Huvud
Förebyggande

Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

 • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
 • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
 • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
 • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
 • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

 • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
 • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
 • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
 • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

 • Förmåga till allergiska reaktioner.
 • Aktiv form av tuberkulos.
 • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
 • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
 • Feber av okänt ursprung.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Maligna neoplasmer.

För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

 • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
 • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
 • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

 • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
 • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

Använd dem med råd om denna instruktion:

 • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
 • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

Tänk på följande metoder:

 • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
 • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
 • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
 • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
 • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

 • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
 • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.

Behandling av prostatit med hjälp av bee podmora: hur man köper och förbereder, recept, tips för användning

Vad försökte inte bota prostatit i russtiderna: medicinska örter, bark av träd, löv, rötter, frukter och bär.

Emellertid var den mest kända och utbredda metoden användningen av bee Podmore.

Vad är denna produkt?

Från titeln är det inte svårt att gissa det bi-ubåt hänvisar till de döda kropparnas kroppar.

Som regel skördar de den i början av våren eller på hösten. För denna period från en bivask är det nödvändigt att 400-500 mg döda individer.

Beespine mot prostatit

Läkemedlets härdningsegenskaper har varit kända för människor sedan tidigare i tid.

Lokala healare behandlades med hjälp av kalla och virala sjukdomar, patologier i lederna, liksom sjukdomar hos den manliga sexuella sfären.

Kemisk sammansättning

Podmore är en unik produkt som inte är lika i komposition.

 1. Submarins huvudsakliga aktiva substans är kitin eller snarare kitosan. För första gången öppnades denna komponent i Frankrike i mitten av 1700-talet. Forskare har visat chitosans regenererande funktioner. Det har smärtstillande, antiinflammatorisk, baktericid och läkande effekt, därför är den mycket användbar vid behandling av manliga sjukdomar.
 2. Det är också rikt på melanin, aminosyror, peptider och en heparoid. Dessa substanser är användbara för kroppen, eftersom de deltar i många kemiska och metaboliska processer.
 3. Den innehåller antioxidanter, tillåta att förlänga en ungdom och ett liv, för att skydda mot negativ påverkan av en miljö, att härleda skadliga ämnen från en organism.
 4. Bee gift innehåller saltsyra och ortofosforsyror, liksom 18 aminosyror, vitaminer och spårämnen. Inte undra på att det används vid behandling av många sjukdomar, inklusive prostatit och prostata adenom.

Fördelar för mäns hälsa

Bee svettning vid behandling av prostatit har följande egenskaper:

 • Stärker immunförsvaret, aktiverar kroppens försvar för att bekämpa virus och infektioner.
 • Hjälper till att minska inflammatorisk process i inguinalområdet.
 • Normaliserar den naturliga slutsatsen av körtelns utsöndring, förbättrar reproduktiva funktioner.
 • Främjar avslappning av muskelvävnad och ett normalt urinflöde, minskar smärta vid urinering.
 • Stimulerar blodcirkulationen.
 • Det tar bort toxiner, toxiner, skadliga ämnen från kroppen.

Folk recept av hem mediciner

Behandling av prostatit med biisoppa, recept:

För behandling av kronisk prostatit kan du använda hemgjorda tinkturer och avkok.

De är lätta att förbereda och har en bra terapeutisk effekt.

Hemtinktur

Läkemedlet kommer att bidra till att minska symtomen på kronisk prostatit, uretrit, prostata adenom.

Förberedelsearbetet
Komponenter: ett glas vodka, torra råvaror.

 • Ta en glasflaska, häll i det 1-1.5 matskedar av markråvara och häll ett glas vodka.
 • Lossa behållaren med lock och sätt det i en mörkad sval plats i tre veckor.
 • Varje 2-3 dagar rekommenderas att skaka innehållet i flaskan.
 • Den färdiga medicinen kan filtreras och förvaras i kylskåp.

Hur tar man det?

Tinktur tas dagligen för 20 droppar tre gånger om dagen före måltiderna. Behandlingsförloppet är utformat i 2 månader. På rekommendation av en läkare kan du förlänga det till 6-12 månader eller upprepa efter en paus.

Tinktur att ta med en kub av socker eller löst i vatten. För att förbättra smaken kan du lägga till en sked full av honung eller några droppar citron.

Home Decoction

Detta läkemedel är inte sämre än de medicinska egenskaperna, men till skillnad från tinkturen innehåller det inte alkohol.

Förberedelsearbetet
Komponenter: vatten, bi pollock.

 • Ta den emaljerade pannan, sätt i den två fulla matskedar råvaror och häll 500 ml vatten.
 • Vi lägger på spisen och väntar på koka. Efter kokning reduceras värmen, blandas och koka i ca 2 timmar.
 • Vi lägger krukan av plattan, kyla den, blanda den, filtrera den.
 • Om vätskan är mindre än 0,5 liter måste du tillsätta lite kokt vatten till den ursprungliga volymen.
 • Förvara buljongen i kylskåpet.

Hur tar man det?

Medel att använda i varm form, en matsked 2 gånger om dagen före måltiden. För att förbättra den terapeutiska effekten bör du dricka den med en honungsdryck (en sked full honung för 250 ml vatten).

Hemsalva

Läkemedlet lindrar väl smärta och minskar inflammationsprocessen. Salva används för prostatit och prostata adenom.

Förberedelsearbetet
Ingredienser: biolja, vegetabilisk olja

 • Ta några skedar av slipat råmaterial och häll det med varm vegetabilisk olja (olivolja eller solros) tills bildandet av en tjock gruel.
 • Ingredienserna blandas och kyls noggrant.
 • Istället för vegetabilisk olja kan du använda fett. Vissa lägger till propolis eller en sked av honung till denna åtgärd.

Hur ansöker du?

