Huvud
Skäl

Podmore Bee: Ansökan om män, komposition och terapeutisk effekt

Människor visste om biodlingsprodukternas fördelaktiga egenskaper sedan antiken, så de använde dem aktivt för att behandla olika sjukdomar. En av de mest ovanliga, men samtidigt effektiva produkter av detta ursprung är biet humus, som används för män med prostata adenom, prostatit och andra inflammatoriska patologier i genitourinary systemet.

Feedback om resultaten av sådan terapi bekräftar bara den positiva effekten av detta läkemedel. I sig sedimentet är resterna av döda bin som samlats in av biodlare i början av våren. Dess användning kan utföras endast efter tillstånd av läkaren. På grund av multikomponentkompositionen har denna blandning medicinska egenskaper.

struktur

Podmor bi, användningen av män är speciellt användbar för prostata adenom, består av följande komponenter: honung, bipågift, propolis, royal gelé, pollen, vax, rester av bin.

I sin tur innehåller underytan många användbara spårämnen, nämligen heparin, apitoxin, kitosan och melanin. De bidrar till normalisering av tryck, eliminera ödem, förhindra bildandet av blodproppar. Allt detta gör tinkturer och avkok som är förberedda från att undergräva, extremt användbara.

Användbara egenskaper

Olika folkrecept med en sub-mer har följande användbara egenskaper:

 1. Normalisering av de inre organen.
 2. Inhiberingen av åldringsprocesser.
 3. Förbättrad vaskulär permeabilitet.
 4. Förstärkning av immunitet.
 5. Förbättrad prostatakörtelfunktion hos män.

Applicering av bivax för män

Att använda björnberapi för män är mycket användbart för både förebyggande och behandling av prostata problem. Produkten hjälper till att ta bort inflammation, lindra svullnad och lindra patientens övergripande hälsa med prostata adenom eller prostatit.

Använd en mans rakade i form av medicinska salvor, tinkturer och buljonger. Det viktigaste är att tydligt observera receptet för beredning av produkten och dess mottagning. Detta är det enda sättet att uppnå betydande förbättringar i staten. Det är viktigt att veta att innan man använder ett sådant ämne är det viktigt att se till att en person inte har viktiga kontraindikationer för denna behandling. I annat fall kan patienten utveckla komplikationer.

Behandling av prostata adenom med biisoppa: De bästa recepten från denna komponent, kontraindikationer och recensioner

Den mest effektiva, bedöms av recensionerna, anses vara behandling av prostataadenom med bietoppa med hjälp av alkoholtinktur.

För att göra det måste du ta det torkade bivaxet och slipa det till ett pulver.

Därefter hälls två matskedar av den färdiga blandningen 0,5 liter vodka eller alkohol.

Insistera på banken i tre veckor, varje dag skakar innehållet.

Därefter tömma blandningen och förvara den i kylskåpet. Ta 1 tsk. en gång om dagen. Också ganska populär är vattenavkärningen från havet.

Den är beredd enligt följande:

 1. Grind bee down.
 2. Tre matskedar blanda häll 0, 5 liter vatten och koka.
 3. Koka i en timme.
 4. Kall och lägg till två skedar honung.

Ta denna medicin varje dag på en sked.

Kontra

Behandling av prostataadenom med en bopsoppa bör ske mycket noga, så att du inte skadar dig själv.

Läkare särskiljer följande kontraindikationer till denna behandlingsmetod:

 1. Onkologiska patologier.
 2. Allvarlig hjärtsjukdom.
 3. Tuberkulos.
 4. Blodpatologier.
 5. Förekomsten av en pacemaker.

Dessutom förbjuder traditionell medicin behandling av prostata adenom med bi undergräver vid hög temperatur hos människor, njursvikt och leversjukdomar. I händelse av att man under denna behandling har förvärrat mannen, är han rekommenderad att konsultera en läkare.

recensioner

Många människor är rädda för att använda bee pollock, eftersom de inte är säkra på dess terapeutiska effekt.

Hjälp bättre förstå resultaten av pågående behandling med ett sådant verktyg efter recensioner av män som tidigare hade försökt det på sig själva:

 1. Anatoly: "Jag behandlade prostatit under en lång tid, som uppstod från min svåra hypotermi. I några månader tog jag mediciner, men de hjälpte mig inte. Sedan började jag använda folkmedicinska lösningar. Mest av allt tyckte jag om effekten av bivax. Från det beredde jag tinkturen. Tog det i två veckor. Resultaten är utmärkta. Smärta och brännande under urinering passerade. Jag mår bra. "
 2. Vadim: "Inte så länge sedan fick jag diagnosen prostata adenom. Jag behandlade henne med mediciner, som ordinerades av en läkare. Som en hjälpterapi på råd av en vän som använde tinktur av bivax. Naturligtvis ger det här verktyget inte vid första anblicken en önskan att ta den inuti, men dess goda effekt är ganska kompenserad för. Efter en månad av behandling kände jag mig förbättringar. "
 3. Andrew: "Jag beredde en alkoholisk tinktur av bivax. Enligt rykten är detta en unik produkt som verkligen hjälper många män att bli av med problem med prostatakörteln. Tyvärr orsakade detta läkemedel buksmärta, så jag fortsatte inte behandlingen. Lite besviken. "

Det är viktigt att veta att beespine är ett sällsynt och ovanligt botemedel i folkmedicin som kräver det mest allvarliga tillvägagångssättet för terapi. Sålunda bör den specifika dosen och kursen för att ta medel från sumpen väljas för varje individ individuellt. Det är också önskvärt att behandlingen av sådan behandling styrs av en läkare.

Användningen av bee dodger vid behandling av män

Beespine är ett mycket användbart botemedel mot många sjukdomar. De döda bina (de är råvarorna) har många bioaktiva ämnen, som återställer kroppens aktivitet, reglerar metaboliska processer, vilket ger kroppsförhållandet tillbaka till det normala.

