Huvud
Skäl

Spemane i tabletter - bruksanvisning, formulering, indikationer, biverkningar och analoger

De senaste åren har statistiken över sjukdomar hos den manliga könssfären ökat stadigt. Samtidigt minskas patientens ålder avsevärt. Brott mot styrka, infertilitet, prostata patologi är de viktigaste problemen med människors hälsa. Alla dessa fenomen dikterar behovet av att välja en omfattande behandling som kommer att vara säker för människors hälsa. Dessa inkluderar Speman - ett läkemedel baserat på medicinska växter.

Bruksanvisning Spemana

Tabletterna har en antiinflammatorisk och diuretisk effekt. Huvudkomponenterna är en stimulator för blodmikrocirkulationen i prostata vävnaden. En annan egenskap hos läkemedlet är en positiv effekt på spermatogenesen. Drogen Spemann är en fytopreparation av ett brett spektrum av åtgärder. Det används som ett medel för grundbehandling och som en del av en komplex behandling av urogenitala patologier.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet för män finns i form av runda tabletter, konvexa på båda sidor. Den ursprungliga förberedelsen av det indiska företaget har ett rosa skal, banken har 60 tabletter och en inskription på engelska. Inhemsk tillverkare producerar tabletter utan löslig kappa och karaktäristisk smak, färg - från mörk till ljusbrun med små impregneringar. Spemann tabletter tillverkas i plastflaskor med skruvlock. Varje behållare innehåller 100 tabletter. Förpackning från kartong, inskriptionen på flaskan på ryska.

Tabletten innehåller aktiva ingredienser och hjälpämnen i pulver- och extraktform. Den detaljerade sammansättningen ges i tabellen:

Strawberry orchis av hanen

Fröer av Långblad Astercantum

Salladfrönkompass

Fröer av flätande bönor av kliande

Aerosil (kolloidal kiseldioxid)

Frukt av skurkar av krypande

Argyraas rötter är vackra

Thallus av parmelia pärla

Stammar mesh

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet Spemann är effektivt för att öka antalet och kvaliteten på spermatozoa, vilket förbättrar deras morfologiska struktur. Studier har visat effektiviteten hos tabletter vid behandling av akut och kronisk prostatit, med adenom. Genom att minska tröskelvärdet för sexuella organens excitabilitet, är det en förbättring av erektionen, normaliseringen av ejakulationen. Behandling av prostatahyperplasi är effektiv i de tidiga stadierna. Läkemedlet förbättrar urinflödet, vilket minskar prostataformen. Tabletter hjälper inte bara till att lindra symtomen, men eliminerar dem också helt.

Den farmakologiska effekten av läkemedlet beror på växtbaserade komponenter. Var och en av dem har unika egenskaper:

 • Orchis man är en naturlig afrodisiakum med sexuell svaghet.
 • Wild sallad, astercanthus - har en diuretikum, lugnande effekt.
 • Tribulus crooks - ökar immuniteten.
 • Argyria är en tonisk, androgen, anabole verkan.
 • Parmelia pärla används för att behandla amenorré.
 • Chatter mesh - har antiinflammatoriska egenskaper.
 • Suvarnavang - effektiv vid behandling av spermatapi som tonic.

Kinetic data kan inte undersökas på grund av den komplexa verkan av alla beståndsdelar. Det går inte att undersöka alla processer för exponering för kroppen med hjälp av markörer eller bioanalyser. Metaboliter av läkemedlet är inte föremål för observation på grund av den kombinerade effekten för att uppnå en terapeutisk effekt.

Indikationer för användning

Läkemedlet av växtämne är förskrivet i enlighet med en viss sjukdom. Sådana sjukdomar är:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • oligospermi - otillräcklig mängd sperma;
 • ökad viskositet hos den seminala vätskan;
 • akut och kronisk form av prostatit.

Hur man tar Spemane

Administreringsmetoden är oral, 20 minuter före måltid. Dosering av läkemedlet för varje specifik sjukdom beräknas enligt följande schema, som anges i tabellen:

Speman

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Tog Speman på oligospermi, innan fröet var i området med en hastighet av 1,3 ml i 2 Tabletter mycket billig, plastburk med hundra stycken inne kostar cirka 300 rubel, Internet är billigare, men det finns leverans och tid, jag letade efter på apotek, där kan du omgående köpa och överbetalning av rubel 60, inte mer. Tabletter grå-brun, lite slappa, måste bara ta 2 bitar och 2-3 gånger om dagen (första tre, sedan 2). Kursen är lång, jag kan inte räcka, jag tog 4 månader, jag spenderade ca 6 burkar. Men spermier i utlösning 1 var ca 4 ml, och detta utan ansamling, det vill säga en vecka innan analysen inte vänta, regelbunden sexliv, dessa volymer nu varje dag. Så definitivt hjälpte pillerna.

Tabletter perfekt bidra till spermatogenes, 2 månaders användning I visuellt såg förändringar (sperma tjock, henne längre, hon är mer trögflytande), och vittnesmål från sperma. Spermatozoa ökade aktiviteten från 8% till 30%, antalet ökade, så det var lätt att tänka på ett barn. Jag spenderade omkring 1000 rubel på allt, inte räknar testen. Enligt min mening är det mycket fördelaktigt farmakologisk behandling av infertilitet spenderar tio gånger mer pengar än jag kom ut när jag drack faktiskt dåligt. Det finns inga biverkningar alls.

Tabletter tog för att normalisera det genitourära systemet efter en prostatit. Med ett två gånger dagligt intag av 1 flaska var jag tillräckligt för exakt en månad. Läkemedlet, även om det är främmande (Indien), men kostnaden är mycket prisvärd. Kompositionen är den rikaste, innehåller allt som är nödvändigt för den normala funktionen hos den manliga kroppen. Dosen väljs individuellt beroende på hälsoproblemet, därför är det inte nödvändigt att försumma läsningen av instruktionen. För 2 månaders inträde kom männas hälsa äntligen tillbaka till det normala. Efter återkallandet återvände sjukdomen inte, det tog 4 månader, känns fortfarande bra.

Spemanns kurs var full under behandling av godartad prostatahyperplasi i första etappen. Läkemedlet är mycket starkt, så jag bestämde mig för att välja dosen för läkaren. Jag ordinerades 2 tabletter tre gånger om dagen i en månad, senare reducerades en dos till 0,5 tabletter 3 gånger om dagen. Totalt tog jag dem 3 månader. De första förbättringarna började om 2 veckor, jag började gå normalt "lite efter en liten". Graden blev strålen kraftigare, urinen utsöndras utan avbrott, smärta och ingen bränning och bränning. Det fanns ingen mer obehaglig känsla av inte helt tömd blåsan. Efter 2 månader ultrasonografi visade att svallningen av prostatan är fullständigt sover, är den inflammatoriska processen stoppas, urinröret var inte längre komprimeras, blåsväggen förvärvad normal tjocklek.
En annan månad drack jag drogen för att konsolidera effekten och förhindra ett återfall. I 3 månader har det indiska läkemedlet helt återställt funktionen hos genitourinary systemet, allt fungerar som det borde. Jag gillade att tillverkaren på burken angav all nödvändig information, gömde inte någonting - detaljerad komposition, lotnummer, produktionsdatum och internationellt licensnummer.

Jag vände mig till läkemedlets hjälp efter att jag hade diagnostiserats med oligospermi i kombination med lågspermmotilitet och hormonella störningar. Läkemedlet valdes eftersom det inte finns några hormonella komponenter i kompositionen, detta utesluter beroende och pobochki. Kursen är utformad i sex månader, efter 3 månader gick jag till testen för att ta reda på vad och hur. Parametrarna i spermogrammet förbättrades, men den positiva dynamiken var långsam. Mängden spermier har redan nått normen, viskositeten har ökat, men spermatozoas rörlighet var fortfarande låg. På den officiella webbplatsen för tillverkaren läste att för att förbättra och påskynda den terapeutiska effekten kan Spemann tas med Tantex Forte. I ett par arbetade de för ett slag, efter 3 månader var alla test (och blod på hormoner, spermogram och ett antal andra) normala. Inga biverkningar för hela antagningstillfället hittades.

Under lång tid var det inte möjligt att tänka ett barn. Efter att ha testat och genomfört tester visade det sig att jag inte har tillräckligt med spermier. Spermiernas volym var mindre än 1 ml. De spermier som finns tillgängliga var inaktiva.
De började en lång behandlingstid, som inkluderade att ta Spemann, ändra kost, livsstil och avslag på dåliga vanor. Dessutom drack jag folsyra, C-vitamin, E och selen. På menyn tillsattes valnötter, smör och linfrön.

Jag hoppas att läkemedlet inte bara ökade spermiernas rörlighet, men också ökat antalet ansvariga för "pojkar". Innan det fanns det 12 år av frivilliga försök att få barn. Tillägget av Spemann blev bara ett sådant incitament för hennes mans kropp, vilket anföll honom till framväxt.
Mannen tog tillägget strikt vid klockan, 2 gånger om dagen på ett piller. Tabletter utan skal, små, med det minsta trycket, blir till ett pulver, vilket i utseende och lukt liknar grinded i gräsmjölet.
Till Spemann tillsatte E-vitamin i kapslar och folsyra, plus folk jag drack, bara i fallet. Mycket nöjd, nu ska vi vänta på den första uzi, kan redan se vem som är där! Stor tillsats!

Spemann kommer i tabletter. De är gråbruna, färg en till en, som bryggerjäst. Om du har en nagel repas, kommer de att smula på den här platsen. I en plastflaska av en sådan dragee på 100 stycken. Skyddet är skruvat på. Nacken var täckt med aluminiumfolie med företagslogotypen, det går inte mycket lätt, jag skär ut cirkeln med min sax och allt. Förvara läkemedlet på ett torrt ställe vid en temperatur av 10 till 30 ° C.
Phytomedication Himalaya Herbals "Spemann" Jag ansöker om en månad. Ta det varje 3 gånger om dagen för 2 tabletter. Ärligt talat är det inte alltid möjligt att följa dosen, ibland glömmer jag bara att dricka, och ibland finns det helt enkelt ingen möjlighet. I instruktionen är det registrerat, om mottagningen saknas, ska ingen dubbel dos under inga omständigheter tas.
Läkemedlet är allt på örter, nio komponenter. Det är lätt att dricka. Och viktigast av allt, bara efter att ha ätit.
Tabletten absorberas normalt, uppmärksamheten och reaktionen påverkas inte, bilen kan drivas djärvt, frånvarande på vägen och det finns ingen dåsighet.
Analyser visade att spermatozoas aktivitet började förbättras, men inte ännu på bästa nivå. Tabletter Jag dricker ytterligare 2 månader, så jag väntar på bra framsteg.

Jag passerade spermogrammet och det visade sig att jag har mycket defekta spermier, bara 5,3% normal.
Utan behandling av normal uppfattning, förstår självklart inte. Välj med hans fru ett mer sparsamt alternativ - Spemann. Läkaren föreskrev dessutom att ta mer folsyra.
Förpackningen innehåller 100 tabletter. Jag tog 2 tabletter 2 gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Förpackning här för mig var tillräckligt i 25 dagar. För kursen beställde jag 3 burkar. Jag hade inga allergier mot växtbaserade komponenter. Tillverkaren utesluter inte detta för allergiker, så kompositionen bör studeras noggrant.
På en månad behövde jag ta ett upprepat spermogram. Jag peresdal, och det visade sig att det fanns mer normala spermatozoer, inte för många självklart, men resultatet är och han har förändrats till det bättre. Normal spermier blev 9%.
Läkaren har fått sluta avstå och igen att börja försöka. Cirka två veckor senare blev min fru gravid. Jag dricker inte ens alla piller. Jag har 1,5 burkar av drogen.
Vid fruen alla parametrar i norm eller takt, fortsätter graviditeten bra. Det är för tidigt självklart att döma, men det verkar som allt visade sig!

