Huvud
Massage

Silver Fox recensioner av läkare

Stock Foto Silver Fox för kvinnor

Du kommer att vara intresserad av:

Gör en beställning idag och få en BONUS!

  • 1. När du köper på vår sida från 20 tabletter med något namn totalt - få 2 tabletter Viagra GRATIS!

Doktorsexolog: Valery Novitsky (positiv feedback)


Genom att rekommendera mina patienter Silver Fox, betonar jag alltid att detta är en 100% växtkomponenter. Trots allt har många människor en ihållande misstro mot den så kallade "kemi". Så orsaksmedlet Silver Fox innehåller över 20 örter som växer i Thailand och är afrodisiakum.

Den mest otroliga jag pratar om egenskaperna hos några av dem. Så, argyrea är vackert, kan normalisera metaboliska processer i kroppen, "vet hur" mer intensifiera libido, och sexuell avslappning på grund av henne blir mer levande.

  • långvarig huvudvärk;

Extrahera från paprika paprika lång, förutom för att stärka libido, ökar inte bara temperamentet utan upprätthåller även den sexuella funktionen i framtiden. Inte mindre intressant är de farmakologiska egenskaperna och andra ingredienser i läkemedlet.

Doktorsexolog: Alina Sergeevna (positiv feedback)

Experter rekommenderar Silver Fox


Många av mina patienter klagar över bristen på sexuell lust, orgasm, låg sexuell aktivitet, som givetvis skapar problem i familjen, i relationer med hennes man. I sådana fall rekommenderar jag dig alltid att försöka Silver Fox.

Denna kvinnliga patogen löser dessa problem perfekt. Både lust och aktivitet i sexuella termer hos kvinnor ökar, känslor under orgasm, dess varaktighet ökar.

Kvinnan börjar leva ett helt sexuellt liv. Jag måste säga det indikationer för användning Silver räv kan också kallas torrhet i vagina. Så stärker läkemedlet och vaginala utsöndringen.

Dessutom finns det en bröstförstoring. Patienter delar också observationen att de är känsligare för beröring och petting, d.v.s. förbättrar könets kvalitet.

Doktor-gynekolog: Andrei Lvovich (positiv feedback)

Som regel rekommenderar jag alltid mina patienter Silver Fox som ofarlig och naturlig organ. Det kan inte bara förbättra och ljusa upp det intima livet med ljusa färger, utan också hantera vissa hälsoproblem.

Till exempel kan den kortbenade vildsvin som ingår i dess komposition kunna förhindra utseende av prostataenom hos män, reducerar möjligheten till menopausala fenomen hos kvinnor, klarar av neuroser och till och med fördjupningar och i princip ökar vitalitet.

Silver Fox

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Det finns vete av apati, däribland i den personliga sfären, hjälper ingenting, det visar sig bara att rör det med dessa mirakelpiller. Verkligen är effekten märkbar efter den första mottagningen, åtgärden kommer på olika sätt, från fem minuter till en halvtimme.
Sex blir väldigt varmt och intensivt, libido stimuleras till orealistiska höjder, och viktigast av allt, ger läkemedlet inte beroende, efter att ha avkunnat några negativa effekter är kvinnans hormonella bakgrund normal. Perfekt för par som har perioder av sexuell stagnation.

Att medel för att stimulera libido i allmänhet var skeptisk, men bestämde sig fortfarande för att köpa Silver Fox-fru. Som flyttad till en vegansk diet, så önskan att få sex att förflyta. Själv är förvånad. Jag vet inte hur herbivorerna hanterar sådana problem.

Jag accepterar Silver Fox från tid till annan, när jag vill skämma bort min man och överraska på alla 200%. Jag klagar inte på libido, men det finns dagar då antingen trötthet eller cykelperioden är sådan, ja, ingenting alls. Det är då pulvret kommer från silverpåsar.
Medel på travkah, ingen kemi, för hälsa att uppleva det är inte nödvändigt, även om det verkar för mig, mottagning "rävar" går till min fördel.
Hon observerade inga biverkningar, allergier och andra problem. Kvaliteten på sömnen påverkas inte heller.
Drickpulver är inte svårt och inte äckligt. Jag löser upp i vatten, det är absolut smaklöst. Stimulatorn börjar fungera mycket snabbt, efter ungefär tjugo minuter känner jag redan hur allting inom mig kokar och ivrigt jag vill ha sex. Det är bara en galenskap, allting blir upp och ner i mig, jag har aldrig sett mig så befriad. Mannen för första gången i allmänhet i glädje har kommit.
Nu vet vi att okontrollerat kön och full avkastning från min sida exakt tillhandahålls efter att ha tagit chanterellerna. Personligen har jag en effekt efter att det har gått länge, bara ett par dagar

Ett bra verktyg för att väcka sexualitet på bakgrund av en början klimakteriet. Som om att återvända till 10 år sedan, till toppen av sexuell aktivitet. Den mest intressanta, exciterar både moralisk nivå och fysiologiska manifestationer. Effekten räcker för en och en halv timme.
Det finns inga negativa konsekvenser, ingen förgiftning, ingen klåda eller irritation. Jag blir inte van vid det, det är väldigt bra. Förresten, efter kursen märkte jag att trots ålder och biologiska förändringar finns det fortfarande ett begär för sex, så påverkar läkemedlet inte bara kortvarig spänning.

Hustru tyckte väldigt mycket, hon verkade återvända till sina studentår: hon hade inte sett sådan passion och passion i 10-15 år. Och ännu mer blev jag förvånad över effektens varaktighet. Om spänningen 15 minuter efter att jag har tagit mig bra (läkemedlet för detta och är avsett), så är hennes passion och uthållighet på morgonen, när mer än 10 timmar har gått sedan mottagandet, överraskande.
Excitation från drogen är märkbar och med blotta ögat: rodnad i huden, snabb andning och hjärtklappning, riklig sekretionssöndring.
Pulvret fungerar perfekt, du kan inte argumentera med det. Det är ingen skada från honom, som nej det är synd att det bara är lite dyrt.

Jag köpte Silver Fox för en förändring i mitt personliga liv, min man vet inte om patogenen. Annars skulle jag bli förolämpad, tror att jag borde vara glatt omedelbart så snart han tittade på mig. Men med Silver Fox låtsas att det verkligen inte är så svårt. Så snart hon fick en låda med pulver satte hon dem omedelbart i en behållare och kastade lådan bort. På den, för mycket information, hade min man sett, läst. Och på själva pulvret är ingenting skrivet. Bara en grå väska. Så min man har inga frågor, jag dricker alltid vitaminer för syn.

Han föreslog att han försöker sin fru förmodligen 2 månader efter födseln.
Vi har ett bra, varmt och pålitligt förhållande. Och vi jobbar kontinuerligt med dem.
Pulveret dricker, späds med juice, det är enkelt med vatten - inte en is. Effekten kommer mycket snabbt, det är sant.
Enligt hustrun efter mottagandet uppträder en trevlig värme först i bukregionen, och sedan faller den ned och blir en brännande känsla, visar det sig att blodet flyter till det där det borde ske inom några minuter.

Det hände så att min man och jag inte hade ett förhållande under mycket lång tid efter bröllopet. Hur man skär av varandra! Det fanns ett barn, problem, ständiga problem. Vi har inte sett sex i nästan ett år. Jag bestämde mig för att något skulle göras om det. Har köpt eller köpt den kvinnliga upphovsmannen. Efter att ha försökt det en gång var jag väldigt upprörd att jag inte visste om sådant verktyg tidigare.
Silver Fox räddade bokstavligen vårt skepp från krasch!
Det är trevligt att känna människans kropp och förstå att du vill ha honom. Och inte som det var förut - ett snabbt och ovanligt sex.
Jag tar patogen en timme efter att ha ätit (för att göra effekten bättre). Jag är rädd för att dricka på en tom mage. Produkten börjar fungera efter 20 minuter. Jag känner en stark attraktion för min man före sex och under sex. Det är bara en oförklarlig upplevelse.
Tack vare det faktum att vi igen hade sex ökade familjen starkare. Min man och jag är alltid en. Orsaksmedlet är verkligen coolt, jag kommer alltid att köpa det! Det fanns inga allergier och biverkningar hittills. Jag är alltid mycket seriös om min hälsa, så jag skulle definitivt märka några onormala fenomen efter att ha tagit patogenen, men de gör det helt enkelt inte.
Jag är glad som en elefant! Min man stöder mig!

Jag köpte det för mig själv, först talade min man inte, jag var rädd att inte godkänna. Men då stötte han mig.
Den orsaksmedel som användes nästan varje dag, det var verkligen nödvändigt. Nu är det redan mindre, men det blir inte van vid det, jag vägrade det enkelt. Jag använder det nu sällan. Använd bekvämt, lös pulvret upp tillräckligt snabbt och har ingen smak och lukt. Jag märkte inte kuddarna, det fungerar direkt och ganska länge, varar i 2-3 timmar, min make exhales tidigare än jag gör. Det är glatt!

Silver Fox har alltid varit med mig på sistone. Jag märkte bakom mig själv att efter födseln blev jag väldigt upprörd över sex, jag var blyg av min man och allt det. Jag tog i form av pulver och droppar, effekten är ungefär densamma, men det är mer lämpligt för mig att ta droppar, vänta inte på upplösningen av pulvret etc. Drick och glömt :)
Förnimmelserna är verkligen branta, jag kan inte ens förklara hur botemedlet fungerar för mig. Fem minuter och jag är redan upphetsad. Bättre än någon afrodisiakum kommer att vara. Avslutningen är helt enkelt förtrollande, mannen är helt enkelt bedövad efter den första mottagningen av kantarellen) jag råder

Miracle väskor har köpts för testning. Jag har länge velat försöka något som skulle hjälpa mig att bli av med styvhet i sex (alkohol är inte ett alternativ).
Silver Fox lockas av det faktum att han är utan smak och ingen lukt! Faktum är att jag är en väldigt kräsen person, om jag åtminstone hade någon smak, skulle jag inte ta det. Men det är som dricksvatten, te, vin och någon annan dryck. Åtgärden kommer på bara 10 minuter. Dåliga tankar försvinna på något sätt och du börjar bara tänka på kön. Jag var länge inte så upphetsad av min man! Bara inga ord, vilken cool känsla.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Silver Fox recensioner

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 1

1 Ämne från Alena 2014-11-01 21:13:20

  • Alena
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/01/11
  • inlägg: 8
  • Anseende: [0 | 0]

Tema: Silver Fox recensioner

Med min man försöker vi bli barn, men jag har problem med spänning, jag vill inte ha någonting. Jag vill prova den kvinnliga orsaksmedlet Silver Fox (Silver Fox), han är snäll av naturliga och recensioner om Silver Fox är bra överallt. Och vad tycker du om det här verktyget?

2 Svar från Shurik Fcampote 2014-11-02 15:53:27

  • Shurik Fcampote
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/02/11
  • inlägg: 10
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recensioner

Alain, min man och jag har ett liknande problem. Jag har just beställt Bad Silver Fox för samma ändamål. Men vi gick fortfarande till sexologen och vi blev rekommenderade att prova XXX-videon tillsammans, att gå och vila (vi hade bara en semester på sommaren, så det skiner inte än), kom ihåg början på vårt förhållande och ens försök sex i bilen.
Ärligt talat, har alla dessa konstiga åtgärder (video maskin) för mig hittills ineffektiva och Silver Fox inte kommit ännu, så jag också, jag följer denna tråd, jag vill veta vem och vilka konsekvenserna var efter detta läkemedel och hur mycket det är effektivt.

3 Svar från Liza.Tihovod 2014-11-07 11:01:26

  • Liza.Tihovod
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/07/11
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recensioner

Jag ser just nu är ett problem för många, eller snarare jag också berört tyvärr intimitet ville inte göra, inte med sin man, och i allmänhet med någon, bara en antydan av mannen - jag har tusen skäl att ge upp fallet, huvudvärk och ut! Själv upplever början är det tydligt att detta inte som hennes make, och han kände sig skyldig och kränkt, det måste vara tydligt slåss. Min man och jag satt ner och pratade hjärta till hjärta, och beslutade att hitta någon form av medicinering av detta problem. Silver Fox valde sig, den första dagen drack den första påsen, och plötsligt fanns det en önskan om sex, men för att vara ärlig jag inte tror på några förberedelser i detta avseende! Jag gillar att detta läkemedel är en naturlig, säker, som arbetar för sitt avsedda ändamål, inte missbruka, men när du behöver dricka en påse, visade sig vara ett bra verktyg, jag råda!

4 Svar från Slikon 2014-11-07 16:31:19

  • Slikon
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/07/11
  • inlägg: 6
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recensioner

Här frågar många människor om denna "Silver Fox", och jag skulle vilja förmedla några av minas hustru tankar om detta och lägga till några av mina kommentarer till detta kosttillskott. Nu vill jag först och främst uttrycka min frus åsikt (hon tog "räven"), och självklart, hennes egen. Jag skulle vilja börja med den mycket effekt som orsakats av dåliga. Min fru har inte svarat på något sådant läkemedel så mycket, och jag har aldrig sett henne så här tidigare. I allmänhet är kosttillskott effektiva. Den består helt och hållet av naturliga komponenter från naturliga komponenter, och som ett resultat är det praktiskt taget inga biverkningar och inga negativa effekter. Drogen är dock kontraindicerad i tjejer med anorgasmi och vaginal torrhet. Och så är BADIK själv super!

5 Svar från lovelove 2014-11-08 09:55:13

  • lovelove
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/08/11
  • inlägg: 10
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recensioner

Här frågar många människor om denna "Silver Fox", och jag skulle vilja förmedla några av minas hustru tankar om detta och lägga till några av mina kommentarer till detta kosttillskott. Nu vill jag först och främst uttrycka min frus åsikt (hon tog "räven"), och självklart, hennes egen. Jag skulle vilja börja med den mycket effekt som orsakats av dåliga. Min fru har inte svarat på något sådant läkemedel så mycket, och jag har aldrig sett henne så här tidigare. I allmänhet är kosttillskott effektiva. Den består helt och hållet av naturliga komponenter från naturliga komponenter, och som ett resultat är det praktiskt taget inga biverkningar och inga negativa effekter. Drogen är dock kontraindicerad i tjejer med anorgasmi och vaginal torrhet. Och så är BADIK själv super!

Slikon, jag förstår inte vad du skriver. du från vilken du i allmänhet har tagit den här kätterin, att han är KONTRAINDIKERAD för anorgasmi och torrhet i vagina. läs noggrant, och misskänn då redan folket! Jag hittade särskilt beskrivningen Silver Fox på Internet, där svart på vitt att det visade "med en svag upphetsning, avbrott, eller brist på sexuell lust, brist på blodflödet till könsorganen, vaginal torrhet, Frigiditet och anorgasm." Om du inte tror mig, här är beviset: http: //xn--80abk6g.xn--c1avg/silver-fox. Jag undrar hur du sparar din fru med mediciner, även om du stör läser instruktionerna?

6 Svar från inka-1979 2014-11-08 13:22:40

  • inka-1979
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/08/11
  • inlägg: 3
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recensioner

Jag hade riktiga problem med att få en orgasm. För att uppnå det visade sig, men inte helt vanligt sätt. Män förstår inte alltid kvinnans brist på samtidig orgasm, vilket ger en fullständig oförmåga att uppleva det. Men det är inte alls alls! Jag vet att jag behövde en mer fullständig spänning. Orgasm närmade sig, men gradvis bleknade lusten. På råd av sin vän försökte Silver Fox. Från den första applikationen började uppleva en något annorlunda känsla) spänningen var stark, oöverstiglig, jämn) En vecka efter mottagandet började jag uppleva en riktig orgasm i vanlig manlig mening! Flickor! Jag råder! fetstil)

Silver Fox recension

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 1

1 Ämne från Santa-hatar-you 2014-12-25 05:45:23

  • Santa-hatar-you
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 25/12/2014
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Tema: Silver Fox recension

Jag gillade effekten.
Inga biverkningar eller andra negativa fenomen på kroppen under användningsförloppet, jag identifierades inte.
Effekten av Silver Fox kom om en halvtimme (plus - minus tio minuter) efter att jag drack på påse, hade tidigare löst det i ett glas vatten. Smaken påminner mig om det vanliga örtteet, som än en gång bekräftar att ingredienserna fortfarande är naturliga och inte artificiella.
Läkemedlet är mycket starkt och bestående. Cirka tre till fyra timmar av beständig spänning är tillräckligt. Faktum är att jag inte helt förstår varför detta beror, men effekten håller sig regelbundet lite mindre, och ibland lite längre.. Men i allmänhet ja - tre timmar exakt (även om en dag kunde jag inte lugna ner en halv dag exakt)).
Av de små funktionerna efter att ha tagit drogen börjar hjärtat slå mer ofta. Men inte så mycket, ända till arytmi eller takykardi. Jag skulle inte säga att det här är en bieffekt, för jag vet enligt min erfarenhet att från sådana droger går hjärtat nästan alltid avstånd. Så det här är ingen nackdel, men en enkel funktion från receptionen.
Känslor vid applicering Silverrävarna skärper till gränsen. Så här borde det vara efter att ha tagit patogenerna. Därför är de och upphovsmännen lika.
Jag rekommenderar att köpa.

2 Svar från Dacha30 2014-12-25 09:37:15

  • Dacha30
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 25/12/2014
  • inlägg: 5
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recension

Jag hade också mycket bra intryck från Silver Fox! Jag gjorde efter leverans tappat intresset för sex, kanske är det en hel del bekanta, och inte något som skulle ha kallnat, jag kunde inte tänka på honom, jag var rädd för sin man att han skulle hålla och jag var äcklade av detta! Det var till och med fråga om skilsmässa, trodde jag, innan det fanns en stark postpartum depression. Men fångade själv, själv beställt "Silver räven", förresten här beställt http://potenciya.org/serebryanaya-lisa beslutade att familjen skulle vara, jag gillar fortfarande att hålla en man. En underbar produkt, naturlig, effektiv, fungerar snabbt, länge var min man generellt glad över mig. Och ta inte hela tiden. Jag gillade det, bara om det behövs, inget beroende av drogen! Så jag är nöjd med Silver Fox - det är inte ordet! Nu tar jag inte det, eftersom allt visade sig efter henne, men vid behov vet jag redan vad jag ska göra!

3 Svar från kykana 2015-03-30 13:17:44

  • kykana
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2015/03/30
  • inlägg: 8
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recension

Jag hade också mycket bra intryck från Silver Fox! Jag gjorde efter leverans tappat intresset för sex, kanske är det en hel del bekanta, och inte något som skulle ha kallnat, jag kunde inte tänka på honom, jag var rädd för sin man att han skulle hålla och jag var äcklade av detta! Det var till och med fråga om skilsmässa, trodde jag, innan det fanns en stark postpartum depression. Men fångade själv, själv beställt "Silver räven", förresten här beställt http://potenciya.org/serebryanaya-lisa beslutade att familjen skulle vara, jag gillar fortfarande att hålla en man. En underbar produkt, naturlig, effektiv, fungerar snabbt, länge var min man generellt glad över mig. Och ta inte hela tiden. Jag gillade det, bara om det behövs, inget beroende av drogen! Så jag är nöjd med Silver Fox - det är inte ordet! Nu tar jag inte det, eftersom allt visade sig efter henne, men vid behov vet jag redan vad jag ska göra!

Och hur länge tog du Silver Fox för att uppnå detta resultat? Och då köpte jag några paket jag tror nog, eller är det fortfarande värt att köpa?

4 Svar från konvoz 2018-02-18 13:37:28

  • konvoz
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 22/11/2017
  • inlägg: 125
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Silver Fox recension

Försäljning Equine patogen beredning exciterar både män och kvinnor, en dos 10 droppar till ett glas vätska som möjligt och i alkoholen börjar agera efter 20 minuter, varaktigheten av 4 timmar en flaska på 100 ml, ett läkemedel i vätskeform i en ampull med 50 doser. Skicka via post, paket en klass, varorna packas väl, inte vad som inte skrivit på förpackningen som är inne, allt anonymt. Orsaksmedlet verkar mycket starkt, det kontrolleras personligen och mer än en gång redan. Det är helt säkert för människors hälsa. Vår telefon 89677529311 eller e [email protected] vår hemsida http://konskiivozbuditel.umi.ru

Inlägg 1

Bläddra i ämnet: 1 gäst, 0 av användarna

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Liknande ämnen i detta forum

Officiellt forum för butiken av medel för styrka - Potenciya.org

Potenciya.org/forum - det officiella forumet om Viagra, Cialis, Levitra och andra medel i Ryska federationen och CIS.

Här kan du prata om det bästa sättet att generika: Viagra (Viagra), Cialis (Cialis), Levitra (Levitra) för att öka styrkan hos män, liksom om förberedelserna: Priligy (Dapoxetine), Spray Stud 5000 (Stud 5000) för att förlänga sexuell handling, ljusförstärkning orgasm VigRH Plus (VigRX Plus) för att öka storleken av de medlem volum piller (Volume piller) för att förbättra spermieproduktionen, och många andra tabletter. Dessutom på detta forum om preparat för behandling av dålig erektion, kan du läsa riktiga recensioner på sätt att öka styrkan, orgasm, och inte bara, utan också om hur snabbt för att öka styrkan, behandla impotens, upphetsad, förlänga sex, avslutar en lång, förbättra orgasm, öka kvantiteten och kvaliteten på spermier, ökar penis storlek, om folk åtgärder för att höja potensen, fördröjd utlösning, upphetsning och många andra intressanta ämnen om manlighet, sex för sex, styrka och allt som har med det.

I vår webbutik med pengar för att förbättra erektion kan du köpa äkta, högkvalitativa och super effektiva generiska Viagra, Levitra och Cialis till lägsta pris. Vi säljer också de bästa verktygen för kraft i bulk och erbjuder fördelaktiga villkor till alla grossister. För alla tabletter och kapslar har vi nödvändiga licenser och certifikat. Därför är det inte bara lönsamt att köpa droger från oss utan också säkert! Snabb leverans innebär att öka styrkan, förlänga sex höjande orgasm och så vidare. D. utförs av våra kurirer, staden Moskva och S: t Petersburg och andra städer i Ryssland, vi skicka paket med post 1: a klass.

Kopiera artiklar och annan information från forumet om medel för styrka är endast tillåtet när du installerar en direktlänk till forumet "Potenciya.org".

Företagets krav: ООО "ЛУЧШАЯ ПОТЕНЦИЯ" 129301, РФ, Москва, ул. Kosmonavtov, 7, byggnad 2, kontor 14. INN 7713723040, kontrollpunkt 771791081, OGRN 1127845653290.

Silver Fox

Ekaterina Ruchkina 30 mars 2015

Instruktion och beskrivning av beredningen Silver Fox (Silver Fox)

Silver Fox (Silver Fox) - ett läkemedel som är utformat för att förbättra sexuell attraktion hos kvinnor. Det är ett biologiskt aktivt supplement som är utformat för att rätta till de vanligaste problemen som minskar libido hos kvinnor:

  • nervositet;
  • Torr slem i det intima området;
  • Frånvaron av ljusa känslor under stimulering;

Som en del av Silver Fox finns det extrakt av olika tropiska och asiatiska medicinalväxter (wild yam, puerari, peppar och så vidare). De ger ett snabbt blodflöde till könsorganen, vilket ökar utsöndringen av slemhinnor och förvärrar känslor i taktil kontakt. Parallellt ökar hjärtfrekvensen, blodflödet till bröstet - sinnena sammanfaller helt med den naturliga dynamiken i ökningen av sexuell lust.

Samtidigt avlägsnas psykologiska hinder: en kvinna blir mer självsäker i sina önskningar, befriade. Men det är rädsla, komplex och psykologiska klämmor som stör störst av sensualitetens manifestationer.

Silver Fox används för:

  • Svagheter eller brist på sexuell lust;
  • Törhet av könsorganen, förebyggande av normalt samlag
  • Frånvaro av orgasm;

Utfärda denna tillsats i form av pulver i påsar (5 gram). Innehållet i en dospåse löses i hundra ml vatten eller till och med vin (en halv kopp) och tas i fem till femton minuter före sexuell intimitet. Instruktion Silver Silver Fox säger att du inte ska ta mer än en dos per dag.

Kontraindikerad Silver Fox med:

  • Förekomst av allergier mot någon av komponenterna;
  • Graviditet och amning
  • Sjukdomar i könsorganet (tills behandlingen är klar);
  • Patologier i hjärt-kärlsystemet, till exempel hypertension. Inklusive, du måste vara försiktig om du tar några mediciner som korrigerar fartygets arbete, hjärtfrekvens och så vidare;

Även på medicinsk och lagstiftande nivå Det är förbjudet att ge detta och liknande tillägg till minderåriga (personer under 18 år!).

Biverkningar av Silver Fox

Självklart borde en kvinna veta vad hon tar. Om bara för att den första dosen ska tas med största försiktighet, ta reda på om du är intoleranta komponenter i Silver Fox. När det finns tecken på allergier, känna sig sjuk, några negativa känslor - använd inte detta tillskott längre.

Analoger av Silver Fox

Naturligtvis är de mest populära på marknaden droger som ökar männs styrka. Men afrodisiakum för kvinnor ignoreras inte. Du kan lista sådana tillsatser som:

  • Guld spanska flyga;
  • Fasta droppar;
  • Viagra för kvinnor;
  • Droppar och pulver Ecstaz;

Till ett pris är dessa analoger av Silver Fox något annorlunda än varandra. Det beror snarare på butiken vilket läkemedel du kommer att kunna köpa billigare. Men mer uppmärksamhet bör ägnas åt tillsatsens kvalitet. Det ligger i detta segment av marknaden - det största antalet förfalskningar.

Recensioner om Silver Fox

Generellt är recensioner om Silver Fox mycket bra. Och sedan uppstår en annan fråga: vem lämnar dessa rapturer på forumet? Är det inte händerna på säljarna av detta tillsatsmedel? "Och du måste själv lösa dessa tvivel." Vissa åsikter verkar ganska troliga, andra - mer som reklam.

Här är några av dessa recensioner:

- Efter barnens utseende blev intima relationer med sin man mer skyldig än ett nöje. Jag förstår att detta är märkbart inte bara för mig, men också för honom. Så jag bestämde mig för att försöka medlen att öka attraktionen. Silver Fox var vald för sin naturlighet. Effekten, konstigt nog, är. Vi kan säga att ännu mer inverkan på psykologisk komfort - jag är glad, min man är lycklig. Vad behövs ytterligare?

- Jag köpte Silver Fox själv och ta det hemligt från min man. Låt honom tro att han gör mig så. Och jag vill inte berätta för honom om hormonella misslyckanden, om torrhet, om trötthet. Allt detta korrigeras verkligen av dosen av tillägget.

Hitta negativa recensioner är mycket svårare. Men de finns säkert. Här är några exempel:

- Hon tog ett silvermirakel från flickvännen för "mirakel-exciter" -provet. Drack, som det står skrivet i manualen... I allmänhet, inga trevliga känslor, ingen lust, ännu mer så. Det fungerade som ett diuretikum. Vilken spänning det finns.

- Min man tog en väska med Silver Fox och vi båda förväntade oss något otroligt. Och jag hade verkligen huvudvärk på ungefär tio minuter, att jag nästan fick ringa en ambulans! Jag kommer aldrig igen att leda till sådan zamanuhi.

När du bestämmer dig för att använda ett sådant tillsatsmedel måste du själv handla på egen risk och risk. De överflöd av utmärkta recensioner betyder inte alls att du kommer att uppleva hela spektret av känslor som beskrivs i dem. Om du är osäker på att ditt könsorgan eller kardiovaskulärsystem är redo för en sådan effekt, använd bättre sätt och sätt att återställa libido.

"Silver Fox" för kvinnor: recensioner

Din tjej vill inte ha sex? Hustru blev likgiltig och låg med dig i sängen? Vill du ändra på ett sexuellt sätt? Då bör du vara uppmärksam på "Silver Fox", som är avsedd för den vackra hälften av mänskligheten - för kvinnor. Idag lär vi oss hur detta läkemedel verkar på tjejer, hur effektivt det är, och ta reda på hur representanterna för det svagare könet talar om det.

När ska jag använda den?

Silver Fox kommer att behövas för de kvinnor som har sådana problem i den intima sfären som:

- Brist på lust att ha sex.

- Brist på blodtillförsel till de urogenitala organen.

- Frånvaron av ljusa känslor under samlag.

Dessutom är "Silver Fox" -hjälpen ett orsakssamband som också bidrar till ökningen av bröststorleken, och hämmar också uppkomsten av klimakteriet hos kvinnor.

Typ av problem

Förberedelsen Silver Fox (det främmande namnet på afrodisiakumet, som artikeln ägnas åt) uppnås i doser om 5 mg vardera. Var och en av dem spenderas i 1 gång. I ett förpackning finns det 12 doser av denna lösning. Innehållet i förpackningen när det är upplöst i en vätska har ingen smak, ingen lukt, ingen färg.

Dessutom är läkemedlet tillgängligt i 5 ml ampuller. I detta fall är lösningen redan upplöst, det räcker att hälla det i vatten eller en annan dryck. Denna form av frisättning är lämplig eftersom afrodisiakumet inte behöver röras på förhand.

struktur

Betyder "Silver Fox" för kvinnor är helt säkert, eftersom det endast består av naturliga ingredienser, som för övrigt tidigare använts i kinesisk folkmedicin för behandling av infertilitet, dålig upphetsning flickor. Sammansättningen av detta läkemedel omfattar bara örter som växer i Kina och Thailand. Varje växt främjar separat spänningen hos en kvinna, och tillsammans verkar de med extra styrka. Därför kommer ingen representant för det svagare könet att vara likgiltigt efter att ha använt Silver Fox-verktyget.

Totalt innehåller denna beredning cirka 20 växter, som är afrodisiakum. De viktigaste är: brinnande slem, argirea, pueraria, långpeppar, yam, korthjärtad marmelad.

Växtgorrinka, till exempel, vid användning utvider blodkärlen i bäckenorganen, vilket leder till en blodflod till de kvinnliga könsorganen. Mukuna stimulerar stimulerande nöjescentret i hjärnan, och det normaliserar också kolesterolhalten i blodet. Artrit är en utmärkt tonic komponent, som också är en kraftfull afrodisiakum. En yam hjälper till att öka produktionen av östrogener.

Instruktioner för användning

"Silver Fox" betyder att du tar 15 minuter innan intimiteten börjar. Innehållet i dospåsen löses i 100 ml vatten eller i någon annan vätska (utom alkohol). Om denna åtgärd köptes i form av en lösning, häll det helt enkelt i en kopp och drick den med komposit, juice, etc.

På en dag kan du inte ta mer än 1 dos av läkemedlet, det vill säga 1 paket eller 1 flaska med detta afrodisiakum.

Kontra

Kvinnligt orsaksmedel «Silver Fox» rekommenderas inte för att ta i sådana situationer:

- Medan flickan är i en intressant position.

- Amning i mödrar bör inte heller använda denna åtgärd.

- Personer under 18 år.

- Det är förbjudet att ta detta läkemedel parallellt med stark sprit.

- Du kan inte överskrida den tillåtna dosen, för att inte öka blodtrycket, inga hjärtproblem, inga njureproblem.

- Vid den första sexuella kontakten ska flickan inte använda drogen "Silver Fox". Faktum är att annars kan det leda till ökad blödning när hymen spricker.

Positiv återkoppling från människor

Läkemedlet "Silver Fox" recensioner flickorna är dubbla. Men de flesta av företrädarna för det svagare könet smickrar om denna åtgärd. Enligt dem är detta en utmärkt afrodisiakum som kan snabbt spänna en tjej. Många kvinnor noterar att efter att ha använt denna åtgärd började de ha ett intimt liv, nya känslor, sex blev ett trevligt nöje och inte torterat, som det var förut. Också, några skriver på forumet som efter att ha använt "Silver Fox" betyder att de väsentligt ökade sina bröst, vilket är särskilt nöjd och deras andra hälften. Därför råd till män: om du enkelt vill förföra en kvinna av intresse för dig eller vill upphetsa din partner till gränsen, ge henne den här läkemedlet, och du kommer definitivt inte att ångra. När allt eftersom orgasmen är fullt mottagen av tjejen, känner mannen sig överst. Därför ge dig själv och din själ ett verkligt nöje, använd denna växtbaserade afrodisiakum för ett nytt, levande, intimt liv.

Negativ feedback från människor

Tyvärr är "Silver Fox" recensionerna inte bara prisvärda, men också ogillande. För vissa kvinnor hjälpte detta läkemedel inte. Det innebär att han inte har någon effekt. Enligt deras mening är detta en enkel dummy, en skam i ett ord. Men är det verkligen så? Det betyder trots allt verkligen andra damer. Så vad är problemet? Varför berömmer några honom, medan andra kategoriskt inte rekommenderar att köpa den? Och allt handlar om originalets verktyg. När allt kommer omkring är den afrodisiaka "Silver Fox" faktiskt ett dyrt läkemedel (för 4 påsar måste du ge 1300 rubel). Och om en tjej köper denna åtgärd för 250 rubel, då vilken effekt kan det då vara? Trots allt, hon bara podsunuli falska. Därför litar inte blint på de olika organisationer som säljer denna afrodisiakum på nätet. Det är bättre att köpa läkemedlet "Silver Fox" i apoteket, där det finns licens att sälja det. Och om tjejerna kommer att köpa det här läkemedlet på en kontrollerad plats, kommer det att bli mindre negativ feedback.

Doktorens kommentarer

Experter upprepar enhälligt att innan du går till ett apotek för detta afrodisiakum, bör du först försöka andra metoder för att förbättra sexuellt liv. Ändra till exempel situationen (gå med din älskade att vila, resa, vara ensam med honom), titta på vuxna filmer, vänd dig till en sexolog för hjälp. Och om en expert råder en kvinna denna afrodisiakum, då kan du köpa den. Men igen måste du köpa den här produkten på en kontrollerad plats, för att inte bli besviken i sin ineffektivitet.

Nu vet du i vilka fall du behöver "Silver Fox" -verktyget för kvinnor. Recensioner om denna afrodisiakum är dubbla. Men de kvinnor som köpte den ursprungliga drogen har en positiv åsikt om det. Och de damer som köpte produkten flera gånger billigare, vilket innebär att det var en falsk, var naturligtvis fortfarande missnöjd med resultatet. Därför kan slutsatsen göras följande: att förvärva en afrodisiakum "Silver Fox" behövs endast i apoteket, där det finns licens för att sälja sådana droger.

Kvinnlig orsaksmedel - skilsmässa eller förförelse? Recensioner.

Hej alla! Det här är den utlovade posten om min testning av olika droger och droger för att excitera / förföra tjejer. Om du läser mitt första inlägg, kom ihåg att utav 29 effektiva var bara 2. Viktig anteckning - alla tjejer var medvetna om experimentet och försökte alla dessa saker frivilligt. Tja då

Kvinnligt orsaksmedel Är ett botemedel som orsakar eller intensifierar sexuell upphetsning i mässan. Nyligen har ett mycket stort antal sådana droger uppkommit, som aktivt annonseras via Internet. I reklam garanterar de effektivitet för alla tjejer, och ännu mer - om herren blandar några av dessa medel till en dams dryck, kommer kvinnan genast att gå och lägga sig med riddaren. Ja det här är drömmen till någon man! Jag köpte ett pack av afrodisiakum och ha kul med de tjejer du gillar.

Men här finns det tvivel - fungerar dessa patogener, eller är det bara en bedrägeri och skilsmässa? Och om de arbetar, hur lagliga är dessa droger, kan det vara någon form av droger för vilka du kan gå till platser som inte är så avlägsna?

Detaljer om mitt experiment med kvinnliga patogener:

Jag testade 30 olika droger. Självklart, inte jag personligen, är jag inte en tjej, pah-pah. Jag gav bara mina experimentella kvinnor (alla frivilligt!) Pengar från listan och såg reaktionerna. Och ur alla denna mängd g..., det vill säga spännande ämnen, var bara några stycken aktiva.

Här är de detaljerade resultaten av experimentet:

Kvinnors Viagra

Jag förväntade mig ingen speciell effekt från det här verktyget, men det fungerade. Och det fungerade mycket bra. Agerar både på män (kontrolleras av mig själv) och på kvinnor. I detalj skrev om honom i svaret i hans första inlägg om detta experiment: "Den spännande tablett av Viagra Women's. Hur förför en tjej? "

Du kan beställa originalet från länken nedan. Andra platser rekommenderar inte - en bugg falsk!

Slutsats: det fungerar verkligen.

Silver Fox (Silver Fox)

Experimentet visade att silver fox är ganska kraftfullt verktyg... Men här måste du noga följa doseringen (som i fallet med kvinno Viagra och andra droger, också!), Annars är möjligt illamående och huvudvärk. Men om allt är gjort korrekt och enligt instruktionerna - det blir bra.

Jag beställde i onlineapoteket på länken nedan:

Slutsats: det fungerar verkligen.

Spännande tuggummi Detonator (MegaExstaz)

Reklam av detta förförelsemedel mötte mig oftast. Jag köpte 4 varianter från olika platser. Om du tror på löften, kan detonatorn mycket starkt excitera flickan, den här "kraftfulla afrodisiakern gör en kvinna galet passionerad".

Vi testade 3 tjejer, effekten noterades inte.

Slutsats: skilsmässa och bedrägeri!

Orsaksmedel för kvinnor Red Ant (Red Ant)

Okej, om detonatorn inte fungerade på någon av de tre tjejerna, kommer Red Ant nödvändigtvis att arbeta på den första! Särskilt på platsen lovar att efter att ha tagit denna åtgärd absolut kommer någon tjej att vara i min säng! Men nej... det var det inte. Därför, och all positiv feedback på tabletterna Red Mur - Lime.

Slutsats: Effekten är frånvarande!

Orsaksmedel för kvinnor Spanska spanska flyga (Gold Spanish Fly)

"Den är gjord med hjälp av innovativa extraktionsteknologier från det kraftfulla excitatoriska extraktet extraherat från den spanska flygningen, den mest kraftfulla stimulansen hittills känd."

Vem är en spansk flyga? Låt oss titta i den stora och mäktiga yandexen...

"Spaniens fluga är en insekt och en underart av blåsbaggar. Dessa skalbaggar användes som ett stimulerande medel på grund av substansen i dem som kallas cantharidin. Vid förtäring är cantharidin väldigt farligt. Detta är en stark irriterande. Ibland används det för att avlägsna överskott av molar, vårtor och tatueringar från huden. Vid intag och efterföljande utlopp från kroppen, irriterar giftet urinhinnan. Hos kvinnor har irritation inga yttre manifestationer, men män har en stor tumör i detta område, vilket leder till en långvarig erektion. Även en liten överdos av ämnet kan leda till att män behöver medicinsk vård -. Det finns svåra buksmärtor, problem med det kardiovaskulära och andningsorganen, njursvikt, blodig urinering, kramper, koma och död "

Jag läste en annan historia på Internet om hur en kille fick sådana buggar och hemma gjorde dem till en kvinnlig orsaksmedel, använde den och kom till sjukhuset. Här och så. Jag vågade inte kontrollera effekten på mig själv och på tjejer av förståeliga skäl.

Slutsats: användningen av farligt användande vågade inte!

Hästförare

Annonsering blinkar ofta i sociala nätverk. Sök i Yandex...

"Indikationer för användning: Att stimulera reproduktiv funktion hos nötkreatur, kaniner."

Det visar sig att detta läkemedel är avsett för djur, för deras uppfödning. Kanske kommer det att fungera för en man också, men jag vågade inte att ge tjejerna ett orsaksmedel för hästar. Jag är inte en scumbag!

Slutsats: Det kan vara bra om du odlar kaniner och hästar, men att ge en hästförare till en tjej är en mycket dålig idé.

Spännande droppar Ecstasy (Extazy)

Dyra droppar med en liten bubbla. På försäkringar av tillverkare citerar jag: "Användningen av droppar på 10 minuter orsakar en stark sexuell upphetsning hos kvinnor." Detta var försökt av 2 tjejer (experimenterna Katya och experimenteren Elena, är bekanta). Det här är den sexuella spänningen jag har väntat på 10... 20... 30 minuter... en timme. Väntade inte. Och jag räknade med sex med två! Men tyvärr...

Slutsats: Ej tillämpligt

Kvinnligt orsakssamband (annonserat under detta namn)

Löfte är standard - om du tillämpar detta orsaksmedel, kommer någon tjej att klä sig för mig, någon kommer att göra vad jag vill! Och det här miraklet är värt en helhetfri enhet - 1300 rubel. Hur kan jag inte köpa det! Jag väntade på paketet med otålighet och om miraklet! De förde mig en liten kartong med inskriptioner på kinesiska. Insidan - 3 gyllene påsar med ett sött bittat vitt pulver utan några instruktioner...

Den första tjejexperimenten Elena, som hade druckit det här, märkte ingenting, effekten var noll. De väntade en timme, två... Då var det druckit Oksana - inte heller ingenting. Tja, Katya kände inte någonting, och jag rusade inte för att uppfylla mina önskningar, tyvärr.

Slutsats: Ej tillämpligt

Spännande droppar germanska afrodisiakum

Tja, det borde verkligen fungera! Visst är inskriptionen "Made In Taiwan" pinsamt, men vi kommer inte att krossa över sådana bagage. Assistent Elena är redan i väntan på... Drycker 3 droppar, som anges i anvisningarna... Det tar lite tid, och Elena börjar... kräkas. Kanske borde de inte dricka...? Men instruktionerna anger tydligt "2-3 droppar drogen utspädd i 250 ml. vatten och dryck före samlag. "

Slutsats: orsakar illamående, men inte spänning.

Spännande Gum Extaz Gum

Åh, ett annat spännande tuggummi. Nu, för att förföra en tjej behöver vi bara behandla henne med denna extas. Detonatorn har redan "bearbetade" så Ecstasy Gum förmodligen också fungera, beräkna fördelar... Vi sprider 1.500 rubel för det betyder, men det är helt klart värt det... Ett paket med 10 tuggummin, så jag kan locka 10 flickor. Det visar sig vara mycket lönsamt - 150 rubel / flicka.

Mycket billigare än att föra henne till en restaurang. Jag beställde, mottog den om tio dagar. Jag ringer assistent Elena, jag lovar något extra, hon skrattar som svar - men jag ska bevisa det! Vi träffar, behandlar hennes tuggummi och... INGET HÄNDER. Kanske beror det på att Elena är speciell?

Okej, låt oss försöka ge Katya... Tiden går och på henne kan du inte säga att hon fick en kvinnlig orsaksmedel. Med bränna sig några stycken - smaklöst gummi och ingen effekt. Vilket kan förväntas

Slutsats: En annan skilsmässa!

Stimulerande tuggummi Eroshok

En dummy, som liknar alla slags detonatorer, bara en annan plats, förpackning och namn. Åtgärden är helt analog - det finns inget! Bedrägeri och skilsmässa, och bara.

Slutsats: Ej giltigt!

Spännande franska tuggummi

Ett annat tuggummi. Och att alla tillverkare är så drabbade av tuggummi? Speciellt detta - en stor rosa pastiller, med jordgubbsmak. Tjejerna uppskattade denna smak, men jag har ingen effekt av att använda den. Eftersom det inte finns något!

Slutsats: Upphetsar inte. Absolut.

Kvinnligt orsaksmedel Extaz (EXTA-Z, Ecstasy, Extra Zet)

Det förekommer också ganska privat på Internet. Annonsen säger att du kan förföra en tjej med den, bara lägga till det här verktyget till henne i en drink... Bara du måste köpa en kvinnlig agent för endast 950 biljetter från Rysslands bank. Jag köpte, några dagar senare skickade något som en intim olja eller fett... För extern användning... Självklart har jag inte lagt till det för någon, jag förstår allt här.

Slutsats: Detta kvinnliga orsaksmedlet är en skilsmässa.

Allt annat...
Därefter kommer jag inte att skriva om varje verktyg i detalj, det finns ett och samma, jag ger bara en lista:

  • Spännande droppar Golden Butterfly (Golden Butterfly)
  • Spännande Viamax kaffe
  • Afrodisiakum med extrakt av Yohimbe
  • Kvinnligt orsaksmedel av akut perchik
  • Upphetsad droppar tyska slag
  • Spännande droppar Svart Bee
  • Kvinnlig orsaksmedel Vigor Factor
  • Spännande droppar av Sexy Life
  • Den orsakande agenten för kvinnor är Seducerens magi
  • Orsaksmedlet för Sexdoftar
  • Piller Sexuell Desire
  • Sure Romance Tablets
  • Spännande tuggummi Aphrodisiac

Allt detta fungerar inte heller. Papperskorgen!

Viktig anteckning!

Läsaren skrev till mig under namnet Master, jag citerar:

Det är faktiskt inte ett faktum att resten av fonderna inte fungerar. Det är enkelt att förfalska dessa saker, om det redan finns på apotek mer än 75% av förfalskade produkter säljs, sedan på Internet, ännu mer. Det är möjligt att många av dessa 30 fonder var falska, och om de var riktiga skulle de fungera. Själv på sådant kom över. Två helt identiska paket - men tabletter från ett riktigt arbete, från en annan - nej.

Därför är detta ett mycket subjektivt experiment, men det ger en allmän uppfattning om situationen med kvinnliga patogener. De flesta inköpta produkterna fungerar inte, vissa kan vara giftiga, vissa är för djur (hästförare), vissa orsakar bara illamående. Var därför försiktig när du köper och använder sådana verktyg. Av 30 arbetar endast ett par stycken, men det är inte känt vilka följder en sådan effekt av en kvinnlig patogen kan ha på kroppen.

I allmänhet kan du på internet ofta hitta recensioner på kvinnliga patogener, men de brukar vara av två typer - reklam (allt är klart) och negativt (inte förvånansvärt, i ett förhållande mellan 29 och 2). De flesta recensionerna av Silver Fox, men det fungerade verkligen för mig.

Här så här granska. Kritisera, kommentera, beskriv din erfarenhet!

PS. Fortfarande är den mest kraftfulla kvinnliga agenten avbildad i bilden...

Översikt över spännande droppar Silver Fox (Silver Fox): en instruktion med recensioner av kvinnor

Av vissa anledningar, såsom trötthet, stress, psykologiska problem, hormonell omstrukturering efter födseln tar en kvinna ofta en passiv roll i intima relationer, upphör att vara initiativtagare till intimitet och får inte mycket nöje från kön. Majoriteten accepterar bara detta tillstånd, vissa efterliknar en orgasm, men långvarigt missnöje kan i sista hand skada relationerna i allmänhet och till och med på hälsan. Nu många annonserade pengar för män, men inte alla hörde att det finns droger som är speciellt utformade för kvinnor. En av dem är kvinnlig orsaksmedel Silver Fox. Vad är Silver Fox (Silver Fox), hur det fungerar, vad är kompositionen och verkliga svar som vi kommer att överväga i den här översynen.

Vad är

Förberedelse Silver Fox för kvinnor är den starkaste afrodisiakum som är utformad för att stärka kvinnans sexuella attraktion och de känslor hon känner. Orsaksmedlet Silver Fox har två former av frisättning - ett pulver, förpackat i 5-packspåse och ampuller-droppar med en dispenser. Recensioner säger att varken har en uttalad smak, vilket gör att vissa män i hemlighet lägger droppar till kvinnors drycker. Det här rekommenderas inte, eftersom det kan orsaka en oväntad effekt. Till exempel kan en kvinna vara rädd för de förändringar som sker med henne och lämna.

Kvinnligt orsaksmedel Silverräven är placerad i ett silverförpackning med en silverkantellerell som dras på den. Var försiktig så att du inte får en falsk. Stimulansen blir nu populär, och det används tyvärr av svindlarna.

Silver Fox kallas kvinnlig Viagra, eftersom det har en spännande effekt på kroppen. Det finns en stark önskan om intimitet, det är bara för en man. Vilka känslor gör kvinnan som fått denna botemedelsupplevelse:

  • Ökar spänningen.
  • Du känner en rush av blod till könsorganen.
  • Svullnad i bröstet och ökad känslighet hos bröstvårtor.
  • Förstärkning av vaginsekretion, som fungerar som ett utmärkt smörjmedel för enkel och snabb penetration av penis.
  • Full frigörelse och beredskap för omedelbar sex.

Effekten kommer vanligtvis på bara 5 minuter efter att ha tagits, men effekten blir särskilt uttalad i genomsnitt 15-20 minuter beroende på kvinnornas individuella egenskaper. Silver Fox är ett kvinnligt orsaksmedel som har fått positiva recensioner inte bara från köpare men också från sexologer och gynekologer. Före användning är det nödvändigt att studera instruktionerna väl och se till att det inte finns några kontraindikationer. Så, till exempel, Silver Fox är kontraindicerat före 18 år, gravida och ammande kvinnor. Med försiktighet bör användas i närvaro av kardiovaskulära problem, endokrina störningar, liksom allergi mot komponenter.

Efter appliceringen av effekten kommer effekten omedelbart

Man frågar ofta om det är möjligt att använda droppar i kombination med alkohol. Det finns ingen kontraindikation för detta, men det kan finnas en individuell reaktion, och i stället för spänning vill kvinnan sova eller omvänt bli överexcited, så det är fortfarande inte rekommenderat att göra det här.

Vad det består av

Många är intresserade av sammansättningen av denna patogen. Är det verkligen säkert? Sammansättningen av Silver Fox innehåller växtdelar och adaptogener som kan påverka kvinnlig libido, samt öka motståndet mot negativa effekter:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukun brinner.
  • Arguirea är vacker.
  • Peppar är lång.
  • Goryanka korotkorozhkovaya
  • Epimediet.
  • Pueraria.
  • Bengalpeppar
  • Yams vilda och andra växter

Dessutom innehåller sammansättningen av silverräven vitamintillsatser som bidrar till den naturliga produktionen av östrogener. Förhållandet mellan aktiva ingredienser väljs på ett sådant sätt, att det försiktigt påverkar kvinnokroppen. Silver räv kan excite, utan att bryta mot den hormonella bakgrunden. Kvinnornas recensioner av silverräven bekräftar att ingen negativ effekt har noterats på menstruationscykeln.

Hur har kvinnliga agenten Silver Fox? Den ursprungliga Slver-räven innehåller instruktioner som beskriver ansökan och doseringen. Så, instruktionen på ansökan ger följande instruktioner:

  • Lös upp innehållet i 1 dospåse eller 1 ampull i ett glas vatten, juice eller varmt te.
  • Mottagen dryck att dricka 15-30 minuter före det påstådda intima

Den dagliga dosen får inte överstiga 1 dospåse eller vid användning av droppform - 1 ampull för att undvika biverkningar och takykardi. I tabell. formuläret är inte släppt.

Det är viktigt att följa rekommendationerna för användning

Var kan man köpa en räv

I apoteket är Silver Fox fortfarande svårt att få. Det här är till det bättre, eftersom du genom att beställa ett läkemedel på den officiella hemsidan inte kan ifrågasätta dess kvalitet och äkthet. Dessutom ger den officiella säljaren det mest fördelaktiga priset, ofta finns det lönsamma åtgärder. Det är bara nödvändigt att fylla i en liten blankett och vänta på att operatören ringer. Priset på Silver Fox varierar från 990-1500 rubel. Paketet skickas kontant vid leverans, det vill säga ingen förskottsbetalning krävs.

Efter en hård dag behöver någon person en ansvarsfrihet. Men på grund av trötthet och andra skäl är det svårt att uppnå spänning. Det är bra att det finns sätt att övervinna denna barriär. Detta är vägen till ett hälsosamt och harmoniskt förhållande mellan paret och ett gott humör.

Jag har använt p-piller i flera månader och det har varit en bieffekt - mild excitering, brist på smörjning. På råd av en vän köpte detta tillägg utan mycket förtroende. Jag är bara i chock, det fungerar verkligen! Jag känner inte igen mig själv efter henne, jag attackerar min pojkvän och så shalim, som sedan skäms över att komma ihåg.

Och vi dumpade silverräven tjejer i en cola i en nattklubb! Åh, och vi froliced ​​den natten))) Bara shh!

För mig verkar Fox bara i samband med förberedelser, kyssar, då börjar jag se som jag någonsin blir, bara bli lecherous. Och om du sitter, titta på en film så kan jag inte känna något.

Tidigare Artikel

Prostatakörteln