Behandling av submenti av prostata adenom

Särskilt användbar är bipollen för män, eftersom det är nästan det mest effektiva folkemedlet för impotens, prostatit, adenom och andra problem som män ofta möter i mitten och åldern. Och läkemedlets naturliga ursprung, dess milda effekt gör att du kan applicera det länge utan att behöva oroa dig för eventuella biverkningar.

Beespine - ett universellt botemedel

Den används i följande typer:

 • torkad (vanligaste form);
 • rå;
 • rostad;
 • kokt;
 • i form av en tinktur;
 • vattenavkok, etc.

Beespine: Kontraindikationer

Denna åtgärd verkar mycket försiktigt på kroppen, utan att orsaka allvarliga biverkningar och utan att orsaka mycket skada. Kontraindikationer är i regel vanliga, karakteristiska för alla droger av detta slag. Så, tillämpningen av undergravet bör begränsas under sådana förhållanden:

 • hög kroppstemperatur (över 38 grader);
 • nedsatt leverfunktion
 • allvarliga kardiovaskulära sjukdomar;
 • allergi mot läkemedlets komponenter;
 • individuell intolerans
 • maligna neoplasmer.

Detta beror på den särskilda egenskapen hos råmaterialet: ställningen stimulerar organismens arbete. Och eftersom han arbetar på kanten av sina förmågor vid allvarliga sjukdomar, kan ytterligare stimulering göra mycket skada.

Receptet på matlagning

Förtorkade döda bönor placeras i en kaffekvarn och krossas noggrant. Blandningen hälles eller vodka eller medicinsk alkohol vid samma koncentration (40%) i ett förhållande av 250 ml per matsked av råmaterial. Kompositionen placeras på en mycket mörk plats i 14 dagar (helst även med användning av diskar av mörkbrunt glas) innan de tätt täpps till det. Skaka varje dag flera gånger tinkturen för att påskynda extraktionen av de aktiva ingredienserna.

Den resulterande tinkturen med prostatit tas flera gånger om dagen efter måltiden i en mängd av 15-25 droppar. Behandlingsförloppet - 2-3 månader, det är möjligt att förlänga till ett år, om ärendet är särskilt allvarligt.

Tinktur orsakar inte allvarliga biverkningar vid applicering, så var inte rädd för långvarig användning. Men för att avgöra om det finns en individuell intolerans mot läkemedlens komponenter, bör du ta det under de första dagarna bara några droppar, titta på din egen organism, huruvida allvarliga och livshotande reaktioner uppstår. För alla infusioner beror dosen på personens ålder. 1 droppe motsvarar ett år av livet, så en patient på 40 år behöver en enstaka dos på 40 droppar.

Beespine kommer att ha en positiv effekt inte bara på behandling av prostatit. Parallellt kommer han att rengöra kärlen, förbättra de reologiska egenskaperna hos blod, påskynda återhämtningsprocesserna i kroppen. Hos hypertensive patienter observeras också normalisering av tryck under behandlingen.

Behandling av submenti av prostata adenom

Godartad prostatahyperplasi rekommenderas att behandlas inte med en alkohol, utan med en vattenlösning av podmor. Förbereda den på en liter vatten ta 3-4 matskedar av förkrossade råvaror (slipmetoden anges ovan). Blandningen kokas på låg värme i 2-3 timmar, varefter den kyls i samma mängd tid. Vätskan får en brunaktig färg. Det filtreras, avlägsnas av olösliga rester av insekter, medan man använder gasväv. För att förbättra smakkvaliteten i lösningen kan du lägga till en matsked honung.

Podmore är mycket användbar i olika situationer

Infusion av biprodukter rekommenderas att förvaras i kylskåp i en tätt sluten behållare. I det här fallet måste du tydligt observera utgångsdatumet, vilket är 14 dagar från dagen för förberedelsen. Behandlingsförloppet med läkemedlet är 1 månad. Lösningen tas 1 matsked varje gång innan du äter. Det rekommenderas att förvärma det. Totalt kan du göra upp till tre behandlingskurser i rad. Som regel är det tillräckligt. Om adenomet bekymras, sedan efter en halvårsperiod, återupptas infusionen.

Erfaren folkläkare hävdar att beespine är mycket effektiv för att bekämpa adenomen. Man tror att dess åtgärd låter dig eliminera sjukdomen i 90% av fallen. Men man bör komma ihåg att en sådan effekt uppnås på grund av komplex behandling, och det är inte nödvändigt att behandla en sådan allvarlig sjukdom med biprodukterna ensamma. Som med något läkemedel, innan du använder sådana droger är det bättre att rådgöra med behandlingsläkare och ta det noggrant.

Beespine i behandlingen av prostata adenom och dess effekt på kroppen

Podmore - är med andra ord kompositionen av blandningen av döda bin. Den mest framgångsrika perioden för upphandling av detta råmaterial är erkänt av biodlare som vår. Detta beror på det faktum att det är efter vintern att ett ganska stort antal användbara insekter dör. I binens kroppar finns en stor mängd vitaminer och näringsämnen, som inkluderar alla produkter - honung, pollen, vax, propolis. Av denna anledning har behandlingen av prostataadenom med bi-subsp mycket hög effekt.

Användbara egenskaper hos

Var försiktig!

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

Läkemedlets helande egenskaper är kända för många. Det är omöjligt att fullständigt beskriva eller upprepa biodlingsprodukternas sammansättning. Även en död bi kan ge stora fördelar för människor.

Podmor i hundratals år används i folkrecept. Nyligen började det användas i officiell medicin. Från de döda bönorna förbereder alla sorters buljonger och tinkturer. På apotek hittar du pulver, salvor och andra former av sådana droger.

