Huvud
Strömförsörjning

Användbara produkter för männs styrka

Om du har problem med erektion och libido bör du ta reda på vad som är användbart för männs styrka, vilka livsmedel påverkar kroppen positivt, vilket bör finnas i mat. Det finns en stor lista över rätter från livsmedelsingredienser som har en positiv effekt på manlig sexuell aktivitet. Bland dem kan du välja enkla grönsaker med frukt eller mer exotiska ingredienser.

Vad är styrka?

Enligt medicinsk terminologi är styrka kroppens förmåga att utföra samlag. Definitionen kommer från den latinska potentialen, som översätts som ett tillfälle relaterat till manlig sexualitet. Termen innehåller egenskaper:

 1. penisens spänningsgrad
 2. hastigheten på erektion;
 3. Varaktigheten av den sexuella handlingen och fasen av dess aktiva kurs.

Vad är användbart för styrka

Problem med libido orsakar psykiska och fysiska faktorer. Det senare inkluderar stagnation av blod i bäckenorganen, försämrad prostatisk funktion, prostatit, minskad produktion av hormonet testosteron. För att normalisera dessa processer är det viktigt att följa följande regler:

 • ge kroppen en fysisk belastning - det gör hjärtat till att fungera bättre, ökar vitaliteten, normaliserar blodcirkulationen;
 • börja sport: springa, cykla, gå, vikt träning;
 • Besök badet - det tar bort toxiner, förbättrar blodcirkulationen;
 • gör fotmassage - du kan massera dig själv eller bara gå barfota;
 • ta kontrastbad eller duschar;
 • att leda ett regelbundet sexuellt liv, vilket blir nyckeln till att förebygga problem med erektion;
 • att vägra från skadlig mat, alkohol, mycket kaffe, läkemedel-antispasmodik;
 • hålla sig till regimen och organisera en hälsosam sömn
 • Att granska kosten för styrka hos män är särskilt viktigt, det här är det enklaste sättet att återfå sexuell aktivitet.

Produkter som ökar styrkan

För återkomsten av det normala sexuella livet är det användbart att veta vilka produkter som ökar männs styrka. Experter rekommenderar att man i kosten innehåller mat som är rik på vitaminerna A, E, Grupp B. Det förbättrar passagen av nervimpulser, påverkar produktionen av testosteron. Populära produkter för återvinning av styrka är fisk, skaldjur, grönsaker, nötter och frukter, vilket måste vara närvarande i den dagliga kosten. Det finns också ovanliga medel - fårkött testes, en kamel mage.

Snabb åtgärdsprodukter

För kortast möjliga tid att återvända aktiviteten i sexuellt liv hjälper de följande produkterna att öka männs styrka:

 1. Östers - stimulera blodcirkulationen, är kraftfulla afrodisiakum. De innehåller ett spårelement av zink, sällsynta aminosyror som aktiverar hormonproduktionen, ökar mängden spermier. På grund av dopaminets substans ökar libido. Det finns dem bättre fångade på våren, råa, ströda med citronsaft. Män kan inte ofta äta skaldjur - detta hotar med överutbud av kvicksilverintag, gastroenterit. Det är användbart att göra detta för att förebygga ökad styrka.
 2. Flounder - det är användbart att äta det på grund av innehållet i köttet av vitaminerna A, E, Grupp B, zinkelementet. Fiskproteinet absorberas snabbt av kroppen. Det är användbart att laga ångad, gryta eller laga flundra.
 3. Kakad makrill - innehåller omega-3 och 6 syror, involverade i testosterons biosyntes. Förbättrar sexuell hälsa, ökar styrkan, ökar produktionen av spermier på grund av fosfor och jod i kompositionen.
 4. Kött - har ett högt energivärde, vilket gör att kroppen producerar ett hormon som kallas tyroxin. Den stöder hormonell upphetsning. Det är användbart att äta rött magert kött (horsemeat, lamm, nötkött) och dietary (kyckling, kanin, kalkon, fasan). Helst köttet kokas eller ångas, serveras med grönsaker och grönsaker.
 5. Nötter - bör ingå i daglig användning. På grund av innehållet i vitaminerna E, B, zink och magnesium behandlas problem med potensfunktioner. Arginin har en fördelaktig effekt på erektion hos en man. Det är användbart att äta hasselnötter, mandlar, cashewnötter, jordnötter, valnötter. Helst bör de blandas med honung, torkade frukter, bananer, äpplen, betor eller morötter. Den mest användbara för hanehälsan är cedermuttern, som används för att mätta celler med energi och stimulera produktionen av testosteron.
 6. Muskot - kryddor läggs till disken eller späds med vatten och berusad. Överstiga inte den dagliga dosen (mer än en tredjedel av en tesked).

De bästa produkterna för styrka

Bland de föremål på listan som informerar dig om vad man ska äta för männs styrka, utmärks följande bästa produkter:

 1. Chokladbiologiskt aktiv teobromin och fenyletylamin i dess komposition ökar libido. Det är användbart att äta mörk bitter choklad med 65% kakao och högre. Fyllmedel (särskilt kaffe) är bättre försummade, vilket lämnar som undantagsmuttrar.
 2. Quail ägg - öka sexuell lust på grund av innehållet av fosfor, järn och aminosyror. Det är användbart att äta dem råa upp till fyra stycken om dagen.
 3. Kycklingägg - fattiga i komposition jämfört med vaktel, men mer överkomligt för mat. Kombinationen av stekt ägg med lök, svartpeppar förbättrar en mans styrka. Är rå inte rekommenderad.
 4. Perga är en utmärkt biodlingsprodukt, den representerar bipollen som bearbetas av bin. Den är rik på proteiner, kolhydrater, främjar ökad utsöndring av testosteron till rätt nivå. Den dagliga kursen når 10 g, var försiktig med försiktighet mot honung eller allergier.

frukt

Ett överkomligt alternativ för att öka styrkan hos män är frukter och bär. De är rika på vitaminer, de bidrar till att öka kvaliteten, mängden spermier, förlänga samlaget. De mest användbara för män är:

grönsaker

Påverkan på sexuell attraktion kan ges av grönsaker som används som huvudrätt eller garnering. Män är användbara vid alla åldrar:

 • lök;
 • kål;
 • morötter;
 • betor;
 • sallad;
 • selleri;
 • vitlök;
 • sparris;
 • rädisa;
 • söt eller varm peppar.

Separat uppmärksamhet i listan över grönsaker för att höja styrkan hos män förtjänar rovfisk. Det är användbart att förbättra styrkan, aktivera testosteron, stimulera sexuell lust. Råtta används i form av frön, kokt med kötträtter, rått riven, blandad med morötter, honung. Det är användbart att koka en rov i getmjölk, galler, blanda med propolis. Dagligt intag av 4 gånger 50 gram kommer att återställa kraften.

Vad man ska dricka för mänens styrka

Förutom de produkter som ingår i kosten måste du ta reda på vad som är användbart för att dricka för styrkan hos män:

 1. Färskpressad juice - förbättra erektionen och i det komplexa läker kroppen, eliminerar sjukdomen. Det är användbart att dricka granatäpple, pumpa, från roten av selleri, vattenmelon, andra grönsaker och frukter med högt innehåll av vitamin E.
 2. Koumiss eller mare mjölk - innehåller hormoner som påverkar människornas immunitet, ökar reproduktionskapaciteten, produktion av testosteronceller. Det är användbart att dricka det om en halvtimme efter frukost ett glas om dagen.
 3. Gingerte - är gjord av riven gingerrot, fylld med kokande vatten och infunderas i 10 minuter. För smak tillsätts honung, ginseng, citron till den. Det är användbart att dricka en drink för män på grund av högt innehåll av vitaminerna B, A, C, stärkande kärl, stimulerande potens.

Kost för att öka styrkan

För att återställa sexuell aktivitet måste du ompröva synpunkterna på näring. Det är bättre att hålla sig till en diet som består av följande:

 • vägran av negativa produkter som påverkar effekten: fett kött, öl, kaffe, koffeinhaltiga drycker, snabbmat;
 • Det är nödvändigt att förbjuda bakning, godis, korv;
 • begränsningen av att äta socker, salt, margarin - stimulanser av fetma;
 • bli av med dåliga vanor: rökning, alkoholhalt
 • Begränsning i produkter som innehåller soja, vilket kan säkerställa att könsorganen kommer in i kroppen.
 • behöver mat för styrka, manlig styrka: det är ostar, oliver, kokta grönsaker, kryddor, grönt te med ingefära, nötter med honung;
 • iakttagande av den dagliga kaloriinnehållet och ett livsmedelssystem för att undvika en uppsättning övervikt.

recept

Det är redan känt att det är användbart för styrkan hos män från livsmedel. Det återstår att lära recept för blandningar och rätter som du behöver ta för att stärka libido:

 1. Kombination av honung med nötter, frön och torkade frukter. Lämplig blommig honung, valnötter, hasselnötter, jordnötter, mandel, pistaschmandlar, pumpafrön, solros. Den senare kan groda. Blanda i lika delar produkter, tillsätt pommes frites, ät 2-3 timmar före sänggåendet. Detta påverkar positivt en mans styrka.
 2. Kokad makrill, buljong från kräftor, kokt eller bakad skaldjur. Dessa rätter serveras väl med löksås: Stek semi-ringar, krydda med hackad persilja, selleri, citronsaft och tomatmassa. Lägg inte ut för mycket och servera.
 3. Stewed eller bakad i ugnen tomater med vitlök, olivolja. Skålen ökar kraften uttryckligt, eftersom den bara innehåller produkter som är användbara för män.
 4. Datum med mandel, kokosnöt plattor. På en halvtimme ger de en uttalad effekt, ökar erektionen, stimulerar en sexuell lust hos en man.

Video: Nutrition för att öka styrka hos män

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

10 produkter som ökar kraften hos män snabbt

Minskad manlig styrka kan göra splittring i familjeförhållanden. För att stärka erektilfunktionen kan du inte bara använda mediciner, till exempel köpa Levitra, men även vissa livsmedel i den dagliga menyn. Det finns produkter som ökar styrkan hos män direkt och påverkar kroppen. Livsmedel som ökar erektionen innehåller omedelbart ett vitaminkomplex. De stimulerar den oavbrutna ankomsten av impulser till det lilla bäckenet. Sortimentet av produkter bör innehålla:

1. Marinprodukter, fisk - makrill, flundra, ostron, bläckfisk. Östers producerar effekten av det manliga könshormonet, de anses med rätta vara afrodisiakum. Blötdjur innehåller zink, vilket är nödvändigt för kroppen, aminosyror som aktiverar testosteronproduktionen, och en ökning av mängden spermier stimuleras.

2. Ostar är berikade med dopamin, som hindrar för tidig utlösning. Under vårperioden ökar ett högt index för reproduktion av blötdjur användbara ämnen, element som ökar styrkan. I mat är det bättre att använda skaldjur i rå form och tillsätt citronsaft för att förbättra smaken. Östers är kontraindicerade för män med försvagat immunsvar, diabetiker, gastrit tillsammans med låg syrahalt.

3. Flounder är känd för sina smakegenskaper. Det har en utmärkt effekt på erektion, sexuellt organets aktivitet. Innehåller ett stort antal vitaminer, aminosyror, näringsämnen.

4. Makrill i värmebehandling levereras rikligt med omega-3 och 6 fettsyror. Dessa komponenter syntetiserar aktivt testosteron, förbättrar manliga sexuella egenskaper. Elementet av fosfor påverkar styrkan.

5. Sichuzhina (kamelens mage) - stärker verkningen på män effektivt, är harmlös mot människor, verkar som Viagra. Det största problemet är att det är ganska svårt att förvärva. Ett kraftfullt verktyg som länge använts av den manliga befolkningen. Sichuzhina kan förbättra spermiernas kvalitativa sammansättning, det ger en möjlighet att män överstiger den 50-åriga baren för att känna faderns glädje. För att göra detta är det tillräckligt att äta en ärt av en produkt som väger 2-4 gr. Det är bättre att använda 30 minuter före samlag. Du kan göra en tinktur, fyll 0,5 liter vodka med 100 gram sycamore. Låt det brygga på ett mörkt ställe i 15 dagar.

6. Grönsaker, bland annat den första platsen är rep. Den är fylld med vitaminer, aminosyror, som har en fördelaktig effekt på utsöndringen av spermier, vilket förbättrar kompositionen. Stärka den sexuella lusten hjälper grönsakens frön. Du kan lägga en kokt rep i huvudrätten i form av en sidovägg. En blandning av kokta rånor, morötter i samma mängder, tillsättning av en sked full av honung, ät 1/3 kopp till frukost, efter middagen, middag. Kontraindikerad ryggmärg som lider av kolecystit, hepatit, nervsystemet.

7. Kötträtter - huvuddelen av kosten hos män. Proteinprodukten, som ger energi till kroppen, främjar bildandet av tyroxin, deltar i intracellulära oxidativa reaktioner, stöder nervcentra och hög excitabilitet. Användbart magert kött av hästkött, nötkött, kanin, lamm, kalkon kött, kyckling. För gourm rekommenderas grodben. Cockscomb, rostat med får eller tjur testiklar, med tillägg av malet fasan, trast - ockupera den viktigaste platsen i exotisk diet. I öster äter män hundkött, kryddat med sköldpaddsblod och vegetabilisk olja. Effekterna av mat är fantastiska.

8. Nötter av alla slag ökar säkerheten. Närvaron hos dem av vitaminkomplexet, zink, magnesium påverkar hela genitourinary systemet. Arginin är användbart för erektil aktivitet, eftersom den deltar i bildandet av kväveoxider, vilket direkt aktiverar erektionen.

9. Alla typer av grönsaker - rödbetor, kål, morötter, sallad, persilja, dill, vitlök, lök och många andra bidrar till att berika kroppen med vitaminer, öka libido, förbättra immun makt.

10. Choklad, datum, mandel - sötsaker, ett privilegium för kvinnor, men användbart för den manliga kroppen. Alkaloid teobromin, som liknar koffein, provocerar en känsla av sexuell attraktion, kärlek, förlänger libido.

Inkludera i menyn måste alla listade produkter doseras för att inte få motsatt resultat och inte förvärra de befintliga sjukdomarna.

Förteckning över 26 utmärkta produkter, omedelbart och för en kort period av ökad styrka hos män

Tänk på 26 produkter som ökar styrkan hos män direkt eller under en minimal tidsperiod.

Alla innehåller ett visst komplex av nödvändiga vitaminer.

1. Ostron

Deras fördelar är det:

 • denna produkt hjälper till att fördröja en snabb finish i sängen;
 • aktiverar produktionen av testosteron;
 • stärker människors hälsa
 • ökar libido.

Det är ryktet att Casanova gillade att äta 50 ostron på morgonen och älskade denna måltid.

Det rekommenderas inte för personer som lider av gastrit eller diabetes.

2. Vissa arter av marina fiskar

 • flundra (används i många former, utom stekt, påverkar positivt kroppens kampberedskap);
 • makrill i kokad form (ökat begär, manliga hormoner, det har fosfor).

Det är bättre att välja fisk hav, snarare än flod, eftersom havet är mer rik på användbara ämnen och mineraler.

3. Ripa

 • användbara aminosyror;
 • Frön från grönsaken själva förbättrar libido och attraktion.

Därför refererar höns till listan över produkter för styrka hos män, användbara och lättillgängliga på marknaden.

Endast det rekommenderas inte för personer med sjukdomar i nervsystemet eller hepatit.

4. Citron och apelsin

 • Frukt av gula och orange färger har lutein, vilket ökar testosteronhalten i blodet.
 • De ökar manlig libido.

5. Kamelens mage

Kamelens mage kallas också löpe.

Det räcker att ta det på förhand före närhet, och effekten tar inte lång tid.

Den enda nackdelen är att det är svårt att hitta.

godsaker:

 • har ingen skada
 • det finns en effekt redan från att ta i små mängder av 2-3 gram;
 • stärker effektiviteten hos de sexuella organen
 • ökar längden på koitionen.

6. Musslor

 • ökar mängden frö;
 • blir mer än det manliga hormonet i kroppen;
 • innehåller en stor mängd zink, vilket är nödvändigt för en stark kön.

Tänk på följande livsmedel som ökar männs styrka.

7. Fisk och skaldjur

 1. bläckfisk;
 2. cancrar;
 3. räkor;
 4. kött av stingrays eller hajar.

godsaker:

 • förbättra manlig makt, attraktion mot motsatt kön;
 • bidra till produktion av utsäde
 • innehåller zink och selen, vilket förbättrar uthålligheten med din älskade.

8. Vaktelägg

Vaktelägg kan också ätas råa, de har ingen skada.

Du kan också göra en omelett med kryddor från gröna.

nytta:

 • innehåller fosfor och aminosyror;
 • ökar nivån på libido och önskan;
 • förbättring av organens erektila funktion.

Därför ingår vaktelägg också i listan över produkter som påverkar människornas styrka på ett positivt sätt.

9. Bananer

 • förlänga närhet med den älskade i sängen (tekniken mot den snabba ytan vi gav tidigare i den speciella instruktionen);
 • positiv inverkan på kroppens beredskapsberedskap;
 • förbättring av reproduktiva funktioner.

10. Biodlingsprodukter

 1. ambrosia.
 2. honung.
 • en stor mängd protein som behövs för ett rikt intimt liv;
 • förbättrar blodflödet till människans värdighet, normaliserar blodflödet;
 • innehåller fruktos och glukos;
 • hjälper till vid produktion av testosteron.

Härifrån kan du med säkerhet säga att honung och andra biodlingsprodukter också kommer att vara ett svar på frågan om vilka produkter som ökar styrkan hos män från listan över tillgängliga ätbara varor.

Kontraindicerat för personer som lider av cancer, allvarlig sjukdom.

11. Choklad

 • Innehåller en speciell kemikalie som ger en känsla av kärlek hos en person.
 • Förbättrar blodcirkulationen.
 • Ökar lusten, nivån på testosteron.

Det är bättre att ta mörk choklad (procenten av kakao är inte mindre än 70), och oftast är den bitter. Det finns ingen lämplig vit eller mjölkchoklad.

12. Vattenmelon

Användbar eftersom:

 • dilaterar blodkärlen, vilket förbättrar orgelns bekämpningsberedskap;
 • aminosyror aktiveras i kroppen;
 • Profylax av prostatacancer;
 • rekommendera från impotens och från klimakteriet, som kommer i starkare kön med ålder (vi talade om det här).

13. Avokado

 • reglerar utsöndringen av hormoner;
 • innehåller folsyra - förstärkaren av sexuell lust.

Det är en överdrift att säga högt att avokado är en produkt för att öka kraften hos män med ögonblicklig verkan.

Effekten kommer att bli, inte bara på en gång. Allt tar tid.

14. Granatäpple

 • Förbättrar blodflödet till människans värdighet. Andra sätt att påskynda blodcirkulationen i kroppen, vi skrev i en ny artikel.
 • Granatäpplen utvidgar blodkärlen.
 • Det används som en profylax för prostatacancer.
 • Om du dricker granatäpplejuice i en månad för 200 ml, kommer effekten i sängen redan att märkas.

15. Vissa bär

 1. blåbär (ökar libido, förbättrar blodflödet och utvecklar kampens beredskap av värdighet).
 2. hallon (förbättrar uthållighet i sängen, främjar produktionen av testosteron, rekommenderas vid behandling av infertilitet).

16. Kött och måltider därav

Vilken typ av kött produceras:

 1. Kött- eller lammägg (exotiska rätter);
 2. hästkött;
 3. kanin;
 4. kalkon;
 5. nötkött;
 6. kyckling.

godsaker:

 • bönens excitability ökar;
 • hög proteinhalt.

I andra artiklar på webbplatsen analyserade vi också svaret på frågan om hur man förstärker styrkan med hjälp av tekniker.

Vår nästa video talar om de mest användbara produkterna för styrkan hos den manliga befolkningen.

För de som vill vara snygga i sovrummet med en älskad, är fysiska övningar också användbara, som vi pratade om i en annan riktning.

17. Pumpa frön

 • rik på zink, förbättrar människans reproduktiva funktion och styrka.
 • förbättrar den hormonella bakgrunden;
 • påverka den normala syntesen av testosteron.

18. Torkade datum

Dessa torkade fruktdatum är användbara i det:

 • öka långsiktig samverkan med en kvinna;
 • öka effektiviteten hos manliga organ.

Du kan kombinera torkade frukter med andra ingredienser, få en hälsosam och välsmakande blandning.

19. Färsk juice från några grönsaker och frukter

Vad är särskilt användbart att dricka:

 1. pomegranate juice (förbättrar blodcirkulationen i bäckenet).
 2. pumpa juice (rik på zink, användbar för effektiviteten i reproduktionssystemet).
 3. Juice från roten av selleri (ökar testosteronhalten i kroppen ibland).
 4. Andra juice med ett rikt innehåll av vitamin E.

Juicy juice

Du kan kombinera drycker och dricka flera olika på en gång från ovanstående.

Det är bättre att dricka bara nypressad juice, snarare än motsvarigheter från butikshyllor.

De som letar efter ett svar på frågan om hur man ökar potensen hemma i en dag, råder vi dig att vara tålmodig. Och då kommer resultatet att komma.

Således kommer du inte att vara i denna ständiga sökning efter produkter för styrkan av snabb åtgärd hos män.

20. Kumiss

 • mare mjölk förbättrar reproduktionskapaciteten;
 • förbättring av aktivitet i sängen, förstärkning av immunitet
 • ökar kroppens förmåga till sexuell intimitet.

Det rekommenderas inte för personer med sjukdomar i mag-tarmkanalen.

21. Nötter

godsaker:

 • stärka den mänskliga värdighetens arbetsförmåga
 • ökad kampberedskap;
 • förbättring av organets erektila funktioner (hur man gör det på andra sätt som vi skrev i den nya publikationen).

Du kan kombinera användningen av nötter tillsammans med honung, kött eller torkade frukter, vilket bara förbättrar effekten.

22. Mejeriprodukter

godsaker:

 • De förbättrar också produktionen av fröet, den reproduktiva funktionen.
 • Öka längden på koitionen. I en annan av våra artiklar pratade vi om hur man kan öka varaktigheten av samlag.
 • De samlade ett komplex av många nödvändiga vitaminer. Mjölk och sura mjölkprodukter är därför ett bra svar på frågan om vilka produkter som är användbara för männs styrka.

23. Fig

Användbar eftersom:

 • frukt förbättrar förmågan att reproducera;
 • stärker cirkulationssystemet;
 • i öst anses en bra afrodisiakum.

24. Gröna

 1. selleri;
 2. persilja;
 3. greener;
 4. dill;
 5. spenat;
 6. Salladblad.

För det första är selleri. Bakom honom är en annan grön.

godsaker:

 • öka uthållighet i sängen;
 • har en positiv effekt på framställning av könshormoner.

25. Druvor

 • Förbättrar blodcirkulationen.
 • Innehåller mycket magnesium.
 • Behandlar manlig infertilitet.
 • Användbar och druvsaft, särskilt färskpressad.

Kom ihåg dessa nyanser, tillämpa dem, och du kommer att veta mycket om vad som äts för styrka och vilka livsmedel som ökar mäns sexuella lust.

26. Vissa grönsaker

 1. vitkål;
 2. lök;
 3. betor;
 4. morot;
 5. vitlök;
 6. tomater.

godsaker:

 • normalisera den hormonella bakgrunden;
 • öka attraktionen.

De kan användas både separat och som sidovägg till andra rätter.

Du kan äta rå eller laga mat.

Vad är det värt att vägra

 1. rökta;
 2. alkohol;
 3. öl (innehåller kvinnliga hormoner);
 4. överdriven konsumtion av socker eller salt
 5. Undvik mycket högt intag av koriander (i små doser är oskadd);
 6. kaffe;
 7. energiteknik;
 8. snabbmat;
 9. soja innehåller ett överflöd av kvinnliga hormoner;
 10. mat stekt i olja;
 11. akuta och feta livsmedel;
 12. sojaprodukter;
 13. mat med högt kolesterol (majonnäs, margarin, sprutor, leverpate och andra);
 14. jästvitt bröd.

Det är allt. Nu vet du 26 bra produkter för styrka och förbättrar mäns aktivitet i sängen.

För att uppnå den önskade effekten i denna fråga rekommenderar vi också att använda drogerna på vår webbplats.

I mitt område växer många trädgårdsmästare granater. Jag lagar inte bakom andra och älskar verkligen dem. Det anses verkligen som en frukt av kärlek, det förbättrar en kropps blodcirkulation. Och som redan noterat i artikeln påverkar granat blodets blod i bäcken och bäckenorganen. Jag råder dig att dricka för många vänner juice av denna frukt. Ibland spädar jag det med vatten, och ibland dricker jag bara det rakt. Det beror helt på vilken typ av tolerans människokroppen har. Många kan inte så lätt dricka från magen ospädd granatäpplejuice på grund av intolerans mot hög surhet. Den som älskar dessa frukter, har en minimal risk för uppkomsten av hjärt- och kärlsjukdomar. Jag kommer inte lista alla vitaminer som finns där. Samma sak kommer ingen att minnas. Men det faktum att granatäpplen stärker den mänskliga immuniteten, hjälper till med anemi och rensar också magen.
Det är bara att jag själv har tittat mycket nära denna anläggning länge innan jag växte den i mitt hem, och jag vet om många av dess positiva egenskaper. Till exempel finns det en positiv effekt på dina ögon från användningen av granatäpple. I ett dåligt upplyst utrymme förbättras synligheten, ögonen börjar anpassa sig bättre i mörkret. Och det var väldigt intressant att lära av artikeln om andra bra naturliga gåvor som hjälper den starka hälften att lösa sitt känsliga problem. Efter att ha läst isolerade jag själv flera produkter som förbättrar männs styrka och snabbt ökar aktiviteten i sängen med sin fru.

Jag tackar författarna till detta arbete och skriver värdefullt material. Jag förstörde med mycket läsning från mig. Jag vill också säga att jag också använder vaktelägg. Jag äter ofta även dem råa och stör inte. De kan inte jämföras med kyckling. Kyckling, men billigare, men det finns större risk att ta en obehaglig sak om du äter dem råa. Därför blir vaktel i många aspekter bättre. Ja, och jag gillar bananer, av goda skäl, författarna rådgör dem. Läckra och söta till smaken, barn är väldigt förtjusta och snabbt svepte av bordet. Så du måste köpa noga för några dagar framåt. Bananer ger mig en bra och trevlig känsla. Till exempel, som barn, blev jag nekad mycket, och för mig var alla dessa söta frukter på något sätt svårtillgängliga. Nu är allting annorlunda, och om det finns möjlighet och lust, då förnekar jag mig inte eller barnen äter dessa exotiska delikatesser. Jag var övertygad av min bittera erfarenhet att det är viktigt att äta kött. Särskilt för oss, det starka könet tror jag att det är nödvändigt. Tidigare försökte jag gå på vegetarism, och insåg att jag gick på fel väg. Förlorade bara muskelmassan och insåg att jag inte kunde så länge utstå. Dina artiklar hjälpte till att öppna många ögon. Jag har redan blivit bättre på att förstå vissa frågor om vilka produkter som förbättrar en mans kraft och påverkar den hormonella bakgrunden.

Jag, förresten, försökte ge upp kött. Helt utesluter honom från kosten. Resultatet glömde mig inte. Drove, bli tunn, bli svagare. Kanske innan du engagerar dig i sådana frågor måste du prata med specialister eller näringstillverkare. Jo det är okej. Fortfarande allt detta påverkat effektiviteten i min värdighet. Jag började möta några besvikelser i sängen. Allt detta lägger mig i en depression. Jag insåg att efter allt köttet höjer testosteronhalten i kroppen, ger det mycket styrka. Att ta sig av alla dessa vitaminer börjar skarpa störningar i kroppens arbete. Det är bättre att inte göra dessa misstag och äta normalt, näringsrikt och i gott skick. Samma sak har tiderna av hunger förrän gått, och allt som är nödvändigt är lätt tillgängligt för oss, vi borde inte ignorera alla dessa resurser. Efter alla dessa torturer fanns det andra patologier. Jag märkte till exempel att mina händer började skaka oftare. Bara utan anledning. Jag pratade med en som är bekant. Han sa att det här är en tremor i mig, och han är psykologisk. Jag tror att han har rätt, men jag tror fortfarande att detta beror på svaghet i händerna, brist på vitaminer. Nu lutar jag på en kyckling, speciellt kokad. Och författarna rekommenderar också att äta olika typer av kött. Tack vare den här artikeln började jag förstå bättre vilka naturprodukter som ska öka styrkan hos män som jag bör uppmärksamma. Tack.

Jag tittade på en video, där en specialist sa att pumpa frön är användbara för att lösa problemet. Och här rekommenderar du dem också. Jag försökte dricka pumpa juice. Jag har inte upplevt särskilt några ovanliga ovanliga smakupplevelser. Men du betonade särskilt att fröna har effekt på hormoner. Och de tror jag är nära relaterade till arbetet hos huvudorganet i bäckenet. Tidigare, vid en yngre ålder, var testosteronnivån rätt. Nu, med ålder, observerar jag inte längre samma symptom. Jag känner mig själv att jag blev lugnare, mjukare och mindre impulsiv. Och min vän lyssnar inte riktigt på mig som det var förut. Och jag gillar också din rekommendation att äta nötter. Nu kan många rätter göras med dem. Till exempel i sallader kan du sätta olika. Antingen mala och, tillsammans med honung, använda den som en blandning för smörgåsar. Du kan komma med en massa alternativ. Från skaldjur gillar jag makrill. Jag gillar det i rökt form, men du tvärtom inte råda att äta rökt. Och jag håller ens med det här, eftersom alla unika egenskaper som fisken har färskt förloras. Jag försökte laga makrill den andra dagen, och jag gillade verkligen den lagade maträtten. Grönsakerna släpar efter smak. I allmänhet kan du komma med många olika rätter från de ätbara förnödenheterna som finns listade i artikeln, om du inkluderar fantasin och lite vit. Gourmer hittar ett sätt att graciöst kombinera flera ingredienser på en gång för att gynna deras hälsa. Tack för ditt goda råd om att du använder de bästa produkterna för att öka männens styrka.

Jag är en följare av mejeriprodukter. Jag gillar semolina, till exempel. Från barndomen fick jag en manga. Nu självklart kan jag själv laga mig själv. Vanligtvis lägger jag bara socker till min smak och det räcker för att njuta av maträtten, oavsett vad du säger. Jo, det behövs troligen fortfarande. Och så är det möjligt att sätta sylt där, det visar sig vara ännu mer utsökt. Till exempel brukade jag göra körsbärssylt. Här författar författarna i artikeln en stark halv att äta blåbär eller hallon. Därför är det möjligt att göra sylt från dessa bär i manna gröt, också kommer att vara utsökt. Jag älskar också mjölk själv, och om jag inte har tid att dricka det, får jag redan en helt annan jäst mjölkdryck. Kefir har också sina fördelar. Ibland gör jag yoghurtens sken och lägger till en finmalt banan till kefir. Det visar sig vara en läcker blandning. Med denna hemlagade yoghurt gillar du att skämma bort dig själv på morgonen eller behandla dem med sina nära och kära. Jag älskar fortfarande ost. Jag kommer att dela en enkel hemlighet, som jag upptäckte för mig själv. Jag gillar att låta ost genom rivaren, smula den och häll den ovanpå en maträtt i krossad form. Sedan lägger jag den i mikrovågsugnen och får en helt ny maträtt med smält ost på toppen. Detta är orealistiskt gott. Till exempel, till och med har gjort detta med vanlig pasta, då allt detta ätas ganska annorlunda. Du kan också göra något liknande med grönsaker och frukter som ökar styrkan hos män. Alla är väl beskrivna här och anges av författarna till artikeln. Lycka till.

Produkter för styrka

Accelererad rytm av livet, negativa ekologiska förhållanden, regelbundna påfrestningar kan skaka hälsan hos även den starkaste mannen. Biverkningar påverkar styrkan hos företrädare för den starka halvan av mänskligheten. Att undvika problem i den sexuella sfären hjälper till med rätt näring. Användbara produkter för styrka och aktiv livsstil hjälper en man för alltid att glömma problem i den intima sfären, som direkt påverkar fysisk och psykisk hälsa.

Vad är styrka?

Under lång tid värderades mäns styrka för deras förmåga att fortsätta sin ras. Idag har ordet "styrka" en bredare betydelse. Det är viktigt för en modern man att inte bara bli en pappa utan också att tillfredsställa en kvinna sexuellt. I sexologi har god styrka följande egenskaper:

 • förmågan att tillfredsställa en partner och få tillfredsställelse
 • varaktighet av sexuell kontakt
 • utseende på erektil funktion
 • förmåga att ejaculera
 • kvaliteten på spermatozoa.

Vad finns det för att öka styrkan

Att reducera erektilfunktionen skapar inte bara problem i den intima sfären, men gör också ont i mannen. Naturen tog dock hand om detta problem genom att erbjuda användbara livsmedel för att öka männens styrka. Deras lista är omfattande. För att göra det sexuella livet komplett måste du gå in i de dietprodukter som innehåller vitaminerna B, E, A, liksom mineraler som kalcium, magnesium, selen, zink. Med daglig användning ökar produktionen av testosteron, vilket har en positiv effekt på förstärkning av manlig kraft.

Produkter som ökar styrkan

Rätt mat för männs styrka - det är inte nödvändigtvis svårt att laga mat. Stärka libido med vanliga grönsaker och frukter. Glöm inte fördelarna med honungsbina. Daglig användning av det i små mängder, särskilt i kombination med andra produkter, ökar produktionen av hormoner som positivt påverkar potensen. Det är värt att uppmärksamma smaktillsatser. Sexuell aktivitet hos en man kommer att öka, om du matar honom med rätter smakade med kanel, nötkött, kardemumma, ingefära. Låt oss överväga mer i detalj naturliga afrodisiakum, höja människans kraft.

frukt

Om du svarar på frågan, vilka produkter är användbara för manlig styrka, måste du först nämna frukten. För att förhindra sexuell impotens rekommenderas det att äta bananer dagligen, som kallas "frukterna av passion och sensualitet". Ett par gula frukter om dagen hjälper till att återställa kroppens ton, ge upphov till sexuell energi. Bananer kategoriseras som afrodisiakum, vilket ökar styrkan. Dagens dagliga kost bör kompletteras med sådana frukter som:

 • apelsiner, citroner, som främjar produktionen av hormon testosteron;
 • Aprikoser som lätt klarar av minskad libido;
 • avokado, som innehåller folsyra, vilket bidrar till en långvarig erektion.

Mejeriprodukter

Nutritionists rekommenderas att använda sur-mjölkprodukter för att öka potensen. Gräddfil, curdled mjölk, grädde och ost är utmärkta assistenter i kampen mot sexuell dysfunktion hos män. På grund av närvaron av essentiella aminosyror och vitaminer har getmjölk en effekt på manlig libido. Detta verktyg har testats i århundraden. Getmjölk togs före sänggåendet av de egyptiska faraonerna och romerska generalerna. För att förbättra resultatet rekommenderas att du dricker två glas om dagen i ren form.

grönsaker

Stimulera sexuell energi grönsaker som vitlök, morötter, rovor. De främjar blodcirkulationen och föryngrar kroppen. Vitlök fungerar som ett spridande äpple från sagor: det ökar styrkan, stimulerar. Vegetabiliens rika sammansättning innehåller vitaminer D, C, B, eteriska oljor, mikronäringsämnen och omättade fettsyror. För sexuell attraktion måste du inkludera en ny ripa i kosten. Om du kombinerar det med revade färska morötter, så är roten i stånd att rensa människan av sjukdomar i genitourinary systemet på bara en månad för daglig användning.

nötter

Det är känt att naturliga afrodisiakum förstärker och förlänger den sexuella lusten. Dessa inkluderar nötter - de nödvändiga produkterna för att öka styrkan, vilket måste inkluderas i den dagliga menyn för varje man. De kontrollerar kraften i sexuell aktivitet, reglerar mekanismerna för utlösning, erektion, upphetsning. Endast 50 gram nötter om dagen tillåter en man att leva ett fullständigt sexuellt liv. Förbättra sexuell aktivitet:

grönska

Särskilt användbart för att förbättra potensen hos selleri, spenat, koriander och persilja. De är rika på C-vitamin, B1, B2, järn, kalcium, magnesium, fosfor. Persiljan innehåller apigenin, vilket undertrycker verkan av det kvinnliga hormonet östrogen, vilket negativt påverkar styrkan. Selleri är rik på zink och i själva verket är detta viktiga spårämne ansvaret för syntesen av testosteron, som har en positiv inverkan inte bara på erektilen utan även på människornas reproduktiva funktion. Grönska för styrka är bättre att äta rå, eftersom värmebehandlingen minskar mängden näringsämnen.

De bästa produkterna för styrka

Inte mindre viktigt är livsmedelsprodukter för att öka styrkan hos män av animaliskt ursprung. Exceptionellt ger växtmat inte tillräckligt med energi. Fisk- och kötträtter bör också vara i kosten för män. Mättnad av kroppen med näringsämnen bör fördelas på tidpunkten för dagen. Så, för att öka libido till frukost måste du äta matrika med kolhydrater. Till lunch är det bättre att äta proteinmat och till middag - en lätt grönsak. Fullständig näring, som syftar till att förbättra den manliga potensen, är omöjligt utan att inkluderas i kosten av vitamin-mineralkomplex.

I kosten behöver män inte bara vegetabiliska proteiner, men också djur. Kött är en produkt som är huvudelementet som skapar vävnader. Det innehåller mikrodelar som är viktiga för människors hälsa, vitaminer, mineraler (fosfor, kalium, järn, etc.). Det bästa valet kommer att vara fettfattiga sorter: kanin, kyckling. Sådant kött absorberas väl, innehåller en låg nivå av skadligt kolesterol, därför rekommenderas det att användas i många medicinska dieter.

Kammarens mage

I öst ligger kamelens magi 1: a bland produkterna som ökar styrkan. Detta är välförtjänt, eftersom effekten inte är värre än Viagra, medan den inte är skadlig för kroppen. En stark härdande effekt på sexuell funktion tillhandahålls av kamelens mage torkad i ett speciellt recept. För styrka rekommenderas att använda denna produkt omedelbart före samlag. För att direkt öka libido behöver du bara äta 3 gram kamel mage (en bit med en liten ärta).

ostron

Den bästa skaldjur som kan öka libido är ostron. Blötdjur är kända för att stimulera det manliga organet, eftersom de innehåller dopamin i kompositionen - ett ämne som kan öka produktionen av könshormoner. Den mest lämpade för män ostron som fångas på våren. Forskare har bestämt att koncentrationen av zink och aminosyror i mjölk är mycket hög vid denna tid på året, eftersom de multipliceras aktivt.

Vaktelägg

I proteinet av råa ägg innehåller vaktel mycket mer protein än i kyckling, så de är mer användbara för den manliga kroppen. Förekomsten av interferon, som skyddar prostatakörteln från inflammation, ökar sexuell uthållighet och förbättrar sexuell lust. Det är lämpligt att äta råquailägg, eftersom stekt ägg redan är en produkt som har genomgått värmebehandling, förlorade därför en betydande del av dess näringsämnen.

Om du regelbundet dricker bägge testiklar (inom 3-4 månader) kommer orgasmen att bli skarpare och ljusare, vilket minskar tiden för återhämtningsperioden mellan sexuella kontakter. Det bör dock komma ihåg att detta är en allergiframkallande produkt, så du behöver inte missbruka den. För att undvika allergier som rekommenderas från citronjuicedrycker (15 g), vaktelägg (3 st.), Honung (15 g), konjak (20 g) och mineralvatten (100 ml). Denna cocktail är användbar för att dricka potensen 2-3 gånger i veckan i 3 månader.

Produkter för styrka av snabb åtgärd

Att äta skaldjur och havsfisk rekommenderas för en snabb lösning på sexuella problem. Av alla sorter skiljer sig nutritionists:

 1. Makrill. Innehåller lätt smältbart protein. Makrill är koncentrerad jod, magnesium, kalcium, fosfor. Regelbunden införlivande av denna fisk i kosten säkerställer förbättring av erektilfunktionen hos män.
 2. Flundra. Det är känt inte bara för sin fantastiska smak, men också för dess snabba effekt på erektionen. Det mest användbara är en flundraångad. I saltad och torkad form förlorar fisk hälften av dess användbara egenskaper.
 3. Musslor. Liksom ostron är rika på användbar för maktmikroelement. På grund av det höga innehållet av protein och zink, bidrar användningen av mjölkmedel till snabb erektion, vilket förbättrar spermatets kvalitet.

Recept för männs styrka

Den enklaste skålen för att öka styrkan är nötter med honung. Denna kombination av produkter kommer att fungera som en utmärkt efterrätt för varje dag. Daglig användning av nötter med honung efter att ha tagit huvudmaten på en månad kommer att bidra till att lösa problemet med sexuell natur. För tillagning av efterrätt behöver du bara blanda mat i lika delar. En annan användbar maträtt för styrka är ramägg. Detta är den favorit delikatessen hos den manliga befolkningen i Kaukasus. Förbered ägg helt enkelt - stek dem med lök i olivolja i 15 minuter, och delikatessen är klar.

Öka produktionen av testosteron kommer att hjälpa tinktur av ginseng. Förbered det är inte svårt. Mala roten, lägg sedan till vodka eller alkohol (1:20) till den. Lägg sedan blandningen på ett mörkt ställe och låt det brygga i 2 veckor. Efter det är nödvändigt för en månad innan du äter ta 25 droppar infusion. Dryck hjälper inte bara öka antalet spermier, men normaliserar också det psykologiska tillståndet, vilket också är viktigt för människors hälsa.

Vad är det värt att vägra

Ökar styrkan inte bara närvaron i kosten av rätt mat, men också avvisandet av skadliga. Det rekommenderas att inte inkludera menyprodukter som påverkar människors hälsa negativt:

 • fett kött
 • konserverad fisk;
 • smör, margarin;
 • leverpate;
 • feta sorters ost;
 • korvprodukter;
 • rökt produkter;
 • bakverk;
 • söta kolsyrade drycker;
 • snabbmat;
 • koffein;
 • alkohol.

Produkter som omedelbart ökar männs styrka

Manlig styrka är ämnet för många vetenskapliga verk. I dag, för att få ett magiskt piller som kan öka potensen, arbetar specialister på olika områden: urologer, endokrinologer, neurologer och andra. Alla säger direkt att det finns vissa produkter som ökar svettningen hos män direkt. I kosten har moderna män inte rätt mat. De flesta killar håller inte fast vid ett visst system i kosten, använder såser, kryddor, skadliga konserveringsmedel. Allt detta påverkar inte bara den manliga styrkan, utan också kroppen som helhet. Tänk på vilka produkter som ska vara i kosten för varje Kazan.

nötter

Denna produkt är en riktig förråd av vitaminer och mineraler. Den innehåller ett protein av vegetabiliskt ursprung, estrar, fiber.

Män visas sådana typer av nötter:

På grund av den rika kompositionen och ökad mängd aminosyror förbättrar nötter blodcirkulationen, har en positiv effekt på styrkan.

Nötter kan ersättas med svamp och solrosfrön.

Ökad manlig makt kan vara med hjälp av ett gammalt folkrecept. Valnöthack, blanda med honung. Ta kompositionen 20 g en gång om dagen. Det är bäst att göra detta före sänggåendet i 3 timmar.

skaldjur

Skaldjur är en riktig frälsning för killarna som gav upp sina positioner i sängen, och de kan inte överraska sin följeslagare. Den unika karaktären hos skaldjur är att deras sammansättning innehåller mycket jod och lätt smältbara proteiner. Erection är lämplig för kaviar och ostron. Kaviar innehåller mycket folsyra och proteiner.

Att äta kaviar är viktigt inte bara för män, utan för kvinnor som kommer att bli moder.

Östers är rika på hormonet dopamin. Det stimulerar libido. Det finns också zink. Det ökar testosteronnivåerna. Järnens roll är att mätta kroppens vävnader med syre.

Denna produkt är balanserad, innehåller sådana komponenter: protein, fettsyror, vitaminer, mikroelement.

Att äta råägg är förbjudet, eftersom det påverkar deras smältbarhet. Dessutom ökar risken för infektion med mikrober och salmonella som är koncentrerade på skalets yta.

Sammansättningen av ägg innehåller kolesterol. Det är viktigt för den manliga kroppen, eftersom den fungerar som ett byggmaterial för könshormoner. När kolesterolhalten minskar, minskar testosteronhalten. En hög koncentration av kolesterol är farligare. Överskott kolesterolkoncentrat på kärlens väggar. Genom tiden leder detta till ateroskleros och emboli.

Under en lång tid råder en tvist mellan nutritionists om hur daglig sänkning av ägg för män, som har förlorat sin sexuella kraft. Oftast ordnas 1 ägg varje dag eller 2 ägg var 2: e dag.

Det låter inte konstigt, men kött är ett bra sätt att förbättra en mans sexuella aktivitet. Naturligtvis, om du konsumerar det i stora mängder, kommer det att leda till överbelastning av magen. Då kommer blodflödet att gå till matsmältningssystemet, så tills det sexuella förhållandet kommer det inte att komma. Men med måttlig konsumtion av kött ökar styrkan hos en man.

Vill du vara en riktig blomkål? Var noga med att inkludera sådana typer kött i kosten:

Kött av fläsk och ankor används i små kvantiteter. Det är för fet, innehåller mycket kolesterol. Den positiva effekten av kött på maskulin styrka bestäms av hur det kokas. För bättre assimilering av produkten, använd den kokta. Och stekta och röda köttvarianter förstärker situationen. För maximal effektivitet från kött används den i kombination med grönsaker. De innehåller mycket vitaminer och aktiverar könsorganens arbete.

Vitlök och lök

Dessa kryddor aktiverar blodcirkulationen och leder blod till könsorganen. När de används ökar testosteronproduktionen, ökningen ökar. Dessutom lök med vitlök - en utmärkt prostata profylax. Deras komposition är rik på vitaminer och mineraler.

I vitlök är en särskilt viktig komponent för män-selen. Lök och vitlök kan ätas i sallader, när du lagar mat eller äter med andra produkter.

På grund av unika egenskaper hos lök i antiken var det förbjudet att användas i kloster.

Denna produkt är känd för sitt brett utbud av fördelar. Om du använder den i kombination med andra produkter som är användbara för människors hälsa, ökar endast en sådan drogs verkan.

Återställ styrkan och åtgärda det erhållna resultatet om:

 1. Mala löken i en rivare
 2. Lägg till honung till det i ett 1: 1-förhållande
 3. Rör och ta medicinen 30 dagar 2 gånger om dagen för 20 gram

Vid behandling av prostatit, för att öka sexuell styrka, är det nödvändigt att punda lökfrön i pulver och kombinera i lika stora delar med biodlingsprodukten. Ta emot bly på 10 g 3 gånger om dagen.

vindruvor

Denna bär är inte bara läcker, men också otroligt användbar, speciellt för män. Du måste välja röda druvor. Det ökar produktionen av spermier. För många år sedan upptäcktes att resveratrol finns i bärens hud. Detta är den komponent som är ansvarig för aktiviteten hos det födda proteinet.

Det räcker med att använda 10 g av skal för att påverka positivt hela kroppens och könsorganens arbete. Du kan äta druvor i kombination med jordgubbar, granatäpple, banan, klädd med bärsås.

choklad

Denna söta produkt förbättrar stämningen utmärkt. Men det här är inte den enda fördelen med sötma. Choklad har en positiv effekt på processen att producera serotin - ett nöjeshormon. Efter en sådan behandling går en person in i en ljus eufori och ett kärleksstat.

För att öka manlig styrka är det tillräckligt att konsumera 50 g choklad per dag. Att äta choklad är inte nödvändigt för samlag. Du kan fantasera lite. Till exempel, fråga din följeslagare att spela lite och under älsklingens godis matar varandra med chokladgodis. Och du kan hälla chokladet på din flickväns kropp, sedan ömma och passionerat samla den med tungan. Chokladspel är alltid trevligt och spännande.

selleri

Denna produkt var favorit ingrediens i salladen, som var förberedd för Marquis de Pompadour. Och, som du vet, kände denna dam känslan av kärlek. Den är rik på vitamin C, kalium, fosfor och kalcium.

Du kan använda selleri för förebyggande av prostatit. För mat använd växtens löv och rötter. Du kan använda dessa recept:

 1. Ta 150 g krydda, 1 äpple. Mala allt, lägg till kefir, älskling
 2. Ta huvudet av huvudprodukten, äpple, slipa på en stor rivare. Sätt en valnöt, druvor till dem. Alla häll av yoghurt med låg fetthalt
 3. Röda krydda, 1 äpple, 1 tomat. Alla huggbitar, lägg till gröna. Häll sallad med yoghurt med låg fetthalt

pomegranate

Enligt de genomförda studierna konstaterades att med daglig användning av ett granatäpple är det möjligt att öka manlig styrka och förlänga sexuell handling.

Det är inte nödvändigt att äta bär av denna frukt, du kan använda juice. Välj bara en drink i snabbköpet. Det har några användbara vitaminer och vissa konserveringsmedel. Denna granatäpplejuice är bättre att köpa från människor som är engagerade i sin förberedelse eller i en specialaffär. Det är tillräckligt att konsumera det per dag 200-400 g.

kål

Tidigare använde flickor aktivt kål sallad, trodde att detta skulle göra bröstet frodig och stor. Men alla dessa är bara ord, eftersom det i praktiken bevisas att denna metod inte fungerar. Men män kan ta den här folkprodukten i bruk.

Innehåller kål vitaminer, näringsämnen. Åtgärden syftar till ökad produktion av testosteron. Ät 500 g grönsaker varje dag. Det är bättre att kombinera kål i en sallad med andra friska grönsaker.

jordgubbar

Med tanke på produkter för att öka männens styrkan omedelbart är det omöjligt att inte nämna sådana jordgubbar. Förutom en delikat smak och delikat smak innehåller den också mycket zink. Det ökar testosteron. En dag att äta jordgubbar 100-200 g. Bättre lämpad för denna bär, odlad i sin egen trädgård. På vintern kan du frysa jordgubbarna.

Bär jordgubbar - en frekvent egenskap av kärleksspel. Flickor kan visa sin fantasi här. Gör din man till en trevlig överraskning - gips dig själv med grädde och lägg dig på kroppen av de frestande jordgubbarna. Så du diversifierar inte bara ditt sexliv utan förbättrar också din partners uppställning.

OBS! Det är skadligt för styrkan

Med tanke på produkter som har negativ inverkan på männs styrka, får de omedelbart alkohol och anabola under förbudet. Egenskapen för varma drycker är en kortsiktig ökning av styrkan. Genom tiden kommer detta att leda till styrka, även hos unga killar.

Lite nytta för människans kropp ger produkterna snabb matlagning. Dessa inkluderar:

Energidrycker ingår också i förbjudna livsmedel. De leder till en kortsiktig effekt som ökar sexuell kraft. Men på grund av detta ökar belastningen på hjärtat och blodkärlen. Vid långvarig dricks av sådana drycker är det möjligt att utveckla ett hjärtinfarkt eller stroke.

Manlig makt är inte evig. Under påverkan av vissa faktorer är den utmattad. Så det behöver regelbundet fyllas på, med hjälp av användbara produkter för detta. Men kom ihåg att du inte kommer att få en omedelbar effekt. Sådan behandling är lång men effektiv och användbar för hela organismen som helhet.