En färdig salva appliceras på ljumsk och perineum området varje dag innan du går och lägger dig. Använd dagligen i 2-4 veckor. Det är lämpligt att värma upp produkten lite före användning och applicera den i varm form.

Med vilken kombination av sådan behandling

Beespine, applicera den med prostatit kan kombineras med andra droger från prostatit, men efter ett inledande samråd med den behandlande läkaren.

Kom ihåg att prostatitbehandling kräver ett integrerat tillvägagångssätt. Under behandlingen ska patienterna avstå från att dricka alkohol, röka, följa rätt näring, ha mer vila och spela sport, ha ett vanligt sexliv.

När väntar du på resultatet?

Många års erfarenhet av användning av hemgjorda avkroppar och infusioner är hög effektivitet vid behandling av kronisk prostatit och andra sjukdomar hos den manliga sexuella sfären.

I det här fallet bör patienterna komma ihåg att folkmetoderna inte har ögonblicklig effekt. För att uppnå önskat resultat ska de användas dagligen efter den rekommenderade kursen.

Dessutom är folkmetoder inte lämpliga för behandling av akut infektiös prostatit. I detta fall kommer den huvudsakliga länken av terapi att vara antibakteriella läkemedel.

Var kan man köpa?

Denna produkt kan köpas i butiker av honung och biodling, såväl som från privata handlare. Den ungefärliga kostnaden för 30 gram av produkten är 150-200 rubel.

Vad ska jag leta efter när man köper bisoppa?

När du köper i affären, var uppmärksam på tillverkarens instruktioner, förpackningens integritet och tillgänglighet, datum för insamling, villkoren för lagring.

Om produkten presenteras i bulk ska du noggrant undersöka den. Slaktkroppar måste vara hela, torra, utan mögel, smuts, avföring.

Biodlare bör köpa tidigt på hösten eller våren. För denna period finns det ett samlingsdatum, så det finns mer chans att få färska kvalitetsprodukter.

Hur skaffar man det själv?

Huvudvillkoren för att få en bra bi-submarus är regelbunden inspektion och rengöring av nässelfeber, speciellt under vintern. Det anses att kvaliteten på hösten är högre på hösten än under våren.

 • Om den har mögel och en smaklös lukt är den inte lämplig för medicinska ändamål.
 • Om bin möter sopor kan du sikta dem genom en sikt.
 • Därefter torkas bina i en ugn vid en temperatur av 40-50 grader.
 • Håll i en papperspåse, lådor eller vävnadspåse. Polyeten (och andra förseglade behållare) bör inte föredras.

Kontra

Tyvärr är behandlingen av prostatit med bisubstans inte lämplig för alla patienter. Kontraindikationer för användning är:

 • Allergiska reaktioner på biprodukter, inklusive honung och bietgift.
 • Svåra sjukdomar i mag-tarmkanalen, hjärt-kärlsystemet, CNS.
 • Sjukdomar i sköldkörteln.
 • Maligna neoplasmer.

Under åren har läkemedel från bee podmora framgångsrikt använts av människor för att förebygga och behandla prostatit. De är lätta att tillverka, prisvärda och har en hög terapeutisk effekt. Således varnar läkare, vad man ska engagera sig i självbehandling vid prostatit är det inte nödvändigt! Innan du använder mjäll, var noga med att konsultera din läkare!

Användbar video

Hur man gör en bi på prostata, liksom behandling av sjukdomen, se i videon:

Metoder för behandling av prostatit med biisoppa

Att bota en komplex mans sjukdom - prostatit kan vara med hjälp av bee podmora. Det innehåller många olika biologiska aktiva substanser, som du kan vitalisera kroppen. Beespine blir snabbt av med sådana allvarliga sjukdomar som prostata adenom, inflammatorisk process i genitourinary systemet. Behandlingsförloppet väljs individuellt, vissa tar flera månader och ytterligare ett antal år.

Prostatit hos män

Användbara egenskaper hos snaffle med prostatit

 1. Aktivt kämpar mot en virusinfektion som befinner sig i det drabbade området.
 2. Har spasmolytisk effekt.
 3. Eliminerar smärta och obehag vid urinering.
 4. Om du jämför det med andra kemiska droger från prostatit, har det inte sådana biverkningar som minskad styrka, leversjukdom.
 5. På grund av att biprodukten kan återvinna blodflödet i vävnaderna, tas en patogen mikroflora snart bort från kroppen.
 6. Förstärkning av immunsystemet, kroppens skyddande funktioner.
 7. Podmore bin kämpar aktivt virus, mikrober. Produkten innehåller en stor mängd gift, vilket påverkar inflammatorisk process i prostata och urinblåsa.
 8. Dra ut toxiner från kroppen.
 9. Om det i tid kommer att förlåta att behandla med en biprodukt, kommer kirurgisk ingrepp inte att vara nödvändig.

Applicering av bivax i prostatit

Biprodukten används i kokt, stekt form, även tinktur på alkohol uppskattas också.

Använd oftast ett avkok på vatten eller en infusion av alkohol från duschen. För att förbereda tinkturen måste du använda detta recept:

 1. Ta ett glas vodka.
 2. Beespine, nog kommer det att bli en matsked.
 3. Blanda noggrant.
 4. Stäng tätt, insistera på 3 veckor, glöm inte att rör om det.
 5. Att använda färdiga läkemedel rekommenderar män till 20 droppar efter en måltid. Kursen är två månader. Om prostatit börjar, måste du ta ungefär ett år.

Tänk på hur din kropp reagerar på ämnet, börja med tre droppar, om du normalt bär läkemedlet, kan du öka dosen. Doseringen av dropparna beror på åldern. Om du är 25 år är 25 droppar nödvändiga, om 50 respektive 50 droppar.

Tinktur behandlar prostatit, rensar kärl, blod, föryngrar kroppen, hjälper till att läka sjukdomar i hjärtat, blodkärl, normaliserar blodtrycket.

