Huvud
Massage

Hur snabbt ökar manlig styrka i hemmet genom medicin och folkmedicin

För att återställa erektionen och höja styrkan måste du ta reda på orsaken till sjukdomen. I vissa fall användningen av produkter-afrodisiakum, folkmedicin eller moderna mediciner. Män av alla åldrar har svårt att uppleva problemet, men inte alla vågar samråda med en läkare, som föredrar att klara av brott mot kraften hemma.

Orsaker till mild styrka

För att fastställa orsaken till styrkan, måste läkaren göra en diagnos, som består av att ifrågasätta patienten, extern undersökning och utföra tester av urin och blod. En sådan undersökning kommer att bidra till att identifiera de faktorer som påverkar styrkan. Bland dem indikerar läkare:

 1. Psykologiskt trauma efter misslyckade intima relationer med en kvinna.
 2. Överdriven vikt. Med ökad kroppsvikt sänker alla processer i kroppen, det finns erektil dysfunktion.
 3. Dåliga vanor. Läkemedel, rökning, alkohol, överspädning ger ofta dålig styrka.
 4. Hormonal misslyckande, en brist på hormon testosteron, som är ansvarig för produktion av spermier och styrka.
 5. Brott mot den dagliga regimen. När mer tid tilldelas psykiskt, fysiskt arbete än att sova, sker kronisk trötthet.
 6. En stillesittande livsstil, när en person har otillräcklig motoraktivitet.
 7. Brist på spårämnen - järn, selen, zink, aminosyror, vitamin E, A.
 8. Störning av blodtillförseln till penisens kärl. Denna patologi kallas organisk impotens.
 9. Tar mediciner som minskar libido, under lång tid.
 10. Kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, överförd till vuxen ålder.
 11. Inflammatoriska sjukdomar i organ i det lilla bäckenet, prostatit.

Hur man ökar styrkan hos män på naturliga sätt

Sänkning av styrkan är tydliga tecken - för tidig utlösning, svag erektion, brist på sexuell lust. Ta inte omedelbart till medicinska terapi och folkmedicin för att lyfta. De flesta orsakerna justeras enkelt genom att anpassa livsstil och näring. Om de medföljande sjukdomarna inte skyller för impotens, bör faktorer som påverkar människors hälsa elimineras.

Metoder för att öka styrkan

För att höja potensen på ett naturligt sätt måste du förbättra det reproduktiva systemet och förbättra alla kroppssystem. Med hjälp av beprövade metoder kan du snabbt återvända förlorade förmågor. De mest effektiva metoderna är:

 1. Fysiska övningar stimulerar arbetet med det små bäckens muskler, ökar könsorganens blodtillförsel, ökar styrkan.
 2. Korrekt näring kommer att bidra till att minska övervikt, minska kolesterolhalten, vilket bidrar till att blodkärl blockeras.
 3. Avslag från dåliga vanor. De genomförda experimenten visar att efter att männen slutat röka, ökar den sexuella lusten, styrkan.
 4. Dagens rationella läge. Med rätt ordning börjar alla system i kroppen att fungera fullständigt.
 5. Uteslutning av nervstopp. Ett uppmätt liv utan ångest hjälper till att göra styrkan likadant.

I vissa fall, när orsaken till impotens är svårt att fastställa, men det är inte förknippat med sjukdomen, läkare uppmanas att byta från en aktivitet till en annan, inte koncentrera sig på huvudfrågan. En sådan enkel metod är mycket effektiv, det hjälper män att bli distraherade. Efter ett tag finns det en naturlig ökning av styrkan.

Produkter som ökar styrkan

Tidigare, när det inte fanns några läkemedel, ökade potensen med hjälp av afrodisiakaprodukter, vilket ökade manlig styrka och lust. Medicine erkänner att höja potensen påverkar mat rik på viktiga vitaminer, förbättra produktionen av testosteron och dihydrotestosteron. Man bör komma ihåg att användbara ämnen inte absorberas helt från mat, så förvänta dig inte en omedelbar effekt.

Förteckningen över produkter för att öka kraften omfattar:

 • honung;
 • vitlök;
 • lök;
 • ägg;
 • mjölk;
 • ingefära;
 • kött och fisk;
 • valnötter;
 • frukt - granatäpple, grapefrukt, mango;
 • gröna - dill, persilja, spenat, basilika;
 • skaldjur - skaldjur, räkor, ostron.

Folkmekanismer

Bevisade folkrecept gör snabb uppväxt av kroppen och vitaliserar kroppen. De kombinerar gammal kunskap, som har använts i århundraden, och hjälper till att återställa manlig kraft utan medicin. Formuleringar och extrakten användes i recept, vidgar blodkärlen, minskat blodflöde i penis, eftersom det ofta potensen avtar efter uppträdandet av stagnation av blod eller infektionssjukdomar i prostatan.

Medicinska örter från impotens

Innan du börjar ta örter måste du alltid rådgöra med en läkare så att han rådgör med hur man stärker styrkan utan att skada människans hälsa. God hjälp för att återställa kraften i användningen av växter som ökar blodflödet. Det finns populära recept för att höja:

 1. Löv och maskrosblommor högg och häll hett vatten. Infusion är full med kall efter att ha ätit.
 2. Färska blad av nässla skållas med kokande vatten, finhackad, tillsätt salt, tillsätt en sked olivolja.
 3. Från St John's wort förbereda ett avkok - placera gräset i emaljerade rätter, häll vatten och koka över låg värme.
 4. Marsh calamus slipa och äta som en sallad eller häll alkohol och laga tinkturen, som är berusad 2 gånger per dag för 15-20 g.

Hur man ökar tabletternas styrka

Moderna droger är effektiva, de kan bota en man, höja styrkan på en dag. Det rekommenderas dock inte att ta mediciner utan en läkares rekommendation. Kärnan i det mesta av drogen är droger aktiva ingredienser som levererar kroppen med en hög dos manliga hormoner. De har många kontraindikationer som behöver studeras noggrant före införandet.

Naturliga beredningar

Alla läkemedel för styrka, som kan köpas på apoteket, är uppdelade i syntetiska och naturliga. Läkemedel och kosttillskott i form av tabletter, droppar, kapslar som tillhör den andra kategorin är ofarliga om de tas enligt instruktionerna. Väl beprövade läkemedel som hjälper till att stärka förmågan och behandla sjukdomar som är förknippade med nedsatt funktion. De mest effektiva är:

Övningar för att återställa kraften hos män

Om du lägger till användningen av speciella komplex kan du uppnå ökad och ökad styrka. Med deras hjälp tränar de musklerna i perineum och pressen, återställer blodtillförseln till könsorganet. Med regelbundna arbetsbelastningar kommer förbättringar att ske några dagar efter starten av träningen. Klasser kan hållas under pauser på jobbet eller på kvällen, i 1,5 timmar före sänggåendet:

 1. Ligga på golvet, händerna sträcker sig längs kroppen, lyfter upp benen och vrider på huvudet, fixar i en minut.
 2. Sitter på en stol, spänn skrot och anus muskler, håll i 10 sekunder och slappna av.
 3. Sitt på stolens kant, luta något framåt, dra i magen och dra åt pressen hårt, slappna av efter 10 sekunder.

