Huvud
Strömförsörjning

XXL Power Life (Power Life): kräm för att öka en medlem

Den moderna marknaden är bokstavligen full av alla slags medel, utformad för att lösa ett av de största manliga problemen: att öka storleken på den manliga penisen. Ett sådant medel är XXL Power Life-kräm. För tiden för dess existens har denna produkt blivit populär bland konsumenterna, som bara talar om det bara positivt.

Är det här ett mirakelbota? För att förstå detta, kommer vi att studera de viktigaste ögonblicken: en sammansättning med en kräm XXL driver Life, recensioner om produkten, dess funktionsprincip, tillämpningsföreskrifter, försäljningsstället och, naturligtvis, du vet hur mycket det kostar. Så, låt oss börja.

Sammansättning av produkt

Grädden för utvidgningen har bara naturliga komponenter i sin sammansättning. Totalt finns det 10 huvudingredienser:

 1. Tistlextrakt är en av huvudämnena i grädden. Det ökar koncentrationen av testosteron, vilket ökar männs sexuella styrka.
 2. Roten av den peruanska vallmo är en användbar växtrediens i drogen, vilket ökar libido och sexuell uthållighet. Med andra ord förvärvar en man förmågan att ha sex tillräckligt länge för att en kvinna ska uppleva mer än en orgasm. Dessutom ökar rotten av denna växt koncentrationen av spermier, vilket gör partnern mer omättlig i sängen. En viktig punkt är att en sådan ökning av sexuell lust inte påverkar funktionen hos andra kroppssystem.
 3. Hornets extrakt är en slags naturlig Viagra. Detta element ökar libido, och förbättrar också blodflödet till penis, vilket ger stenpotential. Förutom en positiv effekt på manliga sexuella förmågor, förbättrar hornets extrakt immunsystemet avsevärt.
 4. Lichen juice extrakt är ett element som ansvarar för avslappnande muskelvävnad och ökande blodflöde. Resultatet av denna effekt är en ökning av storleken på penisens cavernösa kroppar, vilket innebär att könsorganet själv också växer.
 5. Ginger - en annan komponent som förbättrar blodcirkulationen och som ett resultat gör en erektion maximal.
 6. Ginseng är en populär naturlig ingrediens som ger en ökning av penisvävnaden. Dessutom förbättrar ginseng markant metabolism.
 7. Hästkastanje - spelar rollen som naturlig stimulator för blodcirkulationen.
 8. Betain är en komponent som har en positiv effekt på ämnesomsättningen. Förutom denna funktion förhindrar betain också förekomsten av prostata adenom.
 9. Muira Puama - stimulerar produktionen av testosteron, vilket ger en ökning av sexuell lust.
 10. Dimetikon är den enda syntetiska komponenten i grädden. Det spelar rollen som smörjmedel för problemlös applicering av läkemedlet.

Förutom dessa 10 beståndsdelar innehåller den aktuella produkten speciella enzymer som möjliggör enkel sträckning av penisvävnaderna. Det är tack vare denna sträckning att både längden och diametern hos phaloce ökar.

Funktioner av åtgärden

Män måste följa vissa rekommendationer när de använder XXL Power Life-kräm; hur man ansöker det, vi kommer att prata mer detaljerat nedan. Det viktigaste att komma ihåg är att den maximala effekten kommer att uppnås endast om du applicerar grädden och även utför särskilda övningar parallellt. Dessutom bör du vara tålmodig. Resultatet blir inte märkbart bokstavligen nästa dag. Du måste vänta minst en vecka. En fullständig tillträde kan ta en månad (fördelen med ett rör är tillräckligt för denna period). Om vi ​​pratar om dynamiken för att erhålla resultaten, kan vi utesluta följande sekvens:

 • redan i början av andra veckan kan du känna en ökning av din värdighetens känslighet; Dessutom kommer dess längd och diameter att öka med en och en halv gång (ibland kan ökningen vara mindre, allt beror på organismens egenskaper).
 • vid 3: e veckan av användning, dimensionerna av penisen ökar redan märkbart, och den allmänna anatomiska formen av phalosis förbättras också; Resultatet av sådana omvandlingar är förlängningen av samlag (i vissa män ökar medeltiden för kön med 75%);
 • vid den 4: e veckan uppnås maximala resultat - längden ökar med 3-5 cm, diametern ökar också med några centimeter; som en följd - blir en man en sann sexuell jätte, som ger sin partner flera orgasmer åt gången.

Så vi fick reda på principen om produkten. Låt oss nu ta reda på hur du använder XXL Power Life-kräm.

Ansökningsregler

Om man ska tala om sådan förberedelse, som en kräm av människans heta XXL Power Life, är instruktionen på ansökan enkel nog. Du bör göra följande:

 • Först tvätta dina könsorgan och torka det torrt;
 • Applicera sedan en liten kräm på den spända penisen;
 • gnid det jämnt över penis
 • låt grädden blötläggas (för detta måste du vänta ca 5 minuter);
 • gör sedan följande - ta tag i basen av penis med tummen och pekfingret och börja dra ut det, tryck fingrarna från basen till kanten av huvudet;
 • utföra sådana manipuleringar i 10-15 minuter.

Var uppmärksam! Denna procedur bör utföras varje morgon.

