Huvud
Analyser

Prostamin recensioner

Prostamin är inte ett läkemedel, men avser bioaktiva livsmedelstillsatser som stimulerar genitala organens funktioner hos män och används som ett hjälpmedel vid behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Är läkemedlet registrerat?: kolla in ☜

Läkemedlet tillsattes: 2010-01-22.
Instruktioner uppdaterad: 2017-02-13

Analoger och substitut

☠ OBS! Läkemedel pacifiers - hur man uppfödar ryssarna eller vad du inte kan spendera pengar på!

Korta instruktioner för användning, kontraindikationer, komposition

BA Prostalamin har följande effekter på hankroppen:
1. Med hjälp av proteinkomplexet påverkar medlet selektivt cellerna i prostata vävnaden och leder till dess normala funktion;
2. Medlet minskar de inflammatoriska processer som förekommer i prostatas vävnader;
3. lindrar smärta
4. normaliserar ämnesomsättningen i prostata vävnaden
5. ökar blodcirkulationen i körteln;
6. Främjar återställandet av vävnader.
7. reducerar och stannar utvecklingen av tumörer i prostatas vävnader;
8. Återställer prostata körningens funktion
9. ökar sexuell funktion
10. normaliserar körns spermatogena funktion och ökar antalet kvalitativa spermatozoa;
11. hjälper till att förbättra blåsans ton;
12. normaliserar processen för genominering

Indikationer (från vad hjälper?)
Prostaminadministration visas:
• med akut och kronisk inflammation i prostata
• med godartad prostatahyperplasi i steg I och II;
• Vid misslyckanden i processen med genominering, som beror på inflammation i prostata;
• med minskning av blåsans ton;
• med sexuell dysfunktion
• Infertilitet
• före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln;
• som profylaktisk mot prostatit och erektil dysfunktion hos äldre män.

Kontra
Admission BAD Prostalamin är kontraindicerat:
• med individuell mottaglighet för någon del av läkemedlet;
• Kvinnor under graviditet och under amningstiden.

Metod för applicering (dosering)
Prostamin intas i 10-15 minuter. innan du äter maten i en mängd av 1-3 tabletter. 2-3 r. per dag. Inträdesförloppet för 10-15 dagar. Läkemedlet bör inte tuggas, men tvättas bara med vätska.

Särskilda instruktioner (varningar)
Innan du börjar använda Prostalamin är det nödvändigt att få samråd från en specialiserad läkare.

Biverkningar
Under användning av läkemedlet kan det orsaka allergiska reaktioner.

Typ av problem
Prostamin framställs i form av tabletter. Tabletterna är förpackade i blister på 40 st. och placeras i kartongförpackningar.

Prostalamin: applikationsfunktioner

Med prostatit används läkemedel i prostatoprotektorgruppen i stor utsträckning. Dessa läkemedel skyddar kroppen från negativa effekter, normaliserar trofiska och har anti-androgen aktivitet. En av de mest populära drogerna i denna grupp är Prostalamin.

Allmän information om beredningen

Prostamin är ett biologiskt aktivt läkemedel som tillverkas på basis av ett specifikt protein som produceras genom att bearbeta prostatakörteln hos unga tjurkalvar. Läkemedlet används i terapi av prostatit av vilken typ som helst och tillhör gruppen prostatoprotektorer. Prostalamin hjälper till att normalisera organets funktionalitet genom att penetrera direkt i prostatakörtlarna.

Det används både för behandling av akut prostatit och för förebyggande av exacerbationer vid kronisk trög inflammatorisk process. Som förebyggande åtgärd är det ofta förskrivet till äldre män för att undvika utveckling av adenom.

Läkemedlet är tillgängligt i tabletter. Varje förpackning innehåller 40 tabletter.

Ansökan vid behandling av prostatit

Prostalamin, instruktionen som innehåller en fullständig förteckning över indikationer, har framgångsrikt använts vid behandling av prostatit, både bakteriell och icke-infektiös. I det första fallet är läkemedlets effektivitet på grund av stödet till prostatafunktionaliteten och förbättringen av lokala metaboliska processer, så att kroppen snabbt återställs efter lindring av exacerbationen. I det andra fallet används läkemedlet för att normalisera prostatakörtelns trofemi, normalisera urinering och minska frekvensen av exacerbation.

 • förbättra återhämtningen av inflammationsberoende vävnader;
 • Reduktion av smärt syndrom på grund av normalisering av trofiska organet;
 • reduktion av svullnad i prostata;
 • normalisering av genitourinary systemet;
 • förbättring av erektion.

Prostalamin används för både infektiös och stillastående prostatit

Läkemedlet har en komplicerad effekt på prostatakörteln. Med prostatit är det ofta en försämring av erektionen på grund av cirkulationsstörningar. När man tar prostalamin märker man en förbättring av sexuell funktion, vilket beror på normalisering av metaboliska processer i bäckenorganen.

Med akut infektiös prostatit används prostalamin omedelbart efter antibiotikabehandlingen. Vid kronisk icke-infektiös inflammation bör läkemedlet tas flera gånger om året för att bibehålla organets funktionalitet och minimera frekvensen av exacerbationer.

Läkemedlet har en immunostimulerande effekt, så det används framgångsrikt för att minska frekvensen av återfall av inflammatorisk process.

Hur tar man medicin?

När du börjar behandling med Prostalamin, kommer bruksanvisningen att svara på alla frågor av intresse. Läkemedlet tas en halvtimme före måltid 2-3 gånger om dagen för akut inflammation. Behandlingsförloppet varar i två veckor.

Med en kronisk prostatit för förebyggande av exacerbationer bör läkemedlet tas en tablett varje dag i en månad. Den upprepade tiden att ta drogen är möjlig efter 2-3 månader.

Vid akut inflammation kan dosen fördubblas för att påskynda avlägsnandet av inflammation. Läkemedlet samverkar effektivt med antibiotika och ökar mottagligheten av prostatavävnad till de aktiva substanserna i antibakteriella läkemedel.

Applikationsfunktioner

Läkemedlet är en biologiskt aktiv substans - ett naturligt djurprotein. Det absorberas fullt av kroppen, biotillgängligheten är nästan 100%. Det finns inga kontraindikationer för att ta medicinen, förutom i fall av individuell intolerans eller överkänslighet.