De unika egenskaperna hos detta ämne är associerade med biokroppens specifika kemiska sammansättning. Den innehåller många aktiva element - bieträ, fett, propolis, vax. Dessutom innehåller scum melanin, honung, kitosan. Denna produkt är rik på vitaminer och mikrodelar.

Det beror på att förstörelsens unika sammansättning har många användbara egenskaper:

 1. Stärker kroppens försvar. Tack vare detta börjar en aktiv kamp mot externa faktorer och interna kränkningar.
 2. Ökar vaskulär permeabilitet. På grund av detta är kroppscellerna mycket enklare att få en stor mängd syre och näringsämnen.
 3. Det hämmar åldringsprocessen på cellulär nivå. Detta är mycket viktigt, eftersom prostataadenom refererar till en grupp åldersrelaterade sjukdomar.
 4. Normaliserar organens och systemens aktivitet.

Och det här är inte en komplett lista över de användbara egenskaperna hos denna unika produkt. Det är därför som ofta används bivax från prostatit.

Egenskaper av val

Att köpa råvaror för att laga tinktur eller buljong är mycket viktigt att överväga ett antal viktiga faktorer:

 1. Säsongsfaktor. Detta ämne har vissa egenskaper. Så, alla bin kan delas upp i 2 kategorier - vinter och andra årstider. Läkare råder att använda den andra gruppen, eftersom det finns en stor mängd avföring på vinterns insekter. Det skadar inte kroppen, men det ger råmaterialet en dålig smak och arom. Därför är det bäst att föredra våren eller hösten underytan.
 2. Kvalitativa indikatorer. Taurus bin måste nödvändigtvis vara fluffig nog och stark. De kan inte märkbart skadas.
 3. Lukten. Kvalitetsskum har en speciell smak, något som liknar stekt frön och djurfoder. Utländska föroreningar i form av lukt av mögel eller putrefaktiva lukt ska inte vara.

Det rekommenderas att torka bina i solen. Om du köpte en scuffle på vår- eller höstsäsongen ska den sitta i frysen. När den erforderliga mängden ackumuleras torkas hela satsen i ugnen. Det rekommenderas att placera den färdiga produkten i förseglade rätter och placera den på en torr och mörk plats.

Användbara recept

I traditionell medicinars arsenal finns olika medel som kan användas. Hög effektivitet kännetecknas av sådana föreningar som buljong, rostad podmor, raspar, tinktur på alkohol.

Med adenom bör endast 2 ämnen användas - avkok och tinktur. För att öka effektiviteten av behandlingen bör honung läggas till den färdiga produkten. Det är viktigt att se till att den här biodlingsprodukten är naturlig.

Avkodning från

För att göra den här användbar kompositionen måste du ta 5-6 små skedar av skräp och tillsätt sedan en halv liter vattenburk. Den erhållna blandningen sätts på låg värme och koka i två timmar omröring. Därefter filtreras den resulterande härdande buljongen, täckes med lock och förvaras i kylskåp. Detta verktyg ska lagras i en månad.

Om det finns en önskan kan du lägga ett par skedar honung i den färdiga produkten. Som en extra ingrediens tillåts det att använda propolisktinktur med en koncentration av 10%.

För att klara prostata adenom med hjälp av en sop, tar det en och en halv månad. Ready-made buljong rekommenderas att dricka i varm form två gånger om dagen. Du måste göra denna halvtimme före måltiderna. Enkeldos - 1 stor sked.

Tinktur av bi

Ta en burk med en kapacitet på ca 300 ml och häll den i en torr scuff i halva kapaciteten. Då måste du lägga till alkohol eller medicinsk vodka på innehållet i burken. Gör så på så sätt att vätskan var högre än själva råvarans nivå med tre centimeter. Denna komposition insisteras på ett par veckor i en tätt sluten behållare. Det rekommenderas att göra detta på en mörk och cool plats. Och banken ska skakas från tid till annan.

Efter avslutad tid rekommenderas tinktur från underminen att filtrera och använda tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna. Enkeldos - 1 stor sked. Före användning ska tinkturen blandas med 30 ml vatten. Samtidigt måste du äta 1 liten sked honung.

Behandlingsförloppet för adenom är 1 månad. Profylaktisk användning av läkemedlet är acceptabelt endast sex månader efter avslutad behandling.

Kontra

De allmänna förbuden mot användning av detta läkemedel för patologins behandling innefattar följande:

 • temperatur mer än 38 grader;
 • förekomst av hjärtsvikt
 • njursvikt
 • andningssvikt.

Kontraindikationer är några villkor där kroppen arbetar inom ramen för dess förmåga. Eftersom pungen har uttalat stimulerande egenskaper bör den inte användas i fall av tumörskada på kroppen, närvaron av en pacemaker eller enskilda patologier i blodet. Kontraindikationer inkluderar också den aktiva formen av tuberkulos.

Eftersom skummen tillhör en grupp biprodukter kan det orsaka allvarliga allergier. Därför måste de före behandlingens början göra ett test för att bestämma känsligheten.

För att göra detta slipa råvaror i armbågens område och lämna i 5 minuter. Då kan du utvärdera hudreaktionen. När det finns en känsla av klåda eller rodnad, måste du utesluta användningen av denna metod.

Beespine anses vara ett effektivt verktyg som kan hantera prostata adenom och andra farliga sjukdomar. Men innan du använder detta ämne är det bättre att rådgöra med en läkare. Det har många kontraindikationer och kan leda till allergiernas utseende, så det är viktigt att vara försiktig.

Rita slutsatser

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Podmore bi för stark hanehälsa

Bin är extremt användbara insekter med vilka en person bor sida vid sida i årtusenden. De flesta människor är rädda för insekter, de är rädda för sina bett, och av ett annat utseende, men med biet visade sig allt annorlunda ut. biprodukter, som är så bra för människokroppen kan kallas bara så stark naturlig apotek, bland vilka vi kan hitta en hög kvalitet och effektivt sätt att praktiskt taget alla sjukdomar, än mindre att förebygga och säga nej. Men förutom de allmänt erkända hälsosamma delikatesserna - honung, propolis, perga och kunglig gelé, finns det också en bi-toner, vilket är extremt användbart för män.

Beespine: vad det är och vem behöver det - bin hjälper, till och med att dö

Cari Ann Wayman av Flickr

Om en mängd olika biprodukter, liksom deras unika verktyg, helande egenskaper och kvaliteter har redan skrivits och sagt så mycket, är det svårt att ens komma fram till något nytt, men för en sådan unik produkt som Podmore bin inte hört alla. Medan jag själv inte blev engagerad i bin och inte fick en stor apiary nära mitt hus med alla enheter för detta ändamål, hörde jag också om kanten bara med kanten av mitt öra. Det är faktiskt en extremt värdefull produkt som framgångsrikt kan bekämpa de flesta av de rent maskulina problem och sjukdomar, och när andra medel tycks vara till ingen hjälp alls.

Faktum är att ingen man bara något inte tror att de döda bina kan ge så mycket nytta som levande, eftersom det var tjuren av individer och blir råvara för beredning av bee Podmore och inte värt avsky kurva, eftersom effektiviteten av läkemedlet från Podmore för män är helt enkelt fantastiska, vilket är erkänt och officiellt medicin, och inte bara mormor-trollkarl och herbalists. Dessutom är behandling av prostatit, adenom, impotens och även bli en tidsfråga när patienten bestämde sig för att prova denna naturliga produkt, tillverkad av döda insekter så mättad med användbara ämnen som att lista dem skulle vara komplicerat.

Hur och när en bietplockning samlas in

Oftast vet erfarna biodlare att det är bäst att hämta skopan på våren, och kvaliteten beror i stor utsträckning på hur bra ägaren ser efter sin gård. Om hösten snyggt och noggrant rengöra alla nässelutslag, då i början av mars är redan återfinns på undersidan av den friska och rena Podmore, som är bara lämpar sig för beredning av olika läkemedel, krämer och tinkturer. Dessutom kan skum användas i olika former:

Rolf Müller av Flickr

 • Torkad eller torkad, vilket uppstår oftast på grund av enkelheten i matlagning, vård och förvaring.
 • En rå sko, som dock inte kan hållas länge.
 • Vatten, olja eller vaxalkoholtinktur.
 • En mängd avkokningar, inklusive medicinska örter och så vidare.
 • I stekt form med tillsats av andra biodlingsprodukter, till exempel propolis och så vidare.

Det bör emellertid beaktas att under hela vintern är det också nödvändigt att hålla koll på nässelfeberna och inte tillåta småkropparnas små kroppar att bli mögelaktiga. När mögel uppträder, måste alla skurf från botten av kappan kasseras, eftersom det kan innehålla giftiga ämnen som inte behövs för vår kropp. På frågan om hur man använder bierens rakning, och viktigast av allt, när det kan ske, finns det ett ganska begripligt svar - läkemedlet är tillgängligt omedelbart, så snart du får det ur bikupan och lagar det.

Skördeplockning för framtida bruk är också ett bra alternativ, och det lagras under en längre tid, det viktigaste är att övervaka dess fuktinnehåll. För insekter av insekter att samla och rengöra från skräp, tvätta sedan noggrant och torka i ugnen på en mycket liten eld. Vidare ska produkterna spridas över banker eller till exempel plastbehållare, det viktigaste är att råvarorna har tillgång till luften, annars kan det förfallna.

Bin lämnar inte oss ens vid den svåraste timmen: än användbar bi

Leorex av Flickr

Naturligtvis från höjden av deras civilisation, många människor tycker att det är mycket svårt att förstå, och viktigast att acceptera det faktum att de döda varelsen, kan det ge något sämre än de levande, och kanske mer, beroende på vilka kriterier för att bedöma. Och användbara ämnen i kroppen av döda bin innehåller en stor mängd, och de kommer helt enkelt att gå vilse om de inte används för behandling. Listan med unika ämnen är så omfattande att det är lättare att ge bara toppen av isberget, för allmän utbildning.

 • Heparoid och peptider.
 • Alizan och chitosan.
 • Melanin och bietgift.
 • En hel lista med olika aminosyror, och så vidare.

Det bör bland annat sägas att chitosan, som erhålls från kitin, täcker alla insekter, inklusive bin, anses vara den viktigaste aktiva substansen i ubåten. Denna helt unika aminopolysackarid har sådana revolutionerande regenererande egenskaper att till exempel sår och brännskador förlängs bokstavligen i ögonen, dubbelt så snabbt som utan att underminera. Dessutom innehåller bikroppen också gift, vilket också är extremt värdefullt och användbart. Detta gift i sig innehåller en komplett uppsättning av "verktyg", till exempel proteiner, aminosyror, histamin, komplexa fetter, mineraler och spårämnen, i allmänhet - en brunn av gott och hälsosamt.

Bland de element och föreningar som forskare upptäckte som en del av den unika biet soppen finns det naturliga antikoagulanter och antioxidanter som gör det möjligt för en person att hålla friskhet, skönhet och ungdom under lång tid. Kalcium, magnesium, fluor, kalium, magnesium, silver, koppar, listan kan fortsätta att positionera för tjugo till trettio.

Beespine: behandling av adenom, prostatit och inte bara

Det är nödvändigt att nämna det faktum att många med hjälp av bi-soppa blev av med sådana obehagliga och till och med farliga sjukdomar, vilket helt enkelt är fantastiskt. Det faktum att vi redan har hört hjälp av adenom, men det är inte allt eftersom fördelarna med detta fantastiska råmaterial är mycket större än man kanske tror. På grund av den mjuka åtgärden kan bipåven i den döda biten användas även av dem som reagerar på det friska ämnet inte så bra, eftersom här är dess effekt avsevärt mjukad. Dessutom används skum för komplex terapi av följande sjukdomar:

döda bin med med58

 • I sjukdomar i bukspottkörteln, såväl som sköldkörteln.
 • Behandling av prostata adenom hos bina är den första och mest effektiva metoden, utan läkemedelsbehandling, vilket bara är möjligt.
 • En mängd olika alternativ för tromboflebit, varicose, endarterit och mycket mer.
 • Onkologi i de tidiga stadierna.
 • Patologiska och kroniska sjukdomar i lever och njurar.
 • Allvarliga problem med luftvägarna, från banal bronkit till tuberkulos och astma.
 • Slidgigt och polyartrit återkommer också när våra döda hjältar - döda bin - kommer ut på scenen.
 • De mest olikartade sjukdomarna i mag-tarmkanalen och matsmältningssystemet, såväl som metaboliska processer i kroppen.
 • Sjukdomar i nasofarynx, liksom inflammation i munhålan.
 • Hudsjukdomar och andra problem, till exempel neurodermatit, eksem, psoriasis och andra.
 • En mängd ögonsjukdomar, till exempel konjunktivit, katarakt och andra.

Det visar sig således att listan över sjukdomar där biodlingen är effektiv är extremt stor. Och det här är inte allt, och du kan fortsätta i timmar, måla alla undergravnings egenskaper, men jag kommer inte, eftersom jag skulle tala om stark manlig hälsa, men om någonting. Bland annat rekommenderas skalning även vid förlust av styrka, postoperativ period, försvagning av kroppen och så vidare.

Unikt användbart Bee Balm: Hur man använder, förbereda och tillämpa

döda bior av polzovred

Officiell medicin har ännu inte erkänt bivax som ett verkligt läkemedel, därför kommer det i ett apotek knappast att erhållas, eller snarare, jag personligen aldrig sett något liknande. Oftast är det folkmedicin och praktiserar användningen av att undergrava för behandling av många sjukdomar, och oftast är det för män, eftersom dess effekt är helt enkelt enorm, och resultaten är helt enkelt fantastiska.

Behandling av prostatit med bie-liknande ubåtar, liksom andra sjukdomar i genitourin-området, visar mycket bra resultat, varför det är populärt och populärt. Och för behandling kan du förbereda läkemedlet på flera grundläggande sätt och metoder, som vi kort beskriver.

Spirituell tinktur av bi undergräver - det är lätt

För att förbereda denna infusion är det nödvändigt att förvärva ett glas (200 gram) renad vodka, eller ännu bättre, ett hundra gram alkohol som kan spädas med rent kokt vatten. Podmora måste ta en hel matsked, du kan också med toppen och "makeweight".

 • I en mörk burk eller en flaska, häll en strimlad, till exempel, blender, rå podmora och häll den med vodka eller alkohol.
 • Efter god blandning bör behållaren vara ordentligt stängd med lock och lämnas på ett mörkt ställe med rumstemperatur. Till exempel är ett sängbord i köket lämpligt för en sådan process.
 • Ställ en blandning av vodka med en eftermiddag bör vara exakt tre veckor, och den ska skakas regelbundet och grundligt blandas.
 • Efter en treveckorsperiod måste allt detta gott filtreras och du kan ta medicinen.

Drick alkohol tinktur bara efter att ha ätit, eftersom det är alkohol. Cirka två dussin droppar, två eller till och med tre gånger om dagen - den optimala dosen, så att behandlingen av prostata adenom med bi-ubåtsrecensioner orsakade enbart positiv. Faktum är att verktyget fungerar överraskande och till stor glädje för män och kvinnor också.

Matlagningsbuljong hemma: immunitet och manlig kraft

podmor av travbel

Ett annat alternativ att använda bihumor för behandling av olika sjukdomar, inklusive prostatit, är att förbereda ett avkok, som riktiga häxor och häxor. Men det finns ingen magi i själva verket inte vara, men en mirakelmedicin som ett resultat visar sig exakt som samlar sina magiska artefakter, en kastrull och en sked på ett bra sätt!

 • I en kastrull eller en värmebeständig skål, fyll en matsked med toppen av den strimlade, vältorkade podmuren och häll ett glas rent vatten.
 • Efter att du har kokat i botemedlet måste du minska värmen och simma buljongen i ungefär en timme.
 • Efter det ska pannan avlägsnas från elden, stäng med ett tätt lock och låt svalna.
 • Efter fullständig kylning, dränera och häll buljongen i en mörk flaska.

Ett sådant avkok är användbart både för allmän hälsa och för immunsystemet och hanehälsan. Det är dock nödvändigt att förstå att du kan förvara potten i kylskåpet, inte mer än tre dagar, varefter du måste brygga en ny, för i framtiden kommer du inte att kunna laga mat.

Oljig tinktur av podmora och salva från samma substans: och kisten just öppnades

PRODavid Broberg av flickr

För att förbereda en olja infusion måste upphettas till kokande olivolja, majs, solros eller sesamolja, beroende på vad som finns tillgängligt, eller att du föredrar själv. Glaset kommer att räcka för två eller tre matskedar bortskämda, skrapas i det minsta pulvret. Häll i skopan med varm olja och låt den svalna helt under locket. Ta denna infusion av 2-3 droppar tre gånger om dagen, eller externt, vilket också är effektivt.

Ointment från bi underminerar är också lätt att förbereda. För att göra detta behöver du ett gram hundra ordinarie vaselin från apoteket, samt en matsked av detritus, förrenad och grundad till ett dammigt tillstånd. Förresten kan du göra det med en vanlig kaffekvarn eller en mixer. Sedan värm upp petrolatumet, men inte för mycket, att det verkade varmt, men inte varmt och gnid det noggrant med underhuvudet. Du kan lagra salvan i kylskåp tillräckligt länge, men innan du använder den måste du värma upp det, åtminstone i dina händer.

Behandling av prostata adenom med en bi: det bästa för dig

Alla dessa verktyg, som jag redan hade sagt tidigare, naturligtvis, mycket bra, men det är för behandling av adenom och prostatit, det finns andra, som också produceras på grundval av Podmore bin. Och inget komplicerat i beredningen och inte som ett resultat av er vet inte genom hörsägen, så mycket mer som recensionerna kan hittas på Internet, och de är mycket berömmande, och därmed Tool Works. Ja, och jag kan bekräfta att effektiviteten av sådan behandling inte tar det, det är fullt nog, och det är fortfarande.

Teresa av Flickr

 • Förbered avkokningsbuljongen enligt ovan, och kyla den till rumstemperatur.
 • Därefter måste du förbereda propolis extrakt, och på min blogg finns också en artikel där den anges och detaljerad, hur det kan göras (hyperlänk).
 • Extrakt av propolis måste blandas med buljong. En kopp brygga kräver en fjärdedel av en matsked propolis.
 • Därefter måste du lägga till några fulla skedar av naturlig honung, som ännu inte har avgjort och inte sugared. Det vill säga om du förbereder ett läkemedel under lågsäsong, är det värt att välja den honung som har varit flytande, men akta dig för förfalskningar.

Ta detta läkemedel du behöver i morgon och kväll för en fullständig matsked, och smaken av hans honung bitter och mycket trevlig, och dessutom en ljus smak som påminner om sommar honung färger N6A frisk äng. Behandlingssättet för adenom hos män i mellanstadiet är bara en månad. Efter en paus på sex månader kan du upprepa denna behandling igen för att åtgärda effekten.

Användningen av bee podmora med prostatit för män

Podmore bi har en massa användbara egenskaper: dess användning för män med prostatit hjälper till att lindra obehagliga symtom på sjukdomen. Bin kallade kropparna av döda bin. Biodlingsprodukten normaliserar urinering, förbättrar immunitet, återställer glädje och glädje åt mannen. Insektens kroppar innehåller chitosan.

Detta ämne har uttalat sårläkning egenskaper, det lindrar smärta. Melanin är närvarande i resterna av avlidna bin. Det är en stark antioxidant. Podmore hjälper perfekt med prostatit: det minskar storleken på inflammerad prostata, rengör blodet av toxiner och andra skadliga ämnen.

Vem har rätt att välja en bi?

Experter rekommenderar inte användning av medicinska tinkturer och avkok för resterna av insekter som dog under vintermånaderna. I denna produkt innehåller biodling mycket avföring, så det har en obehaglig lukt.

Ett test för en eventuell allergisk reaktion

Innan början av mottagningstiden av medel från en diskbänk rekommenderas det att passera det ursprungliga provet: det är nödvändigt att slipa en torkad kropp av en bi. Det resulterande pulvret appliceras på handleden. Om det inte finns någon irritation på kroppen, så är det möjligt att använda biolja för behandling av prostatit med ett lugnt hjärta.

Recept för att göra användbara tinkturer

Om en man bestämde sig för att behandla prostatit med bi-soppa, borde han läsa recepten som presenterades på World Wide Web. Tinktur från biodlingsprodukten framställs enligt följande schema:

 • 20 gram förstöring slipas i en kaffekvarn;
 • Det erhållna pulvret hälls i 0,4 liter högkvalitativ vodka;
 • Blandningen hålls på en torr plats, skyddad mot solljus, i minst 14 dagar. Det rekommenderas att produkten skakas varannan dag. Blandningen måste insisteras i en behållare av mörkt glas;
 • Efter två veckor dränerar du tinkturen genom gasväv, som är insvept i tre lager.

Den resulterande drycken lagras i ett kallt rum. Hållbarheten för bivaxens tinktur från prostatit är ungefär 3 månader. Läkemedlet ska tas två gånger om dagen efter att ha ätit. Det är nödvändigt att strikt följa dosen: antalet droppar är lika med patientens ålder. Tinkturen kan spädas ut med vatten. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen är 2 månader.

Oljedinkturen baserad på bee dodger framställs på detta sätt:

 1. 20 gram förstöring slipas i en kaffekvarn;
 2. Det erhållna pulvret kombineras med 200 ml vegetabilisk olja;
 3. Läkemedlet bör insisteras i 25 minuter.

Helande buljong med honung och propolis

Avkok av bivax från prostatit bereds på följande sätt:

 • 10 gram råmaterial hälles i 400 ml vatten;
 • Blandningen måste koka, varefter den ska kokas på låg värme i 15 minuter;
 • Produkten kyles och filtreras genom en sikt med små hål;
 • I drycken tillsätt 10 gram honung och 10 gram propolis.

Du måste ta 10 ml medicinsk buljong tre gånger om dagen. Han är full innan han äter. Varaktigheten av behandlingen av prostatit med bietoppa i detta fall är minst två veckor.

Buljong från resterna av insekter har en positiv effekt på människornas hälsa. Den innehåller ett stort antal naturliga mikroelement. Läkemedlet förbättrar hjärt-kärlsystemet, ökar sexuell lust, minskar smärta vid urinering.

Naturlig botemedel baserad på

Beespine är en del av grädden "Healthy", som ofta används för prostatit. Läkemedlet är helt säkert för hälsan: den individuella intoleransen hos dess komponenter är ganska sällsynt. Cream "Healthy" har en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt på en mans kropp. Det ökar styrkan i blodkärlen, förbättrar regenerering av inflammerade prostata vävnader. Läkemedlet kan användas både i akuta och kroniska former av prostatit.

