Huvud
Analyser

Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

struktur

Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

Royal gelé bin (Kungliga gelé)

Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

vittnesbörd

 • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med erektil dysfunktion
 • med för tidig utlösning
 • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
 • med trötthet efter intimitet
 • med sjukdomar i prostata;
 • med kronisk prostatit, prostata adenom;
 • med pyelonefrit, cystit.
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • lider av frigiditet
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • trötthet efter intimitet
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med infertilitet
 • med livmodern i livmodern
 • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Blanketter för frisläppande

Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

Instruktioner för användning och mottagning

Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

Kontra

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • graviditet;
 • amning.

Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

Analoger på den farmaceutiska effekten:

Tongkat Ali Platinum recensioner

Bland metoderna för att öka penisen blev Tongkat Ali Platinum den mest populära bland männen. Denna grädde kan visa överraskande resultat: +4 cm i längd och + 30% till tjocklek!

Tongkat Ali förhindrar för tidigt utlösning, ökar libido och lindrar symptomen på prostatit. Tillverkaren är så säker på sin produkt att han garanterar en 100% återbetalning om det inte finns något resultat.

Verkliga kundrecensioner

Jag bestämde mig för att experimentera i mitt sexliv och få ett sätt att öka Tongkatmedlemmen. Dessutom är recensioner om grädden av Tongkat Ali Platinum mycket bra och priset är ganska acceptabelt. Efter några applikationer ökade känsligheten och varaktigheten av kön, och efter en månad blev penislängden 3 cm plus och det var märkbart tjockare. Min vän var nöjd. Sexuellt liv är nu mycket bättre.

Andrew, 26 år gammal, en programmerare.

På penisens storlek klagade jag aldrig, men vilken typ av man vill inte ha sig själv plus ett par centimeter). Tongkat Ali Platinum beställde den officiella hemsidan, eftersom han såg att många köpare gick in i en falsk. Fick i 3 dagar på postkontoret i ett ogenomträngligt paket, för vilket avsändaren är ett speciellt tack. Han tillämpade enligt instruktionerna, men resultatet var inte direkt uppenbart, men någonstans i veckorna 2, eller kanske 1,5. Först ökade längden med 15 mm och efter 1 månad är den fortfarande densamma. Jag trodde inte ens att ett så cool resultat skulle vara. Och uthållighet under samlag växte: minst 2 gånger per tillvägagångssätt. Jag rekommenderar det till alla, medelvärdet av pengarna är definitivt värt det.

Recensioner av medicinska specialister

Den lilla storleken på penis kan skapa inte bara svårigheter i sexuellt liv utan också provocera många manliga komplex. För att öka den manliga reproduktionsorganet är bäst lämpad gel Tongkat Ali Platinum. Det verkar lokalt, utan att påverka andra organ och system. Som ett resultat ökar känsligheten hos penis, sannolikheten för för tidig utlösning minskar och begäret ökar. Dessutom börjar penisens storlek öka efter flera dagar efter användningen.

Absolut hypoallergen komposition gör Tongkat Ali Platinum tillgänglig för män i alla åldrar och garanterar säkerheten för sin partner. Jag rekommenderar denna gel i min dagliga övning.

Arkhipov Igor Vitalyevich. En urolog, 17 års erfarenhet.

Med Tongkat Ali Platinum träffades jag i form av tabletter, som jag aktivt tilldelade mina patienter för styrka. Revolutionen av icke-kirurgisk penisförstoring var en annan form av denna läkemedelsgel. Han tolereras mycket väl av män och börjar snabbt agera: Vid upprepade konsultationer berömmer patienter som den här lösningen.

Dessutom är recensionerna om mina kollegors Tongkat Ali Platinum också positiva. Jag rekommenderar.

Recensioner: Tongkat ali platinum

Meddela mig vid ankomsten?

Kundrecensioner av Tongkat ali platinum

Kanske någon är en bluff och hjälper, men inte för mig :( Propyl hela förpackningen 10 - nollresultat Ja, den manuella skrivits, måste du ta en månad, men, ursäkta mig, åtminstone några förändringar måste ske var 10 !. dagar - är nästan hälften av den rekommenderade hastigheten i allmänhet, ersatte det här på en annan dålig på inrådan av en vän apotekare - effekten känns nästan omedelbart, och inte behöva "vänta en månad".

vilket läkemedel som togs

En bra lösning när du behöver träffa en tjej ofta men kvalitativt.

Jag accepterar Tongkat Ali Platinum regelbundet i ungefär två år. Används för att köpa i apotek. Nu köper jag här. Priset är vettigt. Så det är ett bra verktyg. Jag har inga droger. Halsbränna ett par gånger var när i en tom mage tog den. När jag tog kapseln medan du inte åt några problem. En styrka är super. Ja, och i princip med drogen, så är det mer roligt att leva. Jag tar en kapsel en gång i veckan och tar den i en vecka till mig. Den smarta saken

Många troll är omedelbart synliga. Vilket lovande läkemedel, som skriver om honom fullt av nonsens. Verkligheten är följande (baserat på resultaten av att använda på mig själv och resultaten från mina vänner). Vi alla för 40. Resultatet är inte uttömt. Erektion blev verkligen starkare, skillnaden är mer märkbar. Kort sagt finns det en verklig stark och lång Men nackdelen är att orgasmen så att säga blev svagt uttryck, är det inte så var vsgdat, men Koga tar en hel del alkohol och tangutm - förmodligen bara från frö själv vybrasyaesh. Men om du bara behöver en erektion, när stress, men du måste träffa en tjej - det är vad du behöver.

På samma sätt :( Med sådana biverkningar inget sex vill inte bara Propyl hela paketet i hopp om att kroppen "vänjer", men tyvärr inget mirakel Nu använder jag ekstramenom (för att vara mer exakt Extraman) -.. Skulle rekommendera Principen är densamma. såväl som tongkata, men bara mindre sida. Dra slutsatser - en hälsa!

Det blev värre, jag drack i 10 dagar, det fanns smärtor i mina ben, gå och åt, jag har personligen ett sådant svar

Cream Tongkat Ali Platinum Forte

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag kommer inte säga att grädden är dålig eller producenten är bedrägeri, det är det inte. Men personligen tyckte jag inte riktigt om att lära känna detta läkemedel.
För det första är det obekvämt att tillämpa det. Och det appliceras på upprätt, längs hela längden av massagerörelserna i 10-15 minuter varje dag. Ja, och om det inte är så snyggt, ta inte bort rester av icke-blötläggt kräm, så blir underkläderna smutsiga. Du förstår, det är åtminstone obekväma.
Men för rättvisans skull konstaterar jag att effekten av ansökan är. Erektion har blivit ganska säker och sexuell handling är långvarig.
Bestäm om huruvida detta läkemedel är värt alla besvär, jag kommer personligen att försöka analoger nästa gång.

Jag gillade verkligen hur denna kräm fungerar. Det är nödvändigt att sätta eller göra det lite, det absorberas snabbt, fungerar eller fungerar praktiskt taget på en gång. Ingen kost, särskilt alkoholavslag, krävs inte, det är inte en droppe eller ett piller. Skada bär inte huden, bara första gången penis något rodnad, men det verkar bero på tillströmningen av blod.
Effekten varar inte mycket länge, varav det är ungefär en halvtimme, ibland lite mer, då är erektionen bevarad, men den svagas till det vanliga. Eftersom jag tidigare bara sett en försvagning av erektionen, då när krämens verkan upphörde att falla, kunde jag fortfarande fortsätta att fortsätta sex till orgasm.
Att vänja sig på kräm orsakade inte, smälte en penis i ungefär en och en halv månad, efter att den stannade, var kraften normaliserad. Så det fungerar ganska bra, även mycket.

Om du börjar med en dålig är grädden dyr, cirka 2 tusen för ett rör med 60 ml grädde. Det förbrukas beroende på användningsfrekvensen, jag gnidade den bara före kön, i små volymer, inte varje dag, så jag sträckte ett rör i 3 månader.
Det fungerar inte direkt, så du kan inte använda det tyst. Och ännu mer, även efter applicering, absorberas den på ett sådant sätt att det är absolut värdelöst, om du rör det med en torr hand, är det omedelbart klart att det är smetat med någonting.
Åtgärden börjar först efter 20 minuter och varar mindre än en timme. Men samtidigt kan du få en orgasm 2 gånger med rätt skicklighet, eftersom känsligheten är fantastisk. Erektion från honom är mycket kraftfull, bokstavligen kommer du inte att böja. Så det som står är otvetydigt.

Med ålder gick jag till "dop" i sängen, började med grädde Tongkat, men efter en månads användning insåg jag att med mina gamla problem måste jag också lägga till kapslar från samma märke. Jag argumenterar inte, grädden är bra, men effekten av den är kortlivad, d.v.s. hans handlingar är tillräckligt direkt till samlag.
Och sedan, efter aktiv manuell stimulering, strömmar blodet. Cremen bör appliceras före kön och masseras under lång tid. Om du vill, vill du därför inte, kommer partnern att se eller lukta den. Och jag skulle vilja erövra min kvinna med en kraftfull erektion utan några hjälpmedel, eller åtminstone att hon inte vet om dem.
Att ta en kurskräm + kapslar gav ett bra resultat - en månad med daglig manipulation och nu kan jag göra allt själv och utan säkerhet. Uppförande sker som ett klick, håller upp till en halvtimme och ännu mer. Tjocklekslängdskräm inte tillade mig, jag kommer inte vara upprörd, för i andra riktningar är allt ok. Cremen i röret kvarstod, så när jag vill kippa över normen, applicerar jag den före kön, så ökar varaktigheten till en timme.

Priset skrämmer verkligen. Ett rör med en volym på 60 ml kostar ungefär 3 tusen. Men jag köpte inte den på den officiella hemsidan, det är billigare där.
Krämen själv är som en kräm. Tja, du borde använda den som en vanlig kräm. Grovt smutsar du bara ut allt. Det absorberas snabbt, det ger ingen mening att klämma ut, det kommer att fungera så snart det absorberar, så överkostnaden för effekten inte ger en brantare effekt, det kommer bara att slå på plånboken. Tja, och om du bara ska smutsa en grädde, utan andra bada som accepterar inuti (olika kapslar, tabletter, droppar) kommer effekten inte att vara särskilt kraftfull. Men från samma badaffekt är det något starkare, men i kombination arbetar de ibland brantare. Och grädden ensam ger erektion, en liten ökning under hela åtgärden och i själva verket allting. Så snart grädden är över, kommer allt tillbaka till sitt tidigare tillstånd, det vill säga det kommer ingen behandling, enbart stimulans.
Men tillräckligt med tuba under lång tid. Jag smeder redan den tredje månaden, det slutar ändå inte. Jag sparar Den kvinnliga kroppen påverkar inte på något sätt, en kondom om den används - det är också okej, flyger inte. Negativt nej, orsakar inte allergier.

Krämen klarar perfekt människors hälsa. Kompositionen har bara naturliga och säkra komponenter, som tillsammans har en kraftfull spännande effekt.
Alla komponenter absorberas mycket snabbt, så jag använder grädden omedelbart före kön, eftersom det fungerar nästan omedelbart. Det viktigaste - först fördela grädden, och först då börja gnugga det, annars kommer hela kroppen inte att stimuleras till rätt grad. Det varar i minst en timme, med svåra manifestationer av dysfunktion klara mindre, eftersom det inte påverkar så mycket som en generisk, men som en långvarig botemedel. Men effekten ackumuleras, det är inte nödvändigt att sitta ständigt på grädden, och det finns inga restriktioner i drinkar eller mat här.

Jag betraktade mig aldrig som ett offer för reklam, men jag bestämde mig för att köpa en intim grädde. Priset är inte litet för en sådan volym, men det är värt det. Först ville jag ha en kapsel, men jag trodde att grädden är säkrare och lönsamare, eftersom det räcker för länge. Jag har inga uppenbara problem med maskulin hälsa. Huvudsyftet med förvärvet är att introducera nyhet och ljusstyrka i sexuellt liv, som efter 10 års äktenskap började komma till intet.

I samband med inflammation i prostatakörteln stördes sexuellt liv, jag led av okontrollerad för tidig utlösning. Detta kan hända redan innan samlaget började. Till den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen lade jag till tillskott, så att när det var återhämtat, blev det intima livet fullt. Cream övertalade mig att få en fru, han hade inte vågat försöka för sådana pengar. Den komplexa effekten har medfört resultatet: det genitourära systemet har återgått till normalt, den sexuella funktionen har återhämtat sig. Särskilt gillade jag det på grund av mycket starkt blodflöde under kön, ökade penisens storlek avsevärt, känslorna var förtrollande. Förbättrad blodtillförsel lättade mig av stagnation i prostata.
Sammansättningen är uppriktigt sett långt ifrån idealisk - för sådana pengar finns det mycket kemi, men det finns inget hormonellt. Omedelbart är närvaron av parabener uppenbart. Jag kan förlåta drogen för extern användning, jag äter inte grädde, men priset bör vara lägre i det här fallet.
Om du får en grädde på huvudet av obehagliga känslor uppstår inte. Mycket applicering av kräm, jag litar ofta på min dam i hjärtat, detta är ett mycket fascinerande sexuellt spel, spännande båda.

Cream Tongkat Ali används endast för sitt avsedda syfte. Läkemedlet är mjukt, sprids jämnt, det finns en klibbig effekt, händerna måste tvättas omedelbart. Färgen på produkten är vit, lukten är specifik men trevlig. Röret är anständigt, volymen 60 ml. Vid ett förfarande går droppen rakt.

Utmärkt intim grädde, det viktigaste är snabbt. Hjälper med de mest typiska problemen som uppstår även hos små barn. I mitt fall ville jag förlänga tiden för kön, så jag beställde Tongkat Ali Platinum. Jag beställde genom den officiella representanten, ett paket med svart färg och i mitten av det ett namn. I ett rör av 60 ml av en kräm är det bra volym för sådana pengar.
Åtgärden är bokstavligen omedelbar, applicerade grädden över hela ytan och är redo för verkan på 2-3 minuter. Kön är lång, utan jag kunde inte stå emot det. Tillräckligt under en längre tid, mer än två månader, medan du använder grädde 2-3 gånger i veckan. Vid daglig användning tror jag någonstans i en ruta är tillräckligt.

I en duett med kapslar - järn erektioner. Mycket imponerad av användningen, fruen också. Så alla är glada, tack vare tillverkaren och en låg båge.
Nu mer om drogen. Jag lärde mig om existens inte så länge sedan från reklamsändningen för tvål, eftersom jag är en stamkund hos företaget på kapslar, skickas all intressant information till postkontoret. Först trodde jag att det var ett misstag, eftersom tillverkaren inte släppte något annat än kapslarna. Det visar sig att nu i linjen finns en billig kräm med tonisk effekt.
Cremen fungerar extremt enkelt, på bekostnad av aktiva komponenter stimulerar det blodflödet till bäckenorganen, först känns en brännande känsla, då värms. Trevliga känslor, känsligheten och stabiliteten hos en erektion ökar. Cremen har inte några kontraindikationer alls. Kapslar finns fortfarande där och där: med tryck kan du inte ta, men grädden kan användas i alla åldrar och med frekventa intervall. I allmänhet, som själen vill. Krämen har ingen stark lukt och absorberas snabbt. Som smörjmedelskräm kan inte användas, absorberas mycket snabbt, så för detta ändamål är det bättre att köpa något annat. Medan jag är mycket nöjd med grädden, klarar jag min huvudsats.

Cream "Tongkat" Jag använder ett par gånger i veckan, bara under varektion av erektion. Jag gillar också att spänningen intensifieras. Jag tvivlar på att storleken på regelbunden användning ökar, så varför översätt grädden förgäves, jag brukar använda den mindre ofta, men för ett visst nöje. När det gäller intima är skillnaden palpabel, det finns ingen trötthet alls. Det är synd att grädden inte är fet, annars skulle det gå att använda som ett smörjmedel)

Bokstavligen tvingade hennes älskade att köpa denna kräm, men hans fem minuters "perepihon" speciellt nöje i sängen tar inte med sig. På exotiska platser, okej, det finns spänning, passion och i sängen borde allt vara passionerat och uppmätt. Tja, plus det var inte den mest kraftfulla och den stora lämnade också mycket att önska sig.

Jag har använt stimulantia under lång tid. Uppbyggnaden stärks, med detta och du kan inte argumentera, men hälsan planteras noggrant. Cream Tongkat Ali köpte för första gången, kopplat till vad som produceras i USA, det inspirerar på något sätt förtroendet - produkten ska vara kvalitet! Tja, det faktum att du inte sväljer tabletter (som passerar genom matsmältningsvägarna, bryter mikrofloran, täpper till levern), men bara smörkräm, jag var väldigt varm. I krämens sammansättning är inte bara naturliga komponenter, det finns även parabener, men inte inuti för att ta och okej.

Jag hörde tidigare om sådana piller, men jag lärde mig nyligen om grädden. Vi bestämde oss för att beställa och försöka med min fru, om han är så bra som han skriver om. Löfta att samlag med honom blir längre och orgasm ljusare. I princip är det så.

Det första jag vill notera är att affären behandlar sina kunder väldigt taktfullt, paketet var förpackat så att ingen någonsin skulle förstå vad som är inne.
Nu har jag en månad av respit efter en hel kurs (5 veckor). Cream Jag applicerade ett fettlager två gånger om dagen, morgon och kväll. Lukten och färgen på drogen neutral, inga känslor från ansökan kände inte.
Faktum är att efter en fem veckors känslighetsförlopp under sex blev det klart mer levande, samlag längre, blev det mycket lättare för mig att kontrollera utlösningen. Storleken blev riktigt fylligare, även utseendet är mer estetiskt. Medlen motiverade sig själv.

På grund av närvaron av niacin i den aktiva beståndsdelen hjälpte Thongkat-kräm mig att öka med 2 cm. Vid första anblicken är resultatet liten, men med denna effekt är jag lycklig. Hans hela liv komplicerade om storleken och fick då en chans att bli av med hans "problemki".
Cream i ett litet rör, volymen 60 ml. Tillräckligt för mig ett rör i 2 veckor. Resultatet av 2 cm fick jag 2 rör. Ökningen är väldigt långsam, jag hoppades att resultatet blir snabbt. Men detsamma är det bättre än det var innan det användes. För att öka resultatet har jag redan beställt ett par fler rör, jag fortsätter att applicera dagligen. Jag hoppas att det kommer att öka.

Till att börja med är det ganska lönsamt att köpa en sådan kräm. Rör för 60 ml räcker för länge, med daglig användning släckte jag den bara en månad eller mer. Det finns en allmän ökning, det är inte ens förknippad med en spännande effekt. För en månad sedan var jag i en lugn tillstånd av ca 10 cm, i glada - 15. Nu när krämen redan har tillbringat i liggande är det cirka 12, och i stående - 16. Och när gnuggas, när den nådde en erektion och 17,5 cm Så att "vinsten" är synlig även med blotta ögat.
På samlaget påverkades inte krämen särskilt, jag hade inga problem med erektion före, men jag ökade också varaktigheten, nu är jag tyst engagerade i sex i ungefär en timme. Det var ingen irritation från grädden, även om jag är allergisk.

Producenten är lite listig när den lovar att öka storleken. Nej, det blir mer, men bara vid tidpunkten för appliceringen, på grund av den vasodilaterande effekten. Av mina 17 cm var han ca 19, även i tjocklek, blev lite mer kraftfull. Men efter åtgärden slutade de ursprungliga dimensionerna. Vid nästa riser, som inte provade en kräm, var mina släktingar på 17 cm på plats, så det finns ingen permanent effekt att vänta.

Grädden är dyr men mycket effektiv. Jag köpte den för 3 200 rubel. Först pressas för mycket grädde, gör det inte det rasteresh figurer fram till slutet, absorberade han en lång tid, resultatet var ett djärvt och klibbig från grädden. Det blev senare klart att du måste ta lite mindre, och gnid det helt, så det var nästan torrt. Jag beställde det för att prova den berömda effektiviteten, hur det kommer att påverka varaktigheten (jag lyckades hålla i ca 20 minuter i genomsnitt) och för längd. Med den andra det var mycket tydlig, "den gyllene roten, Ali," en av de mest potenta naturliga aktivatorer av det här som det främsta medlet för att stimulera krovopritok något vidgar blodkärlen, vilket gör att blodet blir mer givande, så det är okej.
Under åtgärdens längd är en ökning med 1,5-2 cm vanligt förekommande. Men efter slutet av åtgärden, nästa gång med sex utan stimuleringskräm, är längden densamma som förut, så här kommer effekten jag skulle säga en gång, medan man verkar. Men varaktigheten av mitt inflytande var utmärkt, om kräm kunde ha sex i en timme och mer, och nu utan det i ungefär en timme är jag lugn, låt spänningen och inte så stark.

Cream utöver sitt klassiska syfte som stimulant är en bra produkt för förebyggande av prostatit. Kärnan i förebyggande och det faktum att mer frekventa och långvariga sexuella handlingar perfekt stimulera prostatakörteln, och vid vilken ålder börjar dessa problem, inte alltid möjligt att genomföra den med nödvändig frekvens. I mitt fall fungerade detta tillvägagångssätt. Men 4 istället för 5 jag sätter på grund av det höga priset på en kräm, räcker det bara en månad vid daglig användning av ett rör. Bara för jämförelse, en prostata massage skulle kosta en läkares recept gratis, ja, obehagliga känslor, ja, för någon är det oacceptabelt, men besparingarna är uppenbara. Personligen valde jag det minsta av två onda.
I allmänhet, förutom priset, har jag inga klagomål alls. Cremen fungerar snabbt, men det är önskvärt att applicera det redan på upprätt. Särskild uppmärksamhet jag betalade till huvudet, för att inflödet till den känsligaste platsen var bättre. Det gnidas lätt, det viktigaste är att inte klämma ut ur röret utöver den nödvändiga, onödiga kostnaden för någonting. Blodet flyter starkt, på grund av detta visuellt verkar det lite mer, men med egna känslor, med undantag av fästningen, finns inga förändringar. Kön är lång, och det här är viktigt. Som ett resultat har inflammation i körteln plockat upp, nu är allt i full ordning, sexlivet oftare än tidigare.

Tongkat Ali Platinum

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Kön på mig är instabil, därför tillämpar jag en förberedelse när jag planerar något. Det är värt att dricka 1 kapsel 1-2 timmar före själva processen och med erektion kommer exakta problem inte att vara. Med dosering är det bättre att inte skämta, jag har problem med kraft som orsakats av åldersrelaterade förändringar, så denna dos är tillräcklig. Som ett resultat är kön förlängd till 30-40 minuter, sedan efter pausen kan det fortsättas, eftersom utlösningen är helt kontrollerad.
Av biverkningarna kände man bara trycket i huvudet och en liten näsband, men det händer efter 2-3 timmar. I paketet, 10 kapslar och de sprider sig snabbt, men agenten verkar faktiskt och dess pengar är värda.

För att inte bli en falsk får jag alltid Tongkat Ali Platinum på den officiella hemsidan. Drick det i kurser för att bibehålla rätt effekt. En vecka senare märkte jag att jag höll i mer än 15 minuter och återhämtade mig väldigt snabbt.
Jag har haft allt innan, men min fru uppskattade alla fördelar. För kvinnor ju längre desto bättre. Nu synkroniseras även.

Jag tillämpar Tongkat länge och jag kan dela med mig av erfarenheten. I allmänhet är läkemedlet inte dåligt, men det fungerar inte som Viagra. Det måste tillämpas av kursen för att få en bestående effekt. De första förbättringarna är märkbara någon gång i en månad med ansökan. Tongkat förbättrar det allmänna tillståndet att inte bara en viss del av kroppen, utan hela kroppen. Sammansättningen är kort, den består av roten till Tongkat, men det är också tillräckligt eftersom det innehåller många olika användbara ämnen. Definitivt Tongkatu plus i allt utom priset. Det är för dyrt, även om effekten är ganska lämplig för priset.

Tongkat som stimulant är mycket bra. Skada från det direkt till kroppen där, om det emellertid inte ordnas en överdosering. Men ändå hade jag ett antal biverkningar. Den första är hjärtklappning. Liksom det är normalt, sådan vid liknande förberedelser inom ramen för norm eller hastighet. Men för mig blev det tillsatt av en svaghet, flyger framför ögonen, lätt eller lätt, mild illamående - det är ett hopp på trycket. Vid andra tillfällen var det redan bättre, men den första mottagningen hölls främst av detta. Den andra är slitage på kroppen. Även om det i en tom mage är effekten snabbare och starkare, är det bättre att äta bra, så att du inte behöver gå ner i vikt efteråt. Kanske, det här är min enda klagomål om Tongkat.

Ali Platinum har kapslar och en kräm. Jo, åtminstone, från de som jag känner och jag själv försökte. Cremen, men inte en dummy, men liten användning av det, men kapslarna är ett vanligt ämne. Förresten, kräm och kapslar stärker inte varandra, jag försökte, det är liten användning. Så vinner effektiviteten av en ren kapsel. Tja här och igelkotten är det tydligt att oral mottagning är effektivare, speciellt om den är i en tom mage. Då är resultatet synligt efter 10 minuter.

Även om det är dyrt och dåligt, men det fungerar bra. På mig har förpackningen lyckats med ca 1800 rubel, i det av 10 kapslar. På den officiella hemsidan är ordering billigare, men jag visste inte det på en gång och jag betalade nästan två gånger. Kapslarnas effektivitet är mycket hög, jag skulle jämnt jämföra med alla de kända Viagra, bara svagare och ibland säkrare. Det är säkrare eftersom det finns alla de naturliga ingredienserna, de är även listade, det är inte kemi, varifrån njurarna, och sedan faller av.
Agerar om inte omedelbart, då säkert på kortast möjliga tid För mig för spänning och bokstavligen direkt efter det att erektionen krävdes från kraften av 20 minuter. Blodet strömmar mycket kraftigt, men i storlekarna från inflödet ökar inte, det är helt enkelt tillförlitligt och starkt. Förutom blodflödet stiger libido själv, så jag kan med säkerhet säga att testosteronkapslarna också påverkar, annars skulle jag inte vilja så plötsligt. Så effekten är mångsidig, inte bara riktad mot erektion.
Men i allmänhet är effekten fortfarande ganska svag, kroppen sliter inte ut, huvudet gör inte ont från blodcirkulationen. Om bara värker lite, men det finns en vanlig smärta i muskeln, med mottagningen är det på något sätt väsentligen orelaterat.

Jag gav succé till reklam och beställde detta läkemedel. Ursprungligen tog hon bara för sin man, eftersom hon inte visste att det kan vara full för kvinnor. Han hade aldrig haft några allvarliga problem med styrkan, men på grund av ålder började sexuell aktivitet minska och varaktigheten av samlag minskade gradvis i tid.
Även i uttalandet den subtraherar att Tongkat Ali Platinum kan dricka och kvinnor som har vissa svårigheter att nå orgasm, jag hade just detta problem, så hon bestämde sig för att ta kapslarna.
I ett paket bara 10 kapslar drack vi en dagligen. Av minuserna - ett litet antal kapslar i ett paket, för att passera kursen måste du köpa minst ett par paket, skulle det vara bra om tillverkarna släppte detta läkemedel i en större volym för enkelhets skull.

Tongkat Ali Platinum doktorens recensioner

Foto Tongkat Ali Platinum 10 kapslar

Du kommer att vara intresserad av:

Läkarmottagare: Alexander Chugunkov (positiv feedback) (positiv feedback)


På grund av mitt yrke kommer jag varje dag på tiotals människor som av andra skäl inte är nöjda med sina personliga liv. Vanliga humörsvängningar, regelbunden stress och överarbete på grund av arbetsmoment, ökad trötthet och en dålig ekologisk situation - denna serie kan fortsätta på obestämd tid. Naturligtvis vill var och en av mina patienter återfå sin tidigare makt, kraft och lust.

Och vem vill inte vara en stark sexpartner? I det här fallet lyssnar jag på yttrandet av var och en, utför en omfattande diagnos och välj det mesta effektiv och säker organ. Av alla kända droger som påverkar männs sexuella aktivitet tenderar jag att tendera att Tongkat Ali Platinum.

Tongkat Ali Platinum är ett aktivt biologiskt tillskott som inte har några speciella biverkningar, varningar och kontraindikationer. För att börja behandla läkemedlet behöver patienter inte hålla sig vid någon diet, sluta röka eller helt ge upp alkohol. Allting måste ske i måttlig ordning. Det enda jag kan ge är att vara akta dig för okontrollerad och överdriven användning av kosttillskott.

Läkare sexterapeut: Mikhail Omelchenko (positiv feedback)


Mycket ofta kommer patienter till mig i slutet av sjukdomsutvecklingen. Hur många talar inte om skada självbehandling, fortfarande finns det människor som bestämmer att detta sätt att undertrycka orsakerna till sjukdomen är det mest optimala och sparsamma. Och det här är inte så. I de sena stadierna av impotens, erektil dysfunktion och andra sjukdomar är det mycket svårt att återställa den tidigare tonen i kroppen och rikta den till kanalen med snabb återhämtning.


Om du är trött på problem av personlig karaktär, använd råd från specialister: försök tongkat ali platina!

Läkareurolog: Ilya Zub (positiv feedback)

Läkemedlet har inga speciella kontraindikationer och biverkningar

Behandling av impotens, erektil dysfunktion och infertilitet - en tidskrävande och ganska dyr. I det här fallet är det väldigt viktigt att analysera patientens allmänna tillstånd, identifiera orsaken till sjukdomsuppkomsten och göra en korrekt diagnos. Det andra steget är självklart effektivt utsedd terapi. Mycket ofta måste vi tillgripa radikala åtgärder, eftersom män är mer generad att berätta för sina främlingar om sina problem och fördröja sin resa till doktorn.

Jag rekommenderar mina patienter att börja behandling med kraftfulla och effektiva kosttillskott Tongkat Ali Platinum. I jämförelse med andra läkemedelsanaloger har denna beredning många obestridliga fördelar. Det är säkert för hälsan, har inga speciella kontraindikationer och biverkningar. Och dess handling kan jämföras med verkligheten av den legendariska Viagra eller Cialis! Med tanke på att Tongkat Ali Platinum kostar flera gånger billigare, är det mycket populärt bland män i olika åldersgrupper.

Förberedelser för styrka på råd av urologer

Läkareurolog: Vladislav Romanenko (positiv feedback)


Vid störningar i genitourinary system, såväl som vid problem Erektil dysfunktion eller impotens är det mycket viktigt att behålla patientens moral och hälsosamma psykiska inställning. I dessa fall brukar jag Jag rekommenderar män en kraftfull biologiskt aktiv tillsats Tongkat Ali Platinum, skapad på basis av naturliga örter och läkemedel extrakt.

 • extrakt av ginseng rot

 • andra hjälpämnen
 • Tongkat Ali Platinum har ingen lika. Under min långa träning har jag inte träffat en enda patient som inte gillar effekten av detta läkemedel. Det viktigaste: att lyssna på din kropps särdrag och ta kosttillskott utan fanatism.

  Läkare sexterapeut: Anton Voronin (negativ feedback)

  För att uppnå önskat resultat behöver du sexuell stimulans

  Jag vill notera att för den korrekta verkan av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, liksom med mottagandet av andra medicinska analoger, en vanlig sexuell stimulans. Utan det kan en man inte uppnå de önskade resultaten. Det är mycket viktigt att skapa en optimal stämning, en trevlig atmosfär och anpassa sig till den sexuella vågen. En särskild roll i detta spel är tilldelad en kvinna.

  hon bör involvera partner och var redo med honom att övervinna svårigheter på sin väg. Endast i detta fall kommer Tongkat Ali Platinum att ge konkreta och sålunda önskade resultat. Om problem med en intim natur är relaterad till andra orsaker (psykologisk aspekt), behöver du inte ta itu med könsterapeuten, utan till terapeuten.

  Cream Tongkat Ali Platinum Forte

  Anmäl dig för att lämna en recension.
  Det tar mindre än 1 minut.

  Jag kommer inte säga att grädden är dålig eller producenten är bedrägeri, det är det inte. Men personligen tyckte jag inte riktigt om att lära känna detta läkemedel.
  För det första är det obekvämt att tillämpa det. Och det appliceras på upprätt, längs hela längden av massagerörelserna i 10-15 minuter varje dag. Ja, och om det inte är så snyggt, ta inte bort rester av icke-blötläggt kräm, så blir underkläderna smutsiga. Du förstår, det är åtminstone obekväma.
  Men för rättvisans skull konstaterar jag att effekten av ansökan är. Erektion har blivit ganska säker och sexuell handling är långvarig.
  Bestäm om huruvida detta läkemedel är värt alla besvär, jag kommer personligen att försöka analoger nästa gång.

  Jag gillade verkligen hur denna kräm fungerar. Det är nödvändigt att sätta eller göra det lite, det absorberas snabbt, fungerar eller fungerar praktiskt taget på en gång. Ingen kost, särskilt alkoholavslag, krävs inte, det är inte en droppe eller ett piller. Skada bär inte huden, bara första gången penis något rodnad, men det verkar bero på tillströmningen av blod.
  Effekten varar inte mycket länge, varav det är ungefär en halvtimme, ibland lite mer, då är erektionen bevarad, men den svagas till det vanliga. Eftersom jag tidigare bara sett en försvagning av erektionen, då när krämens verkan upphörde att falla, kunde jag fortfarande fortsätta att fortsätta sex till orgasm.
  Att vänja sig på kräm orsakade inte, smälte en penis i ungefär en och en halv månad, efter att den stannade, var kraften normaliserad. Så det fungerar ganska bra, även mycket.

  Om du börjar med en dålig är grädden dyr, cirka 2 tusen för ett rör med 60 ml grädde. Det förbrukas beroende på användningsfrekvensen, jag gnidade den bara före kön, i små volymer, inte varje dag, så jag sträckte ett rör i 3 månader.
  Det fungerar inte direkt, så du kan inte använda det tyst. Och ännu mer, även efter applicering, absorberas den på ett sådant sätt att det är absolut värdelöst, om du rör det med en torr hand, är det omedelbart klart att det är smetat med någonting.
  Åtgärden börjar först efter 20 minuter och varar mindre än en timme. Men samtidigt kan du få en orgasm 2 gånger med rätt skicklighet, eftersom känsligheten är fantastisk. Erektion från honom är mycket kraftfull, bokstavligen kommer du inte att böja. Så det som står är otvetydigt.

  Med ålder gick jag till "dop" i sängen, började med grädde Tongkat, men efter en månads användning insåg jag att med mina gamla problem måste jag också lägga till kapslar från samma märke. Jag argumenterar inte, grädden är bra, men effekten av den är kortlivad, d.v.s. hans handlingar är tillräckligt direkt till samlag.
  Och sedan, efter aktiv manuell stimulering, strömmar blodet. Cremen bör appliceras före kön och masseras under lång tid. Om du vill, vill du därför inte, kommer partnern att se eller lukta den. Och jag skulle vilja erövra min kvinna med en kraftfull erektion utan några hjälpmedel, eller åtminstone att hon inte vet om dem.
  Att ta en kurskräm + kapslar gav ett bra resultat - en månad med daglig manipulation och nu kan jag göra allt själv och utan säkerhet. Uppförande sker som ett klick, håller upp till en halvtimme och ännu mer. Tjocklekslängdskräm inte tillade mig, jag kommer inte vara upprörd, för i andra riktningar är allt ok. Cremen i röret kvarstod, så när jag vill kippa över normen, applicerar jag den före kön, så ökar varaktigheten till en timme.

  Priset skrämmer verkligen. Ett rör med en volym på 60 ml kostar ungefär 3 tusen. Men jag köpte inte den på den officiella hemsidan, det är billigare där.
  Krämen själv är som en kräm. Tja, du borde använda den som en vanlig kräm. Grovt smutsar du bara ut allt. Det absorberas snabbt, det ger ingen mening att klämma ut, det kommer att fungera så snart det absorberar, så överkostnaden för effekten inte ger en brantare effekt, det kommer bara att slå på plånboken. Tja, och om du bara ska smutsa en grädde, utan andra bada som accepterar inuti (olika kapslar, tabletter, droppar) kommer effekten inte att vara särskilt kraftfull. Men från samma badaffekt är det något starkare, men i kombination arbetar de ibland brantare. Och grädden ensam ger erektion, en liten ökning under hela åtgärden och i själva verket allting. Så snart grädden är över, kommer allt tillbaka till sitt tidigare tillstånd, det vill säga det kommer ingen behandling, enbart stimulans.
  Men tillräckligt med tuba under lång tid. Jag smeder redan den tredje månaden, det slutar ändå inte. Jag sparar Den kvinnliga kroppen påverkar inte på något sätt, en kondom om den används - det är också okej, flyger inte. Negativt nej, orsakar inte allergier.

  Krämen klarar perfekt människors hälsa. Kompositionen har bara naturliga och säkra komponenter, som tillsammans har en kraftfull spännande effekt.
  Alla komponenter absorberas mycket snabbt, så jag använder grädden omedelbart före kön, eftersom det fungerar nästan omedelbart. Det viktigaste - först fördela grädden, och först då börja gnugga det, annars kommer hela kroppen inte att stimuleras till rätt grad. Det varar i minst en timme, med svåra manifestationer av dysfunktion klara mindre, eftersom det inte påverkar så mycket som en generisk, men som en långvarig botemedel. Men effekten ackumuleras, det är inte nödvändigt att sitta ständigt på grädden, och det finns inga restriktioner i drinkar eller mat här.

  Jag betraktade mig aldrig som ett offer för reklam, men jag bestämde mig för att köpa en intim grädde. Priset är inte litet för en sådan volym, men det är värt det. Först ville jag ha en kapsel, men jag trodde att grädden är säkrare och lönsamare, eftersom det räcker för länge. Jag har inga uppenbara problem med maskulin hälsa. Huvudsyftet med förvärvet är att introducera nyhet och ljusstyrka i sexuellt liv, som efter 10 års äktenskap började komma till intet.

  I samband med inflammation i prostatakörteln stördes sexuellt liv, jag led av okontrollerad för tidig utlösning. Detta kan hända redan innan samlaget började. Till den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen lade jag till tillskott, så att när det var återhämtat, blev det intima livet fullt. Cream övertalade mig att få en fru, han hade inte vågat försöka för sådana pengar. Den komplexa effekten har medfört resultatet: det genitourära systemet har återgått till normalt, den sexuella funktionen har återhämtat sig. Särskilt gillade jag det på grund av mycket starkt blodflöde under kön, ökade penisens storlek avsevärt, känslorna var förtrollande. Förbättrad blodtillförsel lättade mig av stagnation i prostata.
  Sammansättningen är uppriktigt sett långt ifrån idealisk - för sådana pengar finns det mycket kemi, men det finns inget hormonellt. Omedelbart är närvaron av parabener uppenbart. Jag kan förlåta drogen för extern användning, jag äter inte grädde, men priset bör vara lägre i det här fallet.
  Om du får en grädde på huvudet av obehagliga känslor uppstår inte. Mycket applicering av kräm, jag litar ofta på min dam i hjärtat, detta är ett mycket fascinerande sexuellt spel, spännande båda.

  Cream Tongkat Ali används endast för sitt avsedda syfte. Läkemedlet är mjukt, sprids jämnt, det finns en klibbig effekt, händerna måste tvättas omedelbart. Färgen på produkten är vit, lukten är specifik men trevlig. Röret är anständigt, volymen 60 ml. Vid ett förfarande går droppen rakt.

  Utmärkt intim grädde, det viktigaste är snabbt. Hjälper med de mest typiska problemen som uppstår även hos små barn. I mitt fall ville jag förlänga tiden för kön, så jag beställde Tongkat Ali Platinum. Jag beställde genom den officiella representanten, ett paket med svart färg och i mitten av det ett namn. I ett rör av 60 ml av en kräm är det bra volym för sådana pengar.
  Åtgärden är bokstavligen omedelbar, applicerade grädden över hela ytan och är redo för verkan på 2-3 minuter. Kön är lång, utan jag kunde inte stå emot det. Tillräckligt under en längre tid, mer än två månader, medan du använder grädde 2-3 gånger i veckan. Vid daglig användning tror jag någonstans i en ruta är tillräckligt.

  I en duett med kapslar - järn erektioner. Mycket imponerad av användningen, fruen också. Så alla är glada, tack vare tillverkaren och en låg båge.
  Nu mer om drogen. Jag lärde mig om existens inte så länge sedan från reklamsändningen för tvål, eftersom jag är en stamkund hos företaget på kapslar, skickas all intressant information till postkontoret. Först trodde jag att det var ett misstag, eftersom tillverkaren inte släppte något annat än kapslarna. Det visar sig att nu i linjen finns en billig kräm med tonisk effekt.
  Cremen fungerar extremt enkelt, på bekostnad av aktiva komponenter stimulerar det blodflödet till bäckenorganen, först känns en brännande känsla, då värms. Trevliga känslor, känsligheten och stabiliteten hos en erektion ökar. Cremen har inte några kontraindikationer alls. Kapslar finns fortfarande där och där: med tryck kan du inte ta, men grädden kan användas i alla åldrar och med frekventa intervall. I allmänhet, som själen vill. Krämen har ingen stark lukt och absorberas snabbt. Som smörjmedelskräm kan inte användas, absorberas mycket snabbt, så för detta ändamål är det bättre att köpa något annat. Medan jag är mycket nöjd med grädden, klarar jag min huvudsats.

  Cream "Tongkat" Jag använder ett par gånger i veckan, bara under varektion av erektion. Jag gillar också att spänningen intensifieras. Jag tvivlar på att storleken på regelbunden användning ökar, så varför översätt grädden förgäves, jag brukar använda den mindre ofta, men för ett visst nöje. När det gäller intima är skillnaden palpabel, det finns ingen trötthet alls. Det är synd att grädden inte är fet, annars skulle det gå att använda som ett smörjmedel)

  Bokstavligen tvingade hennes älskade att köpa denna kräm, men hans fem minuters "perepihon" speciellt nöje i sängen tar inte med sig. På exotiska platser, okej, det finns spänning, passion och i sängen borde allt vara passionerat och uppmätt. Tja, plus det var inte den mest kraftfulla och den stora lämnade också mycket att önska sig.

  Jag har använt stimulantia under lång tid. Uppbyggnaden stärks, med detta och du kan inte argumentera, men hälsan planteras noggrant. Cream Tongkat Ali köpte för första gången, kopplat till vad som produceras i USA, det inspirerar på något sätt förtroendet - produkten ska vara kvalitet! Tja, det faktum att du inte sväljer tabletter (som passerar genom matsmältningsvägarna, bryter mikrofloran, täpper till levern), men bara smörkräm, jag var väldigt varm. I krämens sammansättning är inte bara naturliga komponenter, det finns även parabener, men inte inuti för att ta och okej.

  Jag hörde tidigare om sådana piller, men jag lärde mig nyligen om grädden. Vi bestämde oss för att beställa och försöka med min fru, om han är så bra som han skriver om. Löfta att samlag med honom blir längre och orgasm ljusare. I princip är det så.

  Det första jag vill notera är att affären behandlar sina kunder väldigt taktfullt, paketet var förpackat så att ingen någonsin skulle förstå vad som är inne.
  Nu har jag en månad av respit efter en hel kurs (5 veckor). Cream Jag applicerade ett fettlager två gånger om dagen, morgon och kväll. Lukten och färgen på drogen neutral, inga känslor från ansökan kände inte.
  Faktum är att efter en fem veckors känslighetsförlopp under sex blev det klart mer levande, samlag längre, blev det mycket lättare för mig att kontrollera utlösningen. Storleken blev riktigt fylligare, även utseendet är mer estetiskt. Medlen motiverade sig själv.

  På grund av närvaron av niacin i den aktiva beståndsdelen hjälpte Thongkat-kräm mig att öka med 2 cm. Vid första anblicken är resultatet liten, men med denna effekt är jag lycklig. Hans hela liv komplicerade om storleken och fick då en chans att bli av med hans "problemki".
  Cream i ett litet rör, volymen 60 ml. Tillräckligt för mig ett rör i 2 veckor. Resultatet av 2 cm fick jag 2 rör. Ökningen är väldigt långsam, jag hoppades att resultatet blir snabbt. Men detsamma är det bättre än det var innan det användes. För att öka resultatet har jag redan beställt ett par fler rör, jag fortsätter att applicera dagligen. Jag hoppas att det kommer att öka.

  Till att börja med är det ganska lönsamt att köpa en sådan kräm. Rör för 60 ml räcker för länge, med daglig användning släckte jag den bara en månad eller mer. Det finns en allmän ökning, det är inte ens förknippad med en spännande effekt. För en månad sedan var jag i en lugn tillstånd av ca 10 cm, i glada - 15. Nu när krämen redan har tillbringat i liggande är det cirka 12, och i stående - 16. Och när gnuggas, när den nådde en erektion och 17,5 cm Så att "vinsten" är synlig även med blotta ögat.
  På samlaget påverkades inte krämen särskilt, jag hade inga problem med erektion före, men jag ökade också varaktigheten, nu är jag tyst engagerade i sex i ungefär en timme. Det var ingen irritation från grädden, även om jag är allergisk.

  Producenten är lite listig när den lovar att öka storleken. Nej, det blir mer, men bara vid tidpunkten för appliceringen, på grund av den vasodilaterande effekten. Av mina 17 cm var han ca 19, även i tjocklek, blev lite mer kraftfull. Men efter åtgärden slutade de ursprungliga dimensionerna. Vid nästa riser, som inte provade en kräm, var mina släktingar på 17 cm på plats, så det finns ingen permanent effekt att vänta.

  Grädden är dyr men mycket effektiv. Jag köpte den för 3 200 rubel. Först pressas för mycket grädde, gör det inte det rasteresh figurer fram till slutet, absorberade han en lång tid, resultatet var ett djärvt och klibbig från grädden. Det blev senare klart att du måste ta lite mindre, och gnid det helt, så det var nästan torrt. Jag beställde det för att prova den berömda effektiviteten, hur det kommer att påverka varaktigheten (jag lyckades hålla i ca 20 minuter i genomsnitt) och för längd. Med den andra det var mycket tydlig, "den gyllene roten, Ali," en av de mest potenta naturliga aktivatorer av det här som det främsta medlet för att stimulera krovopritok något vidgar blodkärlen, vilket gör att blodet blir mer givande, så det är okej.
  Under åtgärdens längd är en ökning med 1,5-2 cm vanligt förekommande. Men efter slutet av åtgärden, nästa gång med sex utan stimuleringskräm, är längden densamma som förut, så här kommer effekten jag skulle säga en gång, medan man verkar. Men varaktigheten av mitt inflytande var utmärkt, om kräm kunde ha sex i en timme och mer, och nu utan det i ungefär en timme är jag lugn, låt spänningen och inte så stark.

  Cream utöver sitt klassiska syfte som stimulant är en bra produkt för förebyggande av prostatit. Kärnan i förebyggande och det faktum att mer frekventa och långvariga sexuella handlingar perfekt stimulera prostatakörteln, och vid vilken ålder börjar dessa problem, inte alltid möjligt att genomföra den med nödvändig frekvens. I mitt fall fungerade detta tillvägagångssätt. Men 4 istället för 5 jag sätter på grund av det höga priset på en kräm, räcker det bara en månad vid daglig användning av ett rör. Bara för jämförelse, en prostata massage skulle kosta en läkares recept gratis, ja, obehagliga känslor, ja, för någon är det oacceptabelt, men besparingarna är uppenbara. Personligen valde jag det minsta av två onda.
  I allmänhet, förutom priset, har jag inga klagomål alls. Cremen fungerar snabbt, men det är önskvärt att applicera det redan på upprätt. Särskild uppmärksamhet jag betalade till huvudet, för att inflödet till den känsligaste platsen var bättre. Det gnidas lätt, det viktigaste är att inte klämma ut ur röret utöver den nödvändiga, onödiga kostnaden för någonting. Blodet flyter starkt, på grund av detta visuellt verkar det lite mer, men med egna känslor, med undantag av fästningen, finns inga förändringar. Kön är lång, och det här är viktigt. Som ett resultat har inflammation i körteln plockat upp, nu är allt i full ordning, sexlivet oftare än tidigare.