Huvud
Behandling

Omnic

Omnik är indicerat för behandling av godartad prostatahyperplasi (behandling av urineringstörningar).

Den aktiva substansen är tamsulosin, en konkurrenskraftig selektiv blockerare av postsynaptiska a1A-adrenerge receptorer av de släta musklerna i blåsans hals, prostata och den prostatiska delen av urinröret.

I denna artikel kommer vi att överväga varför läkare föreskriver Omnik, inklusive bruksanvisningar, analoger och priser för detta läkemedel i apotek. Om du redan har använt Omnik, lämna kommentarer i kommentarerna.

Sammansättning och form av Omnica

Klinisk-farmakologisk grupp: ett läkemedel som används för urineringstörningar i samband med godartad prostatahyperplasi. Alpha1-blockerare.

En kapsel innehåller 40 mikrogram tamsulosinväteklorid och vissa inaktiva ingredienser: järnoxid röd, titandioxid, indigodin, järnoxidgult, gelatin, talk, triacetin, polysorbat 80, kalciumstearat, natriumlaurylsulfat, metakrylsyrasampolymer (typ C), mikrokristallin cellulosa.

Använd Omnic kapslar i blister för tio stycken, i kartongförpackningar (en eller tre blister).

Vad används Omnik för?

För behandling av dysursfenomen i prostata hyperplasi av godartad natur.

Farmakologisk aktivitet

Tamsulosin är en specifik blockerare av postsi- napticheskih ai-adrenerga receptorer i den glatta muskulaturen i prostata, blåshalsen och prostatiska uretra.

Adrenoceptor blockad STS tamsulosin minskar tonen i glatta muskulaturen i prostata, blåshalsen och prostatiska uretra och förbättra urinflödet. Samtidigt reduceras både tömningssymtom och fyllningssymtom på grund av den ökade tonen av släta muskler och detrusorhyperaktivitet vid godartad prostatahyperplasi.

Förmågan att påverka tamsulosin i 20 gånger Aja adrenoceptor subtypen överstiger dess förmåga att interagera med adrenoceptor subtypen arg, som är belägna i vaskulär glatt muskulatur. På grund av deras höga selektivitet, inte tamsulosin inte orsaka en kliniskt signifikant minskning av systemiska blodtrycket (BP) både i hypertonipatienter och patienter med normalt blodtryck källa.

Instruktioner för användning

Kapslar tas oralt efter frukost, med mycket vatten. Det rekommenderas inte att tugga kapseln.

 • Läkemedlet är ordinerat i en dos av 400 mikrogram (1 kapsel) 1 gång per dag.

Med små och måttliga kränkningar av leverfunktionen, såväl som för kränkningar av njurefunktionen, krävs inte dosjustering.

Hittade svurit fiende Svampspik! Nails kommer att rengöras om 3 dagar! Ta det.

Hur snabbt normaliserar artärtrycket efter 40 år? Receptet är enkelt, skriv ner.

Trött på hemorrojder? Det finns en väg ut! Det kan botas hemma om några dagar, det är nödvändigt.

Närvaron av maskar säger SMELL från munnen! En gång dagligen dricker du vatten med en droppe.

Kontra

Omnik-applikationen är kontraindicerad när:

 1. Ortostatisk hypotension (inklusive i anamnese);
 2. Uttalad leverinsufficiens;
 3. Överkänslighet mot kapslarnas beståndsdelar.

Det rekommenderas att vara försiktig vid tillsättning av Omnik till patienter med svårt njursvikt (CC mindre än 10 ml / min).

Biverkningar

Vid användning av läkemedlet kan följande biverkningar utvecklas:

 1. Kardiovaskulär system: yrsel (sällan); känsla av hjärtslag, ortostatisk hypotension, takykardi (i enskilda fall).
 2. Central nervsystemet: asteni, smärta i huvudet (i enskilda fall).
 3. Genitourinary system: retrograde ejaculation (sällan).
 4. Allergiska reaktioner: klåda, utslag (i vissa fall). Eventuellt angioödem.
 5. Magtarmkanalen: illamående, diarré, kräkningar, förstoppning.

överdos

Det fanns inga fall av akut överdosering. När den tillåtna dosen Omnik överskrids kan det finnas en minskning av blodtrycket och kompensatorisk takykardi. Då ordineras en symptomatisk behandling.

En person ska ges en horisontell position, utse (enligt indikationer) volymetiska droger och vasokonstriktorer. Det är nödvändigt att tvätta magen, ta en osmotisk laxerande och enterosorbent. Det är nödvändigt att kontrollera njurfunktionen på bakgrunden av behandlingen. Det är inte effektivt att genomföra hemodialys.

Applikationsfunktioner

Liksom vid användning av andra * 1-adrenoblocker, kan det i vissa fall vara en minskning av blodtrycket, som ibland kan leda till svimningsförhållanden när det behandlas med Omnic. Vid de första tecknen på ortostatisk hypotoni (yrsel, svaghet) måste patienten sitta eller ligga och stanna kvar i denna position tills tecknen försvinna.

Innan behandling med Omnic påbörjas, ska patienten undersökas för att utesluta förekomsten av andra sjukdomar som kan orsaka samma symtom som godartad prostatahyperplasi. Före behandlingens början och regelbundet under behandlingen ska en digital rektalundersökning och, om nödvändigt, definitionen av ett prostatiskt specifikt antigen (PSA) utföras.

analoger

Strukturala analoger Omnik på den aktiva beståndsdelen:

 • Omsulozin;
 • Tamzelin;
 • tamsulosin;
 • Tamsulon FS;
 • Tanise K;
 • Proflosin;
 • Revokarin;
 • Sonizin;
 • hypersimple;
 • Omnik Okas;
 • Tulozin;
 • Fokusin.

OBS: Användningen av analoger måste överenskommas med den behandlande läkaren.

Medelpriset på OMNIK i apotek (Moskva) är 330 rubel.

Villkor för lagring

Förvaras oåtkomligt för barn. Observera temperaturregimen från 15 till 25 ºі. Hållbarhet - 4 år.

Anvisningar för användning Omnic

Tabletter Omnic är ett effektivt och säkert högt selektivt läkemedel vars verkan riktas mot alfa 1A-adrenerge receptorer. Läkemedlet används aktivt för att eliminera kränkningar vid urinering, som härrör från neoplasmer, som härrör från ett funktionsstörning på grund av åldersrelaterade förändringar i prostatakörteln. Omnic är det internationella namnet på läkemedlet.

Sammansättning, beredningsform och beskrivning av beredningen

Omnic tabletter har ingen radikal effekt på hjärnkärlens väggar, därför återspeglas dess effekt inte i blodtrycksnivån hos patienter med högt blodtryck, liksom hos patienter med normalt blodtryck.
Läkemedlet är tillgängligt i form av kapslar med ett gelatiniskt skal av orange färg, vars kropp är ett grafiskt varumärke. Inuti kapslarna är vita granulat med en ljusgul färg. Märkningen på ärendet är "701" på locket - "0.4". I en kartong finns 1 eller 3 blåsor, vardera innehållande 10 stycken (kapslar) i vardera. Omnik Okas finns i form av tabletter som är täckta med en skyddande beläggning.
I kapseln Omnik, liksom Omnic Okas tabletter, ingår den aktiva substansen i Tamsulosinhydroklorid.

Omnik: Vad är indikationerna för användning

Läkemedlet används aktivt för att behandla dysursjukdomar hos patienter som lider av prostatit, hypertoni av prostata adenom, manifesteras:

 • i form av urinledningar;
 • ofrivillig eller smärtsam urinering
 • en liten mängd urin per dag;
 • med en känsla av underlägsen frisättning av blåsan;
 • urinering utan föregående uppmaning hos patienten och inte bara på natten.

Dessa symptom är typiska för åldersrelaterade förändringar i prostatakörteln, uttryckta i godartade neoplasmer, vilket orsakar obehag hos män över 60 år.
Omnic-läkemedlet, vars fördelar bevisas av exemplet att säkert undvika kirurgiskt ingrepp hos patienter, är nu relevant för män i avancerad ålder med prostatit. Han - ett värdigt alternativ till droger som orsakar en minskning av manlig styrka och kräver lång mottagning.
Läkemedlet kan användas i fall där kvaliteten på lesionerna bekräftas av den behandlande läkaren, som är skyldig att utesluta sjukdomar med liknande symtom. Det är nödvändigt att studera ett specifikt antigen (PSA) och taktil undersökning av prostata. Korrekt diagnostiserad är garantin för framtida hälsa och ett fullvärdigt liv för en man efter 60 år. Doseringen och behandlingsförloppet är endast föreskrivna efter undersökning av en specialist, baserat på patientens individuella egenskaper.
Läkemedlet rekommenderas efter frukost, kapseln, utan tuggning, tvättas med vatten eller mjölk. Masticering av en tablett eller kapsel förhindrar långsiktig och planerad absorption av den aktiva substansen - Tamsulosin. Med funktionella kränkningar av lever och njurar kan den behandlande läkaren justera läkemedelsintaget. Doseringen av läkemedlet regleras av en specialist. Det är bättre att ta en medicin inte på natten, men på morgonen. Även om läkare inte invänder: det kommer att bli dag eller kväll. Patienterna har rätt att bestämma den trevliga tiden att ta drogen, baserat på en individuell behandling.

Innan du dricker Omnic ska bruksanvisningen studeras grundligt för att vara säker på om det finns kontraindikationer. Och hur lång tid tar det för att återhämta sig och hur länge behandlas kursen Omnik bestäms av en medicinsk specialist individuellt.

Behandlings- och doseringsförloppet ordineras av en läkare

Vilka kontraindikationer har Omnic, biverkningar

Godartad prostatahyperplasi idag med ökad förväntad livslängd är inte ovanlig hos män i högre ålder. Men i alla fall kan du inte experimentera och ta Omnik själv, och vid upptäckt av de första manifestationerna av denna sjukdom är det värt att omedelbart undersökas av en läkare. Trots att läkemedlet är en ny generation och har ett antal fördelar, såsom någon drog Omnic har kontraindikationer, därför bör du noga följa rekommendationerna från läkaren, som kommer att bestämma den rätta dosen och varaktigheten av administrering av läkemedlet. För att inte skada kroppen, bör du avstå från att ta Omnic om:

 • patienten har en individuell intolerans mot Tamsulosin;
 • med allvarliga former av njur- eller leverinsufficiens
 • med maligna neoplasmer av prostata;
 • en person lider av hypotension enligt det ortostatiska tecknet;
 • Det finns en ökad känslighet för de substanser som utgör läkemedlet, förutom Tamsulosin.

Om patienten inte har listade sjukdomar och begränsningar som inte nämns i anmärkningen, är det nödvändigt att ta läkemedlet strikt enligt recept från läkare.
När du tar drogen kan det finnas biverkningar som omedelbart ska anmälas av den behandlande läkaren.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Omnic Okas biverkningar av det terapeutiska läkemedlet

Kan vi bara prata om de positiva effekterna av drogen när det finns negativa symtom? Patienten måste vara medveten om dem för att kunna agera omedelbart genom att informera läkaren om dem. Specialister noterar att vid vissa patienter som tar Omnik uppkommer biverkningar i följande:

 • Felaktig utlösning vid sexuell kontakt;
 • ökad ångest;
 • huvudvärk;
 • allergiska utslag i huden i form av utslag, rodnad, nässelfeber, klåda;
 • sömnlöshet;
 • Quinckes ödem;
 • hypotoni (sänkning av blodtrycket)
 • kränkningar av det kardiovaskulära systemet, snabb hjärtslag, takykardi;
 • illamående, kräkningar;
 • andning-mediastinal obalans (rinit);
 • störningar i magtarmkanalen (diarré eller förstoppning);
 • svimningstillstånd.

Med utseendet av dessa symtom kräver Omnik en paus och samråd med en medicinsk specialist.

Överdosering med Omnic

Det är nödvändigt att noggrant undersöka vilka indikationer Omnic har: det är värt att behandlas ansvarigt för användningen av läkemedlet, även om det inte fanns några tecken på överdosering av detta läkemedel. Men baserat på läkemedlets sammansättning kan du teoretiskt förutse vad konsekvenserna kommer att bli om dosen överskrids. Det kan finnas en akut sänkning av blodtrycket, vilket innebär kardioterapi.

Vid överdosering, ta aktivt kol

Illamående, kräkningar som orsakas av absorption av Tamsulosin-komponenten kan uppstå. För att eliminera manifestationerna av en överdosering måste du ta aktivt kol eller ett osmotiskt laxermedel.

Hur läkemedlet fungerar

Åtgärden hos de komponenter som utgör läkemedlet syftar till att eliminera orsakerna till urininkontinens. Om du ignorerar problemet med inflammation i prostatan adenom, kan du få allvarliga komplikationer som leder till förseningar och kritisk ansamling av urin i kroppen. Långt uthärda sådana manifestationer är farligt. Eliminering av problemet är endast möjligt med kateterisering av blåsan eller med kirurgisk ingrepp. Cluster och fördröjd utsöndring av urin från blåsan leder till en minskning av muskeltonus och förtunning av väggarna vitala organ som leder till urininkontinens hos en patient och därmed förvärra hans tillstånd. För detta är det nödvändigt att lägga till en belastning på njurarna och uppkomsten av inflammatoriska processer i blåsområdet.
Du borde veta att Omnik:

 • har en diuretisk effekt;
 • förbättra urinflödet, minskar smärtsam stress i urinvägarna;
 • underlättar patientens tillstånd genom att lindra smärta;
 • blockerar utvecklingen av inflammatoriska processer och förhindrar utveckling av komplikationer;
 • urinrörets inre tryck minskar;
 • irritation av de släta väggarna i urinvägarna avlägsnas;
 • normaliserar detrusorarbetet.

Aktiv aktiv substans Tamsulosin påverkar effektivt mjuk muskler i blåsan, prostata och prostatiska delar. Det aktiva ämnet påverkar specifikt problemområdet, vilket bidrar till normaliseringen av urinvägarna. Om du följer de behandlande läkarnas klara rekommendationer under hela doseringen av Omnik, observeras en positiv terapeutisk effekt efter 14 dagar. Men de flesta patienter hävdar att efter det första pillret tar smärta och lindra tillståndet. Det är dock inte rekommenderat att ta drogen hela tiden.

Funktioner för användning med andra läkemedel

Hur länge det är möjligt att ta detta läkemedel och med vilka läkemedel det är tillåtet att använda, kan en specialist bara svara. För att få ett bra resultat, ordinerar läkaren ofta ett antibiotikum i samband med Omnik. Studier har visat att Omnic-drog med samtidig användning av det med:

 • Cimetidin - en obetydlig koncentration i plasma av Tamsulosin;
 • Furosemid - minskar koncentrationen av Tamsulosin;
 • Simvastatin, warfarin, propranolol, diazepam, klormadinon, glibenklamid, amitriptylin, triklormetiazid, diklofenak - ändrar inte den fria fraktionen i den grundläggande substansen i blodplasman hos en patient;
 • vid samtidig behandling med andra antagonister av alfa 1-adrenerge receptorer observeras en kritisk ökning av hypotension.

Anvisningarna som bifogas Omnic-läkemedlet bör studeras av patienten, och för att undvika att skada sin egen hälsa måste han underrätta den behandlande läkaren om att ta andra läkemedel.
Positiva recensioner av praktiserande läkare och patienter indikerar god tolerans av läkemedlet av äldre människor, dess höga effektivitet, vilket möjliggör för att undvika kirurgisk ingrepp.
Hållbarhet för läkemedlet sedan frisättningen - 4 år.

Omik Root

Patienter som föredrar folkrättsmedel för att eliminera manifestationer av inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln kan använda Omik root som ett värdigt alternativ, som har ett brett utbud av applikationer. Det andra namnet på den medicinska växten är "Adams rot".

Innehållet av eterisk olja med mikro- och makro gynnsam effekt på den manliga kroppen, utövar antitumöreffekt, ta bort spasmer och inflammation effektivt behandla BPH. Omik används också i veterinärmedicinen för att normalisera arbetet i mag-tarmkanalen hos djur. Patienter som lider av lungsjukdomar tar också mediciner, som inkluderar Root Omik. Lider av diabetes är rekommenderade läkemedel som innehåller extrakt från denna växt, eftersom de normaliserar nivån av socker och hemoglobin i blodet, vilket ökar kroppens skyddande egenskaper som helhet. Men växten med helande egenskaper är särskilt populär bland män som lider av impotens. Omik root läggs till med specialrecept på avkodningar.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Omnic

Beskrivningen är aktuell på 2016/02/20

 • Latinska namn: Omnic
 • ATX-kod: G04CA02
 • Aktiv beståndsdel: tamsulosin
 • producent: Astellas Pharma Europe B.V. (Nederländerna)

struktur

1 kapsel Omnic drog innehåller 400 mcg tamsulosin.

Ytterligare mikrokristallin cellulosa, triacetin, metakrylsyrasampolymer (typ C), natriumlaurylsulfat, polysorbat 80, kalciumstearat, talk, indigodin, gelatin, titandioxid, järnoxid gul och röd.

Typ av problem

Läkemedlet Omnic är gjord i form av kapslar med modifierad frisättning №10, №30 eller №100 i förpackningen.

Farmakologisk aktivitet

Alfa adrenoliticheskoe.

Farmakodynamik och farmakokinetik

tamsulosin avser droger från en grupp specifika blockerare postsynaptiska alfa 1-adrenerga receptorer, närvarande i släta muskler prostata (prostata), den prostatiska avdelningen urinröret och hanens hals urinblåsa. När blockeras tamsulosin alfa1-adrenerga receptorer är det en minskning av muskeltonen prostata, prostatisk urinrör och urinblåsa, vilket leder till en förbättring urinering. Parallellt med detta finns en minskning av symtomen tömning och fyllning blåsan med prostata adenom, vilka är förfallna detrusorhyperaktivitet och höga muskeltoner i dessa organ.

effekt tamsulosin på adrenoreceptorer alfa 1A-subtyp 20 gånger dess påverkan på adrenoreceptorer alfa 1B-subtyp, placeras i kärlens glatta muskelvävnad. På grund av denna höga selektivitet, mottagningen tamsulosin leder inte till kliniskt signifikant sänkning av systemiskt blodtryck, För patienter med normalt blodtryck och för patienter som lider av arteriell hypertoni, från vilken läkemedlet Omnik kan ordineras till hypertensiva patienter.

I tarmarna tamsulosin absorberas tillräckligt bra och har nästan 100% biotillgänglighet. Med ett kombinerat intag av mat sänker sugprocessen lite. Ekvivalent absorptionsgrad av läkemedlet kan uppnås med en konstant upptagning av patienten tamsulosin efter en daglig frukost.

Karakteristisk för tamsulosin är dess linjära kinetik. Ett enkelt internt intag av 0,4 mg av läkemedlet resulterar i sin plasma Cmax efter 6 timmar. Med ett konstant dagligt oral intag på 0,4 mg tamsulosin dess jämviktskoncentration observeras redan den 5: e dagen, samtidigt som den är cirka 2/3 högre än det värde som observeras med en enstaka dos av läkemedlet. Bindning till plasmaproteiner sker vid 99%, Vd ungefär 0,2 l / kg.

Metaboliska omvandlingar i vävnad tamsulosin passera ganska långsamt, med utsläpp av mindre aktiva produkter metabolism. Huvuddelen tamsulosin är i blodplasma i naturlig, omodifierad form.

Genomförd forskning tamsulosin visade sin förmåga att obetydligt inducera mikrosomala aktivitet lever enzymer.

vid leversjukdomar, upp till en måttlig grad krävs inte Omnik doseringsschema.

obearbetat tamsulosin, liksom produkterna av dess metabolism, utsöndras huvudsakligen av njurarna. T1 / 2 när en gång har tagit oralt dos (0,4 mg) av läkemedlet efter måltid är lika med 10 timmar. Med flera ingångar är denna indikator 13 timmar.

vid njurpatologier måttlig dosjustering tamsulosin inte nödvändigt. Vid svåra njursvikt (CC mindre än 10 ml / min) är det nödvändigt att försäkra Omnik noga.

Indikationer för användning

Indikationer för användning Omnic drog inkluderar terapi av dysursjukdomar, observerades vid prostata adenom.

Kontra

 • personlig överkänslighet sjuk till tamsulosin eller andra kapselingredienser;
 • svår leverfel;
 • ortostatisk hypotension (inklusive en indikation i historien).

Noggrann användning av Omnik krävs av patienter med svåra njurpatologier (CC mindre än 10 ml / min).

Biverkningar

Vid behandling med kapslar observerade Omnik ibland:

 • retrograd ejakulation;
 • yrsel;
 • bildning ortostatisk hypotension;
 • illamående / kräkningar
 • asteni;
 • förstoppning;
 • takykardi/hjärtslag;
 • huvudvärk;
 • diarré;
 • överkänslighetsfenomen (inklusive kutan ett utslag/klåda, angioödem).

Omnik, instruktioner för användning

Att ta Omnic kapslar föreskriver sitt orala (orala) intag omedelbart efter att ha fullbordat frukost, med 100-200 ml vatten. På en dag indikeras 400 μg preparat (1 kapsel). Instruktioner för användning Omnica tillåter inte tuggapslar, eftersom detta kan leda till en ökning av frisättningsgraden av den aktiva beståndsdelen från dem.

överdos

Bevis på akut överdos vid upptagande tamsulosin existerar inte. Teoretiskt sett, när man tar överdrivna doser av detta läkemedel, är det snabbt BP-reduktion och utveckling kompensatorisk takykardi, kräver symptomatisk behandling. Hjärtfrekvensen och blodtrycket hos patienten kan återgå till normal när man tar ett vågrätt läge. Vid en sådan metods ineffektivitet är det möjligt att använda droger som ökar volymen blod, cirkulerar i kärlbädden. Om det behövs, beteckna vasokonstriktor medicinska preparat. Mot bakgrund av behandlingen bör övervakas njurfunktion. effektivitet hemodialys på grund av den signifikanta bindningen tamsulosin med plasmaproteiner är ifrågasatta. Det kommer också att vara lämpligt att rengöra matsmältningsorganet (laxativ, tvättning) och mottagning av sorbenter.

interaktion

Kombinationen av tamsulosin med atenolol, nifedipin eller enalapril ledde inte till någon interaktion av dessa läkemedel.

Med parallell applikation cimetidin En liten ökning av plasmakoncentrationen observerades tamsulosin, men när den appliceras furosemid - En minskning av denna indikator. Denna kombination av droger kräver ingen förändring av doseringsschemat Omnica, eftersom innehållet av dess aktiva beståndsdel i plasma förblir inom den terapeutiska normen.

warfarin, propranolol, diazepam, triklormetiazid, amitriptylin, klormadinon, diklofenak, simvastatin och glibenklamid in vitro påverkar inte den fria fraktionen i plasman tamsulosin, som i sin tur inte bryter mot fria fraktioner klormadinon, propranolol, diazepam och triklormetiazid.

Också in vitro vid nivån av metabolism i levern, ingen interaktion av den aktiva ingrediensen Omnik med amitriptylin, glibenklamid, salbutamol och finasterid.

Samtidig mottagning warfarin och diklofenak kan öka utsöndringshastigheten tamsulosin.

När det kombineras med andra antagonister av alfa 1-adrenerga receptorer är en minskning av blodtrycket möjligt.

Försäljningsvillkor

Förvärvet av Omnik kräver ett recept.

Förvaringsförhållanden

Kapslarnas temperatur bör ligga mellan 15-25 ° C.

Utgångsdatum

Sedan produktionen av kapslar - 4 år.

Särskilda instruktioner

När du utför behandling med Omnic drog, ibland sänkning av blodtrycket tar emot sin patient, vilket kan orsaka svimning. I händelse av att de första tecknen på bildning ortostatisk hypotension (känsla svaghet, yrsel) rekommenderas patienten att ta stillesittande eller vågrätt läge, helt och hållet försvinnande av negativa symptom.

Genomföra kirurgiska ingrepp på katarakt vid inträde tamsulosin kan leda till uppkomsten av ett syndrom intraoperativ instabilitet av okulär iris, att det är nödvändigt att komma ihåg den kirurgiska personalen för den korrekta preoperativa beredningen av patienten.

Innan behandlingen med Omnik pågår, måste patienten genomgå en screening för att utesluta patologier med symtom på identiska manifestationer prostata adenom.

Före utnämningen av terapi, och regelbundet under hela sin tid, ska patienten vara rektal finger undersökning och, om nödvändigt, bestämma närvaron av ett specifikt av det prostatiska antigenet.

Omnik-analoger

 • Dalfaz;
 • alfuzosin;
 • Dalfuzin;
 • Alfirum;
 • rötterna;
 • Alfater;
 • Setegis;
 • Avodart;
 • Urorek;
 • Vezomni.

Pris analoger Omnic variera inom vida gränser och beror på många faktorer (halt av aktiv ingrediens, och dess massa, antalet tabletter / kapslar, tillverkare och så vidare.). Till exempel 30 tabletter Uroreka du kan köpa i genomsnitt 750 rubel, medan du köper 30 tabletter Dalfaza kommer att kosta redan 2200 rubel.

Avodart och Omnik

Även om dessa två läkemedel är analoga i deras farmakologiska anslutning, innehåller de olika aktiva beståndsdelar som påverkar olika patologiska processer som är inneboende adenom. Omnik är mer av ett symptomatiskt medel för att bli av med dysursjukdomar (normaliserar urinering) genom att slappna av muskulaturen i prostata. Läkemedel Avodart, Tvärtom, utformad för att minska storleken på tumör, genom att minska koncentrationen dihydrotestosteron, bidrar till dess spridning. Båda dessa läkemedel används ofta i kombinationsbehandling, där de kompletterar varandras effekter.

synonymer

 • Adenorm;
 • Omnik Okas;
 • Proflosin;
 • Omsulozin;
 • Alfat;
 • Revokarin;
 • tamsulosin;
 • Omniprost;
 • Sonizin;
 • Tamsulon-FS;
 • Bazetu;
 • Fokusin;
 • Taniz-K;
 • Urofrin;
 • Tamzelin och så vidare.

Omnik och Omnik Okas

Dessa läkemedel är 100% synonyma, det vill säga de innehåller samma aktiva beståndsdel (tamsulosin) i samma massfraktion (400 μg). Naturligtvis patienter med adenom i prostata undrar ofta vad som gör Omnik annorlunda Omnik Okas. Skillnaden i dessa läkemedel ligger i sin dosform, kapslar för den första och tabletter för den andra Omnic Okas tabletterna kännetecknas av kontrollerad frisättning, med andra ord, ha en mer konstant koncentration av deras aktiva ingrediens, observerad i kroppen hela dagen. Denna kvalitet på tabletter tillåter tamsulosin med lika kraft att påverka prostata muskulatur under 24 h, och, på grund av brist på skillnader i koncentration av den aktiva beståndsdelen, leder sällan till utveckling av negativa sidoeffekter, från vilka tabletter Omnic Okas anses vara mer effektivt och säkert.

Vad är bättre - Omnik eller Fokusin?

Fokusin liksom den tidigare beredningen är en 100% synonym för Omnica för den aktiva ingrediensen, dess massinnehåll och frisättningsform (kapsel). Företagstillverkare av båda drogerna har ungefär lika stor kredit till läkare och patienters förtroende, vilket indikerar en fullständig utbytbarhet av dessa läkemedel. När du väljer mellan dessa läkemedel bör baseras på deras tillgänglighet i apoteket i din stad och kostnaden (pris Fokusina i Ryssland, ungefär en tredjedel lägre).

barn

På grund av bildandet av adenom i prostata, främst i vuxen ålder, är Omnics utnämning till barn inte praktiserad.

Under graviditeten (och amning)

Läkemedlet är avsett uteslutande för behandling av manliga patienter.

Recensioner om Omnike

I 70% av fallen är bedömningar av läkare samt patientrecensioner om Omniks effektivitet, när de tillämpas strikt enligt indikationer, positiva. många urologer ordinera detta läkemedel från prostatit, prostata adenom och med andra smärtsamma tillstånd som uppstår med problem miktion, där den avslappnande effekten av tamsulosin på muskulaturen prostata hjälper verkligen att bli av med negativa symtom på sjukdomen.

För rättvisa skull är det värt att notera och en del negativ feedback om Omnik på forumet som diskuterar dess biverkningar, vars viktigaste är utvecklingen hypotoni och retrograd ejakulation. Det bör också komma ihåg det med terapi prostata adenom Omnics utnämning har en symptomatisk belastning som syftar till att bli av med dysursjukdomar, och en fullständig behandling av denna sjukdom kräver en helhetssyn med användningen av droger av olika grupper som visas i sådana patologier.

Pris Omnik, var att köpa

Medelpriset på Omnik nr 10 är 350 rubel; №30 - 750 rubel. Köp 100 kapslar av detta läkemedel kan vara för 2200-2500 rubel.

Omnik: bruksanvisningar

Omnik - hårda gelatinkapslar, apelsinfall, olivgrönt lock, en inskription på kroppen "701" och ett grafiskt varumärke av företaget. Innehållet i kapslar är granuler med vit eller krämfärg. Kontur-cellförpackning, kartong

struktur

Aktiv beståndsdel:

Tamsulosinhydroklorid. 0,4 mg

Hjälpämnen:

Mikrokristallin cellulosa, polysorbat 80, triacetin, titan diokisd, metakrylsyrasampolymer, indigodin, gul järnoxid, röd järnoxid, medicinsk gelatin, talk, kalciumstearat, natriumlaurylsulfat

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamik

Aktiv princip formulering av tamsulosinväteklorid, är en selektiv konkurrens blockerare av postsynaptiska alfa-1-A-adrenoceptorer i de glatta muskelfibrerna i halsen av urinblåsan, prostatiska uretra och själva prostatakörteln. Emellertid är den substans som kan blockera alfa-D-1-adrenerga receptorer lokaliserade inuti kroppen av blåsan. Detta minskar tonen i glatta muskelceller och normalisering av detrusor. tecken på obstruktion orsakad av benign prostatahyperplasi reduceras under inverkan av tamsulosin.

Läkemedlet har ingen signifikant effekt på blodtrycket hos patienter med normalt blodtryck eller hos patienter som lider av högt blodtryck.

farmakokinetik

Omnic absorberas väl i tarmarna. Dess biotillgänglighet är nästan 100%. Efter att ha ätit absorberas absorptionen av tamsulosin. Preparatet kännetecknas av linjär farmakokinetik. Efter en enda applikation av 0,4 mg når den sin maximala koncentration i blodplasman efter 6 timmar. Vid den femte dagen av narkotikamissbruk uppnås en jämviktskoncentration, 2/3 högre än det ursprungliga värdet.

Drogen är 99% bunden till plasmaproteiner, volymen av dess fördelning är 0,2 l / kg. Det metaboliseras i levern och bildar aktiva metaboliter. Det kan öka aktiviteten hos mikrosomala leverenzymer något.

Den aktiva ingrediensen och dess metaboliter utsöndras huvudsakligen av njurarna, cirka 9% av läkemedlet går tillsammans med urinen i oförändrad form. Halveringstiden vid en enda inträde är 10 timmar, med en multipel mottagning på 13 timmar.

Indikationer för användning

Urineringstest som uppstår på grund av godartad prostatahyperplasi.

Kontra

 • Individuell intolerans mot komponenterna i läkemedlet;
 • Allvarlig form av leverinsufficiens
 • Ortostatisk hypotension (inklusive i livets historia).

Läkemedlet rekommenderas för användning med extrem försiktighet vid allvarlig njursvikt.

Dosering och administrering

Den rekommenderade dosen är 1 kapsel (400 μg) 1 gång per dag. Drogerna tas efter frukost, utan att tugga, pressas med tillräckligt med vätska.

Med små och måttliga kränkningar av njure och lever är dosjustering inte nödvändig.

Droginteraktioner

Vid samtidig användning med cimetidin är en ökning av koncentrationen av tamsolusin i blodplasmen möjlig.

När det kombineras med furosemid minskar koncentrationen av den aktiva Omnic-komponenten (detta kräver ingen högre dosering).

Samtidig användning med andra alfa-blockerare är en markant minskning av blodtrycket möjligt.

Läkemedlet interagerar inte med enalapril, atenolol och nifedipin.

Vid användning i kombination med hlormatinonom, propranol, simvastatin, diklofenak, triklormetiazid, diazepam, amitriptylin och warfarin glibenklamid ändras inte tamsulosin fri fraktion av blodplasma.

Biverkningar

Från huden: nässelfeber, klåda, angioödem.

Från sidan av centrala nervsystemet: yrsel, huvudvärk, generell svaghet (mycket sällsynt).

Från sidan av matsmältningssystemet: illamående, kräkningar, avföring

Från sidan av reproduktionsorganen: retrograd ejakulation.

Från sidan av kardiovaskulärsystemet: takykardi, ortostatisk hypotension.

överdos

Fall av överdos av läkemedel är inte kända. Teoretiskt är det möjligt att utveckla kompensatorisk takykardi och akut arteriell hypotension. I denna situation krävs symptomatisk terapi, inklusive gastric lavage, användningen av enterosorbenter och, om så är nödvändigt, administrering av vasokonstrictorläkemedel.

Särskilda instruktioner

Innan du fortsätter med användning av droger är det absolut nödvändigt att verifiera diagnosen och utesluta förekomst av andra patologier med liknande symtom. Diagnos bör innefatta en rektal fingerundersökning och bestämning av ett specifikt antigen i prostata.

Omnik används med stor försiktighet i närvaro av en ortostatisk hypotension i en anamnese.

Alpha-adrenoblocker påverkar inte förmågan att köra fordon eller utföra arbete som kräver en hög koncentration av uppmärksamhet och hastighet hos de psykomotoriska reaktionerna.

Lämna villkor

Drogen hänvisar till receptbelagda läkemedel.

Förvaringsförhållanden

Förvara i en torr, skyddad mot ljus, utom räckhåll för barn, vid en temperatur av 15-25 C. Hållbarheten för läkemedlet är 4 år. Vid slutet av denna period är användningen av läkemedlet förbjuden.

Omnik pris

Den genomsnittliga kostnaden för Omnic drog i apotek i Moskva är 700-800 rubel. (30 kapslar)

Omnik: bruksanvisningar

struktur

Tamsulosinväteklorid 0,4 mg, mikrokristallin cellulosa, metyl akrylsyrasampolymer (typ C), polysorbat 80, natriumlaurylsulfat, triacetin, kalciumstearat, talk, gelatin, indigotin, titandioxid, gul järnoxid, röd järnoxid.

beskrivning

hårda gelatinkapslar av storlek nr 2 med en orangefärgad kropp märkt 701 och en grafisk representation av varumärket och en olivgrön färg med en märkning på 0,4. Kapslar innehåller granuler från vit till vitt med en ljusgul färgfärg.

Farmakologisk aktivitet

Tamsulosin är en specifik blockerare av postsi- napticheskih ai-adrenerga receptorer i den glatta muskulaturen i prostata, blåshalsen och prostatiska uretra. Adrenoceptor blockad STS tamsulosin minskar tonen i glatta muskulaturen i prostata, blåshalsen och prostatiska uretra och förbättra urinflödet. Samtidigt reduceras både tömningssymtom och fyllningssymtom på grund av den ökade tonen av släta muskler och detrusorhyperaktivitet vid godartad prostatahyperplasi.

Tamsulosins förmåga att påverka ajEN subtyp av adrenerge receptorer är 20 gånger större än dess förmåga att interagera med en subtyp av adrenoreceptorer, som är belägna i blodkärlens glatta muskler. På grund av deras höga selektivitet, inte tamsulosin inte orsaka en kliniskt signifikant minskning av systemiska blodtrycket (BP) både i hypertonipatienter och patienter med normalt blodtryck källa.

farmakokinetik

Absorption: Tamsulosin absorberas väl i tarmen och har nästan? 100% biotillgänglighet. Absorptionen av tamsulosin saktar något efter att ha tagit * mat. Samma absorptionsnivå kan uppnås om patienten tar drogen varje gång efter en normal frukost. Tamsulosin kännetecknas av linjär kinetik. Efter ett enda oral intag av 0,4 mg av läkemedlet uppnås maximal plasmakoncentration efter 6 timmar. Efter upprepad oral administrering av 0,4 mg per dag jämviktskoncentrationen uppnås av 5: e dagen, och dess värde är ungefär 2/3 över detta värde, efter en enda dos.

Distribution: Förbindelsen med plasmaproteiner är 99%, fördelningsvolymen är liten (cirka 0,2 l / kg).

Metabolism: Tamsulosin metaboliseras långsamt i levern med bildandet av mindre aktiva metaboliter. Det mesta av tamsulosinet förekommer i plasma i oförändrad form.

I försöket visade förmågan hos tamsulosin att inducera aktiviteten hos mikrosomala leverenzymer.

Med en liten och måttlig grad av leverinsufficiens är det inte nödvändigt att korrigera doseringsregimen.

Utsöndring: Tamsulosin och dess metaboliter utsöndras huvudsakligen i urinen, varvid cirka 9% av läkemedlet utsöndras oförändrat.

Halveringstiden för läkemedlet med ett enda intag på 0,4 mg efter en måltid är 10 timmar, med en multipel av 13 timmar.

Om njurinsufficiens inte krävs för att minska dosen, om patienten har svår njurinsufficiens (kreatininclearance mindre än 10 ml / min) ska tamsulosin administreras med försiktighet.

Indikationer för användning

Godartad prostatahyperplasi (behandling av urineringstörningar).

Kontra

Överkänslighet mot tamsulosin eller någon annan del av läkemedlet.

Ortostatisk hypotension (inklusive i anamnesen).

Svår leverinsufficiens.

Med försiktighet - svårt njursvikt (kreatininclearance mindre än 10 ml / min)

Graviditet och amning

Omnic drog 0,4 mg i kapslar är endast avsedd för män.

Dosering och administrering

Vuxna över 18 år, liksom äldre patienter till

Inuti, efter frukost, tvättning med vatten tar jag 1 kapsel (0,4 mg) 1 gång per dag. Kapsel rekommenderas inte att tugga, eftersom detta kan påverka frisättningsgraden av drogen.

Hos patienter med nedsatt lever- och njurefunktion

Med njurinsufficiens, såväl som med mild och måttlig leverinsufficiens, krävs inte korrigering av doseringsregimen.

Bieffekt

Fallet med intraoperativ instabilitet av ögonens iris (smal pupilsyndrom) vid kataraktoperation hos patienter som tar tamsulosin beskrivs.

Efter godkännandet preparatet: förutom de biverkningar som beskrivs ovan, genom användning av observerade tamsulosin förmaksflimmer, arytmi, takykardi och andnöd. Grund av det faktum att de data erhölls genom spontan rapporteringsperioden efter registrering, är svårt frekvensbestämn och orsakssamband dessa fenomen med tamsulosin.

Omnic

Blanketter för frisläppande

Innehållet i omnichnik

Omnic (INN tamsulosin) - alfa-1-blockerare som används för korrigering av oregelbundenheter i dizuricheskih prostata adenom från holländska läkemedelsbolaget Astellas Pharma Europa. Finns i kapslar. Selektivt inaktiverar alfa 1-receptorer är belägna i den glatta muskelvävnaden i bäckenorganen - prostata, cervikal avsnitt av blåsan, prostata regionen av urinröret. Genom att minska överdriven glatt muskeltonus "slaktkropp" av nämnda vävnadsstrukturer blir möjlig normala evakuering av urin utsöndras av urinvägarna. Samtidigt jämnas obstruktiva manifestationer och symptom på irritation som är karakteristiska för prostatacenomen. Den terapeutiska effekten av läkemedlet utvecklas som regel vid slutet av den andra veckan från början av farmakoterapeutisk kurs. Omnic - läkemedel selektivt verkande endast något interagerar med B-subtypen av alfa-1-adrenerga receptorer, så att det inte påverkar nivån av systemiskt blodtryck, såväl hypertensiva patienter och hos patienter med normal initiala blodtrycknivå. Efter oral administrering absorberas Omnik snabbt och fullständigt i matsmältningssystemet. Toppkoncentrationen i plasma efter att ha tagit den rekommenderade enkeldosen uppnås med 7 timmar tamsulosin i kroppen. Metabolismen av den aktiva substansen fortskrider långsamt. Halveringstiden för läkemedlet är 10 timmar och med regelbunden kursmottagning - 13 timmar.

Det utsöndras tillsammans med urin. Det tas en gång om dagen efter en morgonmåltid. Biverkningar är relativt sällsynta. Bland dem - svimmelhet, subjektiv takykardi, huvudvärk, nedsatt aptit, retrograd ejakulation. Kontraindikation för upptagande - Individuell intolerans av tamsulosin. Använd läkemedlet för patienter med leversjukdom och högt blodtryck med försiktighet. Användningen av Omnik innebär preliminär diagnos för uteslutning av sjukdomar som har symptom som liknar prostata adenom. En diagnostisk studie innefattar rektal palpation och ett blodprov för prostata-specifikt antigen. Patienter med njursjukdomar behöver inte korrigera Omniks dos. Under behandlingen är det nödvändigt att minimera aktiviteter som kräver uppmärksamhet och koncentration. Furosemid, när det kombineras, undertrycker något Omnics aktivitet, medan cimetidin tvärtom ökar. Diklofenak accelererar Omnik ur kroppen. När läkemedlet används tillsammans med andra läkemedel i alfa-1-adrenoblockergruppen kan en antihypertensiv effekt ökas upp till svimningsförhållandet. Vid de första liknande tecknen ska patienten ta stillasittande eller lutande läge och vänta på de utvecklade prekollaptiska symptomen. Data om Omnik-överdosering i medicinsk litteratur har inte rapporterats hittills.

Behandling av prostata adenom med Omnic drog - hur man tar piller korrekt?

Trots det välkända uttrycket att "det viktigaste är att inte bli gammal i hjärtat" är hälsan efter 50 år inte lika stark som den var i 20 år.

Och frågan här är främst inte i vägen för livet, utan i de naturliga processerna som hör samman med hormonella förändringar i kroppen.

En av de vanligaste obehagliga sjukdomarna som uppträder hos män i vuxenlivet på grund av förändringar i processerna för utsöndring av "manliga" hormoner är prostata adenom. Men lyckligtvis med denna sjukdom kan du framgångsrikt slåss med hjälp av moderna läkemedel - blockerare av a1D-adrenoreceptorer av prostata.

Och en av de mest kända och effektiva drogerna i denna grupp är Omnik (den aktiva substansen är tamsulosin). Men för att detta verktyg ska kunna ge den bästa effekten, bör man följa läkarens rekommendationer om hur man tar Omnik och inte avbryta behandlingen före läkarens angivna tid.

vittnesbörd

I instruktionerna från tillverkaren till läkemedlet Omnik i kolumnen "indikationer" skrivs en term obegriplig för människor långt ifrån medicin - "godartad prostatahyperplasi".

Normal prostata och godartad prostatahyperplasi

Enligt denna komplexa medicinska definition finns det en allmänt känd och obehaglig men inte dödlig åldersrelaterad manlig sjukdom - prostata adenom. Det är en godartad bildning som härrör från spridningen av vävnader runt urinröret.

De mest uppenbara och typiska tecknen på prostata adenom är:

 • frekvent urinering
 • komplexitet och / eller oförmåga att helt tömma urinblåsan;
 • svårighet och smärtsam urinering
 • ibland - närvaron av blod i urinen.

Tamsulosin, den aktiva substansen i läkemedlet, verkar på receptorerna i muskulaturen i prostata och urinblåsan, vilket minskar musklerna i prostata och blåsans hals. Som ett resultat förbättras urinflödet och obehagliga känslor under urinering elimineras.

Dosering och överdosering

Omnic finns i kapslar. En kapsel innehåller 400 mg aktiv ingrediens, samt hjälpkomponenter.

Kapselskalar är gjorda av hård gelatin och upplöses i matsmältningsorganet under inverkan av magsaft. Därför måste du ta detta läkemedel muntligt (svälja), utan att tugga och lösa upp i kapselns mun.

I regel utser läkaren 1 Omnik-kapsel per dag, oberoende av patientens vikt och ålder. Denna dos bör inte överskridas, eftersom det är möjligt att negativt påverka stora doser av läkemedlet på hjärt-kärlsystemet.

Enligt resultaten av ett flertal studier fanns inga tecken på akut överdosering. Men när det tas in mängder tamsulosin, många gånger större än den dagliga dosen på 0,4 gram, orsakar det arteriell hypotension (en kraftig minskning av blodtrycket).

De uppenbara symtomen på Omnik-överdos är:

 • sänker blodtrycket med 20% under normala
 • yrsel;
 • asteni (generell svaghet);
 • mörkare i ögonen;
 • takykardi.

När symptomen Omnicom överdos måste sköljas magen ta laxerande och enterosorbent (aktivt kol / Atoxil / enterosorbent / Smekta et al.).

Om trycket faller under märket 90/60 bör det ökas med vasokonstrictor och ersättande preparat.

Mottagningsregler: morgon eller kväll?

Tamsulosin absorberas i tunntarmen, och om läkemedlet passerades på fastande mage, det absorberas av kroppen efter 4-5 timmar, och om en full mage - efter 6-7 timmar.

Biotillgänglighet Omnica är över 90%, och för att uppnå en jämviktskoncentration av läkemedlet i kroppen måste det ta det utan avbrott i 5 dagar.

Och först efter det kommer läkemedlets uttalade terapeutiska effekt. Dock kan inte bara inträde vara ett hinder för att upprätta en jämviktskoncentration, utan också olika tidpunkter för assimilering av medicinen på olika dagar.

Därför rekommenderar tillverkaren att ta kapslarna dagligen samtidigt på morgonen efter en vanlig frukost. Kapslarna ska tvättas med mycket vatten.

Behandlingstid

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Omniks uppenbara uppenbara effekt är att de flesta patienter börjar känna 12-15 dagar efter behandlingens början. Men detta betyder inte att innan handling av drogen inte känns.

Många män tar detta läkemedel, hävdar att tömningsstörningar orsakade av BPH, för det mesta elimineras efter 5-7 dagar av daglig administration av medel, och några kände lättnad efter bara några timmar efter den första kapseln var berusad.

Omnik-behandlingen är individuell i varje enskilt fall och upprättas av en läkare. Det här läkemedlet tas under lång tid, och administrationsperioden kan vara från flera månader till flera år. Äldre patienter med diagnos av prostata adenom kan ta det för livet för att eliminera symtom.

Biverkningar

Enligt resultaten från Omniks studier på försöksdjur, liksom på resultaten av intervjuer av patienter som tagit detta läkemedel länge, konstaterades det att läkemedlet har vissa biverkningar.

Omnic kan orsaka följande biverkningar:

 • cirkulationssystema: oregelbunden hjärtslag, takykardi, hypotension (sänkt blodtryck), smärta i hjärtat;
 • nervsystemet: allmän svaghet, sömnstörningar, yrsel och migrän, svimning
 • matsmältningssystemeta: illamående och ibland kräkningar, tarmsjukdomar;
 • andningsorganen: rinit
 • läder: klåda, nässelfeber, svullnad av Quincke;
 • reproduktionssystem: Övergrepp mot utlösning.

Oftast (mer än en av 100) uppträder Omniks biverkningar, som lätta yrsel och ejaculationssjukdomar. De återstående oönskade effekterna av läkemedlet registrerades hos mindre än 1% av patienterna som tog drogen.

När det gäller Omniks inflytande på förmågan att köra fordon, utfördes sådana studier inte. Men med utgångspunkt från det faktum att en av de vanligaste biverkningarna av detta medel är yrsel, under behandlingen önskvärt att använda försiktighet vid bilkörning och tar något potentiellt farliga företag, vilket kräver en hög koncentration.

Kontra

Absoluta kontraindikationer till Omnik är:

 • svårt nedsatt leverfunktion
 • Ortostatisk hypotension (en kraftig och signifikant minskning av blodtrycket omedelbart efter en förändring i kroppens position);
 • svår njurinsufficiens
 • glukos-galaktosmalabsorption (misslyckande vid förtunning av sockerarter i tarmen);
 • allergi mot någon av komponenterna i läkemedlet;
 • ålder är mindre än 18 år.

Patienter som planerar eller nyligen genomgått kataraktoperation bör rådgöra med en läkare om lämpligheten att ta Omnik under behandling med en ögonläkare. Faktum är att tamsulosin kan framkalla utvecklingen av syndromet av instabilitet i ögonen på ögonen efter operationen.

Relaterade videoklipp

Topp 7 läkemedel för prostatit och prostata adenom:

Trots förekomsten av ett antal biverkningar och kontraindikationer är Omnik för idag en av de mest effektiva och säkra drogerna för att eliminera urineringstörningar med prostata adenom. Dess låga toxicitet och hög biotillgänglighet möjliggör lång och jämn livslång mottagning utan att kroppen skadas.

Men det är inte nödvändigt att ordinera medicin för dig själv. Om det finns symptom som liknar prostataadenom, måste män se en läkare för att fastställa en noggrann diagnos och rådfråga Omnik-behandlingen.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits