Huvud
Symptom

De bästa tinkturerna för styrka: egenskaper och recept

Frågan om styrka i de flesta fall börjar oroa män nära 50 år, men det finns ofta situationer där problem relaterade till sexuell hälsa uppträder i genomsnitt och till och med ung ålder. Faktum är att det finns många orsaker till utvecklingen av en sådan patologi, från en negativ psykologisk situation och förekomsten av bakgrundsjukdomar, och slutar med dålig ekologi och närvaron av manliga vanor.

För att klara av sjukdomen är det nödvändigt att söka hjälp från en specialist, samt ta råd från andra män och traditionell medicin. Som ett bevisat sätt att återvända mannen en normal erektion kan du notera tinkturer för att öka styrkan. Tänk på de befintliga recepten av sådana föreningar, och hur de påverkar människans inre mekanismer.

Vad betyder styrka för en man?

Det är känt att en sexuellt mogen man för samlag bör ha god hälsa. Endast i detta fall kommer hans kropp att utföra alla nödvändiga åtgärder och funktioner. Kärlek är kroppens förmåga att få en man att få en snabb och normal erektion under hela samlaget. Med andra ord är normal kraft en mans förmåga att ha friska sexuella relationer och hög sexuell aktivitet.

Under påverkan av negativa faktorer minskar patientens styrka, men det finns ingen anledning att oroa sig om en sådan överträdelse endast observeras en gång. Det finns inga allvarliga orsaker som leder till erektil dysfunktion. Brott kan uppstå som en följd av intensiva känslor eller på grund av överdriven trötthet. I allmänhet är begreppet potens inte begränsat till en kraftfull erektion, den innehåller också en term som libido - en attraktion för det rättvisare könet. Om libido är svår för en man, kan det inte ske någon erektion alls. Det är mycket viktigt att bestämma orsaken till förekomsten av en sådan sjukdom innan du kontaktar specialister och fortsätter behandlingen.

Sätt att öka kraften hos män naturligt

För att öka styrkan är det inte nödvändigt att ta komplexa läkemedel och ta långsiktiga behandlingskurser. Om problemet är ett resultat av psykologiska eller fysiologiska störningar, känslomässiga spänningar, trötthet, då kan vi försöka rätta till situationen med hjälp av speciella övningar, bland annat övningar såsom rotation av bäckenet, eller steg på plats med hög lyft knän. Som användbara produkter, är det värt att notera honung, vitlök, bönor, choklad, morot, stekt mjölk.

Utmärkt stöd för männs hälsa, olika vattenprocedurer eller en kontrastdusch. En speciell effekt tillhandahålls av bastur och bad, men temperaturskillnaden bör inte vara betydande.

Det är bättre om temperaturen ökar gradvis för att utesluta en kränkning i blodflödet och därmed försämring av människans kropp.

Till olika delar av kroppen kan appliceras isbitar, vilket också ökar kraften kraftigt och ger möjlighet att klara problemet utan att tillgripa komplex medicinering.

Vilka örter har en bra effekt på en mans styrka?

Du kan använda en mängd olika örter som ökar styrkan, men det är visat att de i komplexa påverkar mycket mer än enstaka. Som de mest kända växterna som ökar styrkan bör det noteras:

 • dekokationer av Johannesört med tillsats av mintbladen
 • frön och blad av nässla, som också har en stödjande effekt på mänsklig immunitet, och också renar blodet
 • majs och kumminolja
 • Kalgans rötter, som förbättrar hjärtmuskulärens arbete, ger mannen i ordning efter stress

Växten är kontraindicerad vid hög temperatur och en tendens till att patienten utvecklar trombi

 • pepparröd - ökar blodflödet till bäckenet och därmed ökar erektionen
 • frön av pumpa. Det är nödvändigt att äta minst 30 stycken om dagen, men för att konsumera dem med diabetes och magsår är inte värt det
 • timjan
 • hagtorn

Var och en av växterna kan ge utmärkta resultat för att bekämpa problemet med potens, men i komplexa, alla dessa växter kan ge en mer kraftfull effekt.

Tinkturer för styrka

När det finns problem med styrkan börjar en man leta efter en lämplig metod för att bekämpa sjukdomen. Vissa metoder rekommenderas av den behandlande läkaren, och vissa patienter befinner sig. Aktivt använd vid användning av föreningar från naturliga komponenter. Tinkturer för att öka styrka hos män kan vara mycket olika. Det finns inget enda, vanligt recept för beredning av en sådan medicin. Kompositioner påverkar patientens tillstånd olika, därför är användning av sådant verktyg endast efter samråd med en erfaren läkare. Endast en specialist kommer att kunna exakt diagnostisera och antar hur denna eller den här komponenten av tinktur påverkar människokroppen. Detta kommer att eliminera eventuella komplikationer och allergiska reaktioner.

Tinktur för styrka är en effektiv lösning som är beredd på ett visst sätt. Vid användning av olika komponenter kan formuleringen av formuleringen vara mycket olika. Som de mest kända kompositionerna är det möjligt att notera följande:

 1. Tinktur av ginseng. Metoden för beredning av denna tinktur innebär användning av högkvalitativ vodka. För tinkturen behöver du plantans rot, som placeras i en burk med en kapacitet på 5 liter. Roten hälls med vodka och placeras på en mörk plats för att låta den brygga. Läkemedlet tas varje dag, 50 mg vardera. Den totala dosen är uppdelad i tre gånger. När du använder, spolas tinkturen igen med vodka, och infusionsförfarandet upprepas. Vodka kan läggas upp till tre gånger. Receptet är inte lämpligt för personer som inte tolererar alkohol. För ett sådant fall finns det ett annat alternativ för tinktur, där ett pulver gjord av ginsengrot blandas med honung (30 gram pulver 700 gram honung). Alla ingredienser insisteras på en vecka, varefter kompositionen kan tas på en sked innan du lägger dig.
 2. Tinktur av ingefära. Receptet för att göra denna tinktur är ganska enkelt. Det ska vara 20 gram gingerfinkristall och suga på ett varmt år i 20 minuter. Därefter tillsätt honung och citron till kompositionen. Alkoholtinktur för styrka, gjord på basis av ingefära och vodka, kan också ha en positiv effekt på att öka en mans styrka. Ta 10 droppar på natten.
 3. Tinktur av Leuzea. Endast växtens löv och rötter används, som krossas och hälls med vodka. Infusionen förbereder sig i två veckor, varefter den kan druckas tre gånger om dagen i en halvtimme före måltid. Dosen är 30 droppar. Om en man inte kan ta alkoholtinktur kan man göra en komposition från vattnet och roten till leuzea.
 4. Tinktur från aloe. Växten har en underbar effekt på människokroppen, rensar blodet och stöder immunitet. Växtens saft är perfekt för mottagning i ren form, men du kan göra en tinktur av honung, smör, aloejuice, torr hundros och bägare eller björnfett. Kompositionen bör värmas men inte kokas. Ta medicinen tre gånger om dagen på en matsked innan du äter.
 5. Tinktur av vinrör. För beredningen av kompositionen kommer att kräva plantens löv, liksom rötterna av ayren, frö av fenegreek i en andel av 2: 1: 1. Ingredienserna blandas och hälls med kokande vatten. Det rekommenderas att laga tinkturen i 4 timmar. Blandningen filtreras och tas sedan en gång om dagen. Behandlingsförloppet är en hel månad. För att förbättra de uppnådda resultaten bör behandlingstiden upprepas om en månad.
 6. Tinktur av salvia. Detta läkemedel är erkänt som en av de mest effektiva för att behandla problem med potens. Växten påverkar positivt köttkörtens arbete i en mans kropp. För att göra tinkturen måste du blanda ett glas kokande vatten med två matskedar av växten. Vidare värms kompositionen men kokas inte på ett ångbad under 20 minuter. Därefter ska infusionen tas tre gånger om dagen före måltiden innan man äter en matsked.

Tinkturer ska endast tas om patienten inte har någon allergi mot någon av dessa växter. Vid en allergisk reaktion ska tinktur ersättas med ett annat recept.

Förutom medicinska infusioner, som kan framställas oberoende av de nödvändiga ingredienserna, kan vissa läkemedel köpas på apoteket.

Tinkturer för styrka, sålda i ett apotek

Om det inte finns någon möjlighet att förbereda den nödvändiga kompositionen hemma, så är det ganska möjligt att gå till apoteket och köpa ett lämpligt botemedel där. Kostnaden för droger är annorlunda. De mest populära sätten är:

 • infusion av ginseng
 • tinktur av Eleutherococcus
 • Hawthorn tincture

Varje komposition har sin egen effekt på människans hälsa och hjälper till att klara av problem i samband med brott i det sexuella systemet. Det är viktigt att använda läkemedlet endast efter att ha råd med en läkare.

Problem med kraft kan uppstå ganska plötsligt och leverera mycket obehagliga minuter till en man. Att hantera överträdelsen kan göras med hjälp av läkemedel, men du kan använda speciella tinkturer som är lagade hemma eller köps på apoteket. De beskrivna kompositionerna kan ge ett snabbt och stabilt resultat.

Enkla recept av tinkturer för att förbättra erektionen

Delikata problem med avseende på försvagad styrka, infertilitet, brist på erektion oroliga män i många århundraden. Aktivt införde reklam moderna läkemedel ordinerats att öka libido brukar lösa problemet endast under en längre tid, utan att eliminera den verkliga orsaken till sjukdomen, och ge en positiv effekt på återställandet av fortplantningsorganen.

Tinkturer att stärka manliga makt, tillagas hemma - det perfekta verktyget för att lösa många av de problem med potensen, och avvikelser i det reproduktiva systemet som helhet. De agerar försiktigt, men mycket effektivt, och det positiva resultatet som erhålls under behandlingen förblir länge.

Fördelar och fördelar med hemtinkturer

Erfarenheterna av generationer av nästan varje nation har många olika recept för infusioner, dekokter, potions som återställer och stärker manliga makt. Förbereda naturliga och mycket effektiva droger och kan vara hemma. Denna process kräver inte utgifterna med stor tid och energi. Det enda som krävs - överensstämmelse med de proportioner som anges i receptet, följer reglerna för antagning och förkastande av medlen för missbruk.

Beredda hemma har drogerna många fördelar med avseende på medicinering, vilket har ett liknande spektrum av terapeutisk effekt.

Som de viktigaste aspekterna är det nödvändigt att notera ett antal av följande:

 • Vid beredning av hemdrycker används endast naturliga ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Den fullständiga frånvaron av kemiska och syntetiska substanser garanterar att det inte finns några negativa effekter på kroppen.
 • Som en grund används ofta medicinsk alkohol eller vodka av hög kvalitet. Effektiviteten av kombinationen av växtkomponenter och etylalkohol beror på förmågan hos den senare att bokstavligen dra användbara användbara substanser från växter.
 • Att använda recept på receptet är tillräckligt enkelt - nästan alla behöver inte speciella färdigheter. För att klara denna enkla sak är det tillräckligt att bara läsa instruktionen.
 • Naturläkemedel har en långvarig åtgärd. Oavsett om resultatet är synbart från deras tillämpning på en gång, fortsätter de fördelaktiga effekterna av folkmetoder i flera år. Det vill säga efter behandlingens gång är det inte nödvändigt att upprepa det.
 • Förutom de riktade egenskaperna - förstärkning och återställning av styrkan hos män, har hemlagad droger också en positiv effekt på kroppen som helhet. De bidrar till att skapa metabolism, stärka immuniteten, ge energi och ton.

Viktigt! Läkemedel som ökar potensen, kokta hemma, är inte ett paradigm för allvarliga sjukdomar. De kan hjälpa till att lösa många problem, men det är inte värt att fullt ut lita på sådana behandlingsmetoder i närvaro av allvarliga sjukdomar. Tinkturer och buljonger kan emellertid användas som en av komponenterna i komplex terapi.

Tinkturer på ginseng

Ginseng kallas ett naturens mirakel, en fantastisk healer, en magisk rot. Om den appliceras korrekt kan den här växten göra underverk för att lösa sådana känsliga problem som att minska männens styrka. För att öka erektilfunktionen, stärka kroppen som en helhet, kan du använda ett av alternativen för tinkturer, som lätt kan tillverkas hemma.

I kompositionen av varje recept används förutom huvudkomponenten - ginseng, tillägg, till exempel honung, vodka också. Innan läkemedlet används i praktiken rekommenderas att det inte finns någon risk att utveckla negativa reaktioner från kroppen, till exempel allergier.

Honungsdryck

Tinkturer för styrka baserad på ginsengrot har fantastiska fördelar, men det bör noteras att resultatet av att använda sådana lösningar framträder inte tidigare än tre veckor efter behandlingens början. För att förbereda en alkoholfri tinktur måste följande komponenter framställas:

 • en matsked jordginsengrot;
 • 700 gram naturlig flytande honung;
 • ett par hasselnötkärnor;
 • kanel, bokstavligen vid knivens spets;
 • apelsinskal, eller, ännu bättre, citron.

Blanda ingredienserna noggrant och skicka dem till en mörk och torr plats. Ta tinktur bör vara dagligen, tre gånger om dagen för en liten tesked.

Vodka tinktur

Följande åtgärd är lämplig för män som inte är alkoholintoleranta. För förberedelse i husförhållanden för ett effektivt läkemedel för ökning av en styrka är det nödvändigt att förbereda:

 • ett halvt glas jordginsengrot;
 • fem glas vodka;
 • två och en halv glas citronsaft;
 • två skedar vitlök juice.

Komponenter blandas och blandningen bör hållas i en sval, mörk plats för ungefär ett par veckor, under vilken tid drycken kommer att bli den mest användbara egenskaper för att förbättra erektil funktion hos män. Ta bör vara som följer: en tesked av tinktur för att späda ett glas vatten och dricka före middag eller middag.

Tinkturer på aloe

Vanlig salvia, eller aloe, är inte mindre effektiv för att återställa erektilfunktionen hos män. Förutom det faktum att saften av växten har antiinflammatoriska och helande egenskaper är det också en naturlig afrodisiakum - ett ämne som väcker sexuell attraktion.

Oavsett formuleringen måste du förbereda bladen av aloe. För att göra detta, skära dem och linda dem i mjuk lakan och ta sedan bort dem till en mörk plats. Använd beredda på detta sätt växten hemma bör inte tidigare än en vecka.

Aloe och vin

Tinktur baserad på aloe och vin stärker reproduktiv funktionen hos män, bidrar till ökad produktion av sexuella sekret, vilket ger en mild reningseffekt, förhindrar utvecklingen av fenomen av stagnation och inflammatoriska processer.

För beredning av läkemedlet är det nödvändigt att ta:

 • ett glas färskpressad aloejuice;
 • två glas kvalitets rödvin;
 • ett glas naturlig flytande honung;
 • ett halvt glas hackade rosa höfter;
 • två skedar med svart vinbär
 • tre skedar av marktorkad kalina.

Blanda allt och låt det brygga bra i minst två veckor. Vid slutet av den föreskrivna tiden, ta en tinktur i mängden av en matsked dagligen. Vid användning späd ut produkten i mjölk.

Aloe och honung

Och honung och aloe är en kraftfull naturlig afrodisiaka garanterar kombinationen av dessa naturliga ämnen i infusions ett positivt resultat i en reducerad styrka i beredningen muzhchin.Dlya sann kärlek infusion bör vara beredd:

 • 1 glas frisk aloejuice;
 • 2 koppar naturlig honung;
 • 1 kopp citronsaft;
 • hackad vitlök huvudet;
 • en halv tesked citronskal.

Alla blandas och lämnar på en varm och mörk plats i ungefär tio dagar. Ta dagligen, minst tre gånger om dagen, i mängden av en matsked.

Sällsynta recept

I folkhälsarnas arsenal finns också recept som inte är mycket populära, trots att sådana tinkturer har utmärkt effekt.

Tips! För att förbättra erektilfunktionen och förebygga impotens hos män rekommenderas det att upprepa behandlingskurser inte oftare än en gång under året. För att visa överdriven iver under behandlingsperioden rekommenderas inte, överskrid inte den föreskrivna doseringshastigheten.

Rot av kalamus

För att öka styrkan hos män, förbättra kvaliteten och varaktigheten av samlag bör man ta tinkturen omedelbart före samlag. Det är inte nödvändigt att missbruka botemedlet eftersom det finns risk för att motsatsen uppstår.

Förbered hemtinktur är enkelt: häll en liten ryggrad med en liter kvalitetsvodka och låt den brygga i en vecka. Ta ett litet glas.

Peony tinktur

Tinktur baserad på pionen har också spännande egenskaper, men den ska användas tre gånger under dagen. För att förbereda, bör du hälla en sked av torra rötter med medicinsk alkohol och lägga den på en mörk plats i flera dagar. Ta en matsked, som ska spädas i ett glas vatten.

Folkmedel för att öka styrka, öka libido och stärka mäns styrka finns en massa. Men oavsett sjukdomen och patologin, innan du använder någon tinktur, ska du alltid få en specialistkonsultation för att undvika utseende av negativa reaktioner från kroppen.

Vad är en erektil dysfunktion och hur man behandlar det - du kan ta reda på det i videon:

Herbal tinkturer för att förbättra manlig erektil funktion - matlagning recept och apotek produkter

Många män är oroade över frågan om att öka styrkan. Den rätta lösningen för det starkare könet kommer att granskas av en specialist, men du kan själv använda andra beprövade metoder. Tinkturer för att öka styrka hos män: Fungerar dessa folkmekanismer, ökar örterna manlig styrka? Ja, och för det finns det många recept. Vi kommer att förstå detta ytterligare.

Vad är styrka?

En frisk sexuell mogen man kan utföra samlag på alla åldrar. Kärlek innebär en normal snabb erektion genom hela akten, det vill säga förmågan att ha en hälsosam sexuell aktivitet. Under påverkan av negativa faktorer kan det minska. I vissa situationer är detta inte farligt, eftersom det inte finns någon allvarlig orsak till utvecklingen av erektil dysfunktion (till exempel med starka erfarenheter). I en mer allmän bemärkelse är styrkan också en bra libido, som manifesteras i utseendet på en mans önskan vid synen av en kvinnlig representant som hon tyckte om.

Hur man ökar styrkan hos män på naturliga sätt

Naturliga metoder för att förbättra manlig styrka syftar till generell härdning av kroppen, inklusive den sexuella sfären. Deras väsen är i ett speciellt träningsperspektiv, tyngdpunkten ligger på en människas skönhetsmuskler. Det är nödvändigt att regelbundet göra sådana övningar:

 • bäckens rotation
 • lyfter knäna högt och går på plats
 • böja knäna och försök att slappna av och spänna skinkorna;
 • Lyft bäckenet, ligga på ryggen;
 • En "cykel".

Förutom laddning är det viktigt att observera rätt diet. De produkter som kan öka erektionen hos en man är:

Stötta perfekt mäns hälsovattenprocedurer, till exempel en kontrastdusch. De ökar blodflödet i bäckenområdet, bibehåller tonen i hela kroppen. Temperaturskillnaden bör inte omedelbart vara för stor, den ökar gradvis. Det kommer att vara bra att besöka bastun och bad. Effektiv metod för att öka styrkan med is. Han lindade sig i is och applicerade i 30-40 sekunder i sin tur till olika delar av kroppen.

Örter för att öka styrka hos män

Örter för styrka används aktivt enskilt, men de är mer effektiva i form av avgifter. Vilka örter ökar styrkan hos män? Populära användningsområden:

 1. Avkok av mynta och Johannesört.
 2. Nässla (löv och frön). Det är användbart vid behandling av genitourinary systemet, förstärkning av immunitet, rening av blod.
 3. Kummin (korn och olja).
 4. Roten av Kalgan. Förbättrar hjärtfunktionen, underlättar omedelbart efterspänningsförhållandena. Kontraindicerat med värme och en tendens till trombos.
 5. Rödpeppar. Öka blodflödet till bäckenet, stärka erektionen.
 6. Solrosfrön. För det önskade resultatet måste en man äta 30 frön om dagen. Metoden är kontraindicerad vid en förhöjd nivå av socker i blodet, magsår.
 7. Pepparrot. Det är förbjudet för njursvikt och magsjukdomar.
 8. Timjan.
 9. Hagtorn.

Tinktur för styrka

Resultatet av problem med styrka är att män letar efter metoder som hjälper till att bekämpa sjukdomen. Naturliga tinkturer används aktivt för att säkert öka kraften hos män. Ett enda recept som passar alla finns inte. Alla har sina egna kontraindikationer, fördelar och nackdelar. Använd något receptbelagt tinktur för styrka är bäst först efter att ha hört en specialist.

Från ginseng

Roten av växten placeras i en 5 l burk med högkvalitativ vodka. Det är nödvändigt att insistera på det för en dag på en mörk plats. Medicinen tas varje dag för 50 gram. Denna dos är uppdelad i 3 doser. När du använder, späds infusionen igen med vodka, och proceduren upprepas. Så du kan göra 3 gånger och sedan förbereda en ny samling. Detta recept för tinkturer är inte lämpligt för personer som inte tolererar alkohol. I denna situation kan du ta 30 g pulveriserad rot och 700 g honung. Ingredienserna kombineras, åldras i en vecka. Efter detta appliceras tinkturen på en sked innan du lägger dig.

Från ingefära

Receptet är enkelt: skära 20 gram ingefära, fin gnidas, ångas i varmt vatten. Vi står emot 15-20 minuter. För att lägga till smak, i tinkturen för styrka, sätt en skiva citron och honung. Tinktur av ingefära på vodka för att öka potensen anses vara ett av de välkända sätten att bli av med manlig sexuell dysfunktion. 100 gram ginger gnugga och häll ett glas vodka. Vi uthärdar på en mörk plats i 2 veckor. Ta sedan 9-10 droppar på natten. Säkerhetshastighet för att äta ingefära - 2 g per 1 kg vikt. Torkad ingefära är användbar och smaklig att använda som krydda.

Leuzea för styrka

Växtbaserade läkemedel för att öka styrkan hos män baserat på leuzea används ständigt inom medicinen. Endast bladens och rotens växt används. För att erhålla en medicinsk blandning för män hälls grundrotet i 500 g vodka och hålls i ca 2 veckor. Drick infusion 3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna. Dosen är lika med 30 droppar under hela månaden. Om det inte finns någon möjlighet att ta vodka eller spritdinktur kan den göras på vatten: 10 g rot blandas med 1 liter vatten. På en dag kan du redan ta tinktur för styrka på en tesked 3 gånger om dagen.

Från Aloe

Aloe har en underbar effekt på människans kropp: renar, upprätthåller immunitet, ökar styrkan, sexuell lust. Juice av denna växt är användbar att använda och i sin rena form - effekten blir utmärkt. Att göra en användbar medicinsk blandning i samma andel tar honung, smör, färskpressad aloejuice, torr hundrosa, fett (badger eller baisse). Vi håller på låg värme (koka inte) tills en enhetlig konsistens erhålls. Vi tar tinktur 3 gånger om dagen för 1 msk. före måltiderna.

Av Yarrow

För att förbereda en traditionell medicin för en man från yarrow, kommer hans löv, rosten av kalamus och frö från fenegreek att behövas i andelen 2: 1: 1. Alla ingredienserna blandas, hälls 1 liter kokande vatten, infunderas i ca 4 timmar. Den resulterande blandningen filtreras och tas 1 gång per dag. Behandlingstiden är en månad. För att förbättra resultatet måste en man upprepa intaget av örtartin på 3-4 veckor. På samma sätt används en magnolia vinodling.

Från salvia

Tinkturer för att öka styrkan hos män från salviabladen är erkända som en utmärkt metod för att förbättra gonadernas prestanda. För att göra detta verktyg måste du blanda 0,2 liter kokande vatten med 2 matskedar salvia. På ångbadet bör blandningen upphettas utan kokning under 15-20 minuter. Kyld och spänd infusion drick 3 gånger om dagen innan du äter på en sked.

Tinkturer för styrka i apoteket

Om det inte finns någon möjlighet eller önskan att göra tinkturer hemma, kan de köpas på varje apotek. Priset på varor är tillgängligt för alla. De mest effektiva och populära är sådana läkemedel för apotek för att öka styrka hos män:

 • Ginseng infusion. Han främjar försiktigt uppkomsten av manlig libido och känslighet under sex. Produkten tas i enlighet med instruktionerna på förpackningen. Kvaliteten på råvaror påverkar mycket, därför är det nödvändigt att hålla reda på ditt tillstånd efter att ha använt läkemedel hos en eller annan tillverkare.
 • Infusion av Eleutherococcus. Förutom att bli av med manlig impotens har denna infusion en lugnande effekt för centrala nervsystemet. Användningsmetoden liknar den tidigare infusionen för styrka. Det är användbart att lägga till detta läkemedel till morgondrycker för att öka ansvaret för livskraften för hela dagen.
 • Hagtorninfusion. Med det ökar blodcirkulationen genom hela kroppen. Detta bidrar till att normalisera erektionen och öka varaktigheten av samlag.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Farmaceutiska tinkturer för ökad potens hos män

Kroniska sjukdomar, periodiska påkänningar, dåliga miljöförhållanden, felaktig kost etc. ger en minskning av styrkan. För att återställa mäns styrka använder de mediciner, liksom folkmedicin.

Tinktur för styrka bidrar till att bli av med många problem i könsorganet. Läkemedlet förbättrar erektion, ökar längden på samlag, ökar sexuell lust. Läkemedlet kan köpas på apoteket, eller beredas självständigt hemma.

För att förbereda den "manliga droger" används sådana anläggningar och produkter såsom gyllene roten (ett annat namn - Rosenrot), ingefära, ginseng, valnöt, hagtorn, citrongräs, timjan, vildrosor och galangal, vitlök, propolis och så vidare.

Tinkturer med ginseng för styrka

Användningen av ginsengrötter för män är berättigad, eftersom komponenten hänvisar till naturliga afrodisiakum som returnerar sexuell aktivitet. Sammansättningen innehåller mycket B-vitaminer, eteriska oljor, aminosyror, pektiner och andra användbara ingredienser.

Tinktur för ökad styrka hos män med ginseng kan köpas på apoteket eller tillagas självständigt. Läkemedlet används för att behandla erektil dysfunktion, liksom för att förhindra problem i sängen.

För att förbereda produkten behöver 300 ml flytande honung och en matsked ginsengrot. Komponenterna blandas, insisterade på 7 dagar. Mottagning sker på en tesked tre gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen är 2-3 månader.

Alkoholtinktur framställs enligt följande:

 1. Häll en matsked ginsengrots med 150 ml alkohol eller god vodka av god kvalitet.
 2. Infusera i 10 dagar i ett coolt rum;
 3. Varje dag ska du skaka behållaren;
 4. Efter 10 dagar infiltreras genom flera lager av gasbindning.

Du bör ta alkoholhaltiga tinkturer i en månad. Drick bättre på morgonen innan du äter. Multiplicitet - en gång om dagen. Dosen är 30 droppar.

För att öka styrkan insisteras växtens växt på 40% alkohol. Det är nödvändigt att ansluta 25 g av den krossade komponenten och 200 ml alkoholhaltig vätska. Insistera för en vecka efter filtrering med gasbindning.

Ta 15 droppar tre gånger om dagen. Behandlingskursen är en månad efter en veckolång paus, upprepa. För förebyggande är dosen 10 droppar 2 gånger om dagen, kursen är 10-15 dagar.

Alkoholinfusioner är kontraindicerade i sjukdomar i prostata, lever och njurar.

Ginger tinkturer från impotens

Ingefära innehåller en stor mängd vitaminer, mineralkomponenter, eteriska oljor, aminosyror och andra beståndsdelar, vilket gör att den kan användas som ett effektivt verktyg för behandling av manlig impotens.

Det finns många recept för ingefära infusioner. För att förbereda en alkohol "medicin" behöver du 400 g riven rot och 1000 ml alkohol / vodka. Huvudkomponenten placeras på botten av en behållare med mörka glasögon, fyllda med alkoholhaltig vätska. Disken ska stängas och svalna för infusion - i 21 dagar.

Vid slutet av denna tid, filtrera, ta 20 ml två gånger om dagen, behandlingsperioden två månader. Förvaras i kylskåp. Läkemedlet rekommenderas inte för män som har anamnesis intolerans mot ingefära, magssår, problem med mag-tarmkanalen.

Öka styrkan hjälper följande recept med ingefära:

 • Ginger buljong. Skaka en liten rot av plantan, häll kokande vatten, låt det brygga i 1 timme. Efter att ha tillsatt lite citronsaft och en sked full flytande honung, rör om. Avkokning för styrka tar 2 gånger om dagen för 250 ml. Terapin varar i två veckor;
 • För att öka kraften kan du använda ett torrt extrakt av ingefärarot. I 400 ml alkohol eller vodka tillsätt 70 g torr komponent. Insistera en vecka. Du kan inte filtrera. Ta 20 ml efter måltid 4 gånger om dagen. Terapi är 1 månad.

Ingefära för människans styrka används inte bara som tinkturer och buljonger, men också som en utsökt krydda för kött- och fiskrätter, kalla drycker.

Dessutom ger krydda produkterna en unik smak och arom.

Herbal tinkturer för behandling av erektil dysfunktion

Spirituösa tinkturer på örter för män är bra folkmedicin som hjälper till att bota sexuell dysfunktion utan hälsorisk. Innan du använder en eller flera recept måste du kontrollera att det inte finns några kontraindikationer.

Recept 1. Ta 100 g yarrow, 50 g marshrot av calamus och 50 g fenugreekfrön. En matsked av samlingen häll 250 ml kokande vatten, insistera en timme. Ta 70 ml tre gånger om dagen, behandlingen är 10 dagar.

Recept 2. Häll 40 g färskt nässlor med dioecious varmt vatten, insistera på två timmar. Efter filtrering. Ta före måltid 2 gånger om dagen för 100 ml. För att förbättra läkningens helande egenskaper, ta dessutom ett avkok av rosa höfter på 250 ml en gång om dagen.

Recept 3. En matsked Leuzei häll 200 ml vodka / alkohol. Insistera 7 dagar i ett mörkt och coolt rum. Filter. Börja ta med 10 droppar två gånger om dagen i en vecka. Om det inte finns några obehagliga känslor - obehag i buken, illamående etc., så ökar dosen till 15-20 droppar - ta en månad.

Motherwort Herb bekämpar effektivt psykologisk impotens. Det är nödvändigt att fylla 2 teskedar av den krossade komponenten med varmt vatten i volymen 500 ml. Insistera 24 timmar, filtrera sedan. Ta 120 ml tre gånger om dagen.

Kontraindikationer mot ovannämnda läkemedel: lever / njursjukdom, hypertoni, en tendens till allergiska reaktioner.

Recept av buljonger och infusioner för män

Okonventionell medicin är rik på olika recept som hjälper till att bota erektil dysfunktion. Positiv återkoppling har vitlöktinktur. För att göra det behöver du 350 g vitlök, krossad till läget.

Det bör hållas i 15 minuter, efter en liten rengöring av det övre lagret, som inte innehåller juice. Den återstående massan är fylld med medicinsk alkohol i lika stora proportioner. Till exempel, om du lämnade 200 g vitlök, behöver du 200 ml vätska.

Insistera på en mörk plats eller på kylskåpets bottenhylla i 10 dagar. Efter filtrering. Insistera ytterligare 2 dagar.

Vitlökinfusion före användning sätts till 50 ml mjölk. Dosinfusion - 2 droppar. Receptionen äger rum 15 minuter före måltiden. Varje dag, öka dosen med en droppe. Multiplicitet - 3 gånger om dagen, terapi varar en månad. Receptet är lämpligt för behandling av impotens hos män efter 50 år.

Folkmekanismer för en bra stigare:

 1. Te med timjan. I 250 ml varmt (inte kokande) vatten, tillsätt en tesked timjan, stäng disken med lock och insistera 15 minuter. Drick som te. Terapi är två veckor, två gånger om dagen, ett glas.
 2. Tinktur med propolis. Mala 20 g av komponenten, häll 400 ml alkohol eller vodka, insistera i sju dagar. Periodiskt måste behållaren skakas. Ta 30 droppar - späd ut i rent vatten. Drick före måltid tre gånger om dagen. Terapin är två veckor.
 3. Infusion med valnötter. Valnötskal - 150 g häll vodka i en volym på 500 ml, insistera i 3 veckor. Ta 10 droppar tre gånger om dagen. Det ökar sexuell lust, förbättrar blodcirkulationen i kroppen, ökar styrkan.
 4. Tinktur med roden av Kalgan. 100 g komponent häll 400 ml medicinsk alkohol, stäng locket med en behållare, insistera i sju dagar. Filter. Ta 5 ml tre gånger om dagen i 20 minuter före måltid.

För att övervinna för tidig utlösning, förbättra kvaliteten på stigaren och spermatogenesen hjälper frukten av magnolia vinstockar. På grundval av detta är infusion beredd.

För att förbereda behöver du 10 bär, som måste hällas 70 ml vodka och sedan insistera 10 dagar. Filter. Ta en gång om dagen för 5 ml omedelbart innan du äter. Under behandlingen bör den rekommenderade dosen observeras.

Överdosering är fylld med ett hopp i blodtryck, huvudvärk, sömnstörningar, hjärtklappningar och andra symtom.

Om det inte finns någon möjlighet eller önskan att förbereda tinkturer självständigt, kan de köpas på apoteket.

Apotekinfusion Eleutherococcus har tonisk effekt, normaliserar arbetet i centrala nervsystemet. Tinktur med hagtorn ökar blodcirkulationen i kroppen, neutraliserar stagnation i bäckenet, vilket gör att du kan normalisera erektionen och öka varaktigheten av intimitet.

Granskning av effektiva tinkturer för att förbättra manlig styrka

Bekämpning av erektil dysfunktion kräver ett integrerat tillvägagångssätt. Ofta tillsammans med läkemedelsterapi i behandlingsschemat tillsätts fytoterapeutiska tinkturer för potens. De innehåller oftare alkohol eller vodka, oftare - högkvalitativt vin. Råvaror kan vara mycket olika.

Tinkturer som ökar styrkan. TOP-20

Begreppet infusion och tinktur är ofta förvirrad. Båda dessa preparat framställs genom att införa huvudkomponenterna på flytande basis under flera timmar eller dagar. Men om infusionen är beredd på vatten eller mjölk är infusionsens huvudfunktion det obligatoriska innehållet i alkoholkomponenter. Det finns apoteksmedicin, presenteras fritt i butiksfönster, och du kan också själv förbereda produkten.

Innan du börjar, måste du se till att alkohol är tolerabel. Trots det faktum att droger tas i terapeutiska doser, som beräknas i droppar, ibland är skadorna från dem mer än bra. I det minsta tvivel är det viktigt att konsultera en läkare.

Ginseng tinktur

Växten av ginseng har varit känd inom folkmedicin sedan urminnes tider. Trollkarlarna förberett specialdrycker för män som lider av sexuell svaghet och lägger till dem livets rot. Det ökar produktionen av testosteron, förbättrar spermatets kvalitet, normaliserar blodflödet i könsorganen, tonar upp nervsystemet.

Sätt att förbereda tinktur av ginseng:

 • 20 g rot till torr och finhackad. Sätt i en flaska mörkt glas. Häll ett glas alkohol. Insistera 7 dagar. Ta 25 droppar före frukost och middag;
 • 1 sätt ginsengroten i en 4-liters burk fylld med alkohol i brädan. Infunder 12 timmar. Drick att dricka 15 g mellan måltiderna och på natten.

Ginger Vodka

Droger med en rotad rot - populära och inte mindre effektiva tinkturer för att öka styrkan. Huvudkomponenten stimulerar penisens känslighet, ger blodkörning till könsorganen, aktiverar syntesen av androgen.

Det finns 2 alternativ för tinktur av ingefära:

 • Det tar en liter glasburk. I det sätta 50 g hackad rot. Tillsätt 2 citroner, som tidigare passerat genom köttkvarn. Häll 2 koppar vodka och mixa. Placera i 2 veckor på en sval plats, inte tillgänglig för solen. Filtrera genom gasbindning och rör om en blandning av 30 g flytande honung. Drick 2 matskedar på morgonen, eftermiddag och kväll;
 • Skal och riva 700 g ingefära. Överför till en lämplig behållare, häll sedan också i en full flaska (0,5 liter) god vodka. 14 dagar förvaras i ett kallt och mörkt skakning var 48: e timme. Stamma, pressa ut vätskan från mjukad rot. Häll i en annan behållare och lägg till lite honung. Förvara behållaren tätt tillsluten. Mottagningsschema - utspädd ½ tesked i vatten, drick före måltider två gånger om dagen.

Tinktur av propolis

Svartvax (propolis) upprätthåller den nödvändiga nivån av sexuell solvens genom att förhindra prostata sjukdomar, förbättra nervsystemet, aktivera produktionen av könshormoner, stärka erektionen.

För att göra alkoholisk tinktur av propolis behöver du:

 • Mala 20 g av huvudkomponenten. Sätt i en glasbehållare och häll alkohol i en volym av 80 ml. Håll veckan i ett mörkt rum och skaka varannan dag. Innan du använder i ett glas rent vatten späd ut 30 droppar av läkemedlet. 3 gånger om dagen för att dricka en halvtimme före en måltid
 • Grind till tillståndet av små smulor 10 g propolis. Blanda med 100 g alkohol. Värm i ett vattenbad till en temperatur på 40 grader. Skaka medicinen under kylningen. Ta som den tidigare tinkturen.

Fonder på kalgan

Cinquefoil uppriktigt påverkar cirkulationssystemet, vilket minskar sannolikheten för avbrott vid erektion. Dessutom har växten en lugnande effekt, sparar från sömnlöshet, neutraliserar den negativa effekten av fria radikaler.

Tinkturer av Kalgan framställs enligt följande:

 • Häll 20 gram rot, häll ett glas medicinsk alkohol eller moonshine. Lägg det i kylan i 3 dagar. Passera genom flera lager av gasväv. Ta 5 ml dagligen med vatten eller te;
 • Grind 10 kaffebönor, slip 2 matskedar av huvudingrediensen. Lägg i en behållare med glas, tillsätt 1 liter alkohol, lämna i 3 veckor. Drick 2 teskedar dagligen.

Vitlök vodka

Vitlök - krydda, intensivt används i kampen mot sexuell svaghet. Läkningsegenskaper för män är förmågan hos en grönsak:

 • Stärka kärlväggar, vilket är viktigt för erektil funktion
 • För att öka immuniteten
 • Kämpa överflödigt kolesterol;
 • Förbättra blodflödet;
 • Förhindra urologiska sjukdomar;
 • Stimulera libido.

Recept av vitlök tinktur:

 • Rensa 1 kg vitlök, demontera i skivor och finhacka, och det är bättre att krossa. Överför till en burk volym i liter. Häll i en behållare 2 koppar vodka. Var noga med att stänga. Lämna till infusion i 7 dagar, ibland skaka behållaren. Stam och drick 15 ml omedelbart före varje huvudmåltid.
 • Ta 1 vitlökskala, rengör, tvätta noggrant, passera genom en förälskelse eller hacka. Lägg i en kastrull, tillsätt det vitgjorda vinet till det - 240 ml. Vänta på koka, laga i 30 minuter. Efter kylning häll i en flaska, täpp och håll i flera dagar i ett mörkt och torrt rum. Drick innan du äter 10 ml vardera.

Dricker droger baserat på pepparrot

Växtens löv och rötter är mättade med ämnen som är användbara för män som förhindrar inflammation i urinvägarna och förbättrar sexuell funktion.

Hemlagade alkoholhaltiga drycker från pepparrot för att lösa ett känsligt problem är förberedda enligt följande:

 • Samla plantornas unga rötter. 250 g råmaterial för att tvätta, rengöra och slipa i en mixer. Sätt råvarorna i burken. Häll ett glas juice från betor och morötter, som tidigare erhållits med hjälp av en juicepress. Häll en liter vodka och tillsätt 250 g honung. Rör omedelbart. Lämna i mörkret i en vecka. Drick en matsked före morgon och kvällsmåltid;
 • 7 msk hackade gröna pepparrotdelar blandade med 3 matskedar valnötblad. Värm upp 2 koppar rött vin. Häll ingredienserna, krydda med 10 gram basilika. Medlet ska infunderas i 2 timmar. Före användning, spänna genom gasbindning. Behandlingsprincipen - tar 2/3 kopp före måltider tre gånger om dagen.

Hawthorn tincture

Hagtorns användbara egenskaper har en positiv effekt på cirkulationssystemet. Det är bevisat att kränkningen av erektilfunktionen ofta provoceras genom otillräcklig blodcirkulation. Frukten på busken stärker på kärlen, aktiverar blodcirkulationen och undertrycker även de inflammatoriska processerna.

För beredning av alkoholtinktur behöver du:

 • Samla 50 g frisk hagtornsfrukt eller ta samma mängd torkad frukt;
 • Placera råmaterialet i en liten glasburk;
 • Häll i en behållare ½ kopp moonshine eller alkohol;
 • Nära noga
 • Förvara 10 dagar i mörkret, skaka ibland;
 • Drick 30 droppar 4 gånger dagligen före måltid.

Dricker medicinering med Eleutherococcus

Sibirisk ginseng används i störningsstörningen för att ge erektion genom att öka blodflödet. Dessutom avlägsnar växten överflödigt kolesterol från kroppen och neutraliserar påverkan av stressfaktorer och traumatiska situationer. Med regelbunden användning är den intima lagen långvarig och fertiliteten ökar.

För oberoende tillverkning av tinktur av Eleutherococcus är det nödvändigt:

 • Grind 100 g rötter
 • Överför till en kruka och häll en liter vodka eller alkohol utspätt med vatten;
 • Infusera på ett svalt och torrt rum i 14 dagar;
 • Skaka varje 2-3 dagar;
 • Filtrera genom gasbindning;
 • Drick 30 droppar 20 minuter före varje måltid.

Tinktur med djurkomponenter

Inte så välkänt, men inte mindre effektivt betyder - tinkturer på en bäverströms eller marals pantas.

Beaver Musk har en komplicerad effekt och eliminerar tecknen på erektil dysfunktion:

 • Minskad libido;
 • Brist på könshormoner;
 • Oförmåga att uppnå erektion
 • En kort sexuell handling;
 • Låg känslighet för erogena zoner;
 • Brott mot styrka på grund av åldersförändringar.

Regler för att göra dryck med en bäverstråle:

 • Torka körteln i pulver;
 • Blanda 50 g av ingrediensen med ett glas alkohol;
 • Masslov i 4 dagar i mörkret och kallt;
 • Skaka 5-6 gånger om dagen
 • Efter beredskap att lägga till en vodka så att vätskan har färg av cognac;
 • Drick en gång om dagen före måltider för ½ tesked;
 • En ökning av dosen är möjlig med godkännande av en medicinsk specialist.

Renskotrar innehåller en värdefull uppsättning ämnen som stimulerar och förstärker erektionen. Dessutom har den naturliga komponenten en kraftfull anti-aging effekt.

Recept gjorda i hemmet:

 • Grind 100 g horn. Häll i burken, som hällde 2 glas vodka. Insistera under locket i en vecka. Drick 20 droppar tre gånger om dagen, förspäd med filtrerat vatten;
 • Kombinera samma mängd panty med 600 ml torrt rött vin. Lämna i 10 dagar att insistera. Stam. Hur man använder: Blanda 25 ml av läkemedlet och samma mängd honung, drick på morgonen och kvällen innan du äter.

Tinktur av Schisandra

Användbara egenskaper hos magnolia vinstockar uttrycks i:

 • Stabilisering av erektion;
 • Sedativ effekt
 • Normalisering av ejakulation
 • Ökad kvalitet på ejakulat;
 • Stimulering av sexuell upphetsning
 • Förebyggande av inflammation i könsorganens organ.

Det finns flera recept för att förbereda tinkturer för styrkan hos män baserat på Schisandra.

 • 10 bärplanter späd ut ett glas alkoholhaltig vätska 40 grader. För en och en halv vecka i ett mörkt rum. Skaka varje dag. Gå igenom en ren trasa. Drick på morgonen på en tesked
 • Kombinera 375 ml alkohol och ett glas druvor av shisandra. Korka rent och rengör i 10 dagar i ett rum där det inte finns tillgång till solen. Var noga med att skaka drycken. Mottagningssystemet är identiskt med det föregående receptet, vätskan späds ut med flaskvatten;
 • 20 gram schisandrafrön häller 125 ml vodka. Torka i mörkret i en vecka. Filtrera och drick 30 droppar före måltid 3 gånger om dagen;
 • Utmattad 100 frön av shisandra. Kombinera med 300 ml alkohol. Att instruera 14 dagar i ett skafferi eller ett rum utan fönster. Tryck av den med gasbindning. Ta en tesked efter 4 timmar efter en morgonmåltid.

Alkoholhaltiga läkemedel med medicinska örter

Det mest kända och tillgängliga sättet är alkoholtinkturer av örter. St John's wort tenderar att sänka nivån av östrogen, eliminera ångest och öka blodcirkulationen i könsorganen.

Recept med St John's Wort:

 • Torkade blommor och gräsblad i en mängd av 100 g häll 2 glas vodka. Vänta 10 dagar. Efter perkoleringsdryck dricker 50 droppar;
 • Det tar ½ kopp alkohol med en styrka på 96%. De häller 5 matskedar torrt gräs. Behållaren med produkten ska lämnas i en halv och en halv i ett kallt och mörkt rum. Passera genom gasbindning och konsumera 20 droppar i en halvtimme före varje måltid.

Huvuddelen av kalendula avslöjas när blomställningarna samlas in ordentligt - de måste skäras under plantens blomningstid. Förbered tinkturen är mycket enkel - att ansluta naglarna och alkoholen i ett förhållande på 1:10 och vänta 3 veckor och sätta flaskan på ett mörkt ställe. För användning, späd 5 ml tinktur i en mugg med rent vatten.

En svag erektion, som orsakas av stress och trötthet, stärks med hjälp av en moderblodtinktur:

 • Torrt gräs blandat med vodka:
 • Proportionerna är 1: 7;
 • Insistera i mörkret i 20 dagar;
 • Drick en tesked dagligen.

Nötdrycker

Nötter är naturliga stimulanser av stimulering, vilket ökar libido och förbättrar orgasmsystemets aktivitet som ansvarar för full styrka. De mest kända och effektiva tinkturerna på vodka är cederträ och kokta från valnötpartitioner.

 • Ta ett glas pinjenötter, du behöver inte städa dem. Sätt i en burk fylld med 3 liter vodka och rengjort för en månad i kylan. Vid slutet av tiden, spänna och dricka på kvällarna för ½ kopp;
 • Häll ½ kopp vodka 30 partitioner. Tätt täppa behållaren, lämna in på en mörk plats i 7 dagar. Under denna period ska behållaren skakas 2-3 gånger. Ta upp till 20 droppar före middagen.

Tinktur av Leuzea

Den mest användbara delen av leuzea är växtens rot. Dess användning i terapeutiska doser bidrar till att öka fysisk och mental uthållighet, sexuell kraft, stabilisera det emotionella tillståndet, förbättra blodtillförseln till könsorganen.

På basis av Leuzea är två typer av tinktur förberedda:

 • Tvätta under rinnande vatten 100 gram rot, hugga så liten som möjligt. Häll 2 koppar alkoholbas. Glasbehållarna ska avlägsnas till ett mörkt rum i 20 dagar. Stam, ta 30 droppar i 20 minuter före varje måltid. Förvara produkten i kylskåp;
 • 60 gram råmaterial blandat med en flaska rött vin. Insistera i en vecka, häll i en flaska, lagra i kylskåp. Drick 100 ml före intimitet.

Peonybaserad alkoholhaltig dryck

En vacker trädgårdsblomma används inte bara för dekoration av interiörer, men också för medicinska ändamål. De ingående plantorna stimulerar hela organismens arbete, undertrycker aktiviteten hos patogena mikroorganismer, normaliserar det vaskulära systemet, förbättrar sömnen.

Det är viktigt att veta att tinktur baserat på en ponny inte kan bli full av högt blodtryck och vissa sjukdomar i hjärtmuskeln. Tillverkningsmetod:

 • Grind risens risstens och ta 100 g;
 • Sätt i en burk glas, häll i en liter vodka;
 • Vänta 3 veckor;
 • Stam och häll i en ren behållare;
 • Det tar 40 droppar att ta;
 • Användningsfrekvens - före varje måltid.

Tincture of the century

Aloe har många helande egenskaper. Först och främst är ett sekel gammalt känt för förmågan att läka sår, men också på grundval av en tinktur är beredd att höja styrkan. Läkemedlets effektivitet bestäms av närvaron av effekten av det naturliga medlet i växten.

Före beredningen av potioner är förbehandling av bladen nödvändig. Skär det lägsta och köttiga, sedan inslaget i flera lager tyg och placeras i kylskåpet i en vecka.

Receptet för produktion av alkoholhaltiga drycker:

 • Från de beredda bladen av aloe kläm ut juice med en volym på 1 glas;
 • Häll det i en praktisk maträtt;
 • Det lägger också till ett glas honung och dubbelt så mycket rött vin;
 • Att släcka 100 g höfter
 • Häll i vätskan med 2 skedar med svartbärbär;
 • Krossa 45 g torkad viburnum;
 • Blanda till andra komponenter;
 • Efter 2 veckor, passera genom gasbindet;
 • Drick en matsked, som tidigare spädde produkten med mjölk.

Nettle Vodka

Fröer och rötter av nässlor behövs för att män ska behålla en normal nivå av testosteron - växten förhindrar att hormonet försvinner.

För att förbereda medel bör du

 • Skölj och hugga rötterna till en homogen massa. 2 matskedar råmaterial blandat med 500 ml vodka och 3 veckor för att insistera i ett mörkt rum, skaka varje dag. Stam och konsumera 20 droppar dagligen;
 • I 2 glas port, rör om 75 g näsfrön. Håll i 5 minuter. Insistera på ett par timmar. Filtrera genom en sikta. Ta tre gånger om dagen på en matsked.

Alkohol baserad på den röda roten

Rödrot - ett sätt att stärka nervsystemet, andningsorganen och kärlsystemet. Växten eliminerar inflammation och stillastående processer, hjälper till att återhämta sig från tunga belastningar.

Alkoholfonder på röda roten bereds enligt följande:

 • 50 gram råvara häll 2 glas vodka, lämna i mörkret och kyla i 2 veckor, ibland skaka. Passera genom gasbindning, ta en tesked före varje måltid;
 • Blanda 30 gram propolis och plantans rot. Mala och kombinera med 500 ml alkoholbas. Insisterande kräver ett kallt och mörkt rum. Efter 10 dagar filter. Drick 30 droppar, mottagningssystemet är detsamma som det första receptet.

Tinktur av ekbark

Medel med bark av en ek används ofta i icke-konventionell medicin för återställande av mans kraft. Med hjälp av detta ökar mottagligheten hos nervreceptorerna på penisens huvud, och urologiska sjukdomar förhindras.

För att förbereda tinkturer på barken av ek, behöver du:

 • Anslut 0,5 liter vodka bas och 300 g bark. Veckan insisterar under locket på ett ställe som är otillgängligt för solljus. Filtrera genom en ren trasa. Drick 15 droppar, lös upp i rent vatten. Mottagningsfrekvens - morgon och kväll;
 • Blanda 3 matskedar av huvudkomponenten, 3 liter moonshine, en sked full av honung, 10 ärter av svartpeppar, 5 kryddnejlika. Att krydda med en nypa oregano, Johannesört och koriander. Lämna i 20 dagar, ibland skaka. Hoppa genom cheeseclothen. Drick innan du lägger dig till ½ kopp;
 • Det tar 50 gram pinjenötter, vinbär, apelsinskal och ekbark. Grind, blanda med 15 gram granulärt socker. Lägg till 2 glas moonshine. Stam i en månad. Drick detsamma som föregående botemedel.

Helande dryck från selleri frön

Användningen av rötter, stjälkar och selleri frön för män är att bli av med de smärtsamma symptomen på prostatit och dess förebyggande.

Alkoholhaltiga drycker framställs enligt följande recept:

 • En matsked selleri frön och 2 rotskott sätta glasburkar på botten. Häll en liter vodka och försiktigt stänga. Efter 5 dygns stam. Drick 2 gånger om dagen för 30 ml;
 • Gnid i en homogen uppslamning 60 g gingerrot, en pepparpipa, 600 g selleri stjälkar och 3 vitlöksklyfta. Överför till en kruka och tillsätt 1,5 liter moonshine. 3 dagar att insistera i mörkret och sedan flytta till kylskåpet. Efter att ha fått en vätska av grön färg, filtrera. Metoden för användning är identisk med det första receptet.

Hästkastanj Tinktur

Magen (hästkastan) förbättrar den övergripande hälsan, stärker blodcirkulationen i det lilla bäckenet, ingår i behandlingen av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Tinktur baserad på växten bereds enligt följande:

 • Rensa frukten - så mycket att få 25 g av skal;
 • Lägg i en flaska, häll i 30 ml vodka;
 • Efter 2 veckors vistelser i mörkret, filtrera 3-4 gånger;
 • Tillsätt 2/3 koppar renat vatten;
 • Drick 10 droppar varje morgon och efter middagen.

Mäns återkoppling: Effektivitet

Män som har försökt tinkturer som ökar styrkan, talar om dem på olika sätt. Tvetydig åsikt beror på olika effekter på kroppen av naturliga komponenter. De ledande platserna i improviserat betyg är användare av ingefära och ginseng. Medlen anses vara det bästa och mest effektiva.

Det finns rapporter om fördelarna med propolis och nässlor, liksom vitlök och ekbark. Det finns inget entydigt uttalande om en garanterad effektiv medicin - när man behandlar en minskad styrka med naturliga droger är det viktigt att överväga orsaken till erektil dysfunktion och lyssna noga på kroppen. Detta är det enda sättet att lyckas.