På grund av det naturliga komplexets hållfasthet vid behandling av infertilitet hördes jag för länge sedan, men innan jag köpte studerade jag kompositionen i detalj, det kommer jag att säga: det finns inga komponenter i kompositionen som skulle gå förbi. Det vill säga, alla komponenter i kompositionen är absolut viktiga och nödvändiga. Alla bestämmer sin specifika uppgift. Men i allmänhet syftar de specifikt till att förbättra spermatozoas livsförbrukningsindex.
Efter att indikatorn togs, var jag märkbart äldre, och för att vara exakt ökade antalet livskraftiga spermatozoer från 12 mol. upp till 24 mol. Det är hälften. Och detta är bara den första kursen gav sådana indikatorer.
I allmänhet tycker jag att det är lämpligt att ta ett tillsatsmedel från 3 månaders minimum, så vad som helst kan man säga att det kommer en paus. Medan graviditeten med sin fru inte kom, men vi förväntar oss inte ett så snabbt resultat. Det viktigaste är att indikatorerna växer, mitt problem löses gradvis.
Jag tror med 30 Mol. chansen att bli gravid blir lika hög som någonsin, så det är upprättat för en lång mottagning. Jag tar 3-5 tabletter om dagen, de är små. Om jag missar mötet på morgonen, tar jag en dubbel dos senare. Det är mycket viktigt att en viss mängd aktiva substanser träder in i kroppen, annars blir resultatet svagt.

Mitt främsta problem är bristen på semen, varför min fru och jag inte kan bli en baby. Då erbjöd konan inte så länge sedan till doktorn. Men moraliskt är jag helt oförberedd för olika analyser och undersökningar.
Peal Spemann tre månader i rad. Har börjat acceptera 3 gånger om dagen på en tablett. På utseendet på tabletterna är små, när de tuggas mycket bittra, efter intaget finns det en obehaglig eftersmak som inte går undan under en mycket lång tid. Därför rekommenderar jag inte att tugga tabletterna, det är bättre att helt enkelt svalna, så det finns åtminstone ingen svett i halsen och bitterheten.
Känner sig rent fysiskt, det finns ingen förändring alls. Magen var inte sjuk, illamående, det fanns ingen kräkningar. Efter två veckor av att ta den typen som indikatorerna för mängden spermier ökade, något, men till och med lägsta resultat, särskilt på så kort tid är jag otroligt glad. Jag kommer att fortsätta att ta emot, jag vill också ha mycket barnet, så jag hoppas att tillägget hjälper oss här.

Spemann för att förbättra människors hälsa

Spemanns och Spemann Fortes medel är utmärkta assistenter i främjandet av människors hälsa. Till skillnad från liknande droger, bland deras kontraindikationer - bara en allergisk reaktion och intolerans. Vilka är mycket sällsynta. Med Spemane kan du uppfylla de två viktigaste kraven i någon manlig behandling - för att förbättra bäckens blodcirkulation och öka produktionen av testosteron. Därför hjälper Speman till behandling av erektil dysfunktion, dålig kvalitet och spermier, för tidig utlösning. Och genom att kombinera användningen av läkemedel med övningar för att öka penisen, kan du snabbt uppnå resultat.

Hur det fungerar

En unik sammansättning av läkemedlet skapades av moderna apotekare under inverkan av gammal indisk medicin. Läkemedlet kan köpas i form av tabletter för oral administrering. Dess ingredienser hjälper till att upprätthålla den normala hormonella bakgrunden hos män och förbättra blodcirkulationen i könsorganet. Dessutom bidrar medlet till:

 • Behandling av inflammatoriska processer;
 • Försvinnandet av stillastående processer i människornas genitala organ;
 • Minskat prostataadenom;
 • Öka antalet levande och aktiva spermatozoa;
 • Förstärkning av styrka;
 • Framväxten av förmågan att kontrollera ejakulationen.

Förmågan att kontrollera ejakulationen efter Spemanns gång är associerad med bäckens muskels ton. Känsligheten försämras inte, så libido minskar inte med längre samlag. Den prostatiska vätskan utspädes. På grund av denna effekt av fröet är det lättare att skicka kvinnlig könsorgan och nå äggstocken.

När ska man ansöka

Effekten av Speman kommer att vara fördelaktig i situationer:

 • Adenomer av prostata;
 • Inflammation av prostata, kronisk och paroxysmal;
 • Dålig rörlighet och livskraft för spermatozoa;
 • För tjock spermie som ändrade färg till mörkare;
 • Erektilfunktionsstörningar;
 • Liten volym halvvätska.

Ingredienserna

Sammansättningen av Spemann har inga analoger och innehåller följande medicinska växter:

 • Orchis man hjälper till att förbättra blodcirkulationen och stärka det små bäckens muskler. Den har en generell förstärkningseffekt som bidrar till att stärka erektionen. Och även detta ämne kommer Spemana att hjälpa till att rehabilitera en man och återföra den sexuella funktionen efter kirurgiska ingrepp.
 • Krympande ankare är en blomma som kan bota erektil dysfunktion. Och också för att stärka det om erektionen blev för trög. I detta fall blir penis mer känslig, reagerar snabbare på stimulerande faktorer på grund av ökningen av testosteronnvolymen i kroppen. Och även denna ingrediens i Spemane hjälper testiklarna att producera mer spermatozoa. Näringsämnen i spermierna är större, könscellerna är mer livskraftiga;
 • Ett kompassförkläde som består av Spemann och Spemann Forte minskar symtomen på inflammatoriska processer.
 • Suvarnavang, som traditionellt används i indisk medicin, har en positiv effekt på sexuell energi. Försvinn symptomerna på impotens och öka kontrollen över orgasmen, ejakulationen. Intima handlingar varar längre, och känslor under dem är ljusa och kraftfulla;
 • Arguirea returnerar en positiv inställning till samlag, minskar effekten av stress på psyken. Stärker immuniteten, och kroppen kämpar igen med framgång med inflammation i prostata körteln, seminal vesiklar;
 • Hypoteser i Spemanns sammansättning har en positiv effekt på spermaproduktion och sexuell lust. En trevlig samtidig effekt är en fördel för arbetet med ämnesomsättningen och matsmältningssystemet.
 • Raublfia innehåller ämnen som hjälper smärtsymtomen på inflammation att försvinna.

Liknande medel

Analoger av detta verktyg presenteras i stort antal. Många av analogerna kan också förbättra känsligheten och följaktligen erektion, spermiervolym och hormonnivåer hos män.

Tribestan

Tribestan skapades av apotekare främst med hjälp av medicinska växter. Men dessutom ingår bland ingredienserna protodioscinämne - det används i kompositionen som en afrodisiakum.

Tribestan rekommenderas av apotekare för behandling och förebyggande av impotens.

Hjälper till att utveckla manliga könshormoner. Följaktligen förbättras varaktigheten och kvaliteten hos excitationen av penis. Sexuellt samlag håller längre tid och uppfyller återigen båda parter.

Spermaplant

Spermplant - ett kosttillskott, positiv effekt på spermatozoas livskraft och rörlighet. Dessutom förbättras deras produktion, vilket innebär att volymen spermier ökar också. Bland andra medicinska växter innehåller nässlextrakt. Vitaminegenskaperna hos denna ingrediens kan inte overemphasiseras: i komplexa förbättrar de sexuell upphetsning, utan att negativt påverka varaktigheten av intima kontakter. Och hennes positiva påverkan på urinrörets arbete bidrar till att förbättra tillståndet hos prostata.

Spermaktin

Lämplig för de representanter för det starkare könet, som länge men utan framgång försökt bli en pappa. Innehåller de viktigaste ingredienserna för att förbättra kvaliteten på seminalvätska: L-karnitin och fruktos. Som du vet är fruktos grunden för näringsämnet bland spermier. Att vara i det, kan de säkert spendera 48 timmar fördelade av naturen och gödsla ägget.

Spermaktin används som en samtidig medicinering. För att göra det mer effektivt, är det tillrådligt att använda det mot bakgrund av andra medicinska tekniker.

Farmaceutiska test har visat effektiviteten hos Spermactin. Efter en månads användning förbättrade nästan hälften av patienterna spermiernas spermier och spermatoser till normala nivåer. Under ytterligare två månader hände detsamma med 2/3 av patienterna. Under de närmaste månaderna har män som tar Spermactin förbättrat spermiernas status i ¾ av alla fall.

Förbättring av testiklarnas arbete och deras bilagor inträffade på grund av återhämtningen av metaboliska processer i deras vävnader. Sexceller av ämnena blev mer aktiva, deras flagella rörde sig snabbare. I motsats till Spemann har denna analog dock fler möjliga biverkningar och kontraindikationer.

Spemane Forte

Det bästa av analogerna i Spemann är läkemedlet Spemann Forte. Ingredienser i kompositionen är desamma, men tillsätts i andra proportioner. För att avgöra vilken av fonderna som är lämplig för en viss patient är det bättre att prata med den närvarande andrologen från manliga samrådet.

Förhållandet mellan aktiva ingredienser är sådan att Spemann Forte är mer lämplig för män i åldern efter fyrtio eller femtio år.

Eller om den mest kraftfulla effekten krävs - Spemann Forte är inte lämplig som förebyggande medel. Under sådana förhållanden är det lämpligt att dricka en tablett tre gånger om dagen i 4-8 veckor.

Hur man använder

Beroende på vilka sjukdomar och symtom en man lider av, är detta eller det där läkemedlet ordinerat. I fallet med prostataadenom kommer det att vara tillräckligt att konsumera två kapslar två gånger om dagen. Med en liten volym av spinalvätska är det bättre att öka antalet receptioner till tre. I en sådan situation kommer Spemanns medicinska kurs att vara cirka sex månader.

Anvisningarna säger: Om det är nödvändigt att förebygga förebyggande åtgärder, kommer en tablett att räcka tre gånger om dagen. Behandlingskursen i denna situation är fyra veckor. När erektil dysfunktion orsakas av förändringar på grund av ålder, är det lämpligt att använda Spemann Forte.

Spemann och penisförstoring

Många män undrar om Speman kan öka sin värdighet med hjälp av drogen. På etiketten till många liknande läkemedel kan du läsa att de hjälper till med att inkludera penisförstoring. Är det verkligen så? Vad tar det för att förstora en penis? Kärnan i alla icke-kirurgiska tekniker för att öka - för att förbättra blodcirkulationen inuti de cavernösa kropparna. I detta fall är det nödvändigt att överskrida den vanliga nivån på deras fyllning med blod.

Något botemedel, inklusive Sperman's botemedel, är bara en hjälpmedel. Utan sådana mediciner blir det svårt att sträcka penis med en vakuumpump eller jelqing. Det kommer att ta lång tid, eftersom blodet inte omedelbart träder in i de sträckta kavernösa kropparna i tillräcklig mängd.

Med hjälp av Spemann och liknande medel kommer hindren för blodcirkulationen i medlemsområdet att gå vilse. Betennandet kommer att dämpas, den hormonella manliga bakgrunden kommer att stiga - vilket innebär att blodet börjar börja flyta med ny kraft till kärlen inuti penis. På grund av detta kommer mekaniska förstoringsteknik att fungera snabbare, och deras effekt blir längre.

Glöm inte bara om säkerhet. Överstiger inte doseringen av några läkemedel för män. Under utförandet av förstoringsövningar, kom ihåg att effekten inte ska vara för stark och skadlig. Och dessutom, innan du använder några mediciner, kosttillskott och användning av ökande tekniker, behöver du konsultera din andrologist.

Spemann: recensioner

Medicinska arbetare upplever alltmer i sin praktik med en sådan manlig sjukdom som inflammation i prostatakörteln. För att bekämpa denna sjukdom finns det många droger, men nu började speciellt ofta använda läkemedlet Spemann forte.

För att ta reda på effektiviteten av dess effekt på sjukdomen, måste vi överväga konsekvenserna som kan leda till inflammation i prostata, om mannen inte går till den medicinska institutionen i tid för behandling.

De främsta hot mot hans hälsa kommer att medföra följande sjukdomar:

 • en ökning av prostata (prostata hyperplasi) - det brukar manifesteras med en ökning av patientens ålder och är karakteristisk för personer över 46 år.
 • utveckling av kronisk prostatit - en sjukdom som förknippas med en stillasittande livsstil, alkoholmissbruk, dålig kost, dålig hygien könsorgan och tränger in i bäckeninfektion män;
 • ökning av spermiernas viskositet - kan uppstå på grund av intag av gonorré eller klamydia i en patients kropp under samlag.
 • reduktion av rörlighet och försämring av strukturen av spermier form - uppstår vid fastsättning av en mångfald patogena virus som saktar ner hastigheten hos de reproduktiva celler av människa och bryter integriteten för sina skyddande membran;
 • manlig infertilitet kan manifesteras som ett resultat av en komplicerad effekt på manliga könsorganen av alla ovanstående faktorer och med den genetiska predispositionen hos en person till denna sjukdom.

