta interaktionen mellan läkemedlets aktiva substans och läkemedel från andra farmakologiska grupper är inte fastställd.

Analoger Prostamol Uno

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Palprostes;
 • Permikson;
 • De kommer prostata;
 • Prostagutmono;
 • Prostaplant;
 • Serenoi krypande frukt extrakt är torrt;
 • Serpens.

OBS: Användningen av analoger måste överenskommas med den behandlande läkaren.

Medelpriset på prostata, kapslar i apotek (Moskva) är 735 rubel.

Försäljningsvillkor

Inget recept krävs.

Från prostatit klättrade på väggen, bara tenn, vilken smärta, jag vill inte ha någon alls. Med min fru skildes nästan, är jag ständigt nervös och inte till sex. Och jag kan inte stå doktorer, speciellt ge dem min dyraste organ i mina händer - det är högre än jag. Hustru med apotekare rådfrågades, som det visade sig senare, köpte prostata uno, drack tre månader, men efter två veckor började smärtan gå och i en och en halv och en halv - i allmänhet ok. Efter kön, återvände till normala.

Personligen tog jag prostomolen på min doktors råd i två och ett halvt år. Spillo. Sedan läste jag instruktionerna och i slutet, i avsnittet "Särskilda instruktioner" hittade inlägget: "påverkar inte den sexuella funktionen och minskar inte storleken på prostata." Därefter tillämpade jag antimonopolstjänsten med krav på att förbjuda reklam för värdelös drog.

Vanligtvis framkallar annonsering misstro, men prostomolen motiverar verkligen förväntningarna. Mannen accepterades, när han behandlades med en smart prostata, så han hade generellt en snabb och ihärdig effekt. Det är inte för ingenting att läkare ofta utser honom.

Jag var övertygad av min egen erfarenhet att det inte finns något bättre än Lycoprophy, läkaren rekommenderade det till mig för en kronisk prostatit. Som jag förstår det innehåller den ett extrakt av palmens frukt, som har antiinflammatorisk och anti-edematös effekt, vilket leder till en minskning av frekvensen av natturinering för att urinera. Och i allmänhet har den många andra användbara komponenter och vitaminer för människors hälsa. Jag tog det en månad och jag kan säga att min hälsa har förbättrats.

Prostamol Uno

Beskrivningen är aktuell på 2014/04/24

 • Latinska namn: Prostamol Uno
 • ATX-kod: G04CX02
 • Aktiv beståndsdel: Utdrag av Sabal frukt av små-filed
 • producent: AG Berlin-Chemie (Menarini Group), Tyskland

struktur

Kapseln innehåller: 0,32 g extrakt av småfilbert sabal + hjälpämnen (gelatin, vatten, titandioxid, glycerin, färgämnen).

Typ av problem

Kapslar av 15 stycken (15, 30 och 60 i ett förpackning) är ovala svarta och röda, gjorda av gelatin. Invändig - oljig vätska av brun färg, med en specifik lukt.

Farmakologisk aktivitet

Prostamol Uno och Prostamol - antiinflammatorisk och antihydropic. show antiandrogen Aktivitet.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet inhiberar bildningsprocessen prostglantinov, ansvarig för framväxten och utvecklingen av den inflammatoriska processen prostata och reducerar vaskulär permeabilitet.

hämmar 5-alfa reduktas, ansvarig för omvandlingen testosteron i dihydrotestosteron och en ökning av det inflammerade organs storlek. Således ger Prostamol Uno antiandrogen handling.

Indikationer för användning

Vad är syftet med Prostamol?

 • godartad hyperplasi av prostata och som följd en överträdelse av urinprocessen
 • kronisk prostatit.

Kontra

Biverkningar

Förekommer sällan eller extremt sällan:

 • smärta i magen omedelbart efter inträde
 • hudreaktioner (klåda, utslag, urtikaria).

Instruktioner för användning Prostamol Uno (Metod och Dosering)

Enligt instruktionerna för Prostamol Uno i tabletter tas läkemedlet en gång om dagen för 320 mg.

Hur länge ska jag ta drogen? Behandlingstiden bör utse en läkare. I genomsnitt börjar den positiva effekten av att ta drogen börja efter 2 månader, når en topp - efter 3.

överdos

Det finns ingen information om fall av överdos av läkemedlet.

interaktion

Försäljningsvillkor

Inget recept krävs.

Förvaringsförhållanden

Utgångsdatum

Analoger av Prostamol Uno

Prostamol och dess analoger: garbelol, permixon, palprostes, prostaker, prostagland, prostamid, prostalin, prostata, prostatofyte, tadenan, tadimax.

Priset på analoger är ofta väsentligt annorlunda än originalet.

Afala eller Prostamol - vilket är bättre?

Afalah präglas av låg effektivitet vid bekämpning prostata sjukdomar, även i den komplexa terapin. Många patienter har absolut inga smickrande recensioner om drogen.

Med alkohol

Kombinera drogen med alkoholburk. Men det är värt att komma ihåg att etanol kan ha en irriterande effekt på urinröret. Läkemedlet kan avlägsnas för snabbt från kroppen genom matsmältningskanalen.

Recensioner om Prostamol Uno

Doktorens kommentarer: Läkemedlets effektivitet ökar med samtidig inträde med andra droger. Biverkningar inträffar sällan. Ofta, för uppkomsten av en terapeutisk effekt, bör två eller flera läkemedelskurser tas.

Recensioner på forum: lite positiv. Läkemedlet är effektivt endast med långtidstillträde och kombination med andra läkemedel. Vissa skriver att piller inte hjälper alls eller hjälper illa. Ofta används tillsammans med tablettformen av läkemedlet för behandling av prostata sjukdomar ljus med ett högt innehåll av andra medicinska komponenter. Priset på ljus är ofta högre än tabletter. Därför anser många patienter att användningen av Prostamol Uno är olämplig.

Pris på Prostamol Uno, var att köpa

Priset på tabletter i Ukraina är cirka 142 UAH för 30 tabletter. Du kan köpa 60 tabletter för 275 UAH.

Hur mycket kostar Prostamol i Ryssland? Priset på 30 kapslar är 633 rubel, 60 - 1047 rubel.

Tabletter Prostamol Uno - instruktioner för användning, pris

Instruktion för användning Prostamol Uno indikerar att en växtbaserad beredning är avsedd för behandling av inflammatorisk process i prostatakörteln. Bland sjukdomarna hos den manliga sexuella sfären diagnostiseras kronisk prostatit och prostata adenom oftast. På listan över läkemedel som är avsedda att bekämpa patologiska förhållanden har Prostamol Uno en ledande position på grund av dess säkra naturliga sammansättning och användbarhet.

