Huvud
Massage

Permixon - den officiella bruksanvisningen

Registreringsnummer: P N012687 / 02-300707

Handelsnamn: PERMIXON

International Nonproprietary Name (INN):

Doseringsform: belagda tabletter; kapslar

struktur:
1 tablett innehåller:
Aktiv substans: Serenoa krypande frukt extrakt lipidosterol - Serenoa repens - (LSESR) - 80 mg.
hjälpämnen: Magnesiumkarbonat, kolloidal kremnozem, kaolin, vetestärkelse, metylerad kasein, polyvidon, magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa, titandioxid, indigokarmin, kinolingult, glycerol.
1 kapsel innehåller:
Aktiv substans: Serenoa krypande frukt extrakt lipidosterol - Serenoa repens - (LSESR) - 160 mg.
hjälpämnen: macrogol 10000
Kapsel (bas och lock) Nr 1 består av: titandioxid, indigo karmin, järnoxid gul, gelatin.

beskrivning: Tabletterna är gröna. Kapslar med ljusgrön färg. Innehållet i kapseln är grönaktig pastaformig substans med en karakteristisk lukt. Kapslingens storlek 1.

Farmakoterapeutisk grupp: En behandling för godartad prostatahyperplasi av vegetabiliskt ursprung
ATX-kod G04CX02

FARMAKOLOGISKA EGENSKAPER
Permikson har komplexa effekter på patogenes och symtom på godartad prostataförstoring, effekter på grund av kompletterande ingående ingredienserna i växtextrakt. Har antiandrogen Permikson, antiinflammatoriska, avsvällande och anti-proliferativa effekter manifesteras selektivt till prostata nivå. Sålunda preparatet inte har någon effekt på nivåerna av könshormoner i blodet, inte orsakar försämring av sexuell funktion, libido, potens, och ändrar inte den nivå av serum-PSA (prostataspecifikt antigen). Lokal Permiksona antiandrogen effekt associerad med inhibering av enzymet 5-alfa-reduktas typ I och II, är ansvarig för omvandlingen av testosteron i prostatakörteln i sin aktiva form - dihydrotestosteron, och reducerad bindning till specifika receptorer på den senare. Att reducera bildningen av dihydrotestosteron resulterar i en minskning av ytterligare tillväxt i prostatavolymen.
Den lokala antiinflammatoriska effekt beror på påverkan av sågpalmetto utdrag lipidosterolovogo krypande på huvud förmedlare av cellulär inflammation - hämmar aktiviteten av fosfolipas A2, cyklooxygenas och lipoxygenas. Permikson under de första veckorna av behandling minskar kapillär permeabilitet och vaskulär stås, ödem, och lindrar inflammation i prostatan, eliminerar kompression av blåshalsen och urinröret, liksom alfa-blockerare förbättra urodynamik index. Lokal antiproliferativa effekten av läkemedlet minskad aktivitet av tillväxtfaktorer (speciellt epidermala och fibroblast) och accelererad apoptos av prostatacellprocesser, vilket återspeglas i hämningen av tillväxten och efterföljande minskning i prostatavolymen. Dessa egenskaper underlätta beredning, å ena sidan, en minskning av patologiska symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, smärta och känslor av spänning vid urinering, ofullständig tömning av blåsan), ökad tömningsvolym och styrka. Å andra sidan bidrar Permixon till inhibering av ytterligare tillväxt och volymen av prostatakörteln.

Indikationer för användning
Godartad hyperplasi (adenom) i prostata i I- och II-stadierna.

Kontra
Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering
Inne i 160 mg (2 tabletter eller 1 kapsel) 2 gånger om dagen eller en gång på morgonen, utan att tugga, medan du äter. Behandlingstiden bör vara minst 3 månader.
Det optimala systemet och upprepade behandlingskurser etableras och utpekas av läkaren individuellt i varje enskilt fall på grundval av en diagnostisk undersökning.

Bieffekt
I vissa fall uppträder illamående, halsbränna, gastralgi, vanligtvis vid användning av läkemedlet under måltiden. I sällsynta fall - allergiska reaktioner.

