Huvud
Massage

Berätta varför varför inte antibiotika hjälper mig till behandling av prostatit?

Urolog: Hej! Din ålder? Vilken diagnos har du? Gick du igenom diagnosen (leverans av test, ultraljud)

Patient: Jag är 22, sjuk nästan 2 år, jag drack mycket antibiotika, det blev lättare, från vissa vid tidpunkten för att ta men då är allt nytt. Diagnos är kronisk prostatit. Ultraljud av prostata, prostata är förstorad, tecken på inflammation. Analys av juice av prostata leukocyterna 35-45 i synfältet. Den antibiotiska bilden är också tillgänglig

Urolog: Denis, vad sägs om ditt sexliv?

Patient: I antibiotikogramme propyl azitrometsin period av 10 dagar vid 500 en gång per dag, sedan 10 dagar metronidazol, flukonazol, 150 MLG och nu dricker Vilprafen soljutab till 2000 MLG. Sexuellt liv pågår Den sista halvan av året har blivit mycket sjuk med kraft. Det är bättre när antibiotika hjälper (det är för 3 -5 dagar som om inte mer). STD testades många gånger, det upptäcktes inte, även om prostatit började efter 2 år sedan

Urolog: Vilken sjukdom har du diagnostiserat för 2 år sedan?

Patient: 2 år sedan upptäcktes klamydia och cytomegalovirus. Han genomgick komplex behandling med en specialist, efter honom i 2 år i analyserna rent.

Urologen: Jag förstår dig. I vissa fall finns det långsiktigt bevarande av chlamydia i kroppen i form av isolerade mikrokolonier på slemhinnor - en så kallad bärare. Med klinisk, instrumentell och laboratorieundersökning detekteras inga tecken på organskada, det vill säga en person är kliniskt frisk. Du överlämnade analysen PTSR?

Patient: Det är rätt, PCR och RIF, jag passerar alltid dessa tester parallellt

Urolog: Hur många gånger tog du det?

Patient: Tja, säkert hela tiden förmodligen mer än 10 gånger

Urolog: Se, på bakgrunden av mottagningen förbättras statusen avsevärt?

Patient: För sista gången efter en månad utan antibiotika och med provokation av alkohol, väl mot alla antibiotika, det är sista gången jag hjälpte mig med azitrometicin

Urolog: Är det någon höjdpunkt nu?

Patient: På dag 3 blev det bättre, men efter 5 dagars mottagning blev det sämre igen

Urolog: Vilken konsistens?

Patient: Nej, det finns ingen utsläpp redan som 2 år

Urolog: Efter behandling finns det ingen utsöndring

Urolog: Jag rekommenderar dig att dricka antibiotika Sumamed + tsikloferon och groprinosin.

Patient: Jag tar på läkarens ordination antibiotikum Dzhozametsin (Vilprofen soljutab vid en dos av 2 gram), och innan det var Azitrometsin, varifrån det blev inte lättare för länge.

Urolog: Josamycin är ett starkt antibiotikum.

Patient: Jag vet, men effekten av det är ingen, det vettigt att ta på patienter som fick Summamed azitrometsina vilprafen och om jag inte misstar mig, det är allt, och makrolider och azolider.

Urolog: Ja, du har rätt! Dessa är makrolider. Om du inte har någon speciell effekt på dem kan du prova Ceftriaxon (injektioner på 1 g 2 gånger om dagen (morgon och kväll).

Patient: 2 månader sedan ligger på en dag sjukhus, gjorde infusion intravenöst Emtsefom 2 flaskor per dropper 10 dagar, inte bra där, och när jag först låg, och det är ett år sedan, samma Emtsef i samma dos är mycket bra hjälp, leukocyter tills 2-3 föll, men igen bara för ett par dagar..

Urologen: Jag förstår dig. Du kan sedan prova Palin (pipemidinsyra) för 2 kapslar på morgonen och på kvällen och makropen (1 tablett 3 gånger om dagen). Om detta inte fungerar har du en bakteriell prostatit. I min praxis fanns det ett fall när endast dessa två läkemedel kombinerades i kombination.

Patient: Endast dessa läkemedel, och de som du angav ovanför inte plyusovat?

Urologist: Du menar imunomodulatory? Berätta för oss om antibiotikabilden i mer detalj.

Patient: Men hur är det antibiogram, som fann stafilokok epidermis, men för imunnomodulyatory var antibiogram gjort försenad en månad efter att ha tagit antibiotika, fann det stafilokok epidermis 10 April 3 sr Enligt detta antibiotikum, azitromycin

Urolog: Dessa läkemedel, som jag har listat, kan tas. Du har hittat stafylokocker, som är känslig för penicillindroger. Togo föreskriver antingen makrolider eller amoxicillin + clavuaninsyra. Eftersom bakterier är okänsliga för de flesta antibiotika.

Patient: Amoxicilin är stabil, makrolider är känsliga, Rifampicin, Cefepime, Cefoperaz, brunn och probiotika ännu. Detta är data från antibiotikum.
Tja, om jag drack azitrometicin, och nu Vilprofen i en så stor dos inte ger någon effekt, antar jag att den här gruppen redan är stängd för mig.

Urolog: Bra. Du azalider hjälper inte. Låt oss prova Macroben (midekamycin) och Palin. Plus immunmodulatorer (tsikloferon i instruktionerna hur man stryker det, strängt enligt det.) Makroben är en antibiotikareserv för behandling av bakterieinfektioner

Patient: Ja, jag stötte tsikloferon, jag kommer ihåg det här läkemedlet, det finns ett schema att sticka.

Urologist: Ge det igen plus dessa antibiotika två.

Patient: Palin 2 kapslar 2 gånger om dagen 10 dagar och makropenum 1 tablett 3 gånger om dagen 10 dagar, cykloferon enligt schemat.

Urolog: Nu ska jag skriva. Vänta en minut!

Palin 2 kapslar två gånger om dagen (dag 10-14). Macropen - en tablett 3 gånger om dagen (de första 3 dagarna kan du 4 tabletter), sedan tre (10-14 dagar totalt). Ciuroferon eller Groprinosine enligt ditt val.

Patient: Berätta för doktorn och ta den parallellt eller först Palin och efter att du startat Macropen-kursen

Urologist: Du kan dricka dem tillsammans!

Patient: Jo, jag förstår att detta är samma dag när antibiotika

Patient: Tack så mycket

Urologist: Gör intervall mellan mottagningar en halvtimme. Palin morgon och kväll.

Patient: Säg mig, är det vettigt att testa partner med ELISA för skräp? Kanske kommer hon visa det?

Urolog: Ja, förstås! PTSR det är bättre.

Patient: Jag är alltid på antibiotika, jag har fortfarande en fråga, du kan ta vitamin E och zink parallellt, eller det är slöseri med pengar.

Urolog: I slutet av kursen kan du ta. Och ändå, efter att antibiotika dricker Lactovit forte.

Patient: Tack så mycket doktor! Du svarade på fler frågor än alla urologer under 2 år av mina äventyr

Urolog: Jag önskar dig en bot! Och kontrollera partnern nödvändigtvis.

prostatit

Jag har prostatit, kronisk tydligen - Jag var en kur, doxycyklin och sedan massage (med Intraton och vissa laserenhet) + tabletter vobenzin (något liknande).. två månader har gått, och återigen smärtan torterade. Jag direkt och vet inte vad jag ska göra, jag torterade absolut. Sexuellt överförd infektion är utesluten (gjorde urinrörsanalys och då behöver jag inte kvinnor). Hjälper jag verkligen detta fall? Det vore trevligt att veta var och hur mycket?

Kroniska sjukdomar har perioder av exacerbation och remission. Ju längre remission, desto bättre behandling övervägs. Och uppgiften med modern terapi är att uppnå den mest kompletta och varaktiga eftergivelsen. Förstöring av kronisk prostatit underlättas av hypotermi, alkohol och många andra orsaker.

Jag har kronisk prostatit. Vid en exacerbation har gått till urologen som med en smear metod har definierat eller bestämt mig positiv reaktion på klamydier. Jag bestämde mig för att dubbelkontrollera de mer respekterade (Association of Anti-AIDS) institutioner med ELISA-metoden, analysen var negativ. Vad ska man tro? Är det möjligt att urologen berättade en lögn att dra pengar från mig för behandling.

Genom smet kan du indirekt misstänka förekomsten av klamydia i urinrörets celler. Analys med ELISA-metoden gör att du kan upprätta en diagnos med en noggrannhet på 80%, falsk-negativa resultat erhålls i 20% av fallen. PCR (polymerase chain reaction) kan du göra en korrekt diagnos med en noggrannhet på 90-98%, och metoden för grödan på klamydia ( "gold standard") i 100% av fallen.

För mig 44. För ett år sedan fanns det problem i den sexuella sfären. Erektionen är normal, men ejaculation uppstår inte. Vid sexuellt intyg eller agera status som om okänslighet inträffar och ejakulation inte inträffar eller händer, men önskningar större eller stora och sexuellt intyg eller handling kan gå väldigt länge. Det visade sig prostatit. Han behandlades med olika droger: Doxycyklin, tsiprolet, sumamed, gentamicin, cefazolin, gjorde massor av massage innan. körtlar, laserterapi, intraton. Alltid i sekretionen av prostata fullständigt vita blodkroppar minskade deras antal efter cefazolin och metrogil något. Prefaben i körteln fungerar, de säger att dess struktur är mer eller mindre normal, men sekretionerna är tjocka och en stor belastning krävs vid utlösning. Med kvinnan var problemen fortfarande densamma. Hjälp eller hjälp med råd eller råd - varför leukocyter? och hur man läker vidare, annars var han helt utmattad.

Den inflammatoriska processen i prostatakörteln kan vara orsaken till de klagomål du har angivit. Närvaron av leukocyter i utsöndringen av prostatakörteln är ett tecken på inflammation. För att utveckla taktik för behandling krävs en grundlig grundlig undersökning. Vi rekommenderar att du konsulterar en kvalificerad specialist - urolog och androlog.

Vad är prostatit, och nödvändigtvis orsaken till sjukdomen i infektionen.

Under prostatit förstår läkare inflammation i prostatakörteln. Det finns infektiös (bakteriell) och icke-infektiös (abakterisk, "stagnerande") prostatit. Bakterier uppstår när mikroorganismen träffar prostata (hematogen, lymfogen eller uretrogen vägen). Kongestiv eller kongestiv prostatit uppstår som en följd av blodstagnation i det små bäckens blodkärl. Detta observeras hos personer som leder en stillasittande livsstil: förare, psykiska arbetstagare etc.

Jag diagnostiserades med hr.prostatit. 48 år. det finns inga manifestationer av sjukdomen. Vad är konsekvenserna om de inte behandlas?
Vad kan ersätta prostata massage, eftersom Jag vill inte göra det på grund av en spricka i anusen.
Din inställning till apparaten "Vitafon" och UTP-01 för behandling av prostatit.

Resultatet av kronisk prostatit är oftast skleros av prostatakörteln. Det finns en gradvis degenerering av orgelet, ersättning av pariniensen hos acini-lobulerna, varav prostatakörteln består av ärrvävnad och cystisk vävnad. Samtidigt är prostataavdelningen i urinröret involverad i ärrprocessen, vilket leder till en minskning av dess lumen. Atony kommer till blåsan, som gradvis sprider sig till urinledaren. Urethroridonephrosis utvecklas med förlust av fungerande njursjukdom. Detta leder till pyelonefrit och kroniskt njursvikt.

Som ni ser är prognosen tyvärr inte positiv.

Massage i prostatakörteln kan delvis ersättas av sexuell stimulans med uppnåelse av orgasm (onani).

Sjukgymnastik är en integrerad del av behandlingen av kronisk prostatit. Det kan vara enheter med termisk effekt, laser, infraröd och magnetoterapi. Denna kategori innehåller enheter "Vitafon" och UTP-01

Berätta för oss om prostatit och hur man behandlar det

Prostatit är en inflammatorisk process i prostatakörteln, som kan vara akut och kronisk. Utvecklingen av prostatit kan orsaka olika mikroorganismer (bakterier, svampar) Som regel utvecklar prostatit med otillbörlig eller otillbörlig behandling av urinrörets inflammation (urinrör). Prostatit åtföljs av smärtsamma känslor, sjukdomar i urinering och i försummade fall, minskad styrka och infertilitet. Prostatit kräver vanligtvis omfattande och långvarig behandling i urologen. Komplexet av terapeutiska åtgärder inkluderar a / b läkemedel, immunmodulatorer, fysioterapi, massage, etc.

Berätta, var vänlig, om ärftlig predisponering mot en cancer, i synnerhet till en cancer i en prostata.

Det är uppenbart att för många olika typer av cancer tumörer, inklusive prostatacancer, finns det en ärftlig predisposition. Risken att utveckla prostatacancer är högre hos män vars fäder eller farfar har lidit av denna sjukdom. Det bör dock komma ihåg att prostatacancer praktiskt taget inte finns hos unga män, men utvecklas oftare hos män över 60 år. Kontroll av blodanalys för PSA

God eftermiddag. Till mig 24 en kronisk prostatit 4 år som har botats. Men så långt som jag vet går det inte helt. Hur kan jag själv profylaxa? Vilka metoder är folk / utan antibiotika / snälla svara på din www.

Den uppfattning att hr. Prostatit kan inte botas helt fel. Men eftersom benägenheten till problem med prostatakörteln är bevarad, är förebyggande nödvändig. Reglerna är enkla nog - strikt undvika hypotermi på vintern (helst bär underkläder varma underkläder) och sommar (inte stanna länge i en våt baddräkt, inte sitta på klipporna, den kalla marken, etc.). Var försiktig och snygg i ditt personliga liv - någon infektion "kommer att sitta" på "gynnsam mark". Regelbundet sexuellt liv med en konstant partner, förutom ovärderliga moraliska fördelar, har medicinska skäl.

Flera år är jag sjuk med prostatit, symptomen är följande (frossa, smärta i ländryggen, smärta vid urinering). Efter behandling med antibiotika (MAKMIROR, ROVAMYCIN, RULID.), Kommer en förbättring, sedan efter ett tag återkommer smärtan. I det avseendet vill jag ställa några frågor till din specialist.

1. <> Hur ofta kan du använda ovanstående antibiotika, vilken bieffekt har de med periodisk användning?

2. <> Huruvida ditt centrum är engagerat i behandling av prostatit, om så önskar, att få all detaljerad information.

3. <> Har du annan information om behandlingen av min sjukdom?

Jag ber dig allvarligt att dela den med mig. Jag bor i Kaliningrad och vi har inte bra specialister, så din tjänst är min sista chans att bli av med min sjukdom. Inte ignorera mitt brev.

Antibiotika kan inte användas utan brådska, särskilt samma - antibiotikaresistens utvecklas till dessa droger, och till levern och njurarna betydande belastning. I ditt fall, tydligen är det nödvändigt att med jämna mellanrum förhindra återfall - förbättra immunitet med hjälp av moderna droger - polioksidonija, immunofana, mieponida, rektalt recept - ljus ändtarmen konstant mottagning lämplig anläggningstyper kanefroma avgifter etc.

Kan du förklara, men om vilka saker som händer med mig. Allt började förmodligen redan för ett år sedan. Vo-den första började uppstå problem med en utmaning (en variant: det vore önskvärt, istället för det är möjligt), och om det är möjligt att i några minuter. Någon smärta i coccyxen. Närmare på baksidan av kroppen. Och nu en otrevlig känsla mellan benen i bokstavlig mening (mellan) och någon slags tråd i själva orgeln. Jag skulle inte säga att det stör dig mycket, men det är inte trevligt, och jag är rädd att det var med kvinnor senare, det fanns inga problem. Och ett par gånger var de redan, men i de flesta fall är allt bra. Jag tror att jag kylde mig själv för något, jag ber om ursäkt i förskott för det fruktansvärda språket och utformningen av presentationen.

Du har symtom på inflammation i prostata och urinrör. Det är tillrådligt att kontakta en urolog.

Kontakta mig snälla om prostata smärta. Oavsett om det kan vara en följd av en venerisk sjukdom, än vad de (smärtor) i allmänhet kan orsakas. Smärtan är sällsynt, inte stark, men stör. Berätta för oss om förebyggande och behandling. Hotar det impotens?

Svar: Till skillnad från många andra sjukdomar kännetecknas prostatit av:
- värkande smärta i perineum, som sträcker sig till de yttre könsorganen, ovanför puben, i området av sakrummet, mer uttalat i vila, vilket noteras av mer än 60% av patienterna;
- smärtsam och frekvent urinering, särskilt på natten
- försämring av erektion, förkortning av sexuellt intyg eller handling, minskning av skärpa av en orgasm.
Dessa symtom kan observeras tillsammans eller i olika kombinationer. Om formuleringen av en allmän diagnos såsom "prostatit" som regel inte orsakar svårigheter, då för att förtydliga sina steg, kurs, smittämne, är det önskvärt att genomföra ett helhetskomplex av undersökningar. Detta är nödvändigt för fullständig behandling. Därför är den gamla medicinska slogan "Rätt diagnos - hälften av behandlingen" så sann som möjligt i relation till kronisk prostatit.
Undersökningen omfattar:

- fingerprovning av prostata;

- ultraljudsundersökning av prostata.

Baserat på resultaten av undersökningen föreskrivs behandling, vilket inkluderar följande punkter:

1) Allmänna åtgärder: Regimen av arbete och vila, kost, reglering av sexuellt liv.

2) behandling som syftar till att bekämpa infektion

3) öka kroppens försvar

4) förbättring av mikrocirkulationen i prostats kärl;

5) mottagning av befästningsmedel och vitaminer;

6) prostatakörteln massage;

8) sanatoriumbehandling.

Behandling av kronisk prostatit bör vara omfattande och inkludera, tillsammans med antibakteriella läkemedel, läkemedel som påverkar makroorganismer. Framgångsrik behandling kräver först och främst en förtydligande av arten av patogena mikroorganismer, vilket gör det möjligt att välja rätt antibakteriellt läkemedel som patogenen är känslig för. Men förutom känsligheten för patogenen är det nödvändigt att ta hänsyn till läkemedlets förmåga att tränga in i prostatakörteln. Detta är en förutsättning för framgång i behandlingen. Ett integrerat tillvägagångssätt för hanteringen av kronisk prostatit ökar effektiviteten av terapeutiska effekter, förhindrar utvecklingen av störningar i sekretorisk funktion och skleros av prostata, vilket är nyckeln till terapeutisk framgång vid bekämpning av infektion. Beroende på sjukdomsförloppet kan den övergripande behandlingsregimen variera.

Under det senaste året återhämta sig från Gardnerella och Mycoplasma (Vilprofen, JUnidoks, nolitsin, trihopol, tsikloferon / m, ljus Vitara, tsiprolet, immunal prostatilen / m), och behandlades sedan den "krympta" lever och bukspottkörtel (Creon, pankreatin, allohol, Maalox ), candidiasis därefter (rr borax i glycerol) och dysbacteriosis - hemolytisk Escherichia detekterad 10% (bifidum och lakto-bakterin). Efter att ha fått laktobakterina återkom återkommande obehag (i form av en lätt brännande känsla) vid urinering, reducerad potens, som jag har under en lång tid i pungen liten, något smärtsamma tätning (storleken på en match huvudet). Nyligen överlämnade en cellprov från urinröret PCR för alla typer av patogener (12) - inte hitta något. Prostasjuice är normalt. Re-analys på en dysbacteriosis har visat närvaron av Staphylococcus aureus, även om den första gången var det inte (?) - 10 ^ 5. Donerat blod DNA (serologi), funnet Mycoplasma hominis: 8-16 antigen (hastighet av 0-1 / 8), AT allmänhet 0-32 (hastighet av 0-1 / 32).
I detta avseende har jag följande frågor för dig:
1. Kan denna mykoplasma leda till en minskning av styrkan?
2. Påverkar det syn?
3. Kan hår falla på huvudet?
4. Kan mycoplasma prova en inguinal bråck?
5. Kan det leda till erosion i livmoderhalsen hos kvinnor?
6. Vad ska du göra nästa och vilket behandlingsschema, med tanke på den tidigare "chock" -kursen, rådgör du?

1. För att minska styrkan kan det leda till kronisk prostatit, orsakad av mycoplasma.

4.Net
5. Nej, men det kan stödja den befintliga erosionen, orsaka inflammation i den, komplicera kursen.
6. Bränning, som uppträdde igen efter laktobakterin, kan vara ett tecken på förvärrad candidiasis, som utvecklas mot bakgrund av intensiv antibiotikabehandling. En lösning av borax i glycerin underlättar manifestationer, men behandlar inte candidiasis. Du måste genomföra en ny behandlingskurs för kronisk prostatit, en kombination av antibiotika med immunläkemedel. vobenzima, fysioterapi. Behandlingsschemat kan endast rådas av den behandlande läkaren vid personlig kontakt.

Varaktighet av behandling av prostatit

Kronisk prostatit (CP) är en av ledarna för manliga genitalpatologier. Förra gången påverkar inflammationen i prostata också unga människor. Urologer noterar inflödet av patienter med prostatit, som inte uppnås och 30 år.

Möjliga orsaker som påverkar starten av prostatit

Infektionens orsakssamband är i ökande grad infektioner som den unga "får" under samlag. Det provocerar också en kronisk process i körtelen i en stillasittande livsstil.

Kronisk prostatit är inte hemskt - dess konsekvenser är farliga.

 • Karies. Särskilt tema. Få män kan associera tillståndet hos tänderna med prostatainflammation. Ömma tänder är källan till bakterier som kan spridas till hela kroppen. Ofta med försvagad immunitet, är problem med tänderna orsakade av inflammatorisk process i kroppen. Om du släpper bort patologin i munhålan kommer det snart att påverka prostata.
 • Störning av blodflödet. Frekventa eller sällsynta sexuella handlingar kan utlösa starten av den inflammatoriska processen i det manliga genitourära systemet. Mestadels skada på människors hälsa bringar samlag. På grund av brist på blodcirkulation leder stagnerade fenomen ofta till förlust av muskelton.
 • Chill. Prostatit, som har uppstått mot bakgrund av hypotermi, är ganska lätt att behandla. Och återhämtningsförloppet blir kort. Det är självklart bättre att förebygga prostatacancer.

Det är värt att notera att vid hypotermi kan den prostatit som uppstått gå till ett kroniskt stadium om behandlingen inte startas i tid.

Orsaker till förvärring av kronisk inflammation

Infektion. Ha förmågan att komma in i kroppen på olika sätt - genom urinröret, med blod från de inflammatoriska områdena, som vid den tiden befinner sig i förvärringsstadiet.

Störning av blodflödet. Ett fel i blodcirkulationen orsakar en stasis av en hemlighet, oavsett hur mycket det var där. Det förekommer i sådana fall som:

 • frånvaron av sexuella handlingar under lång tid;
 • regelbundna avbrutna sexuella handlingar;
 • en spänning som inte passerat sex
 • ofullständig spänning.

Även förekomsten av kronisk prostatit främjas genom regelbundna stress, depressiva tillstånd, alkoholkonsumtion. Den akuta perioden av det avancerade skedet manifesteras ofta i hypotermi, infektioner, undernäring.

HP (bakteriell)

Behandling innebär eliminering av infektion, normalisering av immunsystemet, minskning av inflammatoriska processer, återställning av körteln och dess blodflöde.

Terapi med antibiotika varar från 1 till 3 månader. Det är för detta intervall att mer än 50% av patienterna med kronisk prostatit botas. Vid ingen förbättring föreskrivs en ytterligare behandling som innebär antibiotika. Hur mycket tid en man kommer att behöva ta dem beror på försummelsen av tillståndet i prostatakörteln. I sällsynta fall rekommenderas kirurgisk ingrepp för fullständig återhämtning, där den drabbade delen av körteln avlägsnas.

CP (icke-bakteriell)

Kronisk prostatit, som har uppstått inte mot bakgrund av infektioner, behandlas med hjälp av speciella förfaranden. Den terapeutiska användningen av vatten och värme ökar blodflödet till körteln, tack vare denna antibiotikabehandling ger maximal positiv effekt. De viktigaste procedurerna för patienter med avancerad prostatit är:

 • ultraljud;
 • oscillationer med låga elektriska impulser;
 • applicering av galvanisk ström;
 • laser inflytande;
 • ökning i grad (rektum).

För att bli av med en man från kronisk inflammation, utser en specialist honom ett system med lämplig näring, terapeutiska bad. Dessa metoder förbättrar människors hälsotillstånd avsevärt. Behandlingsförloppet är från 30 till 180 dagar. För varje patient väljs individuell behandling och tillvägagångssätt.

förebyggande

Det är viktigt för en man att genomgå en urologisk undersökning en eller två gånger per år. Du måste också övervaka förekomsten av infektioner och sjukdomar från tredje part, eftersom även förkylningen kan orsaka kronisk prostatit. Lika viktigt som förebyggande åtgärder är regelbundna sexuella handlingar, och helst med en konstant partner.

Kronisk prostatit kan inte botas helt, men det är möjligt att förlänga remission under lång tid, kanske till och med i flera år. Män i sina cirklar hävdar att att bli av med prostatit behöver en frisk fru, ständiga sexuella handlingar. Det är också nödvändigt att genomföra en korrekt och adekvat granskning.

Rekommendationer av specialister

 • Innan du tar biologiskt aktiva tillskott måste du noggrant läsa instruktionerna, eftersom ignorering av informationen som det indikerar kan leda till katastrofala konsekvenser. Med oenighet mot läkemedel är det inte känt hur mycket patienten sedan kommer att spendera tid att återvinna kroppen.
 • Det är obligatoriskt att ge upp alkohol och rökning, särskilt med kronisk prostatit, eftersom alkohol kan orsaka sjukdomens återfall.
 • Det är också oönskat att dricka öl, eftersom det provar frekventa önskningar för ett litet behov, vilket kan påverka prostata slemhinnan dåligt.
 • Från kosten bör feta och kryddade rätter uteslutas. Dessutom rekommenderas inte att krydda den vanliga soppen med kryddor, det påverkar också prostatakörteln dåligt. "Skadlig" mat kan orsaka svullnad i körteln, vilket kommer att prova svårigheter med urinering.
 • När kronisk prostatit inte går till ångbastun, bastu. För mycket värme kan negativt påverka den tysta inflammatoriska processen, det vill säga det kan orsaka sjukdomens återfall.
 • Var noga med att följa alla rekommendationer från en specialist utan undantag. Detta gäller givetvis med läkemedel. De tenderar att sakta ner den inflammatoriska processen i det urogenitala systemet av män, lindra det allmänna tillståndet och lindra de allvarliga symtomen på sjukdomen.
 • Om det finns ett brott mot schemat för att ta mediciner, kommer prostatan så småningom att öka i storlek tills mannen behöver hjälp av kirurger. Om den behandlande läkaren rekommenderar kirurgi - bör du inte vägra, för en sådan situation är full av sorgliga konsekvenser.

Med tidig diagnos och snabb behandling kan du ge några garantier för att kronisk prostatit kommer att glömmas bort. I andra fall uppstår många frågor, till exempel hur länge prostatit behandlas. Behandling och återhämtning beror på patientens analyser och vissa studier.

När den inflammerade prostata är på kontot varje dag. Det är nödvändigt att vända sig till läkare i tid.

Video berättar om metoderna för behandling av prostatit:

Har gått eller har skett under behandling från en prostata, har inte hjälpt eller hjälpt, vad ska man göra eller göra?

Jag köpte en dyr medicin i ljus, "Prostatilen", som åtminstone skulle ha lite botemedel mot prostata. Alla tio dagar jag bar på natten sov nästan inte, men viktigast, ingen effekt, som jag lider på natten i en liten och fortsätter. Endast mer smärta sattes till underlivet. Och detta är ordinerat för mig av en läkare, och jag läser recensioner på Internet, inte dåligt. Men jag kan inte se. Vad ska jag göra nu?

Den viktigaste diagnosen - prostatacancer, vilket borde vara utvisas Vid sådan klinik och redan exponerad preliminär diagnos: en kronisk prostatit.

För detta behöver du: finger prostata undersökning; TRUS (transrektal ultraljud - genom ändtarmen) blod på tumörmarkörer - PSA (prostata-specifikt antigen), OAM (allmän urinanalys) urin av Nechiporenko, i biokemi att undersöka slagg - kreatinin och urea för att utesluta CRF (kronisk njursvikt), som i början av sjukdomen är också manifesteras genom täta behov av att urinera på natten.

Om du kissar i små portioner, urinflödet trög, intermittent, en känsla som inte är helt tömma blåsan kan ibland "underminera" efter urinering, smärtsam urinering, uppmana att urinera ofta, urinanalys - ökat antal vita blodkroppar - det kan inte vara endast prostatit, men också banal cystit - inflammation i urinblåsan, uretrit - inflammation i urinröret, pyelonefrit. Nu finns det också sådana fynd som njur tuberkulos.

"Prostatilen" används som en del av komplex terapi.

Har i sin sammansättning - zink - det är bara dess anmärkningsvärda och det finns.

Du måste godkänna undersökningen (se ovan) och kontakta din urolog igen.

Vidare, med obehandlad prostatit kan en odiagnostiserad diffus ökning i prostata vara prostata adenom, ytterligare HZM - kronisk retention av urin och utveckling av onkologi. Att vara redo för någonting och inte att sakna det är bättre att tänka på det värsta.

EN komplex behandling: antiinflammatorisk först av allt - uroseptika, antispasmodik för att lindra urinering.

Radikal behandling: en- eller tvåstegs prostatektomi.

Visst, du sett eller hört när adenom kläms ut i urinblåsan, medan urologer - kirurger tvingas göra epitsistostomu BPH (godartad prostataförstoring) - är över slidan snitt och för in röret i urinblåsan. Tidigare gick vi med flaskor fästade på bältet, nu finns det speciella urinaler som är fästa vid benet.

Jag skriver inte för att skrämma, men att förutse allt, vem som helst kan komma till nytta!

Prostatit går inte över 1,5 år

Prostatit går inte över 1,5 år

# 1 Meddelande alik84 »Tis 25 juli 2017 19:20

Prostatit går inte över 1,5 år

# 2 Meddelande xlam »Tis 25 juli 2017 10:08

Prostatit går inte över 1,5 år

# 3 Meddelande alik84 »Ons 26 juli 2017 6:13 am

Prostatit går inte över 1,5 år

# 4 Meddelande alik84 »Ons 26 juli 2017 20:47

Prostatit går inte över 1,5 år

# 5 Meddelande xlam »Tis 27 juli 2017 11:23

Prostatit går inte över 1,5 år

# 6 Meddelande alik84 »Tis 27 juli 2017 12:13

Prostatit går inte över 1,5 år

# 7 Meddelande Siberia »Tis 27 juli 2017 12:26

Prostatit går inte över 1,5 år

# 8 Meddelande alik84 »Tis 27 juli 2017 10:00

Prostatit går inte över 1,5 år

# 9 Meddelande xlam »Fre 28 juli 2017 1:51 pm

anti-

Efter år av en obotlig prostatit - jag eh.

 • som
 • Gillar inte det
MaybeWiz 14 december 2015

Hej alla!

Jag vill dela min framgång i kampen mot prostatit, för dem som inte har fått hjälp av den vanliga behandlingen (vad medicineras under en doktors övervakning, inte självmedicinering och användning av shamanic greener). Receptet kommer att vara väldigt dyrt, men för någon kan det vara en frälsning.

Generellt var problemet det här:

frekvent onanering och betraktning av porr ledde till stillastående förhållanden och som följd skapandet av en möjlig miljö för reproduktion av mikroorganismer i prostata.

Han behandlades med antibiotika och abstinens. Men med uppdelningarna och maratonerna återvände staten.

Att utforska detta område har funnit flera anledningar till att prostatit inte går iväg:

1. Konstant stimulans och sexuell stimulans.

2. Kroppen för att erövra infektionen, även med hjälp av läkemedel.

3. Förskjutning av ryggkotor i ländryggen, som ett resultat av knäppning av nervändarna, och som en följd av kränkningen av hjärnans interaktion och den del av kroppen där nerverna passerar.

(!) I kön till massageterapeuten träffades en kille som i 3 år behandlade en mycket allvarlig form av prostatit. Jag gick till huvudstaden, jag var i betalda kliniker, jag spenderade mycket pengar och ingenting hjälpte. Efter att ha besökt kliniken för rehabilitering av ryggraden började prostatit att dra sig tillbaka snabbt. Och det händer.

I nästa stopp av abstinens bestämde jag mig för att övervinna problemet en gång för alla. Ta reda på vilken typ av infektion som sitter i prostata (prostatsekretionsanalys). Och upptäcka vilket antibiotikum denna infektion har immunitet hittade ett lämpligt antibiotikum.

Därefter, jag hittade ett läkemedel som vid antagning av antibiotika ökar min egen immunitet (snarare än stimulerande och ansträngande, så många droger i denna serie). Och slutligen gick allting iväg. Passade även en kronisk inflammation i körtlarna och bihålorna). Jag skriver det aktiva ämnet, inte namnet på drogen, för att inte betraktas som reklam: natriumdeoxibonukleat. Du hittar förberedelserna och väljer dem själv.

Här är receptet:

1. Du överlämnar analysen av en prostata (uzi och en hemlighet).

2. Gå till doktorn och fråga vad antibiotikum ska dricka.

3. Drick ett antibiotikum och kolitnatrium deoxiribonukleat.

I mitt fall började natriumdeoxyribonukleat att sticka fem dagar i rad och kopplade sedan det föreskrivna antibiotikumet mot bakgrunden av det genomborrade 5 ytterligare injektioner, sedan 5 mer en dag senare.

4. Innan behandlingen, besök en certifierad manuell terapeut, som du kommer att sätta tillbaka ryggraden om det behövs. Och massören som kommer att leda tillbaka musklerna i rätt ton.

 • som
 • Gillar inte det
JackZBlack dec 14, 2015

Music-säng. Ett bra recept. Men med massörerna problemet. 1 session - 1000 rubelminimum. Inga alternativ?

Förresten, detta antibiotikum är inte bara mot prostatit. Han är praktiskt taget emot alla sjukdomar.


Inlägg redigerad av JackZBlack den: 14 december 2015 - 20:18

 • som
 • Gillar inte det
MaybeWiz 15 dec 2015

Music-säng. Ett bra recept. Men med massörerna problemet. 1 session - 1000 rubelminimum. Inga alternativ?

Förresten, detta antibiotikum är inte bara mot prostatit. Han är praktiskt taget emot alla sjukdomar.

Läkemedlet i sig är en immunmodulator, inte en atibiotisk. Jag började sticka den utan antibiotika, effekten var, men inte densamma som när jag kopplade ett antibiotikum. I mitt fall var priset 100 rubel per behandling.

Som regel tas sådana kontor hemma.

Varför passerar prostatit inte?

Prostatit är en allvarlig sjukdom där huvudmålet för patogener blir en prostata hos en man. I världen av prostatit förekommer hos ett stort antal män. Om sjukdomen tidigare var utsatt för äldre människor, påverkas sjukdomen alltmer alltmer av unga män. Ofta diagnostiseras prostatit hos män yngre än 25 år. Denna sjukdom kräver noggrann och långvarig behandling och det är inte alltid möjligt att bota sjukdomen med bara en typ av medicinering. Många män kan få en fråga om varför prostatit inte passerar, även om det behandlas. Det kan finnas många orsaker till detta. Alla är dolda i särdragen hos denna sjukdom.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Prostatit, orsakerna till dess utseende och egenskaper

För prostatit finns det två huvudorsaker: infektion i den manliga kroppen och sjukdomsutveckling utan infektion.
Infektiös prostatit hos män kan uppenbaras av följande symtom:

 • frossa;
 • ökad kroppstemperatur;
 • problem med urinering i form av smärta, rez, bränning och svårighet i processen
 • förgiftning av kroppen i form av huvudvärk, svaghet
 • utseende av förstoppning på grund av utvidgningen av prostata körtel i storlek och klämning av området i tjocktarmen;
 • muskel- och ledvärk
 • bältessmärta i ljummen, underlivet, i ryggen, i skrotan, anus, höfter.

Infektiös prostatit uppträder som ett resultat av inträdet i kroppen av patogener, svampar, som aktivt kan föröka sig i det mot bakgrund av andra sjukdomar. Så kan prostatit utvecklas hos män som har genomgått tonsillit eller bihåleinflammation. Ofta sjukdomen utvecklas på grund av problem med njurarna eller fel i operationen på bäckenorganen, vilket resulterar i ägde rum för infektion i kroppen och dess effekter på prostatan.
Noninfektiös prostatit utvecklas av följande skäl:

 • låg motoraktivitet hos en man;
 • kroppens hypotermi
 • brist på sexuell aktivitet under lång tid;
 • Användningen av alkohol i stora mängder;
 • ett överflöd av samlag
 • låg immunitet.

Det huvudsakliga och ofta förekommande orsakssambandet till sjukdomen är E. coli. Det orsakar prostatit hos män i 87% av fallen. I andra fall kan patogener sjukdoms agera streptokocker, klamydia, enterokocker, Klebsiella, Staphylococcus. Sällan kan prostatit orsaka Kochs trollstav, vilket ofta orsakar tuberkulos.
Prostatitens särdrag är att det kan ske under en tid utan uttalade symtom. Sjukdomen uppträder sällan i akut form, men en sådan sjukdomsförlopp är en stor fara för män. Akut prostatit av en smittsam form leder ofta till blodinfektion. Därför behöver patienten omedelbar sjukhusvistelse på grund av den höga risken för dödsfall.
Sjukdomen kan snabbt gå in i ett kroniskt stadium och orsaka utvecklingen av sekundära sjukdomar, inklusive: cystit, prostatafistel, pyelonefrit, blodinfektion. Prostatit kännetecknas av långvarig behandling, eftersom E. coli har egenskapen att anpassa sig till någon form av antibiotika. Behandlingen ska vara komplex med en kombination av flera droger och under en lång tid.

Orsaker till ineffektiv behandling av prostatit

Skälen till brist på effekt vid behandling av prostatit hos män kan identifieras något:

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.
 • felaktigt utvalda förberedelser;
 • försummelse av sjukdomen
 • patientens överensstämmelse med den tillhörande läkarens rekommendationer
 • resistensen hos bakterierna som orsakade sjukdomen till de administrerade antibiotika;
 • Felaktig diagnos av sjukdomen;
 • behandling med substandard droger;
 • utveckling av sekundär patogenetisk titularisering.

Felaktigt utvalda läkemedel

Detta är en ganska vanlig orsak till att behandling av prostatit inte ger den önskade effekten. I de flesta fall föreskriver läkaren antibiotikumet som den huvudsakliga behandlingen för sjukdomen. Men inte alltid det kan ge önskad effekt. Antibiotika är endast effektiva i fall där prostatit orsakas av bakterier. Frågan uppstår om prostatit passerar i purulent form av dess manifestation. Med utvecklingen av en purulent typ av prostatit kan sådana droger inte ha en positiv effekt på patientens hälsa.
Med en purulent prostatit i prostatakörteln bildas en plats med stark inflammation. Det bildar pus som, om det tas in, kan orsaka blodförgiftning. Ett antal läkare kan felaktigt förskriva antibakteriella medel som inte kan påverka fokusen för en purulent infektion.

Pus har egenskapen att täppa till prostatakörningens kanaler, vilket resulterar i att purulenta proppar förekommer i dem. Antibakteriellt läkemedel vid förtäring kan inte komma in i den inflammerade delen av prostaten på grund av sådana purulenta proppar. Som ett resultat kvarstår det överflödiga antibiotikum i magen och absorberas i tarmarna, vilket leder till matsmältningsstörningar. I sådana fall fungerar behandling på sådana sätt inte.

I avsaknad av resultat av behandling med antibiotika kan vissa urologer ordinera prostatassmassage, vilket också är oönskat i purulent prostatit. När massagepus från det inflammerade området lätt faller på de friska delarna av prostata körteln, vilket leder till att infektionen sprider sig ytterligare och leder till en försämring av patientens tillstånd. Med denna behandling kan ett nytt infektionsfokus utvecklas, förflytta sig längre in i ändtarmen, vilket påverkar njurarna och andra organ. Patologi kan manifestera sig i form av hög feber, svaghet, svår smärta.
Behandling av prostatit av icke-bakteriell form bör inte åtföljas av användningen av antibiotika. I sådana fall krävs alternativ behandling i form av följande metoder:

 • laserterapi;
 • ultraljudsbehandling;
 • terapeutisk massage;
 • jontofores;
 • elektromagnetisk vågterapi.

Med icke-bakteriell prostatit kommer sjukgymnastik att bli en mer framgångsrik typ av behandling. Det är viktigt att välja rätt procedurer för patienten, baserat på sjukdomsformen, diagnostiserad med den.

Lanserad form av sjukdomen

I många fall kan sjukdomen fortsätta i kronisk form. Om den akuta formen av prostatit uppträder hos män i sällsynta fall, uppträder den kroniska i det överväldigande antalet fall. Kronisk prostatit uppträder på grund av otillräcklig behandling av de första symtomen på sjukdomen och kännetecknas av periodiska utbrott och exacerbationer av sjukdomen. Kronisk form leder till syndrom av kronisk bäckensmärta hos män.

Om prostatit orsakas av en bakterie hos en man, bör behandlingen innehålla det obligatoriska intaget av antibiotika. Det är viktigt att ta dem på ett omfattande sätt. En typ av antibakteriellt medel har inte alltid den önskade effektiviteten, så det är rekommenderat att ta flera droger samtidigt. Behandlingsförloppet kan variera från en till tre månader. Om sjukdomen fortsätter att visa symtom kan patienten tilldelas ett nytt läkemedel, men i mindre doser för att undvika en negativ effekt på mag och tarmar.
Förutom antibiotika med avancerad form av prostatit kan ytterligare medel förskrivas för att öka immunitet och läkemedel som lindrar inflammation och svullnad i prostatakörteln. I de fall där antibiotikabehandling inte ger resultat kan patienten ordineras en extrem åtgärd - en kirurgisk operation. Med den kan den drabbade prostaten avlägsnas, och i ett antal särskilt allvarliga fall kan hela prostatakörteln avlägsnas.
Det är viktigt att börja behandla sjukdomen i tid och inte låta den strömma in i det kroniska skedet.

Icke-iakttagande av läkarens rekommendationer

Den vanligaste orsaken till att prostatit inte går över är att mannen inte överensstämmer med behandlingsregimen. Förutom att ta antibiotika och ta en kurs av fysioterapi med en icke-bakteriell prostatit, ska patienten observera en speciell diet, där inga skadliga produkter ska vara närvarande. Först och främst är det nödvändigt att undvika skarpa och för feta livsmedel. Det är förbjudet att ta alkoholhaltiga drycker och rökning rekommenderas inte för behandling av prostatit. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt att förbättra immuniteten.

Antibakteriella medel påverkar starkt tarmarna och magen, vilket leder till många störningar. Som du vet faller 82% av immuniteten på tarmarna. Vid misslyckanden i hans arbete minskar kroppens motstånd kraftigt, vilket leder till att en man kan utveckla samtidig prostatitinfektion. Det går bort från mottagandet av medel som stärker immuniteten, vilket leder till att sjukdomen inte kan botas.
Prostatit får inte passera och på grund av den lilla motoriska aktiviteten hos en man. Behandling av sjukdomen bör åtföljas av dagliga promenader i frisk luft och normaliserade fysiska belastningar. Motoraktivitet bidrar till etableringen av nedsatt blodcirkulation i bäckenet och påskyndar patientens rehabilitering.
Patienter med prostatit rekommenderas dessutom att följa följande regler:

 • undvika oavsiktligt samlag
 • att övervaka personlig intim hygien
 • bära bekväma underkläder
 • gör gymnastik som syftar till att förbättra blodflödet i bäckenet;
 • gör dagliga träningspass med stillasittande arbete
 • ha en vanlig sexuell partner och genomgå en gemensam diagnos för sexuella infektioner.

Stabilitet hos bakteriella patogener av sjukdomen till antibiotika

Mikroorganismer som kan provocera denna sjukdom kan utveckla resistens mot verkan av antibakteriella läkemedel. I sådana fall talar vi om kroppens anpassning till antibiotika vid behandling av prostatit. Intestinala pinnar, streptokocker, klebsiella, stafylokocker kan bilda kapslar och filmer runt sina väggar, genom vilka penetreringen av antibakteriella läkemedel i prostatakörteln är svår. Sådan stabilitet hos mikroorganismer uppträder ofta i den akuta formen av prostatit.

I många fall kan antibiotikabehandling inte ge det rätta resultatet, och patienten slutar ta antibiotika, vilket är ett felaktigt beslut. I framtiden blir kroppens motstånd kraftigt reducerad, och prostatit på kort tid passerar in i en kronisk form av perkolering med samtidiga komplikationer. För att undvika övergången av bakteriell prostatit till det kroniska skedet bör patienten ordineras en komplex terapi med antibiotika med en ökning av perioden för antagning. Endast i detta fall kan överlevnaden och stabiliteten hos bakterierna till drogerna minskas, och behandlingen kommer att ge önskat resultat.

Felaktig diagnos av prostatit

För att bestämma den korrekta behandlingen av sjukdomen är det nödvändigt att ta reda på orsakerna som bidrar till utvecklingen. Diagnostik utförs för detta ändamål. Men inte i alla fall kan det ge rätt svar på frågan om förekomst eller frånvaro av denna sjukdom i en mans kropp.
Det diagnostiska komplexet för misstänkt prostatit innefattar följande åtgärder:

 • uroflowmetry som kontrollerar hur snabbt patienten urinerar
 • Urinanalys, som inkluderar hennes såning på mikrofloraen;
 • urografi;
 • en prostatsekretionsstudie med användning av ett specifikt antigen som kallas PSA;
 • Ultraljud av prostata, njurar, tarmar, peritoneum;
 • forskning för sexuella infektioner.

Baserat på diagnosresultaten kan en försöksbehandling ordineras om ett inflammatoriskt fokus upptäcks. Resultaten av diagnosen kan ge ett felaktigt resultat avseende förekomst av prostatit i en eller annan form. Detta är särskilt vanligt vid diagnos av prostatit i kronisk fas. Indikatorn för närvaron av sjukdomen i människans kropp är avvikelsen från norm av nivån av leukocyter i utsöndringen av prostata. Normala värden av leukocyter gör det möjligt för specialisten att dra slutsatsen att det inte finns någon patologi i prostata, och överskott av normen indikerar utvecklingen av prostatit. Inte alltid de givna undersökningarna ger det exakta resultatet.
I 31% av fallen uppträder prostatit hos män i form av test med höga leukocyter i utsöndringen av prostata. I andra fall kan analyser visa normen för denna indikator, men detta är falsk information. Om diagnosen inte räcker till av en specialist, kan en specialist ha ignorerat det faktum att patienten har purulent prostatit, där prostatakanalen har tillslutit sig, från vilken det inte var möjligt att erhålla den nödvändiga mängden hemlighet för detaljerad studie. Endast ett prov från hälsosamma områden i körteln kan tas av en specialist och de drabbade områdena kan helt enkelt fyllas med purulenta sekret, vilket inte tillåter den korrekta diagnosen baserat på resultaten av studien.
En felaktig diagnos leder till valet av felbehandling, vilket leder till komplikationer av patientens hälsa. För att undvika sådana fall rekommenderas patienten att genomgå en fullständig undersökning för utveckling av en viss form av prostatit.

Det är viktigt att inte glömma att sjukdomens symptomatologi liknar andra åkommor som påverkar genitourinärsystemet. Oftast kan prostata i kronisk form, som fortskrider utan starkt uttalade symtom, vittna om närvaron i en organism av mannen av en sådan allvarlig och farlig sjukdom som en prostatacancer. Diagnos bör identifiera exakt den sjukdom som orsakade patientens problem med hälsan. Det ytterligare gynnsamma resultatet av behandlingen beror på detta.

Behandling med substandard mediciner

Den moderna läkemedelsindustrin erbjuder ett brett utbud av produkter för behandling av prostatit av någon form. Men inte alla de föreslagna verktygen kan ge det önskade resultatet. När man köper ett läkemedel i ett apotek finns det stor risk att köpa en medicinsk medicin eller ett förfalskat läkemedel. Och om du tar ett dummy-läkemedel inte kommer att få negativ effekt på patientens kropp kan användningen av ett förfalskat antibiotikum provocera förgiftningen och försämringen av en persons tillstånd. I ett antal fall leder användningen av läkemedel av dålig kvalitet till utveckling av allvarliga allergiska reaktioner upp till anafylaktisk chock. Intaget av oanvändbara droger bidrar inte till patientens återhämtning med prostatit och leder till sjukdomsflödet i kronisk form.

Utveckling av sekundär patogenetisk titulär

Detta fenomen utvecklas i vissa fall, men kan vara orsaken till att sjukdomen inte passerar. Sekundär patogenetisk titularisering bidrar till det faktum att hjärnan producerar signaler som överförs till platsen för den redan härda infektionen. Detta orsakar irritation av enskilda delar av nervsystemet, så hjärnan tror felaktigt att sjukdomen fortfarande är närvarande i människokroppen. Orsaken ligger i det faktum att en man efter prostatit kan få smärta i prostata. Hjärnan genom nervsystemet signalerar detta och överför impulser till prostata, vilket resulterar i en smärtsam spår efter sjukdomen. Ofta provar detta fenomen kirurgiska operationer på prostata och en lång behandlingstid för sjukdomen. För att övervinna titularisering krävs hjälp av en psykoterapeut och en sexolog. Behandling bör åtföljas av obligatorisk intim hygien och prostata behandling för att undvika återfall av sjukdomen, sjukgymnastik i prostatazonen och ta smärtstillande medel för att minska smärtssyndromet.

Felaktigt utvalda metoder för fysioterapi och kirurgi

Vid behandling av en purulent prostatit ger inte alltid förfallna effekter och metoder för fysioterapi. Risken för komplikation av prostatit är hög i följande procedurer:

 • heta enemas;
 • mottagning av varma bad;
 • applikationer med paraffin;
 • ozokeritoterapi med användning av bergvax som smörjmedel;
 • användningen av tamponger med paraffin;
 • badar i medicinsk lera.

En varm miljö och kolväten bidrar till aktiv multiplikation av bakterier som förvärrar sjukdomsförloppet och kan leda till snabb utveckling.
Ge inte en hög garanti och operationen för att ta bort det drabbade området av prostata med bakterier och pus. Det är inte alltid möjligt att genomföra en fullständig excision av alla delar av prostata, eftersom det är en rörformig körtel med en komplex struktur. Med allvarlig och omfattande purulent inflammation i körteln är det svårt att uppnå ett fullständigt avlägsnande av alla drabbade områden under kirurgisk ingrepp. I sådana fall finns det alltid en risk för återkommande prostatit och dess överflöd i det kroniska skedet.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.