Huvud
Strömförsörjning

Hur man tar prostomol uno med kronisk prostatit

Bland sjukdomarna hos den manliga sexuella sfären har prostatit en ledande ställning.

Inflammatoriska processer i prostatakörteln kan växa snabbt eller utvecklas långsamt. I det första fallet talar de om den akuta formen av sjukdomen, i den andra - om den kroniska.

Om akut prostatit kan botas snabbt och enkelt med antibiotika, kräver den kroniska formen av sjukdomen långvarig behandling.

I detta fall, förutom läkemedel som bekämpar infektion, föreskrivs patienten fytopreparationer. En av dem är Prostamol Uno.

Läkemedlet har blivit populärt bland män som lider inte bara prostatit, men också hyperplasi i prostata och diuretikumstörningar. Det var att eliminera dessa sjukdomar som Prostamol Uno utvecklades.

Vid behandling av prostatit, kommer prostamol och andra fytopreparationer nödvändigtvis in i behandlingssystemet tillsammans med antibakteriella medel och alfa-blockerare.

Effekten av läkemedlet

Prostamol Uno har i sin sammansättning en härdande naturlig komponent - ett alkoholextrakt av palm sabala frukter. Sabalens frukter kallas svarta bär på ett annat sätt. I folkmedicin har amerikanska indianerna använt dem sedan antiken för att behandla blåsan och urinröret.

Fytosteroler, som är en aktiv komponent i fostret, lindrar effektivt inflammation i prostata och minskar dess volym. De har emellertid inte en negativ effekt på hormonbalansen och hypotalamus-hypofyssystemet.

Ett av de mest obehagliga symptomen på prostatit är ett brott mot urinering orsakad av svullnad av prostata. Med urinflödet har mannen svårt att skära, han upplever en ständig känsla av fullblåsan och en frekvent uppmaning att urinera.

Och en av behandlingsåtgärderna hos avföring riktar sig specifikt till att ta bort ödem i prostata, så behandling med denna fytopreparation eliminerar effektivt sådana symptom.

Således kan vi identifiera huvudhandlingarna med läkemedlet med prostatit:

 • cupping av den inflammatoriska processen;
 • minskning av svullnad i körtelvävnaderna
 • normalisering av urinprocessen.

Om en man märker symptomen på prostatit, måste du snabbt gå till kliniken för undersökning. Det finns olika typer av inflammation i prostata, som var och en kräver ett individuellt tillvägagångssätt för terapi. Efter att ha bestämt sjukdomsformen ordinerar läkaren adekvat behandling av prostatit. Prostamol är förskrivet till patienter som lider av kroniska inflammatoriska processer i prostata.

Läkemedlet används inte vid akut sjukdom, men kan rekommenderas som underhållsbehandling. Därför är det inte kategoriskt rekommenderat att engagera sig i självmedicinering, eftersom prostatit kan orsaka olika komplikationer, och den akuta formen passerar lätt till en kronisk.

Prostamol Uno är en naturlig lösning och har inga allvarliga biverkningar, så det kan användas som profylax för prostata sjukdomar.

Kontraindikation för att ta Prostamol är en individuell intolerans. Biverkningar inkluderar allergiska reaktioner på läkemedlet. Mycket sällan förekommer sådana fenomen som illamående och smärta i magen.

Hur man behandlar prostatit med prostamol?

Behandling med fytopreparation är lång, minst en månad. En dag ska ta 1 kapsel, tvätta den med rent vatten. Läkemedlet tas efter måltid.

Vilken dos av läkemedlet som ska tas för behandling bestäms av läkaren. Han kan ordinera ett enkelt intag av 320 mg läkemedel per dag eller varannan dag.

Om behandling av prostatit med Prostamol inte är effektiv, behöver du se en läkare för en annan medicinering eller ta analoger av läkemedlet. Det är värt att uppmärksamma det faktum att om läkemedlet vid den första ansökan gav den förväntade effekten, och därefter finns det ingen, så kanske du står inför en falsk. När du köper ett läkemedel måste du vara uppmärksam på paketets integritet och tillgången på skyddande hologram.

