Huvud
Skäl

Behandling av prostatit med folkmekanismer och metoder hemma

När en infektion kommer in i en prostata hos en man utvecklas en inflammatorisk process. Som regel diagnostiseras det hos personer från 25 till 50 år. Det finns många tillförlitliga metoder för att behandla sjukdomen, till exempel folkmekanismer för prostatit. De hjälper till när medicin eller prostata massage är kontraindicerad.

Vad är prostatit?

Inträdet av patogener i prostatakörteln väcker uppkomsten av sjukdomen. Sjukdomskrävande mikroorganismer tränger in i körteln från blåsan, ändtarmen, urinröret. Prostatit är en inflammatorisk allvarlig sjukdom, akut eller kronisk. Det verkar av olika anledningar och kännetecknas av särskilda tecken:

 • stark uppmaning att gå på toaletten "på en liten";
 • snabb trötthet, letargi, depression;
 • brinner i perineum, urinrör - frekventa symtom på prostatit;
 • i urinen kan vita flytande trådar uppträda;
 • kan förekomma accelererad ejakulation, signifikant minskad potens;
 • sjukdomsutvecklingen kan tala om obehag, smärta i ländryggsregionen, skrot, i ljummen och underlivet;
 • svår urinering med fragment.

Hur man bota prostatit hos män med folkmedicin

När sjukdomen är på ett tidigt stadium eller har en lätt form, så finns det en riktig chans att bota den med naturliga "läkemedel". Folkmekanismer har en generell förstärkningseffekt på människornas kropp. Den inflammatoriska processen är blockerad, och organets vävnader återställs. Som ett resultat börjar prostata att fungera normalt. Att bota prostatit hos män folkmedicin använder sig av honung, vitlök, pumpa frön, hassel, persilja, kastanjeträd, örter, aspen bark och så vidare.

Behandling av prostatit hos män genom folkmekanismer

Det finns många olika sätt att lindra en man av inflammation i prostata. Till exempel används förutom konservativ medicinsk behandling terapeutiska naturliga varianter. Folkmedel för prostatit och prostata adenom kan eliminera infektionen, ta bort inflammation, stärka genitourinary systemet. Läkaren hjälper dig att välja det bästa botemedlet, efter att ha tagit testen, och samlar in information om sjukdomshistorien. Behandling av prostatit hos män med folkmedicin ska kombineras med motion och en speciell diet.

Det första alternativet, som hjälper till att bekämpa inflammation i prostata är chaga-svampen. Denna anläggning har länge använts för sådana ändamål, dess effektivitet kontrollerades av många män. Chaga med prostatit väl avlägsnar inflammation, har anti-infektionseffekt. För att bli av med sjukdomen kan du prova en svampbuljong med tillsats av hasselnötsblad (hasselnötter). Behandlingskursen är två veckor. Recept för Chaga:

 1. Ta en stor sked av valnötblad + en tesked torkad chaga.
 2. Ingredienser häll vatten (400 ml), koka över låg värme i fem minuter.
 3. Klar för att kyla buljongen, spänning.
 4. Använd naturlig medicin tre gånger om dagen för en matsked en halvtimme före måltiderna.

banker

Ett annat effektivt icke-traditionellt sätt att bekämpa smittsamma sjukdomar - bankerna med prostatit. Denna procedur bör utföras av en specialist, eftersom du behöver veta exakt vilka punkter som ska installeras "utrustning". Bankerna återställer arbetet med manliga könsorgan, bidrar till att stärka styrkan. Som regel är de installerade i området av ytterkanten av sakrummet.

Skinnet torkas av med alkohol, från ovanför skårorna. Banken är fast ovanför symbolerna. Sedan avlägsnas det, och blodet, som släpps under vakuum, avlägsnas med steriliserad bomullsull. Tomter med skåror är täckta med gips. Behandlingen utförs en gång om 14 dagar (kursen är 4-5 procedurer).

mumien

Mamma är en universell naturmedicin, som ofta används för olika sjukdomar. Den naturliga produkten är helt ofarlig, den undertrycker infektionen i prostatakörteln, tar bort inflammation och förbättrar avsevärt tillståndet hos det mänskliga genitourinära systemet. Här är några alternativ för hur man applicerar mumien från prostatit:

 1. Du kan göra oljeljus. Tamponger av bomullsull suger noggrant i en blandning av havtorns olja och mamma (20/1). Folkemedicin för användning av prostatit endast efter avföring. Stearinljuset sätts in i anuset och hålls där tills det kallas för tömning.
 2. Flera tabletter mamma löses i vatten (3 matskedar). Den mottagna medicinen tar 25 gram tre gånger om dagen i en timme innan man äter.

Pumpa frön

Alla vet, effektiv och prisvärd medicin - pumpa frön från prostatit. Det här alternativet är mycket effektivt, har många positiva återkopplingar. I dessa frön finns mycket zink, vilket är viktigt för varje människors hälsa. För att förhindra inflammation i prostata rekommenderas att man konsumerar 30 råa pumpa frön dagligen. recept:

 1. Pumpa frön (500 g) måste males med en mixer eller köttkvarn.
 2. Det resulterande råmaterialet kombineras med flytande honung (200 ml).
 3. Gör små bollar från massan, sätt i kylskåpet i en timme. Det finns en "medicin" för en sak två gånger om dagen före måltiderna.

Frukt- och grönsaksjuicer

Behandling av prostatakörteln utförs och juice. Färskberedda frukt- och grönsaksjuice eliminerar inflammatorisk process, hjälper till att minska den aggressiva effekten av infektion på orgeln, återställer sexuell funktion. Det rekommenderas att använda gurka, morot, sparris, tomat, betorjuice. Juice av persilja och spenat är också mycket bra, av frukt - granatäpple, vattenmelon. Dessa drycker kan konsumeras separat eller blandas med cocktails. För att få en helande effekt är det värt att dricka minst 500 ml vätska per dag.

tjära

Med en infektion klarar björktjära från prostatit perfekt. Denna naturliga produkt är ett effektivt säkert botemedel mot inflammation i prostata. Här finns flera alternativ för folkterapi:

 1. Tjära vatten. Blanda huvudbeståndsdelen med vatten (1 till 8). Drick medicinen på en liten eld i fem minuter, omrörning. Häll i en burk, stäng tätt och insistera på två dagar. Form skummet, häll vattnet i en förseglad behållare. En naturlig medicin är full i 100 gram 20 minuter före måltiderna. Behandlingsförloppet är 10 dagar, följt av en paus av samma längd. Sedan ytterligare 10 dagars tillträde och 20 dagar avbrott. Efter att ha passerat den tredje kursen måste du vänta ett år för behandling.
 2. Rektalblandning. Björk tjär något värmer upp, kombinerar med tre droppar propolis tinktur. Läkemedlet injiceras i anus med pipett. Behandlingen varar 1-2 månader, proceduren utförs en gång om dagen före sänggåendet.

örter

En säker och säker metod för att bekämpa infektionssjukdomar är örten mot prostatit. Det är bättre att använda växtberedningar, eftersom de är mer effektiva. Varaktigheten av behandling av prostatit med örter är en månad, sedan en tio dagars paus. Tinkturer och avkok av prostatit tar tre gånger om dagen för ett halvglas eller enligt instruktionerna. recept:

 1. Hästsvansfält, hasselblad och björkblad - 1 del vardera. Häll det krossade gräset (4 msk.) Med en liter vatten. Koka 6 minuter, insistera (det rekommenderas att lämna i en timme). Läkemedlet är klart.
 2. För behandling av inflammation i prostata, använder folkmetoder Kalanchoe. Mala växtens löv (glas), häll vodka (en halv liter). Blandningen måste lämnas i 5 dagar. Ät en tesked om dagen.
 3. Blanda samma antal blad av bärbär, vintergreen, växtfrukter, örter Leonurus och celandine, frukter av enbär. Ånga med kokande vatten (300 ml), två matskedar av läkemedlet. Håll i ett vattenbad i 15 minuter, sedan en timme att insistera.
 4. Ett annat recept innebär användning av aspenbark. Torkade råvaror (100 gram) häll kokande vatten (1 liter). Koka över låg värme i 15 minuter, sval. Buljong från barken för att dricka 30 minuter innan man äter ett glas om dagen.
 5. När du förvärrar inflammatorisk process, ta torrt pulver av malört (100 g). Ät en liten nypa sex gånger om dagen, tvätta medicinen med varmt vatten. Mellan receptionerna ska ta 2 timmar. Ansökan - en vecka.
 6. Mala rotan av persilja. En matsked av produkten värms med kokande vatten (1 kopp), inslaget i en varm trasa. Insistera 10 timmar. Ät fem gånger om dagen för 1 matsked. Denna folkmetod klarar sig väl av symptomen på prostatit.

Grundläggande principer för behandling av prostatit hemma

Till den terapeutiska processen gav de nödvändiga resultaten, det är värt att följa de grundläggande principerna för behandling av prostatit i hemmet:

 1. Alkoholhaltiga drycker är strängt förbjudna.
 2. Det rekommenderas att följa en hälsosam livsstil, ändra den vanliga kosten till rätt, hälsosam kost, annars kommer människors recept för prostatit att vara ineffektivt.
 3. Du kan inte överkolla (du måste klä dig i vädret, sitta inte på den kalla marken).
 4. För att undvika inflammation eller återfall är det värt att börja bli tempererad, gå oftare på gatan, göra gymnastik, gå och bada.
 5. Läkare råder att utesluta långvarig retention av urin, evakuering bör ske i rätt tid. Det är värt att gå på toaletten minst var tredje timme.
 6. Om en man diagnostiseras med en sjukdom och han behandlas hemma, bör trauma till perineum undvikas.
 7. När en representant för det starkare könsbestämda arbetet måste du avbryta i fem till tio minuter varje par timmar. Det är värt att värma upp, att vara som.
 8. Tillåt inte förstoppning, som bara kan förvärra smittsamma sjukdomar och minska behandlingen "nej".
 9. Undvik stressiga situationer som kan leda till komplikationer.
 10. Kön ska vara regelbunden, full. Sexuellt liv är nödvändigt för att eliminera stillastående processer i prostata. Det rekommenderas att undvika alltför frekventa sexuella handlingar, det är önskvärt att få en vanlig partner.
 11. Två gånger om året är det nödvändigt att genomgå en urolog undersökning.
 12. Innan behandlingen påbörjas hemma är det värt att samråda med en läkare som kan rekommendera en individuell folkmedicin.

Video: Folkmetoder för behandling av prostatit

recensioner

Jag diagnostiserades med prostatit. Sjukdomen var i början, urologen rekommenderade att prova recepten på traditionell medicin för att bekämpa sjukdomen. Han behandlades med växtbaserade läkemedel i flera månader, tills symptomen på prostatit försvann. Jag gjorde också speciella övningar. Efter en andra undersökning blev det klart att sjukdomen hade receded.

Evgeniy Ivanovich, 55 år gammal

Det var obehagliga känslor i en perineum, en mage eller en mage, en ingen. Blivit mer ofta att köra till toaletten "på en liten", med manliga strömproblem började. Det visade mig att jag hade en inflammation i prostata. Jag är en supporter av folkmedicin, så jag bestämde mig för att behandla pumpafrön, grönsaksjuicer. Under sex månader lyckades vi övervinna prostatit, och hittills har det inte funnits några återfall.

Jag har kronisk inflammation i prostatakörteln. Diagnosen är en besvikelse, men när sjukdomen återkommer, hjälper människors läkemedel mot prostatit mig alltid. Vi hittade flera recept med min fru (mamma, tjära, svamp chaga), och jag sparar mig själv i tider med förvärring av sjukdomen. Jag dricker inte alkohol, skadlig mat och motion.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Enkla och prisvärda folkmekanismer för behandling av prostatit

Prostatit förekommer nyligen ganska ofta. Många läkemedel och metoder för att behandla sjukdomen har utvecklats. Men läkemedlen har kontraindikationer, så fler och fler patienter behandlar prostatit med folkmekanismer.

Traditionella läkare behandlade prostatit även när det inte fanns några tabletter.

Viktigt! Innan behandlingen, var noga med att besöka proktologen. Och först efter en noggrann diagnos kan du använda recepten av traditionell medicin. Kom ihåg att symptomen på prostatit kan vara symptom på prostatacancer.

Traditionell medicin erbjuder olika metoder som hjälper till att undvika operation. Men vi måste komma ihåg att för att behandlingen skall vara effektiv är det nödvändigt att gå igenom hela kursen och inte ge upp behandlingen när symtomen försvinner.

Pumpa frön.

Pumpa frön, enligt män, är en effektiv, prisvärd behandling för prostatit i hemmet, hjälper till att undvika operation.

Innan du preparerar medicinen måste frön rengöras från den fasta vita skalen. Det här är självklart en ganska jobbig process, men tro mig - resultatet berättar fullt ut svårigheterna.

Pumpa med honung är inte bara läcker, men också användbar

Den första metoden.

Beredd att mala fröna till ett pulver, som skall tas två gånger om dagen till 2 matskedar i 30 minuter före måltid med ett glas varmt vatten med 2 tsk honung.

Den andra metoden.

Förberedda frön (500 gr.) För att rulla på köttkvarn för att ansluta till ett glas honung. Blandningen tas en tesked på morgonen på en tom mage. För en kurs är det nödvändigt att använda allt preparerat läkemedel. Blandningen förvaras i kylskåp.

Även om du fortfarande inte har några problem med prostatakörteln, så är det nödvändigt att inkludera i din diet vita frön. Deras användning i mat är förebyggande av prostatit.

Ljus från prostatit

Propolis hjälper inte bara hantera problemet och undviker operation, men är ett bedövningsmedel, antibakteriellt medel. Propolis kan användas i form av rektala suppositorier.

Propolis är ett härdande ämne som erhållits under bierlivets process

För att laga mat, sådana terapeutiska ljus hemma behöver du:

 • 50 mg etylalkohol;
 • 50 g mark propolis;
 • 20 gr. Kakaosmör.

Propolis hälls med alkohol och infunderas i 2 veckor i mörkret. Då är det nödvändigt att värma tinkturen, i ett vattenbad, till en homogen massa.

Till noten. Propolis ska bli brungul i färg, som liknar honung i konsistens.

Uppvärmd i ett vattenbad blandas kakaosmör med 1 gram propolisblandning. Tio ljus gör från den mottagna massan. Kursen ska vara 30 stycken. På kvällen innan du lägger dig, sätts ljuset in i ändtarmen. Kursen upprepas tre gånger, med intervaller om två månader. Men vanligtvis efter den andra kursen passerar symptomen på kronisk prostatit.

Helande dryck.

Du kan behandla inflammation i prostata med en god smak. Det kan köpas redan klart, men det är mycket bättre att laga sbiten hemma. Det viktigaste är att plocka upp alla komponenter för sbitnya.

Sbiten, en inhemsk rysk drink, och kommer att värma, och från prostatit kommer att hjälpa

Att sbiten vänt medicinska behovet av att ta 150 gram honung, är det bäst om det skördas i maj 1 liter insamlings vatten (kamomill, mejram, mynta, johannesört), kardemumma, muskot, 150 g socker.

I en emaljpanna (den andra för matlagning sbitnya inte lämplig) för att blanda vatten, honung, socker och med konstant omröring koka upp. Därefter, i sbiten, lägg till örter, kryddor och låt koka i 25 minuter. Vid matlagning blandas sbiten ständigt och tar bort skummet. Hot sbiten insisterar på en varm plats i 30 minuter. Klar sredstov filter och lägg på ett kallt ställe.

För behandling av inflammation i prostatan, beredda sbiten utspätt i ett glas varmt vatten och dricka på fastande mage på morgonen och på kvällen innan du somnar i en månad. Sbiten kan också vara full för att förhindra inflammation i prostatakörteln.

Örter för prostatit

Apotekskamomill med prostatit kan fungera underverk. Hennes infusion i kronisk form hjälper till att bota prostatit utan kirurgi. Infusion av kamomill görs enkelt hemma, kan gräset köpas på något apotek. Vattenlösning görs av enemas med prostatit och för att förhindra att man dricker ett avkok av örter.

Kamille är en bra hjälpare vid behandling av prostatit.

För att dricka, måste du hälla en matsked torrt gräs med ett glas kokande vatten och låt det brygga i 30 minuter. På morgonen före måltiden borde du dricka det kokta teet.

Till noten. Kamillete kan bryggas på kvällen, men glöm inte att värma upp det före användning.

Enema för prostatit bör göras före sängen, med samma buljong som för te. Enemens volym är 50 ml. För att uppnå effekten bör temperaturen vara 38-40 C.

En annan ört, vars infusion kan bota inflammation i prostatakörteln är en rundbladig päron. För behandling använd löv av vintergröna. Från dem förbereder ånga eller vatteninfusion. Men för behandling och förebyggande av kronisk prostatit används endast vatten.

Grushanka round-leaved

För att göra en växtbaserad dryck måste du hälla 2 teskedar hackad pulveriserad kalebass i ett glas kokande vatten. Sätt behållaren på en varm plats och låt den brygga i ca 2 timmar. Den mottagna volymen är uppdelad i tre delar, den är fylld varmt på morgonen, till lunch, på kvällen en halvtimme före måltiderna.

Till noten. Det är mycket bekvämt att bryta infusion med örter i en termos. Och det kommer att brygga bra och behöver inte uppvärmas en gång.

Vi behandlar prostatit med vitlök

För alltid glöm prostatit kommer att hjälpa en grönsak som vitlök. En medicin är beredd av den, som inte bara hjälper till att minska inflammation i prostata, undviker operation, men kommer också att stärka immuniteten, normalisera blodtrycket.

Vitlök hjälper till med många sjukdomar.

Det finns många recept för tinkturer med vitlök. Men det är bäst att förbereda en blandning av vitlök och honung, vars användning kommer att hjälpa till att bli av med symptomen ganska snabbt. Det tar 100 gram honung, citron, vitlök huvud. Skalad vitlök, citron med skal för att vrida på köttkvarn, lägg till honung, blanda. En klar blandning av vitlök och honung läggs i kylskåpet. Ta en medicin från vitlök 3 gånger om dagen innan du äter en tesked, i en månad. Vitlök med honung kan användas för att förhindra prostatit.

Okonventionell behandling av prostatit.

Förutom populära metoder för att behandla inflammation i prostatakörteln hos män finns det också icke-traditionella sätt att bli av med sjukdomen hemma, vilket hjälper behandling utan operation. För sådana recept, enligt patienterna, är det möjligt att ange användningen av 3% väteperoxid.

Okonventionell användning av peroxid vid behandling av prostatit.

Att väteperoxid inte orsakade skada, man måste tydligt veta hur man behandlar prostata adenom med denna metod. Eftersom bristande överensstämmelse med rekommendationer kan leda till en förvärmning av sjukdomen.

Det är viktigt. Innan behandlingen med väteperoxid påbörjas, kontakta din läkare. Han bör berätta hur väteperoxid kommer att kombineras med att ta andra mediciner.

Behandlingsförloppet med väteperoxid börjar med en droppe upplöst i 50 ml. vatten. Under dagen måste du göra tre steg av väteperoxid. Nästa dag späds två droppar i samma mängd vatten och innehållet av väteperoxid justeras gradvis till 10 droppar. Efter en tvådagars paus upprepa igen en tio dagars kurs, bara den här gången behöver du inte gradvis öka antalet droppar väteperoxid. Från den första dagen löses 10 droppar i 50 ml vatten.

Till noten. Det är bäst att ta väteperoxid en timme före en måltid. Om du inte tog det under denna period, gör sedan en två timmars paus efter en måltid och ta en lösning av väteperoxid.

En annan okonventionell behandling av prostatainflammation hos män är användningen av magneter. Du kommer att behöva en magnet diameter av ca 6 cm och 2 cm tjocka. Wrap magneten mjuk trasa innan förfarandet i ett enda skikt, upp och ner i grenen för halv timme, därefter vända sig till den andra sidan under ytterligare 30 minuter. Förfarandet bör utföras en gång om dagen, bäst före sänggåendet. Om du börjar behandla magneter vid de första symptomen kommer lättnad ganska snabbt.

Till icke-traditionell behandling hemma är användningen av saltförband. Detta bandage från saltlösningen verkar enbart på den sjuka prostatakörteln, vilket orsakar fluidflöde från sjuka vävnader. Efter sju dagars dressing kommer en man att känna sig lättnad, inflammatoriska processer minskar, urinering förbättras.

Salt för behandling tas vanligt stort slip, inte jodat

För att förbereda förbandet måste du lösa upp en tesked salt i 100 ml vatten och värma den resulterande lösningen till 60 ° C.

Det är viktigt. Proportionerna av saltlösningen måste observeras strikt. Om det blir mer koncentrerat kan blodkapillärerna förstöras.

Bandaget kan tillverkas av gasväv eller handduk. Gazeförbandet ska innehålla åtta lager och fyra handdukar från handduken. Det vikta bandaget sänks ned i den beredda saltlösningen och får suga väl. Sedan placeras ett saltbandage, något vriden ut, mellan benen och hålls i en timme. Förfarandet med bandaget görs på morgonen och på kvällen, en tio dagars kurs.

Prostatit kan förhindras.

Ingen av de bästa medicinerna kommer att hjälpa till att bota en man med prostatainflammation om han inte leder till en hälsosam livsstil (HLS).

Dessutom är HLS den bästa profylaxen för prostatit. Det räcker att flytta mer, vägra att missbruka alkohol och cigaretter, äta hälsosamt, vitaminerikt mat och symtom kommer inte att märkas. HLS betyder frekventa promenader i frisk luft, istället för att sitta på TV-skärmen eller datorn.

Det behövs Fysisk aktivitet på en hälsosam livsstil för att förhindra prostatit, men inte alla män har tid att gå på gym, men alla kan ägna några minuter till vanliga knäböj. Ju fler gånger du kan sätta dig ner, ju bättre för din prostatakörtel. Och om det finns en minut att pumpa den lägre pressen, kommer tecken på prostatit inte att hålla länge.

De mest effektiva recepten på folkmedicin för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med folkmedicin är ett brådskande ämne för många medlemmar av det starkare könet som vill bli av med problemet självständigt hemma utan att tillgripa kemiska mediciner och kirurgiska ingrepp.

Många män i deras erfarenhet har visat att härdning av prostatit med folkmedicin är väldigt verklig, viktigast av allt, en kompetent metod och obligatorisk rådgivning med en urolog.

Hembehandling

Patienten ansöker oftast för kvalificerad medicinsk vård när sjukdomen går i ofrånkomlig form eller blir kronisk. Detta tillvägagångssätt är extremt osäkert för hälsan. Vid inträde till en specialist är det nödvändigt att få vid de första symptomen på manifestation av prostatit:

 • Obehag i ljummen;
 • Svår och smärtsam urinering
 • Känsla av ofullständig tömning av blåsan;
 • Minskade potens, svag erektion och accelererad ejakulation;
 • Ökad trötthet och nervositet.

Den första fasen av prostatit är lätt att behandla, speciellt folkmekanismer. Därför kan en erfaren urolog försena med utnämningen av läkemedelsbehandling och rekommendera att tillämpa beprövade "farmors recept". Vilka Vi kommer nu att beskriva detta i detalj.

Det mest effektiva sättet för traditionell medicin

Helande örter

Vid det första skedet av sjukdomen och med uthållig remission visade de sig mycket väl:

 • Persilja. För att behandla prostatit, frön, löv och rötter av växten används. Från frön och rötter bereds tinkturer enligt samma recept: 1 matsked av läkemedlet hälls med 100 gram kokande vatten och insisterade på en dag. Från den lummiga delen av växten rekommenderas att pressa och omedelbart använda juice.
 • Malört. De första dagarna när det finns smärtsyndrom i perineum och könsorgan, äta en nypa torrt gräs och drick med vatten var 2-3 timmar, oavsett måltid. Vidare är det möjligt att göra avkok av salvia och timjan i ett förhållande av 1: 4 (250 ml vatten åberopade matsked blandning) och dricka 20 gram 3 gånger per dag, en halvtimme före måltider för en månad.
 • Svalört. Släpp saft av växten i ett glas varmt kokt vatten. Ta inåt med 10 droppar och dagligen öka dosen med en droppe. När mängden av läkemedlet uppnås i 40 droppar, fortsätt behandlingen i ytterligare 2 veckor, utan att ändra dosen. Även med prostatit kan du spendera en dag med mikroclysters. För att förbereda den injicerade lösningen är det nödvändigt att häll 1 matsked torrbladlade blad med 2 koppar vatten och koka. Kyld lösning till rumstemperatur är klar för användning.

För behandling av prostatit tinktur kan använda följande: Wormwood blommor, blad av hassel, åkerfräken, knotweed och Daisy i lika stora mängder häll kokande vatten och dra i ett par timmar.

Som regel tas alla tinkturer 1-2 matskedar 3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.

Pumpa frön

Pumpafrön - ett magasin av nyttiga vitaminer, mikro och makroelement för den manliga kroppen, vars användning kan förhindra utvecklingen av prostata- och inflytande för en snabb återhämtning i utvecklingen av sjukdomen.

Denna huskur hjälper till att lindra inflammation i prostatakörteln, eliminerar stagnation i det urogenitala systemet, aktiverar processen för tillbakadragandet av urin från blåsan och kan inte gå prostatit kronisk.

Det enklaste sättet att äta pumpafrön i sin rena form: Endast 30-40 korn per dag kommer att behövas för förebyggande ändamål för att förhindra utvecklingen av sjukdomar i det geniturära systemet för män. För behandling av prostatit kan du använda följande recept:

 • Honungskulor. Kilogram pumpa frön twist i en köttkvarn och blanda med två glas honung. Blandning av pumpa-honung ska placeras i ett par timmar i kylskåp. Efter förtjockning kan du skulpta små bollar (ca 1,5 cm) och skicka det färdiga läkemedlet tillbaka till kylskåpet. Ett sådant botemedel mot prostatit är mycket gott och används som en söt godis en halvtimme före en måltid. Den terapeutiska kursen bör hållas en gång per år i minst en månad.
 • Pumpa pulver. Torkade pumpa frön måste slipas i en mixer eller kaffekvarn innan du får mjöl. Det resulterande torra pulvret rekommenderas att tas flera gånger om dagen, tvättas ner med en riklig mängd vatten. Behandlingsförloppet varar ungefär en månad och upprepas var sjätte månad.

Viktigt tillägg: Vid beredning av läkemedel måste fröet vara renat ur huden, så alla härdande ämnen kommer att bevaras i produkten.

Många experter på medicinen hemma hävdar att det bästa folket åtgärda för prostatit är lök och lökskal. Det finns många olika sätt att använda lök för att förbättra tillståndet för prostata:

 1. Det är mycket användbart för ett manligt reproduktionsorgan att äta varje dag på ett litet löklök och dess gröna fjädrar.
 2. Lökskall tvättas och kokas i kokande vatten i 5 minuter. När buljongen är infunderad, bör den filtreras och konsumeras 1 matsked 3 gånger om dagen i en månad.
 3. Vid akut utveckling av inflammatorisk process i prostata körs 3 små lökar på en liten rivare, häll 3 koppar kokande vatten och låt det sitta en dag. Ta 50 ml varje timme.
 4. Lökfrön har också stor effektivitet vid behandling av prostatit. Ripe frön måste torkas, slipas i en kaffekvarn, blandas i lika stora kvantiteter med honung och läggas i kylskåpet. Ta 1 tsk efter att ha ätit 3 gånger om dagen.
 5. Innan du lägger dig i sängen kan du äta nypressad juice med en medellampa blandad med honung - den koncentrerade blandningen har många aktiva substanser som är nödvändiga för att behandla sjukdomen.

mumien

Organisk produkt av naturligt ursprung - mamma - har länge varit van vid behandling av prostatit. Startar mottagningsmomiten:

 • Inflammationen i prostatakörteln minskar och försvinner helt och hållet;
 • Döv smärta i bäckenregionen är dulled;
 • Det allmänna tillståndet hos det genitourära systemet förbättras.

Den mest kända metoden att använda mamma med prostatit är att ta 0,2 gram av produkten 2 gånger om dagen, tvättas ner med morot, blåbär eller havtornsjuice. På 10 dagar ska läkemedelsdosen fördubblas (upp till 0,4 gram) och ta ytterligare 10 dagar. Tredje 10 dagar borde mumman redan tas i en dos av 0,6 gram. Efter en veckors paus upprepas den månatliga behandlingscykeln.

Honung och Bee Products

Behandla prostatit med folkläkemedel enkelt, om en man inte har en allergisk reaktion mot biodlingsprodukter. Honung och dess derivat är inte snabbverkande medel mot sjukdomen, men behandling med hjälp kommer inte att göra mycket skada på kroppen:

 1. Honung är en unik produkt som har fördelaktiga och helande egenskaper för kroppen. Därför används honung för prostatit i varje andra folkmedicin. Så några buljonger, tinkturer och infusioner för oral administrering sötas med en naturlig sockersubstitut.
 2. Tinktur av propolis - ett populärt botemedel mot behandling av kronisk prostatit hos män, som används systematiskt under lång tid. 100 gram slipad propolis blandas med 200 ml 96% alkohol. Blandningen placeras i en glasburk och insisterade i en vecka, skaka periodiskt. Klar tinktur filtreras och placeras i kylskåpet. Vi förbrukar 1 matsked några timmar före sänggåendet.
 3. Pollen är ett riktigt förråd av vitaminer och mikroelement för mänens hälsa. Eftersom det inte behöver uppfinna inga recept: att minska stressen i grenen, för att förbättra blodcirkulationen i prostatakörteln och normaliseringen av den totala sexuell aktivitet helt har 1-2 teskedar ren produkt 3 gånger om dagen. För att förhindra utvecklingen av sjukdomsupprepningar rekommenderas pollen att användas regelbundet.
 4. Beespine (döda kroppar) används aktivt för att behandla prostatit. Från det är beredda tinkturer, salvor, avkok och pulver. Alla recept är elementära enkla, till exempel för att förbereda ett missfall mot prostatit är det nödvändigt att hälla 100 gram podmor i 15 minuter med brant kokande vatten. När produkten är något kall, pressas massan ut och värms till den smärtsamma platsen i form av en kompress.
 5. Bivax stimulerar manlig styrka och förhindrar utveckling av prostatit. Ta produkten på tom mage för 1 tsk i 2-3 månader, gör sedan en månadsavbrott och upprepa kursen.

Hem rektala ljus

För att bota prostata med folkmedicin, är det nödvändigt att använda rektala suppositorier med hemmagjord propolis snabbt i kombination med huvudterapin.

För att förbereda ljus måste du ta en liten bit propolis som väger 7-8 gram frysning och hugga in i smulor. Smälta 20 gram kakaosmör på ett vattenbad och blanda med den beredda biodlingsprodukten. Från den mottagna massan gör vi små ljus långt i 1,5-2 sm (ska visa 10-12 ljus). Det är nödvändigt att använda ett stiftpiller per dag rektalt på natten. Med kronisk prostatitbehandling är 2-3 månader med avbrott per månad.

Ett annat sätt att göra ljus: 100 ml pumpaolja blandas med samma mängd propolis-extrakt och sätts på ett vattenbad innan alkoholen är förvrängd. Sedan tillsätts 5 ml essentiell olja av gran och tea träd till blandningen, de väntar på att kyla och bilda ljus. Användning av suppositoriet är detsamma som i föregående fall.

Glinoterapiya

Vid behandling av prostatit kan folkläkemedel användas lera i form av applikationer på en öm punkt. I något apotek kan du köpa terapeutisk lera och späd med vatten till konsistensen av tjock gräddfil. Lerkakan ska vara insvept i linne eller bomullstyg. Den resulterande appliceringen appliceras på nedre delen av buken och grenområdet, griper grunden av skrot och anus. För att värma inte går, måste du sätta i sig i ett ullsjal, ligga under en filt och ligga ner med en lerkompressor i ett par timmar.

Efter lerterapin ska huden tvättas med varmt vatten och torkas torrt. Ibland kan under proceduren smärta i prostatakörteln förvärras. Men enligt folkläkare kommer det ingen skada från lera till kroppen, bara en aktiv regenerering av de drabbade cellerna.

Barrträd

Om orsaken till prostatit är förknippad med utvecklingen av bakteriell infektion, kommer en mycket bra antimikrobiell effekt att tillhandahållas av barrböjor. I sin makt:

 • Bedöva och lindra inflammation från prostata;
 • Återställ kroppssekretioner;
 • Koppla av och förbättra urinflödet.

För beredning av barrskoncentrat måste du ta 200 gram tallgrenar (du kan gran eller ceder), häll 2 liter kokande vatten och simma i 2-3 timmar. Vid slutet av denna tid kommer det mesta av vattnet att koka och buljongen blir till ett extrakt.

Förbered koncentratet omedelbart innan du tar ett bad, det ska vara friskt. Vattennivån i badet är ungefär till mitten av bröstet, lägre är det möjligt, högre kategoriskt är kontraindicerat. Inom 15 minuter är det nödvändigt att mala området i det lilla bäcken tills en liten rodnad uppträder, vilket aktiverar blodcirkulationen. Vid daglig administrering av behandlingar är behandlingstiden 10-14 dagar.

Fysisk aktivitet

När grunden för utvecklingen av prostatit inte är en bakteriell och en viral process, störs blodcirkulationen av musklerna kring prostatakörteln mycket ofta. I det här fallet föreslår traditionell medicin att blodcirkulationen ska cirkuleras med effektiva övningar, massage och speciella asanas av yoga.

Överensstämmelse med kost

Under behandlingens gång för prostatit måste folkläkemedel följa vissa regler om näring utan vilken behandling som inte har maximal effektivitet:

 • Vid beslutet av diagnosen "prostatit" borde en man sluta röka och dricka alkohol.
 • Patienten bör förstå att feta livsmedel, söta kolsyrade drycker och cateringprodukter är källor till dåligt kolesterol vilket stör blodcirkulationen och påverkar flödet av prostatit negativt.
 • Lök, vitlök, pepparrot, persilja och persilja är naturliga folkmedel för inflammatoriska processer i prostatakörteln. Daglig användning av dessa produkter lindrar smärtsymptom, svullnad och accelererar återhämtning.
 • Att äta med prostatit bör bara bestå av användbara, naturliga produkter. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt källor till zink - fisk, skaldjur och pumpafrön.

Fördelarna med juice och komposit

Riklig dryck hjälper kroppen att hantera inflammation i prostatakörteln, reglerar cirkulationen av lymf och aktiverar blodflödet. På dagen borde en vuxen man dricka minst 2,3-3 liter vätska (rent stillvatten, naturliga juice, te och osötade kompott).

Förpackade juicer från stormarknader kommer inte bara att vara till nytta, men de kan också skada en försvagad organisme - framkalla förvärringar av sjukdomen. En annan sak hemgjorda juicer, som ger en person med alla nödvändiga vitaminer och spårämnen, minskar de negativa faktorer som orsakar sjukdomsutvecklingen och återställer immunsystemet.

Med prostatit har rödbetor, morot, sparris och gurksaft en positiv effekt på hankroppen. Du kan experimentera och göra blandningar av färskpressad färsk. Björk, pumpa, granatäpple och tomatjuice anses vara användbara. Även med prostatit kommer kompot från torkade frukter (äpplen, päron, aprikoser) att vara relevant.

Oavsett hur populärt de populära remedierna för prostatit är är det svårt för dem att konkurrera med farmakologins innovativa resultat. Därför är ett integrerat sätt att behandla sjukdomen det rätta beslutet!

Människans botemedel mot prostata hos män

Prostatit uppträder som ett resultat av infektion i prostata. Som ett resultat uppstår det växer och puffiness utvecklas. Hur kan infektionen penetrera? Genom blåsan, tarmar, små bäckenkanaler eller urinrör. Bland den manliga befolkningen är prostatiska sjukdomar ganska vanliga, särskilt bland 25-50 åldersgruppen. Behandla läkare rekommenderar droger traditionell medicin, och vi kommer att överväga folkmedicinska lösningar.

Orsaker och indikationer på prostatit

Prostatit är en inflammation i hankörteln, vilket orsakar mycket besvär. Utsatt för denna sjukdom är mestadels män som är överviktiga och leder en stillasittande livsstil.

De viktigaste faktorerna som kan orsaka en exacerbation är:

 • rökning och alkoholmissbruk
 • förekomst av sexuella krämpor och överfört sjukdomar urologiska eller venerologiska
 • förstoppning;
 • långvarig abstinens från kön;
 • förvärring av kroniska sjukdomar.

Och endast då tränger olika skadliga mikroorganismer där och inflammationen fortskrider.

Symtom som talar om kronisk prostatit:

 • Stretch smärta i nedre delen av ryggen, skrot, perineum, obehag
 • snabb trötthet och irritabilitet
 • brinnande känsla i urinröret;
 • förändring i spermiernas egenskaper (mer vätska, grumligt, lägre antal bakterieceller);
 • vid tömning uppträder smärtor, urinströmmen är inert och tunn, själva processen är ofta och smärtsamt;
 • i urinen finns vita trådar;
 • med utlösning uppträder smärta, tidig utlösning inträffar och kraften försämras.

Om du har sådana tecken - det är dags att se en läkare för diagnos och börja behandla prostatit.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Fytheorepts från prostatit

Även i antiken har healers uppmärksammat hur prostatakörteln beter sig och letade efter olika naturliga sätt att hjälpa till och minska tecken på inflammation. Naturligtvis, för att förbättra effekten, rekommenderas att kombinera folktips och massage.

Här är några recept som lämnar positiva recensioner i årtionden.

Pumpa. Hennes frön var populära bland läkarna för att göra alla slags potioner. De är ganska tillgängliga och innehåller mycket zink, vilket är användbart för män i alla åldrar. När du väl befinner dig i de första tecknen på sjukdomen, äta innan du äter pumpa frön (30 stycken per dag).

Pumpa och honung. 0,5 kg pumpa rå (!) Fröer rullar igenom köttkvarnen. Tillsätt 0,2 kg honung och blanda. Från denna blandning, rulla bollar av omkring hasselnoten eller lite mer. Ät (inte svälja, men lös upp) innan du äter på bollen. Det är tillräckligt med 1-2 bollar om dagen. Håll bollarna på en sval plats, sprid före användning i ett rum med rumstemperatur. Detta folkrecept har den starkaste terapeutiska effekten, och en session per år kommer att räcka till.

Aspen bark. Detta träd kan också läka. Samla askskorpan tills njurarna sväller och bladen visas (15-30 april). Det ska vara ca 3-5 mm tjockt. Barken av Aspen torkas på ett naturligt sätt eller torkas i ugnen och finmales. Kapaciteten på 1 liter fylls till 1/3 med askbark, resterande utrymme hälls med vatten och lämnas i 14 dagar. Då barkas asp filtreras och tas på en matsked innan måltider tre gånger om dagen innan behållarens fulla tömning.

Skogen. Det hävdas att denna åtgärd kan bota av prostatit i en vecka. För att förbereda läkemedlet tas både barken och bladen på hasseln. Art. En sked full av ingredienser (bark eller broschyrer) bryggs i ett glas kokande vatten, tätt stängt och lämnat. Efter 30 minuter - filtrera och drick för ¼ kopp för 4 sätter en dag. Vid behandling av en hassel är det viktigt att komma ihåg att kvistarna ska vara färska - endast i detta fall kommer effekten att uppnås på en vecka.

Kastanjeskal. Du kan behandla inte bara inflammation, men också adenom. Skallen är helt enkelt bryggd och full i stället för te. Eftersom en sådan avkok orsakar en utmärkt aptit rekommenderas att enema (250 ml) två gånger i veckan görs med denna behandling.

Även den vanliga persiljan stöder med prostatit. Det stannar perfekt inflammationen. Använd plantans frön och rot. Drick saft av persilja 30 minuter före måltid tre gånger om dagen. Det är också acceptabelt att ta och frö från växten, pulveriserat i pulver. Fyra teskedar häll ett glas kokande vatten och håll kaminen i 15 minuter. Kyl och drick en sked stor buljong 4-6 gånger om dagen. Persilja med prostatit är ett effektivt verktyg.

Päron. Vilda arter kan bota vildt. Systematisk och långvarig dryckskompot av päron (du kan och torkar), hjälper till att bota sjukdomen. Relief hos män kommer i 3-5 dagar. Förresten, osötad päronkompot kommer att vara användbar och i själva verket av sådan sjukdom som diabetes - det sänker procentandelen socker.

Vitlök. 5 klyftor vitlök krossad och häll 0,5 l var och lägg över natten. Filtrera och drick två gånger om dagen för 50 g före måltid. Förutom att bekämpa inflammation i körteln i hemmet, fungerar den också som en utmärkt metod för att återställa blodcirkulationen hos män i lilla bäckenet.

Örter mot prostatit

Terapi hemma blir mycket effektivare och snabbare om du kombinerar örtbehandling och massage.

 1. Rhodiola rosea (Rhodiolarosea) eller gyllene rot. Växter Root (1 msk. Sked) pour 0,2 liter av beck och matlagning i ett vattenbad under 15 minuter. Lägg åt sidan i en timme och filtrera. Drick ett halvt glas på morgonen och på kvällarna.
 2. Vi behandlar celandine. Kram saften från gräset och späd alkoholen med celandine i proportionerna 1: 1. Drick på tom mage, tillsätt droppvis till 50 ml vatten dagligen. Efter att ha nått en dos av 30 droppar, droppas också droppe. Behandlingsförloppet - 2 månader. Efter en paus på två veckor, kan behandling med celandine återupptas. En sådan folkmedicin tjänar som en utmärkt varning för adenom, lindrar kroppen av olika tumörer, cystiska formationer, polyper och ökar immuniteten.
 3. Kalanchoe. För män är följande recept också användbart: Kalanchoe leaves (glas) häller 0,5 liter vodka och lämnar i 5 dagar. Drick på en tesked en dag. Efter stabilisering av välbefinnandet kan inmatningsfrekvensen minskas till en tesked per vecka.

Recept nummer 2: 100 g Kalanchoe lämnar rullade genom en köttkvarn, häll 200 ml vodka (alkohol) och låt till infusera i 20 dagar, filtrera. Drick 1 tsk tre gånger om dagen. Denna metod (enligt många recensioner) kan minska smärta och lindra symtomen på sjukdomen.

Beekeeping produkter hjälp

Naturliga komponenter kan hjälpa till att inte bara bota prostatit, men också normalisera hela kroppen.

Bee honung och propolis, till exempel, tjänar som utmärkt förebyggande av hjärtsjukdomar, föryngrande effekt på kroppen, har antibakteriell kvalitet mätta dess användbara ämnen och vitaminer.

Här är några användbara recept:

 1. Honung och pollen. Honung används för 1 msk. sked varje morgon på tom mage. Pollen - på en dessertsked är önskvärt tre gånger om dagen innan man äter.
 2. Podmore (scree av bin). 2 msk. Sked komponenten häller 0,5 liter rent vatten, koka och låt på ugnen i 2 timmar. Drick, äta en kopp honung (inte mer än en tesked), 1 msk. sked tre gånger om dagen. Den färdiga produkten förvaras i kylskåp.
 3. Propolis (20% tinktur). 40 cap. Tinkturer löses i 100 g kokt vatten. Drick före måltiden (30 minuter). Behandlingsförloppet är 45 dagar.
 4. Ljus. För att förbereda denna produkt indunstas 40 g propolis i 0,2 liter alkohol (96%). Det erhållna extraktet omrördes med kakaosmör (2 g). Från de mottagna massrullen ner ljus som går in för natten till en anal öppning. Varaktighet - 30 dagar. Efter en 4-6 veckors paus upprepas behandlingen.

Dessa medel kan konsumeras vid behandling av örter, och för att förbättra effekten - att göra prostata massage.

Grundläggande behandlingsprinciper

Oavsett folkmedicin som du bestämmer för att använda för att behandla sjukdomen (aspen bark, honung eller persilja rot), bör du definitivt uppmärksamma vägen för ditt liv. Tänk på hur du slappnar av, sover, jobbar, äter. För att förbättra effekten rekommenderas också att utföra en speciell gymnastik.

Till de populära metoderna rekommenderar experter att lägga till massage.

En viktig faktor i kampen mot prostatitis naturliga örter och andra folkmedicinska medel kommer att vara det andliga och verkliga stödet hos partnern. Med god förståelse kommer din partner säkert att göra ansträngningar för din botemedel.

Vad det än var, men den mest effektiva metoden att bekämpa prostatit är dess varning: en aktiv livsstil, regelbundet sex (med oförändrad partner, förstås), genomförbar träning.

Sådana grönsakshjälpmedel som roten till persilja, vitlök och andra komponenter är konstruerade under lång tid, men kroppen kommer att säga tack för det, för att de hjälper till att återställa ordningen i den. Persilja kommer att lösa upp nederbörd (stenar, sand) i njurarna och avlagringar i lederna. Vitlök kommer att normalisera kärlens väggar. Därför kan dessa naturliga läkemedel tas hela livet.

Till noten: behandling av folkrättsliga åtgärder innebär en kurs på upp till 30 dagar och det är mycket viktigt att ta det till slutet. Ha tillräckligt med tålamod, envishet och uthållighet - och du kommer att ha en hälsosam prostatakörtel.

Behandla prostata sjukdomar med folkrättsmedel ensamma hemma är verklig. Dessa recept och massage är inte sämre än traditionell medicin, så att du effektivt förbättrar människors tillstånd, minskar symtomen på sjukdomen och lämnar endast positiv återkoppling efter användning.