Huvud
Analyser

Peru Maka: skilsmässa eller inte?

Att behandla impotens är möjligt genom konservativ terapi - detta är ett välkänt vetenskapligt faktum. Många patienter föredrar att använda kosttillskotten på grund av deras låga toxicitet och rimliga priser. Ett populärt kosttillskott från ED är den peruanska vallmo.

Den aktiva komponenten av läkemedlet är ett extrakt från plantornas rhizomer med samma namn. I tillägget finns också zink och andra makronäringsämnen som är nödvändiga för att upprätthålla människors hälsa.

Kan jag köpa peruvianska Mac-tillskott i ett apotek? För idag i stationära kemistaffärer är inte pulvret till salu. Det kan beställas på tillverkarens officiella hemsida (receptet är inte obligatoriskt). Priserna för förpackning varierar från 1000 till 1300 rubel.

Vad är det

Peruvian vallmo (Meyen's bug) är en växt som tillhör kålfamiljen. Den växer på de höga platåerna i Bolivia, i nordvästra Argentina och i hela Peru. Utseendet på Meysens bugg visas i bilden till vänster.

Anläggningen används allmänt inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Det finns en legend att även de forntida indianerna använde roten av den peruanska vallmo för behandling av förkylningar. Anläggningen har varit föremål för många studier. Dess torkade rhizomer användes även i produktionen av sportnäring.

Vi kommer att demontera eponymous bioadditive. Så består den peruanska vallmo av:

 • Zink.
 • Selena.
 • Rizom av Meyens bugg.
 • Maltos, maltodextrin och cellulosa (hjälpämnen).

Zink och selen är makronäringsämnen, som är nödvändiga för normal funktion av prostata och genitourinary system som helhet. Zink är också viktigt för spermatogenes och för syntes av testosteron.

Huvudkomponenten (rotan av vallmo) består av alkaloider och amider av fettsyror. Vilken terapeutisk effekt har den aktiva substansen? Enligt instruktionerna hjälper kosttillskott:

 1. Återställ en erektion. De aktiva ingredienserna förbättrar prostatafunktionen och cirkulationen i det lilla bäckenet och stimulerar även centrala nervsystemet. På grund av detta kommer blodet i penisens cavernösa kroppar bättre. Det rapporteras också att alkaloider förbättrar den avslappnande effekten av kväveoxid. Vad ger det? På grund av denna effekt uppträder gradvis ackumulering av cGMP i cavernösa kroppar, den släta muskelstrukturen är bättre avslappnad och det venösa blodet går in i könsorganet mer aktivt.
 2. Att höja nivån av testosteron och libido.
 3. Förbättra kvaliteten på spermierna. Denna terapeutiska effekt beror på närvaron av zink i bioadditiv.
 4. Öka arbetskapaciteten. De alkaloider och fettsyror som ingår i kosttillskottet fungerar som den mest kraftfulla plantan adaptogener. På grund av stimulering av centrala nervsystemet känner en man en energiöverskott.

Bland annat är Peruvian Poppy perfekt för idrottare, eftersom dess aktiva ingredienser bidrar till ökad hållfasthet.

Instruktioner för användning

I vilka fall är det lämpligt att ta ett kosttillskott? Bruksanvisningen säger att huvudindikationen är erektil dysfunktion. Tillverkaren hävdar att kosttillskott kommer att vara effektiva även om kraften har minskat på grund av organiska störningar.

Bland indikationerna för användning kan identifieras låg libido, en minskad nivå av testosteron i blodet, för tidig utlösning. Läkare säger att att ta ett kosttillskott kommer att vara motiverat under menopausen (androgen paus).

Hur man använder pulver? I användarhandboken sägs att bioadditivet blandas med juice eller renat vatten. Standarddoseringen är 5-15 gram. Ta drogen ska vara en multipel av 1-2 gånger om dagen. Behandlingstiden är 2-4 veckor.

Det är tillåtet att använda Peruvian Poppy för förebyggande ändamål. I detta fall förblir dosen oförändrad. På ett år är det möjligt att genomföra 3-5 förebyggande kurser.

Kontraindikationer och biverkningar

Varje botemedel mot impotens har kontraindikationer för användning.

Den peruanska vallmo, även om den är unik i sin snälla BAD, men också har vissa begränsningar att använda.

Läkare rekommenderar inte att du använder bioadditiver för personer som har en ökad känslighet för de komponenter som utgör den. Till relativa kontraindikationer är det möjligt att bära skarpa patologier av kardiovaskulärt system.

Biverkningar med användning av bioadditiv uppstår inte. Men vid överdosering eller överkänslighet mot aktiva substanser kan komplikationer som sömnlöshet, flatulens, allergiska reaktioner uppträda.

Kvinnor kan ta kosttillskott kan vara, men vi måste komma ihåg att på grund av dess egenskaper kommer det inte att ha någon signifikant effekt på kvinnlig libido.

Funktioner och forskning

I recensionerna kan du ofta se frågan, påverkar alkohol effekten av Peruvian Poppy? På en gång vill jag ange att alkohol har normal kompatibilitet med detta biologiskt aktiva tillsatsmedel.

Etanol har emellertid förmågan att minska den terapeutiska effekten av praktiskt taget alla medel mot impotens - från selektiva PDE-5-hämmare till vegetabiliska tillsatser.

