Huvud
Behandling

Det finns begränsningar: kontraindikationer till användningen och eventuella biverkningar av fytomedicinering Prostamol

Godartad prostatahyperplasi är en diagnos som tas emot av ett stort antal män som har korsat 45-åriga varumärket.

För att eliminera inflammation i prostata och minska dess storlek till normalt, måste patienten ta mediciner som föreskrivs av urologen.

Ofta ordinerar läkare till sina patienter kapslar och Prostamol suppositorier, vilka har en uttalad terapeutisk och profylaktisk effekt. Denna fytomedicin har antiinflammatoriska, anti-edematösa, återställande egenskaper, hjälper till att snabbt normalisera processen med urinering och återställa kraften.

Innan behandling med prostatahyperplasi börjar, måste män känna till sammansättningen av Prostamol Uno, biverkningar och kontraindikationer till dess användning. Trots det faktum att denna beredning består av naturliga växtkomponenter, kan det i vissa fall provocera utvecklingen av komplikationer och biverkningar från olika organ och system i kroppen.

Preparatets sammansättning och effekt

Den viktigaste aktiva beståndsdelen som ingår i beredningen av Prostamol är extraktet av palm-sapala frukter. En behandlingskapsel innehåller 320 milligram av denna fördelaktiga substans.

Tack vare ett naturligt extrakt ger Prostamol en utmärkt läkningseffekt som har följande effekt på det manliga genitourinära systemet:

 • tar bort puffiness och minskar storleken på den förstorade prostatakörteln;
 • reducerar koncentrationen av testosteron i blodet;
 • blockerar inflammation
 • reducerar permeabiliteten, stärker väggarna i bäckens organers kärl;
 • återställer nedsatt urinering, förbättrar urinflödet;
 • eliminerar smärtan som uppstår under en resa till toaletten och känslan av urinblåsa efter urineringens verkan;
 • stoppar ytterligare proliferation av prostata och förhindrar omvandling av testosteron (huvudhormonet) till dihydrotestosteron (ett hormon som stimulerar tillväxten av körtelvävnaden i prostatakörteln).
 • ökar lokal immunitet.

Prostamol hjälper en man att återvända till ett helt liv och glömma alla de obehagliga symptomen som uppstår vid godartad prostatahyperplasi, kronisk prostatit och olika urinproblem.

Kontra

Beredningen av Prostamol Uno kontraindikationer har följande: allergoreaktion och individuell intolerans av fytopreparationskomponenter.

Män som är mycket känsliga för växtextraktet, som ingår i kapslarna, bör avstå från att använda detta läkemedel.

Beredning Prostamol Uno

Läkemedlet i form av ljus kan inte användas för hemorrojder, sår, sprickor och andra skador i rektal slemhinna. Dessutom rekommenderas inte prostamol för kvinnor, eftersom läkemedlets aktiva substans kan på allvar störa den kvinnliga hormonella bakgrunden och framkalla utvecklingen av olika sjukdomar.

Ge heller inte denna fytoterapi till barn. Med särskild omsorg behövs terapeutiska kapslar för de representanter för det starkare könet som har sjukdomar i mag-tarmkanalen, svår lever- och njurspatologi.

Biverkningar

Prostamol gäller ej läkemedel med allvarliga toxiska effekter. Detta läkemedel tolereras vanligtvis väl av patienter och har sällan en negativ effekt på alla kroppssystem.

Endast i vissa fall orsakar läkemedlet Prostamol biverkningar, såsom:

 • smärta, obehag i den epigastriska regionen
 • illamående
 • halsbränna;
 • upprörd mage;
 • hud klåda, utslag och andra allergiska reaktioner på huden;
 • irritation av rektal slemhinna (med ljus).

Oftast uppkommer biverkningar från matsmältningsorganen från att en man tar ett kapselläkemedel på tom mage eller dricker en kapsel med inte rent vatten utan med någon annan dryck. Läkare rekommenderar att du använder Prostamol först efter att ha ätit, vilket hjälper patienten att undvika problem med mag-tarmkanalen.

Instruktioner för användning Prostamol Uno

Prostamol Uno är en av de mest populära drogerna bland agenterna för att lindra symtomen på kronisk prostatit och adenom. Om processen med proliferation av prostata i körtelvävnaden har börjat, är det omöjligt att vända det medicinskt. Men du kan stoppa det. Det är den här egenskapen som anger instruktionerna för användning av Prostamol Uno.

Många klagomål om ineffektivitet uppstår på grund av att beskrivningen av läkemedlet har försummat.

Sammansättning av Prostamol Uno och handlingsprincipen

Prostamol Uno är en växt av vegetabiliskt ursprung. Den aktiva beståndsdelen är ett extrakt från frukterna från dvärgpalmen Sabal (småfiliform sabal, serenoisk krypande). En kapsel Prostamol Uno innehåller 0,32 eller 0,16 g extrakt. Analogerna innehåller samma mängd, men skiljer sig åt i uppsättningen av hjälpämnen.

Sabanna-palmen har använts i 200 år som ett biologiskt aktivt tillsats för att stimulera manlig styrka, liksom att lindra hosta och förbättra matsmältningen. Den aktiva substansen (fytosteroler), som ingår i plantans frukter och ingår i sammansättningen av prostamol, sänker testosteronhalten, stimulerar syntesen av spermatozoa. Men den grundläggande egenskapen av extraktet - inhiberingsaktivitet av 5-alfa-reduktas (enzym) transformering testosteron till dihydrotestosteron, en mer aggressiv - hormon väckande proliferation av glandulära prostatavävnadsceller. På detta sätt stannar adenomets tillväxt med regelbunden administrering av Prostamol Uno.

Dessutom har palmextraktet följande egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • tonic;
 • antiseptikum;
 • mild lugnande effekt.

Analoger: Permixon, Prostagut, Prostaplant, Prostessono, Serpens, Strogen S, Kapistan.

Indikationer för användning

Prostamol Uno, i enlighet med användningsanvisningarna, avser ämnen som påverkar de metaboliska processerna i prostatakörteln och normaliserar urinprocessen.

Indikationer för användning:

En kapsel Prostamol Uno innehåller 0,32 eller 0,16 g extrakt av den aktiva substansen - ett extrakt från dvärgpalms frukter, Sabal

 1. 1 och 2 stadium av proliferation av prostata adenom, när urinering blir ofullständig kvarstår urinen i urinblåsan och trycket ökar. Ögon uppstår oftare, och utflödet sker i flera steg.
 2. Med kronisk prostatit vid komplex behandling av sjukdomar i urinering.

