Huvud
Strömförsörjning

Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

 • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
 • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
 • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
 • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
 • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

 • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
 • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
 • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
 • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

 • Förmåga till allergiska reaktioner.
 • Aktiv form av tuberkulos.
 • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
 • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
 • Feber av okänt ursprung.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Maligna neoplasmer.

För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

 • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
 • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
 • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

 • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
 • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

Använd dem med råd om denna instruktion:

 • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
 • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

Tänk på följande metoder:

 • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
 • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
 • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
 • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
 • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

 • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
 • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.

Bee svettas med prostatit

Ryggmärg med prostatit har en antiinflammatorisk och återställande effekt på människans kropp. Inflammation av prostata uppträder ofta hos mycket unga män. Sjukdomen måste behandlas i rätt tid, annars kan patienten uppleva sådana allvarliga komplikationer som impotens, infertilitet, störning av det urogenitala systemet.

Tillsammans med läkemedelsdroger och fysioterapiprocedurer används vid behandling av prostata sjukdomar bipollen också. Det här är namnet på binens bönar som har blivit föråldrade.

egenskaper

Biets livslängd är liten: det är ungefär 30 dagar. Därför har biodlaren alltid bihjälpmedel. Bee produkter har helande kraft. Vid behandling med biet soppa, är processen för läkning av skador på kroppen accelererad.

Biodlingens produkter ökar vitaliteten hos en representant för det starkare könet, ger honom livskraft och aktivitet. Podmore används i många kroniska sjukdomar: gynekologiska sjukdomar hos kvinnor, sjukdomar i det urogenitala systemet hos män.

Huvudhemligheten ligger i den speciella sammansättningen av kropparna hos döda bin. Underhavet innehåller samma användbara komponenter som honung, vax och propolis. Dessa ingredienser eliminerar snabbt smärta, främjar immunitet, renar blodet av toxiner och andra skadliga ämnen. Resterna av döda insekter innehåller chitosan och melanin. Dessa ämnen kan skapa verkliga mirakel.

Chitosan har smärtstillande egenskaper. Melanin har en antioxidant effekt på prostataceller, minskar tecken på prostatit. Melanin och chitosan minskar sannolikheten för blodproppar, normaliserar ämnesomsättningen, förbättrar matsmältningsorganens funktioner, ökar människokroppens motståndskraft.

Behandlingen av prostatit med bi-subsmoore gör det möjligt att minska storleken på inflammerad prostata. Detta läkemedel hjälper till att normalisera urinering.

Hur skörda råvaror?

Kunniga människor rekommenderar inte användningen av kvarlevor av bin som dog efter vintern. I denna underuppsättning finns en ganska stor mängd avföring. Denna produkt kan inte förvärra tillståndet för manliga könsorgan. Men buljongen kokad på dess grund, kan vara en skarp lukt.

Innan du köper biolja måste du noggrant inspektera rester av bin. Deras kroppar måste vara hela. Om det finns mögel på biet, köp det rekommenderas inte. Det är nödvändigt att vara uppmärksam på lukten av råmaterial. Resterna av bin bör inte luktas av råtta. Kvalitativ doft av bin luktar stekt solrosfrön eller sällskapsdjur.

Om en man samlar kvar rester av bin, måste han torka dem i ugnen eller i solen. Beespine kan förvaras i kylskåp.

tinktur

Det finns olika recept baserade på biet soppa. Insektens kroppar kan stekas eller kokas. Men oftast från resterna av insekter förbereda dekoktioner eller tinkturer.

Recept av tinkturer med biisoppa är enkla:

 • 10 gram bihålar är markerade i en kaffekvarn;
 • Det resulterande pulvret bör hällas i 250 ml vodka;
 • Blandningen rekommenderas att insistera i ett mörkt, skyddat från solljus i 14 dagar;
 • Du måste skaka behållaren med tinkturen dagligen. Det rekommenderas att lagra läkemedlet mot prostatit i en lämplig behållare av mörkat glas. Behållaren måste ha ett tätt lock.
 • Efter två veckor filtreras blandningen genom gasbindning. Det måste vikas i två lager;
 • Produkten ska förvaras på en sval plats, inte mer än 90 dagar.

Tinktur av bivax rekommenderas att äta efter att ha ätit. Det är nödvändigt att strikt följa vissa krav: Antalet droppar av ett läkemedel är lika med en ålder av en man. Men vi måste börja med en minimal dos. Under de första dagarna borde du dricka två droppar tinktur. I avsaknad av en allergisk reaktion ökas dosen gradvis.

Tinktur används i både ren och utspädd form. Du kan lägga till några droppar av drogen i 0,2 liter vatten. Kursens behandlingstid är cirka 45 dagar.

dekokt

Avkok av bivax framställs i följande sekvens:

 • 20 gram pulver erhållet från resterna av bin, häll 400 ml vatten;
 • Blandningen måste kokas;
 • Det måste hållas på låg värme i minst 2 timmar;
 • Därefter kyles produkten och filtreras med gasbindning.

Det är nödvändigt att förbereda denna buljong i liten mängd, eftersom varaktigheten av läkemedlet inte överstiger 3 dagar. Det måste vara berusat varmt. Den rekommenderade enstaka dosen av läkemedlet är 10 ml av läkemedlet. Buljongen ska tas två gånger om dagen innan man äter. Varaktigheten av behandlingstiden för prostatit är 30 dagar.

Om en representant för det starkare könet har diagnostiserats med prostataadenom, måste han dricka denna buljong i 1,5 månader. Efter användning av detta läkemedel minskar tumören signifikant i storlek.

Repellent från Tentorium

Läkemedlets sammansättning omfattar inte bara bipollock utan också naturliga granpinnar. Repellent hjälper perfekt med ökat blodtryck, prostatit, hjärtpatologier. Medlet får användas för behandling av växter i trädgården eller växthuset. Kliniska prövningar har bekräftat produktens höga effektivitet och utmärkt kvalitet.

propolis

Propolis är också användbart för män. Det bidrar till att uppnå ett positivt resultat vid behandling av prostatit.

 • Bakteriedödande. Det kan neutralisera aktiviteten hos stafylokocker och streptokocker. Det är dessa skadliga mikroorganismer som ofta orsakar ogynnsamma förändringar i prostata körningens funktion.
 • Antioxidant. Behandling av prostatit med propolis normaliserar processen för cellulär regenerering.
 • Anti-inflammatorisk. Produkten från biodling minskar den inflammatoriska processen med prostatit.
 • Allmän förstärkning. Propolis förbättrar immunitet, varför det ska tas med bakteriell prostatit.
 • Rensning. Tack vare denna produkt elimineras toxiner från kroppen, risken för en stagnerande process i vävnaderna i prostata minskar.

Propolis ökar uthålligheten hos män, det hjälper till att förbättra erektilfunktionen, renar kärl av toxiner. Därför bör denna biodlingsprodukt konsumeras även i avsaknad av speciella hälsoproblem.

ljus

De gör ljus från prostatit från prostatit. Sådana produkter kan tillverkas hemma. Suppositorier tillåter dig att eliminera smärta i den drabbade prostata, de minskar svullnaden i hennes vävnader.

 • Innan du lägger stekpiller i anusen, ska du rengöra tarmarna med en lavemang.
 • Varaktigheten av behandlingskursen för prostatit bör vara minst 15 dagar.

Nätverket nämner flera alternativ för att göra suppositorier. Du kan frysa en liten propolis. Produktens vikt bör inte överstiga 7 gram. Propolis krossas grundligt och kombineras med 0,1 kg försmält getfett. Efter att blandningen av propolis och getfett har stelnat bildas små suppositorier från den. Produktens längd är ca 20 mm. Om prostatit är närvarande bör suppositoriet införas i anuset två gånger dagligen.

Kontra

Användningen av medel från undergrävning är förbjuden om det finns ökad mottaglighet för bierlivets produkter. Du kan kontrollera kroppens individuella reaktion på detta sätt:

 • En torr biet tritureras runt armbågens vik;
 • Om huden inte blir irriterad, och människans hälsa inte har förvärrats, kan du säkert behandlas med biet soppa.

Resterna av döda insekter rekommenderas inte för användning i närvaro av hög temperatur, svår kronisk hjärtsjukdom. Behandling med biisoppa är kontraindicerad i njurens och andningsorganens patologi.

Behandling av prostatit med biisoppa

Inflammation av prostata uppträder ofta hos män äldre än 35-40 år. Först verkar dess manifestationer harmlöst, eftersom de kliniska manifestationerna inte orsakar irritation och allvarlig sjukdom. För att uppnå positiva resultat är det endast möjligt med hjälp av komplex terapi, som inkluderar användning av mediciner, fysioterapi, folkmedicin. Behandling av prostatit med bietab är inkluderad i den senare kategorin.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Denna naturliga ingrediens är en bioaktiv substans som kan aktivera alla vitala organ. Det används inte bara för att eliminera inflammatorisk process i prostata, men också för andra sjukdomar i genitourinary sfären. Varaktigheten av behandlingen beror på svårighetsgraden av patologin, patientens hälsotillstånd och de symtom som är närvarande. Bee sopning används i form av tinktur, avkok, salva och komposition för kompressor. Det finns många recept för deras förberedelser.

Denna komponent består faktiskt av döda bin. Insekternas liv överstiger inte 30 dagar på sommaren och 3 månader på vintern. Som en del av den naturliga ingrediensen kan du hitta heparin, bipågift, zink, fosfor, magnesium. Genom det genomförs både behandling och förebyggande. Det hjälper till att undvika infektion i könen i köns- och urinvägarna och förhindrar utvecklingen av provokationsfaktorer.

Tillståndet i prostatakörteln förvärras på grund av:

 • Kolesterol underkylning.
 • Försvagad immunitet.
 • Svårigheter med tarmrörelse.
 • Urologiska patologier av kronisk typ.
 • Inaktivitet.
 • Felaktig näring.
 • Överdriven vikt.
 • Skadliga beroenden.

Den tidigare behandlingen av prostatit börjar, desto mer gynnsamma prognosen. I avsaknad av aktuella terapeutiska åtgärder är det möjligt att utveckla obehag, smärtsamma känslor och i framtiden komplikationer.

Terapeutiska egenskaper hos bi

Denna komponent kännetecknas av en kraftfull helande kraft. Regelbunden användning av bivax kan leda till följande positiva resultat:

 • Öka vitaliteten.
 • Förstärkning av immunsystemet.
 • Acceleration av regenerering av skadade vävnader.
 • Lindra smärtsamma symptom.
 • Kupirovanie foci av inflammation.
 • Eliminering av blodproppar och andra tecken på ateroskleros.
 • Förbättrad metabolisk metabolism.
 • Aktivering av interna reserver.

Sådana egenskaper kan förklaras av närvaron av melanin och kitosan i dess komposition. Effekten av användningen beror inte bara på den ursprungliga kompositionen. Åtgärdsordningen vid valet, behandlingen och beredningen av läkemedlet är också viktigt. Beespine är vinter eller vår-sommar-höst. För behandling är det önskvärt att ta kalven från bin från den första kategorin. De innehåller mindre slöseri med liv och mer användbara ämnen.

Den naturliga komponenten anses vara specifik för behandling av prostatit. Detta gäller utseendet, sättet att skapa medicinska föreningar och obehaglig lukt. Den extrema skillnaden är mer alarmerande än de andra, men här har du dina parametrar. Grunden medicinering kan vara klar bee Podmore känne arom "rostade frön." Förekomsten av lukt av mögel eller rot är en indikation på läkemedelsblandningens obehörighet. Håll kompositionen i frysen. Från överdriven fuktighet i binens kalvar kan bli av med torkning. På sommaren bör det ske i solen och på vintern i ugnen.

Beespine rensar väl blodet, förhindrar utseende av förträngningar och normaliserar blodcirkulationen i prostata. Användning av denna produkt minskar risken för illamående och godartade tumörer. De användbara egenskaperna hos bee podmor är allmänt kända sedan antiken, så det används ofta i traditionell medicin. Läkare rekommenderar att använda droger som utarbetats på grundval av döda bin, dem som behöver höja nivån av hemoglobin i blodet, öka antalet vita blodkroppar för att bli av med överflödigt kolesterol och hypotension.

