Huvud
Strömförsörjning

Tinkturer för att öka styrka hos män

Frågan om styrka i de flesta fall börjar oroa män nära 50 år, men det finns ofta situationer där problem relaterade till sexuell hälsa uppträder i genomsnitt och till och med ung ålder. Faktum är att det finns många orsaker till utvecklingen av en sådan patologi, från en negativ psykologisk situation och förekomsten av bakgrundsjukdomar, och slutar med dålig ekologi och närvaron av manliga vanor.

För att klara av sjukdomen är det nödvändigt att söka hjälp från en specialist, samt ta råd från andra män och traditionell medicin. Som ett bevisat sätt att återvända mannen en normal erektion kan du notera tinkturer för att öka styrkan. Tänk på de befintliga recepten av sådana föreningar, och hur de påverkar människans inre mekanismer.

Vad betyder styrka för en man?

Det är känt att en sexuellt mogen man för samlag bör ha god hälsa. Endast i detta fall kommer hans kropp att utföra alla nödvändiga åtgärder och funktioner. Kärlek är kroppens förmåga att få en man att få en snabb och normal erektion under hela samlaget. Med andra ord är normal kraft en mans förmåga att ha friska sexuella relationer och hög sexuell aktivitet.

Under påverkan av negativa faktorer minskar patientens styrka, men det finns ingen anledning att oroa sig om en sådan överträdelse endast observeras en gång. Det finns inga allvarliga orsaker som leder till erektil dysfunktion. Brott kan uppstå som en följd av intensiva känslor eller på grund av överdriven trötthet. I allmänhet är begreppet potens inte begränsat till en kraftfull erektion, den innehåller också en term som libido - en attraktion för det rättvisare könet. Om libido är svår för en man, kan det inte ske någon erektion alls. Det är mycket viktigt att bestämma orsaken till förekomsten av en sådan sjukdom innan du kontaktar specialister och fortsätter behandlingen.

Sätt att öka kraften hos män naturligt

För att öka styrkan är det inte nödvändigt att ta komplexa läkemedel och ta långsiktiga behandlingskurser. Om problemet är ett resultat av psykologiska eller fysiologiska störningar, känslomässiga spänningar, trötthet, då kan vi försöka rätta till situationen med hjälp av speciella övningar, bland annat övningar såsom rotation av bäckenet, eller steg på plats med hög lyft knän. Som användbara produkter, är det värt att notera honung, vitlök, bönor, choklad, morot, stekt mjölk.

Utmärkt stöd för männs hälsa, olika vattenprocedurer eller en kontrastdusch. En speciell effekt tillhandahålls av bastur och bad, men temperaturskillnaden bör inte vara betydande.

Det är bättre om temperaturen ökar gradvis för att utesluta en kränkning i blodflödet och därmed försämring av människans kropp.

Till olika delar av kroppen kan appliceras isbitar, vilket också ökar kraften kraftigt och ger möjlighet att klara problemet utan att tillgripa komplex medicinering.

Vilka örter har en bra effekt på en mans styrka?

Du kan använda en mängd olika örter som ökar styrkan, men det är visat att de i komplexa påverkar mycket mer än enstaka. Som de mest kända växterna som ökar styrkan bör det noteras:

 • dekokationer av Johannesört med tillsats av mintbladen
 • frön och blad av nässla, som också har en stödjande effekt på mänsklig immunitet, och också renar blodet
 • majs och kumminolja
 • Kalgans rötter, som förbättrar hjärtmuskulärens arbete, ger mannen i ordning efter stress

Växten är kontraindicerad vid hög temperatur och en tendens till att patienten utvecklar trombi

 • pepparröd - ökar blodflödet till bäckenet och därmed ökar erektionen
 • frön av pumpa. Det är nödvändigt att äta minst 30 stycken om dagen, men för att konsumera dem med diabetes och magsår är inte värt det
 • timjan
 • hagtorn

Var och en av växterna kan ge utmärkta resultat för att bekämpa problemet med potens, men i komplexa, alla dessa växter kan ge en mer kraftfull effekt.

Tinkturer för styrka

När det finns problem med styrkan börjar en man leta efter en lämplig metod för att bekämpa sjukdomen. Vissa metoder rekommenderas av den behandlande läkaren, och vissa patienter befinner sig. Aktivt använd vid användning av föreningar från naturliga komponenter. Tinkturer för att öka styrka hos män kan vara mycket olika. Det finns inget enda, vanligt recept för beredning av en sådan medicin. Kompositioner påverkar patientens tillstånd olika, därför är användning av sådant verktyg endast efter samråd med en erfaren läkare. Endast en specialist kommer att kunna exakt diagnostisera och antar hur denna eller den här komponenten av tinktur påverkar människokroppen. Detta kommer att eliminera eventuella komplikationer och allergiska reaktioner.

Tinktur för styrka är en effektiv lösning som är beredd på ett visst sätt. Vid användning av olika komponenter kan formuleringen av formuleringen vara mycket olika. Som de mest kända kompositionerna är det möjligt att notera följande:

 1. Tinktur av ginseng. Metoden för beredning av denna tinktur innebär användning av högkvalitativ vodka. För tinkturen behöver du plantans rot, som placeras i en burk med en kapacitet på 5 liter. Roten hälls med vodka och placeras på en mörk plats för att låta den brygga. Läkemedlet tas varje dag, 50 mg vardera. Den totala dosen är uppdelad i tre gånger. När du använder, spolas tinkturen igen med vodka, och infusionsförfarandet upprepas. Vodka kan läggas upp till tre gånger. Receptet är inte lämpligt för personer som inte tolererar alkohol. För ett sådant fall finns det ett annat alternativ för tinktur, där ett pulver gjord av ginsengrot blandas med honung (30 gram pulver 700 gram honung). Alla ingredienser insisteras på en vecka, varefter kompositionen kan tas på en sked innan du lägger dig.
 2. Tinktur av ingefära. Receptet för att göra denna tinktur är ganska enkelt. Det ska vara 20 gram gingerfinkristall och suga på ett varmt år i 20 minuter. Därefter tillsätt honung och citron till kompositionen. Alkoholtinktur för styrka, gjord på basis av ingefära och vodka, kan också ha en positiv effekt på att öka en mans styrka. Ta 10 droppar på natten.
 3. Tinktur av Leuzea. Endast växtens löv och rötter används, som krossas och hälls med vodka. Infusionen förbereder sig i två veckor, varefter den kan druckas tre gånger om dagen i en halvtimme före måltid. Dosen är 30 droppar. Om en man inte kan ta alkoholtinktur kan man göra en komposition från vattnet och roten till leuzea.
 4. Tinktur från aloe. Växten har en underbar effekt på människokroppen, rensar blodet och stöder immunitet. Växtens saft är perfekt för mottagning i ren form, men du kan göra en tinktur av honung, smör, aloejuice, torr hundros och bägare eller björnfett. Kompositionen bör värmas men inte kokas. Ta medicinen tre gånger om dagen på en matsked innan du äter.
 5. Tinktur av vinrör. För beredningen av kompositionen kommer att kräva plantens löv, liksom rötterna av ayren, frö av fenegreek i en andel av 2: 1: 1. Ingredienserna blandas och hälls med kokande vatten. Det rekommenderas att laga tinkturen i 4 timmar. Blandningen filtreras och tas sedan en gång om dagen. Behandlingsförloppet är en hel månad. För att förbättra de uppnådda resultaten bör behandlingstiden upprepas om en månad.
 6. Tinktur av salvia. Detta läkemedel är erkänt som en av de mest effektiva för att behandla problem med potens. Växten påverkar positivt köttkörtens arbete i en mans kropp. För att göra tinkturen måste du blanda ett glas kokande vatten med två matskedar av växten. Vidare värms kompositionen men kokas inte på ett ångbad under 20 minuter. Därefter ska infusionen tas tre gånger om dagen före måltiden innan man äter en matsked.

Tinkturer ska endast tas om patienten inte har någon allergi mot någon av dessa växter. Vid en allergisk reaktion ska tinktur ersättas med ett annat recept.

Förutom medicinska infusioner, som kan framställas oberoende av de nödvändiga ingredienserna, kan vissa läkemedel köpas på apoteket.

Tinkturer för styrka, sålda i ett apotek

Om det inte finns någon möjlighet att förbereda den nödvändiga kompositionen hemma, så är det ganska möjligt att gå till apoteket och köpa ett lämpligt botemedel där. Kostnaden för droger är annorlunda. De mest populära sätten är:

 • infusion av ginseng
 • tinktur av Eleutherococcus
 • Hawthorn tincture

Varje komposition har sin egen effekt på människans hälsa och hjälper till att klara av problem i samband med brott i det sexuella systemet. Det är viktigt att använda läkemedlet endast efter att ha råd med en läkare.

Problem med kraft kan uppstå ganska plötsligt och leverera mycket obehagliga minuter till en man. Att hantera överträdelsen kan göras med hjälp av läkemedel, men du kan använda speciella tinkturer som är lagade hemma eller köps på apoteket. De beskrivna kompositionerna kan ge ett snabbt och stabilt resultat.

Tinktur för att öka styrkan

Tinktur för att öka styrkan hjälper till att bekämpa erektil dysfunktion. Denna sjukdom uppstår på grund av olika orsaker: en stillasittande livsstil, ett negativt inflytande av miljöfaktorer, inflammatoriska sjukdomar i prostata.

Hemtinkturer för att förbättra styrkan består av komponenter av naturligt ursprung. Medel för behandling av erektil dysfunktion insisterar vanligtvis på vodka eller alkohol. Sådana tinkturer för att öka styrkan under lång tid bibehåller deras användbara egenskaper.

Rot av kalamus

Du kan göra en tinktur för att öka styrkan hos män i följande recept:

 • Det är nödvändigt att hälla 100 gram av en rot av en 0,5 liter vodka;
 • Medlen för att öka kraften bör insisteras i minst 14 dagar i en torr, skyddad från penetration av solens strålar.
 • Vid slutet av denna tid filtreras tinktur för att öka manpoten.

Medel för ökad potens bör tas omedelbart före intimitet. Den rekommenderade dosen är ca 80 ml. Den angivna dosen bör inte överskridas. Annars kan en representant för det starkare könet skada hans hälsa.

Gröna ärter

För att återställa människors hälsa används även unga gröna ärtor. Det är nödvändigt att hälla 400 gram växtråvaror i en lämplig behållare av glas. Ärter fylls med 500 ml kvalitetsvodka. Medlen för att öka styrkan bör insisteras i minst sju dagar efter det att denna tinktur filtrerats. Det är nödvändigt att dricka 5 ml av drycken tre gånger om dagen. Tinkturen måste spädas med tillräcklig mängd vätska. Behandlingskursens längd är cirka en månad.

Klara tinkturer för att förbättra sexuell lust

Det finns en hel del färdiga tinkturer på marknaden för att förbättra erektionen. Om det finns ett starkt sexproblem med potens bör du köpa droger som är gjorda av Eleutherococcus eller Ginseng. I de flesta fall tar de 30 droppar innan de äter. Varaktigheten av kursbehandlingen för problem med styrka är 30 dagar.

Män bör köpa i apoteket och ett extrakt av Leuzea. Mer detaljerat presenteras dess medicinska egenskaper och kontraindikationer i tabellen.

Om du använder ett flytande extrakt av leuzea från en starkare kön, ser du en ökning av blodtrycket, han måste sluta ta läkemedlet. För att en man inte har sömnsvårigheter måste du ta åtgärden senast tre timmar före sänggåendet. Vätskextrakt av Leuzea ska förvaras på en torr plats, vid en temperatur av högst 25 grader.

galangal

Kalgan hjälper till att ta bort skadliga ämnen från kroppen. Växten ökar immuniteten, har antibakteriella och desinfektionsegenskaper. I roden av Kalgan finns glykosider. Dessa substanser har en diuretikum och antimikrobiell effekt på kroppen. Växten innehåller ett stort antal eteriska oljor, organiska syror och tanniner. Calgan tinktur lugnar människans nervsystem, det används aktivt för att behandla impotens.

Läkemedelsbuljongen ska beredas enligt följande:

 • 30 gram kalganrot hälls i 200 ml kokande vatten;
 • Buljongen ska kokas i 20 minuter;
 • Efter det måste det filtreras.

Det är nödvändigt att ta 10 ml kalganbuljong tre gånger om dagen. Kursens behandlingstid är 14 dagar.

Vid applicering av agenset baserat på kalgan förbättras kraften kraftigt, men växten är förbjuden att användas vid allvarliga patologier i det hematopoetiska systemet, ökad känslighet för komponenterna i medlet, hög kroppstemperatur. Från användningen av medicinsk buljong eller infusion från Kalgan bör överges till personer som lider av högt blodtryck.

När du använder droger för att öka effekten kan följande biverkningar inträffa:

Framväxten av dessa biverkningar beror på att kalgan innehåller ett stort antal tanniner. Människor som är engagerade i mentalt arbete bör vara försiktiga när man använder tinkturer av alkoholväxter. Den innehåller alkohol, så när koncentrationen kan minska när man använder detta verktyg för att öka styrkan.

ginseng

På grund av tinkturen av ginseng försvinner den starka könsrepresentanten irritabilitet, erektilfunktionen normaliseras. Drick för att eliminera sexuell svaghet i representanter för det starkare könet ska beredas enligt följande:

 • 200 gram vegetabiliska råmaterial hälls i 200 ml alkohol;
 • Agenten bör insisteras i minst sju dagar i en torr, skyddad från hela världen.
 • Då ska den medicinska tinkturen filtreras.

Det är nödvändigt att dricka 20 droppar av drycken två gånger om dagen. Tinktur ska konsumeras innan man äter. Varaktigheten av behandlingskursen är 30 dagar. Tinktur för förbättrad potens, baserat på ginseng, rekommenderas inte för att ta med individuell mottaglighet för dess komponenter eller beroende av alkoholism.

Med hjälp av vilka hushållsinfusioner kan öka styrkan

Ett av de mest effektiva sätten att bekämpa erektil dysfunktion har länge ansetts vara tinkturer. Tyvärr är minskningen av manlig styrka idag en av de ledande platserna i frekvensen av förekomsten i det starkare könet över 40 år.

Jämfört med andra droger har tinkturer för att förbättra manlig styrka en stor fördel. För det första är råmaterialet för deras förberedelse naturligt. För det andra är komponenterna billiga och prisvärda, alla kan köpa dem. För det tredje har medel för alkohol en lång hållbarhet, de behöver inte köpas ofta. För det fjärde kan en man reglera dosen av läkemedlet själv och förlita sig på sina känslor.

De mest populära växterna som påverkar styrkan är vitlök, lök, ingefära, kalgan och andra örter.

Vitlökinfusion

Förmodligen vet alla att vitlök har många användbara egenskaper. Denna produkt förbättrar immunsystemets tillstånd, renar kolesterolets kärl, lindrar dem från aterosklerotiska plack. Användningen av tinkturer på dess grund stimulerar produktionen av hormon testosteron. Vitlök är också en kraftfull afrodisiakum, det ökar inte bara sexuell lust, men förnyar också mekanismen för erektion. Förutom dessa positiva faktorer skyddar han den manliga kroppen från sexuell utmattning, vilket är oundvikligt med frekventa sexuella kontakter med utlösning.

Ett av alternativen för att förbereda ett läkemedel baserat på denna växt är tinktur av vitlök på vatten. Receptet är enkelt: ta ett kilo hackad vitlök och häll 3 liter kokande vatten. Därefter är den stängd tätt med lock och placerad i en månad i ett mörkt rum. Periodiskt ska produkten skakas. Det tas på en matsked innan du äter. Den beredda medicinen är tillräcklig för en kurs. Förvara vitlökktur på en sval plats, skyddad mot solljus.

Ett annat recept kom till oss från Tibet. För honom behöver du 200 gram hackad och hackad vitlök och så mycket som 96% av medicinsk alkohol. Ingredienser ska blandas och lämnas på en mörk plats i 2 veckor. Efter beredning ska läkemedlet filtreras och insisteras i några dagar. Innan du tar tinktur av vitlök för att öka styrkan hos utspädd mjölk.

Den första dagen tas en droppe, den andra - två, och så varje dag ökar dosen med 2 droppar tills den når 25 (maximalt antal). På denna nivå tar mannen lösningen tills 15% av burken är kvar. Efter gradvis behöver du minska den enkla dosen med 2-4 droppar dagligen - du kan inte plötsligt sluta mottagningen. Det är tillrådligt att dricka ett läkemedel från vitlök mot impotens på morgonen.

Kalganov infusion

Det ädla inflytandet på människans hälsa görs också av växt kalgan. Det eliminerar problemen med en nervös och psykologisk natur som framkallar en överträdelse av sexuella förmågor. Efter användning av preparat på basis av kalgan förbättras blodcirkulationen i organ, inklusive sexuella, betydligt. Växten har också visat sig vara effektiv vid bekämpning av prostatainflammation, vilket kan leda till erektil dysfunktion.

Kalgan tinktur för styrka hos män är lätt att förbereda hemma. För att göra detta behöver du 30 gram gräsrot och en halv liter vodka, och helst moonshine. Ingredienser blandas och placeras i ett mörkt, kallt rum i 20 dagar. Efter beredning måste läkemedlet filtreras, det ska likna cognac i färg. Ta 30 droppar två gånger om dagen, före utspädning med vatten. Tinkturen på moonshinen lagras i ett mörkt och kallt rum.

Om alkoholpreparationer är kontraindicerade kan du avkoda från Kalgan. För att göra detta ska 30 gram torkat gräs blandas med ett glas vatten och kokas i emaljerade krukor i 20 minuter. Efter matlagning, torka och drick på matsked tre gånger om dagen.

Ginger tinktur

En bra afrodisiakum är också en ingefära tinktur. Förutom generella förstärkningsförmåga har den en positiv effekt på manlig libido och sexuell aktivitet. Direkt engagerar ingefära produktionen av testosteron i kroppen: medvetet, översatt från kinesiska, betyder dess namn "maskulinitet".

Det finns många recept för beredningen av denna växt. Ett alternativ är en tinktur av ingefära på vodka. Det kommer att behöva rengöras och gnidas ingefära (en kilo) och en halv liter vodka. Ingredienserna blandas i en glasskål och lämnas i en mörk premiss i 2 veckor. Det tas 3 gånger om dagen med en tesked.

Det finns en regel: att effekten är synlig och inte försvinner, läkemedlet tas ständigt.

Du kan använda ingefärarotten för styrka i form av te. För att göra detta skivas den, hälls med en liter kokande vatten och infunderas i 10 minuter. Att dricka 100 ml tre gånger om dagen är önskvärt med tillsats av honung.

Infusioner av örter och rötter

Det finns många fytopreparationer för att öka styrkan. De finns på apotekets hyllor, men det är också lätt att laga mat själv.

ginseng

Det är väldigt populärt bland växter som ökar libido och roten till ginseng. Han kan inte bara öka sexuell lust, men är också ett bra förebyggande verktyg för manlig sexuell dysfunktion.

För att göra dig själv en tinktur för att öka potensen behöver du en krossad ginsengrot och vodka, taget i förhållandet 1:20. Ingredienserna blandas och infunderas i 10 dagar. Ta den färdiga produkten du behöver kurser i 30 dagar med en paus på en månad. Den dagliga dosen är 30 droppar, det rekommenderas att dricka läkemedlet innan man äter.

nässla

En annan bra hjälpare för män är nässla. Medel som framställts på grundval av denna ört har en positiv effekt på libido, normaliserar könsorganens arbete. De används vid behandling av prostatit och prostatatumörer.

De vanligaste är frön från nässla. De kan bryggas och helt enkelt berusas som te tre gånger om dagen i ett förhållande på 1 tesked till ett glas kokande vatten.

Ett annat recept från nässla är en tinktur på vin. För att göra detta blandas 5 matskedar frön med rött vin och kokas i 5 minuter. Efter beredning får produkten svalna och tömma den. Det är accepterat att fylla en fjärdedel av en kopp på natten.

lök

Positiv effekt på hankraften har löktinktur. Detta läkemedel påverkar libido även vid nivån av nervimpulser, är involverad i utvecklingen av testosteron, stärker kroppens skyddande funktioner.

För att få en medicin behöver du 100 gram vita lök och en halv liter vodka. Produkterna blandas i glas och lämnas i 21 dagar på en mörk och sval plats. Efter denna period ska tinkturen filtreras, konsumeras 15 droppar före måltiderna. Förvara på en sval plats.

timjan

Alla användbara egenskaper hos denna växt kan inte räknas. Det är involverat i utvecklingen av testosteron, förbättrar kvaliteten på spermier, eliminerar nervösa och psykiska störningar som orsakar sexuell dysfunktion. Och även timjan används ofta vid behandling och förebyggande av prostatit och prostata adenom.

Förbered infusionen, häll 2 msk timjan med halv liter kokande vatten och låt stå i flera timmar. Efter filter och drick två gånger om dagen i 2 veckor.

Tinktur av Schisandra

Egenskaperna hos kinesisk magnolia vinstockar beskrivs långt före vår tid. Denna växt är en bra adaptogen, tar bort irritation, trötthet, påverkar positivt mentala tillstånd hos en man, förbättrar stämningen. Dessutom är det ett bra könstimulerande medel och antiinflammatorisk medel.

Receptet för tinktur av magnolia vinstockar för att öka styrkan är ganska enkelt. Förbered det hemma är inte svårt. För att göra detta behöver du torkade krossade bär och alkohol i förhållandet 1: 3. Insistera på att de måste vara på en mörk plats i en vecka. Ta två gånger om dagen för 20 droppar. Vid behov kan endos ökas till 35 droppar. För att uppnå önskat resultat och för att behålla det, tas denna åtgärd ständigt.

Apotek infusioner för styrka

Om du inte vill förbereda dina egna förberedelser kan du köpa dem i apotekskedjan. Samma tinktur av ginseng är tillgänglig för alla.

Den mest populära bland läkemedelstankur för apotek för att öka styrkan hos Eleutherococcus. Det är en bra restaurerande och stimulerande. Applicera den på 20 droppar 3 gånger om dagen, behandlingen tar en månad. Vid behov upprepas kursen efter några veckor.

Var noga med att ta mediciner, oavsett om det är alkoholtinkturer eller avkok, bör man komma överens med behandlingsläkaren. Varje botemedel har ett komplex av kontraindikationer och kan skada kroppen. Självbehandling är farlig för hälsan.

Tinktur för männs styrka: vad är recepten?

Kanske är en av de mest kända sätten att öka erektion bland män tinktur för styrka.

Trots allt leder problem med manlig kraft till det faktum att män letar efter olika sätt för traditionell och traditionell medicin som hjälper dem att övervinna sjukdomen. (Förresten läser vi - Folkmekanismer för att öka styrkan: 23 recept)

Det finns inget sådant verktyg som passar absolut alla män, varje medicin har sina egna indikationer och kontraindikationer.

Recept av hemmedicin utmärks av färre biverkningar och kontraindikationer, men det finns också "fallgropar" här.

Råd: skaldjur och beredningar med fiskolja - en panacea för styrka. Det rekommenderas att inkludera fisk i kosten minst en gång i veckan.

Plintar av tinkturer för styrka

Till att börja med bör det sägas att det mest effektiva bland alla naturläkemedel är tinkturer för att öka styrkan, särskilt alkohol. De har många positiva effekter på organen i människors reproduktionssystem:

 1. Låg kostnad är den viktigaste fördelen. Jämfört med farmakologiska medel kan kraften hos naturliga komponenter kosta en storleksordning billigare.
 2. Åtgärdens varaktighet. Efter en behandling med tinkturer på växtbaserade komponenter är absolut återhämtning möjlig, särskilt när man följer reglerna för en hälsosam livsstil och rätt näring. Om fullständig återhämtning inte uppnåddes, bör återupptagande av symtom återupptas. Vissa tinkturer är inte förbjudna att använda ständigt utan pauser.
 3. Frånvaron av biverkningar är typiskt för farmors medel. Naturliga komponenter orsakar väldigt sällan ett brott i matsmältningssystemet, centrala nervsystemet, kardiovaskulärt system.
 4. Det finns möjlighet att kombinera olika recept av traditionell medicin. Till exempel har ingefära, citrusfrukter, honung en bra effekt. Du kan göra en ingefärabuljong med honung och citron.
 5. Traditionell medicin är mycket nära avgränsad med rätt näring. Sallader från produkter som ökar styrkan, består vanligtvis av grönsaker eller frukter, som är mycket användbara för kroppens allmänna tillstånd. (Vi läste också - Nutrition för styrka)
 6. Behandling är tillåten hemma. Naturligtvis, med allvarliga skador på genitalorganens funktion, är det nödvändigt att konsultera en läkare för hjälp och att utesluta onkologisk och inflammatorisk patologi. Men med ålder, psykologiska och funktionella störningar i styrka är det önskvärt att försöka genomgå behandling hemma med hjälp av recept från traditionell medicin.
 7. Majoriteten av icke-traditionell medicin förutom den huvudsakliga effekten på potens, ökar immuniteten, förhindrar viktökning, läker från patologin i hjärt-kärlsystemet.
 8. Behandling med mormors recept ger inte upphov till och gradvis minskning av effekten efter långvarig användning.
 9. Recept baserade på växtkomponenter har inte skadliga effekter på lever och njurar.

Nackdelar med tinkturer

Trots ett betydande antal positiva stunder har folkmedicinens nackdelar, vilket gör männen till farmakologiska droger.

 1. Effekten är inte bara - den viktigaste nackdelen. Ett stort antal företrädare för en stark hälften av mänskligheten vill se resultat snabbt, direkt, eftersom staten styrka - ett mått på förtroende. En liten minskning i erektil funktion få människor uppmärksamma de män skyllde det på stress i arbetet, dåligt humör, inte ta något, och när staten blir inkörnings - har tillgripit radikala metoder - Viagra och andra piller. Det kommer att vara korrekt i denna situation, inte panik, och normalisera alla de faktorer som påverkar potensen.
 2. Du måste själv förbereda pengar. För att förbereda vissa tinkturer på vodka måste de insisteras på mer än två veckor. Och om kraften redan misslyckas, är två veckor för lång.
 3. Vegetabiliska komponenter som utgör tinkturerna innehåller ett stort antal allergener: extrakt av örter, blommor, honung, citrus, eteriska oljor. Farmakologiska preparat skiljer sig åt i flera steg av rening från sidokomponenterna. Därför, för personer som är benägna att allergier, råder inte att försöka behandlas genom hemmetoder, det kan leda till anafylaktisk chock och allvarliga konsekvenser.
 4. Många människor förvirrar homeopati och traditionell medicin, som är baserad på behandling baserad på användning av naturliga växtkomponenter. Före början av industriell tillverkning av läkemedel behandlades människor bara hos läkarna och herbalisterna.

Homeopati är användningen av aktiva substanser i flera utspädda tillstånd. Denna del av alternativ medicin har inga tecken på effektivitet.

 1. Det rekommenderas inte att ta tinkturer på vodka för män som har problem med alkoholberoende.

Recept för infusioner för styrka

Folkvägar innehåller ett stort antal olika recept med kombinationer av de mest effektiva ingredienserna för manlig kraft.

Dessa inkluderar tinkturer med ingefära och ginseng:

Tinktur med ingefära på vodka

En bra effekt har tinkturer med citrus och ingefära rötter (Läs mer - Ingefära för styrka)

För matlagning behöver du:

 1. mala roten av ingefära i mängden 4 matskedar,
 2. lägg till krossad skal 3 grapefrukt, 3 citroner,
 3. häll en blandning av en halv liter vodka,
 4. blanda mycket försiktigt,
 5. lämna en vecka på en mörk, cool plats.

Ät 2 matskedar flera gånger om dagen. För smak är det tillåtet att lägga till honung och socker.

Tinktur med ginseng

"Ginseng Viagra" är lätt att förbereda hemma hemma.

 1. roten till "kärleksroten" är bra för mig,
 2. krossad med en mixer,
 3. häll ut i en glasburk,
 4. häll 3 liter vodka,
 5. Vi lämnar i kylskåp i 24 timmar.

Ät 1 glas om dagen.

Alkoholtinktur för att öka styrkan: 7 recept

№1 Bra resultat för män visar en tinktur av gröna unga ärtor på vodka

 1. Ta 400 gram vridda gröna ärtor, alltid fräsch, konserverad fungerar inte.
 2. Där lägger vi en halv liter vodka.
 3. Vi går i en vecka.
 4. Innan du tar filtret.

Ta 1 tesked 3-4 gånger om dagen.

№2 Vid johannesört

 • Vi behöver 1 del av Johannesört och 5 delar 40% alkohollösning.
 • Vi insisterar på 24 timmar.
 • Vi förbrukar 35-40 droppar 3-4 gånger om dagen.

Farmaceutiska tinkturer för ökad potens hos män

Kroniska sjukdomar, periodiska påkänningar, dåliga miljöförhållanden, felaktig kost etc. ger en minskning av styrkan. För att återställa mäns styrka använder de mediciner, liksom folkmedicin.

Tinktur för styrka bidrar till att bli av med många problem i könsorganet. Läkemedlet förbättrar erektion, ökar längden på samlag, ökar sexuell lust. Läkemedlet kan köpas på apoteket, eller beredas självständigt hemma.

För att förbereda den "manliga droger" används sådana anläggningar och produkter såsom gyllene roten (ett annat namn - Rosenrot), ingefära, ginseng, valnöt, hagtorn, citrongräs, timjan, vildrosor och galangal, vitlök, propolis och så vidare.

Tinkturer med ginseng för styrka

Användningen av ginsengrötter för män är berättigad, eftersom komponenten hänvisar till naturliga afrodisiakum som returnerar sexuell aktivitet. Sammansättningen innehåller mycket B-vitaminer, eteriska oljor, aminosyror, pektiner och andra användbara ingredienser.

Tinktur för ökad styrka hos män med ginseng kan köpas på apoteket eller tillagas självständigt. Läkemedlet används för att behandla erektil dysfunktion, liksom för att förhindra problem i sängen.

För att förbereda produkten behöver 300 ml flytande honung och en matsked ginsengrot. Komponenterna blandas, insisterade på 7 dagar. Mottagning sker på en tesked tre gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen är 2-3 månader.

Alkoholtinktur framställs enligt följande:

 1. Häll en matsked ginsengrots med 150 ml alkohol eller god vodka av god kvalitet.
 2. Infusera i 10 dagar i ett coolt rum;
 3. Varje dag ska du skaka behållaren;
 4. Efter 10 dagar infiltreras genom flera lager av gasbindning.

Du bör ta alkoholhaltiga tinkturer i en månad. Drick bättre på morgonen innan du äter. Multiplicitet - en gång om dagen. Dosen är 30 droppar.

För att öka styrkan insisteras växtens växt på 40% alkohol. Det är nödvändigt att ansluta 25 g av den krossade komponenten och 200 ml alkoholhaltig vätska. Insistera för en vecka efter filtrering med gasbindning.

Ta 15 droppar tre gånger om dagen. Behandlingskursen är en månad efter en veckolång paus, upprepa. För förebyggande är dosen 10 droppar 2 gånger om dagen, kursen är 10-15 dagar.

Alkoholinfusioner är kontraindicerade i sjukdomar i prostata, lever och njurar.

Ginger tinkturer från impotens

Ingefära innehåller en stor mängd vitaminer, mineralkomponenter, eteriska oljor, aminosyror och andra beståndsdelar, vilket gör att den kan användas som ett effektivt verktyg för behandling av manlig impotens.

Det finns många recept för ingefära infusioner. För att förbereda en alkohol "medicin" behöver du 400 g riven rot och 1000 ml alkohol / vodka. Huvudkomponenten placeras på botten av en behållare med mörka glasögon, fyllda med alkoholhaltig vätska. Disken ska stängas och svalna för infusion - i 21 dagar.

Vid slutet av denna tid, filtrera, ta 20 ml två gånger om dagen, behandlingsperioden två månader. Förvaras i kylskåp. Läkemedlet rekommenderas inte för män som har anamnesis intolerans mot ingefära, magssår, problem med mag-tarmkanalen.

Öka styrkan hjälper följande recept med ingefära:

 • Ginger buljong. Skaka en liten rot av plantan, häll kokande vatten, låt det brygga i 1 timme. Efter att ha tillsatt lite citronsaft och en sked full flytande honung, rör om. Avkokning för styrka tar 2 gånger om dagen för 250 ml. Terapin varar i två veckor;
 • För att öka kraften kan du använda ett torrt extrakt av ingefärarot. I 400 ml alkohol eller vodka tillsätt 70 g torr komponent. Insistera en vecka. Du kan inte filtrera. Ta 20 ml efter måltid 4 gånger om dagen. Terapi är 1 månad.

Ingefära för människans styrka används inte bara som tinkturer och buljonger, men också som en utsökt krydda för kött- och fiskrätter, kalla drycker.

Dessutom ger krydda produkterna en unik smak och arom.

Herbal tinkturer för behandling av erektil dysfunktion

Spirituösa tinkturer på örter för män är bra folkmedicin som hjälper till att bota sexuell dysfunktion utan hälsorisk. Innan du använder en eller flera recept måste du kontrollera att det inte finns några kontraindikationer.

Recept 1. Ta 100 g yarrow, 50 g marshrot av calamus och 50 g fenugreekfrön. En matsked av samlingen häll 250 ml kokande vatten, insistera en timme. Ta 70 ml tre gånger om dagen, behandlingen är 10 dagar.

Recept 2. Häll 40 g färskt nässlor med dioecious varmt vatten, insistera på två timmar. Efter filtrering. Ta före måltid 2 gånger om dagen för 100 ml. För att förbättra läkningens helande egenskaper, ta dessutom ett avkok av rosa höfter på 250 ml en gång om dagen.

Recept 3. En matsked Leuzei häll 200 ml vodka / alkohol. Insistera 7 dagar i ett mörkt och coolt rum. Filter. Börja ta med 10 droppar två gånger om dagen i en vecka. Om det inte finns några obehagliga känslor - obehag i buken, illamående etc., så ökar dosen till 15-20 droppar - ta en månad.

Motherwort Herb bekämpar effektivt psykologisk impotens. Det är nödvändigt att fylla 2 teskedar av den krossade komponenten med varmt vatten i volymen 500 ml. Insistera 24 timmar, filtrera sedan. Ta 120 ml tre gånger om dagen.

Kontraindikationer mot ovannämnda läkemedel: lever / njursjukdom, hypertoni, en tendens till allergiska reaktioner.

Recept av buljonger och infusioner för män

Okonventionell medicin är rik på olika recept som hjälper till att bota erektil dysfunktion. Positiv återkoppling har vitlöktinktur. För att göra det behöver du 350 g vitlök, krossad till läget.

Det bör hållas i 15 minuter, efter en liten rengöring av det övre lagret, som inte innehåller juice. Den återstående massan är fylld med medicinsk alkohol i lika stora proportioner. Till exempel, om du lämnade 200 g vitlök, behöver du 200 ml vätska.

Insistera på en mörk plats eller på kylskåpets bottenhylla i 10 dagar. Efter filtrering. Insistera ytterligare 2 dagar.

Vitlökinfusion före användning sätts till 50 ml mjölk. Dosinfusion - 2 droppar. Receptionen äger rum 15 minuter före måltiden. Varje dag, öka dosen med en droppe. Multiplicitet - 3 gånger om dagen, terapi varar en månad. Receptet är lämpligt för behandling av impotens hos män efter 50 år.

Folkmekanismer för en bra stigare:

 1. Te med timjan. I 250 ml varmt (inte kokande) vatten, tillsätt en tesked timjan, stäng disken med lock och insistera 15 minuter. Drick som te. Terapi är två veckor, två gånger om dagen, ett glas.
 2. Tinktur med propolis. Mala 20 g av komponenten, häll 400 ml alkohol eller vodka, insistera i sju dagar. Periodiskt måste behållaren skakas. Ta 30 droppar - späd ut i rent vatten. Drick före måltid tre gånger om dagen. Terapin är två veckor.
 3. Infusion med valnötter. Valnötskal - 150 g häll vodka i en volym på 500 ml, insistera i 3 veckor. Ta 10 droppar tre gånger om dagen. Det ökar sexuell lust, förbättrar blodcirkulationen i kroppen, ökar styrkan.
 4. Tinktur med roden av Kalgan. 100 g komponent häll 400 ml medicinsk alkohol, stäng locket med en behållare, insistera i sju dagar. Filter. Ta 5 ml tre gånger om dagen i 20 minuter före måltid.

För att övervinna för tidig utlösning, förbättra kvaliteten på stigaren och spermatogenesen hjälper frukten av magnolia vinstockar. På grundval av detta är infusion beredd.

För att förbereda behöver du 10 bär, som måste hällas 70 ml vodka och sedan insistera 10 dagar. Filter. Ta en gång om dagen för 5 ml omedelbart innan du äter. Under behandlingen bör den rekommenderade dosen observeras.

Överdosering är fylld med ett hopp i blodtryck, huvudvärk, sömnstörningar, hjärtklappningar och andra symtom.

Om det inte finns någon möjlighet eller önskan att förbereda tinkturer självständigt, kan de köpas på apoteket.

Apotekinfusion Eleutherococcus har tonisk effekt, normaliserar arbetet i centrala nervsystemet. Tinktur med hagtorn ökar blodcirkulationen i kroppen, neutraliserar stagnation i bäckenet, vilket gör att du kan normalisera erektionen och öka varaktigheten av intimitet.

Effektiva tinkturer för styrka

Ökande potens har länge varit av intresse för män i alla åldrar. Efter något fel i kroppen, sjukdom och stress, fysisk och psykisk trötthet, ogynnsamma förhållanden hemma och på jobbet, kan brist på sömn och näringsämnen utlösa uppkomsten av förlust av libido och problem med potensen.

Bland populära metoder används tinkturer för att öka styrkan. Låt oss ta reda på vilka recept som är mest populära och effektiva, liksom funktionerna i deras användning och förberedelse.

Typer av tinkturer för styrka och funktionerna i deras användning

Tinkturer för styrka hemma kan beredas enligt olika recept, men de som har alkohol eller vodka anses vara särskilt effektiva. Vid beredning av tinkturer rekommenderar experter följande regler:

 1. Tinkturer för styrka bör endast innehålla komponenter som är säkra för människors hälsa. Innan du förbereder och väljer ett recept, bör du kontakta en specialist, noggrant studera egenskaper och kontraindikationer för användning av ingredienser som utgör tinkturen.
 2. "Omarbeta inte" receptet för dig själv. Det är nödvändigt att noggrant observera doserna vid blandning och insistera på komponenterna, ta åtgärden och varaktigheten av användningen.
 3. För tinkturer, köp endast kvalitetsalkohol eller vodka. En produkt av dålig kvalitet kan leda till förgiftning och andra negativa konsekvenser.
 4. Tinkturer kan användas som ett självständigt verktyg för att eliminera problem med styrka, och som en del av komplex terapi. Men i alla fall är det nödvändigt att konsultera en läkare i förväg, eftersom effekten av växterna ibland på grund av deras jämförbarhet med de mest allvarliga drogerna.
 5. Förvara produkten och insistera på att den måste vara på ett kallt mörkt ställe, men inte i kylskåp.
 6. Använd inte tinkturer, när det finns ett fel i det kardiovaskulära systemet, svår blodsjukdom, lever och njure, närvaron av tumörer och neoplasmer och intolerans mot åtminstone en av komponenterna.

Bland de mest populära likörer för styrkan bör noteras de recept som innehåller rötter och torr mark del av örter och djurextrakt, inklusive hjul, eller mysk.

Viktigt! Tinkturer för ökad potens, som görs hemma eller köps på apotek, kan användas för att förhindra erektil dysfunktion och stärka immuniteten. De kan också användas som stimulans för libido och erektion när det redan finns oegentligheter i det genitourära systemet.

ginseng

Tinktur för att öka styrkan hos män på ginseng anses med rätta vara en av de starkaste och snabbaste. I sammansättningen av roten av denna växt är:

 • eteriska oljor;
 • vitaminer i grupp B, och även A, E, C, B och många andra;
 • en mängd mikroelement, inklusive zink, selen, fosfor, kalium, magnesium;
 • pektin och aminosyror.

Tinktur med ginseng på vatten, vodka, alkohol och andra ämnen kan användas som ett förebyggande verktyg och för att eliminera redan befintliga problem med en man med styrka. Produkttonerna ger en laddning av livskraft och styrka, återställer erektionen och normaliserar arbetet i alla kroppssystem, främjar lanseringen av vävnadsregenerationsprocesser och stärker immunförsvaret.

Köp denna tinktur för styrka i apoteket eller gör det själv helt enkelt. Här är några populära recept:

Viktigt! Ta en apotekets tinktur för att öka styrkan eller göra hemma själv måste strikt föreskrivas och efter samråd med en specialist, annars är risken för negativa konsekvenser stor. Inträdesförloppet är vanligtvis 3-4 veckor, varefter det är nödvändigt att ta en paus om några veckor.

galangal

Calgan tinktur för att öka styrka hos män är också populär, eftersom roden på denna växt hjälper till att klara av minskad libido och instabil erektion, särskilt om de har uppstått på grund av stress och nervspänning. Roten av Kalgan innehåller antioxidanter, tanniner, kinin och zlagovaya syror, flavonoider, tanniner, eteriska oljor, sockerarter och hartser, vitaminer och mineraler.

Med hjälp av tinkturer med calgary kan matsmältningen förbättras, inflammation kan avlägsnas och smärtintensiteten minskas, nervös spänning och stresseffekter elimineras, immunitet stärkt och välbefinnande förbättras. Användningen av ett medel för styrka hjälper till att uppnå ett långt samlag, förbättra kvaliteten och kvantiteten av spermier, förbättra känslor under sex och utseendet av lusten efter sex. Produktionen av testosteron normaliseras och människans allmänna välbefinnande förbättras.

Bland de mest populära sätten att förbereda Kalgan för tinktur är det värt att notera följande sätt:

 1. 30 g torkad rotskiva och häll i en flaska med 0,5 liter vodka. Insistera medel rekommenderas på ett kallt mörkt ställe i 30-25 dagar, varefter vätskan måste filtreras och ta 25-30 droppar två gånger om dagen. I förväg ska produkten sköljas med vatten. Anmälningsperioden är 30 dagar.
 2. 4-5 medelstora rötter av Kalgan skärs i stora skivor, häll en liter vodka och lämna till infusion i 7 dagar. Djurmat ska vara 1 sked per dag i 3-4 veckor.

Viktigt! Användningen av denna rot är förbjuden med ökad blodkoagulering, frekvent förstoppning, förekomst av tumörer och cancer. Dessutom borde du inte dricka en sådan tinktur av Kalgan för styrka enligt experternas uppfattning till personer med låg surhet i magen, hypertensiv sjukdom och med individuell intolerans av komponenterna i botemedlet.

Ingefära för styrka

Ginger - en kraftfull afrodisiakum, känd under lång tid som "naturlig Viagra." Som en del av denna rot, en chockdos av vitaminerna B, A, D, E, C, olika mikro- och makrodelar, eteriska oljor, aminosyror och andra näringsämnen.

Tinktur av ingefära på vodka för att öka styrkan kan användas för några orsaker till problem. Det är känt för sina användbara egenskaper, till exempel:

 • acceleration av sårläkning och initiering av vävnadsregenereringsprocesser;
 • ökad styrka och varaktighet av samlag
 • utseendet av en beständig erektion;
 • lösa problem med utlösning och orgasmbrist;
 • ökning av antalet och rörligheten hos mogna spermier
 • förstärkning av immunitet
 • en rush av kraft och styrka, en ökning av effektivitet och uthållighet.

Bland recepten för denna tinktur anses följande vara särskilt effektiva:

 1. Skala 350-400 g skalad gingerrot i en mixer eller på en rivare, häll 1 liter vodka och låt den brygga i 2 veckor. Då ska tinkturen filtreras och förvaras i kylskåpet. Drick det rekommenderas för 20-30 ml i 15-20 minuter före måltid 1-2 gånger om dagen i en månad.
 2. Vitamin tinktur för att stärka immuniteten och öka kraften. 4 stora skedar krossad färsk ingefära rot blandad med zedra 3 grapefrukt och 3 medellånga citroner. Den resulterande massan av häll 0,5 liter vodka, blanda väl och lämna till infusera på en mörk sval plats i en vecka. Medlet används 1-2 skedar dagligen 1-2 gånger om dagen. Inträdesförloppet är 3-4 veckor.

Viktigt! Ginger för att öka potensen kan användas inte bara som en tinktur, men också som en läcker kryddning för söta, kött- och salträtter. Roten av denna växt ger te, en kall cocktail eller någon annan dryck en unik smak och arom.

Herbal tinkturer

Medicinsk örter ibland värre än läkemedel klarar av manlig impotens. De har en positiv effekt på kardiovaskulära, genitourinary, nervsystemet, eliminera nervspänningar, hjälper till att återställa styrkan efter långvarig överbelastning och stärka immuniteten.

Bland de populära recepten för restaurering av en normal erektion och libido är:

 1. Tinktur av St John's wort på vodka. Blanda den torra johannesört med vodka i proportionerna 1: 5. Att insistera betyder att det är nödvändigt inte mindre än dagar på en mörk plats, sedan att filtrera. Ta rekommenderas för 30-40 droppar 2-4 gånger om dagen i flera veckor.
 2. Tinktur med selleri. 1 sked frön och 2 små rötter av denna växt lägger till 1 liter vodka. Att insistera betyder att det är nödvändigt inom en vecka. Sedan måste det filtreras och tas 20-30 ml 2 gånger om dagen före måltiden.
 3. Tinktur med salvia. 3-4 skedar örter häll ett glas vodka och låt det brygga för en dag. Ta 20-30 droppar 2 gånger om dagen.

Viktigt! Innan du applicerar växtbaserade tinkturer för att öka styrka hos män, måste du noggrant studera växtens eller skördens egenskaper. Inte alltid utvalt av ditt recept är säkert för din hälsa, eftersom varje ört har ett antal kontraindikationer.

Bäver tinktur

Bägarnas tinktur för kraft bereds från prianalnyh-körtlar av detta djur, som ansvarar för utsöndringen av muskus. Ämnet har en speciell lukt och en bitter smak. Enligt folkläkare kan denna tinktur rädda många sjukdomar i det genitourära systemet, återställa libido och öka styrkan, stärka immuniteten och återställa den förlorade balansen i kroppen.

Musk normaliserar parametrarna i spermogrammet, hjälper till att bekämpa även med cancer och minskar risken för att det uppträder, förbättrar blodkärl och hjärtats arbete.

Matlagning bäver tinktur är inte svårt. Först krossas det torkade järnet och hälls sedan med vodka. På 100 g pulver behöver du 0,5 liter vodka. Att insistera betyder att det är nödvändigt på en mörk, kall plats inom 3-4 dagar. Och tillsätt sedan vodka så att 1 liter tinktur erhålls. Därefter filtreras vätskan och tas på en halv tesked 2 gånger under dagen. Anmälningsperioden är 1 månad. Doseringen kan ökas, men något.

Viktigt! När du köper bäverkörtlar, akta dig för att köpa en förfalskning. Om produkten är för billig eller köps på ett opålitligt ställe, så är det troligt att medlen på grundval av den blir ineffektiv eller till och med skadlig för hälsan.

slutsats

Kom ihåg, vänta inte på appliceringen av tinkturer för effekten av den omedelbara effekten. För att uppnå maximala resultat måste du justera sömn och näringsläget, ta hand om din hälsa, spendera mer tid på att träna och balansera kosten. Endast ett integrerat tillvägagångssätt hjälper till att glömma problem med styrka och alltid känna sig hemma i sängen!

Den bästa tinkturen för att öka potensen hemma

Hittills finns det många recept för växtbaserade infusioner som inte bara förbättrar männs styrka utan också normaliserar hela genitourinary-systemet. Tinktur för ökad libido kan inkludera komponenter som ingefära, ginseng, dubrovnik, ginkgo biloba, schisandra och andra örter. Vad är hemligheten för dessa läkemedel? Hur är tinkturen förberedd för styrka hemma? Och vad är resultatet av att använda naturliga medicinska drycker?

Naturens krafter för män

Kurande tinkturer på olika örter har hela tiden använts för att öka sexuell attraktion hos män. De mest populära och effektiva ingredienserna av sådana läkemedel är:

 1. Ginseng. Denna växt förbättrar inte bara styrkan, men normaliserar även kardiovaskulärsystemet, ger livslängd, återställer styrka.
 2. Med hjälp av Schizandra behandlar de sexuell dysfunktion och förbättrar immuniteten.
 3. Hagtorn kan förbättra blodcirkulationen, inklusive i könsorganen. Det anses vara den mest populära naturmedicin för att öka styrkan i Tyskland.
 4. Ginger är också känd för sina medicinska egenskaper i kampen mot sexuell dysfunktion, tack vare ett stort antal eteriska oljor, aminosyror och vitaminer i dess sammansättning.

Naturligtvis kan andra medicinska örter också fungera som komponenter för potioner, men ovanstående har fått respekt och tacksamhet från män.

Ginseng skyddar manlig makt

Tinktur av ginseng för styrkan anses med rätta vara en av de mest effektiva naturläkemedlen. Dess popularitet förklaras av plantans unika sammansättning, som innehåller:

 • vitaminer i grupp B;
 • eteriska oljor och hartser;
 • fettsyror;
 • pektiner.

En drink som görs med användning av ginsengrot kan användas inte bara som ett tillägg till behandling av sexuell dysfunktion, men också som ett förebyggande. Det är dock klokt att välja dosen tillsammans med den ansvariga läkaren, eftersom den i stora mängder kan väcka hälsan som helhet.

Recept av tinkturer med ginseng

Idag vet vi mycket pengar med ginseng för att öka styrkan - mestadels tinkturer på vodka eller alkohol, buljonger och te. Vissa läkare anser att tinktur av ginseng för styrka inte bör innehålla alkohol, eftersom huvudkomponentens medicinska egenskaper reduceras. Ett stort antal positiva recensioner om sådana droger föreslår emellertid motsatsen.

Du bör ge exempel på effektiva och lättillgängliga tinkturer med ginseng, vilket kommer att bidra till att stärka den sexuella önskan, kvaliteten och varaktigheten av samlag.

Recept nummer 1 eller tinktur av ginseng för alkoholfria alkohol

För beredning av alkoholfria tinkturer behöver du:

Ginseng måste krossas ordentligt (du kan skicka det genom köttkvarn eller skär), blanda med honung och låt den brygga i 10 dagar. Därefter ska läkemedlet konsumeras för 1 tsk. 3 gånger om dagen före måltiden. Ginseng för styrka kommer att visa sin helande effekt på kroppen efter 1-2 månader.

Det är bättre att använda detta läkemedel i 3-4 veckor, vilket gör en paus mellan dem om några månader.

Recept nummer 2, vodka tinktur

Förberedelse av denna åtgärd för ginseng för styrka kommer att behöva ta 1 del av botten av den helande växten och häll den med 20 delar vodka eller alkohol. Tinktur på vodka för manlig kraft bör stå på en mörk, sval plats under ca 10 dagar, varefter den kan konsumeras. Behandling av sexuell dysfunktion med hjälp av denna drink är gjord av kurser i 30 dagar. Varje dag spolas 30 droppar tinktur i ett glas vatten och dricker det innan man äter.

Recept nummer 3, eller ginseng för styrka på alkohol

En annan enkel version av alkoholtinktur med ginseng kan beredas hemma. För att göra detta, blanda 20 gr. rot med 200-250 ml alkohol eller vodka. Att insistera betyder att inom 7 dagar efter vilken det är möjligt att börja behandlingen. Ta en drink även innan du äter 20 droppar 3 gånger om dagen.

Gingerbread recept

Laddningsdos av vitaminer (A, B och C), makro- och spårelement, aminosyror och essentiella oljor som finns i ingefära, tillåter detta anläggningen ett effektivt botemedel mot manlig impotens. Tinktur av ingefära på alkohol är enkel nog i matlagning hemma, kan användas för olika sjukdomar i genitourinary systemet.

Recept nummer 1, eller tinktur av ingefära på vodka

Du behöver följande komponenter:

 • Gingerrot - 400 g;
 • vodka - 1 liter.

Roten av växten bör tvättas ordentligt, avskalas och gnids på en fin rivare. Därefter sätts råvarorna i en kruka, hällas med vodka och får stå i 10-14 dagar. Efter denna tid filtreras tinktur av ingefära på vodka genom gasväv eller bomullsull och dras tillbaka för förvaring i kylskåpet. Ta det varje dag för 20-30 gr. i en halvtimme innan du äter.

VIKTIGT! Järnstyrka kan vara vilken som helst ålder, storskaliga kliniska studier på volontärer vid Ryska institutet för urologiforskningsinstitut har visat ett utmärkt resultat... Läs mer >>>

Recept # 2

För män som inte tolererar alkohol kan man ge ytterligare en folkmedicin med minskad styrka. När du förbereder tinkturer behöver du:

 • Gingerrot - 300 g;
 • citron eller lime - 1-2 stycken;
 • honung - 2-4 msk. l.

Ingenting ska tvättas, skalas och släppas genom köttkvarn. Med citronen gör samma manipulationer (det enda undantaget - skalen avlägsnas inte), och blanda sedan den med roten och tillsätt honung. Den resulterande massan av dagen hålls vid rumstemperatur och tas sedan till kylskåpet. Den färdiga produkten ska konsumeras för 1 tsk. för en halvtimme före samlag.

Sammanfattningsvis bör det sägas att örterna för styrkan bör användas i samband med den huvudsakliga behandlingen av sexuell dysfunktion. Det är också nödvändigt att justera sömn och vakenhet, för att begränsa intaget av tung och skadlig mat, för att minska mängden stress och också att spendera tid på att göra sport. Bara med ett så allvarligt tillvägagångssätt kan du rädda människans hälsa och känna dig som en kung i sängen!

Modern medicin skyddar din hälsa:

ZBProstatic >>> - urologiskt plaster: ett modernt sätt att behandla prostatit, impotens, infertilitet och andra manliga sjukdomar!

Papillit >>> - ett botemedel mot papillom och vårtor: ett effektivt botemedel mot extern och intern användning!

Tabamex >>> - ett botemedel mot rökning: sluta röka för 1 kurs!