För behandling av alla dessa sjukdomar är preparatet Spemann forte avsedd. Det påverkar tillväxten och utvecklingen av spermatozoa och ordningen av epididymis funktion. Användningen gör det möjligt att öka antalet bakterieceller och förhindrar utvecklingen av strukturella förändringar i dem. Spemann forte har en antispasmodisk och antiinflammatorisk effekt, och för män med en förstorad prostata är det också ett diuretikum som avsevärt kan lindra deras tillstånd.

Beskrivning av läkemedlet Speman

Läkemedlet ger följande effekter på det manliga reproduktionssystemet:

 • Det finns en signifikant förbättring av spermatozoas struktur och hastighet.
 • processen med spermatogenes intensifieras;
 • spermiernas viskositet sjunker till en normal nivå;
 • minimering av stagnation av blod och urin i manens bäcken
 • Den hypertrophied prostatakörteln minskar väsentligt i storlek;
 • urinröret och urinblåsan befrias från onödigt prostatatryck
 • kraftigt minskat antalet begär att dra urin ur kroppen hos en man.

Preparatet Spemann utfärdas i form av en rundformad tablett, som vid sidan av sidan är en bikonvex form. Den är målade i en brungrå färg med märkbara impregneringar av komponenter av vegetabiliskt ursprung. I olika utföringsformer av läkemedlet kan tabletterna ha en färg som sträcker sig från beige till ljusbrun i färg.

Beskrivning av Spemans kemiska sammansättning

Huvudkomponenten av läkemedlet, framställt i tabletter, är pulver från frön av olika växter:

 • knölar av manlik narcissus - 64 mg;
 • Long-leaved astringent - 30 mg;
 • Kompasssalat 15 mg;
 • sammetbönor (klåda) - 17 mg;
 • suverän - 15 mg;
 • rötterna av arginia vackra - 33 mg (extrakt);
 • krypande ankare (frukt extrakt) - 31 mg
 • mesh spekulation (extrakt av stjälkar) - 33 mg;
 • pearl parmelia - 15 mg (extrakt av thalli);
 • cellulosa i form av mikrokristaller;
 • magnesiumstearat;
 • karboxylmetylcellulosa natrium;
 • krospovidon;
 • aerosil.

Producerad i plastflaskor, som innehåller tabletter i en mängd av 100 enheter. De är packade i en kartonglåda.

Instruktioner för användning av läkemedlet Spemann och beskrivning av biverkningar

Läkemedlet används 2 timmar före måltid eller 90 minuter efter att ha ätit. Dos: en - två tabletter tre gånger om dagen. Varaktigheten av en behandlingsperiod är upp till 1 månad. Ta Spemane tabletter för att fortsätta behandlingen kan vara två veckor efter slutet av föregående steg.

Det finns ingen möjlighet till överdosering. Läkemedlet administreras vid följande indikationer:

 • infektiösa lesioner av människors genitourinary system;
 • ökad viskositet av spermier;
 • låg rörlighet för spermatozoa och defekter i deras struktur;
 • faren för impotens och manlig infertilitet.

Biverkningarna av läkemedlet kan innefatta följande:

 • överkänslighet mot en av komponenterna i Spemann forte - manifesterad i hudens rodnad på bröstet;
 • olika typer av allergiska reaktioner.

Sperman forte lämnas från apotek utan recept eller hänvisning från en läkare. Priset på läkemedlet är ganska acceptabelt för många patienter.

Forte - recensioner om drogen

De mest aktiva i att beskriva den positiva effekten på män av detta läkemedel är deras fruar, som tvingar sina män att gå till läkarundersökningen och köpa Spemann.

Enligt deras bedömning, som huvudsakligen utspelats på forum i datanät, är användningen av läkemedlet effektiv på 72%.

Speciellt framstående är recensioner av män som har nedsatt spermatogenes. Enligt deras svar noterades förbättring av spermiernas kvalitet i 54% och endast 11% av patienterna skickade negativ feedback.

Vid behandling mot infertilitet var framgång i behandlingen associerad med 35% av fallen Spemann forte. Bedömning av antalet recensioner, den största framgången kan uppnås genom att förebygga impotensutveckling - upp till 45% av de svarande.

Förbättring av strukturen och ökningen av spermatozoas hastighet uppnåddes i 78% fall av läkemedelsadministration. Av de kvinnor som tvingade män att använda Spemann blev ca 30% gravid. Ett stort antal patienter (83%) i läkemedlet tyckte om sin växtens ursprung. Sådana människor skriver att de skulle ha tänkt länge innan de applicerade Spemane, om det var syntetiskt. Många gillar form av medicin i tabletter.

Användningen av läkemedlet för att minska prostataformen, enligt patienter, har följande resultat:

 • 62% av männen svarade positivt
 • negativa recensioner - 23%.

Felsökning i patientens genitourinära system genomfördes framgångsrikt hos 67% av patienterna. Ett negativt resultat visas i 12% av fallen.

Med en allmän utvärdering av läkemedlets effekt kan vi konstatera att Spemann (tabletter) är ett effektivt läkemedel som har minst kontraindikationer, och därför kan man rekommendera män som lider av symtomen på ovanstående sjukdomar.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Herbal remedy Spemann: bruksanvisningar, recensioner av läkare och specialister

Tvärtemot vad många tror att endast den kvinnliga kroppen tillbringar mycket energi och ansträngning för att fortsätta loppet, den manliga kroppen kräver också en hel del näringsämnen och energikostnader.

För full spermatogenes - bildandet av sexceller, behåller deras vitalitet och ger rörlighet vitaminer, mineraler och gynnsamma förhållanden behövs.

Manlig fertilitet är mycket sårbar, och under påverkan av många skadliga faktorer kan störningar uppträda på ett eller annat stadium i reproduktionssystemets funktion.

För att eliminera sådana intima problem måste du gå till doktorn och ta speciella mediciner. En av dem - Spemann, bruksanvisningen för män som beskrivs nedan, kan också hjälpa till med att eliminera låg manlig fertilitet.

Sammansättning och farmakologiska egenskaper

Denna produkt finns i form av tabletter, med en brun färg av olika nyanser, med impregnering.

Preparatet Spemann har en övervägande naturlig sammansättning:

 1. Suvarnavang växtpulver;
 2. frön av flätande kliande bönor;
 3. frö av astringent long-leaved;
 4. pulveriserad gräsfrösalatkompass;
 5. extrakt av ansjovisens frukter krypande;
 6. thallus lichen parmelia pärla;
 7. extrakt av en vacker Argyrea rot;
 8. stammar av växten;
 9. pulverknölar av plantan orchus maskulin;
 10. Hjälpkomponenter: krospovidon (för att öka tillgängligheten av existerande ämnen), natriumkarboximetylcellulosa (som stabilisator), Aerosil (förtjockningsmedel), magnesiumstearat (emulgeringsmedel), mikrokristallin cellulosa (eller kostfiber.

I den manliga kroppen har detta läkemedel en flerriktad effekt. Det tar bort inflammation, förbättrar prostatakörteln, undertrycker stagnerande fenomen i den. Det hjälper till att behandla urineringstörningar som är förknippade med prostata patologier, har en diuretisk effekt, vilket minskar puffiness.

I reproduktionssektorn reducerar Speman viskositeten hos spermier, ökar aktiviteten hos spermatozoa, intensifierar deras bildning.

Förutom att direkt påverka reproduktionssystemets organ påverkar det också de nervcentraler som styr processerna i samband med den manliga sexuella funktionen. Effektiva komponenter påverkar kvaliteten och varaktigheten av samlag. Således bekämpar läkemedlet fullständigt mot negativa processer som kan påverka människors hälsa i allmänhet och fruktbarhet i synnerhet.

Indikationer och kontraindikationer

Läkemedlet tas med sådana problem i människors hälsa:

 1. oligospermi och associerad med manlig infertilitet (en liten mängd utsöndrad sperma);
 2. hyperplasi av prostata (godartad);
 3. lågmotorisk aktivitet hos spermier
 4. låg sædviskositet.

Kontraindikationer för användning av Spemane är förknippade med individuella manifestationer av allergi mot komponenterna i läkemedlet. Dessutom, allvarlig sjukdom i hjärt-kärlsystemet, hjärnan, urinvägarna - detta är anledningen till ytterligare samråd med läkaren om säkerheten att ta ett sådant läkemedel. Upp till 18 år kan detta verktyg inte användas.

Applikationsfunktioner

När man talar om Speman beror läkemedlets tillämpningsmetod direkt på patientens diagnos:

 1. prostata dysplasi: 2 tabletter 2-3 gånger om dagen, minska sedan gradvis dosen.
 2. oligospermi följt av manlig infertilitet - 2 tabletter två gånger om dagen, i 4-6 månader.

Det finns bevis för att samtidig applicering av Spemann och Tentex Forte hos patienter med oligospermi ökar effektiviteten av behandlingen.

Hur man tar Spemane - löser den behandlande läkaren. Han väljer systemet, och det är troligt att det under behandlingsperioden kan justeras, beroende på de resultat som uppnåtts. Ändra inte dosen av läkemedlet Spemane själv - behandlingsförloppet rekommenderas av läkaren, det är farligt att bryta mot, trots alla påståenden att produkten på en naturlig växtbas är nästan säker.

Biverkningar och överdosering

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Läkemedlet Spemann-biverkningar kan orsaka i form av en allergisk reaktion vid individuell intolerans av någon del av tabletterna.

Det är möjligt att i vissa patienter kan det finnas reaktioner från nervsystemet, uttryckt i svaghet, yrsel.

Officiellt har fall av överdos av detta läkemedel inte registrerats. Om dosen har överskridits och patienten börjar utveckla ångestsymtom (det kan vara kräkningar, svaghet, hudutslag), är det nödvändigt att sluta använda läkemedlet och utföra symptomatisk behandling.

Alla manifestationer som kan vara biverkningar eller symtom på överdosering ska rapporteras till läkaren. Om patientens tillstånd plötsligt försämras måste du ringa en ambulans.

Expertrecensioner

Specialister som förskriver Spemane till sina patienter markerar positiva förändringar i människors hälsa.

Många recensioner tyder på att symptomen på prostatit blir mindre uttalade, ökningen av sexceller - mer intensiv och stabil, ökar sexuell lust. Många patienter upplever en förbättring av erektionen.

Å andra sidan finns det också mindre positiva recensioner. Vissa experter uppmanar att inte överväga detta botemedel en panacea och glöm inte att detta bara är ett biologiskt tillskott. Ibland associerar läkare förbättringar i den reproduktiva sfären, inte med själva läkemedlets handling, utan med den psykologiska stämningen hos mannen själv, hans självföreslag på grund av förtroendet för läkemedlets effektivitet.

Vid allvarliga misslyckanden i människans hälsa kan denna beredning inte medföra märkbara framgångar i behandlingen. Dessutom finns det alltid risk för biverkningar från någon av komponenterna, och det finns ett stort antal av dem i Spemane.

Patientrecensioner

Det finns många recensioner av Speman drog från män, liksom deras sexuella partners.

Vissa patienter berättar att spermogrammet började förbättras vid behandling. Andra delar sin framgångsrika erfarenhet, när resultatet visas - en efterlängtad graviditet börjar.

Män noterar ökningen av erektilfunktionen, i samband med vilken den psykologiska sidan av förhållandet med partnern förbättras och självkänsla.

Till salu finns förberedelser med ett namn, men utgiven av olika tillverkare. Den ursprungliga originalversionen är indisk produktion. Sådana tabletter har som regel mer positiv feedback än deras analoger av rysk eller annan utländsk produktion.

Tiden för vilken effekten inträffar indikerar patienter olika. Någon har tillräckligt med månad att ta drogen, någon tar det i ett halvt år. Resultatet beror på de initiala uppgifterna för de män som var före behandlingen.

Men kostnaden är relativt låg, så ekonomiskt är denna behandling vanligtvis inte svår.

Patienter noterar också att effekten av behandling med örtberedning kan vara väldigt instabil.

Användbar video

Hur man ökar aktiviteten hos spermatozoa genom folkmetoder:

Medicin på basis av plantor, utvärderar många patienter mycket, eftersom de är tillverkade av naturliga komponenter med minimal tillsats av kemiskt syntetiserade komponenter. Men helt beroende av sådana droger rekommenderas inte, eftersom de har en mjukare och långsammare åtgärd. Allvarliga patologier i något organ kräver intensiv terapi, som inte kan utföras med hjälp av biologiska tillskott. Användningen av dessa läkemedel samtidigt med grundläggande terapi eller med mindre hälsoproblem kan emellertid ha en positiv effekt på fysisk och psykologisk hälsa.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Speman

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/03

 • Latinska namn: Speman
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Kombination av ämnen
 • producent: Himalaya Drug, Indien

struktur

1 tablett Himalaya Speman är: pulver Salladsfrön och bönor av sammet - 16 mg vardera, knölar manlig orkester - 65 mg, frön long-leaved astrocant 32 mg; av mosaikguld (suvarnavanga) - 16 mg; extrakt: frukt skurkar av krypande, rötter Argir vacker, stjälkar netchattering - 32 mg vardera Pearl Parmelia thallus 16 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten är: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, magnesiumstearat, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Typ av problem

Tabletter av brun färg för 100 st. i en polyetenflaska.

Farmakologisk aktivitet

Drogen Spemant av vegetabiliskt ursprung. Minskar urineringstörningar och stagnation vid hyperplasi av prostata godartad karaktär.

Drogen stimulerar spermatogenes, sänker viskositeten hos spermier och ökar rörligheten hos spermier.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Datainsamling är omöjligt eftersom drogen är en komplex åtgärd.

Indikationer för användning

 • vid symptomatisk behandling hyperplasi av prostata godartad genesis;
 • saktning av spermierotilitet
 • oligospermi.

Kontra

Biverkningar

Det kan finnas allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning av Spemane (Metod och dosering)

Hur tar man drogen? Använd 2 tabletter tre gånger om dagen, följt av en jämn minskning av dosen. Anvisningarna för Spemann indikerar den behandlingen i fallet med oligospermi spendera upp till sex månader.

överdos

interaktion

Samtidigt möte med Tentex Forte ökar effekten av behandlingen.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

När temperaturen observeras från 10 till 30 ° C, på en torr plats, borta från barn.

Utgångsdatum

analoger

Spemane eller Spemane Forte - vilket är bättre?

Spemane Forte är avsedd för behandling impotens Hos äldre män, medan spemane har en effekt i stagnation med prostatit, förbättrar spermatozoas kvalitet och funktion.

Recensioner av Spemane

Det finns läkares recensioner om Spemane, som en förberedelse som nästan dubblerar antalet aktiva spermatozoer. Ofta föreskrivs det av andrologi på prostatit och adenom, eftersom piller underlättar urinering.

Spemane är också effektivt för män infertilitet. Det finns många recensioner om drogen Speman från de kvinnor som hjälpte till att bli gravid. Deras män tog medicin för att förbättra spermiermotiliteten. Många människor kallar fördelen att läkemedlet är växtbaserat.

Pris Spemana, var du kan köpa

Pris Spemana i Ryssland är från 235 till 299 rubel. för 100 tabletter, i Moskva kan du köpa för 235 rubel.

Att köpa Speman i Minsk är inte möjligt, det är inte tillgängligt på apotek, men du kan köpa i Ukraina - kostnaden för drogen från 72 till 84 UAH.

Speman

Anvisningar för användning:

Speman - den kombinerade växtbaserade preparat med antiinflammatorisk, stimulerande spermatogenes, förbättra mikrocirkulationen prostatotropic effekt som används vid behandling av benign prostatahyperplasi och spermatogenes störningar.

Utformningsform och sammansättning

Speman frigöringsdoseringsform - tabletter: Runda, bikonvexa, Färg - från mörkt till ljust brun med stänk (100 st i plastflaskor, en flaska i en kartongförpackning.).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • Arguire är vacker (i form av ett extrakt av rötter) - 32 mg;
 • Long-leaf astringant (i form av ett fröpulver) - 32 mg;
 • orchisman (i form av ett pulver av knölar) - 65 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • ankare krypande (i form av fruktkstrakt) - 32 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett extrakt av thallus) - 16 mg;
 • Slaktnät (i form av ett extrakt av stjälkar) - 32 mg;
 • mosaikguld (suvarnavang) - 16 mg.

Ytterligare komponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, natriumkarboximetylcellulosa, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi (symptomatisk behandling);
 • minskad rörlighet hos spermier
 • oligospermi.

Kontra

Kontraindikation för användning av Spemann är förekomsten av överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Spemane tabletter tas oralt.

Rekommenderat mottagningssystem:

 • Godartad prostatahyperplasi: 2-3 gånger om dagen för 2 tabletter (i framtiden reduceras dosen gradvis);
 • oligospermi: 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 4-6 månader.

Biverkningar

Allergiska reaktioner (möjliga).

Särskilda instruktioner

Innan Spemann appliceras, liksom i fall av okarakteristiska symptom, är det nödvändigt att konsultera en specialist.

Droginteraktioner

Effektiviteten av oligospermia-behandling ökar den kombinerade användningen av Spemann med Tentex forte.

Villkor för lagring

Förvara på ett torrt ställe otillgängligt för barn vid en temperatur av 10-30 ° C.

Hållbarhet - 3 år.

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Hos 5% av patienterna orsakar antidepressiva Clomipramine orgasm.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

Under livet producerar den genomsnittliga personen två eller flera stora salivpooler.

De flesta kvinnor kan njuta av att överväga sin vackra kropp i spegeln än från kön. Så, kvinnor, strävar efter harmoni.

Enligt WHO-studier ökar en daglig halvtimalsamtal på en mobiltelefon sannolikheten för att utveckla en hjärntumör med 40%.

Enligt många forskare är vitaminkomplex praktiskt taget värdelösa för människor.

När älskare kyssar, förlorar var och en av dem 6,4 kcal per minut, men de byter nästan 300 olika bakterier.

Alla har inte bara unika fingeravtryck, men också språk.

För att kunna säga även de kortaste och enklaste orden använder vi 72 muskler.

Människans mage klarar sig väl av främmande föremål och utan medicinsk ingrepp. Det är känt att magsaft kan lösa upp även mynt.

Mänskliga ben är fyra gånger starkare än betong.

Karies är den vanligaste smittsamma sjukdomen i världen, som även influensan inte kan konkurrera med.

Vikten av den mänskliga hjärnan är cirka 2% av den totala kroppsvikten, men den förbrukar cirka 20% av syret som kommer in i blodet. Detta faktum gör människans hjärna extremt mottaglig för skador orsakad av brist på syre.

Människor som är vana vid regelbunden frukost, är mycket mindre benägna att lida av fetma.

Enligt forskningen har kvinnor som dricker flera glas öl eller vin per vecka en ökad risk att utveckla bröstcancer.

Salvisar är ett ryskt läkemedel mot diskriminering mot olika sjukdomar i muskuloskeletala systemet. Det visas för alla som aktivt tränar och tiden från.

Spem för män: bruksanvisningar för behandling av prostatit

Spem skapas av tillverkaren på grundval av växtkomponenter, på grund av vilka det utövar antiinflammatoriska, decongestanta och diuretiska effekter på vävnadsceller. Detta högaktiva medel är ordinerat som en del av behandlingen av akut och kronisk inflammation i prostata.

Speman män förbättrar erektion sedan hans upptagande en minskning i tröskeln retbarhet av de sexuella centra, och normaliserar utlösningen processen, stimulerade spermatogenes, elimineras den befintliga stagnation i prostatakörteln, ökad aktivitet och hastigheten för förflyttning av spermier. Läkemedlet tar också bort puffiness i epitelet, reducerar smärtssyndromet.

När du skapar läkemedlet är det inte skadligt för människors hälsa.

I sammansättningen av denna medicinering finns närvarande komponenter av naturligt ursprung i en mängd av 9 st. Det extrakt, frön, frukter, pulver och extrakt från roten hejda följande anläggningar: orkidéer manliga asterkant longifolia, sallad kompass, sammet bönor kliande, mosaik guld, argireya vackra, Tribulus, leptadeniya nät, Parmelee Pearl.

Spemane visas i diagnosen prostatit av olika grad av försummelse. Vid första etappen av prostatahyperplasi av godartad etiologi bidrar drogen till att minska organets storlek och förbättra urinflödet. Detta eliminerar i sin tur obstruktiva och irriterande symtom på sjukdomen.

På grund prostatotropic effekter, hög effektivitet när det gäller att återuppta parnings funktion och fertilitet hos patienter med kronisk prostatit Speman vunnit bred popularitet som ett profylaktiskt mot prostatacancer återfall.

Dessutom används detta läkemedel för problem med sexuell kraft, erektion och låg spermieantal hos män.

Under testningen av Spemann tabletter fanns inga fall av biverkningar, men läkemedlet bör inte tas till de personer som är allergiska mot läkemedlets komponenter. Därför, innan du köper läkemedlet, måste du bekanta dig med dess sammansättning och noggrant studera bruksanvisningen.

Under alla omständigheter ska du inte ta p-piller ensam utan att ordinera läkaren, vilket ökar den otillåtna rekommenderade dagliga dosen.

Detta läkemedel demonstrerar hög effekt hos sjukdomar hos den manliga sexuella sfären: prostatit, prostatisk dysplasi, infertilitet, sexuell dysfunktion.

 • Speman. Tilldela 2 tabletter 2 gånger om dagen;
 • Spemane Forte skiljer sig från Sperman i närvaro av alkaloider i rötterna av Rauwolfia serpentin. Mottagningens gång är liknande.

Övning visar att Spemane är effektivare för behandling av prostatit.

Formutsläpp: preparatet tillverkas i form av tabletter av 100 st. i flaskan.

Speman i prostatit: hur man behandlar läkemedlet och vad är analogerna

Den inflammatoriska processen i prostatakörteln kallas prostatit.

Denna sjukdom diagnostiseras idag ganska ofta bland patienter i olika åldersgrupper och kan vara akuta såväl som kroniska.

För dess behandling används ett stort antal olika läkemedel, men inte alla läkemedel visar hög effekt av kampen mot prostata sjukdom.

Ett av de mest effektiva läkemedlen, som skapats på grundval av växtkomponenter, är läkemedlet Spemann.

Spemane med prostatit förskrivs uteslutande av en kvalificerad specialist efter diagnos av patienten och leverans av aktuella analyser.

Det finns sådana system för att ta emot Spemann:

 • När man diagnostiserar en manlig hyperplasi av prostata bör den godartade typen av p-piller dricka 2 st. 2 gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen bestäms av en specialist och varierar inom 16-24 veckor. Vid den följande tiden ska dosen sänkas, vilket ger en underhållsnivå.
 • När man konstaterar närvaron av en representant för det starkare könet av infertilitet, tas läkemedlet 2 tabletter 2 gånger om dagen. Mottagningens gång är densamma.

Med användning av ett mycket effektivt växtbaserade ingredienser i kompositionen, p-piller hjälper till att minska inflammation och svullnad av prostatan epitel, leder detta till en minskning av urinblåsan och urinelimineringsproblem. Dessutom kan medlet förbättrar processen för spermatogenes, ökar aktiviteten av spermier, sädesvätska kondensering, som i allmänhet förbättrar patientens tillstånd.

Priset för Spemane i olika apotek i landet varierar mycket: från 700 rubel till 1200 rubel per 100-tablettflaska.

Liknande i komposition och grad av effektivitet i kampen mot prostatit är sådana läkemedel som Tentex Forte och Himkoline. Men Spemant Forte skiljer sig något från Speman i sin sammansättning, som redan nämnts ovan.

Nästan alla recensioner om Speman-läkemedlet är positiva. Många patienter noterar läkemedlets höga effektivitet i kampen mot prostatahyperplasi, prostatit och sexuella problem.

Här är några liknande exempel:

"Maka blev utnämnd till Speman för korrigering av spermogramindex. Patologiska spermatozoa detekterades 75%. Han tog drogen 2 tabletter 3 gånger om dagen i 2 månader. Och redan på kort tid visade det upprepade spermogrammet förbättring av resultaten av livskraften hos spermier och en minskning av antalet deformerade individer. Och efter en stund blev jag gravid. "

"Min man utsågs till Speman. Efter 2 månader att ta drogen passerade jag spermierna för analys - resultaten förbättrades väsentligt. "