Hur påverkar en balsam prostatit

Vid behandling av prostata används bee podmore i kombination med preparat från antibiotikagruppen. Före behandlingens början är det nödvändigt att ta reda på den exakta orsaken till inflammationsprocessens början. Provoke det kan två faktorer: blodstasis och infektion. I det senare fallet är det nödvändigt att bestämma patogenen. De patogena mikroorganismerna som är relaterade till svampar, bakterier och virus kan utöva negativt inflytande.

Tack vare döda bin kan du snabbt avlägsna kliniska manifestationer av sjukdomar i prostatakörteln, de är listade som:

 • Förstoring av prostatakörteln.
 • Problem med att hitta en hemlighet.
 • Svårighet att urinera.

En sådan effekt främjar patientens återhämtning utan att utföra ett kirurgiskt ingrepp. Du kan använda beespine och andra biprodukter, inte bara med prostatit, men också vid behandling av andra infektiösa patologier.

Populära Recept

Beefray före användning bör torkas, skäras och tvättas. Torkning utförs vid en temperatur av +45 grader. Om bipropparna smälter, förkortas procedurens varaktighet.

Följande medel är gjorda av den förberedda personalen:

 • Tinktur. För att göra det behöver du torkade bin (2 matskedar), vodka (40%). Den naturliga ingrediensen ska vikas i en behållare med mörkt glas och hällas med alkohol. Läkemedlet ska infunderas inom 21 dagar. Från tid till annan ska behållaren skakas. Bin måste först slipas i en kaffekvarn. Till den totala kompositionen kan man lägga till propolisktinktur. Hållbarheten för läkemedlet är 3 månader. Godkänn den färdiga kompositionen tre gånger om dagen. Engångshastigheten ökar gradvis. Maximal dos är lika med antalet fulla år. Till exempel, om en patient är 40 år gammal är det 40 droppar. Under de första tre dagarna ska patienten dricka högst 3 droppar åt gången. Detta beror på att honung och andra biprodukter är starka allergener. Behandlingsförloppet varar inte mer än två månader. Det erforderliga antalet cykler beror på svårighetsgraden av de patologiska förändringarna i prostatakörteln.
 • Stekt björnar. Det enklaste receptbelagda läkemedlet är från döda bin. För att skapa den behöver du en tesked av ingrediensen och en liten mängd solrosolja. Urvalet ska bestå av bin, som dog av brist på mat. Detta kan bestämmas av fullhet av goiter och tarm. Råvaror bör stekas i 5 minuter. Efter kylningen kyls och slipas med hjälp av köttkvarn. Läkemedlet tas två gånger om dagen i en halvtimme innan man äter. En enstaka dos är lika med en tesked. Blandningen har en obehaglig smak och lukt, så det får tvättas med te eller mjölk. Behandlas på detta sätt kan inte vara mer än 30 dagar.

  Terapi bör inte kombineras med användning av preparat av syntetiskt ursprung.

  Regler för beredning av buljong

  Alkoholtinktur baserad på biolja får inte dricka för alla. Detta förklaras av innehållet i etanol. Med en allvarlig lesion av prostata kan även en liten dos etylalkohol utlösa en exacerbation. Människor som inte kan använda ett läkemedel med en sådan komposition kan behandlas med avkok. Förbered det enligt följande:

  • Ta 0,5 liter kallt vatten och 2 msk biet soppa.
  • Anslut komponenterna i en emaljbehållare.
  • Placera grytan på en långsam gas.
  • Ta drogen till koka.
  • Trött i brand i ca 2 timmar.
  • Coola drogen. Att göra detta i kylskåpet är strängt förbjudet.
  • Rengör vätskan från överskott av partiklar med hjälp av gasbindning.

  Buljongen lagras inte längre än 72 timmar, så det rekommenderas inte att förbereda det i stora mängder. Behandlingsförloppet med läkemedelskompositionen är 6 veckor. Daglig kurs är 2 msk. sked. Ta medicinen i varm form i 30 minuter före måltid. I den resulterande kompositionen kan du lägga till 1-2 skedar honung. Fullständig återställning kräver 3 kompletta cykler. Innan behandlingen startas, kontakta din läkare. Om det behövs ökar kursens varaktighet eller ändras dosen.

  Avkok används också för att behandla prostata adenom, men i detta fall krävs längre behandling. Läkemedlet ska förvaras i kylskåp. Efter kursens slut måste du ta en paus. Det måste vara minst 3 månader. Effektiviteten av behandling av prostatit - 90%.

  Denna komposition hjälper till att ta bort patogener från kroppen. Med hjälp av den elimineras patologiska förändringar i lever, tarmar, lungor, mage, muskelvävnad och centrala nervsystemet.

  Salva från bin

  För att göra detta läkemedel, måste du ta beespine och olivolja (linfrö) olja. Komponenterna ska blandas. Blandningen bör ha en enhetlig konsistens. Salva bör värmas före användning. Vid behandlingen appliceras kompositionen på ljumskområdet. Efter mannen måste du täcka dig med en varm handduk. Under proceduren ska patienten vara på ett ställe.

  Det finns många alternativ för matlagning salvor. Metoden beror på dess syfte. Cremen baserad på bivax används för prostatit, tromboflebit, åderbråck, artiksjukdomar. Olivolja kan ersättas med petroleumgel. Krämen får lagras för framtida användning. Den färdiga produkten förvaras i kylskåp i 30 dagar.

  Kompressorer gjorda av bi-sediment

  Detta är en annan version av läkemedelskompositionen, som bygger på användningen av döda bin. För kompressorn behöver du avkok eller tinktur från undermonteringen. Håll en komprimering för en kvart i timmen. Behandlingsförloppet ordineras av en läkare. Det rekommenderas inte att hoppa över läkemedlet, vilket påverkar resultatet av behandlingen negativt. Grunden för kompressionen kan utföras i form av salvor. I sin sammansättning - torkad podmor, osaltat smör, propolis extrakt.

