Huvud
Massage

Hjälper det, eller en annan skilsmässa? Sammansättning och recensioner av klostret från prostatit

Klostret från prostatit är ett av ett stort antal produkter som produceras i St. Elisabeths kloster.

För närvarande anses det vara en av de mest effektiva drycker som kan hjälpa till att klara de inflammatoriska processerna som förekommer i prostata.

Bland fördelarna med denna drink är en naturlig och helt ekologisk sammansättning, och också att den är skapad enligt det gamla receptet. Te innehåller örter som hjälper till att bekämpa denna sjukdom. Så är denna dryck verkligen till hjälp för att bli av med en så obehaglig sjukdom som prostatit?

Vad är inflammation i prostata?

Prostatit är en hotbed av inflammation som påverkar prostata. Som du vet leder en ökning av storleken på denna körtel till komprimering av urinröret.

Och detta som ett resultat kan provocera en överträdelse av urinering, vilket orsakar ett stort obehag för någon man.

Hälsosam och inflammerad prostata

Vanligtvis utgör sjukdomen en fara för de män som redan är över trettiofem år gammal. Men riskgruppen inkluderar de som är över femtio. Därför måste de patienter som har stött på denna obehagliga sjukdom inte låta saker gå på egen hand, men tvärtom söka hjälp av specialister.

Vitryska klostret

Det kan stärka kroppen och samtidigt skydda den från patogenernas negativa inverkan.

Enligt legenden, som härstammar för flera århundraden sedan, behandlade kloster med hjälp av detta avkok nästan alla sjukdomar av varierande svårighetsgrad.

Han hjälpte till att dra åt de djupa såren, släckte smärtan och tog av värmen. Legenden har det att denna växtbaserade samlingen hade styrkan att höja även de mest allvarliga patienterna på deras fötter, för återhämtningen som det inte fanns något hopp om.

Det här teets hemliga sammansättning hölls hemlig i flera århundraden. Men i varje av Vitrysslands kloster var det ett recept som skilde sig från resten.

Tyvärr, skrupelfria producenter som vill samla en förmögenhet på folkets berg, producerar lågkvalitativa produkter, som inte ligner på verkligt monastiskt te. På hyllor av drogister kan du hitta ett stort antal lågklassiga förfalskningar som de sorgande producenterna hoppas sälja till en hög kostnad.

Det är känt att verkligt monastiskt te innehåller följande komponenter:

Var och en av ingredienserna har sina egna användbara egenskaper och kan ha en positiv effekt på alla mänskliga organ. Specificiteten av denna dryck är att dess komponenter väljs så att utöver den huvudsakliga terapeutiska effekten de har möjlighet att avsevärt förbättra effekten av varandra. Således kompletterar de de användbara egenskaperna hos te.

Alla vet om de användbara egenskaperna hos gräset i elecampan, vilket kan betraktas som koleretisk, antiinflammatorisk, tonisk, diuretikum, antiseptisk, expektorant, uppstramande, anthelmintisk och rengöring.

Men johannesört har en kraftfull lugnande effekt, så det kan lindra depressiva tillstånd, uppmana och driva bort obsessiva tankar.

Fortfarande till dess positiva aspekter är det möjligt att bära förmåga att lindra från mardrömmar och sömnlöshet.

Oregano förbättrar metaboliska processer i kroppen och tonar upp matsmältningssystemet. Oregano tar bort inflammation och har en stark diuretisk effekt. I vissa fall kan det användas som ett starkt och kraftfullt antiseptiskt läkemedel.

Men kanske alla hörde om hundens rosas mirakulösa egenskaper. Den har en återställande effekt, stimulerar kroppens skyddsfunktioner och anses vara en stark antioxidant som kan stoppa åldringsprocessen.

Instruktioner för användning

För närvarande är den ursprungliga tekompositionen känd, vilken förbereddes av gamla munkar i sina kloster. Denna fantastiska dryck kan förbättra kroppens allmänna tillstånd på en vecka, i synnerhet det kan hjälpa till i kampen mot prostatit.

Det enda villkoret som garanterar hög effektivitet av denna lösning är korrekt förberedelse.

Det bör lagas dagligen hela dagen. För att göra te måste du ta ungefär fem matskedar av samlingen och häll den med en liter varmt vatten.

Efter att örterna fylldes med kokande vatten, skulle de sättas på i en halvtimme. När teen är kokt måste det noggrant filtreras och den separerade blandningen ska användas under hela dagen som ett råmaterial för att skapa en ny del av drycken.

För att ge en mer behaglig tartsmak i den, kan du lägga till en skiva citron, honung eller citrusskal. För att drycken ska få mer nytta bör den bryggas dagligen.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.

Recensioner om "Monastic te från prostatit"

Beskrivning "Monastic te från prostatit":

Äldre män lider ofta av problem med prostatakörteln. En av de vanligaste och insidious är prostatit. Den här sjukdomen kan leda till impotens, om behandlingen börjar otillbörligt. För att förhindra dessa negativa effekter, rekommenderar experter att dricka Monastic te från prostatit. På grund av sin unika sammansättning kan du bli av med inte bara obehagliga symptom, utan också stoppa den inflammatoriska processen.

Vad du behöver veta om Monastic tea

Detta verktyg är skapat på grundval av naturliga komponenter, som inte har en negativ inverkan på arbetet med andra organ och kroppssystem. Därför har te nästan inga kontraindikationer och kan användas för att effektivt behandla prostatit vid något tillfälle.

Te har varit det snabbaste och säkraste sättet att bekämpa prostatit i ett år nu. I sin sammansättning - en uppsättning medicinska örter samlade i ekologiskt rena territorier i Vitryssland. Detta är en helt naturlig produkt, vars verkan syftar till att behandla problem med prostata och förhindra komplikationer.

De naturliga ingredienserna som utgör teet har valts på ett sätt som aktiverar varandras åtgärder. Det kan användas separat, men för bättre effekt är det bättre att lägga till massage och fysioterapi. Du kan se resultatet efter en veckas behandling.

Varför är det viktigt att börja behandling av prostatit i tid

Problemet med prostatit är för närvarande känt för nästan var femte vuxen man. Det är viktigt att börja behandlingen av denna sjukdom i de tidiga stadierna, eftersom annars kan allvarligare komplikationer utvecklas:

 • impotens;
 • infertilitet;
 • problem med nervsystemet
 • prostatacancer.

Kom ihåg att du inte borde vänta! Börja dricka Monastic tea idag, för att vara hälsosam och glad imorgon. Applicera det omedelbart efter upptäckten av de första tecknen på sjukdomen: problem med urinering, smärta i testiklarna och rektum.

De som har oregelbundet sexuellt liv, har oskyddade sexuellt överförbara infektioner och svår utmattning är också viktigt för att förebygga prostatit. Detta är också lämpligt te, vilket är visat för män över 30, särskilt med dåliga vanor.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Monastiskt te från prostatit: komposition, recensioner, behandling!

Från artiklarna på vår sida prostatitpro.ru Du vet redan att prostatit är en ganska vanlig sjukdom som redan påverkar inte bara de äldre, utan även ungdomar.

Därför är det viktigt att varje man tar förebyggande åtgärder mot denna sjukdom och känner till effektiva sätt att behandla det. Och för detta bad många av våra läsare att berätta mer om det nya nationella botemedelsklostret från prostatit, som nu erbjuds av olika butiker i form av växtbaserade läkemedel och hur man använder det för att behandla sjukdomen.

Och i den här artikeln kommer vi att försöka att organisera information som vi skulle kunna lära sig om det här verktyget, men bad också människor som redan har upplevt sin verksamhet uttryckt i kommentarerna till denna artikel recensioner om hans behandling av prostatit kloster te.

Så, för en början, kortfattat om de medicinska egenskaperna i denna samling:

 1. Eliminerar smärtssyndrom i bäckenområdet
 2. Förhindrar utveckling av inflammation i prostata;
 3. Återställ den vanliga processen för urinering;
 4. Påverkar restaureringen av naturlig erektion
 5. Skyddar mot utveckling av prostata adenom;
 6. Det aktiverar mikrocirkulationen av metaboliska processer i prostata.

Varför är prostatit svårt att bota?

Vi tog inte av misstag med denna fråga i vår recension, så att du genast förstår att det inte finns några sådana droger som omedelbart skulle behandla en person från någon sjukdom, eftersom den mycket patienten behöver, åtminstone att visa uthållighet i regelbundenheten av genomförandet av behandlingsprocedurer, liksom strikt överensstämmelse med regimen.

och om du inte vet vad man ska göra med prostatit, Vi råder dig att läsa vår artikel på länken: http://prostatitpro.ru/lechenie-prostatita/u-menya-prostatit-chto-delat, där vi förklarade punkter alla åtgärder i denna sjukdom.

Så, går tillbaka till ämnet i detta avsnitt, är komplexiteten att behandla prostatit till stor del i människornas inerta psykologi. I vår barndom uppmuntras förmåga att trotsa blåmärken och repor, och en av pojkarna inte känner manligt, då framför sina kamrater om deras blåmärken nonchalant tappade: "Ah... mycket passera!", Eller hur?

Men med åldern, är en sådan anläggning konverteras till en man i en viss psykologisk fälla och ofta Behandlingen avslutas med patienten mår bättre igen pojkaktigt bekymmerslös "vinka" för att konsolidera resultaten av behandling med övertygelsen om hopp om att ytterligare "det kommer att passera genom sig själv ". Bevis det, för att det var detsamma med dig, till exempel, utan att ens ha behandlat en förkylning, rusar på jobbet, om det finns jobb?... Här var det....

Så det är med prostatit, alla tänker: gick igenom en behandling, drack te och kan igen i "allt svårt". Men väldigt få människor förstår att för att äntligen kunna besegra sjukdomen behöver du inte bara att genomgå behandling en eller två gånger, utan helt förändra din livsstil.

Exakt detta är den viktigaste komplikationen framgångsrik behandling av prostatit - inte varje människa kan ändra sin hälsa till förmån för livet och svårt att gå mot ditt mål, och inte skylla allt och alla för bristen på omedelbar healing, fortsätter att skämma bort dig själv missbruk och överdrifter.

Effektivitet av klostret i behandlingen av prostatit

För inte så länge sedan, 2013, 500 män, var och en av dem drabbats av någon form av sjukdomar i urin- och kronisk prostatit, tog frivilligt deltagande i kliniska prövningar av terapeutiska effekten av att ta kloster te.

Deras uppgift bestod i regelbunden antagning av medicinsk behandling i två veckor. Den dagliga dosen var 2 koppar.

Enligt resultaten av den första veckan av forskning kände alla deltagare resultatet:

 1. En markant förbättring i det allmänna tillståndet;
 2. Försvinnande av akuta inflammationssymptom.

Vid slutet av den andra veckan utvärderades individens tillstånd av en kvalificerad urolog och laboratoriediagnostik utfördes för närvaro av markörer av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Resultaten av experimentet var följande:

 1. Patienter med mild inflammation - den slutliga diagnosen avslöjade inte några kliniska manifestationer av sjukdomen;
 2. Patienter med kronisk prostatit - det var en signifikant förbättring av tillståndet, normalisering av blodets egenskaper och lindring av symtom.

Sammansättning av klosterte (samling av örter) från prostatit

Man trodde att sammansättningen av klosterkollektionen från prostatit hålls hemlig och knappast kommer någon att kunna känna igen den. Men är det möjligt i vår ålder av informationsfrihet att "gömma en öl i säcken"? Vi publicerar denna samling i den form som det föll i våra händer:

 1. Rose höfter, mogna. Har ett rikt innehåll av C-vitamin, dessutom innehåller de: karoten, riboflavin, bioflavonoider, phyllokinon, tokoferol. Dessa föreningar hjälper effektivt att stimulera det regenerativa och immunsystemet i kroppen, neutralisera de inflammatoriska processerna, aktivera ämnesomsättningen och blodcirkulationen i det drabbade organet;
 2. St John's wort, grass. I har sin sammansättning: rutin, betakaroten, tannin, nikotinsyra och flyktiga, vilket hjälper till att stärka den vaskulära väggen och har anti-infektiösa egenskaper mot smärtsam prostata mikroflora;
 3. Devyasil, roten.Denna del av växten är mättad med ämnen: inulin, eteriska oljor, saponin, folsyra, alkaloider. En sådan komposition främjar aktiveringen av systemet för blodbildning, stimulerar den för syntesen av fulla och friska element;
 4. Svart te.Används i kompositionen på grund av tannins substans, tack vare honom har den färdiga drycken tonic och antiseptiska egenskaper;
 5. Oregano, gräset. Innehåller en uppsättning aromatiska oljor och naturliga ställen. Främjar en antibakteriell och avslappnande effekt på prostatakörtelns vaskulära och glatta muskler.

Receptet på klosterkollektionen

Om du vill ha en klostersamling för behandling av prostatit själv, använd följande recept. För beredningen måste du ta de torkade örterna på listan ovan, mala och blanda i sådana proportioner:

 1. Briar - ta fem delar;
 2. Gräs av Johannesört - tre delar skivat gräs med blommor;
 3. Roten av elecular är två delar;
 4. Svart te - du behöver två delar;
 5. Gräs oregano är en del.

Hur man ansöker: Instruktion

Hur man använder Monastic te från prostatit hemma? Mycket enkelt är instruktionerna på förpackningen inte alls komplicerade:

 1. Herbal samling i mängder av en tesked med en liten glida, fyll den med en tekanna eller en speciell keramisk rån med en sil;
 2. Kompositionen fylls med kokande vatten ca 200-250 ml.;
 3. Täck behållaren med lock och låt det brygga i 10 minuter;
 4. Terapeutisk infusion är klar för användning, försök att dricka den innan den svalnar.

Te ska ätas 2-3 gånger om dagen. Och varaktigheten av hela behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Bedömning av svaren kommer du att kunna få de första positiva resultaten efter 2-3 veckors regelbunden upptagning.

Låt mig påminna er om att det bästa sättet att övervaka dynamiken i återhämtningen - är en regelbunden leverans av alla nödvändiga tester som utsett urolog vid diagnos av prostatit du har, och bör inte ignoreras och samråd med en kvalificerad professionell.

Vad säger läkare om monastiskt te (samla örter) från prostatit?

Doktor-urolog, doktor i medicinska vetenskaper S. A. Radchenko skrev öppet att han rekommenderar användning av klostret för alla patienter som har prostata sjukdom. Detta förklaras av det faktum att te har en etiologisk effekt, det vill säga att dess effekt gör det möjligt att neutralisera själva orsaken till sjukdomen - processen med inflammation i prostata.

Dessutom sade läkaren att patienter som använder denna medicinska samling, vidare avlägsna åtmin störning av det urogenitala systemet, förekomsten av vilka provocera ofta prostatit, såsom erektil dysfunktion. Och även skydda prostatakörteln från utvecklingen av adenom och andra komplikationer.

Monastiskt te från prostatit är sålunda ett effektivt folkmedicin som grundas på ekologiskt rena växtdelar och har därför goda läkemedelsegenskaper, det har ingen bieffekt på patientens kropp.

Var kan man köpa en färdig klostersamling (te) från prostatit

Om du är intresserad av denna underbara samling, men inte vill köra på apotek och basarer att hitta rätt örter, rekommenderar vi dig att köpa den färdiga på den officiella hemsidan, dessutom nu de delar och kan köpas kloster te till halva priset.

Akta dig för förfalskningar och var frisk!

Redaktionell av vår blogg tack
officiell webbplats "Monastic te från prostatit" för materialet som tillhandahålls för artikeln, liksom för alla läsare som delade sina kommentarer i kommentarerna till artikeln.

* För kommentarer om Monastic te från prostatit, se kommentarer på denna artikel.

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastic te

De säger att om du dricker Monastic te, kan du permanent bli av med högt blodtryck, övervikt, rökning och andra lika allvarliga hälsoproblem.

Pris: 990 RUR

beskrivning

Monastic te har fått stor popularitet. Detta skulle inte kunna hjälpa till med att använda Internethucksters. De lovar att monastisk te kan besegra hypertoni, diabetes, prostatit, rensa levern och sluta dricka och röka. Tja, låt oss ta itu med det.

Först och främst fick vi kännedom om försäljningsstället. Den har en trevlig attraktiv design, många positiva recensioner och en rekommendation från en läkare. Priset på te är 990 rubel per paket.

Ärligt talat, lite dyrt. Men vad får vi för den här typen av pengar? Vi är lovade många mirakel, vi kommer att prata om några av dem.

Låt oss börja med högt blodtryck

Enligt löften kan klosterteater klara sig av denna sjukdom

Det är känt att arteriell hypertoni är en kronisk sjukdom i samband med ökat blodtryck.

Det visar sig att i 90% av fallen är orsakerna till högt blodtryck okänd. Därför är det första steget för återhämtning en grundlig undersökning av en läkare. Även om diagnosen har upprättats, utför doktorn ibland en ytterligare undersökning (undersöker hjärtat, kontrollerar fundus status och njurfunktionen).

För att bota högt blodtryck, bör du regelbundet göra övningar för att gå ner i vikt om du har övervikt, måste du äta är inte mycket salt mat, begränsa alkoholkonsumtionen, se till att sluta röka och äta mer frukt och grönsaker - de är rika på kalium. Det är också nödvändigt att använda läkemedel som föreskrivs av läkaren.

Enas om att behandlingen av högt blodtryck - väldigt mödosam process. Här hos skrupelfria säljare finns också en frestelse att erbjuda dig ett mirakel ett medel som otvetydigt kommer att bota dig. Det är frestande...

Men kom ihåg att försumma ovannämnda tips, såväl som din doktors rekommendationer, du kommer att uppnå liten framgång i behandlingen. Du kan inte bli av med högt blodtryck, med bara monastiskt te. Detta te har en återställande effekt, det hjälper till att återställa styrka och bekämpa sjukdomen i kombination med andra droger. Kom ihåg det här.

Ett annat argument

På internet hittade vi en intervju, som tidningen "Health" tog från en kardiolog Elena Rumyantseva. Intervjuen är tillägnad klosterkollektionen.

Vi vill bara citera utdrag från denna intervju.

Som du kan se är effekten av att dricka te. Det är utan tvivel ett bra folkmedicin i kampen mot högt blodtryck. Men botemedel, med bara monastiskt te, är overkligt. Detta är bara en teori som sannolikt aldrig kommer att bevisas.

Kommer te att hjälpa till med behandling av prostatit?

De säger att monastiskt te är "det snabbaste, mest effektiva och 100% säkra sättet att bli av med prostatit."

Folkmekanismer kan fungera mirakel. Därför tror många människor uppriktigt detta löften. Men kan te göra vad den skickliga, erfarna läkaren inte alltid kan? Låt oss se objektivt på situationen.

Principen för klosterkollektionen med prostatit

Sammansättningen av te innehåller inte någon ingrediens som kan ge analgetisk effekt. Så hur går smärtan? Inte klart.

Eller här är argumentet. Inflammation av prostatakörteln är i de flesta fall orsakad av en bakterie. Och hittills kräver behandling av bakteriell prostatit obligatoriskt förskrivning av antibiotika.

Här är fångsten: om du tar både antibiotika och klostertex, hur vet du då att bättre hälsa är te, inte antibiotikum?

Och vad säger riktiga, riktiga läkare? Ingenstans hittade vi en rekommendation att ta klosterte med prostatit. Sådana råd är bara på intressanta platser. Därför kan du vara säker på att med terapeutisk effekt kommer te terapeutisk effekt inte att vara.

Kommer tehjälp i kampen mot rökning och andra dåliga vanor?

Många kamp med dåliga vanor är inte lätt. På Internet finns det många samhällen där människor stöder varandra i denna kamp. Underhålla och dela effektiva sätt att sluta dricka och röka. De sätt som hjälpte dem. Vem, hur man inte känner till dessa människor, klosteravgifter hjälper eller inte?

Men på de resurser som ägnas åt problemet med rökning och alkoholism finns det inga tips att använda klosterte i att bekämpa dåliga vanor. Därför är det logiskt att dra slutsatsen att te inte kan lösa dessa problem.

Är det... Det finns ett råd - du vill röka, äta solrosfrön. Rådets betydelse i följande: Det är nödvändigt att ockupera dig själv med något för att distrahera dig själv. Det hjälper psykologiskt. Naturligtvis kan detta hänföras till te - vi dricker det och distraherar tanken att röka. Inte mer än det.

Men för att hävda att te eliminerar begär för alkohol / nikotin - det här är enbart placebo-effekt. En person tror att te för 1000 rubel inte är en skilsmässa, men en livbåt och det kan fungera.

Vad säger fiktiva läkare

All information vi hittade om monastic tea kokar ner till följande: det har en återställande effekt, hjälper till att återställa styrka och är rik på vitaminer.

Och bara på försäljningsställen presenteras teet som ett panacea för alla sjukdomar. Och bara på dessa webbplatser kan du uppfylla läkares rekommendationer. Endast dessa läkare är fiktiva.

Till exempel, på en hemsida som säljer en klosteravgift för högt blodtryck, finns en rekommendation från en terapeutläkare. Läkarens namn är Ryzhov Denis Romanovich. Det, i själva verket, han själv.

På en annan sida som ägnas åt klostertex kallas denna farbror annorlunda.

Och om webbplatsen lagde upp en limeanbefaling, vad är grunderna att lita på allt annat?

rön

Monastiskt te rekommenderas att ta in nästan vilken sjukdom som helst: diabetes, prostatit, hypertension. Hans Internet "tillskriver" till dem som vill sluta dricka, röka eller bli av med övervikt.

Detta undrar te kan eliminera huvudvärk och migränattacker, visar kolesterol, normaliserar mag-tarmkanalen, antiinflammatorisk effekt, förbättrar aptit och matsmältning, lugnar nervsystemet, förbättrar ämnesomsättningen, normalisera blodsockernivån matar tjära och nikotin från kroppen. Och det här är inte en komplett lista.

Efter att ha blivit bekant med det uppstår en logisk fråga: är det inte billigt för ett sådant supermedel?

Och allvarligt undersökte vi bara några av de ovan angivna förklaringarna och insåg att legenderna om teatret av klostret är folkföreställningar och placebo. Men det kan hjälpa dig).

Och som ett slut vill vi återigen kalla våra läsare till sunt förnuft: det är omöjligt att ta ett botemedel och bli helt frisk. Om allting var så enkelt, så hade mänskligheten länge sedan glömt bort förekomsten av sjukdomar.

Monastic te

Gick med en vän i St. Petersburg förra året, beslutade vi att släppa in i Alexander Nevsky Lavra. Jag kommer inte att säga att han är en passionerad troende, men jag gillade mycket klostret, jag tror att alla som var i S: t Petersburg kommer att förstå mig. Detta otroligt vackra komplex med necropolises och kyrkor, imponerade också på detaljerna i 18-19 århundradena. Syster var imponerade av en vacker trädgård, ett bageri, som serverar fantastisk bröd och rullar och café där vi har en god lunch. Så stod vi i kö på caféet och undersökte samtidigt hyllorna och den lokala menyn. Och vid denna tidpunkt uppmärksammades de av mycket vackra askar av tenn, som målades i form av palekh konst. Som vi fick reda på senare var det te. För 150 gram var det nödvändigt att ge 275 rubel, det är inte så dyrt som för mig. Och tack vare förpackningen kunde detta te köpas för en present. På hyllan stod en jul te, som bestod av citrongräs och Ceylon te med citron, liksom påsk, från apelsinskal, jordgubbsblad och Ceylon svart te. Mitt val föll på det andra alternativet. Inuti den vackraste lådan var en folieförpackad förpackning, vilket säkerställde perfekt lagring av te. Teet är tillräckligt stort, och även du kan betrakta apelsinskorpor. Vid bryggning blir det en rik flätig färg. För att smaka är det faktiskt bra, men om dess inverkan på min kropp kommer jag att berätta nedan.

Monastic te är sant eller skilsmässa

I det här fallet, som jag förstår, är alla som åtminstone hört talas om honom trakasserade. Jag kan säga från min egen erfarenhet att te faktiskt fungerar. Det är inte bara gott, men också effektivt. Och personligen hjälpte han mig från flera problem på en gång. För det första minskade jag, och för det andra slutade jag röka.

Såvitt jag vet finns det många olika växtbaserade läkemedel som vart och ett syftar till att behandla ett visst problem. Jag kom över följande:

Samlar för högt blodtryck.

Samlingen av diabetes.

Samlar för problem med levern.

Samling med prostatit.

Samling för problem med hjärtat.

Samlar för magproblem.

Samlar för osteokondros.

Samling på parasiter.

Röksamling.

Samling vid mastopati.

Samling för viktminskning.

Samling för psoriasis, etc.

Alla är lite annorlunda, men de verkar alla.

Vad är så användbart om te?

När jag insåg att te gradvis förändrar mitt liv till det bättre bestämde jag mig för att sitta ner och noggrant studera vilken typ av fördel det ger till människokroppen. Och så delar jag med dig:

accelererar regenerering av huden och eliminerar sår, nötningar och repor;

förbättrar kroppens och inre organens övergripande arbete;

återvinner gradvis vikt;

tar bort toxiner och slaggar;

minskar även den högsta temperaturen;

hjälper till att bekämpa depression;

hjälper till att bekämpa svaghet och trötthet.

Och det här är inte allt än. Dessa funktioner utförs oberoende av samlingens huvudsyfte.

Monastic tea recensioner av läkare köpare

Alexei Petrovich Mihanko, 39 år gammal, är en endokrinolog

I mitt arbete tillämpar jag ett individuellt behandlingsschema för varje patient, eftersom var och en av dem har andra samtidiga sjukdomar och i första hand olika orsaker till utseendet av samma sjukdom. Tyvärr kan inte alla hjälpa mig helt. Diabetes mellitus kommer aldrig att försvinna, men det är alltid möjligt att normalisera nivån av glukos i blodet. Fetma kontrolleras så mycket som möjligt, och infertilitet är ibland felaktig, eller kroppen finner styrkan för att återställa förlorade funktioner. I flera år har jag vänt mig till icke-traditionell medicin vid behandling av dessa sjukdomar. Jag är väldigt positiv om växtbaserade läkemedel och tinkturer. Klostret är bara ett av läkemedlen av traditionell medicin, som jag har stor respekt för.

Екатерина 42 år Moskva

Nyligen köpt en mono-te från parasiter. Jag läste om honom innan, men först efter att ha läst läkares positiva svar bestämde jag mig för att köpa. Det har länge varit dags att ta hand om din kropp. Efter några dagar att ta det kände det sig omedelbart mycket lätt. Har redan fått resultat av rening, därför kan jag säga eller säga att i vår organism av vad endast parasiter inte är närvarande. Runda maskar kom ut. Samtidigt fanns det buksmärtor som tidigare varit smärtsamma. Monastiskt te hjälpte mig att gå ner i vikt. För första veckan förlorade jag 4 kilo. Jag är väldigt nöjd med resultatet av behandlingen. Vi dricker te med min man, på morgonen och på kvällen. Min man hade sömnlöshet, mindre började oroa smärtan i lederna, blodsockernivån normaliserades. Han är också mycket nöjd med behandlingen. Monastic tea - naturligt, består av några örter som positivt påverkar hela kroppen.

Alexander, 55 yo, Ekaterinburg

Jag har många sjukdomar i hjärt-kärlsystemet. Dyspné och andfåddhet och frekvent hjärtklappning, tryckhopp. Under åren försämrades hans syn också. Jag hörde om en unik örtkollektion - monastiskt te och bestämde mig för att hjälpa min kropp. Det tog fyra veckor, två gånger om dagen. Effekten är fantastisk. Under de första två veckorna rensade kroppen, jag trodde. Orolig för att smärtan i magen och tarmarna försvann, kände den övergripande lättheten. Jag går lätt upp till mitt femte våning i huset, och innan jag kom till lägenheten med svårigheter. Även synen förbättrades. Drycken är helt enkelt magisk, och allt tack vare dess sammansättning av medicinska örter. Enligt min åsikt kan någon köpa den, priset är ganska överkomligt och resultatet är värt det. I allmänhet rekommenderar jag att alla ska behandlas med denna produkt.

Sammansättningen av detta magiska te

Här beror allt på samlingens huvudsyfte:

Från alkoholism (timjan, malurt, enbär, etc.)

För att förbättra synen (kamomill, johannesört, blåbär, etc.)

Monastic te för viktminskning (maskros, äppelbär, mynta, kamomill, lind, etc.)

För behandling av prostatit (ayr, ginseng, morwort, nässla, St John's Wort, etc.)

För behandling av diabetes (blåbär, kamille, johannesört etc.).

Och som du vet är det bara en liten del av alla tekompositioner. Samtliga komponenter samlades i ekologiskt rena områden, så de behöll alla användbara egenskaper.

Hur man brygger och tar en samling

Som en person nära medicinen kan jag genast säga att alla örter behöver ett speciellt användningsmönster. Alla avgifter har helande egenskaper, men för att spara dem måste du skapa lämpliga villkor för dem och följa alla regler som anges i anvisningarna. Skynda inte händelserna och vänta på resultatet nästa dag, te fungerar efter att kroppen har ackumulerat alla användbara ämnen. Sätt att brygga några, det beror allt på vad du vill. Jag använde till exempel den enklaste: Jag tog en tesked av samlingen och hällde den 200 ml kokande vatten. Du kan göra det rätt i koppen och låt det brygga i 15 minuter, men det är inte nödvändigt att täcka det, för fulla bryggande örter behöver syre. Klosterte från parasiter och andra monastiska samlingar kan bryggas även på turkiska. För att göra detta häll 1 tsk samling kallt vatten, sätt på eld, koka och svalna.

Ibland finns det ett behov av att brygga te flera gånger, då kommer en termos att vara till nytta. I det måste du sätta gräset i samma beräkning som ovan, häll kokande vatten och täck med ett lock, men inte tätt, låt det infiltrera i flera timmar. Så du kan dricka varmt te hela dagen.

Förresten, jag vet ett sätt att brygga, en av de mest populära. Saken är att det betyder att laga mat på ett vattenbad, tack vare vilket i te kommer alla egenskaper hos örter att bevaras. Metoden är något mer komplicerad, men det är värt det. Så ta några glasvaror, häll i det 1 ts. Bora och häll 200 gram varmt vatten. Sätt sedan den i en kruka med kokande vatten och låt det stå i 10-15 minuter.

Om allt är gjort korrekt, visar te sig att det är väldigt gott och aromatiskt, men det är ändå nödvändigt att observera dosen och inte gå för långt med den. När det gäller behandling, och för förebyggande, en dag att dricka 3-4 koppar. För att spara samlingen kan du hälla den med kokande vatten en andra gång, samtidigt som den inte förlorar sin helande egenskaper. Men för att behandla flera sjukdomar samtidigt, blanda olika avgifter tillsammans är det inte nödvändigt. För att göra teet ännu mer utsökt kan du lägga till honung eller socker, men du kan inte använda citron.

Nu, som för te och ätande. För mig förklarade konsulterna på den officiella hemsidan att om det sjuka organet ligger ovanför midjan så är det bättre att dricka te medan man äter, om det är lägre än då man äter. Behandlingsförloppet varar från en till flera månader, jag drack tills fullständig återhämtning av kroppen.


Kontraindikationer till te

Tack vare kompositionen har te nästan inga kontraindikationer. De viktigaste kontraindikationerna är graviditet, amning och individuell intolerans av komponenter. Många komponenter som ingår i avgifterna kan provocera missfall och skada fostret.

Monastic te för att köpa till apotek pris

Jag köpte te på den officiella hemsidan - här, där ett minimum av tid och pengar krävs. Det var där att de lägsta priserna åtminstone inte mötte mig billigare.

Är monastic te sant eller skilsmässa?

Innehållsförteckning:

Nyligen föredrar fler och fler människor att vända sig till alternativ medicin, de vill överge "kemi" till förmån för naturliga läkemedel och återhämta sig med hjälp av folkmedicinska lösningar.

Monastic tea, som erbjuder att köpa på många platser, lovar bara många positiva effekter och presenteras nästan som ett paradig för alla sjukdomar.

Vad är monastic tea verkligen? Är det värt att köpa och vad ska man förvänta sig efter att ha använt denna åtgärd?

Vad är speciellt om klostret?

Enligt annonsörer är sammansättningen av klostret te speciell, receptet skapades av munkar och gick ner från generation till generation. Det har en förstärkande effekt på kroppen och behandlar många sjukdomar. Tillverkaren av denna samling kallas ofta det heliga elisabetska klostret.

Örter för te samlas in av munkar manuellt, i ett miljövänligt område, så produkten anses absolut säker. Som de skriver på en av sidorna kan den användas även av barn.

Sammansättning och pris på klostret

I storheten av Internet kan du hitta många unika samlingar av klosterte med olika kompositioner: från diabetes, alkoholism, prostatit, hypertoni eller för viktminskning. De deklarerade komponenterna är växter som växer i Ryssland och Vitryssland. Bland dem:

 • fläderbär; oregano; lime träd;
 • maskros; St John's wort; vinbär svart;
 • hagtorn; elecampane och andra.

Till ett pris på te är ca 1000 - 1200 rubel. Psevdoprodavtsy för att öka förtroendet som att skriva på sina webbplatser att klostertean säljs på apotek - typ, människor litar på apotek, eftersom det inte kommer att vara skit att sälja.

Hur många gick inte till apoteket, ingenstans var det här "mirakelmedlet" inte - så det här är en annan svart reklamrörelse. På apotek, så fullständigt testat olika växtbaserade avgifter och det pris de har rimliga inom 50-150 rubel.

Vilka sjukdomar borde hjälpmedel med monastiskt te

Leverantörer hävdar att regelbunden användning av te kommer att hjälpa till med många sjukdomar, till exempel:

 • diabetes mellitus; hepatit; prostatit;
 • hypertoni; ländryggssmärta; åderbråck;
 • psoriasis; alkoholism.

Det finns också avgifter för att övervinna nikotinberoende, för att gå ner i vikt och ta bort parasiter från kroppen. Samtidigt betonas de allmänna förstärkningsegenskaperna hos te, varför det rekommenderas att regelbundet använda det för friska människor - för att förbättra hälsan och behålla immuniteten.

Recensioner av klostret te

På de webbplatser som erbjuder att köpa klostertex, finns det många positiva recensioner: de berättar hur och från vilken sjukdom denna produkt hjälpte.

Det är emellertid inte känt vilken procentandel av dessa svar skrivs av riktiga människor. Mest troligt tillverkas de flesta av tillverkaren.

Skarpt negativa kommentarer om klosterteor är ofta förknippade med bristen på en helande effekt. Dessutom klagar folk på det orimliga priset på sådana avgifter, för på apoteket är samma örter flera gånger billigare. Detta är vad först och främst bör varna för att köpa det här teet.

Monastic te: ett annat trick av annonsörer

Faktum är att monastisk te är inget annat än en vanlig växtbaserad samling, som bara har blivit populär tack vare en omfattande reklamkampanj. Alla uttalanden om dess mirakulösa egenskaper har ingen grund. Det är bara ett sätt att tjäna pengar, sälja människor en vara av tvivelaktig kvalitet.

Leverantörer av klosterteckning:

 1. Örter samlas av munkar, och samlingarna själva är gjorda enligt unika recept.
 2. Te hjälper till att bota ett antal sjukdomar.
 3. Den terapeutiska effekten bekräftas genom kliniska studier.

Dessa är inget annat än ogrundade uttalanden, och för det finns ett antal bekräftelser.

För det första har detta te inget att göra med kloster. Munkarna har örtberedningar, som kan köpas på monastiska apotek. De har en tonisk effekt och kan endast användas som ett extra medel för behandling av vissa sjukdomar.

Inga "mirakulösa effekter" gör de inte och säljs inte till ett pris utöver himlen, vilket efterfrågas för det annonserade "klostret". Mer än en gång förklarade representanter för klostren som påstås producera dessa samlingar att de inte gör det, och teet som erbjuds på Internet är bedrägeri.

För det andra kan alla komponenter som deklareras i kompositionen i bästa fall endast ha en allmän hälsoeffekt på kroppen, men det kan säkerligen inte bota en viss sjukdom. Tänk på flera exempel:

 • Diabetes mellitus. Denna sjukdom kräver efterlevnad av kost och medicinering. Vissa växtbaserade läkemedel kan verkligen påverka sockernivån, men diabetiker kan fortfarande inte neka terapi för att inte förvärra situationen.

Därför ringer monastisk te "ett botemedel" för diabetes är fel. Innan du konsulterar med en läkare kan du köpa på apoteket för att sänka blodsockret, men inte till ett så stort pris som de erbjuder att betala för "underbart" te.

 • Prostatit. Sjukdomen kan vara kronisk eller orsakad av bakterier. I dessa fall är behandlingsanvisningarna helt olika: i det första fallet används antiinflammatoriska läkemedel, i andra antibiotika av ett visst handlingsspektrum (beroende på typ av bakterie). Därför kan urtsamlingen inte bota denna sjukdom på något sätt.
 • Parasiter. På grund av hype på Internet, en del människor börjar tänka att deras hälsotillstånd njurfunktion kan bero på parasiter i kroppen, men i stället för kampanjen till läkaren igen, letar efter ett universalmedel. Enligt definition kan det inte vara: även i officiell medicin finns det inget sådant läkemedel som skulle påverka alla typer av helminter (och det finns mer än 2000). Vissa folkrättsmedel kan verkligen hjälpa till med helminthiasis, men oftast bara intestinal.

När det gäller att bli av med alkohol eller nikotinberoende, kan det vara så att monasticte verkligen hjälper någon i den här situationen. Men det handlar inte om teets egenskaper, utan om placebo-effekten. Genom att bli av med missbruk är den psykologiska stämningen den viktigaste, och en person kan verkligen känna resultatet på grund av auto-förslag. Komponenterna i te har ingen verklig effekt.

Och naturligtvis genomfördes inga kliniska prövningar med monastiskt te: du kommer inte att hitta på Internet någon hänvisning till någon officiell forskning. Detta är den vanliga annonseringen, uppmuntrande att tro till förmån för klosterte.

"Endast nu för halva priset" och andra tecken på billig reklam

Man kan märka en tendens att säljarna av klostertex lovar att bota de mest problematiska sjukdomarna, av vilka det inte finns någon enda medicin. Detta är en vanlig spel på instinkter från personer som, efter många års kamp med sjukdomen, och resor till läkare för att vända sig till folkmedicinen för att hitta ett universalmedel, betyder det inte existerar.

Te står emot traditionella läkemedel, och annonsören ringer ofta inte för att lita på farmakologiska företag som "inbjuder på" människor och göra ett val till förmån för traditionella läkningsmetoder.

Detta gäller också för viktminskning: problemet med övervikt har skapat bara en stor mängd charlatanfonder - samma goji bär eller grönt kaffe. Säljarna av klostertex bestämde sig för att fortsätta: bantning med hjälp av detta te är lovat på nästan alla platser.

Varje annonsör hävdar att han är den officiella leverantören av klostret, och resten är falsk. Te erbjuds att köpa till ett reducerat pris för åtgärdens giltighetsperiod, vilket är den vanliga metoden som ber om att beställa en beställning omedelbart.

Ibland hänvisar leverantörer till välkända läkare eller specialister inom traditionell medicin som rekommenderar detta te, till exempel, till Elena Malyshev. Det är dock i programmet officiellt meddelade den första kanalen, som inte har något att göra med det, liksom Institute of parasitologi, som påstås ha genomfört undersökningen med klostret te, och allt som - bedrägeri.

Vad får du om du fortfarande bestämmer dig för att beställa klostertex?

Var beredd på det faktum att du kommer att bli övertygad om att köpa flera paket med "mirakelmedel": det är tydligt från några recensioner på sajterna. Det hävdas att det inte finns kontraindikationer för det, men detta är medvetet falsk information. Olika örter kan inte tas okontrollerat, de passar någon, och vissa gör det inte, någon kompetent läkare kommer att säga detta.

Klostret är ett paket med okända örter, som troligen samlades på industriellt sätt. Den fullständiga kompositionen är aldrig angiven, vilket omedelbart indikerar tillverkarens oärlighet.

Även om du är en anhängare av traditionell medicin och föredrar att behandlas av naturläkemedel, är det bäst att köpa dem i ett apotek: Först kommer du vara säker på kompositionen och det andra kommer du att spara en anständig summa pengar.

Dela den här artikeln på sociala nätverk, så att så många som möjligt vet att monastiskt te och liknande "magiska tabletter" - DIVORCE.