Huvud
Skäl

Mänskräm XXL Livslängd

I tonåren, när jag började förstå vad som hände, började komplex om storleken på hans penis, ja, han var 5 centimeter, men inte 18-19 som kamrater. Kort sagt var jag blygsam 11,5 cm. Jag utvecklade komplex som påverkade både arbete och relationer med kvinnor. Relationen var, men på grund av mina erfarenheter och blyghet fick jag inget i sex. I allmänhet led jag länge och bestämde mig sedan för att gå till doktorn. Samma, övertygade mig om att detta inte är ett sådant problem, och rekommenderade att prova på en kräm för att öka penis. Nu är de, tack Gud, en stor mängd, välj - jag vill inte! Jag försökte mycket, men det fanns ingen effekt, det svällde på något sätt, men efter ett par timmar minskade allt igen. Jag överlämnade mig en stund, då började jag leta efter det och kom över på toppen av livet. Används någonstans ungefär en månad, såg resultatet, och jag fortsatte. Under hela användningsperioden har min penis ökat till 17 cm. Jag tror inte ens på mig själv. Tjejer började hänga sig på mig, det är förmodligen på grund av storleken, snarare började jag utstråla självförtroende. Jag kommer att köpa det igen, priset är rimligt.

Vad är grädden av tro

Denna kräm är inte bara avsedd att öka sexuellt kön, men också för att förbättra sexuell funktion och öka självförtroendet. Idag, faktiskt många liknande verktyg, men det här är det enda som hjälpt mig. Vissa metoder leder allmänt till allvarliga konsekvenser, så jag rekommenderar inte att experimentera starkt. Det är bättre att använda något som redan testats. Jag läste att jag, liksom andra män, inte var allergiska eller beroendeframkallande. Resultatet är ganska långsiktigt. Och allt detta tack vare en naturlig och perfekt matchad komposition. Såvitt jag vet är kräm på marknaden inte lång, men män från hela världen talar redan om det.

Manlig grädde XXL Power Life

Den moderna marknaden är bokstavligen full av alla slags medel, utformad för att lösa ett av de största manliga problemen: att öka storleken på den manliga penisen. Ett sådant medel är XXL Power Life-kräm. För tiden för dess existens har denna produkt blivit populär bland konsumenterna, som bara talar om det bara positivt.

Är det här ett mirakelbota? För att förstå detta, kommer vi att studera de viktigaste ögonblicken: en sammansättning med en kräm XXL driver Life, recensioner om produkten, dess funktionsprincip, tillämpningsföreskrifter, försäljningsstället och, naturligtvis, du vet hur mycket det kostar. Så, låt oss börja.

Sammansättning av produkt

Grädden för utvidgningen har bara naturliga komponenter i sin sammansättning. Totalt finns det 10 huvudingredienser:

 1. Tistlextrakt är en av huvudämnena i grädden. Det ökar koncentrationen av testosteron, vilket ökar männs sexuella styrka.
 2. Roten av den peruanska vallmo är en användbar växtrediens i drogen, vilket ökar libido och sexuell uthållighet. Med andra ord förvärvar en man förmågan att ha sex tillräckligt länge för att en kvinna ska uppleva mer än en orgasm. Dessutom ökar rotten av denna växt koncentrationen av spermier, vilket gör partnern mer omättlig i sängen. En viktig punkt är att en sådan ökning av sexuell lust inte påverkar funktionen hos andra kroppssystem.
 3. Hornets extrakt är en slags naturlig Viagra. Detta element ökar libido, och förbättrar också blodflödet till penis, vilket ger stenpotential. Förutom en positiv effekt på manliga sexuella förmågor, förbättrar hornets extrakt immunsystemet avsevärt.
 4. Lichen juice extrakt är ett element som ansvarar för avslappnande muskelvävnad och ökande blodflöde. Resultatet av denna effekt är en ökning av storleken på penisens cavernösa kroppar, vilket innebär att könsorganet själv också växer.
 5. Ginger - en annan komponent som förbättrar blodcirkulationen och som ett resultat gör en erektion maximal.
 6. Ginseng är en populär naturlig ingrediens som ger en ökning av penisvävnaden. Dessutom förbättrar ginseng markant metabolism.
 7. Hästkastanje - spelar rollen som naturlig stimulator för blodcirkulationen.
 8. Betain är en komponent som har en positiv effekt på ämnesomsättningen. Förutom denna funktion förhindrar betain också förekomsten av prostata adenom.
 9. Muira Puama - stimulerar produktionen av testosteron, vilket ger en ökning av sexuell lust.
 10. Dimetikon är den enda syntetiska komponenten i grädden. Det spelar rollen som smörjmedel för problemlös applicering av läkemedlet.

Förutom dessa 10 beståndsdelar innehåller den aktuella produkten speciella enzymer som möjliggör enkel sträckning av penisvävnaderna. Det är tack vare denna sträckning att både längden och diametern hos phaloce ökar.

Funktioner av åtgärden

Män måste följa vissa rekommendationer när de använder XXL Power Life-kräm; hur man ansöker det, vi kommer att prata mer detaljerat nedan. Det viktigaste att komma ihåg är att den maximala effekten kommer att uppnås endast om du applicerar grädden och även utför särskilda övningar parallellt. Dessutom bör du vara tålmodig. Resultatet blir inte märkbart bokstavligen nästa dag. Du måste vänta minst en vecka. En fullständig tillträde kan ta en månad (fördelen med ett rör är tillräckligt för denna period). Om vi ​​pratar om dynamiken för att erhålla resultaten, kan vi utesluta följande sekvens:

 • redan i början av andra veckan kan du känna en ökning av din värdighetens känslighet; Dessutom kommer dess längd och diameter att öka med en och en halv gång (ibland kan ökningen vara mindre, allt beror på organismens egenskaper).
 • vid 3: e veckan av användning, dimensionerna av penisen ökar redan märkbart, och den allmänna anatomiska formen av phalosis förbättras också; Resultatet av sådana omvandlingar är förlängningen av samlag (i vissa män ökar medeltiden för kön med 75%);
 • vid den 4: e veckan uppnås maximala resultat - längden ökar med 3-5 cm, diametern ökar också med några centimeter; som en följd - blir en man en sann sexuell jätte, som ger sin partner flera orgasmer åt gången.

Så vi fick reda på principen om produkten. Låt oss nu ta reda på hur du använder XXL Power Life-kräm.

Ansökningsregler

Om man ska tala om sådan förberedelse, som en kräm av människans heta XXL Power Life, är instruktionen på ansökan enkel nog. Du bör göra följande:

 • Först tvätta dina könsorgan och torka det torrt;
 • Applicera sedan en liten kräm på den spända penisen;
 • gnid det jämnt över penis
 • låt grädden blötläggas (för detta måste du vänta ca 5 minuter);
 • gör sedan följande - ta tag i basen av penis med tummen och pekfingret och börja dra ut det, tryck fingrarna från basen till kanten av huvudet;
 • utföra sådana manipuleringar i 10-15 minuter.