Om du inte vill förlänga penis, så att säga, för hand kan du göra det rätt under sex. Applicera bara kräm på penis i en halvtimme före samlag. Att göra rörelser i kön ersätter manuell sträckning. Denna metod är väldigt populär, eftersom den låter dig kombinera affärer med nöje. Det bör dock komma ihåg att denna teknik kommer att vara effektiv om din partner har en smal vagina som kan ge optimal friktion. Naturligtvis, som ett alternativ, kan du ta till analsex, där kompression och friktion kommer definitivt att vara bäst, men världen är inte så många tjejer som är villiga att ta ett sådant steg.

fördelarna av läkemedlet

Bland de främsta fördelarna med grädden är följande:

 • hög effektivitet - du är garanterad att uppnå ett utmärkt resultat;
 • möjlighet att återanvändas - om resultatet efter den första kursen inte uppfyller resultatet fullt ut, kan du upprepa det efter en två veckors paus
 • naturligt - beredningen består av naturliga ingredienser, vilket gör det säkert för nästan alla,
 • hastighet - de första resultaten av ansökan är märkbara efter de första 7 dagarna av kursen;
 • användarvänlighet - genomföra ansökningsförfarandet endast en gång om dagen Dessutom har du möjlighet att kombinera användningen av grädde och ha sex (men för detta måste det finnas vissa villkor som anges ovan).
 • tillgänglighet - kostnaden för drogen är relativt låg, så att alla kan köpa den.

I själva verket är XXL Power Life en rekord bland annat för en liknande åtgärd. Det tar en månad att vända från en man till en riktig hingst. Dessutom, till skillnad från andra litet kända droger, garanterar denna grädde bra resultat.

Eventuella kontraindikationer

Många män kan ha en ganska legitim fråga: Vad är motsatta sidor av kräm XXL Power Life. Vi skyndar oss för att göra dig lycklig! Kontraindikationer för denna kräm är nästan ingen. Säkerheten garanterar en naturlig komposition, vilket bara ger en fördelaktig effekt.

Kom ihåg! Använd medel för att förstora penis med strikt överensstämmelse med instruktionerna.

Naturligtvis kan en grupp män ett sådant botemedel kontraindiceras. Förbudet kan bero på förekomst av allergier mot en av komponenterna i läkemedlet. För att undvika uppkomsten av komplikationer rekommenderas det att bli föremål för ett medicinsk samråd. Det är möjligt att en specialist kommer att kunna hitta dig ett alternativt sätt att öka penisen.

Vad sägs om produkten som folk säger?

Recensioner av många lyckliga par talar för sig själva

I en sådan läkemedelsprodukt som kräm av manlig Hot XXL Power Life är recensionerna ofta positiva. Många medlemmar av det manliga könet (och i alla åldrar) bekräftar att använda Power Life de kunde utöka sin fördel i två, tre eller till och med 5 cm. Ett intressant faktum är att den här krämen prisas även av kvinnor. Många av dem hävdar att deras killar och män blev riktiga monster i sängen (på ett bra sätt).

Naturligtvis finns det ett antal negativa recensioner där människor säger att grädden inte hjälpte dem på något sätt. Men frånvaron av effekt kan förklaras av tre faktorer:

 • kroppens egenskaper;
 • fel i ansökan
 • köp av ett förfalskat läkemedel.

Det vanligaste problemet är det senare. Det här är därför vi kommer att överväga en annan viktig punkt som bör övervägas om du väljer att köpa XXL Power Life-kräm: där du kan köpa ett äkta läkemedel.

Rekommenderade inköpsställen

Tyvärr attraherar den överdrivna populariteten hos produkten ofta charlataner. Krämen i fråga är inget undantag. Många bedragare tenderar att tjäna pengar på människors önskan att bli av med komplexa. Därför genomför de förfalskningar som liknar den verkliga produkten, men ger inte några resultat, och ibland gör det ännu mer skada.

OBS! För att skydda dig från inköp av ett farligt hantverk rekommenderas att du endast beställer XXL Power Life på den officiella hemsidan.

Också lämpliga butiker som har licens för att sälja den här produkten. Innan du köper är det värt att kontrollera informationen från online-resursen som säljer grädden XXL Power Life; instruktioner, videor och foton på andra webbplatser - allt detta kan hjälpa dig att välja leverantör som säljer dig till det verkliga läkemedlet. Du kan också identifiera bedrägerier genom att noggrant analysera följande punkter:

 • effektivitet - om webbplatsen lovar dig på lång sikt på en vecka, så bedrar den blatant dig (det maximala resultatet uppnås efter en månad);
 • Appliceringsregler - Applicera grädden endast en gång om dagen. Om webbplatsinstruktionen kräver fler applikationer är det redan något fel.
 • Kostnaden - om den är för hög eller för låg, kan du stänga sidan på ett säkert sätt (en sådan resurs kommer definitivt att sälja dig en surrogat).

Tala om kostnaden. I en produkt som XXL Power Life-kräm är priset 990 rubel. Avvikelser på 20-30 rubel (både stora och små) är tillåtna. Dessutom kan webbplatsen utföra en aktie, men information om denna åtgärd måste vara närvarande.

slutsats

Sammanfattningsvis alla ovanstående kan vi dra slutsatsen att kräm XXL Power Life är ett verkligt effektivt verktyg för att öka penisens storlek. Med detta läkemedel kan du uppnå bra resultat på relativt kort tid. Applicera grädden är mycket enkel; Ibland kan effekten förbättras genom kön (vilket är en särskild egenskap hos denna farmaceutiska produkt). Cremen har många fördelar och är praktiskt taget säker. Det är emellertid ofta förfalskad, så det rekommenderas att endast välja beprövade resurser för inköp. Tro mig, om du kommer att vara försiktig när du köper och tillämpar reglerna under kursen, kommer du att uppnå sådana resultat att du inte kommer att känna till reträtt av kvinnor. Allt är i dina händer. Vidta åtgärder!

Mänskräm XXL Livslängd

I tonåren, när jag började förstå vad som hände, började komplex om storleken på hans penis, ja, han var 5 centimeter, men inte 18-19 som kamrater. Kort sagt var jag blygsam 11,5 cm. Jag utvecklade komplex som påverkade både arbete och relationer med kvinnor. Relationen var, men på grund av mina erfarenheter och blyghet fick jag inget i sex. I allmänhet led jag länge och bestämde mig sedan för att gå till doktorn. Samma, övertygade mig om att detta inte är ett sådant problem, och rekommenderade att prova på en kräm för att öka penis. Nu är de, tack Gud, en stor mängd, välj - jag vill inte! Jag försökte mycket, men det fanns ingen effekt, det svällde på något sätt, men efter ett par timmar minskade allt igen. Jag överlämnade mig en stund, då började jag leta efter det och kom över på toppen av livet. Används någonstans ungefär en månad, såg resultatet, och jag fortsatte. Under hela användningsperioden har min penis ökat till 17 cm. Jag tror inte ens på mig själv. Tjejer började hänga sig på mig, det är förmodligen på grund av storleken, snarare började jag utstråla självförtroende. Jag kommer att köpa det igen, priset är rimligt.

Vad är grädden av tro

Denna kräm är inte bara avsedd att öka sexuellt kön, men också för att förbättra sexuell funktion och öka självförtroendet. Idag, faktiskt många liknande verktyg, men det här är det enda som hjälpt mig. Vissa metoder leder allmänt till allvarliga konsekvenser, så jag rekommenderar inte att experimentera starkt. Det är bättre att använda något som redan testats. Jag läste att jag, liksom andra män, inte var allergiska eller beroendeframkallande. Resultatet är ganska långsiktigt. Och allt detta tack vare en naturlig och perfekt matchad komposition. Såvitt jag vet är kräm på marknaden inte lång, men män från hela världen talar redan om det.

EREKTSIYA.RF

detaljer om läkemedel, preparat och tabletter för behandling av erektil dysfunktion

Testkräm XXL Power Life (recension utan censur)

Långtids test av XXL Power Life cream. Sammanfattar resultat och resultat.

En liten anmärkning, för dem som glömde hur allt började. På marknaden fanns en nyhet en kräm för att öka penis storlek XXL driver Life håller reklam som utan kirurgi, absolut någon människa kan öka storleken på deras värdighet med 3,5 cm i 2 veckor eller 5 cm per månad.

Jag är en man med rimlig bedömning, men jag tror inte att det är korrekt att skylla någon för någonting, utan att testa det på mig själv. Eftersom det var bestämt att testa i 4 månader, denna kräm i "strid", desto mer är jag en övning NUPER.

Teststart: 05/20/2015. Det köptes 4 paket med XXL Power Life-kräm för testet. För att beställa grädden Power Life XXL var enkelt, är reklamen fortfarande bländande i Yandex. Men jag beställde det speciellt från den officiella webbplatsen (länken är dold)

Reklam av grädde xxl livslängd i Yandex

Jag säljer denna grädde till alla som inte är för lat, det visas helt klart av den tredje annonsen:nnoch XXL Power Life.

Hitta riktiga recensioner om kräm XXL Power Life kan inte ens försöka, jag sökte, överallt zakazuha, alla recensioner skrivs för pengar och en kopia. Du kan betrakta min feedback som verklig, eftersom jag använde 4 rör av denna kräm och jag har något att dela med dig.

Tänk på att jag genomförde en klinisk prövning. Det är faktiskt själva "skyldige" testet. Foto av grädden XXL Power Cream, fortfarande gammal design, tk. köpt för mer än 3 månader sedan, då designen av röret byttes till en ny.

Så vad vi har i början av penis, 16 cm i upprätt, 5 cm i vila och volymen av 4,5 cm. Efter 3 månader för att använda det som tillräckligt 4 paket grädde XXL driver Life, eftersom det är endast 80 ml. Förstärkningen var 5 mm i längd och 3 mm i omkrets. Tillverkaren ljuger nästan inte, han förvirrade bara centimeter med millimeter. Inte en grädde ger dig en "magisk" ökning på 5 cm.

Och också en viktig punkt att jag inte bara använde grädden, men kombinerar dess användning med jelk (mer detaljerat om vad som är jelqing som referens). Egentligen hela ökningen, som jag anser det vara hans fördel.

Cream XXL Power Life - en skilsmässa på global nivå, Det är uppenbart att en stor summa pengar tilldelades reklambolaget. Som det senare fastställdes, produceras denna grädde vanligen på grundval av vattenbaserat smörjmedel, råvaror köps från Kina. Det verkliga kostpriset för denna kräm är inte mer än 500 rubel per liter, det här är ett underhållande företag med lönsamhet på mer än 800% =).

Så min slutsats är att jag köpte den dyraste i sitt liv smörjmedel för sysselsättningen (i deras kemiska sammansättning påminde mig om den välbekanta vaselin) - 4x990 = -3960 rubel, att jag skulle spendera för att köpa en extender mellanprissegmentet.

Efter det, för de som går längre för att leta efter recensioner, gjorde jag ett urval av recensioner av personer som faktiskt köpt denna kräm, som jag.

Med respekt, Anonym, som förlorade 4000 rubel för dig.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att hjälpa dig att inte göra misstag.

Skilsmässa eller sanningen om verkan av XXL Power Life och hur man använder grädden (med recensioner av läkare och män)

Man ska gratuleras om hans penis storlek har nått 20 cm, var han i tur kategori och 0,85% statistik som "en sällsynt exemplar." De flesta köpare som är intresserade av livslängdskräm i XXL har mycket blygsamma penisstorlekar - från 12 till 15 cm - och alla sina liv drömmar i hemlighet om att "öka" den saknade. Men hur kan det bli gjort? Överge till händerna på en plastikkirurg, köpa hjälpmedel som en vakuumpump eller extender? Det finns möjlighet att förstärka penis utan radikala metoder - ett modernt läkemedelstillbud, en kräm för män XXL livskraft.

Vad du behöver veta

Recensioner av män som redan har börjat använda krämen för större fallos XXL Ström Life (Life tror), för det mesta positiv, men den information som finns är att det är en skilsmässa, och tillverkaren uppenbart ljuger. Till vem att tro, låt oss försöka förstå!

Power Life som en naturlig penisförstoring uppträdde nyligen på marknaden för intima tjänster, men har redan blivit populär. Köparna tyckte om enkelhetens användning, tydliga instruktioner och fullständig säkerhet. Köp naturlig kräm för att öka manlighet bara för att priset på den är tillgänglig för en stor andel av män, inte slå för dyrt, och därför passar även den person med lägre inkomst.

Till skillnad från tabletter, kapslar, droppar eller förlängningsmedel ger Hot XXL Power Life en stabil och bestående effekt, vilket för män är mer än det önskade resultatet. Detta är inte en skilsmässa, uttalandet förklarar "mirakel" att krämen appliceras direkt på penis, stimulera tillväxten av dess vävnader.

Hur korrekt använder du XXL Power Life-gelén och vad säger instruktionen om detta?

Följande aspekter bör beaktas:

 • För att stärka erektionen appliceras läkemedlet på penis 30 minuter före "X-mötet", är det nödvändigt att det absorberas väl. Effekten av ansökan kan kännas, könsorganets hud börjar glädjas.
 • För att förstora penis måste du använda grädden och träna speciella övningskurser.

Genitalorganets tillväxt ges av speciella övningar och Power Life-kräm. Metoden är bevisad, många av männen på detta sätt kunde uppfylla sin dröm och förstora penis till önskad storlek. Men ibland innehåller recensioner nästan peremptory uttalanden att grädden för att öka den intima delen av kroppen är inget annat än en skilsmässa, eftersom det inte hjälpte. På vad bygger den på? Instruktionen säger tydligt att du bara kan uppnå resultat om du har tillräckligt med kräm och tålamod. I 1-3 månader, varje dag, penis smutsas rikligt med ett botemedel som får absorberas, varefter enkla övningar utförs. För att noggrant förstå hur man använder grädden korrekt kan du hitta och titta på en tematisk video. Lita inte på ett mirakel, använd verktyget från tid till annan - det kommer att bli slöseri med pengar och tid.

Med en strikt överensstämmelse med anvisningarna förblir den uppnådda effekten för män för livet, det ger dem förtroende, liksom förmågan att förlänga sexuell kontakt i flera timmar.

Hur man glömmer dina egna fobier

Det är ingen hemlighet att för många män bli lurade om den lilla storleken på penis - döden lika. Denna rädsla driver dem, men inte allt är beslutat att erkänna och göra någonting. Speciellt för män som inte vill gå under kirurgens kniv och vill stanna inkognito, 2013 det kanadensiska företaget började producera Power kräm har blivit för många en räddning.

Om du läser recensioner som lämnats av patienter, kan du skapa en lista med obestridliga fördelar:

 • I sammansättningen av enda växtkomponenter.
 • Krämen har en hög biologisk aktivitet.
 • Du kan uppnå ökad erektion.
 • Fallusen blir verkligen stor.
 • Säker, kompatibel med vattenbaserade smörjmedel.
 • Trevligt pris, jämn kursanvändning skadar inte smärtfritt på en ficka.

Glöm din fobi om intimitet och penisstorlek hjälper till med en kraftfull manlig stimulans, och det här är inte en skilsmässa, vilket bekräftas av många män runt om i världen. En bra naturlig komposition gör att du kan använda gelen säkert utan att först rådfråga en medicinsk specialist.

Vid en manlig individuell känslighet vid den första applikationen uppträder rodnad eller klåda, försvinner sig när produkten tvättas och avbrytas.

För och nackdelar: Endast fakta

Hur ser en enkel formel för framgång för kvinnor ut? På tematiska videon kan du visuellt lyssna på svaren från de män som fick den medlemmen, som de drömde om. Vad behövde du göra för detta? Använd regelbundet cremen XXL Hot, som är ledande för innovativa utvecklingar med bara naturliga ingredienser!

 • En enda ansökan per dag är tillräcklig.
 • Förstärkning av penis kompletteras med en ökning av samlagets varaktighet.
 • Stimulering av könsorganets tillväxt under kursansökan.
 • 100% garanti.
 • Positiva åsikter från användarna.
 • Prisvärd pris.

Men har grädden inga brister? Recensioner av läkare om XXL Power Life nämner bara en möjlig allergisk reaktion på en av komponenterna. Med fokus på kundens återkoppling kan vi säga att detta fenomen är sällsynt, så manens gel kan säkert förvärva absolut alla män.

Vad säger urologer?

Till yttranden från producenter som lovar sina produkter kan man vara skeptisk. Av särskilt värde är recensioner av utövare som observerar åtgärden av XXL (power) Power (liv) Livet (livet) hos sina patienter.

"Krämen fungerar", - En så kort beskrivning kan ges till alla yttranden från specialister, sammansatta. Även hos män med en liten penis (det är inte en Mikro vid behov kirurgi) uppstår när rätt kurs intaget redan märkbar efter 2-3 veckor.

Experter hävdar att en märkbar ökningseffekt endast kan uppnås med användning av den ursprungliga produkten. Tillverkaren kan inte hållas ansvarig för falska produkter. Du kan skilja originalet med namn. "XXL NOT NOT gel" anges på toppen av ett rör av 50 ml och "PowerLife" - längst ner. Apoteket kan hittas falska, där konstnären begått uppenbara misstag:.. HHL, XXI, Pover, etc. Skaffa ursprungliga drogen är bättre att besöka en auktoriserad distributör (följ denna länk), och vid leverans att noggrant läsa alla inskriptioner. Förvärv i ett apotek, kosmetikaffärer eller med händer undviks bäst.

Även om patienten har överskridit 50 år kan XXL (power) Power (liv) Livet (livet) stärka erektionen och göra penis starkare. Men den maximala tillväxten observeras i en ålder av upp till 30 år, och ungdomar 21 år lyckas uppnå riktigt kolossala resultat.

Men om effektiviteten är uppenbar, varför rekommenderar inte alla läkare XXL (power) Power (live) Life? Anledningen är banal: vinsten av kliniker av plastikkirurgi! Pris ligamentotomii ibland når otroliga höjder -. Mer än 200 000 rubel, medan hela kursen att använda XXL (kraften) Power (power metal) Life (Life) - cirka 2 000 till 5 000 rubel. Skillnaden är obestridlig.

Användning av XXL (ström) Effekt (sväng) Livet (livslängd) rekommenderas:

 • För att få en kortsiktig effekt.
 • Som ett hygieniskt medel.
 • Som den enda unika substansen som hjälper en man att uppnå den önskade storleken på fallusen.

Om du studerar i detalj den tematiska videon om verkan av XXL (power) Power (life) Life blir det tydligt varför de flesta män och läkare valde detta sätt. Det är effektivt, och priset är 990 rubel. tillgänglig för någon plånbok! För att beställa eller inte bestämmer alla sig själv, men många positiva recensioner gör utan tvekan ära till originalförpackningen med unikt innehåll! För mer information om produkten klicka här.

Jag är en androlog, så jag försöker hålla mig uppdaterad med de nya manliga nyheten. Jag försökte denna grädde personligen och bekräfta dess effekt.

Det här läkemedlet kan förlänga samlaget, liksom göra känslorna helt enkelt fantastiska. En underbar sak även för dem som har sina egna centimeter.

Hela tiden komplexiserade om sin storlek. Han skämdes över att klä sig med alla i omklädningsrummet, jag håller tyst om den allmänna duschen efter träning. Jag tog kursen med det här medlet. Nu är komplexa vänner.

XXL Power Life - hur man använder, recensioner av män, skilsmässa eller sanning

Cream XXL Power Life på marknaden dykt upp nyligen, men lyckades redan få mycket beröm från män. Experter som har släppt denna åtgärd säger att med daglig användning kan krämen stärka erektionen, lägga till trevliga känslor under samlag, men framförallt - salva gör att du kan öka penisens storlek!

Att tillämpa ett botemedel är enkelt, alla komponenter som ingår i kräm är naturliga och de kan inte skada hälsan. Förvärva drogen helst från beprövade leverantörer - för att inte bli en falsk. Hundratals män har redan försökt grädden och hävdar att det ger dig möjlighet att uppnå orealistiska resultat i en intim mening och känna dig som en riktig kvinnlig erövare.

Hur fungerar botemedlet?

Att döma genom recensionerna tillåter inte grädden att bara öka könsorganet, men ger också förtroende för mannen under sex - och det här är den viktigaste garantin för framgång.

Idag kan du möta många läkemedel för att öka penisen - medan många av dem är uppriktiga skilsmässa, är otänkbara pengar och kan till och med orsaka hälsorisker. Sammansättningen av XXL Power Life-kräm är naturlig, därför är den säker.

Verktyget är komplext och fungerar samtidigt i flera riktningar:

 • stärker erektionen
 • ökar penisens diameter
 • kan du förlänga PA-tiden;
 • ökar längden;
 • gör känslorna under könet trevligare.

Låt oss se vilka resultat som kan uppnås genom att använda detta verktyg:

 • ökar effektivt libido;
 • kan du öka penisens storlek - både i längd och diameter.
 • stärker blodcirkulationen, det är på grund av detta att blodfyllning av de cavernösa kropparna säkerställs, vilket gör att det är möjligt att uppnå en stark och långvarig erektion.
 • tack vare grädden kan en man utföra flera sexuella handlingar i rad, utan att det krävs någon avlastning
 • stärker libido;
 • 6 månader efter regelbunden användning av grädden i 95% av fallen ökar könsorganet;
 • förbättra kvaliteten på kön.

Tillverkaren garanterar att båda parter är nöjda med grädden.

För snabb och tillförlitlig förbättring av styrkan rekommenderar våra läsare att spruta "M16". Detta är en naturlig lösning som komplicerat påverkar orsakerna till erektil dysfunktion. Strukturen i M16 innehåller bara naturliga ingredienser som har maximal effektivitet, tack vare dess sammansättning, är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

Salva komposition

Recensioner på Internet om Power Life XXL positiv. Inte bara ger produkten en utmärkt erektion och bidrar till en ökning av det sexuella organet, det är helt ofarligt. Applicera krämburken någon som vill förbättra kvaliteten på samlaget. Undantaget är människor som har intolerans mot ingredienserna i drogen.

