Huvud
Symptom

Propolis från prostatit

Prostatit kan påverka varje man! Behandling med propolis BPH (prostata adenom) gör att du kan bli av med obehagliga symptom och hjälpa på kortast tid att bli av med denna sveda! Tänk på artikeln hur man applicerar propolis med prostatit.

Vad är prostatit och hur man hanterar det?

Problem med prostatakörteln är mycket vanliga bland männen. I riskgruppen är först och främst äldre män, liksom många sjukdomar, idag är prostatit betydligt "yngre". I de flesta fall blir orsaken till denna sjukdom nedsatt metabolism - Om en man lider av sjukdomar i mag-tarmkanalen, kan det antas att stagnation av blod i bäckenorganen, som observeras i sådana sjukdomar, förr eller senare kommer att leda till problem med prostatan.

Medicin och traditionell medicin

I kampen mot sjukdomen alla bra, och experter rekommenderar, tillsammans med medicinska ingrepp, för att genomgå behandling folk rättsmedel - i avsaknad av kontraindikationer för deras användning kommer inte bara att stödja kroppen, men också bidra till att övervinna sjukdomen.

Propolis skyndar till räddningen!

Mot prostatit kan du hitta mycket pengar. En av sådana folkmetoder för behandling av prostatisk sjukdom är den allmänt kända produkten av biodling - naturlig propolis. Denna unika substans är en effektiv analgetisk, antiinflammatorisk och antihistamin. Det har ingen negativ inverkan på kroppen och prostatakörteln, men tvärtom - det aktiverar alla funktioner, läker och återställer det.

Propolis används för att behandla adenomyos, prostatacancer.

Propolisbehandling

Kronisk prostatit

Användningen av propolis mot prostata i prostata, antyder att detta ämne endast är lämpligt för behandling av kronisk sjukdom. Något akut tillstånd är läkarnas kompetens, och amatörprestation här är oacceptabel. Men om prostatit är kronisk, kan propolis signifikant lindra patientens tillstånd.

I form av ljus

Många ledande läkare och fytoterapeutister har utvecklat sina metoder och recept för behandling av prostatit. Det mest effektiva och bekväma sättet att bota sjukdomen kan dock vara om du använder propolis i form av suppositorier (ljus). De kan göras självständigt (det finns olika recept) eller du kan köpa färdiga ljus i ett apotek. Effekten blir mycket mer påtaglig om du dessutom använder enemas och tar tinkturer.

Vi kommer citera ett av de ljusrecept som hjälper till att besegra kronisk prostatit.

Ingredienser och matlagning
 • djurfett - 200 gram (du kan använda lanolin). Det måste smälta i ett vattenbad till ett flytande tillstånd;
 • 50 gram propolis finhackad och tillsatt till fett;
 • När substansen har upplösts tillsätt 50 gram finhackat vax. Detta är nödvändigt så att ljusen inte smälter från händerna i händerna - desto mer vax blir de mindre smältbara ljusen;
 • alla tillsatser löses inte upp i fett utan rester, så den flytande delen måste hällas i en annan behållare och kylas;
 • Den resulterande substansen är skuren i stycken och avrundad för att ge dem en ljusform. Ska få en cylinder ca 1 centimeter i diameter och 5 centimeter i längd. Vikten av ett sådant ljus kommer att vara ca 10 gram, och propolis i det kommer att innehålla ca 0,35 gram;
 • lagra ljusen du behöver i kylskåpet.

Behandlingsförloppet med ett sådant läkemedel (om det tillverkas ensam eller köpt på apotek) är 30 dagar. Om det behövs kan kursen upprepas om några månader. Stearinljus kan användas för att behandla prostatacancer.

Prostatacancer

En folkmedicin används också för att bekämpa en sådan allvarlig prostatasjukdom som cancer. Självklart är propolis endast avsedd för att lindra patientens tillstånd och aktivera sina egna kroppskrafter efter en behandling med kemoterapi eller kirurgi. Men för att lösa problemet med prostatacancer, försumma inte "farmors" recept.

egenskaper

Trots allt har forskare länge bevisat att propolis har unika egenskaper, till skillnad från samma kemoterapi förstör den bara sjuka cancerceller som sparar den friska. Kliniska observationer visade att tillståndet av cancerpatienter var signifikant förbättrat på grund av att de tog mediciner som innehöll propolis. De som bestämde sig för att ta droger med denna produkt för att behandla cancer, blev alla kroppsfunktioner mer aktiva, matsmältningsarbetet förbättrades, aptiten uppstod och sömnen återvände till normala. Och i allmänhet förbättrades kvaliteten och livslängden.

Man måste emellertid komma ihåg att alla behandlingsregimer för prostatacancer med propolis inte är avsedda att ersätta medicinsk intervention, deras användning bör diskuteras med den behandlande läkaren.

adenomyos

På en bakgrund av kronisk prostatit är det ofta ett problem med en prostatakörtel - ett adenom. Detta är en godartad tumör, som ibland kan vara av stor storlek. Självklart är denna sjukdom mycket lättare än prostatacancer, men det kan orsaka mycket problem. Med adenom finns det problem med urinering, ryggsmärta, njursjukdom.

behandling

För behandling av adenom rekommenderas att använda propolishaltiga ämnen. Du kan använda ljus, enemas eller ta infusioner. Du kan till och med bara tugga en blandning av bilim och honung. Sådana åtgärder kommer att bidra till att bli av med adenomyos av den första och andra svårighetsgraden. Användning av propolis för behandling av adenom bör godkännas av den behandlande läkaren.

Hur tar man det?

Det finns många scheman och recept som är avsedda att bota prostatit. De flesta experter rekommenderar att du använder ljus som innehåller propolis, liksom att göra enemas och ta infusioner på örter. Och om suppositorier kan köpas på något apotek, bör propolis-tinkturen vara hemlagad, den kan bara användas efter samråd med den behandlande läkaren. Vi erbjuder recept, olika i komplexitet av tillverkning och syfte.

tinktur

Ingredienser och matlagning

 • roten till slangens bergsklättrare, den svarta poplars knoppar och den medicinska blandningens agitation i lika delar;
 • 15 gram blandning häll 200 ml kokande vatten och koka till ungefär hälften;
 • ta 20 droppar 3 gånger om dagen efter måltiden.

Tinktur används i 20 dagar. Därefter gör du en veckors paus och upprepa kursen. Denna tinktur kan användas för att behandla prostatacancer.

Prostata adenom - effektiv behandling med propolis

Varje år får recepten av traditionell medicin för behandling av vissa sjukdomar ökad popularitet. Innan du använder något sådant botemedel, är det nödvändigt att ha ett inledande samråd med den behandlande läkaren. När det gäller adenom, sedan dess hem behandlingar används i stor utsträckning biprodukter: honung, pollen, drottninggelé och Podmore. Behandling av adenom med propolis anses vara särskilt effektivt.

Till prostata adenom är neoplasmer av godartad typ. Spridningen av glandular prostata körtel leder till en ökning av denna körtel. Vid ett adenom hos män finns det problem med en utmaning. Allt eftersom prostatan ligger bredvid urinblåsan och med inflammation är urinkanalen lindad runt det förstorade organet.

Typiska problem med adenom:

 • inkontinens;
 • Svag jet;
 • Konstant känsla av inte en fullblåsan tömd;
 • Minsta mängd urin frisläppad i taget

Det är intressant! Adenom av prostata är direkt relaterad till människans ålder och förändringen i hormonell bakgrund. Ofta manifesterar sig det hos män om fyrtio år, om det inte leder till en hälsosam livsstil, äter den inte rätt.

Propolis vid behandling av prostata adenom

Propolis hjälper till att återställa människors hälsa i den beskrivna sjukdomen och agerar på grund av dess unika sammansättning:

 • Mineraler, särskilt zink och mangan, är extremt nödvändiga för män i alla åldrar. I produkten finns också koppar och kisel, fluor, andra ämnen;
 • Mer än tjugo typer av aminosyror. Inklusive de som är oersättliga för människokroppen;
 • Vitaminer från grupp B, liksom vitamin A, P, C och E;
 • Flavonoider är ämnen som deltar i ämnesomsättningen. De ger propolis höga antibakteriella medel. Andelen av deras innehåll i den beskrivna produkten når ofta femtio;

Utmärkt terapeutisk effekt i ett adenom är användningen av avfallsprodukter såsom biet Podmore, honung och propolis i kombination. För att förbereda en läkande infusion av 500 ml vatten, ta en matsked podmor. Sätt vatten på elden och täck med lock när du kokar. Koka i två timmar över låg värme. Sedan kyla och spänna genom gasbindning. Lägg till 30% tinktur av propolis och honung (på en matsked). Ta denna tinktur före måltider tre gånger i veckan. Det rekommenderas att börja ta det beskrivna läkemedlet mot prostata adenom från nymånen.

Efter tre veckors behandling måste du göra en veckoskydd och sedan upprepa cykeln. Denna manipulation utförs tre gånger. För förebyggande av prostataadenom kan denna tinktur dricka två cykler under hela året.

Också goda resultat i behandlingen av prostataadenom med propolis ger kombinationen med medicinska örter. Kombinera propolis är bäst med Echinacea eller Kalanchoe. Dessa örter blandas i lika stora proportioner, och en tesked 30% tinktur propolis läggs till dem. Applicera två gånger om dagen för en stor sked, var noga med att äta. Inträdesförloppet varar i tre månader, men efter varje månad bör det ske en veckolång paus.

Andra medicinska former av propolis i adenom

Spirituös infusion

Gör det helt enkelt själv, och i de ovan beskrivna recepten bör du redan använda en sådan infusion. För att förbereda måste du fylla i alkoholen med jord propolis. Till en del av alkohol tas fyra delar propolis. Det rekommenderas att laga infusionen i disken i mörkt glas. Rör om och insistera på en och en halv vecka. Du kan använda infusionen för att behandla den beskrivna sjukdomen i ren form och tillsätta trettio droppar till vatten eller fet mjölk. Drick tre gånger om dagen före måltiden.

microclysters

Den beredda alkoholiska tinkturen av oljebaserad propolis kan också användas för mikroclyster. Ansökningsförloppet kommer att bestå av tio förfaranden. För att få drogen i ett förhållande på ett till fyra måste du blanda vegetabilisk olja och propolis. Sedan upphettas blandningen till en lämplig temperatur och förfarandet utförs. En enema kommer att räcka för 50 ml av botemedlet, det är bäst att göra enemas med adenom före sängen och efter fullständig rengöring av tarmarna.

ljus

Du kan köpa färdiga ljus med propolis, som rekommenderas att användas för behandling av adenom. Om så önskas kan de också framställas oberoende. För självberedning krävs 20 gram kakaosmör och ett gram propolis. Byt ingredienserna i ett vattenbad och bilda ljus (ska vara tio stycken). Gå in i rektum före sänggåendet efter fullständig rengöring av tarmarna. Behandlingsförloppet varar i en månad, varefter det krävs en paus på två veckor.

Detta är viktigt! Behandling med ljus är inte lämplig för män som lider av lågt blodtryck.

För att förbättra resultatet!

Traditionell medicin rekommenderas att använda inte bara en biodlingsprodukt för att få maximal effekt av sådan behandling, men flera. Var noga med att regelbundet äta honung och kunglig gelé, pollen. Tillsammans med dessa metoder för behandling av prostata kan adenom också vara:

 1. Varje dag äter havregryn, bovete eller majsgröt. Typer av spannmål kan alterneras, du måste äta till frukost;
 2. Ät så många färska lök som möjligt.
 3. Ta 10% prilopolny honung på en tesked. Honung sväljer inte men håller i munnen tills produkten löser sig fullständigt.
 4. Drick två tesked linolja;

Propolis i behandlingen av prostata adenom är ett extremt effektivt sätt för traditionell medicin. Det finns olika former av dess tillämpning, läkaren hjälper dig att välja en specifik form. En eventuell hembehandling ger endast positiva resultat om det utförs under en strikt övervakning av en specialist. I en annan situation kan man bara förvärra sjukdomen och orsaka allvarliga komplikationer.

Propolisbehandling med prostatit och prostata adenom

Propolis är ett av de starkaste naturliga antibiotika: samtidigt förstörs alla typer av smittsamma mikroorganismer - bakterier, svampar, virus, helminter. Dessutom stärker eventuella medel (salvor, tinkturer, ljus), som bygger på bilim, antibakteriella, fungicida, antivirala, immunmodulerande effekter av läkemedel från apoteket. Därför rekommenderar erfarna läkare att man kombinerar hembehandling med propolis prostatit och prostata adenom med traditionella terapimetoder både i tidigt skede och i kronisk gång i den inflammatoriska processen.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Vad är orsaken till effektiviteten av behandlingen med prostatit Propolis

Livskraften hos patogena mikroorganismer som orsakar inflammatoriska processer i prostatakörteln är så stor att många farmaceutiska preparat inte kan fullständigt förstöra den patogena floran. Dessutom framträder resistensen hos mikrober mot läkemedel snart. Behandling av prostatit med Propolis ger inte en beroendeframkallande effekt.

Propolis har unika helande effekter:

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.
 • Bakteriedödande. Propolis förstör kolonier av stafylokocker, streptokocker, andra bakterier - de främsta orsakerna till infektiös inflammation i prostata.
 • Antivirus. Förhindrar reproduktion av patogener och bildande av inflammationsfokus i kroppen.
 • Antifungal. Förhindrar utbredd spridning av mycelium i prostata och ytterligare spridning av patogen flora i genitourinary organ, dödar mycelium.
 • Antioxidant. Med prostata adenom skyddar Propolis prostata vävnaden från för tidig åldrande, främjar deras regenerering. Tillåt inte tillväxten av muterande celler.
 • Smärtstillande. Terapeutisk salva och suppositorier från prostatit från Propolis börjar agera efter 7-8 minuter, lindra bränna, minska sårhet i 3-5 timmar.
 • Anti-inflammatorisk. Propolis förhindrar bildandet av stillastående fenomen i prostata, eliminerar svullnad i vävnaderna. Avlägsnar inflammation.
 • Immunmodulerande. Intaget av tinktur med Propolis främjar en ökning av kroppens kroppsskydd och kroppsaktivitet: leukocyter, makrofager.
 • Antitoxin. Behandling av prostatit med propolis orsakar snabb upplösning och avlägsnande av toxiska produkter av vital aktivitet hos patogena mikroorganismer, såväl som giftiga ingredienser i medicinska preparat.

Det bör noteras att under användningen av infusioner, tinkturer, oljor, suppositorier, andra traditionella metoder för bortskaffande av Propolis för prostatit samtidig återvinning av var och en av cellerna i organismen.

Förbättrar blodsammansättning, lymf och normaliserar hematopoiesisfunktionen, blodcirkulationen. Andningsorganen och mag-tarmkanalen rensas. De muterande sjuka cellerna förstörs. Reproduktiva förmågor återställs, nervsystemet fungerar normalt, risken för depression minskar. Renat av kolesterolkärl ökar deras permeabilitet och elasticitet.

Det vill säga att ta Propolis, män behöver inte bara vid behandling av prostatit men också i förväg för att förhindra förekomsten av smittsamma sjukdomar.

Metoder för beredning av hemmetoder för prostatit från propolis

Trots överflödet av farmaceutiska preparat på hyllorna av apotek, har det allt populärare behandling av populära huskurer bee lim förvärvats direkt från biodlare. Behandling av kronisk prostatit hemma med inhemsk (naturlig) frisk Propolis är alltid effektivare än pulver från en låda (ljus, tinktur) av industriproduktion. Hur man korrekt tillverkar droger mot prostatit och behandlar prostata:

Receptet för att göra tinkturer

Disken för att insistera på alkohol Propolis ska vara glas, mörkat, locket - tätt. Plast är olämpligt, eftersom det kan provocera en destruktiv process av kemisk reaktion av bilim med etanol:

 • För att göra 100 ml 10% tinktur, ta 10 g markmassa Propolis, 100 ml 50% alkohol.
 • Lägg pulvret i en flaska, fyll den med alkohol, tät den ordentligt och lägg den i ett mörkt skåp.
 • Dagligen skakad från 3 till 5 gånger.
 • Efter 14 dagar måste Propolis filtreras genom en treskiktig gasbindning, överfyllning till en annan behållare.
 • Håll hemmedicinen från Propolis som krävs på kylskåpets dörrhylla för medicin, inte mer än ett år.

I prostata adenom använder typiskt 10% lösning, men om läkaren säger att behovet 20, 30, 40 procent propolis tinktur, är tillverkningsmetoden oförändrad och är tagen i en proportion av 20 g per 100 ml, 30: 100, 40: 100.

Eftersom smaken av propolis tinktur från prostatit och adenom ganska bitter, och doften av hennes alltför skarp harts är det rekommenderas att dricka utspädd med mjölk form. I 100 ml mjölk spätt 40 droppar hemmagjord tinktur.

För kronisk prostatit och prostata adenom borde du konsumera upp till 3 portioner per dag, två till tre veckor. För förebyggande ändamål, drick en gång efter frukost.

Receptet på olja från Propolis

Som utgångspunkt kan du ta naturliga oljor: oliv, havtorn, rosenkrans, solros, rapsfrö:

 • Omrör 30 g försiktigt jordad propolis i 300 ml lätt smält olja.
 • Sätt kastrullen på ett vattenbad.
 • Ställ i ca en halvtimme med långsam uppvärmning och konstant omröring.
 • Kyl, filtrera i en annan behållare.
 • Denna 10% olja smörjer perinealområdet dagligen före sömn i två till tre veckor.

På råd av en läkare utförs behandling av prostatit med propolis hemma med hjälp av mikroclyster med en medicinsk bakteriedödande olja.

Övning är användningen av olja från propolis med prostatit och för en ljus yttre massage.

Stearinrecept från Propolis № 1

Det är nödvändigt att förbereda fett gris (get) 200 g, en honungsvax bikak 50 g, Propolis, slipad på en rivare 50 g:

 • Värm först fettmassan till en vätskekonsistens med ett vattenbad.
 • Lägg till malet vax och propolis, blanda.
 • Lätt värmd till en viskös homogen massa, filtrerad.
 • Efter kylning, skärs i tunna remsor, lagrade på kylskåpsdörren.

Att sätta in ljus med bilim för att behandla prostata och prostata adenom rekommenderas efter tömning, tvättning för natten ca 10-14 dagar (vid läkarens tillstånd till 20 dagar).