Nu måste vi överväga myten att den peruanska vallmo inte kan tas i ålderdom. Självklart är det inte så. Tvärtom - BAA kommer att vara användbart för patienter i åldern 65 år.

Det bör också noteras att den peruanska Maca kombineras perfekt med andra naturläkemedel och läkemedel av syntetiskt ursprung. Dessutom kan detta läkemedel tas till personer som tar tabletter från högt blodtryck eller hypoglykemiska läkemedel.

Meyenklöver är en växt som har ett helt komplex av terapeutiska effekter. Därför har det varit föremål för många kliniska studier. Varje terapeutisk effekt ansågs separat av forskare. För större tydlighet kommer vi att demonstrera studierna i tabellen.

Peruanska vallmo för män

Maca peruanska - en växt som har egenskaper avrodisiakum, är mycket känd för män som vill stärka sin styrka. Den växer på bergsplatåer, i en höjd av mer än fyra tusen meter över havet - det är inte lätt att få det.

Allmän information

Knölar är oftast gula, men det finns andra nyanser.

De viktigaste aktiva komponenterna i växten är amider av fettsyror, det är de som ökar potensen. Och även alkaloider som stöder resultatet.

Maki Tubers kan användas i rå, kokt eller torkad form. När man använder mjölk från en växt, göras potatismos. I den torkade formen av knölarna kvarstår i många år. Tidigare var odlingen av roten mycket populär, men nu har den blivit mycket sällsynt, kanske för att det är ganska obehagligt yrke.

I samband med de användbara egenskaperna hos växter för sexuell funktion uppstår frågan ofta: Peruvian Maca - skilsmässa eller inte?

Det anses vara ett effektivt sätt, och finns det en möjlighet att köpa inte en falsk? Många män tar växten utan tillstånd av läkare och lämnar positiv feedback. För många som har några problem med styrka är Peruvian Poppy som guld.

Det är amider av fettsyror som finns i växten som påverkar männs sexuella funktion.

I alla fall bearbetas frukterna. Växten kan också användas i form av pulver och koncentrat.

Indier använde först roten. Hon främjade utseendet av en långvarig erektion och därigenom ökade samlagets varaktighet. Även indianerna använde denna rotgrödor för att öka deras uthållighet i strid. En mycket senare studie av effekten på hankroppen, och det är bevisat att det verkligen ökar libido och förbättrar styrkan.

Många betraktar upptäckten av Maki som ett arv från de gamla antikviteterna, och först efter dem användes växten av indianerna.

Effekten av växter på hankroppen

För någon person är hälsotillståndet viktigt. Och för män, desto viktigare är dess konsekvens i sexuella relationer. Om det finns problem med erektion finns det andra svårigheter i mentala tillstånd och självförtroende försvinner. Och oftast känner man sig bara generad för att vända sig till specialister, de tror att detta ytterligare försämrar värdigheten.

Det har visat sig att många faktorer påverkar tillståndets tillstånd, till exempel stress, prostatit, könsorganens sjukdomar och många andra.
Experter är säkra på att Maca ger en lång erektion, minskar risken för infertilitet, lindrar tidig utlösning respektive förlänger samlaget. Och många recensioner av nöjda män talar om läkemedlets effektivitet, men om de skriver sanningen eller inte, kan du ta reda på det bara genom att ta en chans.

Många män noterade förbättringar om ett par veckors upptagande. Kanske var det en självhypnos, men förändringarna märktes av specialister, under övervakning av vilka patienter som tog denna rot.

Många läkare hävdar att växten hjälper till med sjukdomar i det endokrina systemet, vars sjukdom kan leda till en minskning av en sexuell aktivitet hos en man och minskar också risken för sjukdom med onkologiska sjukdomar. Dess komponenter är tillräckligt starka för att klara många sjukdomar.


Forskare hävdar att BADOM kan behandla genitourinary systemet, prostatakörteln, infertilitet, artrit och till och med en infektion i luftvägarna. Det här låter överraskande, men de som tog det faktiskt upplevde förbättringar.

Kan också bota infertilitet, liksom öka antalet aktiva spermatozoa flera gånger, förbättra den hormonella bakgrunden. Om regelbundet, i trettio dagar, ta preporat ökar fysisk uthållighet.

instruktion

Innan du köper en växt måste du veta hur du tar det rätt för att uppnå önskat resultat. Om du inte överensstämmer med dosen kan effekten vara helt annorlunda än väntat.

För att använda det är det nödvändigt att späda pulvret i stillvatten inte högre än rumstemperatur, inte högre än fyrtiofem grader, annars kommer alla egenskaper helt enkelt att försvinna. Du kan ta både före och efter att ha ätit, men under de första dagarna är det bäst att dricka blandningen femton eller tjugo minuter före samlag. Ät inte på tom mage och några timmar före sänggåendet.

Kursen ska vara minst två veckor och innan problemen i reproduktionssystemet försvinna helt. Allt beror på manliga kroppens individuella egenskaper.

Läkare uppmanas starkt i slutet av varje vecka att ta en paus en dag. Du kan inte dricka alkohol om du tar drogen. Dosäker för hälsa är cirka fem gram per dag.

Tre teskedar om dagen är den maximala dosen för att ta, men börja med en mindre och lägg försiktigt mängden pulver.

Pulvret kan spädas i någon dryck som inte innehåller koffein.

Om du använder produkten enligt anvisningarna kan du undvika biverkningar som kan påverka kroppen. Vittnesbörden indikerar att det är möjligt att störa Mac i mat.

Anläggningen är inte beroendeframkallande även vid långvarig inträde. Det kan tas av både man och kvinna, men personer under flertalet år får inte använda läkemedlet av säkerhetsskäl.

Biverkningar

Pulver anses vara en naturlig produkt, men det är värt att överväga den individuella intoleransen hos komponenterna. Var noga med att läsa instruktionerna, som beskriver dosen, och rådgöra med en specialist, för om det är fel att acceptera det, kan det finnas vissa negativa symtom, såsom smärta i huvudet, halsbränna, hudutslag akne, matsmältningsbesvär, dålig sömn, ökad hjärtfrekvens, men i princip med rätt mottagning, inget problem.

Kontraindikationer för användning

Med tanke på de recensioner av denna kund och reglerna för tillämpningen av denna naturprodukt, det finns inga kontraindikationer för att ha identifierats, kan det säkert konsumeras för män som har problem eller de som vill förbättra kvaliteten och varaktigheten av samlag.
Ta inte drogen endast till gravida kvinnor, oavsett period och ammande mödrar. Detta kan skada barnet.

Hur Mac fungerar

Växten påverkar inte någon kroppsfunktion, den påverkar dess allmänna tillstånd. Att ta drogen reducerar nervositet och ökar trycket, och förbättrar även styrkan, vilket är viktigt för någon man.
Den innehåller mycket vitaminer, mineraler, alkaloider och amider av fettsyror. Detta bidrar till att eliminera erektil dysfunktion i hankroppen. Även innehållet i testosteron stiger och, viktigast, återställs styrkan.
Det är denna komposition som hjälper till att återuppliva manlig libido även från början. Det förbättrar spermiernas status och ökar också spermatozoas rörlighet.

Det är detta som kan hjälpa till att lösa infertilitetsproblem i många familjer.
Detta verktyg bidrar till att öka uthålligheten hos män i kön och ökar den sexuella lusten för en partner avsevärt. Läkemedlet absorberas väl i kroppen.

Läs recensioner på olika platser, det är värt att överväga att de flesta av dem kanske inte är sanna. Det är upp till dig att bestämma: skilsmässa eller sanningen, men det är värt ett försök. Utan detta är det omöjligt att göra några slutliga slutsatser, men ingen skada i den naturliga produkten kommer att medföra någon.

Hur skiljer man en falsk?

Allt oftare finns webbplatser som erbjuder naturmedicin för män hälsa, men bör inte lura oss själva, eftersom många av dem är Basswood och frågar en massa pengar för ett litet antal växter och därmed ersätta den med vanligt socker.

Denna peruanska Maca ger verkligen styrka, förbättrar humör, ger självförtroende, ökar manlig libido, stärker den sexuella lusten och, i slutändan, ökar till och med tiden för samlag om en kort tid.

Maca är inte bättre än Viagra, det ökar inte penis, förlänger inte samlaget länge och ger ingen känsla under utlösningen.

Detta pulver är inte ett läkemedel och i synnerhet inte ett biologiskt aktivt tillsatsmedel, det är en rotväxt, som innehåller ett stort antal näringsämnen. Tool hjälper verkligen att klara av vissa problem med män hälsa, utan för alla hans positiva svar och åtgärder inte kan betraktas som en rotfrukt botemedel mot alla krämpor Män: sjuttio år, han naturligtvis inte kommer att återvända är sexuell lust, som i tjugofem.

Pulver typ

Det aktuella pulvret har en mycket ljus och mättad lukt. Utåt är det mer spröd än vanligt mjöl. I grunden beror dess färg på typen av knölar. Oftast är det ljusgult eller omvänd, ljusgult. Rötter kan vara vilken som helst färg, så betraktas inte som en falsk, till exempel grön eller orange.

Pulver av svart vallmo inte i Peru kan inte köpas, eftersom det är en mycket sällsynt art, och det är bara femton procent av den totala skördade gröda.

De flesta män chaser möjligheten att förbättra sina sexuella egenskaper och faller ofta för stimuleringsmedel. När man väljer ett botemedel bör man lyssna på läkares uppfattning.

Så för att inte bli lurad när du köper via Internet är det värt att komma ihåg några enkla regler:

 1. Du kan inte köpa pulver på de platser där det inte finns någon telefon.
 2. Köp inte på reklam, där de lovar att bli en man med en styrka upp till nittio år.
 3. Du kan inte tro på bilderna och köpa på webbplatser där det bara finns en sida.

Var noga med att be att skicka dokument till pulvret. Köp inte varorna, om de inte ger tid för eftertanke, men gör omedelbart en order. Det är också inte rekommenderat att lita på webbplatser där strikt positiva svar publiceras eller är frånvarande alls.

Inga mänstidningar har någonsin annonserat pengar för styrka, så om du är inbjuden att hitta positiva recensioner i kända herrtidskrifter kan du lämna webbplatsen.

Det är nödvändigt att konsultera en specialist som kommer att berätta för dig om du behöver ta detta pulver eller inte. Läs även noggrant och studera bruksanvisningen och kontraindikationerna innan du börjar behandla.

Instruktioner för användning av peruanska vallmor för män och kvinnor - hela sanningen om pulver, indikationer och pris

Få information om det mirakulösa pulvret från växtens rot, ta reda på att peruanska Maca är en skilsmässa eller inte, män och kvinnor vill försöka använda kosttillskott på deras erfarenhet. På internet finns det olika åsikter om läkemedlets effekt, men det är möjligt att dra en slutsats om effektiviteten först efter användningen. Läkare rekommenderar att läsa noggrant listan över kontraindikationer och biverkningar.

Vad är Peruvian vallmo

Växten, populärt känd som Peruvian Maca, har det vetenskapliga namnet Mejen's Clover, eller Lepidium meyenii. Den hör till kålfamiljen, den är gul eller svart. Den första som lär sig om läkningsproblemen lärdes av de gamla incaserna, med hjälp av rotgrödor för utfodring av husdjur. Efter att ha tillsatt maca-maca till kosten ökade fertilityen hos nötkreatur. Sedan dess började Klopovnik kallas Inca guld och uppväxt på plantager i bergen.

Nu växer den peruanska vallmo på territoriet Bolivia, Peru, Argentina. För att förbereda läkemedlet används en rot, liknande en liten näbb eller sockerbetor. Man tror att tack vare vitaminer och andra komponenter, fördelen växt kroppen:

 • förbättrar ämnesomsättningen
 • ökar immuniteten
 • lindrar migrän
 • främjar produktionen av könshormoner;
 • kämpar med stress
 • minskar sannolikheten för depression och stress;
 • bidrar till att öka effektiviteten
 • stärker väggarna i blodkärlen och artärerna;
 • lämplig för förebyggande av onkologi.

Peruanska vallmo för män

Enligt läkare kan växten fungera som en afrodisiakum - ett ämne som ökar sexuell lust. Peruvian Macu för män används som tillsats till mat. Läkemedlet hjälper till att eliminera problemen:

 • manlig infertilitet
 • en brist på testosteron
 • erektil dysfunktion
 • kränkningar av blodcirkulationen i bäcken och prostata;
 • för tidig utlösning;
 • ett kort samlag

Vid användning av läkemedlet löses svårigheter med styrka inom 5-7 dagar, rörligheten för spermatozoa ökar. Men innan du börjar ta det är nödvändigt att undersöka och ta reda på orsaken till sjukdomen, är det ofta förknippad med ett fel i hjärtat och blodkärlens arbete. Om dysfunktionen är tillfällig, kommer läkemedlet från Peruvian Maki snabbt att bli av med problemet.

Peruvian Poppy för kvinnor

Applicera läkemedlet på grundval av Peruvian Maki för kvinnor. Det bidrar till att förbättra fertiliteten, föreställa sig och uthärda ett friskt barn. I rotskörden är ämnen som liknar kvinnliga könshormoner. Dessutom har han andra positiva egenskaper:

 • minskar vikten;
 • rensar tarmarnas tarmar;
 • gör huden och håret vackert;
 • eliminerar smärtsamma känslor före menstruation
 • kämpar med osteoporos
 • förhindrar humörsvängningar;
 • fungerar som en antioxidant, föryngrar kroppen.

Högfiberhalten i Peruvian Mack bidrar till normaliseringen av alla processer som är förknippade med matsmältningen. Som ett resultat ökar metabolismen och hudförhållandena förbättras, övergår allergi. Läkemedlet från roten underlättar tillståndet för en kvinna under klimakteriet, efter uppkomsten av klimakteriet, levererar kroppen med de nödvändiga hormonerna på växtbasen.

Peruanska vallmopulver

Efter torkning tillsammans med fröna, förpackas växten, exporteras till andra länder i världen, där slutförloppet av bearbetning sker. Torkade rotgrödor grundas på en konsistens av ett pulver och gör en beredning av peruanska maca. Produkten kännetecknas av ett likformigt tillstånd, en ljusgul nyans i bilden. Människor som har provat klöverens rot, tror att de mest liknar mjölkpulver med mjölkad smak.

Peru Maka - officiell hemsida

Läkemedlet baserat på rotgrönsaker är populärt, men det finns en chans istället för ett verkligt tillsatsmedel för att få en substandard förfalskning. Tillverkaren av Peruvian Maki rekommenderar att köpa produkten på platsen, där chefen kommer att ge garantier för äktheten av varorna och hålla ett fullständigt samråd. Många onlinetjänster har en sida med recensioner som kunderna lämnar.

Efter att ha studerat det här avsnittet kan du avsluta om webbplatsens arbete. Tillverkaren säljer inte ett sådant läkemedel som peruanska Maca, på apotek. Men på många resurser som erbjuder läkemedel är det möjligt att göra en order som kommer att levereras till postkontoret. Innan du köper rekommenderas det att studera de viktigaste kontraindikationerna, vilket kan bli ett hinder för konsumtion.

Hur man beställer peruansk Macu

Efter bekantskap med användbara egenskaper och särdrag hos applikationen är det möjligt att beställa Peruvian Maku, med hjälp av referensens speciella form på en webbplats. Du bör välja ett onlineapotek där du har möjlighet i en onlinechatt eller via telefon för att samråda med webbplatschefen och diskutera detaljerna i ordern. Det är nödvändigt att klargöra produktens hållbarhet, antal paket per 1-sats, fraktkostnad.

Instruktioner för användning av peruanska vallmo

Läkemedlet åtföljs av instruktioner för användningen av peruanska vallmo, som beskriver användningsmetoden och den exakta dosen. Det biologiska tillsatsen från naturliga ingredienser har ingen kontraindikationer, men den kan inte användas:

 • barn under 18 år
 • patienter med nedsatt njurfunktion
 • gravida och ammande kvinnor
 • personer med allergisk reaktion på beståndsdelar;
 • patienter med högt blodtryck.

Tillverkaren hävdar att om instruktionerna följs på rätt sätt, uppstår inte biverkningar. Om patienten har överskridit den dagliga normen kan detta orsaka överdosering och orsaka skada. Det verkar som:

 • illamående;
 • smärta i buken
 • halsbränna;
 • yrsel;
 • utslag och klåda på huden
 • flytande avföring;
 • ökning av trycket;
 • uppblåsthet;
 • takykardi.

struktur

För att motbevisa myterna om de mirakulösa egenskaperna hos växten eller för att bekräfta dem, utförde forskarna flera experiment, och studerade i detalj den kemiska sammansättningen av den peruanska makan. Det är konstaterat att det innehåller:

Dessutom har växten funnit användbara ämnen:

 • aminosyror;
 • alkaloid;
 • kristallin cellulosa;
 • palmitinsyra, linolsyra, oljesyrafettsyror;
 • vitaminer - C, E, grupp B;
 • maltos;
 • maltodextrin;
 • mineraliska element - zink, selen, järn, kalcium.

När du tar peruvian vallmo varje dag, levereras kroppen med dessa ämnen i önskad dos. Efter en fullständig undersökning av komponenter, drogs slutsatsen att de faktiskt har en positiv effekt på den mänskliga fortplantningssystemet, öka libido och förbättra blodcirkulationen i bäcken fartyg återställa styrkan och helande manlig och kvinnlig infertilitet.

Hur man tar

Innan du tar Maku Peruvian i pulver ska du noggrant läsa annotationen. I jämförelse med råroten har den en högre koncentration. Börja mottagning från små doser - 1 tesked / dag. Metod för applicering av peruanska vallmo:

 1. Pulver läggs till drycker eller mat.
 2. Det får inte blandas med varm mat, annars kommer användbara egenskaper att gå vilse.
 3. Medel i form av kapslar tas för 1-2 kapslar per dag.
 4. Den dagliga dosen får inte överstiga 10-15 g per dag.
 5. De tar komplexet i 6-7 dagar och gör sedan en 10-dagars paus.

Analoger av Peruvian Poppy

Medel som liknar komposition eller i praktiken är analoger från peruanska makan. Deras kostnad är något dyrare än den ursprungliga tillsatsen. Dessa läkemedel innehåller ginseng eller fenegreek. Dessa inkluderar:

 • Tongkat ali platinum;
 • Maktens kraft
 • Cialis;
 • Lovelace Fort.

Recensioner av läkare om Peruvian Macau

Läkare hänvisar inte droger från denna växt till en grupp läkemedel, och tror att rotgrödor inte kan bli botemedel mot allvarliga sjukdomar. Verkliga läkares recensioner av Peruvian Mack gör det klart att experter rekommenderar det endast som ett biologiskt aktivt tillsats, vilket är bra i kombination med andra droger. Enligt deras uppfattning är det nödvändigt att grundligt undersökas och inte engagera sig i självmedicinering för att bota infertilitet och problem med styrka.

Negativa recensioner om peruanska Mack

Åsikter om drogen är motsägelsefulla, det är svårt att avgöra om produkten är effektiv på grundval av växten. På internet finns det många negativa recensioner om Peruvian Mack. Skriv köparna, missnöjda med mottagningens förväntade effekt. Enligt deras uppfattning ger mattillskottet baserat på Maki inte det önskade resultatet och det här är allt en hoax. Det finns en möjlighet att de blev offer för bedrägerier som säljer förfalskningar. Producenter rekommenderar att du väljer ett apotek för att köpa uppmärksamhet på varaktigheten av arbetet och tillgången på dokument från chefer om läkemedlets autenticitet.

Pris för peruanska Macu

I Moskva och närliggande städer varierar priset för Peruvian Macu från 990 till 3700 rubel. Denna skillnad förklaras av det faktum att tillverkare använder olika volymer förpackning och frisättningsform. Peruvian vallmo säljs i förpackningar om 100, 250, 500 g, i kapslar om 30, 60, 120 stycken, i form av ett vätskextrakt av 100, 150 ml. I vissa butiker finns det regelbundna kampanjer som låter dig köpa en produkt till rabatterat pris med 50% rabatt. Om tillsatsen kostar mindre än 900 rubel är det en billig förfalskning.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Peruvian Maca - skilsmässa eller inte: Verkliga testimonials

Peruvian Maca är ett pulver av torkade rötter av vallmo, som är födelseplatsen för det latinamerikanska landet Peru. Den kemiska sammansättningen av denna unika växt innehåller cirka 23 essentiella aminosyror, naturliga steroider, mikroelement (magnesium, selen, zink, jod, järn, etc.), protein och kolhydrater. Dessutom, Peruvian växten själv anses vara en kraftfull afrodisiakum och har alla dess inneboende egenskaper.

Läkemedlet ökar inte bara manlig och kvinnlig libido, men också bidrar till

 • längre samlagstid;
 • framväxten av en permanent erektion;
 • aktivering av erogen känslighet;
 • öka kvantiteten och kvaliteten på spermatozoa;
 • en smärtfri period under kritiska dagar i en kvinna;
 • hormonell normalisering med klimakteriet.

Verkliga negativa recensioner om Peruvian Mack

På vår hemsida erbjuder vi att prata med dem som köpte Peruvian Macu. Lämna dina kommentarer och åsikter så att andra besökare lär dig sanningen och inte upprepa dina misstag.

Dmitry

Jag drack botemedlet precis enligt anvisningarna (min fru kommer inte att låta mig ljuga), men förutom, förlåt, diarré och gaser fick ingenting. Så är det fråga om varför jag betalade sådana dowries när jag aldrig lider av förstoppning. Och i allmänhet tog jag det till andra ändamål, och inte för gholimy biverkningar! Den peruanska vallmo är en hoax! Bättre en pannkaka, Viagra köpte och helvete med det som är skadligt.

Eugene

Min man drack denna mugg en halv månad. Han dricka inte mer, som de rekommenderar i hans "instruktioner"! Inga resultat! Jag förstår inte var regeringen ser - människor blir skamlöst lurade, som om vi bor i Papuanrepubliken! Jag skriver nu överallt aktivt sanningen, i alla forum, att PERUAN MAKA är en skilsmässa, köp inte den!

Gennady I.

Mycket besviken över den här produkten. Jag såg, läsa komenty, ja, jag köpte den på första sidan jag kom över. Jag behövde förbereda mig för ett viktigt möte, och det var nödvändigt att vara så vanären... Hittills skäms jag till att komma ihåg. Okej, kvinnan blev smart och denna incident påverkade inte våra ytterligare relationer. Så, de som inte vill komma in i min situation, ett råd - köp inte det här verktyget, allt det bra de skriver om det - bullshit!

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Peruvian Poppy deceit? Recensioner, apotek, priser

Våra besökare gör många förfrågningar om rättsmedel baserat på Peruanska vallmo, en exotisk utländsk rot, som (enligt annonsörer) har fantastiska egenskaper för att korrigera människors hälsoproblem. Produkter från den peruanska vallmo är i bästa fall bioadditiva och säljs exklusivt på Internet, så kliniska bevis på deras effektivitet är inte och kan inte vara. I det här fallet kombinerar handlare två marknadsföringstekniker, som med frivilligt puckas av köpare: Produkten från en exotisk växt är intressant och den "naturliga" helande kraften måste lita på. Sådana läkemedel är vanligtvis inte relaterade till allvarlig medicin och utfärdas som ett sätt att snabbt tjäna säljare och förmedlare i CPA-nätverk. Med detta handelssystem, bedrägeri, skilsmässa och försäljning av förfalskningar är blomstrande.

Vi svarar på de vanligaste frågorna som ställs på forum, sociala nätverk och genom sökmotorerna:

Vad är Peruvian Maca?

Låt oss ta upp denna fråga till Wikipedia och läs det -

Peruvian Maca, eller Mejen's Clover (Latin Lepidium meyenii) - en art av växter från släktet Kloopovnik av kålfamiljen. Den växer på de höga platåerna i Bolivia, Peru och nordvästra Argentina i en höjd av 3.500-4.450 meter över havet. Det används som en livsmedelsprodukt, har afrodisiakala egenskaper.

Den lokala befolkningen använder Mac för att göra potatismos (lägger till mjölk), kockar och torkar den. Växten innehåller amider av fettsyror, den så kallade makamidy. Det är på grund av dem att Mack krediteras med helande egenskaper, men ingen allvarlig vetenskaplig forskning har gjorts om detta ämne. För närvarande i Peru är denna växt nästan inte odlad, så det är inte klart var tillverkarna tar utgångspunkt för sina produkter och om det finns en riktig peruansk vallmo i sammansättningen av pulver som distribueras via Internet.

Är det en medicin eller ett kosttillskott?

En mängd olika infusioner och pulver från peruanska vallmor på den ryska marknaden finns flera dussin. Om vi ​​vänder oss till de statliga registren för registrering av läkemedel och bioadditiva, hittar vi inga registrerade medel där plantan "Peruvian Poppy" nämns. Vad säljer vi så aktivt? Vanligen är "onlinemedicin" i deras dokumentation begränsat till att få ett dokument för mat eller dryck och med det komma in på marknaden. Ibland anges detta på förpackningen av "medicin" eller i anteckningen till den, men det rapporteras aldrig i reklam.

Vad kostar Peruvian vallmo, kan jag köpa det på ett apotek?

Det viktigaste sättet att sälja produkter från peruansk vallmo säljer enkeltsidor, där allt kostar 990 rubel. Det finns produkter från Maki och i små nätbutiker som säljer eko- och biovaror där priserna varierar från 600 till flera tusen rubel. I stationära apotek för att hitta den peruanska vallmo är nästan omöjligt. Rekommenderar starkt inte att köpa detta eller något annat läkemedel på en sida. Procenten av bedrägeri där är mycket hög.

Recensioner av köpare, läkare, specialister

Specificitet av försäljningen via Internet innebär massannonsering, tilldelning av fantastiska egenskaper till produkten, falska och anpassade recensioner från köpare och till och med läkare. Verkliga läkare kommer naturligtvis inte att marknadsföra oregistrerade "läkemedel", men för att hitta sanningsenlig information och reell verklig feedback om sådana produkter är svårt, ibland är de inte alls. Vi rekommenderar att du läser material och recensioner om peruansk vallmo i materialet vegameal.com, samt att lämna dina kritiska recensioner på vår hemsida. Låt oss se till att det finns mer sanningsenlig information, och otroliga köpare är mindre.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Användningen av peruanska maki för män: är detta en skilsmässa (läkares recensioner och priser)

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(54 röster, snitt: 3,2 av 5)

Svart peruansk vallmo (lepidium meyenii eller svart maca) är en medicinsk växt som växer endast i Sydamerika på Andes sluttningar. Pulver från vallmoens rot bidrar till att öka mental och fysisk aktivitet. Används också för att förbättra manlig styrka. I denna artikel kommer vi att analysera i detalj anläggningens egenskaper, ta reda på vad användningen och skadan är.

Varför styrkan förbättras

Vissa konsumentrecensioner innehåller information om att mottagningen av vallmor förbättrar kraften endast på grund av självhypnos av män ("placebo-effekt"). Faktum är att en doktor, efter att ha analyserat växtens kemiska sammansättning, kommer att säga att vallmo har en verklig effekt på en människas genitourinary system:

 • Roten till den peruanska maki har en uttalad toning effekt. Även med ett enda intag av drogen ökar arbetskapaciteten avsevärt. Ökad aktivitet gör en man mer anpassad till kön. Genom att minska trötthet reduceras en eldfast sexuell avbrott betydligt (det är beredskapen att begå en upprepad sexuell handling).
 • Maca förbättrar bildandet av enzymer som normaliserar stressinducerad biokemisk störning. Det hjälper till att klara erektila misslyckanden, orsakad av överdriven spänning, depression, osäkerhet.
 • När du tar emot pulver från peruanska vallmor, ökar blodflödet, bättre absorption av syre genom vävnaderna i inre organ. Eftersom sexuella organ får mer blod ökar sexuell upphetsning, blir erektionen starkare än vanligt.

Viktigt: Växten Lepidium Meyenii är inte ett hormonellt läkemedel. Det kan inte dramatiskt öka blodtrycket, så det kan användas av personer med kronisk hypertoni eller hjärt-kärlsjukdomar. Därför rekommenderas att män som inte kan ta Viagra eller andra syntetiska stimulanser av hälsoskäl ersätter artificiella piller med säkra preparat med peruanska vallmo.

Vad gör växten användbar

Svart vallmo (det är peruanska ginseng eller sydamerikanska bug Meyen) har många användbara egenskaper. Alla delar av växten är värdefulla. I växtens rötter finns många vitaminer, mineraler, proteiner, kolhydrater, stärkelse - detta gör knölarna till ett utmärkt tillsatsmedel för mat, så att du kan observera det dagliga kravet på de listade elementen. Blad av peruanska vallmor för kvinnor är användbara genom att de innehåller steroidala glykosider, de är förstärkare av kvinnlig libido. För män är de mest värdefulla rötterna - pulvret av dem är ett säkert och effektivt sätt för styrka.

I rötterna av peruanska vallmor innehåller följande mikro- och makroelement:

 • Amider av fettsyror.
 • Amidazolalkaloider.
 • Tiocyanater och glukosinolater.
 • Trigonellin och ginsenosides.
 • Flavonoider.
 • B-vitaminer (speciellt mycket B2, B6, B12), vitamin C.
 • Kalcium, järn, jod, magnesium, zink, selen och ett dussin andra mineraler.

Eventuell återkoppling från läkare kommer att bekräfta: de listade ingredienserna från peruansk vallmo är nödvändiga för normal funktion av genitourinary system för män. De hjälper till att behandla inflammatoriska och smittsamma sjukdomar, normalisera erektil funktionalitet, återvändande reproduktionskapacitet.

Positiva recensioner av peruanska vallmo ägnas inte bara till dess effekt på styrka. Män bör uppmärksamma detta läkemedel också på grund av följande egenskaper:

 • Peruvian vallmo för män kommer att vara användbar genom att det förbättrar testikelns tillstånd och försörjer dem med nödvändiga näringsämnen. Som ett resultat börjar denna kropp att fungera korrekt, för att intensivt producera spermier. Detta ökar avsevärt kvinnornas reproduktiva förmåga.
 • Mottagandet av peruanska vallmo rekommenderas för dem som har en genetisk predisposition till sjukdomar i reproduktionssystemet (till exempel rör sig lite, lever i en region med dålig ekologi, är föremål för en ärftlig faktor). På grund av aminosyror, glykosinolater och tiocyanater bidrar läkemedlet till att eliminera karcinogener från kroppen, förbättrar metaboliska processer i vävnader, ökar immunförsvaret. Detta minskar risken för inflammatoriska och infektionssjukdomar (inklusive prostatit).

Hur man tar

Förberedelser med den sydamerikanska vallmoen säljs i olika former, men enligt köpare är pulvret mer bekvämt och fördelaktigt än tabletter eller kapslar:

 • Pulver av peruanska vallmo är billigare, eftersom priset inte omfattar bearbetning av råvaror.
 • I form av ett pulver är läkemedlet bekvämare att ta eftersom man lätt kan mäta rätt dos.

Appliceringsmetod för pulver med vallmofrön: Den önskade mängden extrakt späds ut i 1 glas varmvätska. Dagskursen kan delas in i 2-3 mottagningar - en sådan bråkdelning påverkar inte läkemedlets effektivitet.

Instruktioner för användning av peruanska vallmor involverar kursen användning av drogen. Den normala dagliga dosen för behandling av sjukdomar och sexuella dysfunktioner är 1200 mg. De första två dagarna rekommenderar vi att du tar den peruanska vallmoen i mindre mängd för att se till att det inte finns någon allergi. Då kan du börja dricka den rekommenderade dosen på 1200 mg. Med förebyggande administrering av läkemedlet kan dosen minskas till 500 mg.

Vi uppmärksammar det faktum att från en enda mottagning av ett botemedel kan man bara öka den fysiska och mentala tonen kort. För att uppnå en beständig förbättring av styrkan bör den peruanska vallmo användas i 2-3 veckor, ta sedan en paus och upprepa kursen. Detta ger dig rätt mängd näringsämnen för din hälsa.

När du köper kapslar eller tabletter med vallmofrön, läs instruktionerna noggrant. Denna form av läkemedlet kan ha sina egna applikationsfunktioner och ha ytterligare komponenter i dess komposition. Till exempel, på försäljning kan du hitta en sådan förberedelse som fenugreek extrakt och peruanska vallmo. Det borde vara berusat 2 kapslar per dag. Varaktigheten av administrering liknar pulvret. Ett komplex av extrakt av fenugreek och peruanska vallmo bör druckas i minst 3 veckor.

Hur man beställer, hur mycket kostar det?

I vanliga stadsaffärer säljs inte vallmoxtrakt. Om du träffar peruansk vallmo i apotek eller på kioskerna, vet du att det här är en skilsmässa - sanningen är att läkemedlet bara distribueras via tillverkarens eller dess representanters officiella webbplatser.

De officiella webbplatserna beskriver läkemedlets egenskaper, du kan ladda ner hela bruksanvisningen, se alla certifikat för kvalitet och säkerhet. Leverans sker genom kurirservice eller via postkontoret.

Verklig återkoppling på drogen är mestadels positiv. Det vanligaste kravet på läkemedlet Maca Peruvian "Incas guld" eller till andra agenter med denna växt är priset. I genomsnitt kostar narkotika med en medicinsk växt 990 rubel. Men ett sådant pris är ganska adekvat, med tanke på hur läkemedlet produceras och produceras.

Växten växer i en avlägsen region (på Andes sluttningar i Sydamerika), i en höjd av 3 800 till 4 800 meter över havet. För råvaror är endast rötterna för de peruanska vallmorna, som bryts för hand, lämpliga. Torkningskomponenter tar cirka 2 månader (förbered materialet även utan användning av teknik).

Med tanke på det manuella arbetet med att förbereda pulvret och det långa avståndet som vallmo övervinner till vårt land, kan priset på peruansk vallmo inte vara för lågt. 990 rubel är den optimala kostnaden, med hänsyn till alla initialkostnader. En lägre kostnad kommer säkert att indikera ett bedrägeri - en förfalskning, som inte har något att göra med denna peruanska vallmo.

Låt oss sammanfatta. Pulver från rötterna av peruanska vallmor är ett effektivt naturmedel för män. Det är viktigt att dricka drogen strikt i den dos som anges i instruktionerna och för en viss kurs. Detta kommer att uppnå en varaktig effekt: libido, erektion och uthållighet ökar, och resultatet kommer att stanna flera månader efter kursens slut, då kan mottagningen upprepas.

Vladimir, 37 år gammal:

Jag är ganska aktiv, jag går till gymmet varje dag. Maku började dricka för sportändamål - för att öka uthålligheten. Jag gillar det mer än vanligt ginseng eller eleutherococcus. Jag märkte en bra bonus - en starkare erektion. Immuniteten blev ännu bättre.

Jag hade en oligospermi. Beslutade det första året att göra utan allvarliga piller, försök att fixa situationen med örtberedningar. Jag köpte pulver från vallmo. Efter 6 månader blev fruen gravid. Har överlämnat spermogrammu - oligospermia var inte längre.

Podkopaev AG, en andrologist:

Detta pulver skadar inte kroppen helt. Drogen har inga kontraindikationer och biverkningar. Det kan vara allergiskt mot pulver, men i själva verket är intolerans sällsynt. Jag rekommenderar att män lägger till behandling för andra droger med oligospermi, funktionella sexuella störningar, psykogen sexuell dysfunktion, de första stadierna av prostatit. Jag rekommenderar att du beställer på den officiella hemsidan, det skulle inte falla för en falsk.