Huvud
Behandling

ProstaSabal

ProstaSabal: bruksanvisningar och recensioner

Latinnamn: Prostasabal

Aktiv substans: extrakt SågPalmetto (Sabal serrulata fructuum extrakt), echinacea extrakt (Echinaceae extrakt), ett extrakt av ginkgo biloba (Ginkgo Bilobae extrakt), zink (Zincum)

Producent: Evalar (Ryssland)

Uppdatera beskrivning och foto: 01/25/2018

Priserna på apotek: från 349 rubel.

ProstaSabal - biologiskt aktiv additiv (BAA) till mat, brukade normalisera prostatakörtelns funktionella tillstånd, komplex terapi och förebyggande av sjukdomar i genitourinär sfär hos män.

Utformningsform och sammansättning

Läkemedelsform - kapslar som väger 0,2 g (30 stycken i blåsor, i en kartongbunt 1 blister).

 • aktiv substans: Saw Palmetto extrakt - 80 mg, Echinacea-extrakt - 50 mg Ginkgo biloba-extrakt (inklusive flavonolovye glykosider - minst 4 mg) - 20 mg; zink - inte mindre än 5 mg;
 • hjälpkomponenter: cellulosakrokristallin (bärare), gelatin och titandioxid (kapsel), amorf kiseldioxid och kalciumstearat (anti-kakningsmedel).

Farmakologiska egenskaper

ProstaSabal - tillägg baserat på torrsubstans av Saw Palmetto lägga zink makroelement, torra extrakt av Ginkgo biloba-blad och Echinacea purpurea.

Egenskaper hos komponenter i ProstSabal:

 • palm sapal extrakt: undertrycker aktiviteten av aromatas enzymer och 5a-reduktas, som omvandlar testosteron till dihydrotestosteron, vilket eliminerar orsaken till utvecklingen av prostata hyperplasi. Dessutom har den antiinflammatorisk, anti-edematös, androgen och vasoprotektiv aktivitet;
 • extrakt av Ginkgo biloba: en källa för flavonoider, har en reglerande effekt på blodkärlen, vilket gör att distinkt ökning i blodflöde i den venösa, arteriella och kapillära bädden, förhindrar spasm av artärer, såväl som eliminerar och förhindrar stagnation i venerna i bäcken och prostatakörteln, som är orsaken till prostatit ;
 • extrakt av echinacea purpurea: är en kraftfull stimulans av icke-specifik immunitet, har antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt. Stimulerar kroppens försvar i inflammatoriska och infektionssjukdomar. Ökar immunsystemet T-systemet med 20-30% mer än i den traditionella syntetiska drogen i denna grupp;
 • zink: Tar en direkt del i immunitetens bildande och upprätthåller funktionen hos könkörtlarna hos män (ökar produktionen av testosteron).

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna rekommenderas ProstaSabal som ett biologiskt aktivt livsmedelstillsats i följande fall:

 • manifestationer av dysursymptom, såsom urinering med svag stråle, frekvent uppmaning att urinera, känsla av ofullständig tömning av blåsan;
 • Brott mot sexuell funktion
 • stillasittande livsstil;
 • frekvent användning av alkoholhaltiga drycker;
 • ålder över 40 år.

Kontra

Prosta.Sabal är kontraindicerat vid intolerans av dess enskilda komponenter.

Instruktioner för användning av ProstaSabal: Metod och dosering

Kosttillskottet bör tas oralt under måltiden.

Vuxna tar 1 kapsel i minst 30 dagar.

Biverkningar

Vid individuell överkänslighet mot komponenterna i bioadditiver är allergiska reaktioner möjliga.

överdos

Särskilda instruktioner

ProstaSabal är inte ett läkemedel. Innan du använder det, kontakta en läkare.

Produkten innehåller inte gluten, genetiskt modifierade organismer (GMO) och komponenter av animaliskt ursprung.

Ansökan i barndomen

Kosttillskott gäller inte i barndomen.

Droginteraktioner

analoger

Analoger ProstaSabalya är röda rot Vitaprost, Prostalamin, Sitoprostat, Adenoprostal, amniocen, Gentos, Prostamed, raveron, Urosept, Palin, Bangshil, yarsagumba, Vitaprost Forte Vitaprost Plus, Apiprost, Prostatofit, Ogopleks, glykoler, Pravenor, Vezilyut, Prostatinol, Samprost, Baksin Prostatin, Bioprost, Reprostanol, Prosteks, Prostopin et al.

Villkor för lagring

Förvaras vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C på en plats som inte är tillgänglig för barn.

Hållbarhet - 3 år.

Villkor för ledighet från apotek

Finns utan recept.

Recensioner om ProstaSabal

Recensioner om ProstSabal är mest positiva: Kosttillskottet eliminerar effektivt dysursjukdomar och störningar i sexuell funktion.

Pris för ProstaSabal på apotek

Priset för ProstaSabal (kapslar 0,2 g) är cirka 342 r. för 30 st. i förpackningen.

"Sabal-Prostata": applikationsfunktioner

Läkemedlet "Sabal-Prostata" har en speciell popularitet hos män som lider av prostatit. I sammansättningen är en stor mängd medicinska komponenter som hjälper till att klara de smärtsamma manifestationerna av den inflammatoriska processen i prostata. Det fungerar som ett hjälpmedel, vilket ökar effekten av väsentliga läkemedel för att undertrycka prostatit.

Komposition och egenskaper hos preparatet

Läkemedlet tillhör gruppen av biologiskt aktiva tillsatser. I sin sammansättning är uteslutande naturliga komponenter, så det har en mjuk effekt på hankroppen. Läkemedlet kommer i form av droppar, granuler och kapslar.

BAA för förbättring av prostatakörteln innehåller följande ämnen:

 • Zink. Hjälper upprätthålla immunitet och påverkar positivt produktionen av testosteron;
 • Extrakt av palm sabal. Det används vid behandling av olika sjukdomar som skadar det manliga reproduktionssystemet. Läkemedel med en sådan komponent ordineras ofta för prostataadenom och prostatit. Extraktet har en uttalad anti-edematös och antiinflammatorisk effekt;
 • Extrakt av lila echinacea. Det är utformat för att stärka kroppens skyddande egenskaper. Med hjälp är kampen mot inflammation i prostata mer framgångsrik.
 • Ginkgo biloba extrakt. Den har många positiva egenskaper. Komponenten har en bra effekt på cirkulationssystemet, eftersom det förhindrar utseende av blodstagnation i bäckenområdet.

Växtkomponenter gör läkemedlet lämpligt för behandling och förebyggande av sjukdomar i det genitourära systemet hos män.

Palma sabal gav namnet på drogen

Indikationer för användning

Till varje förpackning med bioadditiva "Sabal-Prostata" bifogas instruktionen. Det står att kosttillskott anges för sådana brott:

 1. Om det finns tecken som indikerar en dysursyndrom. Det kan vara en vanlig urinering i toaletten, en känsla av inte tillräckligt tömt urinblåsa, en svag ström av urin och smärta.
 2. När det är en överträdelse av sexuell funktion
 3. Med regelbunden användning av alkoholhaltiga drycker;
 4. När du leder en stillasittande livsstil.

Instruktioner för användning

All nödvändig information om läkemedlet för patienter med prostatit innehåller instruktioner för användningen av bioadditiver. Det bör dricka ett kosttillskott för 8 kapslar. De bör placeras under tungan och upplösas gradvis tills de är helt upplösta.

Det är bäst att ta medicinen en halvtimme före måltid eller 1 timme efter att ha ätit. Det rekommenderas att du inte tar kapslarna med vatten.

Detta behandlingsschema måste följas i 8 veckor. Recensioner från män som är bekanta med drogen, säger att för en hel kurs i kroppen har det blivit positiva förändringar.

Läkemedlet tvättas inte med vatten. Kapseln måste sakta resorberas

Kontra

Få män är det naturliga preparatet kontraindicerat. Att avstå från mottagningen följer endast de patienter som har ökad känslighet för bioadditivets komponenter. Också bland kontraindikationerna är 18 års ålder.

Biverkningar

Biverkningar under läkemedelsintaget är extremt sällsynta. Vanligtvis är de begränsade till en allergisk reaktion på kosttillskottets komponenter. Om de är närvarande måste du vägra att ta kapslar.

För förpackningen av detta läkemedel måste du betala cirka 200 rubel. Prisvärd pris kan du köpa ett biologiskt aktivt tillskott till många män.

Särskilda instruktioner

Om någon tid efter starten av kapslarna märker patienten inte en uppenbar terapeutisk effekt eller kommer att upptäcka biverkningar, då måste han hitta en annan medicin. I sådana fall krävs specialisthjälp.

Det är värt att avstå från användning av kapslar för terapeutiska eller profylaktiska ändamål, som, som de lagras, förlorade sin ursprungliga form och ändrade sin vanliga färg. Med sådana ändringar anses de olämpliga för upptagande.

recensioner

Jag hoppades väldigt mycket att drogen skulle hjälpa mig att klara några problem med körteln. Men jag kunde inte genomgå behandling med "Sabal-Prostata", eftersom under behandlingen uppdagades en stark allergi mot en av komponenterna i läkemedlet.

Läkaren föreslog förutom den huvudsakliga behandlingen att ta detta biologiskt aktiva tillskott för att snabbt hantera prostatit. Under hela kursen följde instruktionerna för att ta kapslar. Och det gav ett positivt resultat. Tack BAD, sjukdomen receded.

Jag var ordinerad för detta läkemedel för behandling av godartad hyperplasi, som ännu inte lyckades övergå till en försummad form. Efter en fullständig behandling, som inkluderade andra läkemedel, undersöktes det igen. Hans resultat visade frånvaron av en patologisk process.

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...

Dwarfish palm - liten, ja, fjärrkontroll

Sereno krypande, Saw Palmetto, Sabal med sågpalmetto såg Palmetto serrate - allt hon palmetto (latin: Serenoa repens, Serenoa serrulata, Sabal serrulata.). Planternas svarta bär behandlades också av indianer i Nordamerika. Dess frukter användes för mat, och den manliga befolkningen valde intuitivt denna botemedel mot sexuell stimulans. Officiell medicin använder egenskaperna hos ett dvärgpalm i 200 år. Det är en del av många läkemedel och livsmedelstillsatser.

Amerikas första bosättare noterade den fantastiska vitaliteten hos de djur som åt från busken. Snart började de själva använda dem som en tonic, för att förbättra matsmältningen, när de hostade. Numera hjälper dvärgpalmapreparat män, eliminerar utvidgningen av prostata, aktiverar syntesen av spermier. Kvinnor har eget intresse för ett sådant verktyg. Det minskar nivån på testosteron, föryngrar huden och stärker håret.

Botanisk beskrivning av en dvärgpalm

En låg buske är 2-4 m. Stommen är horisontal, grenad och krypande, kambium är helt frånvarande. Bladen är fläktformade (uppdelade i 17-30 segment) på långa prickiga serratandade petioler (upp till 1,5 m) täckta med hårda, skarpa spetsar.

Blommor - i diameter upp till 5 mm. Doftande, gulaktig vit färg, i täta blomställningar - paneler långt upp till 60 cm på spjällens spetsar. Frukt - ca 3 cm lång drupe. Formen är ovate-långsträckt. Ripening det ändrar färg från grön till blåaktig svart. Familjen är hård, ovoid, mognar inuti frukten.

Dvärgpalmer finns på Texas territorium upp till South Carolina. Dess livslängd är mer än 700 år. Växten är väldigt resistent mot torka, bränder, angrepp av insekter.

Insamling och upphandling av medicinska råvaror

Frukt-olivformade benben, som har en brun eller mörk röd färg, betraktas som mogna och lämpliga för billet. Efter att ha skördat bären torkas de i specialtorkar, men ligger i grunden helt enkelt i ett lager i solen. När råmaterialet är vältorkat, förvaras det i papperspåsar eller påsar i högst tre år.

Samlarna av blåsvarta sabalfrukter är i stor fara inte bara från Texas thunders (giftiga ormar) utan också från själva växten. Skarp som en rakhyvel, bladbladblad, det medför människor långa obehagliga nedskärningar.

Såg Palmetto frukter rika på polysackarider, fytosteroler, syror (fet, lagerblad, miristitsinovuyu, oljesyra), kapronsyra och kaprylsyra närvarande i små mängder. I bär av en dvärgpalm fann man ett antal användbara ämnen:

 • växtsteroler;
 • sitosterol;
 • enzymer;
 • eteriska oljor;
 • karoten;
 • tanniner;
 • stärkelse.

Fruktextrakt rikt på flavonoider, etyl- och metylestrar, β-sitosterol 3-O-β-glukosid, stigmasterol och kampesterol lupeol, karotenoider och cykloartenol, 24-metylen-cykloartenol.

Användbara egenskaper och indikationer för användning

Frukt av en dvärg palm har antiinflammatoriska, lugnande, antiseptiska, restaurerande egenskaper. Extraktet rekommenderas som ett adjuvans för behandling av ett antal sjukdomar:

 • urogenitalt system;
 • svårighet att urinera
 • impotens;
 • adenomer av prostata;
 • prostatit;
 • störningar hos männs reproduktiva funktion
 • blåsan;
 • endokrina systemet;
 • polycystiska äggstockar;
 • uterin inflammation;
 • onormal hårväxt
 • bronkit och lunginflammation;
 • kallt.

Extraktet anses också som en naturlig solskyddsmedel. Förberedelser med extrakt av en unik växt utjämna hudfärgen, förhindra utseendet av pigmentering och eliminera akne, delta aktivt för att stimulera produktionen av kollagen.

Förberedelser från sabalplantaxtraktet är gjorda av växtens bär. Råvaror transporteras till Europa, och där läkemedelsföretag gör extrakt och tabletter från det. Produkterna är dispergerade runt om i världen i form av kosttillskott. Biologiskt aktiv komplex läkemedel ordineras strikt individuellt på rekommendation av en läkare.

ansökan

Läkemedlet använder serenium som hjälpmedel. Innesluten i beredningar: Prosteyt Place, Mail aktivt komplex, Fimeyl aktivt komplex, även känd "lägga ner", "Permikson", "ProstOptima", "Prostamol". Män behöver tänka på det faktum att anläggningen är många gånger större (90% av fallen finns det ett botemedel) för sitt läkande verkan "Proscar", som är så förtjust i urologer ordinera. De skulle ägna stor uppmärksamhet åt örterna och detta skulle hjälpa sina patienter mer.

Under en månad med att applicera fruktkonsentret elimineras symtom på ett svårt urinflöde eller frekventa resor till toaletten på natten. Enzymet som orsakar en ökning av prostatakörteln är blockerad.

Vetenskap har visat en annan egenskap av palm - sexuell föryngring. I Florida har det till exempel erkänts i århundraden som en sexuell stimulans. Du kan köpa dvärg palm preparat från hälsokostaffärer och apotek. Kapslarna i extraktet tas enligt instruktionerna.

Effektiviteten av användningen av en dvärgpalm för att blockera receptorerna av östrogener har vetenskapligt bevisats. I detta fall störs inte nivån av follikelstimulerande och luteiniserande hormoner. För kvinnor blir det en trevlig bonus att appliceringen av extraktet ökar också bröstet, påskyndar hårväxten, föryngrar huden.

Kontra

Läkemedlet är förbjudet för barn och gravida kvinnor, var försiktig med patienter med gastrit och magssår. Vid höga doser kan orsaka yrsel, kräkningar, illamående, matsmältningsbesvär. Ibland uppstår diarré eller förstoppning. Allergiska reaktioner är sällsynta.

Sabal (Sabal)

Sabal är ett släkt av monokotyledoner av Palm-familjen, som numrerar 16 arter. Den innehåller höga palmer upp till 30 m långa och stunted palmer med en underjordisk bagage. Sabal används som prydnadsväxter, och är också populär som en planta. Dessutom är saber-extraktet från krypningen en del av ett antal kosttillskott och homeopatiska medel för behandling av prostatit och normalisering av prostatafunktionen.

Innehållsförteckning

I medicin

Den sabala växten är inte en farmakopei och används inte i officiell medicin. Emellertid, ett extrakt av frukten Sabal smygande del av de ryska och europeiska kosttillskott och homeopatiska läkemedel ( "Sabal-prostata", "Prostasabal», Sabal-Homaccord, Sabal), används för normalisering av prostatakörteln, förebyggande och behandling av prostatit, och behandling av sjukdomar i det urogenitala systemet.

Kontraindikationer och biverkningar

Användningen av växten för medicinska ändamål är kontraindicerad hos barn, gravida och ammande kvinnor, personer med individuell intolerans. Innan du använder droger baserat på sabal bör du konsultera en specialist.

I matlagning

Vissa typer av sabal används av amerikanerna för att göra vegetabiliska rätter. Vid matlagning använd apikalknoppen, som ligger i mitten av lövets rosett. Denna njure ser ut som en kål, för vilken sabalen kallas ofta en "kålpalm".

I trädgårdsarbete

I Ryssland odlas sabern huvudsakligen som en växthus. De mest populära arterna är dvärgsabben (Latin Sabal minor) och sabalen av palmettens form (Latin Sabal palmetto).

Sabal dvärg har en bagage som utvecklas exklusivt under marken. Över jorden är endast löv synliga och bildar en frodig grön bunt. Kronan är likformig, tät, rund i form. Bladen är ljusgröna, med en blå nyans.

Sabalformad palmett har en mer välbekant form, det är ett palmer med en över marken, även om den inte är hög. Bladen bildar en sfärisk krona, färgen är mörkgrön. I rumsförhållandena når sabernsformad palmett sällan en höjd på mer än 2 meter, men i naturen kan den nå flera tiotals meter.

Sabal - en av de mest opretentiösa i vården av palmer. Hon föredrar stark belysning, men undviker direkt solljus, vilket kan orsaka fläckar på bladen. Sabalens skuggning bär dock också, i detta fall kan endast bladets färg ändras något.

Under de varmare månaderna Sabal föredrar temperaturer 20-22 grader, och på vintern - 10-15 grader Celsius. Men även i normala rumsförhållanden anläggningen går bra, om vintern inomhustemperaturen motsvarar sommaren Sabal anpassar till detta, men måste vara mer benägna att spraya växten, om bladspetsarna börjar torka upp. På sommaren kan sabalen utföras till trädgården, till balkongen eller till terrassen. Skvoznyakov växt är inte rädd.

Sabal gillar inte alltför fuktgivande, jorden bör bara vara lite fuktig, vattna växten är sällan när substratet i potten börjar torka ut. I allmänhet vattnas sabern 1 gång om 5 dagar på sommaren och en gång i veckan på vintern. Ackumulerande vatten i pannan ska dräneras omedelbart. Växtens löv behöver inte bara sprutas utan även periodiskt torkas av med en fuktig svamp.

Under perioden med aktiv tillväxt, från mars till september måste sabern matas (ungefär en gång i månaden). Som toppklädsel använd speciella blandningar för palmer eller komplexa kompositioner för prydnadsväxter.

Transplantationen av sabal görs inte regelbundet, men vid behov, när rötterna börjar komma ut ur hålen i potten. Transplant sabern är endast möjlig i mars-april under aktiv tillväxtperioden. Periodiskt måste du uppdatera jordens översta lager.

Skär sabern försiktigt, skär ut med sax endast torra ytor, utan att skära upp arbetsplattan och lämna en liten remsa torkad vävnad.

Sabal sjukdomar är inte så låga, men det kan attackeras av skadedjur som spindelmyt, skott, fält. Kämpa dem med insekticider och rengör bladen.

Spridning av sabern uteslutande frön, spiring av vilka kan ta flera månader (upp till ett år). Unga palmer växer också väldigt långsamt. Fröer groddar i en blandning av torv, sand och hackad mos, hög luftfuktighet och konstant lägre uppvärmning är nödvändiga.

På andra områden

Trä med höga sabaler används som ett starkt byggmaterial. Sabal är praktiskt taget opåverkad genom att ruttna i vatten, varför den används för konstruktion av undervattensstrukturer.

Av fibrerna i Sabal löv tillverkas grova tyger.

Handflatan är dwarfish, och hälsofördelarna är enorma!

Dvärg palm har en lång historia av användning. Plantens första svarta frukter började ätas av indianer i södra och centrala Amerika. I Europa lärdes läkningens helande egenskaper endast under XXVI-talet, efter fullständig kolonisering av de flesta stammar. Den manliga delen av befolkningen vid den tiden, valde denna åtgärd som en tonisk och sexuell stimulans. Inte mindre populärt är den medicinska växten idag. Från färska eller torkade frukter framställs många livsmedelstillsatser och läkemedel.

Palm dvärg - en botanisk beskrivning

En dvärg palm eller serenova krypande (Serenoa repens) växer i sydöstra Amerika, främst längs havskusten eller i tallskogar. Enstaka träd finns på Antillens skärgård och Yucatán halvön. Palmens vetenskapliga namn är Sabal serrulatum, där växten används i medicin. Lokalbefolkningen kallar sam palmetto träd, vilket betyder en såg, på grund av löv med skarpa, skärande kanter.

Det är intressant. Släktet Sereno fick sitt namn till ära av den amerikanska forskaren Sereno Watson. Artnamn (krypande) karakteriserar trädets utseende.

En lågväxt med en horisontell, gräsbevuxen stammen är kronad med ett lock av fanformade löv med kantade kanter. Doftande, vita gula blommor samlas i tät Vippa, blomställning upp till 50 cm Frukten -. Enda frö stenfrukt, som är i färd med förfallande förändringar nyans från grönt till blå-svart. Inuti bären är ett fast frö.

Den inhemska befolkningen of America tillämpat frukter repens Saw Palmetto för behandling av sjukdomar i det urogenitala systemet och prostata, har förberett en rik näringsämnen tonic drink, som ges till patienter med tuberkulos och bronkit. Kvinnor trodde att frukterna av Serenoa repens stimulerar brösttillväxt och lindrar svart hår på kroppen.

Sammansättning av frukter

Det är Palm Saplal bär som har en uttalad helande effekt. För att förbereda läkemedel samlas bruna eller mörkröda stråer med det största antalet värdefulla ämnen. De torkas i speciella installationer eller läggs ut direkt i solen i ett enda lager. Förvara i papperspåsar eller kartonger inte längre än 3 år.

Det är intressant. Samlare av medicinska bär är mycket utsatta för skörden av råvaror. Inte bara det, så skarpt som en rakhyvel, orsakar bladbladens blad människor djupa och långa ohälsade sår, i tjocktarmen i en dvärgpalm finns många rattlesnakes.

Men all denna risk löser de enorma fördelarna med bär. Frukt serenoy krypning innehåller ett stort antal polysackarider och sällsynta organiska syror (myristic, laurel, oleic).

Andra användbara föreningar som finns i druvor är:

 • växtsteroler;
 • karoten;
 • flavonoider;
 • eteriska oljor;
 • tanniska föreningar;
 • enzymer.

Det finns en liten mängd vitaminer och spårämnen i bär, steroidkomponenter, tjära och tanniner.

Men den viktigaste värdet av palmetto bär ger fytosteroler: beta-sitosterol 3-O-beta-glukosid, fagasterol, stigmasterol, kampesterol och tsikloartan.

Vad behandlar frukten av palmkrypning?

I icke-bevisbaserad medicin används serenoidrepens som en återställande, antiinflammatorisk, antiseptisk och lugnande medel.

Observera tack. De flesta av de helande egenskaperna hos palmer idag bekräftas fortfarande inte av kliniska prövningar.

Eftersom köttet av frukter har en uttalad antiandrogen effekt, används läkemedel på grundval av att bekämpa androgen alopeci och olika hudproblem: akne, akne, seborré.

 • stärka kroppen efter allvarlig sjukdom
 • återställande av prostata funktioner
 • stimulering av syntesen av manliga könshormoner, bevarande av reproduktiva kvaliteter;
 • upprätthållande av det urogenitala systemet, lindring av urinering hos män
 • återställande av hormonell bakgrund hos kvinnor, minskning av fettinnehållet i huden.

Frukt av en dvärgpalm kan användas som hjälp vid behandling av reumatism, autoimmuna störningar, andningsinfektioner. Utdrag av bär anses vara en utmärkt solskyddsmedel, förhindrande och eliminering av de negativa effekterna av ultraviolett strålning.

Dvärg palm extrakt - applikationsfunktioner

I dag används extraktet av palmfrukter för att göra alla typer av kosttillskott och läkemedel. I Ryssland säljs läkemedlet under varumärkena Prostamol eller Permixon. Doseringen bestäms av läkaren, eftersom läkemedlen anses vara fullvärdiga läkemedel.

I USA används torrt extrakt av sereno som ett kosttillskott och ingår i olika kosttillskott. Ibland finns produkten i form av ett torrt pulver eller en alkoholtinktur.

Observera tack. De som använder frukten av en palmhalsabal, kom ihåg att drogerna på grundval av dem inte stimulerar tillväxten av nya krullar, men bara sakta ner förlusten av befintliga.

Dvärg palm är en fördel för män

Torr statistik säger att mer än hälften av män över 45 år har de första symptomen på inflammatorisk skada eller prostata adenom, och vid 60 års ålder har de flesta av de starkare könen diagnosen sjukdom. För att förhindra eller sakta utvecklingen av patologi kommer att hjälpa till att extrahera handflatan.

Verkningsmekanismen för ett läkande ämne är baserat på minskningen av DHT-nivå direkt i prostata, utan att det påverkar dess totala innehåll i kroppen.

Att minska koncentrationen av dihydrotestosteron minskar tumörtillväxten, eliminerar inflammatorisk process och svullnad, vilket resulterar i en gradvis återhämtning av urogenitala funktioner.

Extrakt av Sabal

Sabal extrakt är ett läkemedelspreparat baserat på palm sapal extrakt, echinacea purpurea extrakt, ginkgo biloba extrakt och zink viktigt för prostata reparation. Dessa naturliga komponenter i läkemedlet har en fördelaktig effekt på kroppen. Läkemedlet leder snabbt till en normal hormonbalans och påverkar därmed kvalitativt den snabba normaliseringen av prostatens funktionella tillstånd. Specialister urologer föreskriver ett extrakt av Sabal för komplex behandling av olika typer av prostatit och deras förebyggande. Läkemedlet är också ordinerat vid behandling av organsystemet i det genitourära systemet hos män.

Effektiviteten och säkerheten hos läkemedelssabstraktet har länge visat sig i praktiken.

Huvudkomponenterna i Sabal-extraktet

Extrakt av Echinacea purpurea

Denna del av läkemedlet har antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt. Det är den mest kraftfulla stimulansen, vårt icke-specifika immunsystem. I samband med att läkemedlet tas, ökar immunsystemets T-system med cirka 30 procent mer än vid användning av syntetiska droger av samma grupp. Det rekommenderas av de flesta urologer att stimulera kroppen att skydda kroppen vid inflammatoriska och infektionssjukdomar.

Extrakt av palm sabal

Vid behandling av prostatit hämmar extraktet aktiva aktiviteten hos aromatas och enzymet 5a-reduktas, vilket bidrar till omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron. Med andra ord eliminerar extraktet av palm sabal orsaken till progressionen av manlig hyperplasi. Extraktet har anti-ödem, vasoprotektiva, androgena och antiinflammatoriska egenskaper.

Ginkgo biloba extrakt

Detta är den så kallade källa av flavonoider, vars funktion är den reglera effekten på blodcirkulationen i kärlen. För att vara mer exakt bidrar det till en signifikant ökning av blodflödet i venös, kapillär och artärbädd. Förhindrar och bidrar till att eliminera utvecklingen av stillastående fenomen i kärl och kärl i bäckenet och prostatakörteln - det är för övrigt en av huvudfaktorerna i utvecklingen av prostatit.

Betydelsen av det kemiska elementet i zink, i processen att behandla och återställa prostatafunktionaliteten, är det viktigaste. Zink är ett nyckelelement för att stärka immuniteten och vad som är viktigt med prostatit, ökar zink den kvantitativa produktionen av hormonet testosteron.

Indikationer för användning

Vanligtvis är sabers extrakt ordinerat av urologer:

• Män som har fyllt 40 år, eftersom detta läkemedel är ett kraftfullt verktyg för förebyggande av prostatit.
• Vid missbruk av alkoholhaltiga drycker och ett antal andra dåliga vanor.
• En stillesittande livsstil är också en ursäkt för att förskriva detta läkemedel.
• Brott mot sexuella funktioner hos män kan också vara en av anledningarna.
• Sabal extrakt föreskrivs i händelse av sådana dysursymptom som: ofullständig tömning av blåsan, frekvent urinering, i fall där urinströmmen är intermittent vid urinering.

Applicering och dosering

Extrakt Sabala vuxna utser en kapsel per dag. Läkemedlet tas vanligen med mat under måltiden. Kursens behandlingstid är högst 30 dagar. Läkemedlet tolereras väl av kroppen med långvarig användning och ger inte belastning vid upptagning till vitala organ för människor. Detta beror på det faktum att det är baserat på endast växtdelar.

Driften av läkemedlet, om nödvändigt, kan stärkas. I detta fall ökar den behandlande läkaren den tagna dosen av läkemedlet.

Viktigt att veta

De främsta orsakerna till kontraindikation är i regel individuell intolerans av läkemedlets naturliga komponenter. Trots det faktum att detta läkemedel ges på apotek utan receptbelagda läkemedel, bör du alltid rådgöra med din läkare innan du tar den.

 • Förvara Sabal-extraktet på en sval och torr plats utom räckhåll för barn. Hållbarhet är begränsad till 2 år.
 • Läkemedlet är tillgängligt i kapslar om 0,2 gram, såväl som i flaskor med 30 stycken och 60 stycken.
 • Det är intressant att i Ryska federationen är detta läkemedel klassificerat som ett biologiskt aktivt tillsatsmedel av förtärande natur.

Läkemedlet för män - Prostasabal

Män som fyller 35 år lider ofta av sjukdomar som är förknippade med nedsatt funktion av sexuella och urinrörsfunktioner. Detta uttrycks oftast i nedre delen av buken, försvagning av erektion, frekvent uppmaning att urinera och dess svårigheter.

Det är inte svårt att gissa att detta beror på en kränkning av prostata-funktionen. Det har kliniskt bevisats att det biologiskt aktiva prostasabala tillägget kan lindra symtomen på sjukdomen, vilket effektivt hjälper till att hantera prostata dysfunktion.

Varför finns det sjukdomar

Efter en 30-årig åldersbarriär inträffar en minskning av mängden testosteron i hankroppen. Detta könshormon börjar omvandlas till dihydrotestosteron, vilket i sin tur påverkar prostatakörtelns tillstånd, dess receptvävnadsstrukturer. För att normalisera körteln och rekonstruera den fullständigt, föreskrivs Prostasabal.

Det är ett läkemedel som helt skapats på naturliga växtkomponenter. Dess framgång beror på det faktum att aktiva naturliga ämnen eliminerar foci av inflammation i prostata, aktiviteten av sådana allvarliga sjukdomar som prostatit, prostata adenom förebyggs och blockeras. Sjukdomar elimineras, och samtidigt finns inga biverkningar.

Farmakologi och dess egenskaper

Som huvudprodukt i produktionen av denna produkt tas en ganska exotisk komponent - ett extrakt som framställts av frukterna av palm sabal. Därmed namnet på läkemedlet självt. Ämnet har en stor tillämpning i medicin, men viktigast av allt har den en positiv effekt på prostata.

Förutom ytterligare ämnen, i BAD finns det flera typer av olika extrakt av läkemedelsväxter, och de arbetar alla i en riktning - för att förbättra människors hälsa och hela organismen. Komponenter av sekundär natur tjänar som stöd för immunitet, på grund av vilket blodcirkulationen förbättras, vilket positivt påverkar vävnadsstrukturen hos manliga organ.

 • Basis - extrahera en palm från en sabel;
 • Dessutom - ginkgo biloba i form av ett extrakt;
 • echinacea;
 • Zinkoxid.

Det bör diskuteras mer i detalj på palm sabalen, som är en källa till fytosporiner. Deras huvudsakliga fördel är i mjuk effekt på hela systemet av urogenitala organ, i toning och skyddar prostata, behåller sin sunda ton. Det är en androgen, decongestant och vasoprotective substans som kan stoppa tecken på hyperplasi.

Ginkgo biloba växter har länge varit kända för sina huvudkvaliteter - normaliseringen av blodcirkulationen och det faktum att den har egenskapen att förhindra ackumulering av vätska mellan vävnader. Det har ett stort antal flavonoider, på grund av vilket det finns en normalisering av blodflödet i alla kanaler: i kapillärer, i artärer och vener.

Echinacea är ett erkänt medel för att upprätthålla immunsystemet. Nonspecifik immunitet stöds av förbättringen av T-systemet och den antimikrobiella effekten av växten bidrar till att stimulera den med 30% eller mer.

Zink arbetar med utvecklingen av testosteron i kroppen och utför ett "utseende" bakom kötkörtlarna, vilket hjälper dem att arbeta i en normal hälsosam regim.

Typ av problem

Prostasabal är en produkt av tyska apotekare, den tillverkas av Finzelberg GmbHCo i kapslar. Varje kapsel innehåller extrakt:

 • 80 mg - saberens palmer;
 • 50 mg - echinacea;
 • 20 mg - gingo biloba;
 • 5 mg zink.

I vårt land producerar företaget för produktion av "Evalar" också detta läkemedel, vilket, som en analog, inte medger kvalitet eller effektivitet. Det är billigare.

Så här applicerar du läkemedlet korrekt

Utnämningen av en terapeutisk kurs görs av läkaren, eftersom mottagningens varaktighet bestäms av patientens tillstånd och graden av sjukdomen. Minimiperioden är 1 månad.

Bruksanvisningen anger att den vanliga dosen per dag för en vuxen man bestäms av en enstaka kapsel, som måste sväljas medan man äter. Drogen kräver att man dricker mycket vatten.

Indikationer för användning

Prostasabal är ett biologiskt tillskott som används vid över 18 års ålder. Vanligtvis är det föreskrivet om symptom på sjukdomar i prostatakörteln som orsakas av droppe i halten av det manliga hormonet är synligt.

 1. Med uppenbara tecken på en ökande andel dihydrotestosteron, vilket orsakar inflammation i prostata;
 2. För att förhindra profylax fungerar läkemedlet som avskräckande för inflammatoriska processer, förbättrar prostatatillståndet och urinprocessen.

Bland de viktigaste indikatorerna för vilka ett läkemedel kan ordineras:

 • Män i åldern 35-40 år och äldre;
 • Med frekvent användning av alkoholhaltiga drycker, som påverkar genito-urinorganen mest negativt.
 • Personer som rör sig lite, vilket leder till blodflödesstörningar i alla organ som ligger i bäckenområdet.
 • I störningar av sexuell funktion
 • Smärtsam och störd urinering.

Kontraindikationer och biverkningar

Trots det faktum att botemedlet är av naturligt ursprung, bör man använda den med försiktighet till de som kan ha en allergi mot några av komponenterna.

I mycket sällsynta fall observeras en sådan reaktion, främst kontraindikationer och biverkningar av läkemedlet detekteras inte.

Prostasabal hänvisar till dessa läkemedel, som kan sägas att de är helt ofarliga och har inget att göra förutom för gott, det är av den anledningen att det kan tas för män i åldern 18 till 70 år. Detta kommer avsevärt att lindra problemen i samband med genitourinvägarna och patologierna i prostata.

Hållbarheten är begränsad till 2 år.

Priset på drogen är från 350 till 400 rubel.

recensioner

Olga "Min man tog det som föreskrivet av läkaren, eftersom problem med prostata började. Jag bestämde mig också för att försöka, för jag drog ut att kvinnliga hormoner också har fördelaktiga effekter. Jag drack förpackningen och mitt hår slutade att skära, falla ut, håret är bara super! "

Dmitry "Prostaten har torterats under lång tid. Urin med blod och allt det. Sex månader dricker jag detta kosttillskott, blev det mycket lättare. Jag går på toaletten utan rädsla, magen är inte smärta. Mardrömmen är över, jag hoppas på en ännu större förbättring. "

Catherine "I flera år lever vi inte som en man och fru, jag trodde allt... men doktorn sa att han skulle dricka Prostosubal. Min man ville inte, då läste jag att jag började ta en naturlig botemedel. Vi är 60 år, nu är allt som i ungdomar, sex är tillbaka tack vare medicinen och läkaren. "

Prostasabala tabletter - en örtberedning som positivt påverkar styrkan hos män

Delikatessen hos en sådan sjukdom som prostatit tillåter inte att en man omedelbart söker hjälp från en specialist. Och desto desto tidigare identifieras sjukdomen och lämpliga åtgärder vidtas, desto snabbare är det möjligt att bli av med detta problem.

Effektiviteten av behandlingen av prostatit beror på människans disciplin i utförandet av läkemedelsföreskrifter, liksom på de droger som tagits. Tillsammans med medicinsk behandling med prostatit föreskriver kosttillskott, komplex baserade på växtkomponenter, vilket möjliggör att biverkningarna av syntetiska droger minimeras.

Prostasabal är ett komplicerat medel som föreskrivs för prostatit i både akuta och remissionsteg och för förebyggande ändamål.

Prostasabal, komposition

Bioadditivet innehåller uteslutande vegetabiliska ingredienser och mineraler av naturligt ursprung, som är nödvändiga för att kroppen ska producera hormoner.

 • Huvudkomponenten av kosttillskott Prostasabal är ett extrakt av palms fruktsabal. Denna växt odlas på många kontinenter som ett prydnadsträde. Frukt som har antiinflammatoriska, decongestant och androgena egenskaper används vid framställning av farmakologiska preparat och kosttillskott. Extrakt Sabal är en naturlig vasoprotector som bidrar till blodkärlens normala funktion.
 • Extrakt av ginkgo biloba, som är känd för sina specifika egenskaper. Extraktet innehåller de väsentliga ämnena linalool och fenylpropan, liksom ginkgolid, vars syfte är att stärka kärlens väggar, vilket ger dem elasticitet och normaliserar trycket. Komponenter såsom flavonglykosider har en hög antioxidant effekt;
 • Extrakt av echinacea - en naturlig immunmodulator innehåller ämnen som påverkar de metaboliska processerna och stimulerar immunsystemet. Har antiinflammatorisk effekt
 • Zink är en biologisk komponent som påverkar syntesen av testosteron. Med ålder (efter 30 år) i hankroppen saktar produktionen av detta hormon gradvis ner, vilket negativt påverkar spermatogenesen och funktionerna i prostatakörteln. Zink ingår i många läkemedel som används för att behandla manlig infertilitet och terapi vid behandling av prostatit. Bristen på detta mikroelement hotar en man med försämring av testosteronproduktionen, problem i sexuell funktion, sämre kvalitet hos spermier upp till infertilitet.

I kompositionen av en kapsel Prostabal:

 • 80 mg extrakt av palmträdfruktsabal;
 • 50 mg Echinacea extrakt;
 • 20 mg Ginkgo biloba extrakt;
 • 5 mg zinkoxid.

Hjälpämnen: gelatin, färgpigment titandioxid, cellulosa mikrokristallint kalciumstearat och kiseldioxidamorf (anti-kakningsmedel).

Effekten av läkemedlet

I vissa medicinska kretsar är effekterna av bioadditiva skeptiska. Men många studier har visat en positiv effekt av Prostasabal på hankroppen.

I biopreparationen av ämnet blockerar omvandlingen av testosteron till androgenhormon dihydrotestosteron. Vasoprotektorer, närvarande i frukterna av sabal och ginkgo biloba, bidrar till en ökning av vaskulär ton, förbättrar blodflödet och lymfflödet och eliminerar stillastående fenomen.

Prostasabal, indikationer för användning

Även om denna beredning är växtbaserad måste användningen överenskommas med den behandlande läkaren. Tabletter Prostasal ska tas strikt enligt instruktionerna, med beaktande av alla biverkningar och rekommendationer.

Indikationer för användning av kosttillskott:

 1. Med dysuri orsakad av en ökning i prostata, med frekvent uppmaning att urinera, för att reglera urinering med intermittent jet syndrom;
 2. Med erektil dysfunktion och sexuella störningar
 3. I inflammatoriska processer i prostata;
 4. Som profylax av prostatit med stillasittande livsstil för normalisering av blodcirkulationen i bäckenregionen.

Bioadditives är ordinerad för män med problem som orsakats av brist på testosteronproduktion. Som ett profylaktiskt läkemedel används Prostasabal för alkoholmissbruk. Det ordineras för äldre män (40 år och äldre) för att förhindra utveckling av prostatit och prostata adenom.

Prostasal, bruksanvisningar

Växtberedningen rekommenderas till personer från 18 år. En kapsel tas under måltiden. Inträde före eller efter måltider är acceptabelt. Daglig dosering - 1 - 2 kapslar. Ökad dosering till 3 - 4 stycken är möjlig med akuta former av prostatit.

Förloppet att ta Prostabal är 30 dagar. Som förebyggande behandling tar kosttillskott en kapsel per dag i en månad.

Verkan av Prostasabal kan bedömas av många recensioner. Effekten av att ta botemedlet noteras omedelbart.

Kontraindikationer, biverkningar

Bioadditiv antiandrogen verkan Prostasabal är kontraindicerad i närvaro av känslighet för komponenterna i läkemedlets sammansättning. Immuniteten hos vissa ämnen kan ge upphov till allergiska reaktioner, svullnad, utslag, klåda. Om det råder några tvivel, är det nödvändigt att konsultera en allergiker.

Mjuk effekt av läkemedlet, som regel, orsakar inte biverkningar. Det kan tas med olika livsmedel, alkohol, det påverkar inte psykomotoriska reaktioner.

Prostasal för kvinnor

Anti-androgena läkemedel Prostasabal är, som tillverkarna säger, avsedda för män att normalisera syntesen av testosteron. För kvinnor använder specialister syntetiska droger som dexametason, Veroshpiron som antiandrogener.

För att minska androgensnivån, blir kvinnor i allt högre grad till homeopatiska läkemedel. På verkan av Prostasabal på kvinnokroppen kan du läsa recensioner av kvinnor som tog detta växtbaserade tillskott.

Frukt av en dvärg palm sabal är rik på vitamin B6 och zink. Trots antiandrogena egenskaper har läkemedlet Prostasabal ingen negativ effekt på hypotalamus-hypofyssystemet. Att ta drogen rekommenderas när androgennivån stiger, under andra delen av menstruationscykeln.

Prostasabal Evalar, analoger

En vegetabilisk beredning baserad på palm sapal frukt produceras av det ryska läkemedelsföretaget Evalar. Produkterna godkändes för att följa europeiska och ryska standarder.

Förutom Prostasabal kosttillskott producerar företaget också andra produkter för mänens hälsa:

 1. Milona 11, kapslar baserade på sex växter;
 2. Röd rot, ett botemedel på grundval av Altai berget växt av ett öre av den glömda;
 3. Adenon, en beredning i kapslar baserat på pumpafröolja;
 4. Kapselparitet, i deras sammansättning växtextrakt, som upprätthåller en hög nivå av testosteron;
 5. Balsam Legend of Altai, effektiv vid behandling av prostatit;
 6. Effekt Tribulus, piller, stimulerande funktioner hos reproduktionssystemet.

Alla produkter är gjorda på basis av medicinalväxter. Den androgena effekten har också beskaffenhet av preparat:

 • Prostamol Uno, som är effektiv för dysuriska manifestationer, ordineras som en tilläggsbehandling för prostatit;
 • Pravenor, hjälper till att återställa blodmikrocirkulationen;
 • Afalah, tabletter som förbättrar tonen i blodkärlen, är effektiva i dysuri;
 • Gentos, ett effektivt botemedel mot inflammatoriska processer i urinvägarna;
 • Prostor, polypeptidmedel eliminerar puffiness, stimulerar sekretorisk aktivitet;
 • Prostamed föreskriver i komplex terapi för behandling av godartad prostatahyperplasi.

Prostasabal, pris

I förpackningen, utformad för en behandlingskurs, 30 kapslar. Priset på drogen är från 323 till 439 rubel. Bioadditives-analoger kan köpas till ett pris av 142 rubel. och högre. Så, drogen Adenon kostar 666 rubel., Milona 11 - 204 rubel., Prostamol Uno - 673 rubel.

Prostasabala, recensioner

Kovalev SA, en urolog. Jag, som specialist urolog, tror att sjukdomar i prostatakörteln bör behandlas med konservativa metoder, som förskriver hämmare. Men växtberedningen Prostasabal kan ordineras som en hjälpterapi, liksom för förebyggande av sjukdomar.

Sergey, 24 år gammal. Problemet är känsligt och obehagligt. Efter indrivning av valross började frekvent urinering att störa honom. Har riktat sig till urologen, status för prostata i norm eller takt, avvikelser eller avslag har läkaren inte avslöjat. För att avlägsna inflammation, förutom medicin, ordinerade läkaren att dricka en kapsel Prostasabal. Resultatet jag känner, känslor av en fullblåsan har försvunnit och en emiktion i norm eller takt. Har hjälpt mer medicin eller kosttillskott, kan jag inte säga.

Tamara. Jag märkte att min man ofta gick på toaletten. För att känna igen hans problem, vill han, som förmodligen de flesta männen inte vill gå till doktorn, inte vill och också vägrar att dricka medicin. Har rådfrågats med den välbekanta läkaren, har han registrerat sig medan örkapslarna Prostasabal. En vecka senare var min man redan mindre sannolikt att gå upp på toaletten. Nu fortsätter att dricka kosttillskott längre.


+7 (916) 984 11 22 Moskva +7 (951) 654 77 55 Saint Petersburg

 • huvud
 • Fytomedicinering och multivitaminkomplex
 • kapslar

kapslar

Sabal

Ej tillgängligt.

"Sabal" - kapslar med ett extrakt av en växt Serena plockade

Att förlänga livslängden för män och kvinnor är en stor framgång för modern medicin. Men detta positiva fenomen har också en flip sida. Ett stort antal äldre människor mötte sjukdomar som var sällsynta bland ungdomar. Efter 40 år kan mer än 50% män få prostata adenom. Efter 80 år står nästan alla män inför denna sjukdom. Ingen kan betrakta sig försäkrad mot denna sjukdom. Kvinnor i åldern är mer utsatta för olika inflammationer i det genitourära systemet.

Är det möjligt att förhindra dessa problem utan att utsätta kroppen för kemiska ämnen? Företaget Vivasan erbjuder att köpa kapslar "Sabal" - ett naturligt och säkert medel för förebyggande och behandling av sjukdomar i genitourinary sfären.

Basen för kapslarna i gelatinskalet är oljextraktet av frukten från en exotisk växt från de subtropiska regionerna i Amerika, sabalernas palmer.

Dvärg palmetto Sabal

I naturen växer sabern i South Carolina, Florida. I vårt land odlas den på Svartahavskusten och odlas som en dekorativ hemkultur. Av särskilt värde är frukter som liknar oliv. Extremt högkaloriska "bär" innehåller mer socker än sockerrör. Oljesabal mjuknar slemhinnor, förbättrar matsmältningen, ökar muskelmassan och fettreserverna. Men de uppskattar dem inte bara för näring.

Frukterna i denna växt har fantastisk kraft, de kan undertrycka utvecklingen av prostata adenom hos män och ha en fördelaktig effekt på systemet för endokrin reglering hos kvinnor, så de används ofta i polycystiska äggstockar och onormal hårväxt på kvinnokroppen.

Sammansättningen av sabalens extrakt är en uppsättning värdefulla fettsyror och fytosteroler. Biologiskt aktiva ingredienser eliminerar själva orsaken till utvecklingen av prostata adenom och lindrar symtomen på inflammation, svullnad. I detta fall påverkar växtextraktet "Sabal" inte hormonhalten, hypothalamusens arbete och hypofysen.

Långt före tillkomsten av mode för plastikkirurger var "svarta bär", de så kallade palmfrukterna från de nordamerikanska indianerna, ett sätt att modellera kroppen. Unga squaws uppskattade sabalfrukten för deras stimulerande effekt på kroppsviktstillväxt, särskilt i bröstområdet. Rädslösa röda krigare föredrog att ta flickans fruar spontantare.

I homeopati introducerades upplevelsen av de indiska läkarna som använde palm sabalens frukt, av Dr. Mullen, som fastställde att denna växtbaserade läkemedel inte bara fungerar på kroppen utan också på kvinnans psyke. Därefter etablerades den fördelaktiga effekten av extraktet sabal på människans sexuella sfär.

Till vem visas mottagningen av fytopreparation "Sabal" från Vivasan

 • Män med godartad prostatisk adenom åtföljd av nedsatt urinering.
 • För förebyggande av sjukdomar i det genitourära systemet.
 • Med eventuella infektioner i urinvägarna.
 • Att återställa männs sexuella funktioner.
 • Personer som lider av hypodynami.
 • Med någon form av inflammation i livmodern.
 • Att normalisera kolesterolhalten och förhindra aterosklerotiska förändringar i blodkärlen.
 • Med överdriven konsumtion av alkoholhaltiga drycker.

Instruktionerna för läkemedlet föreskriver att produkten inte ska tas under graviditet och matning, och även vid individuell intolerans mot sabalens oljaxtrakt. Naturligtvis är samråd med den behandlande läkaren obligatorisk.

Läkemedlet för Vivasan till tillverkarens pris, dömd av specialisternas åsikter tolereras väl, kombinerat med antibiotika och uroanoseptika, så det kan tas under lång tid. Det är lämpligt att ta en paus efter en månads kurs och fortsätta behandlingen efter 3-4 veckor. Gelatinkapslarna ska tvättas ner med vatten och ta "Sabal" före måltid tre gånger om dagen.

En naturlig och säker förberedelse med extrakt av sabalfrukt är ett bevisat medel för att bekämpa vanliga hudsjukdomar!