Huvud
Analyser

prostakor

Beskrivningen är aktuell på 22/10/2014

 • Latinska namn: Prostacor
 • ATX-kod: G04CX
 • Aktiv beståndsdel: Prostataxtrakt
 • producent: FGUP NPO Microgen, Ryssland

struktur

Lösning för applikationen / m:

 • 5 mg extrakt av prostata - Aktiv substans.
 • 50 mg - maltosmonohydrat;
 • upp till 1 ml - vatten d / in.

Lyofilizat för framställning av / m-lösningen:

 • 5 mg extrakt av prostata - Aktiv substans.

Typ av problem

Läkemedelsprostacor finns i form av en injektionslösning (5 eller 10 ampuller per förpackning) och lyofilizat (5 eller 10 flaskor per förpackning).

Farmakologisk aktivitet

normalisering funktioner av prostata.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Drogen extrakt av prostata av animaliskt ursprung, visas organotropisk aktivitet i förhållande till prostatakörteln (prostata), hjälper minskning av ödem, minskad trombos och leukocytinfiltrering av venoler i prostata, deltar i processen att normalisera sekretoriska funktionen hos cellerna i epitelet, eliminerar känslan av obehag och smärtsamma förnimmelser. I sekretion av acini ökar antalet lecitinkorn, stimulerar tonen i muskelvävnaden i urinblåsan, förhindrar bildandet av trombi, och har också antiaggregant effekt.

Indikationer för användning

 • kronisk prostatit;
 • komplikationer i postoperativ period, efterprostatektomi eller andra kirurgiska ingrepp på prostatakörteln;
 • funktionella störningar i prostata(oftast av åldern).

I komplex terapi:

Kontra

Biverkningar

Sällan kan stavar av prostakor orsaka ett allergiskt svar i form av klåda, hudutslag, anafylaxi, bronkospasm, angioödem.

Prostakoranvisningar för användning (Metod och dosering)

Prostacore, både i form av en injektionslösning och i form av ett pulver (förupplöst) administreras intramuskulärt, i en dos av 5-10 mg en gång om dagen. Behandlingsperioden är 5-10 dagar.

Bruksanvisning Prostakor i form av lyofilizat, rekommenderar användning som lösningsmedel: novokain (0,5% eller 0,25%), vatten d / in. eller 0,9% NaCl-lösning.

Vid behov, efter ett intervall på 1-6 månader, föreskrivs en ytterligare behandlingskurs.

överdos

Vid behandling med Prostakor fanns inga fall av överdosering.

interaktion

Kliniskt signifikant prostacorverkan på andra droger och vice versa avslöjas inte.

Försäljningsvillkor

Förvaringsförhållanden

Lösningen är från 4 till 8 ° C.

Lyofilizat - från 2 till 10 ° C.

Utgångsdatum

Lösningen är 24 månader gammal.

Lyofilizat - 36 månader.

Särskilda instruktioner

Preparatets ampuller innehåller maltos, vilket i laboratoriedefinitionen kan påverka indikatorerna koncentration av glukos i urin och blod.

analoger

Om det är omöjligt, av vilket skäl som helst, att använda detta läkemedel, utses dess analoger:

Med alkohol

Rekommendera inte att kombinera behandling med intag av alkoholhaltiga drycker.

Recensioner om Prostakor

I medicinsk praxis har preparatet Prostacor använts under lång tid och har visat sig vara ett pålitligt och effektivt läkemedel. Recensioner för Prostacor i ampuller och i ampuller, vid behandling av patologier som anges i indikationerna för dem, är mest positiva och visar positiva resultat av behandlingen. Notera också den praktiska frånvaron av biverkningar och kontraindikationer till dess användning.

Till nackdelarna med terapi ingår några ömhet av injektionerna själva, vilket återspeglas i svaren på Prostakor-injektioner. I detta avseende föredrar vissa patienter tabletterade analoger droger som inte har effekten av injektioner.

Prostakor pris, var att köpa

Priset på injektioner beror på antalet ampuller eller ampuller i förpackningen. När du väljer detta läkemedel måste du betala cirka 250-300 rubel för 10 ampuller Prostacor. Priset på 10 flaskor lyofilizat varierar inom 300 rubel.

Prostacore: bruksanvisningar, indikationer och kontraindikationer

Prostacor, bruksanvisningen som innehåller den nödvändiga informationen om nödvändig dos och kontraindikationer, ska ordineras av en specialist.

Prostacore är ett polypeptidmedel av animaliskt ursprung. Denna åtgärd är gjord av prostata av nötkreatur: prostata behandlas, vilket resulterar i ett renat extrakt. Extrakt av proteiner främjar stimulering av prostata och blockerar hyperextensionen av sinusväggarna. Prostacoras ampuller riktade till patientens prostatakörtel, eliminera faktorerna för förstöring av detta organ.

Om Prostakor används under en lång tid, förbättrar funktionen av prostatakörteln betydligt genom att alla processer normaliseras. Riskerna för organets eventuella patologier reduceras också flera gånger eller helt försvinner.

Förutom det ovanstående främjar prostacor trombocytaggregation: detta minskar risken för blodproppar i bäckenorganen.

Läkemedlet används ofta vid behandling av olika former av prostatit. Sällan utses Prostakor under postoperativ rehabilitering. Läkemedlet absorberas snabbt av kroppen, vilket bidrar till läkemedlets proteinstruktur. Prostorn utsöndras från kroppen efter upplösningen av de aktiva substanserna utan skador på organen, inklusive njurarna.

Formen och sammansättningen av Prostakor:

 • lyofilisatpulver för beredning av lösningar;
 • färdig lösning för intramuskulär injektion.

Lyofilizatpulver är ett torkat extrakt av svagt gul färg, som späds i en speciell lösning tills den gulaktiga färgen är helt homogen och försvinner. Pulver finns i ampuller med 5 mg, utspädd bör vara 1 ml lösning. Som en lösning, som anges i anteckningen, kan du använda novokain eller saltlösning.

Färdiggjord injektion Prostakor, tillverkad av företaget Microgen, kräver inga speciella åtgärder, omedelbart lämpliga för intramuskulär injektion. Paket säljs för 5 eller 10 ampuller, med klart innehåll som inte har orenheter eller heterogen utfällning.