överdos
Fall av överdosering beskrivs inte. Om du av misstag tar en stor del av läkemedlet, måste du göra en magsvikt.

Interaktion med andra droger
Det avslöjas inte.

Typ av problem
Tabletter belagda med en beläggning, 80 mg; kapslar 160 mg.
4 blister av PVC / aluminiumfolie för 15 tabletter (60 tabletter) i en förpackningspapp tillsammans med instruktioner för användning;
15 kapslar per blister av PVC / aluminiumfolie, 2 blister per förpackningspapp tillsammans med instruktioner för användning.

Förvaringsförhållanden
Förvaras vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C på en plats som inte är tillgänglig för barn.

Utgångsdatum
Tabletter-5 år. Kapslar - 3 år.
Använd inte efter utgångsdatumet på förpackningen.

Villkor för ledighet från apotek
Utan recept.

tillverkare
Pierre Fabre Läkemedelsproduktion
Progipharm, 45500 GIEN, FRANCE
Pierre Fabre Medication Production
Progifarhm, 45500 Zhien, Frankrike

Permixon - anvisningar för användning, analoger, testimonials och frisättningsformer (kapslar 160 mg) läkemedel för behandling av prostatacenom hos män. struktur

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Permikson. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Permixon i sin praktik. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analyser av Permixon i närvaro av befintliga strukturella analoger. Använd för att behandla prostata adenom hos män.

Permikson - lipidosterol extrakt av palmfrukter Serenoa repens. Har antiandrogena, antiinflammatoriska, anti-edematösa och antiproliferativa effekter, som selektivt manifesteras i nivån av prostatakörteln. I detta fall påverkar läkemedlet inte nivån av könshormoner i blodplasma, påverkar inte styrkan och libido och förändrar inte nivån av prostataspecifikt antigen i blodplasman.

Mekanism topisk antiandrogen verkan på grund av hämning av syntesen av dihydrotestosteron (genom att hämma enzymet 5-alfa-reduktas typ 1 och 2) och dess fixering till den cytosoliska receptorn, ett hormon som förhindrar genomträngning till kärnan. Som ett resultat reduceras proteinsyntesen.

Mekanismen för lokal antiinflammatorisk effekt beror på det faktum att lipidosterolovy Serenoa repens-extrakt inhiberar fosfolipas A2 och frisättningen av arakidonsyra och därmed minska syntesen av prostaglandiner och leukotriener, vilka är mediatorer av inflammation. Permikson under de första veckorna av behandlingen minskar kapillär permeabilitet och vaskulär stås, reducerar svullnad och inflammation i prostatan, eliminerar kompression av blåshalsen och urinröret, förbättra urodynamik index.

Lokal antiproliferativa effekten av läkemedlet minskad aktivitet av tillväxtfaktorer (speciellt epidermala och fibroblast) och accelererad apoptos av prostatacellprocesser, vilket återspeglas i hämningen av tillväxten och efterföljande minskning i prostatavolymen.

Sålunda Permikson beredningen befrämjar, å ena sidan, minskar svårighetsgraden av patologiska symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, smärta och känslor av spänning under urinering, ofullständig tömning av urinblåsan), en ökning av urinering volym och styrka. Å andra sidan, i bakgrunden av läkemedlet är något långsammare ytterligare tillväxt och öka prostatavolymen.

struktur

Lipidosterol extrakt av frukt Serenoa repens + hjälpämnen.

vittnesbörd

 • godartad hyperplasi (adenom) i prostata 1 och 2 steg.

Blanketter för frisläppande

Former i form av tabletter på marknaden är inte representerade.

Instruktioner för användning och mottagning

Den optimala behandlingsregimen bestäms individuellt baserat på den diagnostiska undersökningen.

Den dagliga dosen är 320 mg. Det rekommenderas att ta 160 mg (1 kapsel) 2 gånger om dagen eller 320 mg (2 kapslar) i 1 dos.

Behandlingstiden är minst 3 månader. Vid behov är upprepade behandlingsformer möjliga.

Bieffekt

 • illamående;
 • halsbränna;
 • gastralgi (vanligtvis förekommande när läkemedlet används under måltiden).

Kontra

 • överkänslighet mot läkemedlet.

Särskilda instruktioner

Permixone rekommenderas för att ta med måltider.

Droginteraktioner

Det fanns inga tecken på Permixon-antagonism och droger från de grupper som oftast används vid behandling av denna sjukdom: antibiotika, uroseptika och antiinflammatoriska läkemedel.

Analoger av läkemedlet Permixon

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Palprostes;
 • De kommer prostata;
 • Prostagutmono;
 • Prostamol Uno;
 • Prostaplant;
 • Serenoi krypande frukt extrakt är torrt;
 • Serpens.

Permikson

Beskrivningen är aktuell på 2015/07/13

 • Latinska namn: PERMIXON
 • ATX-kod: G04CX02
 • Aktiv beståndsdel: Extrakt av palmfruktkrypning
 • producent: Pierre Fabre Medication Production, France

struktur

Utdrag av krypande palmfrukter, dioxidtitan, polyetylenglykol, indigokarmin, järnoxid, gelatin.

Typ av problem

Kapslar i ett cellulärt konturförpackning med 15 stycken, i en kartonglåda med 2 förpackningar.

Farmakologisk aktivitet

Antiandrogen, decongestant, antiinflammatorisk och antiproliferativ verkan, manifesterad lokalt, i nivå med prostata.

Farmakodynamik och farmakokinetik

farmakodynamik

Antiandrogen lokal åtgärd av beredningen beror på inhibering av syntesprocessen dihydrotestosteron och effekten på mekanismen för dess fixering till de cytosoliska receptorerna. Detta minskar proteinsyntesen.

Lokal antiproliferativ verkan Det orsakas av den minskade aktiviteten av fibroblast och epidermal tillväxtfaktor och ökad celldödsprocess prostata, vilket bidrar till hämningen av tillväxten av prostatakörteln och efterföljande reduktion av dess volym. Mekanismen för antiinflammatorisk effekt lokalt orsakat av förmågan hos den aktiva substansen för att inhibera fosfolipaser och arakidonsyra, vilket bidrar till att minska inflammation sintezamediatorov (leukotriener och prostaglandiner).

Permixon minskar inflammation och svullnad i prostata, minskar vaskulär stasis och kapillär permeabilitet, eliminerar komprimering av urinvägarna, förbättrar urodynamiken. Mot bakgrund av Permixon-applikationen ökar prostatakörteln och tillväxten sänks, manifestationer av patologiska processer minskar prostata adenom - dysuri, känslor av ofullständig tömning av blåsan, nokturi, och smärtsamma känslor under urinering.

PERMIKSON

kapslar ljusgrön färg, storlek 1; innehållet i kapslarna är grönaktig pastaformig substans med en karakteristisk lukt.

Hjälpämnen: polyetylenglykol (makrogol 10 000), titandioxid, indigokarmin, järnoxidgul, gelatin.

15 st. - Förpackningar cellplanimetrisk (2) - Förpackningskartong.

Lipidosterol extrakt av palmfrukter Serenoa repens. Har antiandrogena, antiinflammatoriska, anti-edematösa och antiproliferativa effekter, som selektivt manifesteras i nivån av prostatakörteln. I detta fall påverkar läkemedlet inte nivån av könshormoner i blodplasma, påverkar inte styrkan och libido och förändrar inte nivån av prostataspecifikt antigen i blodplasman.

Mekanism topisk antiandrogen verkan på grund av hämning av syntesen av dihydrotestosteron (genom att hämma enzymet 5-alfa-reduktas typ I och II) och dess fixering till den cytosoliska receptorn, ett hormon som förhindrar genomträngning till kärnan. Som ett resultat reduceras proteinsyntesen.

Mekanismen för lokal antiinflammatorisk effekt beror på det faktum att lipidosterolovy Serenoa repens-extrakt inhiberar fosfolipas A2 och frisättningen av arakidonsyra och därmed minska syntesen av prostaglandiner och leukotriener, vilka är mediatorer av inflammation. Permikson under de första veckorna av behandlingen minskar kapillär permeabilitet och vaskulär stås, reducerar svullnad och inflammation i prostatan, eliminerar kompression av blåshalsen och urinröret, förbättra urodynamik index.

Lokal antiproliferativa effekten av läkemedlet minskad aktivitet av tillväxtfaktorer (speciellt epidermala och fibroblast) och accelererad apoptos av prostatacellprocesser, vilket återspeglas i hämningen av tillväxten och efterföljande minskning i prostatavolymen.

Sålunda Permikson beredningen befrämjar, å ena sidan, minskar svårighetsgraden av patologiska symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, smärta och känslor av spänning under urinering, ofullständig tömning av urinblåsan), en ökning av urinering volym och styrka. Å andra sidan, i bakgrunden av läkemedlet är något långsammare ytterligare tillväxt och öka prostatavolymen.

Det bästa botemedlet för prostatit - Permixon

Endast de män som inte upplevde "charmen" av prostatit på egen hand vet ingenting om Permixon. Sjukdomen är betydligt yngre. Nu kan även en tjugoårig ung man möta ett sådant problem.

Att förklara detta sociala fenomen kan vara olika orsaker, men praktiserande läkare identifierade de mest återkommande:

 • Förekomsten av dåliga vanor
 • Brist på regelbundna sexuella relationer
 • Ärftliga tecken;
 • Passivt sätt att leva
 • Uppträdde infektionssjukdomar;
 • Överkylning och stress.

Ju fler poäng från den här listan som patienten finner i hans existens, desto tidigare kommer en oväntad "gäst" till honom.

Den fullständiga listan över orsakerna till inflammation i prostatakörteln är mycket bredare, men i denna form är det mer intressant att smala specialister.

Kind Doctor Permikson

Till varje paket Permixon är bruksanvisningen bifogad på ett tillgängligt språk. Men det är bättre att förlita sig på utnämningen av den behandlande läkaren och ta en beskrivning av drogen. Den mycket förpackningen Permixon på bilden.

Under de senaste decennierna har en tendens riktats mot devalveringen av preparat från medicinska eller användbara växter. Men livet är svårt att vända på begäran av auktoritativa armaturer från medicin eller farmakologi. Permixon kan fungera som ett bevis. Drogens aktivitet är baserad på användningen av den krypande palmens frukter - Serenoa.

Av frukterna producerade lipidosterolovy extrakt. Sammansättningen av 1 tablett innehåller och hjälpämnen som bildar själva p-piller och förbättrar vissa egenskaper. En tablett innehåller upp till 80 mg av detta extrakt. Det bestämmer läkemedlets förmåga att agera på de inflammatoriska processer som förekommer i prostatakörteln. I en kapsel av aktiv substans är det dubbelt så mycket - 160 mg.

Tabletterna är gröna och kapslarna är ljusgröna. I en blister placeras 15 tabletter av 80 mg. Fyra blåsor utgör ett paket av drogen.

Kapslarna är också förseglade i blåsor för 15 stycken i vardera. Ett paket innehåller två blåsor - 30 kapslar.

Läkemedlet hämmar en ökning av prostatavolymen, lindrar svullnaden i körteln och påverkar positivt hela komplexet av samtidiga symtom. Permixon verkar smalt på prostata och påverkar inte sexuell funktion. Han förtrycker inte nivån av styrka eller libido. Könshormoner kvarstår på samma nivå. Nivån förändras inte med användningen av läkemedlet.

Under de första två veckorna av att ta läkemedlet lindras smärta, som åtföljs av urinering, och volymen av urin utsöndras ökar. Detta händer med fyllning av en ström av urin. Stoppad prostatavväxt lindrar känslan av spänning.

Dosen av en enstaka dos på 160 mg, vilket motsvarar 1 kapsel eller 2 tabletter. Mottagning sker 2 gånger om dagen. Det rekommenderas att ta drogen medan du äter, detta kommer att bidra till att undvika obehagliga fenomen av illamående och kräkningar från fastande. Men den dagliga dosen får inte överstiga 320 mg. En behandling tar upp till tre månader. Den behandlande läkaren har möjlighet att schemalägga en andra kurs.

Kompatibilitet och kontraindikationer

Permixon är kompatibel med många läkemedel som ingår i övningen av behandling av inflammation i prostata. Vi pratar om antibiotika, antiinflammatoriska läkemedel, urologiska antiseptika.

Analyser av Permixon

Det finns analoger av Permixon med liknande effekt på människokroppen. Dessa beredningar:

Men för de flesta är den viktigaste sak den Permixon, vars pris är tillgängligt. Detaljer om den farmakologiska processen är av ringa intresse för dem. Sådana patienter är mer benägna att lita på recensioner av personer som har behandlats.

Feedback om behandling av Permixon

En av patienterna skriver: "Läkaren utsåg mig finasterid, men hans mottagning åtföljs av allergi. Jag försökte Permixon själv. Effekten är inte lika stark som för finestid, men det finns ingen allergi. Nu bor jag utan rädsla för att återvända hem med soaked strumpor. Jeten blev normal, och det finns färre önskningar. "

En annan patient skriver: "Jag tar drogen i nästan en månad. Peeing var lättare. Prostatens storlek är fortfarande i samma volym, men doktorn sade - för att inte rusa. Jag kommer att behandlas vidare ».

Hos vissa patienter förändras mängden dehydrotestosteron (DHT). En av dem säger detta: "En månad senare tog jag en analys för DHT. Nivån minskade med en tredjedel - det här är väldigt uppmuntrande, även om jag drack 1 tablett om dagen. Nu ska jag dricka som ordinerat av doktorn. "

Behandling av prostata av Permixon

Systematisering av uppsättningen resultat på effekterna av Permixon i prostatit visade vissa skillnader i detaljerna, men i huvudsak konvergerar de. Permikson positiv effekt på behandlingen av symptom av BPH, förbättrar urinvägarna, hämmar den inflammatoriska processen, inte har några skadliga effekter på sexuell sfär.

Permikson (Permixon ®)

Aktiv beståndsdel:

innehåll

Farmakologisk grupp

Nosologisk klassificering (ICD-10)

3D-bilder

Sammansättning och form av frisättning

i en blister på 15 st. i lådan 2 blåsor.

Farmakologisk aktivitet

Den blockerar 5-alfa-reduktas typ I och II med en minskning av bildningen av dihydrotestosteron, fosfolipas A2 och PG. Antiandrogena egenskaper manifesteras selektivt vid målorganets nivå - prostatakörteln.

Indikation av läkemedlet Permixon

Godartad hyperplasi (adenom) i prostata i I- och II-stadierna.

Kontra

Biverkningar

Illamående (när den tas i tom mage).

interaktion

Kompatibel med drogerna som oftast används vid behandling av obstruktiva och inflammatoriska sjukdomar i prostata (antibiotika, uroantiseptika, antiinflammatoriska läkemedel).

Dosering och administrering

inuti, under måltider, 160 mg (1 keps.) 2 gånger om dagen eller en gång på morgonen.

Permixon lagringsförhållanden

Förvaras oåtkomligt för barn.

Hållbarhet för läkemedlet Permixon

Använd inte efter utgångsdatumet på förpackningen.

Permikson

 • Pierre Fabre Medication, France
 • Hållbarhet: fram till 01.05.2020

Permixon användarmanual

Kunder som köpt denna produkt

Latinska namn

Typ av problem

struktur

  verksamt ämne: lipidosterol extrakt av Serenoa repens frukt
  hjälpämnen: polyetylenglykol (makrogol 10 000), titandioxid, indigokarmin, järnoxidgul, gelatin.

packning

Farmakologisk aktivitet

PERMIXON - lipidosterol extrakt av palmfrukter Serenoa repens. Har antiandrogena, antiinflammatoriska, anti-edematösa och antiproliferativa effekter, som selektivt manifesteras i nivån av prostatakörteln. I detta fall påverkar läkemedlet inte nivån av könshormoner i blodplasma, påverkar inte styrkan och libido och förändrar inte nivån av prostataspecifikt antigen i blodplasman.

Mekanism topisk antiandrogen verkan på grund av hämning av syntesen av dihydrotestosteron (genom att hämma enzymet 5-alfa-reduktas typ I och II) och dess fixering till den cytosoliska receptorn, ett hormon som förhindrar genomträngning till kärnan. Som ett resultat reduceras proteinsyntesen.

Mekanismen för lokal antiinflammatorisk effekt beror på det faktum att lipidosterolovy Serenoa repens-extrakt inhiberar fosfolipas A2 och frisättningen av arakidonsyra och därmed minska syntesen av prostaglandiner och leukotriener, vilka är mediatorer av inflammation. Permikson under de första veckorna av behandlingen minskar kapillär permeabilitet och vaskulär stås, reducerar svullnad och inflammation i prostatan, eliminerar kompression av blåshalsen och urinröret, förbättra urodynamik index.

Lokal antiproliferativa effekten av läkemedlet minskad aktivitet av tillväxtfaktorer (speciellt epidermala och fibroblast) och accelererad apoptos av prostatacellprocesser, vilket återspeglas i hämningen av tillväxten och efterföljande minskning i prostatavolymen.

Sålunda Permikson beredningen befrämjar, å ena sidan, minskar svårighetsgraden av patologiska symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, smärta och känslor av spänning under urinering, ofullständig tömning av urinblåsan), en ökning av urinering volym och styrka. Å andra sidan, i bakgrunden av läkemedlet är något långsammare ytterligare tillväxt och öka prostatavolymen.

Permixon, indikationer för användning

Godartad hyperplasi (adenom) i prostata i I- och II-stadierna.

Permixon kapslar 160 mg, 30 st.

Permixon kapslar 160 mg, 30 st., Beskrivning:

Latinska namn

Typ av problem

Analoger i form av frisättning

packning

Farmakologisk aktivitet

PERMIXON - lipidosterol extrakt av palmfrukter Serenoa repens. Har antiandrogena, antiinflammatoriska, anti-edematösa och antiproliferativa effekter, som selektivt manifesteras i nivån av prostatakörteln. I detta fall påverkar läkemedlet inte nivån av könshormoner i blodplasma, påverkar inte styrkan och libido och förändrar inte nivån av prostataspecifikt antigen i blodplasman.

Mekanism topisk antiandrogen verkan på grund av hämning av syntesen av dihydrotestosteron (genom att hämma enzymet 5-alfa-reduktas typ I och II) och dess fixering till den cytosoliska receptorn, ett hormon som förhindrar genomträngning till kärnan. Som ett resultat reduceras proteinsyntesen.

Mekanismen för lokal antiinflammatorisk effekt beror på det faktum att lipidosterolovy Serenoa repens-extrakt inhiberar fosfolipas A2 och frisättningen av arakidonsyra och därmed minska syntesen av prostaglandiner och leukotriener, vilka är mediatorer av inflammation. Permikson under de första veckorna av behandlingen minskar kapillär permeabilitet och vaskulär stås, reducerar svullnad och inflammation i prostatan, eliminerar kompression av blåshalsen och urinröret, förbättra urodynamik index.

Lokal antiproliferativa effekten av läkemedlet minskad aktivitet av tillväxtfaktorer (speciellt epidermala och fibroblast) och accelererad apoptos av prostatacellprocesser, vilket återspeglas i hämningen av tillväxten och efterföljande minskning i prostatavolymen.

Sålunda Permikson beredningen befrämjar, å ena sidan, minskar svårighetsgraden av patologiska symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, smärta och känslor av spänning under urinering, ofullständig tömning av urinblåsan), en ökning av urinering volym och styrka. Å andra sidan, i bakgrunden av läkemedlet är något långsammare ytterligare tillväxt och öka prostatavolymen.

vittnesbörd

Godartad hyperplasi (adenom) i prostata i I- och II-stadierna.

Ett steg till

Vänligen fyll i säkerhetskontrollen för att komma åt.

Varför måste jag slutföra en CAPTCHA?

Att slutföra CAPTCHA visar att du är en människa och ger dig tillfällig tillgång till webbegenskapen.

Vad kan jag göra för att förhindra detta i framtiden?

Om du är i en personlig anslutning, som hemma, kan du köra en antivirusskanning på din enhet för att försäkra dig om att den inte är smittad med skadlig kod.

Om du är på ett kontor eller i ett delat nätverk kan du fråga nätverksadministratören om en felkonfigurerad eller infekterad enhet.

Cloudflare Ray ID: 4277466a84228f6f • Din IP: 193.124.189.214 • Prestanda säkerhet av Cloudflare

Instruktioner för användning av Permixon och dess analoger med priser och recensioner

Permixon är en unik örtberedning, vars utseende beror på en sällsynt växt - en dvärgpöl eller Serenoa krypande. De ämnen som finns i frukterna i den här fantastiska miniatyrbusken, med skarpa löv som blad, eliminerar effektivt de symptom som uppstår genom kränkningar av prostata körtelens funktioner. På grund av användningen av Permixon är moderata micturitionsstörningar hos män, som orsakar godartad prostatahyperplasi och prostatit, på ett tillförlitligt sätt undertryckt.

Permixon har stor erfarenhet av applikation och lyckats förtjäna ett värdigt rykte som ett effektivt verktyg. Positiv återkoppling från läkare som ordinerar det till patienter, markerar hög effektivitet med ett minimum av biverkningar och anser PERMIXON som ett oumbärligt hjälpmedel för avlägsnande av prostatiska symptom på nedsatt urinering.

Svagheter i det starkare könet

Uretrit, adenom och prostatit är de vanligaste "manliga" urologiska sjukdomarna, som under lång tid kan förskjuta även den mest modiga representanten för det starkare könet. Symtom på sådana sjukdomar förstör inte bara stämningen, de stör det fulländiga livet och ger mycket lidande till unga och ännu inte mycket gamla män. Detta gäller särskilt för sjukdomar i urinering, vilket observeras i absolut alla fall av prostata patologi.

Termen prostatit bestämma de inflammatoriska processerna i prostatakörteln. Liksom någon inflammation kännetecknas prostatit av svullnad av det sjuka organet, dess hyperemi och ökning i storlek. Det är ökningen av körtelvolymen med prostatit och orsakar kompressionen av urinröret och urinflödet.

Vid kronisk prostatit är huvudsymptomen en minskning av det normala urinflödet av urin på grund av en ökning av volymen hos det inflammerade organet. Därför syftar den symptomatiska behandlingen med otillräcklig urinering med prostatit tillsammans med den huvudsakliga patogenetiska behandlingen till att återställa urinrörets passabilitet och förbättra urinutbytet.

Återkallande av symptom på prostatit utförs med läkemedel av både syntetiskt och naturligt ursprung. Herbal remedies har ett antal otvetydiga fördelar: med tillräcklig effektivitet har de inte biverkningar. En speciell plats bland de medel som aktivt tar bort symptomen är Permixon - den ursprungliga franska växtberedningen innehållande liposterextraktet av palmfrukter som kryper.

Växtbaserade produkter har inga biverkningar.

Terapeutisk handflata

Serenoa repens eller Sabal serrate är en ganska sällsynt växt som finns i de sydöstra skogarna i Förenta staterna och på Karibiska kusten. Det är ett väldigt långsamt växande palme, med en "miniatyr" storlek (2-4 m) och en gräsbevuxen bagage utan kambium. Av intresse är växtens frukter, som är rika på polysackarider, fytosteroler och sällsynta fettsyror (laurel, myristicin och olja). Växtens frukter innehåller:

 • Steroler av vegetabiliskt ursprung.
 • Enzymatiska ämnen.
 • Karotenoider och tanniner.
 • Eteriska oljor och stärkelse.

Den toniska effekten av Serenoa frukter noterades i antiken. Lokala människor använder dem fortfarande för mat och använder dem som ett botemedel mot många sjukdomar. För närvarande har växtekstrakter använts för att eliminera klagomål relaterade till utvidgning av prostata, vilket observeras hos män med adenom och prostatit. Bland de främsta medicinska egenskaperna, på grund av vilka läkemedel som är baserade på Serenoa-extrakt, bör det noteras:

 1. Anti-inflammatorisk.
 2. Avsvällande medel.
 3. Antiseptisk.
 4. Återställande.

Klassisk medicin har inte bortse från de underbara egenskaperna hos denna sällsynta artefakt, för närvarande används ett antal droger från frukterna av Serenoa krypande, som används vid komplex behandling av prostata patologi. Det är Permixon och hans motsvarigheter:

 • Prostamol uno;
 • Kommer att uttrycka det;
 • ProstOptima;
 • Prostagut förte.

Verktyget har många analoger.

Permikson är för närvarande ett populärt och godkänt medel för att lindra urinutflödesproblem i prostata patologi. Belysning det, varnar vi: Permixon instruktioner för användning i denna artikel presenteras i en förenklad form, så innan du köper och använder det, bör du kontakta din läkare och bekanta dig med de ursprungliga instruktionerna.

Medel från palmfrön

Permixon innehåller Serenoa dos extrakt och ordineras vid komplex behandling av prostata hyperplasi och prostatit. Drogen tar effektivt bort symptom som är förknippade med ett brott mot urinflödet.

Förpackningen innehåller 30 kapslar i två blåsor. Priset är ca 850 rubel.

Ingredienser: En kapsel innehåller 160 mg lipid-sterol-extrakt av palmkrypning, varav 97% hör till förestrade fettsyror. Som hjälpämnen är likgiltiga ämnen gelatin och indigokarmin.

Droghandlingarna pekar på prostata.

Permixon och dess analoger används aktivt för att lindra symtomen vid godartad prostatahyperplasi. Ödem och en ökning av storleken på detta glandulära organ är orsaken till överträdelsen av urinflödet, vilket observeras med adenom och prostatit. Läkemedlet har ett antal terapeutiska effekter, en blandning av aktiva substanser i läkemedlet har en effekt:

 1. Måttlig antiandrogena.
 2. Antiproliferativ.
 3. Anti-inflammatorisk.
 4. Avsvällande medel.

Permixon arbetar lokalt, på prostatanivå, så systemet har ingen systemisk effekt på kroppen. Denna växtberedning innehåller naturliga aktiva ingredienser som har vissa aktiva farmaceutiska egenskaper, nämligen att de kan:

 • Inhibera 5-alfa-reduktas 1 och 2 typer.
 • Transformera testosteron till dihydrotestosteron.
 • Undertryck syntesen av prostaglandiner och leukotriener.
 • Förhindra proliferation av celler som stimuleras av tillväxtfaktorer.

Enligt instruktionerna rekommenderas de rekommenderade doserna: två kapslar två gånger om dagen. Medelvärdet av drogen är en och en halv månad. Recensioner av patienter som genomgått en två månaders behandlingssätt med Permixone, noterar den fullständiga försvinnandet av symtom och en signifikant förbättring av välbefinnandet.

Analoger av den ursprungliga produkten innehållande Serenoa-extrakt är inte så många och har vissa skillnader i den kvantitativa och kvalitativa kompositionen. Anvisningarna till dem innehåller fullständig information om kompositionen och metoderna för tillämpning. Bland dem bör det noteras komplexa preparat Prostagut forte, som har utmärkta recensioner och många rekommendationer. Prostagut Fort är ett tvåkomponent läkemedelsinnehållande extrakt:

 • Serenoa (krypande palmer) -160 mg.
 • Nettle rötter - 120 mg.

Priset för Prostagut Forte No. 30 är inom 650 rubel.