Var uppmärksam! Denna procedur bör utföras varje morgon.

Om du inte vill förlänga penis, så att säga, för hand kan du göra det rätt under sex. Applicera bara kräm på penis i en halvtimme före samlag. Att göra rörelser i kön ersätter manuell sträckning. Denna metod är väldigt populär, eftersom den låter dig kombinera affärer med nöje. Det bör dock komma ihåg att denna teknik kommer att vara effektiv om din partner har en smal vagina som kan ge optimal friktion. Naturligtvis, som ett alternativ, kan du ta till analsex, där kompression och friktion kommer definitivt att vara bäst, men världen är inte så många tjejer som är villiga att ta ett sådant steg.

fördelarna av läkemedlet

Bland de främsta fördelarna med grädden är följande:

 • hög effektivitet - du är garanterad att uppnå ett utmärkt resultat;
 • möjlighet att återanvändas - om resultatet efter den första kursen inte uppfyller resultatet fullt ut, kan du upprepa det efter en två veckors paus
 • naturligt - beredningen består av naturliga ingredienser, vilket gör det säkert för nästan alla,
 • hastighet - de första resultaten av ansökan är märkbara efter de första 7 dagarna av kursen;
 • användarvänlighet - genomföra ansökningsförfarandet endast en gång om dagen Dessutom har du möjlighet att kombinera användningen av grädde och ha sex (men för detta måste det finnas vissa villkor som anges ovan).
 • tillgänglighet - kostnaden för drogen är relativt låg, så att alla kan köpa den.

I själva verket är XXL Power Life en rekord bland annat för en liknande åtgärd. Det tar en månad att vända från en man till en riktig hingst. Dessutom, till skillnad från andra litet kända droger, garanterar denna grädde bra resultat.

Eventuella kontraindikationer

Många män kan ha en ganska legitim fråga: Vad är motsatta sidor av kräm XXL Power Life. Vi skyndar oss för att göra dig lycklig! Kontraindikationer för denna kräm är nästan ingen. Säkerheten garanterar en naturlig komposition, vilket bara ger en fördelaktig effekt.

Kom ihåg! Använd medel för att förstora penis med strikt överensstämmelse med instruktionerna.

Naturligtvis kan en grupp män ett sådant botemedel kontraindiceras. Förbudet kan bero på förekomst av allergier mot en av komponenterna i läkemedlet. För att undvika uppkomsten av komplikationer rekommenderas det att bli föremål för ett medicinsk samråd. Det är möjligt att en specialist kommer att kunna hitta dig ett alternativt sätt att öka penisen.

Vad sägs om produkten som folk säger?

Recensioner av många lyckliga par talar för sig själva

I en sådan läkemedelsprodukt som kräm av manlig Hot XXL Power Life är recensionerna ofta positiva. Många medlemmar av det manliga könet (och i alla åldrar) bekräftar att använda Power Life de kunde utöka sin fördel i två, tre eller till och med 5 cm. Ett intressant faktum är att den här krämen prisas även av kvinnor. Många av dem hävdar att deras killar och män blev riktiga monster i sängen (på ett bra sätt).

Naturligtvis finns det ett antal negativa recensioner där människor säger att grädden inte hjälpte dem på något sätt. Men frånvaron av effekt kan förklaras av tre faktorer:

 • kroppens egenskaper;
 • fel i ansökan
 • köp av ett förfalskat läkemedel.

Det vanligaste problemet är det senare. Det här är därför vi kommer att överväga en annan viktig punkt som bör övervägas om du väljer att köpa XXL Power Life-kräm: där du kan köpa ett äkta läkemedel.

Rekommenderade inköpsställen

Tyvärr attraherar den överdrivna populariteten hos produkten ofta charlataner. Krämen i fråga är inget undantag. Många bedragare tenderar att tjäna pengar på människors önskan att bli av med komplexa. Därför genomför de förfalskningar som liknar den verkliga produkten, men ger inte några resultat, och ibland gör det ännu mer skada.

OBS! För att skydda dig från inköp av ett farligt hantverk rekommenderas att du endast beställer XXL Power Life på den officiella hemsidan.

Också lämpliga butiker som har licens för att sälja den här produkten. Innan du köper är det värt att kontrollera informationen från online-resursen som säljer grädden XXL Power Life; instruktioner, videor och foton på andra webbplatser - allt detta kan hjälpa dig att välja leverantör som säljer dig till det verkliga läkemedlet. Du kan också identifiera bedrägerier genom att noggrant analysera följande punkter:

 • effektivitet - om webbplatsen lovar dig på lång sikt på en vecka, så bedrar den blatant dig (det maximala resultatet uppnås efter en månad);
 • Appliceringsregler - Applicera grädden endast en gång om dagen. Om webbplatsinstruktionen kräver fler applikationer är det redan något fel.
 • Kostnaden - om den är för hög eller för låg, kan du stänga sidan på ett säkert sätt (en sådan resurs kommer definitivt att sälja dig en surrogat).

Tala om kostnaden. I en produkt som XXL Power Life-kräm är priset 990 rubel. Avvikelser på 20-30 rubel (både stora och små) är tillåtna. Dessutom kan webbplatsen utföra en aktie, men information om denna åtgärd måste vara närvarande.

slutsats

Sammanfattningsvis alla ovanstående kan vi dra slutsatsen att kräm XXL Power Life är ett verkligt effektivt verktyg för att öka penisens storlek. Med detta läkemedel kan du uppnå bra resultat på relativt kort tid. Applicera grädden är mycket enkel; Ibland kan effekten förbättras genom kön (vilket är en särskild egenskap hos denna farmaceutiska produkt). Cremen har många fördelar och är praktiskt taget säker. Det är emellertid ofta förfalskad, så det rekommenderas att endast välja beprövade resurser för inköp. Tro mig, om du kommer att vara försiktig när du köper och tillämpar reglerna under kursen, kommer du att uppnå sådana resultat att du inte kommer att känna till reträtt av kvinnor. Allt är i dina händer. Vidta åtgärder!

EREKTSIYA.RF

detaljer om läkemedel, preparat och tabletter för behandling av erektil dysfunktion

Testkräm XXL Power Life (recension utan censur)

Långtids test av XXL Power Life cream. Sammanfattar resultat och resultat.

En liten anmärkning, för dem som glömde hur allt började. På marknaden fanns en nyhet en kräm för att öka penis storlek XXL driver Life håller reklam som utan kirurgi, absolut någon människa kan öka storleken på deras värdighet med 3,5 cm i 2 veckor eller 5 cm per månad.

Jag är en man med rimlig bedömning, men jag tror inte att det är korrekt att skylla någon för någonting, utan att testa det på mig själv. Eftersom det var bestämt att testa i 4 månader, denna kräm i "strid", desto mer är jag en övning NUPER.