Receptet för att laga hemlagad salva och en spray

Bivax fann bred applikation i prostatit. Av kropparna av döda insekter görs en terapeutisk salva. Som bas för preparatet använd vaselin eller smör. Salva ska förvaras på en sval plats.

Videoen beskriver i detalj hur man förbereder ett botemedel på grund av förstörelse:

Du kan använda ett annat recept för beredning av salvor:

 1. Först måste du värma 1000 ml magert olja;
 2. Därefter tillsätts 0,1 kg bivax till det;
 3. När vaxet har smält, kyles den resulterande lösningen;
 4. Sedan i lösningen tillsätt 30 gram propolis och 30 gram podmor.

Salva bör appliceras på prostatakörteln en gång om dagen. Kursens behandlingstid är minst två månader.

Schemat för att förbereda en avdunstning från en segel visas tydligt på den här videon:

Läkemedlet kan beredas enligt detta recept:

 • 100 gram sköljning häll 200 ml varmt vatten;
 • Blandningen måste insisteras i 15 minuter;
 • Den resulterande massan rekommenderas att klämma genom gasväv, som är förförpackad i tre lager.

Hur man äter stekt eller torkat bete?

Behandling av prostatit under bina utövas i stor utsträckning av män: receptet för beredning av ett användbart botemedel på vegetabilisk olja är ganska enkelt:

 • 5 gram bisaltning blandas med 50 ml mager oraffinerad olja;
 • Blandningen ska stekas i en stekpanna i fem minuter;
 • Kyl sedan produkten.

Ta 5 ml rostad podmorah tre gånger om dagen. Det är tillåtet att dricka det med mjölk. Den stekade biodlingsprodukten tas 20 minuter före måltiden. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen är en månad.

Du kan helt enkelt torka insektsens kroppar i ugnen till ett sprödt tillstånd. Torrskum ska tas två gånger om dagen. Produkten tvättas med tillräcklig mängd vätska. Dosen av läkemedlet bör gradvis ökas. I de tidiga dagarna borde du äta 2,5 gram torrbis soppa. Därefter ökas dosen till 5 gram.

Kontraindikationer för användningen av produkten

Behandling av prostatit med biisoppa är ganska effektiv: många recensioner av män bekräftar detta. Men om du är känslig för drogerna, måste du sluta använda den.

Kroppen av döda insekter bör användas med försiktighet i närvaro av följande patologier:

 1. Hjärtsvikt;
 2. Allvarliga sjukdomar i nervsystemet
 3. Förekomsten av maligna tumörer i kroppen;
 4. Akut sjukdom i hjärncirkulationen;
 5. Tuberkulos.

recensioner

Jag fick diagnosen kronisk prostatit för två år sedan. Jag går regelbundet till fysioterapi och massage sessioner. Nyligen läste jag om de fördelaktiga egenskaperna hos oljatinktur baserat på biet soppa. På kompisens eget apiary. Han lånade mig lite färsk bivax. Jag tar en oljedinktur bara en vecka, men jag märkte positiva förändringar. Smärta minskade med urinering, sexuell attraktion ökade.

Jag betraktade mig alltid som en frisk person, även en banalköld undvikde mig. Men nyligen hade jag skarpa smärtor i prostataområdet. Läkaren upptäckte en bakteriell prostatit, föreskrev en behandlingskurs med läkemedel. Parallellt komprimerade jag på grundval av podmor. Som ett resultat har min hälsa förbättrats märkbart! Jag tror att beespinen verkligen fungerar!

Beespine och prostata adenom: behandlingsfunktioner och användbara recept

Varje produkt som erhålls till följd av biodling är av stor betydelse för människors hälsa. Sedan antiken är det känt om effektiviteten av medel baserade på råvaror som produceras av bin.

Det är fantastiskt, men efter deras bortgång kan dessa unika insekter ge en stor fördel till en person.

Om flera hundra år sedan biprodukter användes uteslutande av folkmedicin, är de nu huvudämnet i vissa läkemedel. Allt som bin producerar används av moderna specialister för att behandla vissa kroniska sjukdomar.

Det bör noteras att en av produkterna som kallas bihonung används för att eliminera godartad prostatahyperplasi. Det viktigaste är att ta det på allvar. I denna artikel beskrivs nyanserna för att använda detta verktyg. Så vad är behandlingen av prostata adenom med bi-subsmo, vars recensioner är så höga?

Vad är prostata adenom?

Adenom kallas också godartad hyperplasi (utvidgning av prostatastorlek). Detta är en av de vanligaste sjukdomarna som uppstår i det starkare könet.

Normal prostata och adenom

Det är känt att det hos män som är mer än femtio år gamla förekommer i var fjärde. Och ju äldre personen är, ju högre är risken att bli sjuk.

Allvarlig patologi, denna naturliga process beaktas när ökningen i storleken av järn börjar störa tömningen av blåsan. Och allt eftersom det ligger mellan detta organ och urinröret. Prostata växer i storlek och pressar den snäva öppningen av den senare.

Symptom på sjukdomen

Huvud tecken på sjukdomstillstånd är följande:

 • ständig uppmaning att urinera
 • svag stråle urin;
 • urinretention vid början av urineringstiden;
 • smärta i könsorganen och njurarna
 • en imponerande del av urin utsöndras huvudsakligen på natten.

I kroppen av döda bin finns ett stort antal unika ämnen som har en fördelaktig effekt på hankroppen:

 • honung;
 • pollen av växter;
 • vax;
 • bietgift
 • kunglig gelé;
 • kitin, som är en del av en insekts kropp.

Behandling med en bi-ubåt av prostata adenom

Först måste du förstå vad en bi är. Trots de många gissningarna hos människor som inte har en aning om vad det är, är svaret enkelt nog - lösningen är en död bi.