Biverkningar av behandling med Prostamin noteras endast i händelse av överkänslighet. Detta uppenbaras av en allergisk reaktion - nässlor, singelutbrott, ödem och hyperemi i epidermis, klåda. Särskild terapi är inte nödvändig, symtomen går bort efter att läkemedlet har avbrutits.

I sällsynta fall rapporterar patienterna en störning av mag-tarmkanalen under de första dagarna efter att läkemedlet startat. Denna bieffekt uppträder som kroppen blir van vid den aktiva substansen i läkemedlet.

Kostnad och analogi

Läkemedlet distribueras i många apotekskedjor och distribueras utan recept. Priset på förpackningstabell varierar mellan 300 och 400 rubel. Kompletta analoger av prostalamin är preparat Nutrimaks, Prostavit.

Prostavit är identiskt med Prosthalamin både i komposition och i handling

Läkemedel liknande i farmakologisk verkan, men olika i kompositionen - detta är Vitaprost, Sitoprostat. Dessa läkemedel används också vid behandling av inflammation i prostata och kan användas för att ersätta prostalamin när en allergisk reaktion uppträder.

Patientrecensioner

Läkemedlet ordineras ofta av urologer för behandling och förebyggande av inflammation i prostata. Läkemedlet Prostalamin förtjänade patientrecensioner, mestadels positiva. Läkemedlet är valt för den uttryckta terapeutiska effekten, god tolerans och överkomlig kostnad. Trots det går även recensioner av missnöjda patienter igenom.

"Jag förstod helt enkelt inte läkemedlet Prostanamine. Läkaren utses för att förebygga exacerbationer, de som hände var sjätte månad, och fortsätter att ske igen. Av plusserna kommer jag att notera ett bra inflytande på styrkan, från minuserna - bristen på terapeutisk effekt. "

"Jag dricker medicinen två eller tre gånger om året. Jag är inte säker på effektiviteten, jag dricker snarare för självförtroende. Det finns inga negativa sidoreaktioner i kroppen, magen skadar inte i receptionen - det är redan bra. Till skillnad från andra droger överförs Prostamin bra, så jag fortsätter att dricka det och hoppas på ett mirakel. "

"Adenom i prostatakörteln behandlas inte med piller - urologen berättade för mig. Jag trodde honom och gick för att köpa Prostalamin, bara av intresse. Efter behandlingens gång kan jag notera förbättring av välbefinnande, minskning av frekvensen av uppmaning att urinera och lindra urinering. Läkemedlet kan inte bota adenomen, men symptomen tas bort, så jag rekommenderar det till alla. "

"Med prostatit räddas jag bara av Prostalamin. Jag dricker och förvärrar, tillsammans med antibiotika, och för att förhindra exacerbationer, vilket allt händer med en avundsvärd regelbundenhet. Läkemedlet hjälper verkligen, jag mår bättre, kraften har återvänt till mig igen. Av minuserna - det är svårt att hitta små städer i apotek. "

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...

Prostalamin

Prostatakörteln kan kallas den andra människans hjärta, men tyvärr, till skillnad från huvuddelen av de senaste åren är det alltmer vacklande, och att män har en helt olika åldersgrupper och tvingar representanter för en stark hälften av befolkningen tänka på sin hälsa. Han visade sig vara utmärkt i kampen mot prostatit, som det visat sig, visar omdömen från nöjda patienter och röster yttranden urologer drug "Prostalamin" som vi beskriver nu.

Prostamin, indikationer för användning

Prostalamin utses av en urolog.

De viktigaste indikationerna för läkemedlets recept (applicering) är:

 1. Prostatit (alla former av sjukdomen).
 2. BPH (adenom av prostata, som sjukdomen kallas hos folket), är lämplig för behandling av stadium I och II adenom.
 3. Profylax av inflammation i prostatakörteln för medelålders män (från 35 till 50 år).
 4. Störning (fel) hos det manliga reproduktionssystemet.
 5. Sexuell dysfunktion.
 6. Smärta vid urinering.
 7. Förläsande process av urinering.
 8. Rehabilitering efter operation på genitourinary system eller könsorgan.
 9. Fördröjningar i puberteten (för tonåringar).

Prostalamin rekommenderas av urologer till män, vanligtvis i kombination med andra läkemedel.

Beroende på diagnosen kan detta läkemedel användas i kombination med testalamin, vasalamin och några andra läkemedel.

Prescribe medicinen själv, hitta några avvikelser i det sexuella systemet, är strängt förbjudet!

Läkare rekommenderar vid första tecken på sjukdom att söka hjälp vid fastställande av en diagnos till en specialist. Han kommer att utföra en kompetent undersökning, utifrån resultaten av patientens test, välja rätt kurs och behandlingsschema för sjukdomen, föreskriva effektiva läkemedel för användning.

Prostalamin är inte det huvudsakliga läkemedlet i behandling, det är ett hjälpmedel.

Form frisättning, läkemedlets utseende

Prosthalamin är i form av frisättning endast i form av tabletter, vilka är täckta med en snabbt lösande färglös beläggning.

Tabletens huvudkomponent är ett komplex av nukleoproteiner och proteiner av animaliskt ursprung.

Läkemedlets förpackning kan bestå av:

 • 20 tabletter, en blister
 • 40 tabletter, två blåsor.

Funktioner av drogen

Instruktionen för preparatet indikerar att den aktiva substansen i prostalamin är cytamin (ett komplex av nukleoproteiner och proteiner av animaliskt ursprung).

Dessa substanser har en fördelaktig effekt, de kan normalisera, så att säga, på cellulär nivå, metaboliska processer i den manliga kroppen, i prostatakörteln.

Ytterligare (extra) ämnen i preparatet är mikroelement, mineraler, vitaminer, bland dem: Fe, Ca, Zn, P, olika grupper av vitaminer.

Prostalamin är en naturlig produkt, innehåller inte smaker, olika typer av färgämnen och konserveringsmedel.

Huvudämnet, citamin, baserat på vilket p-piller är byggt, utvecklades av specialister av honung. Ordförande i den ryska militärmedicinska akademin tillsammans med den berömda läkaren, forskare, vetenskapsläkare, professor i det världsberömda institutet för biologisk regulering och gerontologi.

Forskning från experter har visat att prostalamin har en effektiv effekt på en människas genitourinary system, på hela organismen av en stark hälft av mänskligheten.

I synnerhet kan tagande av tabletter av nämnda läkemedel leda till:

 • till en allvarlig minskning av smärtssyndromet, smärtsamma förnimmelser;
 • att återställa i sin storlek prostatakörteln, för att normalisera dess konsistens;
 • till återställandet av blåsan;
 • för att förbättra erektionen
 • att öka läkemedelsbehandling av prostatit av olika former och prostata adenom;
 • att förlänga samlaget.

Prostalin verkar på kroppen, enligt experternas åsikter om drogen, genom selektiva medel, som påverkar växelvis alla celler i det drabbade manliga organet.

Metoder för att ta prostalamin

Om urologen inte har föreskrivit en annan dos och administreringssätt, ska prostalinamin tas enligt instruktionerna enligt följande:

 • behandlingsförlopp 10-14 dagar;
 • konsumera tabletter endast före måltid, 15-20 minuter före måltiderna
 • Ta 1 eller 2 tabletter (anvisar en läkare) 2 eller 3 gånger om dagen (indikerar urologen).

Dosen av att ta tabletter är inte mer än 9 stycken per 24 timmar. Läkemedlet är kompatibelt med alla livsmedel och andra mediciner.

Biverkningar i samband med konsumtion av prostalamin är inte identifierade. Det rekommenderas inte att använda läkemedlet till personer som har en individuell intolerans (allergi) mot komponenterna i läkemedlet, såväl som barn och kvinnor. Använd inte läkemedlet efter utgångsdatum. och det är exakt 3 år sedan tillverkningen av tabletter.

För att uppnå önskat resultat och för att konsolidera den allmänna behandlingen ska användningen av Prostalamin upprepas efter 4-5 månader.

Läkare och friska patienter om tabletter

När det gäller prostalamin har patienter och urologer liknande svar.

Effekten av virkningen av tabletter, som recensioner av nöjda patienter säger, kan noteras efter 3-4 dagar efter att läkemedlet tagits. Det finns en förbättring av hälsotillståndet, det finns märkbara symtom på prostatit, försvinner i de flesta fall obehagliga känslor vid urinering, återställs frekvensen av resor till toaletten.

Läkare notera (du kan hitta recensioner på Internet) sedan början av mottagandet Prostalamina, mer än 85% av patienterna återvinna funktion reproduktiva systemet fungerar, kommer normal prostata konsistens och dess storlek tillbaka till det normala, förbättrade erektioner.

Droganaloger

För analogerna av prostalamin refererar specialisterna till alla läkemedel som tillhör samma farmakologiska grupp och har samma indikationer som nämnda medel.

De vanligaste bland sådana läkemedel är:

 • Vitaprost (utsedd av en urolog (proktolog) i akut form, liksom en kronisk form av prostatit);
 • Nolitsin (utsedd som urolog för behandling av prostatit av olika former, cystit, pyelit, andra urologiska sjukdomar);
 • Sitoprostat (rekommenderas som ett kosttillskott för prostatacenom, prostatit, åldersrelaterade förändringar i prostatakörteln hos män);
 • Adenoprostal (behandlar inflammation i det genitourinära systemet, används vid behandling av prostata adenom);
 • Urosept (föreskrivet för behandling av inflammatoriska och infektiösa processer i mänens urogenitala system);
 • Apiprost (behandling av prostatit av alla former).
 • Myasnikov: "Drick inte Viagra, det är skadligt för hjärtat. POTENCY blir 5 gånger starkare om..

Prostalamin instruktion för användning rekommenderar att man tar män som har problem i prostatakörteln. Detta läkemedel hör till kategorin kosttillskott (BAA), och inköpet kräver inte en läkares recept. Användningen av denna agent i enlighet med rekommendationer från en specialist kan förbättra de metaboliska processerna i prostata, vilket resulterar i normaliserad urinering och återställer den sexuella funktionen.

 • Den främsta urologen: TROLLER INTE DIN KEMISTRERING! För att inte bli en patetisk IMPOTENT med prostatacancer behöver du bara...

 • Chief Urologist "Risken för prostatit är att om ett år kommer han att passera till prostatacancer..." För att undvika impotens och cancer, använd vid sänggåendet..

  1 Aktiva komponenter och terapeutisk effekt

  Prostalamin tillhör gruppen av cytaminer - peptid bioregulatorer av naturligt ursprung, normalisering och stödja funktionen hos enskilda organ och system i människokroppen. De aktiva komponenterna i medlet är proteiner och nukleoproteiner härledda från vävnaderna i prostata hos friska tjurar. Läkemedlet är tillgängligt i form av matdragerade tabletter, förpackade i 20 stycken i konturförpackningar (blåsor). I ett kartongpaket finns 2 blåsor med piller. Andelen aktiva komponenter i en tablett är 0,01 g.

  Verkan av prostalamin syftar till normalisering av metaboliska processer i prostata och återställande av sexuell funktion. Dess användning minskar inflammation, svullnad och smärta i prostata, normaliserar blodcirkulationen i den, främjar snabbare regenerering av vävnader som påverkas av den patologiska processen. Aktiva komponenter i livsmedelstillsatsen har en positiv effekt på blåsans ton hos män, minska frekvensen av uppmaning att urinera och eliminera de obehagliga symptomen som åtföljer denna process.

  Admission Prostalamina påverkar positivt sexuella förmågor hos det starkare könet. De flesta av dem vid slutet av behandlingstiden märker en markant ökning av libido, en förbättring av erektionen, en ökning av samlagets varaktighet. Dessutom har läkemedlet en fördelaktig effekt på könkörtelns aktivitet, ökar volymen och förbättrar spermiernas kvalitet, ökar sannolikheten för befruktning av ägget under samlag. Prostalamin är en utmärkt profylax för prostatacancer. Medicinsk forskning har visat att användningen av ett kosttillskott förhindrar utvecklingen av maligna processer i detta organ.

  2 Indikationer och kontraindikationer

  Biologiskt aktivt tillsats Prostalamin rekommenderas för användning som medel för behandling av olika sexuella störningar hos män. Det ordineras för patienter som lider av:

  • prostatit;
  • ett adenom av en prostata av I och II steg;
  • störningar i urinering som ett resultat av den inflammatoriska processen i prostata;
  • sexuella störningar (minskad sexuell lust, för tidig utlösning, minskad längd av samlag etc.);
  • infertilitet på grund av störningar i könsorganen.

  Förutom att behandla dessa sjukdomar används prostalamin ofta som ett effektivt läkemedel för förebyggande av prostatit och sexuella störningar hos män över 40 år. Användningen av en livsmedelstillsats gör det möjligt för oss att stödja prostatakörtelns funktion i denna kategori av patienter och för att förhindra utvecklingen av patologiska processer i den.

  Kontraindikationer för användning av prostalamin är frånvarande. Användning av detta kosttillskott för behandling och förebyggande av inflammatoriska processer i prostata tillåts för alla kategorier av patienter oavsett ålder och hälsotillstånd. I pediatrisk praxis kan läkemedlet ordineras till pojkar som diagnostiseras med fördröjd sexuell utveckling.

  För att uppnå en snabb terapeutisk effekt rekommenderas prostamin för användning enligt en ordinerad läkers ordning. Den ska vara full på 15 minuter. innan du äter i en dos rekommenderad av en specialist. Tabletterna ska sväljas hela och tvättas med tillräcklig mängd vätska (vatten eller te). Läkemedlets varaktighet bör inte överstiga 15 dagar. Om det behövs några månader efter avslutad behandling kan läkaren ordna en andra kurs av kosttillskottet för patienten.

  Information om biverkningar som uppstår vid användning av Prostalamin är inte tillgänglig för tillfället. Om några oönskade symptom uppträder under användning av BAA, rekommenderas patienten att fortsätta använda det och rådfråga en läkare.

  3 Droginteraktion, kostnader och lagringskrav

  Prostamin är kompatibel med alla mediciner, så det kan kombineras med olika grupper av mediciner, utan rädsla för att skada din hälsa. Användningen av kosttillskott tillsammans med Renisamin, Vasalamin och andra proteinbioregulatorer gör det möjligt att stärka sin terapeutiska effekt och påskynda patientens återhämtning.

  Till skillnad från många bioadditiva, säljs exklusivt via Internet, är Prostalamin avsedd för fri försäljning och det kan enkelt köpas på ett apotek. I slutet av 2016 var den genomsnittliga kostnaden för ett paket av detta läkemedel i Ryssland 450 rubel.

  Prostamin har inga särskilda förvaringskrav. Förvara den på en mörk och torr plats vid en lufttemperatur på 2-25 ° C. Livsmedelstillsatsens hållbarhet är 3 år från produktionsdatumet. Efter utgången blir läkemedlet farligt för användning och måste bortskaffas.

  4 Recensioner av patienter och läkare

  Män som råkade stöta på problem i könsorganen är ofta intresserade av hur effektiva kosttillskott för prostatit och andra sjukdomar i prostatakörteln är. Prostalamin, vars recensioner nu är fulla av många specialiserade forum på Internet, präglas av representanter för det starkare könet är mest positivt. Nedan följer några åsikter om detta verktyg.

  Det var obehagliga upplevelser när tömmen blåses. Jag gick till kliniken och på rekommendation av den ansvariga läkaren tog prostalinamin i 2 veckor. Vid slutet av behandlingstiden gick brinnande och smärta med urinering, och toaletten började gå mycket mindre ofta. För att fixa resultatet rekommenderade läkaren att gå igenom ytterligare sex månaders behandling med detta läkemedel.

  Prostatit är en hemsk dröm för någon man. Jag mötte först denna sjukdom på 48 år. På rekommendation av en urolog från ett poliklinik beläget på bosättningsorten drack han först Prostamol Uno, sedan Peponen. Även om symtomen på prostatit efter att ha tagit dessa läkemedel har minskat, var de tvungna att vägra behandling på grund av biverkningar (halsbränna och diarré dök upp). Efter en annan exacerbation av prostatit gick jag till en läkare från en privat klinik och började dricka på hans rekommendation Prostalamin. Förbättring av tillståndet inträffade 5 dagar efter behandlingens början. Läkemedlet orsakar inga biverkningar, vilket är mycket viktigt för diabetiker, kombineras med alla mediciner. Nyligen avslutat behandlingen och resultatet är fortfarande nöjt. Låt oss se hur jag känner mig längre.

  Efter 50 år uppträdde de första hälsoproblemen: han gick ofta till toaletten på en liten, och manlig kraft började försvagas. Läkaren diagnostiserade prostatit och utsåg Prostalamin. Jag dricker det med kurser i 14 dagar var sjätte månad redan i 3 år. Det fanns inga exacerbationer av sjukdomen under denna period, smärtsam urinering upphörde, sexuell hälsa kan bibehållas på rätt nivå. Bristerna i Prostalamin kan tillskrivas förutom att dess brist. I Norilsk kan det köpas inte i alla apotek, så om du kan få någonstans att ta det, tar jag flera paket på en gång.

  Läkare ger en positiv egenskap hos prostalamin. Enligt deras information kan läkemedlet bli av med prostatit och adenom i prostatakörteln 85% av männen som söker kvalificerad medicinsk hjälp. Vid behandling av sexuell dysfunktion är kosttillskott ännu effektivare. Enligt statistiken får cirka 90% av patienterna ett positivt resultat från användningen.

  Och lite om hemligheter...

  Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

  • Ökad irritabilitet
  • Nedsatt urinering
  • Erection problem

  Och svara nu på frågan: Är du nöjd med det här? Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT. Läs artikeln...

  Impotens och kronisk prostatit - det här är något som ofta är män som fyllt 40-50 år. Patologiska förändringar i prostatakörteln hos äldre män har blivit en plåga av det 21: a århundradet på grund av dålig ekologi, stressiga arbetsförhållanden och ohälsosam livsstil.

  Drogbehandling av sexuell impotens förvärrar ibland en mans tillstånd på grund av kemisk toxicitet hos droger eller biverkningar som de orsakar. Som ett alternativ till sådana droger har läkemedelsindustrin producerat det biologiskt aktiva komplexet Prostalamin, vilket verkar på prostatavävnaden som en biostimulator.

  Instruktion för användning av prostalamin, pris och recensioner om det - om allt detta i ordning i den här artikeln.

  Farmakologisk aktivitet

  Prostamin är ett biologiskt aktivt kosttillskott, skapat som en extra behandling för sjukdomar i det genitourära systemet och stimulering av männs sexuella funktion. Den aktiva substansen i läkemedlet är nukleoproteiner och proteiner isolerade från prostata hos tjurar. Prostalamins proteinkomplex verkar selektivt på prostataceller och reglerar ämnesomsättningen i dem. Prostanamin produceras i tabletter med en aktiv substanskoncentration på 0,01 g. En förpackning innehåller 40 tabletter.

  Enligt instruktionerna vid tidpunkten för behandlingen, påverkar prostalamin en mans kropp enligt följande:

  • Minskar inflammation i vävnaderna i prostatakörteln - minskar inflammatorisk puffiness och utsöndring.
  • Eliminerar smärt syndrom.
  • Normaliserar ämnesomsättningen i vävnaderna i prostata.
  • Förbättrar blodcirkulationen i körteln.
  • Stimulerar regenerering av vävnader.
  • Förhindrar och stoppar tillväxten av tumörceller i vävnaderna i prostatakörteln.
  • Hjälper till att återställa prostatafunktionerna.
  • Stimulerar sexuell funktion - ökar libido, förbättrar erektion, ökar längden på samlag.
  • Det normaliserar köns körtelns spermatogena funktion och förbättrar spermatets kvalitet.
  • Förbättrar blåsans ton och normaliserar urinering.

  Angivanden för antagning

  Eventuellt läkemedel, även tillverkade av de mest naturliga ingredienserna, ska endast ordineras av en läkare.

  Prostalamin tas av instruktioner som ett terapeutiskt kosttillskott i följande fall:

  • Akut och kronisk prostatit.
  • Prostata adenom 1 och 2 steg.
  • Brott mot urinering mot bakgrund av inflammatoriska processer i prostata.
  • Försvagning av blåsans ton.
  • Sexuella störningar - försämring av erektion, tidig utlösning, kort samlag, försvagning av libido.
  • Infertilitet på grund av försämrad spermatogen funktion av testiklarna och dålig kvalitet hos spermier.
  • Pre- och postoperativ period med kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.
  • Fördröjd sexuell utveckling hos pojkar
  • Profylax av prostatit och störningar i potens hos äldre män.

  Särskilt användbar är användningen av prostalamin för män som har fyllt 40-50 år. Med drogen kan de förhindra utveckling av prostatit och uppkomsten av sexuella dysfunktioner. På de fördelaktiga effekterna på äldre människors kropp säger deras många recensioner.

  Applikation och analoger

  Enligt instruktionerna tas Prostalamin in i 10-15 minuter före måltid 1-3 tablett 2-3 gånger om dagen, tvättas med vatten och tuggas inte. Behandlingstiden är 10-15 dagar. Vid behov kan behandlingstiden upprepas efter 3-6 månader. Kontraindikationer att använda enligt instruktionerna Prostalamin har inte, förutom överkänslighet mot läkemedlets komponenter, men det är inte rekommenderat att börja ta det utan att ha råd med en läkare. Prostalamin kombineras väl i komplex terapi med andra proteinbioregulatorer - vasalamin, renisamin, testamin.

  De mest kända analogerna av Prostalamin inkluderar:

  1. Testalamin.
  2. Kommer sätta det.
  3. Tadimaks.
  4. Nutrimaks.
  5. Milo-11.
  6. Indigalplyus.
  7. Spermatrend.
  8. Artum.
  9. Likoprofit.

  Dessa läkemedel hör också till gruppen av biologiskt aktiva tillsatser, som selektivt verkar på prostatavävnad, som biostimulerande medel. Mekanismen för deras handling liknar Prostalamin, deras pris är också ungefär lika stort.

  kostnaden för

  Prostamin säljs i nätverket av ryska apotek. Du kan köpa det genom att beställa i onlinepotek. Priset på drogen kommer inte att vara mycket annorlunda. Kostnaden för leverans kommer att läggas till dess kostnad. Priset på prostalamin i apotek i Ryssland varierar mellan 280-350 rubel.

  Innan du dricker något läkemedel måste du genomgå ett test, kanske är problemet inte så allvarligt och det krävs inte medicin, eller du behöver en helt annan behandling.

  Tabell 1. Genomsnittspriset för prostalamin i apotek i ryska städer

  Tabletter "Prostalamin" - ett effektivt botemedel mot prostatit

  Prostatakörteln kan kallas den andra människans hjärta, men tyvärr, till skillnad från huvuddelen av de senaste åren är det alltmer vacklande, och att män har en helt olika åldersgrupper och tvingar representanter för en stark hälften av befolkningen tänka på sin hälsa. Han visade sig vara utmärkt i kampen mot prostatit, som det visat sig, visar omdömen från nöjda patienter och röster yttranden urologer drug "Prostalamin" som vi beskriver nu.

  Prostamin, indikationer för användning

  Var försiktig!

  Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

  Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

  Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

  Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

  Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

  Prostalamin utses av en urolog.

  De viktigaste indikationerna för läkemedlets recept (applicering) är:

  1. Prostatit (alla former av sjukdomen).
  2. BPH (adenom av prostata, som sjukdomen kallas hos folket), är lämplig för behandling av stadium I och II adenom.
  3. Profylax av inflammation i prostatakörteln för medelålders män (från 35 till 50 år).
  4. Störning (fel) hos det manliga reproduktionssystemet.
  5. Sexuell dysfunktion.
  6. Smärta vid urinering.
  7. Förläsande process av urinering.
  8. Rehabilitering efter operation på genitourinary system eller könsorgan.
  9. Fördröjningar i puberteten (för tonåringar).

  Prostalamin rekommenderas av urologer till män, vanligtvis i kombination med andra läkemedel.

  Beroende på diagnosen kan detta läkemedel användas i kombination med testalamin, vasalamin och några andra läkemedel.

  Prescribe medicinen själv, hitta några avvikelser i det sexuella systemet, är strängt förbjudet!

  Läkare rekommenderar vid första tecken på sjukdom att söka hjälp vid fastställande av en diagnos till en specialist. Han kommer att utföra en kompetent undersökning, utifrån resultaten av patientens test, välja rätt kurs och behandlingsschema för sjukdomen, föreskriva effektiva läkemedel för användning.

  Prostalamin är inte det huvudsakliga läkemedlet i behandling, det är ett hjälpmedel.

  Form frisättning, läkemedlets utseende

  Prosthalamin är i form av frisättning endast i form av tabletter, vilka är täckta med en snabbt lösande färglös beläggning.

  Tabletens huvudkomponent är ett komplex av nukleoproteiner och proteiner av animaliskt ursprung.

  Läkemedlets förpackning kan bestå av:

  • 20 tabletter, en blister
  • 40 tabletter, två blåsor.

  Funktioner av drogen

  Instruktionen för preparatet indikerar att den aktiva substansen i prostalamin är cytamin (ett komplex av nukleoproteiner och proteiner av animaliskt ursprung).

  Dessa substanser har en fördelaktig effekt, de kan normalisera, så att säga, på cellulär nivå, metaboliska processer i den manliga kroppen, i prostatakörteln.

  Ytterligare (extra) ämnen i preparatet är mikroelement, mineraler, vitaminer, bland dem: Fe, Ca, Zn, P, olika grupper av vitaminer.

  Prostalamin är en naturlig produkt, innehåller inte smaker, olika typer av färgämnen och konserveringsmedel.

  Huvudämnet, citamin, baserat på vilket p-piller är byggt, utvecklades av specialister av honung. Ordförande i den ryska militärmedicinska akademin tillsammans med den berömda läkaren, forskare, vetenskapsläkare, professor i det världsberömda institutet för biologisk regulering och gerontologi.

  Forskning från experter har visat att prostalamin har en effektiv effekt på en människas genitourinary system, på hela organismen av en stark hälft av mänskligheten.

  I synnerhet kan tagande av tabletter av nämnda läkemedel leda till:

  • till en allvarlig minskning av smärtssyndromet, smärtsamma förnimmelser;
  • att återställa i sin storlek prostatakörteln, för att normalisera dess konsistens;
  • till återställandet av blåsan;
  • för att förbättra erektionen
  • att öka läkemedelsbehandling av prostatit av olika former och prostata adenom;
  • att förlänga samlaget.

  Metoder för att ta prostalamin

  Om urologen inte har föreskrivit en annan dos och administreringssätt, ska prostalinamin tas enligt instruktionerna enligt följande:

  • behandlingsförlopp 10-14 dagar;
  • konsumera tabletter endast före måltid, 15-20 minuter före måltiderna
  • Ta 1 eller 2 tabletter (anvisar en läkare) 2 eller 3 gånger om dagen (indikerar urologen).

  Dosen av att ta tabletter är inte mer än 9 stycken per 24 timmar. Läkemedlet är kompatibelt med alla livsmedel och andra mediciner.

  Biverkningar i samband med konsumtion av prostalamin är inte identifierade. Det rekommenderas inte att använda läkemedlet till personer som har en individuell intolerans (allergi) mot komponenterna i läkemedlet, såväl som barn och kvinnor. Använd inte läkemedlet efter utgångsdatum. och det är exakt 3 år sedan tillverkningen av tabletter.

  Läkare och friska patienter om tabletter

  När det gäller prostalamin har patienter och urologer liknande svar.

  Effekten av virkningen av tabletter, som recensioner av nöjda patienter säger, kan noteras efter 3-4 dagar efter att läkemedlet tagits. Det finns en förbättring av hälsotillståndet, det finns märkbara symtom på prostatit, försvinner i de flesta fall obehagliga känslor vid urinering, återställs frekvensen av resor till toaletten.

  Läkare notera (du kan hitta recensioner på Internet) sedan början av mottagandet Prostalamina, mer än 85% av patienterna återvinna funktion reproduktiva systemet fungerar, kommer normal prostata konsistens och dess storlek tillbaka till det normala, förbättrade erektioner.

  Droganaloger

  För analogerna av prostalamin refererar specialisterna till alla läkemedel som tillhör samma farmakologiska grupp och har samma indikationer som nämnda medel.

  De vanligaste bland sådana läkemedel är:

  • Vitaprost (utsedd av en urolog (proktolog) i akut form, liksom en kronisk form av prostatit);
  • Nolitsin (utsedd som urolog för behandling av prostatit av olika former, cystit, pyelit, andra urologiska sjukdomar);
  • Sitoprostat (rekommenderas som ett kosttillskott för prostatacenom, prostatit, åldersrelaterade förändringar i prostatakörteln hos män);
  • Adenoprostal (behandlar inflammation i det genitourinära systemet, används vid behandling av prostata adenom);
  • Urosept (föreskrivet för behandling av inflammatoriska och infektiösa processer i mänens urogenitala system);
  • Apiprost (behandling av prostatit av alla former).

  Rita slutsatser

  Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

  Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

  • Lågt självkänsla
  • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
  • Sjukdom i prostata
  • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

  Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

  Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

  VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

  Prostata bioregulator Prostamine: bruksanvisningar, pris, recensioner, analoger

  Dåliga vanor, dålig ekologi, konstant stress orsakar ofta uppkomsten av impotens och kronisk prostatit.

  Dessa sjukdomar är ett problem för XXI-talet, vilket bryter mot hela livet för män i åldern 50 år.

  Bli av med obehagliga symptom och förbättra ditt välbefinnande hjälper till med att ta mediciner, inklusive prostata bioregulatorn Prostalamin, vars instruktion för användning är grundligt demonterad i det här materialet.

  Indikationer för användning

  Instruktionen som följer med Prostanamine indikerar följande indikationer för användning:

  • prostata adenomsteg 1 och 2;
  • prostatit i akut eller kronisk form;
  • kränkningar av urinering orsakad av den inflammatoriska processen som uppstår i prostatas vävnader;
  • olika sexuella störningar (försvagning av sexuell lust, tidig utlösning, och så vidare);
  • försvagning av blåsan;
  • Fördröjning i sexuell utveckling hos ungdomar;
  • infertilitet som härrör från en kränkning av testikelns spermatogena funktion
  • period före och efter operation på prostata.

  Dessutom är läkemedlet ordinerat för förebyggande ändamål för att förhindra prostatit och styrka i äldre män.

  Produktionsform och förpackning

  Bioregulator Prostalamin frisätts i form av tabletter belagda med en enteriskt upplöslig beläggning.

  Ett förpackning innehåller 40 doser bestående av proteiner och nukleoproteiner. 1 tablett innehåller 0,01 g av den huvudsakliga aktiva substansen, vilket är tillräckligt för att positivt påverka de metaboliska processerna i blåsan och prostatan och uppnå önskad effekt. Det rekommenderas att använda läkemedlet endast efter att ha råd med en läkare.