  Kontraindikationer mot behandling med biisoppa

  Läkemedel framställda på grundval av döda bin har inga biverkningar. Detta framgår av avsaknaden av ett tydligt upptagningssystem, samt möjligheten att förlänga behandlingsförloppet. Men det kan inte sägas om kontraindikationer. Följande begränsningar gäller:

  • Den naturliga ingrediensen är kontraindicerad för dem som lider av en allergisk reaktion mot biodlingsprodukter. Om en man efter användning av honung, det finns utslag på huden eller andra kliniska manifestationer av överkänslighet, så måste bipsoppa också glömmas bort.
  • Dessutom ska du inte använda denna behandling med en historia av sjukdomar som framkallar en minskning koagulering, blodproppar, hjärt-sjukdomar, utsöndrings, andningssystemet.
  • Den behandlande läkaren tillåter inte användning av bi pollen om patienten har hypertermi, malign neoplasm, tuberkulos i aktiv form.

  För behandling med döda bior har en positiv effekt, bör den vara ordentligt förberedd. Jag kommer att behöva besöka den behandlande läkaren, rådfråga honom om effektiviteten hos det valda receptet och kontrollera kompatibiliteten med de läkemedel som finns närvarande i den terapeutiska behandlingen.

  Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

  Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • konstant smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

  Behandling av prostatit med biisoppa

  Prostatit för män - sjukdomen är ömtålig och mycket obehaglig, och det förekommer ofta. Risken för att få prostatit ökar snabbt efter 30-35 år, och om du inte fångar sjukdomen i tid och inte vidtar åtgärder, kan du inte utan komplex aktiv behandling. Apotek droger, fysioterapi, massage - allt detta tillsammans ger bra resultat, men det finns effektiva folkmetoder som kan återställa en hälsosam prostatakörtel. En av dessa bevisade och absolut säkra lösningar är bi pollock.

  Mirakel medicin från de döda bin

  Beespine är det vanliga namnet på döda bin. Livslängden hos de randiga arbetarna är lite över en månad, så någon biodlare har en färsk byggnadsställning året runt. Eventuella produkter i binens liv har en kraftfull helande kraft, och det är inte förvånande att de döda insekterna själva också kan ge stora fördelar för människokroppen. Och inte bara höja tonen, stärka immuniteten, återställa livskraft och glädje, men också hjälpa till i allvarliga sjukdomar. Bland dem - sjukdomar i det genitourinära systemet, sexuella svårigheter, traditionella "manliga" och "kvinnliga" problem.

  Hemligheten med sådan användning av bi-kvarlevor är i sin unika sammansättning. Kroppen av dessa insekter består av samma komponenter som är rika på honung, propolis, vax och royal gelé. Alla dessa vitaminer, olika syror och ämnen som liknar hormoner, lindrar inflammation och smärta, förbättrar aktivt skyddskrafter, renar rent blod, tarmar etc.

  I underhavet finns två fantastiska ämnen - chitosan - melanin - som i komplexet verkligen kan göra underverk. Chitosan läker perfekt, lindrar smärta, melanin är en kraftfull antioxidant. Tillsammans avlägsnar dessa komponenter olika inflammationer, renar blodet och hjälper till att bli av med blodproppar och plack i kärlen, etablera ämnesomsättning och tarmarbete, förbättra människans motståndskraft.

  Med inflammation i prostata har läkemedlet från de döda honungbärande insekterna en flerdirectionell effekt:

  - minskar storleken på det inflammerade orgeln

  - hjälper den naturliga slutsatsen att prostata utsöndras

  - främjar ett normalt urinflöde

  - som ett resultat bidrar till att undvika operation med prostatit.

  Bekräftelse av åtgärd av bee dodger på tv

  Hur man väljer en dolor

  Trots det faktum att mammorns lik är en konstant produkt delar de traditionellt vinterpartiet och vårens sommarhöst.

  Experter rekommenderar inte att du använder intag av döda insekter efter vintern - i magen finns mycket avföring, vilket kroppen inte skadar men kan ge en obehaglig lukt. Och själva känslan av att tinkturer och buljonger kokas med tillsats av binsexrement, inte alla kommer att vilja. Det är bättre att välja vårhöstvariant, men se noggrant på läkemedlets kvalitet.

  Tuberkulos ska vara hel, fast och fluffig. Noggrant granska varje - vid de minsta tecknen på mögel, vägra att köpa en sådan medicin. En mycket viktig punkt är lukten av insekter. Noggrant sniffa - bietillföreningarna får inte lukta mögelväxt och ruttna. Den naturliga lukten av kvalitet underminerar är ganska hård, det påminner både stekt frön och torrfoder för husdjur.

  Om du samlar biet själv, så på sommaren kan du torka dem i solen, på våren och hösten - förvara i frysen tills du får ett mer eller mindre stort parti. Därefter - torka liket i ugnen eller över spisen.

  Tinktur av bin

  Används för terapeutiska ändamål Döda bin kan på något sätt, laga och steka, torka och göra buljonger, men den mest effektiva behandling av prostatit med biisoppa erhålls med användning av tinktur.

  Receptet är ganska enkelt: vältorkade bin (två matskedar) slipa i en kaffekvarn. Vi fyller pulvret med en flaska högkvalitativ vodka, och i ett par veckor insisterar vi på en mörk plats, varje dag 2-3 gånger skakning av bin-tinktur. Perfekt rätter för tinktur - Kapacitet av mörkt glas, med ett mycket tätt lock.

  När läkemedlet är klart, spänna genom en dubbel gasbindning.

  Förvara mirakelåtgärden även i mörka rätter, i kylskåp, upp till 3 månader.

  Ta tinktur på bin behöver varje dag efter måltider, 1-3 gånger om dagen, doserar strikt antalet droppar. Antalet droppar ska motsvara din ålder (30 år - 30 droppar), men omedelbart börja med att den korrekta dosen inte rekommenderas. Prova några dagar att dricka ett läkemedel 2-3 droppar, om kroppen inte ger en negativ reaktion på ett ovanligt läkemedel, fortsätt säkert den normala kursen.