Prostacor är ett monokomponentläkemedel, som innehåller ett extrakt av prostata av animaliskt ursprung och en speciell extra 0,25% -0,5% lösning av novokain. På apotek hittar du analoga av drogen, som finns tillgängliga i form av suppositorier för rektal administrering.

Effekten av Prostakov vid behandling av prostatit förklaras av följande terapeutiska effekter:

 • prostatavävnad återgår till normal, tecken på inflammation sänker
 • koncentrationen av leukocyter normaliseras;
 • patogener som provocerar prostatit tvättas gradvis ut genom det återställda blodflödet i prostata;
 • försvinner problem i samband med urinering;
 • normalisering av blodflödet, eftersom vävnadsvullnad sjunker;
 • förbättring av blodets reologiska egenskaper
 • signifikant ökning av styrkan hos blodkärlens väggar;
 • tromboser av blodkärl i körteln är mindre troliga;
 • stimulering av tonen i blåsans muskler;
 • förbättring av styrkan;
 • reproduktiv funktion återställs helt.

Prostakor löser framgångsrikt problem som är förknippade med manliga sjukdomar i det genitourära systemet, alltifrån svårigheter som urinerar till prostata adenom.

God tolerans för läkemedlet beror på likheten av proteinkompositionen, men i vissa fall finns det patologiska reaktioner.

Kontraindikationer för användning av Prostacor, som anges i bruksanvisningen, är:

 • alkoholintag vid drogbehandling
 • individuell känslighet för läkemedlets komponenter, vilket resulterar i eventuell illamående eller kräkningar;
 • allergier i form av nässlor, kliande hud eller Quinckes ödem.

Biverkningar av läkemedlet är försumbar, i de flesta fall förknippade med ökad känslighet för animaliska extrakt. Om kur tiden visas allergiska symptom såsom klåda, svullnad, fjällande hud, ett trängande behov av att sluta ta läkemedlet och kontakta din läkare för att korrigera medicinering.

Analoger är preparat, vars huvudsakliga aktiva substans är animaliskt protein. Dessa inkluderar:

Fördelen med den ursprungliga förberedelsen Prostacor är dess tillgänglighet, kostnaden för 300 till 350 rubel per kurs gör den mer tillgänglig än vissa analoger. Till exempel kostar läkemedlet Vitaprost i ljus från 800 rubel per förpackning och i tabletter från 900 rubel.

Preparat-prostatoprotektory, som presenteras på hemmamarknaden, skiljer sig från den ursprungliga mindre biotillgängligheten, låg frekvens av terapeutisk verkan. Sammansättningen av läkemedlen är också olika, kan innehålla olika hjälpämnen som kan orsaka allergisk intolerans.

Prostacore: dosering och applicering

Användning av läkemedlet i tablettform som lämpar sig för män som föredrar att undvika intramuskulära injektioner eller stolpiller. Den terapeutiska effekten efter applicering av tablettformer kan skilja mellan olika intramuskulära injektioner på grund av korrosiva sura miljön i magen som reducerar absorberbarheten för läkemedlet, den biologiska tillgängligheten av den aktiva substansen.

Prostacores dosering för framgångsrik behandling av prostatit av olika former är en tablett, som måste tas två gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen beror på sjukdoms svårighetsgrad och på karaktären hos den manliga kroppen (förekomsten av andra patologier och immunsystemets allmänna tillstånd). Behandlingstiden med jordgubb kan variera från en och en halv vecka till en och en halv månad.

Profylax av kronisk prostatit utförs en eller två gånger per år (beroende på de tillhörande läkarnas rekommendationer) och varar i trettio dagar.

Injektionslösning för behandling av prostata och andra bäckenorganer ordineras i en dos av 5-10 ml en gång om dagen, upp till tio dagar. Intramuskulär injektion av läkemedlet orsakar allvarlig smärta och obehag, men resorptionen av den injicerade lösningen sker mycket snabbt, utan att knölar eller blåmärken bildas.

Prostakor i tabletter ordineras i följande fall:

 • Hemorrojder av svår form;
 • Skada på ändtarmen, då användningen av suppositorier är omöjlig;
 • Smittsamma hudskador.

Prostacore ska tas efter en måltid, eftersom läkemedlets effektivitet blir den högsta med en minskning av surhetsgraden i magsaften. Produkten tvättas med mycket vatten. Det är extremt viktigt att ta drogen regelbundet, så det är bättre att installera en påminnelse till din telefon. Doseringen av Prostacore är strängt förbjuden.

Kontraindikation mot injektioner är intoleransen hos Novocain, som ingår i läkemedelslösningen av läkemedlet. Allergisk intolerans manifesteras av en omedelbar ökning av hudklåda, utseendet på röda fläckar vid administreringsstället, ökad svaghet, svullnad i halsen i halsen.

Hur man sticker Prostakor: reglerna för utspädning av drogen

Rekommendationer om att sticka Prostacore, har inga specifika egenskaper i jämförelse med andra intramuskulära injektioner. När läkemedlet ordineras intravenöst, ska läkemedlet administreras av en sjuksköterska.

Användningen av läkemedlet i form av ampuller används ofta i inflammatoriska sjukdomar i prostata. Urgency av Prostacore beror på den snabba inledningen av en positiv effekt, lättnad av symptom, ett långvarigt resultat även efter att läkemedlet har dragits tillbaka.

Innan du fortsätter med rätt formulering av intramuskulära injektioner, rekommenderas att titta på träningsvideor, vilket hjälper till att undvika tekniska misstag. Den färdiga lösningen kan injiceras omedelbart efter öppnandet av förpackningen. Pulvret ska först blandas med 1 ml novokain eller saltlösning, skaka noggrant.

Hur korrekt att göra en injektion?

Använd rena engångsnålar och sprutor som kasseras efter varje injektion. Injektionen placeras i gluteusmuskelens övre armkvadrant, i den förmonterade muskulocutana vikten behandlad med alkohol. Nålen injiceras halv längd, i en rörelse utan onödiga punkteringar. Läkemedlet injiceras långsamt för att minska traumatiseringen av omgivande vävnader och öka dess absorption.

Användningen av Prostacor i den postoperativa återhämtningsperioden bör ingå i komplex multidirektionell behandling. Valet av läkemedel och fysioterapiprocedurer i detta fall bestäms av den behandlande läkaren.