I apiaryen är de hela året, och under säsongen dör de flesta utanför bikupan. Döda biinsekter transporteras bort från sina hem. Ett stort antal bee dodger fixas på våren.

Det är väldigt viktigt att skörda detta läkemedel för att bara välja färska råvaror, utan tecken på sönderdelning. Om under vintermånaden, tillsammans med soporna, rakades den ut ur nässelfeberna, sedan vid våren har de en exceptionellt ren scuff som uppfyller alla krav.

Beredningen av denna ingrediens för behandling av adenom är att den försiktigt siktas genom en kolv med en stor cell. Då måste råmaterialet torkas i en förvärmd ugn vid en temperatur av 45 ° C. En sådan bi, som sitter i speciella påsar i ett välventilerat rum, kan lagras under lång tid.

De användbara egenskaperna hos detta läkemedel finns i den aktiva substansen i submarus-kitin.

Chitin hjälper till att sänka koncentrationen av kolesterol i blodet, förhindrar utvecklingen av ateroskleros, rensar tarmarna, minskar absorptionen av giftiga ämnen och naturligtvis normaliserar prostatakörteln.

För närvarande finns det två kända sätt hur man kan applicera bivax i prostata adenom, som har positiv feedback från dem som upplevde dem. Detta är en alkoholisk infusion och en särskild vattenavkänning baserad på döda bin.

Det är självklart att föredra att använda den första medicinen, eftersom det på grund av alkoholbasen samverkar snabbare med tecken på sjukdomen, vilket eliminerar stark smärta och påverkar prostata positivt. Det bör noteras att bivax också används mot prostatacancer.

Det bör dock noteras att vissa patienter är strängt förbjudna att använda alkoholhaltiga läkemedel. I det här fallet måste du använda den andra metoden - vattenavkodning.

Medel baserad på döda bin

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som tidigare nämnts används två effektiva metoder för att behandla prostataadenom hos bina:

 1. alkoholisk infusion. Förbereda det, bör du förbereda en medelstor glasbehållare i förväg. Det är önskvärt att det blir mörkt. I det måste du hälla ungefär åtta matskedar av nötkött från bina. Från ovan hälls den med fyrtio procent medicinsk alkohol. Den erhållna blandningen täckes med en stoppare, skakas och placeras på en sval plats i tjugo dagar. Efter att ha passerat detta tidsintervall måste läkemedlet filtreras och börja användas enligt anvisningarna;
 2. buljong till renat vatten. Beespine för prostata adenom bör hällas i en kastrull - nog kommer att vara ungefär en sked. Nästa i tanken bör hällas ungefär en halv liter kokande vatten och sätta den resulterande blandningen på en långsam eld. Koka buljongen i två timmar. Efter denna tid har löpt ut, ska produkten försiktigt filtreras och lämnas för att svalna.

Behandlingen av prostata adenom med bikubinen utförs enligt följande: Den erhållna infusionen på alkohol måste tas två gånger om dagen (en enstaka dos är ca fyrtio droppar, som bör lösas i vatten).

Men vad gäller avkoket måste det också konsumeras två gånger om dagen i en liknande dos samt infusion. Du kan ta den i ren form, eller lägga den till vatten eller te.

I båda behandlingsalternativen för adenom hos bina är behandlingstiden för återhämtning ungefär nittio dagar. Vid akuta tillstånd kan behandling med sub-morbiditet i prostata adenom upprepas, men efter en kort tidsperiod. Den största effekten i behandlingen kan uppnås genom att kombinera avkok och tinktur samt rektala suppositorier med propolis.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom denna terapeutiska byggnadsställning är hundra procent naturlig, har den nästan inga förbud att använda.

Men trots detta bör det inte tas av personer som har sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, psykiska störningar, infektionssjukdomar, samt individuell intolerans av de viktigaste beståndsdelarna.

En annan användning av bee podromora för män med prostata adenom är förbjudet för personer som lider av leversjukdomar. Detta beror på det faktum att alla infusioner görs enbart på alkohol.

Med långvarigt intag av alla läkemedel baserade på bivax utvecklas följande biverkningar oftast:

 • ökning av kroppstemperatur till trettioåtta grader utan objektiva skäl;
 • ökning av blodtrycket till högsta möjliga nivåer (180/90);
 • ökad muskelton;
 • nervös excitabilitet;
 • sömnlöshet, sömnstörning;
 • rörelse av stenar i organen i excretionssystemet och gallblåsan;
 • hudutslag, dermatit.

Andra lösningar baserade på

Ta detta läkemedel bör vara en dessert sked tre gånger om dagen. Det är nödvändigt att förbereda en ny del varje dag.

Dessutom är ett stort antal recept för speciella salvor och kompressor baserade på denna användbara produkt känd.

Till exempel kan bivax med ett adenom i mängden av ett glas hällas i samma volym kokande vatten och insisterar i trettio minuter. Efter denna tid, när infusionen har svalnat, används den för att skapa komprimeringar.

Särskilt effektiv är salvan, för självberedning som det är nödvändigt att förbereda ungefär två matskedar pulverformig pulveriserad submodel. Han hällde ett glas kokande solrosolja och insisterade på en dag. Eftersom salvan har en vätskekonsistens, bör den gnidas in i de mest drabbade områdena.

Relaterade videoklipp

Som vi fick reda på, hittade scum av bi användning för män med prostata adenom. Och hur man förbereder en medicinsk tinktur från den, se i videon:

Behandling av adenom med bin under havet är effektiv på grund av det faktum att kroppens skyddande funktioner ökar, inflammation och outhärdlig smärta avlägsnas. När några av de folkmetoder som beskrivs i artikeln kombineras med motsvarande läkemedel, kan man bli av med denna sjukdom helt. Men om du bara använder infusioner och komprimerar utan traditionell medicin, kan du inte i framtiden undvika kirurgisk ingrepp.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits