Huvud
Skäl

Professionell terapeutisk massage av prostata av en urolog

När en man börjar ha problem med prostatakörteln, får han inte gå till urologen länge - i rädsla för den kommande behandlingen. Bland de föreskrivna procedurerna finns ofta en prostatimassage, som många representanter för hanen är rädda för som eld. Det är allt fel på rykten: de målar förfarandet som ett förödmjukande lidande, vilket inte är platsen för en riktig mans liv. En professionell terapeutisk massage av prostata av en läkare som urolog är dock en effektiv räddning från ett antal allvarliga problem som bara kommer att försämras utan ordentlig behandling.

Terapeutisk massage av prostata kan rekommenderas för alla manliga urologiska sjukdomar, men i de flesta fall är föreskriven för inflammation i prostatakörteln sekre stasis, infertilitet och erektil dysfunktion.

Vem kan hjälpa till?

Professionell högkvalitativ prostata massage görs av urologen

En professionell högkvalitativ prostationsmassage kan endast utföras av en specialist - en urolog eller andrologist. Om patienten inte har allvarliga komplikationer av sjukdomen, får han en hänvisning till behandlingsrummet, där en erfaren sjuksköterska gör en prostata massage. Men inte alla polykliniker har sådana möjligheter. Ofta utförs proceduren av läkaren själv, som observerar patientens tillstånd.

Enligt avtalet kan prostasmassagen av en läkare eller sjuksköterska utföras hos patientens hem. Men denna tjänst betalas och är inte lämplig för varje tillfälle. Till exempel, om en man har ett adenom eller prostatit utan symptom, ges patienten en prostatamassage i kliniken med ytterligare medicinska undersökningar.

Varför inte massera dig själv

Nyanserna av prostata massage på sjukhuset gör att männen ofta känner sig skam och ilska. Men när det inte finns några andra lösningar börjar patienterna tro att de kan göra sig själva en sådan massage på egen hand. Tyvärr har inte fingerens anatomi och prostata platsen en lyckad kombination för självständig procedur. Resultatet är en värdelös massage av anusen.

Massage i prostata med ett finger är en uteslutande medicinsk manipulation

Vissa män söker hjälp från sexpartner, mindre ofta till nära släktingar, som inte tvekar att göra tjänsten. Men detta alternativ leder till förlust, såvida inte assistenten har ett examensbevis i urologi eller andrologi.

Prostasmassagen med fingret är en uteslutande medicinsk manipulation. Det utförs av en specialist som vet exakt käftens anatomi, typerna och formerna av hennes sjukdomar. I vissa situationer kan massagen av prostatakörteln förvärra patientens tillstånd. Och dessa nyanser är också kända endast för en kvalificerad läkare.

Hur användbart är prostata massage

Varje behandling kräver kontinuerlig övervakning av patientens tillstånd. Prostatamassage, ordinerad i samband med andra procedurer och läkemedel, gör det möjligt för doktorn att palpera körteln regelbundet och övervaka behandlingsdynamiken. De data som läkaren får med fingret i masseprocessen är mycket viktigt. Tack vare dem blir det tydligt hur körteln känns, om man ska rätta till den befintliga behandlingen.

När en specialist masserar prostata får han följande information:

Visa: prostata i avsnitt

 • Storleken på körteln. Ökad volym indikerar inflammation i orgeln.
 • Konditionens tillstånd, som läkaren bestämmer av organets densitet och symmetri.
 • Prostata neoplasmer. Ett erfarent specialfinger hittar omedelbart tumörer som är palpabla i form av knölar eller täta fläckar. Tätningar tjänar alltid som en ursäkt för en detaljerad undersökning av patienten.
 • Känslighet hos körteln. Om patienten känner sig obekväm under massagen av prostata, kan det också vara ett viktigt symptom.
 • Hemligheten hos prostata. Den typ av vätska som frigörs från urinröret efter en massage är mycket viktigt för korrekt diagnos av tillståndet hos sjukdomen.

Vid förstahandsundersökningen av prostata är det väldigt sällsynt att få en bild av inflammatoriska förändringar i körteljuice. Kanalerna genom vilka hemligheten utsöndras är igensatta med en viskös substans. Och den första massagen räcker inte för att tömma dem. Juice utsöndras endast från friska prostatakörtlar, vilket ger ett falskt intryck av ett hälsosamt organ. Endast efter 3-4 massageprocedurer avslöjas den sanna bilden - de drabbade körtlarna är okorkade och de släpper ut juice med högt innehåll av leukocyter. Lätt från sekretionens stasis, är prostaten också lättad från ackumuleringen av patogena bakterier, metaboliter och pus. Ett annat sätt att ta bort från prostata skadliga kluster - det är omöjligt. Att massera inflammerad prostata i kliniken är det bästa sättet för en man med prostatit.

 • Det finns en profylax av stillastående processer och lymfatisk dränering. Förbättrar blodtillförseln och syreåtkomst till prostata, berikar näring av hennes vävnader.
 • Läkemedelspreparat absorberas bättre om patienten genomgår massage under medicinsk behandling. Faktum är att prostata, bli av med ödem och väl mättat med blod, börjar absorbera de medicinska ämnena bättre.
 • En hotbed av inflammation i körteln är dockad.
 • Förbättrad sexuell förmåga hos män: den positiva sidan av förändringen i styrka, kvaliteten på samlag och känslan av orgasm.
 • Risken för återfall minskar. Prostaten förvärvar "immunitet" före nya sjukdomar.

Framställning av patienten

För att massage ska vara effektiv och med minimal obehag behöver patienten utföra ett antal förberedande förfaranden.

Drick ca 1 liter vatten i 2-2,5 timmar före sessionen, varpå inte gå på toaletten. Blåsan ska fyllas när läkaren masserar prostata, trycker han på hennes finger och järn blir dubbel stimulering (och även på bekostnad av blåsväggen).
Gör en rengörande enema. Fekalmassor i tarmarna bör inte störa manipulering, eftersom massage kommer att ske genom anusen.

Hur fungerar proceduren?

Tekniken för att utföra terapeutisk massage i prostatan innefattar följande egenskaper:

 • Den mest praktiska positionen för patienten är knä-armbåge. Ett annat alternativ - patienten står, vippar kroppen framåt med 90 grader och lutar händerna på soffan. Det tredje alternativet - en man ligger på hans sida och trycker på knäna så mycket som möjligt på bröstet. På vilken sida att ljuga för patienten beror på huruvida högerhandaren eller vänsterhanden sin läkare. Naturligtvis ligger patienten oftast på sin högra sida.
 • Specialisten drar på den medicinska handsken, smörjer funktionsfingeren med petroleumgel och sätter sedan in det här fingret i patientens anus. Sphincten kommer att ha ett naturligt motstånd, vilket måste övervinnas.
 • Prostatakörteln ligger vanligtvis på framväggen 3-5 cm från anusen. Läkaren groper för en speciell elastisk tätning, som nästan är okänslig för beröring. Men de enskilda egenskaperna hos patienten, hans psykiska attityd kan prova ömheten hos både anus och prostata själv. En erfaren doktor försöker som regel att minska obehag till ett minimum.
 • Med hjälp av palpationsmetoden bestämmer läkaren storleken och tillståndet hos körteln, noterar hur smärtsamt det är och hur mobil slemhinnan är ovanför körteln. Naturen hos de omgivande vävnaderna utvärderas också. Först därefter går läkaren till massage.
 • Initiala rörelser är mycket försiktiga. Läkaren mass växelvis vänster och höger lob i prostata, strök kanaler, sedan drar fingret från kant till spåret mellan lober.
 • Effektens styrka på körteln beror på patientens individuella känslor. Men det ökar gradvis. Massageringsprocessen varar upp till 2 minuter.
 • I olika fall kan prostationsmassage vara mild eller aggressiv. Procedurens varaktighet kan också variera, liksom antalet sessioner.
 • Då får patienten klara av ett litet behov. Vidare desinficeras urinvägarna med ett speciellt botemedel.
 • Massage är nödvändigtvis åtföljd av en extra tid till patienten av medicinska örter som kämpar med patogena ämnen i körteln och återställer immuniteten för hela organismen.

Massage är nödvändigtvis åtföljd av en extra tid till patienten av örter

Kontra

Om följande villkor terapeutisk massage prostatan är förbjudet, eftersom det kan förvärra patientens hälsa: prostatit i en akut form, prostatacancer eller misstanke om det, adenom, stora cystor eller stenar i prostatakörteln, urinvägsproblem (försening i vilken i blåsan resterna en stor mängd urin), pyelonefrit och andra urologiska inflammationer i akuta former, hemorrojder, en spricka i anusen.
Antal kontraindikationer är betydande. Endast i medicinska institutioner, där de gör en fullständig och kvalitativ diagnos av kroppens tillstånd, görs en dom om huruvida det är lämpligt att ordna en massage för prostatakörteln.

Förblir ensamma med sina problem, många män sätter sig i riskzonen för komplicerade sjukdomar och för tidig avgång från livet. Men spelningen bakom kulisserna är inte värt ljuset. Endast mod att uthärda detta test och kom ut ur det en vinnare, man kommer att kunna grundligt förstå vad som gör prostatamassage, och varför du kan inte bara ersätta det med mediciner.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Massage i prostata i kliniken: vilken läkare gör och hur är proceduren?

Om en man har problem med prostata kan det vara psykiskt svårt att börja behandlingen. Ett sådant användbart förfarande, som prostata-massage hos läkaren, orsakar ofta också rädsla. Men att vägra professionell massage är inte nödvändig: detta är en av de mest effektiva behandlingsmetoderna, vilket kommer att bidra till att förebygga allvarliga hälsoproblem.

Professionell prostata massage: nytta och skada

Detta hjälper henne att isolera en inflammerad eller stillastående hemlighet, tillsammans med vilka patogena ämnen som lämnar kroppen.

Stagnation kan uppstå som ett resultat av hypotermi, oregelbundet kön eller olika sjukdomar.

Det bästa resultatet i behandlingen av prostata sjukdomar uppnås genom utnämning av komplex terapi. Tillsammans med massage utförs andra förfaranden, läkemedel ordineras.

Att genomföra sessioner bättre hos den expert som är väl bekant med en körtelns anatomi, typer och former av dess sjukdomar. När läkaren ständigt palperar körteln ser han hur patienten känner, om man ska fortsätta den föreskrivna behandlingen eller om det behöver åtgärdas.

Professionell prostationsmassage gör att du kan uppnå följande mål:

 • cupping av inflammation fokus i prostatakörteln;
 • förbättra tillgången på prostatavävnad, säkerställa normal blodtillförsel och tillgång till syre;
 • positiv effekt på männs sexuella hälsa: förbättra kvaliteten på orgasmen, öka dess längd;
 • förebyggande av stagnation i vävnaderna i prostata.

Fall när proceduren är föreskriven

Tilldela ett förfarande för följande sjukdomar:

Vilken typ av läkare ska jag kontakta vid polykliniken?

En kvalitativ och effektiv massage kan endast utföras av en läkare.

I kliniken behöver du kontakta andrologen eller urologen. Proktologen utför inte ett sådant förfarande.

I vissa medicinska centra skriver en specialist en hänvisning till kontoret, där patienten kommer att masseras av en sjuksköterska.

Men ofta är detta inte möjligt, så sessionen utförs av en läkare. Ofta på sjukhus kan du ordna en massage hemma. Denna tjänst är avgiftsbelagd, priset bestäms genom överenskommelse.

Men att gå igenom förfarandet hemma är inte alltid möjligt. I vissa fall krävs ytterligare medicinska undersökningar, och du måste besöka en poliklinik.

Förbereder för en massageprocedur

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

För att mötet ska bli framgångsrikt måste du förbereda dig för det.

Innan kursens gång måste du återigen besöka en läkare som bestämmer i vilken tid den inflammatoriska processen är belägen, föreskriva procedurens datum och om nödvändigt föreskriva mediciner.

Omedelbart före själva sessionen måste tarmen tömmas. Att ta laxermedel för detta ändamål rekommenderas inte, eftersom de irriterar nervreceptorerna och förvärrar tarmmikrofloran.

Bättre i en halvtimme före proceduren, sätt en genomsnittlig enema med kamomillbuljong. Dessutom, cirka två timmar före proceduren behöver du dricka en liter vatten. Om blåsan är full, kommer den att svälla och kommer att trycka på körteln. Som ett resultat kommer prostatan att få ökad stimulans.

Hur görs en prostationsmassage i en urolog?

I vårdcentralen är denna procedur som följer. Specialisten introducerar ett finger i anuset för att påverka prostata. Oftast ligger den på ett avstånd av 3-5 cm från anuset.

Direkt prostata massage

När järnet hittas, börjar läkaren smidigt massera höger och sedan vänstra regionen. Effektens styrka beror på patientens känslor, men gradvis ökar intensiteten. Massagen fortsätter i ca 2 minuter.

Patientens position kan vara något: stående, ljuger, på hans sida. De flesta män föredrar att ligga ner på soffan på höger sida.

I slutet av proceduren trycker läkaren lätt på mittkörteln och spårar den försiktigt ner i fönstret, som ligger i mitten. Nu kan patienten klara ett litet behov, varefter han desinficeras med urinvägar.

Smärtsamt eller inte?

Många män vägrar att ta massage sessioner, eftersom de är rädda för att det kommer att skada.

Känslor under proceduren är verkligen inte det trevligaste, men en bra läkare kommer att försöka att inte orsaka smärta och minska obehag till ett minimum.

Dessutom ger den en utmärkt effekt och låter dig bli av med obehagliga symtom som långsamt kan förgifta en persons liv. Ibland ger denna behandling även tillfredsställelse.

Tantrisk massage, som kallas så på grund av påverkan på vissa punkter, låter inte bara bota prostatit och adenom, men upplever också många trevliga känslor och förbättrar styrkan.

Hur man gör gratis hemma?

I princip är detta möjligt, men inte rekommenderat.

Förfarandet har för många kontraindikationer, som patienten kanske inte vet om. Om beslutet att spendera massage självständigt görs är det dock nödvändigt att samråda med läkaren.

En hemmasession kan göras på en soffa eller på ett badrum med varmt vatten. Sekvensen av åtgärder är densamma som i den professionella proceduren. Massrörelserna ska vara mjuka. För att öka blodflödet, behöver du slappna av så mycket som möjligt.

Vilka salvor och traditionella mediciner kan användas för prostatit?

Vid behandling av sjukdomar i prostatakörteln används både salvor och tidtestade folkrecept aktivt.

Goda recensioner av patienter fick sådana medel som Finalgon, Vishnevsky salva, "hälsosam" grädde. Från folkmedicin kan du rekommendera honung, propolis, kastanjebröd, pumpafröolja.

Dessutom, patienter som har genomgått en prostationsmassage, föreskrivs örter, till exempel i form av alkoholtinkturer.

De hjälper till att återställa immunitet och förstöra patogena organismer i prostatakörteln. Tillräckligt effektiv och användbar överväga terapi med växter som kamomill, hemlock, vinrör, aloe.

Kontra

Det finns många indikationer där det är förbjudet att göra prostata massage. Dessa hemorrojder, prostatacancer, svullnad i rektum, pyelonefrit, urineringstörningar.

Alternativa terapeutiska metoder för att påverka manorganet

Förutom den vanliga massagen kan prostaten påverkas av speciella anordningar. De finns i flera typer:

 • vibrerande massager. Detta är den mest sparsamma sättet att behandla prostatit. Körteln masseras av vibrationer som är säkra för kroppen;
 • elektrostimulator, som verkar på järnet med elektrisk ström;
 • Apparat för verkan genom laserstrålning.

Det finns andra alternativa metoder för inflytande, även sådana ovanliga som hirudoterapi.

Behandling med leeches anses nu vara ett av de mest effektiva sätten att bekämpa inflammation och stasis i prostata. Man tror att leeches är mycket användbara för både arteriell och venös blodtillförsel.

Relaterade videoklipp

Var är det bättre att göra prostata massage - hemma eller hos en läkare? Fördelar och nackdelar med varje metod i videon:

Ett gott resultat från prostasmassagen ses nästan alltid. Även om det är svårt för en man att övervinna ett psykiskt hinder, är det nödvändigt att ompröva hans attityd för att bota en sjukdom.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Prostatisk massage

Terapeutisk massage i prostata - Förfarande för fingermassage, utförd endorektalt, genom mekanisk verkan på prostatakörtelvävnaderna. Det indikeras för kronisk prostatit och samtidiga sexuella störningar, liksom för diagnos av prostatsekretion. Den utförs med en fylld blåsan i patientens position på sidan. Med pekfingret infogat i anuset utför en kvalificerad paramediker ljussträckning och tryckningsrörelser i prostatakanalernas riktning i 1 minut. Vid en effektiv massage i prostata släpps minst 4 droppar av den prostatiska utsöndringen. Det är också möjligt att utföra instillationsmassage och prostata-massage på bougie.

Terapeutisk massage i prostata - Förfarande för fingermassage, utförd endorektalt, genom mekanisk verkan på prostatakörtelvävnaderna. Det indikeras för kronisk prostatit och samtidiga sexuella störningar, liksom för diagnos av prostatsekretion. Den utförs med en fylld blåsan i patientens position på sidan. Med pekfingret infogat i anuset utför en kvalificerad paramediker ljussträckning och tryckningsrörelser i prostatakanalernas riktning i 1 minut. Vid en effektiv massage i prostata släpps minst 4 droppar av den prostatiska utsöndringen. Det är också möjligt att utföra instillationsmassage och prostata-massage på bougie.

På grund av den mekaniska effekten på vävnadsnivån och lokal irritation hos nervändarna främjar prostationsmassagen aktiveringen av mikrocirkulationen i körteln. Det ökade blodflödet stimulerar inte bara återupptagningsprocesserna i prostata, utan förbättrar även diffusionen av läkemedel som används vid behandling av en viss sjukdom. Dessutom stimulerar prostasmassagen utsöndringen av prostatajuice och hjälper samtidigt till att avlägsna bakterier och stillastående sekret från kirtlens tubuler. Som en följd av prostataens massage stärks tonen i muskelstrukturerna i körteln och skrotmuskulaturen.

Massage prostata drivs inte bara terapeutiska ändamål, men tillåter också andrologu att palpera körteln, bedöma dess tillstånd, ständigt övervaka dynamiken under behandlingens gång. Andrologi applicerar prostata massage med asymtomatisk bakteriell och kronisk prostatit, erektil dysfunktion syndrom, kronisk bäckensmärta, vesiklar, samt att erhålla och prostata sekretionsstudier. Starkt kontraindikationer för prostata massage tjäna tillstånd bakteriell akut prostatit, prostata duktala obstruktion concrements vid STEN- prostatit, närvaron av cystor och abscesser, adenom eller prostatacancer, proktit, analfissurer, hemorrojder exacerbation, feber.

Prostatamassage är en allvarlig medicinsk manipulation, som endast kan utföras av en medicinsk specialist i närvaro av ovanstående indikationer. Priset på prostasmassage i Moskva varierar beroende på procedurens teknik. Det finns transrektalt finger, testillationsmassage och instrumental massage i prostata på sparkeln.

Transrectal tå massage

Prostationsmassagen utförs med en oblodad urinblåsning som underlättar kontakten mellan prostata och massage tummen. Patienten tar knä-armbågsställningen eller positionen på höger sida med benen som sätts in i buken. Iklädd en medicinsk handske på hans högra sida, försiktigt inför läkaren pekfingret i ändtarmen känns körteln, palpation undersöker dess storlek och konsistens. Varje fraktion körtlar är mass separat med långsam slående rörelser runt dess omkrets och längs de prostatiska kanalerna - i riktning från den övre-yttre polen till den mediala linje. Under de första 1-2 sessionerna i prostatan massage är begränsad till ytlig sträckning av körteln, och sedan tillgripa ett lätt tryck. Vid slutet av prostatsmassagen är spärrspåret av körtelen rivet för att extrudera prostatajuice.

När du utför en massage styrs prostatan av patientens känslor, eftersom alla åtgärder måste utföras smärtfritt. Intensiteten av rörelserna bestäms av konsistensen av prostataens parenchyma: mjukkörteln masseras med lätta tryck, de förtätade områdena är intensivare. Samtidigt med prostatsmassage kan seminalblåsor och testiklar masseras, vilket hjälper till att lindra smärta vid kronisk prostatit. Effektiv massage i prostatan åtföljs av frisättning av flera (minst 4) droppar av den prostatiska sekretionen, som regelbundet utsätts för analys. Studien av utsöndringen av prostata gör det möjligt för dig att övervaka behandlingsdynamiken. Massagen av en prostata ökar 1-2 minuter med periodicitet om 1-2 dagar. Efter en prostata-massage urinerar patienten sig självständigt, avlägsnar den utsöndrade saften och mikrofloran i urinen, varefter blåsan och urinröret tvättas med antiseptiska läkemedel.

Inställningsmassage

Innan början av sessionen av prostata i instillationsmassage injiceras 7-10 ml av den terapeutiska lösningen i urinröret. Därefter utförs fingrar eller instrumentlåsning i urinröret i området av koronal sulcus. I framtiden utförs transrectal fingermassage av prostata enligt ovanstående metod. I prostatens instillationsmassage tränger läkemedelslösningen in i körteln, vilket ger en långvarig terapeutisk effekt av manipulation. 2-3 minuter efter massagen är urinröret upplöst och patienten rekommenderas att avstå från en kort stund från urinering. Efter slutet av instillationsmassagen i prostata är upprepad administrering till läkemedelsammansättningens urinrör möjlig. Effekten av instillationsmassage i prostata ökar med kombinationen med LOD-terapi, lågintensiv laserterapi, etc.

Massage på sparkeln

Prostamassagen på buken utförs transuretral i patientens position på höger sida. Flexibel eller styv (krökt, rak spark) 25 och 27 på Sharyer-skalan används för massage. Bugg sätts in i den främre delen av urinröret och fixeras med hjälp av massörens vänstra hand. Med sin högra hand utför massageterapeuten stroking och pressar rörelser från basen av penis till huvudet. Denna teknik kan kombineras med fingermassage i prostata och perineum. Prostasmassagen på bougie varar i 1 minut; sluta med endourethral instillation; Sessionerna hålls med stöd av antibiotikabehandling. Massageprostata på spark är speciellt effektiv vid kronisk prostatit.

Kostnad för prostata massage i Moskva

Professionell prostationsmassage förbättrar vävnadsmetabolism i körteln, återställer dess sekretoriska och dräneringsfunktioner, aktiverar blodflödet i bäckenorganen, stimulerar reflexogena punkter och ökar styrkan. Förfarandet är utbrett, det produceras i nästan alla kliniker som har andrologiska rum. Priserna på prostata-massage i Moskva bestäms av en specialists kvalifikation, en typ av metod (transrectal finger, instillation, på spark), använda droger, tillgången till ytterligare tjänster och andra faktorer. Vid kombinerad massage med andra terapeutiska manipuleringar ökar den totala kostnaden för proceduren.

I Moskva kostar prostata massage 882r. (i genomsnitt). Förfarandet kan fyllas i vid 653 adresser.

Prostatisk massage

De män som vill uppleva nya känslor kan beställa en prostata massage. Och låt representanterna för det starkare könet inte vara rädda för att effekten kommer att ha på den delikata delen av kroppen. Det är nödvändigt att veta att en erfaren massör kommer att göra allt för att göra proceduren smärtfri och ge verkligt nöje.

 • St Petersburg
 • Sennaya torget
 • Moskva
 • jogging
 • Nizhny Novgorod
 • Moskva
 • Krylatskoye
 • Moskva regionen
 • järnvägs
 • Moskva
 • Moskva
 • Avtozavodskaya
 • Moskva
 • Kuntsevskaja
 • Moskva
 • Avtozavodskaya
 • Moskva
 • Nakhimovsky Ave.
 • Moskva
 • St Petersburg
 • akademiska
 • Moskva
 • Kutuzovskaya
 • St Petersburg
 • Novocherkassk
 • Moskva
 • Tekstilshchiki
 • Moskva
 • Ny cheremoshki
 • Moskva
 • Victory Park
 • Moskva regionen
 • Mytishchi
 • Moskva
 • Kolomna
 • Moskva
 • Tverskaya
 • Moskva
 • Aviamotor
 • Moskva
 • Kiev
 • Moskva
 • Tula
 • Moskva
 • falcon

Prostatamassage är en session som syftar till att återställa "manlig styrka". Att vända sig till en massör kan du få riktigt nöje, vilket är oförskämligt med ingenting annat. Så det är värt att titta igenom profilerna i vår katalog för att hitta det bästa erbjudandet.

Prostatisk massage

Män behåller inte alltid sin "manliga kraft". Med tiden försvagas deras libido, en frekvent orsak till vilken är monotoni av sexuellt liv eller stark överbelastning. I sådana fall behöver du vanligen se en läkare som föreskriver långa förfaranden. Även om de inte alltid har tillräcklig effektivitet för att återvända en person till ett utmärkt skick. Det är bättre att beställa en prostata massage, vilket garanterar nöje och avkoppling.

Privat prostata massage

Idag bekräftar privata tillkännagivanden av massor att mediciner och obehagliga rutiner kan lämnas tidigare. Det finns en komplex teknik som gör att du kan göra en vanlig session till en hälsosession. Om en man vill bli av med besvikelse för alltid och återigen för att återuppliva en riktig "hingst" i sig själv, är det värt att vända sig till dem. Vad ger proceduren?

· Återställande av "manlig kraft"

Det kan ärligt talas att nästan alla män endast accepterar sådana experiment om det behövs. Först efter första gången går många av dem igen till en erfaren massör. Efter att ha bekantat med den detaljerade beskrivningen av effekterna kommer det att vara möjligt att förstå de sanna skälen till sådana resultat.

Återställande av "människans makt"

Privata massor av prostata är en medicinsk procedur. Den tillämpade tekniken riktar sig främst till direkt excitering av det organ som ansvarar för sexuell aktivitet. Sådana åtgärder tillåter dig att delta i samlag på fritt sätt på bara några sessioner, glömt att stimulera tabletter och smörjmedel för alltid.

För restaureringen används endast massupplevelse och styrka. I sällsynta fall kompletteras dess åtgärder med separata verktyg, eftersom de inte är mycket nödvändiga. Så hemma prova dessa procedurer utan medicinsk utbildning kan inte, för i fall av felaktiga handlingar leder de till allvarliga skador på interna organ.

Nya känslor

Prostatamassage hemma väljer ofta en fru för att förbättra orgasmen hos sina män. Professionals tar en man till ett fantastiskt tillstånd av direkt inverkan. Och enligt recensionerna är det väl känt att känslorna visar sig vara annorlunda. Dessutom är de mycket ljusare och färgglada.

Det är svårt att säga om en man är redo för sådana experiment, men de anses vara en utmärkt upplevelse. Det är monotoni i sexuella relationer är en av de vanligaste orsakerna till att försvaga libido. Undvika liknande misstag omöjligt, så experter rekommenderar att besöka en enda session att ompröva de verkliga principerna för den manliga orgasm.

Privata prostata massage annonser

Sällan kan jag beställa en erotisk massage i salongerna. Det betraktas som ett annat samlag, vilket är ett kategoriskt misstag. Privata annonser om prostata massage på vår hemsida visar hur många proffs som är redo att ta upp arbetet och ge kunderna en andra ungdom.

Under en lång tid var jag tvungen att skämmas över problem i sängen, men i dag om det här problemet kan glömmas en gång för alla. För att göra detta är det tillräckligt att vända sig till en professionell som individuellt accepterar klienten. Efter en sådan mottagning han kommer att återhämta och ännu mer säkert vill diversifiera sitt eget sexliv i framtiden igen för att möta svårigheter.

Deklarationer av prostata massage blir gradvis utbredd. På vår hemsida erbjuds våra tjänster av erfarna massörer med medicinsk utbildning, enligt alla regler. Att besöka sina sessioner utesluter farliga konsekvenser och har också en fantastisk effektivitet. På grund av vad varje man seriöst bör tänka på en ny fas i sin utveckling när det gäller känslor i sängen.

Tekniken av prostatakörmingens massage - vittnesbörd om beteendet och hur man gör det själv hemma

Prostatit är huvudfienten för människors hälsa, eftersom inflammation i prostata leder till slut till sexuell impotens. Stagnerande fenomen i prostatakörteln uppstår på grund av sällsynta sexuella relationer och en stillesittande livsstil. En man kan undvika utveckling av kronisk prostatit med hjälp av prostata massage. Förfarandet visade hög effektivitet vid behandling av många manliga sjukdomar.

Hur användbart är prostata massage

Läkare säger att det bästa sättet att bli av med prostatakörtelsjukdomar (RV) är att massera orgeln. Förfarandet utförs både för behandling och för förebyggande av patologier. Professionell prostationsmassage, som utförs i medicinska institutioner, kan minska manifestationen av tecken på många manliga sjukdomar. I profylaktiska syften är det användbart att göra proceduren också hemma. Vad är användningen för mäns hälsa?

 • järn avlägsnar stillastående sekret och bakterier;
 • ökar effektiviteten hos det lilla bäckens muskler;
 • blodcirkulationen är aktiverad
 • Prostatan levereras aktivt med syre;
 • flödet av droger i blodet ökar.

vittnesbörd

Tack vare massagebehandlingen stimuleras blodflödet i körteln, och detta har en analgetisk och antiinflammatorisk effekt. Huvudindikationen för proceduren är sjukdomar i genitourinary sfären hos en man. Förfarandet ökar effektiviteten av konservativ behandling, förlänger remission. Ofta utförs det för diagnos av sjukdomar. Förfarandet visas för:

 • diagnostisera prostatit av någon etiologi
 • impotens;
 • stillastående processer i prostata;
 • smärta i bäckenet.

Vad gör massage?

Regelbundet utförande av förfarandet minskar risken för impotens, cancer och prostatit åtminstone. Den icke-enkla tekniken används för att behandla dessa patologier i århundraden. Fördelar med förfarandet för människors hälsa:

 • hjälper till att identifiera infektioner och förekomst av cancerceller i bukspottkörteln i ett tidigt utvecklingsstadium;
 • bidrar till utflödet av seminalvätska, vilket orsakar inflammation i körteln;
 • vid mekaniskt inflytande finns en stimulering av en halvvätska som förbättrar en styrka;
 • minskar trycket i den förstorade körteln på urinröret;
 • hjälper till att normalisera urinering med adenom.

Hur gör man rätt?

Det rekommenderas att utföra proceduren i stället för knä-armbågen. Eller patienten ligger i den embryonala posen på höger sida. Korrekt att göra procedur är det nödvändigt med en fullblåsan - så att järnet är mer tillgängligt. Specialist, bär handskar, försiktigt pekfingrar i anuset. Tidigare smörjs anuset med smörjmedel eller petroleumgel för bättre slipning. Cirka 4-5 cm kommer probed prostata. Det är en tät, elastisk, något konvex formation som ligger på ändväggen i ändtarmen.

Hemma med hjälp av sin fru

Kvinnor som hjälper makarna i behandlingen är intressant att göra rörelserna korrekt så att det inte gör ont. För att göra detta, sätt på en kondom på långfingeren och utan överdriven ansträngning och plötsliga rörelser för att leda in i partnerens anus. Sphincter och finger försmurt med kräm. Därefter måste du fästa prostata. Med korrekt infogning av fingret kommer orgeln att ligga omedelbart under dynan. Massera vävnaden långsamt, med rotationsrörelser, ökar tempot gradvis. Prostatimassage hemma borde inte vara mer än 1,5-2 minuter.

oberoende

För blygda män är frälsning en självständig massage i prostata. Förfarandet kan utföras när som helst och är inte rädd för främlingar. Resultatet kommer att vara effektivt om förfarandet görs regelbundet och upprepade gånger. De mest elementära rörelserna som är lätta att utföra, även på jobbet, är avslappning och spänning i analmusklerna. Direkt självmassage rekommenderas när du tar ett bad. För förenkling kan du använda en speciell vibrator, som nu är lätt att hitta i försäljning.

Professionell massage

Läkare på en polyklinisk eller privat klinik utför professionell massage i körteln. Priset är som regel beroende av klinikens nivå, specialistens skicklighet. Medicinska komplexa effekter på prostatan några sessioner lindrar inflammation härdar i körteln, lindrar svullnad och förbättrar sexuell aktivitet.

Behandling med massage

Fördelen med att massera prostata är att proceduren är smärtfri om den utförs korrekt. Att producera en massage är nödvändig även utan förekomst av patologier, men för deras förebyggande, eftersom sådana manipuleringar är helt säkra på hälsan. Om det inte finns några färdigheter är det bättre att vända sig till proffs. Även om du måste betala ett visst pris för tjänsten, men hälsa är värt det. När du utför manipuleringar hemma bör du följa vissa instruktioner. Om det är obehag eller smärta, ska proceduren stoppas.

Framställning av

Den genomsnittliga statistiska kursen för massering av prostata utförs i 10 procedurer som utförs varannan dag. Förberedelserna för sessionen börjar med en rengörande enema som frigör tarmarna (nedre delen) från pallarna. För att göra detta, använd ca 200 ml rent vatten (örttekoko), som injiceras i anus med en päron. Patienten ska sedan fylla blåsan med vätska. Detta kan göras om 40 minuter före dricksstart utan gas eller nypressad juice. Ta mat är strängt förbjudet.

stimulering

Kommer till prostata massage förfarandet, knäböjer mannen och armbågar för att möjliggöra specialist tillgång till anus och bäckenmuskulaturen är mest avslappnad. Läkaren kan också erbjuda en annan ställning om patientens kroppsbyggnad har sina egna egenskaper - en stående position med betoning på bordet i rätt vinkel. För att undvika infektion bär doktorn latexhandskar, och fingret som injiceras i anus smörjer med petroleumgel. Patienten kräver endast maximal avkoppling.

utrustning

Den huvudsakliga metoden för massage i prostatakörteln är innerfingeren. En direkt effekt på urinröret är den mest effektiva. Andra metoder tillämpas också - extern, hydromassage, dammsugare, på sparkel och andra. Nyligen är många läkare benägna att manipulera utan inre penetration, eftersom man tror att de är säkrare. Yttre inflytande på prostata utförs med hjälp av segmentell klassisk massage i ländryggen och perinealområdet.

Hur man masserar

Innan du själv gör medicinska manipuleringar bör du konsultera en urolog eftersom det finns kontraindikationer för det. Efter införandet av ett finger i ändtarmen är manipulationen uppdelad i två steg:

 1. Enkla slag utan tryck. Rörelser riktas mot utsöndringskanalerna från utsidan. Ljussträckning startar från toppen och görs mot mittlinjen.
 2. Lätt tryck på prostatakörteln. Tryckkraften ökar gradvis. Det borde inte finnas några smärtsamma förnimmelser. Sessionen varar inte mer än en minut.

Massage med ett finger

Programmet för professionell manipulation är något annorlunda än självmassage. Doktorn, efter undersökning, masserar körteln längs de sekretoriska kanalerna och observerar alla försiktighetsåtgärder. Då är det en liten sträckning av prostatens högra lob från periferin till mitten från topp till botten. Därefter trycker doktorn fingret lite på körteln. Patienten kommer inte att vara störd av smärta och obehag om han vänder sig till en professionell. Att hitta en bra specialist är det viktigaste frågan om hälsa. För att undvika farliga komplikationer efter behandlingens gång är det bättre att inte spara på priset.

hydromassage

Stimulera prostata kan och med vatten. En viss volym vätska injiceras i ändtarmen. Ändamål med manipulering: stimulering av slemhinnans neurala kanal i ändtarmen. Hydromassage leder till en förbättring av blodcirkulationen i denna zon, förbättring av metaboliska processer, vilket har en fördelaktig effekt på prostata. Hydromanipulation utförs 2 gånger i veckan i tre timmar före sänggåendet. Första rektum ett lavemang rensas, därefter 20 minuter senare introducerades 400 ml buljong kamomill eller vanligt vatten med Furacilinum. Vätskan inuti bör behållas i minst 20 minuter.

Indirekt massage

I jämförelse med rektal är den externa metoden mindre effektiv. Det är emellertid nödvändigt om den interna stimuleringen av prostata är omöjlig av någon anledning. Effekten är på undersidan av buken. Först stimuleras den nedre bukhålan, då sakro-lumbardelen aktiveras. Därefter masseras området under naveln och går gradvis till skönhetsområdet. Då ska du massera området mellan coccyxen och sakrummet och gradvis sjunka ner. Först är rörelserna avkopplande, så ökar intensiteten gradvis.

urologisk

Den här typen av prostatakörteln ordineras av en läkare av medicinska skäl. Det utförs om en bakteriell kronisk prostatit diagnostiseras eller smärta i bäckenet uppträder. Urologisk massage kan också användas för att diagnostisera sjukdomar. Det görs enligt den klassiska metoden: en bedövning appliceras på pekfingeren, då sätts den in i patientens analöppning. Efter att doktorn groper för körteln appliceras flera tryck, under vilka sekretionsvätska utsöndras.

Kontra

Prostatkörteln kan skadas om den inte är korrekt eller om mannen har kontraindikationer, men han vet inte om dem. Om något skulle interna manipuleringar med prostata ersättas med andra förfaranden, till exempel, tilldela speciell gymnastik till patienten. Massage utförs inte om en person har minst en av följande patologier:

 • retention av urin;
 • proktologiska problem, inklusive hemorrojder;
 • prostats abscess;
 • akut inflammation i prostata
 • malign prostatbildning
 • stenar i prostatakörteln;
 • infektion i bäckenorganen;
 • exacerbation av infektiös prostatit;
 • Under proceduren är smärtsyndromet tydligt uttalat.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Professional Prostate Massager Prostata Hjälp MP-1

Prostata Hjälp MP-1 är det enklaste sättet att bli av med prostatit från 5 till 22 dagar

Foto "Professionell prostata massager Prostata Hjälp MP-1".
Klicka på bilden för att förstora.

 • Leverans 1: a klass eller kurir!
  Sändning "Post av Ryssland", upp till 14 dagar. I stora städer finns det kurirservice!
 • Alla varor är certifierade och nya
  Varornas utgångsdatum är tillgänglig före utgången av 2020!
 • Pengar vid mottagandet av paketet!
  Betalning endast i posten vid mottagandet

Köp drogen Prostata Hjälp MP-1.
Priset är per 1 förpackning. Komplett instruktion - nedan.
Recensioner om drogen

Beskrivning av enheten för prostata massage Prostata Hjälp MP-1

Tillsammans med speciella fysiska övningar, är prostata massage hemma, inklusive prostata adenom, en av de mest effektiva behandlingsmetoderna. Det är intressant att olika typer av massage används och inte bara direkt, och alla har en positiv effekt på prostata. Denna procedur gör att du kan minska och till och med helt avlägsna svullnaden i prostatakörteln (med adenom och prostatit), förbättra blodcirkulationen i det och intilliggande vävnader och organ, minska kompressionen av blåsan. Varför behövs det och vad är användningen av det, vi kommer att berätta i den här artikeln!

Typer av effekter på prostata

Är prostata massage användbart? Utan tvekan, ja, alla urologer säger detta. Massage avlägsnar inflammatorisk process, tar bort ödem, främjar utsöndring av bakterier.

Det finns tre typer av massage:

 • Manuell (prostata massage med ett finger)
  Vanligtvis utförd på ett sjukhus, kräver särskild utbildning av personal. I vissa fall kan en session utföras av en specialist hemma.
 • Prostatamassage med Prostatahelp MP-1
  Kan utföras hemma och med egna händer, kräver ingen särskild träning.

Är manuell exponering effektiv?

Att massera hankön följer pekfingret. Du kan göra prostata massage hemma, om patienten inte är redo att delta i en medicinsk institution. För sitt uppförande borde patienten vara i knä-armbågsställningen eller i en position när han ligger på ryggen och drar benen till magen. Innan proceduren börjar, lägger läkaren på en gummihandske, smörjer den och anusen med vaselin. Finger genom väggen i ändtarmen i prostata, bedömning av tillståndet. Inträngningsdjupet är vanligtvis från 3 till 5 cm. Tänk på storlek, symmetri, spänningsnivå och smärta i palpation av prostata.
Sedan börjar massagen, vars varaktighet är 3 till 5 minuter. Ljussträckande rörelser görs i riktning mot utflödet av hemligheten - från topp till botten och mot centrum från periferin. I avsaknad av smärta under den tredje sessionen används lätt tryck på körteln. Vanligtvis administreras upp till 10 procedurer varannan dag.

Användning av professionella prostata massageapparater

Hur mäter du en prostata med en Prostatahelp-massager, om du bestämmer dig för att göra det själv och hemma?

Prostamassagen förbättrar blodmikrocirkulationen och tar bort stagnanta fenomen, samt accelererar avgången av stillastående sekretioner genom avloppskanalerna.

Massage prostata med egna händer, gjort ganska enkelt och mycket snabbt. Effekten kommer inte att hålla dig väntar. Lätt i prostata, svullnad kommer att gå, om du just nu tar antibiotika, kommer det att hjälpa till med bättre penetration på grund av massage. Om en man är rädd för en sådan effekt, kan man på förhand hur tillverkaren arbetar, se tillverkarens hemsida. Berättelserna om okunniga människor som massagen kan orsaka skada har ingen grund.

Exponering för vibrationer. Det finns stimulering av tonen i bäckens golv och prostats muskelelement, vilket resulterar i att retentionen av stillastående juice ökar.

Massage effekten blir oersättlig när:

 • Kronisk prostatit.
 • Adenom och uretrostratit.
 • Prostatazikulit och ED.

Så här använder du Prostata Hjälp MP-1

För de män som tycker det är mycket svårt att koppla av i ett massagerum, är det enda sättet att använda speciella massager för prostata. Dessutom är det väldigt bekvämt och billigare än att ständigt besöka en urologs kontor och betala pengar för det. Fördelen är att det alltid finns till hands, och som har fått diagnosen prostatit, måste du hela tiden gör att förebygga varje 2 månader för 10-14 sessioner massage massager Prostatahelp 3-4 minuter

Hemma kan många män hjälpa sig med egna händer. För att göra detta är det nödvändigt att säkerställa en lugn miljö, ligga ner på sin sida eller stå på alla fyra. Alternativet på sidan är att föredra för dem som gör det för första gången:

 • Ställ "på höger sida", benen böjs vid knäna, upp till magen.
 • Massager Prostatahelp MP-1 masserar området mellan anus och skrotum (indirekt effekt).
 • Ställ på baksidan. Introducera massageapparaten i anuset, smurt med petroleumjelly, hitta tuberkulvet på ändens övre vägg.
 • Massage långsamt, med lätt tryck, cirkulära rörelser, alternerande med sträckning.
 • Nödvändigt från en urinrör 3-4 droppar juice av en prostata bör tilldelas, det talar om framgångsrik utövande av manipulation.

Om du har ett pålitligt förhållande i din familj, kan du inte spendera allt ovan med egna händer och fråga din fru. Detta kommer att lägga till manipulation av inte bara bra, men också positiva känslor.