Används i de ovan nämnda sjukdomarna, ger Prostamol Uno, liksom dess analoger, en signifikant lindring av symptom på grund av dess antiinflammatoriska och anti-edematösa verkan. Läkemedlet blockerar syntesen av prostaglandiner, som påverkar urinvägarna, stärker kärlen, minskar deras permeabilitet. Som ett resultat av behandlingen finns en minskning av smärta, normalisering av urinutflödet.

Metod för applicering

Hur mycket tid kan användas kapslar Prostamol Uno är instruktionen inte är tydligt reglerade (inte mindre än en månad), bara konstaterade att ta läkemedlet en gång om dagen, när det gäller kapslar av 320 mg, 2 gånger om dagen, om kapslarna på 160 mg. Det är önskvärt samtidigt. Det har kliniskt bevisats att en ökad dos inte påverkar effekten. Behandlings- och doseringsförloppet bestäms av den behandlande läkaren.

I regel bestämmer doktorn efter den första månadens ansökan, av resultaten av patientens undersökning, huruvida det finns en positiv dynamik, hur länge det fortfarande är nödvändigt att ta Prostamol Uno. En uttalad effekt, vanligtvis manifesterad efter 2 månader. Slutresultatet utvärderas efter 3 månaders antagning. Behandlingsperioden med läkemedlet kan minskas eller ökas av läkarens beslut. För att förhindra ett eventuellt återfall utförs en andra kurs efter en viss tid.

Hur man använder: Drick Prostamol ska tas först efter måltid, annars kommer det att finnas illamående, kräkningar är möjliga.

Prostamolsuppositorier injicerade rektalt i enlighet med instruktionerna produceras också.

Prostamol Uno: kontraindikationer och biverkningar

Prostamol Ett U-läkemedel som inte påverkar libido och blodtryck. Dess användning har ingen toxisk effekt på levern och njurarna, eftersom kompositionen endast innehåller växtextrakt och säkra hjälpkomponenter. Men individuell intolerans är möjlig.

Användningen av läkemedlet kan orsaka biverkningar som illamående, halsbränna

Prostamol Uno, trots minimala kontraindikationer, kan inte användas av kvinnor. Vissa människor, efter att ha läst om egenskaperna hos extraktet från den krypande palmen för att sänka testosteron och blockera östrogenreceptorer, anser att det är möjligt att använda läkemedlet som ett tillägg för att justera den hormonella bakgrunden. Det här är väldigt farligt.

Användningen av läkemedlet kan orsaka biverkningar:

 • illamående;
 • diarré;
 • halsbränna;
 • smärta i den epigastriska regionen
 • allergiska reaktioner.

När du tar Prostamol Uno uppstår biverkningar sällan om dosen inte överskrids och medicinen inte används på tom mage.

Minskar risken för negativa manifestationer när ljus används. Om det finns problem med mag-tarmkanalen är det bättre att ta drogen i denna form. Vid användning av ljus når den aktiva substansen snabbt destinationen, och mikrocirkulationen förbättras på grund av en mild irriterande effekt på ändtarmen. Ljus rekommenderas inte för någon inflammatorisk process i detta område, liksom för hemorrojder.

Kompatibilitet med andra droger och alkohol

Sammanfattningen visar att Prostamol Uno inte reagerar med andra läkemedel, så det är ofta ordinerat som en del av komplex terapi vid behandling av andreno-blockerare, antibiotika och andra läkemedel. Till exempel kan du ta två droger (till exempel ProstamolUno och Tamsulosin tabletter) samtidigt med kronisk prostatit. I detta fall ökar effektiviteten hos båda drogerna. Hur man tar tid för olika mediciner och varaktigheten av komplex terapi ordineras av läkaren.

Instruktionen förbjuder inte kombinationen av Prostamol med analoger (till exempel Prostagut Fort), men i mottagandet av dessa medel är det ingen mening.

Med en enda användning med alkohol utsöndras läkemedlet mycket snabbare, eftersom alkohol är ett diuretikum. Om du tar Prostamol Uno i kombination med alkohol, kommer en person med en osannolik sannolikhet snart att känna symptomen, vilket ledde till en diuretisk effekt: irritation i urinröret och smärta vid urinering. Alkohol är mycket oönskade, inte bara för gemensamt intag med mediciner, utan i princip i alla former av prostatit och adenom, eftersom det kan vara en provokat av komplikationer.

En av analogerna i Permixon

Effekten av Prostamol Uno

Ryska statens medicinska universitet. Pirogova genomförde studier av effektiviteten av läkemedlet Prostamol Uno vid behandling av 42 patienter med diagnos "kronisk prostatit" och "godartad prostatahyperplasi" under 16 veckor. Som ett resultat, återvände 61% av patienterna till normal tömning process: kronisk prostatit patienter rapporterade fullständigt försvinnande av nattlig urinträngningar, och hos patienter med adenom nummer reduceras till 1-2 gånger per natt. Den genomsnittliga poängen på IPSS-skalan minskade med 40%. Urineringshastigheten ökade med 23% och volymen av kvarvarande urin minskade med 60%.

Efter utgången av antagningstiden ändrades inte PSA-nivån. De biokemiska parametrarna för blod förblev också på samma nivå. Av vilket följer att användningen av läkemedlet inte påverkar funktionen hos lever och njurar.

Pelvic smärta slutade fullständigt hos 75% av patienterna, minskat signifikant i 8%. Alla som observerade hade en bra behandling, inga biverkningar inträffade. Under halvårsobservationen var det ingen återkommande kronisk prostatit, prostatakörteln upptäcktes inte hos patienter.

Studier har också utförts om användning av Prostamol Uno-Sandreno-blockerare. Det upptäcktes att vid slutet av kursen (varaktighet var 4 månader) normaliserades PSA-nivån i blodet, prostatakörteln tömdes, inflammationen och ödemet avlägsnades.

Studier genomfördes också i MMA. Sechenov och Federal Research Institute of Urology of Rosmedtechnology. Under vilken bekräftades effekten av Prostamol Uno både med monoterapi och i kombination med alfa-andrenoblocker.

Läkemedlet kan användas under en lång tid, vilket kan minska risken för komplikationer och återfall i kronisk prostatit väsentligt, liksom att förbättra livskvaliteten i prostata adenom.

När det gäller klagomål från vissa patienter Ineffektiviteten av läkemedlet, bör jämföras med köpet av utseendet som beskrivs i instruktionerna som Prostamol Uno, ranking bland de mest populära droger genomsnittspris kategori och dess analoger kommer in antalet oftast förfalskade läkemedel.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Användning av Prostamol Uno

En av de viktigaste organen i det manliga reproduktionssystemet är prostatakörteln. I sin form liknar den en kastanj, inte större än en valnöt, men dess funktion är mycket viktig. Detta är normaliseringen av spermiernas sammansättning, en mans förmåga att bära förlossning. När prostata försämras blir semen viskös, motilityen hos spermatozoa minskar.

Huvudfunktionen hos körteln är produktionen av prostatajuice - en något alkalisk vätska, uppgår till 30% av den totala mängden spermier. Resten av det flytande ämnet framställs av två sacculära formationer, belägna på sidorna och bakom körteln. Det korrekta arbetet i kroppen beror på det viktigaste hormonet hos män - testosteron, som produceras av binjurarna och testiklarna.

Organs patologi

Bland alla sjukdomar i prostataorganet bör två kategorier särskiljas: inflammatoriska processer - akuta och kroniska och tumörsjukdomar. Bland de senare finns också två adenom-godartad proliferation av muskelvävnad och cancer, som är en malign tumör.

Dödlighet bland män från prostatacancer är 10% av alla cancerformer. Till exempel bland unga människor dör bara 3 personer per 1 miljon från den. I åldern växer denna siffra redan 400 gånger, är ca 1300 fall.

Ibland i arbetet med prostataorganfel uppstår kan det börja öka i storlek på grund av multiplikationen av sina egna celler. Detta orsakar klämning av urinvägarna, utseendet av smärta, problem med urinering.

beskrivning

Det finns ett antal droger för behandling av sjukdomar i prostata, en av dem - Prostamol, fytopreparation, innehåller ett extrakt av en krypande palm. Denna komponent hjälper till att förbättra ämnesomsättningen och fungerar särskilt bra för godartad cellproliferation. Under inverkan av läkemedlet börjar kroppen minska i volymen, pressar inte på blåsan, förbättrar urinets utsöndring. Efter att ha tagit smärta, slutar man att urinera.

Åtgärd och form av frisläppande

Aktivitetsmekanismen för läkemedlet är i blockeringen av enzymer, på grund av vilket produktionen av hormonet, som stimulerar bildningen av protein och multiplikationen av celler, störs. Samtidigt, under inverkan av läkemedlet, finns en undertryckning av syntesen av prostaglandiner - ämnen som är aktivt involverade i biokemiska reaktioner som förbättrar mekanismerna för inflammatoriska processer. Undertryck av deras produktion leder till förstärkning av kärlens väggar, en signifikant minskning av ödem och inflammation i urinområdet. Samtidigt återställs tonen och aktiviteten i nedre delen av urinvägarna.

Läkemedlet frisätts i form av kapslar för oral administrering. Att blint tro det högt reklam att det kommer att lösa alla manliga problem är inte värt det, eftersom det bygger på verkan av växtkomponenter. Kardinalförändringar från inträde kommer inte att ske, men med rätt preme är det användbart vid många sjukdomar, ofta föreskrivs det som en del av komplex terapi.

Prostamol har anti-edematösa, antiinflammatoriska effekter. Extrakt av dvärgpalmer hämmar oxidation av lipider, ger inte upphov till fria radikaler. Denna effekt är särskilt uttalad av den åttonde veckan av antagning. Prostamol slappar av släta muskler i kärlen. I den kliniska bilden manifesterar sig detta i en signifikant förbättring av erektilfunktionen.

Indikationer och kontraindikationer

Tilldela den till kronisk prostatit samtidigt med andra läkemedel. Detta bidrar till att avlägsna svullnad, minska smärta vid urinering, eliminera brott mot det genitourinära systemet. Hjälper till att minska volymen av natturin genom att förbättra blodcirkulationen i detta område. Kan ersättas med analoger.

Prostamol är ordinerat för hyperplasi eller proliferation av prostataceller, som försöker minska miktbildningsstörningar.

Ta pillret en gång om dagen efter måltiden. Ta det samtidigt, utan att tugga, krama lite vatten. Varaktigheten av behandlingen kan endast bestämmas av urologen, beroende på patientens tillstånd. Med intolerans är läkemedlet kontraindicerat.

Ordinera behandling Prostamol bör endast läkare, är terapi långa kurser: upp till en månad. Om upprepade gånger uppkommer klagomål fortsätter läkaren behandlingen. Långtidsanvändning skadar inte levern och njurarna, eftersom kompositionen är helt vegetativ. Vanligtvis doseras förskrivningen 160 eller 320 mg per dag.

Bieffekt

Som med alla mediciner kan det finnas biverkningar som du behöver veta om. Till exempel är allergiska reaktioner möjliga: utslag i huden, nässlor, klåda, svullnad i Quincke. Mage-tarmkanalen kan reagera med illamående, nedsatt aptit, smärta i överkroppen.

Om överdoser är inte kända. Det är associerat med andra läkemedel under behandling av inflammation i det urogenitala systemet.

Män som har märkt problem med prostata bör omedelbart gå till läkaren för att undvika utveckling av allvarliga komplikationer. Om urinen ständigt försenas börjar inflammationen, det kommer att gripa urinrörarna och njurarna. Stagnerande urin bildar stenar, detta kommer att kräva kirurgisk ingrepp.

forskning

Prostamol, till skillnad från andra produkter av vegetabiliskt ursprung, är inte ett kosttillskott, utan ett läkemedel. Dess fördelar bevisades genom kliniska prövningar som genomfördes både utomlands och i Ryssland. År 2001 studerade vi effektiviteten vid behandling av kronisk prostatit.

Efter behandling hade 8% av patienterna bäckensmärta, 75% hade en 20% ökning av urinflödet. Mängden urin som förblev i blåsan efter tömning minskade med 60%.

Enligt klinikerna kände patienter som lider av en kronisk form av sjukdomen lättnad - 87% av fallen. I kliniken i Köln förbättrades 95% av patienterna.

Forskare i Tjeckien följde kvaliteten på det intima livet i en grupp patienter som fick behandling med detta läkemedel. Det har visat sig att det inte komplicerar ejakulation, minskar inte sexuell lust, vilket också förbättrar livskvaliteten.

analoger

Bland analogerna använd:

Också producerade ljus är prostagol. De kan användas parallellt med andra medel. Suppositorieform är mycket effektiv.

recensioner

På antagning och effektivitet av drogen många recensioner, mestadels positiva. Det finns dock patienter som inte hjälpte läkemedlet.