Prostamol Uno - egenskaper och farmakologiska egenskaper

Prostamol Uno är ett örtmedel baserat på alkoholhalten av Sabal-frukten (dvärgkrypande palm). Läkemedlets verkan syftar till att hämma de processer som är ansvariga för att omvandla hormonet testosteron till dihydrotestosteron, vilket främjar proliferationen av körtelprostatvävnad. Den aktiva substansen i läkemedlet undertrycker enzymet 5-alfa-reduktas och hämmar syntesen av aromatas, under vilken en aggressiv hormon bildas. Således förhindrar läkemedlet progressionen av prostata adenom.

Växtextrakt hämmar bildningen av de stora inflammationsmediatorer - prostagladinov, reducerar permeabiliteten av blodkärl, lindrar inflammation i prostatavävnaden utan att påverka koncentrationen av könshormoner i blodplasman. phytoremedy fördel är att ta det inte minska nivån av potens och libido, det vill säga inte har någon negativ effekt på den sexuella aktiviteten hos män. Med avseende på prostatakörteln ger palmfruktkonsentet antiinflammatoriska, anti-edematösa och anti-androgena effekter.

Användning av läkemedlet inhiberar patologisk proliferation av prostatakörtelvävnad, förhindrar ökning av dess volym, och därigenom minska svårighetsgraden av symtomen vid benign prostatahyperplasi - smärta och stress vid urinering, känsla av ofullständig tömning av blåsan, dysuri, pollakisuri.

Under behandlingen normaliseras styrkan hos urinflödet och volymen av urin frigörs ökar. Dessutom har läkemedlet en mild lugnande, antiseptisk och återställande effekt. Efter oral administration upplöses det gelatinösa kapselskalet och dess innehåll absorberas snabbt. Koncentrationen av den aktiva substansen når maximalt 90 minuter efter att läkemedlet tagits.

Doseringsform

Prostamol Uno släpps i form av ovala, mjuka, röd-svarta kapslar i ett gelatiniskt skal, inom vilket det finns ett palmextrakt. Det ser ut som en oljig vätska med en grönbrun färg med en karakteristisk lukt som är inneboende i denna växtart. Varje kapsel innehåller 320 mg palmextrakt extraherat från sabala frukter + hjälpämnen.

Tabletter Prostomol Uno för 15 stycken placeras i blister av aluminiumfolie. I en förpackning med en beredning kan innehålla 1, 2 eller 4 blister med kapslar.

Vad är syftet med Prostamol Uno?

Användning av Prostamol Capsules rekommenderas till män för eventuella kränkningar av urinfunktionen associerad med prostata hyperplasi av godartad natur. Urologer inkluderar detta verktyg i komplex terapi av kronisk prostatit och prostata adenom. Tack vare en naturlig växtbas, kombineras denna produkt perfekt med andra läkemedel som används vid sjukdomar hos den geniturära kärnan hos män.

Läkemedlet visar god effektivitet vid dysuri - svårighet urinering orsakad av en ökning av prostatakörteln. Användningen av Prostamol Uno hjälper till att stoppa smärtsamma symtom, lindra inflammation och förbättra urinets utsöndring. På samma gång, i sammanfattningen indikerar att läkemedlet är lämpligt att använda endast steg 1 och 2 adenom proliferation, manifest ofullständig tömning av blåsan och ackumuleringen av återstående urin, vilket leder till ökad urinträngning och urinutflöde i flera steg.

På grund av dess anti-edematösa och antiinflammatoriska verkan, ger läkemedlet snabb lindring och stoppar de viktigaste symptomen på den patologiska processen med prostatit.

Instruktioner för användning

Minsta behandlingssättet tar 1 månad, varefter en paus på 2 veckor är nödvändig. Efter att specialisten har bedömt patientens tillstånd kan behandlingen fortsätta. Beroende på svårighetsgraden av tillståndet och andra individuella egenskaper, för att uppnå ett beständigt positivt resultat, måste flera behandlingskurser slutföras. I genomsnitt manifesteras den maximala terapeutiska effekten efter tre månader med regelbunden medicinering.

Effekten av Prostamol Uno har bekräftats officiellt av ett antal kliniska studier där patienter från urologiska kliniker deltog. Läkemedlet testades också vid Institutet för Urologi Rosmedtechnologies och på grundval av Sechenov MMA. Trots det faktum att detta läkemedel inte innehåller några starka substanser (antibiotika, hormoner), men bara har växtkomponenter i det, är resultatet av dess användning imponerande.

Nästan 80% av patienterna bekräftade försvinnandet av patologiska symptom och noterade förbättringar i det allmänna tillståndet. Mer än 65% av patienterna med kronisk prostatit kom urineringsprocessen tillbaka till det normala, och nattliga begär slutade helt. Hos patienter med prostataadenom ökade urinläckaget med mer än 25% och volymen av kvarvarande urin minskade med hälften.

Den största fördelen med Prostamol Uno är att den kan tas under lång tid utan rädsla för negativa hälsoeffekter. När du bekräftar diagnosen, rekommenderar experter att ta phyto-droger hela tiden. Växtextrakt, till skillnad från kemiska komponenter i andra läkemedel, har ingen toxisk effekt på vitala organ - lever, njurar, hjärtan.

Dess användning låter dig stabilisera tillståndet, ta bort inflammation och sakta ner den patologiska processen. Även om det här verktyget inte kan bota BPH, men för att förhindra ytterligare spridning av körtelvävnad, är han fullt kapabla. Plus, Prostamol Uno normaliserar urinering, lindrar smärta och hjälper till att eliminera vanliga önskningar som till och med stör patienten på natten.

Kontraindikationer och biverkningar

Prostamol Uno är ett helt säkert medel, med praktiskt taget inga kontraindikationer. Den enda begränsningen att använda är den individuella intoleransen hos den aktiva substansen eller andra komponenter som utgör den hos personer med tendens till narkotikaallergier.

Bedömning av recensioner av patienter som tar läkemedlet, orsakar inte Prostamol negativa reaktioner. Ingen nämnde illamående, buksmärtor eller andra systemiska effekter som påverkar de inre organen. I mycket sällsynta fall har patienter med en tendens till allergier halsbränna eller illamående, buksmärta, omedelbart efter att ha tagit kapsel eller hudreaktioner (utslag, klåda, hyperemi).