  Du kan dricka tinktur i ren form eller späd ut i ett glas vatten med en sked honung löst i den - det är en smakfråga. Förloppet av sådan bee terapi - en gång per år i 1,5-2 månader, men om prostatit är i avancerad fas kan du och oftare.

  Avkok av bin

  Om alkoholtinkturen inte är din metod för behandling, kan du använda ett avkok av bivax för att bli av med prostatit.

  Förbered det på så sätt: För en halv liter vatten, ta ett par matskedar pulver från bin, koka och håll ca 2 timmar på låg värme. Vi kyler folkmedicinen på fönstret eller på bordet (inte i kylskåp!), Filtrera genom gasbindning.

  Att laga sådant avkok bättre i små portioner - det lagras inte mer än 3 dagar. Drick säkert i en varm form, på en matsked av bi medicin 2 gånger om dagen innan du äter. För att förbättra den helande effekten, drick ett glas vatten och rör om en sked full honung.

  Behandling av prostatit med biisoppa rekommendera en kurs på en månad, upprepa - först efter sex månader. Om du har ett adenom i prostatakörteln, kommer en avkok av bivax också att förbättra situationen avsevärt, men kursen måste ökas. Drick medicinen i 1-1,5 månader, sedan en tvåveckors paus och upprepa. Vanligtvis finns det tre kurser av bibehandling i kombination med den traditionella, så att tumören minskar märkbart.

  Kontra

  Folkmekanismerna baserade på bivax har en fantastisk funktion - de har praktiskt taget inga kontraindikationer och är helt ofarliga för kroppen. Därför - bristen på korrekta doser och fuzzy termer för kurser av denna ovanliga terapi. Även om du överdriver det med en dos, kommer det inte att medföra några skadliga konsekvenser.

  Det finns emellertid vissa begränsningar för användningen av avkok och infusioner från döda insekter. Det viktigaste är en individuell intolerans. Om du har allergi mot honungs- och biprodukter, vägra sådan behandling. För att kontrollera en organismreaktion är det möjligt så: krossa ett torrt biet på en armböjs böjning. Om huden inte är rodnad och inte kammad, och hälsotillståndet inte förvärrats, så är allt i ordning, du behandlas lugnt.

  För att vägra bee behandling är det vid hög temperatur, allvarliga problem med hjärtat och njurarna, svår andningsfel.

  Bivax från prostatit, hur man lagar mat, behandling

  Prostatit är en inflammation i prostatakörteln, som inte bara kännetecknas av obehagliga / obekväma känslor utan också med stor risk att utveckla kraftsjukdomar och förekomsten av karcinom (prostatacancer).

  Behandling av denna inflammatoriska process utförs under överinseende av en läkare med användning av läkemedel, men det är ganska realistiskt att använda folkmedicinska läkemedel under behandlingen.

  Det är mycket effektiv behandling av prostatit med biet soppa.

  Allt om bee subs

  Bee sötsaker är i huvudsak kroppar av döda bin. Dessa insekter lever för kort tid (påverkar bara arbetstagar bin), så att du kan samla material för beredning av läkemedel ofta tillräckligt.

  Dessutom på sommaren finns de döda bådarna på landningsplanen (endast för att samla dem, det är nödvändigt före soluppgången) och på vintern kan de hittas längst ner på bikupan.

  Viktigt: För användning av döda bin kan de förfallna eller muterade insektsorganen inte användas som huvudkomponent i läkemedlet - detta kan indikera en infektion som gör läkemedlet till ett verkligt gift.

  Och var inte rädd att tillsammans med de insamlade bin från botten av käften kommer att få sitt utbrott - dessa smarta insekter förfaller aldrig i deras "hus".

  Sammansättningen av bivax är unik:

  • vitaminer - askorbinsyra (D / E / K / RR;
  • mineralämnen - järn / zink / kalcium / fosfor;
  • vax och pollen;
  • proteiner och aminosyror;
  • kitin och glukosamin.

  På grund av denna komposition är beespine en bioaktiv substans som bokstavligen "driver" alla processer i kroppen, återställer organens och systemens funktioner.

  Biet har följande egenskaper:

  • reduktiva - normaliserar och förbättrar prostata körningens funktion
  • bakteriedödande - förstör patogena / patogena mikroorganismer, virus, som oftast orsakar utvecklingen av inflammatorisk process i prostatakörteln;
  • stimulerande - metaboliska processer i den aktuella kroppen kommer att bli mycket bättre och mer värdefullt.

  Dessutom har beespine en direkt effekt på styrkan och är en utmärkt immunmodulerande substans - stärkningen av hela organismen garanteras.

  Hur man lagar mat

  Efter insamling av biet måste det tvättas noggrant och torkas - ett pulver framställs av detta material, vilket utgör grunden för beredningen av medicinska salvor och tinkturer.

  Framställningen elementära pulver - i en bländare för att mala tvättas och torkas bee Podmore lagring av det resulterande materialet bör endast vara i en glasburk med ett tätt lock och en mörk / sval plats.

  För behandling av prostatit används följande typer av läkemedel baserat på det erhållna pulvret:

  1. Salva. Det räcker att blanda en matsked av källkoden med 200 ml vegetabilisk olja - kan ta någon, men är mer användbar oliv. Förvara salva i en behållare med mörkt glas på en sval och mörk plats - till exempel på kylskåpets dörr.

  2. TINCTURE. Häll ett pulver i en halv liter burk och fyll den med alkohol. Läkemedlet insisteras i minst 4 veckor, men det kommer att få maximal effektivitet efter 6 veckors infusion. Observera: Tinkturen måste filtreras genom en fin sil och förvaras i kylskåp.

  3. REF. För en halv liter vatten, ta 2 matskedar pulver från biet soppa och laga i låg värme i minst 2 timmar. Sedan kyles och filtreras det. Förvarad buljong i kylskåpet lagras i högst 2 veckor.

  Det finns ytterligare en medicin för prostatit, som inte är gjord av pulver, men från hela döda bin - en smältkropp.

  Det är nödvändigt att hälla 200 gram kokt vatten över 100 gram podmor och håll i 10 minuter. Det är inte möjligt att lagra raspara - det tillverkas omedelbart före användning.

  Behandling med bi soppa

  För behandling av prostatit bör läkemedlet i fråga känna till terapinsystemet.

  Följande metoder visade sig vara mest effektiva:

  1. Tinktur av bivax tar 1 tsk på morgonen och på kvällen 40-60 minuter efter att ha ätit. Behandlingsförloppet - minst 2 månader.
  2. Salva behandlar huden i perineum - Applicera den beredda medicinen i ett tunt skikt till en ren och torr kutan yta en gång om dagen. Behandlingsförloppet - minst 1 månad.
  3. Buljongen ska tas före måltider i mängden 1 matsked minst 2 gånger om dagen, och för att uppnå en snabb effekt - 3 gånger om dagen. Varaktighet för användning - 60-90 dagar.

  Dessutom, för behandling av prostatit användning och torr pulver bee podmora - det bör ätas med 1 tsk på morgonen och på kvällen, tvättas med rent vatten.

  Separat är det nödvändigt att studera systemets tillämpning av strålen - från att den komprimerar.

  Den resulterande ångad (vikt av döda bin i kokande vatten sväller kraftigt och förvandlas till ett slags tjock substans) anbringas på gasväv, lätt pressas och användas som en kompress.

  Det bör införas på perinealområdet - proceduren utförs på natten, medan mannen på något sätt måste värma området för applicering av kompressen.

  Varaktigheten av förfarandet - inte mer än 20 minuter, antalet behandlingar per vecka - mindre än 2, hela loppet av behandlingen - minst 3 månader.

  Viktigt: bee Podmore behandling av prostatit bör vara heltäckande - du kan säkert utföra alla de förfaranden som beskrivs samtidigt.

  Och under inga omständigheter kan avbryta behandlingen, även om symptomen på den inflammatoriska processen i prostatakörteln har gått.

  I allmänhet är behandlingen av allmän terapi med bi underminerad med prostatit 2 månader.

  Kontra

  Trots sin unika sammansättning och mycket hög effektivitet är användningen av bee podmora vid behandling av prostatit något begränsad - det finns specifika kontraindikationer:

  • blodsjukdomar - leukemi, blodkoagulabilitet (hemofili), venetrombos (det finns ingen kontraindikation för små kärl);
  • någon hjärt-kärlsjukdom - till exempel en aneurysm, hjärtsvikt, myokardit, en etablerad pacemaker, en överförd hjärtinfarkt;
  • sjukdomar i nervsystemet - epilepsi i den aktiva fasen (ofta återkommande attacker, i en stabil remission måste erhålla tillstånd från den behandlande läkaren), psykoser och neuroser, stroke (hemorragisk / ischemisk).

  Dessutom är bi pollen kategoriskt kontraindicerat som ett läkemedel för patienter diagnostiserade med diabetes, tuberkulos och maligna tumörer.

  VIKTIGT: Beespine kan orsaka allergisk reaktion, så du måste utesluta en man från intolerans och / eller överkänslighet mot biodlingsprodukter.

  Detta är ett effektivt folkmedel som kommer att få önskad effekt både vid behandling av tidig prostatit och vid behandling av en avancerad inflammatorisk process i prostata och vid diagnostisering av den kroniska formen av sjukdomen i fråga.

  Men i alla fall, är det först nödvändigt att träffa en läkare och korrekt diagnos (av symptomen göra orealistiskt) att veta stadium av sjukdomen, och att samråda om användningen av buljong / salvor / tinkturer för behandling av prostatit.

  Metoder för behandling av prostatit med biisoppa

  Att bota en komplex mans sjukdom - prostatit kan vara med hjälp av bee podmora. Det innehåller många olika biologiska aktiva substanser, som du kan vitalisera kroppen. Beespine blir snabbt av med sådana allvarliga sjukdomar som prostata adenom, inflammatorisk process i genitourinary systemet. Behandlingsförloppet väljs individuellt, vissa tar flera månader och ytterligare ett antal år.

  Prostatit hos män

  Användbara egenskaper hos snaffle med prostatit

  1. Aktivt kämpar mot en virusinfektion som befinner sig i det drabbade området.
  2. Har spasmolytisk effekt.
  3. Eliminerar smärta och obehag vid urinering.
  4. Om du jämför det med andra kemiska droger från prostatit, har det inte sådana biverkningar som minskad styrka, leversjukdom.
  5. På grund av att biprodukten kan återvinna blodflödet i vävnaderna, tas en patogen mikroflora snart bort från kroppen.
  6. Förstärkning av immunsystemet, kroppens skyddande funktioner.
  7. Podmore bin kämpar aktivt virus, mikrober. Produkten innehåller en stor mängd gift, vilket påverkar inflammatorisk process i prostata och urinblåsa.
  8. Dra ut toxiner från kroppen.
  9. Om det i tid kommer att förlåta att behandla med en biprodukt, kommer kirurgisk ingrepp inte att vara nödvändig.

  Applicering av bivax i prostatit

  Biprodukten används i kokt, stekt form, även tinktur på alkohol uppskattas också.

  Använd oftast ett avkok på vatten eller en infusion av alkohol från duschen. För att förbereda tinkturen måste du använda detta recept:

  1. Ta ett glas vodka.
  2. Beespine, nog kommer det att bli en matsked.
  3. Blanda noggrant.
  4. Stäng tätt, insistera på 3 veckor, glöm inte att rör om det.
  5. Att använda färdiga läkemedel rekommenderar män till 20 droppar efter en måltid. Kursen är två månader. Om prostatit börjar, måste du ta ungefär ett år.

  Tänk på hur din kropp reagerar på ämnet, börja med tre droppar, om du normalt bär läkemedlet, kan du öka dosen. Doseringen av dropparna beror på åldern. Om du är 25 år är 25 droppar nödvändiga, om 50 respektive 50 droppar.

  Tinktur behandlar prostatit, rensar kärl, blod, föryngrar kroppen, hjälper till att läka sjukdomar i hjärtat, blodkärl, normaliserar blodtrycket.

  Tinktur kan inte tas av unga människor och med njursjukdomar, så sjukdomen kan bli ännu mer akut.

  För medicinska ändamål används en biprodukt som inte har form, den måste torkas i en ugn vid 50 ° C. I inget fall gör det i solen, på grund av inflytande av ultravioletta strålar, det producerar ett stort antal toxiner som verkar på en person som ett gift.

  Lukten ska likna smaken av stekt frön. Det är omöjligt att använda en biprodukt, vilken biodlare var förbehandlad med kemikalier från varrotos.

  Användningen av bi-dodger för behandling av prostata adenom

  För att bota ett adenom i prostata måste du använda ett avkok baserat på bägare bin. För matlagning behöver du ett recept:

  • 500 ml vatten.
  • Podmore, pre-chop det - två matskedar.
  • Koka alla över en liten eld.
  • Kyl i två timmar. Vätskan bör komma ut brun.
  • Ta gasväv och dränera vätskan.
  • I slutet läggs en matsked honung.

  Buljongen lagras endast på en kall plats, i en glasbehållare, tätt stänger den. Långt för att hålla kokad scum kan inte vara, bara två veckor, då förstörs det och förlorar alla dess helande egenskaper.

  Drick buljongen i en varm form en månad dagligen före måltider två gånger om dagen. Ta sedan en paus i tre veckor och igen kan du äta avkok i en månad. Behandling av prostatit under bina ger 90% resultat. Trots detta måste man komma ihåg att prostata adenom refererar till en allvarlig sjukdom, det är nödvändigt att behandla behandlingen på ett omfattande sätt och konsultera en specialist på förhand.

  Buljong med Podmore bidra giardia leder till normal lever, lunga, muskelsystemet, normaliserar det centrala nervsystemet, mage, tarmar.

  Kontraindikationer för behandling med mjäll för prostatit

  • Värmen stiger till 40 grader.
  • Det finns problem med hjärtat, njurarna, blodkärlen, andningen.
  • Bee ubåt kan inte behandlas för cancer, tuberkulos, allvarliga blodsjukdomar, om en person har en pacemaker, eftersom läkemedlet har en stimulerande effekt.

  Terapeutiska recept för behandling av prostatit

  • Tinkturrecept: ta en halv liter av förstörelse, fyll dem i en två-liters flaska vodka. Insistera i två veckor, dränera, tillsätt vatten, propolis tinktur. Ta två gånger om dagen i fyra månader.
  • Receptet för blandningen: du behöver en tesked podmora, solrosolja, du behöver steka det bra. Vänta tills det svalnar, slipa för att lämna pulvermassan. Att lägga varje dag i mjölk, te.
  • Salva recept: ta en scuff, häll den med olivolja, insistera på en kall plats. Ska få en salva, bör män sätta det på ljumskområdet. Från toppen för att täcka något varmt.

  Det rekommenderas att applicera produkten med en död bi man eller kvinna, för att återställa mikroflora sexuellt sätt, om den skyldige av manliga prostatit är en kvinna, då behandlingen inte kommer att vara lika effektiva.

  Beespine är bin som redan har dött, insekter lever inte mer än en månad. Det är viktigt att använda för beredning av läkemedel av torra bin, sönderdelning, form är utesluten. Produkten innehåller lite heparin, zink, magnesium, fosfor, giftbiprodukter.

  Podmort med prostatit är en av de bästa läkemedlen mot inflammation, rensar blod, förstör bakterier, ökar immunförsvaret. Med hjälp av denna typ av apitherapy kan du skydda dig längre från bildandet av en förträngning, de noder som ofta i prostata kan bilda en tumör.

  Recept med biisoppa för styrka och behandling av prostatit

  Tillsammans med traditionella droger använder behandling av prostatit traditionella behandlingsmetoder. En särskild plats bland dem är bikolonier med prostatit och potens. Recept, recensioner av tillämpningen av detta verktyg kommer att diskuteras mer detaljerat.

  Beespoth - Ursprung

  Bin kallade kropparna av döda bin. För att skingra tvivel om möjligheten att använda dem för behandling, låt oss prata om ursprunget. Ubåten är vinter och sommar-höst. Vintersamling av döda bin rekommenderas inte för behandling, särskilt inomhus.

  Efter vintern förblir små näringsämnen i insektsorganen. Dessutom, på vintern och våren, behandlas bikupan med olika preparat mot biverkningar. Och sommarstället erhålls, eftersom arbetstidens arbetstid under masshösten av nektar är kort och är ca 20-30 dagar.

  Samling och lagring

  På sommaren eller hösten samlas de döda kropparna av bin och rensar dem av skräp. Det är nödvändigt att noga granska kropparna, ta bort mager, smutsiga, mögliga. Vidare måste de torkas vid en temperatur av 50 grader. Denna procedur utförs bäst i ugnen.

  Sammansättning och egenskaper

  Oxen bin innehåller alla användbara ämnen som de samlar: vax, propolis, honung, pollen. I kroppen av döda bin finns ett komplex av vitaminer, aminosyror, uppsättningar av mineraler och spårämnen, som finns i biodlingsprodukter.

  I ytterhöljet av bin upptäcktes två ämnen som var unika i sina medicinska egenskaper: kitin och melanin. Chitosan accelererar läkning, minskar smärta. Melanin främjar rening av blod, blodkärl, normaliserar ämnesomsättningen. Som ett resultat stiger immuniteten.

  Ansökan om prostatit

  Spektrumet med användning av bi soppa är bred. Den används i följande fall:

  1. För att förbättra immuniteten.
  2. Som en antiinflammatorisk.
  3. Att rena blodet.
  4. Med sjukdomar i genitourinary sfären.
  5. Med prostatit och adenom.
  6. Behandling av potens submoränen.

  Med inflammation i prostata har ett läkemedel framställt från döda biverkningar en antiinflammatorisk effekt, vilket tar bort ödemet, vilket normaliserar urinutskiljningen. Med en minskning av styrka efter en antagning, normaliseras sexuellt liv.

  Metoder för behandling av prostatit under solen

  Podmort från prostatit används i folkmedicin i form av alkoholtinktur, avkok, pulver, salva och dekongestion. Behandling av prostatit med biet soppa kan utföras med en av tinkturerna från de föreslagna recepten eller kombinera dem, komplettera behandlingen med farmaceutiska preparat. Med undantag för vissa kontraindikationer har behandling med en submotor inga negativa följder, det komplicerar inte andra organ.

  Från beespot görs ofta alkoholhaltig tinktur, som lagras under lång tid. Låt oss i detalj överväga hur man förbereder ett läkemedel från en biens soppa:

  • Spirituös tinktur - för att göra en tinktur, häll en skopa (hel eller pulver) i glasburken med en ss matris per glas alkohol eller vodka. Banken är placerad i en mörk plats, insisterade i två veckor, skakas hela tiden. Du kan insistera längre - upp till sex veckor. Före användning filtreras tinkturen.
  • Avkok - för att förbereda infusionen tar det 0,5 liter vatten och två skedar pulver från döda bin. Buljongen kokas på den lägsta värmen i två timmar. Cool cool tinktur, filter, lägg i kylskåp i en glasburk. Hållbarhet - 14 dagar.
  • Salva - förbereda läkemedlet för extern användning, ta 200 ml vegetabilisk olja. Vilken olja som helst är lämplig, men det är bättre att använda olivolja. Salva beredes i en burk (eller flaska) mörkt glas, blanda smöret med en matsked pulver, förvaras i kylskåp.
  • Raspara - de ångade böns kropparna används som kompress. Preparatet framställs innan kompressen appliceras så att massan inte svalnar. Det kommer att ta ett hundra gram podmor, som hälls ett glas kokande vatten. Massan insisteras på tio minuter. Då kan du börja använda.

  Ubåt med prostatit kan även appliceras i pulverform, tvättas med vatten.

  Folk recept

  Behandling av prostata med biisoppa kan minska smärta, normalisera utflödet av urin. Podmore är oumbärligt för män, eftersom det ger upphov till problem i sexplanet, används för styrka.

  Låt oss överväga de grundläggande sätten att ta emot ett bivax vid en prostatit.

  1. Ta tinktur rekommenderas två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. En tesked ska tas en timme efter en måltid. Läkemedlet tar två månader.
  2. Buljongen är full för mat, två till tre gånger om dagen, en sked. För att få en positiv effekt behöver du en lång kurs - två till tre månader.
  3. Salva från döda bin används en gång på kvällen och applicerar den på torr hud i perinealområdet. Behandlingstiden bör vara en månad eller mer.
  4. Från packen förbereder du en komprimering på problemområdet. En varm massa på fyrtio grader läggs ut på gasväv, viks i flera skikt och lite tryckande överskott av fukt. Kompressorn placeras på perinealområdet i tjugo minuter, värms uppifrån. Kompressionen görs före sänggåendet, två gånger i veckan. För att uppnå resultatet måste du komprimera i tre månader.
  5. Ryggmärg för prostatit kan användas som ett pulver. En sked (te) tvättas med vatten, två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen.

  Låt oss ge ett annat recept på avkoket, som stimulerar människokroppens skyddskrafter, ökar immuniteten, vilket är viktigt för mänens problem - adenom, prostatit, impotens. För att göra ett läkemedel måste du fylla ett glas torkade döda bin med två liter vatten. Koka sedan i 1,5 timmar på en liten eld.

  Varmbuljongfilter, lägg till ett par skedar (matskedar) extrakt av propolis och en eller två matskedar honung. Infusionen lagras i kylskåpet i upp till tio dagar. Ta ett hundra milliliter till tre gånger om dagen.

  Skada och kontraindikationer

  Behandlingen av manliga problem med ubåtar har praktiskt taget inga kontraindikationer, ingen skada. Den främsta anledningen till att vägra behandling är förekomsten av allergier mot biodlingsprodukter. Om du är allergisk även tidigare måste du testa dig själv. Det är nödvändigt att ta kroppen av en död bi och gnugga den på insidan av handen, precis ovanför vikten.

  Om efter femton minuter det inte finns någon klåda, rodnad i huden och utslag, så kan du börja behandlingen.

  Med förbudet mot att ta alkoholhaltiga läkemedel ersätts tinktur med vattenavkok eller pulverintag.

  Under alla omständigheter är ett förhandssamråd med den behandlande läkaren nödvändig, även om du för närvarande inte tar mediciner.

  recensioner

  Du kan läsa många recensioner av män som använde döda bin för behandling.

  "Det är väl rekommenderat för behandling av prostatit, receptet på matlagningbuljong på en bi under vattnet. Efter några dagars inträde var det en förbättring - sexuell lust ökade, smärtor slutade "- romerska.

  "Tinktur på torkade döda bin (underjordiska) - hanterar perfekt behandlingen av prostata! Jag tar den tillsammans med de läkemedel som föreskrivs av den ansvariga läkaren. Några dagar senare började observera förbättringar: smärta i ljummen minskade, nattbesök på toaletten minskade "- Ivan.

  "Kontorsarbete och stress på jobbet påverkar min hälsa negativt. Hustrun insisterade på att behandla sjukdomen med en tinktur av podmor. Inflammation och smärta minskade, jag kände mig som en man "- Sergei.

  "Jag tar tinktur för förebyggande av adenom, eftersom min pappa dog av prostatacancer. Vid fyrtiosjuv observerar jag inga tecken på sjukdomen. Två gånger om året tar jag en månadskurs av förebyggande behandling "- Andrei.

  Video: hur man bota prostatit med chitosan (bi-subs)?

  slutsats

  Som ett resultat bör det noteras att behandlingen av en redan existerande sjukdom kräver en lång daglig behandling. Vid behov upprepas kursen efter en paus på två till tre veckor.

  Förtvivla inte, men du måste vara tålmodig och prova olika behandlingsmetoder. När allt kommer omkring är människokroppen faktiskt unik. Och vad som hjälpte en person, kan vara ineffektiv för en annan. Detta gäller både läkemedel och folkmetoder.