Teststart: 05/20/2015. Det köptes 4 paket med XXL Power Life-kräm för testet. För att beställa grädden Power Life XXL var enkelt, är reklamen fortfarande bländande i Yandex. Men jag beställde det speciellt från den officiella webbplatsen (länken är dold)

Reklam av grädde xxl livslängd i Yandex

Jag säljer denna grädde till alla som inte är för lat, det visas helt klart av den tredje annonsen:nnoch XXL Power Life.

Hitta riktiga recensioner om kräm XXL Power Life kan inte ens försöka, jag sökte, överallt zakazuha, alla recensioner skrivs för pengar och en kopia. Du kan betrakta min feedback som verklig, eftersom jag använde 4 rör av denna kräm och jag har något att dela med dig.

Tänk på att jag genomförde en klinisk prövning. Det är faktiskt själva "skyldige" testet. Foto av grädden XXL Power Cream, fortfarande gammal design, tk. köpt för mer än 3 månader sedan, då designen av röret byttes till en ny.

Så vad vi har i början av penis, 16 cm i upprätt, 5 cm i vila och volymen av 4,5 cm. Efter 3 månader för att använda det som tillräckligt 4 paket grädde XXL driver Life, eftersom det är endast 80 ml. Förstärkningen var 5 mm i längd och 3 mm i omkrets. Tillverkaren ljuger nästan inte, han förvirrade bara centimeter med millimeter. Inte en grädde ger dig en "magisk" ökning på 5 cm.

Och också en viktig punkt att jag inte bara använde grädden, men kombinerar dess användning med jelk (mer detaljerat om vad som är jelqing som referens). Egentligen hela ökningen, som jag anser det vara hans fördel.

Cream XXL Power Life - en skilsmässa på global nivå, Det är uppenbart att en stor summa pengar tilldelades reklambolaget. Som det senare fastställdes, produceras denna grädde vanligen på grundval av vattenbaserat smörjmedel, råvaror köps från Kina. Det verkliga kostpriset för denna kräm är inte mer än 500 rubel per liter, det här är ett underhållande företag med lönsamhet på mer än 800% =).

Så min slutsats är att jag köpte den dyraste i sitt liv smörjmedel för sysselsättningen (i deras kemiska sammansättning påminde mig om den välbekanta vaselin) - 4x990 = -3960 rubel, att jag skulle spendera för att köpa en extender mellanprissegmentet.

Efter det, för de som går längre för att leta efter recensioner, gjorde jag ett urval av recensioner av personer som faktiskt köpt denna kräm, som jag.

Med respekt, Anonym, som förlorade 4000 rubel för dig.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att hjälpa dig att inte göra misstag.

XXL Power Life, kräm för män

XXL Power Life - stärker blodfyllning och erektion. Kombinationen av ashvagandha och barberry, som finns i kräm, gör den till en av de mest kraftfulla manliga stimulanserna. Krämen har genomgått kliniska studier, och dess effektivitet har bevisats laboratorium.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Inte särskilt nöjd med min martyrs storlek, men bestämde sig för att inte agera kardinalt och prova Power XXL. I form av ett kärleksspel gnidade jag gelen i upprätt. Efter 4 veckor var det redan ett märkbart tillägg på 2-3 cm. Inte för mycket, men jag missades)

Jag har en normal storlek. Jag beställde grädden för att kontrollera om han kunde göra sex lång.
Under den första veckan kände jag mig inte några förändringar. Sex varade inte mer än 20 minuter. Då, någon gång insåg jag att under inkörnings spel det värms, blir därmed erektion även luchshe.Oschuscheniya cool, även hans fru sade att i sängen jag blev friare och självsäker.
Inte odlad, men kön är nu 2-3 gånger längre. Vad jag kan säga är glad. Kompositionen är normal, det finns inga kritiska komponenter.

Jag använder ett par gånger i veckan, för jag tror att den vanliga användningen av resultaten inte kommer att ge, när det gäller att öka storleken, jag menar, så jag översätter inte grädden förgäves, men använder den bara när det är nödvändigt. Och medan det inte fanns någon negativ, blev närheten ljusare, mer varaktig.
Krämens storlek påverkar endast indirekt på grund av ett skarpt flöde av blod till vävnaderna. Känns som ett normalt stimulerande smörjmedel, som säljs i intima butiker, samma bränning och en liten termisk effekt, men mycket mjukare, så trevlig. Eftersom allt här på naturliga ingredienser, en stark och skarp effekt, har jag inte känt ens gång, så det blir inte van vid det, och det kan inte vara. Före användning rekommenderar jag starkt att du skickar ett känslighetsprov, kroppen kan reagera och allergier. Sammansättningen, även om den är naturlig, men kan vara någonting. Jag gjorde det, applicerade först till ett litet område och väntade 10 minuter, inte huden rodnad och klåda uppträdde inte.
Omedelbar grädde ger inte, du behöver minst 20-30 minuter, så att den absorberas ordentligt och bara då finns det en känsla av värme. Jag lägger fem, som ett alternativ till tabletter - utmärkt.

Om gelén läste jag på Internet och bestämde mig för att försöka. För att se resultaten var det nödvändigt att visa tålamod - de verkade bara ungefär en månad senare, men de var - 1 cm tjock och 2 i längd. Jag är nöjd, jag beställde ett annat rör, jag fortsätter att använda den.

Jag tog preparatet XXL Power Life på grund av dess sammansättning och funktioner - utan placeringselement i det periodiska bordet och utan konsekvenser för kroppen.
Krämen förbättrar blodcirkulationen i bäckenet, stärker blodflödet till de högra organen, resultaten är bara en stenuppställning, mycket svårare än tidigare, kön har blivit lång och är inte längre rädd för att besvikna min flickvän. Verkligen blev längre och något tjockare, på bekostnad av blodcirkulationen, har "sessioner" varit väsentliga, gånger i ett halvt och ett minimum, nu från kön, det maximala nöje för mig och min fru.

Den viktigaste effekten uppskattades av min fru, men när jag köpte det här läkemedlet hörde jag från hennes enda förlöjning, hon sa att det skulle vara bättre att spendera pengar på blommor)))
Jag har aldrig haft så starkt "rör", visuellt blivit längre, utan att ha något i ögonstoppet, blodcirkulationen är markant förstärkt respektive en erektion ibland med den.
Ingen beroendeframkallande effekt, du kan säkert svettas på gammalt bränsle och utan att spendera nätterna!))

Tja, 4 cm i plus - här böjde tillverkaren. Det maximala jag har blivit - det här är plus 1 cm med en sträcka :))) och sedan i två månader med systematisk tillämpning. Det här är långt men i diameter ökade det verkligen.
Det handlar om de naturliga komponenterna som ökar tillväxten av cavernösa kroppar.
I kön har mycket förändrats. Röret är bara sten), jag kan hålla i regionen i en timme, ingenting faller och blir inte mjukare. Jag är förvånad över hur exklusivt naturliga komponenter kan fungera så effektivt.

XXL förklaras som en multifunktionell grädde som inte bara fungerar i riktning mot tillväxt utan också avgörande frågor med manliga möjligheter när det gäller kön.
Har gått eller har ägt rum månadsvis, kvarstår kräm i ett rör, jag ska regelbundet göra eller göra profylax. I händelse av tillväxt - det är bara synligt under stående, fruen är glad och jag är glad :) Men uthållighet i sex har vuxit många gånger, för en timme blir vi kär och allt är is! Stoiden är stark, inte som tidigare. Och känsligheten har ökat, så att känslorna av kön är helt enkelt förtrollande.

Jag var väldigt glad med gelen, jag köpte den för att stärka styrkan. Problem påbörjades för några månader sedan, så jag köper Viagra med en gång, för att vara ärlig, är det läskigt att omedelbart stoppa dig själv med kemi. En gel är naturlig och säker, förutom att den fungerar externt, behöver du inget inomhus. Jag lägger gelén efter duschen på en torr och ren hud, det gör jag dagligen, oavsett om jag ska träffa en partner eller inte.
Även om jag har märkt ett mönster som mötena började hända oftare, jag tror att detta bidrar till gel. När den appliceras är det viktigt att fördela gelen på huden, på de platser där gelen kände jag starkt långt kyla ett par gånger, hade att tvätta bort, tydligen har jag alltför känslig hud, nu anpassa sig och kan appliceras i tunna skikt. Flera gånger tillfogat omedelbart före samlag, sade partner som det var en speciell smörjmedel, obehag och klåda hon var inte ens tvärtom sagt att känslor blir mer akut.
Gel perfekt hjälpte mig att klara av inre klämmor, storleken förstod naturligtvis inte, men erektionen blev längre och mer resistent. Jag planerar att beställa gelén igen.

Jag smeder med min penis 2-3 gånger om dagen, några dagar jag saknar helt, glömmer jag. Själva processen med att applicera grädden mig lite irriterande, från utsidan ser jag dum ut. I 2 veckor såg jag inga resultat, förutom att erektionen blev starkare. En månad senare växte min penis med 1-2 cm, inte mer. Naturligtvis mäste jag inte sin ursprungliga storlek, så jag kan fel. Hustru säger också att det i det "aktiva" tillståndet verkar mer, i den avslappnade samma. Krämen klämmer inte på huden, gör den inte kladdig eller fet. I allmänhet, allt detsamma, som bara smorde ut med vatten. Vid urinering påverkade inte XXL Power Life. Sammansättningen verkar vara naturlig, fruen sa att det finns extrakt av växter och bär. En liten ökning är, men så att det omedelbart vid 5-10 cm, som tillverkaren skriver om det, hade jag inte det. Förmodligen verkar varje grädde individuellt på en organism, denna variant srednenky. Han försökte, kontrollerade sig, tills han hade en speciell glädje.

Gel för ökning beställd rent för skojs skull, från hans fru dolde hans avsikter, han använde dem tyst. Produkten luktar inte någonting, eller jag luktar inte det. Oljig film eller klibbighet efter sig själv lämnar inte, det absorberas om 20-30 sekunder. Efter den första ansökan kände jag mig omedelbart mycket upphetsad, jag ville ha ett långt kön. Så det var det!
Min fru blev förvånad över att jag i dag inte varade 20-25 minuter, men en timme. Erektion är lång så att kön visade sig kvalitativt! Inte särskilt ökad i storlek, men jag var inte upprörd om detta. Nej, nej, inte riktigt, och jag ville, men den dolda förmågan har äntligen återhämtat sig. Jag applicerar gelen i en månad, min fru tror att jag tar Viagra. Grattis med resultatet!

Jag använde denna gelplats med jelqing övningar, jag fick höra att denna typ av teknik kommer att bidra till att öka min storlek. Jag har gjort det här i en och en halv och jag är ganska nöjd med vad som hände - nu har jag 16 cm istället för 13. Inte en jätte, men det finns ett resultat.

Om vi ​​pratar om effekten på penisens tillväxt från denna kräm, är effekten obetydlig. 1 tub gav mig bara två extra centimeter i längd, och sedan, efter en stund efter att du slutat använda 2cm förvandlats till 1 cm - lite "blåst bort."
Men här är effekten högre än väntat: Jag trodde aldrig att en sådan yttre stimulans kan leda till en kortvarig erektion, det är bara nödvändigt att tillämpa det. Och det handlar inte om framväxande rörelser - en erektion uppstår även om du bara gnuggar lite av penis och lämnar den ensam. Och stigaren är kraftfull. Så mycket blod från den vanliga längtan efter honom innan den inte hällde. I grund och botten på grund av detta växte han upp. Och håller i bekämpningsberedskap är inte mindre än en och en halv och ejakulation leder inte till en "fall", så det finns tillräckligt med uthållighet för det andra samtalet.
Utmärkt grädde.

Särskilda förändringar fungerade inte, men den tillfälliga ökningen i tjocklek efter applicering gjorde mig glad. Speciellt om du tar hänsyn till att de aktiva ingredienserna är vanliga naturliga komponenter, så finns det inga chanser. Effekten är dock tillfällig, men jag förväntade mig inte en annan. Ändå kan en permanent ökning endast göras av en läkare, men här och så passar det ganska.
I princip, om du gnuggar det bra, kommer det ökade blodflödet att ge ett par cm till tjockleken och lite till längden. Själv, kanske inte märkbar, men partnern känner det: skillnaden mellan 17 och 19 cm är signifikant. Men efter kön stoppar allt.
Om du spenderar sparsamt (du behöver inte smita mycket, det växer inte längre), då kommer det att vara länge. Tja, på det här sättet är det möjligt att hylla.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Cream för att öka kraften i XXL Power Life

Fortfarande drömmer om stor?) Denna kräm är en analog av Viagra. Smorde och hjälten på natten.

Pris: 990 RUR

beskrivning

Produkt från kategorin skräppost nummer 1

Ofta erbjuds inte penisförstoring och ökad effekt i skräppost något, närmare det här är bara "lätta pengar på nätet." Utan tvekan är denna fråga orolig för ett stort antal män runt om i världen, någon i större, någon i mindre utsträckning.

Framgången för denna typ av produkter ligger i manlig psykologi. Lusten till perfektionism och massiviteten hos sexuella och pornoindustrin gör att män tvivlar på sig med nästan vilken penis som helst. Om det passar längden, vill jag korrigera volymen, om allt är i ordning med volymen, verkar det vara kort för längden.

Om allt verkar vara i ordning, kanske kanske du inte vill ha en form, eller kanske slutar det för snabbt, och kanske det ser ut som ett erektionsproblem. I allmänhet har varje man något att korrigera med avseende på hans värdighet. Även om detta inte är "kritiskt" i huvudet, som de tror, ​​men det finns en önskan och den sitter på subcortexen.

Och det här är redan en garanti för framgången med försäljningen av sådana varor, när en person har något för någonting, då måste man bara lova att uppfylla det, och varje sekund riskerar en liten mängd.