Det är viktigt att: Var uppmärksam på din hälsa. Innan användning för det avsedda ändamålet måste ett prov göras. Applicera grädden på ett litet område av huden, och lämna tills det är helt absorberat. Om inga biverkningar visas - verktyget kan användas säkert. Du måste också noggrant studera instruktionerna - kräm bör appliceras på ett speciellt sätt.

Huvudkomponenten är extrakt från en växt av thailändska ursprung Butea Superba. Det är en växt och säker analog av den berömda Viagra. Men i händelse av krämallergiska reaktioner är takykardi, försämring av allmän hälsa - alla dessa obehagliga symptom som orsakar Viagra, uteslutna.

Butea Superba har följande egenskaper:

 1. ökar blodflödet i vävnader, på grund av vilken kraft och sensualitet ökas ökar libido
 2. har en långsiktig effekt - den positiva effekten kvarstår i upp till en timme efter appliceringen;
 3. stärker känslan av en kvinna - om innan samlaget kommer mannen att lägga en grädde på orgeln.

Dessutom gör krämens sammansättning att du kan använda den tillsammans med kondom. Du kan känna effekten av åtgärden efter 2-5 minuter.

Överväga kompositionen XXL Power Life i detalj:

 1. Hästkastanj, ingefära, ginkgo biloba. Alla dessa ingredienser förstärker blodcirkulationen, varigenom blodet flyter snabbare till könsorganen, vilket ger en permanent erektion. Ökar varaktigheten av erektion, ökar vävnadens elasticitet.
 2. Ginseng, Notoginseng, nål. Öka penisens tillväxt på grund av det faktum att det påverkar cellfördelningen i vävnader, såväl som ämnesomsättningen i dem.
 3. dimetikon. En speciell komponent, som är utformad för att förbättra glidningen, har smörjegenskaper. Silikonkomponenten skyddar också penisens känsliga hud mot skador under sex eller under träning (läkare säger att effekten blir mycket ljusare om du gör speciella övningar för att öka med salva). Gör huden mer elastisk.
 4. Muira Puma. Främjar utvecklingen av testosteron, förbättrar libido, och ger dig också möjlighet att uppnå en uthållig, uttalad erektion.
 5. betain. Förhindrar utveckling av en sjukdom som adenom. Det ökar också metaboliska processer i vävnader.

Manlig kraft kommer tillbaka, om du sparar 7 gram normalt.

Hur ansöker du?

Manlig kräm bör appliceras på ett speciellt sätt - för att uppnå den mest uttalade effekten.

Metoden för "mjölkning" - det är det sätt som det kallas. Övningar bidrar till förlängningen av fibrerna i könsorganets vävnader, medan krämen intensifierar effekten av träningen. För att uppnå ett uppenbart resultat, under träning är det viktigt att bibehålla orgeln i ett semi-exciterat tillstånd.

Så, låt oss överväga tillämpningsförfarandet i detalj:

 1. Det är gott om att applicera en grädde på en orgel, så det är inte nödvändigt att smörja ett huvud.
 2. Vänta ca 3 minuter - produkten ska absorberas fullständigt i huden.
 3. När salvan är helt absorberad, bör mannen ta hand om basen av penis med fingrarna på handen och klämma den ordentligt. Lite vänta - tills du känner en krusning.
 4. Gradvis kommer penis att öka - och uppställningen kommer också att visas. Så snart den når sin topp, släcker vi våra fingrar.

Då måste fingrarna flytta från basen till huvudet. Rör inte på huvudet. I sin tur är det nödvändigt att klämma på penisstammen längs hela längden. Krama kroppen du behöver i 10-15 sekunder - det räcker med. Under sammandrag börjar blodet in i vävnaderna starkare, och på grund av salvets påverkan kommer de att öka i storlek.

Om du utför regelbundna övningar kan du få en uttalad effekt. Penisens storlek kommer att öka, och mannen kommer att lära sig att styra erektionen.

De främsta fördelarna med grädde

Cream XXL Power Life har många fördelar, medan det är helt säkert.

 1. När du använder en salva är det inte nödvändigt att ta droger för styrka.
 2. du kan undvika operation - en medlem med korrekt och regelbunden användning kommer nödvändigtvis att öka;
 3. tillverkaren hävdar att penis kan öka inom 30 dagar från 2 till 4 centimeter;
 4. Även efter att mannen har avslutat kursen, kommer det uppnådda resultatet inte att försvinna någonstans.

Ingredienser för denna grädde, forskare utvalda i flera år. Nu, tack vare salvan, kan du glömma bort sådana obehagliga stunder som en trög, liten penis och löjling från partnerns sida. Även de mest hemliga drömmarna du kan inse, har gått kurs med applicering av en kräm för förstärkning av en penis.

Kontra

Som nämnts ovan skapas produkten endast av naturliga ingredienser, så en människors hälsa kan inte skada.

Undantaget är allergiska reaktioner. Därför måste du noggrant studera läkemedlets sammansättning och att göra ett test: krämen appliceras på ett litet område av huden. Om det efter några timmar med negativa reaktioner på epidermis inte uppenbaras kan verktyget användas utan rädsla.

recensioner

Artem:

Jag har en mycket aktiv fru på ett sexuellt sätt - ja, så att det ibland är irriterande. Jag kan inte ha sex flera gånger i rad, men det räcker inte en gång. Naturligtvis är krafterna i 42 år inte längre detsamma som tidigare. Komplexen började visas, jag ville även hitta mig en annan kvinna, mindre kärleksfull... Men jag älskar min fru, så jag började leta efter en utväg. Jag försökte Viagra - Jag känner mig dålig efter p-piller, vilken typ av sex kan jag prata om! Jag kom över en artikel om XXL Power Life-kräm - jag bestämde mig för att prova det, men det hade inte varit värre ändå. Och vad är förvånande - om grädden smälter en penis direkt före kön - går det med ett knopp! Det är värt en insats, och jag kan älska flera gånger i rad! Personligen märkte jag inte en signifikant förändring i storlek, men min fru är helt enkelt glad! Jag ska beställa ett annat rör... Förresten är grädden mycket ekonomisk, tillräckligt länge.

irina:

Jag köpte denna grädde till min pojkvän - jag älskar honom väldigt mycket, och han är underbar, men storleken är liten, och jag tycker inte om den. Först var han självklart inte särskilt glad, men så snart vi försökte kremchik - han omedelbart bytte ut honom! Han använder dem i 2 månader, tillsammans med en massage (ibland gör jag det - jag säger dig, nya känslor är också användbara), mycket nöjda. Ursprungligen mättes inte dimensionerna, men det är uppenbart att penis har blivit tjockare och längre.

Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

 • Ökad irritabilitet
 • Erection problem
 • Nedsatt urinering

Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT.

XXL Power Life, kräm för män

XXL Power Life - stärker blodfyllning och erektion. Kombinationen av ashvagandha och barberry, som finns i kräm, gör den till en av de mest kraftfulla manliga stimulanserna. Krämen har genomgått kliniska studier, och dess effektivitet har bevisats laboratorium.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Inte särskilt nöjd med min martyrs storlek, men bestämde sig för att inte agera kardinalt och prova Power XXL. I form av ett kärleksspel gnidade jag gelen i upprätt. Efter 4 veckor var det redan ett märkbart tillägg på 2-3 cm. Inte för mycket, men jag missades)

Jag har en normal storlek. Jag beställde grädden för att kontrollera om han kunde göra sex lång.
Under den första veckan kände jag mig inte några förändringar. Sex varade inte mer än 20 minuter. Då, någon gång insåg jag att under inkörnings spel det värms, blir därmed erektion även luchshe.Oschuscheniya cool, även hans fru sade att i sängen jag blev friare och självsäker.
Inte odlad, men kön är nu 2-3 gånger längre. Vad jag kan säga är glad. Kompositionen är normal, det finns inga kritiska komponenter.

Jag använder ett par gånger i veckan, för jag tror att den vanliga användningen av resultaten inte kommer att ge, när det gäller att öka storleken, jag menar, så jag översätter inte grädden förgäves, men använder den bara när det är nödvändigt. Och medan det inte fanns någon negativ, blev närheten ljusare, mer varaktig.
Krämens storlek påverkar endast indirekt på grund av ett skarpt flöde av blod till vävnaderna. Känns som ett normalt stimulerande smörjmedel, som säljs i intima butiker, samma bränning och en liten termisk effekt, men mycket mjukare, så trevlig. Eftersom allt här på naturliga ingredienser, en stark och skarp effekt, har jag inte känt ens gång, så det blir inte van vid det, och det kan inte vara. Före användning rekommenderar jag starkt att du skickar ett känslighetsprov, kroppen kan reagera och allergier. Sammansättningen, även om den är naturlig, men kan vara någonting. Jag gjorde det, applicerade först till ett litet område och väntade 10 minuter, inte huden rodnad och klåda uppträdde inte.
Omedelbar grädde ger inte, du behöver minst 20-30 minuter, så att den absorberas ordentligt och bara då finns det en känsla av värme. Jag lägger fem, som ett alternativ till tabletter - utmärkt.

Om gelén läste jag på Internet och bestämde mig för att försöka. För att se resultaten var det nödvändigt att visa tålamod - de verkade bara ungefär en månad senare, men de var - 1 cm tjock och 2 i längd. Jag är nöjd, jag beställde ett annat rör, jag fortsätter att använda den.

Jag tog preparatet XXL Power Life på grund av dess sammansättning och funktioner - utan placeringselement i det periodiska bordet och utan konsekvenser för kroppen.
Krämen förbättrar blodcirkulationen i bäckenet, stärker blodflödet till de högra organen, resultaten är bara en stenuppställning, mycket svårare än tidigare, kön har blivit lång och är inte längre rädd för att besvikna min flickvän. Verkligen blev längre och något tjockare, på bekostnad av blodcirkulationen, har "sessioner" varit väsentliga, gånger i ett halvt och ett minimum, nu från kön, det maximala nöje för mig och min fru.

Den viktigaste effekten uppskattades av min fru, men när jag köpte det här läkemedlet hörde jag från hennes enda förlöjning, hon sa att det skulle vara bättre att spendera pengar på blommor)))
Jag har aldrig haft så starkt "rör", visuellt blivit längre, utan att ha något i ögonstoppet, blodcirkulationen är markant förstärkt respektive en erektion ibland med den.
Ingen beroendeframkallande effekt, du kan säkert svettas på gammalt bränsle och utan att spendera nätterna!))

Tja, 4 cm i plus - här böjde tillverkaren. Det maximala jag har blivit - det här är plus 1 cm med en sträcka :))) och sedan i två månader med systematisk tillämpning. Det här är långt men i diameter ökade det verkligen.
Det handlar om de naturliga komponenterna som ökar tillväxten av cavernösa kroppar.
I kön har mycket förändrats. Röret är bara sten), jag kan hålla i regionen i en timme, ingenting faller och blir inte mjukare. Jag är förvånad över hur exklusivt naturliga komponenter kan fungera så effektivt.

XXL förklaras som en multifunktionell grädde som inte bara fungerar i riktning mot tillväxt utan också avgörande frågor med manliga möjligheter när det gäller kön.
Har gått eller har ägt rum månadsvis, kvarstår kräm i ett rör, jag ska regelbundet göra eller göra profylax. I händelse av tillväxt - det är bara synligt under stående, fruen är glad och jag är glad :) Men uthållighet i sex har vuxit många gånger, för en timme blir vi kär och allt är is! Stoiden är stark, inte som tidigare. Och känsligheten har ökat, så att känslorna av kön är helt enkelt förtrollande.

Jag var väldigt glad med gelen, jag köpte den för att stärka styrkan. Problem påbörjades för några månader sedan, så jag köper Viagra med en gång, för att vara ärlig, är det läskigt att omedelbart stoppa dig själv med kemi. En gel är naturlig och säker, förutom att den fungerar externt, behöver du inget inomhus. Jag lägger gelén efter duschen på en torr och ren hud, det gör jag dagligen, oavsett om jag ska träffa en partner eller inte.
Även om jag har märkt ett mönster som mötena började hända oftare, jag tror att detta bidrar till gel. När den appliceras är det viktigt att fördela gelen på huden, på de platser där gelen kände jag starkt långt kyla ett par gånger, hade att tvätta bort, tydligen har jag alltför känslig hud, nu anpassa sig och kan appliceras i tunna skikt. Flera gånger tillfogat omedelbart före samlag, sade partner som det var en speciell smörjmedel, obehag och klåda hon var inte ens tvärtom sagt att känslor blir mer akut.
Gel perfekt hjälpte mig att klara av inre klämmor, storleken förstod naturligtvis inte, men erektionen blev längre och mer resistent. Jag planerar att beställa gelén igen.

Jag smeder med min penis 2-3 gånger om dagen, några dagar jag saknar helt, glömmer jag. Själva processen med att applicera grädden mig lite irriterande, från utsidan ser jag dum ut. I 2 veckor såg jag inga resultat, förutom att erektionen blev starkare. En månad senare växte min penis med 1-2 cm, inte mer. Naturligtvis mäste jag inte sin ursprungliga storlek, så jag kan fel. Hustru säger också att det i det "aktiva" tillståndet verkar mer, i den avslappnade samma. Krämen klämmer inte på huden, gör den inte kladdig eller fet. I allmänhet, allt detsamma, som bara smorde ut med vatten. Vid urinering påverkade inte XXL Power Life. Sammansättningen verkar vara naturlig, fruen sa att det finns extrakt av växter och bär. En liten ökning är, men så att det omedelbart vid 5-10 cm, som tillverkaren skriver om det, hade jag inte det. Förmodligen verkar varje grädde individuellt på en organism, denna variant srednenky. Han försökte, kontrollerade sig, tills han hade en speciell glädje.

Gel för ökning beställd rent för skojs skull, från hans fru dolde hans avsikter, han använde dem tyst. Produkten luktar inte någonting, eller jag luktar inte det. Oljig film eller klibbighet efter sig själv lämnar inte, det absorberas om 20-30 sekunder. Efter den första ansökan kände jag mig omedelbart mycket upphetsad, jag ville ha ett långt kön. Så det var det!
Min fru blev förvånad över att jag i dag inte varade 20-25 minuter, men en timme. Erektion är lång så att kön visade sig kvalitativt! Inte särskilt ökad i storlek, men jag var inte upprörd om detta. Nej, nej, inte riktigt, och jag ville, men den dolda förmågan har äntligen återhämtat sig. Jag applicerar gelen i en månad, min fru tror att jag tar Viagra. Grattis med resultatet!

Jag använde denna gelplats med jelqing övningar, jag fick höra att denna typ av teknik kommer att bidra till att öka min storlek. Jag har gjort det här i en och en halv och jag är ganska nöjd med vad som hände - nu har jag 16 cm istället för 13. Inte en jätte, men det finns ett resultat.

Om vi ​​pratar om effekten på penisens tillväxt från denna kräm, är effekten obetydlig. 1 tub gav mig bara två extra centimeter i längd, och sedan, efter en stund efter att du slutat använda 2cm förvandlats till 1 cm - lite "blåst bort."
Men här är effekten högre än väntat: Jag trodde aldrig att en sådan yttre stimulans kan leda till en kortvarig erektion, det är bara nödvändigt att tillämpa det. Och det handlar inte om framväxande rörelser - en erektion uppstår även om du bara gnuggar lite av penis och lämnar den ensam. Och stigaren är kraftfull. Så mycket blod från den vanliga längtan efter honom innan den inte hällde. I grund och botten på grund av detta växte han upp. Och håller i bekämpningsberedskap är inte mindre än en och en halv och ejakulation leder inte till en "fall", så det finns tillräckligt med uthållighet för det andra samtalet.
Utmärkt grädde.

Särskilda förändringar fungerade inte, men den tillfälliga ökningen i tjocklek efter applicering gjorde mig glad. Speciellt om du tar hänsyn till att de aktiva ingredienserna är vanliga naturliga komponenter, så finns det inga chanser. Effekten är dock tillfällig, men jag förväntade mig inte en annan. Ändå kan en permanent ökning endast göras av en läkare, men här och så passar det ganska.
I princip, om du gnuggar det bra, kommer det ökade blodflödet att ge ett par cm till tjockleken och lite till längden. Själv, kanske inte märkbar, men partnern känner det: skillnaden mellan 17 och 19 cm är signifikant. Men efter kön stoppar allt.
Om du spenderar sparsamt (du behöver inte smita mycket, det växer inte längre), då kommer det att vara länge. Tja, på det här sättet är det möjligt att hylla.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.