Huvud
Förebyggande

Gips ZB Prostatic Navel Plaster

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Innan du applicerar plåstret bör du behandla huden minst efter tvättning med tvål och vatten. Detta bör göras före varje användning. Sedan klistras limet i naveln, och raker helst av håret, om det finns annars kommer det att bli hårborttagning efter borttagning, eftersom gipset är mycket tätt. Den första halvan är känd från gipsvärmen, då är det ingen känslor alls. Under plåstret svetter inte huden, runt är det en liten rodnad. Ändra plåstret ska vara var tredje dag, även om jag hållit och 4 - Jag tror att effekten av detta inte går förlorad. Symtom (smärta, brännande, stickande, förstoppning) rensar inom 2 veckor, troligen i smärta och längre - stickningar vid körning, sparas de till slutet och lämna sist.

Plaster fungerar mycket säkrare än andra droger för att behandla prostatit, men på bekostnad av effektivitet. Jag behandlades bara av dem för att jag är allergisk och ett antal mediciner är kontraindicerade mot mig. Men behandlingen var inte 1-2 veckor, som resten, och nästan en månad.
Bärs av varje 3 dagar och bada i det här fallet är omöjligt på grund av effekterna av vatten ett vidhäftningsskikt kommer i förfall och börja falla av hörnen, och sedan en dag han själv kommer misslyckades. Från symptomen lindras länge, till exempel brinnande känsla i toaletten tas bort inte tidigare än en vecka. Men den positiva effekten på styrkan är ett trevligt tillägg. Efter behandlingen fortsätter denna effekt.

Jag använde dessa, som det visade sig effektiva lappar, som en profylax av prostatit, eftersom jag började känna smärta i bäckenområdet. Först trodde jag inte riktigt på deras medicinska egenskaper. Men limmade dem ordentligt till botten av magen och bar utan att ta av i 3 dagar. De är mycket snäva, på andra dagen de deltog i duschen, så det föll inte av. Och då är det inte särskilt trevligt att riva av det, det är bättre att göra det i badrummet.
Huden under den är röd, men det finns ingen stark irritation. Väl medicinska egenskaper inte var ett tomt skal, värmer plåstret upp bara en liten inflammation så småningom försvagas, men inte snabb, jag är för den absoluta förbättringen tog 3 veckor och 7 respektive fläckar. Men jag startade inte prostatit.

Beställda plåster på den officiella hemsidan, för att inte bli en falsk. Ordern kom på 6 dagar. Klistrade omedelbart limet. Jag fastnade, under duschen, efter att jag använde den igen. 1 gips rekommenderas att bära inte mer än 3 dagar.
För att limma är det nödvändigt på magen, strax nedanför naveln. I det här fallet kan komponenterna tränga in i huden och snabbt börja deras effekter. Smärtan började försvinna efter 6-7 dagar, då märkte han försvinnandet av bränning och skärningar.
Som ett resultat brukade jag använda 5 lappar och märkte att det inte fanns några spår av prostatit. Jag tror att för att lösa resultatet måste du återkomma i samband med att ha bandage om några veckor.

Han visste länge om bandstöd men var särskilt uppmärksam på det då jag, på grund av hjärtproblem, var förbjuden att ta mediciner. Men prostatiten bekymrade mig mycket.

Observera schemat för att ta medicin - det är inte för mig. Plaster ZB - №1.
När jag läste om kompositionen blev det omedelbart klart att det här är riktiga kinesiska plåster.
För priset på ett plaster är mycket överkomligt, men också en bra rabatt som erbjuds. Till slut gjorde jag 2 order. Allt kom utan dröjsmål, till och med en dag tidigare - för leverans omedelbart kompenseras.
När jag började titta på fläckarna såg jag inget speciellt, bara en cirkel i mitten med örter, som tydligen var tvungen att behandla mig. Jag bar den första patchen lugnt i 3 dagar. Toaletten var lättare att gå, men testiklarna i testiklarna var fortfarande starka. Även om det rekommenderas att ta en paus på 2-3 dagar, men jag klistrade på den andra patchen nästa dag - jag ville förbättra min hälsotillstånd så snart som möjligt. När det var dags att skjuta det under det fann jag en liten rodnad på huden från debatten - jag förstod varför det är nödvändigt att ta en paus. Men hälsotillståndet blev mycket bättre - de drabbade smärtorna över puben försvann, ont i ljummen försvann.
Jag använde patchar i 3 veckor. Under denna tid blev prostatit receded, jag kände mig helt frisk, men jag upprepade ändå kursen om 2 månader - på varje brandman. 7 månader jag lever utan smärta, hjälpte läkemedlet mycket.

Förra gången började han märka för sig att han på natten ofta hoppade på toaletten, och smärtor i underlivet började förvirra och inducera dåliga tankar. När jag fick reda på att jag hade prostatit började jag leta efter en lämplig behandling. Bandage visade sig vara en frälsning för mig, för i en modern takt är du så insvept att du glömmer pillret. Och sedan limmade och 3 dagar kan du vara lugn.
Clay gips i god, hålla sig till huden väl, håller alla 3 dagar medan jag pissar i hans själ, och viktigast av huden under den Preet inte och inte kliar. Sedan tar jag av och tvättar ut detta område bra och upprepar det på en dag. Totalt för kursen gjorde 6 sådana mottagningar. Personligen har jag det osynligt under kläder, eftersom lim, som anges i anvisningarna under naveln. Förresten, ibland "han upprepade" eller "missade" honom, finns det ingen tydlig referens till tiden, vilket också är bekvämt. Det enda är att det är nödvändigt att fixa det med en gång, annars är limbindningen bortskämd.
Resultatet av behandlingen på ett ovanligt sätt gjorde mig glad, viktigast av allt, smärtan var borta, och frekvent natturinering avbröts. Nu sover jag ljudigt. En nackdel är dock - du kan inte ta alkohol under behandlingen.

Jag använde aldrig lappar och jag bekänner att jag tvivlade på deras effektivitet. Men från tablettarna av resultatet var praktiskt taget inte där.
Jag beställde mig 5 stycken, räknade ut tillräckligt med 2 veckors behandling, och om jag tar en paus mellan att ha på sig ett bandhjälp, som rekommenderas av instruktionerna i instruktionerna, då ännu längre.
Han fastnade den under naveln och bar den i 3 dagar utan att ta av sig. Huden skrattade första dagen starkt, känslor var inte trevliga. Det var bra, även när det tog bort, det var mycket ont, jag var tvungen att dra ut det med mitt hår. Men effekten var värt det, gjorde en ledig dag och upprepade proceduren. Så jag använde alla 5 stycken och kände effekten direkt. Frekventa uppmaningar upphörde, och med sex blev saker bättre.

Gipset intresserade mig omedelbart i ett ovanligt sätt att behandla prostatit. Vanligtvis behöver du svälja de bittra tabletterna och kväva med droppar, men allt är enkelt - du fastnar det och går i 3 dagar, inte oroa dig för någonting. Jag beställde ett bandhjälp via webbplatsen. Min 12 bitar kom väldigt snabbt, vilket tack vare leveransservice.
Jag fastnade den på den första dagen. Jag fortsatte att titta på undersidan av min mage - jag var rädd för att jag skulle få undan, men det hände inte - tillverkaren tog seriöst kvaliteten. När det gäller effekten kan jag säga att det inte är ögonblickligt eller till och med väldigt snabbt. Personligen kände jag mig bara positiva ändringar på 3-patchen, det vill säga på 9-10-dagen. I början föll tråden under testiklarna, och urinering började återgå till normal. Analyser sa att inflammationen sjönk, och prostatakörtelns storlek minskade avsevärt. Trots att framstegen var långsammare än vad jag förväntade mig, men det var det, så fortsatte jag att lima.
I början av 2 månader förbättrades mitt tillstånd två gånger: smärtan försvann nästan helt och jag gick igen till sängs med min fru. Erektionen återvände inte bara, men blev starkare och hårdare. Min fru och jag kunde inte glädja mig i min återhämtning, men jag föreslog att vi måste köpa 9 mer för att säkert fixa resultatet. Jag har redan levt ett hälsosamt och fullt liv i 7 månader. Jag använder inte plåster under lång tid. Med en kraft och en prostata allt i norm eller takt. Jag hoppas att sjukdomen inte kommer att återvända.

Urologisk gips Jag brukade behandla inflammation i blåsan efter svår hypotermi. Detta alternativ är det säkraste för kroppen, men samtidigt mycket effektivt. Användbara ämnen går hela tiden ner i huden, det finns en gips på den. I blodet handlar de gradvis, inte omedelbart.
Jag plexade plåstret på naveln i tre dagar, då gjorde jag en daglig paus. Huden under bälteshjälpen är inte förrän, den andas normalt, kliar inte. Under bälteshjälpen finns det ibland en trevlig värme, brännande känsla, men det händer inte alltid.
Varje patch finns i enskild förpackning, detaljerade instruktioner är bifogade på ryska och engelska.

Jag använde 25 fläckar, även om minsta kursen bara är 5 stycken. Den naturliga sammansättningen begränsar inte användningsperioden. Behandlade konsekvenserna av prostatit och problem med erektion, resultatet jag ordnade för 100%: Jag lyckades utan injektioner, starka mediciner och hormonella droger.
Gipset är ganska stort, större än manens palm. Han klamrade sig på naveln, det kände han inte alls under dagen. För första gången förstod han inte och klistrade direkt på hans hår, det var inte så trevligt att skjuta. Så jag råder dig att förtvätta huden av överflödig vegetation, om den är tillgänglig.
I duschen faller gipsen inte av om den först limmas korrekt - för att rengöra och torka huden. Vattnet faller inte under gipset. Biverkningar noteras inte, på huden av allergiska reaktioner och irritation var inte.
Den första gipsen limmade precis när det var en stark smärtinfarkt. En halvtimme senare kom lättnad, och en timme senare gick smärtan helt bort. Återställande av styrka började på en månad, allt hände gradvis. På grund av aktivering av blodflödet ökade känsligheten hos erogena zoner, erektionen blev bättre och varaktig. Jag gör ibland två tillvägagångssätt en natt, som i min ungdom.

Jag beställde bandhjälpen på platsen, jag rådde med förvaltaren i förväg. Jag fick 9 lappar, jag tänkte - nog för en månad. Lim på botten av buken. Den klibbar lätt, stör inte att gå. På andra dagen var det en obehaglig klåda i gipsområdet, tydligen är huden förbjuden, men du kan inte ta av och klia den, tolereras. När 3 dagar hade passerat tappade jag gärna av bandet och stod inte en ny 2 dagar. Min negativa ersattes snart av en positiv. På dag 8, det var när det var dags att ta bort det andra gipset, kände jag ljushet i ljummen - mina värk var borta, när det gick inte att pricka i testiklarna. På den 12: e dagen försvann brinnande känsla under urinering.
Förvånansvärt, förväntade jag mig inte sådana resultat från patchar, för att vara ärlig. Så limmade hela månaden, men ibland bryts de i 2-3 dagar, men slutresultatet var utmärkt: jag kunde ha sex utan rädsla för att förlora erektion på grund av en kraftig smärtinfarkt. Jag väntade 3 månader - plötsligt kommer sjukdomen att återvända, men nej, tills nu känner jag mig underbar.

Recensioner av «ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER» urologiska patchar för prostatit, impotens och manlig infertilitet

Beskrivning av "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER":

Denna lösning för män, så att du klarar av sjukdomar i genitourinary systemet. Det är ett unikt läkemedel, skapat enligt ett gammalt tibetanskt recept, och är känt i medicinska världen sedan 1899. Redan den första användningen av plåstret reducerar signifikant de obehagliga känslor som hör samman med sjukdomsförloppet.

Kinesisk patch rekommenderas för användning i följande fall:

 • med dålig erektion och brist på styrka;
 • i händelse av närvaro av prostatacancer (prostatit)
 • med tidig utlösning
 • för behandling av manlig infertilitet
 • med nephrite;
 • med frekvent och smärtsam urinering
 • vid smärta i skrot och perineum
 • med njurinsufficiens
 • med andra problem med genitourinary systemet.

struktur

Plåstret består helt av växtbaserade ingredienser: Asiatic groblad, girchevnika vaginala, kanel, Corydalis tvivel pärla tvådelad, borneyskoy kamfer och safflor. Deras kombinerad användning förbättrar egenskaperna hos var och en av dem.

effekt

Användningsmedel betyder konstant tillförsel av läkemedel under hela produktens livstid. Varaktigheten av den urologiska lappen är 3 dagar. Plåstret främjar återställande av blodcirkulationen på grund av det faktum att aktiva enzymer tränger in på platser med svår blodcirkulation, blodförsörjningen av inre organ återställs.

Instruktioner för användning

En behandling innebär att 5 patchar används. Avbrottet mellan användningen är en dag. För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att gå igenom 3 kurser i följd. Att använda verktyget är enkelt nog, du behöver:

 • att tvätta naveln med varmt vatten och torka dess yta torrt;
 • ta ut gipset ur förpackningen, öppna det med haket;
 • ta bort skyddsklämman och lim den i naveln till den rena huden;
 • bära utan att avlägsnas i 3 dagar, skäll sedan av och skölj huden med vatten.

Kontra

Vid användning av plåstret är inte alkoholhaltiga drycker, kryddiga livsmedel och alltför salta livsmedel tillåtna. Det är också mycket önskvärt att utesluta mjölk och kött från din kost. Under inga omständigheter får man inte applicera en plåster på hudens skadade ytor. Det finns möjlighet till allergisk reaktion.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Många moderna män, liksom jag lider av allvarliga manliga sjukdomar, som inte bara gör livet svårt och outhärdligt, men kan leda till bildandet av oönskade sjukdomar, särskilt onkologi. Att tänka på hur man tar väl hand om din hälsa, för att förlänga ditt fullfjädrade manliga liv, mötte jag ett förslag att använda en mängd olika droger. Jag blev uppmanad att använda en speciell urologisk patch, som är avsedd för behandling av manliga sjukdomar.

Urologisk gips "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" är ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit, infertilitet, impotens och andra manliga sjukdomar. Efter att ha läst instruktionerna lärde jag mig att detta verktyg är kliniskt undersökt, därför är användningen helt säker, och det kan användas som en separat behandlingsmetod och samtidigt. Jag lärde mig också att när inte körs prostatit eller impotens, kan man undvika förödmjukande prostata massage produceras genom anus, som genomförs i en medicinsk anläggning med speciella medicinska apparater.

Jag började använda bandhjälpen regelbundet, men användningen orsakade inte svårigheter och orsakade inte skador på mitt liv. Jag vill notera att användningen av denna urologiska lapp är effektiv inte bara vid behandling av manliga sjukdomar utan också i frågan om förebyggande, vilket för många män blir en frälsning. Plåstret är effektivt vid behandling och förebyggande av många typer av manliga sjukdomar, såsom prostatit, impotens, manlig infertilitet, njursvikt, smärta i perineum och så vidare. Detta verktyg är mycket effektivt och helt säkert för hälsan, vilket för alla är en viktig faktor.

Jag hade ett bandhjälp i några månader, och det var bara med regelbunden användning jag fick det önskade positiva resultatet. Jag var botad. Jag lider inte längre av smärta, vilket var speciellt förvärrat när jag besökte toaletten. Läkemedlet består av flera naturliga ingredienser, så det har påverkat effektivt, inklusive min allmänna hälsa. Kostnaden för urologipatchen är inte hög, och jag kunde köpa den utan att gå hem, det vill säga den order jag utförde på platsen och leveransen genomfördes på kortast möjliga tid.

Killar! Alla som lider av prostatit har problem i styrka, göm inte, kom inte i diskbänken. Idag behandlas allt detta! Och inte så svårt som du tror. Jag vill berätta om min erfarenhet. Jag kan säga för alla att jag hörde att jag hade ett problem i den intima sfären. Allt slutade mycket snabbt, jag trodde inte på mig själv, jag undvikde tjejerna, jag gick inte till doktorn. Diskutera med någon blyg. Jag trodde, kanske det kommer att gå över sig själv, på något sätt kommer det att normaliseras. Men det normaliserade inte, det var bara en nutcase, alla upprevna ådror. Ingenting nöjd med livet.
Jag vet inte vad som skulle ha upphört om jag inte hade sett beskrivningen av kinesiska urologiska lappar på Internet. Det här är inte arbetsintensivt, och viktigast av allt behöver du inte gå någonstans och prata om ditt livs svårigheter. Enligt min mening, i denna mirakelbehandling bör den första platsen ges exakt till sättet att applicera fläckar. Det faktum att den kinesiska kompositionen ger effekt är förståelig. Jag tror på örter och extrakt. Särskilt i de föreningar som tillverkas i Kina. Där, för århundraden, var detta ämne utvecklat. Men att tänka upp, inte att gå till behandlingsrummet - det är JA! ))) Detta är toppen av perfektion!
Och du behöver inte dricka tabletter. Och injektioner gör! Du fastnar det på rätt ställe, som visas på bilden, och lev, vänta på resultatet. Men han vände sig inte. Tibetanska munkar använde inte av misstag sådana plåster. De visste det. Och nu i Kina används sådana tekniker, så att du inte kommer att bli förvånad över att efter 4 dagars användning av bandhjälpen insåg jag att jag inte har några problem med kvinnor. Med styrka är allt bra, med en erektion också, allt på högsta nivå! Flickorna är glada (förlåt för detaljerna, men hur man inte skryter, pah, pah, knackar på trädet.))))
Bara lite magi. Kamfer, plantain, kanel, pärla, safflor, hohlatka. Det här är vad jag minns. Sammansättningen är mycket väl genomtänkt, det finns tonic, ett antibiotikum och ett diuretikum och något för att medicinen ska komma in i de djupa lagren, vilket är särskilt viktigt. Så att inte arbeta på huden, men på nödvändiga organ av män. Kort sagt, ett komplex av alla plågor! Något visade tydligen inte mig, och allt kom tillbaka till det normala! Och plus - innovativ teknik tränger läkemedlet in djupt inuti! Kanske är det en så snabb effekt!
Ja, många av oss vet att våra läkare med diagnos inte är väldigt vänliga, så länge de utesluter detta och det, är patienten besviken och lämnar, desperat för behandling. Och kineserna gick motsatt: de erbjöd genast ett botemedel åt det här och det andra! Och resultatet är uppenbart! Jag hörde av andra män samma sak.

Hej alla. Jag vill berätta hur jag hjälpte mig av kinesiska urologiska patchar. Jag hörde om många andra pastorer från kineserna. Många pratade om miraklerna av kinesisk medicin. Jag trodde alltid på kinesisk medicin, men jag trodde att det bara var där, i Kina kan du hitta rätt medicin. Och här har vi urologiska lappar som har återupplivat mig till livet. Jag läste om dem på Internet. När allt kommer omkring, nu på nätverket kan du få både en väns råd och en läkares råd. Särskilt sedan i kliniken ser du sällan en sådan förståelse.

Urologi, andrologi - det här är inte ett trevligt problem. Vem vet hur detta kommer att förstå mina känslor. Många män sitter hemma i flera år, gå inte till läkare. Dessutom har vi fortfarande en sådan medicin att du inte alltid hittar en förstående läkare. Och pengar behövs för att göra diagnosen normal. Jag har klarat allt. Min ålder är inte gammal, jag ville verkligen inte falla ut ur det normala livet, att känna mig som en normal man, för att inte ta på mig de medkänsla av släktingar, min frus hopplösa syn. Trots allt går prostatit aldrig av sig själv, något annat går in i. Jag började ha problem i ett intimt liv. Det är klart att allt föll ifrån varandra!

Jag försökte magnetoterapi innan bandhjälpen, sessionerna tycktes göra min position lite enklare, men det varade inte länge. Läkaren berättade om intra-rectal laserterapi. Men han vågade inte. Och då lärde jag mig om patcherna. Självklart sticker ett bandage på magen i jämförelse med de intra-rectala procedurerna ingenting. Det skulle vara en effekt. Jag bestämde mig för att använda plaster först. Ju mer så att instruktionerna i detalj beskrev kompositionen. Ingenting skadligt. Och det kan vara till nytta. Vad i helvete är inte skojar. Kineserna vet hur man skapar ett mirakel! Kamfer, plantain, andra ämnen - de tränger genom porerna, genom huden.

Viktigt är att kineserna hittade ett helande komplex och ett sätt att införa läkemedel i kroppen. Inga biverkningar, obehagliga känslor! Sådan behandling är vad tusentals män har drömt om i många år! Det viktigaste är att tro! Inoga hjälper även en placebo! Och här - smärtstillande medel, vasodilatorer. Och kvittot av droger är långsamt och i rätt dos. Och effekten - efter 5 dagar. Och då - bara bättre! Inga medel för sådan kraft har! Idag är jag helt frisk! Inga problem! Varken med urinering eller i den intima sfären! Miracle! Och även om jag inte är en entusiastisk ung dam, kan jag inte avstå från beundran här! Tro, killar! Och det är så enkelt - köp ett bandhjälp!

Killar, hej jag tittar på många människor och jag tycker hur du ser ut som mig, men på mig igår! Jag led också, enligt andrologists och urologer gick, många tester överlämnas. Och varje besök till doktorn (många kommer att förstå mig) kostar hälften av sitt liv. Behandlingsprocedurer finns också på isen. Men när jag läste om bandet, tyckte jag att det skulle vara bra att prova det här verktyget. Men på något sätt inte allt inspirerat förtroende. Jag ryckte på Internet, läste om verktyget, undervisningen självt, självklart, imponerad. Kompositionen var klart inte heller skadlig.
Och jag försökte. Men eftersom jag är en skeptiker läste jag först allt, fick reda på. Vad är det i kompositionen, vad är dess effekt.
Så i ordning.
Först läser jag instruktionerna. För att vara säker på att bandet inte skadar mig åtminstone. Det visade sig att i kompositionen - alla kända växter, men de, naturligtvis, andra, som inte bearbetas i ryska förhållanden, samlas inte i Ryssland utan i Kina. Och kineserna vet mycket om örter. Under många år har kineserna tjänat stora helandeers ära. Och här är ett annat underbart bevis!
Transdermalt plåster innehåller läkemedelsimpregnering, där - kamfer, plantain. Vi känner till kamfer som en vasodilator, som hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Med prostatit blir det inte skadligt, som jag trodde. Då - plantain, som jag förstod det, kommer att spela sin roll som en antiseptisk. Kort sagt, jag bestämde mig för att försöka få ett botemedel. Dessutom var det inte nödvändigt att gå någonstans, sitta i kö i behandlingsrum för att lyssna på de desperata patienternas historia.
Det var lätt att klistra in. Obehagliga känslor var inte, ritade inte, pressade inte, nypa inte, rodnade inte, utslaget var inte täckt, även om jag skulle drabbas av några negativa effekter, om det bara hjälpte. )))
Lyssnat på sensationerna. När min fru brukade simma plötsligt framför mig, låtsade jag inte att jag var upptagen, jag somnade, jag... kunde inte motstå... kvällen passerade perfekt. Tillströmningen av känslor var som första gången. Det fanns ingen uppdelning. Jag känner mig trygg och frisk.
Varför skriver jag? Det är synd om många gamla män. Allt är fixbart. Och problemet för många är elementärt. Kanske en infektion, kanske är något i mitt huvud. När allt kommer ibland hjälper en placebo. Och då känner jag att medicinen flyter direkt in i mig, och sättet att introducera det är så enkelt att hundratals män som lider av en kränkningsförmåga, kan prostatit försöka. Men jag trodde inte heller först. Tack vare skaparna, tack, att sådana skeptiker som jag kan skaka i sin vantro! )))

Om sådana problem som prostatit, ett brott mot styrka, berätta inte. Men jag bakom mig, därför vill jag dela framgången med behandlingen. Jag är orolig för andra män. Förtvivlan inte, metoden är, verktyget hittas! Jag var alltid intresserad av alla nyheter, allt som dök upp i vårt land för att lösa sina manliga problem. När jag läste om transdermala fläckar trodde jag inte riktigt på det. Jag hade en erfarenhet av att köpa plåster för smärta, för jag var försiktig, men bestämde mig fortfarande för att försöka. Det är inte så dyrt att inte försöka. Jag undrade hur detta gips kan hjälpa de inre organen. Och personalen talade inte heller om någonting. Camphor Bornean, kanel, asiatisk plantain. Kineserna känner till växternas egenskaper och kan tillämpa dem, det här tas inte bort från dem. Jag hoppades bara på detta. Dessutom hörde jag många gånger att alla som åkte till Kina för behandling, återvände alltid tillfredsställda. Och nu så kom det kinesiska verktyget till oss i Ryssland. Vad ska man inte försöka? Värre kommer säkert inte. När allt är för mannen, vad är det värsta? Naturligtvis problem i det intima livet, andrologiska problem. Och du kommer inte att berätta för alla, och det finns ingen att be om hjälp. Trött på vandring till urologen, andrologisten.
Kompositionen, som jag förstod det, kommer inte att skada. Kombinationen av medel lovade att lindra smärta, ta bort puffiness, förbättra blodcirkulationen, byta processer i prostata, normalisera urinering. Och som ett resultat - förbättring av libido och styrka.
Varje medel lovade individuellt mycket. Alla komponenter är riktigt bra. Jag bestämde mig för att prova verktyget på mig själv. Mina problem är långvariga, kroniska, och många behandlades. Från otrogen i framgång har händerna redan fallit.
Limmade till önskat område, som visas i diagrammet i instruktionerna. Jag läser anvisningarna igen. Jag förstod mekanismen. En komplex kinesisk kombination var inte förgäves skapad av kineserna! Hjälper verkligen i 15 dagar.
Jag vill måla mina känslor precis på dagen. Jag fastnade det och glömde det. Bekvämt och enkelt! Alla andra medel har uteslutits. Han åt normalt, drack, sov. En vecka insåg senare att allting med urinering började förbättras. Jag var glad att jag för första gången nyligen kände mig en ökad lust och mina försök blev kronade med framgång (du förstår mig). Ytterligare 7 dagar passerade. Jag leder ett normalt liv, jag går inte till läkare, jag glömde problemet! Jag tror inte på mig själv, stämningen är bättre, min fru kom överens om allt, allt går som urverk. Självförtroendet har ökat. Jag vill leva vidare, jag tror att allt är i ordning.

Om det kinesiska urologiska gipset för män Zb Prostatic Navel Plaster: fusk eller inte, recensioner och pris

| | Nuvarande Visningar: 35 371

Män som lider av sådana sjukdomar som prostatit, prostata adenom, potensproblem och letar efter information om dessa sjukdomar, moderna metoder för behandling av Internet, förmodligen mer än en gång konfronteras med reklam kinesiska urologisk gips. Till exempel kan du hitta webbplatser där den kända TV-presentatören Elena Malysheva rekommenderar denna typ av behandling till alla, hävdar att sjukdomen går i 10-15 dagar.

Ubic Gips Zb Prostatic Navel Plaster. Vad är det - ett effektivt botemedel mot mans problem eller annan bedrägeri, bedrägeri? Gipsets sammansättning, sättet att applicera, pris, recensioner av män och läkare - prata om det idag.

Vad det består av

Enligt informationen på den officiella hemsidan, användningsanvisningar, innehåller sammansättningen av kinesiska urologiska patchar Zb Prostatic Navel Plaster en hel kombination av örter.

 • Camphor Bornean.
 • Plantain Asian.
 • Kanel, en två-tandig pärla och några andra växter.

Alla har länge framgångsrikt använts av kinesiska läkare för att behandla olika sjukdomar. Herbal samling ger följande terapeutiska effekter genom att använda ett gips för män:

 1. Eliminering av smärta, spasmer, inflammation och svullnad.
 2. En kraftfull antimikrobiell verkan (till exempel en två-tandig pärla anses vara ett naturligt antibiotikum).
 3. Förbättra blodcirkulationen, metaboliska processer i prostata.
 4. Toning effekt, ökad styrka och attraktion.
 5. Behandling av sjukdomar vid urinering.

Enligt uppgifterna från huvudsidan skapas Zb Prostatic Navel Plaster med nanoteknik, så de medicinska substanserna absorberas väl och når målen noggrant.

Innan du använder något läkemedel, till och med ett kosttillskott eller ett transdermalt läkemedel, var noga med att konsultera en läkare.

Tyvärr är kinesiska plåster registrerade i Ryssland inte som medicin och inte ens som kosttillskott, utan som "kosmetiska medel för att ta hand om kroppen" (RU 40.01.05.001.E 003936.06.12). Därför kontrollerades gipset för uppfyllandet av kriterierna för kosmetika och inte till läkemedlet. Detta förhindrar dock inte att han är i efterfrågan och har bra recensioner.

Indikation för användning och användningsmetod

Bruksanvisning visar att urologipatchen hjälper till med ett stort antal sjukdomar och obehagliga symtom, bland annat:

 • Inflammation av prostata (på vilket stadium som helst).
 • Brott mot styrka, reproduktiv funktion hos män.
 • Brottad urinering.
 • Smärta i perineal regionen.
 • Sjukdomar i njurarna, urinblåsa

Och det här är inte alla sjukdomar som behandlas med ett sådant intressant sätt. Kinesisk gips för prostatit för män - ett universellt botemedel! Med applikationsmetoden är allt väldigt enkelt: plåstret limmas på navelområdet var 2-3 dagar, då är en paus på 1 dag och nästa plåster är fast. Behandlingsförloppet kräver således ca 8 stycken. För att åtgärda effekten måste du gå igenom 2-3 kurser. Priset på ett paket av drogen är 1000 rubel (8 fläckar). Så flera kurser kostar omkring 2000-3000 rubel. Priset kan vara mindre om du köper ett större belopp eller köper ett föremål.

Det bör noteras: Internet har mycket positiv feedback om urologiska lapp, inklusive läkare. Huvudskälet till denna framgång, enligt de män som försökte bandet, är att det fungerar: lindrar smärta, ökar styrkan, löser problem med urinering. Också positiva recensioner är förenade med enkelheten och användarvänligheten av Zb Prostatic Navel Plaster.

Negativa kommentarer är sällsynta och som regel på grund av manifestation av allergiska reaktioner eller inköp av förfalskade varor är användningen inte för det avsedda ändamålet. Trots det naturliga ursprunget kan den urologiska transdermala fläcken orsaka allergier.

Användningen av urologiska lappar, även de bästa, kan inte ersätta en fullvärdig behandling, men är en bra hjälp i kampen mot sjukdomen.

Specialister i kommentarerna skriver ofta att de har patienter som börjar ta Zb Prostatic Navel Plaster på eget initiativ, och därmed förbättras indikatorerna betydligt. I många avseenden är det förenat med en hög vidhäftning till behandlingen, eftersom det är enkelt och bekvämt att använda en urologisk patch. Vissa urologer ordinerar aktivt Zb Prostatic Navel Plaster själva och föreställer sig inte behandling utan det.

Självklart finns det män som uppfattar en urologisk lapp som en "skilsmässa", och för dem personligen har de förmodligen skäl. Vi kan emellertid inte ignorera positiva recensioner av vanliga människor och praktiserande läkare.

Kinesisk medicin: reklamtrick eller frälsning?

Jag skulle vilja notera att vi inte har någon avsikt att diskreditera kinesisk traditionell medicin i allmänhet eller urologiska patchar i synnerhet. Östmedicin är en mycket speciell typ av kunskap, som självklart kan klara även med allvarliga sjukdomar. Verkningsmekanismen för sådana droger kanske inte är känd, men de fungerar helt enkelt. På Internet hittar du några fakta om Zb Prostatic Navel Plaster, som kan varna:

 1. Under omslaget till någon annans namn. Användningen av myndigheten i Elena Malysheva, som i luften från den första kanalen upprepade gånger har angett att den inte har något samband med sådana platser. Men detta kan betraktas som ett litet reklamtrick som inte förringar själva gipsets värdighet.
 2. Än bevisa? Producenter, bland andra fördelar, noterar den beprövade effektiviteten hos Zb Prostatic Navel Plaster enligt stora kliniska studier.
 3. Vi tror på myndigheterna! Läkarnas åsikter är säkert närvarande, men det finns ingen åsikt från andra myndigheter (Pushkar D. Yu, Rasner PI, etc.). Man kan komma överens om att deras åsikter om urologiska lappar från prostatit skulle vara överflödiga och detta är en liten försummelse av producenterna, som snart kommer att korrigeras.

Det bör påminnas att mer än ett läkemedel inte har tillräcklig terapeutisk effekt utan att normalisera näring och upprätthålla en hälsosam livsstil.

Självklart har många specialister med högre medicinsk, farmaceutisk utbildning flera frågor till tillverkare av olika kinesiska lappar än svar. Men det beror kanske på bristen på information och otillräckligt stor tillämpning av produkten i praktiskt medicin. Att köpa en prostata lapp, om du vill tro på recensionerna eller inte, är ditt val, men vi rekommenderar att du konsulterar din läkare i förväg för att undvika oönskade effekter och, viktigast av allt, att inte skada dig själv.

plåster ZB Prostatic Navel Plaster som försökte?

moderator: DVD-RW

plåster ZB Prostatic Navel Plaster som försökte?

# 1 Meddelande Lång tid sjuk »Tis mar 24, 2015 6:59 pm

# 2 Meddelande Lång tid sjuk Upplagt: ons 25 maj 2015 02:17

# 3 Meddelande Apopys »Mar 25, 2015 2:42 pm

# 4 Meddelande Lång tid sjuk »Ons 25 maj 2015 19:14

# 5 Meddelande ViaVia »Sun 10 maj 2015 10:37

# 6 Meddelande Vova »Sun 10 maj 2015 20:30

# 7 Meddelande skidåkare »Tis 12 maj 2015 11:15

# 8 Meddelande Vite4ka »Mån 21 sep 2015 12:09

Re: plasters ZB Prostatic Navel Plaster som provade det?

# 9 Meddelande Gennadiy87 »Visa post

Anti-prostatitfläckar: kundrecensioner

Prostatit - det här är den vanligaste manliga sjukdomen, som påverkar statistiken, inte bara de äldre, utan även unga män. Den kinesiska medicinen erbjuder otraditionell behandling av sjukdomen med Zb Prostatic navelplaster blir populär under de senaste tiderna, beror det på att gips av prostatit Recensioner av experter på forumet godkänner, och patienterna uttrycker tacksamhet och tacksamhet till sina skapare.

Måttlig kostnad och avsaknad av kontraindikationer mot användningen av läkemedlet bidrar till en stor efterfrågan. Dessutom är det bekvämt att använda och inte fungerar i GI-systemet, men genom huden kommer in i blodet. Detta är ett nytt sätt att bli av med sjukdomen, när läkemedelssubstansen inte absorberas genom mag-tarmkanalen och håller sig inte i venen, men går in i kroppen så fort som injektionen och börjar arbeta omedelbart.

Gipset från prostatit uppskattades mycket av läkare som en säker och effektiv behandlingsalgoritm. De noterar sin multifunktionella effekt på kroppens män, baserat på den kliniska praxisen att behandla många sjukdomar i det genitourära systemet. Det är känt att prostatit åtföljs av olika patologier i reproduktionssystemet, vilket därigenom reagerar den manliga kroppen till dysfunktion i prostatakörteln. Hennes inflammation leder till en minskning av styrkan, en överträdelse av den sexuella konstitutionen, frekvent eller svår urinering, tidig utlösning och många andra problem.


Med prostatit kan systemiska sjukdomar i njurarna och det endokrina systemet också kopplas, och risken är att utveckla onkologi. Därför är det så viktigt att vidta lämpliga åtgärder för att eliminera den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Assistent i detta kommer du att bli ett gips för behandling av prostatit Zb Prostatic navelplaster.

Vad är ett botemedel mot prostatit?

I Kina är utvecklingen av medicin inte bara införandet av ny teknik, men användningen av gammal kunskap, sakrament, tro och recept som de tibetanska munkarna skapade. I denna lapp finns alla dessa komponenter - växtekstrakter av tibetanska munkar, nanoteknik, minskar molekyler av härdande ämnen till nanopartiklar. Detta säkerställer deras intensivare penetration i kroppen och en snabb inverkan. Produkten i sig är en syntes av traditioner och vetenskap, så det är mest effektivt och är det föredragna multifunktionsverktyget från komplexet av manliga problem.
Den främsta fördelen med denna lösning är att den eliminerar symtomen och manifestationerna av sjukdomen, och påverkar också de faktorer som orsakar sjukdomsuppkomsten. Zb Prostatic Navel Plaster återställer genitourinary systemets funktioner, men du bör köpa den på den officiella hemsidan och använda instruktioner för användning i enlighet med detta.
Om du får en skilsmässa och svindlarar säljer du analoga istället för den ursprungliga produkten, förvänta dig inte de förväntade positiva effekterna. I det här fallet, skynda inte för att ge negativ feedback, eftersom felet kan åtgärdas genom att kontakta en pålitlig leverantör. För att göra detta, gå bara till portalen och beställa certifierade produkter.

Hur Prostatic Gips fungerar

Behandlingen av prostatit med plåster enligt läkares recensioner ger fantastiska resultat på grund av transportsättet för läkemedelskomponenterna inte genom matsmältningsorganen, där några av de användbara egenskaperna förloras, genom huden. Prostatisk gips kallas transdermalt, det vill säga hur läkemedelsingredienserna levereras är genom cellerna i dermis.

Andra positiva kännetecken för exponering för kroppen innefattar följande faktorer:

 • Fräsning av molekyler till nanopartiklar gör det möjligt att påskynda och intensifiera penetrationen av medicinska ämnen.
 • faller in i blodomloppet, användbara partiklar spridda genom hela kroppen;
 • kroppstemperaturen läker det terapeutiska skiktet på klistermärkena, det börjar mjukna och läkemedelssubstansen går in i kroppen i konstant tillstånd;
 • bifogad prostatisk gips till navelzonen, där det finns en koncentration av alla aktiva punkter, så effektiviteten av dess åtgärd är så hög;
 • Den terapeutiska effekten är lång, plåstret är fastsatt i 72 timmar och påverkar i tre dagar kontinuerligt blodets sammansättning.
 • basen av etiketten är perforerad, så syrgas fritt kommer in i huden, vilket förbättrar ämnesomsättningen i den;
 • Den naturliga sammansättningen garanterar produktens säkerhet för vuxna och barn, det kan inte avlägsnas två till tre dagar.

Under appliceringen av gipset i kroppen och i det genitourära systemet sker positiva förändringar:

 • blodcirkulationen stimuleras
 • inflammatoriska processer slutar
 • försvinner smärta i njurarna och urinblåsan;
 • förnyad styrka;
 • spermierna förbättras
 • ökat skydd av celler från cancerdegenerering.

Köp ett plaster från prostatit - betyder för patientens återhämtning från sjukdomen, och för dem som kan utveckla sjukdomen - dess förebyggande. Det vill säga, Zb Prostatic Navel Plaster är en terapi för inflammation av prostata och förebyggande av sjukdomen.

Vad är verktyget effektivitet på?

På dess multifunktionalitet, dess naturliga sammansättning och eliminering av symtom på sjukdomar och orsakerna till deras ursprung. Märkningen rekommenderas för män i åldern, som redan har dysfunktion i prostatakörteln och alla medföljande komplikationer. Det är relevant för ungdomar med försvagad styrka, det rekommenderas att använda för tonåringar som har problem med urinering. Oavsett ålder hjälper hjälpen alla. Med det kan du uppnå lättnad från olika smärtstillstånd.

 1. Zb Prostatic Navel Plaster eliminerar snabbt ländrygssyndromet, vilket orsakas av genitala dysfunktion.
 2. Det lindrar smärta vid urinering med urinblåsan och kanaler.
 3. Eliminerar ett sådant fenomen som ömhet vid utlösning.
 4. Det är faktiskt för smärtor och tyngd i testiklarna och i inguinalområdet.

Dessa effekter bekräftas av produkttest som genomfördes vid Amsterdams medicinska universitet på 1000 deltagare i experimentet. Hos 95% av patienterna observerades positiva förändringar vid användning av en plåster. 50% av männen som har problem med det genitourära systemet, inklusive prostatit, släckte sjukdomar. Hittills är ett sådant resultat det bästa bland de testade medel som är avsedda för urologi.

Sammansättning av inkommande komponenter

Kinesiska utvecklare har inkluderat innehållet i det terapeutiska lagret klistermärken som härrör från flera medicinska växter. Formeln är strukturerad på ett sådant sätt att varje komponent är förstärkaren av alliansens verkan. Denna kombination är unik, den kallas synergistisk, vilket betyder förenande interaktion. Kompositionen är patenterad och kan inte produceras av andra företag. Av denna anledning säljs inte plastarias från prostatit i apotek. Detta är en ny utveckling och den nyligen uppträdda produkten på marknaden. Köp det bara från dem som är direkt kopplade till producenterna, det vill säga på den officiella hemsidan.
Förteckningen över komponenter innehåller kända och sällsynta växtkomponenter.

 1. Gircevik kinesiska, som har befästande egenskaper. Det anses antispasmodiskt, antiinflammatoriskt, anti-ödem och smärtstillande medel i kinesisk folkmedicin.
 2. Camphor Bornean är avsett att påverka blodflödet, vilket aktiverar det och förbättrar blodkompositionen.
 3. Safflower färgämne - en diuretikum och antiseptisk komponent som accelererar penetreringen av näringsämnen i kroppen.
 4. Gemstone bidentate - är känd i folkmedicin som ett diuretikum och ett antiinflammatoriskt läkemedel som används vid behandling av urinröret och urinblåsan.
 5. Plantain Asian - utformad för att normalisera blodcirkulationen och blodkärlens funktion.
 6. Kanel - uppfyller rollen som antiseptisk och stimulerande blodcirkulation och styrka, det tar bort inflammation och svullnad.
 7. Khokhlatka bedrägliga diuretikumkomponent innehållande en aktiv substans som påverkar förstärkning av immunitet, har egenskapen att sluta blöda och minska smärta.
 8. Chastukha - har en antimikrobiell effekt och används som förebyggande mot inflammatoriska processer.
 9. Verbena är känt för sin kraftfulla antiinflammatoriska och analgetiska effekt.
 10. Amur sammet läggs till kompositionen för att öka den totala kroppstonen och som en antibakteriell naturlig komponent.

Alla ingredienser i kombinationen har en komplicerad effekt på kroppen, eliminerar stillastående processer i genitourinärsystemet, vilket bidrar till aktiveringen av sekretorisk funktion hos njurarna, eliminering av prostatacetema. Urologiska plaster från prostatit bidrar till att eliminera risken för cancerutveckling av den inflammatoriska processen i prostatakörteln och fungera som antibiotika, vilket ger resistens mot bakterieinfektioner.

Fördelar med transdermala klistermärken

Fördelarna med den kinesiska remedien Zb Prostatic navelplaster är ett antal positiva egenskaper som tillsammans gör det oumbärligt vid behandlingen av denna sjukdom:

 • absolut säkerhet orsakad av kompositionens naturliga komponenter;
 • kort sikt för införandet av användbara ämnen och deras verknings hastighet
 • lång och konstant handling av klistermärke i tre dagar;
 • har ingen negativ effekt på mag-tarmkanalen, som det händer med läkemedelsbehandling;
 • fullständig frånvaro av biverkningar.

Tack vare ett antal fördelar är mirakelplåstret en eftertraktad läkande produkt. Portalen varje dag finns det många applikationer för det, så vi rekommenderar att du inte är sen med sitt köp.

Så här använder du Prostatic gips


Detta bör ske enligt anvisningarna som bifogas verktyget. I det är allt beskrivet i detalj, åtgärderna är enkla, du behöver bara följa sin sekvens.

 1. Navelzonen före proceduren bör beredas genom att raka av håret och skölja det och torka det.
 2. Ta av skyddsfilmen, fäst kardborrebandet på det behandlade området. Du måste göra det rätt första gången, eftersom limningen inte rekommenderas.
 3. Du kan hålla klistermärken i tre dagar, då måste du ta bort den.
 4. Efter borttagning av det drabbade området, tvätta med tvål.
 5. Upprepa procedurer är tillåtna efter en daglig paus.

Tänk på att under behandlingen måste du begränsa dig till att dricka alkohol och kryddig, fet mat. Om huden nära naveln är skadad, vänta tills de läker, först sedan starta behandlingen. När det är allergiskt mot inkommande komponenter är det förbjudet att använda prostatisk gips.

Kinesisk gips från prostatit: recensioner av en specialist


Igor Vladimirovich, en urolog, Moskva:

"Inflammation av prostatakörteln idag är inte bara sjuk äldre, bland mina patienter finns det många unga människor. Tragedin för dem är själva sjukdomen och det faktum att de har problem med styrka. Vi förskriver drogbehandling, men samtidigt rekommenderar vi kinesisk patch Zb Prostatic navel-gips. Detta är en underbar och säker lösning, som kan behandla prostata, vilket minskar medicinen i kroppen till ett minimum. Jag tycker att det här är den största fördelen med produkten. Och ett stort plus är en multifunktionalitet av botemedlet - det hjälper mot ett helt komplex av manliga sjukdomar. Var uppmärksam på det om du har en förutsättning för prostatit. Det hjälper också som ett förebyggande läkemedel. "

Negativ feedback

Mikhail Vasilyevich, 68 år, Krasnodar:

"Vem trodde att prostata kan botas med kinesisk kardborre, jag sympatiserar djupt med det. Vetensamt om de kinesiska kvalitetsskämt går. Jag köpte, och på råd av läkaren, och ingen hjälp från etiketten. Det var sant att jag snabbt blev levererad till honom, på en dag. Kanske gick jag inte till den där sidan. I ett ord spenderades pengarna förgäves, de skilde mig i min gamla ålder i sin helhet. "

Positiva kundrecensioner

Vladimir, 44 år gammal, Voronezh:

"Vem har dysfunktioner i prostatakörteln och på bakgrunden av denna sjukdom minskade styrkan rekommenderar jag att du köper Zb Prostatic navelplaster. Ett utmärkt verktyg som löser alla problem på en gång. Jag hjälpte till att återställa den sexuella funktionens fulla funktion, prostatakörtelns inflammation botades också och min allmänna välbefinnande förbättrades. Nu är det ingen smärta i perineum, puffiness har försvunnit, det finns ingen kramper. Jag trodde inte, jag trodde att den här skilsmässan i kinesiska visade sig vara mycket användbar för mäns sjukdomar. "

Gennady, 60 år gammal, Stavropol:

"Jag var diagnostiserad med inflammation i prostatakörteln vid 57 år gammal. Och det fortsatte med komplikationer, det fanns en risk för degeneration i en tumör, det vill säga onkologi. Jag blev behandlad med alla mediciner som doktorn föreskrev, men jag kände bara lättnad när jag applicerade den kinesiska gipsen dessutom. Han satte det på i två dagar och tog sedan av det, sätt på det igen på en dag. Så jag gjorde tre kurser. Sedan avbröt han behandlingen i en månad och upprepade gången den trefaldiga sessionen. Nu säger läkarna att allting fungerar för mig, svullnaden är borta, alla problem med urinering har också försvunnit, det finns inga smärtsamma förnimmelser. Jag lugnade mig lite, eller trodde att de snart skulle fungera. Jag rekommenderar det här klibbiga med kunskap om saken, jag upplevde det själv. Gipset är ofarligt, det kan skulpteras ofta och till och med i tre dagar, inte två. Det påverkar den manliga kraften positivt, jag kände det! Det visade sig att kineserna med deras antika medicin skapade ett mycket användbart läkningsmedel. "

Var produkten säljs och hur man köper den ursprungliga gipsen

Om du har läst vår information och frågat dig var du ska köpa ett plaster för prostatit, bör du gå till länken nedan. Det tar dig till den officiella platsen där originalprodukten säljs till ett rimligt pris med rabatt på 990 rubel. En sådan köpalgoritm kommer att se till att du inte blir skild.
Betalning sker vid mottagandet av paketet, varorna levereras till alla regioner i Ryssland och i närheten av utlandet. Om du erbjuds att göra en förskottsbetalning, var försiktig så skrämmarna arbetar. Falla inte för sina knep. Leverans varar från två dagar till två veckor, väntetiden beror på kundens bostadsort. Vänta på vårt paket, och starta behandlingen utan rädsla, vi garanterar produktens kvalitet med 100%.

Gips ZB Prostatic Navel Plaster

Kinesiska urologiska patchar hjälper till att bli av med sådana sjukdomar som:
- Kronisk prostatit av något stadium,
- Dålig erektion och impotens,
- Tidig utlösning,
- Hyppig och smärtsam urinering,
- och andra sjukdomar hos det manliga genitourära systemet.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

På grund av arbetet i det fria är jag lite chill, började störa problem med urinering, standard syndrom - alltför ofta och inte mycket trevlig.

Om det kinesiska folket har problem med varorna, når de närmar sig produktionen av läkemedel, uppenbarligen ansvarsfullt. Till att börja med var även förpackningen bra, även om allting finns i hieroglyferna, men både kartongpaketet och gipset i folien packas perfekt. Lukten var normalt också (kanske det bara försvann, jag vet inte, många människor är arg på lukten).
Nu om kvaliteten: kyskhet behandlade dem ungefär en och en halv. På huden hålls det bra, men vid slutet av den tredje dagen löser limet upp, hörnen håller inte alls, men det är inte så trevligt att riva av allt tidigt. Rezi läker väl med urinering, han blev av med dem medan han bär den första gipsen. Sedan tog jag ett par för att förebygga.
Ingen irritation från strumporna var allergi eller klåda observerades inte. I allmänhet fungerar kinesisk folkmedicin som alltid.

Problem förvärras i mina förkylningar, eller om njurarna fortfarande är anslutna, är jag inte säker. Men även med problemets styrka och gnidningen är oroliga, köpte jag fläckarna, eftersom det här är det mest optimala behandlingsalternativet, tror jag. De påverkar gradvis inflammerat område för bokstavligen tre dagar i rad, den första lappen avlägsnades på morgonen för att se hur kroppen reagerar på den. Sedan limmade jag det som det borde, i 72 timmar.
Vid slutet av 3 dagar hade bandhjälpen återhämtat sig själv i min själ, så jag nådde inte slutet på mitt begrepp. Rekommenderar att limma plåstret så långt som möjligt från hårfästet eller före applicering rakning plats under honom, hoppade jag direkt från plåstret av hår från buken, inte en mycket trevlig känsla. Efter tre dagar med att bära bandet blev det som en trasa, alla fibrer exfolierades, ett konstigt gråaktigt pulver med en mycket stark lukt av kryddor föll ner. Kompositionens naturlighet är uppenbar.

Jag beställer alltid sådana patchar för framtida användning. För att förhindra att många av mänens sjukdomar är bättre än du kan tänka dig. Dessutom förbättrar de sina erektioner, förbättrar deras sexliv.
Jag gillar den här typen av behandling / förebyggande mest av allt.
För det första, bara örter, ingen kemi. För det andra behöver du inte svälja tabletter eller slakta i en halvtimme på en massage med grädde. Jag klädde i bandet och glömde i tre dagar. Nåväl, om det bara blir avstickat, och det händer ofta med dem, då kommer jag ihåg. Leir runt naveln, där de flesta akupunkturpunkterna. Obehagliga upplevelser orsakar inte, först värmer mycket lätt, känner det inte alls. Storleken på en liten rörelse begränsar inte. Lukt - det enda negativa, som alla kineser, vildt stinkar av något som en asterisk. Men det är redan förvrängd av kvällens första dag. Unsticked lätt, hår med en rot drar inte. Jag gör profylakse med plåster var sjätte månad, den effekt jag försöker uppnå under en månad av användning räcker med ett huvud för denna period. På min kropp verkar de mer sexuellt. Inga problem med erektion, ibland ökar libido. Plus - en allmän förstärkning av genitourinary systemet.

Börjar att fungera under dagen. Det är inte värt att vänta på en snabb effekt. När det finns smärtsamma perioder använder jag bitar 2 i ett standardschema (det klistras in i tre dagar, sedan en dagsbrott, sedan vid behov ett andra gips). Ofta efter den första nödvändigheten i det andra finns det ingen, men det fanns fall då han faktade.

Jag använder gips under en längre tid, men inte så kurserna vidtagits, men bara från fall till fall, problemet förvärras av mig endast i stressade situationer, smärta, ofta lust och andra bekymmer. Jag klistrar i limet i ca 12 timmar, medan jag sover, har jag frukost och går till tjänst. På kvällen är det ingen smärta, i buken känns det en trevlig värme för en dag eller två, som om jag har en varmvattenflaska på. Jag är mycket nöjd med effekten, jag är glad att jag hittade ett botemedel som hjälper mig att snabbt hantera smärtan som verkligen förhindrar mig från att leva fridfullt. Att läka läkare som tidiga och liknande stunder torterar mig inte för ofta. Den enda gången limet på kanterna skäller av mycket snabbt. Bokstavligen om ett par timmar är det nödvändigt att fixera kanterna runt det vanliga limet.

Kinesiska patchar för styrka Jag använder 3 veckor. Först var det ovanligt, det var inte en kräm eller spray för dig. Men under drift orsakar obehag inte någonstans. Gillade inte hur det luktar!

Problemet är känsligt, jag, som många, inte skyndar på urologen. Och smärtan när urinering började plåga mer och oftare. Nästan på kvällen slutade jag sova. Jag bestämde mig för att prova ett bandhjälp och om jag inte hjälpte dig omedelbart till en specialist. Det är bra att bandhjälpen var effektiv och hjälpte mig. Jag kan inte säga att han behandlar orsaken, men han klarade de obehagliga symtomen helt bra och på ganska kort tid. Används lite mindre lim än rekommenderat. Har lyckats klistra in 5 stycken, varje gips hade en dag eller lite mer. Då så väl som det är nödvändigt en paus. Ibland var pausen försenad, sedan för en dag, då för två. Jag limmade alltid efter duscha, torkade försiktigt naveln och limmade den. Om du torkar huden dåligt, kommer fuktigheten inte att ge dig en ordentlig limpatch, och på morgonen blir den ojämn. Första gången genom okunnighet och det visade sig, blev jag van vid det och allt var bra. Gipset är mycket bekvämt att använda, var och en är förpackad i enskild förpackning, om det behövs kan du ta det på affärsresa eller resa, det tar inte mycket plats. Och bandhjälpen är mycket bekvämare, att ta tabletter är märkbart, frågorna börjar omedelbart och varför. Jag planerar att upprepa kursen genom tiden, den naturliga kompositionen inspirerar hoppas på möjligheten till en fullständig botemedel utan att tillgripa en specialist.

På grund av vanan att förläsa och noggrant följa instruktionerna och rekommendationerna lämnade urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster ett mycket bra intryck.
Rekommendationer är strikt sagt inte komplicerade: för behandlingstidpunkten att vägra från akut och salt, är det inte lämpligt att inte äta kött (minst fet) och mjölk, applicera gipset endast på opåverkade hudområden.
Först av allt vill jag nämna användarvänlighet när du använder depotplåster inte behöver injektioner är terapeutiskt läkemedel appliceras på tejp och in genom huden, som är smärtfri och utan kontakt med matsmältningssystemet. Mängden läkemedelssubstans som appliceras på gipset gäller i 72 timmar, det vill säga tre dagar utan att oroa sig för nästa medicinering eller "var att göra en injektion". Det finns inga obehagliga förnimmelser. Med avseende på terapeutiska medel, består av växtbaserade ingredienser, lång känd och beprövad kinesisk medicin, samma grichevnikom, solomotsvetom bidentat, Ulak port som tidigare använts i andra formuleringar och ett gott intryck. Samlingen av samlingen appliceras på plåstret, tyckte jag om (jag har länge varit intresserad av växtbaserade läkemedel). Vad gäller resultaten (baserat på resultaten från de två kurser) inspirerar de optimismen.
Jag kommer inte säga att jag brukade klättra från smärtan till väggen, men det fanns systematiska obehagliga känslor från närvaron av prostatit, ibland var det några exacerbationer (på grund av det och köpte det). Till följd av detta stannade smärtan, jag mår bra, det är en känsla att växtbaserad samling och kosten som applicerats på gipset hade en bra effekt på övergripande hälsa och speciellt matsmältningen.

Transdermala fläckar som används tidigare. För några månader sedan började man plåga vanliga önskningar, med erektionsproblem som uppstod mot bakgrunden av smärta. För min ålder är sådana symptom inte alls karaktäristiska, jag skyndade mig inte att se en läkare. Jag bestämde mig för att prova ett bandhjälp. Ta ingenting inuti, allt är naturligt och säkert. I sammansättningen av medicinska örter som på ett positivt sätt påverkar prostata och lindrar smärtsymptom. Förutom verbena, kanel, en två-tandad pärla, innehåller kompositionen en utmärkt naturlig antispasmodisk-Girchevnik. Jag märkte själv en vecka senare klistra patchen, att smärtan vid urinering inte var så stark. Innan jag klibbade, tog jag verkligen en dusch och för att förbättra effekten av att torka naveln med alkohol eller peroxid, för att rensa talg. Blev en plåster under dagen, då gjorde en dag en paus och limmade sedan en ny. Plåstret är tunt, även under skjortan är det osynligt, det fanns inget obehag när det var på sig, huden drog inte, kom inte ut, det höll fast hela dagen. Används inom 12 dagar, använd 6 patchar, enligt anvisningarna i instruktionerna. Med erektion av problem samtidigt uppstod inte. Effekten är ganska snabb, jag är nöjd med resultatet.

Mer än sex månader med problem med genitourinary systemet. Allt började med små problem: vanliga önskningar, sedan med smärtor. Vaknade flera gånger om natten, slutade sova normalt på grund av detta.
Lite senare började problem med erektion. Det visade mig att jag har kronisk prostatit. I rätt tid var det problem, jag var inte behandlad och som ett resultat var prostatan för ökad för min ålder. Gips "ZB Prostatic Navel Plaster" är en välkänd sak, det finns mycket analog. Efter den andra behandlingstiden uppträdde påtagliga resultat, uzi visade att prostata återvände till sin tidigare storlek och ärren kvarstod. Försvann vid urinering. Ingen mer smärta. Läkemedlet är bra.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.