Tinktur kan inte tas av unga människor och med njursjukdomar, så sjukdomen kan bli ännu mer akut.

För medicinska ändamål används en biprodukt som inte har form, den måste torkas i en ugn vid 50 ° C. I inget fall gör det i solen, på grund av inflytande av ultravioletta strålar, det producerar ett stort antal toxiner som verkar på en person som ett gift.

Lukten ska likna smaken av stekt frön. Det är omöjligt att använda en biprodukt, vilken biodlare var förbehandlad med kemikalier från varrotos.

Användningen av bi-dodger för behandling av prostata adenom

För att bota ett adenom i prostata måste du använda ett avkok baserat på bägare bin. För matlagning behöver du ett recept:

 • 500 ml vatten.
 • Podmore, pre-chop det - två matskedar.
 • Koka alla över en liten eld.
 • Kyl i två timmar. Vätskan bör komma ut brun.
 • Ta gasväv och dränera vätskan.
 • I slutet läggs en matsked honung.

Buljongen lagras endast på en kall plats, i en glasbehållare, tätt stänger den. Långt för att hålla kokad scum kan inte vara, bara två veckor, då förstörs det och förlorar alla dess helande egenskaper.

Drick buljongen i en varm form en månad dagligen före måltider två gånger om dagen. Ta sedan en paus i tre veckor och igen kan du äta avkok i en månad. Behandling av prostatit under bina ger 90% resultat. Trots detta måste man komma ihåg att prostata adenom refererar till en allvarlig sjukdom, det är nödvändigt att behandla behandlingen på ett omfattande sätt och konsultera en specialist på förhand.

Buljong med Podmore bidra giardia leder till normal lever, lunga, muskelsystemet, normaliserar det centrala nervsystemet, mage, tarmar.

Kontraindikationer för behandling med mjäll för prostatit

 • Värmen stiger till 40 grader.
 • Det finns problem med hjärtat, njurarna, blodkärlen, andningen.
 • Bee ubåt kan inte behandlas för cancer, tuberkulos, allvarliga blodsjukdomar, om en person har en pacemaker, eftersom läkemedlet har en stimulerande effekt.

Terapeutiska recept för behandling av prostatit

 • Tinkturrecept: ta en halv liter av förstörelse, fyll dem i en två-liters flaska vodka. Insistera i två veckor, dränera, tillsätt vatten, propolis tinktur. Ta två gånger om dagen i fyra månader.
 • Receptet för blandningen: du behöver en tesked podmora, solrosolja, du behöver steka det bra. Vänta tills det svalnar, slipa för att lämna pulvermassan. Att lägga varje dag i mjölk, te.
 • Salva recept: ta en scuff, häll den med olivolja, insistera på en kall plats. Ska få en salva, bör män sätta det på ljumskområdet. Från toppen för att täcka något varmt.

Det rekommenderas att applicera produkten med en död bi man eller kvinna, för att återställa mikroflora sexuellt sätt, om den skyldige av manliga prostatit är en kvinna, då behandlingen inte kommer att vara lika effektiva.

Beespine är bin som redan har dött, insekter lever inte mer än en månad. Det är viktigt att använda för beredning av läkemedel av torra bin, sönderdelning, form är utesluten. Produkten innehåller lite heparin, zink, magnesium, fosfor, giftbiprodukter.

Podmort med prostatit är en av de bästa läkemedlen mot inflammation, rensar blod, förstör bakterier, ökar immunförsvaret. Med hjälp av denna typ av apitherapy kan du skydda dig längre från bildandet av en förträngning, de noder som ofta i prostata kan bilda en tumör.

Beespine mot prostatit

Bee svett från prostatit är allmänt känd, med hjälp du kan uppnå goda resultat vid behandling av sjukdomen. Tänk inte att en person är engagerad i att döda bin för behandling av sjukdomar. Bin lever ett kort liv, dör, har bott i denna värld lite mer än en månad.

För att behandla en sådan ömtålig sjukdom används biavajer i två medicinska former: i form av avkok eller tinktur.

Behandling av prostatit med biet soppa är mycket vanlig och effektiv, recepten är mycket enkel och kräver ingen speciell beredning. Behandlingen av prostatit med biattack är ganska lång process, så det är mer lämpligt att använda tinktur, eftersom buljongen kan lagras i mer än 72 timmar och för att förbereda buljongen var tredje dag kan du förbereda tinkturen.

Användningen av brännande med prostatit

Liksom alla biprodukter är scum mycket användbart för hälsan och är mycket effektivt vid behandling av prostatit.

I dess sammansättning finns: chitosan, melanin, apizan, heparoid, aminosyror, peptider, vitaminer och mikroelement. Döda bin i sin sammansättning har alla de produkter som de producerade under sin livstid: honung, kunglig gelé och mycket mer. En liten bi för sitt korta liv ger stora fördelar för naturen och mänskligheten, även efter döden är det fortfarande användbart!

Läkande egenskaper hos bi

 • har antiviral verkan
 • är en antispasmodisk;
 • minskar obehag vid urinering, lindrar smärta
 • har inte sådan bieffekt som exempelvis kemiska preparat;
 • avlägsnar patogen mikroflora från kroppen;
 • förbättrar immunitet
 • kämpar mot virus, en stor mängd gift påverkar positivt den inflammatoriska processen i prostata och urinblåsan;
 • tar bort toxiner
 • kan spara från operation.

Hur korrekt att använda biet avskum med prostatit

I folkmedicin är olika metoder för beredning av läkemedel som är baserade på bie podmor kända. Eftersom det inte är kokt. Den används i kokt form, den är stekt, insisterar på alkohol, gör infusioner med smör.

Recept av tinktur med en sub:

Ta 200 ml. vodka, 1 matsked bikprodukt, blanda allt grundligt. Flytta till en sluten behållare och avlägsna infusionen i 21 dagar, skaka regelbundet. Applicering: 20 droppar efter måltider. Behandlingsförloppet är 2 månader. Med avancerade fall av prostatit sträcker behandlingen med bivax upp till 1 år.

Under appliceringen av tinkturen, håll ögonen på din hälsa och vilket svar din kropp ger. Börja behandlingen med 3 droppar, sedan gradvis öka deras antal. Maximal dosering beror på åldern på mannen: om han är 30 år gammal är det maximala beloppet 30 droppar; om 45 år, då 45 droppar, respektive.

Tinktur förutom prostatit behandlar sjukdomar i hjärtat, kärl, rensar kärl, blod och mycket mer.

Vilken typ av skum används bäst för att behandla prostatit?

För beredning av ett läkemedel är det nödvändigt att använda en ren biprodukt utan mögel. Om det är friskt måste det torkas i ugnen innan temperaturen inte överstiger 50 grader. Torka inte havet i solen! Ultravioletta strålar kan producera en stor mängd toxiner i den, som om de tas in i människokroppen kan förgifta det!

Hur kan en bra detritus särskiljas för behandling av prostatit? Nödvändigt luktar det, det borde ha en lukt som liknar stekt frön. Använd inte en biprodukt som behandlas med kemikalier från varroatos.

Bin lever inte länge, bara en månad, så du kan köpa färskt färskt året runt, men köp inte bin efter vintern. I ett sådant bihav kommer det att finnas mycket avföring, det är ofarligt, men en sådan produkt kan obehagligt luktas.

Tecken på bra skräppost: rena, jämn, fasta kroppar, fluffiga och starka, utan tecken på mögel, med lukten av stekt solrosfrön.

Läkande recept för behandling av prostatit

Vid behandling av prostatit är det optimala alternativet tinktur, men andra medel med bi pollen är också kända:

Stek på en solrosolja 1 tesked bivax, vänta tills det svalnar. Mala till pulvermassa. Denna blandning kan tillsättas till mjölk och te varje dag.

 • Salva.

  Häll 2 matskedar sked 2 matskedar olivolja. Sätt i ett mörkt, kallt ställe tills konsistensen av salva. Användning: Applicera på huden i inguinsonen, täck den alltid varmt.

 • Tinktur med propolis och sub-morän.

  Häll 500 gram skrot i en flaska med 2 liter. Häll vodka till toppen. Infusera i 2 veckor, sedan spänna, tillsätt vatten (200 ml) och tinktur av propolis (200 ml). Ta 20 droppar 2 gånger om dagen i 4 månader.

 • Godtagandet av medel med biisoppa är användbart för män och kvinnor. De hjälper till att återställa mikrofloraen i genitourinary systemet.

  Kontraindikationer mot behandling av prostatit med biisoppa

  • intolerans mot biprodukter
  • hög kroppstemperatur
  • Allvarliga sjukdomar i hjärtat, njurarna, blodkärlen, andningsorganen;
  • förekomst av tuberkulos
  • onkologiska sjukdomar;
  • blodsjukdomar;
  • närvaro av en pacemaker.

  Med hjälp av bi pollen kan ett stort antal sjukdomar botas och skadar inte levern och njurarna på samma sätt som olika läkemedelspreparat gör. Därför, för de personer som är kontraindicerade vid drogbehandling är biprodukten helt enkelt frälsning.

  Traditionell medicin hjälper ibland de patienter som redan har tappat händerna, men försummar inte läkarens uppfattning. Endast läkaren kan välja rätt uppsättning droger och tillåta behandling av prostatit med hjälp av bin för bästa resultat.

  Behandling av prostatit med biisoppa

  Prostatit för män - sjukdomen är ömtålig och mycket obehaglig, och det förekommer ofta. Risken för att få prostatit ökar snabbt efter 30-35 år, och om du inte fångar sjukdomen i tid och inte vidtar åtgärder, kan du inte utan komplex aktiv behandling. Apotek droger, fysioterapi, massage - allt detta tillsammans ger bra resultat, men det finns effektiva folkmetoder som kan återställa en hälsosam prostatakörtel. En av dessa bevisade och absolut säkra lösningar är bi pollock.

  Mirakel medicin från de döda bin

  Beespine är det vanliga namnet på döda bin. Livslängden hos de randiga arbetarna är lite över en månad, så någon biodlare har en färsk byggnadsställning året runt. Eventuella produkter i binens liv har en kraftfull helande kraft, och det är inte förvånande att de döda insekterna själva också kan ge stora fördelar för människokroppen. Och inte bara höja tonen, stärka immuniteten, återställa livskraft och glädje, men också hjälpa till i allvarliga sjukdomar. Bland dem - sjukdomar i det genitourinära systemet, sexuella svårigheter, traditionella "manliga" och "kvinnliga" problem.

  Hemligheten med sådan användning av bi-kvarlevor är i sin unika sammansättning. Kroppen av dessa insekter består av samma komponenter som är rika på honung, propolis, vax och royal gelé. Alla dessa vitaminer, olika syror och ämnen som liknar hormoner, lindrar inflammation och smärta, förbättrar aktivt skyddskrafter, renar rent blod, tarmar etc.

  I underhavet finns två fantastiska ämnen - chitosan - melanin - som i komplexet verkligen kan göra underverk. Chitosan läker perfekt, lindrar smärta, melanin är en kraftfull antioxidant. Tillsammans avlägsnar dessa komponenter olika inflammationer, renar blodet och hjälper till att bli av med blodproppar och plack i kärlen, etablera ämnesomsättning och tarmarbete, förbättra människans motståndskraft.

  Med inflammation i prostata har läkemedlet från de döda honungbärande insekterna en flerdirectionell effekt:

  - minskar storleken på det inflammerade orgeln

  - hjälper den naturliga slutsatsen att prostata utsöndras

  - främjar ett normalt urinflöde

  - som ett resultat bidrar till att undvika operation med prostatit.

  Bekräftelse av åtgärd av bee dodger på tv

  Hur man väljer en dolor

  Trots det faktum att mammorns lik är en konstant produkt delar de traditionellt vinterpartiet och vårens sommarhöst.

  Experter rekommenderar inte att du använder intag av döda insekter efter vintern - i magen finns mycket avföring, vilket kroppen inte skadar men kan ge en obehaglig lukt. Och själva känslan av att tinkturer och buljonger kokas med tillsats av binsexrement, inte alla kommer att vilja. Det är bättre att välja vårhöstvariant, men se noggrant på läkemedlets kvalitet.

  Tuberkulos ska vara hel, fast och fluffig. Noggrant granska varje - vid de minsta tecknen på mögel, vägra att köpa en sådan medicin. En mycket viktig punkt är lukten av insekter. Noggrant sniffa - bietillföreningarna får inte lukta mögelväxt och ruttna. Den naturliga lukten av kvalitet underminerar är ganska hård, det påminner både stekt frön och torrfoder för husdjur.

  Om du samlar biet själv, så på sommaren kan du torka dem i solen, på våren och hösten - förvara i frysen tills du får ett mer eller mindre stort parti. Därefter - torka liket i ugnen eller över spisen.

  Tinktur av bin

  Används för terapeutiska ändamål Döda bin kan på något sätt, laga och steka, torka och göra buljonger, men den mest effektiva behandling av prostatit med biisoppa erhålls med användning av tinktur.

  Receptet är ganska enkelt: vältorkade bin (två matskedar) slipa i en kaffekvarn. Vi fyller pulvret med en flaska högkvalitativ vodka, och i ett par veckor insisterar vi på en mörk plats, varje dag 2-3 gånger skakning av bin-tinktur. Perfekt rätter för tinktur - Kapacitet av mörkt glas, med ett mycket tätt lock.

  När läkemedlet är klart, spänna genom en dubbel gasbindning.

  Förvara mirakelåtgärden även i mörka rätter, i kylskåp, upp till 3 månader.

  Ta tinktur på bin behöver varje dag efter måltider, 1-3 gånger om dagen, doserar strikt antalet droppar. Antalet droppar ska motsvara din ålder (30 år - 30 droppar), men omedelbart börja med att den korrekta dosen inte rekommenderas. Prova några dagar att dricka ett läkemedel 2-3 droppar, om kroppen inte ger en negativ reaktion på ett ovanligt läkemedel, fortsätt säkert den normala kursen.

  Du kan dricka tinktur i ren form eller späd ut i ett glas vatten med en sked honung löst i den - det är en smakfråga. Förloppet av sådan bee terapi - en gång per år i 1,5-2 månader, men om prostatit är i avancerad fas kan du och oftare.

  Avkok av bin

  Om alkoholtinkturen inte är din metod för behandling, kan du använda ett avkok av bivax för att bli av med prostatit.

  Förbered det på så sätt: För en halv liter vatten, ta ett par matskedar pulver från bin, koka och håll ca 2 timmar på låg värme. Vi kyler folkmedicinen på fönstret eller på bordet (inte i kylskåp!), Filtrera genom gasbindning.

  Att laga sådant avkok bättre i små portioner - det lagras inte mer än 3 dagar. Drick säkert i en varm form, på en matsked av bi medicin 2 gånger om dagen innan du äter. För att förbättra den helande effekten, drick ett glas vatten och rör om en sked full honung.

  Behandling av prostatit med biisoppa rekommendera en kurs på en månad, upprepa - först efter sex månader. Om du har ett adenom i prostatakörteln, kommer en avkok av bivax också att förbättra situationen avsevärt, men kursen måste ökas. Drick medicinen i 1-1,5 månader, sedan en tvåveckors paus och upprepa. Vanligtvis finns det tre kurser av bibehandling i kombination med den traditionella, så att tumören minskar märkbart.

  Kontra

  Folkmekanismerna baserade på bivax har en fantastisk funktion - de har praktiskt taget inga kontraindikationer och är helt ofarliga för kroppen. Därför - bristen på korrekta doser och fuzzy termer för kurser av denna ovanliga terapi. Även om du överdriver det med en dos, kommer det inte att medföra några skadliga konsekvenser.

  Det finns emellertid vissa begränsningar för användningen av avkok och infusioner från döda insekter. Det viktigaste är en individuell intolerans. Om du har allergi mot honungs- och biprodukter, vägra sådan behandling. För att kontrollera en organismreaktion är det möjligt så: krossa ett torrt biet på en armböjs böjning. Om huden inte är rodnad och inte kammad, och hälsotillståndet inte förvärrats, så är allt i ordning, du behandlas lugnt.

  För att vägra bee behandling är det vid hög temperatur, allvarliga problem med hjärtat och njurarna, svår andningsfel.

  Beespine: tinktur för behandling av prostatit

  Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln, oftast på grund av infektion. I regel utförs behandlingen med hjälp av antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel, men dessutom kan de användas och folkmedicin.

  En av dessa medel för prostatit är tinktur av podmor. Populariteten av denna produkt förklaras vanligtvis av det höga innehållet av bioaktiva ämnen i bierna, som utövar en tonisk och härdande effekt på människokroppen.

  beskrivning

  Innan dechiffrering av recepten för behandling av prostatit genom binens underminering är det nödvändigt att förstå vad som är faktiskt denna bluff. Denna term brukar kallas kroppar av döda bin, för att deras livslängd inte överstiger en halv och en halv år, så har en professionell biodlare alltid tillgång till frisk detritus.

  Man tror att inte bara honung producerad av bin, men även deras döda kroppar innehåller många användbara ämnen som gör att en person kan förbättra immunförsvaret och öka kroppens motståndskraft mot olika sjukdomar.

