Huvud
Behandling

Behandling av prostatit med bin

Prostatit hittills är ett ganska vanligt problem bland män. Det finns många droger och folkmetoder för att bekämpa denna sjukdom. En av de bästa är apitherapy. Behandling av prostatit hos bin kan inte jämföras med någon annan metod, eftersom effekten är helt enkelt fantastisk.

Förutom bierna själva används de produkter som de skapar för behandling av denna sjukdom - honung, bipågift, propolis, pergus, pollen och podmore. Men viktigast av allt är dessa komponenter helt säkra, och till och med vice versa - de är användbara. Och detta i vår tid är viktigt, för överallt finns det en kemi som påverkar hälsan och minskar livslängden.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Behandling av prostatit med apitherapy

Apitherapy har varit engagerad i flera årtionden. Hon behandlar och föryngrar. Effekten av denna procedur är motiverad av det faktum att det finns 250 användbara komponenter i bietgift. Peptider och histamin är av särskilt värde.

Denna procedur utförs av en apitherapist. Det är han som behandlar en sådan sjukdom som prostatit, med hjälp av bin. Denna procedur bör endast utföras i närvaro av den här läkaren, så att behandling av prostatit med bietar inte leder till skadliga hälsoeffekter. Att bli en sådan specialist är inte lätt, du måste genomgå en full träning och få ett diplom.

att genom olika åtgärder

För att genomföra proceduren, ta bina under pollen-droppperioden. Deras mängd beror på reaktionen hos patientens kropp. Förfarandet görs under 15 minuter. Under denna tid absorberas giftet helt i kroppen.

Bina tas med pincett och kastas ner med ett sting, på den nödvändiga delen av kroppen. Men tillämpa den på kanten - det viktigaste villkoret, eftersom endast då kommer att få rätt boende effekt.Tochki bee vet bara en läkare, så han är den som behöver sätta bin.

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

Behandling följer följande plan: den första dagen - en bit, den andra dagen - två bitar. Varje dag plus en bit, och så måste du ta upp till tio bett. Och då går allt att minska - varje dag minus en bit.

Under dessa dagar måste bina bita patienten på följande punkter (i sin tur):

 • i tummen och pekfingret på händerna
 • på armbågarna;
 • på solar plexus;
 • i armhålorna
 • i regionen av coccyxen;
 • på båda benens kalvar
 • på akillessenen hos båda benen.

Egenskaper av behandlingen

När är loppet av terapi, är det viktigt att begränsa sig från allt som kan orsaka en oväntad reaktion av kroppen till bigift, nämligen: alkohol, vissa livsmedel som kan orsaka allergier, bastu och bad.

Effekten av behandlingen varar i sex månader. Därför bör förfarandet göras två gånger om året. Men för sådan behandling är det önskvärt att erhålla tillstånd från en urolog och apitherapist, som kommer att avgöra om det finns kontraindikationer för biprodukter och göra en kurativ plan.

Effektivitet av behandlingen

Apitherapy är mycket effektiv och detta bekräftas i praktiken av många människor. Symtom på prostatit passerar efter flera procedurer, och sjukdomen försvinner efter hela kursen. När det gäller smärta är de endast närvarande under de två första procedurerna, och sedan används kroppen redan och ingen smärta känns.

Biter som har bett en öm punkt är döende.

Kontraindikationer mot behandling

Prostatit hos män kan endast behandlas med bin om följande sjukdomar och manifestationer saknas:

 • hepatit;
 • diabetes mellitus med användning av insulin;
 • tuberkulos;
 • neoplasmer, både maligna och godartade;
 • Addisons sjukdom;
 • Sådana brister som: hjärt-, lever-, respiratorisk, vaskulär, renal;
 • ett vaccin infördes mindre än en månad sedan
 • individuell intolerans mot bietgift
 • infektionssjukdomar av akut och kronisk form.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter

Som redan känt kan bitningen av bin för behandling av prostatit ersättas med biodlingsprodukter. Mer information om dessa produkter och deras hjälp vid behandling av prostatit kan hittas nedan.

Behandling med honung

Honung i sin rena form inte behandla prostata, endast i lösningar med andra örter eller läkemedel säljs på apotek (den bästa av dem är preparatet - Tentorium). Eventuella åtgärder, även om de är populära, men kemiska, fungerar på samma sätt. Den enda skillnaden i ekonomin, som en huskur laga billigare än att köpa färdiga på apoteket. Men å andra sidan måste folket laga mat, men det finns inget köp.

Och här är en av de folkliga recepten för beredningen:

 1. Tagen 200 gram frön av pumpa, melitsya genom en köttkvarn, tillsätt honung i flytande form, så att då det var möjligt att rulla den alla bollar storleken på ett stort körsbärsträd som placeras i frysen och frys fästa.
 2. Du måste använda en boll, 30 minuter innan du äter på morgonen, i tio dagar. Då är resten klar i 7 dagar, och sedan hålls kursen igen.

Terapi med propolis

Propolisbehandling är mycket effektiv och viktigast av smärtan. Det tar bort inflammation, spasm, vilket är dess huvuduppgift. Propolis används i 2 slag: i form av en tinktur eller tillsammans med honung inuti, och även som ett ljus. Tinkturen är gjord på vinetyl eller alkohol, som har 96 procent. Lägg det till fyrtio droppar i ett glas mjölk och drick innan du äter 3 gånger om dagen. Du kan också laga pastaen. För att göra detta, ta honung och solid propolis i förhållandet 1: 3. Rör om det till en homogen konsistens och håll den på en sval plats, använd en liten sked 3 gånger om dagen innan du äter. Det viktigaste att hålla sig till den nödvändiga dosen så att det inte finns några biverkningar. Det är också viktigt att du använder antingen pasta eller tinktur, tillsammans är det strängt förbjudet. Du kan bara kombinera ett med rektala suppositorier, det kommer att vara till och med användbart och kommer att vara till stor nytta.

Behandling av Perga

Pergu används eftersom det innehåller 27 mikroelement och proteiner. Ta peppar måste följa vissa regler:

 1. Dagen före behandlingen måste du ge upp att äta för att ge magen möjlighet att rena, för bättre absorption av läkemedlet och för större effektivitet.
 2. Fettmat i behandlingen tar inte.
 3. Innan du tar medicinen behöver du dricka ett glas vatten på morgonen.
 4. För bättre lagring av Perga är det bättre att använda vakuumförpackning, så att syre inte förstör dess kvalitet.
 5. Det är förbjudet att behandla blandningar och lösningar med perga termiskt.

Hur man förbereder ett avkok av pollen: ta en tesked pollen, häll varmt kokt vatten, vilket bör ta 50 milligram, och låt dra i femton minuter, men ibland rör i mellan den här gången. Buljong, som erhålls genom att använda 3 gånger per dag för en fjärdedel av en timme före måltider för två veckor.

Behandling med pollen

Behandling med pollen används huvudsakligen när prostatan redan har blivit kroniska eftersom den innehåller vitaminer B, C, E, A, jod, krom, mangan, zink, magnesium, fosfor, kalcium, antibakteriella fytohormoner, fenolföreningar, olika spårämnen, vilka är viktiga vid behandlingen. Pollen är väl avlägsnar smärtan, så det används ofta i den akuta formen av prostatan. På dagen kan ta mer än 4,5 teskedar, nämligen 1,5 tsk 3 gånger om dagen, enligt receptet som kockar av patienten. Men du kan köpa färdiga läkemedel som består av pollen, men det alla har sin egen dosering som föreskrivs i instruktionen.

Behandling med en underåtgärd

Tack vare prostata behandlas prostata i flera månader, men i särskilt svåra situationer kan behandlingen vara i ett år. För att behandla prostata med en sub-moron, måste du använda en vattenavkänning från den, men du kan också alkoholisk tinktur på den, såväl som i stekt eller torkad.

För att förbereda buljongen måste du ta 4 matsked podmor, häll en liter vatten i vilken som helst kapacitet, då måste du koka det och tillsätta kammusslan där och sedan plåga allt på en liten eld i två timmar. Därefter svalnar de i två timmar, lägger den genom gasbind och lägger en matsked honung i den filtrerade vätskan. Förvara den i kylskåpet, där du behöver sätta den i en glasburk och endast i 14 dagar. Det ska behandlas i 1 månad och tas 2 gånger om dagen innan du tar pi, 1 matsked i varm form. Då måste du ta en paus i 14 dagar. Och efter starten av den andra behandlingen. Använd ofta tre kurser, men det är mer relevant för fallet när det finns en kronisk form av sjukdomen. Efter 6 månader upprepas kursen för profylax.

Ljus med propolis för behandling

Du kan också göra ljus för behandling. Ett recept för att göra ljus är väldigt mycket. Tänk på den enklaste och mest populära: ta propolis i en mängd av 50 gram, animaliskt fett (fläsk eller lamm) eller lanolin 200 gram, honung från honungskamrat eller vax 50 gram. Fett upphettas till ånga tills det blir vätska, lägg sedan till biplimmen och blanda det väl. Efter det att vaxet har tillsatts. Då måste det filtreras, medan blandningen fortfarande är varm. Gör sedan ljus ut ur vätskan. Vikten av ett ljus bör inte överstiga 10 gram. Också ibland läggs sådana gnistor med alkohol, glycerin, pumpaolja och mycket mer.

Fördelar och nackdelar med att behandla prostatit med biodlingsprodukter

Behandling med bin och deras produkter har många fördelar, nämligen:

 • snabbt påverka inflammatorisk process;
 • fullständigt stärka kroppen;
 • positivt påverka immunitetens fysiologi
 • stärka sexuell funktion
 • eliminera infektioner.

Men det finns också nackdelar, men det finns bara två av dem:

 • långvarig behandling;
 • individuell intolerans eller allergi.

Innan du börjar behandla prostata hemma med biodlingsprodukter, bör du kontakta din läkare. Det är nödvändigt att få sitt godkännande och rekommendationer, för att inte skada hälsan, och också kontrollera om det finns en allergi mot dessa ämnen. Behandla sjukdomen i strikt överensstämmelse med läkares recept. Ibland kan denna metod användas för att förhindra sjukdomens oönskade utseende.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter: hur man behandlar ordentligt och vilka produkter som ska användas

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter är ett populärt sätt att påverka det patologiska fokuset på bioaktiva ämnen i växt och djur. Den terapeutiska effekten efter användning av biodlingsprodukter utvecklas långsamt, hela behandlingen är nödvändig för att uppnå terapeutiska resultat.

Användningen av biprodukter i medicin används för akut eller kronisk inflammation, prostata adenom, neurogena sjukdomar eller reproduktionsstörningar. En särskild förmåga hos biprodukter är obstruktionen av malign degenerering av hyperplastisk prostatavävnad.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter möjliggör ett integrerat tillvägagångssätt parallellt med den grundläggande specifika terapin av läkemedel. Denna metod är utmärkt efter små kirurgiska ingrepp under återhämtning eller efter operation. Vid reproduktionsstörningar är läkemedel förskrivna under lång tid, har en allmän effekt på hela kroppen hos en man.

Effekten på prostatit beror främst på den kraftiga antiinflammatoriska effekten av bioaktiv substans, vilket påverkar minskningen av intracellulärt ödem. Återställande av blodflödet beror på en snabb nedgång i svullnaden av den omgivande vävnaden, öppningen av kapillärbädden.

Fartygens passage säkerställer upprätthållandet av normal blodcirkulation i prostatakörteln, vilket leder till:

 • gradvis resorption av det patologiska fokuset på inflammation;
 • normalisering av trycket på omgivande vävnader (urinblåsan, urinrör), glandulär kapsel;
 • minskning i prostata storlek;
 • förbättring av fluidutflödet;
 • restaurering av syntesen av hormoner, lokala försvarsfaktorer och enzymer.

Hur man korrekt administrerar prostatitprodukter från biodling kan rådgöra med din läkare, hitta rekommendationer på Internet eller titta på en video om detta ämne.

Läkemedel släpps ut på apotek utan receptbelagda läkemedel i form av:

 • suppositorier (rektala suppositorier);
 • extrahera;
 • buljong.

Varaktigheten av behandlingen bestäms individuellt efter leverans av laboratorietester, övergången av instrumentella undersökningsmetoder för att bestämma scenen, svårighetsgraden av sjukdomen. Som regel för behandling av prostatit förskrivs biodlingsprodukter som en hel kurs parallellt med specifik terapi, ibland förlänger läkare behandlingen i en eller två veckor efter avslutad medicinering.

Vilken typ av biprodukter används för behandling av prostatit är upprättad av medicinska rekommendationer, med hänsyn tagen till toleransen för den bioaktiva aktiva ingrediensen och säkerheten vid användning.

Avskilja följande biodlingsprodukter:

Produkten, som erhålles vid varje steg, genomgår särskild behandling, rening från föroreningar. Förberedelser utnämns strikt efter samråd med den behandlande läkaren, val av doseringsform för bättre assimilering av den aktiva substansen.

Indikationer för användning vid behandling av biprodukter från det manliga reproduktionssystemet:

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit;
 • granulomatös prostatit;
 • adenom i prostata I eller II stadium
 • erektil dysfunktion
 • infertilitet (primär, sekundär);
 • venös trängsel i det lilla bäckenet;
 • kränkande av urinering
 • cystit.

Kontraindikationer för behandling av prostatit med biodlingsprodukter inkluderar endast individuell allergisk intolerans mot honung, vilket bekräftar god tolerans för sådan behandling. Hög allergogenicitet av honung och dess produkter beror på animaliskt ursprung, förekomsten av allergiska sjukdomar bland befolkningen.

Biodlingsprodukter för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med bin - hur det fungerar, sättet att applicera och systemet med punktpåverkan

Behandling av prostatit med bietrådar är en specifik metod för alternativ exponering för inflammationsfokus, vilket eliminerar obehagliga symtom på sjukdomen. Behandling av prostatit med bin användes på grund av den höga koncentrationen av biologiskt aktiva substanser och de mineraler som är nödvändiga för människor som ingår i bietgift.

Innan du börjar apitherapy, bör du konsultera en läkare, bekanta dig med kompositionen och verkningsmekanismen för bieträk.

Sammansättningen av bihäxa innefattar:

 • sura baser (fosforsyra, myrsyra, magnesium, saltsyra);
 • mineraler (kalium, magnesium, fosfor, fluor, koppar, kalcium);
 • fetter (fosfolipider);
 • proteiner (fosfatas, hyaluronidas, fosfolipas);
 • kolhydrater (sackaros, glukos);
 • biogena aminer (serotonin, histamin, dopamin);
 • peptider (adolapin, apamin, kardiopeptid, melittin).

Till en metod för behandling av en prostatit av bin männen, som länge lider av smärtsamma symtom med stark frustration av en utkikning utmanar oftare. Apitherapy kan emellertid användas inte bara som en behandling, utan också som en förebyggande metod.

Förberedelseperioden omfattar samråd med läkare-apitherapist, som bestämmer varaktighet av kursen och antalet bitar i en session. Läkaren väljer bin från bikupan, om nödvändigt använder en speciell tinktur för att öka effekten av proceduren. Också allergiska tester måste utföras för att undvika obehagliga konsekvenser, såsom anafylaktisk chock eller Quinckes ödem.

Apitherapy kan snabbt ta bort inflammation, svullnad i prostatakörteln. Förhindrar bildandet av banor och förträngningar av parenchymen på grund av att stoppa tillväxten i bindväv. Insektbett stimulerar immunitet, ökar kroppens övergripande stabilitet och har en reflexverkan på nervsystemet.

Ansökan utförs endast under övervakning av en apitherapist som tvingar biets kropp på den speciella punkten 15-20 minuter. Under denna period går allt gift från biodens kropp in i en mans kropp, varefter den döda bögen bortskaffas. Ibland pumpas de döda kropparna av rester av biologiskt aktiva substanser för olika infusioner.

Schema för bett och slagpunkter bestäms individuellt beroende på svårighetsgraden och arten av sjukdomen. Om förfarandet tolereras väl kan upp till 30 bier användas per session.

Prostatabehandling av biprodukter: användning av olika typer av produkter och återkoppling av användningen av dem

Behandling av prostatit med honung börjar med ett muntligt intag av en sked per dag med en obegränsad längd på kursen. Användbara egenskaper av honung påverkar inte bara prostata, utan hela kroppen. Vanligtvis används honung för lokala kompressor applicerade på området hos det urogenitala membranet mellan penis och pungen.

Två teskedar honung blandat med 1/2 vatten, tillsätt 5 ml alkohol eller vodka. Blandningen appliceras på ett bandage vikt tre gånger och appliceras på grenområdet i 10 till 15 minuter. En stark uppvärmningseffekt har en snabb effekt på symptomen, underlättar urinering, eliminerar smärta och obehag.

Propolis från prostatit används i form av rektala suppositorier eller tinkturer, som kan förberedas hemma. Antibakteriell effekt förhindrar reproduktion av mikrober i inflammationsfokuset, till skillnad från antibiotika utvecklas inte beroende.

Den venösa trängseln i det lilla bäckenet tas bort, blodets fyllning av organen förbättras. Ökar styrkan, libido, på grund av milda effekter på mänens hormonella bakgrund. Ljus administreras två gånger om dagen på morgonen och på kvällen med en kurs på upp till 4 veckor.

Behandling av prostatitpergue För att förhindra inflammation i prostatakörteln föreskrivs i urologisk praxis för män med stillasittande livsstil, vars arbete är förknippat med långvarigt sittande. Du kan göra tinkturen själv från 5 ml Perga för ett glas kokt vatten, insistera i en timme, ta två gånger om dagen.

Denna behandlingsmetod tolereras väl av den manliga kroppen, på grund av den mjuka ackumulativa effekten ges en långsiktig terapeutisk effekt. I regel är prognosen efter komplex behandling mer fördelaktig jämfört med monoterapi. Symptom på sjukdomen, som smärta i bäckenet, smärta vid urinering och allmän förgiftning, försvinner mycket snabbare efter behandling av prostatit med biodlingsprodukter.

Pollen med prostatit köps på apotek eller i apiary, appliceras enligt följande - 2 tsk. pollen placeras i munnen tills den absorberas helt två eller tre gånger om dagen med en lång kurs.

Behandling av prostatit under solen är en utmärkt antiinflammatorisk behandling, kan rakning ske på apotek. Tinkturen framställs enligt följande: 20 g ubåt blandas med en liter vatten, 1 tsk. honung, 60 g alkohol. Konsumeras av 1 matsked. per dag i 1-3 månader.

Mäns kommentarer till hur de behandlade prostata med biodlingsprodukter är mest positiva, det finns en långsiktig terapeutisk effekt, en stabil remission. I vissa fall finns det ett stopp i adenomtillväxten, en minskning av prostata i storlek, återställandet av sexuell funktion hos män.

Bitesbyar mot prostatit, eller apitherapy: behandlingsregimer, stingpunkter och kontraindikationer

Ett av alternativen till traditionell medicin är apitherapy. Den terapeutiska effekten beror på verkan av apitoxinbi-gift.

För småfåglar och djur kan en bit vara dödlig, men för en person, en dödlig dos - över 250 bitar i taget.

I en begränsad mängd gift har en kraftfull helande och föryngrande effekt. Bland andra alternativ är det möjligt att behandla prostatit med bin.

Vad är den terapeutiska effekten av apitherapy baserat på?

Den terapeutiska effekten har två komponenter - biologisk och reflex. Deras ömsesidiga påverkan gör apitherapy effektiv i prostatit. Reflexkomponenten i åtgärden liknar akupunktur och akupunktur: Stagbenet på en bikastik påverkar en viss punkt i kroppen.

Normal och inflammerad prostata

För att göra detta bör biten exakt falla i kroppens aktiva punkter, där nervreceptorerna och mastcellerna är koncentrerade. Dessa är immunceller som deltar i adaptiv immunitet. När biet sträcker sig nervreceptorerna aktiveras. Eftersom akupunkturpunkter är förknippade med interna organ - en kraftfull irritation från stinging riktas till dem.

Mastceller förstörs, frisätter serotonin, histamin, heparin, vilket leder till motsvarande fysiologiska effekter. Biologisk komponent beror på biologiskt aktiva substanser, vilket apitoxin innehåller mer än 200.

Läkemedel av apitoxin representeras av grupper:

 • syror (myrsyra, saltsyra, fosfor, etc.);
 • aminosyror och proteiner, fetter, kolhydrater (glukos och fruktos);
 • mikroelement (koppar, fosfor, magnesium, kalcium, etc.);
 • histamin, acetylkolin och liknande;
 • peptider (apamin, adolapin, kardiopeptid, melittin).

Peptider är en viktig komponent för den terapeutiska effekten. Oorganiska syror och histamin normaliserar blodkärlens tillstånd och aktivitet, kolesterolhalten, sänker blodtrycket.

Apitherapipatienter med prostatit noterade en minskning av sjukdoms manifestationer efter den första biten. Smärta minskade. Efter att ha fullbordat sjukdomsförloppet, om inte helt borta, gick det till scenen för remission.

Läkande egenskaper hos apitoxin

Apitoxin produceras av körtlarna av arbetarkoblarna. Det är en tjock, bitter vätska med en skarp lukt. Har en stark analgetisk effekt (upp till 50 gånger starkare än narkotiska analgetika).

Det påverkar främst kardiovaskulära, nervösa, immun och endokrina system.

Innehållet av aktiva komponenter i bietförgift beror på biodens ålder, kvaliteten på matningsmediet och mättnadsgraden. Bierarbetarna är de som kan sticka, toppen av förmågan uppträder den 16: e-18: e dagen av livet.

Sting insekter kan bara efter att ha ätit pollen. Om det jämförs med ormförgiftning är biet mjukare och mer aktivt i sin effekt. Dess enzymaktivitet är 25-30 gånger högre.

Funktioner av bietgift:

 • antiseptisk, antibakteriell verkan (den starkaste antiseptiska - även i 50-faldig spädning bevarar sterilitet);
 • analgetisk, antikonvulsiv effekt;
 • decongestant, vasodilaterande verkan;
 • nootropisk verkan;
 • små doser tonify kroppen, stor - bidra till avkoppling;
 • kardiostimulerande, antiarytmisk effekt;
 • antihypertensiv effekt
 • förbättring av ryggmärgen
 • utspädning av blod, ökning av hemoglobinkoncentration, antitrombotisk effekt;
 • aktivering av motorisk aktivitet
 • stimulering av bronkopulmonärt system, expektorant effekt
 • anti-erosiv effekt
 • hepatoprotektiv effekt;
 • aktivering av binjur och hypofysen, ökad metabolism;
 • hypoglykemisk verkan.

I människokroppen orsakar apitoxin fysiologisk stress, förändrar funktionen hos endokrina körtlar. Kroppens vitala funktioner aktiveras, vilket gör den starkare och starkare.

Förberedelse för behandling

Läkarmottagaren, istället för biodlaren, bedriver en kurs, i motsats till det utbredda felet. För behandling behövs honungsbina under säsongen av aktiv honungsuppsamling.

Genom korrekt behandling fortsätter de efter ett test för en allergisk reaktion - en bit i nedre delen av ryggen, varefter stingerna lämnas i några sekunder.

Väntar på att en organism ska reagera är minst en timme. Terapi utförs med normal tolerans av giftet. Förutom allergitestet krävs laboratorieundersökningar av urin och blod. Efter det att resultaten erhölls, upprepas testet.

behandling

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Behandlingssessionen består i att applicera biet till biten till en förutbestämd punkt på kroppen.

Stinget lämnas i 10-15 minuter för fullständig pumpning av giftet i patientens kropp. Sessionerna börjar med 1-2 bin i taget och kan nå upp till 35-40 bin. Mängden beror på det individuella svaret på apitoxin.

Det finns två behandlingsregimer. Valet av ett specifikt förblir för läkare-apitherapist och beror på egenskaperna hos patientens hälsa. Det första alternativet är att bita i förhudet (inte i huvudet!). Man tror att detta är det kortaste sättet att få bieträken i prostata. Sting en bi i 10-15 minuter, då biten ställs med alkohol.

Terapin börjar med 3-5 bier och når gradvis 35-40. Apitoxinet kommer in i prostata och passerar genom de cavernösa kropparna. Samtidigt förbättras blodtillförseln och blodflödet, stagnerande fenomen och puffiness löser, smittas förstörs. Detta system kräver försiktighet i försummade fall som kräver operation.

Det andra alternativet är akupunktur. Bier i detta fall läggs på olika punkter. Ordningen är uppdelad i dagar:

 • 1 st - 1 bit, mellan tummen och pekfingret på höger sida;
 • 2: a - 2 biter, mellan tummen och pekfingret på vänster sida;
 • 3 - 3 bitar i höger armbåge;
 • 4 - 4 biter i vänster armbåge;
 • 5: e - 5 biter i solar plexus;
 • 6 - 6 biter i ljummen;
 • 7 - 7 biter i coccyxen;
 • 8: e-8 biter i vänster gastrocnemius-muskeln från insidan;
 • 9 - 9 biter i rätt gastrocnemius muskeln från insidan;
 • 10 - 10 biter i Achilles senan i vänstra benet;
 • 11: e till 11 biter i hönsbenets achillessenen.

Sedan upprepas sekvensen i fallande ordning, så att varje punkt får ett annat antal bitar. Under en säsong med honungsuppsamling rekommenderas inte mindre än tre upprepningar av en sådan kurs.

Under behandlingsperioden rekommenderas att avstå från: bastur och bad, allergiframkallande produkter, alkohol. Detta kommer att förhindra kroppens otillräckliga respons till apitoxin. Apitherapy ger en kumulativ effekt som varar upp till sex månader efter att ha passerat hela kursen. Efter denna period är det önskvärt att upprepa behandlingen.

Behandlingskurser är långa och korta:

 • kort kycklingmed - 6-10 sessioner på 5-10 satser i taget, varaktighet - 2-3 veckor; Används för äldre och försvaga personer;
 • lång kurs - 15-20 sessioner, 12-20 slingor i taget, varaktighet - 1-1,5 månader; krävs vid kroniska sjukdomar.

Patienter noterar att smärtsamma känslor av bett går bort efter de första procedurerna.

Kontra

Apitoxin är en potent substans. Det finns ett antal tillstånd och sjukdomar där dess användning är kontraindicerad:

 • allergi, inklusive - diagnostiserad intolerans mot biprodukter, allvarlig tolerans för bietrådar;
 • diabetes mellitus (insulinberoende form);
 • astma;
 • onkoprotsessa;
 • tuberkulos;
 • hepatit;
 • systemiska blodsjukdomar;
 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • kardiopati - angina pectoris, aorta aneurysm, perikardit, myokarddystrofi;
 • kroniska och akuta former av sjukdomar i matsmältningssystemet, lever, njurar;
 • sjukdomar som åtföljs av dekompensering av inre organ
 • perioder av exacerbation av någon sjukdom
 • suppurativa och inflammatoriska processer;
 • hud och venerala sjukdomar;
 • ett antal psykiska sjukdomar.

Trots det faktum att apitherapy var känt och för 5000 år sedan, betraktas det nu som en exotisk behandlingsmetod. Traditionell medicin ger inte en tydlig bedömning av metoden, även om läkare erkänner att efter att ha passerat en sådan kurs är förbättringar märkbara, och sådana fall är fasta.

Eventuella komplikationer

Vid behandling kan visas: fall av BP, klåda och ödem i en kropp, ett ödem i ansiktet. Om detta händer behöver du en paus 3-4 dagar.

I framtiden är tiden för att hitta biet på biten sänkt, och apitoxins ankomst kombineras med intag av antihistaminer.

Liten lokal svullnad och rodnad vid bettplatsen - normal hudreaktion, komplikationer beaktas inte.

Relaterade videoklipp

Behandlingen av de flesta typer av prostatit hos bin:

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Behandling av prostatit med biesatser - fungerar!

Idag försöker fler och fler människor hitta ett alternativ till traditionell behandling. Detta hände inte till män som lider av prostatit. För helandet av denna sjukdom finns en extraordinär metod - bee stings. Vetenskapligt kallas det "apitherapy" (från namnet på biet) och bygger på den terapeutiska effekten av bipågift (apitoxin) på människokroppen.

Dödlig vapen

Gift är nödvändigt för bin som ett vapen mot externa fiender. På småfåglar och gnagare verkar det dödligt med en bit. Och för att träffa en person behöver du mer än 250 bitar i taget. Men det visade sig att apitoxin inte bara har en dödlig effekt utan också i ordets ordalydelse, vitaliserande, livgivande.

Bee venom intresserade en man för mer än 60 tusen år sedan. Det överlevande beviset visar att även då personer med makt och huvud används apitherapy som nästan den huvudsakliga typen av behandling för många sjukdomar. Inklusive bieträ och biter av dess bärare användes aktivt för föryngrande effekt.

Helande gift

Och "skulden" av allt är den biologiska sammansättningen av bietförgift: den består av en myriad av element och ämnen som är användbara för människan. Räkna upp dem är meningslöst, på grund av några namn över 240! En komprimerad lista över dessa unika komponenter ser ut så här:

 1. Syror (fosforsyra, saltsyra, myrsyra),
 2. Mineraler (magnesium, fosfor, kalcium, koppar),
 3. Aminosyror, fetter, proteiner, kolhydrater (glukos, fruktos),
 4. Acetylkolin, histamin, etc.

Grundläggande för behandling är peptider, nämligen: kardiopeptid, apamin, adolapin och melittin. Man kan inte skilja åtgärden och oorganiska syror (saltsyra, fosforsyra och myrsyra) och histamin, vilka etablerar aktiviteten av blodkärl, förbättra deras kvalitet, minska blodtryck, normaliserar kolesterol.

Stinging läkare

Många frågor uppstår hos dem som bestämde sig för apitherapy för prostatit. Till exempel, på grund av vilken läkning inträffar, hur många sessioner behövs, när det gäller lättnad, vem ska göra denna procedur, huruvida det gör ont i slutändan, och så vidare, saker osv.

Dessa tvivel är motiverade. För att kasta bort dem måste man förstå mekanismen för behandling av bietsting och konsekvenserna av den. Apitherapy är så att säga på 2 valar: biologisk och reflexverkan på människokroppen.

Biologisk innebär att de ovan nämnda aktiva substanserna helas och reflexen liknar akupunktur och akupunktur. Det vill säga, den helande effekten uppnås genom tryck på biologiskt aktiva punkter på människokroppen.

I fallet med prostatit beror helningen på denna tandemseffekt. De som genomgick apitherapy noterade försvinnandet av sjukdoms manifestationer efter en enda session. Om sjukdomen inte återupptogs helt, sedan efter komplicerad apitherapi, passerade den in i åldringsstadiet. Denna effekt ger ingen medicinering.

Förberedelse för behandling

För att genomföra det, behöver du bin (ta honungplantor, under den aktiva samlingen av pollen), patienten själv och läkare-apitherapist. I motsats till populär tro, behandlas bier inte av biodlaren, utan endast av en kvalificerad specialist på detta område.

Bee bite (dess gift, eller snarare) kan orsaka en allvarlig allergisk chock, av den anledningen, första beteende test (ge biet att bita kroppen i några sekunder) för reaktion av kroppen är inte honom. Om allt är i ordning, fortsätt sedan till behandling.

Det ser ut så här. Läkaren applicerar pincett till biten till en förutbestämd punkt i kroppen och lämnar insekten (eller snarare sin sting) i 10-15 minuter. Under denna tid pumpas hela beståndet av bipågift i människokroppen. I en session kan 1-2 bin och 35 personer levereras, allt beror på det individuella svaret på apitherapy.

Det är intressant att behandlingen med bin har en kumulativ effekt, som varar minst sex månader. Efter denna tid är det önskvärt att upprepa kursen. För behandlingsperioden bör övergivas alkohol, livsmedelallergener, bad och bastur, för att inte skapa en jord för kroppen för otillräckligt svar på giftet.

Behandlingsregimer

Det finns 2 system för behandling av prostatit, men vilken av dem ska endast användas av en läkare.

Biter i förhudet

På förhuden (endast penisens huvud) appliceras bina, lämna stinget i 10-15 minuter. Börja med 3-5 bett och gradvis få upp till 35-40 bin. Inverkan: utsöndrad Bigift rusar in den sjuka prostatan genom mull kroppen, vilket dödar infektionen, "raster" stagnation, aktivera blodflödet och vaskulär tillförsel.

akupunktur

I detta fall placeras insekter på vissa punkter. Behandlingen är som följer:

 • - 1: a dag: 1 bit mellan tummen och pekfingret på höger hand;
 • - Dag 2: 2 biter mellan tummen och pekfingret på vänster hand;
 • - Dag 3: 3 biter på höger armbåge;
 • - Dag 4: 4 biter på vänster armbåge;
 • - 5: e dag: 5 biter i solar plexus;
 • - 6: e dag: 6 bett i ljummen;
 • - 7: e dag: 7 biter i coccyxen;
 • - 8: e dag: 8 bett i gastrocnemius på vänstra benets inre sida;
 • - Dag 9: 9 biter i gastrocnemius på insidan av högerbenet;
 • - 10: e dag: 10 bett i vänstra benets achillessän
 • - 11: e dag: 11 bett i hönsbenets achillessenen.

Därefter upprepas behandlingsschemat i fallande ordning (för varje punkt att få ett annat antal bett). Att göra sådana kurser under honey collectionperioden rekommenderas minst 3 gånger.

Rekommendationer och apitherapy effekt

Efter apitherapy kan kroppstemperaturen öka, så sessioner används bäst på helgerna eller närmare på kvällen. Användning av droger är endast tillåtet efter överenskommelse med läkare-apitherapist.

Patienter noterade att de karakteristiska symptomen på prostatit var borta efter en kurs. Samtidigt var smärtsensationerna från bett endast närvarande på den första eller andra dagen och försvann helt och hållet. Många av dem behövde inte längre traditionell behandling med droger och antibiotika, eftersom prostatit receded för alltid. Men för detta är det nödvändigt att följa rekommendationer och instruktioner från en läkare som utför apitherapy.

Behandling av prostatit med bi-sting - stingterapi

Prostatit hör till kategorin sjukdomar, vilka människor är redo att behandla med alla befintliga metoder. En av dem är apitherapy. Detta är behandlingen av prostatit hos bietstingarna.

Healing Poison

Det visar sig att binens gift består av den rikaste uppsättningen ämnen och element som är användbara för människokroppen. En komplett lista över dem, som består av mer än 240 objekt, som leder lång och meningslös, och nämner därför de viktigaste av dem:

 • syra;
 • mineraler;
 • proteiner, aminosyror och fetter med kolhydrater;
 • histamin, acetylkolin etc.

För behandling av prostatit spelas huvudrollen specifikt av peptider, syror av oorganisk typ och histamin.

Bee - "Doctor" som sticks

De som har beslutat att uppleva behandling av prostatit med bietgift är oroade över det stora antalet frågor. Till exempel, hur smärtsam denna behandling är, vad den bygger på, hur lång tid det tar att gå igenom och mycket mer.

Apitherapy är liknande i dess effekter på massage, och är baserad på två "valar":

 • biologiska, det vill säga på påverkan av alla ovan nämnda ämnen.
 • reflex, eftersom insekter tvingas sticka exakt i biologiskt aktiva punkter som ligger på människokroppen.

Hur man förbereder apitherapy för prostatakörteln?

För behandling krävs bara honungplantor, som är i aktiv uppsamling av pollen. Terapi hanteras exklusivt av en kandidat, men inte av en biodlare. Före bett måste du genomgå testning för brist på stark allergi mot bietgift.

Behandlingsprocessen är som följer: biet är klämd med pincett, applicerat på en specifik punkt, och stingen är kvar i epidermis i 10-15 minuter. Den här tiden är tillräcklig för att säkerställa att allt gift försvinner från insekten i patientens kropp. För ett tillvägagångssätt är det tillåtet att ansöka från 3 till 35 personer, vilket är helt beroende av personens personliga reaktion.

Jag är säker på att du kommer att vara intresserad av att läsa om behandlingen med blåsor prostatit.

Scheman för behandling av prostatit med bietrådar

Med undantag för allvarliga allergier är apitherapy ofarlig. Samtidigt kan behandlingen åtföljas av en ökning av kroppstemperaturen, varför det är lämpligt att träna på semester eller på helgerna.

Enligt recensionerna är behandlingen av prostatit med bin mycket smärtsam endast den första och andra sessionen, men det betalar för lindring av symtomen på sjukdomen.

Endast specialist i apitherapy bestämmer vilket specifika system som ska behandla patienten. Det finns totalt två:

 • I det första fallet appliceras bin på förhuden av penis, men inte till huvudet. Alla användbara ämnen kommer in i inflammerad prostata genom kavernösa kroppar. I sjukdomen försvinner infektion "dör", blodstasis, blodcirkulationen och blodtillförseln i det vaskulära nätverket förbättras.
 • I den andra versionen skickas betten exakt till akupunkturpunkterna på armbågar, coccyx, solar plexus, i ljumsken etc.

Akupunkturpunkter för bikors

Om du tror på dem som har upplevt terapi på sig, så återkommer prostatit för evigt efter ett sådant förfarande. Läkare är naturligtvis inte så optimistiska, men fördelen med "bi-terapi" är inte alls nekad av modern medicin. Om det inte finns kontraindikationer, är det möjligt att testa denna metod av behandling på sig själv.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Hem »Behandling av prostatit med bietstänger - stingande behandling

Recept för behandling av prostatit med biisoppa

För behandling av prostatit används ofta folkrecept. Deras fördelar ligger i tillgänglighet, billighet och effektivitet. Behandling av prostatit med biet soppa hjälpte många att bli av med sjukdomen på kort tid. Om den tidiga behandlingen av dessa beprövade generationer av våra förfäders metod kan alla symtom glömmas om några veckor.

Vad är en bi

För beredning av recept från medicinska tidningar används biodlingsprodukter i stor utsträckning. Beespine är kroppen av döda bin. Användningen av sådana "lik" hos många är tveksam, dock har de terapeutiska egenskaper.

Det finns två typer av detritus som kan användas för medicinska ändamål:

 1. Winter. Den består av de insekter som inte kan överleva vintern och kyla på grund av kylan. Vanligtvis varje familj på vintern dör till 20% bin. De kan användas för beredning av ett medel avsett för utvändig bearbetning. Ingest de inte rekommenderas på grund av det faktum att inuti insekts ackumulerade feces, innehållande i sin sammansättning toxiska för mänskliga kroppssubstanser.
 2. Våren-sommaren-hösten. Under denna period kan du få döda bin i små kvantiteter från bikupan nästan varje dag. På grundval av det är det tillåtet att förbereda både externa agenter och de som tas internt. Tinkturer är oftast beredda på deras grundval.

Om biorna dog på vintern kan de endast användas externt

Användbara egenskaper

Behandling av prostatit biprodukter - detta är bara ett av de områden inom medicinen, där dessa produkter kan användas. Våra förfäder visste om denna metod för behandling. Därför har recensioner avkok av Podmore bin överlevde och idag framgångsrikt tillämpats. Trots att apitherapy (behandling pchelouzhalivaniya och andra metoder med hjälp av bina) inte erkänns som officiell medicin, människor fortsätter att använda den på ett effektivt sätt. Användbara egenskaper Podmore uppstå på grund av komponenterna i kompositionen:

 1. Chitosan. Innehåller bedövningsmedel och blodfastande egenskaper. Vid intagning har chitosan en effekt på fett och förhindrar normal absorption. Så när en fettmolekyl försvinner i kroppen, påverkar det absolut inte det och kommer sedan ut i sin ursprungliga form. Chitosan påverkar även tarmarna, rengör det och tar bort toxiner. I utbyte mot "sopor" intensifieras processerna för framställning av användbara bakterier.
 2. Heparin. Detta ämne används i modern farmakologi för tillverkning av läkemedel som är avsedda att sakta blodkoagulering. Många sjukdomar i genitourinary systemet, inklusive prostatit, kräver användning av medel som förbättrar blodflödet. Det är den här åtgärden som har heparin. Detta gör det möjligt att använda bivax från prostatit.

Bikeskor för män är således användbart på grund av att sådana effekter tillhandahålls:

 • bedövningsmedel;
 • ett antiinflammatoriskt;
 • antitoxisk;
 • ett diuretikum;
 • normaliserande blodflöde;
 • reglera arbetet i matsmältningskanalen.

Det är inte förvånande att behandling av prostatit med hjälp av bin är effektiv, men det är viktigt att förstå hur man tar korrigeringen korrekt.

Även döda nytta

Behandling med sub-morbiditet av prostatit

På basis av bivax kan du förbereda ett avkok för förtäring. Ett sådant medel kan emellertid endast användas som ett av elementen i komplex terapi. Behandlingen av prostatit hos bin kan inte vara oberoende. I kombination med andra droger hjälper scorpion till att hantera sådana symptom på prostatit som:

 • smärtsamma känslor och brinnande i urinröret och perineum
 • problem med urinering, smärtsam känsla och smärta i det;
 • för ofta uppmaning att gå på toaletten;
 • försämring av det allmänna tillståndet, svaghet
 • nervös excitabilitet, ofta provocerad av brist på lättnad efter tömning;
 • brist på libido;
 • problem med varaktigheten av samlag och andra svårigheter av sexuell natur.

Urval av råvaror

Användningen av prostata bi-primer kräver noggrann beredning av råmaterial. Det är inte alltid möjligt att omedelbart erhålla det önskade antalet döda insekter, så att ämnena bäst görs gradvis. Omedelbart efter insamling av bin måste de sköljas i varmt vatten så många gånger att det dränerar genomskinligt. Efter det måste scuffen torkas i ugnen. För detta är det nödvändigt att välja en temperatur på högst 150-170 grader och håll arbetsstycket där i ca 30 minuter.

Förvarade köttkroppar hålls i permanent ventilerade behållare. Förvara inte i ugnen i mer än några veckor.

recept

Behandlingen av prostatit under havet kommer endast att vara effektiv om folket recepten är strikt observerad. Med sjukdomar i genitourinary systemet finns det flera alternativ för att förbereda buljongen. Att ta bort den inflammatoriska processen i prostatan hjälper till att använda underminering på följande sätt:

 1. Vi häller ut kammusslan i en tjock behållare, häll den med vodka så att den täcker bina ovanifrån med "två fingrar", lämnar insistera i en sluten form i ett mörkt rum. Efter två veckor filtrerar vi genom gasväv och tar 1 matsked före varje måltid i en månad. Detta är det enklaste men samtidigt populära receptet på prostatit baserat på bee podmora.
 2. Ett annat recept är inte mindre effektivt, men det är inte vodka, utan vanligt vatten som används för beredningen, så det är lämpligt för ett större antal människor. För att förbereda beredningen tar vi 200 g förberedd före, häll 0,5 liter kokande vatten och lämna i en timme. Krama sedan insektkroppen, vilken ska vara svagt svullen, insvept i cheesecloth och göra lotioner, applicera en komprimering på området mellan perineum och penis. För maximal effektivitet, upprepa proceduren 3-4 gånger om dagen i flera veckor. På så sätt kan du snabbt bli av med smärta och brännande känsla.

Podmore kan insisteras på som vodka eller alkohol, och på vatten

Kontra

De viktigaste kontraindikationerna vid användning av bee podmona i form av tinkturer för oral administrering är:

Behandling av prostatit med bin. Funktioner, recept, tips.

Vid behandling av prostatit används olika metoder, och en av de mest effektiva inom folkmedicin är användningen av biprodukter. Honung, propolis, mjälte och bietgift bäst påverka problemet och med regelbunden användning hjälp helt av med prostatit.

Fördelar med bieträk för kroppen

Bee-gift är svår att bevara eller syntetisera, eftersom det släpps först efter biet. Att komma in i människokroppen börjar över 50 näringsämnen återställa hälsan, stärka immuniteten och behandla prostatit!

Den maximala fördelen uppnås om insektbiten ligger i det område där inflammationens fokus är identifierat. Därför kan du bara behandla prostatit med bin med hjälp av en bra specialist. Och behandlingsprocessen i detta fall kommer att kallas apitherapy.

En gång i blodet börjar giftet att sänka kolesterolet, förbättra viskositeten och koagulerbarheten av blod, öka hemoglobin. Och gott blod är en viktig faktor vid behandling av prostatit och normalisering av processer i bäckenorganen. En insektsbit bidrar också till att blodflödet strömmar till lesionsområdet, vilket förhindrar stagnation och lindrar smärta.

Hur sitter en bie

Biet, biter personen, lämnar sitt sting i sin kropp. Detta beror på att insekten försöker flyga bort. Efter en bit bildas en liten svullnad på kroppen, och en obehaglig förbränning uppstår. Ibland finns det en allergisk reaktion, men det är mindre än 1% av befolkningen.

Kontraindikationer till bietstickor

Bin kan inte behandlas oberoende. För att få godkännande för användning av denna metod bör vara en specialist. Bites är kontraindicerade till personer som har njure- eller leversjukdomar, liksom allvarliga sjukdomar i hematopoiesis, hjärtsvikt och tumörer. Utmattning kommer också att bli en kontraindikation, som tuberkulos, förekomsten av kroniska infektionssjukdomar.

Behandling av prostatit med bietstickor

Om inga kontraindikationer och reaktioner upptäcks är det möjligt att börja behandling av prostatit - en sjukdom som ofta uppträder hos män efter 40 år och ibland förekommer vid tidigare ålder.

För att behandla biten av prostata var bier effektiva, apitherapists använder en speciell teknik:

 1. behandlingsförloppet börjar när bina aktiveras och börjar samla nektar från blommorna;
 2. Terapeuten omedelbart före förfarandet fångar det önskade antalet bin och behåller dem i en speciell behållare för att göra dem mer aggressiva. Detta är nödvändigt för att insekter ska släppa maximalt gift,
 3. Efter detta ska biet bita personen till den nödvändiga punkten (inte bara i ljumsk och ländrygg, men också på andra ställen).

De så kallade "bettpunkterna" finns i hela kroppen. Och den första är mellan tummen och pekfingret på höger sida. Den andra, analogt, ligger på vänster sida. Men den tredje och fjärde är på armbågarna. Den femte - i solar plexus och den sjätte - i ljummen. Det finns också en sjunde punkt - coccyxen. Kalvsmuskler blev den åttonde och nionde poängen. Den tionde punkten är Achillessenen på båda benen.

Det är ganska svårt att själv bestämma dessa punkter, som en följd av felaktiga åtgärder, kan metodens effektivitet märkbart minska. Därför är det viktigt att locka en bra specialist.

Schemat för behandling av prostatit med bin

Förutom punkter är det viktigt att känna till det allmänna förfarandet. Så på den första dagen utförs en bit och i den andra - redan två. Totalt kräver behandlingstiden 11 bitar av bin på olika punkter. Då används ett minskande schema. På bara en period bör apitherapy utföras minst 3 gånger.

Vad är en bi

Podmore är bin som dog i en bikupa. Det är ganska enkelt att montera det, eftersom en insekt inte lever mer än 35 dagar. De samlar det både på sommaren och på vintern (från landningsbordet på apiaryen och även från botten av bikupan). Insektens kropp innehåller allt som behövs för behandling av prostatit: vax, propolis, royal gelé, honung och jämn gift. Tillsammans har dessa ämnen en antiinflammatorisk och antioxidantisk effekt på människans kropp.

Behandling av substatlig prostatit är användbar eftersom:

 • bidrar till att minska prostatakörtelns storlek
 • stimulerar utsöndring;
 • normaliserar urinering;
 • förhindrar kirurgiskt ingripande.

Recept med podmorom för behandling av prostatit

Från underkläderna förbereder tinkturer och avkok, vilka tas av kurser och hjälper till med att bli av med prostatit:

 1. Droppar vodka. Ett glas vodka tas på en matsked av underminering och insisterade på 2 veckor. Sedan filtrera och 15 droppar är berusade varje dag i flera månader. Förbättrar processen med urinering och prostatafunktion, ökar libido.
 2. Avkodning av podmore. På 4 matskedar skopa ta en liter vatten och koka allt i 2 timmar. Därefter svalna och filtrera väl. Ta en sked av honung i blandningen. Du kan lagra den i 2 veckor i kylskåpet. Ta upp till 1 sked full av mat en månad i rad. På ett år kan du göra 3 kurser i rad.
 3. Avkok med propolis. Ta 2 liter vatten på ett glas skum och koka i 30 minuter. Sedan svalt, lägg till några skedar propolis och en droppe honung. Ta tinktur upp till 3 gånger om dagen för ett halvt glas. Förvaras i 10 dagar på en kall plats.
 4. Med vegetabilisk olja. I en liten mängd värms oljan i 10-20 minuter beroende på mängden, vid låg temperatur. Sedan skär de i en mixer och tar 1 sked 3 gånger om dagen. Att dricka det rekommenderas mjölk. Kursen varar i 30 dagar.
 5. Du kan förbereda och salva för extern mottagning. Blanda 1 del av olivolja och 2 delar podmor, vispa sedan allt bra. Sätt på ljummen och täck med en varm handduk. Du kan bära en godtycklig tid.

Prostatit är en vanlig följd av felaktig livsstil, stress, aktivt arbete och promiskuitet. Men kemi kan inte bota honom. En kompetent kombination av olika metoder ger bästa möjliga resultat, och användningen av biprodukter här kommer inte vara överflödig.