Huvud
Behandling

Propolis DN (rektala suppositorier)

Propolis DN ljus - denna propolisovye suppositorier ljusgul färg, med en karakteristisk lukt av kakao och en trevlig nyans av honung och bilim. Av de största bristerna som noterats av patienterna i recensionerna smälter de snabbt (inte alltid bekvämt att använda). Men ur behandlingsprocessens synpunkt, går den snabba upplösningen in i ljusen Propolis DN är en obestridlig fördel. Det finns 6 stiftpiller i förpackningen, var och en är i sin egen cell.

Stearinlys Propolis DN instruktioner för användning

Propolis DN har ett brett utbud av applikationer. I anvisningarna till läkemedlet indikeras endast en sfär - akut respiratorisk virusinfektion (ARVI). Av generella rekommendationer följer också att ett homeopatiskt medel kan användas i följande fall:

 • med symtom och förvärringar av hemorrojder och prostatit
 • med förebyggande av en rektal spricka
 • med gynekologiska sjukdomar och inflammationer

Drogens huvudsakliga effekt är lokal och allmän antiinflammatorisk. Även suppositorier stimulerar regenerering av skadade vävnader, även vid kronisk inflammation i prostatakörteln.

Den rekommenderade behandlingstiden som anges i bruksanvisningen 10 dagar för 1 stötpiller, 3 gånger om dagen. En förutsättning är att genomföra hygienprocedurer före användning. För förebyggande av sjukdomar - instruktioner för användning av ljus Propolis DN rekommenderar användning av 3 stekpiller per dag, i 30 dagar. Detta är ganska dyrt, i slutet av hela kursen behöver du minst 15 förpackningar.

Individuell intolerans av komponenterna i läkemedlet: biodlingsprodukter, lanolin och kakaosmör [/ stextbox]

Doseringsform

Suppositorier torpedoformade gula. På den längsgående sektionen är en luftstång eller en trattformad fördjupning tillåten.

struktur

Propolis - 0,05 g;

Basis: vattenfri lanolin (lanolin) - 0,12 g; kakaosmör till 1,5 g.

Farmakologisk aktivitet

Vilka analoger av Propolis DN kan jag köpa?

Bland de närmaste analogerna av propolisljus och bra alternativ utpekade läkare:

Priset är 150 rubel

Priset är 350 rubel

Priset är 648 rubel

Propolis D - LLC "Materia Bio Profi Center"

Priset är 340 rubel

En stor genomgång av analoger av ljus Prostopin och en klassificering av preparat på grundval av yttranden från experter i vår portal och kundrecensioner

Vanliga frågor

Ljus Propolis DN pris och hur mycket kostar det hela kursen?

Priset på Propolis DN är i genomsnitt 260 rubel per paket. Det finns 6 rektala suppositorier i förpackningen. Den rekommenderade kursen, enligt bruksanvisningen, är 10 dagar 3 gånger om dagen. Priset på den allmänna kursen i detta fall kommer att vara ca 1300 rubel.

För att förebygga sjukdomen rekommenderas att man använder 3 ljus per dag, i 30 dagar - i så fall kommer kursen av suppositorierna att vara ca 4 000 rubel.

Hur applicerar du propolis ljus till gynekologi?

Stearinlys Propolis DN är inte ursprungligen avsedd för gynekologi. Tillverkaren har inte utfört de relevanta studierna och därför finns inga motsvarande rekommendationer i bruksanvisningen. I folk och traditionell medicin är en metod för att behandla propolis med olika gynekologiska sjukdomar känd och används ofta.

Propolisstearin med prostatit

Förutom gynekologiska sjukdomar anger tillverkaren inte något om de sjukdomar som är karakteristiska för den manliga hälften av befolkningen. Det handlar om prostatit och prostatabehandling. Det är ingen hemlighet att preparat baserade på bilim används ofta vid behandling av prostatit. I det här fallet är det bättre att rådfråga en specialist innan du använder den.

Propolis NAM i betygsportalen baserat på feedback, priser, undersökningar och andra faktorer.

Propolis DN recensioner

Patienternas recensioner av läkemedlet är i de flesta fall positiva. Män noterar en god analgetisk och antiinflammatorisk effekt vid behandling av prostatit. H stackars ljus hjälper också till hemorrojder som åtföljer i äldre ålder. Förbättrar välbefinnandet, minskar svullnad och inflammation i hemorrojderna. Passa obehagliga symptom i samband med smärtsam och frekvent urinering.

I recensionerna av allvarliga olägenheter vid tillämpningen av många noteringar - tre gånger obligatorisk användning inom en dag. Tyvärr är det mycket svårt att motstå tillverkarens rekommendationer för sådan användning och hygien, allmänt sett var inte alla patienter nöjda med effekten av behandling med detta läkemedel.

Instruktioner för ljus Propolis NAM på recensioner. För att uppnå en terapeutisk effekt måste du ansöka 3 ljus dagligen: morgon, lunch och kväll. Det är bättre att göra detta efter avföring och vattenprocedurer. Minimikursen är 10 dagar, men det är önskvärt för en större effekt på minst 20 dagar. Det är bäst att den nödvändiga kursen bestäms av läkaren efter samråd. Med syftet att förebygga och stimulera kroppens skyddande egenskaper är det bättre att ta en kurs inom en månad och stärka den med ett annat läkemedel baserat på biprodukter Apimol.

Där kan du köpa Propolis DN

Köp Propolis DN kan finnas på apoteket. De släpps utan recept. Innan du köper, kontakta din läkare och kolla på allergier mot drogen.

Kompakt bärare av hälsa - ljus Propolis DN


Ljus "Propolis DN" är ett homeopatiskt läkemedel baserat på propolis, som används för att behandla ofta återkommande luftvägsinfektioner av bakteriellt och viralt ursprung.

De inkluderar:

Läkemedelsformen för propolis DN representeras av rektala suppositorier av gulaktig färg, som har en torpedoform. I ljuset kan det finnas en ihålig depression. Tillverkaren av detta läkemedel: Dr. N, Ryssland.

Huvuddelen av ljus


Propolis är en klibbig substans som liknar harts, som bildas som en följd av enzymatisk behandling av växtpollenbina. I bikupan används den för tätning av sprickor, förhindrande av utkast, justering av krampens permeabilitet, desinficering av cellerna innan de läggs ägg.

I sin kemiska natur är denna produkt av biet arbete ett växtämne som är identiskt i sammansättning med extrakten av vissa växter, till exempel björk, poppel, alder. Initialt har den en mjuk struktur, som så småningom härdar, och blir till en kolofonium-liknande substans. Dess stora fördel är motståndet mot termiska effekter, som kvarstår under kokning i 1 timme.