  Huvuddelen av detritusets användbarhet ligger huvudsakligen i den kraftfulla höga innehållet antioxidant melanin och aminosugaritosan. Kombinationen av dessa komponenter avlägsnar effektivt inflammation, renar kolesterolproppar, och påverkar även metabolism och tarmmotilitet positivt.

  Men för män har användningen av bivax med prostatit dess kontraindikationer. Som regel, Det rekommenderas inte att ansöka om tillgängligt:

  • andnings-, njurs-, hjärt- eller annan insufficiens;
  • förhöjd kroppstemperatur över 38 grader Celsius;
  • olika blodsjukdomar;
  • tuberkulos i aktiv form.

  Recept av bivax från prostatit

  Kanske är det mest populära receptet för prostatit tinktur av bivax på vodka, men hur man tar det? För att göra tinkturen är det nödvändigt att mala bönkorkarna och blanda dem med vodka i beräkningen 4 matskedar per 1 liter vätska.

  Därefter infiltreras blandningen 2 veckor i en mörk sval plats och skakas två gånger om dagen. Den erhållna blandningen användes 20 droppar vardera efter varje måltid. Det antas att förutom att behandla inflammation i prostata har denna åtgärd en positiv effekt på hjärtat och hjärt-kärlsystemet som helhet.

  Ett annat medel för bikamper är ett avkok. För dess förberedelse i 1 liter vatten tillsättes 4 matskedar fint torkade podmore, varefter den resulterande blandningen kokas ca 2 timmar på låg värme. Den resulterande kylda buljongen filtreras genom gasbindning och kan blandas med honung för att förbättra smaken.

  Denna produkt ska förvaras i kylskåp i en sluten behållare, dess hållbarhet är normalt inte mer än ett par veckor, varefter du kan förbereda en ny del. Ta buljongen två gånger om dagen innan du äter. I de flesta fall är översynen av recept och behandling av prostatit med biisoppa positiva.

  slutsats

  Sammanfattningsvis bör det sägas att det inte räcker med att veta hur man gör bivax för prostatit, men det är också viktigt att uppmärksamma behandlingen av prostatit. Endast folkrättsmedel kan inte effektivt hantera denna sjukdom, så du behöver se en läkare för att ordinera medicineringen.

  När det gäller "biet" betyder det att de kan användas som ett förebyggande medel för att förbättra immuniteten och öka den totala tonen. Detta kommer att möjliggöra en mer framgångsrik kamp mot infektioner och motstå utvecklingen av inflammatoriska processer i kroppen.

  Recept med biisoppa för styrka och behandling av prostatit

  Tillsammans med traditionella droger använder behandling av prostatit traditionella behandlingsmetoder. En särskild plats bland dem är bikolonier med prostatit och potens. Recept, recensioner av tillämpningen av detta verktyg kommer att diskuteras mer detaljerat.

  Beespoth - Ursprung

  Bin kallade kropparna av döda bin. För att skingra tvivel om möjligheten att använda dem för behandling, låt oss prata om ursprunget. Ubåten är vinter och sommar-höst. Vintersamling av döda bin rekommenderas inte för behandling, särskilt inomhus.

  Efter vintern förblir små näringsämnen i insektsorganen. Dessutom, på vintern och våren, behandlas bikupan med olika preparat mot biverkningar. Och sommarstället erhålls, eftersom arbetstidens arbetstid under masshösten av nektar är kort och är ca 20-30 dagar.

  Samling och lagring

  På sommaren eller hösten samlas de döda kropparna av bin och rensar dem av skräp. Det är nödvändigt att noga granska kropparna, ta bort mager, smutsiga, mögliga. Vidare måste de torkas vid en temperatur av 50 grader. Denna procedur utförs bäst i ugnen.

  Sammansättning och egenskaper

  Oxen bin innehåller alla användbara ämnen som de samlar: vax, propolis, honung, pollen. I kroppen av döda bin finns ett komplex av vitaminer, aminosyror, uppsättningar av mineraler och spårämnen, som finns i biodlingsprodukter.

  I ytterhöljet av bin upptäcktes två ämnen som var unika i sina medicinska egenskaper: kitin och melanin. Chitosan accelererar läkning, minskar smärta. Melanin främjar rening av blod, blodkärl, normaliserar ämnesomsättningen. Som ett resultat stiger immuniteten.

  Ansökan om prostatit

  Spektrumet med användning av bi soppa är bred. Den används i följande fall:

  1. För att förbättra immuniteten.
  2. Som en antiinflammatorisk.
  3. Att rena blodet.
  4. Med sjukdomar i genitourinary sfären.
  5. Med prostatit och adenom.
  6. Behandling av potens submoränen.

  Med inflammation i prostata har ett läkemedel framställt från döda biverkningar en antiinflammatorisk effekt, vilket tar bort ödemet, vilket normaliserar urinutskiljningen. Med en minskning av styrka efter en antagning, normaliseras sexuellt liv.

  Metoder för behandling av prostatit under solen

  Podmort från prostatit används i folkmedicin i form av alkoholtinktur, avkok, pulver, salva och dekongestion. Behandling av prostatit med biet soppa kan utföras med en av tinkturerna från de föreslagna recepten eller kombinera dem, komplettera behandlingen med farmaceutiska preparat. Med undantag för vissa kontraindikationer har behandling med en submotor inga negativa följder, det komplicerar inte andra organ.

  Från beespot görs ofta alkoholhaltig tinktur, som lagras under lång tid. Låt oss i detalj överväga hur man förbereder ett läkemedel från en biens soppa:

  • Spirituös tinktur - för att göra en tinktur, häll en skopa (hel eller pulver) i glasburken med en ss matris per glas alkohol eller vodka. Banken är placerad i en mörk plats, insisterade i två veckor, skakas hela tiden. Du kan insistera längre - upp till sex veckor. Före användning filtreras tinkturen.
  • Avkok - för att förbereda infusionen tar det 0,5 liter vatten och två skedar pulver från döda bin. Buljongen kokas på den lägsta värmen i två timmar. Cool cool tinktur, filter, lägg i kylskåp i en glasburk. Hållbarhet - 14 dagar.
  • Salva - förbereda läkemedlet för extern användning, ta 200 ml vegetabilisk olja. Vilken olja som helst är lämplig, men det är bättre att använda olivolja. Salva beredes i en burk (eller flaska) mörkt glas, blanda smöret med en matsked pulver, förvaras i kylskåp.
  • Raspara - de ångade böns kropparna används som kompress. Preparatet framställs innan kompressen appliceras så att massan inte svalnar. Det kommer att ta ett hundra gram podmor, som hälls ett glas kokande vatten. Massan insisteras på tio minuter. Då kan du börja använda.

  Ubåt med prostatit kan även appliceras i pulverform, tvättas med vatten.

  Folk recept

  Behandling av prostata med biisoppa kan minska smärta, normalisera utflödet av urin. Podmore är oumbärligt för män, eftersom det ger upphov till problem i sexplanet, används för styrka.

  Låt oss överväga de grundläggande sätten att ta emot ett bivax vid en prostatit.

  1. Ta tinktur rekommenderas två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. En tesked ska tas en timme efter en måltid. Läkemedlet tar två månader.
  2. Buljongen är full för mat, två till tre gånger om dagen, en sked. För att få en positiv effekt behöver du en lång kurs - två till tre månader.
  3. Salva från döda bin används en gång på kvällen och applicerar den på torr hud i perinealområdet. Behandlingstiden bör vara en månad eller mer.
  4. Från packen förbereder du en komprimering på problemområdet. En varm massa på fyrtio grader läggs ut på gasväv, viks i flera skikt och lite tryckande överskott av fukt. Kompressorn placeras på perinealområdet i tjugo minuter, värms uppifrån. Kompressionen görs före sänggåendet, två gånger i veckan. För att uppnå resultatet måste du komprimera i tre månader.
  5. Ryggmärg för prostatit kan användas som ett pulver. En sked (te) tvättas med vatten, två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen.

  Låt oss ge ett annat recept på avkoket, som stimulerar människokroppens skyddskrafter, ökar immuniteten, vilket är viktigt för mänens problem - adenom, prostatit, impotens. För att göra ett läkemedel måste du fylla ett glas torkade döda bin med två liter vatten. Koka sedan i 1,5 timmar på en liten eld.

  Varmbuljongfilter, lägg till ett par skedar (matskedar) extrakt av propolis och en eller två matskedar honung. Infusionen lagras i kylskåpet i upp till tio dagar. Ta ett hundra milliliter till tre gånger om dagen.

  Skada och kontraindikationer

  Behandlingen av manliga problem med ubåtar har praktiskt taget inga kontraindikationer, ingen skada. Den främsta anledningen till att vägra behandling är förekomsten av allergier mot biodlingsprodukter. Om du är allergisk även tidigare måste du testa dig själv. Det är nödvändigt att ta kroppen av en död bi och gnugga den på insidan av handen, precis ovanför vikten.

  Om efter femton minuter det inte finns någon klåda, rodnad i huden och utslag, så kan du börja behandlingen.

  Med förbudet mot att ta alkoholhaltiga läkemedel ersätts tinktur med vattenavkok eller pulverintag.

  Under alla omständigheter är ett förhandssamråd med den behandlande läkaren nödvändig, även om du för närvarande inte tar mediciner.

  recensioner

  Du kan läsa många recensioner av män som använde döda bin för behandling.

  "Det är väl rekommenderat för behandling av prostatit, receptet på matlagningbuljong på en bi under vattnet. Efter några dagars inträde var det en förbättring - sexuell lust ökade, smärtor slutade "- romerska.

  "Tinktur på torkade döda bin (underjordiska) - hanterar perfekt behandlingen av prostata! Jag tar den tillsammans med de läkemedel som föreskrivs av den ansvariga läkaren. Några dagar senare började observera förbättringar: smärta i ljummen minskade, nattbesök på toaletten minskade "- Ivan.

  "Kontorsarbete och stress på jobbet påverkar min hälsa negativt. Hustrun insisterade på att behandla sjukdomen med en tinktur av podmor. Inflammation och smärta minskade, jag kände mig som en man "- Sergei.

  "Jag tar tinktur för förebyggande av adenom, eftersom min pappa dog av prostatacancer. Vid fyrtiosjuv observerar jag inga tecken på sjukdomen. Två gånger om året tar jag en månadskurs av förebyggande behandling "- Andrei.

  Video: hur man bota prostatit med chitosan (bi-subs)?

  slutsats

  Som ett resultat bör det noteras att behandlingen av en redan existerande sjukdom kräver en lång daglig behandling. Vid behov upprepas kursen efter en paus på två till tre veckor.

  Förtvivla inte, men du måste vara tålmodig och prova olika behandlingsmetoder. När allt kommer omkring är människokroppen faktiskt unik. Och vad som hjälpte en person, kan vara ineffektiv för en annan. Detta gäller både läkemedel och folkmetoder.

  Bee svettas i kampen mot prostatit

  Behandling av prostatit med biisoppa (döda bin) är ett unikt sätt att bli av med hälsoproblem utan att tillgripa droger baserat på kemi, förvärra njurarnas och leverens arbete. Tidig förebyggande kommer att spara dig många problem i framtiden!

  Prostatit är en inflammatorisk process som uppstår i prostatavävnaderna, och om behandlingen är försenad, kommer inflammationen att strömma in i adenomen. Den viktigaste faktorn för sjukdomsutseendet är penetrering i infektionens kön. De flesta smittsamma pinnarna tränger in i en mans kropp genom blåsan, ändtarmen. Men för att infektionen ska kunna växa direkt till prostatit behöver vi också de faktorer som bidrar till detta.