Recenserad av Vesandra:

"Jag stötte på denna åtgärd när min man började ha problem med styrka. Nu är allting bra, tack vare drogen.
Läkemedlet är mycket annonserat och jag mötte ett sådant problem först förstod bara det här namnet. Jag fick det för 360 rubel.
Förpackningen innehåller 30 kapslar, svart och rött. Det fanns fortfarande paket och 60 kapslar, men de kostar dubbelt så mycket, och produkten testades inte ännu, så det tog det billigare.

Det används för att behandla inflammation i prostata, hjälper också till med smärtsam urinering. Men viktigast av allt används den när prostatit startas, och eftersom dess sammansättning innehåller många medicinska växter reduceras leverskadorna.

Varaktigheten av kursen är mer än tre månader, den ska tas samtidigt efter måltider en gång om dagen.

Medlet visade sig från den bästa sidan, reducerade svårighetsgraden av smärtsymptom nästan efter den första veckan. I slutet av månaden var problemen inte längre uppenbara, men kursen var fortsatt och nu är allt bra. "

Granskning av sss153:

"Detta läkemedel ordinerades av en läkare för ett år sedan för att diagnostisera prostatit. I den 1: a veckans inträde var det en förbättring, smärtan gick, tillståndet förbättrades. Vi var mycket glada - annonsering lurade inte. Paralleller tilldelades ljusen - paratsatilen. Jag skriver det medvetet, sedan när ljusets gång var färdigt och bara DNA kvarlämnades, allt, inte omedelbart självklart, men återvände till det normala. Det är absolut ingen användning. Han läker inte, men ger bara tillfällig lindring. "

Recenserad av Пряник22:

"Alla män möts förr eller senare med prostata problem, det är förstås bättre sen, men det här problemet kommer alltid oväntat. Så i mitt liv var jag tvungen att möta det. Gå berätta att jag letade efter pengar för att hjälpa, mycket obehagligt, och jag blev rådad av Prostamol Berlin-Pharma "Uno". Jag försökte och verkligen, smärtan började gå, sakta började livet normalisera. Drogen är långt ifrån billig. Den är gjord av naturliga ingredienser. Kapslarnas bekväma form tas ganska lätt. Du kan hitta den på nästan alla apotek. "

Hållbarhet för produkten är 3 år. Du kan lagra den under alla förhållanden. Priset i Ryssland:

 • packning för 30 kapslar - 633 rubel;
 • för 60 kapslar - 1047 rubel.

Prostamol är en 100% växtbaserad substans som har en fördelaktig effekt på prostatakörteln. Effekten av läkemedlet är effektiv, men du behöver inte förskriva det själv eller förvänta dig ett mirakel från receptionen. Läkemedlet säljs utan recept bara för att det inte har toxiska effekter och biverkningar. Men om du börjar ta risker och få behandling själv kan du skada din hälsa.

Hjälper prostatit med prostatit?

Många män letar efter recensioner på internet om huruvida prostatol hjälper till med prostatit, eftersom hörde om effektiviteten av detta verktyg. Drug verkligen har möjlighet att gripa symptomen på sjukdomen och även bli av med orsaken i ett tidigt skede, men försämringen eller övergången till den kroniska formen av stöd från det kommer att bli mindre. Prostamol Uno är ett läkemedel med en bred lista över åtgärder, så dess användning är i behandling av inte bara inflammation i prostata. Vi kommer att skriva om alla indikationer för upptagning senare, liksom om metoderna för tillämpning med dess funktioner.

Läkemedlet har en naturlig komposition, så antalet kontraindikationer och biverkningar är minimal. Det är det som är mest av allt uppmärksamt när man väljer ett läkemedel. Innan du börjar behandla, var noga med att rådgöra med din läkare om du behöver ta Prostamol eller välja starkare droger. Ibland får det även användas som en oberoende terapi, men ordineras oftare i kombination med andra läkemedel.

Indikationer för användning

Innan vi beskriver hur man tar Prostamol Uno med kronisk prostatit eller vad den består av, kommer vi att ange i vilka fall det kan användas. Indikationer för användning är:

 1. Godartad proliferation av prostatavävnad
 2. Prostatit i kroniskt stadium
 3. Urineringstörningar
 4. Erektil dysfunktion

Använd det är möjligt i närvaro av olika symptom på prostatit, tk. Prostamols huvudsyfte är att eliminera dem. De mest karakteristiska tecknen på sjukdomen är smärta vid urinering och bara smärta i perineum, ljumskan, anus eller midja. Ofta finns det en för tidig utlösning, försvagad erektion, smärta vid utlösning, brist på sexuell lust. Under exacerbationen stiger temperaturen också, patienten känner av symtom på förgiftning.

Använd läkemedlet kan alla män som har exakt bestämt orsakerna till patologi. Innan detta är det önskvärt att avstå från andra medel eller använda traditionell medicin. Det är också ganska effektivt, det kommer inte att skada din plånbok. Priset på ett läkemedel för behandling av prostatit hos män Prostamol Uno beror på antalet tabletter i förpackningen och är från 700 (30 st till 320 mg) till 1900 rubel (90 st till 320 mg) rubel. Detta är inte den högsta kostnaden bland fytopreparationer, och i början av inflammation i prostata är det möjligt att hantera endast detta läkemedel vilket gör att kostnaderna generellt är minimala.

Terapeutiska åtgärder

Tack vare Prostamols naturliga sammansättning noteras en hel del farmakologiska åtgärder. De viktigaste bland dem är antiinflammatoriska, diuretika, antiproliferativa och andra. Tabletternas verkningsmekanism är följande:

 • Först reducerar de syntesen av prostaglandiner, som svarar på urinvägarna och aktiverar inflammatoriska processer
 • Därefter inhiberas inhiberingen av 5-lipoxygenas och cyklooxygenas, vilket också ger en antiinflammatorisk effekt
 • Genom att minska mängden prostaglandiner minskar permeabiliteten hos kärlväggarna och svullnaden i prostatakörteln minskar
 • Efter minskad fokusering av inflammation upprättas blodcirkulationen, volymen och styrkan av urinering ökar, symtomen på dysuri och smärtssyndrom försvinner

Anti-androgena verkningar av Prostamol Uno för förebyggande av prostatit uppstår på grund av hämning av produktionen av enzymet 5-alfa-reduktas typ I. Han är ansvarig för att omvandla testosteron till dihydrotestosteron, vilket ökar cellproliferation (proliferation). Således uppträder utseende av prostata adenom. Mer uttalade effekter kan uppnås genom att kombinera läkemedlet med läkemedel som syftar till att eliminera ett visst symptom på sjukdomen - dysuri eller inflammation (diuretika, icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel).

Men för att säga att Prostamol Uno inte hjälper till med prostatit eller prostata adenom alls. Han klarar framgångsrikt med inflammatoriska fenomen, förbättrar blodcirkulationen, tar bort puffiness, och även detta är tillräckligt för att kroppen ska kunna samla styrka och börja hantera sjukdomen i sig. Maximal koncentration av läkemedlet når inom en och en halv timme, dess komponenter absorberas ganska snabbt, men denna process kan påverka intaget av mat. Ta därför endast kapslar efter att ha ätit.

Sammansättningen av

Vi har lärt oss huruvida prostatit hjälper till med prostatit och vilka specifika fördelaktiga effekter som patienten ger. Nu kommer vi att beskriva de komponenter som agenten har sina farmakologiska egenskaper. Det viktigaste är extraktet av palmfrukter krypande eller serenia. Denna växt är känd för sin rika kemiska sammansättning och fördelar som kan medföra för genitourinary systemet. Hennes extrakt innehåller följande ämnen:

 1. Zink, magnesium, järn, etc.
 2. karoten
 3. Linolensyra
 4. fytosteroler
 5. lipas
 6. flavonoider
 7. Eteriska oljor etc.

Från zink kan en prostatitpatient få bättre prostatafunktion, eftersom Detta element är nödvändigt för normal drift. Det är också nödvändigt för syntesen av testosteron, vilket bidrar till att öka styrkan och förbättra processen med spermatogenes. Med det stärks kroppens skyddande funktioner, stämningen förbättras, matsmältningen förbättras. Järn är ansvarig för tillförsel av syre till hjärnan, förstör skadliga oxidationsprodukter, stöder immunitet.

Magnesium har en positiv effekt på hjärt-kärlsystemet, tar bort toxiner från kroppen, hjälper till att regenerera celler. Det reglerar blodsockernivån, minskar smärta, minskar högt blodtryck. Karoten eller vitamin A är en stark antioxidant som motverkar utvecklingen av tumörprocesser. Därför är det tillåtet att använda prostamol för profylax i prostatacancer i prostata. Vitamin A främjar regenerering av drabbade vävnader, har positiv inverkan på huden, stärker immunförsvaret.

Fytosteroler minskar nivån på "dåligt" kolesterol, förhindrar utseende av cancer, saktar åldringsprocessen. Lipas hjälper till att bryta ner fetter, det är nödvändigt för normal matsmältning, metabolism. Flavonoider har antiinflammatoriska och baktericida egenskaper, ökar blodkärlens elasticitet, förhindrar utseende av maligna neoplasmer.

Instruktioner för användning

Prostamol Uno är endast tillgängligt i form av kapslar av 320 mg, som har ett röd-svart skal. Inuti är ett alkoholextrakt av palmfrukter som kryper i form av en grönbrun vätska med en specifik lukt. Instruktionen säger att p-piller ska tas enligt följande:

 • På en dag kan du ta 1 tablett
 • Detta görs efter att ha ätit (minst en halvtimme), med mycket vatten
 • Repeterad mottagning rekommenderas alltid samtidigt

Varaktigheten av behandlingen är 3 månader eller mer, en kortare period får inte ge de nödvändiga resultaten. En sådan långvarig mottagning beror på att kompositionen av prostatitabletterna från Prostamol är helt naturlig och tar tid att börja arbetet. Syntetiska droger är mycket snabbare, men de gör mer skada på kroppen.

Läkaren kan helt ändra mottagningssystemet beroende på patientens hälsotillstånd, scenen i hans sjukdom. Till exempel kan du göra en månad mottagning, sedan en paus på 2 veckor, varefter kursen upprepas 2 gånger. Kapslar kan inte brytas eller tuggas, bara sväljas. I apoteket köps de utan läkares recept, men det betyder inte att du kan starta mottagningen utan att konsultera honom.

Vem är kontraindicerad att ta?

Prostatol från prostatit har ett litet antal kontraindikationer. Det viktigaste är den individuella intoleransen av komponenterna i botemedlet. Det är förbjudet att erkänna kvinnor och representanter för det starkare könet som inte fyllt 18 år. Försiktigt är att vara personer med allvarliga njure- och leversjukdomar. När det gäller biverkningar noterades inte läkemedlet. Det enda som kan uppstå i patienten är en allergisk reaktion i form av hudutslag, klåda och brännande.

Mycket sällan är det illamående eller halsbränna (vanligtvis när den tas i tom mage). Överdosering av Prostamol hotar med utseende av illamående och kräkningar, men med rätt mottagning hotar det inte män. Innan behandlingen startas, kontakta din läkare om dosering och mottagningsfrekvens, bara för att skydda din hälsa. Om några negativa reaktioner uppstår, sluta ta det omedelbart och kontakta en specialist.

Analoger av prostamol

För att behandla inflammation i prostata finns ett ganska stort urval av örtberedningar. Om du av någon anledning inte är lämplig medicin för prostatit Prostamol, kan du vara uppmärksam på sådana läkemedel som Afala, Adenorm eller Gentos. De har också en naturlig komposition, de har minimal skada på kroppen.

Afala. Ett läkemedel avsedda för behandling av prostatit och prostata adenom. Mer i listan med indikationer för användning har han ingenting. Bland de positiva effekterna av tabletter är det värt att notera minskad smärta, minskad fokusering på inflammation, förbättrad urinering, minskad puffiness. Huvuddelen av läkemedlet är antikroppar mot prostataspecifikt antigen, en substans av proteinegenskap som produceras av celler i prostatakörteln hos nötkreatur.

De verkar på receptorerna som ansvarar för spridningen av vävnader och utseendet av inflammation. På grund av deras eliminering förbättras blodcirkulationen, processen för urinering underlättas. Afal utövar inget negativt inflytande på de inre organen. Ta det nödvändigt i 4 månader, 2 tabletter 2 gånger om dagen. Om det finns en exacerbation kan dosen ökas till 8 piller per dag.

I kontraindikationer är endast ökad känslighet för läkemedlets komponenter, biverkningar uppträder endast vid stora doser. Detta är illamående och kräkningar, flatulens, diarré.

Speman. Avser den farmakologiska gruppen av kombinerade örttepreparat. Den har ett brett utbud av användbara åtgärder:

 1. Antiinflammatorisk
 2. antitumör
 3. diuretikum
 4. kramplösande
 5. Förbättrad spermatogenes

Tabletternas sammansättning innehåller flera extrakt av växter, bland vilka det finns orkidéer, krokiga ansjovis, sallad och arguee. De minskar blodkoagulerbarheten, har en liten antibakteriell effekt, normaliserar den hormonella bakgrunden, ökar styrkan och libido. Det kan också noteras ökning av stressmotstånd, eliminering av mental och fysisk trötthet, förstärkning av immunsystemet.

Du kan köpa medicinen i ett apotek eller i en onlinebutik. att köpa det behöver inte en läkare recept. Kostnaden för ett paket är ca 500 rubel.

Ta läkemedlet inuti 2 tabletter 2-3 gånger om dagen. Därefter reduceras dosen, men intaget varar upp till 4 månader. Kontraindikationer i Spemane är desamma som tidigare medicin, det finns inga biverkningar.

Gentos. En annan örtberedning, som används vid akuta eller kroniska prostatapatologier. Dess komponenter är asp, sabal, hemlock, kalium och järn. Tack vare dessa element förbättrar läkemedlet blodmikrocirkulationen i det lilla bäckenet, minskar inflammationen, förbättrar erektilfunktionen.

Kapslar tas för 1 st. tre gånger om dagen. Behandlingstiden är 3 månader. Om patienten så snart som möjligt behöver lättnad från symptom, får det ta upp till 8 tabletter per dag med en paus per timme. Vid överdosering kan det finnas matsmältningsstörningar, avföringsförändringar. Bland biverkningarna kan vara en allergisk reaktion på komponenten i Gentosa.

Tabletter Prostamol Uno - instruktioner för användning, pris

Instruktion för användning Prostamol Uno indikerar att en växtbaserad beredning är avsedd för behandling av inflammatorisk process i prostatakörteln. Bland sjukdomarna hos den manliga sexuella sfären diagnostiseras kronisk prostatit och prostata adenom oftast. På listan över läkemedel som är avsedda att bekämpa patologiska förhållanden har Prostamol Uno en ledande position på grund av dess säkra naturliga sammansättning och användbarhet.

Prostamol Uno - egenskaper och farmakologiska egenskaper

Prostamol Uno är ett örtmedel baserat på alkoholhalten av Sabal-frukten (dvärgkrypande palm). Läkemedlets verkan syftar till att hämma de processer som är ansvariga för att omvandla hormonet testosteron till dihydrotestosteron, vilket främjar proliferationen av körtelprostatvävnad. Den aktiva substansen i läkemedlet undertrycker enzymet 5-alfa-reduktas och hämmar syntesen av aromatas, under vilken en aggressiv hormon bildas. Således förhindrar läkemedlet progressionen av prostata adenom.

Växtextrakt hämmar bildningen av de stora inflammationsmediatorer - prostagladinov, reducerar permeabiliteten av blodkärl, lindrar inflammation i prostatavävnaden utan att påverka koncentrationen av könshormoner i blodplasman. phytoremedy fördel är att ta det inte minska nivån av potens och libido, det vill säga inte har någon negativ effekt på den sexuella aktiviteten hos män. Med avseende på prostatakörteln ger palmfruktkonsentet antiinflammatoriska, anti-edematösa och anti-androgena effekter.

Användning av läkemedlet inhiberar patologisk proliferation av prostatakörtelvävnad, förhindrar ökning av dess volym, och därigenom minska svårighetsgraden av symtomen vid benign prostatahyperplasi - smärta och stress vid urinering, känsla av ofullständig tömning av blåsan, dysuri, pollakisuri.

Under behandlingen normaliseras styrkan hos urinflödet och volymen av urin frigörs ökar. Dessutom har läkemedlet en mild lugnande, antiseptisk och återställande effekt. Efter oral administration upplöses det gelatinösa kapselskalet och dess innehåll absorberas snabbt. Koncentrationen av den aktiva substansen når maximalt 90 minuter efter att läkemedlet tagits.

Doseringsform

Prostamol Uno släpps i form av ovala, mjuka, röd-svarta kapslar i ett gelatiniskt skal, inom vilket det finns ett palmextrakt. Det ser ut som en oljig vätska med en grönbrun färg med en karakteristisk lukt som är inneboende i denna växtart. Varje kapsel innehåller 320 mg palmextrakt extraherat från sabala frukter + hjälpämnen.

Tabletter Prostomol Uno för 15 stycken placeras i blister av aluminiumfolie. I en förpackning med en beredning kan innehålla 1, 2 eller 4 blister med kapslar.

Vad är syftet med Prostamol Uno?

Användning av Prostamol Capsules rekommenderas till män för eventuella kränkningar av urinfunktionen associerad med prostata hyperplasi av godartad natur. Urologer inkluderar detta verktyg i komplex terapi av kronisk prostatit och prostata adenom. Tack vare en naturlig växtbas, kombineras denna produkt perfekt med andra läkemedel som används vid sjukdomar hos den geniturära kärnan hos män.

Läkemedlet visar god effektivitet vid dysuri - svårighet urinering orsakad av en ökning av prostatakörteln. Användningen av Prostamol Uno hjälper till att stoppa smärtsamma symtom, lindra inflammation och förbättra urinets utsöndring. På samma gång, i sammanfattningen indikerar att läkemedlet är lämpligt att använda endast steg 1 och 2 adenom proliferation, manifest ofullständig tömning av blåsan och ackumuleringen av återstående urin, vilket leder till ökad urinträngning och urinutflöde i flera steg.

På grund av dess anti-edematösa och antiinflammatoriska verkan, ger läkemedlet snabb lindring och stoppar de viktigaste symptomen på den patologiska processen med prostatit.

Instruktioner för användning

Minsta behandlingssättet tar 1 månad, varefter en paus på 2 veckor är nödvändig. Efter att specialisten har bedömt patientens tillstånd kan behandlingen fortsätta. Beroende på svårighetsgraden av tillståndet och andra individuella egenskaper, för att uppnå ett beständigt positivt resultat, måste flera behandlingskurser slutföras. I genomsnitt manifesteras den maximala terapeutiska effekten efter tre månader med regelbunden medicinering.

Effekten av Prostamol Uno har bekräftats officiellt av ett antal kliniska studier där patienter från urologiska kliniker deltog. Läkemedlet testades också vid Institutet för Urologi Rosmedtechnologies och på grundval av Sechenov MMA. Trots det faktum att detta läkemedel inte innehåller några starka substanser (antibiotika, hormoner), men bara har växtkomponenter i det, är resultatet av dess användning imponerande.

Nästan 80% av patienterna bekräftade försvinnandet av patologiska symptom och noterade förbättringar i det allmänna tillståndet. Mer än 65% av patienterna med kronisk prostatit kom urineringsprocessen tillbaka till det normala, och nattliga begär slutade helt. Hos patienter med prostataadenom ökade urinläckaget med mer än 25% och volymen av kvarvarande urin minskade med hälften.

Den största fördelen med Prostamol Uno är att den kan tas under lång tid utan rädsla för negativa hälsoeffekter. När du bekräftar diagnosen, rekommenderar experter att ta phyto-droger hela tiden. Växtextrakt, till skillnad från kemiska komponenter i andra läkemedel, har ingen toxisk effekt på vitala organ - lever, njurar, hjärtan.

Dess användning låter dig stabilisera tillståndet, ta bort inflammation och sakta ner den patologiska processen. Även om det här verktyget inte kan bota BPH, men för att förhindra ytterligare spridning av körtelvävnad, är han fullt kapabla. Plus, Prostamol Uno normaliserar urinering, lindrar smärta och hjälper till att eliminera vanliga önskningar som till och med stör patienten på natten.

Kontraindikationer och biverkningar

Prostamol Uno är ett helt säkert medel, med praktiskt taget inga kontraindikationer. Den enda begränsningen att använda är den individuella intoleransen hos den aktiva substansen eller andra komponenter som utgör den hos personer med tendens till narkotikaallergier.

Bedömning av recensioner av patienter som tar läkemedlet, orsakar inte Prostamol negativa reaktioner. Ingen nämnde illamående, buksmärtor eller andra systemiska effekter som påverkar de inre organen. I mycket sällsynta fall har patienter med en tendens till allergier halsbränna eller illamående, buksmärta, omedelbart efter att ha tagit kapsel eller hudreaktioner (utslag, klåda, hyperemi).

Ytterligare rekommendationer

Läkemedlet Prostamol Uno är väl förenligt med andra läkemedel, därför ingår det i den komplexa behandlingen samtidigt med antibiotika, adrenoblocker och andra potenta medel. Med kronisk prostatit, för att förbättra effektiviteten av behandlingen, kan du ta Prostamol tillsammans med Tamsulosin tabletter.

Långtidsanvändning av Prostamol Uno kan signifikant minska sannolikheten för komplikationer, förlänga perioderna med eftergift med kronisk prostatit, förbättra patientens tillstånd och livskvalitet signifikant vid godartad prostatahyperplasi.

Synpunkter från urologer i utvärderingen av effektiviteten phytoremedy isär. Vissa läkare anser att användningen Prostamol ger mycket goda resultat i kombination med andra läkemedel, andra - tror att läkemedlet är ineffektivt vid behandling av sjukdomar i det urogenitala systemet hos män men tillräckligt rezultativen som ett förebyggande medel som förhindrar utvecklingen av prostatit.

Analoger och pris

Kostnaden för den ursprungliga drogen Prostamol Uno, som görs av tyska företaget Berlin-Chemie är ganska hög, och på apoteket nätverket är det inte alltid. I det här fallet hjälper specialisten att välja billigare ryska analoger. Exempelvis tabletter är populära Afala vars pris är mycket lägre eller rektala suppositorier och Vitaprost Bioprost används i inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Dessutom kan läkaren rekommendera andra läkemedel av inhemska och utländska tillverkare:

 • Prostamed;
 • Prostaplant;
 • Prostatofit;
 • Garbeol;
 • Permikson;
 • Adenom gran;
 • Prostaker;
 • Adenorm;
 • Urorek.

Pris på fytoteal

Prostamol Uno - ett drog dyrt, men om du anser att för att uppnå ett bestående resultat tar det lång tid, kommer behandlingen att kosta en betydande mängd. Här är genomsnittspriserna för läkemedlet i apotekskedjan:

 1. Prostamol Uno (30 kapslar) - från 700 rubel;
 2. Prostamol Uno - 60 kapslar - från 1350 rubel.

Om priset på läkemedlet för patienten verkar för högt, kommer specialisten att hjälpa till att hämta billigare analoger. Till exempel kostar det inhemska läkemedlet Afala bara 300 rubel per förpackning och Prostalin Forte-ljus - från 220 rubel.

Feedback på ansökan

Läkarnas kommentarer om Prostamol Uno bekämpar det faktum att effektiviteten av detta läkemedel är bäst manifesterad i kombination med andra läkemedel som används för att behandla patologierna hos det genitourära systemet för män. Dessutom tror experter att för att uppnå ett varaktigt positivt resultat är det nödvändigt att genomgå minst 2-3 fullvärda behandlingsbehandlingssätt.

Patienternas åsikter om förberedelserna är väldigt olika, både positiva och negativa. Många tror att priset på drogen är orimligt överdriven, och effektiviteten är ibland mycket lägre än den som tillverkaren förklarar.

Granska nr 1

Även denna vinter, efter att ha haft tid på gatan i svår frost, har symptomen på prostatit inte återkommit. Ett bra läkemedel, men det ska användas samtidigt med andra läkemedel, annars kommer effekten att vara försumbar.

Referens nr 2

Dessutom har detta läkemedel många analoger, inklusive inhemsk produktion, som kostar en storleksordning mindre, men den terapeutiska effekten av deras användning är densamma och ofta ännu högre. Därför tror du inte på de läkare som erbjuder en dyr och ibland användbar lösning, alltid vara intresserade av andra alternativ, analoger och studerar medicinens sammansättning. Jag gillade drogen Urotrin mer.

Hur fungerar Prostamol, hjälper det med prostatit?

Kronisk prostatit - det handlar inte om dig? Så varje sekund tänker. Diagnosen "prostatit" sätts av 30% av männen i åldrarna 20-50 år. När sjukdomsstagnationen uppträder och sekretionen av prostata körs, börjar inflammationsprocessen.

För att förhindra att prostatit passerar in i kronisk form, är det nödvändigt att avlägsna stillastående vätska och ta mediciner. Du kan ta bort symtomen på sjukdomen med hjälp av läkemedlet "Prostamol" (aka "Prostamol Uno").

Åtgärd av läkemedlet. Formen av dess frisättning

Läkemedlet har antiinflammatorisk, anti-edematös effekt. Det ordineras som ett adjuvans vid behandling av prostatit, infektioner i det genitourära systemet, för förebyggande av sexuella störningar, prostata adenom.

Läkemedlet ges i form av kapslar avsedda för internt bruk. Läkemedlet är endast föreskrivet som hjälpmedel i den komplexa behandlingen, eftersom det inte kan lösa det manliga problemet självständigt. Effekten av denna åtgärd är mycket mild, eftersom den görs på grundval av växtkomponenter.

Indikationer för behandling av Prostamol

Läkemedlet "Prostamol" ordineras av urologer för behandling av sjukdomar i urinering med prostatit, vilket kännetecknas av sådana symptom som:

 • Fördröjd urinering;
 • Ofullständig tömning av blåsan;
 • Försvagning av urinflödet;
 • Förlängd eller intermittent urinering;
 • Smärtsamma förnimmelser i underlivet, ljumskare;
 • "Läckage";
 • Frekvent urinering.

struktur

Den aktiva substansen i läkemedlet är extraktet av palmsapala frukter, och ytterligare komponenter är: gelatin, glycerol, titandioxid, järnoxid etc.

Huvuddelen av läkemedlet har följande effekt:

 1. Förhindrar processen med åldersrelaterad minskning av testosteron;
 2. Förbättrar testiklarna;
 3. Främjar produktionen av testosteron;
 4. Normaliserar urinering, förhindrar urinstagnation
 5. Fördröjer processen för utveckling av prostata adenom.

Instruktioner för användning Prostamol

Den exakta dosen, varaktigheten av läkemedlet, kan du kontrollera med din läkare. Instruktionerna säger att kapseln ska tas 1 enhet en gång om dagen efter måltiden. De kan inte tuggas, du behöver bara svälja för att uppnå den snabbaste och mest effektiva terapeutiska effekten.

För effektiv verkan av läkemedlet rekommenderas det att dricka det samtidigt. För att uppnå ett synligt resultat måste du ta Prosmatol minst 3 månader.

Prostamol Uno: biverkningar

Läkemedlet tolereras väl av patienter. Men om reglerna för läkemedelsadministration, dosering och appliceringstid inte observeras kan patienter uppleva biverkningar:

 • På tarmens del: illamående, halsbränna, obehag i buken;
 • Från immunsystemets sida: en allergisk reaktion: utslag, klåda;
 • På den del av reproduktionssystemet - gynekomasti (patologisk proliferation av körtelvävnad).

Särskilda instruktioner

Läkemedlet "Prostamol" kan inte tas ensam, använda det som en monoterapi för prostatit. Det lindrar bara symptomen, men löser inte problemet. För att verkligen bli av med prostatit måste du genomgå en omfattande behandling.

Analoger av läkemedlet "Prostamol Uno"

Det finns många droger som ersätter Prostamol. Bland dem kan följande läkemedel särskiljas:

Den aktiva substansen i dessa läkemedel är en - ett extrakt av palmens sabala växtens frukter. För jämförelse kostar läkemedlet Prostamol Uno i genomsnitt 750 rubel per förpackning, som innehåller 30 kapslar.

Det är bättre att köpa en större mängd medicin, då kan du vinna i priset. Så, för packning av 60 kapslar är det nödvändigt att ge 1250 rubel och för 90 kapslar - 1700 rubel. Det visar sig att priset för läkemedlet kommer att bli ännu billigare än för analogerna.

Prostamol Uno: patientåterkoppling

Detta läkemedel har stor popularitet hos män som lider av kronisk prostatit. På internet kan du hitta många recensioner om drogen. Vissa människor skriver att botemedlet är en napp, har en placebo-effekt, andra noterar sin höga effektivitet. Oavsett vad det är, hjälper läkemedlet, om du tar det enligt instruktionerna, läkarens rekommendationer såväl som i den komplexa behandlingen:

"Läkemedlet är mycket annonserat, och det är därför dyrare än sina motsvarigheter. Men jag föredrog Prostamol Uno, bestämde mig för att försöka hur han skulle hjälpa mig. Jag tog det enligt anvisningarna 1 gång om dagen efter måltiden. Det fanns inga biverkningar, efter en tid av smärta och obehagsmakningar passerade. Men jag vill varna dig: ta drogen länge. Jag drack det i 3 månader. För så lång användning rekommenderar jag dig att köpa ett större paket, det visar sig mer lönsamt. "

Alexander, 40 år gammal:

"Prostamol Uno ensam kan inte klara av prostatit, så du måste ta andra droger parallellt: antibiotika, antiinflammatoriska, immunostimulerande läkemedel, vitaminer. Prostamol hjälper bara att ta bort obehagliga känslor vid urinering, det vill säga det bekämpar symtomen på den underliggande sjukdomen. Jag tog det länge, men trots allt är effekten redan där: det intima livet började förbättra, toaletten började gå utan rädsla, med tröst. "

"Drogen, men dyr, men effektiv. Jag dricker det den andra månaden, under denna tid har tillståndet förbättrats: urinering har blivit normal, smärtan har gått, uppmaningen också. Vissa människor skriver att Prostamol inte hjälper. Jag vill säga: män, men försökte du gå på en diet, dricka tillräckligt med vatten, leda en hälsosam livsstil? För allt beror alltför mycket på detta ".

Vad tycker läkare om förberedelsen av Prostamol?

Urologer uppmanar män att inte självmedicinera, inte att köpa ett läkemedel utan läkares tid. Att inte veta hur man korrekt behandlar prostatit kan förvärra sjukdomen. Prostamol Uno, enligt läkare, bör ordineras som en hjälp, snarare än huvudterapin. Först då kommer resultatet av behandlingen att ses. Detta läkemedel tar bort symptomen och eliminerar orsaken till problemet, mer kraftfulla läkemedel, inklusive antibiotika.

Prostamol Uno och alkohol

Många män frågar på forum som ägnas åt ämnet prostatit och andra sjukdomar: "Kan jag dricka alkohol om jag går igenom behandling med Prostamol?". I instruktionerna till läkemedlet sägs inget om denna poäng, men det betyder inte att alkohol är kompatibel med läkemedlet.

Läkare betonar att alkohol i sig har en negativ inverkan på hälsa, sexuellt liv, inklusive arbetet i prostatakörteln. Det bryter mot kraften, hämmar produktionen av könshormoner, minskar sexuell aktivitet, saktar testiklarna, vilket leder till stillastående processer i det lilla bäckens organ.

Afala eller Prostamol: Vad ska man välja?

Båda drogerna är fytopreparationer. Portabiliteten för dessa medel är densamma. Båda läkemedlen ska ordineras som symptomatisk behandling såväl som förebyggande syfte.

Till skillnad från drogen "Prostamol Uno", är läkemedlet "Afalah" ofta förfalskad. Därför är det bättre att köpa Prostamol från denna synvinkel.

Men "Afal" betyder är billigare - 350 rubel.

Prostamol eller Prostamol Uno är ett naturligt medel, vars verkan är inriktad på att minska och eliminera symptomen på prostatit: nedskärningar, buksmärtor, frekvent urinering och uppmaning. Trots det faktum att det inte finns några komponenter av syntetiskt ursprung i preparatet, är det emellertid nödvändigt att ta kapslar först efter undersökning och samråd med en specialist.