Doseringen beror på faktorer som:

 • effektiviteten av behandlingen;
 • frånvaro av biverkningar
 • svårighetsgrad av symtom.

Eftersom prostamol inte påverkar leverns och njurarnas normala funktion kan det ta lång tid. Vanligtvis avbryts läkemedelsbehandling efter det att symtomen försvunnit.

Priset på drogen:

 • Prostamol Uno 320 mg kapslar 30 st. - 750 rubel;
 • Prostamol Uno 320 mg kapsel 60 st. - 1320 rubel

recensioner

På forumet kan du hitta mycket positiv feedback om behandlingen av Prostamol i den komplexa behandlingen. Många patienter noterar effektiviteten vid återställande av nedsatt urinering. Ofta finns det recensioner som efter att ha tagit profylaktiska ändamål, undviks exacerbation av prostatit eller det blev mindre frekvent.

Analoger av läkemedlet: Permixon, Prostaplant, Palprostes, Gentos, Prostacor, Peponen, Trianol, Prostopin, Tadenan och andra.

 • Prostaplant är den närmaste analoga Prostamol Uno. I sammansättningen är extraktet en serös och krypande frukt. Läkemedlet är identiskt med Prostamol och dess farmakologiska verkan och den terapeutiska effekten. Priset för 30 kapslar är 480 rubel.
 • Gentos Är ett homeopatiskt medel. Som en del av drog extrakt av Sabala, asp, hemlock, samt kaliumjodid och picrat järn. Gentos verkan är analog med pall. Priset på 40 tabletter är 400 rubel.
 • tamsulosin är den billigaste analogen av Prostamol. I dess komposition, tamsulosinhydroklorid. Läkemedlet, i motsats till analoger med naturliga komponenter, har kontraindikationer och kan inte användas under en lång period. Priset för 30 kapslar är 420 rubel.
 • Palprostes anses vara en av de bästa analogerna av Prostamol. I hjärtat av medicinen är extrakten av palmfrukter krypande. Det används av både män och kvinnor som lider av urinvägar. Indikationer för användning och effekt av droger är likartade, men läkemedlet har ett antal biverkningar.
 • Permikson har uttalade antiinflammatoriska och anti-edematösa effekter mot prostata. I kompositionen - lipidosterol extrakt av frukter Serenoa repens. Precis som Simpler finns inga signifikanta kontraindikationer och kan användas under lång tid. Priset för 30 kapslar är 825 rubel.

Hur man tar Prostamol Uno för kronisk prostatit: instruktioner och recensioner

Hos män börjar prostataformen öka med åldern. Statistik visar att varje tionde man på planeten lider av denna urologiska sjukdom. Förutom en förstorad prostatakörtel, finns en minskning av erektionen, vilket är fylld med impotensutvecklingen.

Denna artikel kommer att överväga medicinsk förberedelse av den nyaste generationen Prostamol Uno, dess effekt på kroppen.

Om prostatit

Detta är en process av inflammation som uppträder i prostata hos prostata (prostata). Detta är en av huvudkomponenterna i det manliga systemet, som styr nivån på könshormon testosteron.

Prostatan ligger i det nedre segmentet under blåsan, runt den urogenitala kanalen.

Prostata kan periodiskt öka genom att öka i storlek, medan pressar på organen i det lilla bäckenet. Trettioåriga 40-åriga män utsätts för denna effekt.

Prostatit uppträder under inverkan av följande egenskaper:

 1. Inflammatoriska infektioner är smittsamma.
 2. Kroniska otolaryngologiska sjukdomar.
 3. Störningar i arbetet i mag-tarmkanalen.
 4. Kroniska sjukdomar i urinvägarna.
 5. Kirurgisk ingrepp.
 6. Frånvaro av motoraktivitet.
 7. Obalanserad näring.
 8. Minskad immunitet.
 9. Ökat socker i blodet.
 10. Högt blodtryck.
 11. Dysfunktioner i inre organ och mjuka vävnader.
 12. Missbruk av alkoholhaltiga drycker.
 13. Överdriven vikt.

prostatit är en bakteriell och icke-bakteriell art. Bakterieformen uppträder på grund av patogenernas nederlag som sprider olika infektioner. Denna typ är väldigt farlig, under vilken mannen har ljusa tecken (stickning i ljumsområdet, feber, feber tillstånd).

Prostata, som påverkas av bakterier, kräver omedelbart första hjälpen för att undvika döden. Bakterieformen passerar inte enkelt och snabbt, eftersom det utvecklas på grund av de tillfälliga faktorerna i samband med detta.

Kronisk inflammation i prostata förekommer som ett kvarstående fenomen efter svåra infektioner. Om denna sjukdom inte behandlas är utvecklingen av manlig infertilitet och prostata adenom möjlig.

Orsakerna till prostatit av kronisk form innefattar:

 1. Underkylning av reproduktionssystemets organ.
 2. Svaghet i immunförsvaret.
 3. Obalans av hormoner.
 4. Pernicious vanor.
 5. Skador på organ som finns i det lilla bäckenet.
 6. Låg rörlighet.

Symptomen på sjukdomen är:

 1. Svårighet att urinera.
 2. Rezi i underlivet.
 3. Smärtsamma förnimmelser i sakral och ländregionen, skrot, perineum, rektum.
 4. Känslighet när man går på toaletten.
 5. Natt ofullständig urinering.
 6. Brist på erektion på morgonen.
 7. Spasmodiska sammandragningar i huvudet på penis.
 8. Förorening av blod och andra sekret i urinen.
 9. Obehag under samlag.
 10. Brott mot erektil funktion.

I den antiinflammatoriska behandlingen för prostataadenom är det nödvändigt att använda smärtstillande läkemedel (No-shpa (Drotaverin), Analgin) samt speciella urologiska läkemedel som Prostamol-medicinering för prostatit. Om det kommer att beskrivas nedan i texten.

Prostamol Uno vid behandling av prostatit

Feedback om huruvida prostatit hjälper till med prostatit är positiv och visar effektiviteten av behandlingen. den läkemedlet neutraliserar ämnen som negativt påverkar produktionen av könshormoner. Blockerar också kemiska reaktioner med prostaglandiner, vilka är ansvariga för den inflammatoriska processen.

Signifikant minskar prostata i storlek, och stärker också väggarna i kärlkropparna i prostata. Normaliserar blåsans funktion och leder till en tonusurinering, vilket minskar mängden urin på natten.

Det eliminerar också svullnad och lindrar inflammation. Kompositionen innehåller frukter av dvärg palm, hämmar utseendet av radikala celler. Ett sådant fenomen framgår av den sjunde till åttonde veckan efter det att ansökan har påbörjats. Återställer en helt normal erektion.

struktur

Läkemedlet utfärdas i form av flytande kapslar, där följande komponenter ingår: frukten av saber, etanol och andra hjälpämnen (glycerin, titandioxid etc.).

Extraktet baserat på dvärg palmens frukter innehåller användbara växtelement - fytosteroler. De lindrar svullnad och inflammatorisk process av prostatit, vilket undertrycker utvecklingen av prostata adenom.

Kontra

Behandling av prostatit Prostamol Uno har kontraindikation i ansökan: känslighet för läkemedlets komponenter. Lång terapeutisk terapi i kombination med detta läkemedel orsakar inte skador på lever och njurar. påverkar inte kardiovaskulärsystemet.

Instruktioner för användning med prostatit

Hur man tar Prostamol Uno för kronisk prostatit, beskrivs i tydliga instruktioner till läkemedlet. Ta drogen en tablett en gång om dagen, direkt efter en måltid. Det är nödvändigt att observera ett tydligt schema för upptagande samtidigt, utan att saknas. Du behöver inte tugga p-piller, men drick bara mycket vatten.

Den ungefärliga dosen är från 160 till 320 mg per dag. Varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren, allt beror på formen och egenskaperna hos prostata adenom. Kursen varar i synnerhet inte mer än en månad, då görs en tvåveckorsavbrott och mottagningen återupptas.

Om det plötsligt hände att patienten saknade p-piller, drick inte en dubbel dos, utan bara en tablett.

Recensioner om behandling av prostatit med Prostamol

Huruvida prostamol hjälper till med prostatit, kommer att bidra till att förstå svaren hos nöjda män som tydligt visar effektiviteten av behandlingen.

Det hände så att jag gick till jobbet och föll under stort regn och blöt. Hela dagen jag spenderade på arbetsplatsen i våta kläder. Efter ett par dagar blev det svårt för mig att skriva, det var stark rezi i underlivet, urinen separerades med droppe. Har registrerat i receptionen till urologen, har jag diagnostiserat en inflammation i en prostata. Som ett läkemedel föreskrevs Prostamol Uno, och en månadsbehandling genomfördes.

Som ett resultat försvann symtomen på prostatit, förbättrades urinprocessen.

Vitaliy, 35 år, Donetsk.

Prostatas sjukdom identifierades redan 20-25 år sedan. Så fort processen förvärras, tar jag omedelbart Prostamol Uno-kurser. En månad, sedan en paus och en annan månad. Inflammation av prostata försvinner, smärtlösning av urinering. För mig är det ett läkemedel som sparar från någon urologisk olycka.

Maxim, 60 år gammal, Moskva.

slutsats

Är Prostamol effektiv vid behandling av prostatit? Svaret är uppenbart, detta läkemedel eliminerar inte bara förvärringen av prostata, men orsakar också att hela urinvägarna tona upp. Varje organism behöver kontroll över systemorganens arbete. Det är mycket viktigt att ansöka om medicinsk hjälp i tid, om det finns några klagomål.

Förebyggande och regelbundna fysiska undersökningar ger en absolut garanti för att sjukdomen undviks.

"Prostamol Uno" som en effektiv fytopreparation för prostatabehandling

"Prostamol Uno" är ett anti-edematöst och antiinflammatoriskt läkemedel med anti-androgena egenskaper. Dess användning är aktuell vid komplex behandling av adenom, prostatit. Tack vare användningen av läkemedlet Prostamol Uno är det möjligt att stoppa edematösa processer, minska proliferation och ökning av prostatavävnad.

Sammansättning och form av frisättning

För beredning av denna lösning används extraktet av småfilt sabal. Läkemedlet tillverkas i kapslar om 320 mg.

beskrivning

"Prostamol", som används för prostatit, är ett oumbärligt och effektivt botemedel mot fytopreparationer, som har förmåga att påverka metabolism i prostatakörteln. Med hjälp är det en korrigering av urodynamiken. Användningen av läkemedlet är indicerat för kränkningar av urinering, när prostatit och prostata adenom utvecklas. Det tar bort inflammation, svullnad, har antiandrogena och vasoprotektiva egenskaper.

På grund av den antiandrogena egenskapen, efter applicering av "Prostamol Uno" omvandlas testosteron till dihydrotestosteron. Den senare bidrar i sin tur till att syntetisera protein i prostatakörtelns celler och förhindrar deras proliferation.

"Prostamol Uno" minskar produktionen av prostaglandiner, på grund av vilken vävnadsvullnad försvinner och peristaltiken i urinvägarna normaliseras.

Med de antiinflammatoriska egenskaperna hos läkemedlet stannar ytterligare tillväxt och ökning i prostatakörteln.

Princip för verksamheten

Med hjälp av denna fytopreparation är det möjligt att mjukt korrigera prostata dysfunktion. På grund av dess icke-frätande effekt är spänningsstatusen för organismen utesluten. Trots den lilla och gradvisa inverkan har "Prostamol Uno" visat sig från den bästa sidan. Drogen har många positiva recensioner från personer som har stött på effektiviteten vid behandling av urologiska sjukdomar.


Med hjälp av läkemedlet regleras produktion av ett tillräckligt antal manliga hormoner för normal funktion hos de urogenitala organen. "Prostamol Uno" har en positiv effekt på diurese, vilket har en positiv effekt på njurfunktionen. Efter hans tillträde förbättras tillståndet av prostats muskler, vilket i sin tur förhindrar stillastående processer i orgeln. Således behandlas kronisk prostatit och andra typer av inflammation med större effektivitet. Användningen av läkemedlet skyddar prostatakörteln från patogener.

vittnesbörd

De uttalade anti-edematösa, vasoprotektiva, antiinflammatoriska egenskaperna hos läkemedlet bidrar till en minskning av permeabiliteten hos kärlens väggar. Demonstration av hög androgen aktivitet "Prostamol Uno" hjälper till i kampen mot kronisk prostatit, prostata hyperplasi av I-II grader. Dessa patologier åtföljs av problem med urinering, svåra smärtsymptom och nattlig pollakiuri.