Vad lovar säljarena "unik kräm för att öka medlemmen XXL Power Life"

Okomplicerat och enkelt. Så "som en man", bara lista vad krämen ger, utan någon av dina "hur och varför". Vem behöver det? Självförtroende män med stor värdighet säger inte mycket, är alltid självförtroende och självsäkerhet.

Reklam med dem är samma, förtroende, storlek, förstärkning, varaktighet, styrka, ökning och energi. Vi kommer inte ens att försöka skriva en sammanhängande text från dessa ord, männen kastar inte ord i ord, men går rakt till punkten. Reklam, suger, balabolstvo, sök, jävla.

100% resultat av vad? Vad är skillnaden i resultatet av 100% av resultatet i 80%? Kommer den alltid stå längst och maximal längd?

Vilken effekt ackumuleras med vanlig applikation? Effekten av produktens popularitet, uppenbarligen har du inget att samla i dina byxor. Vilka är de unika naturliga ingredienserna? Varför inte ange dem? Tja, åtminstone ett löfte är säkert - förbättra erektion och sexuell aktivitet. Redan bra, men inte bekräftad och inte motiverad.

Även om ett par komponenter indikeras i granskningen av doktorn med ett litterärt efternamn Dubrovsky. Det som bara finns i reklamen för XXL Power Life-kräm (det är XXL Power Life) tillsammans med "Institute of Urology of Novosibirsk", det finns institut som behandlar urologiska problem, men det finns inget sådant.

Låt oss gå vidare till kompositionen

Barabaris

Inverkar inte på styrkan och bidrar inte till tillväxten av de cavernösa kroppen som det manliga könsorganet består av. Men Ashvagandha är en intressant ingrediens. Det är både en lugnande och en ökning av styrkan samtidigt.

Naturligtvis är det inte i officiell medicin, men i folkmedicin, särskilt i asiatiska länder, används den ganska ofta. Ökar penisens storlek, d.v.s. Det främjar inte tillväxten av cavernösa kroppar, men kan faktiskt öka sexuell aktivitet.

Tyvärr, som de flesta droger, har han kontraindikationer, som säljaren av någon anledning inte rapporterar, här är de:

Och i allmänhet är komponenten endast användbar om den tas internt, absorberingen genom huden i form av en grädde blir extremt liten, det är bättre att köpa en rot och göra avkok, det blir mycket mer användbart, billigare och mer effektivt.

lignaner

Verkligen har en tonisk effekt på kroppen, men hur mycket det påverkar styrkan, inga studier har genomförts. Bara öka den totala tonen. Allting på dessa "viktiga" argumentlista över användbara komponenter i krämen för att öka styrkan hos XXL Power Life slutar.

slutsats

Ingen av dessa komponenter bidrar heller inte till en ökning i penis, inte för att stärka den eller för att förlänga varaktigheten av samlag. Ja, det tonar upp och har liten effekt på sexuell aktivitet om dessa komponenter absorberas väl genom huden.

För tillfället kan medlemmen förstoras genom kirurgi. Detta är en medicinskt beprövad metod, som i övrigt inte ansvarar för läkare, eftersom det finns risk för att man förlorar sin sexuella funktion i allmänhet.

Och som en analog av en stimulant - kan det väl komma upp.

Pris: 990 RUR

Relaterade länkar

recensioner

Ja det här är bara en dröm, smord och nu har du en lång som Negro +).

Jag finner det här förolämpande!

Den långa är bra. Men hur vet du vilken medlem en svart man har? Var det en upplevelse?

Persiska Shah - Jag köpte, smorde 3 månader för den här kursen, chefen för dem övertalade mig när han ringde mig. Som ett resultat, jag smeder, jag har slutat, en månad har gått. och storleken blev igen som den var. Hittade en webbplats penisbilding och köpte Clemping, inte så länge sedan fick reda på det på webbplatsen penisbuilding.ru. Jag laddade ner versionen av AMD och jag har varit förlovad i 2 månader, växer, läggs 1 cm. Det här är inte i upprätt tillstånd. Jag kommunicerar med Max direkt via e-post, han chews alla frågor, ger råd. Det viktigaste vid ett samtal någon slog inte något ovanför ordern. Och bara rådfrågad vid betalning.

Även utan förtydligande om komponenterna omedelbart är det klart att bluffen. Värdena för värdighet begränsas endast av fysiologi, av vilken natur som har givits. Och där gnuggar du till och med den röda paprikan, kommer ingenting att hjälpa

Så han ökar sin penis, men förbättrar kraften, i det vanliga folket - stigaren.

kan inte bara smita det utan också sträcka det efter att jag smurt det verkar den här krämen hjälper till att sträcka penis

Krämen, tack Gud, har inte bortskämd någonting för mig. Men det hjälpte inte heller. Unga var också dumt

Tja, tekniker för att öka penis är inte små, men det mesta av effekten är tillfälligt, men det fungerar på samma sätt.

Jag går bättre än propionat, och stigaren kommer att hjälpa till i sporten.

Lyssna, och på mig arbetade detta Power Life XXL. Du smeder i en halvtimme, varefter medlemmen faktiskt beter sig som efter att ha tagit Viagra (jag hade en sådan erfarenhet).
Så åtminstone lite dyrt, men han gjorde sitt arbete för mig (ett par gånger).

killar pozhalyusta sägligt säga hjälp kräm eller enkla ani skurkar och såg denna grädde i min lukt som en bostad Vazilana

Det var en uppenbar effekt, ett par cm tillsattes och blev tjockare. Teoretiker går till skogen försökte inte och säger att det inte hjälper.
Leverans anonym, i.en. kuriren ger ett slutet paket när det inte säger det i det..

Ser inte ut som reklam alls. inte en gång.

Så jag beställde en grädde för att testa hur mycket det är nog om en dag till exempel smälter 2 gånger

Och det finns leverans till Azerbajdzjan. Du kan betala både kontant och online.

Jag är från Tasjkent. Jag vill köpa xxl power life cream. du kan inte skicka

Killar salam, och detta påverkar inte spermier. Säg chesno snälla

På din redan ingenting kommer att påverka, köpa säkert

Jag beställde en grädde 15 dagar sedan)))))

Och vilket resultat

Säg att han verkligen ökar grädden. Jag beställde bara och det kom som om jag gillar en vecka som jag smeder ingenting händer

Hej, jag är från Transnistria! Hur tar jag emot varorna? Och vad är resultatet av denna kräm?

om du vill läka en medlem av köp av ett spektakulärt glas 100% effekt


Hur kan jag använda denna kräm? bara ge en massage tre gånger om dagen, eller något annat arbete där?

Det finns en bruksanvisning inuti.
Faktum är att bara ansöka 3 gånger om dagen och det är det.

Och yak ordentligt namazuvati, på huvudet också?