  Sammansättning och farmakologisk verkan

  Aktiva substansernas roll i läkemedlets sammansättning utförs av proteiner och nukleoproteiner. Detta komplex av ämnen extraheras från prostatakörteln av nötkreatur. Ytterligare element ingår inte i läkemedlets sammansättning, varför effekten av tablettens verkan är maximal.

  Den grundläggande ingrediensen absorberas snabbt i magen i mag-tarmkanalen och börjar påverka organen i det genitourinära systemet inom 10-20 minuter. När det gäller prostatakörteln verkar ämnen selektivt på vävnaderna i detta organ.

  Kontinuerlig användning av läkemedlet Prostalamin låter dig normalisera:

  • potens. Läkemedlet eliminerar inflammatoriska processer, och förbättrar också blodcirkulationen i bäckenorganen. Följaktligen är det en förbättring av styrkan;
  • urinering. De aktiva substanserna i kosttillskottet normaliserar blåsans ton. Som ett resultat blir patienten av med att bränna och skära under urinering, liksom från känslan av inte helt tömd blåsan;
  • metaboliska processer inom prostata;
  • kvalitativ sammansättning av spermier. Läkemedlet ökar testosteronhalten i blodet, och påverkar också könkörtlarna och ökar antalet aktiva spermatozoer. Dessutom elimineras prematur utlösning;
  • återställande processer i vävnaderna i prostata.

  Regelbunden användning av bioadditiver Prostalamin minskar sannolikheten för att utveckla cancer. Läkemedlet har också en antispasmodisk effekt, så att en man vid tidpunkten för att ta tabletterna försvinner smärta i perinealområdet.

  Prostamin: bruksanvisning, pris, recensioner, analoger

  Adenom i prostata, prostatit och impotens är problem som nästan alla 50-åriga står inför. För behandling av dessa sjukdomar används läkemedel och biologiskt aktiva tillsatser.

  Nyligen har bioregulatorer ofta använts vid behandling av sjukdomar i det genitourära systemet. Man tror att sådana droger är mycket effektiva och samtidigt helt säkra.

  En av de bästa medicinerna av denna typ är prostalamin. De släpper läkemedlet i form av tabletter. Priserna för varan varierar. Köp prostalamin i apotek i Moskva kan vara för 350-400 rubel. I regionerna överstiger kostnaden för medicinen inte 290-360 rubel.

  Farmakologisk verkan av läkemedlet

  Vad ingår i prostalamin tabletter? Den aktiva substansen i läkemedlet är ett komplex av nukleoproteiner och proteiner. Det extraheras från prostatakörteln av nötkreatur.

  Många undrar om det finns några hjälpkomponenter i Prostalamin - bruksanvisningen säger att hjälpämnena inte ingår i medicinen.

  Den aktiva komponenten i prostalamin absorberas snabbt i mag-tarmkanalen och börjar fungera 10-20 minuter efter användning av tabletterna. Det bör noteras att komplexet av nukleoproteiner och proteiner selektivt påverkar prostatakörtelns vävnader.

  Med användning av läkemedlet normaliseras prostalamin:

  • Potens. Detta beror på det faktum att läkemedlets aktiva substans återställer blodflödet i bäckens organ och lindrar inflammation i prostata.
  • Kvaliteten på spermierna. Läkemedlet påverkar könkörtlarna och ökar antalet aktiva spermatozoer. Vidare elimineras för tidig utlösning och testosteron i blodet med användning av prostalamin.
  • Urinering. Drogen normaliserar blåsans ton, på grund av vilken behandling med terapeutisk behandling, smärta och utrotning elimineras under urinering.
  • Processen för regenerering av skadad prostatavävnad.
  • Metaboliska processer i vävnaderna i prostata.

  Det har också visat sig att när prostalamin används, är risken för att utveckla prostatacancer signifikant minskad.

  Dessutom har läkemedlet en antispasmodisk effekt, så när det tas, slutar smärtor i perinealområdet.

  Instruktioner för användning

  Om prostalamin är förskrivet bör bruksanvisningen studeras. Det är tillrådligt att använda medicinen inte i alla fall. Läkemedlet får användas vid behandling av kronisk och kongestiv prostatit.

  Också indikationer för användning är adenom i prostata (grad 1-2) och impotens. Det är också lämpligt att använda drogen för förebyggande ändamål, särskilt för äldre patienter.

  Hur använder man medicinen? Instruktionerna säger att tabletterna ska konsumeras 10-15 minuter före måltid. Den dagliga dosen är 2-6 tabletter. Multiplikation av att ta tabletter Prostamin - 2-3 gånger om dagen. Behandlingstiden är 2-6 veckor.

  Har läkemedlet kontraindikationer? I instruktionerna för applicering på Prostalamin sägs att läkemedlet är kontraindicerat:

  1. Personer med allergier mot komponenterna i läkemedlet.
  2. Patienter under 12 år.
  3. Patienter som har förkalkning i prostatakörteln.

  Har detta läkemedel biverkningar? Som framgår av bruksanvisningen kan Prostalamin orsaka:

  • Hudutslag.
  • Dermatit.
  • Klåda.
  • Angioödem.

  Vanligtvis uppkommer biverkningar med en överdosering. Prostamin i tabletter rekommenderas inte att kombinera med andra läkemedel, som inkluderar samma komponenter.

  Under medicinsk behandlingstid rekommenderas läkare att hålla sig till kosten och ge upp alkoholhaltiga drycker.

  Analoger och recensioner om drogen

  Vad sägs om läkemedlet Prostalamin recensioner? Folk pratar om drogen på ett positivt sätt. Köparna säger att bara en vecka efter starten av behandlingen försvann symptomen på prostatit och adenom.

  Läkare talar om medicinen är också bra. Urologer säger att prostalamin är helt säkert, så det kan användas även vid behandling av förseningar i sexuell utveckling.

  Doktorerna säger också att biostimulatorn minskar prostata. På grund av den komplicerade effekten passerar sjukdomen i genitourinärsystemet snabbt in i remissionsteget.