Kontra

Användning av läkemedlet indikeras för olika åldersgrupper. Förekomsten av andra sjukdomar spelar ingen betydande roll. Läkemedlet har inga kontraindikationer. Men från dess användning är det nödvändigt att avstå från personer med individuell intolerans mot läkemedlets huvudsakliga aktiva substans och färgämne, eftersom det kan finnas negativa fenomen i form av allergiska utslag, kliande hud. Ibland kompletterar dessa manifestationer allergisk rinit eller bihåleinflammation.

Metod för applicering

"Prostamol Uno" tas en kapsel en gång om dagen efter måltiden. Det tuggas inte och tvättas med en liten mängd vatten. Det är bättre att ta det samtidigt, helst på kvällen.

Frågan om ansökans varaktighet är överens med den behandlande läkaren. För det första beror det på sjukdoms svårighetsgrad, dess kurs. Det finns ingen tidsgräns. Symptomologin hos sjukdomen försämras vid ungefär den 6: e veckan då läkemedlet tas. Uppnå maximal effekt är möjligt om 3 månader.

Den gemensamma administreringen av det beskrivna läkemedlet med andra droger är tillåtet, eftersom inga kliniska manifestationer observeras.

När man tar mediciner är det viktigt att överväga att det är avsett att hjälpa till att lindra den uttryckta symptomen på prostatahyperplasi, men det kan inte hjälpa till att minska dess storlek.

överdos

Hittills har det inte förekommit några fall av överdosering av fytopreparation, därför finns det inga uppgifter om möjliga manifestationer som överstiger den rekommenderade nivån av läkemedelskoncentration i kroppen.

Biverkningar

Att ta drogen orsakar inte uppenbara biverkningar, och de händer mycket sällan. Bland de vanligaste negativa reaktionerna är:

 • en allergisk reaktion i form av nässlor, klåda och utslag;
 • smärtsam symtomatologi i den epigastriska regionen, uppenbarad av obehag, illamående, halsbränna och buksmärtor.

Tips för användning

"Prostamol Uno" är ett hjälpmedel för behandling. För att uppnå maximal effektivitet är långvarig användning nödvändig.

Vid allergier och andra biverkningar är det nödvändigt att informera den läkare som kommer att förskriva läkemedlet från gruppen analoger.

Inledningsvis föreskrivs den första behandlingen med läkemedlet. Det varar 1 månad. Därefter krävs en paus och vid behov rekommenderas följande behandling. Med ett adenom och frekventa manifestationer av hennes symtom kan läkaren rekommendera konstant användning av medicinen.

Läkemedlet är inte förskrivet till kvinnor, det är kontraindicerat för behandling av barn, det kombineras med nästan alla läkemedel, eftersom det har en naturlig grund.

Användningen av "Prostamol Uno" för förebyggande av prostatit

I avsaknad av symptom på prostatit är det olämpligt att använda denna fytopreparation. Det kommer inte att skada, men det kommer att vara till liten nytta. I de flesta fall föreskrivs denna åtgärd som en hjälp vid förhöjningar av urologiska sjukdomar. Dess effektivitet fördubblas om andra läkemedel och minst en folkrecept läggs till den.

Användningen av "Prostamol Uno" är motiverad under eftergivandet av den kroniska banan av prostatit. Det finns en gynnsam effekt på prostata, vilket hjälper till att undvika utseende av neoplasmer i den. Läkemedlet är föreskrivet för brott mot processen med urinering och förtryck av prostatakörteln.

analoger

Om en allergi inträffar under administrering av Prostamol Uno kan läkemedlet ersättas med ett liknande medel. De har en liknande effekt, men vissa särdrag är också karakteristiska för läkemedel.

"Prostamed"

Detta läkemedel används som en komplex terapi för behandling av prostatahyperplasi i I-II-graden. Med hjälp av dessa elimineras följande symtom:

 • frekvent och smärtsam urinering
 • ständig uppmaning att gå på toaletten.

Läkemedlet är ordinerat för akut och kronisk stadium av sjukdomen. En särskiljande egenskap och särdrag av läkemedlet är dess komposition - pumpa frön, goldenrod extrakt, asp blad. Användningen av Prostamed är kontraindicerad hos personer som är känsliga för salicylater.

"Sitoprostat"

Denna åtgärd används som ett speciellt tillskott till kosten av män som lider av prostata adenom. Det rekommenderas också för dem som har förändringar i prostatakörteln i samband med åldern. Användning av läkemedlet normaliserar genitourinary sfärens arbete. "Sitoprostat" innehåller fytosteroler.

"Prostatilen"

Detta läkemedel används för att behandla kronisk prostatit, prostata adenom, åldersrelaterade förändringar, manlig infertilitet. Vid eventuella allergiska manifestationer. Det rekommenderas inte för personer med ökad känslighet för dess komponenter. Den består av en beredning från prostata av sexuellt mogna tjurar.

"Prostanorm"

Med hjälp av detta läkemedel behandlas kronisk prostatit, inflammation avlägsnas och urineringens funktion normaliseras. Strukturen av "Prostorma" inkluderar St John's wort, goldenrod, lakritsrot, echinacea. Läkemedlets effektivitet ökar med gemensam användning med läkemedelsbehandling, samt med samtidig användning av fysioterapiprocedurer.

Priset på en fytopreparation beror på hur många kapslar finns i förpackningen (30, 60, 90 stycken). Följaktligen varierar det mellan 650 och 1800 rubel.

Läkemedlet ges ut utan receptbelagt läkemedel. Men det är inte rekommenderat att köpa det utan att rådfråga en specialist. Självmedicin, även genom fytopreparationer, kan leda till oönskade följder och komplikationer av sjukdomen.

Prostatol från prostatit: hur effektivt är drogen?

Prostatit är en obekväm diagnos, vilket orsakar en total kränkning av sexuell funktion. Behandling av sjukdomen utförs av en specialiserad androlog med användning av flera läkemedelsgrupper. En av de mest populära drogerna är Prostamol. Är det verkligen så effektivt mot prostatit, hur pratar det om det?

Vad är Prostamol?

Prostamol från prostatit är en fytopreparation som innehåller naturliga komponenter. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är palm extrakt. Tack vare honom har läkemedlet ett antal användbara effekter:

 1. Lättnar inflammation, lindrar smärtssyndrom.
 2. Har anti-edematös effekt. På grund av detta stannar prostata i storlek, upphör att trycka på blåsans väggar (frekvensen av falska önskningar, deras intensitet minskar).
 3. Stärker prostata körtankar och normaliserar kroppens cirkulation.

Således stoppas alla produktiva manifestationer av prostatit och adenom i prostata.

Prostamol (Prostamol Uno med prostatit) finns i form av kapslar för oral administrering. Antalet tabletter i förpackningen är från 15 till 60.

I vilka fall visas användningen av drogen?

Prostamol är en komplex beredning som har ett brett utbud av indikationer för användning. I urologisk och andrologisk praxis används den för att behandla:

 • Prostatit i akut fas. På grund av dess antiinflammatoriska egenskaper och förmåga att ta bort puffiness är läkemedlet effektivt vid akut prostatit.
 • Kronisk prostatit. Traditionellt betraktas det som svårare ur terapeutisk synvinkel. Om du tror på kliniska studier bidrar Prostamol till normalisering av körtelens kontraktile funktion, vilket underlättar tillståndet i kronisk form av sjukdomen. Men för monoterapi fungerar det inte: du måste använda den med andra läkemedel.
 • Hyperplasi i prostatakörteln (prostata adenom). I första och andra etappen. Prostamol minskar den proliferativa aktiviteten hos celler, reducerar prostata i storlek, tar bort inflammation och svullnad och normaliserar urinprocessen.
 • Urinledningsstörningar av en annan genese (med cystit, pyelonefrit och andra sjukdomar i urinvägarna).
 • Kronisk bäckensmärta av okänd etiologi. Det gör det möjligt att sluta smärtsyndromet.

Kliniskt signifikant effekt uppträder 3-5 dagar efter användningstiden.

Hur tar man medicinen korrekt?

Behandlingsprostatit Prostamol genomförda kurser. Varaktigheten av behandlingen bestäms av den behandlande läkaren. Läkemedlet tas på kapseln en gång om dagen efter måltiden. Eller i den dos som läkaren anser nödvändig.

Drogen betraktas som relativt säker, tack vare närvaron av endast växtkomponenter. Den huvudsakliga kontraindikationen är intolerans mot ett extrakt av palm- eller hjälpämnen (gelatin, etc.).

Regler för användning av Prostamol Uno och återkoppling om dess effektivitet

Prostamols huvudfunktion är normaliseringen av urinprocessen och förebyggande av prostataförstoring. Detta läkemedel har ett brett spektrum av åtgärder och kan användas för att behandla andra sjukdomar i det genitourära systemet.

Läkemedlet tolereras enkelt av nästan alla patienter, det är väl förenligt med andra droger, även vid långvarig användning orsakar inte biverkningar och missbruk. Allt detta gör att Prostamol är ett lämpligt sätt att förbättra livskvaliteten hos patienter med prostata adenom.

Hur korrekt tar Prostamol Uno till män och hur lång tid kvarstår behandlingen? Den största effekten av läkemedlet uppnås vid kursanvändning, och ju tidigare det börjar ta det, blir resultatet av behandlingen bättre. Och behandlingsförloppet kan vara mycket lång och nå flera månader. Den exakta dosen och varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren.

Kemisk sammansättning

Prostamol används för prostata adenom. Adenom är en godartad proliferation av prostatavävnad.

Hälsosam (vänster) och prostata adenom (höger)

Större storlek, blockerar prostata i urinröret. Urinering i detta fall är väsentligt hämmad: urinen strömmar trögt och intermittent, för att tömma blåsan patienten måste pressa pressens muskler. Behandlingskurs Prostamol Uno är ordinerad för de första två etapperna av prostata adenom.

Preparatets struktur

Sammansättningen av Prostamol innehåller inte skadliga kemikalier. Den viktigaste aktiva substansen i denna produkt är ett alkoholextrakt av palmfrukter som kryper.

Kompositionen av beredningen har följande egenskaper:

 • antiandrogen;
 • antidizuricescoe;
 • anti-inflammatorisk.

Tillväxten av prostata främjas av hormonet dihydrotestosteron. Det bildas av testosteron under påverkan av enzymet 5-alfa-reduktas.

Den aktiva substansen i form av ett extrakt av palmfruktkrypning bryter mot processen att omvandla testosteron till dihydrotestosteron. Detta leder till en minskning av proteinproduktionen. Tabletter har en deprimerande effekt på aromatas - ett enzym som främjar utvecklingen av prostata adenom. Som en följd av dessa processer i behandlingen med prostagamol stoppas prostata tillväxten.

Sammansättningen av palmfrukter krypande inkluderar:

 • fytosteroler;
 • fetter;
 • tanniner;
 • karotenoider;
 • enzymer.

Biologiskt aktiva komponenter i produkten ökar tonen i det manliga reproduktionssystemet, reducerar inflammatorisk process och svullnad i prostata.

Angivanden för antagning

Prostamol används framgångsrikt för komplex behandling av ett antal sjukdomar:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • störningar i urinering som härrör från hyperplasi av prostata.

Vid mottagande av en produkt observeras:

 • nedbromsningen av de förfaranden enligt vilka prolactinhormonreceptorn binder;
 • saktar proliferationen av prostataepitelet;
 • inhibering av frisättningen av arakidonsyra;
 • minskning av urineringens frekvens
 • reduktion i syntesen av prostaglandiner, vilket bidrar till förändringar i tonen i nedre delen av urinvägarna.

Så här applicerar du Prostamol Uno?

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Prostatit har en artful egenskap att gå in i en kronisk form. Symptom på sjukdomen kan blekna, medan den passerar in i ett asymptomatiskt stadium. Hur man tar Prostamol Uno för kronisk prostatit?