Glycin, som ingår i Prostacor, kan orsaka en mängd allergiska reaktioner, skador på kärlens väggar mot bakgrund av individuell intolerans mot läkemedlet. Eventuella allergiska manifestationer, bildandet av hematom och andra specifika symptom kräver att läkemedlet avbryts.

recensioner

På grund av den breda tillämpningen av Prostacor vid urologisk övning är översynen av läkemedlet vanligtvis positivt. Många som använde den för att behandla sjukdomar noterade påförlitligheten och hög effektivitet av läkemedlet.

Den uttalade positiva terapeutiska effekten, frånvaron av biverkningar gör Prostacor till en extremt effektiv och effektiv medicin. Nackdelarna inkluderar smärtsamma injektioner, olika komplikationer som utvecklas när injektionsmetoden inte observeras.

Långvarig förebyggande av exacerbationer gör Prostacor det valfria läkemedlet för män som lider av kronisk prostatit. Komplett smärtlindring vid urinering skiljer Prostakor från andra läkemedel som presenteras i apotekskedjor.

prostakor

Blanketter för frisläppande

Recensioner av läkare om prostacor

Riktigt bra parenteralt läkemedel från prostatakörteln av bullheads. Hjälper patienter med kronisk prostatit, lindrar svullnad i prostata, förbättrar trofiska + kraftfull psykologisk effekt (utsedd inte bara en massa piller, men något annat och "kolyat"!), Bekväm beredningsform (inte spädas).

Drogen fungerar verkligen, men någon kommer att förklara sin verkliga mekanism? Så, för att ha en man som arbetar prostata, måste du använda prostatakörteln hos ett djur (äta som en kock?) Shamanism är direkt någon slags vår upplyst ålder!

Kan utnämnas som urolog i den komplexa behandlingen av kronisk prostatit.

Instruktioner för användning för injektioner Prostacor

Prostacor används för sitt avsedda syfte att behandla män med prostata problem. Basen för läkemedelspreparatet är animaliskt råmaterial, erhållet genom extraktion av proteinkomponenten i den biologiskt aktiva substansen från nötkreaturens körtel. Drogen verkar på prostatakörteln hos män.

Vad är Prostakor?

De komponenter som har blivit en del av Prostacor har viss likhet med vävnaderna i den mänskliga prostatakörteln. Läkemedlet kan bibehålla normal kroppsfunktion och skydda den mot inflammation och koagulering av blod i små blodkärl i könsorganet. Propenor för injektioner framställs i form av en färdig lösning eller ett pulver för utspädning. Från den senare framställs en flytande beredning med en klar eller något gulaktig färg.

Den beredda lösningen för intramuskulär injektion har samma färg som pulvret efter utspädning. Volymen på en ampull är 1 milliliter. Den innehåller 5 mg aktiv substans som erhållits från nötkreatur. I ett paket kan det finnas 5 eller 10 glasflaskor. I det sålda paketet finns också en speciell enhet för deras öppning. Landets producent av drogen är Ryska federationen. Läkemedlet är dispenserat från apotek enligt receptet.

Komponentkomposition

Den aktiva komponenten i Prostacore är ett extrakt, som erhålls från nötkreaturs prostata. Hjälpkomponenter till den kan användas:

 • novokain
 • Fysiologisk saltlösning
 • Avjoniserat vatten

Novocain lösning används i en koncentration av 0,25-0,5%. Dessutom är maltosmonohydrat närvarande i kompositionen. Preparatets pulverform innehåller också 5 mg av den aktiva ingrediensen och glycin.

Effekten av läkemedlet på kroppen

På grund av intramuskulär injektion av Prostacor går läkemedlet omedelbart in i blodomloppet och strömmar fritt till prostata. På grund av cellulära enzymer upplöses lösningen snabbt i enskilda aminosyror som används av kroppen för normal operation. Drogen har inga kumulativa egenskaper.

Efter inträdet i hankroppen delas Prostacor av interna biokemiska processer som liknar matets nedbrytning. Eftersom läkemedlet inte kan ackumuleras och helt går "till arbete", det finns inget tal om sin externa eliminering, det är fullt vanligt för att möta behoven hos kroppens normala funktion.

Terapeutisk effekt av Prostacor

Läkemedlet har en riktningseffekt. Effekten av dess användning gör det möjligt att undvika allvarliga sjukdomar i prostata och främjar kroppens normala funktion. Under mottagningen är det möjligt att uppnå följande indikatorer:

 1. Förbättrad prostata funktion
 2. Förbättra kvaliteten på sexuellt liv
 3. Eliminering av smärt syndrom
 4. Minskning av svullnad i prostatakörtelns vävnader
 5. Rid av obehag i inguinalzonen
 6. Skydd mot stillastående fenomen av utsöndring av epitelceller
 7. Minskning av koncentrationen av vita blodkroppar
 8. Suppression av vital aktivitet hos patogena mikroorganismer
 9. Förbättrar kvaliteten på halvvätska
 10. Främjar ökad spermaproduktion
 11. Förbättrar spermobilitet
 12. Förhindrar trombbildning
 13. Ökar styrkan och elasticiteten i blodkärlen

Dessutom bidrar Prostacor till att stärka immunförsvaret och förbättra kroppens skyddande egenskaper. Dessutom stärker läkemedlet blåsans väggar och är förebyggande av cystit och uretrit. Avslag på agens verkan eller allergi mot det är praktiskt taget uteslutet på grund av användningen av en särskild teknik för behandling av den aktiva substansen.

Indikationer för användning

I bruksanvisningen anges Prostacor med grundläggande indikationer för användningen. Läkemedlet är utformat endast för män. Det bör startas när:

 • Kronisk prostatit
 • Akut form av prostatit
 • Eventuella komplikationer orsakade av operation på prostata
 • Åldersrelaterade störningar i prostatafunktionen
 • Prostata adenom

Användningen av Prostacore indikeras i vissa former av infertilitet, såväl som i problem med manlig kraft. Intramuskulär injektion av läkemedlet indikeras för att påskynda återhämtnings- och rehabiliteringsprocessen efter operationer på bäckenorganen.

VIKTIGT! Innan du använder Prostacor, kontakta en specialist. Läkemedlet har vissa kontraindikationer. Dessutom kan problem med prostatakörteln förekomma med komplikationer som kräver administrering av mer radikala droger eller en operation.