Ökad styrka hos män efter 50 år

Efter 50 år förvärras problem med styrka genom förekomsten av andra sjukdomar. I händelse av sexuell dysfunktion i ålderdom, bör en man inte engagera sig i självmedicinering, men genomgå en fullständig undersökning och en doktors samråd. Om efter denna allvarliga kränkningsbrist inte avslöjas kan du använda kurativ gymnastik, kost, normal regim av dagen eller effektiva folkrecept.

Video: hur man höjer styrkan

recensioner

När kraften försämrades vände jag mig till doktorn för råd. Han sa att anledningen till att vara överviktig och rekommenderade att snabbt gå ner i vikt. Det var svårt att gå på en diet, för hela mitt liv begränsade jag mig inte till att äta. Senare lade han till fysiska övningar. Även när jag slängde 5 kilo, kände jag att all kraft var bättre, så jag fortsätter att fortsätta.

Jag trodde aldrig att jag skulle ha problem med styrka. När inspektionssäsongen började på kontoret började han sova i 4-5 timmar, fallen i sängen gick fel. Läs informationen om ämnet, hur man ökar styrkan, men i praktiken fungerade det inte. Sedan spjällde han på jobbet och gick bort med sin fru att vila. Så snart han började somna, återställdes styrkan.

Svyatoslav, 67 år gammal

Och i min ålder vill jag ha fullsex och krafterna är inte desamma. Jag ville beställa ett läkemedel som Viagra, men det är kontraindicerat vid kärlsjukdomar. Hjälpte påskynda höjning av styrkan i receptet med ett foto, som jag hittade på en plats - ingefära tinktur på alkohol med vitlöks honung blandning. Jag drack efter att ha ätit 2 gånger om dagen.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Hur man snabbt ökar effekten hemma hos män med 16 klassrumstekniker

Vi kommer att diskutera 16 tekniker för hur man snabbt kan öka styrkan hos män i hemmet. Låt oss börja med att analysera orsakerna till problemet.

Orsakerna till sexuell dysfunktion

 • negativa känslor, stress och frekventa erfarenheter;
 • överskott av övervikt, fetma
 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • stillasittande och stillasittande livsstil;
 • låg nivå av testosteron;
 • ryggraden på ryggraden, mellanvärkskivorna, närvaron av en bråck;
 • högt blodtryck;
 • dåliga vanor
 • ålderdom
 • diabetes;
 • brist på sömn.

16 sätt att lösa problemet

1. Ta tag i orgeln på fingrarna

 • Om i sängen med din favorit värdighet upplever letargi, flyter blod till fattiga, förlorade stridsberedskap, måste du komprimera kroppen längst ned som om du överlagrad selen. Detta är taoisternas antika hemlighet.
 • Du pressar i det ögonblicket när du till exempel ska ha ett preventivmedel. Medan du inte har börjat göra friktioner än, tas inte fångsten bort.
 • Du kan klämma tre fingrar - index, mitten och stor. De bildar en sådan tourniquet mot utflödet av blod. Använd den här tekniken i praktiken.

2. Utför användbara övningar för bäckenorganen

Hur bra blodflödet in i kroppen beror på dess prestanda under en lång tid och utvecklar fortfarande uthållighet.

För att bättre fylla bäckens blod är det användbart att utföra särskilda fysiska övningar.

 1. Övning "knäböj". Vanliga knep till stoppet och återgå till startposition.
 2. Övning "Soldatens steg". Bottom line är att knäna under steget ska höjas till nivån. Du kan lägga händerna på ditt bälte. Du gillar att marschera i parad.
 3. Övning "Stone kvarhållande". Sätt pennorna i midjan, fötterna axelbredd ifrån varandra. Börja böja knäna och knuffa lite. Du behöver inte krossa tills den stannar. I den här hängda positionen med maximal kraft spänner musklerna i skinkorna och slappna av ett visst antal gånger och återvänd sedan till det ursprungliga stället.
 4. Övning "Öka Pelvis". Ligga på ryggen, stöd i dina händer, fötter och axelblad, börjar du lyfta och sänka bäckenet igen. Imitation av fram och tillbaka rörelser, ett bäck på returen kan lätt beröras på golvet.
 5. Övning "cykel". Ligga på ryggen, dina händer i midjan, knäna är halvböjda, benen är upptagna och du börjar imitera benens rotation som om du cyklar.
 6. Övning för träning av perineala muskler. Ligga på ryggen, dina knän är halvböjda och avskilda. Nu börjar du växelvis spänna och slappna av perineala musklerna (området från manliga organ till coccyxen). Försök inte spänna skinkorna. Tecknet på att allt är rätt är att det kommer värme i detta område.
 7. Övning "Kör på platsen". Grunden är att du simulerar att springa på ett ställe, och försök att inte riva strumporna från golvet. Om dessa och många andra metoder talade vi också i en annan artikel.

Hur mycket att göra i tid

Dessa övningar är enkla, och effekten av dem är mycket palpabel. Ge dem först per dag i 5 minuter, sedan öka tiden upp till 10 minuter varje dag.

Resultaten kommer att ligga på en vecka. Kontrollerad.

Hemligheten för framgång - denna konstans.

Ta dig tid att utveckla dig själv för att bli av med täta tankar om hur man ökar styrkan hos män med folkmekanismer hemma och snabbt stärka manlig libido.

3. Känn hemligheten hos poserna och välj den rätta, där det inte finns något utflöde av blod

Faktum är att om du älskar en position där den ligger ovanför och du ligger, är det lätt att förlora erektion till dem som har problem med manlig kraft och libido. För i denna pose kommer blodet att dra ner. Detta gäller särskilt äldre människor.

 • Ställ av hundstilen, där hon är på alla fyra, och du står bakom eller luta sig på knäna.
 • Hon ligger på ryggen, benen på axlarna, du tittar på ansiktet.

4. Träna Kegels pubic-coccyge muskel

Det här är samma muskel, för vilken vi kan stoppa vätskeflödet när vi går lite.

Även under en erektion hjälper just denna muskel vår vän att hoppa upp.

Varför denna muskel är viktig

Det är direkt relaterat till följande faktorer:

 • uthållighet i sängen;
 • förbättring av blodflödet till nödvändiga organ
 • uppnåelse av den erforderliga nivån av testosteron
 • ökade känslor under intimitet.

Denna muskel är användbar för att träna även för dem som inte har problem i sängen.

Hur träna en muskel enligt erfarenhet

 1. Stoppa strålen vätska i toaletten och återuppta (för att fixa och memorera muskels placering).
 2. Långa och korta spänningar På alla ställen och när som helst spelar det ingen roll om det finns någon i närheten eller inte (det kommer ingen att veta).
 3. Kegelmuskelens stress isolerad från pressen, benen eller andra organ. Fullständigt separat kompression. Försök att inte hålla andan medan du gör det här.

Här är en teknik som hjälper till att bättre förstå problemen om hur man ökar styrkan hos män efter 45 års ålder eller andra åldrar utan droger. Vi pratade också om det här.

