Huvud
Förebyggande

Erection salva: det bästa sättet för extern användning vid problem med prostata

Nyligen mer och mer populära droger är lokala effekter för att förbättra styrkan.

Frånvaron av biverkningar, snabb effekt och användarvänlighet gör dessa produkter mycket populära bland männen.

Hittills finns det många sorter av sådana droger.

Varietyper av droger

Idag erbjuder bland de aktuella läkemedlen för restaurering av erektionsapotek en salva för erektion, olika geler och krämer. Du kan använda läkemedlet omedelbart före sexuell kontakt eller kursen, i enlighet med bruksanvisningen.

Ett stort antal olika produkter är tillgängliga på alla apotek. Dessutom kan de köpas i sexbutiker.

De mest populära bland läkemedel är:

Maksoderm består helt av komponenter av vegetabiliskt ursprung. Innehåller ett vitaminkomplex som har en positiv effekt på kroppen. Effektivitet har bevisats av många studier. Effekten av läkemedlet börjar under de första få minuterna efter appliceringen. Användningen av grädden gör det möjligt för en man att uppnå mer livliga känslor i kön och förbättra erektionen.

Erecta Prompt - En syntetisk substans, applicerad före samverkan. En utmärkt produkt för användning av patienter med känslig hud.

Mjukgörande och fuktgivande ytan av penis, Eromaks stimulerar och ökar sexuell lust. Kan ersätta det naturliga smörjmedlet. Används före samlag i en halvtimme.

Växtekomponenter i formuleringen Himcolin försiktigt agera, stimulerar blodcirkulationen i inguinalområdet. Verktyget bidrar till att öka samlagets varaktighet.

Vem ska ta

Oavsett ta medicin, även om de bara handlar lokalt, kategoriskt inte. Innan du tar drogen eller använder en salva är gel, grädde, specialistkonsultation nödvändigt.

Läkemedel ordineras med följande sjukdomar:

 • i den komplexa behandlingen av sjukdomar i kroppens reproduktionssystem;
 • om du inte kan nå orgasm
 • med minskad styrka;
 • om längden av koitionen minskar
 • om det finns problem med för tidig utlösning av utlösningen.

Urologen måste genomföra de nödvändiga studierna och jämföra lämpligheten att använda läkemedlet med patientens hälsotillstånd. Om det finns behov av att applicera en salva för erektion, ordineras den till patienten.

Handlingssätt

Krämer för att förbättra erektionen påverkar kroppen lokalt, på grund av uppvärmningseffekten. Ofta känns en man efter att ha applicerat krämmen varm, vilket gör att kroppen leder blodflöden till inguinalområdet och stimulerar erektion.

De flesta av de aktuella läkemedlen för att öka erektilfunktionen bör användas under lång tid, så att huden på penisen är van vid och matas med läkemedlets komponenter.

Den huvudsakliga aktiva substansen i salvor och krämer är testosteron. Resten av ingredienserna i krämer är i de flesta fall av vegetabiliskt ursprung. Det är därför användningen av krämer är att föredra för tabletter. De är säkra, orsakar inte biverkningar och allergiska reaktioner och har en positiv effekt redan vid den första applikationen.

Fördelar med extern applikation

Den främsta fördelen med krämer är deras lokala effekt. Produkten appliceras på penisens hud. Ofta verkar läkemedlet omedelbart efter appliceringen, men det finns medel som behöver gnidas dagligen.

Användningen av salvor bidrar till bevarande av de inre organens hälsa. Till exempel, när du tar piller och antibiotika lider levern, njurarna och magen. När det gäller krämer, kommer de inre organens arbete inte att störas, behandlingen kommer inte att påverka dem. Allergiska reaktioner på kräman förekommer också i extremt sällsynta fall.

Grönsakskomponenter, som ingår i preparaten, tränger lätt in i huden, har en terapeutisk effekt på de organ som producerar hanhormonet. Detta hjälper till att upprätthålla normal spänning.

Många män har inte förmågan att ta piller på grund av kontraindikationer, som är många. Krämer kommer att vara ett utmärkt alternativ och en effektiv behandling för dessa patienter.

Salva för styrka och sätt att använda den

Krämen för styrka används för att öka erektionen och som en extra spänningskälla.

Nästan alla krämer och geler har en mycket trevlig lukt, vilket gör det möjligt att använda dem som ett extra smörjmedel, vilket är mycket bekvämt.

Vissa krämer är avsedda för långvarig användning och kräver full absorption i huden. Och några av dem kan användas som smörjmedel.

Patienten ska applicera salvan för massmassagerande rörelser på hela ytan av penis. I enlighet med bruksanvisningen väntar vi på fullständig absorption eller användning som smörjmedel.

Innan du använder läkemedlet är det nödvändigt att studera bruksanvisningen och läkemedelsämnets sammansättning. Om du tenderar för allergiska reaktioner på en eller flera komponenter i läkemedlet, bör du avstå från att använda grädden, eftersom detta kan orsaka klåda och obehag.

Översikt över krämer och salvor

Hittills erbjuder apotek män ett stort urval av krämer och salvor för att öka styrkan. Priserna på läkemedel varierar beroende på tillverkare, typ av förpackning, volym och andra faktorer. På apotekens hyllor kan du hitta droger som används direkt före coitus, eller de som behöver användas under en lång tid.

Salva av nitroglycerin

Billig och ger en bra effekt när det gäller att återställa styrmedel. Du kan hitta varje apotek till ett mycket demokratiskt pris. Läkemedlet stabiliserar sexuell behandling. Läkemedlet appliceras direkt på penisens hud, men mycket noga, utan att röra slemhinnorna. Kontakt med salva på slemhinnan kan leda till en allvarlig brännskada.

Salva för styrka ökar erektionen, bidrar till starkare upplevelser vid orgasmen, ökar blodcirkulationen i det lilla bäckens organ, återställer styrka, främjar förbättring av sexuellt liv.

Persiska Shah

Utvecklat i Ryssland, tillgängligt på alla apotek på ett demokratiskt prisläkemedel. Ger dig möjlighet att öka penisens storlek, hjälper till att återställa erektionen och öka styrkan.

Läkemedlet är säkert och orsakar som regel inte negativa reaktioner i kroppen. Den terapeutiska effekten kommer inom 10 minuter efter appliceringen av läkemedlet. Läkemedlet appliceras omedelbart före samlag. Huvudkomponenterna i läkemedlet är växtavgifter, vilket har en positiv effekt på en mans styrka.

Maxoderm

Läkemedlet, som helt består av komponenter av vegetabiliskt ursprung, verkar positivt nästan omedelbart efter appliceringen. Medicinen hjälper kärlen att expandera och hjälper till att påskynda blodflödet i bäckenorganen. Applicera grädden omedelbart före kontakt med partnern genom att försiktigt gnugga in i penis.

På grund av sammansättningen av läkemedlet från naturliga komponenter sker åtgärden på kort tid, vilket ökar blodflödet i det lilla bäckens organ.

Problem med att uppnå spänning och styrka kommer att lösas.

Kontraindikationer för användning

En förutsättning före applicering av grädden är samråd med en urolog, samt genomgång av nödvändiga tester och överföring av andra studier av kroppen. Med en tendens till allergiska reaktioner ska läkemedlet tas med stor försiktighet. Om allergi inträffar, ta medicinen omedelbart och kontakta läkare.

Krämen för potentiaförbättring är kontraindicerad hos följande patienter:

 • om det finns skador på penis slemhinnor
 • när det finns maskar i tjocktarmen
 • under sexuella förhållanden med en gravid tjej eller en ammande mamma
 • med hypertoni
 • om det finns möjlighet till befruktning under samlag
 • med inflammation i urinblåsan;
 • om penis är överkänslig
 • när man dricker alkohol
 • med hypotension
 • i närvaro av infektionssjukdomar i människors reproduktionssystem.

Hembehandling

I folkmedicin finns också recept för olika salvor och kompresser som har en lokal effekt. De mest populära av dessa är propolis salva och honung komprimerar.

Honungspaket

Sedan antikens tid har biodlingsprodukter använts för att behandla olika sjukdomar. Erektil dysfunktion hos män är inget undantag. Många positiva recensioner tyder på att honung verkligen gynnar och förbättrar människans välbefinnande.

För kompressor använd färsk, flytande honung, helst lätta sorter. Pennens huvud är rikligt belagd med honung och insvept över natten med en bomullstyg. Det är viktigt att inte squash bandaget.

Gör det gratis, eftersom honung hjälper till att öka sexuellt organ.

Honung stimulerar blodflödet, förbättrar vaskulär permeabilitet, vilket stimulerar en erektion hos en man. Denna behandlingsmetod bör användas med försiktighet för personer som är benägen för allergiska reaktioner, särskilt biodlingsprodukter.

Propolis salva

En annan produkt av biodling, som används allmänt vid behandling av olika sjukdomar, inklusive erektil dysfunktion. Det tar lite tid att förbereda salvan, men resultatet kommer att vara värt det.

Först gör en propolis alkoholisk tinktur. Jordprodukten hälls med samma mängd alkohol och lämnas i en mörk infusionsplats. Regelvis bör behållaren med tinktur skakas. Då måste du separera kakan från vätskan och koka den i ett vattenbad och avdunka en tjock massa som liknar honung. Låt svalna och blanda sedan med djurfett i andelen 9 delar fett och 1 del extrakt.

Blandningen måste appliceras på skrotum varje kväll efter en dusch. Salvan smutsas väl, och fettresterna tvättas av med varmt vatten. Salva är strängt förbjudet för användning av män som är benägna att allergier mot biodlingsprodukter.

Salvor, geler och krämer är utmärkta verktyg för att lösa maskulin problem som inte ger några biverkningar. Man måste emellertid förstå att ett sådant recept endast kan övervinnas i början.

Vasodilatorkrämer och salvor för att öka styrkan

Vid det första tecknet på utrotning av en stark och långvarig erektion måste åtgärder vidtas för att återställa mäns styrka. Med tanke på det stora antalet kontraindikationer som finns för stimulantpiller, rekommenderar läkare att använda en kräm för styrka för män som först upplevde en minskad libido.

Varianter av medel för att förbättra erektion av extern användning

Eventuellt spännande läkemedel i flytande form syftar till att förbättra mikrocirkulationen av blodet i penis. Olika tillverkare producerar stimulanser i vissa former.

 1. Cream. En tjock massa återfuktar huden och kroppen i penis och mättar den med de nödvändiga elementen.
 2. Salva. Konsistens, skapad på basis av en mycket fet substans (lazolin, vaselin), har en högre viskositet än kräm.
 3. Gel. Genomskinlig konsistens (ofta på vattenbasis) lämnar inga streck och torkar snabbt.

Tillverkaren väljer ett val för denna eller denna konsistens beroende på ämnena i beredningen: vissa element överförs aktivt till huden genom gelén, andra - kräm eller salva. Utgifterna för geler är högre, men de är enklare att applicera och absorberas snabbare.

Rådet. Salva och kräm för erektion rekommenderas att användas för sexuell kontakt i kondom, gel - utan barriärskydd.

Hur fungerar krämer och salvor för att öka styrkan

Fuktgivare för stimulering har en stimulerande effekt, som är förknippad med införlivandet av värmekomponenter. Ofta känner en man en trevlig värme, vilket automatiskt får kroppen att skicka ytterligare blodinflöde in i ljummen. Detta gör det möjligt att eliminera missnöje eller brist på trevliga känslor under sex. För att återställa erektilfunktionen används de flesta salvor länge, så att penisens vävnader matas av preparatets komponenter.

Fördelar med att använda krämer för styrka

Med en salva, kräm eller gel för styrka applicerar en man en skådespelande åtgärd endast lokalt, och inte som om att använda tabletter tar oralt. Smörjmedel för att förbättra kraften orsakar inte hjärtinfarkt, ett starkt blodflöde i ansiktet och bidrar inte till en överdosering (sorptionen av grädden begränsas av hudens absorberande kapacitet). En annan fördel är den snabba effekten. Medan grädden för ökad potens börjar fungera genom ett intervall på 5 till 30 minuter kan effekten av att ta p-piller endast känns efter 30-60 minuter.

Rådet. Om erektil dysfunktion uttrycks av en minskning av mängden testosteron i kroppen, används kräm och salvor som ett komplement till den komplexa behandlingen av sexuella problem.

Hur man använder externa medel för excitation

Vätskeutsläppande läkemedel bör användas enligt anvisningarna som är fästa med läkemedlet. De flesta medel används emellertid enligt ett typiskt system: kompositionen appliceras på könsorganen 5-15 minuter före den påstådda intima kontakten.

Det rekommenderas att man uppmärksammar smörjning av viktiga delar av penis - huvudet och förhuden - för att stärka styrkan. Efter fullständig absorption kan gelén för att öka erektionen tvättas av: vissa salvor har en specifik parfym och den återstående kompositionen kan orsaka olägenhet för partnern vid oralsex. Den enda begränsningen av användningen av salvor: den manliga kroppen bryter mot integritets integritet. När du har applicerat produkten kan du känna en brännande känsla, och sedan - få en klåda och ett utslag.

Excitatoriska geler fungerar mjukare, men de kan också orsaka dermatologiska reaktioner. En annan nyans av användning är sannolikheten för att utveckla kontaktdermatit på grund av individuell intolerans mot läkemedlets komponenter. I det här fallet bör du snabbt överge salvan för män och byta till en produkt från en annan tillverkare.

Översikt över krämer och salvor för styrka

 • Himcolin. Den indiska lösningen finns i form av en kräm och en gel för att öka potensen. Utförandet av salvan utförs med detekterade erektil dysfunktion och kort samlag. Applicerade Himkoline gel från impotens, inklusive funktionell. Sammansättningen innehåller mer än 12 växtdelar - från barken av ficus och rötterna av sparris till oljan av knölens träds knoppar och extraktet från bönchetnikens rötter. Salvan är angiven för regelbunden gnidning. Säljs på apotek.
 • Maksoderm. En kräm som har en vasodilaterande och stimulerande effekt. Maxoderm innehåller aminosyrorna arginin, lecitin, vitaminer, ginseng och yohimbin.
 • Heparinsalva. Heparinsalva används som ett medel på grund av blodförtunnande egenskaper hos den huvudsakliga aktiva substansen. Antitrombotisk effekt förbättrar blodets rörelse på kroppen, och eliminerar också svullnad av vävnaderna med för aktivt kön. I detta fall anses heparinsalva som ett sätt att återställa potens på människors sätt, så det används på egen risk.
 • Eromaks. Gelén hjälper till att behandla sexuell impotens och eliminera det minskade intresset för kön. Den terapeutiska kompositionen mättar vävnaderna med syre och ökar blodens patency genom kärlen på grund av deras aktiva expansion. Använd gelen i en halvtimme före kontakt.
 • Erecta Prompt. Enligt tillverkaren har den genomskinliga gelén en bra penetrerande effekt, på grund av vilken erektion uppträder efter 5 minuter. Erecta Prompt är det snabbaste mediet bland de presenterade.
 • Persiska Shah. Den ryska grädden för ökad potens används samtidigt för att eliminera erektil dysfunktion och öka penisens storlek. Kompositionen innehåller naturliga komponenter - hästkastanj, ginkgo biloba, ginseng.
 • Power Life. Liknande den persiska shahen ökar verktyget penisstorleken och förbättrar blodfyllningens hastighet och kvalitet. Formen av frisättning - salva. Några män som inte känner engelska kallas Rover Life.
 • Nitromaz. Okonventionell användning av nitroglycerinsalva för att förbättra och öka styrkan tillåtet att öppna för den mänskliga hälften av mänskligheten ett billigt medel för behandling av erektionsproblem. Nitroglycerin har en stimulerande effekt på penisens celler - i mottagningsförloppet kan du öka frekvensen av sexuella kontakter. Liksom heparinsalva ingår nitroglycerinberedning i gruppen folkrecept.

Dessa lösningar för återvändande styrka hemma är de mest populära alternativen för utomhusbruk.

Låt oss sammanfatta användningen av salvor för styrka

Gel, salva eller kräm för styrka är utmärkta lokala effekter som passar män som är rädda för att ta stimulanter i tabletter eller som konfronteras med förekomsten av biverkningar vid användning av patogener i tablettform.

Effekt av nitroglycerin på styrka: hur man använder salva?

Erektil dysfunktion har ingen ålder. Tidig utlösning, penisens otillräckliga hårdhet, kort varaktighet av samlag är kroppens signaler om överträdelsen. Behandling av impotens orsakas av orsaken till problemet.

Utsedda läkemedel som stimulerar erektion, fysioterapiprocedurer, prostata-massage. Utbredd användning av folkrättsmedel baserade på örter och mat.

Nitroglycerinsalva för ökad potens refererar till alternativ för icke-traditionell behandling, eftersom läkemedlet inte är avsett för detta ändamål. Men svaren på män påpekar effektiviteten av den lokala åtgärden.

Låt oss titta på vad hjälper män Nitroglycerin Ointment, vilken instruktion för användning för att öka styrkan?

Beskrivning Nitroglycerin salva

Ibland har medicinerna som finns i första hjälpenpaketet av alla människor fantastiska terapeutiska egenskaper. Många studier kan avsevärt öka användningsområdet för sådana läkemedel.

Det händer att läkemedlet skapades för att behandla ett problem, men det visade sig vara mer effektivt för att lösa ett annat. Så det var med substansen sildenafil. Det var ursprungligen skapat för normalisering av arteriella index, och nu används det för att behandla erektil dysfunktion hos män.

Nitroglycerinsalvan innehåller den huvudsakliga aktiva substansen - nitroglycerin. Även om många tror att detta är glycerin, men det är olika komponenter. Basen tas av vaselin-komponenten, vilket säkerställer enkel användning av läkemedlet. Lokal agent främjar blodcirkulationen i applikationsområdet, eftersom den har en vasodilaterande egenskap.

Nitroglycerin är en perifer vasodilator. Det verkar på blodkärlen. Mot bakgrund av lokal användning observeras snabb absorption av den aktiva komponenten, som åtföljs av lokal vasodilation, förbättring av blodcirkulationen.

När salvan appliceras på det reproduktiva organets hud ökar blodtillförseln i de cavernösa kropparna, vilket avsevärt förbättrar stigarens kvalitet.

Effekt av nitroglycerinsalva på styrkan

Användningen av "glycerin" salva för att höja potensiteten kommenteras inte av officiell medicin. Därför är det felaktigt att med full säkerhet säga att det kan påverka manlig kraft. Men denna metod av terapi har många positiva recensioner.

Kärnan i läkemedlets effekt är lokal absorption i cirkulationssystemet, därigenom slappna av de kontraherade musklerna och genitala organens förträngda blodkärl. Till penis surges mycket arteriellt blod, vilket säkerställer full funktion av muskelvävnad.

Naturligtvis finns det vissa tvivel om läkemedlets effektivitet. De uttrycks i följande punkter:

 • Nitroglycerin hjälper inte om impotens orsakas av allvarliga kränkningar av geniturinvägarna.
 • Obehag vid applicering, om det finns skador på könsorganen - mikroskador, repor, sår, sår etc.
 • Smärtsamma känslor när du kommer på slemhinnan i könsorganen
 • Vid behandling av nitroglycerinsalva bör du alltid använda kondom, eftersom nitroglycerin, fångat i en kvinnas vagina, kan leda till negativa konsekvenser.

Den maximala effekten av användningen av nitroglycerinsalva observeras med psykogen erektil dysfunktion eller med obetydliga kränkningar av inflödet av arteriellt blod i de cavernösa kropparna. När det finns allvarliga cirkulationsstörningar är det inte värt att hoppas på ett positivt resultat.

Enligt recensioner av män är det lämpligt att använda salvan direkt före samlag för en bra stigare.

Rekommendationer för användning

Kliniska studier om behandling av impotens med salva började relativt nyligen. Huvudförhållandet är korrekt applicering av läkemedlet för att öka erektionen.

Cremen appliceras exklusivt på könsorganets bagage, det är omöjligt att smörja huvudet. Innan appliceringen utförs hygienprocedurer alltid - penis tvättas med tvålvatten, sedan torkas det torrt. Applicera ett tunt lager, gnid om några minuter. Efter användning tvättas händerna noggrant med tvål. Undvik kontakt med ögonen.

Beståndsdelarna tränger lätt in i huden och befinner sig snabbt i blodet, där utsläpp av kväveoxid aktiveras. Som ett resultat är det ett snabbt flöde av blod till penis, vilket slutar i en erektion.

Den terapeutiska effekten av salvan noteras på två nivåer:

 1. Androgen. Kärlarnas arbete stimuleras.
 2. Neurogen. Aktiviteten av nervändarna i hjärnan ökar.

Behandling av impotens hos män efter 50 år med hjälp av nitroglycerinsalva är inte bara möjligt, utan också välkomnat. Salva är ett utmärkt sätt att förhindra attacker av angina pectoris. För i vuxenlivet kan snabb hjärtklapp under kön prova negativa konsekvenser, en sådan effekt från salva är inte överflödig.

Det noteras också att den periodiska användningen av salva ökar varaktigheten av samlag.

Några män säger att effektiviteten av nitroglycerin inte är sämre än Viagra, Cialis och Levitra.

Kontraindikationer och biverkningar

Kontraindikationer: allvarliga symtom på högt blodtryck, svåra hjärt-kärlsjukdomar. Använd inte med organisk intolerans av ingredienserna i läkemedlet.

Det är strängt förbjudet att kombinera nitroglycerinsalva och läkemedel, som innefattar organiska nitrater.

Öka effekten av hjälpmedlet hjälper, men det är bättre att inte använda det om hudens integritet bryts i applikationsområdet. Detta leder till obehagliga känslor, smärta och brännande är möjliga.

I de flesta fall tolereras salvan väl, klagomål om utveckling av biverkningar är sällsynta. Men deras förekomst är inte utesluten. Det finns:

I närvaro av sådana symptom är det nödvändigt att tvätta läkemedlet först med rinnande vatten, efter att ha behandlat penis med en tvållösning - skölj och torka torrt. Överdriven applikation leder till framväxten av systemiska kliniska manifestationer.

Det kan vara huvudvärk, en kraftig minskning av blodtrycket på grund av expansionen av blodkärl, yrsel. Långtidsanvändning leder till anpassning av kroppen, vilket gör att läkemedlets effektivitet minskas med 50-70%.

Därför rekommenderas krämen för erektion att användas i nödfall. Eftersom läkemedlet inte är registrerat är det svårt att förvärva det. Det tillverkas i ett produktionsapotek enligt doktors recept. Medelpriset på ett läkemedel enligt ett recept är 250 rubel (30 g flaska).

Nitroglycerinsalva för förbättrad förmåga

Minskning av styrka hos män framkallas ofta av ett brott mot blodtillförsel, stagnerande processer i det lilla bäckens organ, nedsatt fyllning av penis under erektion. Vid sådana brott kan piller, kapslar, piller och olika salvor för extern applikation användas.

En av de populära drogerna för att öka potensen är nitroglycerinsalva, vilket gör det möjligt att tillfälligt expandera blodkärlen och öka blodflödet till penis hos män i olika åldrar.

struktur

Nitroglycerin salva består av två huvudkomponenter: direkt nitroglycerin och en vaselin-lanolinbas. Ett botemedel finns i form av en salva som har en likformig konsistens vid beröringen, vilket är lämpligt för applicering. Produkten har ingen obehaglig lukt, lämnar inga märken på kläder, om den har absorberats fullständigt i huden.

Koncentrationen av den huvudsakliga aktiva beståndsdelen kan vara olika - 0,2% och 0,4%. Produkten finns i mörka glasflaskor med en kapacitet på 20 g eller i aluminiumrör på 30 g. Förvara produkten på en sval, mörk plats som inte är tillgänglig för barn.

För information! Hållbarheten hos läkemedlet kan vara annorlunda. Läkemedlet som tillverkas i apoteket kan endast lagras i 1 månad. Ett köp av färdiga medel kan användas i 1 år. Använd produkten efter utgångsdatum rekommenderas inte.

Effekt av nitroglycerinsalva på styrkan

Effekten av nitroglycerin vid applicering i form av en salva på penis påverkar inte bara styrkan, utan också arbetet hos hela hjärt-kärlsystemet av män:

 1. Läkemedlet går in i den allmänna blodbanan, varefter NO-gruppen skiljer sig från molekylen hos den huvudsakliga aktiva substansen.
 2. Det finns en expansion av alla fartyg, börjar med stora och slutar med kapillärer.
 3. Förbättrar blodcirkulationen. Blodet passerar genom blodkärlen bättre, vilket garanterar en bättre fyllning av penis och en permanent erektion.
 4. Visuellt blir penis större, och den sexuella handlingen varar längre än vanligt, om en man led av för tidig utlösning.
 5. Penisens känslighet ökar. Detta bidrar till mer levande känslor under samlag.

De viktigaste indikationerna för användningen av detta läkemedel är inte problem med styrkan, men analfissurer och hemorrojder. Även vid olika specialfora rekommenderas drogen att använda den för att eliminera erektil dysfunktion, trög och instabil erektion. Och det bästa resultatet betyder vanligen om problemen med erektionen orsakas av psykologiska orsaker eller ett brott mot blodcirkulationen direkt i könsorganen.

Mest sannolikt kommer det att vara ineffektivt att använda salva vid bristande kraft som orsakats av irreversibla förändringar i vävnader och allvarliga sjukdomar i det genitourära och hjärt-kärlsystemet.

Viktigt! Över tid kan det inte vara lika effektivt med nitroglycerinsalva som vid applicering.

Kontra

Läkare rekommenderar inte användning av nitroglycerinsalva för att öka styrkan hos män i följande fall:

 • olika skador på penisens hud
 • individuell intolerans av minst en komponent som ingår i botemedlet
 • äldre ålder på grund av den frekventa närvaron av allvarliga kardiovaskulära sjukdomar;
 • ökat intrakraniellt och högt intraokulärt tryck;
 • svåra sjukdomar i blod, hjärta, blodkärl;
 • Arteriell hypotoni och relaterade symtom;

Du kan inte använda nitroglycerinsalva med några andra droger, till exempel med droger som innehåller nitrater, och även tillsammans med nitroglycerin i andra former av frisättning.

Eventuella biverkningar

I regel innebär användningen av nitroglycerinsalva enligt receptet av en läkare, med beaktande av alla sina rekommendationer, inte några konsekvenser. Ändå finns eventuella biverkningar från extern användning av nitroglycerin:

 • huvudvärk;
 • yrsel;
 • allergiska reaktioner (oftast klåda, brännande, rodnad och puffiness i huden vid appliceringsstället);
 • takykardi;
 • sänka blodtrycket;
 • ökad ångest.

Om du upplever några av ovanstående biverkningar, och om ditt övergripande välbefinnande förvärras, ska du sluta använda nitroglycerinsalva.

Hur man applicerar nitroglycerin salva för styrka

Användningen av nitroglycerinsalva för att öka effekten för maximal effekt och minska risken för att utveckla negativa reaktioner kräver att följande regler följs:

 1. Innan du applicerar produkten ska du tvätta dina händer och penis med varmt vatten med tvål eller andra vanliga medel.
 2. En liten mängd salva måste pressas ut på rena fingrar i händerna och cirkulera sedan produkten över hela ytan av penis med cirkulära masseringsrörelser. Och för att bearbeta salva är det omöjligt ett huvud, en urinrörsregion, och även penisens främsta kött. Detta kan orsaka irritation av slemhinnan och obehagliga känslor under intimitet.
 3. Under slipprocessen uppträder en trevlig värme. Detta är en normal reaktion av kroppen. I det här fallet bör det inte finnas någon smärta, stickningar och annat obehag.
 4. Nitroglycerin är ett botemedel mot symptomatisk användning. Den kan användas före varje intim affinitet eller periodiskt. Men det rekommenderas ändå att genomgå en behandling med nitroglycerinsalva på 2-4 veckor i längd. Du kan ansöka drogen 1-2 gånger om dagen bara före samlag.
 5. Efter applicering av salva på penis bör du tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. För att förhindra penetrering av nitroglycerin in i en partners kropp är det också önskvärt efter användning av läkemedlet att använda kondom och undvika oralsex.
 6. Ta inte ett varmt bad tidigare än en halvtimme efter användning av produkten. Också omedelbart efter användningen av läkemedlet är det önskvärt att undvika arbete i en timme, vilket kräver hög reaktionshastighet och koncentration av uppmärksamhet, utförande av farligt arbete och körning av fordonet.

Tips! Enligt män är det mycket trevligare när nitroglycerinsalva appliceras på penis av en älskad kvinna.

Var att köpa och hur mycket är drogen

Tyvärr kan du idag inte köpa nitroglycerinsalva i Ryssland och andra länder som tidigare var en del av Sovjetunionen, inte alla apotek. Oftast är denna beredning beredd enligt ett individuellt recept från en specialist på speciella apotekspoäng.

Kostnaden för drogen som är beredd direkt för dig är vanligen 250-300 rubel för 30 g. Priset för en färdig fabriksprodukt varierar mellan 440-550 rubel för 20-30 g.

För information! Du kan själv förbereda nitroglycerinsalva. Detta kräver vaselin och nitroglycerintabletter. Men det är fortfarande bättre att köpa en färdig produkt eller beställa den i ett apotek.

slutsats

Kom ihåg att du alltid bör rådfråga en specialist innan du använder produkten för första gången. Glöm inte heller att styrkan är en komplex mekanism som kan påverkas av olika faktorer.

Därför, tillsammans med användningen av nitroglycerinsalva, ändra din livsstil till en mer aktiv och hälsosam, sluta röka och alkohol, äta balanserad, i tid besökande läkare för förebyggande undersökning. Endast ett sådant integrerat tillvägagångssätt hjälper till att bevara den magnifika styrkan och den höga libido till en mycket gammal ålder.

Nitromaz vid behandling av impotens

En av de mest smärtsamma för män patologier är en erektionsstörning. Oförmåga att samla i avsaknad av behandling orsakar utvecklingen av allvarliga neuropsykiatriska störningar. Idag erbjuder farmakologiska företag många läkemedel för erektion som hjälper en man att återfå möjligheten att få samlag och återfå självförtroende.

Förutom läkemedel uppnås en bra effekt med hjälp av psykoterapi, massage, metoder för traditionell medicin.

Läkemedel för att förbättra erektionen finns tillgängliga i olika farmakologiska former:

 • tabletter;
 • salvor;
 • geler;
 • droppar;
 • sprayer;
 • intrauretrala suppositorier.

De oftast föreskrivna är tablettformer av läkemedlet. Men andra medel är också effektiva för att öka manlig styrka. Läkemedel som har en lokal effekt på kroppen är ganska effektiva och lätta att använda. Sådana droger för att öka styrkan appliceras direkt på penis. Aktiva substanser i läkemedlets sammansättning har en märkbar effekt: det finns en ökning av erektion och dess längd.

Läkemedel

Sådana droger har en lokal effekt under en kort tid. Fördelen med dessa läkemedel för att öka erektionen är bristen på biverkningar. I genomsnitt bör appliceringen av läkemedlet göras 5-15 minuter före samlag. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till särdrag hos användningsområdet för ett läkemedel för en given medicin. För att uppnå den maximala effekten av användningen av ett erektiliserande läkemedel är det nödvändigt att strikt följa användningsanvisningarna.

MaxSize

En av de vanligaste krämerna för styrka. Denna beredning innehåller komponenter av exklusivt naturligt ursprung, så det ger inte biverkningar. Denna kräm för att stärka erektion har en mjuk konsistens, lämnar inga spår på huden och underkläderna. Den största effekten kan uppnås om du instruerar läkemedlet på en sexuell partner. Detta verktyg för erektion är en av de mest prisvärda drogerna och vad gäller kostnaden.

HotPowerActive

Läkemedlet är tillgängligt som en gel. De aktiva substanserna som utgör denna lösning stimulerar blodflödet till området av penisens klyfta kropp omedelbart efter appliceringen. Visuellt manifesterar denna effekt sig i en snabb och signifikant ökning av penisvolymen.

Bland de aktiva substanserna i läkemedlet - vitaminer B6 och B12, samt extrakter av guarana, kardemumma. Guarana stimulerar musklerna och ökar deras fysiska aktivitet, kardemom har en positiv effekt på en människas immunitet och mentala tillstånd, eliminerar slöhet.

V-Active

Läkemedlet är tillgängligt som en spray, vilket medför en signifikant ökning av sexuell njutning. Åtgärden av åtgärden är att öka blodflödet till penis. Det rekommenderas att applicera sprayen inte bara till penisområdet, men också till pungen. Samtidig användning av läkemedlet med kondom är möjlig. Produkten innehåller parfymkomponenter, dipropylenglykol och feromoner.

Falloston

Ett modernt läkemedel för att öka erektionen i form av droppar. De innehåller frukter av Fellodendron, muskus av hjort, extrakt av Siberian broomrape. Phellodendron-extrakt hjälper till att assimilera vitaminerna B för att stärka nervsystemet och vitaminerna A och E, vilket direkt påverkar styrkan hos en man. Muskushjort stimulerar produktionen av testosteron, leder till ökad libido och förbättrad spermkvalitet. Utdrag av broomrape främjar normalisering av tryck, syrebildning av vävnader, återställning av blodflödet i penisområdet.

Relaterad artikel: Falloston: vad är det?

Droppar appliceras inuti, på tungan. Kursens varaktighet är 5-15 dagar. Den största fördelen med detta läkemedel är att med korrekt applicering av läkemedlet håller effekten i 3-6 månader. Droppar, till skillnad från salvor eller krämer, är lätta att använda på grund av flytande struktur.

Med 2002

Salva (kräm) är bekväm eftersom det appliceras före samlag, samtidigt som det ger en lokal effekt. Salva eliminerar behovet av att använda ett smörjmedel, och ger också en ökning av erektion och varaktigheten av samlag. Salva för att öka styrkan är baserad på vegetabiliska komponenter, inklusive vegetabiliska oljor, vilket ger en spännande effekt. Medlet i form av en kräm har också antibakteriella och antiseptiska effekter på slemhinnor och manliga könsorgan, innehåller vitaminer och spårämnen.

Hem recept

Folkmekanismer för erektion användes i många generationer och gav goda resultat. Till sådana medel för ökning av mans kraft bär infusioner och buljonger av medicinska växter. Dessutom kan folksalvor och krämer ha sådana effekter som att eliminera trötthet, upprätthålla tonen i hela kroppen hos en man, ökad vitalitet, ökande erektion.

Drick beredd enligt recepten för traditionell medicin är nödvändig 1-2 gånger om dagen. Du kan använda följande folkrecept:

 • 200 ml rött vin (torrt) + 10 g klöverfrön. Blandningen måste kokas över låg värme, sedan svalna och dricka i små sippor.
 • 100 ml kokt vatten + 10 g rot av ayr. Det är nödvändigt att insistera en timme, dränera.
 • 200 ml kokt vatten + 15 g St John's wort. Infusera 1 timme, ät 2 gånger om dagen.
 • 300 ml port och 40 g nässla. Blandningen ska kokas, ät 2 gånger om dagen innan man äter.
 • 400 ml vodka + 100 g socker + 30 g grönt te. Alla komponenter måste blandas väl, förvaras i kylskåp. Använd 2 gånger om dagen för 10-15 ml.

Från antalet folkliga salvor och krämer kan du återkalla en salva baserad på linfröens färger. 2 msk. l. krossade blommor och 1 msk. l. Alkoholen blandas och åldras i 4 timmar. Blanda sedan noggrant med inre fett (10 msk.). Den resulterande krämen filtreras och förvaras på en sval plats.

Alla befintliga droger, inklusive salvor och krämer för att förbättra erektionen, beredda enligt folkrecept, kommer att bidra till att effektivt övervinna erektil dysfunktion, men endast om den används korrekt enligt instruktioner eller rekommendationer från läkaren.

Användningen av nitroglycerinsalva för att öka styrkan

Det är inte alltid möjligt och en önskan att svälja Viagra med impotens. Vid sådana tillfällen kan nitroglycerinsalva användas för att öka styrkan. Användningen bidrar till att stärka erektion utan negativa konsekvenser.

Nitroglycerin är...

Det börjar med att själva läkemedlet först användes för att behandla hjärt-kärlsjukdom. I mer än 100 år har tabletter Nitroglycerin effektivt räddat människor från angina angrepp och är en oumbärlig komponent i alla medicinska skåp.

Aktivitetsmekanismens verkningsmekanism kan beskrivas med följande sekvens av kemiska reaktioner:

 1. Vid inloppet i blodet avlägsnas NO-gruppen från nitroglycerins huvudmolekyl.
 2. Denna förening liknar den naturliga endotelfaktorn för vasodilation.
 3. Det interagerar med väggarna i nästan alla artärer, vener och mindre kärl, vilket säkerställer deras aktiva svullnad.
 4. Som ett resultat blir blodet mycket lättare enligt dessa strukturer, fyllningen av de relevanta organen ökar och leveransen av näringsämnen med syre normaliseras.

När man talar om angina, när det finns en spasm i kranskärlskärlen och framväxten av karakteristiska bröstsmärtor, är nitroglycerin nr 1 för att upprätthålla ett sådant syndrom.

Hur kan det hjälpa till med sexuell dysfunktion? På grund av vasodilatoregenskapen ökar styrkan genom användning av nitroglycerinsalva. Det bidrar till att öka blodflödet till könsorganen hos en man, för att öka den visuellt i storlek, för att förlänga erektionen.

Effekt på uppbyggnad

Användningen av detta medel i form av en salva verkar i de flesta fall som en symptomatisk behandling av erektil dysfunktion. Med hjälp av nitroglycerin är det möjligt att tillfälligt öka blodinflödet och förbättra kvalitativt endast det specifika samlaget.

Läkemedlet kan inte fullständigt bota sjukdomen, om orsaken är någon organisk patologi.

Vid ett tillfälle genomfördes specialiserade kliniska studier för att bekräfta effektiviteten av nitroglycerinsalven.

Vid slutet av de nödvändiga experimenten lyckades forskarna dra följande slutsatser:

 • Lokal applicering av läkemedlet förbättrade blodtillförseln till penis signifikant i 83% av de testade männen.
 • Det var möjligt att uppnå förlängningen av det genomsnittliga samlaget genom att förbättra blodmikrocirkulationen.
 • Det var en ökning av trevliga känslor under orgasmen, vilket beror på bättre näring och ger penis med ytterligare syror.
 • De flesta männen sa om ökningen av förtroendet för sängen. Frekvensen av sexuella handlingar med stationära partners ökade mer än 2 gånger.

Många positiva svar på användningen av nitroglycerinsalva för ökad potens bekräftas av resultaten av kliniska prövningar. Ofta rådgör läkare sina patienter att använda detta verktyg som ett episodiskt sätt att stärka erektionen.

Hur appliceras nitroglycerinsalva för styrka?

Instruktioner för användning Nitroglycerinsalva för styrka är extremt enkel. Allt som behövs - smidiga rörelser gnuggar botemedlet på ytan av penisens kropp.

Det är viktigt att komma ihåg följande detaljer:

 • Applicera inte läkemedlet på förhudsområdet och det exponerade organets huvud. Detta kan provocera lokal irritation och obehag under sex.
 • Sköljning måste vara en liten mängd salva före den visuella ökningen i penis med utseendet av en känsla av värme.
 • För att öka sexuell upphetsning rekommenderas att använda läkemedlet med partnerens händer, omedelbart före samlag.

Du kan använda salva före varje episod av intim kommunikation eller periodiskt.

Allt beror på graden av progression av problemet och människans välbefinnande. Nitroglycerin är ett symptomatiskt medel som inte löser problemet med erektil dysfunktion, men kan avsevärt förbättra könskvaliteten under en tid. Därför lita inte på det för mycket. Det är bäst att närma sig lösningen av problemet fullständigt, efter att ha studerat tidigare andra sätt att naturligt öka styrkan.

Oönskade reaktioner och kontraindikationer

Med tanke på den lokala påverkan på hanens yttre könsorgan, minskar förekomsten av några sidreaktioner till nästan noll.

Rent teoretiskt kan följande obehagliga symptom uppstå:

 • Allergisk reaktion i form av utslag och klåda i könsorganet.
 • Huvudvärk med en överdos av läkemedlet.

Kontraindikation för användning av nitroglycerinsalva förblir individuell intolerans av läkemedlet eller förekomsten av skador på huden och slemhinnorna i det yttre könsorganet.

Användningen av nitroglycerinsalva för att öka hantstyrkan

OBS!

Vill du tillfredsställa kvinnor 100%, men du kan inte göra det? Prova ett unikt botemedel mot den mest potenta styrkan som Dr Myasnikov rekommenderar. Kvinnor kommer vara glada över dig! Läs mer >>>

Reduktion av sexuell aktivitet hos män sker av olika skäl. Men för var och en av dem - det här är ett allvarligt psykologiskt trauma. Nitroglycerin salva för att öka styrkan hjälper till att hantera problemet: användning, recensioner, effektivitet, kontraindikationer - allt detta beskrivs i detalj nedan.

Ibland kan läkemedel som har använts i många år för behandling inom ett område av medicin också hantera vissa andra sjukdomar, patologier. För dem är det möjligt att bära och salva nitroglycerin.

beskrivning

De vanligaste tabletterna är nitroglycerin. De används huvudsakligen i kardiologi - med hjärt-kärlsjukdomar.

Salva är mycket mindre vanligt, som ett botemedel med en kraftfull vasodilaterande åtgärd. Efter användning på de delar av kroppen där den applicerades, utvidgar kärlen och blodcirkulationen i dem förbättras.

Gelén innehåller nitroglycerin och växtkomponenter.

Läkemedlet produceras i små banker med mörk färg eller rör och ges endast på apotek på receptbelagda läkare.

Och nyligen till salu fanns en ny produkt på grundval av nitroglycerin - en spray som bara börjar bli populär.

Indikationer för användning

För några år sedan kunde ingen föreställa sig att nitroglycerin och potens skulle kunna vara inbördes samband. Studier har dock visat att detta verktyg kan hjälpa män att återställa sin sexuella funktion.

Nitroglyceringel kan användas av representanter för det starkare könet med:

 1. Impotens.
 2. Svag erektion.
 3. Önskan att öka samlagets varaktighet.
 4. Önskar förbättra kvaliteten på kön.

ansökan

Krämen ska appliceras på penis strax före samlagsförloppet. Åtgärden börjar redan i tjugoåtta minuter efter användning och varar bara en kort stund, i en eller två timmar.

Du bör också övervaka mängden gnidad gel för att undvika rodnad och brinna på huden.

Och för en starkare och påtaglig effekt kan du ansluta din partner till processen med att applicera drogen. Med mjuka, lätta, massera, spännande rörelser gnider hon det i huden, vilket bidrar till en ännu större erektion.

Verktyget av verktyget manifesteras som:

 • känslor av värme i penis
 • en liten rodnad där blodet flyter till huden;
 • visuell ökning i könsorganet.

En viktig aspekt av detta förfarande är att undvika att få salvan på ollonet och förhuden, eftersom det kan orsaka irritation i slemhinnor och ta in samlag obehag.

Dessutom ett obligatoriskt tillstånd vid användning av nitroglyceringel - närvaron av kondom. Annars kan du inte bara irritera känsliga delar på penis, utan också i slimhinnorna i partnerns vagina.

Stone stigare och sex i 3 timmar! Och inga piller.

Järnstyrka kan vara i alla åldrar! För detta behöver du dricka.

En välkänd skådespelare berättade för en hemlighet, tack vare vilka kvinnor är galna över honom.

Man bör komma ihåg att läkarna inte rekommenderar att man använder grädden mer än en gång om dagen.

effektivitet

Ursprungligen skapades salvan för att behandla analfrakturer och hemorrojder, men inte för styrka. Dess positiva effekt på könsorganen i det starkare könet upptäcktes mycket senare.

Läkare har funnit att vid tillämpningen av grädden till penis, varvid det absorberas in i huden, förbättra blodflödet genom att lätta vasokonstriktion och komprimeras muskler. Detta leder till en ökning av blodet i penis, förlänger erektionen och normaliserar muskelvävnadens arbete.

Nitroglycerin salva läkare är oftast ordinerad för män, för behandling av erektil dysfunktion. Det tillåter dig att:

 1. Öka attraktion, längtan.
 2. Stärka erektionen.
 3. Normalisera libido.
 4. Öka varaktigheten av samlag.
 5. Förbättra känsligheten.
 6. För att förbättra trevliga känslor under en orgasm.
 7. Öka frekvensen att älska.

Den största effekten av krämen ses i starkare könet, som har minskad sexuell aktivitet förknippas med psykologiska faktorer:.. Svår stress mental trötthet, etc. Läkemedlet är också mycket bra för blodcirkulationen i könsorgan sjukdomar.

Anledningarna till bristen på effekt

Användningen av nitroglycerinsalva leder inte alltid till det önskade resultatet, och det finns ingen ökning av styrkan hos män. Detta händer i följande fall:

 • med allvarliga sjukdomar i det genitourära systemet;
 • om kondom inte används under kärleksbeslutet
 • när det finns skador på penis - repor, irritation orsakad av tidigare använda verktyg och andra.

Biverkningar

Oönskade reaktioner på läkemedlet uppträder mycket hos män och manifesteras som:

 1. Hudutslag.
 2. Klåda på könsorganen i applikationerna.
 3. Yrsel.
 4. Stark huvudvärk - med överdosering.
 5. Minskat blodtryck.

Kontra

Det är särskilt viktigt att veta i vilka fall nitroglycerinsalva inte används för att öka styrkan. Kontraindikationer för användning av gel är:

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • lågt blodtryck (arteriell hypotension);
 • allvarliga kränkningar i det kardiovaskulära systemet
 • ålder över 65 år - läkare rekommenderar att du använder med stor omsorg
 • mottagning av nitroestrar (organiska nitrater);
 • närvaro på könsorganen av utslag, repor och andra hudskador.

överdos

Krämen, vars huvudkomponent är nitroglycerin, rekommenderas inte att användas ofta och i stora mängder. Detta är fyllt med en överdos som medför olika avvikelser i enskilda organers eller hela organismernas arbete. Oftast leder missbruk av denna medicin till:

 1. Svaghet.
 2. Svimning.
 3. Yrsel.
 4. Till svår huvudvärk.
 5. Illamående.
 6. Kräkningar.
 7. Torr mun.
 8. Utseende på utslag på huden.
 9. Allergiska reaktioner, till exempel urtikaria.
 10. Cyanos.
 11. Nervos, orimlig ångest.
 12. För försämring av synen.
 13. Smärta i nacken.
 14. Brott mot kardiovaskulärsystemet (takykardi, kollaps, ökad svettning, hypotension och andra).
 15. Hyperemi och andra.

Video: nitroglycerinsalva för att öka styrkan.

recensioner

Effektiviteten av nitroglycerinsalva på styrka avslöjades endast nyligen. Några representanter för det starkare könet och deras sexuella partners har emellertid redan försökt påverka dess effektivitet. I likhet med andra läkemedel som används för samma ändamål, gel, och även förekommit på sprutapoteksmarknaden har en mängd olika recensioner om sig själva, både positiva och negativa naturen:

"Jag lärde mig om nitroglycerins verkan på sexuell funktion ganska av misstag. På jobbet diskuterade kollegor detta ämne. Och jag hade en salva hemma. Det var sant att det användes för ett annat syfte. Han föreslog att hans fru försökte smita på sexuellt organ. Och egentligen, några minuter efter blötläggning, kände jag en värme och en starkare spänning. Som rekommenderat, sätt på en kondom. Gillade båda. Men det här är bara för experiment. De upprepade inte detta knep längre. Med kraften hittills och så är allt normalt "- Alexei, 43 år gammal.

"Vi lever länge tillsammans med min man. Ibland i sängen är inte allt så bra som du vill ha. Så de bestämde sig för att försöka nitroglycerin salva - det visade sig vara till hands. Det fungerade. Nu, när det är små problem, använder vi. Inga problem och biverkningar har ännu inte uppstått "- Anna, 41 år gammal.

"Jag såg en gång på en plats som annonserar ett nytt läkemedel Nitroglycerin spray som snabbt förbättrar erektion fungerar för lång, har inga biverkningar och är inte beroendeframkallande. Jag bestämde mig för att köpa, försök. Men han slösade bort inga pengar. Den fullständiga rekvisita, bedrägeri. Jag kände ingenting. Tack, även om det inte fanns några komplikationer "- Konstantin, 39 år gammal.

"Jag försökte flera olika sätt att förbättra styrkan, ingenting hjälper. Jag hittade på en av de webbplatser som du kan använda nitroglyceringel. Jag köpte den. Innan jag gick till sängs smorde jag ut. Protokoll efter två eller tre fanns en obehaglig brinnande känsla. Beslutade att vänta, tänkte, kommer att passera. Men det blev bara värre. Efter ytterligare tjugo minuter tvättade jag bort det. Huden var väldigt röd, det började klia. Läkaren sa att allergien inte längre gäller. Jag kommer att titta längre "- Valery, 56 år gammal.