Prescription of candles № 2 från 40% av tinkturen av Propolis

För att göra suppositorier från prostatit kan du använda kakaosmör eller osaltad krämig 200 g, propolisktinktur 100 ml:

 • Ursprungligen krossad, uppvärmd fast oljebaserad bas på en lätt eld i glas-, lera- eller emaljvaror med vattenbad.
 • Häll tinkturen, rör om, indunstas tills vätskans bubblor försvinner.
 • Filtrera massan, kalla, formstrimlarna som mäter 1x5 mm. Å ena sidan är de något avrundade och skärpa.

På samma sätt gör ljus Propolis (50g) på grundval av lanolin (200 g) med tillsats av vax ur kupan (50 g), 100 ml av tinktur.

Terapeutisk blandning: honung + royal gelé + Propolis

Traditionella läkare för att behandla prostata adenom och prostatit, öka styrkan, det rekommenderas att använda en medicinsk blandning av propolis, honung, kunglig gelé. Hur man lagar mat

 • Smält den krossade propolen - 15 g.
 • Blanda med honung - 200 g.
 • Tillsätt royal jelly -15 g.
 • Insistera i kylskåpet i 2 dagar.

I 20 dagar på morgonen och till middag (30 minuter före måltider) kan du lösa upp på 1 tsk. terapeutisk blandning. Sedan ordna en tvåveckors paus och fortsätt sedan behandlingen. För förebyggande av prostatit äter upp till 1 tsk. varje morgon, växlande 3 veckor till 3

Receptet för vattenhalten av Propolis från prostatit

Du måste laga en termosflaska, 200 ml vatten, 20 g mark propolis, en flaska mörkt glas:

 • Vattenkok, svalna till 48-50 grader.
 • Pulvret ska placeras i en termosflaska, fylld med vätska, tätt förseglad och hållas i 24 timmar.
 • Infusion dräneras noggrant genom ostklaff, kall, rengöras i ett kylskåp.

Som det tas: på morgonen och på kvällen läggs en tesked av lösningen till 50 ml mjölk. Varaktigheten av behandling för prostatit hos män 3 veckor, en paus 10 dagar, upprepa efter 3 veckor. Samtidigt, innan du lägger dig, måste du sätta ett stearinljus med Propolis i 20 minuter, varje dag.

Vad är effekten av hemmedicin med Propolis

På grund av unika antioxidant förmågor är behandling med propolis inflammatoriska processer i prostatakörteln och prostata adenom mycket effektiv för någon grad av försummelse av sjukdomen:

 • Ljus, tinkturer bidrar till att förbättra blodtillförseln, eliminera stillastående processer.
 • Förhindra proliferation av vävnader (hyperplasi) i prostata, aktivera processerna för cellregenerering.
 • Minska tumörer i prostatakörteln.
 • Bedövning, har en antiinflammatorisk effekt.
 • Förstöra patogena mikroorganismer, förhindra penetrering av nya smittämnen.
 • Normalisera processen med urinering, evakuering av tarmarna.
 • Skydda mot utseende av hemorrojder och åderbråck - de vanligaste samtidiga prostatitsjukdomarna.
 • Främjar ökad sexuell lust och erektion.
 • Öka immunförsvaret.
 • Garantera förebyggandet av bildandet av maligna tumörer.
 • För att öka effektiviteten vid behandling av prostatit med Propolis bör användningen av ljus kombineras med användning av tinktur eller vatteninfusion av bilim som utspätts med mjölk.


Kronisk prostata sjukdom och prostata adenom behandlas under lång tid, med avbrott, sätt in ljus dagligen 1 gång per natt.

Medicinsk forskning har visat att effekten av särskild ansökan Propolis prostatit i syfte att öka produktionen av testosteron hos män, vilket orsakar ökad libido, erektion, kvalitet och gödsling spermie förmåga.

Biodlare drabbas nästan inte av prostatit. Varje morgon, i syfte att förebygga sjukdomar, de tar en liten klump av propolis, tillsätt en droppe drottninggelé, Perge, Podmore bin bildar en boll och tugga det som cud. Billig och mycket användbar.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Propolisbehandling med prostata adenom

Propolis är en av biodlingens produkter, som har medicinska egenskaper. Det har länge använts av folkläkare för att behandla de flesta sjukdomar. Behandling av prostataadenom med propolis visade sig vara effektiv även med försummade former av patologi.

Fördelar med bilim

Adenom av prostata behandlas inte bara med bilim. För att eliminera de viktigaste symtomen på sjukdomen, använd alla biodlingsprodukter - naturligt blommigt honung, vax, färskt bivax, blomsterpollen, bara samlat kunglig gelé. Propolis i adenom anses dock vara den optimala medicinen i folkmedicin, som har ett antal fördelar:

 • är källan på mer än 27 användbar för den manliga kroppen av spårämnen (inklusive magnesium och zink, vilket bidrar till normalisering av prostata)
 • har kraftfulla antibakteriella egenskaper
 • stärker immunförsvaret
 • under påverkan av biologiskt aktiva komponenter som ingår i bilim, reduceras onkologiska formationer av prostatakörteln i storlek;
 • På grund av den höga koncentrationen av antioxidanter stimuleras cellregenerering, giftiga ämnen frigörs.
Propolis hjälper till att återställa manlig hälsa i den beskrivna sjukdomen och agerar på grund av sin unika sammansättning

Lim kan användas för komplex terapi, förebyggande av prostatit och adenom. Detta är en naturlig produkt av biodling, som nästan har inga kontraindikationer. Och regelbunden användning av propolis och droger på dess grund kommer att bidra till att undvika upprepad progression av sjukdomen.

Applicering i form av tinktur

Vid behandling av prostatit och andra åldersrelaterade hudsjukdomar används ofta en tinktur av det glutinösa ämnet som produceras av bin. På prostatan verkar detta läkemedel som ett antiinflammatoriskt medel, ett kraftfullt analgetiskt medel. Att förbereda drogen är lätt:

 • 500 ml medicinsk alkohol (70%), moonshine eller vodka tillsättes 200 g malet bietlim;
 • behållaren är tätt stängd och placeras på ett mörkt ställe i 21 dagar. Innehållet skakas periodiskt;
 • Filter inte. Drick nuvarande propolis med adenom med 20 droppar tre gånger om dagen efter varje måltid. För bekvämligheten kan läkemedlet spädas med en liten mängd varm (inte varm) mjölk.
För beredning är det nödvändigt att hälla i marken propolis

Tinktur av propolis i adenom kan beredas utan alkohol, vattenbaserad:

 • till ½ liter vatten tillsätt 1 msk. l. bivax och hålls på låg värme i ca 2 timmar. Den återstående vätskan filtreras, en st. l. krossade medicinska råvaror och 1 msk. l. naturlig honung;
 • Sådan infusion bör förvaras i kylskåp i upp till 3 dagar;
 • drick 2 msk varje. l. tre gånger om dagen efter varje huvudmåltid. Du kan dricka en tinktur av en liten mängd renat vatten. Kursens längd är 2 månader. Efter en 14-dagars paus kan sådan behandling av prostataadenom med propolis om nödvändigt återupptas.

En sådan beredning från bilim visar utmärkta resultat vid behandling av prostatit och godartade glandulära formationer.

Användning av ljus med propolis

Rektala suppositorier från propolis är en annan populär metod för folkmedicin från adenom. Färdiga suppositorier säljs på apoteket. Men om du vill kan du göra dem själv:

 • 20 g propolis och 20 g kakaosmör upphettas i ett vattenbad;
 • kompositionen blandas tills en enhetlig konsistens erhålles;
 • den resulterande massan hälles på en bakplåt (det är önskvärt att sätta perkamentpapper på botten) och bilda avlånga ljus;
 • av den angivna mängden ingredienser erhålles 10 suppositorier;
 • lagra ljus från propolis insvept i en plastpåse i kylskåpet.

Innan du använder detta läkemedel, rengör noga tarmarna och rektummen och gör speciella mikroclyster. Suppositorier injiceras i anala passagen på natten, innan du går och lägger dig. Behandlas som 30 dagar. Efter en 14-dagars paus förnyas behandlingen om det behövs. Det rekommenderas inte att använda ljus från detta medicinska råmaterial för att eliminera prostata patologi till personer med hypotension.

Den beredda alkoholiska tinkturen av oljebaserad propolis kan också användas för mikroclyster

Alternativa former av propolis

Förberedande av tinkturer och suppositoner är användningen av propolis med adenom och prostatit inte begränsad. Detta unika naturliga medicinska råmaterial används för framställning av läkemedelsolja.

 • 20 g lim för vaxhoneycombs krossas, 300 ml basolja (solros, olivolja, druvfrön) hälls;
 • behållaren är tätt stängd och infunderad i 14 dagar, skakning med jämna mellanrum;
 • Efter slutet av denna period filtreras oljan.

Det erhållna läkemedlet används för mikroclyster. Blandningen upphettas till en behaglig temperatur för kroppen. Samla i ett päron 50 ml och sakta in i anusen. För att uppnå maximal terapeutisk effekt ska patienten ligga på sin mage i 20-30 minuter. Gör denna procedur efter en preliminär rengöring av tarmarna. Behandlingsförloppet är 20-25 dagar.

Mikroklism är gjord med läkning av olja på annat sätt:

 • i 30 ml förvärmd basolja, 1 msk. l. alkohol tinktur av lera koppar;
 • Blandningen omröres noggrant till en homogen konsistens;
 • de skrivs i en päron och injiceras i anusen.

Förfarandet utförs före sänggåendet. Behandlingsförloppet är 20-25 dagar. För maximal terapeutisk effekt innan du använder medicinska oljor rektala slemhinnan med renade microclysters dekokter av örter (kamomill, ringblomma).

Traditionell medicin rekommenderas för att maximera effekten av sådan behandling, inte en biodlingsprodukt används, men flera

Andra former av behandling av prostata adenom med biodlingsprodukter

Prostataadenom är ett av de patologier som kräver omedelbar behandling. Förutom bietlim använder läkarna andra biodlingsprodukter för att eliminera sjukdoms främsta manifestationer:

 • Honey. På grundval av denna komponent är de flesta läkemedel förberedda för prostatit. Den mest populära av dessa är en blandning av honung och krossade pumpa frön. Beståndsdelarna blandas i ett förhållande 1: 1 och små bollar bildas från blandningen. Förvara åtgärden i frysen. 30 minuter före en måltid används en ellipse 2 gånger om dagen. Behandlingsförloppet är inte mer än 30 dagar;
 • Biter av bin. De anses vara den mest komplexa, men effektiva metoden för behandling av prostata adenom. Behandlingsförloppet är 3 veckor. Börja med en speciell behandlingskurs med bipågift med 1 insektsbit och gradvis ta upp till 10 bett om dagen. För den maximala terapeutiska effekten identifieras specifika venösa lesioner (solar plexus, ljumskare, coccyx);
 • Propolis. Vid behandling av prostatit är inte den sista platsen. Det är vanligt att göra helande ljus och tinkturer;
 • ambrosia - det här är en blomma pollen konserverad av bin. Det finns mer än 10 recept baserat på denna komponent, som behandlar prostatit och adenom. Innan behandlingen börjar måste du rensa tarmarna. Avkok från denna biodlingsprodukt tas tre gånger om dagen 30 minuter före måltiden. Behandlingsförloppet är 14 dagar;
 • Flower pollen. Det är en unik naturlig produkt som används för att stoppa kronisk inflammation av prostatit. Ta pollen 1-1,5 tsk. tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet är högst 45 dagar. Det finns många recept av folkmedicin baserat på blompollen.
 • bee Podmore - detta är en annan bi-produkt som används för prostataadenom i form av avkok och infusioner.

Trots propolisens unika egenskaper, honung, bee podmora och gift, applicera dessa recept för att behandla prostatit kan inte alla. De viktigaste kontraindikationerna för användning av biodlingsprodukter är:

 • Individuell intolerans mot biologiskt aktiva komponenter. Bin, deras gift, skum, naturlig honung med känslighet av kroppen orsakar allvarliga allergiska reaktioner (upp till anafylaktisk chock);
 • Lågt blodtryck. Bierlivets produkter har länge använts i folkmedicin som ett utmärkt botemedel mot högt blodtryck. Patienter med hypotension bör därför noggrant ta medicinering baserat på dessa komponenter eller helt överge användningen av sådana droger.

Terapi av prostataadenom med medel baserade på biodlingsprodukter måste utföras under övervakning av en urolog. Och den maximala terapeutiska effekten kan uppnås genom att kombinera recept av traditionell medicin med läkemedel och fysioterapi.

Alkoholtinktur med propolis från prostata adenom

Prostata adenom - en godartad tumör, som kan förekomma hos män i åldern 40 år, när det finns en förändring i hormonnivåerna. Med denna sjukdom, en företrädare för starkare könet har problem med urinering: inkontinens, svag ström, separation av en liten mängd av urin vid en tid, känsla av ofullständig tömning av blåsan. Det finns många läkemedel för både traditionell medicin och folkmedicin. God hjälpare vid behandling av prostatit och BPH anses bee produkt - propolis.

Propolis är en hartsformig smulös substans som produceras av bin med en heterogen konsistens från ljusgul till mörkbrun i färg. Limmassa används av människor som läkemedel mot olika sjukdomar och för kosmetiska ändamål.

Ofta används propolis som ett läkemedel mot manliga sjukdomar. Propolis innehåller följande element:

 1. 1. Mineraler (i en stor mängd mangan och zink, liksom användbara ämnen för hälsa - krom, fluor, koppar, natrium, kisel).
 2. 2. Vitaminer (A, P, E, C, Grupp B).
 3. 3. Flavonoider. Har antibakteriella egenskaper.
 4. 4. Aminosyror. De innehåller mer än 20 arter.
 5. 5. Syror, enzymer, alkoholer och etrar.

Propolis har antivirala, antifungala och antiseptiska egenskaper.

Använd biodlingsprodukten för behandling av mag-tarmkanalen, ENT-sjukdomar, dentala, oftalmiska och gynekologiska sjukdomar. Propolis kan härdas av olika typer av dermatit, brännskador och sår.

Användningen av bin bromsar ämnesomsättningen, vilket leder till snabb regenerering av celler. Det är den här egenskapen som hjälper till att bota av adenom och prostatit.

Från bihålet förbereda olika versioner av läkemedel från prostata adenom. De vanligaste är alkoholinfusion och ljus.

För att bli av med sjukdomen bör den integreras i behandlingen. Lokala droger kommer inte räcka, så det är nödvändigt att inte bara använda biodlingsprodukten. Tillsammans med propolis är det värt att använda honung, kunglig gelé och pollen.

Ju snabbare att hantera sjukdomen kommer kroppen att bidra till att upprätthålla en hälsosam livsstil och riktig näring:

 1. 1. Det är nödvändigt att regelbundet äta havregryn, bovete och majsgröt.
 2. 2. Du bör äta lök.
 3. 3. Det är värt att lösa honung med propolis en tesked en gång om dagen.
 4. 4. Det är nödvändigt att dricka två tesked linolja per dag.

Spirituell tinktur av propolis från prostatit är ett populärt botemedel. För att förbereda drogen måste du ta alkohol och propolis i ett förhållande av 1: 4. Ingredienserna är blandade. Den resulterande substansen infunderas i 10 dagar. Använd tinktur du behöver 30 droppar före måltider tre gånger om dagen. Lösningen späds i ett glas vatten.

Du kan lägga till mjölk till alkoholtinkturen. Detta verktyg är utmärkt för behandling av prostatit. Halva glaset mjölk ska lösas upp trettio droppar propolis och dricka tre gånger om dagen i 15 minuter innan man äter.

Propolis med prostatit - användbara egenskaper och kontraindikationer, tinkturrecept och appliceringsmetoder

Mer än 25% av männen i åldern 20 till 55 lider av prostata problem. För att bli av med en tumör och inflammation tar det från 2 veckor till 3 månader, men ingen behandlingssätt garanterar inte 100% positiv dynamik. Propolis med prostatit och adenom har etablerat sig som en effektiv och praktiskt taget icke-kontraindicerad behandling för dessa sjukdomar.

Vad är prostatit?

Inflammation av prostatakörteln åtföljs av en kränkning av den hormonella bakgrunden hos den manliga kroppen. Förändringar i utsöndringen av prostatajuice påverkar spermiernas sammansättning, erektionens varaktighet, känslan av sexuell kontakt. Sjukdomen uppstår på grund av:

 • bakteriella och virusinfektioner;
 • förkylning av bäckenorganen;
 • sällsynta eller för frekventa sexuella kontakter
 • brist på rörelse;
 • bär obehagligt eller trångt underkläder.

Inflammation av prostata i kronisk form börjar utan synliga symtom, ibland åtföljd av ineffektiv smärta i bäckenregionen. Efter 1-2 år finns det periodiska exacerbationer som gör att patienten kan träffa en urolog. Långvarig sjukdomsförlopp är farlig utveckling av adenom. För den akuta formen av inflammation är följande symtom karakteristiska:

 • smärtsam urinering eller fördröjning
 • brinnande känsla i könsorganet
 • Förstoppning orsakad av att klämma i ändtarmen
 • feber, feber;
 • kraftig skarp smärta i perineum.

Behandling av prostatit med propolis

För att behandla prostata inflammation applicera naturlig propolis. Den kan köpas på apotek i form av 5-grams plattor. Varaktigheten av behandlingen med en gynnsam prognos är en månad, men för kronisk prostatit är det nödvändigt att genomföra flera kurser. En kombination av yttre (salvor, kompresser) och interna (tinktur) behandlingsmetoder är acceptabelt.

struktur

Bee lim, även kallat "Uzoy" och "propolis", har en fantastisk komposition. I detta ämne har mer än 200 föreningar hittats, bland annat:

 • mikrodelar: fosfor, svavel, magnesium, järn, kalcium, koppar;
 • vitaminer: A, B1, B2, C, E;
 • socker: glukos, fruktos;
 • aminosyror;
 • tanniner, som ger de klibbiga egenskaperna;
 • Flavonoider är föreningar som hjälper till att bekämpa bakterier.

Terapeutiska egenskaper och kontraindikationer

Biklister har bakteriedödande egenskaper och antiinflammatorisk effekt. Behandling med propolis av prostatit ger bra resultat, eftersom detta ämne:

 • minskar intensiteten i smärta, förbättrar sömn
 • minskar sannolikheten för adenom;
 • accelererar blodutbytet i könsorganen.

Användningen av ett bindemedel är möjligt för förebyggande av prostatit, en allmän förbättring av immunsystemet. Kontraindikationer för användning av bilim är:

 • astma;
 • akut eksem
 • allergi mot pergue, honung, andra biodlingsprodukter.

Verkningsmekanism

Användningen av propolis med prostatit kan vara extern och intern. I bin innehåller lim som vax, eftersom detta ämne även i alkohol löser sig delvis. Uzza absorberas lätt av kroppen. Genom att kontakta huden, tränger de aktiva komponenterna som ingår i bivaxet in i epitelens inre skikt, vilket förstör foci av infektioner.

Salvor med propolis extrakt hjälper inte bara med prostatit, men också med andra inflammatoriska processer. Till skillnad från laboratorieantibiotika har bivax inte en irriterande effekt på friska hudceller. För människor som inte har kontraindikationer för användning av propolis är detta naturliga ämne helt ofarligt.

Behandling med propolis för alkohol

Tinktur av propolis från prostatit bereds i en behållare av ogenomskinligt glas. För att erhålla 0,6 liter läkemedelskärna tas 100 g bilim och 0,5 liter alkohol. Ingredienser blandas och lämnas på mörk plats i 2 veckor. Varje tre dagar skakas tinkturen, efter 14 dagar passerar blandningen genom gasbindning.

Använd produkten med mjölk eller vatten. En halv kopp varm mjölk tas med 30 droppar tinktur av ett slips, blandat, drick denna blandning två gånger om dagen i 15 minuter före måltiden. Behandlingen varar från en till tre månader. Det tycker inte om eller mot kontraindicerat mjölk, du måste ta 30 ml kallt vatten och lägga till 5-7 droppar tinktur. Denna lösning ska ha en mjölkaktig färg. Det är möjligt att kombinera behandlingen av propolis och microclysters herbal buljong, som framställs från salvia, lind, kamomill (1 matsked), cudweed (2 matskedar). Bivax med vatten är druckit tre gånger om dagen i en månad.

Hur man behandlar prostatit med propolisolja

Propolisbehandling av prostata adenom utförs med hjälp av en olja som erhålls enligt följande metod:

 1. 165 gram potatis potatis koka, häll alkohol (50 ml).
 2. Koka separat till 100 g vaselin.
 3. Blanda petrolatum och 30 g av en blandning av bindningar och alkohol, omrör hela tiden, koka i 5 minuter och filtrera därefter.
 4. Läkande olja är utsmält med inflammerade ställen, täckta med gasbindning på toppen.

ljus

Propolis med prostatit är effektiv i form av rektala suppositorier. För att komma in i ljus behöver du en varje dag i en månad. Upprepa kursen ska göras efter 30 dagar. Förbered hemstearin för sådana recept:

 1. Ta 20 g smält kakaosmör, 1 g avdunstad propolis. Blanda, från denna blandning för att bilda ljus (10-15 stycken). Håll det i kylskåpet.
 2. 5 g krossad bilim smälta med 50 g smör. När uza löses, ta av blandningen från elden och häll den över formen.
 3. Smält 10 g vaselin med 1 g mark propolis. Från den flytande massan för att bilda 10 ljus, linda dem med folie, sätt i frysen tills den fryser. När ljusen är kallt, överför dem för ytterligare förvaring i kylskåpet.

Komprimerar och salvor

Propolis från prostatit fungerar bra om den används som en salva. Det kan vara 10, 15, 20 och 30 procent. En 20 procent salva bereds på detta sätt:

 1. Smält 80 g vaselin.
 2. Lätt kyla blandningen, tillsätt 20 g krossad bivax, rör om och sätt på ett vattenbad.
 3. Omrör ständigt, koka, håll i ytterligare 15 minuter.
 4. Den resulterande blandningen passerar genom cheesecloth.
 5. Terapeutisk salva bör appliceras på perineum två gånger om dagen, ovanifrån med ett bandage. Behandlingsförloppet: från 2 veckor till en månad.

Det andra receptet för hemsalva baseras på en blandning av bindemedel med grönsak, havtorn eller olivolja:

 1. 200 g smör smälta, koka, ta bort från elden, sätt i 35 g propolis.
 2. Blandningen insisteras på ett vattenbad tills bivaxet löser sig och kyles sedan.

För beredning av kompressor måste du ta en ren gasbind, vik den flera gånger, blötlägg med olja. Förbandet ska lindas runt ländryggsregionen, fast med torrt bandage, lämna i 2 timmar. Sådana kompresser från den terapeutiska salvan bör placeras dagligen i 12 dagar, gör sedan en veckopaus och upprepa kursen igen.

Hur man tar honung med propolis

Honung med bivax förbrukas mellan måltider för 1 tsk. per dag. Inträdesförloppet är från 2 veckor till en månad. För bättre mastering av obligationerna kan du laga hemlagad honung:

 1. 10 g bi lim för att värma i ett vattenbad, bringa konsistensen av gelé.
 2. Häll i 90 g honung i det smälta bietlimet, häll på vattenbadet i 5 minuter.
 3. Ta bort från värme, kyla.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Folk behandling av prostata adenom med propolis

Bee produkter, som har unika läkning egenskaper, har länge använts i medicin. Propolis är en bra konkurrens om honung idag. Behandling av prostata adenom med propolis kan avsevärt lindra de smärtsamma symptomen.

Användbar komposition av propolis

Den största fördelen med propolis är att den återställer människors hälsa. Denna produkt innehåller följande element:

 1. Mangan, zink och andra mineraler.
 2. Fluor.
 3. Koppar.
 4. Kisel.
 5. Aminosyror.
 6. Vitaminer från grupp B.

Propolis innehåller också flavonoider, som aktivt deltar i normaliseringen av ämnesomsättningen. Deras kvantitet i propolis når 50 procent.

Användbara egenskaper hos produkten

Propolis kallas även som biklim. För behandling av prostata adenom rekommenderas det att endast använda fräsch produkt, eftersom det är han som har helande kraft. Det rekommenderas att köpa det på specialutställningar eller "av bekanta" med biodlare.

Regelbundet användning av denna produkt vid behandling av prostataadenom kan man uppnå:

 • minskning i storlek och senare resorption av neoplasmen;
 • normalisering av urinering
 • förbättra kroppens skyddande egenskaper;
 • förbättring av immunitet
 • anrikning av kroppen med nödvändiga ämnen.

Denna produkt rekommenderas inte bara för behandling av prostatit men också för förebyggande ändamål. Skadlig, med en mild effekt, lindrar det snabbt återfall. För att upprätthålla hälsan hos den man som har nått 50 år är 2 behandlingskurser inom 12 månader nödvändiga.

Hur används verktyget?

Innan du börjar behandla prostatit folkmedicin, måste en man besöka en bra urolog eller andrologist. Propolis är beundransvärt kombinerat med många mediciner, så försumma inte läkemedelsbehandling. Innan du använder produkten är det lämpligt att testa din kropp för allergiska reaktioner.

Vanligtvis innebär behandlingen av prostata adenom med propolis användning av tinkturer. Effekten av detta läkemedel baseras på propolisets fantastiska antibakteriella egenskaper. Om adenomen är stor rekommenderas patienten att fokusera på propolis-enemas.

Förbereda denna enema är lätt. För att göra detta, värm produkten i ett vattenbad och blanda den med olivolja. Efter att ha uppnått en enhetlig konsistens är det nödvändigt att "armera" katetern och sätt in läkemedlet i ändtarmen. Det är väldigt viktigt att inte "överskugga" botemedlet i ett vattenbad. Annars kan det förlora några av dess användbara egenskaper.

Vilka former av drogen finns?

I medicin är det vanligt att använda följande former av propolis för behandling av prostatit:

Förbered dessa medel för behandling av prostatit kan vara hemma.

Framställning av tinktur

Den vanligaste behandlingen för prostataenom med propolis innefattar användning av tinkturer. Gör tinktur för behandling av adenom är ganska enkelt. För att göra detta, svalna propolisen och krossa den noggrant. Placera sedan produkten i en glasbehållare och blanda den med 95-etylalkohol i proportioner på en till fem eller sex.

Banken med läkemedlet ska skakas väl, tätt stängt och insisterade på en mörk plats hela dagen. Därefter måste produkten försiktigt filtreras, placeras i en förseglad flaska och placeras i 10-12 timmar.

Ta det medicin du behöver före måltid, inte mer än tre gånger i veckan. Det är lämpligt att börja ta tinkturen i nymånen. Efter en tre veckors kurs rekommenderas det att ta en paus i 7 dagar. Efter detta ska behandlingsförloppet upprepas. Denna tinktur kan tas för profylaktisk behandling av adenom.

Tinkturen med Kalanchoe och Echinacea kan vara till stor nytta för kroppen. Örter ska blandas noggrant och lägga till en 30-procentig tinktur. Ta medicinen du behöver två gånger om dagen, före måltid, 1 st.lozhke. Behandlingsförloppet är 1 månad.

Beredning av salvor och pastor

Propolis salva är en av de mest effektiva lösningarna för prostata adenom. För att förbereda det måste du ta:

 • tjockt propolis-extrakt;
 • Vaselin - 90 gram;
 • lanolin - 10 gram.

Lanolin ska noggrant slipas med propolis-extrakt. Efter att ha uppnått en homogen konsistens är det nödvändigt att tillsätta petrolatum och noga blanda alla salvets komponenter. Konsistensen av salvan ska likna tjock gräddfil. Lukten av den beredda produkten ska vara trevlig. Du kan också använda solrosolja för att förbereda salvan. Beredda salvor rekommenderas att förvaras på en sval mörkare plats.

För framställning av pasta måste du ta samma förhållande propolis och vaselinolja. Den huvudsakliga ingrediensen rekommenderas att grundligt slipa, kyla och slipa med smör tills en jämn konsistens.

Användning av rektala suppositorier med propolis

Reduktion av inflammatorisk process underlättas av rektala propolisljus. Ofta används de vid behandling av prostata adenom för hantering av smärtssyndrom. Dessutom bidrar ljus till regenerering av cellerna i det sjuka organet. Använd dem i närvaro av allergier är inte tillåtet.

Behandling av prostata adenom med propolis i detta fall föreslår rektal administrering av ett ljus 3 gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingstiden varierar från sju till tio dagar. Regelbunden användning av dessa ljus bidrar inte bara till att bli av med obehagliga symptom, men också för att förbättra kroppens övergripande tillstånd.

Rektala suppositorier för behandling av prostata adenom kan inte bara köpas på marknaden utan också beredas oberoende. Det finns tre mest effektiva recept.

Användning av getfett

För att förbereda propolisljus från getfett behöver du frysa 7-8 gram propolis och krossa det noggrant. Nästa steg är att smälta fettet och kombinera det med propolis. Då behöver du uppnå en jämn konsistens, kyla den resulterande blandningen till rumstemperatur och bilda ljus. Deras längd får inte överstiga två centimeter. Efter att ha bildat ljus måste du ta bort dem på en sval plats, skyddad mot solljus.

Användning av kakaosmör

Behandling av prostataadenom med propolis innefattar ofta användningen av suppositorier framställda av kakaosmör. För att förbereda denna produkt måste du frysa 8 gram biprodukt och slipa sedan med en bländare. Därefter måste du ansluta 22 gram kakaosmör med 12 gram lanolin. Blanda ingredienserna noggrant, du måste sätta förpackningen i ett vattenbad. När blandningen blir vätska, är det nödvändigt att lägga till biprodukten. Lite kylblandning, du måste bilda ljus och placera dem på ett mörkt, kallt ställe i 10-12 timmar.

Användning av smör

Rektala suppositorier för behandling av prostata adenom kan framställas med tillsats av smör. För att göra detta smälta på ett vattenbad 80 gram kvalitet, färskt smör. Därefter måste du lägga till 75 gram propolis, 5 gram per gummi och royal gelé och 12 gram honung.

Därefter värms upp blandningen till en jämnhetstillstånd, sedan svalna till 40 g. Sedan måste du hälla blandningen i formar och sätta i kylskåpet i 10-12 timmar. Behandlingsprocessen för prostataadenom med dessa ljus kan variera från 21 till 30 dagar.

Läkarråd

Behandling av prostataadenom med propolis kommer att vara effektivare om patienten innehåller gröt på majs, bovete eller havregryn i hans kost. Kokade svampar måste byta varje morgon. Också bör vara uppmärksam på lök. Du måste äta den fräsch.