5. Använd hyllans hemlighet på spetsen på toaletten

 1. Bottom line är att när du går på toaletten på ett litet sätt, när du urinerar måste du stå på spetsen. Wise Taoists använde denna teknik.
 2. Nuanserna är det när du behöver hålla rakt hållning, Vrid inte ryggen, stå på tiptoes och vätskan ska gå ut på långsam utandning. Behöver också bita sina tänder när man släpper ut vätskor, spänna buken och skinkorna.

godsaker en sådan teknik:

 • förbättring av njursjukdom
 • uthållighet i sängen;
 • behandling av impotens.

6. En metod för att öka blodflödet till ett organ

 1. Andas in djupt i luften och håll andan.
 2. squeeze din maskulinitet på andetagshållning längst ner: med din tumme, ta tag i toppen och index botten.
 3. Och nu, tills du andas, börja vågiga rörelser jaga blod till dess slut.
 4. Om dig själv kan du räkna upp till 9. Med varje konto flyttar du närmare slutet.
 5. Håll det här greppet så mycket som du kan hålla andan.
 6. Du behöver inte excitera dig själv här! I grund och botten täcker du bara stammen.
 7. utrustning kommer att stärka cirkulationen blod och kampberedskap i din kropp. Detta är ett bevisat sätt att öka styrkan hos folkmekanismer i hanen. Vi pratade om liknande metoder i en annan riktning.

7. Observera regeln - förlora utsädet mindre ofta vid mötet

Om du själv är nöjd ensam eller tillbringa natten med din älskade kvinna - undvika uppsägning av flytande session.

speciellt män i ålderdom du måste följa denna regel. Efter 50 år måste du komma så sällan som möjligt.

Människor i ung ålder är mycket lättare att återhämta sig från mål och har råd med det oftare. Men bara ung.

Det betyder inte att du nu måste avstå från att älska. Nej, behöver inte ingenting förvirrad! Du förnekar inte själv någonting, följ bara den här nya regeln.

Många kvinnor vet inte varför deras maka snabbt slutar sin verksamhet. Om det här blir ett problem, så här kan du läsa hur man ska kämpa med en snabb finish.

8. Stärka musklerna i magen

En stark mage är en indikator på din skicklighet och förmåga i sängen. Öva musklerna i buken.

Hur man stärker dem:

 1. Sitt på en stol, golv eller en bänk.
 2. Lägg händerna på knäna. Knäna själva är något böjda.
 3. Nu börjar du böja tillbaka 45 grader och bakåt.
 4. Gör sådana avvikelser så mycket du kan eller minst 10 gånger om dagen.

Titta på vår video, som behandlar frågan om hur man ökar styrkan i hemmet och ökar mannens önskan till det motsatta könet.

Vi diskuterade dessa och andra tips från videon tidigare här.

9. Ät specialmat

För manlig libido är följande användbara:

 • ingefära;
 • torskleverolja;
 • bananer;
 • citron och citrusfrukter;
 • kyckling;
 • ostron;
 • flundra;
 • kokad makrill;
 • kalvkött;
 • fisk och skaldjur;
 • rovor;
 • nötter;
 • vaktelägg eller kycklingägg.

Detaljer om näring för vår libido, skrev vi i en ny publikation.

10. Massage den speciella kroppsdelen

 • Massage görs i testiklarna.
 • Det här är de organ som ger oss maskulin energi, producerar testosteronproduktion och ger oss många fördelar i sängen.
 • Med en svag libido borde du definitivt massera dina bollar så ofta som möjligt.
 • Det är användbart att massera dem och när du kommer ihop när du känner att den närmar sig.
 • Således kommer den energi som ackumuleras i organen att sprida sig i hela kroppen. Det kommer inte att ackumuleras på ett ställe. Nu är klimakteriet hos män tidigt, och denna massage är speciellt användbar.

En sådan massage hjälper dig att förlänga nöjet med din älskade och sluta ställa frågor om hur du förstärker styrkan snabbt hemma och öka före ditt datum din libido.

11. Metod att gå barfota eller använda senapplaster

För att öka manlig styrka, måste du aktivera prickarna på fotsolen. De ansvarar för sexuella funktioner. Aktivera poängen, den sexuella prestationen väckas.

Så här aktiverar du dem på två sätt:

 1. Gå barfota utan skor på sanden, gräs, jord.
 2. Aktivering av poäng med hjälp av senapplaster. För att göra detta, fukta senapplåsterna i varmt vatten och fäst vid varje fot och lägg de varma strumporna på toppen. Vänta i 10 minuter och ta bort dem.
 3. Skölj sedan dina fötter med kallt vatten och riva fötterna med en grov trasa. Allt är klart! Tidigare skrev vi om liknande tekniker.

12. Det medicinska sättet

Vilka läkemedel fördelar:

 • Vi rekommenderar förberedelser av vår webbplats.
 • Silalis.
 • Impaza.
 • Laveron.
 • Levitra.

13. Det är dags att sluta röka och dricka alkohol

Tobak smalnar i dina blodkärl. Öl främjar produktionen av sådana hormoner i kroppen, som är vanligare hos kvinnor, men inte i det starka könet.

Var noga med att sluta röka och ge upp alkohol.

Detta kommer att hjälpa till att bli av med tankar om hur man ökar manlig styrka hemma.

14. Användbara tinkturer, decoctions och örter

 • lök i en mängd av 2 glödlampor i en krossad form med 400 ml kokt vatten, låt stå i 3-4 timmar. Efter att ha druckit 100 ml tre gånger om dagen. Det finns också andra folkmekanismer för att öka styrka hos män.
 • Korn av en valnöt slipa och blanda med honung, ta ingredienserna i samma mängd. Du måste äta när du äter, två teskedar. All denna blandning är användbar för att äta med mjölk. Ät ungefär en månad.
 • Medynitsa officinalis. Gräs i mängden 10 gram mala och häll ett glas kokande vatten, låt det brygga i 1 timme. Efter allt detta filtreras, ta en matsked 3 gånger om dagen.
 • Vitlökstinktur. Det säljs också i apoteket. Tjugo droppar används två eller tre gånger om dagen. Vitlök i sig är användbar att äta med mat.
 • Bär av aspargus officinalis ca 10 stycken hällde kokt vatten 400 ml och täckt med lock, låt stå i 6-8 timmar. Använd tre gånger om dagen i en mängd av 50 ml.
 • mumien i en mängd av 0,16 gram löses i en matsked vatten. Drick antingen på morgonen på tom mage eller på kvällen innan du lägger dig. Efter 9 dagars användning är resultatet redan märkbart.

Med hjälp av denna lista och efter våra råd kan du stärka styrkan hos örter för män och öka önskan om motsatt kön.

15. Ta en kontrastdusch

Kontrastdusch påverkar det övergripande tillståndet och prestationen hos manliga organ.

Det är användbart att utföra på morgonen eller kvällen. Du kan byta hett till kallt vatten och tillbaka i 40 sekunder.

Dessutom kommer det att vara effektivt att gå till bastu eller bad. Allt detta förbättrar blodflödet i kroppen och könsorganen.

16. Mer vila för psyken och avkopplingen

Intern harmoni spelar en viktig roll för manlig kraft. Därför är det viktigt att övervaka positiva känslor inom dig själv, för att inte bli involverad i det negativa.