Hur korrekt applicerar Prostakor?

Den färdiga lösningen kan injiceras intramuskulärt omedelbart med en injektionsspruta. Pulvret ska tidigare spädas ut. En lämplig vätska för dess upplösning kommer att vara nyokain 0,25-0,5% koncentration, färdiglagad apotek saltlösning eller speciellt vatten för injektioner. Vid val av grunden för lösningen bör eventuella allergiska reaktioner beaktas.

Injektioner administreras dagligen för 1-2 ampuller (5-10 mg). Behandlingsförloppet är 5-10 dagar. En lösning injiceras en gång. Upprepa behandlingen kan inte vara tidigare än en månad efter slutet av det förflutna. I genomsnitt rekommenderas den upprepade kursen efter sex månader (beroende på patientens hälsotillstånd). Varaktigheten av behandlingen bestäms av flera faktorer:

 • Komplexiteten i patologiskt fall
 • Funktioner av sjukdomsförloppet
 • Uppnåtts på grundval av kursens terapeutiska effekt

Dosering och behandlingstiden i varje fall väljs individuellt. Överdosering Prostakor har aldrig identifierats. Läkemedlet reagerar inte med andra droger, så det kan användas parallellt med deras intag.

Kontraindikationer och biverkningar

Från användning av Prostacora bör män som har personlig intolerans mot någon del av läkemedlet avstå. Vid utspädning av medlet i form av ett pulver, använd en vätska som inte är känslig för känslighet, även om sådana episoder har inträffat tidigare.

Utseendet på biverkningar från Prostacor beror på förekomst av allergi hos den man som använder den. Det kan förekomma kliande hud, utslag av utslag, liksom angioödem eller bronkospasm.

VIKTIGT! Med gemensam användning av alkohol och Prostacora kan det finnas illamående eller till och med kräkningar.

Samverkan med alkohol

Med någon behandling är alkoholhaltig alkohol inte önskvärd. Därför är det bättre att avstå från alkohol under Prostacor-kursen. Den maximala varaktigheten av ett behandlingsintervall är 10 dagar. Det här är inte för lång tid, så att det inte fanns någon möjlighet att vägra alkohol.

Om du inte kan undvika det, kan du inte gå någonstans mellan att dricka och injicera i minst 1,5 timmar. Preference även i detta fall ges till alkohol med låg alkohol och små doser och har ett naturligt ursprung (till exempel vin eller öl).

analoger

För att ha en liknande åtgärd mot Prostacora på en manlig kropp borde läkemedlet också innehålla ett extrakt av prostata hos nötkreatur. Analoger kan vara:

Dessutom, för att ersätta några av de egenskaper som Prostakor ger till den manliga kroppen, kan läkemedel som används för att behandla prostatakörteln kunna. De är olika i komposition, men de har en liknande arbetsprincip. Det kan vara droppar eller tabletter "Gentos", kapslar "Permixon", kapslar Prostaplant, suppositorier för rektal applikation "Prostopin", tabletter "Cernilton", kapslar "Palprostes".

Staking Prostakor

Prostacora pulver lagras vid en temperatur från 2 till 10 grader. Den färdiga lösningen i ampuller bör hållas vid 4-8 grader av värme. Hållbarhet för lösningen - 2 år, pulver - 3 år.

Läkemedlet för behandling av prostata patologier hos män Prostacor: bruksanvisningar, recensioner och analoger

Många män utsätts för prostatit. Obehagliga symtom och möjliga störningar i sexuell funktion orsakar viljan att bli av med sjukdomen så snart som möjligt.

Gör självmedicinering, som i andra fall, det är omöjligt, så ska du omedelbart kontakta en läkare.

En av de läkemedel som ordineras i sådana fall är sprutor Prostacor. Instruktioner för användning, pris, recensioner, analoger, information om effektiviteten av dess åtgärd och eventuella biverkningar kommer att beskrivas senare i artikeln.

Beskrivning av beredningen

Prostacor innehåller ett komplex av mycket effektiva ämnen som positivt påverkar prostatakörteln hos män. Sådana biologiskt aktiva proteinkonstruktioner kan normalisera prostatens funktion, accelerera ämnesomsättningen, säkerställa den korrekta metabolismen.

Lösning för intramuskulär injektion

Läkemedlet är organspecifikt. Dess åtgärd riktar sig enbart till prostatakörteln. Det eliminerar olika patologier och sjukdomar som uppstått i arbetet med prostata och andra organ, kombinerat med det funktionellt.

Den terapeutiska effekten med Prostacor är som följer:

 • förbättrar prostataarbetet, återställer det;
 • tar bort svullnad av vävnader;
 • eliminerar smärtan, obehag som uppstått i prostataområdet
 • stärker blåsans väggar, prostata;
 • förhindrar dilatation av blodkärl;
 • tillåter inte patogener att multiplicera;
 • minskar antalet patogener;
 • förstör trombi som uppstått i blodkärlen, förhindrar deras ytterligare förekomst;
 • normaliserar blodkoagulerbarhet
 • förhindrar limning av blodkroppar;
 • ökar immuniteten
 • främjar dödsfall av patogena organismer.

Läkemedlet administreras intramuskulärt, vilket gör det möjligt att gå in i blodkärlen och sedan gå till det skadade organet. Kroppen använder aminosyror för att behandla läkemedlets komponenter under inverkan av enzymer.

Indikationer för användning

Användningen av prostacor förekommer först med prostatit - både kronisk och akut. Han utses även vid komplikationer som uppkommer efter operation på prostatakörteln.

Medföljande förberedelse Prostacorinstruktion för användning indikerar ett antal patologier där detta läkemedel används som komplex terapi:

 • försämring av prostata, när åldersförändringar uppstår
 • vissa former av infertilitet
 • funktionsfel vid urinering
 • prostata adenom;
 • Brott mot erektilfunktionen som är nödvändig för samlag
 • vid kirurgiska operationer av något recept på kroppar i ett litet bassäng.

Ofta är läkemedlet ordinerat redan i närvaro av sådana symtom som brännande, smärta vid urinering, nedsatt prostatafunktion, hyperplasi.

Form av problem, komposition

Prostakor tillverkas i två former:

 • Pulver-lyofilisat;
 • injektionsvätska, lösning.

Pulvret presenteras som ett torkat extrakt av prostatakörteln av nötkreatur. Dess färg är vanligtvis vit eller gulaktig. Packa sådant pulver i ampuller med 5 mg.

Än lök i form av ett pulver? För att erhålla en färdig lösning, måste den spädas i en mängd av 1 ml med ett speciellt lösningsmedel. Den resulterande lösningen kan vara helt transparent eller något gulaktig.

Den färdiga lösningen kan användas omedelbart utan ytterligare manipulation. Dess färg är också transparent eller gulaktig. Det packas i 1 ml kapslar innehållande 5 mg prostataxtrakt. Förpackningen innehåller 5 eller 10 ampuller lösning. De placeras i en kartong i speciella celler, är dessutom utrustade med en ampullkniv, med vilken du kan öppna glasbehållare.

Instruktioner för användning

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Denna beredning är avsedd för intramuskulär injektion med hjälp av en spruta. Klar lösning kan prickas omedelbart.

Och innan du stöter på Prostakor i form av pulver, måste det tidigare lösas. Man bör komma ihåg att lösningen av novokain kan vara allergisk, så när den upptäcks måste du omedelbart ersätta den med en lösning av ett annat läkemedel.

För behandlingen krävs regelbundna injektioner av 5 mg eller 10 mg varje dag. Behandlingsförloppet kan variera från fem dagar till en och en halv vecka, varefter det är obligatoriskt att ta en paus i minst en månad.

Då utförs vid behov en andra behandlingskurs. Dess längd beror på olika faktorer, såsom patologins komplexitet, sjukdomsstadiet, särdrag vid sjukdomsförloppet. Därför föreskrivs endast på grundval av doseringen och varaktigheten av läkemedlet i varje enskilt fall. Dessutom, med tanke på det faktum att prostatit är en ganska komplex sjukdom, föreskrivs ofta behandling av ett komplex.

Kontraindikationer, biverkningar

Detta läkemedel är säkert nog, det har inga speciella kontraindikationer och biverkningar.

Medicinskontakter kontraindikationer har följande:

 • risken för allergi mot novokain;
 • individuell intolerans mot en specifik komponent i kompositionen.

Läkemedlet Prostacor-biverkningar kan orsaka följande:

 • en allergi som manifesterar sig efter den första användningen av läkemedlet. I så fall sluta använda det och kontakta en läkare
 • Prostacore och alkoholkompatibilitet är negativa. När du dricker alkohol under samma period med injektioner, uppstår ofta illamående och kräkningar, särskilt om dryckerna är starka. Om alkoholintaget inte kan undvikas, får man dricka vin och inte tidigare än en och en halv och en halv efter injektionen.

analoger

Om vi ​​talar om analoger, borde de innehålla samma aktiva substans - extraktet från prostatakörteln av nötkreatur. Ett sådant ämne är vid sådana preparat, som Raveron, Uroprost, Samprost, Prostatilen.

Förutom ovanstående läkemedel finns det andra, vars huvudämne är annorlunda, men effekten förblir densamma.

Följande preparat med liknande terapeutisk effekt finns på den ryska läkemedelsmarknaden:

 • droppar och tabletter Gentos;
 • kapslar Trianol;
 • Drops Populus compositum CP;
 • kapslar Permixon;
 • kapslar Prostamol;
 • kapslar av palprostes;
 • kapslar Prostagut Forte;
 • kapslar Prostaplant;
 • kapslar av Tadenan;
 • tabletter Cernilton;
 • suppositorier rektal Prostopinum;
 • kapslar av Cernilton Forte;
 • tabletter Permixon.

recensioner

Enligt de flesta läkare och patienter är Prostacor ett effektivt läkemedel, det har en bra terapeutisk effekt vid behandling av prostatit, den har en fördelaktig effekt på prostatakörteln och därigenom lindrar sjukdomen.

Den viktigaste negativa sidan, som nästan alla säger, är metoden för tillämpning, nämligen behovet av att injicera.

Patienter är ofta intresserade av: "Prostakor - en sjuk injektion eller inte?". Oftast är pricken mycket smärtsam. Men mot bakgrund av en positiv effekt är detta inte så signifikant.

Men det finns patienter för vilka effekten inte är tillräckligt stark. I de flesta fall behandlar de inte prostatit, men stöder prostataarbetet. I detta fall är inga förändringar särskilt märkbara, och en smärtsam injektion ger negativa känslor.

Trots det faktum att injektionen med detta verktyg ofta är smärtsamt, motiverar dess effektivitet det. Dessutom är det viktigt att biverkningarna när de används är minimala och består av en eventuell allergi som oftast observeras vid användning av en lösning av novokain.

Det kan ändå ersättas med andra komponenter, och detta påverkar inte dess positiva effekt.

Relaterade videoklipp

Och vad läkarna säger om Prostacor, kan du lära av den här videon:

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Prostakor - anvisningar för användning, analoger, recensioner och frisättningsformer (injektioner i ampuller för injektion av lyofilizat och lösning) läkemedel för behandling av kronisk prostatit och efter operation på prostatakörteln hos män. struktur

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen prostakor. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på att använda Prostakor i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Prostakoranaloger i närvaro av existerande strukturella analoger. Används för behandling av kronisk prostatit och efter operation på prostatakörteln hos män. Preparatets sammansättning.

prostakor - reducerar ödem, leukocytinfiltration och trombos venoler prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar mängden lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, har antiaggregantaktivitet.

struktur

Extrakt av prostata + hjälpämnen.

vittnesbörd

 • kronisk prostatit;
 • komplikationer efter operation på prostatakörteln.

Blanketter för frisläppande

Lösning för intramuskulär injektion (injektioner i ampuller för injektion).

Lyofilizat för framställning av en lösning för intravenös administrering.

Andra dosformer, det var det piller, kapslar eller ljus, vid tidpunkten för publicering i katalogen existerade inte.

Instruktioner för användning och dosering

Intramuskulärt 5-10 mg en gång om dagen i 5-10 dagar. Om det behövs, upprepa kursen (i 1-6 månader).

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet;
 • barn och ungdomar under 18 år.

Användning hos barn

Kontraindicerat hos barn och ungdomar under 18 år.

Applicering under graviditet och amning

Hos kvinnor används Prostacor inte.

Särskilda instruktioner

Maltos, som ingår i Prostacor-preparatet, kan påverka blodglukos och urinlukosnivåer vid laboratorietestning.

Gemensam användning med alkohol rekommenderas inte.

Droginteraktioner

Kliniskt signifikanta följder av interaktionen mellan Prostacor och andra läkemedel har inte avslöjats.

Analoger av Prostacor

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Vitaprost;
 • Vitaprost forte;
 • prostatilen;
 • Prostatkreatur extrakt koncentrerad vätska;
 • Samprost;
 • Uroprost.

Analoger på den farmakologiska gruppen (medel för att korrigera urodynamik):

 • Avodart;
 • Adenostop;
 • Alfinal;
 • Artezin;
 • Afala;
 • Vitaprost;
 • doxazosin;
 • Zerlon;
 • Zokson;
 • Cardura Neo;
 • rötter;
 • Omnic;
 • Omsulozin;
 • Permikson;
 • prazosin;
 • De kommer prostata;
 • Prostalamin;
 • Prostamol Uno;
 • prostanorm;
 • Prostaplant;
 • prostatilen;
 • Prosterid;
 • Samprost;
 • serpens;
 • Setegis;
 • Speman;
 • tamsulosin;
 • terazosin;
 • Tonokardin;
 • Uroprost;
 • Finasta;
 • finasterid;
 • Fokusin;
 • Haytrin;
 • Cernilton;
 • Cernilton forte.

Prostacore (injektion)

Prostacore är ett läkemedel som syftar till att eliminera problem i samband med prostata sjukdomar. Den är tillgänglig som en lösning för introduktion i muskeln och pulveret för beredning av lösningar. Läkemedlet tillverkas av ett ryskt läkemedelsföretag och har länge använts framgångsrikt inom medicinsk praxis.

Indikationer för användning av läkemedlet

Prostacor pricks ordineras av en läkare som en del av komplex terapi för att bekämpa akut inflammation i prostata och adenom i prostata. Vid monoterapi används medlet:

 • för att bli av med kronisk prostatit;
 • att återställa nedsatt prostatafunktioner som uppträder i ålderdom
 • med uppkomsten av postoperativa komplikationer på prostata.

Drogen verkar bara på prostata och normaliserar sin funktion.

Farmakologisk verkan av läkemedlet

Viktigt! Prostacore har etablerat sig som ett effektivt verktyg för behandling av prostatit.

Foto 1: Många säger att tillsammans med den snabba försvinnandet av obehagliga symptom förbättras kvaliteten på det sexuella livet. Källa: flickr (Andrea).

Ofta föreskriver urologer detta läkemedel i dosering enligt individuella indikationer, eftersom positiv dynamik noteras mycket snabbt.

Läkemedlet är populärt på grund av frånvaron av biverkningar.

Preparatets struktur

Huvuddelen av läkemedlet är ett extrakt av prostata av animaliskt ursprung. Den tillverkas genom att extrahera biologiska ämnen från prostatakörteln av unga tjurkalvar.

Lösningen innehåller en extra ingrediens - maltosmonohydrat och specialvatten.

I pulvret är en ytterligare komponent glycin.

Förpackning av preparatet består av 5 eller 10 flaskor (för pulver) och 5 eller 10 ampuller (för injektioner).

Instruktioner för användning med prostatit

Injektioner av Prostacore ges intramuskulärt med 5-10 dagar, dagligen för 5-10 mg, det vill säga 1 till 2 ampuller en gång om dagen.

Pulvret späds i en vätska för injektioner, en lösning av novokain eller natriumklorid. Administreringen av medicinen kan vara smärtsam.

Längden på kursen beror på komplexiteten hos den inflammatoriska processen, patientens individuella egenskaper.

Om det behövs kan kursen upprepas, intervallet är från 30 dagar till 6 månader. Innan den andra kursen kommer det att bli nödvändigt att genomgå en undersökning och regelbundet ge prostats hemlighet för analys.

Medicinen bidrar till att normalisera sekretoriska funktionen hos celler i prostata vävnader, minska trombos och minska ödem. Under sitt inflytande minskar smärtintensierna eller helt försvinner, urineringsprocessen normaliseras, muskelvävnadens tonus stimuleras.

Kontraindikationer för användning

Viktigt! Läkemedlet kan endast ordineras till vuxna patienter.

Det bör beaktas att individuell känslighet för läkemedelskomponenten kan bli en kontraindikation.

I form av biverkningar från receptionen kan allergiska reaktioner uppstå i form av utslag på huden, klåda, svullnad, bronkospasm.

Foto 2: Under behandlingen bör alkohol helt uteslutas. Brott mot förbudet mot användning av alkohol under behandling leder till att terapi inte ger den önskade effekten. Källa: flickr (Lazaros Papadopoulos).

Prostacoranaloger för behandling av prostatit

Läkemedel som Prostacore innehåller samma aktiva beståndsdel. Dessa läkemedel inkluderar:

 • prostatilen. Producerad i form av injektioner och ljus. Stearinljus innehåller förutom den aktiva ingrediensen, zink och vitamin E. På grund av kompositionen har antiinflammatoriska, antioxidanta och immunostimulerande egenskaper. Indikationer för upptagande inkluderar infertilitet, hemorrojder, sexuella störningar.
 • Samprost. Extrakt av prostata i form av lyofilizat i injektionsflaskor har indikationer som är identiska med Prostacore och samma dos och injektionsväg.
 • Uroprost. Har formen av rektala suppositorier, har en skyddande och antiinflammatorisk effekt. Förutom de viktigaste indikationerna som sammanfaller med Prostakor, används de för att förbättra spermatets kvalitet, för behandling av copulativ dysfunktion.
 • Vitaprost plus. Förutom extraktet av prostata som en aktiv substans innehåller lomefloksatsin, detta antibakteriella medel. På grund av läkemedlets sammansättning används för att behandla akut och kronisk prostatit av infektiös natur.

Även för droger med liknande effekt, men olika kompositioner kan innefatta:

Var uppmärksam! Alla dessa verktyg är baserade på växtbaserade ingredienser och syftar till att återställa funktionen av prostata, borttagande av stagnation i kroppen och obehag i samband med inflammation i prostatan, liksom för att förbättra livskvaliteten för män.

Prickles Prostacore

Prostor är ett läkemedel som används för att behandla prostatakörteln hos en man. Det har ett animaliskt ursprung - det erhålls genom att bearbeta komponenter från nötkreaturs prostata.

Dess användning minskar ödem i prostata, förbättrar funktionen av prostatasekretionsceller och återställandet av skadade blåsväggar.

I denna artikel kommer vi att överväga varför läkare utser Prostacor, inklusive bruksanvisningar, analoger och priser för detta läkemedel i apotek. REAL KOMMENTARER av män som redan har använt Prostakor kan läsas i kommentarerna.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedelsprostacor finns i form av en injektionslösning (5 eller 10 ampuller per förpackning) och lyofilizat (5 eller 10 flaskor per förpackning).

 • 5 mg av prostataxtraktet är en aktiv substans.
 • Ytterligare ingredienser: glycin, för lyofilizat.

Klinisk-farmakologisk grupp: ett preparat av animaliskt ursprung, som används för sjukdomar i prostatakörteln.

Indikationer för användning

Prostacor används för behandling av kronisk prostatit och för komplikationer efter operation på prostatakörteln.

Farmakologisk aktivitet

Prostakor är en polypeptidberedning av animaliskt ursprung. Råmaterialet för dess produktion är det renade extraktet av prostata nötkreatur. Läkemedlet normaliserar metaboliska processer i prostatakörteln, bidrar till att organet fungerar väl, vilket ger följande effekter:

 1. Blodcirkulationen normaliseras och risken för utveckling av trombos av småår i prostata minskar.
 2. Stimulerar muskeltonen i blåsan, vilket leder till eliminering av symtom på nedsatt urinering (frekventa önskningar).
 3. Betennandet och ödemet är borta, vilket leder till eliminering av smärta.
 4. Sekretoriska funktionen förbättras, och därmed minskar stagnerande fenomen i körteln.
 5. Förbättrar kvaliteten på prostatajuice genom ökad utsöndring och därmed reproduktiv funktion hos män.

Glycin är ett hjälpämne som är en icke-essentiell aminosyra som har en lugnande effekt och har en positiv effekt på de metaboliska processerna som sker i hjärnan.

Instruktioner för användning

Enligt instruktionerna för användning, proceduren för användning av Prostacor:

 • Utspädning av pulver-lyofilizat i 1 ml lösningsmedel. Rekommenderade lösningsmedel är: vatten d / injektion, saltlösning, novokainlösning (0,25-0,5%). Vid val av lösningsmedel kräver p-poc novokain ett prov för att utesluta en allergisk reaktion.
 • Kontrollera Prostakor-lösningen för frånvaro av mekaniska partiklar, för transparens och för brist på okarakteristisk färg.
 • En uppsättning Prostacore-lösning i en spruta med iakttagande av reglerna för asepsis.
 • Formulering av intramuskulär injektion.

En enstaka dos av 5-10 mg. Administreringen utförs dagligen. Kurs - 10 injektioner. Den upprepade kursen kan utses på 1-6 månader.

Hittade svurit fiende Svampspik! Nails kommer att rengöras om 3 dagar! Ta det.

Prostakor - anvisningar för användning, analoger, recensioner och frisättningsformer (injektioner i ampuller för injektion av lyofilizat och lösning) läkemedel för behandling av kronisk prostatit och efter operation på prostatakörteln hos män. struktur

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen prostakor. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på att använda Prostakor i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Prostakoranaloger i närvaro av existerande strukturella analoger. Används för behandling av kronisk prostatit och efter operation på prostatakörteln hos män. Preparatets sammansättning.

prostakor - reducerar ödem, leukocytinfiltration och trombos venoler prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar mängden lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, har antiaggregantaktivitet.

struktur

Extrakt av prostata + hjälpämnen.

vittnesbörd

 • kronisk prostatit;
 • komplikationer efter operation på prostatakörteln.

Blanketter för frisläppande

Lösning för intramuskulär injektion (injektioner i ampuller för injektion).

Lyofilizat för framställning av en lösning för intravenös administrering.

Andra dosformer, det var det piller, kapslar eller ljus, vid tidpunkten för publicering i katalogen existerade inte.

Instruktioner för användning och dosering

Intramuskulärt 5-10 mg en gång om dagen i 5-10 dagar. Om det behövs, upprepa kursen (i 1-6 månader).

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet;
 • barn och ungdomar under 18 år.

Användning hos barn

Kontraindicerat hos barn och ungdomar under 18 år.

Applicering under graviditet och amning

Hos kvinnor används Prostacor inte.

Särskilda instruktioner

Maltos, som ingår i Prostacor-preparatet, kan påverka blodglukos och urinlukosnivåer vid laboratorietestning.

Gemensam användning med alkohol rekommenderas inte.

Droginteraktioner

Kliniskt signifikanta följder av interaktionen mellan Prostacor och andra läkemedel har inte avslöjats.

Analoger av Prostacor

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Vitaprost;
 • Vitaprost forte;
 • prostatilen;
 • Prostatkreatur extrakt koncentrerad vätska;
 • Samprost;
 • Uroprost.

Analoger på den farmakologiska gruppen (medel för att korrigera urodynamik):

 • Avodart;
 • Adenostop;
 • Alfinal;
 • Artezin;
 • Afala;
 • Vitaprost;
 • doxazosin;
 • Zerlon;
 • Zokson;
 • Cardura Neo;
 • rötter;
 • Omnic;
 • Omsulozin;
 • Permikson;
 • prazosin;
 • De kommer prostata;
 • Prostalamin;
 • Prostamol Uno;
 • prostanorm;
 • Prostaplant;
 • prostatilen;
 • Prosterid;
 • Samprost;
 • serpens;
 • Setegis;
 • Speman;
 • tamsulosin;
 • terazosin;
 • Tonokardin;
 • Uroprost;
 • Finasta;
 • finasterid;
 • Fokusin;
 • Haytrin;
 • Cernilton;
 • Cernilton forte.

prostakor

Prostakor: bruksanvisningar och recensioner

Latinska namnet: Prostacor

Aktiv substans: prostataxtrakt (prostataxtrakt)

Tillverkare: Microgen NGO FGUP (Ryssland)

Uppdatera beskrivning och foto: 03.03.2018

Priserna på apotek: från 173 rubel.