Organisk komposition

Propolis har en mycket komplex komposition som säkerställer dess mångsidiga karaktär. I dess sammansättning har mer än 200 kemiska föreningar isolerats. Huvudkomponenterna är hartsartade ämnen som upptar ungefär hälften av innehållet, representerat av flavonoider, aromatiska syror och deras estrar. Den innehåller också: vax (grön + bin), essentiella och aromatiska oljor, pollen och andra komponenter.

De viktigaste organiska föreningarna som utgör hartsartade ämnen är:

 • flavonoider - en klass av föreningar, även kallade pigment för deras förmåga att ge växter en annan färg. De upptäcktes 1936 när de studerade sammansättningen av rödpeppar, men intresset för dem föreföll endast de senaste tiderna i samband med upptäckten av denna klass av antioxidantegenskaper. De har en farmakologisk verkan som liknar vitamin P: fördelaktig effekt på kärlsystemet, vilket minskar sårbarheten och permeabiliteten hos dess element, förbättrar blodets egenskaper.
 • aromatiska syror och deras estrar - derivat av kanelsyra och bensoesyror. Bensoesyra är den vanligaste bland aromatiska föreningar. Liksom kanel har den en uttalad antibakteriell och antifungal effekt. Båda syrorna används för olika dermatologiska sjukdomar.

Vaxens sammansättning innefattar fettsyror, alkoholer och deras etrar. De är grunden för många oljor, fetter och vaxer. Huvudfunktionen för denna klass av föreningar är bildandet av ATP och bildandet av energireserver i form av ett fettförråd.

Ingredienser av denna härdande produkt är också eteriska oljor och dofter:

 1. Anetol är en av huvudämnena i essentiella oljor av anis och fänkål. Stimulerar aktiviteten hos ciliaryepitelet i bronkierna och tarmarna, stärker evakueringen av hemligheten eller innehållet i båda organen. Avslappnande effekt på glatta muskler, samtidigt som man eliminerar spasmer. Minskar svårighetsgraden av inflammatoriska reaktioner, har ett diuretikum, antiseptiska och laktogena effekter.

 • Eugenol - en oföränderlig del av de doftande ämnen som utgör Myrtov-familjen. Har smärtstillande och antiseptisk effekt, används ofta i en blandning med zinkoxid för tillverkning av material i tandvård.
 • Pollen består av proteiner och aminosyror (både utbytbara och oersättliga). Propolis innehåller också olika ämnen i form av sockerarter, steroidföreningar, ketoner, laktoner, vitaminer (grupp B, A, C, E, H, P) och spårämnen (järn, magnesium, kalium, natrium, zink etc.) deltar i de mest olika biologiska processerna i kroppen.

  Terapeutiska effekter av propolis

  Som en följd av biernas mödosamma arbete uppnås en mycket användbar naturlig produkt med hög multilateral bioaktivitet och ett brett spektrum av effekter. Det har följande effekter:

  • antiinflammatorisk, vilken i sin mekanism liknar förberedelserna av acetylsalicylsyra och beror på inhiberingen av prostaglandinsyntetas, ett specifikt enzym som är ansvarigt för utvecklingen av den inflammatoriska reaktionen;
  • bakteriostatisk, vilken i sin effekt är jämförbar med tillräckligt starka antibakteriella läkemedel. Dess närvaro tillhandahålls av aromatiska föreningar som ingår i biprodukten. Genom deras aktivitet reduktion delande celler av mikroorganismer (stafylokocker, streptokocker, Helicobacter pylori, micrococci och andra bakterier) och förstöring av cellväggen;
  • antifungal. Denna effekt är starkt uttalad i samband med candidiasis, trichofytos, mikrosporer. Det uppstår som ett resultat av aktivering av makrofagsystemet, vilket effektivt eliminerar bakteriella och svampceller;
  • antiviral, som har dokumentation för herpesviruset, poliovirus, adenovirus;
  • lokalbedövning, Överlägsen, enligt någon information, tillgänglig i apoteket sortiment av anestetika 3-4 gånger;
  • immunmodulerande, medierad stimulering av makrofagaktivitet och fördelaktiga effekter på hela immunförsvaret som helhet;
  • antitumör, vilket är vetenskapligt bevisat vid behandling av bröstcancer och vissa former av leukemi, och studeras också för behandling av livmodercancer och andra organ.
  • antioxidant, manifesteras i framgångsrikt utnyttjande av fria radikaler genom flavonoider och snabb återvinning av celler efter den negativa effekten av peroxider.

  Mångfacetterad åtgärd

  Men i folkmedicin har ljus med propolis ett brett användningsområde och används för att behandla och förebygga följande sjukdomar:

  • uretrit - inflammation i urinröret. Efter ursprung, är de indelade i bakterie-, som kan orsakas av de Gonococcus, klamydia, trichomonader och andra patogener, och icke-bakteriell, som är resultatet av allergiska reaktioner, trauma, förträngningar kanal;
  • Cystit - inflammation i blåsan, vars etiologiska faktor kan vara infektioner, toxiner, allergener, strålning och andra effekter;
  • prostatit - inflammation i prostatakörteln hos män också bakteriell och icke-bakteriell natur;
  • colpita - inflammation i slidanets slemhinna, som orsakas av en okarakteristisk mikroflora;
  • proktit, analfissurer och andra inflammatoriska processer i ändtarmen;
  • postoperativa tarmsår;
  • akuta och kroniska hemorrojder;
  • akuta luftvägsinfektioner.

  Med användning av suppositorier "Propolis Dn" har inga fall av överdosering med läkemedlet upptäckts. Avdragssyndromet är också frånvarande. Kontraindikationer att använda kan bara öka känsligheten för biodlingsprodukter och ålder i 18 år.

  Fördelarna med doseringsformen

  Läkemedlet är tillgängligt som ett stötpiller för rektal administrering. Denna dosform är en av de mest universella och mycket praktiska för användning. Det har många fördelar:

  1. Den viktigaste fördelen med suppositorier är intaget av ämnen från tarmen direkt in i blodet och lymfatiska kanaler, metaboliska metaboliska processer som äger rum med andra medicinska former i levern.
  2. Snabb och full sug, jämförbar med injektionsformer.
  3. Reduktion av allergiska manifestationer och en signifikant minskning av antalet biverkningar.
  4. Förmåga att söka för vissa grupper av patienter: barn, äldre, såväl som med psykiska störningar, leversjukdomar, matsmältningssjukdomar under graviditeten.
  5. På så sätt kan du använda medicinska ämnen som har en obehaglig smak eller lukt.
  6. Användarvänlighet, inget behov av specialverktyg, vatten för injektion eller för att dricka.
  7. Smärtfri, ingen skada på huden och infektion.
  8. Många andra positiva i produktionen av nyanser.