  Faktorer som bidrar till förekomsten av prostatit

  • Underkylning av bäckenet.
  • Vanliga problem med tarmarna (förstoppning).
  • Arbeta i en sittande position, till exempel förare, chefer, regissörer.
  • Långtidsuppehåll eller aktivt intimt liv.
  • Få rörelser i livet, osportsligt beteende.
  • Dålig kost, mycket alkohol, cigaretter, kryddig kaffe, som påverkar blåsan negativt.
  • Kroniska sjukdomar, särskilt de som är associerade med urologi.
  • Svagt immunförsvar från födseln.

  Alla dessa faktorer leder till det faktum att mikrober finner en svag punkt och klamrar sig på det, sprider där en patogen mikroflora.

  Symptom på sjukdomen

  • Allmän svaghet i kroppen.
  • Det finns feber, temperaturen stiger.
  • Det finns smärta i ljummen.

  Ju längre att dra med behandling, desto mer hemska konsekvenser. Vidare orsakar viruset adenom i prostata, och därefter kan fallet nå borttagandet av prostata eller cancer tumör. Obehaglig utsikt, eller hur?

  Men det finns ett alternativ till kemiska droger - det är apitherapy. Det innebär att behandlingen av prostata nu är möjlig med propolis, honung och bi podmora.

  Pilgrimsmussla med prostatit

  1. Podmore ökar immuniteten.
  2. Kämpar mot viruset i sin mycket härda
  3. Lindrar spasmer.
  4. Eliminerar smärta vid urinering.

  Patienter som redan har försökt att använda bivax i prostatit märkning som till skillnad från läkemedelsbehandling orsakar inte en minskning av styrkan, och påverkar inte levern.

  Det visar sig att döda bier tjänar människor efter döden, och de ger stora fördelar.

  egenskaper

  Oftast samlas bikplockningen i apiaryen, efter vintern, när en liten andel insekter dör. Detta är naturligt urval. Varför är "döda bin" rekommenderat att behandla prostata? Vad är exceptionellt om dem? Det är värt att säga att behandling med hjälp av underjorden inte är lätt, som folkmedicin - det kan man säga är ett naturmedicin som länge varit känt och används inte för det första året i medicin.

  Blodcirkulationen

  Bivån återvänder normal blodcirkulation till vävnaden, vilket underlättar utvätningen av patogen mikroflora och dess snabba avlägsnande från kroppen.

  immunitet

  Sådan behandling med biprodukter från prostatit och adenom stärker immunförsvaret avsevärt, och därför ökar kroppens försvar.

  Kämpar mikrober

  Vid behandling av huvudrollen av hans förmåga att ha antiviral och antimikrobiell effekt.

  Döda bin behåller perfekt bipågift. Det verkar som en aktiv kemisk förening på inflammerad prostata och urinblåsa. Den mest aktiva substansen i underhavet är ett giftämne, eftersom det inte förlorar dess egenskaper även vid förberedelse av avkok.

  Effekter på kroppen

  1. Den har en botande effekt på den skadade vävnaden.
  2. Dödar patogen mikroflora
  3. Avlägsnar toxiner från kroppen.

  Behandling med bin under marken kan öka hemoglobin och antalet vita blodkroppar, minska mängden kolesterol, sänka högt blodtryck.

  Beeffektivitet

  Apitherapy avser icke-traditionella behandlingsmetoder, men oftare, när mediciner inte hjälper, måste man tillgripa sådana metoder. Om vi ​​pratar om biodlingsprodukterna visar det sig att salvor och buljonger, kokta på grund av förstörelse, inte bara har en antispasmodisk effekt utan också renar blodet.

  Avgiftning utan biverkningar

  Huvudproblemet vid behandling av adenom och prostata från underjorden är att rena kroppen av toxiner och samtidigt ta bort all patogen mikroflora från kroppen. Vanligtvis behandlas alla mediciner som föreskrivs av medicinen å ena sidan för problemet, och å andra sidan skadar de njurarna och levern. Och immunsystemet, efter att den inflammatoriska processen är uttömd, och behöver återställas.

  Behandling utan operation

  Om prostatit är i det avancerade skedet, är det troligtvis att patienten kommer att rekommenderas kirurgiskt ingrepp, men detta kan undvikas om behandlingen påbörjas i tid.

  förebyggande

  Det har bevisats att apitherapy främjar resorption i knölens knölvävnader och knutningar, som i sin tur kan bli tumörer. Endast tidig behandling av biodlingsprodukter kan stoppa den irreversibla processen.

  Så här ansöker du rätt

  Modern biodling föreslår att man använder sina produkter för en rimlig och kompetent behandling. Innan du börjar applicera doften testas du för brist på allergier. Och ju mer är det inte nödvändigt att kombinera kemisk behandling med behandlingen av "döda bin".

  Före frukost rekommenderas att man dricker 1 sked fylld medicin från döda bin, tvättar med ett glas varmt vatten eller mjölk. Utför proceduren inom en månad.

  Recept med vegetabilisk olja

  • Förvärm kammusslan i vegetabilisk olja.
  • Häll biablandaren i en mixer
  • Ta 1 sked tre gånger om dagen med mjölk.

  Kursen är en månad.

  Salva recept

  • Podmore och olivolja och kyl i kylskåp.
  • Få salva som du behöver söka på ljumsområdet.
  • Skydda med en varm handduk.

  Recept för alkoholtinktur

  • 0,5 liter etylalkohol häller 0,5 kg bin.
  • Låt stå i två dagar.
  • Ta sedan 2-3 matskedar, före frukost.

  Behandling av prostatit under havet i dessa dagar blir allt mer akut.

  Livsstilen hos en modern man är ofta stillasittande arbete och närvaron av stress. Användningen av kemi leder inte alltid till det resultat som patienten förväntar sig, men reflekterar också på lever, njurar och mage. Behandling av prostata adenom med bi-subs - det här är ett nytt ord i framtida vetenskap.