Prostakor är en beredning av animaliskt ursprung för behandling av prostatacancer.

Utformningsform och sammansättning

 • En lösning för intramuskulär injektion: ljusgul färg, har en specifik lukt (i 1 ml ampuller, i papperskartonger 10 flaskor, ampuller med 1 ml i ampuller på 5 blåsor, i stapeln av kartongförpackning 1 eller 2);
 • Lyofilizat för beredning av lösning för intramuskulär injektion: vit eller gulaktig vit (i ampuller, i förpackning med kartong 10 ampuller eller 2 konturförpackningar med 5 ampuller vardera).

Den aktiva substansen i läkemedlet: prostacor (extrakt av prostata, vattenlösliga peptider), i 1 ampulllösning och 1 ampoule lyofilizat - 5 mg.

Hjälpämnen i lösningen: maltosmonohydrat och vatten för injektion.

Ytterligare komponent av lyofilizat: glycin.

Farmakologiska egenskaper

Verkan av injektioner Prostakor syftar till normalisering av metabolism i prostata, läkemedlet har antiaggregant aktivitet.

De viktigaste effekterna av drogen:

 • reduktion av ödem, leukocytinfiltration och venös trombos i prostatakörteln;
 • normalisering av sekretoriska funktionen hos epitelceller;
 • stimulering av muskeltonen i blåsan;
 • en ökning av antalet lecitinkorn i utsöndringen av prostatan hos prostata;
 • minskad trombogenes.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna är Prostacor ett läkemedel för behandling av kronisk prostatit och komplikationer efter operation på prostatakörteln.

Kontra

Prorakor pricks är kontraindicerade hos patienter under 18 år, och även med individuell överkänslighet mot komponenterna.

Instruktioner för användning Prostacore: Metod och dosering

Läkemedlet är avsett för intramuskulär injektion.

Lofofilizatet omedelbart före administrering späds med 1 ml 0,9% natriumkloridlösning, 0,20-0,5% novokainlösning eller injektionsvatten.

Vuxna patienter ordineras 5-10 mg en gång om dagen i 5-10 dagar.

Vid behov, efter en paus (1 till 6 månader), genomförs en andra behandlingskurs.

Biverkningar

Allergiska reaktioner är möjliga.

överdos

Särskilda instruktioner

Prostacore i form av en injektionsvätska, lösning innehåller maltos - det kan påverka resultaten av blod och urintester för glukos.

Ansökan i barndomen

Terapi för patienter yngre än 18 år är kontraindicerad.

Droginteraktioner

Fall av kliniskt signifikanta interaktioner med samtidig användning av andra droger / läkemedel registrerades inte.

analoger

Prostacoranaloger är: Gentos, Prostatilen, Prostamol Uno, Permixon, Prostaplant, Trianol, Cernilton.

Villkor för lagring

Förvaras oåtkomligt för barn, skyddade mot ljus.

 • Lösningen är 2 år vid en temperatur av 4-8 ° C;
 • Lyofilizat - 3 år vid en temperatur av 2-10 ° C.

Villkor för ledighet från apotek

Det frigörs på recept.

Recensioner om Prostakor

Recensioner om Prostakor är oftast positiva. De bästa resultaten uppnås efter fullständig behandling, speciellt vid användning i komplex terapi.

Vissa patienter noterar att när läkemedlet administreras lokala reaktioner i form av smärta utvecklas. Vid förekomsten av andra biverkningar rapporteras sällan. Kostnaden för drogen bedöms som överkomlig.

Pris för Prostakor på apotek

Est prostakor priset är: Injektion (5 mg / 10 ml ampull med 1 ml) - 332-346 rub lyofilisat för injektion-lösning (10 mg ampuller 5) - 332-366 Rub..

Prostacore lyophilizate 5 mg 10 st.

Prostacor 5 mg / ml injektionsvätska, lösning 1 ml No.10 ampuller

Prostor lösning i / m 5 mg / 1 ml N10 amp

Utbildning: Rostov State Medical University, specialitet "Medicine".

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

På droger för allergier i USA ensam, används mer än 500 miljoner dollar per år. Tror du fortfarande att sättet att äntligen besegra allergin kommer att hittas?

I Storbritannien finns en lag enligt vilken en kirurg kan vägra att göra en operation till en patient om han röker eller är överviktig. En person måste ge upp dåliga vanor, och då kanske han inte behöver operation.

Enligt forskningen har kvinnor som dricker flera glas öl eller vin per vecka en ökad risk att utveckla bröstcancer.

Om du ler bara två gånger om dagen - kan du sänka blodtrycket och minska risken för hjärtinfarkt och stroke.

Med regelbundet besök i solariumet ökar chansen att utveckla hudcancer med 60%.

Den högsta kroppstemperaturen registrerades i Willie Jones (USA), som kom in på sjukhuset vid en temperatur på 46,5 ° C.

När älskare kyssar, förlorar var och en av dem 6,4 kcal per minut, men de byter nästan 300 olika bakterier.

Levern är det tyngsta organet i vår kropp. Den genomsnittliga vikten är 1,5 kg.

En person som tar antidepressiva läkemedel kommer i de flesta fall igen att lida av depression. Om en person har hanterat depression själv, har han alla chanser att glömma detta tillstånd för alltid.

En utbildad person är mindre utsatt för hjärn sjukdomar. Intellektuell aktivitet bidrar till bildandet av ytterligare vävnad som kompenserar för de sjuka.

Under drift spenderar vår hjärna en mängd energi som motsvarar en 10-watt glödlampa. Så bilden av en glödlampa över huvudet vid en intressant tanke är inte så långt från sanningen.

I ett försök att ta ut patienten går läkare ofta för långt. Så, till exempel, en viss Charles Jensen under perioden 1954-1994 gg. överlevde mer än 900 operationer för att ta bort neoplasmer.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

Enligt många forskare är vitaminkomplex praktiskt taget värdelösa för människor.

De flesta kvinnor kan njuta av att överväga sin vackra kropp i spegeln än från kön. Så, kvinnor, strävar efter harmoni.

Vi är övertygade om att en kvinna kan vara vacker i alla åldrar. Trots allt är ålder inte det antal år som bodde. Ålder är kroppens fysiska tillstånd, vilket.