  Hållbarhet för suppositorier är 3 år vid en temperaturreglering av 5 till 15 grader. Förvara dem på ett torrt ställe otillgängligt för barn och solljus. Ansökan i barnläkemedel ges inte.

  Under graviditet och amning är stearinljuset "Propolis DN" endast föreskrivet i fall då förmånen till moderen är högre än den möjliga skadan för det ofödda barnet, enligt strikta anvisningar, efter samråd med läkaren. Denna instruktion för preparatet "Propolis DN" tillhandahålls för bekantskap och kan inte användas för självbehandling.

  Stearinlys Propolis DN: instruktion, recensioner och analoger

  Ljus Propolis DN - denna propolisovye suppositorier ljusgul färg, med en karakteristisk lukt av kakao och en trevlig nyans av honung och bilim. Av de största bristerna som noterats av patienterna i recensionerna smälter de snabbt (inte alltid bekvämt att använda). Men ur behandlingsprocessens synpunkt, går den snabba upplösningen in i ljusen Propolis DN är en obestridlig fördel. Det finns 6 stiftpiller i förpackningen, var och en är i sin egen cell.

  Stearinlys Propolis DN instruktioner för användning

  Propolis DN har ett brett utbud av applikationer. I anvisningarna till läkemedlet indikeras endast en sfär - akut respiratorisk virusinfektion (ARVI). Av generella rekommendationer följer också att ett homeopatiskt medel kan användas i följande fall:

  • med symtom och förvärringar av hemorrojder och prostatit
  • med förebyggande av en rektal spricka
  • med gynekologiska sjukdomar och inflammationer

  Drogens huvudsakliga effekt är lokal och allmän antiinflammatorisk. Även suppositorier stimulerar regenerering av skadade vävnader, även vid kronisk inflammation i prostatakörteln.

  Den rekommenderade behandlingstiden som anges i bruksanvisningen 10 dagar för 1 stötpiller, 3 gånger om dagen. En förutsättning är att genomföra hygienprocedurer före användning. För förebyggande av sjukdomar - instruktioner för användning av ljus Propolis DN rekommenderar användning av 3 stekpiller per dag, i 30 dagar. Detta är ganska dyrt, i slutet av hela kursen behöver du minst 15 förpackningar.

  Individuell intolerans av komponenterna i beredningen: biprodukter, lanolin och kakaosmör

  Doseringsform

  Suppositorier torpedoformade gula. På den längsgående sektionen är en luftstång eller en trattformad fördjupning tillåten.

  struktur

  Propolis - 0,05 g;

  Basis: vattenfri lanolin (lanolin) - 0,12 g; kakaosmör till 1,5 g.

  Farmakologisk aktivitet

  Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

  Vilka analoger av Propolis DN kan jag köpa?

  Bland de närmaste analogerna av propolisljus och bra alternativ utpekade läkare:

  Priset är 150 rubel

  Priset är 350 rubel

  Priset är 648 rubel

  Propolis D - LLC "Materia Bio Profi Center"

  Priset är 340 rubel

  En stor genomgång av analoger av ljus Prostopin och en klassificering av preparat på grundval av yttranden från experter i vår portal och kundrecensioner

  Vanliga frågor

  Ljus Propolis DN pris och hur mycket kostar det hela kursen?

  Priset på Propolis DN är i genomsnitt 260 rubel per paket. Det finns 6 rektala suppositorier i förpackningen. Den rekommenderade kursen, enligt bruksanvisningen, är 10 dagar 3 gånger om dagen. Priset på den allmänna kursen i detta fall kommer att vara ca 1300 rubel.

  Hur bli av med hemorrojder

  Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

  För att förebygga sjukdomen rekommenderas att man använder 3 ljus per dag, i 30 dagar - i så fall kommer kursen av suppositorierna att vara ca 4 000 rubel.

  Hur applicerar du propolis ljus till gynekologi?

  Stearinlys Propolis DN är inte ursprungligen avsedd för gynekologi. Tillverkaren har inte utfört de relevanta studierna och därför finns inga motsvarande rekommendationer i bruksanvisningen. I folk och traditionell medicin är en metod för att behandla propolis med olika gynekologiska sjukdomar känd och används ofta.

  Propolisstearin med prostatit

  Förutom gynekologiska sjukdomar anger tillverkaren inte något om de sjukdomar som är karakteristiska för den manliga hälften av befolkningen. Det handlar om prostatit och prostatabehandling. Det är ingen hemlighet att preparat baserade på bilim används ofta vid behandling av prostatit. I det här fallet är det bättre att rådfråga en specialist innan du använder den.

  Propolis NAM i betygsportalen baserat på feedback, priser, undersökningar och andra faktorer.

  Propolis DN recensioner

  Patienternas recensioner av läkemedlet är i de flesta fall positiva. Män noterar en god analgetisk och antiinflammatorisk effekt vid behandling av prostatit. H stackars ljus hjälper också till hemorrojder som åtföljer i äldre ålder. Förbättrar välbefinnandet, minskar svullnad och inflammation i hemorrojderna. Passa obehagliga symptom i samband med smärtsam och frekvent urinering.

  I recensionerna av allvarliga olägenheter vid tillämpningen av många noteringar - tre gånger obligatorisk användning inom en dag. Tyvärr är det mycket svårt att motstå tillverkarens rekommendationer för sådan användning och hygien, allmänt sett var inte alla patienter nöjda med effekten av behandling med detta läkemedel.

  Instruktioner för ljus Propolis NAM på recensioner. För att uppnå en terapeutisk effekt måste du ansöka 3 ljus dagligen: morgon, lunch och kväll. Det är bättre att göra detta efter avföring och vattenprocedurer. Minimikursen är 10 dagar, men det är önskvärt för en större effekt på minst 20 dagar. Det är bäst att den nödvändiga kursen bestäms av läkaren efter samråd. Med syftet att förebygga och stimulera kroppens skyddande egenskaper är det bättre att ta en kurs inom en månad och stärka den med ett annat läkemedel baserat på biprodukter Apimol.

  Delta i en anonym undersökning eller lämna en recension

  Lämna en recension om drogen du kan i avsnittet "Kommentarer" på vår portal längst ner på sidan.

  Där kan du köpa Propolis DN

  Köp Propolis DN kan finnas på apoteket. De släpps utan recept. Innan du köper, kontakta din läkare och kolla på allergier mot drogen. Och även genom länken nedan.

  Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
  Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

  Svetlana Naumova

  Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

  Ljus Propolis DN: instruktioner, recensioner och analoger: 7 kommentarer

  Jag har ett kroniskt proktologiskt problem, därför använder jag olika ljus och suppositorier Propolis DN är inte ett undantag. De smörjer smutsigt membranet och jag hjälper alltid till att lindra smärtan. Jag är alltid nöjd med resultatet. På dig på en webbplats har hittat alternativa beslut, har helt studerat analoger och jag vill försöka eller smaka på alla suppositorier. Efter ansökan kommer jag definitivt skriva mina kommentarer och feedback.

  Propolis DN-ljus från hemorrojder, jag försökte först för några år sedan, de hjälpte mig - de lindrar väl smärta och inflammation. Hemorrojder manifesteras periodiskt och jag köper dessa ljus, andra hjälpte mig inte mycket. Jag gillar särskilt att det inte är kemi, men en naturlig lösning.

  Mycket bra ljus med propolis hjälper mig ut i de svåraste stunderna. Jag kommer alltid rekommendera dem till alla, särskilt om det är värt det - använd det. 1 röst, som det bästa ljuset med propolis!

  Ineffektiva och dyra ljus, köpte två gånger - den andra gången på grund av podterlo och andra ljus på propolis var det inte. Tillbringade en förpackning per dag, medan sökt propolis butik, gjorde han med den första ljuseffekten var större än med hela paketet, och nu ljusen göra själv och hålla i frysen för säkerhets skull.

  Min man försökte dem, det fanns ingen effekt, förare tycker i allmänhet att det är mycket svårt att hitta ett bra botemedel, ständigt lider, mycket ledsen

  Min man hjälper, mina goda ljus, det enda negativa - lite dyrt.

  Jag röstade - en dålig drog. På den första vägen, och i den andra absolut värdelös. Ett tag tills det löser upp lindrar smärta, och sedan återgår allt till sin plats.

  Lägg till en kommentar Avbryt svar

  Sektioner av webbplatsen

  Våra författare

  Doktorschirurg, coloproctologist
  Utbildning: Samara State Medical University. Klinisk praktikplats "kirurgi"
  Arbetslivserfarenhet på 35 år.

  farmaceut
  Utbildning: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, apotek.
  Arbetslivserfarenhet är 22 år.

  Apotekaren
  Utbildning: Ryazan Medical Institute. Akademiker Pavlov. farmaceutisk fakultet.
  Arbetslivserfarenhet 17 år.

  Läkaren är en fytoterapeut.
  Utbildning: 1st MOLMI (första Moskvas order av Lenins medicinska institut)
  Arbetslivserfarenhet: 28 år.

  8 bästa ljus från hemorrojder med propolis

  Förmodligen hördes allt om bihelns helande egenskaper. Förberedelser med denna biodlingsprodukt används för att bekämpa många sjukdomar, inklusive åderbråck. I det senare fallet är ljusen från hemorrojder med propolis särskilt populära bland patienterna på grund av användarvänligheten.

  Dessa läkemedel, industriella eller av egen tillverkning, kan ta bort inflammation, kliande känslor, svullnad och andra obehagliga symptom på den patologiska processen. Nedan följer en översikt över de mest populära och effektiva antihemorroida suppositorierna med propolis.

  Karakteristik av ljus med bilim

  Om vilka ljus från hemorrojder som hittills anses vara mest populära och effektiva, kan du läsa i materialet hos vår expert.

  Vilken typ av botemedel för hemorrojder att välja för behandling av den patologiska processen, vad man ska uppmärksamma först, kommer att berätta en proctologists artikel.

  Suppositorier som produceras idag med bilim är en kombination av medicinska homeopatiska läkemedel som, som en aktiv ingrediens, innehåller propolis vid ungefär samma koncentration.

  På apotek är tillgängliga som beredningar som innehåller endast bee lim som huvudkomponent, och läkemedel, som inkluderar kompositionen och andra aktiva föreningar, t.ex., läkemedel växtextrakt eller botande sjö lera. Inkluderingen av ytterligare element förbättrar och expanderar de terapeutiska egenskaperna hos den färdiga produkten.

  Låt oss gå direkt till propolis. Detta ämne är förstås som biproduktets produkt, vilket är ett hartsartat och klibbigt substrat med en komplex biokemisk komposition. På grund av den viskösa strukturen är propolis svår att använda i ren form, så det är vanligtvis blandat med andra ämnen.

  För framställning av suppositorier används som baser, hårda fetter, vilka är användbara aktiva komponenter extraherade från bee lim och samtidigt kunna smälta vid kroppstemperatur: kakaosmör och kokos.

  När det gäller förhållandet mellan bilim och fastfettbas skiljer sig suppositorierna på marknaden i samma proportion - 1:10. Det vill säga, för varje del av propolisen, tas 10 delar kakaosmör i en blandning med lanolin. Det är detta förhållande som gör det möjligt att uppnå den bästa terapeutiska effekten.

  I allmänhet har alla propolis-suppositorier liknande utseende. Dessa är små cylindriska föremål av karakteristisk gul eller ljusbrun nyans. I vissa sorter av droger finns det små, mörka inclusions.

  Användbara egenskaper för propolisstearinljus

  Ljus av inre hemorrojder propolis baserade på en komplex effekt på kroppen, är det möjligt att förvänta sig förbättringar av inte bara rektala kanalen direkt, men också närliggande organ och vävnader (kolon, bäcken).

  Bland de användbara egenskaperna uppvisade av suppositorier med bilim kan följande terapeutiska effekter särskiljas.

  • Antimicrobial. Biklister hjälper till att förstöra många patogener, inklusive virus-, bakterie- och svamppartiklar. Emellertid påverkar detta ämne inte tillväxten och reproduktionen av representanter för användbar flora.
  • Antivirus. Den aktiva ingrediensen kan kämpa med orsakssjukdomarna av virusinfektioner, inte bara i endotarmen, men också i andra organ. Det är därför att ljus med propolis kan ordineras om luftvägarna påverkas, till exempel av influensavirus.
  • Anti-inflammatorisk. Biklister blockerar snabbt inflammation i hemorrojskottarna genom att förstöra patogena mikroorganismer.
  • Bedövningsmedel. Patienternas återkoppling indikerar att suppositorier med propolis minskar känsligheten för smärta, vilket är användbart för att förvärra hemorrhoid sjukdom.
  • Sårläkning. Suppositorier med propolis ingrediens har förmågan att stimulera den tidiga läkning av skadade områden i rektumslimhinnan.
  • Antitumör. Propolis stimulerar immunförsvaret, vilket återspeglas inte bara i kampen mot patogener, men också i förstörelsen av cancerceller och därmed förhindra cancer.
  • Hemostatisk och antikoagulant. Bee lim normaliserar blodkoagulerbarhet, vilket är viktigt vid bildandet av trombi eller en tendens till blödning. Dubbel effekt främjar normalisering av blodcirkulationen.
  • Antibarrier. Suppositorier med propolis har förmågan att förbättra tarmperistalmen och motorfunktionen hos bäckenorganen, vilket uttrycks vid eliminering av förstoppning och normalisering av avföringen.

  Omfattning och huvudkontraindikationer

  Anal insatser, som inkluderar propolis, används vid behandling av många infektionsinflammatoriska sjukdomar - i synnerhet sjukdomar i det genitourinära systemet och rektalkanalen. Vad gäller det proktologiska fältet används propolisljus i fallet med:

  • tarm hemorrojder;
  • tårar av den rektala slemhinnan;
  • inflammation i rektalkanalen;
  • varicose förlängning av anal vener hos förväntade mammor eller kvinnor ammar.

  Ljus gjorda av propolis hjälp från hemorrojder med nästan all grad av svårighetsgrad. De mest effektiva drogerna demonstreras emellertid i början av den patologiska processen, vilket snabbt eliminerar svullnaden i perianala zonen och minskar mängden venösa kluster.

  Och ändå är sådana läkemedel inte lämpliga för alla patienter. Till exempel har vissa människor en medfödd allergi mot bilim. Bland kontraindikationerna är också intoleransen av honung och andra produkter av försörjning av bin.

  Populära ljus med propolis från hemorrojder

  På läkemedelsmarknaden finns det flera namn på rektala suppositorier, vilket inkluderar biklim. Recensionerna visar att de mest populära bland proktologiska patienterna är följande läkemedel.

  PROPOLIS DN

  ◊ Suppositorier rektal homeopatisk torpedformad gul färg är närvaron av en luftstång eller en trattformad fördjupning tillåten på den längsgående sektionen.

  Hjälpämnen: vattenfri lanolin 0,08 g, kakaosmör upp till 1,5 g.

  6 st. - Förpackningar av cellulära konturer från en film av polyvinylklorid (1) - Förpackningskartong.

  - som ett antiinflammatoriskt medel i den komplexa behandlingen av patienter med ofta och långsiktigt ARVI.

  - Ålder upp till 18 år

  - Överkänslighet mot komponenterna i läkemedlet och andra biodlingsprodukter.

  Gå in i rektum med 1 ljus 3 gånger om dagen efter hygieniska förfaranden, i 10 dagar.

  För förebyggande av sjukdomen - 1 ljus 3 gånger om dagen i 30 dagar.

  Allergiska reaktioner är möjliga.

  Samtidig användning av andra droger är möjlig.

  Narkotikamissbruk eller tillbakadragningssyndrom noterades inte.

  Om det inte finns någon terapeutisk effekt, såväl som förekomsten av biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna, bör du konsultera en läkare.

  Påverkan på förmågan att köra fordon och hantera mekanismer

  Rektala suppositorier med propolis för behandling av genitourära sjukdomar: en lista över droger och instruktioner för deras användning

  Producerad av binprodukt - propolis - har länge framgångsrikt använts vid icke-traditionell behandling. Nu har den officiella medicinmen tagit den till sin arsenal av läkemedel.

  I denna fantastiska substans finns det många användbara element för människor, inklusive mineraler, vitaminer, aminosyror.

  Det finns flera former av frisättning av droger med "bietlim": i form av tinkturer, salvor, aerosoler. Men det mest effektiva för att behandla symtomen på många sjukdomar är ljus med propolis, bruksanvisningar och priser presenteras i detta material.

  Propolisljus främjar blodförtunning, vilket hjälper till att eliminera sin stagnation, lösa hemorrojder. Deras mjuka effekt på kroppen möjliggör användning av dessa medel även under graviditeten.

  vittnesbörd

  Suppositorier med propolis är involverade i behandlingen av både manliga och kvinnliga sjukdomar. De har många användbara egenskaper:

  • antimikrobiellt - Bekämpa patogena mikroorganismer, vilket leder till olika inflammationer. Propolisljus dödar också bakterier, svampar, trichomonader, medan de lämnar orörda en användbar mikroflora som ger kroppens normala vitala aktivitet, vilket utesluter utvecklingen av dysbios.
  • antiviral - hämma multiplikationen av virus (influensa, hepatit, herpes). De kan användas både för komplex och förebyggande behandling.
  • lätt smärtstillande medel - På grund av den allmänna förbättringen i hälsotillståndet reduceras smärtskänsligheten;
  • antiinflammatorisk - stoppa den inflammatoriska processen, underlättar väldigt sjukdomsförloppet
  • regenerativ och reparativ - aktivera metaboliska processer, främja läkning av skadade vävnader med bildandet av ett minimalt ärr;
  • antitoxisk - avlägsna skadliga skadliga ämnen från kroppen, förbättra det allmänna tillståndet och påskynda återhämtningen,
  • antioxidant - Genom att inhibera oxidation, neutralisera effekten av fria radikaler;
  • antiallergisk - främja stabilisering av cellmembran;
  • antitumör - Stärka processer av fagocytos, tillåta immunsystemet att kämpa och med cancerceller, förhindra utvecklingen av tumören.

  Dessutom stearinljus med propolis:

  • intensifiera åtgärden av antibiotika som tas samtidigt med dem;
  • normalisera blodets koagulerbarhet, öka den med blödning och minskning med trombos;
  • bygga upp tarmarna, eliminera förstoppning, lindra spasmodisk smärta.

  Suppositorier med propolis kan användas förutom terapi eller som förebyggande medel när:

  • prostatit, adenom i prostata;
  • cystit;
  • hemorrojder, analfissurer;
  • behandling av prokologiska sjukdomar;
  • förstoppning och kolit
  • erosion av livmoderhalsen eller livmodermomomen;
  • inflammation i äggledarna, äggstockar;
  • många andra gynekologiska sjukdomar.

  Liksom många andra droger har propolisljus vissa kontraindikationer för användning.

  Allmänna regler för användning av suppositorier

  Olika läkemedelsföretag producerar och använder i komplexa behandling sådana suppositorier:

  • Propolis DN - 6 st. (Rektal). Används vid behandling av adenom i prostata, prostatit, såväl som i syfte att snabbast återhämta sig efter operationen i bäckenorganen. Kompletterande propolis Kandidatens instruktioner för användning och patientrecensioner indikerar att de ger återställande vård till kvinnor efter operation i livmodern.
  • Fyto-Propolis - 10 st. (Rektal). Den medföljande ljuset Phyto-Propolis-instruktionen anger deras effektivitet vid sexuella störningar, prostatit, pankreatisk adenom;
  • GemoPro - 10 st. (Rektal). Innehåller terapeutisk lera (Lake Tambukan). Den används för analfissurer, prostatit, paraproktit, minskad styrka. Det kan användas av kvinnor med prokologiska sjukdomar;
  • Prostopin - 15 st. (Rektal). Innehåller flera "bee" produkter: propolis, pergu, bergsvin. Han behandlar tjocktarmen i tjocktarmen, urinvägarna, prostatit, uretrit, ökar aktiviteten hos spermatozoa;
  • Propolis D - 10 st. (Rektal). Innehåller en lösning av dimexid. Medföljande Propolis D suppositorier på ansökan och recensioner noterar deras effektivitet i prostata och adenom i prostata, sjukdomar i genitourinary system;
  • Monfarm - 10 st. (rektalt och vaginalt). Det behandlar adenomen i prostata, prostatit, uretrit, adnexit, livmodermoment, hemorrojder, minskad potens. Medföljande ljuset med propolis Montpharm instruktion noterar att de hjälper till att återhämta sig i den postoperativa perioden.
  • Kyzylmay - 10 st. (rektalt och vaginalt). Innehåller extrakt av citronbalsam, timjan, nässla, hundrosen, Johannesört, havtorn, lakrits. Det används för hemorrojder, kolit, proktit, kolpit, cystit, prostatit, erosion av CM;
  • Tambukan-Propolis - 10 st. (rektalt och vaginalt). Innehåller terapeutisk lera (Lake Tambukan). Effektiv i kronisk prostatit, adenom, adnexit, erosion av CM.

  Instruktioner för användning

  Behandling med suppositorier, beroende på typ av sjukdom, kan utföras rektalt eller vaginalt.

  Innan du använder suppositorier bör du

  • För att toaletten ska införa ett ljus: Tvätta med tvål huden i perineum och bli våt med en mjuk handduk;
  • Före rektal applicering är det nödvändigt att tömma tarmarna. Om avföring inte uppstår, orsaka det med laxermedel eller enema;
  • Välj ett bekvämt läge genom att trycka ljuset på lämpligt ställe med ditt finger.
  • När menstruationen ska administreras suppositorier rektalt eller tillfälligt avbryta behandlingen innan den slutar.

  PROPOLIS DN

  ◊ Suppositorier rektal homeopatisk torpedformad gul färg är närvaron av en luftstång eller en trattformad fördjupning tillåten på den längsgående sektionen.

  Hjälpämnen: vattenfri lanolin 0,08 g, kakaosmör upp till 1,5 g.

  6 st. - Förpackningar av cellulära konturer från en film av polyvinylklorid (1) - Förpackningskartong.

  - som ett antiinflammatoriskt medel i den komplexa behandlingen av patienter med ofta och långsiktigt ARVI.

  - Ålder upp till 18 år

  - Överkänslighet mot komponenterna i läkemedlet och andra biodlingsprodukter.

  Gå in i rektum med 1 ljus 3 gånger om dagen efter hygieniska förfaranden, i 10 dagar.

  För förebyggande av sjukdomen - 1 ljus 3 gånger om dagen i 30 dagar.

  Allergiska reaktioner är möjliga.

  Samtidig användning av andra droger är möjlig.

  Narkotikamissbruk eller tillbakadragningssyndrom noterades inte.

  Om det inte finns någon terapeutisk effekt, såväl som förekomsten av biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna, bör du konsultera en läkare.

  Påverkan på förmågan att köra fordon och hantera mekanismer

  Propolis DN suppositorier rektal homeopatisk bl N6x1 Dr. N ROS

  Hjälpkomponenter: vattenfri lanolin (lanolin) - 0,12 g; kakaosmör till 1,5 g.

  Som ett antiinflammatoriskt medel i den komplexa behandlingen av patienter med ofta och långsiktigt ARI

  Gå in i rektum med 1 ljus 3 gånger om dagen efter hygieniska förfaranden, i 10 dagar. För förebyggande av sjukdomen - 1 ljus 3 gånger om dagen i 30 dagar.

  Jag använder dem för att stärka kroppen, och tillämpningsområdet är ganska brett. Sådana ljus kan användas inte bara vid akuta luftvägsinfektioner enligt anvisningarna. De kan framgångsrikt behandla hemorrojder och rektala fissurer, liksom gynekologiska problem och inflammationer. De har en antiinflammatorisk lokal och allmän effekt. Stimulera regenerering av skadade vävnader. Även med kronisk inflammation i prostata. Ansökningsperioden är emellertid inte liten under 20-30 dagar per en kurs.

  Den enda nackdelen med sådan behandling är den allergiska reaktionen på biodlingsprodukter och kakaosmör som är närvarande i kompositionen.

  Jag behöver bara 2 förpackningar per kurs, det vill säga ett ljus per natt i 12 dagar. Efter några dagar känner jag mig bättre. Ljus fungerar. Jag har ingen allergisk reaktion, det gläder mig. Därför rekommenderar jag naturligtvis att det här ljuset är det mest naturliga och inte dyrt sättet att behandla ovanstående problem. Var frisk!

  Feedback från otzyv.expert

  Jag vill dela med mig av min åsikt om detta läkemedel. En av de mest effektiva metoderna för behandling av hemorrojder är homeopati. Ett särdrag hos denna metod är fullständig säkerhet, det finns praktiskt taget inga kontraindikationer.

  Min syster drabbades av hemorrojder i många år. Hon hade en försummad sjukdomsform. I sitt yrkesarbete var hon tvungen att tillbringa större delen av arbetsdagen i sittande ställning. Detta förvärrade ytterligare sjukdomen.

  Jag tog min syster till min homeopatiska läkare. Visade honom alla resultaten av undersökningarna, enligt vilka det var uppenbart att en operativ lösning av problemet var nödvändigt. Men min läkare rekommenderade att skjuta upp operationen och föreslog ett annat sätt att behandla. Han föreskrev droger som måste tas inom en månad. Dessa inkluderade ljus.

  En månad har gått. Positiva förändringar är uppenbara. Passerade outhärdlig smärta och brännande, minskade hemorrojder, blödningar stoppade.

  Läkaren - en homeopatist har fortsatt behandling. Han ordinerade andra droger, men ljuset doktor N "Propolis DN" föreskrevs att gälla en annan månad.

  Som ett resultat har kirurgisk ingrepp försvunnit. Nu är min syster bra. Hon blev av med denna sjukdom.

  Ljus från prostatit med propolis

  24 oktober 2017

  Allmän information

  propolis Är ett ämne som ger en unik terapeutisk effekt. Det är mycket aktivt antimikrobiellt och antiinflammatoriskt, hjälper till att övervinna allergier. Samtidigt är förberedelser baserade på propolis inte bara billigare än antibiotika, men har också mycket färre biverkningar. Det enda som bör beaktas av dem som använder propolis och de medel som innehåller det, att en hög känslighet för honung och alla andra biodlingsprodukter är en kontraindikation för användningen av någon form av sådana läkemedel.

  Eftersom denna biodlingsprodukt är helt naturlig ger den en exceptionellt positiv effekt på kroppen. Kvalitetsprodukten är alltid väldigt doftande, ljus, har en ljus färg. För att få den effekt som patienten förväntar sig är det nödvändigt att använda enbart propolis av hög kvalitet. Eftersom det nu är väldigt enkelt att bli lurad av skrupelfria tillverkare som erbjuder fel, bör köpare vara uppmärksamma. När allt kommer omkring blandar några "affärsmän" tjära, bitumen och ett antal andra ämnen i propolisen. Detta minskar inte bara effektiviteten av behandlingen, men kan också ha en negativ effekt på kroppen.

  För att behandla olika sjukdomar används propolis på olika sätt. När gynekologiska sjukdomar används vaginala suppositorier, för behandling prostatit och hemorrojder, ljus används från propolis hemma. Fördelarna med sådan behandling är att det är ett lokalt läkemedel som inte orsakar smärta när det används.

  Nedan kommer vi att prata om hur man gör stearinljus självständigt för att behandla propolis med prostatit, liksom på vilka ljus på grundval av denna biodlingsprodukt som erbjuds av moderna tillverkare.

  Hur fungerar propolis?

  Suppositorier som innehåller propolis agerar lokalt och regionalt. Lokalt handlar de på de vävnader som de kommer i kontakt med. Den regionala effekten beror på att de aktiva substanserna delvis absorberas i blodet och lymfa och tränger in i närliggande vävnader och organ.

  Propolis ger följande effekter:

  • antimikrobiellt- främjar döden av ett stort antal patogena organismer som orsakar inflammation i organ och vävnader. Destruderar svampar, bakterier, virus, men påverkar inte livscykeln för normal mikroflora. Därför utvecklas inte detta ämne i behandlingen av inflammatoriska processer dysbios.
  • antiviral- Stoppar tillväxten av ett antal virus. Därför används den andel av behandling och förebyggande herpes, influensa, smittkoppor, hepatit.
  • antiflogistisk- det stannar inflammation och förbättrar loppet av inflammatoriska sjukdomar.
  • bedövningsmedel- Minskar smärtskänslighet.
  • antitoxisk- utgångar toxiner från kroppen, vilket underlättar sjukdomen.
  • Stärkande åtgärder antibiotika - Samtidig behandling ökar inte bara effekten av antibiotikabehandling utan bidrar också till bevarande av optimal mikroflora.
  • Ökande aktivitet fagocytos - Immunocompetenta celler upptar aktivt patogena mikrober och tar bort dem från kroppen.
  • skadestånd- accelererar läkning av sår och minimerar ärrarnas svårighetsgrad.
  • Normalisering av blodkoagulering - Minskar tendensen till blödning.
  • antineoplastiskt- Immunsystemet är mer aktivt mot celler som framkallar tumörutveckling.
  • antiallergenic - på grund av stabilisering av cellmembran.
  • Förbättrad tarmmotilitet - eliminerar förstoppning, smärta i tarmarna.

  Hur man gör ljus från propolis själv?

  Applicera ljus med propolis i gynekologi, för behandling av prostatit och hemorrojder kan vara båda apotek och kokas självständigt.

  Både köpta på apoteket och självgjorda ljus ska anges på kvällen före sänggåendet. Behandlingen varar 30 dagar, då kan det göras efter 2-3 månader.

  Du kan använda olika sätt att förbereda ett sådant verktyg. Vi kommer att citera flera olika sätt, lämpliga att producera och därefter använda propolisstearin i gynekologi och inte bara.

  Det första sättet

  Nödvändiga ingredienser: lanolin, inköpt på apoteket, eller fett - smaletter, getter, får - 200 g; vax - 50 g; propolis - 50 g.

  Förberedelse: Det är i första hand nödvändigt att smälta fettet i ett vattenbad, tillsätt propolis skuren i skivor av fett. Låt långsamt röra tills propolis löser upp. Tillsätt vaxet i blandningen. Det bör noteras att ju mer vax som kommer att finnas i ljus, desto mindre smälter de i sina händer. Alla ingredienser måste blandas väl, varefter endast den del som är vätska ska dräneras i en annan behållare. Kyla den resulterande blandningen, skär den till partiklar och för att ge dem formen av ljus, vilka vardera måste väga 7-11 var nödvändigt att försöka göra dem till en cylindrisk form med en spetsig ände, vars diameter - 1 cm, längd -. 5-6 cm ljus kommer att innehålla ca 0,40 g propolis extraktionsmedel. Medlet förvaras i kylskåp.

  Det andra sättet

  Nödvändiga ingredienser: alkohol - 220 ml; propolis - 40 g; fett eller smör - 200 g.

  Förberedelse: Propolis ska krossas, tillsätt alkohol och insistera i 10 dagar. Blandningen ska skakas från tid till annan. När infusionen ska varas, måste den kokas över låg värme, omrörning tills alkoholen avdunstar, och resterna får inte en brun nyans. Sedan tillsättes olja eller fett till blandningen, blandas och smältes. Efter att blandningen har svalnat, måste den avlägsnas och tillverkas av tio ljus. De viks i folie och förvaras i kylskåp.

  Hällningsmetod

  På ett vattenbad i en behållare av porslin måste du gradvis smälta en blandning av glycerin, gelatin, vatten, andelen - 5: 1: 2. Den resulterande blandningen kyles tills den kyles fullständigt, varefter propolis tillsättes, medan den blandas grundligt. Vidare hälls alla i pergamentformar och kyles.

  Ljus beställda på apoteket

  Ljus med propolis för prostata kan också beställas på apotekets receptbelagda avdelning. För att göra detta behöver du en läkares recept. Förbered dessa medel i ett apotek enligt recepten från AA Barskov eller VP Kivalkina. Grunden för tillverkningen av suppositorier - geler av gelatin och glycerin, kakaosmör, paraffinvax med lanolin, butyrol.

  Introduktion propolis direkt

  Under behandlingsprocessen är det möjligt att öva direkt införande av propolis i ändtarmen. För att utföra ett sådant förfarande måste du värma 40 g propolis i ett vattenbad och tillsätt 200 g olja från mandel eller havtorn. När blandningen löses, måste den ringas in i en 5-cc spruta utan en nål. Sätt på sprutkatetern, sätt in den i ändtarmen på ett avstånd av 7 cm och kläm ut innehållet.

  Klar ljus

  De som behöver sådan behandling kan få ljus från prostatit, billigt och effektivt, i apoteket. Propolisljus från prostatit innehåller denna komponent som den huvudsakliga aktiva substansen. Den moderna farmakologiska marknaden erbjuder emellertid rektala suppositorier från prostatit med propolis, som även innehåller andra aktiva ingredienser. Därför, när prostatit inte alltid utses ljus med antibiotika, eftersom recensioner om ljus med prostatit ofta bekräftar att det är naturliga komponenter som kan ge en märkbar effekt i behandlingsprocessen.

  De bästa suppositorierna innehåller fetter som smälter vid en temperatur av 37 grader, så att de aktiva substanserna släpps inuti, och vid rumstemperatur behåller suppositoriet sin form. Dessutom innehåller detta läkemedel ofta lanolin, vilket ger ljus en jämnhet.

  De flesta suppositorierna är torpedformade, gula eller bruna i färg.

  De som behöver ljus från prostatit, en lista med namn kan ta reda på på apoteket. Men om vilka ljus som är bättre för prostatit, bör man berätta för en enskild specialist efter diagnos.

  Priset på ljus med propolis beror på tillverkaren och beredningen. Du kan köpa dem i alla apotek. Till exempel priset på ett ljus Propolis DN - från 300 rubel. för förpackningen, priset på ljusen Propolis D med Dimexidum - från 360 rubel. De som fortfarande vill göra ett sådant verktyg med egna händer, kan köpa propolis naturligt i ett apotek. Priset i ett apotek för 1 gram av denna naturliga botemedel är 15-20 rubel. Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av de mest populära drogerna med denna aktiva substans.

  Propolis DN

  Rektala ljus Propolis DN (1 st) Innehåller kakaosmör (1,5 g), propolis (0,5 g).

  Läkemedlet har antiinflammatoriska, sårläkande, hepatoprotektiva egenskaper.

  Instruktionen för användning av propolis ljus ger det Propolis DN används vid behandling av prostatit, prostata adenom, hyperplasi av prostata. Tilldela detta läkemedel och efter operationen, utförd på det lilla bäckens organ. De som behöver ljus med propolis från hemorrojder, Du kan använda propolisljus med hemorrojder.

  När det gäller kontraindikationer innehåller instruktionerna för stearinljus Propolis DN information som de inte kan användas för allergiska reaktioner på biprodukter under graviditet och matning.

  Som negativa effekter kan allergiska manifestationer utvecklas.

  Applicera ljus i 10 dagar, genom att mata in dem i 1 stycke. tre gånger om dagen, efter hygienprocedurer. För profylax gäller för 1 pc. tre gånger om dagen i 30 dagar. Recensioner visar effekten av läkemedlet med prostatit med vanlig applicering. Kommentarer på ljuset Propolis DN i gynekologi är också positiva.

  Kostnaden för förpackning är 6 st. från 300 rubel.

  Hemo-Pro

  Det är en kombinerad homeopatisk behandling som används för behandling av hemorrojder, prostatit, gynekologiska sjukdomar.

  Kompositionen inkluderar havtorn olja (0,2 g), propolis (0,1 g), kakaosmör (2 g), extraktet Tambukansky terapeutisk lera sjön (0,2 g) och essenser av vallört, rue johannesört.

  Hemo-Pro Ansök om prostatit, hemorrojder, minskning potential, proktosigmoidit, sår och sprickor anus, paraproctitis, inflammatoriska sjukdomar hos det kvinnliga reproduktionssystemet.

  Har en lokalbedövning, antiinflammatorisk, regenererande, sårläkning, antimikrobiell, antifungal, adaptogen effekt. Eliminerar klåda och stärker kapillärerna.

  Främjar förbättring av vävnadsmetabolism. Eftersom tillverkningen av detta läkemedel används en speciell teknik, möjliggör man att förbättra absorptionen av alla komponenter som verkar både i vävnader och ytligt.

  På grund av närvaron av havtornolja förbättrar läkemedlet kärl- och hjärtfunktionen. Ökar styrkan, normaliserar sköldkörteln och leveren.

  Smutskoncentratet ger antimikrobiell verkan, förbättras immunitet, tar bort inflammation, aktiverar sårläkning.

  Använd inte Hemo-Pro med ökad känslighet för någon av komponenterna.

  Suppositoriet administreras före sänggåendet, djupt rektalt. Användningen varar från 10 till 30 dagar, beroende på läkarens recept. Kostnaden är 10 st. från 350 rubel.

  Prostopin

  Sammansättningen av denna beredning innefattar aktiverade propolis, kakaosmör, torkad beebread, obnozhka pollen, drottninggelé, bivax, berg honung, lanolin.

  Läkemedlet används vid behandling av urologiska och prokologiska sjukdomar. Prostopin har adaptogena, toniska, återställande egenskaper.

  Applicera Prostopinum med prostatit i akut och kronisk form, Erektil dysfunktion, godartade hypertrofier av prostata, vesikulit, försämring av spermatogenes och en minskning av spermatozoas aktivitet, uretrit. Verktyget visas också när hemorrojder, easing immunitet, manifestationer av kronisk trötthet.

  Bör inte användas vid icke-uppfattning av biodlingsprodukter

  Medlet administreras 1 enhet vardera. i rektum, varar behandlingen från 15 till 30 dagar.

  Kostnaden är 15 st. från 600 rubel.

  Propolis D med Dimexid

  ljus Propolis D innehåller propolis extrakt, dimexid, kakaosmör.

  Den har en uttalad antibakteriell effekt, säkerställer snabb regenerering, resorption och anestetika. Vid användning av denna åtgärd noteras också stimulering av kroppens försvarsreaktioner.

  Kakao smör stimulerar absorptionen av aktiva ingredienser, liksom viktiga för kroppens biologiska ämnen.

  dimexide, löser upp ett antal kemiska föreningar, det ökar mikrofloraens känslighet mot antibiotika.

  Applicera propolis D vid komplex behandling av kronisk och akut prostatit, den är ordinerad till personer med godartad prostatahypertrofi. Används i gynekologisk övning vid behandling av inflammatoriska sjukdomar.

  Använd inte i närvaro av allergiska reaktioner på biprodukter.

  Suppositorier måste administreras över natten, helst efter ett varmt bad. Kursen varar 30 dagar. Som regel utnämns två eller tre sådana kurser och tar pauser på två månader mellan dem. Kostnaden är 10 st. från 360 rubel.