Frakt och garanti

Prostatahelp mp-1 skickas i ett ogenomskinligt paket utan några identifierande inskriptioner. Vi garanterar dig 100% anonymitet. Ingen, inklusive postanställda och kurirer, kommer att veta vad som finns i paketet. Vi förstår hur viktigt det här är för dig!

Prostata hjälp MP1 är certifierad av RosTest och godkänd av ledande urologer i Ryssland som ett botemedel mot behandling av prostatit

ISO-certifiering är en av de allvarligaste certifieringarna inom internationell medicin

IQNet - en av de ledande internationella certifieringarna

ISO-certifiering är en av de allvarligaste certifieringarna inom internationell medicin

Beställ prostata Hjälp MP-1 är väldigt enkelt, lämna kontaktinformationen nedan och leveransavdelningen kommer att kontakta dig:

Feedback om prostata Hjälp MP-1

Ivan 2016-05-23 11:25:30

Visningar av kursen är positiva. Prostatit har gått. Jag har behandlats länge från denna otäcka sjukdom. Du vet, om jag omedelbart upptäckte denna massager, hade jag förmodligen köpt mig en villa på stranden. Tyvärr för pengarna bortkastade, tid och hälsa. Nu är det att återhämta sig, smärta när urinering passerade, styrka som en 20-årig kinesisk plåster hjälp. Och fysisk aktivitet 3 gånger i veckan. Killar, spendera inte pengar på skitpiller och charlatanläkare! Ingen användning från dem. Prova denna massager, var säker!

Marat 2016-05-23 11:25:01

Jag beställde en prostata massager med ett vibrationselement på din webbplats. En förutsättning kom, ja, jag började använda den. Uppriktigt sagt trodde jag inte att han skulle hjälpa, men jag är sjuk länge och jag behandlas ständigt. Torterade denna sjukdom. Först såg jag inte effekten, de första 2-3 sessionerna. Det var ingen erektion som du skrev, eller utsöndringen av prostasjuice. Sedan ändrade han något vinkeln och efter några 3 minuter kom en viss tjock vätska ut. Jag misstänker att detta är hemligheten hos prostata. I allmänhet, efter ett par veckors användning, känner jag mig mycket bättre. Nu finns det en stabil erektion och smärta i prostata har gått. Fastnat är bra, mycket nöjd med användningen. Det enda jag vill lägga till, så att du klarar det med ytterligare smörjning för bekvämare användning. Med vänliga hälsningar, Marat.

Victor 2016-05-23 11:24:33

Ha en trevlig dag. Jag skriver till dig från Sevastopol. Jag köpte en mp-1 prostata massager på din webbplats. Jag vill säga att jag har en effekt av det. Erektion blir bättre. Många spermier var innan det inte var det. Används mindre ofta varannan dag. Ca en månad. Han fungerar bra, det enda smörjmedlet du behöver använda mycket för att vara bekvämt att använda. Min fru bad mig att skriva till dig ett tack meddelande, i alla fall, jag ville också, men hon insisterade)))) säger - Sasha, skriver tacka ja till det, så jag köpte pishuzdravstvuyte massager på din webbplats. Jag ville tacka dig för att han hjälpte mig, men inte omedelbart, men efter 1,5 månaders användning. Först var det något ovanligt för honom att använda det, men då blev det enklare. Innan du använder propyl antibiotika instrument - ciprofloxacin (fluorokinolonantibiotika) 500 mg 2 gånger per dag i 7 dagar. Det fanns en kronisk prostatit. Nu är smärtan borta, allt är borta. Tack

Anton 2016-05-23 11:23:57

Ha en trevlig dag. Jag skriver till dig från Sevastopol. Jag köpte en mp-1 prostata massager på din webbplats. Jag vill säga att jag har en effekt av det. Erektion blir bättre. Många spermier var innan det inte var det. Används mindre ofta varannan dag. Ca en månad. Han fungerar bra, det enda smörjmedlet du behöver använda mycket för att vara bekvämt att använda. Min fru bad mig att skriva till dig ett tack meddelande, i alla fall, jag ville också, men hon insisterade)))) säger - Sasha, skriver tacka ja till det, så jag köpte pishuzdravstvuyte massager på din webbplats. Jag ville tacka dig för att han hjälpte mig, men inte omedelbart, men efter 1,5 månaders användning. Först var det något ovanligt för honom att använda det, men då blev det enklare. Innan du använder propyl antibiotika instrument - ciprofloxacin (fluorokinolonantibiotika) 500 mg 2 gånger per dag i 7 dagar. Det fanns en kronisk prostatit. Nu är smärtan borta, allt är borta. Tack, du postade en prostata-massager med ett vibrationselement på din webbplats. En förutsättning kom, ja, jag började använda den. Uppriktigt sagt trodde jag inte att han skulle hjälpa, men jag är sjuk länge och jag behandlas ständigt. Torterade denna sjukdom. Först såg jag inte effekten, de första 2-3 sessionerna. Det var ingen erektion som du skrev, eller utsöndringen av prostasjuice. Sedan ändrade han något vinkeln och efter några 3 minuter kom en viss tjock vätska ut. Jag misstänker att detta är hemligheten hos prostata. I allmänhet, efter ett par veckors användning, känner jag mig mycket bättre. Nu finns det en stabil erektion och smärta i prostata har gått. Fastnat är bra, mycket nöjd med användningen. Det enda jag vill lägga till, så att du klarar det med ytterligare smörjning för bekvämare användning. Med vänliga hälsningar, maratzdravstvuyte. Jag köpte från dig en prostata massager. Massageraren hjälper verkligen, jag har redan vänt mig till urologer och drack en kurs av antibiotika, är värdelös. För mig bara 28 år är en prostatit sjuk nästan 5 år. Han är i kronisk form, som alla läkare säger. Jag vet inte, kanske fick jag inte dessa urologer. Generellt visade det sig vara botad. 2 gånger om dagen i 7-10 minuter använde en prostata massager, på morgonen på tom mage och innan du lägger dig. 14 dagar. Nu stör ingenting. Har gjort uzi av en prostata, har visat att prostatit inte är närvarande mer. Nu en stabil erektion, ingen smärta. Och tack för instruktionen. Jag är mycket tacksam för dig! Lycka till!