  Vad kan jag använda istället för Prostamin? De bästa analogerna av denna lösning är:

  1. Prostagut (750-900 rubel). Producerad i form av tabletter. Denna biologiskt aktiva additiv har en uttalad antiinflammatorisk, immunmodulerande och anti-androgen effekt. Prostagut är det lämpligt att använda vid behandling av kronisk prostatit och adenom i prostata.
  2. Uroprofit (920-1090 rubel). Detta betyder också biologiskt aktiva tillsatser. Det är tillrådligt att använda medicinen vid behandling av kronisk prostatit och impotens. Oprofit kan också tas för förebyggande ändamål.
  3. Prostor (1200-1320 rubel). Dessa droppar får användas vid behandling av prostatit. Dessutom kan kosttillskott tas för att förhindra prostataadenom. Prostor hjälper till att stoppa symptomen på prostatit, öka styrkan och stärka immuniteten.

  Droppar och piller från prostatit är ganska dyra. Med en begränsad budget är det bäst att använda ett innovativt verktyg - den kinesiska urologiska gips ZB Prostatic Navel Plasters. En gips kostar bara 70-100 rubel.

  Det är bekvämt att använda och helt säkert. BAA orsakar inte biverkningar, eftersom kompositionen av ZB Prostatic Navel Plasters innehåller exklusiva naturliga ingredienser.

  Kinesisk urologisk patch hjälper till att bota kronisk och stillastående prostatit. Även medlet kan användas för att förhindra godartad och malign hyperplasi av prostata.

  Instruktioner för användning Prostalamin, priser och recensioner om drogen

  Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (8 röster, genomsnitt: 3,5 av 5)

  Impotens och kronisk prostatit - det här är något som ofta är män som fyllt 40-50 år. Patologiska förändringar i prostatakörteln hos äldre män har blivit en plåga av det 21: a århundradet på grund av dålig ekologi, stressiga arbetsförhållanden och ohälsosam livsstil.

  Drogbehandling av sexuell impotens förvärrar ibland en mans tillstånd på grund av kemisk toxicitet hos droger eller biverkningar som de orsakar. Som ett alternativ till sådana droger har läkemedelsindustrin producerat det biologiskt aktiva komplexet Prostalamin, vilket verkar på prostatavävnaden som en biostimulator.

  Instruktion för användning av prostalamin, pris och recensioner om det - om allt detta i ordning i den här artikeln.

  Farmakologisk aktivitet

  Prostamin är ett biologiskt aktivt kosttillskott, skapat som en extra behandling för sjukdomar i det genitourära systemet och stimulering av männs sexuella funktion. Den aktiva substansen i läkemedlet är nukleoproteiner och proteiner isolerade från prostata hos tjurar. Prostalamins proteinkomplex verkar selektivt på prostataceller och reglerar ämnesomsättningen i dem. Prostanamin produceras i tabletter med en aktiv substanskoncentration på 0,01 g. En förpackning innehåller 40 tabletter.

  Enligt instruktionerna vid tidpunkten för behandlingen, påverkar prostalamin en mans kropp enligt följande:

  • Minskar inflammation i vävnaderna i prostatakörteln - minskar inflammatorisk puffiness och utsöndring.
  • Eliminerar smärt syndrom.
  • Normaliserar ämnesomsättningen i vävnaderna i prostata.
  • Förbättrar blodcirkulationen i körteln.
  • Stimulerar regenerering av vävnader.
  • Förhindrar och stoppar tillväxten av tumörceller i vävnaderna i prostatakörteln.
  • Hjälper till att återställa prostatafunktionerna.
  • Stimulerar sexuell funktion - ökar libido, förbättrar erektion, ökar längden på samlag.
  • Det normaliserar köns körtelns spermatogena funktion och förbättrar spermatets kvalitet.
  • Förbättrar blåsans ton och normaliserar urinering.

  Angivanden för antagning

  Eventuellt läkemedel, även tillverkade av de mest naturliga ingredienserna, ska endast ordineras av en läkare.

  Prostalamin tas av instruktioner som ett terapeutiskt kosttillskott i följande fall:

  • Akut och kronisk prostatit.
  • Prostata adenom 1 och 2 steg.
  • Brott mot urinering mot bakgrund av inflammatoriska processer i prostata.
  • Försvagning av blåsans ton.
  • Sexuella störningar - försämring av erektion, tidig utlösning, kort samlag, försvagning av libido.
  • Infertilitet på grund av försämrad spermatogen funktion av testiklarna och dålig kvalitet hos spermier.
  • Pre- och postoperativ period med kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.
  • Fördröjd sexuell utveckling hos pojkar
  • Profylax av prostatit och störningar i potens hos äldre män.

  Särskilt användbar är användningen av prostalamin för män som har fyllt 40-50 år. Med drogen kan de förhindra utveckling av prostatit och uppkomsten av sexuella dysfunktioner. På de fördelaktiga effekterna på äldre människors kropp säger deras många recensioner.

  Applikation och analoger

  Enligt instruktionerna tas Prostalamin in i 10-15 minuter före måltid 1-3 tablett 2-3 gånger om dagen, tvättas med vatten och tuggas inte. Behandlingstiden är 10-15 dagar. Vid behov kan behandlingstiden upprepas efter 3-6 månader. Kontraindikationer att använda enligt instruktionerna Prostalamin har inte, förutom överkänslighet mot läkemedlets komponenter, men det är inte rekommenderat att börja ta det utan att ha råd med en läkare. Prostalamin kombineras väl i komplex terapi med andra proteinbioregulatorer - vasalamin, renisamin, testamin.

  De mest kända analogerna av Prostalamin inkluderar:

  1. Testalamin.
  2. Kommer sätta det.
  3. Tadimaks.
  4. Nutrimaks.
  5. Milo-11.
  6. Indigalplyus.
  7. Spermatrend.
  8. Artum.
  9. Likoprofit.

  Dessa läkemedel hör också till gruppen av biologiskt aktiva tillsatser, som selektivt verkar på prostatavävnad, som biostimulerande medel. Mekanismen för deras handling liknar Prostalamin, deras pris är också ungefär lika stort.

  kostnaden för

  Prostamin säljs i nätverket av ryska apotek. Du kan köpa det genom att beställa i onlinepotek. Priset på drogen kommer inte att vara mycket annorlunda. Kostnaden för leverans kommer att läggas till dess kostnad. Priset på prostalamin i apotek i Ryssland varierar mellan 280-350 rubel.

  Innan du dricker något läkemedel måste du genomgå ett test, kanske är problemet inte så allvarligt och det krävs inte medicin, eller du behöver en helt annan behandling.

  Tabell 1. Genomsnittspriset för prostalamin i apotek i ryska städer