 • Om du inte kan bli involverad i en strid, en skandal eller en kamp - bli inte involverad. Skapa inte det själv.
 • På helgen kan du helt isolera dig från stadens rörelse, om allt är pall. Var ensam med dig själv eller din flickvän, rulla runt, lyssna på tystnad, lugn musik.
 • Mindre svär med din älskade. Annars undertrycker det alla önskningar mellan dig, motverkar attraktion.
 • Titta på din omgivning och kommunicera inte med negativa människor. Omgiv dig med starka och positiva killar.
 • Man bör komma ihåg att whiners och plaxes tar bort mycket energi från dig och drar dem i sina trängande vibrationer. Kommunicera inte med dem.

Vi har sagt till dig så många som 16 effektiva metoder för hur du kan öka potensen efter 50 år eller stärka dess styrka i en tidigare ålder.

Oavsett din ålder är artikeln en utmärkt hjälpare för att lösa problemet.

Min farfar blev mycket missnöjd, jag slutar känna igen honom. Det finns ingen tidigare glädje och glitter i ögonen. Då berättade han på något sätt under middagen med sin vän att han just hade stött på det mest känsliga problemet som beskrivs i artikeln.

Jag vill hjälpa honom på något sätt, för att stödja honom, för att han är ganska lindrig. Hans fru lämnade, han var kvar ensam med mig. Själv ser inte ut som sig själv. Tidigare gillade jag ofta att skratta skämt och skämt. Nu går han med en sur min, börjar undvika kommunikation.

Ja, i allmänhet kan det förstås. Jag sköljer honom din artikel. Låt honom börja titta på grannens farmödrar, åtminstone. Och vad är det för fel med det? Alla borde vara glada i den här världen, och min farfar också. Jag önskar honom bara det bästa och hjälper honom på alla möjliga sätt. Föräldrar lämnade mig ofta som barn med honom, så han hade ett stort inflytande på min uppfostran och karaktärsformation.

Han har i allmänhet ett bra val. Många grannier är inte gifta och ensamma, så att han fortfarande kommer att visa sig. Jag brukade flörta med min moster Mashas granne, jag har slutat nu. Jag tror att han gav upp tidigt. Om han åtminstone tar upp fysisk träning, börjar han springa, så kommer det att bli första förändringar. Även om det självklart beror på huruvida han vill förändra sig själv. Om han inte har lust att växa, blir det något värdelöst att lägga på honom.

Ändå är han en stark och stark man. Jag tror att han kommer att kunna bli av med sina ständiga erfarenheter om hur man ökar en mans hemma och kommer tillbaka till systemet igen. Det är bara en fråga om tid.

Jag är ganska ung, men nu börjar jag svika tjejer. Generellt trodde jag först att det bara var en olycka. Men när det händer igen och igen händer det att gissningar förstärks, att det inte finns allt i ordning och det finns något att rätta till. Först kom han snabbt till målstrecket helt enkelt eftersom flickan inte var ofta runt. Men då, när hon alltid var bredvid mig, fanns det problem med att min väns arbetsförmåga gick förlorad. Själva fallet som beskrivs här. Senare insåg jag att jag slutade så tidigt, för jag undermedvetet redan gissade att jag inte kunde hålla mig lång med henne.

Jag börjar falla i depression, mitt humör har sjunkit till noll. Trots att min älskade inte alls fördömer mig och försöker alltid stödja mig moraliskt, börjar jag själv mycket hårt på mig själv om detta. Jag trodde inte ens det i mina år kanske det. Jag trodde att denna sjukdom endast finns hos äldre. Och här inte. Starkt, men jag hade fel. Nu undrar jag vad som kommer att hända med mig i ålderdom, om jag redan mött ett sådant problem om jag redan i min ungdom?

Och så har du hittat mycket information på webbplatsen. Mycket av det jag skrev upp lysde. Jag förstår det lilla att läsa, du måste lägga allt i ditt liv och sätta det i praktiken. En läsning går inte långt. Jag tackar webbplatsens författare. De hjälpte mig att bättre förstå ämnet för hur man förstärker folkmedicinska åtgärder i 3 dagar eller mer och snabbt öka sin attraktion för den älskade.

På mig arbetar en vän i professionella strider, är engagerad i blandade enstaka combats. Så det verkar vara en stark, arbetande, atletisk och energisk person. Från honom alltid en trevlig energimann med en charm, inre kärna och stor karisma. Så, när han tittade på honom, hade han aldrig trott att han ibland hade ett problem med den mest känsliga naturen, som här berättas för många.

Men han har det, han själv delade på något sätt berättelser som ibland är oroliga för denna sjukdom. Jag blev förvånad.

Så, när jag frågade honom: Hur kan du, en sådan ung och stark person, ha denna frustration? Och han svarade att ibland måste han köra så mycket vikt och släppa att det skadade kroppen. Och ibland finns det så ansträngande träningar för slitage, att kroppen vägrar att lyda, och här försvagas immuniteten.

Så, killar, vi måste förstå att vi inte är ensamma. Detta problem är enkelt för många människor. Du behöver inte falla i hysterik och rulle upp drama. Vet att du inte är den enda och inte speciella saken. Vi är alla människor, och ingen är immun från detta. Med alla kan hända. Behöver bara en nykter titt på allt som hänt och fokusen, det borde inte vara någon panik.

Vi samlar helt enkelt all viljan i en knytnäve, studerar problemet och löser det. Speciellt nu är det lätt att göra när du har internet praktiskt, där du kan hitta så många tekniker och artiklar om korrekt näring och produkter som ökar männs styrka och ökar attraktionen till motsatt kön. Det är synd att blunda för dessa källor. Till exempel hittade jag här på webbplatsen mycket användbar information.

Jag vill också lägga till några ord om detta ämne och lämna min åsikt. Jag tror att ett bra råd från författarna är utförandet av fysiska övningar. Hur annars? Det är nödvändigt att sprida blodet så att det cirkulerar som en klocka. Det verkar för mig att i många där är allt helt enkelt stagnerat från brist på rörlighet, människor blir avtagna och följaktligen följer alla dessa senila symptom. Från att människor sitter vid datorerna, har de alla chakranerna där, energin går bara till spill. Självklart är jag inte så kompetent när det gäller chakras, men jag har kommit i kontakt med detta ämne.

Författare valde perfekt en lista över specialutbildning, allt är målade i detalj, även om det finns ett antal visuella bilder. Vad förhindrar att klä in lämpliga väderkläder och kör ett par kilometer? Jag gick ut på gatan, det fanns en stadion bredvid det, det fanns en skog i parken. Överallt är det fullt av alternativ. Välj själv att smaka. Och jag vet vad som hindrar mig från att göra det här, det är din lathet. Jag gillar att springa i närmaste skog, det finns en bra väg. På vintern skidar skidåkare också, och löpare så när som helst bor. På samma plats och horisontella barer i närheten. Kort sagt, valet är bra.

Jag är inte ett fan av skidor eller cyklar, men jag älskar bara att springa. Alla som har gjort detta på allvar eller ägnar sig tillräckligt med tid kommer att hålla med om att på grund av intensiv jogging är det inte bara möjligt att fysiskt utveckla, utan också att temperera sin viljestyrka och karaktär. Därför är min rekommendation "att springa oftare" en utmärkt rådgivning i ämnet hur man stärker styrkan hos folkmekanismer för en man på 60 år eller tidigare.

Jag lider också av detta problem. Och jag tror det är psykologiskt. För på morgonen fungerar allt som det borde vara. Men när jag är ensam med en tjej, börjar någon form av hitching. Till exempel, innan det var allt bra i form av kommunikation och flirta, vi var väl och bekväma. Men först efter det, när det inte finns någon annan i lägenheten, börjar vissa mekanismer komma in i mitt huvud, min kropp upphör att lyda, jag börjar till och med sticka. Kanske jag skjuter saker för mycket mot sängen, och jag är inte van vid det ännu, inte helt genomsyrad av sin energi. Och det är därför min cowboy börjar släppa mig, som om jag säger att du inte behöver skynda så mycket.

Om denna händelse beror på en psykologisk faktor tror jag inte att jag måste börja alla dessa fysiska övningar först. Till att börja med måste du förstå och förstå i ditt huvud vad är kärnan och den sanna orsaken till en sådan sjukdom.

I allmänhet är jag själv mycket kräsen och många tjejer tycker inte om mig. Och om jag stannar ensam med en tjej som inte gillar mig så mycket, så kommer vi troligen inte att få mycket. Hon kanske gillar mig som en person, men utåt är inte min. Kanske har jag lite erfarenhet, så jag stöter på sådana begränsningar. Ändå skriver författarna på denna sida bra artiklar. Av dessa märkte jag olika droger som ökar styrkan och förbättrar libido hos män. Och i sin helhet tilldelade jag också många tekniker för mig själv, som måste tillämpas i praktiken.

Min farfar gillar att äta olika gröna. Jag kommer inte ihåg att han någonsin åt soppa utan dill eller lök. Ofta vitlök bredvid de skalade lögnen. Han gillar också att göra smörgåsar lite där ingrediens är också vitlök. Här kommer jag inte ihåg det exakta receptet. Och så kan du använda många av de matvaror som anges i artikeln som snacks, som ingredienser för sallader och många andra rätter. Du kan lära dig allt.

Jag försöker att äta kött så ofta som möjligt. Nu är min prioritet en kokt kyckling. Det är lätt att laga mat och i många dagar räcker det. Det är bättre än att köpa några färdiga kötträtter till uppblåsta priser. Fisk, naturligtvis, jag gillar också. Speciellt i vårt område finns brist på jod, och läkare rekommenderade mig att äta skaldjur oftare.

Sedan barndomen älskade han min lodda. Jag tycker att många tycker om det också, det visar sig en soppa med en välsmakande buljong. Denna buljong kan alltid hittas bland andra. Jag brukar dricka te med citroner. Så många av de ingredienser som rekommenderas i artikeln har jag redan framgångsrikt tillämpat.

Var inte rädd för att prova nya rätter, vänner, experimentera. Alla kan upptäcka en utmärkt kock och gourmet. Det är bara nödvändigt att vilja. Jag tror att alla kan bli av med dessa känsliga sexuella problem, som alltmer påverkar sig själva med åldern. Behöver bara börja bättre förstå frågorna om ämnet för vilka produkter som ökar styrkan hos män och öka attraktionen för kvinnor.

Hur kan du höja en mans styrka

Med ålder upplever de flesta män en minskning av styrkan. Och det ger många obehag för många. Specialister noterar en signifikant föryngring av ett sådant problem som erektil dysfunktion. Tidigare observerades sexuell dysfunktion vid åldern efter 40 år. I dag, under förutsättningar för en modern rytm och ett sätt att leva, är unga män 22-27 år föremål för sådan sjukdom. Därför måste representanter för det starkare könet veta alla alternativ för att öka styrkan. Lyckligtvis finns det ett stort antal av dem, och läkaren kommer att kunna välja den mest effektiva metoden för varje enskilt fall.

Läkemedel som ökar effekten?

Hur ökar styrkan? Först och främst behöver du söka hjälp från en läkare. Specialisten bör upprätta huvudorsaken till sexuell dysfunktion, och först efter det kan behandlingen påbörjas. Det finns många orsaker till erektil dysfunktion. Alla är indelade i två grupper: fysiologiska och psykologiska. I det första fallet utvecklas impotens mot bakgrund av samtidiga sjukdomar: prostatit, hjärt-kärlsjukdomar, dysfunktion i endokrinet, diabetes mellitus, hormonellt misslyckande, sexuellt överförbara sjukdomar.

I det andra fallet beror minskningen i styrkan på en instabil psyko-emotionell bakgrund. Mycket ofta, särskilt i ung ålder, observeras en dålig erektion med sömnlöshet, fysiskt och mentalt överarbete, stress. Därför är det så viktigt att strikt normalisera arbetsdagen, ge kroppen en värdefull vila och sömn. Som du kan se är orsakerna till problemet olika. Därför krävs olika droger för att öka männs styrka.

Beredningar baserade på sildenafil

Läkemedel baserade på sildenafil är mycket populära bland läkare och patienter. De ökar manlig styrka på grund av utsläpp av kväveoxid, vasodilation och ökat blodflöde till könsorganen. Dessa läkemedel behandlar impotens av en fysiologisk natur. De ljusaste företrädarna är följande:

Viagra och Cialis är populära. Det första läkemedlet har effekt efter 40-50 minuter efter användning. Och effekten kvarstår i 4-5 timmar. Cialis är också mycket snabb. Så ökningen i potens uppstår endast 10-15 minuter efter att p-piller har tagits. Och resultatet sparas i 36 timmar.

Men det är värt att komma ihåg att sådana droger endast tas som föreskrivna av läkaren. Eftersom den aktiva beståndsdelen har en effekt på kardiovaskulärsystemet har sildenafilpreparat ett stort antal kontraindikationer och sidoreaktioner. Det är också viktigt att inte överskrida doseringen från läkaren. Bland biverkningarna är arytmi, högt blodtryck, blodkörning i ansiktet, yrsel, illamående. Det är också viktigt att veta att dessa läkemedel inte behandlar impotens, men bara eliminerar dess manifestationer.

Naturliga droger som ökar männs styrka

Mycket ofta naturliga preparat, kosttillskott förskrivs för den psykogena karaktären av minskad styrka och erektion. Även sådana läkemedel är utmärkta för att förhindra nedgången av manlig kraft. Kosttillskott är helt framställda av naturliga ingredienser. Oftast är dessa vitamin- och mineralkomplex, örter, extrakter från växter och marina invånare. Hög effektivitet kännetecknas av sådana naturliga läkemedel:

Alla dessa droger återställer inte bara reproduktionssystemets funktioner utan har också en generell förstärkningseffekt på den manliga kroppen. Fonderna är helt säkra. Den enda kontraindikationen att använda är den individuella intoleransen hos de enskilda komponenterna i läkemedlet. Läkaren utser upptagande till varje patient individuellt. I genomsnitt varar kursen 1-2 månader. Därefter ökar styrkan, libidonivån, kvalitetsindikatorn för ejakulatet kommer att förbättras.

Alternativa metoder för ökad potens

Ökning av manliga styrkan kan vara med krämer, geler, fläckar. Patcher används när testosteronproduktionen är otillräcklig. Det är fastsatt på alla slutna områden av kroppen. Genom huden kommer testosteron in i den allmänna blodbanan, vilket leder till en förbättring av kvaliteten på styrkan och erektionen. Kallas en sådan patch Androderm. Behandlingsförloppet är 12 dagar, med daglig användning.

Androgel och Testogel innehåller också analoger av manliga könshormoner. Den icke-hormonella krämen för ökad potens är Maxoderm. Den är baserad på naturliga ingredienser, vilket är säkert. Läkemedlet appliceras direkt på sexuella organet i 5-10 minuter före samlag. Krämen ska gnidas in i penis med lätta massagebevegelser. Drogen förstärker inte bara styrkan, utan gör också orgasmen mer levande.

Hur man ökar styrkan i hemmet?

Du kan höja den manliga potensen utan att ta mediciner. För länge sedan för intensifieringen av erektion användes olika växter och örter, som har en spännande effekt. Idag representerar traditionell medicin ett brett sortiment av sådana naturläkemedel. Ginsengroten blev mycket populär och spridda. Spirituell tinktur av denna växt har en effekt på nervsystemet och reproduktionssystemet hos män. Så, sömn normaliserar, stressmotstånd förbättras, erektion ökar. Tinkturen tar en månad, 20 droppar två gånger om dagen.

De flesta droger som ökar styrkan i deras komposition innehåller roten till aira. Du kan självbereda produkten själv hemma genom att följa dessa instruktioner:

 • Blanda 5 delar av alkohol och 1 del krossad rost av kalamus;
 • Placera blandningen i en glasskål;
 • Infektera drogen i 21 dagar;
 • Ta infusion tre gånger om dagen för 20 droppar;
 • Behandlingsförloppet observeras i 1 månad.

Verkligt manligt gräs är timjan. Timjan anses vara en kraftfull källa till zink. Det är detta mikronäringsämne som är extremt viktigt för manlig kraft. Han tar en aktiv roll i syntesen av testosteron, förbättrar spermatets kvalitet. Följaktligen höjer timjan inte bara styrkan, men normaliserar också den hormonella bakgrunden, har en förebyggande effekt av manlig infertilitet. Gräset bryggs som ett enkelt te och tas hela dagen. Ett positivt resultat kan inträffa efter 1-6 månader efter att ha tagit en sådan dryck.

Bland andra medicinska örter kan noteras hagtorn, citrongräs, nässla, kamille. Dessa växter kan kombineras med varandra, används individuellt. På grundval av dem gör de infusioner, flokker, drycker. Det är bara nödvändigt att komma ihåg att några naturliga komponenter kräver ackumulering i kroppen. Därför kommer ökningen av styrkan och erektionen att komma åtminstone efter 20-30 dagars regelbunden användning.

Mat för att öka potensen

Kraften beror direkt på kvaliteten på maten. All mat kan både öka erektionen, så gör en man impotent. Tyvärr lägger väldigt få personer stor vikt vid deras kost. Under förutsättningarna för en modern rytm i livet är snabba mellanmål och snabbmat oundvikliga. En sådan diet sakta, men dödar systematiskt en man i en man.

För tillräcklig produktion av könshormoner, normal funktion av prostata, reproduktiva och nervsystemet, kräver den manliga kroppen sådana komponenter: vitaminer A, E, zink, järn, magnesium, selen, kalium, kalcium. Vitaminer, zink och selen påverkar själva reproduktionssystemet, järn och magnesium - på blodet, nervsystemet. Kalcium och kalium är extremt viktiga för kardiovaskulärsystemet.

För att öka styrkan i en ung mans dagliga meny måste du inkludera sådana livsmedel:

 • fisk och skaldjur;
 • Gräddfil;
 • vitlök;
 • Grönska, gröna lökar;
 • Kycklingägg;
 • Kosttyper kött;
 • Färska grönsaker och frukter;
 • Levern
 • honung;
 • nötter;
 • Vegetabiliska oljor.

Baserat på honung och nötter kan du laga en god efterrätt. Använda det varje dag för endast 2-3 matskedar kan du snabbt höja potensen. Nötter har mycket feta, organiska och oersättliga syror, vilket är extremt viktigt för människors hälsa. Vitlök är känd för sin höga nivå av zink och selen. En skaldjur har länge visat sig som en kraftfull afrodisiakum.

För att höja potensen måste du också vägra sådana livsmedel - fettstekt mat, fläsk, rökt produkter, mycket salt och socker, alkohol, bageriprodukter, snabbmat, snabbmat. Skadlig mat leder till en ökning av kolesterolhalten i blodet, överdriven kroppsvikt. Allt detta ökar risken för att utveckla ateroskleros. Denna sjukdom är den största fienden av kraft, eftersom blockering av blodkärl stannar blodflödet till penis.

Ändra sättet att leva och höja styrkan

I de flesta fall, om de första tecknen på erektil dysfunktion finns, är det tillräckligt att rätta livsstilen för att höja potensen igen. En stillasittande livsstil provocerar stillastående processer i det lilla bäckens organ. Stagnerande fenomen leder till prostatit, prostata adenom, impotens. Därför, för att återuppta och öka styrkan använda fysisk aktivitet, en särskild uppsättning övningar. Det rekommenderas också att utesluta stress, överge dåliga vanor, normalisera dagbehandling.

Sport är pantet för maktens makt

Regelbundna klasser av sorter, besöker fitnessrum kommer att bidra till att minska vikt, öka muskelmassan, normalisera den hormonella bakgrunden och viktigast av allt - för att höja potensen. Delta i idrottshallar 3-4 gånger i veckan. Denna regelbundenhet gör det möjligt för dig att snabbt återuppta alla funktioner i kroppen, medan det inte kommer att uppleva trötthet. Dessutom, lätt fysisk ansträngning efter en hård arbetsdag slappnar helt av nervsystemet, vilket också är viktigt för tillståndets tillstånd.

Att öka styrkan är de mest mobila sportarterna - basket, fotboll, simning, löpning. Sådan aktivitet accelererar det totala blodflödet, eliminerar stagnation i bäckenorganen, ökar immuniteten. Det finns ett stort antal specialövningar som syftar specifikt till att öka styrkan och stärka erektionen. Det kan vara en klassisk "björk", "bro", "cykel". Hög effektivitet är markerad med ett steg på plats i de höghöjda knänna. Knä måste pressas, så mycket som möjligt till botten av buken. Detta ökar blodflödet till penis.

Normalisering av den dagliga rutinen

För att behålla alla funktioner i centrala nervsystemet måste du följa en tydlig regim av dagen. Morgon är att börja med en elementär laddning och ett glas vatten. Under arbetet, var noga med att ta korta pauser för uppvärmning. Speciellt handlar det om de män vars verksamhet är kopplad till stillasittande arbete. I detta fall bör uppvärmningen göras var 40-60 minuter. Som mellanmål används inte skadliga snabbmatar, men färska frukter som kommer att mätta kroppen med de nödvändiga ingredienserna.

För nervsystemet, och därmed styrkan, är det värt att följa sådana enkla regler:

 • Eliminera ett stort antal spänningar;
 • Undvik konflikter;
 • Observera en strikt standardiserad arbetsdag;
 • Observera en full åtta timmars sömn.
 • Varje kväll innan du lägger dig, ta en promenad i frisk luft i en halvtimme.

"Nej" till dåliga vanor

Det är ingen hemlighet att alkohol och rökning är de främsta fienderna av styrka. Användningen av en stor mängd alkohol stör den hormonella bakgrunden, skadliga effekter på nervsystemet. Med tiden störs pulsernas ledningsförmåga fullständigt, och systemet svarar inte på excitation i form av en erektion. Rökning utplånar dock helt blodkärlen. Deras smalande, dåliga patency tillåter inte blod att flyta till könsorganen. Tala om en erektion i sådana fall är inte nödvändigt.

Läkarna rekommenderar att man utvecklar en vana att ta en kontrastdusch. Att ändra vattentemperaturen är ett bra sätt att härda. Och riktningen av vattenstrålen på pungen och testiklarna är ett utmärkt förebyggande av impotens och prostatit. En sådan vattenmassage stimulerar arbetet hos det genitourära systemet. Även i ett tillstånd av kraft har bad med ett bladblad också en positiv effekt. Överensstämmelse med sådana enkla rekommendationer ökar potensen och håller den upp till märket.

Hur man ökar styrkan hos män på naturliga sätt

Idag lever någon person i förhållanden som kräver honom ibland helt enkelt bortom fysisk och mental aktivitet. 21: a århundradet - ett århundrade av ny teknik, dålig miljö, dålig kost, dåliga vanor och många fler som försämrar hälsan, försämrar harmonin i vår existens i denna värld. För män är detta främst förknippat med styrka.

Mer än 30% av männen, även i en ung ålder idag, upplever problem i det intima livet. Tidig prostatasjukdom, urinvägsinfektioner, promiskuitet, eller en total brist på starka hälften av mänskligheten leder till erektil dysfunktion, tvingas leva under ständig stress, depression, brist på förtroende för sin egen förmåga. Detta orsakar ännu allvarligare konsekvenser - sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, hjärtattacker, stroke.

En man är så ordnad att han bara söker en läkare när han inser att situationen har blivit out of control. Och i princip föredrar ett känsligt problem att själv bestämma sig.

Här kommer till hjälp av många mediciner som Viagra. Handla omedelbart, effekten varar upp till fem timmar. Och allt verkar det, ingenting, om inte biverkningar, som får sig att känna sig väldigt snart. Och situationen med styrka förvärras bara.

Problem av sexuell natur kan vara tillfälliga eller permanenta. Ibland är de associerade med psykologiska problem, det första felet i sängen, de oetiska handlingarna hos partnern i denna känsliga situation. Ibland blir en man bara trött.

I den här situationen kan du försöka hantera problemet själv, med naturliga sätt att öka styrkan hemma. De är många, alla är tidtestade och har tjänat auktoritet och godkännande av specialister.

Vad är styrka?

Innan du pratar om metoder och sätt att öka manlig styrka, bör du bestämma dig för detta koncept. För att öka styrkan - betyder det inte att man gör en manlig könjättare. Detta begrepp är inte bara förknippat med sin sexuella förmåga, det är mycket bredare.

Det finns andra, inte mindre viktiga aspekter av denna fråga som bestämmer den totala manliga potentialen. Detta är hans fysiska, moraliska, andliga och moraliska potential. Alla dessa egenskaper, genom vilka han uppnår en viss status på hans sociala och materiella sfär.

Det handlar om en sådan man som någon kvinna drömmer om. Så naturen uppfattas. Trots allt, från en frisk man från alla håll, är samma friska och starka avkommor födda.

Erektil dysfunktion leder till stora problem i alla aspekter av männs potential. Alla vet att sjukdomen är lättare att förhindra än att behandla. Emellertid har officiell medicin tillsammans med läkemedelsföretag blivit vana vid behandling, inte bryr sig om hälsofrämjande åtgärder.

Naturligtvis finns det situationer när överklagandet till specialister är helt enkelt viktigt. Men i de flesta fall är det värdelöst att vänta på effektiv, och viktigast av, billig hjälp från denna sida.

Du behöver lära dig hur du använder de möjligheter som naturen har gett en person, självständigt. Och det är nödvändigt om en man vill förbli en sann representant för en stark hälsa av mänskligheten före sin ålderdom.

Hur man förbättrar styrkan

Manlig styrka misslyckas ofta på grund av triviala problem. Kroppen är försvagad på grund av dåliga vanor - nikotin, alkohol, stillasittande livsstil, övervikt. Ibland är det associerat med diabetes mellitus eller kardiovaskulära problem.

Det händer också att en man är upprörd, stressad, är i en lång depression, upplever kronisk trötthet. Allt detta kan inte utan att påverka hans hälsa i allmänhet.

Till frågorna om ökning och förebyggande av styrka bör man närma sig i ett komplex och arbeta i flera riktningar samtidigt:

Ät mat som kan fylla vitamin- och mineralbristen i kroppen. Män vitaminer är vitamin A, C, grupp B, mineraler - zink och selen. Deras kropp borde få i den nödvändiga dagliga kursen helt. Dessa är spårämnen som återställer hormonbalansen, ökar produktionen av testosteron, ökar sexuell aktivitet och styrka.

Ändra din kost, sätt på den dagligen:

 • Lättfett rött kött - nötkött, lamm;
 • dietkött och vilt - kalkon, kanin, kyckling, fasankött;
 • Nötter per 100 gram per dag;
 • frön, särskilt pumpa;
 • frukt, grönsaker, citrus - rovor, granatäpple, fikon;
 • alla varianter av lökar;
 • lever och äggulor, vaktelägg;
 • fermenterade mjölkprodukter
 • fisk, särskilt hav - nödvändigtvis två gånger i veckan;
 • skaldjur någon - helst i rå form eller efter en liten värmebehandling;
 • persilja, spenat, alla gröna;
 • linfrö, jordnötsolja, olivolja och fiskolja;
 • honung med nötter, pergu, några biodlingsprodukter;
 • kakao, högkvalitativ choklad, svart;
 • Ginger Tea, Koumiss, färskpressad juice från grönsaker och frukter.
 1. Lär dig att utföra enkla övningar som ökar blodflödet till bäckenorganen och tränar muskler i samband med könsorganet. De kallas pubic-coccygeal. Dessa komplex är enkla, kommer att ta lite tid, och resultatet blir tydligt i en vecka. Det finns separata komplex för ökad potens, ökande erektioner, testikelmassage och scrotum, Kegel-övning.
 2. Kämpa aktivt med övervikt. Om din ölmage är mer än 94 cm, anses den redan vara fet. Det är den farligaste fiendens fiende, eftersom det provar produktion av kvinnliga könshormoner, och manligt testosteron minskar betydligt. Detta leder dig snabbt till erektil dysfunktion. Dessutom med övervikt i samband med uppkomsten av diabetes, hjärtsjukdomar och blodkärl, vilket minskar hälsan i allmänhet.
 3. Sluta röka, dricka, äta även de lättaste drogerna. Vetenskapen har länge visat direkt beroendet av styrka på dåliga vanor. Detta förbättrar omedelbart möjligheterna i den intima sfären.
 4. Försök att sitta mindre, flytta mer, göra sport. Representanter för kontorsplankton är mycket mer benägna att drabbas av sexuella dysfunktioner än företrädare för yrken i samband med motion. Lär dig att utföra morgonövningar, springa, hoppa på repet, köpa en simulator, även den enklaste. Om möjligheterna till sportträning är begränsad på grund av brist på tid, och på arbetsplatsen är det nödvändigt att sitta, Kegel-träningen kommer att hjälpa till. Du kan göra det sitter på en stol. Det syftar till att stärka den pubic-coccygeal muskel.
 5. Om du känner att problem med styrka är förknippade med komplex som orsakats av en misslyckad sexuell handling eller liknande, försök söka hjälp från en psykoterapeut eller hjälp dig själv.
 6. Försök att vara mindre nervös om någonting, bli deprimerad, undvik stress. Annars blir sexuella funktioner undertryckta i obestämd tid. Det är kopplat till den gamla mekanismen för barnets uppfattning i en harmonisk gynnsam miljö.
 7. Mer vila, försök att sova lugnt i åtta timmar. Sömn bör äga rum i totalt mörker och fred. En semester måste nödvändigtvis ske i ditt liv. Kom ihåg hur många månader du jobbar utan lediga dagar. Annars kommer minskningen i styrkan att provocera dig själv.
 8. Använd folktekniker, förbereda avkok, tinkturer från medicinalväxter och örter, ta avkopplande bad, arrangera aromaterapi och yoga sessioner.

Känsla: hur man höjer hemma

I denna del av artikeln kommer vi att överväga några punkter med ökad styrka i naturliga förhållanden mer detaljerat.

Övningar för att öka styrkan är enkla, som syftar till att öka varaktigheten och styrkan av erektionen på grund av ökad blodtillförsel i litet bäcken och penis. De bör göras på morgonen och kvällen. Öka belastningen bör vara gradvis, med tiden som ger varje övning upp till tio gånger.

Den enklaste av dem:

 • Stående på golvet, armar i midjan, benen sprids isär axelbredd. Rotera bäckenet medurs, och sedan i motsatt riktning - högst tio gånger i varje riktning.
 • Startpositionen är densamma. Vi utför gångrörelser med fötterna och lyfter dem högt upp till hakan. Stå medan du försöker hårt. Tio gånger med varje fot.
 • Händer i midjan, benen böjer sig något på knäna. Börja med att utöva träningen, böja benen starkare, som om du sätter dig ner, samtidigt som musklerna i skinkorna stiger mycket 2-3 gånger.
 • Ligger på golvet är fötterna på axelns bredd halva böjda på knäna, händerna ligger längs stammen. Skarpa av bäckenet och tillbaka från golvet, klättra rakt upp och håll i några sekunder och ta sedan startpositionen.
 • Nästa övning är som att cykla. Ligger på golvet, som i föregående övning, simulerar vi cykelrörelser med fötterna.
 • Den starkaste effekten på pubic-coccyx muskeln. Ligger på golvet, benen är halvböjda, händerna ligger längs kroppen. Vi börjar starkt påkalla denna muskel och titta på spänningsstyrkan, och inte för antalet repetitioner.
 • Denna övning utförs under sittande. Händer i midjan, bröstbenet sticker framåt, axlar jämnt. Straining området mellan testiklarna och anus, som om att dra i spillt croup. Muskler i skinkorna medan de försöker slappna av och inte påkalla.

Kegel övningar utvecklade av forskare Arnold Kegel i mitten av förra seklet och riktade sig till:

 • eliminering och förebyggande av många sjukdomar i samband med genitourinary sfären - inflammation och adenom i prostata, urininkontinens, uretrit, hemorrojder, etc.;
 • öka tiden och styrkan av erektion genom att fylla bäckens och penisens blod
 • Öka tiden och styrkan i orgasmen. Sexuella handlingar blir längre och fyller med nya känslor;
 • stabilisering av hormonbalansen och ökad produktion av testosteron. Trots allt ökar sådana övningar testiklarnas aktivitet, som är ansvariga för produktionen av detta ämne.
 • kontroll av utlösning, förmåga att förlänga tiden för samlag och att ha flera sexuella kontakter på kort tid.

Kegels enklaste övningar är bra eftersom de kan utföras var som helst och när som helst. Det viktigaste är att veta var den pubic-coccygeal muskel finns, eller LCP. Det är inte svårt att hitta det alls. Om du under urinering avbryter flödet ett tag, då i intervallet mellan analöppningen och testiklarna kommer du att känna hur denna muskel spänner upp.

 • träna LKP-muskler. Lär dig att hitta den, och kläm sedan och slappna av. Detta är det enklaste sättet att stärka det. 2-3 gånger om dagen är nog;
 • jet retention. Varje gång du går på toaletten, försök att sluta urinera 2-3 gånger;
 • Med tiden, när du redan känner bra muskler, kan du börja slappna av det, oavsett kroppens andra muskler. Effekten av denna övning är i kraften av kompression och antalet repetitioner. Det är nödvändigt att ta numret till tre per dag för tio övningar per session.

Recept av traditionell medicin och örter:

 • dagligen i en månad, äta 200 g nötter dagligen, tvättas med getmjölk;
 • Blanda i ett 1: 1 förhållande jordnötter och honung till en homogen konsistens. Ät tre matskedar en dag efter en halvtimme efter att ha ätit en månad;
 • tinktur av Eleutherococcus. I 30 dagar tre gånger om dagen, en halv tesked, spätt med en liten mängd vatten en halvtimme före måltiderna;
 • vitlök tinktur. Häll på ett kilo vitlök på en tre-liters burk, häll vatten, stäng locket och håll i en månad och skaka varje dag. Drick en tesked tills innehållet löper ut;
 • tinktur av ginsengrot, som kan köpas på något apotek. Ta 30 droppar tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna. Senast mottagande senast fem timmar före sänggåendet, eftersom det kan orsaka sömnlöshet;
 • ett avkopplande bad efter en hård dags arbete från ett blad av laurellen i ädel- eller kamilleapoteket. Vanligtvis förbereder de 3 liter buljong, filter, häll i varmt bad och ta ca 20 minuter innan du går och lägger dig.
 • samling, som inkluderar johannesört, mint, klöver och nässla. Allt detta blandas i lika stora mängder och brygga en matsked kokande vatten. Ta som en infusion för att öka styrkan
 • honung med tillsats av några droppar av någon essentiell olja - rosa, ingefära, järnhortolja, eukalyptus eller mynta;
 • för att öka blodflödet, kan du ta in hästkastanjinfusion, liksom insamling, vilket inkluderar äldre, blåbär och johannesört.

Med hjälp av tips för att ändra näring, motionera, ta tinkturer och avkok som är förberedda med egna händer, kommer du snart att känna att styrkan har ökat. Och tillsammans med henne ökade den allmänna tonen hos hela organismen och dess skyddskrafter.