Huvud
Analyser

Oregelbundet sexliv

Det är inte utan anledning att i gamla tider spenderade soldaterna flera passionerade nätter på tröskeln till striderna. Detta hjälpte dem att bli av med negativa känslor, få ny styrka, stärka hälsan innan de gick i krig. Även i dessa dagar betraktades inte kön som enbart utsläpp, utan en riktig medicin.

För närvarande är det vanligt i världen att börja sexuell aktivitet i ungdomar. Det första samlaget, förlust av oskuld bland pojkar och flickor faller mellan 13 och 17 år. Doktorer rekommenderar dock att man börjar sexuella relationer inte tidigare än 18 år. Detta gäller särskilt för flickor: fram till denna ålder aktivt bildade organ i urogenitala systemet, och att mödomshinnan skyddar flickan från infektion i könsorgan och inträngning av patogener. Dessutom är det i denna ålder som en person är en formgiven ansvarig person som ser allvarligt på att eventuella oönskade graviditeter och skydd mot sjukdomar kan komma i fråga.

Påverkan av brist på kön på människors hälsa

Kön är ett naturligt behov av alla levande varelser. Dess brist har betydande inverkan på män och kvinnor och medför ett antal problem, ibland irreversibla.

Risker för människors hälsa:

 • Utveckling av prostatit;
 • Erektil dysfunktion upp till fullständig impotens;
 • Tidig utlösning;
 • Neuroser och förutsättningar för depression;
 • Anfall av okontrollerad aggression;
 • Psykiska störningar (mani, besatthet, delad personlighet);
 • Hormonal obalans;
 • Kardiovaskulära sjukdomar (benägenhet till hjärtinfarkt);
 • I sällsynta fall, en förändring i sexuell läggning.

Vad är fylld med långvarig abstinens för kvinnor?

 • bröst;
 • Uttalade PMS och menstruationscykel störningar;
 • För smärtsamma kritiska dagar;
 • Polycystisk äggstock
 • adnexit;
 • Minska kroppens skyddsfunktioner och försvagning av immunitet;
 • Hormonal misslyckande;
 • akne;
 • Hypertoni och hypotension
 • Sjukdomar i blodkärl;
 • Strokes and heart attacks;
 • Övervikt i samband med ersättning av köttmat
 • För tidigt åldrande, försämring av huden, bildning av grova rynkor;
 • Ökad tillväxt av oönskade hår i ansiktet och kroppen;
 • Depressiva och apatiska tillstånd
 • Nervositet, aggression;
 • Förmåga att dricka alkohol.

Alla störningar och problem i den sexuella sfären som påverkar reproduktiv och sexuell funktion baseras på en enkel biologisk process. Faktum är att vid tidpunkten för upphetsning hos kvinnor och män finns ett ökat blodflöde till könsorganen. Om det inte finns någon fullständig sexuell kontakt stagnerar detta blod och orsakar många problem, allt från impotens och prostatit hos män, och slutar med neoplasmer i livmodern hos kvinnor.

Överomgång av samlag

Psykologer säger att en överflöd av sexuella kontakter (mer än 3-4 gånger om dagen) medför en gradvis förstörelse av relationerna. När kön blir en rutinmässig process tenderar män ofta att "späda ut" det, vilket resulterar i fysisk förräderi. En sådan process kan odla även den starkaste familjen.

Dessutom förklarar vissa läkare risken för alltför frekventa sexuella kontakter från biologisk synvinkel. Det faktum att kvinnor börjar utsöndra mindre slemsekretion, vilket resulterar i olika inflammatoriska processer och kränkningar av vaginaens mikroflora. Hos män återställs prostata en dag efter utlösning. Missbruk av handlingar kan också orsaka överflödigt blodflöde till kroppen, vilket resulterar i att järnet pressas och dess arbete störs.

Frekvent förändring av partners

Frekventa förändringar av partners är fulla av många sjukdomar i könsorganet och venerala infektioner (STI och STD). Våra läkare rekommenderar att du avstår från oavsiktliga samband och använder effektiva preventivmedel med otillräcklig medvetenhet om en ny partners hälsa.

Möjliga konsekvenser av frekventa tillfälliga anslutningar för båda könen:

 • Sjukdomar som överförs sexuellt (ureaplasma, klamydia, mykoplasma, syfilis, gonorré, etc.);
 • Risken för att få aids
 • Pubic pediculosis;
 • Herpes.

En speciell fara för kvinnor:

 • Infektion med humant papillomavirus (leder till livmoderhalscancer);
 • Brott mot vaginaens individuella mikroflora
 • Candidiasis (thrush).

Varför är det vanliga sexlivet viktigt för reproduktionssystemet?

Sunt regelbundet kön bidrar till de många funktioner som är ansvariga för framgångsrik uppfattning.

 • Hos män utvecklas friska spermceller;
 • Den hormonella bakgrunden normaliserar och stabiliseras i ett normalt tillstånd;
 • I kvinnliga fallopier är normaliteten normaliserad;
 • Menstruationscykeln blir stabil;
 • Ägglossning sker i tid och utan avbrott (förutom naturliga anovulatoriska cykler);
 • Ökar den totala fertiliteten för båda parter.

Regelbunden sexuell kontakt är extremt viktig för vår mentala och fysiska hälsa. Läkarna på vår klinik rekommenderar att du hittar en mellanklass och regelbundet har sex med en vanlig partner, utan att överskrida normerna. Du kommer att behålla din hälsa, lugn och balanserad, vacker och glad. Var försiktig med avslappnade partners, försum inte av preventivmedel. Kom ihåg: det är nödvändigt att närma sig med sinnet även till de mest naturliga processerna.

Oregelbundet sexliv hos män och kvinnor, konsekvenserna

Sexuellt liv är inte mindre viktigt än den andliga komponenten i två människors kärleksförhållande. Begränsning och den mer så långa frånvaron av sexuella relationer har en negativ inverkan på den fysiska hälsan och det psykologiska tillståndet hos representanterna för båda könen.

Hur påverkar det oregelbundna sexuella livet den övergripande hälsan, konsekvenserna för kvinnor och män, vilka är de? - Vi kommer att diskutera dessa frågor med dig idag:

Oregelbundet kön - konsekvenser för kvinnor

Frånvaro eller oregelbundna sexualliv hos kvinnor är en vanlig orsak hormonell obalans i den kvinnliga kroppen, leder till störningar i balansen av kvinnliga könshormoner mellan östrogen, progesteron och det manliga hormonet androgen.

På grund av denna obalans är kraftigt förhöjd risk att utveckla gynekologiska störningar såsom fibroids och livmodern myom, mastopati (diffus, nodulär) och cancer som brösttumör, livmodertumör.

Förutom kränkningar av fysisk hälsa lider en kvinnas mentala tillstånd också. Detta uttrycks i utseendet av depression, ner till en djup neuros. Det finns humörsvängningar, tårbarhet, hysteri, ökad aggression.

Förutom bristen på kön finns en minskning av sköldkörtelfunktionen, observeras svåra manifestationer av premenstruellt syndrom.
Speciellt psykiska tillståndet hos unga kvinnor av reproduktiv ålder påverkas - från 20 till 30 år.

En kvinna med högt östrogeninnehåll i blodet påverkas också mycket av bristen eller bristen på sexuella relationer - renbröst, med smal midja och branta höfter. Denna typ av mässan är starkare än andra som upplever sexuell avhållsamhet. Även om det finns naturligtvis undantag.

Förstört hormonbalans på grund av tvungen abstinens eller oregelbundet sexuellt liv, hjälper till att balansera sport, speciellt simning, lite. Det är också möjligt att förbättra tillståndet i bruk via ökad proteinprodukter, växt emot lugnande läkemedel, sedativa infusioner växter: oregano, valeriana, Hjärt, pepparmint och citronmeliss.

Oregelbundet sexliv hos män

Man måste säga att både kvinnor och män drabbas annorlunda än avhållsamhet. En det ges lättare, och den andra att ge upp sex är mycket svårt. I det första fallet leder inte män ett mycket intensivt sexliv, och i det andra - föreställ dig inte ett liv utan dagligt kön.

För män med markerad sexuell lust kan frånvaro eller avbrott i intima kontakter på allvar påverka den allmänna hälsan. Så, till exempel, om en person är benägen att neurotiska manifestationer, kan frånvaron eller oegentligheten hos kön såväl som för frekventa kontakter leda honom till en neurotisk stat.

Detta uttrycks i ökad irritabilitet, snabb temperament och till och med aggression. Hos män som leder ett inte alltför intensivt sexliv kan avhållsamhet uttryckas i dåligt humör och mjälte.

Experter hävdar att långvarig abstinens hos män som leder ett aktivt sexliv skadar allvarligt deras fysiska och psykiska hälsa.

Så, till exempel, om en man redan lider av några kroniska inflammatoriska sjukdomar i könsorganen, kan frånvaron av intima relationer provocera deras förvärring.

Blod som flyter till könsorganen stagnerar i frånvaro av orgasm, vilket provar en förvärring av kroniska sjukdomar, ökar risken för att utveckla nya patologier. I synnerhet orsakar lång avhållsamhet utseendet av prostatit, adenom i prostata och även onkologiska sjukdomar i bäckenorganen.

Dessutom lider psykisk hälsa, vilket uppenbaras vid framväxten av djup långsiktig depression, känslomässiga och sexuella störningar. Sex, som sådan, sparar effektivt från de skadliga effekterna av stress. Faktum är att under den sexuella handlingen producerar kroppen aktivt endorfiner, det så kallade hormonet av lycka. Och till och med intensiva sporter kommer det aktiva fysiska livet inte att kunna ersätta den här sexuella kontakten helt.

Dessutom ökar risken för impotens enligt läkarna bristen på fullvärdigt regelbundet kön. Trots allt, med långvarig avhållsamhet, får kroppen en signal om den sexuella funktionens meningslösa som sådan och helt enkelt "glömmer" vad och hur man gör.

Det bör dock noteras att män med en svag sexuell lust normalt kan existera i frånvaro av ett förhållande. Detta gäller också för åldern för mannen.

Till exempel, ju äldre personen, desto lättare och säkrare för honom är bristen på regelbundna kontakter. Ett helt, regelbundet sexliv i en ung ålder är dock grunden för en hälsosam ålderdom.

Om en del av en del tvingande skäl måste leva utan fulla kontakter under en längre tid, kan uppmärksamheten övergå till kreativitet, andlig praxis, det vill säga man bör försöka spendera tid utan att skada sin hälsa.

Sexuellt liv och reproduktionssystem

Oregelbundet sexuellt liv, och i synnerhet frånvaron, har en negativ inverkan på den övergripande hälsan, i synnerhet om funktionaliteten hos det reproduktiva systemet för män och kvinnor som ansvarar för framgångsrik uppfattning.

Det är bevisat att med hälsosamma regelbundna kontakter normaliserar man, stabiliserar, den hormonella bakgrunden är jämn, hos män innehåller spermierna friska, mobila, livskraftiga spermier.

Hos kvinnor återställs äggledarnas patency, menstruationscykeln stabiliseras, den hormonella bakgrunden jämställs också, kvinnan har förmågan att bli gravid.

Kön är det naturliga behovet av alla levande varelser. Som vi har upptäckt har hans frånvaro eller insufficiens en allvarlig negativ inverkan på hälsan för båda könen.

Därför kommer ett regelbundet, tillräckligt förhållande med en vanlig partner att hjälpa dig att upprätthålla hälsa, sinnesfrid och göra dig lycklig. Specialister-sexologer rekommenderar att du har sex sex gånger i veckan (i genomsnitt). De varnar också för tillfälliga förbindelser och råder inte att försumma preventivmedel. Var frisk!

Kommentarer (0)

Läs mer →

Förekomsten av en konstant sexuell partner är en plikt för stark hane och kvinnlig hälsa. Och det här är inte bara ord som bygger på spridningen av det fria tänkandet om sexuella relationer. Detta uttalande har en logisk och jämn vetenskaplig förklaring. Bristen på kön för män och kvinnor är lika negativ.

Kvinnlig sexuell lust beror på hennes vilja att lita på den utvalda mannen. Ja, i de flesta fall är det en fråga om förtroende, eftersom de rättvisa könsrepresentanterna är mer benägna att analysera möjliga kontakter än män. Med samma är associerade processer och känslor som en kvinna upplever under sex.

Det viktigaste ögonblicket är avkoppling. Det är viktigt att en kvinna känner tröst och säkerhet bredvid den påstådda mannen. Detta har i sin tur en primär psykologisk inverkan på henne, som har ett mer intimt förhållande. Med utgångspunkt från känslomässig hälsa bidrar primärflirtning till att bli mer självsäker i sin attraktivitet och mer avslappnad.

Övergången från coquetry till samlag följs av frisläppandet av ett stort antal substanser i en kvinnas kropp. Bland dem är serotonin och dopamin källor till glädje, liksom östrogener är ett av de viktigaste kvinnliga hormonerna som i hög grad bestämmer utseendet och humöret hos det fina könet. Som en del av hälsan är kön i detta fall en process för att normalisera aktiviteten hos hormoner och körtlar som producerar dem.

Stimulering av hjärtmuskeln och accelererad blodcirkulation möjliggör om några få minuter att berika alla kroppssystem med syre. Detta är en utmärkt profylax av stagnerande fenomen och tumörklinor. I synnerhet kan regelbunden älskling kallas effektiv motverkan mot utvecklingen av livmoderfibrer och bröstcancer. Förresten kan den ökända huvudvärk också gå efter en kort stund med din älskade.

Förbättrad blodtillförsel till kroppen bidrar till att bekämpa fettavlagringar, liksom bildandet av problemområden. Så med regelbundet sex ökar lite och bröstet behåller sin form under en lång tid, vilket beror på aktiv produktion av kollagenfibrer.

Tack vare upprätthållandet av den hormonella bakgrunden grundar sig denna intima process på den långa bevarandet av ungdomar och kvinnornas attraktivitet.

Glöm inte att konsistensen i sexuella relationer ger kvinnors tillfredsställelse, som en faktor för deras egen framgång. Framgång i intima relationer påverkar vardagen och gör det rättvisa könet mer samlat, lugnt och rimligt. Ur psykologins synpunkt uppmuntrar den potentiella intimiteten hos en man en kvinna att noggrant övervaka hennes utseende och hälsa.

Brist på regelbundet sex hos kvinnor: konsekvenserna

Till skillnad från män är kvinnors manifestationer av brist på kön mycket ljusare och mer märkbara, även om man inte bör glömma individens individualitet.

1. Ökad irritabilitet och aggressivitet. Inte konstigt att de säger om de "gamla jungfrur" att de är arg på hela världen - det handlar om den kraftiga minskningen av serotonin. Hormonglädje räcker inte, var kommer det goda humöret och den positiva utsikterna på livet att komma ifrån! Samtidigt är det väldigt svårt att ersätta sex med något, det är vad man föredrar mest tillgängliga - godis eller arbete.

2. Depression, trötthet och kronisk trötthet. Utan regelbunden affinitet blir kvinnor ofta självabsorberade, börjar kritisera sig själva - komplex är födda. Detta medför ett antal psykologiska problem och en önskan att fly från hela världen. Det här är hur länge depressionerna är födda. Och lusten att dölja sitt behov av smärta för inhemska uppgifter blir en process för att förstöra de sista målstyrkorna för att bekämpa sin egen pessimism.

3. Ställ övervikt. Ibland mycket aktiv. Först och främst är det kopplat till funktionsstörningar i hormonell bakgrund, och även med missbruk av den mest tillgängliga vägen för att öka volymen av ett serotonin som tilldelats av en hjärna, - med måltid. Godis, rökt produkter, salthalt - alla har sina egna preferenser, vilket i slutändan leder till en kolossal omvandling inte till det bättre. Det är värt att notera att motion, dans, yoga, hobbies - bra sätt att övervinna önskan att ta bristen på kön, men samtidigt höja nivån av serotonin och dopamin i kroppen.

4. Störning av det endokrina systemet. Ju längre det finns ingen regelbunden affinitet, ju värre dessa problem kan vara, fram till utvecklingen av godartade och maligna neoplasmer. Därför, om du inte har haft ett intimt förhållande länge, bör regelbundenheten hos en gynekolog och endokrinolog ökar för att förhindra konsolidering av sjukdomar.

5. Psykologiska, emotionella proppar. Oftast, om bristen på kön orsakas av tidigare misslyckanden och besvikelser, såväl som låg självkänsla och hård självkritik.

Till skillnad från kvinnor behöver män inte allvarlig förberedelse för att ingå ett intimt förhållande med en kvinna som de gillar. De är mer benägna att vara icke-bindande relation, men i motsats till stereotypen att män skidan bara sex, kan man säga - hormonet oxytocin produceras av kroppen under nästa man, injicera det i ett slags tillstånd av eufori, vilket stärker viljan. Denna önskan är fast på en undermedveten nivå, vilket gör männen mer öppna för sex, men säger inte att de inte kan älska samma kvinna regelbundet. Processen är viktig för dem.

Varför är en man så viktig är det nöje som han strävar efter! Förutom anti-stress-effekten och minskad ökning av smärtgränsen under intimitet ger intim kommunikation människans förtroende för sig själv och hans mäns styrkor. Detta gör det i sin tur mer aktivt i arbetarnas angelägenheter. Kort sagt är det detta förtroende och det korrekta arbetet med könshormoner i kroppen av den starka sidan av mänskligheten som ger en inre lejon som kan vinna i alla livssituationer.

Medicinsk forskning om effekten av könsmässighetens kön på människors hälsa bidrog till att bestämma att konsistensen och måttlig konsumtion av söta godis i livet för det starkare könet gör det smartare. Under närvaro accelereras processerna för att producera gråämnen i hjärnan. Naturligtvis är denna faktor relevant om mannen i princip riktar sig till utveckling. Då kommer vanligt sex att hjälpa honom att vara mer fokuserad och ändamålsenlig i sina handlingar.

Dessutom har forskare funnit att män som regelbundet älskar att älska i genomsnitt lever längre med tio procent, mindre sannolikt att genomgå kranskärlssjukdom, stroke och hjärtattacker.

Brist på regelbundet sex hos män: konsekvenserna

I deras obehag, erfarna i frånvaro av regelbundna intima relationer, är kvinnor och män väldigt lika. Det definierande kännetecknet för manligt lidande är risken för tidig utveckling av sexuell impotens, infertilitet, liksom ett antal andra sjukdomar som kan bildas på grund av stagnation av biologiska vätskor i könsorganens kanaler.

Aggressivitet och stress är också inneboende hos män i frånvaro av kön. Ofta påverkar detta förmågan att arbeta produktivt och uppnå sina mål. Även de mest efterlängtade önskningarna kan sättas i drift. Objektiviteten att utvärdera sina egna förmågor och utseende minskar också.

Mot bakgrund av en minskning av humör och en minskning av den totala aktiviteten lider hela kroppen i allmänhet. Immuniteten minskar och risken för att utveckla kärlsjukdomar ökar. I avsaknad av någon åtgärd är män också utsatta för fetma.

Oreglerad sex kan leda till prostatit

Bristen på regelbundet intimt liv är mycket farligt för människors hälsa. Bland de möjliga konsekvenserna av läkaren identifieras utvecklingen av hormonella och sexuella störningar, depressiva tillstånd.

Vad orsakar oregelbundet sex?

För normal, full funktion av interna organ och system behöver varje man regelbundet sexliv. Frågan om hur ofta man ska ha sex är uteslutande individuellt beroende på många faktorer.

Några män har en intim affinitet i en månad, och en annan vill ha sex flera gånger om dagen. Enligt begreppet konditionerad fysiologisk rytm anses 2-3 sexuella kontakter optimala inom en vecka.

Brist på regelbundet sexuellt liv leder nödvändigtvis till utvecklingen av stillastående fenomen, som är fylld av en sjukdom som prostatit, en inflammatorisk process lokaliserad i prostata. Och hormonella störningar börjar. Hos en man som inte har regelbundet, fullvuxet kön upphör hormon-testosteron att produceras i rätt mängd.

Med långvarig frånvaro av intima relationer är även atrofien av penisens muskler möjlig. Detta är en helt förståelig fysiologisk process. Så, till exempel, med en lång ligg i sängen (i flera månader) påminner folk musklerna i underarmarna.

Långtidsuppehåll hotar med problem med styrka, ett brott mot erektilfunktionen. I det här fallet måste du göra några ansträngningar för att återställa sexuell hälsa. På de fysiologiska problemen är ofta överlagda och psykologiska. Med en lång frånvaro av kön börjar en man bli nervös, vara rädd för att misslyckas i sängen vilket förvärrar situationen ännu mer.

Om prostatit och dess orsaker

Prostatit är en urologisk sjukdom med samtidig inflammation i prostatakörteln. Enligt statistiken är prostatit hittills en av de vanligaste sjukdomarna i det genitourära systemet, som står inför varje tredje medlem av det starkare könet.

Provoke utvecklingen av prostatit, enligt urologer, kan följande faktorer vara:

 1. Otillräcklig motoraktivitet, stillasittande livsstil, brist på regelbundet sexliv.
 2. Försvagat immunförsvar.
 3. Missbruk av alkoholhaltiga drycker, undernäring, överdriven konsumtion av kryddig och rökt mat.
 4. Underkylning (både generella och könsorgan).
 5. Venereala sjukdomar, sexuellt överförbara infektioner.
 6. Fysisk och mental utmattning, psykologisk chock.

Läkare är övertygade: Vanligt och fullvuxet kön hjälper en man att undvika prostatit och andra hälsoproblem. Avhållsamhet, särskilt långvarig, brist på intima relationer, frekvent undertryck av sexuell lust, kan vara mycket farlig.

Topp 5 hälsoproblem från oregelbundet kön

Kön är inte bara en övning som ger fysiskt och moraliskt nöje, utan också en nödvändig faktor som direkt påverkar människors hälsa. Inte alltid den främsta orsaken till långvariga fördjupningar, ojämnhet och irritation hos kvinnor och män är problem på jobbet eller hysteri. Kanske är det något mer intimt? Konsekvenserna av oregelbundet kön är de fem största problemen.

1. Dålig självkänsla

Många långa giftiga tjejer som är attraktiva i utseende tror ofta att det finns något fel i dem. Som regel kommer kvinnan till följd av brist på regelbundet sex. Intim intimitet bidrar till kampen mot lågt självkänsla, eftersom kvinnan känner sig inte bara önskvärd, utan också sexuell, i samband med samlagsförloppet.

Därför underskattar många kvinnor av rättvist sex med ett vackert utseende och en figur ofta själva och finner i sig ett stort antal faktiskt inte existerande komplex.

2. Hudproblem

Vad det än låter, men bristen på systematiskt sexuellt liv kan ses på ansiktet. Forskare har visat att det mässa könet, regelbundet engagerade i sex, vackrare, hälsosam och elastisk hud. Varför händer detta? I processen med intimitet i flickans kropp börjar utveckla kollagen, som positivt påverkar en persons hud.

I avsaknad av sex eller oegentligheter kan du märka utseendet på rynkor, akne, akne och andra dermatologiska problem.

3. Depression eller dåligt humör

Om representanten för det svagare könet är nöjd, blir hon glad och hennes humör är osannolikt att förstöra något. Sexologer säger att intimitet direkt påverkas av ett gott humör. Detta gäller både tjejer och män.

Under samlagsprocessen, särskilt under orgasm, frisätts hormonet av lycka - serotonin.

Med långvarig frånvaro av orgasm minskar mängden av detta hormon signifikant vilket orsakar konstant spänning, dåligt humör och till och med depression.

4. Låg immunitet

Engelska forskare har genomfört forskning som ledde till slutsatsen att personer som ens har sex två gånger i veckan har starkare immunitet. Dessutom är det bevisat att regelbundet sexliv hjälper till att skydda kroppen mot förkylningar, virus och många andra patologier.

5. Ökad risk för cancer

Med oregelbunden kön eller fullständig frånvaro av det i människokroppen inträffar stagnanta blodprocesser. Som ett resultat faller organen i det lilla bäcken under påverkan. Detta leder till en eventuell framväxt och utveckling av onkologiska sjukdomar i det genitourära systemet och bröstkörtlarna.

Därför rekommenderar läkare ett systematiskt sexuellt liv för både tjejer och män. I genomsnitt borde det finnas minst 2-3 sexuella kontakter per vecka, vilket kommer att gynna din kropp, inte bara moralisk utan också fysisk.

Video "Inverkan av frånvaron av sexuellt liv på den kvinnliga kroppen"

Informationsvideo om effekten av bristen på ett intimt liv på kvinnornas kropp.

Skada kaffe på människokroppen: 6 skäl att överge en favoritdryck

Vibrocil för barn: analoger billigare, instruktioner för användning

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning

Billiga analoger av Dalacin-ljus: anvisningar, beskrivning av preparatet
Hudallergier och röda fläckar: anledningarna till att göra det är det farligt?
Choleretic frukost: vad är det, vem behöver det?
Hur man bibehåller hälsan: 16 Kinesiska regler för en hälsosam kropp
Varför hjärtar ont: orsaker, symptom på farliga sjukdomar, behandling
Hur man inte glömmer att dricka vatten, hur mycket och hur man dricker vatten korrekt?
Hur sover man på kort tid: 5 dagliga vanor som förhindrar sömn
Vilka läkemedel för behandling av gardnerella hos kvinnor är effektiva: en genomgång av populära mediciner
Hur man botar Gardnerella hos kvinnor: En beskrivning av sjukdomen, orsaker och symtom

Om hälsa

De mest säkra p-piller: en recension av populära OK, antagningsregler, hur man väljer OK och typer av preventivmedel
Varför svettar mellan benen i ljummen: vanliga orsaker, möjliga sjukdomar, sätt att lösa problemet
Kan jag röka med pankreatit: Vad är farligt och vad är vägen ut?
Diaphragmatisk andning enligt Bubnovsky - de viktigaste egenskaperna och egenskaperna
Än att ta bort huvudvärk efter alkohol: orsakerna till ett baksmälla syndrom, nationella recept, effektiva beredningar
Graviditet efter avskaffande av preventivmedel: När du kan bli gravid, vad är rebound-effekten, avbokningsreglerna
Hur man bibehåller hälsan: 16 Kinesiska regler för en hälsosam kropp
Varför skadar bröstet före menstruationsperioden: orsaker, symtom, vad ska man göra?

Om Skönhet

Hur bli av med irritation efter rakning i den intima zonen?
Vilket är bättre för ögonfrans tillväxt: urvalsregler
Hur man väljer en kräm för den intima zonen: varför behövs det, typer, recensioner
Vätska Vitamin E för ansiktet: regler för användning, recept, indikationer
Hur man väljer ett botemedel mot torr hud?
Förfarandet för mikroblodiga ögonbryn - vad är det, fördelarna, skillnaderna från andra liknande förfaranden

Din åsikt är mycket viktig avboka

De mest effektiva lösningarna för rynkor i ansiktet

Hur man går ner i vikt i innerlåret: övningar, rutiner för viktminskning, rekommendationer
Billiga analoger av Dalacin-ljus: anvisningar, beskrivning av preparatet
Recept av mandelskalning hemma: fördelar, vem kommer att närma sig?
Förfarandet för mikroblodiga ögonbryn - vad är det, fördelarna, skillnaderna från andra liknande förfaranden
5 skäl till varför det är nödvändigt att använda naturlig organisk kosmetika och organisk smink
Hur man väljer ett botemedel mot slutna komedoner: Vad ska man leta efter?
Behandling av majs på ensammen hemma: orsaker, tips, lösningar
Hjälbenet skadas bakom: orsaker, symptom, behandling, förebyggande
Halshårskada på människors hälsa: är den här typen av rökning säker?
Paleo diet - menyn, grundprincipen för kosten, till vilken den passar
Övningar för snabb viktminskning hemma
5 skäl till varför det är nödvändigt att använda naturlig organisk kosmetika och organisk smink
Förfarandet för mikroblodiga ögonbryn - vad är det, fördelarna, skillnaderna från andra liknande förfaranden

VI PÅ INSTAGRAM
@ wkrasote.ru_

Wkrasote.ru | Secrets of Youth and Beauty, © 2018

Informations- och kognitiv portal för kvinnor och män, som presenterar aktuella artiklar och nyheter om hälsa, skönhet, rätt näring, hälsosam livsstil, familjepsychologi och relationer. På sidorna på webbplatsen hittar du många användbara tips, effektiva dieter, viktminskning metoder och beprövade folk recept. Vi har artiklar om medicinska ämnen om vanliga sjukdomar, symtom och metoder för deras behandling, samt instruktioner för apoteksprodukter och hur man använder dem. Wkrasote.ru hjälper dig att hitta svaren på de vanligaste frågorna och kommer att avslöja nya hemligheter av kvinnlig skönhet. Material som publiceras på webbplatsen, inklusive artiklar, kan innehålla information avsedd för användare över 18 år i enlighet med federal lag nr 466-FZ av den 29 december 2010 "Att skydda barn från information som skadar deras hälsa och utveckling". 18+.

Alla rättigheter förbehållna. Reproduktion, kopiering, reproduktion eller annan användning av material utan tillstånd från webbplatsadministrationen är förbjuden. Vid användning av material är en aktiv hyperlänk, indexerad av sökmotorer, obligatorisk! Resurser och personer som fångas vid obehörig kopiering kommer att åtalas enligt lagen (artikel 7.12 i RF-koden "För administrativa brott"). Informationen är endast referens, inte självmediciner! Vid de första tecknen på en sjukdom bör du alltid rådgöra med en läkare!

Webbplatsen hör inte till media.

Brist på kön hos kvinnor och män

Förekomsten av en konstant sexuell partner är en plikt för stark hane och kvinnlig hälsa. Och det här är inte bara ord som bygger på spridningen av det fria tänkandet om sexuella relationer. Detta uttalande har en logisk och jämn vetenskaplig förklaring. Bristen på kön för män och kvinnor är lika negativ.

Betydelsen av regelbundet sex för kvinnor

Kvinnlig sexuell lust beror på hennes vilja att lita på den utvalda mannen. Ja, i de flesta fall är det en fråga om förtroende, eftersom de rättvisa könsrepresentanterna är mer benägna att analysera möjliga kontakter än män. Med samma är associerade processer och känslor som en kvinna upplever under sex.

Det viktigaste ögonblicket är avkoppling. Det är viktigt att en kvinna känner tröst och säkerhet bredvid den påstådda mannen. Detta har i sin tur en primär psykologisk inverkan på henne, som har ett mer intimt förhållande. Med utgångspunkt från känslomässig hälsa bidrar primärflirtning till att bli mer självsäker i sin attraktivitet och mer avslappnad.

Övergången från coquetry till samlag följs av frisläppandet av ett stort antal substanser i en kvinnas kropp. Bland dem är serotonin och dopamin källor till glädje, liksom östrogener är ett av de viktigaste kvinnliga hormonerna som i hög grad bestämmer utseendet och humöret hos det fina könet. Som en del av hälsan är kön i detta fall en process för att normalisera aktiviteten hos hormoner och körtlar som producerar dem.

Stimulering av hjärtmuskeln och accelererad blodcirkulation möjliggör om några få minuter att berika alla kroppssystem med syre. Detta är en utmärkt profylax av stagnerande fenomen och tumörklinor. I synnerhet kan regelbunden älskling kallas effektiv motverkan mot utvecklingen av livmoderfibrer och bröstcancer. Förresten kan den ökända huvudvärk också gå efter en kort stund med din älskade.

Förbättrad blodtillförsel till kroppen bidrar till att bekämpa fettavlagringar, liksom bildandet av problemområden. Så med regelbundet sex ökar lite och bröstet behåller sin form under en lång tid, vilket beror på aktiv produktion av kollagenfibrer.

Tack vare upprätthållandet av den hormonella bakgrunden grundar sig denna intima process på den långa bevarandet av ungdomar och kvinnornas attraktivitet.

Glöm inte att konsistensen i sexuella relationer ger kvinnors tillfredsställelse, som en faktor för deras egen framgång. Framgång i intima relationer påverkar vardagen och gör det rättvisa könet mer samlat, lugnt och rimligt. Ur psykologins synpunkt uppmuntrar den potentiella intimiteten hos en man en kvinna att noggrant övervaka hennes utseende och hälsa.

Brist på regelbundet sex hos kvinnor: konsekvenserna

Till skillnad från män är kvinnors manifestationer av brist på kön mycket ljusare och mer märkbara, även om man inte bör glömma individens individualitet.

1. Ökad irritabilitet och aggressivitet. Inte konstigt att de säger om de "gamla jungfrur" att de är arg på hela världen - det handlar om den kraftiga minskningen av serotonin. Hormonglädje räcker inte, var kommer det goda humöret och den positiva utsikterna på livet att komma ifrån! Samtidigt är det väldigt svårt att ersätta sex med något, det är vad man föredrar mest tillgängliga - godis eller arbete.

2. Depression, trötthet och kronisk trötthet. Utan regelbunden affinitet blir kvinnor ofta självabsorberade, börjar kritisera sig själva - komplex är födda. Detta medför ett antal psykologiska problem och en önskan att fly från hela världen. Det här är hur länge depressionerna är födda. Och lusten att dölja sitt behov av smärta för inhemska uppgifter blir en process för att förstöra de sista målstyrkorna för att bekämpa sin egen pessimism.

3. Ställ övervikt. Ibland mycket aktiv. Först och främst är det kopplat till funktionsstörningar i hormonell bakgrund, och även med missbruk av den mest tillgängliga vägen för att öka volymen av ett serotonin som tilldelats av en hjärna, - med måltid. Godis, rökt produkter, salthalt - alla har sina egna preferenser, vilket i slutändan leder till en kolossal omvandling inte till det bättre. Det är värt att notera att motion, dans, yoga, hobbies - bra sätt att övervinna önskan att ta bristen på kön, men samtidigt höja nivån av serotonin och dopamin i kroppen.

4. Störning av det endokrina systemet. Ju längre det finns ingen regelbunden affinitet, ju värre dessa problem kan vara, fram till utvecklingen av godartade och maligna neoplasmer. Därför, om du inte har haft ett intimt förhållande länge, bör regelbundenheten hos en gynekolog och endokrinolog ökar för att förhindra konsolidering av sjukdomar.

5. Psykologiska, emotionella proppar. Oftast, om bristen på kön orsakas av tidigare misslyckanden och besvikelser, såväl som låg självkänsla och hård självkritik.

Betydelsen av regelbundet sex för män

Till skillnad från kvinnor behöver män inte allvarlig förberedelse för att ingå ett intimt förhållande med en kvinna som de gillar. De är mer benägna att vara icke-bindande relation, men i motsats till stereotypen att män skidan bara sex, kan man säga - hormonet oxytocin produceras av kroppen under nästa man, injicera det i ett slags tillstånd av eufori, vilket stärker viljan. Denna önskan är fast på en undermedveten nivå, vilket gör männen mer öppna för sex, men säger inte att de inte kan älska samma kvinna regelbundet. Processen är viktig för dem.

Varför är en man så viktig är det nöje som han strävar efter! Förutom anti-stress-effekten och minskad ökning av smärtgränsen under intimitet ger intim kommunikation människans förtroende för sig själv och hans mäns styrkor. Detta gör det i sin tur mer aktivt i arbetarnas angelägenheter. Kort sagt är det detta förtroende och det korrekta arbetet med könshormoner i kroppen av den starka sidan av mänskligheten som ger en inre lejon som kan vinna i alla livssituationer.

Medicinsk forskning om effekten av könsmässighetens kön på människors hälsa bidrog till att bestämma att konsistensen och måttlig konsumtion av söta godis i livet för det starkare könet gör det smartare. Under närvaro accelereras processerna för att producera gråämnen i hjärnan. Naturligtvis är denna faktor relevant om mannen i princip riktar sig till utveckling. Då kommer vanligt sex att hjälpa honom att vara mer fokuserad och ändamålsenlig i sina handlingar.

Dessutom har forskare funnit att män som regelbundet älskar att älska i genomsnitt lever längre med tio procent, mindre sannolikt att genomgå kranskärlssjukdom, stroke och hjärtattacker.

Brist på regelbundet sex hos män: konsekvenserna

I deras obehag, erfarna i frånvaro av regelbundna intima relationer, är kvinnor och män väldigt lika. Det definierande kännetecknet för manligt lidande är risken för tidig utveckling av sexuell impotens, infertilitet, liksom ett antal andra sjukdomar som kan bildas på grund av stagnation av biologiska vätskor i könsorganens kanaler.

Aggressivitet och stress är också inneboende hos män i frånvaro av kön. Ofta påverkar detta förmågan att arbeta produktivt och uppnå sina mål. Även de mest efterlängtade önskningarna kan sättas i drift. Objektiviteten att utvärdera sina egna förmågor och utseende minskar också.

Mot bakgrund av en minskning av humör och en minskning av den totala aktiviteten lider hela kroppen i allmänhet. Immuniteten minskar och risken för att utveckla kärlsjukdomar ökar. I avsaknad av någon åtgärd är män också utsatta för fetma.

Farliga konsekvenser av oregelbundet kön

1.9k såg

Om det faktum att oregelbundet sex har massor av hälsoproblem, har alla hört, men få kan noggrant säga vilka sjukdomar det hotar. Bristen på regelbundet sex påverkar inte bara stämningen och vitaliteten, men kan också leda till olika allvarliga sjukdomar.
Farliga konsekvenser av oregelbundet kön
För män är avstötning av kön fylld med minskad styrka och till och med dess förlust. Specialister fann att bristen på sexuellt liv hos män hotade med hjärtinfarkt och fetma. För att upprätthålla hjärtan och kroppens skönhet tar det en halvtimme belastning 5 gånger i veckan. Om det inte finns någon möjlighet att älska så ofta kompensera bristen på motion.
Episodiskt sexliv till kvinnor ger problem i form av smärtsam menstruation, minskad självkänsla och psykisk trötthet. Särskilt dåligt drabbas av oregelbunden kön hos en kvinna med smal midja, frodiga höfter och chica bröst. De har ett högt innehåll av östrogen i blodet, så den här typen av sex tolererar sexuell återhållsamhet sämre än andra.
Den frekventa orsaken till störningen i kvinnors hormonella system är avsaknaden av sexuell aktivitet. Oregelbunden kön leder till en minskning av produktionen av könshormoner. De kommer att bidra till att förbättra tillståndet för proteinintag, ta sedativa och örtinfusioner med lugnande effekt.
Bristen på kön slår ett slag mot de reproduktiva systemens funktioner hos både män och kvinnor. Oregelbunden älskling påverkar det allmänna hälsotillståndet negativt och minskar möjligheten till lyckad uppfattning av barnet.

10 sjukdomar som uppstår med en långvarig frånvaro av sexuella relationer

Läs i vår recension om de sjukdomar och hälsoproblem som uppstår med långa frånvaro av sexuella relationer.

1. Problem med vaginal smörjning

Det är som en ond cirkel. Ju mindre du lever ett sexuellt liv, desto mer obehagligt kommer den här processen att tyckas. Och allt på grund av det faktum att kroppen av kvinnor som inte har ett vanligt sexliv, vägrar att producera rätt mängd vaginalsmörjning. Tyvärr gör denna brist samlaget en mycket smärtsam affär.

2. Erektil dysfunktion

För närvarande kan läkare inte komma överens om huruvida frånvaron av sexuell aktivitet är orsaken till erektil dysfunktion. Det finns en åsikt att motsatsen är sant: det finns ingen styrka i penis - det finns inget samlag. Var det som det är, dessa två fenomen är definitivt sammanhängande.

3. Försvagning av immunsystemet

Det visar sig att regelbundet sexliv hjälper vår kropp att producera antikroppar mer effektivt. Det innebär att de mer intima relationerna kommer att vara i ditt liv, desto mindre kommer du att hålla fast vid alla slags virussjukdomar.

4. Blåsans nervositet

Sexuellt samlag hjälper kvinnor att stärka bäckens muskler. Och detta är mycket viktigt för blåsans hälsa.

5. Frustration och självtvivel

Om du inte lever sexuellt, så länge du vill, leder det oundvikligen till frustration och ohälsa. Frånvaron av sexuella relationer är det viktigaste symptomet på depression.

6. Högt blodtryck

Frånvaron av sexuella relationer är en av de mest populära orsakerna till högt blodtryck.

7. Ökad stressnivå

En studie visade att människor klara sig bättre med stressiga situationer om de har regelbundna sexuella handlingar i sina liv.

8. Ökad risk för hjärtinfarkt

Sexuell samlag ökar frekvensen av hjärtfrekvensen och hjälper till att balansera nivån av testosteron och östrogen i blodet. Detta respektive "manliga" och "kvinnliga" hormoner, vilka är extremt viktiga för hjärtat i synnerhet och alla processer i kroppen som helhet. En studie visade att de som lever sexuellt flera gånger i veckan är 2 gånger mindre benägna att drabbas av hjärt-kärlsjukdomar.

9. Problem med sömn

Efter samlag bildar kroppen prolactin - ett ämne som är extremt nödvändigt för att slappna av och vila. Om kroppen blir van vid sin frånvaro, börjar sömnproblem.

10. Problem med minnet

Sexuellt samlag främjar kärnbildningen av nya celler i hjärnans minnescenter. Den goda nyheten är att samma effekt kan erhållas genom att aktivt göra fysiska övningar i gymmet.

Regelbundet sexliv vad menar de? Vad ska det vara?

Experter kom till en gemensam åsikt att ett sådant koncept som en sexuell norm är väldigt relativ. Detta begrepp innehåller två aspekter. En beror på karaktären av sexutbildning och kunskap om det intima ämnet, därför är det som anses vara normen för vissa, andra uppfattas som en vice. Den andra aspekten är strängt individuell, som beror på en persons medfödda sexuella och psykiska egenskaper.

Regelbundet kön

Andra faktorer är också viktiga. Till exempel sammanfaller inte toppar av sexualitet hos människor av olika kön och ålder ofta. Mycket ofta överskattas behoven för det intima livet hos unga kvinnor och underskattas hos kvinnor i äldre ålder. Därför klagar fruen för överdriven sexuell aktivitet hos män före 30 år, och efter 30 noterar hon ofta sin svaghet. De första månaderna av äktenskapet, många unga par inträffar intim närmande flera gånger dagligen. Under de följande månaderna och år sjunker sådan aktivitet till 3-4 gånger i veckan eller mindre, och reduceras till ett minimum efter 60 år.

Även om det händer att det unga paret "älska" en gång i veckan och äldre - mycket oftare. I princip kan sexuell aktivitet betraktas som normalt om intima kontakter uppstår för kärlek och ömsesidigt samtycke, utan att orsaka obehag, trötthet eller förtryck. Det finns situationer när en man söker frekvent samlag, men kvinnan delar inte denna lust.

I sådana situationer bör partners komma till en viss kompromiss. Trots allt, missnöjda sexuella önskningar förvärrar stämningen, orsakar obehag och leder till konflikter. För hans del borde en man veta att vid vissa perioder av sexuell intimitet är oönskade.

Kön under månader

Det bör avstå från menstruation, eftersom intimitet kan förvärra menstruationsmärta och blödningar hos en kvinna. Dessutom är kvinnor mer benägna att smittas under menstruationen. Under graviditeten bör kvinnor som är benägna att missfalla avstå från intimt liv.

Friska kvinnor borde inte ha sex under de första 4-6 veckorna av graviditeten och samma tid före födseln. Resten av tiden finns inga kontraindikationer för intimitet, särskilt som i andra tredjedel av graviditeten har många kvinnor ökat sexuell lust.

Hur kan bristen på sexuell aktivitet hos kvinnor


Sexliv för kvinnor - det är ett sätt att ha kul, och förmågan att producera avkomma, och en stor öde att bli av med depression, irritabilitet, sömnlöshet, fetma, hjärtsjukdomar och mer.

Och naturligtvis innebär bristen på sexualitet hos kvinnor ett stort antal dåliga konsekvenser. Ett stort antal undersökningar genomfördes, vars resultat visade att frånvaron av ett intimt liv leder till olika nervsjukdomar och sjukdomar.

Kvinnor som har vanligt sex som passar dem är mer framgångsrika och har ett högt självkänsla jämfört med dem som saknar intimitet. Det bör noteras att kvaliteten och könsmängden, både för kvinnor och män, spelar rollen som en indikator på attraktivitet.

Nedan kommer vi att titta på de specifika resultat som leder till bristen på älskling hos kvinnor.

 • För det första är det depression. När allt kommer omkring vet alla att kön är ett av de bästa sätten mot depression, och om det inte finns där, så finns det ingenstans att gå deprimerad. Dessutom försöker hans kvinna att ersätta sin brist med ansvar för huset, barnen, arbetet, vilket förvärrar det ytterligare.
 • Det leder också till sömnlöshet. När allt kommer omkring kommer det på grund av stress, brist på positiva känslor och sex hantera det i två delar. När allt kommer omkring är det intima livet en mycket bra träning, där glädjegrupper fördelas.
 • Också bristen på sex, konstigt som det låter, leder till en försvagning av immunitet. Det leder trots allt till aktivering av kroppens skyddsfunktioner, vilket är att förebygga kyla och influensa. Med avseende på hjärtsjukdomar, såväl som kärlsjukdomar, provoceras de också när det är frånvarande. Det normaliserar trots allt trycket, behåller blodkärlens ton.
 • Också intim är bra för att bekämpa övervikt. För det första kan du med sex få mycket bra fysisk aktivitet. För det andra, i hans frånvaro, att höja sin ande, luta kvinnor ofta på det söta.

Forskare har visat att med långvarig frånvaro av intima hos kvinnor stör hormonbakgrunden, därför kan hudförhållandena förvärras, och även överflödig voloski kan uppstå. Mer allvarliga problem som kan leda till brist på kön, detta är uppkomsten av olika tumörer.


Därför är det nödvändigt att vara mycket försiktig, och viktigast av allt, att ha en permanent pålitlig partner som du kan lita på. Det är trots allt bevisat att kvinnor som är engagerade 3 gånger i veckan av kärlek, efter 30 år ser yngre ut än sina år.

Kvinnans inverkan på kvinnors hälsa

Kön är den bästa medicinen

Nyligen har fler och fler kvinnor att spendera pengar på onödiga och kostsamma läkemedel och gråta på soffor av psykoanalytiker doroguschih istället fullt utnyttja den potential som beviljades oss vid födseln av naturen.

Var och en av oss har mött ett sådant problem som smärta före menstruation eller under dem. Självklart är det enklaste sättet att nå ut och hitta ett piller, men om smärtan inte är krampaktig, är smärtstillande medel osannolikt att hjälpa. Ja, och levern är synd - hon och så många måste filtrera allt.... Men regelbundet kön kan minska smärta genom att producera endorfiner - nöjeshormoner - vilket förresten gör den vanliga kvinnan "ursäkta" om huvudvärk helt enkelt absurt.

Psykologen Tim Skolver hävdar att damen, som regelbundet har sex, migrän vanligtvis inte existerar, och andra smärtor överförs helt lugnt utan dopningens hjälp.

Svalg hals och mage? Ha sex - allt kommer att passera!

Vad man än kan säga är den sexuella handlingen en slags massage för det främsta kvinnliga orgelet - livmodern - vilket hjälper till att undvika sådana problem som fibromyom (benign uterintumör). Förresten har kvinnor med regelbundet sexliv inga cykelstörningar - allt händer per timme och utan överraskningar.

För gravida kvinnor hos perenashivanii förenat med komplikationer flertal (hypoxi, mekonium aspirationssyndrom, uttorkning, navelsträng hoptrassling grund av reduktion av fostervatten, etc), kön, ofta en stimuleringsteknik naturlig uppkomsten av arbetskraft. Olena Gudz, gynekolog: ", och i sperma från partnern innehåller ett stort antal av prostaglandiner, som är helt beredda att lämna livmoderhalsen, mjukgörande och avkopplande det" "När du orgasm är oxytocin frigörs eller" hormon slagsmål Det efterlängtade barnet har inte bråttom att behaga dig med sitt utseende? Skriv till dig själv sexterapi!

"Men några framtida mammors läkare rekommenderas att avstå från intima livet under graviditeten", tillägger Elena Gudz. Denna gravid kvinna med magkramper och kraftiga blödningar från slidan, upptäcks vid de första tjugo veckor gravid med läckande fostervatten, en kvinna som har haft ett missfall eller haft missfall. "

Sex istället för sötsaker

Ju äldre vi blir, ju mer du vill ha choklad och kakor - livet är så svårt att det drar för att lägga till sött och skadligt. Som ett resultat - framväxten av diabetes. Under tiden är det känt att alla kirtlar med inre utsöndring kommer i tonus under kvalitativ orgasm. Bukspottkörteln ökar produktionen av insulin, kolhydratmetabolism stimuleras och endokrinologer... raderar dig från listan över sina patienter.

Vanligt sex stärka immunsystemet och är förebyggande av karies, eftersom vid denna tidpunkt producerar en stor mängd av ett antibakteriellt medel, antikaries och immunoglobulin En produktions skyddar mot respiratoriska virusinfektioner. Ta kön istället för att gå till tandläkaren och slå på apotek under en kall!

Så och före en hjärtattack nära

Antalet sexaktiviteter är omvänt proportionellt mot antalet kardiovaskulära sjukdomar. Tro mig inte? Boken "Love, sex och ditt hjärta", som släpptes i New York, personalen vid International Institute of bioenergetisk analys beskrivs i detalj resultaten av forskningen, enligt vilken 65% av kvinnorna in på sjukhus med en hjärtattack, samlag i allmänhet inte engagera sig i eller har inte fått från honom möta. Som Ed Swast, en av författarna till boken, sade, "det medicinska samhället börjar, om än långsamt, att förstå att människor med ett hälsosamt sexliv lever längre. Det innebär att det finns en direkt koppling mellan känslomässig lycka, ett starkt immunförsvar och ett hälsosamt hjärta. "

Sex tillåter en kvinna att vara vacker och ung. Sexolog Andre multi hävdar att sex kan ta itu med övervikt, eftersom det under orgasm blodtryck och hjärtfrekvens når ett maximalt värde, och hålls på topp någon gång som tillåter dig att bränna två hundra kalorier i en enda sexuell handling. Aktivera aktiviteten hos endokrina körtlar främjar produktionen av ett stort antal hormoner, inklusive östrogen, vilket gör vårt hår glänsande och huden smidig och smidig.

Goda nyheter för damer i åldern

Jag vill också uppmärksamma de härliga damerna på att under muskeln är musklerna i bäckensgolvet, som är ansvariga för att hålla urinen, aktivt involverade. Larisa gynekolog Zhivago betonade att med stigande ålder och bristande belastning bäckenbottenmuskulaturen är inte längre en avstängningsventil, vilket kan leda till obehagliga konsekvenser. Klasser med kön är en speciell övning, vars övningar är specifikt inriktade på bäckens golvmuskler. Under samlag ökar blodflödet till bäckenorganen, har en profylaktisk effekt på venösa stas och ptosis vaginala väggar. Kom ihåg - Alternativ till sex för att stärka dessa muskler existerar inte, så ta hand om din framtid - träna på hälsan!

Vi, kvinnor, känslomässiga varelser, även stål premiärministerner kan skjuta tårar av sorg med sinnesro över elände av den olyckliga miljonären av tvålopier. Därför är vår fysiska hälsa oskiljaktigt kopplad till tillståndet av psykologisk komfort. Vi njuter av sex, vi njuter inte bara av oss - vi lindrar stress. Sexuell spänning tar bort depression, sexuell tillfredsställelse höjer humör och djup avslappning av muskler efter samlag ger lång väntan lugn. Ha sex regelbundet - och du glömma stress och depression, och med dem gå matsmältning och sömn, vilket minskar den övergripande tonen, försämrad tarmfunktion, och neuralgi.

I allmänhet kön - det är användbart, trevligt och underbart. Men bara när i en säng med dig finns en likadant person! Så vi, kvinnor, ordnas - utan kärlek kan vi inte delta i sex eller vi kan inte leva.