De fick till och med biverkningar. I ansökan är det skrivet att det inte finns några biverkningar, och före det står det att det kan finnas utslag från ansökan.

Hej, jag har redan beställt ett 2 månaders pass, men jag har inte svaret. Jag kan beställa från Tadzjikistan

Ja, jag vill verkligen drömma det. Jag behöver denna grädde för peneza. Jag vill bli smärta.

Experter säger och huvudet måste gnidas?

beställde, 2-3 dagar senare lovade att leverera. Jag ska försöka, jag känner att jag är knullad, men jag vet inte vart jag ska gå, jag ska försöka följa resultaten obligatorisk. Och då är överallt annorlunda reklamen för denna grädde, ja, jag kommer antingen att bekräfta eller förstöra denna myt.

Hej alla, jag beställde också en "mirakel" kräm nästa dag tog jag kuriren kallar ett möte (jag är från Krasnodar), och jag är nu menzhuyus vet inte vad jag ska göra, alla vaga svar - som har försökt att skriva sanningen. Tack på förhand.

Berätta för mig, det finns en effekt av denna grädde!

Tja och? 14 dagar har gått, hjälpte eller inte?

Hej alla! Denna grädde, en riktig skilsmässa, jag köpte den, även om det inte är något problem med storleken))), men bestämde mig fortfarande om att prova! Mazaz månad, morgon och kväll! Inget gott, inte odlat, blev inte bredare, ingenting. Det är bara en skilsmässa, tänka på dig själv av den typen pengar, en medlem måste växa. ))))))) slösa inte pengar precis på så sätt.

Salam alla såg, beställde en, sedan kallas tillbaka en besalyga tio minuter började vparivat fem krämer, såsom bättre, jag sa att jag bara en! Väckts i två dagar per post, är anonymitet inte är närvarande, på förpackningen efternamn namn och Che beställas i stora bokstäver, och det är via e-post och pochtalena allt går, efter att ha fått paket "uy dialer att besalyge! Maju två veckor, har inte förändrats hur, när smear bränning ! starka omöjligt tror att dessa killar tar ett antal billiga varor som vallen köp och tänker en på tusen, och dessa i sin tur beslutat skötare att gripa Om Ms grädde alla ta råd.! ta in en sex butik är en beprövad plats ansvarar för kvalitet!

Hej alla, det var så jag lovade att avregistrera. Så jag fick grädden den 5 februari och började genast använda den. MEN jag kommer att berätta hela historien, eftersom jag inte vill ta upp ämnet längre. Så, så många gånger jag fångat ögonkräm är också många gånger jag ignorerade honom, även om det var intressant att prova, men inte riktigt lika stor som en liten, väl mig och min flickvän nog.

2 dagar senare fick ett meddelande med antalet deklarationen, och jag gick till posten för att ta emot., Som nämnts ovan 0 anonymitet är det dikteras av antalet deklarationen flicka på posten började fnissa och att förbereda dokument för godsuttag. Krämen själv var packad i ett paket från det "nya mail" För allt på postkontoret lämnade 497 hryvnia. röd och skämd från posten. Han kom till huset, öppnade paketet och började titta på grädde, inga instruktioner och förpackningen var inte bara två rör av transparent grädde. Allt är inte skrivet på vårt, för intresse har översatts till vårt språk och här att det fanns en kräm för män
Anvisningar för användning för framställning av ett tillfälligt botemedel
Bruksanvisning för tillfällig liten påverkan domningar över önskat område att tillämpa och massera försiktigt in i huden tio minuter innan kontakt) Mycket besviken efter att ha läst sedan insåg att krämen appliceras före samlag och används enbart för domningar medlem för att förlänga den sexuella akten, det är allt krämens verkan, och inte att han krediteras med någon form av ökning. Samma dag började han använda. En vecka föll senare igen på vad webbplatsen med grädde endast till andra rum, för att beställa mig att ringa tillbaka, ringa tillbaka i 5 minuter, vilket -Det kvinna igen, ja, då började jag fråga hur man använder det och beordrade skickade 2 rör och vet inte hur mycket hans dagar borde vara nog, hur mycket att sätta och så vidare. Och överraskning, eftersom det fick jag veta att de två rören ska användas för en månad, två gånger om dagen för att tillämpa, och de säger att det är önskvärt före samlag. Då blev jag förvirrad och visste inte hur jag skulle använda den, jag använde det första röret i 10 dagar och det andra röret sträckte sig redan till 20 dagar. I allmänhet finns det fortfarande 5 dagar i en månad.

XXL Power Life - hur man använder, recensioner av män, skilsmässa eller sanning

Cream XXL Power Life på marknaden dykt upp nyligen, men lyckades redan få mycket beröm från män. Experter som har släppt denna åtgärd säger att med daglig användning kan krämen stärka erektionen, lägga till trevliga känslor under samlag, men framförallt - salva gör att du kan öka penisens storlek!

Att tillämpa ett botemedel är enkelt, alla komponenter som ingår i kräm är naturliga och de kan inte skada hälsan. Förvärva drogen helst från beprövade leverantörer - för att inte bli en falsk. Hundratals män har redan försökt grädden och hävdar att det ger dig möjlighet att uppnå orealistiska resultat i en intim mening och känna dig som en riktig kvinnlig erövare.

Hur fungerar botemedlet?

Att döma genom recensionerna tillåter inte grädden att bara öka könsorganet, men ger också förtroende för mannen under sex - och det här är den viktigaste garantin för framgång.

Idag kan du möta många läkemedel för att öka penisen - medan många av dem är uppriktiga skilsmässa, är otänkbara pengar och kan till och med orsaka hälsorisker. Sammansättningen av XXL Power Life-kräm är naturlig, därför är den säker.

Verktyget är komplext och fungerar samtidigt i flera riktningar:

 • stärker erektionen
 • ökar penisens diameter
 • kan du förlänga PA-tiden;
 • ökar längden;
 • gör känslorna under könet trevligare.

Låt oss se vilka resultat som kan uppnås genom att använda detta verktyg:

 • ökar effektivt libido;
 • kan du öka penisens storlek - både i längd och diameter.
 • stärker blodcirkulationen, det är på grund av detta att blodfyllning av de cavernösa kropparna säkerställs, vilket gör att det är möjligt att uppnå en stark och långvarig erektion.
 • tack vare grädden kan en man utföra flera sexuella handlingar i rad, utan att det krävs någon avlastning
 • stärker libido;
 • 6 månader efter regelbunden användning av grädden i 95% av fallen ökar könsorganet;
 • förbättra kvaliteten på kön.

Tillverkaren garanterar att båda parter är nöjda med grädden.

För snabb och tillförlitlig förbättring av styrkan rekommenderar våra läsare att spruta "M16". Detta är en naturlig lösning som komplicerat påverkar orsakerna till erektil dysfunktion. Strukturen i M16 innehåller bara naturliga ingredienser som har maximal effektivitet, tack vare dess sammansättning, är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

Salva komposition

Recensioner på Internet om Power Life XXL positiv. Inte bara ger produkten en utmärkt erektion och bidrar till en ökning av det sexuella organet, det är helt ofarligt. Applicera krämburken någon som vill förbättra kvaliteten på samlaget. Undantaget är människor som har intolerans mot ingredienserna i drogen.

Det är viktigt att: Var uppmärksam på din hälsa. Innan användning för det avsedda ändamålet måste ett prov göras. Applicera grädden på ett litet område av huden, och lämna tills det är helt absorberat. Om inga biverkningar visas - verktyget kan användas säkert. Du måste också noggrant studera instruktionerna - kräm bör appliceras på ett speciellt sätt.

Huvudkomponenten är extrakt från en växt av thailändska ursprung Butea Superba. Det är en växt och säker analog av den berömda Viagra. Men i händelse av krämallergiska reaktioner är takykardi, försämring av allmän hälsa - alla dessa obehagliga symptom som orsakar Viagra, uteslutna.

Butea Superba har följande egenskaper:

 1. ökar blodflödet i vävnader, på grund av vilken kraft och sensualitet ökas ökar libido
 2. har en långsiktig effekt - den positiva effekten kvarstår i upp till en timme efter appliceringen;
 3. stärker känslan av en kvinna - om innan samlaget kommer mannen att lägga en grädde på orgeln.

Dessutom gör krämens sammansättning att du kan använda den tillsammans med kondom. Du kan känna effekten av åtgärden efter 2-5 minuter.

Överväga kompositionen XXL Power Life i detalj:

 1. Hästkastanj, ingefära, ginkgo biloba. Alla dessa ingredienser förstärker blodcirkulationen, varigenom blodet flyter snabbare till könsorganen, vilket ger en permanent erektion. Ökar varaktigheten av erektion, ökar vävnadens elasticitet.
 2. Ginseng, Notoginseng, nål. Öka penisens tillväxt på grund av det faktum att det påverkar cellfördelningen i vävnader, såväl som ämnesomsättningen i dem.
 3. dimetikon. En speciell komponent, som är utformad för att förbättra glidningen, har smörjegenskaper. Silikonkomponenten skyddar också penisens känsliga hud mot skador under sex eller under träning (läkare säger att effekten blir mycket ljusare om du gör speciella övningar för att öka med salva). Gör huden mer elastisk.
 4. Muira Puma. Främjar utvecklingen av testosteron, förbättrar libido, och ger dig också möjlighet att uppnå en uthållig, uttalad erektion.
 5. betain. Förhindrar utveckling av en sjukdom som adenom. Det ökar också metaboliska processer i vävnader.

Manlig kraft kommer tillbaka, om du sparar 7 gram normalt.

Hur ansöker du?

Manlig kräm bör appliceras på ett speciellt sätt - för att uppnå den mest uttalade effekten.

Metoden för "mjölkning" - det är det sätt som det kallas. Övningar bidrar till förlängningen av fibrerna i könsorganets vävnader, medan krämen intensifierar effekten av träningen. För att uppnå ett uppenbart resultat, under träning är det viktigt att bibehålla orgeln i ett semi-exciterat tillstånd.

Så, låt oss överväga tillämpningsförfarandet i detalj:

 1. Det är gott om att applicera en grädde på en orgel, så det är inte nödvändigt att smörja ett huvud.
 2. Vänta ca 3 minuter - produkten ska absorberas fullständigt i huden.
 3. När salvan är helt absorberad, bör mannen ta hand om basen av penis med fingrarna på handen och klämma den ordentligt. Lite vänta - tills du känner en krusning.
 4. Gradvis kommer penis att öka - och uppställningen kommer också att visas. Så snart den når sin topp, släcker vi våra fingrar.

Då måste fingrarna flytta från basen till huvudet. Rör inte på huvudet. I sin tur är det nödvändigt att klämma på penisstammen längs hela längden. Krama kroppen du behöver i 10-15 sekunder - det räcker med. Under sammandrag börjar blodet in i vävnaderna starkare, och på grund av salvets påverkan kommer de att öka i storlek.

Om du utför regelbundna övningar kan du få en uttalad effekt. Penisens storlek kommer att öka, och mannen kommer att lära sig att styra erektionen.

De främsta fördelarna med grädde

Cream XXL Power Life har många fördelar, medan det är helt säkert.

 1. När du använder en salva är det inte nödvändigt att ta droger för styrka.
 2. du kan undvika operation - en medlem med korrekt och regelbunden användning kommer nödvändigtvis att öka;
 3. tillverkaren hävdar att penis kan öka inom 30 dagar från 2 till 4 centimeter;
 4. Även efter att mannen har avslutat kursen, kommer det uppnådda resultatet inte att försvinna någonstans.

Ingredienser för denna grädde, forskare utvalda i flera år. Nu, tack vare salvan, kan du glömma bort sådana obehagliga stunder som en trög, liten penis och löjling från partnerns sida. Även de mest hemliga drömmarna du kan inse, har gått kurs med applicering av en kräm för förstärkning av en penis.

Kontra

Som nämnts ovan skapas produkten endast av naturliga ingredienser, så en människors hälsa kan inte skada.

Undantaget är allergiska reaktioner. Därför måste du noggrant studera läkemedlets sammansättning och att göra ett test: krämen appliceras på ett litet område av huden. Om det efter några timmar med negativa reaktioner på epidermis inte uppenbaras kan verktyget användas utan rädsla.

recensioner

Artem:

Jag har en mycket aktiv fru på ett sexuellt sätt - ja, så att det ibland är irriterande. Jag kan inte ha sex flera gånger i rad, men det räcker inte en gång. Naturligtvis är krafterna i 42 år inte längre detsamma som tidigare. Komplexen började visas, jag ville även hitta mig en annan kvinna, mindre kärleksfull... Men jag älskar min fru, så jag började leta efter en utväg. Jag försökte Viagra - Jag känner mig dålig efter p-piller, vilken typ av sex kan jag prata om! Jag kom över en artikel om XXL Power Life-kräm - jag bestämde mig för att prova det, men det hade inte varit värre ändå. Och vad är förvånande - om grädden smälter en penis direkt före kön - går det med ett knopp! Det är värt en insats, och jag kan älska flera gånger i rad! Personligen märkte jag inte en signifikant förändring i storlek, men min fru är helt enkelt glad! Jag ska beställa ett annat rör... Förresten är grädden mycket ekonomisk, tillräckligt länge.

irina:

Jag köpte denna grädde till min pojkvän - jag älskar honom väldigt mycket, och han är underbar, men storleken är liten, och jag tycker inte om den. Först var han självklart inte särskilt glad, men så snart vi försökte kremchik - han omedelbart bytte ut honom! Han använder dem i 2 månader, tillsammans med en massage (ibland gör jag det - jag säger dig, nya känslor är också användbara), mycket nöjda. Ursprungligen mättes inte dimensionerna, men det är uppenbart att penis har blivit tjockare och längre.

Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

 • Ökad irritabilitet
 • Erection problem
 • Nedsatt urinering

Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT.

Recensioner om mäns grädde XXL Power Life

I vår värld finns exceptionella lyckliga människor som fick födda penis storlek 18-22 cm, vilket ger en anledning till stolthet och ett ökat intresse för kvinnor som är mindre än 1% kan skryta med en sådan gård.

De flesta män har en penis från 11 till 16 centimeter, det är dessa människor som uppmärksammar krämets XXL-livslängd, för det här är en riktig chans att öka penis, reproduktionsorgan. Behöver inte tillgripa plast, använd smarta enheter som extender simulatorer, pumpar, andra hårda metoder.

Manlig grädde utvecklades av forskare inom farmakologi och medicinsk forskning, det här är ett verkligt genombrott och frälsning för ägarna av "shorties".

Effekt av kräm

XXL Power Life har en systemisk effekt på hela människans sexliv, försiktigt och säkert påverkar följande komponenter:

 1. Erection är stabilare, längre, mer tillförlitlig.
 2. Snabbare är spänning.
 3. Penisen tar en stor tjocklek, diametern ökar med 75%.
 4. Sexuellt samlag håller längre tid.
 5. Ökning av sexuellt organ med 5-10 cm.
 6. Ge någon form.
 7. Sex ger mycket mer nöje, penis 2.0 ökar känslan.

Allt detta ger ytterligare effekter som en bra bonus till en förstorad medlem:

 • vill ha mer ofta, mer
 • Fallusen växer i bredd och uppåt, i ett halvt år med stabil användning var tillväxten registrerad hos 95% av konsumenterna.
 • blodcirkulationen blir mer intensiv, blodflödet till könen och könsorganen ökar, så
 • erektil dysfunktion är inte längre ett hot mot dig - styrkan i en erektion för att avundas allting;
 • flera orgasmer per natt utan långvariga respiter
 • en garanti för tillfredsställelse från kräm och sexpartner.

Cream Composition

Man måste inse att naturen inte gör någonting precis som det, som irreversibla konsekvenser.

En liten penis, problem med storlek, erektion kan lösas genom att vända sig till de naturliga komponenterna, när de ansluts vilket verkligen gör en enkel kille till en jätte av kärlek:

 1. Ginseng knölar, notoginseng, nål har en trippel effekt och stimulerar funktionerna i sexlivet. Växtens ursprung av de innehållna ämnena möjliggör celldelning, metabolism och penistillväxt.
 2. Gingerrot, hästkastanj, Biloba Ginkgo har använts i komplexet sedan urminnes tider, eftersom de ökar vitaliteten, cirkulationen av den intima zonen. Kraften trivs med stabilitet, tillförlitlighet, medlemmen sväller till det yttersta, då de kavala kropparna intensivt hälls. Som ett resultat ökar din fallus för glädje och stolthet. Den kemiska strukturen är också växt, ingen industriell kemi.
 3. Muira Puma. Testosteron är det grundläggande hormonet för en mans sexuella liv. Tack vare Muir kommer utvecklingen av "testet" till en ny nivå, den upprätta medlemmen är lång tid.
 4. Betain. Adenom av prostata är inte hemskt för dem som konsumerar betain eftersom metabolism ökar.
 5. Dimetikon är en väsentlig typ av silikon, vilket ger maximal elasticitet, främjar smörjning och förbättrar funktioner i glidande natur.

Krämformeln XXL Power Life är exklusiv och miljövänlig, eftersom varje element i sig är utmärkt, men tillsammans ger den en komplex effekt för ökad potens och storlek.

Den naturliga sammansättningen av alla delar garanterar att varken du eller din lilla vän kommer att skadas, att detta inte är en skilsmässa, utan en överklagande till källorna.

Hur Cream XXL Power Life fungerar på kroppen

Förtroende är nyckeln till framgång i sexuellt liv. Och om du lägger till några centimeter för säker användning av det vanliga organet, som uppträder efter att du använt grädden, kommer din sexpartner att vara glad och få en oförglömlig orgasm.

Hur man applicerar grädden kompetent

Extenders och tabletter - det är ett slöseri med pengar eftersom du kan använda XXL Ström Life - grädde, vilket ger en stadig tillsats av penisstorlek naturligtvis ökar levande vävnader. Senare kommer framsteg inte att "rulla tillbaka", könsorganen kommer att vara så fram till ålderdom. Tidpunkten för samlag är också förlängt.

Vänner i badet börjar omedelbart fråga var man ska köpa samma verktyg.

Instruktioner för användning

Beror på vilka mål du ställer för dig själv:

 1. Öka tiden och styrkan. Före flickans ankomst smörjer du din penis så att produkten har tid att absorbera. En halvtimme är nog. Effekten av grädden kan kännas som en liten stickning, vilket ger extra nöje.
 2. Säkerställa könsorganens tillväxt. Detta kräver en systematisk inriktning. En generös smörjning av din som en ung vän borde vara dagligt i naturen och utförs i samband med träning, mankrämen XXL Power Life fungerar bara på detta sätt.

Det finns inte allt på en gång - det här är livets lag, vilket kommer att bekräftas av någon läkare. Negativ återkoppling på grädden lämnas bara av dem som inte betalar tillräcklig uppmärksamhet åt deras utveckling: de smorde en gång och förväntar sig redan en vinst på en centimeter. Här, som i sport, behövs omfattande klasser. Även steroider ger ingen effekt i gymmet utan träning.

Fördelar med verktyget

De viktigaste fördelarna med drogen:

 1. Kundernas säkerhet är framförallt. Du behöver inte betala för en penisförstoring med din hälsa.
  Mer än någon Viagra, andra afrodisiakum - en erektion alltid på fem med plus.
 2. Inget kirurgiskt ingrepp, bara ett naturligt komplex som gör att du kan lägga ett par centimeter för den första månaden för alltid.
 3. Ingen löjling, kemi och komplexa - leva ett helt liv med din älskade fru och mjuka älskarinna, tillräckligt med energi.

kostnaden för

Vi skyndar oss att lugna dem som tycker att priset på kräm är otillåtet. Nej, vem som helst kan köpa XXL Power Life även med låga inkomster. Du kan beställa det just nu, och din penis kan växa.

Recensioner av XXL Power Life

Kundrecensioner är uppdelade i två partier: en glad, som till efter en lång intensiv träning och användning, medan andra är missnöjda och skriver att denna skilsmässa och bedrägeri.

Denna situation har utvecklats för att XXL Power Life-kräm nyligen är på marknaden för sexvaror, men det är efterfrågan vilket medför avundsjuka av konkurrenter. Gelén är lätt att använda, har en tydlig algoritm för användning och främjar utvecklingen av ditt reproduktionssystem. Den resulterande effekten är fast för alltid på grund av tillväxten av penisens fibrer. Det viktigaste är att strikt följa instruktionerna, tillämpa övningarna, bryta inte mot kurssystemet.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!