Läkemedel för behandling av prostatit gäller långa kurser. Den första kursen är en månad, då är det en paus.

Kapslar Prostamol Uno

Vidare utser eller utser urologen en upprepad behandling. Efter två behandlingskurser förlorar 50% av patienterna med prostatit helt symtomen på sjukdomen och normaliserar det genitourinära systemet.

Efter symptomförsvinnandet är det nödvändigt att undersökas regelbundet av en läkare under lång tid. Med långvarig användning av läkemedlet finns ingen förändring i lever, njurar och hjärta, så det är lämpligt för långvarig användning.

dos

Med en lång behandling behandlas Prostamol inte mer än en gång om dagen.

Läkemedlet utfärdas i form av kapslar, de tas med en stor mängd vatten för att undvika skador på väggarna i magen.

Doseringen Prostamol Uno bestämmes av en läkare, det varierar från 160 till 320 mg per dag beroende på reaktionsproduktkomponenterna.

kostnaden för

Priset på produkten beror på antalet kapslar i förpackningen:

 • Priset på packning av 30 kapslar 320 mg varierar från 590 till 760 rubel;
 • Kostnaden för packning av 60 kapslar 320 mg varierar i området 1000-1200 rubel.

Vad är bättre: Prostamol, Prostaplant eller Gentos

Alla dessa medel lovar att normalisera urinering hos män. Vad är då skillnaden mellan dem?

Gentos är bara en biologiskt aktiv tillsats till mat. Dess effektivitet har inte testats i kliniska miljöer. Prostamol är ett verkligt läkemedel som har testats på urologiska kliniker.

Prostaplant är en komplett analog av Prostamol. I dess sammansättning finns ett extrakt av en rott av en nässla som är dioecious. Verkningsmekanismen och effekten av administrationen (normalisering av urinering, minskning av prostatakörtelns ödem) är samma som i Prostamol. Nettle extrakt stärker handlingen av palmens huvudsakliga extrakt.

Kontraindikationer för användning

De viktigaste kontraindikationerna reduceras till överkänslighet och individuell intolerans av läkemedelskomponenterna. Du kan börja ta drogen först efter att ha hört en läkare.

Vissa patienter noterade:

 • halsbränna;
 • smärta i buken
 • illamående.

För att undvika att dessa symptom uppträder, tvättas medicinen med mycket vatten.

Drick några drycker, mjölk och te rekommenderas inte. Med individuell intolerans av komponenterna är klåda, svullnad och hudutslag möjliga.

Feedback om antagning

Några patienter, efter en månad att ta medicinen, kände en signifikant förbättring i sitt tillstånd, vilket var en minskning av smärta vid urinering.

Det finns patienter som noterar och positiva skift, förbättring av styrkan. Bland de till vilka läkemedlet inte hjälpte, hade de flesta patienterna en försummad form av prostatit.

Hos vissa patienter som tog Prostamol fanns det fall av allergi mot läkemedlet och sänkning av blodtrycket.

Resultat av kliniska prövningar

Hos patienter som tagit Prostamol, enligt studien, förbättrades kvaliteten på urinering med 60%, frekvensen av önskningar minskade med sex gånger. Alla patienter förlorade känslan av ofullständig tömning av blåsan, medeltalet av kvarvarande urin minskade med 70%.

Relaterade videoklipp

Kort beskrivning av läkemedlet och rekommendationer om hur man dricker Prostamol Uno i prostata adenom:

Så är Prostamol ett effektivt läkemedel som hjälper till att bli av med symptomen på prostata adenom. Dessutom bota det inte hyperplasi i prostatakörteln, men minskar intensiteten av smärtsamma känslor och normaliserar urinprocessen hos patienter. Den uttryckta positiva effekten vid mottagande av en beredning uppnås vid användning av en beredning i ett komplex med andra medicinska produkter.

Produkten är kontraindicerad för individuell intolerans mot extraktet av palmkrypningen. I vissa fall hade patienter avvikelser i matsmältningssystemet. Ta läkemedlet strikt enligt läkarens recept.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits