Huvud
Symptom

Medicinsk centrum "ONMED", VAO

Välkommen till den officiella sajten för den medicinska center "ONMED", som ligger i Moskva, i nära anslutning till områden Novogireevo och Golyanovo (nära tunnelbana Pervomayskaya Shchelkovskaya, Izmailovskaya).

Huvudprincipen i vårt arbete är den europeiska nivån på sjukvård till överkomliga priser. På grundval av vår klinik i VAO, i det medicinska diagnoscentret "ONMED", skapas alla förutsättningar för detektering och behandling av sjukdomar, liksom förebyggande av deras utveckling.

I vårt moderna medicinska centrum i Moskva kombineras innovativa utvecklingar och högteknologi inom diagnostik och behandling av sjukdomar med en mysig, nästan hemliknande miljö. Detta ger en hög grad av komfort för våra patienter.

Ligger på nära tunnelbanan Pervomayskaya Moskva Medical Center "ONMED" öppnade sina dörrar mer än 5 år sedan. Idag vi får de bästa experterna inom gynekologi, tandvård, pediatrik, gastroenterologi, otolaryngology, urologi och andra medicinska områden.

Hög nivå på sjukvården

I kliniken "ONMED" får du ett komplett utbud av medicinska tjänster. Det här är en teknik för specialister i allmän och smal profil-, laboratorie- och instrumentstudier, komplex behandling av uppenbara överträdelser av hur olika organ och kroppssystem fungerar och hur de kan förebyggas.

Specialister på vår familjens medicinska centrum i Moskva uppmanar patienterna, samt utför snabb och djup diagnostik av kroppen. Hos oss kan du överlämna analyser och deras resultat för att få nödvändig behandling - både hemma och utomordentliga förhållanden.

Vi erbjuder gynnsamma villkor för samarbete som är praktiska för våra kunder. Våra patienter kan få både en engångs service / hjälp och köpa till ett rimligt pris ett graviditetshanteringsprogram och ett årligt övervakningsprogram för barn i ett år eller mer.

Våra fördelar

Vad erbjuder vi våra patienter:

 • mottagning och behandling av specialister av högsta kvalifikationskategori;
 • mer än 15 rum smal ändamål (i vår vårdcentral är välkomna gynekologer, tandläkare, barnläkare, gastroenterologer, otolaryngologer, ögonläkare, endokrinologer, kosmetologer, immunologer, Allergologer, Kardiologer, mamologist, neurologer, andrologi, psykologer, urologer, allmänläkare);
 • vuxen- och barnavdelning;
 • ett komplett utbud av laboratorier (analys) och instrumental (i synnerhet ultraljud) diagnos;
 • möjlighet till vaccination
 • effektiva program för behandling av infertilitet, förberedelse för graviditet och förlossning, graviditetshantering;
 • Effektiva program för årlig observation av barn
 • tjänster av högkvalificerade massörer;
 • Hela listan med läkemedel i apoteket
 • prisvärd kostnad för alla tjänster, samt lojalitetsprogram (abonnemang, rabatter och kampanjer)
 • bekvämt betalningssystem;
 • bekväm miljö;
 • högklassig service och vänlig attityd.

Vårt medicinska center i HLW ligger på: Moskva, 7th Park Street, 19. Vi kan anförtro det viktigaste - vår hälsa och vår älskade hälsa!

Medical Center "ONMED"

Liknande kliniker

Klinik "hälsosamt kapital"

16 recensioner
Str. Tverskaya, 24
Express Entry

Clinic "Diamed" i Sheremetyevo

30 recensioner
Str. Sheremetevskaya, 27
Express Entry

Läkare (33)

Yevteeva Yu.A.

6 recensioner
obstetrikare, gynekolog
Str. 7-y Parkovaya, hus 19

Dolzhnenko OA

4 recensioner
läkare uzi, gynekolog, gynekolog-endokrinolog, mammolog
Str. 7-y Parkovaya, hus 19

Sloyeva AI

5 recensioner
barnens ENT, ENT
Str. 7-y Parkovaya, hus 19

Guseva M.M.

1 recension
terapeut, endokrinolog
Str. 7-y Parkovaya, hus 19

Dolgorukova E.V.

3 recensioner
pediatrisk ortopedist, traumatolog
Str. 7-y Parkovaya, hus 19

Recensioner (2)

Intrycket är negativt. En av dessa dagar var i receptionen på LORA Sloeva. Läkaren stod inte vid ceremoni och var skarp. Jag skrev det på ett dåligt humör, vi är alla människor, det händer. Även om det redan är här ses unprofessionalism tyvärr. Trots att ovannämnda specialist rekommenderades som en "bra läkare" (citat), var ingen behandling föreskriven, endast ytterligare studier. Jag gick till nästa mottagning enbart på grund av närheten till sjukhuset till huset. Hon tog också ett barn, eftersom hon inte hade någon att lämna med. Som ett resultat väntade jag 40 minuter för min möte! Så jag kom inte till den underbara, "artiga" läkaren. Ingen ursäktade ens. Jag var tvungen att lämna, för jag behövde få procedurer med barnet. Rekommendera starkt inte, om det naturligtvis inte finns någon önskan att spendera tid, pengar och få ett tvivelaktigt resultat.

Min dotter behandlas vid Medical Center under det senaste året och sedan dess har vi går regelbundet, så inte längre vill tillbringa tid i de rabiata köer gratis kliniker, förutom dålig behandling. Min dotter hade magproblem, klagade över smärta. Har riktat till barnens gastroenterolog. Sådana smala barns specialister är sällsynta. Analyser och ultraljud var enkla och produktiva. Läkaren var mycket artig, trevlig i kommunikation. Har utsett eller nominerat behandling från vilken mitt barn blev mycket bättre redan inom en snar framtid. All personal är mycket sympatisk och vänlig. Det är trevligt att komma igen och igen. Priserna är mycket låga och kvaliteten på alla fem med ett plus! Jag råder alla!

Medicinsk centrum "ONMED" ligger i den nordöstra delen av Moskva i "Izmailovo". Det är en modern multidisciplinär institution vars huvuduppgift är att tillhandahålla professionella tjänster inom huvudområdet för modern medicin. Tillståndshandlingar för rätten att bedriva medicinsk verksamhet mottogs av företaget den 30 november 2017. Medicinsk centrum "ONMED" sysselsätter verkliga proffs. Det automatiska systemet "Archimedes" är installerat på institutionens territorium, vilket möjliggör registrering av alla sjukdomar hos varje patient.

passage

Gå till sjukhuset "ONMED" kan vara på tunnelbanan Arbatsko-Pokrovskaya linje. Nå "May Day" station, måste du byta till buss nummer 257 "Izmailovo South - Ussuri" och gå vidare till stopp "7th Park D.17". Därefter måste du ta av transporten och gå till fem våningar byggnad nr 19.

Medicinsk centrum "Onmed"

105264, Moskva, ul. 7-ya Parkovaya, 19, Izmailovo distriktet

tunnelbana Pervomayskaya - 800 meter

Telefonnummer
+7 (495) 151-24-24

Öppettider
Må-lör 07: 00-21: 00
Sön 09.00-21.00

Genomsnittligt betyg
Medan ingen uppskattade

Recensioner om institutionen

Vi uppmanar dig att uttrycka din åsikt såväl som att delta i diskussionerna genom kommentarer. Vi välkomnar öppenhet i recensionerna. Institutionens administration, om så önskas, kan svara på din feedback.

Bedöm institutionen eller skriv en recension

Hur man kommer dit

Medicinska tjänster

EXPERTIS

DIAGNOS

FORSKNING OCH ANALYS

VACCINATION

HJÄLP

beskrivning

Det första som små patienter kan lita på är en kvalitativ och maximalt noggrann diagnos. Endast genom att noggrant diagnostisera är det möjligt att organisera behandlingen korrekt och effektivt.

Den andra viktiga fördelen är att vi behandlar en mängd olika barndomssjukdomar med hjälp av bästa praxis från de bästa europeiska klinikerna. Men de priser vi har är på en acceptabel nivå för ryssarna.

För det tredje, en framgångsrik kombination av modern utrustning, högkvalitativa specialister med bra service. För att barn inte oroar sig och behandlar behandlingsmetoderna lugnt, har vi en lugn, bekväm och säker miljö.

vår barnens sjukhus "ONMED" ligger inte långt från Shchelkovo motorväg. Platsen är ganska bekväm och tillgänglig för besökare, inklusive de minsta. Läkarcentret har hjälpt patienter i mer än 10 år. Medicinskinstitutets personal är bemannad av de bästa specialisterna som kan tillhandahålla kvalificerad medicinsk vård och behandla patienter på högsta tekniska nivå.

För var och en av våra besökare i vår barnens sjukhus, ger möjlighet att erhålla ett komplett utbud av medicinska tjänster, inklusive:
- Studier utförda för att fastställa en korrekt diagnos av sjukdomen
- Möjligheten att komma till receptionen till specialister av en smal profil;
- genomföra komplexet av procedurer som föreskrivs för förebyggande ändamål
- behandling av sjukdomen som upptäckts hos barnet, med ett komplett utbud av medicinska åtgärder.

Onmed 7 park

Hittills kan nivån på medicinsk teknik låta både fria och privata medicinska centra tillhandahålla olika tjänster.

Medical Center ONMED är en mångsidig medicinsk institution som erbjuder en individuell uppsättning rutiner för varje klient. I kliniken är allt organiserat med hänsyn till besökarnas bekväma vistelse. Centrets utrustning hjälper till att diagnostisera patientens kropp för att förbereda en behandlingsplan och förebyggande behandling. Kliniken fungerande TB-avdelningen, allmänmedicin, kardiologi, gastroenterologi, allergi, immunologi, neurologi, endokrinologi, dermatologi, venereologi, urologi, andrologi, gynekologi, obstetrik, bröst-och sjukvård, terapi, oftalmologi, otolaryngology, pediatrik, talterapi, ortopedi. Våra läkare har specialiserad medicinsk utbildning och kommer noggrant att överväga din alla förfrågningar. Att lita på vård av vår hälsa mot oss, du kan inte tvivla på det positiva resultatet.

På sjukhuset tar ONMED hand om de yngsta patienterna. Våra specialister har nödvändiga kvalifikationer för att behandla sjukdomar hos barn, vilket innebär att du kan vara säker på att ditt barn kommer att få särskild uppmärksamhet. Förutom den inledande undersökningen med barnläkare hålls en rekord för andra läkare som arbetar här.

Om du kommer att uppnå en jämn och glänsande leende, sedan arbeta på den bäst avgörs av experterna. Medicinsk centrum ONMED har specialiserad utrustning för att göra tänderna vit igen. I vår behandling av karies tillhandahålla tjänster och borttagning av tandproteser, datortomografi, blekning, bita korrigering, X-ray diagnos, men även installation cermet, hängslen, implantat, skalfasader. Med oss ​​kommer ditt leende att vara ljust och dina tänder starka!

Kliniken är engagerad i diagnostik av organismen med ny utrustning. På oss kan du skicka eller ta plats USA, laboratoriediagnostik, funktionell inspektion.

På grundval av kliniken är avdelningarna för vaskulär, radiovåg, gynekologisk, allmän och öppenvård operation öppen.

Bland de föreslagna systemen kan skilja vaccinerade förfaranden, osteopati, sjukgymnastik, massageterapi, akupunktur. Kliniken är utrustad med eget laboratorium.

Du kan göra ett avtal med en specialist som du är intresserad av via telefon.

Tandläkare Onmed

Stomatologi ONMED - en garanti för rättvis behandling!

Tandläkare ONMED ingår i ett stort sjukhus beläget på 7th Parkovaya Street nära tunnelbanestationen Pervomaiskaya. Specialisterna på vår klinik väntar på att du återställer dina tänders hälsa och ger tillbaka ditt förlorade estetik.

Vi vänder oss till hjälp, b.

Tandläkare ONMED ingår i ett stort sjukhus beläget på 7th Parkovaya Street nära tunnelbanestationen Pervomaiskaya. Specialisterna på vår klinik väntar på att du återställer dina tänders hälsa och ger tillbaka ditt förlorade estetik.

Vänder sig till oss för att få hjälp, vara säker på att vi i vår klinik endast använda den senaste tekniken för effektiv, skonsam och smärtfri tandvård, liksom de mest avancerade utrustning och högkvalitativa läkemedel. Här kan du snabbt och korrekt för att bota karies, pulpit, parodontit, tand att ta bort cysta med laser oblodiga tekniker samt genomgår blekning eller yrkesmässiga munhygien. Förutom reparativ tandvård i vår klinik allmänt tillgängliga kirurgiska tjänster för avlägsnande av tänderna och deras rötter, behandling byråer maxillofacial område och bär på tandköttet verksamheten.

Drömmer om ett idealiskt leende? Urgent kommer till oss! Våra läkare framgångsrikt återställa tänder även i de svåraste fallen, korrekt plocka upp för varje patient den mest lämpliga protes enligt hans diagnos, önskemål och budget. Och om du vill göra dina tänder smidig och vacker, i vår klinik, kommer du att erbjudas ett stort utbud av ortodontisk apparatur för att effektivt korrigera ocklusion defekter.

Inom tandvården ONMED 7 park drivs av erfarna och omtänksam personal som gärna ge dig råd om frågor om våra tjänster, och kommer att ge en fullständig och tydlig information om priser och villkor för behandling. Samtidigt som vi tar hand inte bara om hälsan hos våra patienter, men också för deras välbefinnande, så vi har alltid haft aktier för olika typer av förfaranden för att göra ditt besök till tandläkaren var inte bara bra, men också lönsamt! Vår klinik är ständigt en 10% rabatt på behandlingen av pensionärer, invalider 1 -2 grupper, veteraner, deltagare i fientligheter, barn med funktionshinder och familjer med många barn.

ONMED, sjukhus

ONMED ligger i Moskva, Östra administrativa distriktet, Izmaylovo distriktet, ul. 7-y Parkovaya, 19, telefon +7 (495) 151-24-24

Information Publicerad i medicin, sjukvård, gynekologi, gynekolog, hudläkare, läkare, hudläkare, medicinska institutioner, vårdcentraler och kliniker, laboratorie- och diagnostikcentra, ENT (otorinolaryngologi), neurologi, neurolog, tandkliniker och center, urologi, urolog, tjänster av barnspecialister, endokrinologi, endokrinolog.

Onmed på gatan. 7th Parkovaya

Metro: Pervomaiskaya, Schelkovskaya

Adress: Moskva, 7th Parkovaya Str., 19

Arbetstid: Måndag - Lördag från 7:00 till 21:00, söndag från 9:00 till 21:00

Dygnetid: utan lediga dagar

Kontakt telefon: +7 (495) 151-24-24

Fick inte igenom? Vi hjälper dig att hitta en doktor i Moskva: 8 (499) 519-36-72

Inträde inom en snar framtid, rabatter upp till 30%

Ytterligare beskrivning

Onmed Medical Center grundades i juli 2012 av ett team av likasinnade människor. Den totala ytan av sjukhuset är ca 600 kvadratmeter. meter, 15 kontor av specialister. Företagets chef - har förenat sig själva med experterna direkt relaterade till medicin. Vår sjukhusgrupp ser sitt uppdrag vid genomförandet av ett professionellt tillvägagångssätt för medicinsk verksamhet. Huvudprinciperna för Onmed Medical Center är tillförlitlighet, professionalism, kvalitetssäkring av de utförda tjänsterna, samvetsgrann och snabb service.

Medicinska sjuksköterskor och läkare i Onmeds medicinska centrum präglas av professionalism och kompetens, vi kan alltid konsultera en kvalificerad specialist. Här möter du de artiga och kompetenta personalen i ditt företag. Läkare som arbetar i vår vårdcentral har inte bara examensbevis av lämplig kvalifikation, utan även certifikat för specialist som har varit verksamma i 5 år. I vårt vårdcentral utövar vi kontinuerligt träningstrender för läkare och sjuksköterskor. Producenter av medicinska och profylaktiska läkemedel besöker vårt medicinska centrum för att bekanta läkare med nya läkemedel.

ONMED Medical Center på 7th Parkovaya Street

Kontakta oss

Telefonnummer

adress

GPS koordinater

Officiell hemsida

Öppettider

fotografier

Prislista

ONMED Medical Center på 7th Parkovaya Street: recensioner

Jag är väldigt glad att jag fick ett möte med Dolzhenko OA. En högklassig professionell, uppmärksam person, hon gav mig hopp om återhämtning. Jag kommer att fortsätta behandlingen med henne och rekommenderar, om det behövs till mina vänner.

inte var på en klinik i Moskva, ja, är det mycket svårt att hitta en bra läkare och respektfull inställning till sig själv, alla bara vill dra mer pengar, jag bor bredvid tunnelbane Pervomayskaya, bestämde sig för att gå till Onmed till gynekolog, klinik jag gillade glad bra inställning av administratörer, allt leende, fördes till dörren av en läkare, en gynekolog Lischenovskaya EV utmärkt läkare, ren, steril utrustning är ny på kontoret, äntligen hittat en bra klinik, där inte dra pengarna, tack så mycket, jag kommer att vara till er att gå vidare.

Appellerad till Onmed på flera frågor, jag tyckte verkligen om det. Mycket professionell och artig gynekolog, vänlig attityd till patienten. Och jag skulle vilja nämna en tandläkares arbete separat, eftersom jag inte har träffat en sådan snygg och professionell läkare under lång tid. Tack för ditt arbete!

via telefon har informerat USA om en bukhålighet 1200 i praktiken har det visat sig att betala 700 mer separat för njurarna i USA. Men det värsta är inte alls. De märkte inte nefroptos, njurarna sänktes och efter 4 dagar gjordes diagnosen på sjukhuset.

kom ingen mottagning till gynekologen för graviditet, var mycket upprörd av attityden hos läkare, det finns inte någon medicinsk etik och intresset i undersökningen erbjöd inte heller någon analys, bara rädd och tvingas oroa fostrets säkerhet har gjort oss omedelbart till en annan klinik, visa alla i normen... du kan inte så killar. Det är jättebra att det finns kliniker som du...

Kliniken har positivt överraskat mig!
Var på full ultraljudsundersökning av hela kroppen, för åtgärden - mycket tillgänglig i första hand!
För det andra är diagnoserna verkligen professionella, de förklarar omedelbart allt klart, ge råd...
respektfull attityd är också +, jag har inte känt någon förakt, nu ska jag gå här om hälsofrågor!

ONMED Medical Center på 7 Parkovaya Street, Moskva

"ONMED" - ett tvärvetenskapligt vårdcentral som erbjuder sina tjänster på ett professionellt sätt och med låga priser (10% rabatt för den första dosen). I centrum finns det en möjlighet att klara alla typer av tester, gå igenom ultraljud, det finns grenar av gynekologi, odontologi, kardiologi, neurologi, mottagning terapeuter, massörer (inklusive thailändska systemet av healing, liksom neyrosedativny, hiromassazh chiroplastic och massage). Barn accepteras barnläkare och andra specialister: neonatologist, otolaryngologist, ortoped, ögonläkare, logoped och psykolog. Det finns också ett apotek med en omfattande namnlista.

Typ av honung. institutioner
sjukhus, tandläkare

Allmän medicin
allmän medicin, kardiologi, gastroenterologi, neurologi, endokrinologi, dermatologi, urologi, andrologi, gynekologi, graviditet, terapi, oftalmologi, otolaryngologi, pediatrik, logoped, Orthopaedics

diagnostik
Ultraljud, laboratoriediagnostik, funktionell diagnostik

kirurgi
polikliniska övergrepp

Rekonstruktionsmedicin
vaccination, terapeutisk massage, orientalisk medicin, trichology, kosmetologi

stomatologi
proteser, tandläkarmottagning, tandutvinning, tandblekning, cermets, tandborstar, tandimplantat, finer, grundläggande tandvård

Vi hör ofta om ekkokardiografi, men inte många vet att detta är hjärtets eko. Inte alla.

Hypertoni, vars behandling ska tillämpas, både medicinska metoder och korrigering.

Progressiv angina är en farlig sjukdom i hjärtmuskeln, det kan leda till.

Dess negativa påverkan alkohol har på hela kroppen, inklusive på.

Sinus arytmi i hjärtat - vad är det? Denna fråga är av intresse för många, men inte alla vet om.

Dextrocardia är en sjukdom som ofta är medfödd, men trots detta.

ONMED

Information

 • +7 (495) 151-24-24 Visa telefonen
 • Gratis samråd
 • implantation
 • ortodontist
 • XCTD
 • Ortopedisk tandläkare
 • Injektionsförfaranden
 • Kriokosmetologiya
 • Avlägsnande av tumörer
 • epilering
 • Hjälp i poolen
 • Intyg om rättigheter
 • Medicinsk styrelse för arbete
 • Beräkning med kort
 • Kontantbetalning
 • Betalning via bank

recensioner

Är detta ditt företag? Registrera ett gratis företagskonto och svara på recensioner på företagets vägnar

Fliken Rekommenderad innehåller endast recensioner från erfarna författare

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Jag rekommenderar en utmärkt läkare i "Onmed" - Anna Sloev. Jag har det inte första gången i receptionen - jag får alltid en trevlig service, uppriktig uppmärksamhet på mitt problem. Den sista tiden var i augusti (folk vilar och jag - med otitis!). Tack, hon utsåg en effektiv behandling. Det är överallt. Jag kan rekommendera denna läkare som det bästa i mitt eget.

Jag rekommenderar en utmärkt läkare i "Onmed" - Anna Sloev. Jag har det inte första gången i receptionen - jag får alltid en trevlig service, uppriktig uppmärksamhet på mitt problem. Den sista tiden var i augusti (folk vilar och jag - med otitis!). Tack, hon utsåg en effektiv behandling. Det är överallt. Jag kan rekommendera denna läkare som det bästa i mitt företag!

 • Prenumerera på kommentarer
 • Rapportera till moderator
 • Skriv ett meddelande
 • Lägg till vänner
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Jag har Anokhin NV. väldigt mycket. Vid det första samrådet passerade jag alla tester. Strax till Onmed. Jag var ordinerad en enkel behandling för dem. Resultatet kändes nästan omedelbart. Jag vet inte om fallet var oförlåtet eller drogerna var välvalda. Men jag är nöjd med 100% attityd och resultat. Nu går jag regelbundet till kontrollen.

Jag har Anokhin NV. väldigt mycket. Vid det första samrådet passerade jag alla tester. Strax till Onmed. Jag var ordinerad en enkel behandling för dem. Resultatet kändes nästan omedelbart. Jag vet inte om fallet var oförlåtet eller drogerna var välvalda. Men jag är nöjd med 100% attityd och resultat. Nu går jag regelbundet på kontrollinspektioner