Ytterligare rekommendationer

Läkemedlet Prostamol Uno är väl förenligt med andra läkemedel, därför ingår det i den komplexa behandlingen samtidigt med antibiotika, adrenoblocker och andra potenta medel. Med kronisk prostatit, för att förbättra effektiviteten av behandlingen, kan du ta Prostamol tillsammans med Tamsulosin tabletter.

Långtidsanvändning av Prostamol Uno kan signifikant minska sannolikheten för komplikationer, förlänga perioderna med eftergift med kronisk prostatit, förbättra patientens tillstånd och livskvalitet signifikant vid godartad prostatahyperplasi.

Synpunkter från urologer i utvärderingen av effektiviteten phytoremedy isär. Vissa läkare anser att användningen Prostamol ger mycket goda resultat i kombination med andra läkemedel, andra - tror att läkemedlet är ineffektivt vid behandling av sjukdomar i det urogenitala systemet hos män men tillräckligt rezultativen som ett förebyggande medel som förhindrar utvecklingen av prostatit.

Analoger och pris

Kostnaden för den ursprungliga drogen Prostamol Uno, som görs av tyska företaget Berlin-Chemie är ganska hög, och på apoteket nätverket är det inte alltid. I det här fallet hjälper specialisten att välja billigare ryska analoger. Exempelvis tabletter är populära Afala vars pris är mycket lägre eller rektala suppositorier och Vitaprost Bioprost används i inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Dessutom kan läkaren rekommendera andra läkemedel av inhemska och utländska tillverkare:

 • Prostamed;
 • Prostaplant;
 • Prostatofit;
 • Garbeol;
 • Permikson;
 • Adenom gran;
 • Prostaker;
 • Adenorm;
 • Urorek.

Pris på fytoteal

Prostamol Uno - ett drog dyrt, men om du anser att för att uppnå ett bestående resultat tar det lång tid, kommer behandlingen att kosta en betydande mängd. Här är genomsnittspriserna för läkemedlet i apotekskedjan:

 1. Prostamol Uno (30 kapslar) - från 700 rubel;
 2. Prostamol Uno - 60 kapslar - från 1350 rubel.

Om priset på läkemedlet för patienten verkar för högt, kommer specialisten att hjälpa till att hämta billigare analoger. Till exempel kostar det inhemska läkemedlet Afala bara 300 rubel per förpackning och Prostalin Forte-ljus - från 220 rubel.

Feedback på ansökan

Läkarnas kommentarer om Prostamol Uno bekämpar det faktum att effektiviteten av detta läkemedel är bäst manifesterad i kombination med andra läkemedel som används för att behandla patologierna hos det genitourära systemet för män. Dessutom tror experter att för att uppnå ett varaktigt positivt resultat är det nödvändigt att genomgå minst 2-3 fullvärda behandlingsbehandlingssätt.

Patienternas åsikter om förberedelserna är väldigt olika, både positiva och negativa. Många tror att priset på drogen är orimligt överdriven, och effektiviteten är ibland mycket lägre än den som tillverkaren förklarar.

Granska nr 1

Även denna vinter, efter att ha haft tid på gatan i svår frost, har symptomen på prostatit inte återkommit. Ett bra läkemedel, men det ska användas samtidigt med andra läkemedel, annars kommer effekten att vara försumbar.

Referens nr 2

Dessutom har detta läkemedel många analoger, inklusive inhemsk produktion, som kostar en storleksordning mindre, men den terapeutiska effekten av deras användning är densamma och ofta ännu högre. Därför tror du inte på de läkare som erbjuder en dyr och ibland användbar lösning, alltid vara intresserade av andra alternativ, analoger och studerar medicinens sammansättning. Jag gillade drogen Urotrin mer.

Prostamol uno: bruksanvisningar

struktur

Varje kapsel innehåller 320 mg av extraktet från Serenoa repens-växten (9-11: 1). Extraktionsmedel: Etanol 96%.

succinylerad gelatin, glycerin, renat vatten, färgämnen: titandioxid (E 171), svart järnoxid (E 172), koschenillrött A, och en 80% (E 124).

beskrivning

Farmakologisk aktivitet

Prostamol uno är en örtberedning för behandling av prostata sjukdomar (urologiskt medel).

ATX-kod: G04CX02, ANVÄNDAR FÖR BEHANDLING AV HYPERTROPHY OF PROSTATE; Serenoa repens

Indikationer för användning

Klassificering av godartad prostatahyperplasi i etapper:

- långvarig eller intermittent urinering

- försvagat urinflöde

- frekvent urinering (speciellt på natten)

- slutföra tömningen av blåsan.

kvarvarande urinstadiet

- ytterligare svårigheter med urinering

- ofullständig tömning av blåsan, kvarvarande urin efter urinering i blåsan

- känsla av ofullständig urinering.

Följande symptom kan uppstå om du lider av godartad prostatahyperplasi:

• Behovet av frekventare urinering, särskilt på natten

• svagt eller intermittent urinflöde

• känsla av ofullständig tömning av blåsan

Smärta vid urinering

• Överträdelser i sexuellt liv.

De flesta av dessa symptom orsakas av en smalning av urinröret på grund av utvidgningen av prostata.

Extrakt av Serenoa repens växt förhindrar ytterligare tillväxt av prostatavävnad, reducerar blåstrycket, urin flödet ökar, har anti-inflammatoriska egenskaper och därigenom förbättra urinering och förbättra patientens tillstånd.

prostata ökning beror huvudsakligen på ökad bildning av androgen dihydrotestosteron (DHT), som binder till cytosol-receptom orsakar tillväxt av prostatavävnad. Resultaten av in vitro-experiment indikerar att anläggningen Serenoa repens-extrakt har antiandrogen verkan genom att blockera bindningen av DHT till dess receptorer och därigenom hämma aktiviteten av enzymet 5-alfa-reduktas, som omvandlar testosteron till DHT.

Verkan av extraktet från växten Serenoa repens är antagligen också baserat på flera andra mekanismer:

• inhibering av prostata epithelial proliferation

• Inhibering av prolactinreceptorbindning och störning av signalöverföringsprocesser

• Effekten av avslappning av släta muskler

• antiinflammatorisk effekt på grund av inhibering av 5-lipoxygenas, cyklooxygenas och inhibering av aktiviteten hos inflammatoriska mediatorer.

Extraktet av Serenoa repens absorberas snabbt. Efter oral administration uppnås toppkoncentrationen i plasman efter ca 1,5 timmar.

Vid försök på djur observerades inte fenomen, såväl med ett enda intag av en stor mängd som med ett långsiktigt intag av substansförgiftning. Prekliniska studier av teratogenicitet, fertilitet, mutagenicitet och carcinogenicitet gav inga signifikanta resultat.

Kontra

om du har överkänslighet mot växten Serenoa repens, färgen på cochineal red A (E 124) eller till andra komponenter i Prostamol uno.

Dosering och administrering

Den vanliga dosen är:

Dagligen 1 kapsel Prostamol uno på samma tid på dagen. Capsule sväljas efter att ha ätit, utan att tugga och tvätta med tillräcklig mängd vätska.

Varaktigheten av ansökan beror på sjukdoms typ, svårighetsgrad och kondition och är inte begränsad i tiden. Rådfråga din läkare om detta.

Godartad prostatahyperplasi är en långvarig kronisk sjukdom. Således bör Prostamol uno tas kontinuerligt under lång tid. För framgångsrik behandling är särskilt viktigt regelbundet dagligt intag. Relief of suffering bör inte förväntas omedelbart, men först efter cirka sex veckor. Den fulla effekten kan uppnås inte tidigare än i tre månader. Varaktigheten av att ta Prostamol uno är inte begränsad i tid och läkemedlet kan tas utan rädsla under en längre tid.

Om det inte finns någon förbättring eller omvänt, det förvärras, så behöver du en läkares samråd.

Om du tog mer Prostamol® uno än vad du borde ha

Fall av överdosering av Prostamol uno har hittills inte rapporterats.

Om du har glömt att ta Prostamol® uno

Ta inte en dubbel dos av Prostamol uno för att kompensera för en missad tid.

Om du avbröt användningen av Prostamol® uno

Kanske återupptagandet av klagomål.

Om du har ytterligare frågor om hur du använder den här produkten, kontakta din läkare eller apotekspersonal.

Bieffekt

I sällsynta fall kan det finnas klagomål från magen.

Krashenie cochineal röd kan orsaka allergiska reaktioner.

Om några av de biverkningar som nämns ovan ger dig stor oro, eller om du märker några biverkningar som inte anges i denna ansökningsinformation, rapportera dem till din läkare eller apotekspersonal. Prostamol® uno minskar inte styrkan och påverkar inte sexuell funktion.

Interaktion med andra droger

Applikationsfunktioner

försiktighetsåtgärder

Prostamol uno påverkar inte förmågan att köra fordon och behålla maskiner.

Typ av problem

Originalförpackningar innehållande 15, 30, 60, 120, 180, 200 kapslar. Paket av alla storlekar är kommersiellt tillgängliga.

Förvaringsförhållanden

Förvara läkemedlet utom räckhåll för barn!

Hur fungerar Prostamol, hjälper det med prostatit?

Kronisk prostatit - det handlar inte om dig? Så varje sekund tänker. Diagnosen "prostatit" sätts av 30% av männen i åldrarna 20-50 år. När sjukdomsstagnationen uppträder och sekretionen av prostata körs, börjar inflammationsprocessen.

För att förhindra att prostatit passerar in i kronisk form, är det nödvändigt att avlägsna stillastående vätska och ta mediciner. Du kan ta bort symtomen på sjukdomen med hjälp av läkemedlet "Prostamol" (aka "Prostamol Uno").

Åtgärd av läkemedlet. Formen av dess frisättning

Läkemedlet har antiinflammatorisk, anti-edematös effekt. Det ordineras som ett adjuvans vid behandling av prostatit, infektioner i det genitourära systemet, för förebyggande av sexuella störningar, prostata adenom.

Läkemedlet ges i form av kapslar avsedda för internt bruk. Läkemedlet är endast föreskrivet som hjälpmedel i den komplexa behandlingen, eftersom det inte kan lösa det manliga problemet självständigt. Effekten av denna åtgärd är mycket mild, eftersom den görs på grundval av växtkomponenter.

Indikationer för behandling av Prostamol

Läkemedlet "Prostamol" ordineras av urologer för behandling av sjukdomar i urinering med prostatit, vilket kännetecknas av sådana symptom som:

 • Fördröjd urinering;
 • Ofullständig tömning av blåsan;
 • Försvagning av urinflödet;
 • Förlängd eller intermittent urinering;
 • Smärtsamma förnimmelser i underlivet, ljumskare;
 • "Läckage";
 • Frekvent urinering.

struktur

Den aktiva substansen i läkemedlet är extraktet av palmsapala frukter, och ytterligare komponenter är: gelatin, glycerol, titandioxid, järnoxid etc.

Huvuddelen av läkemedlet har följande effekt:

 1. Förhindrar processen med åldersrelaterad minskning av testosteron;
 2. Förbättrar testiklarna;
 3. Främjar produktionen av testosteron;
 4. Normaliserar urinering, förhindrar urinstagnation
 5. Fördröjer processen för utveckling av prostata adenom.

Instruktioner för användning Prostamol

Den exakta dosen, varaktigheten av läkemedlet, kan du kontrollera med din läkare. Instruktionerna säger att kapseln ska tas 1 enhet en gång om dagen efter måltiden. De kan inte tuggas, du behöver bara svälja för att uppnå den snabbaste och mest effektiva terapeutiska effekten.

För effektiv verkan av läkemedlet rekommenderas det att dricka det samtidigt. För att uppnå ett synligt resultat måste du ta Prosmatol minst 3 månader.

Prostamol Uno: biverkningar

Läkemedlet tolereras väl av patienter. Men om reglerna för läkemedelsadministration, dosering och appliceringstid inte observeras kan patienter uppleva biverkningar:

 • På tarmens del: illamående, halsbränna, obehag i buken;
 • Från immunsystemets sida: en allergisk reaktion: utslag, klåda;
 • På den del av reproduktionssystemet - gynekomasti (patologisk proliferation av körtelvävnad).

Särskilda instruktioner

Läkemedlet "Prostamol" kan inte tas ensam, använda det som en monoterapi för prostatit. Det lindrar bara symptomen, men löser inte problemet. För att verkligen bli av med prostatit måste du genomgå en omfattande behandling.

Analoger av läkemedlet "Prostamol Uno"

Det finns många droger som ersätter Prostamol. Bland dem kan följande läkemedel särskiljas:

Den aktiva substansen i dessa läkemedel är en - ett extrakt av palmens sabala växtens frukter. För jämförelse kostar läkemedlet Prostamol Uno i genomsnitt 750 rubel per förpackning, som innehåller 30 kapslar.

Det är bättre att köpa en större mängd medicin, då kan du vinna i priset. Så, för packning av 60 kapslar är det nödvändigt att ge 1250 rubel och för 90 kapslar - 1700 rubel. Det visar sig att priset för läkemedlet kommer att bli ännu billigare än för analogerna.

Prostamol Uno: patientåterkoppling

Detta läkemedel har stor popularitet hos män som lider av kronisk prostatit. På internet kan du hitta många recensioner om drogen. Vissa människor skriver att botemedlet är en napp, har en placebo-effekt, andra noterar sin höga effektivitet. Oavsett vad det är, hjälper läkemedlet, om du tar det enligt instruktionerna, läkarens rekommendationer såväl som i den komplexa behandlingen:

"Läkemedlet är mycket annonserat, och det är därför dyrare än sina motsvarigheter. Men jag föredrog Prostamol Uno, bestämde mig för att försöka hur han skulle hjälpa mig. Jag tog det enligt anvisningarna 1 gång om dagen efter måltiden. Det fanns inga biverkningar, efter en tid av smärta och obehagsmakningar passerade. Men jag vill varna dig: ta drogen länge. Jag drack det i 3 månader. För så lång användning rekommenderar jag dig att köpa ett större paket, det visar sig mer lönsamt. "

Alexander, 40 år gammal:

"Prostamol Uno ensam kan inte klara av prostatit, så du måste ta andra droger parallellt: antibiotika, antiinflammatoriska, immunostimulerande läkemedel, vitaminer. Prostamol hjälper bara att ta bort obehagliga känslor vid urinering, det vill säga det bekämpar symtomen på den underliggande sjukdomen. Jag tog det länge, men trots allt är effekten redan där: det intima livet började förbättra, toaletten började gå utan rädsla, med tröst. "

"Drogen, men dyr, men effektiv. Jag dricker det den andra månaden, under denna tid har tillståndet förbättrats: urinering har blivit normal, smärtan har gått, uppmaningen också. Vissa människor skriver att Prostamol inte hjälper. Jag vill säga: män, men försökte du gå på en diet, dricka tillräckligt med vatten, leda en hälsosam livsstil? För allt beror alltför mycket på detta ".

Vad tycker läkare om förberedelsen av Prostamol?

Urologer uppmanar män att inte självmedicinera, inte att köpa ett läkemedel utan läkares tid. Att inte veta hur man korrekt behandlar prostatit kan förvärra sjukdomen. Prostamol Uno, enligt läkare, bör ordineras som en hjälp, snarare än huvudterapin. Först då kommer resultatet av behandlingen att ses. Detta läkemedel tar bort symptomen och eliminerar orsaken till problemet, mer kraftfulla läkemedel, inklusive antibiotika.

Prostamol Uno och alkohol

Många män frågar på forum som ägnas åt ämnet prostatit och andra sjukdomar: "Kan jag dricka alkohol om jag går igenom behandling med Prostamol?". I instruktionerna till läkemedlet sägs inget om denna poäng, men det betyder inte att alkohol är kompatibel med läkemedlet.

Läkare betonar att alkohol i sig har en negativ inverkan på hälsa, sexuellt liv, inklusive arbetet i prostatakörteln. Det bryter mot kraften, hämmar produktionen av könshormoner, minskar sexuell aktivitet, saktar testiklarna, vilket leder till stillastående processer i det lilla bäckens organ.

Afala eller Prostamol: Vad ska man välja?

Båda drogerna är fytopreparationer. Portabiliteten för dessa medel är densamma. Båda läkemedlen ska ordineras som symptomatisk behandling såväl som förebyggande syfte.

Till skillnad från drogen "Prostamol Uno", är läkemedlet "Afalah" ofta förfalskad. Därför är det bättre att köpa Prostamol från denna synvinkel.

Men "Afal" betyder är billigare - 350 rubel.

Prostamol eller Prostamol Uno är ett naturligt medel, vars verkan är inriktad på att minska och eliminera symptomen på prostatit: nedskärningar, buksmärtor, frekvent urinering och uppmaning. Trots det faktum att det inte finns några komponenter av syntetiskt ursprung i preparatet, är det emellertid nödvändigt att ta kapslar först efter undersökning och samråd med en specialist.

Prostamol Uno: bruksanvisningar

Läkemedlet Prostamol Uno avser läkemedel som innehåller komponenter av vegetabiliskt ursprung. Det används för att behandla adenom (godartad prostatahyperplasi) hos män.

Utformningsform och sammansättning

Läkemedlet Prostamol Uno är tillgängligt i form av en kapsel för oral administrering. De har ett ogenomskinligt tätt tvåfärg röd-svart skal. Inuti är en brun vätska, som har en grön nyans, den har en karakteristisk lukt. Den aktiva beståndsdelen som har terapeutisk effekt är extraktet från palmerna av Sabal-sprit, dess innehåll i en kapsel är 320 mg. Det inkluderar även hjälpanslutningar, som inkluderar:

 • Titandioxid.
 • Svart järnoxid.
 • Gelatin är succinylerad.
 • Renat vatten.
 • Glycerol.
 • Ponce färgämne 4R.

Kapslar Prostamol Uno förpackade i en blister för 15 stycken. En kartongförpackning innehåller 1, 2 eller 4 blåsor samt instruktioner för användning av läkemedlet.

Farmakodynamik och farmakokinetik

De huvudsakliga aktiva ingrediens kapslar Prostamol Uno har antiandrogen, antiinflammatorisk och vasoprotective farmakologisk effekt, och därigenom minska svårighetsgraden av de manifestationer av BPH. Verkningsmekanismen är att inhibera syntesen av enzymet 5-alfa-reduktas, som katalyserar reaktionen av dihydrotestosteron produktionen. Reducerande dihydrotestosteron koncentration leder till en minskning av proteinsyntes av föreningarna (förening tränger in i kärnan och verkar på de receptorer som är ansvariga för intensiteten av metaboliska processer inom prostataceller) i prostatavävnad. Sabal palm fruktextrakt minskar koncentrationen av prostaglandiner som är ansvariga för den inflammatoriska responsen i vävnader på grund av reducerad svårighetsgrad av inflammation och spasm av glatt muskulatur av urinröret (uretra) såsom godartad hyperplasi.

Det finns inga tillförlitliga uppgifter om absorption, fördelning i vävnader, ämnesomsättning, samt utsöndring av läkemedelskomponenterna.

Indikationer för användning

Den huvudsakliga medicinska indikationen för användning av Prostamol Uno-kapslar är en funktionell störning i prostata på grund av godartad hyperplasi av kursens 1: a och 2: e etapp. Dessutom är det läkemedel som används för att minska svårighetsgraden av en inflammatorisk reaktion och fenomenen av dysuri (smärtsam urinering) med kronisk inflammation i prostatan, som är en följd av exponering för olika skäl.

Kontraindikationer för användning

Den enda absoluta kontraindikationen för användningen av läkemedlet är den individuella intoleransen hos någon av komponenterna.

Dosering och administreringssätt

Kapslar Prostamol Uno tas internt på samma tid av dagen efter måltiden. De tuggas inte och tvättas med tillräcklig mängd vätska. Den genomsnittliga terapeutiska dosen är 1 kapsel (320 mg) per dag. Behandlingstiden doktorn bestämmer individuellt beroende på indikationerna för användning och svårighetsgraden av den patologiska processen.

Bieffekt

I allmänhet tolereras detta läkemedel väl. Ibland är det möjligt att utveckla en allergisk reaktion (hudutslag, klåda, nässelfeber i form av brännskador), buksmärtor och illamående. Vid tecken på biverkningar bör du konsultera en läkare som bestämmer möjligheten för ytterligare användning av läkemedlet.

Särskilda instruktioner

Innan du börjar ta drogen bör du noga läsa instruktionerna till den. Man bör komma ihåg att användningen av läkemedlet kan minska svårighetsgraden av kliniska manifestationer av prostata adenom, medan organet inte minskar i storlek. Den uppenbara signifikanta interaktionen mellan läkemedlets aktiva substans och läkemedel från andra farmakologiska grupper är inte fastställd. Data om effekten av läkemedlets aktiva substans på frekvensen av psykomotoriska reaktioner, samt förmågan att koncentrera uppmärksamhet där. Kapslar dispenseras i apoteksnätverket som ett läkemedel mot disken.

Överdriven terapeutisk dos

För närvarande har fall av överdosering med Prostamol Uno kapslar inte registrerats.

Prostamol Uno-analoger

Liksom den aktiva substansen och klinisk och terapeutisk effekt för Prostamol Uno kapslar är Prostagut, Prostaplant, Permixon.

Villkor för lagring

Hållbarhet för Prostamol Uno kapslar är 3 år från tillverkningsdatum. Förberedelsen bör förvaras i originalförpackningen, skyddad mot ljus och otillgänglig för barn vid en lufttemperatur som inte överstiger + 25 ° C.

Den genomsnittliga kostnaden för Prostamol Uno kapslar i Moskva apotek beror på deras kvantitet i förpackningen:

 • 30 kapslar - 697-723 rubel.
 • 60 kapslar - 1245-1277 rubel.

Prostamol uno: bruksanvisningar, pris, recensioner, analoger

Medicin Prostamol uno är en potent androgent örtmedel. Har en uttalad antiinflammatorisk och anti-exsudativ egenskap. Läkemedlet Prostamol uno används i patologier som kännetecknas av olika urinproblem mot en godartad prostataförstoring eller en kronisk form av prostatit. De viktigaste kontraindikationerna för den medicinska användningen av Prostamol uno är den individuella intoleransen av läkemedlets sammansättning och barnets ålder under 18 år.

Doseringsform

Läkemedlet Prostamol uno är tillgängligt i form av mjuka gelatinkapslar.

Förpackad i blister med 15 enheter. Varje kartong innehåller 1, 2 eller 4 blåsor av läkemedlet.

Beskrivning och sammansättning

Läkemedlet Prostamol uno är en oval mjuk gelatinkapsel med ett tvåfärgigt opakskal av svart och rött. Inuti kapslarna finns en vätska av mörkbrun färg med en specifik lukt.

I 1 kapsel Prostamol innehåller uno 320 mg extraktet av sabal finskivad frukt.

 • renat vatten;
 • gelatin är succinylerad;
 • röda färgämnen cochineal;
 • svart färgämne järnoxid;
 • titandioxid;
 • glycerol.

Farmakologisk grupp

Läkemedelsberedning Prostamol uno är ett antiandrogeniskt medel av vegetabiliskt ursprung, vilket har en antiexudativ och antiinflammatorisk effekt. Den terapeutiska effekten av läkemedlet består i att blockera dihydrotestosteron syntes, utförs genom blockad av enzymet 5-alfa-reduktas typ I och II, samt dihydrotestosteron fixering med cytosoliska receptorer. Detta leder till svårigheter att penetrera hormonet i kärnan och minska proteinproduktionen. Prostamol Uno minskar bildningen av inte bara intensiteten av dihydrotestosteron, men A2 fosfolipas, arakidonsyra, samt könshormoner som påverkar motiliteten och tona den nedre kalvning vägarna dränerings urin. Prostamol uno har en uttalad antiinflammatorisk, antiandrogen och vasoprotektiv effekt, och reducerar också kärlpermeabiliteten. Dessa effekter kan minska eller nästan helt eliminera symtomen på godartad prostatahyperplasi.

På grund av det faktum att det som ett aktivt element i läkemedlet Prostamol uno är ett växtextrakt, är det inte möjligt att studera läkemedlets farmakokinetiska förmåga.

Indikationer för användning

Läkemedlet Prostamol uno är ordinerat för patienter med olika urinproblem på grund av nedsatt funktion av prostatakörteln. Det rekommenderas starkt att du hör en kvalificerad tekniker innan du börjar mottagningen.

för vuxna

Vuxna patienter Prostamolon är motiverad under följande förhållanden:

 • funktionella störningar vid urinering mot bakgrund av hyperplasi hos prostata körteln av godartad natur vid I eller II-stadium av patologin utveckling
 • komplex symptomatisk behandling av dysuri (smärtssyndrom, urinrörelser, nattlig pollakiuri) med kronisk form av prostatit.

för barn

Läkemedlet Prostamol uno är kontraindicerat i pediatrisk praxis.

för gravida kvinnor och under amning

På grund av det faktum att drogen Prostamol uno avsett för behandling av problem med urinering i bakgrunden av kränkningar av funktionen hos prostatakörteln hos män, är orimligt och omöjligt att använda läkemedlet hos gravida och ammande kvinnor.

Kontra

Läkemedlet Prostamol uno är kontraindicerat under sådana förhållanden som:

 • barn och ungdomar under 18 år
 • ökad känslighet eller intolerans av de ingående elementen i doseringsformen.

Ansökningar och doser

Kapslar Prostamol uno måste tas utan att kränka det gelatinösa membrans integritet. Mottagning av läkemedlet bör utföras samtidigt, pressas med en tillräcklig volym vätska. Prioritet är mottagning av kapslar efter måltid.

för vuxna

Vuxna män Prostamol uno är ordinerad i en dos av 320 mg (1 kapsel) en gång om dagen. Intagningens längd beror på patologins art och bestäms uteslutande av den behandlande läkaren. Självintroduktion av anpassningar till mottagningsregimen är fylld av sjukdomsförstöring och utveckling av komplikationer.

för barn

Barn och ungdomar under 18 år Prostamol uno är orättvist och kontraindicerat.

för gravida kvinnor och under amning

Under laktation och graviditet hos ett barn har användningen av Prostamol uno ingen terapeutisk betydelse, eftersom läkemedlet endast är avsett för behandling av prostatafunktionsstörningar hos män.

Biverkningar

I de flesta fall tolereras läkemedlet väl av patienter. Med sällsynta undantag, mot bakgrund av terapeutisk användning av läkemedlet Prostamol uno, är det möjligt att utveckla olika allergiska reaktioner, smärta i mag-tarmkanalen (huvudsakligen magen) och illamående.

Interaktion med andra droger

I klinisk praxis finns det ingen information om läkemedlets interaktion med läkemedlet Prostamol uno med andra läkemedel.

Särskilda instruktioner

Läkemedlet Prostamol uno hjälper till att minska symtomen på godartad prostatahyperplasi utan att minska dess storlek.

Under hela behandlingen Prostamol unoom finns det ingen anledning att avstå från framförande av fordon och yrke potentiellt farliga aktiviteter i samband med det faktum att medlet inte negativt påverkar patientens kognitiva förmåga, reaktionshastigheten och psykomotoriska funktioner.

överdos

Hittills har det inte förekommit några fall av läkemedelsförgiftning mot en överdos av Prostamol uno i terapeutisk praxis. Den enda möjliga manifestationen av förgiftning kan vara utvecklingen av några allergiska reaktioner. I det här fallet är det motiverat att vidta åtgärder för symptomatisk behandling.

Förvaringsförhållanden

Läkemedlet Prostamol uno ska förvaras på en torr, mörk plats, skyddad från tillgång till barnets botemedel, vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C.

Hållbarhetstid är 3 år från utfärdandedatumet.

analoger

I samband med eventuell intolerans av komponenterna i kompositionen av kapslar av Prostamol uno blir det nödvändigt att välja ett liknande medel som inte är sämre än det ursprungliga läkemedlet i läkemedelseffektivitet. De viktigaste analogerna är:

Produkten Garbeol är tillgänglig i form av sfäriska gelatinkapslar innehållande 300 mg pumpafröolja. Den högsta prioriteten är användningen av läkemedlet för terapi och förebyggande av initialt stadium av adenom och godartad prostatahyperplasi. Dessutom är ett organ användas för förebyggande och behandling av lever patologier, lipidstörningar, störningar av galla dränering och som en allmän tonic beredning i patologier i det kardiovaskulära systemet, andningsorganen och huden.

Det är en örtmedel som innehåller ett extrakt av barken från den afrikanska plommon. Finns i form av kapslar. Tadenan används för att behandla små (måttliga) urinrörelser orsakade av godartad prostatahyperplasi. Kontraindicerat med intolerans av dessa eller andra komponenter i läkemedlet.

Läkemedlet Prostatilen finns i form av en injektionslösning innehållande ett vattenextrakt av prostatakörteln av sexuellt mogna tjurar. Läkemedlet används för behandling av kroniska former av prostatit, prostatacancer adenom, urinvägar, med ökad prostatacancer, manlig infertilitet, interoretsetivnoy parnings dysfunktion och komplikationer efter operationer på prostatan.

Kostnaden för Prostamol uno är i genomsnitt 1287 rubel. Priserna varierar från 598 till 2360 rubel.

Prostamol Uno: instruktioner för användning, förebyggande, pris, analoger, recensioner av läkare och män

Hur man tar Prostamol Uno: Anvisningar för användning för förebyggande och behandling av prostatit, pris, billiga ryska analoger, recensioner av läkare och män. FupiDay.com berätta hur man använder och att det är bättre att ta från prostatit: Prostamol eller Prostamol uno, hur många det finns analoger i Ryssland, de behandlas, sammansättning och anteckning.

Prostamol Uno

Om patienten diagnostiseras med prostatit, kommer oftast "Prostamol Uno" till räddning. Detta läkemedel har flera positiva recensioner av män. Drogen fungerar snabbt, säkert och effektivt. Främjar undertryckandet av tillväxten av atypiska celler, tar snabbt bort inflammation och svullnad, förbättrar blodtillförseln till kroppen och stärker kärlen. Symtom minimeras den andra dagen efter inträde.

Bruksanvisning (hur man tar)

Formen av läkemedlet i form av kapslar, placerad i en blister. Förpackningen kan vara 60, 30 eller 15 stycken. I en kapsel 0,32 mg palm extrakt. Hur tar man Prostamol Uno till män? Om du dricker en om dagen på morgonen, då kommer det att räcka för att den terapeutiska effekten får sig att känna sig. I vissa fall minskar urologerna dosen och rekommenderas att dricka halva innehållet i kapseln. Detta hjälper till i början. Om du beräknar dosen korrekt, är det inte nödvändigt att vänta på att förbättra det.

Behandlingsförloppet är 30 dagar. Om prostatit startas, behövs en andra kurs, men efter en kort paus. Komponenten av läkemedlet har en riktig effekt, men tyvärr är sjukdomen väldigt skandalös.

Om symtomen är borta betyder det inte att sjukdomen är helt botad. Stoppa inte behandlingen efter eget gottfinnande. Ge inte själv möten. Sådan odödlighet kommer att leda till en tyngre form av prostatit och utseendet av komplikationer, nederlag av andra organ. Prostamol används ofta för förebyggande.

Mottagandet av drogen tolereras av nästan alla patienter, men det har en kontraindikation i form av individuell intolerans mot komponenterna. Om det finns några hudirritationer, bör du tänka på analoga ersättare.

Ta "Prostamol Uno" efter att ha ätit efter en halvtimme. Överhuvudtaget, inte på tom mage, eftersom det kan finnas problem på den del av mag-tarmkanalen. Tugga inte det, drick det med mycket vatten.

Läkemedlet kan inte kombineras med sprit. Inte mindre effektivt om du använder det samtidigt med andra läkemedel. Det är omöjligt att börja ta drogen på egen hand. Endast den behandlande läkaren kan efter en fullständig undersökning utse honom och börja behandla sjukdomen.

Vad behandlar prostamol (komposition, annotation)

Prostamol Uno kan bota:

 1. prostatit;
 2. adenom i prostata.

I kompositionen finns ett alkohol extrakt av palmfrukter. Det är denna grundläggande komponent som har en anti-edematös, antiinflammatorisk effekt, bidrar till att stärka blodkärlen. Hjälpmedel innefattar titandioxid, bärnstensgelatin, färgämnefärg och järn svart oxid, glycerol. Det beror på att läkemedlet är växtbaserat, det anses vara ofarligt.

Mjuka gelatinkapslar passerar inte ljus, de har ett tvåfärgigt svart och rött skal. Insidan är en väsen av en brungrön färg med en specifik lukt.

Extrakt av palmkrypning påverkar prostatakörteln som ett antiandrogeniskt, antiproliferativt, antiinflammatoriskt medel. Denna vegetabiliska substans påverkar inte könshormonerna negativt, utan ökar kraften och libidoen. Skadar inte.

Under mottagningen av Prostamol inträffar:

 • saktar ökningen i prostatakörteln och hämmar tillväxten;
 • minskning i svårighetsgraden av de patologiska symtomen på prostata hyperplasi (godartad);
 • normalisering av urinflödet;
 • ökning av volymen ur urinering.

Palmfrukt extraktet absorberas snabbt, och efter 90 minuter når blodplasma sin maximala koncentration. Förbättring sker i 24-48 timmar.

Hur mycket kostar (priset i apotek)

Prostamol Uno (tillverkare av Tyskland) gäller inte billiga läkemedel. Förpackning där det finns 60 kapslar kostar ca 1300-1500 rubel. Denna mängd är tillräcklig för en behandlingsperiod om två månader. Om en sådan mängd inte behövs kan du köpa 30 stycken för 700-800 rubel. Följaktligen kostar 15 kapslar cirka 400 rubel. Du kan hitta paket där 90 kapslar, deras pris - 1800-2000 rubel.

Skillnaden i pris kommer att variera beroende på region, de stora avstånden apotek från centrum, förekomsten av ett antal konkurrerande företag, och så vidare. D. Du kan köpa den utan recept. Beskrivning finns i anvisningarna.

Om det inte finns möjlighet att köpa Prostamol, kommer billiga analoger att finnas i något apotek. Du behöver bara fråga läkaren och kontakta din läkare. Glöm inte att läsa instruktionerna.

Prostamol för förebyggande

Denna åtgärd används allmänt för att förebygga prostatit. Denna fytopreparation korrigerar mjukt prostata dysfunktion. Det har ingen aggressiv effekt på kroppen. Många kvinnor har förvärvat det för det starkare könet.

Prostamol Uno är användbar för män, reglerar produktionen av manliga hormoner, tack vare detta sker hälsosam funktion av genitourinary systemet. Förebyggande mål är också motiverade av det faktum att läkemedlet minskar vaskulär permeabilitet, vilket skyddar prostatakörtelorganet från patogena organismer.

Det är lämpligt att ta botemedlet för kronisk prostatit, och när det är i eftergift. Du kan tilldela Prostamol Uno:

 • under kränkningar av urineringsprocessen;
 • med förtryck av prostata funktion
 • för att förhindra bildandet av tumörer.

Trots att semester är utan recept, berättigar det inte till självbehandling.

Prostamol Uno eller ryska billiga analoger - vilket är bättre?

Om du inte har tillräckligt med pengar, välj en analog Prostamol, billig i Ryssland är inte ett läkemedel med liknande sammansättning. Strukturala analoger kommer också till räddning när Prostamol av någon anledning inte kan användas. Det kan finnas olika indikationer för att ersätta det.

Prostamol och prostagut har samma aktiva substans - ett alkoholextrakt av saberfrukten. De liknar deras egenskaper och komposition.

Båda drogerna har:

 • avsvällande medel;
 • antiinflammatoriska;
 • antiandrogen;
 • antiproliferativa;
 • immunmodellerande verkan.

Och det första och andra sättet att dricka ska vara minst en månad. Prostamol 1 kapsel per dag, Prostagmut 2 tabletter per dag. Med prostagut kan du spara, det är billigt, men säg att det inte kan vara mer effektivt. Priset på 60 tabletter - 700 rubel, Prostamol - 1500 rubel. Det är till priset de är olika.

Det finns flera andra bra medel för olika produktion, där det finns ett extrakt av en alkohol saber, det är:

 1. "Palprostes";
 2. "Permikson";
 3. "Prostaplant";
 4. "Prostatilen";
 5. Torrt extrakt av krypande Serenoi;
 6. "Serpens".

Med hjälp av Palprostes kan du ta bort ömhet och inflammation, normalisera urinering. En dag får ta 1 kapsel, inte mer än 120 dagar. I vilket fall som helst utser endast en kvalificerad specialist en behandling och dosering. Du bör vara försiktig, eftersom närvaron av fruktos kan utlösa en allergisk reaktion. För behandling av barn som inte är tillämpliga. Detta läkemedel kan köpas på 500-600 rubel mindre än Prostamol.

Suppleant Serpens har samma handlingsprincip, eftersom den är baserad på samma komponent. Det tillåter inte dihydrotestosteron att komma in i cellerna, och hjälper till att minska deras antal. Det tas med måltider. Om du gör detta innan du äter, kan du uppleva yrsel. Läkemedlet tas 1 kapsel 1 gång per dag eller 1 tablett två gånger om dagen. Om patientens tillstånd är extremt svårt, föreskriver urologen en dubbel dosering.

Kostnaden för prostaguta i apotek är 500-600 rubel. Inte beroendeframkallande, inte kompatibel med alkohol. Effektiv anti-edematös och antiinflammatorisk.

Permixon - 60 tabletter kostar ungefär 600 rubel. Du måste ta 4 bitar per dag. Varaktigheten av kursen bestäms av läkaren.
Torrt extrakt av Creeping Serenia används ofta vid behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet. Det här alternativet är det billigaste.

Byt ut ovanstående läkemedelskan:

Dessa ryska droger behandlar sjukdomen i kronisk form. De kommer att bli billigare än den tyska medicinen. Så de verkliga skillnaderna är bara i pris.

Doktorens kommentarer

Recensioner av läkare om Prostamol Uno är bara positiva. För att bota sjukdomen är det naturligtvis nödvändigt att närma sig behandlingen på ett komplicerat sätt. Patienten bör främja sin återhämtning, följ noga doktors recept.