Huvud
Skäl

Pumpa frön från prostatit: ett recept och applicering


Många män vet att om inflammation uppstår i prostatakörteln är det möjligt att utföra behandling inte bara med medicinska preparat. Recept som erbjuds av traditionell medicin, är i de flesta fall inte mindre effektiva. Varje folkläkemedel måste väljas med hänsyn till patientens kropps egenskaper.

Under lång tid har en användbar effekt på kroppen av en manlig pumpa frön från prostatit varit känd. De innehåller i sammansättningen av olika substanser som bidrar till normaliseringen av prostatakörteln. Därför ökar behandlingen av prostatit med pumpa frön både hos patienter och läkare.

Användbara egenskaper hos pumpa och dess frön

Läkeegenskaperna hos pumpafrön bestäms av den naturliga kompositionen. De är nödvändiga om en man diagnostiseras med en inflammatorisk process och en kränkning av prostatakörteln.

Fröer av pumpa med honung från prostatit

Innan man överväger om det kan finnas fördelar och skador för män när man använder en pumpa med prostatit, är det värt att ta reda på vad som orsakar störningar i kroppen.

Prostatit förekommer oftare hos män som är i riskzonen. Bland kriterierna för division är:

 • inaktiv och stillasittande livsstil
 • frekvent hypotermi
 • konstant stress;
 • röka och dricka alkoholhaltiga drycker.

Om sjukdomen orsakas av en infektionssjukdom i kroppen, så behandlas prostatit och pumpafrön och medicinska preparat. Trots allt kommer användningen av enbart folkmedicin inte att ge ett positivt resultat.

Pumpa frön från prostatit är användbara på grund av en viss uppsättning ämnen som ingår i deras sammansättning.

Användbara vitaminer och material i pumpa

 1. Fröer, som har en pumpa, är mättade med användbara fetter. De är ungefär 41%. Effekten på kroppen är vitaminerna A, E, D. De bidrar till normaliseringen av det manliga reproduktionssystemet.
 2. Medel med pumpafrön är mycket användbara på grund av det ökade innehållet av organiska syror i dem.
 3. Om du ständigt använder föreningar baserade på pumpafrön normaliseras arbetet i organen i mag-tarmkanalen, njurarna och leveren.
 4. Produkten innehåller karotenoider och omega-3. De bidrar till bildandet och restaureringen av vävnader i prostatakörteln.
 5. Regelbunden användning av droger kan stoppa tillväxten av prostataceller. Detta beror på det faktum att elementen undertrycker överdriven produktion av dihydrotestosteron och testosteron.
 6. Sammansättningen av fröerna innehåller mangan och järn.
 7. Godkänt läkemedel baserat på pumpa frön är berikat med selen, magnesium, molybden, linolensyra. De är nödvändiga för normalisering av metaboliska processer i järn och utsöndring. Dessutom bidrar elementen till att förbättra mikrocirkulationen och öka reproduktionskapaciteten.
Fröer av pumpa för behandling av prostatit

Läkare säger att pumpafrön med prostatit på grund av komponenten Delta-7 påverkar de sämsta vesiklarna och själva körteln. Som ett resultat av denna åtgärd elimineras den inflammatoriska processen. Dessutom är substansen användbar vid kronisk prostatit, eftersom stagnation i genitourinärsystemet förhindras.

Växtfrön är en naturlig zinkkälla. Det är särskilt nödvändigt att upprätthålla reproduktionssystemets funktion. Manlig kropp kräver konstant intag av zink, eftersom substansen förhindrar risken för att utveckla adenom.

 • normalisering av celldelningsprocesser;
 • bildandet av kollagen;
 • hormonproduktion;
 • aktivering av enzymer;
 • normalisering av proteinsyntesen.

Behandling av prostatit med pumpafrön används ofta i modern folkmedicin. Det ger effektiva resultat, vilket framgår av positiv feedback från patienter. Det viktigaste är att välja sätt att använda frön, som du behöver behandla sjukdomen.

Metoder för behandling

Det enklaste sättet är att använda frön i ren form. Varje dag behöver en man äta 25-30 korn. Men en sådan metod är inte effektiv med en försummad form av sjukdomen. Därför är det ofta föreskrivet för profylaktiska ändamål.

Det är viktigt att välja de medel som hjälper till att reparera vävnader och normalisera processerna i prostatakörlens celler.

Att konsumera fosterkornen är orenad och inte rostad. I detta fall kommer läkemedelskompositionen att vara effektivare på grund av den ökade koncentrationen av näringsämnen.

Förutom frön kommer pumpaolja, pumpajuice, som införs i olika produkter, att vara användbara.

Honung och fröbollar

Pumpa frön med honung hjälp med prostatit, när receptet ger produktion av pellets. De är nödvändiga för att återställa funktionen av prostata. Dessutom bidrar läkemedlet till att öka kroppens immunförsvar och normalisera metaboliska processer.

Pumpa frön bollar med honung

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung är speciellt ofta ordinerad av läkare. Detta beror på det faktum att, förutom näringsämnen, har pumpa och honung en positiv effekt på kroppen. Det är inte för ingenting att läkare rekommenderar användningen av några biodlingsprodukter för att bli av med sjukdomen. Därför finns i listan med indikationer också ljus från prostatit med propolis.

Läkemedlet från pumpa frön och honung är beredd enligt följande recept.

 1. Färska frön i en mängd av 0,5 kg males med en bländare.
 2. Pulvret måste blandas med honung, vilket bör tas 200 g.
 3. Kompositionen sätts i kylen så att den tjocknar.
 4. Efter två timmar måste du blanda bollar 1-2 cm i diameter från blandningen.
 5. Du måste äta pumpa frön med honung i form av en boll på morgonen, lösa dem innan du äter.

Pumpa frön med honung från prostatit har en positiv effekt redan sju dagar efter starten av behandlingen. Den terapeutiska kursen är minst en månad. Vid slutet av behandlingen är det värt att upprepa proceduren i 3-6 månader.

pulver

Du kan använda ett enkelt recept under behandling. Pumpa frön mals i en mixer, murbruk eller passeras genom köttkvarn. Utgången ska vara mjöl.

Pulvret ska tas två gånger om dagen. En matsked äts innan du äter. Du kan dricka torrt vatten med två teskedar honung upplöst. Den mest effektiva behandlingen kommer att vara på hösten och våren.

Pulver från pumpa frön för behandling av prostatit

emulsion

Från prostatit kommer behandling med pumpaemulsion att vara effektiv. För beredningen mals frön i ett pulver. Gradvis, under slipprocessen är det nödvändigt att tillsätta vatten. Pumpafröoljan späds ut med en vätska, vilket leder till bildandet av en emulsion.

Den resulterande produkten måste blandas med honung. Efter detta kan du äta på morgonen och kvällen för en matsked.

Emulsion av pumpa frön med honung

olja

Pumpaolja i behandlingen av prostatit är inte mindre effektiv än korn. Det är berikat med spårämnen, som hjälper till att bli av med den inflammatoriska processen, för att reparera den skadade vävnaden i körteln.

Du kan använda den innan du äter. En enstaka dos är två teskedar. Behandlingen genomförs två gånger om dagen i två veckor. Varje månad måste du upprepa den terapeutiska kursen.

Pumpaolja med prostatit är också användbar i form av mikroclyster. De har en lokal effekt på prostata, så läkare föreskriver ofta förfaranden för inflammation av prostatakörteln.

Läkning av olja från pumpa frön

För behandling måste du göra en lösning med olja (1 matsked) och vatten (1/4 kopp). Innan proceduren måste du rengöra tarmarna med en konventionell enema.

Kompositionen injiceras i anusen. Efter att du hållit enema, bör du ligga på magen och ligga i denna position i ca 10 minuter.

Microclysters kan ersättas med tamponger. Bomullsgasprodukten fuktas i olja och sätts in i anusen. Behandling bör göras inte oftare än var sjätte månad.

Till vem är kontraindicerad behandling

Vissa patienter ska sluta använda pumpa frön. När allt kommer omkring kan de uppleva en negativ effekt på kroppen istället för en positiv effekt. Det är förbjudet att utföra behandling med:

 • magsår och tumörer i mage och tolvfingertarmen;
 • inflammatoriska processer i magslemhinnan;
 • en allergisk reaktion på pumpan och dess komponenter.

Hur korrekt att ta pumpa frön med prostatit?

Du kan behandla sjukdomen medicinskt, men ofta används folkmedicin som ett extra hjälpmedel. Den mest kända av allt för denna sjukdom är ett recept baserat på pumpa frönkärnor med honung.

Varför kan vi inte ignorera problemet hos män?

Den som står inför prostataproblem bör förstå att det är omöjligt att ignorera, och inte bara för att det kan få lite besvär, men också för att konsekvenserna kan vara farligare än själva problemet. Till exempel kan de mest populära omvandlingar som kan hända med konventionell prostatit vara omvandlingen av den till adenom i prostata, impotens och i värsta fall - till cancer.

Många platser av alternativ medicin erbjuder män detta alternativ och behandling av inflammation.

Vad är prostatit?

Innan du svarar på frågan, huruvida den givna sjukdomen avlägsnas av pumpa frön med honung, är det nödvändigt att förstå vad som orsakar denna sjukdom, hur det manifesterar sig och vad det kan leda till.

Först och främst är det viktigt att notera att någon inflammatorisk sjukdom i prostata kallas prostatit.

Varför utsätts han främst för män vars arbete för det mesta ligger i sittande ställning? Detta är den främsta orsaken till prostatit hos män från 20 år och mer. Faktum är att det för det mesta är en smittsam sjukdom, så det är i bakteriell fara att den främsta orsaken till den patologi vi överväger är dold. Oftast överförs infektionen till prostatakörteln genom urinväggen. De sjukdomsbildande bakterier som är uppmärksam väntar bara på den tid som är gynnsam för avel och livsaktivitet. Vanligtvis sker det när patienten sitter i upp till 6 timmar. Därför är prostatit en sjukdom som ofta påverkar kontorsarbetare.

Denna sjukdom kan presenteras i olika former och former.

Akut bakteriell akut prostatit och kronisk form - bakteriell, icke-bakteriell och asymptomatisk. Av dessa är den vanligaste bakteriekronan, vilken påverkar en på åtta män till fyrtio, kvart efter fyrtio och en tredjedel efter femtio.

De viktigaste symptomen är problem med styrka, urinering, brist på sexuell traktion, problem med erektion.

Behandling av prostatit består av medicinering, en uppsättning speciella övningar, möjlig rektalmassage av prostata. Folkmedicin kan också utgöra en viktig del av behandlingen.

"Farmors recept" spelar fortfarande en viktig roll och behandlar olika sjukdomar, inklusive sjukdomen vi överväger. Då, då dessa recept började tillämpas, kunde ingen definitivt förklara varför de hjälper. Men det faktum att i de flesta fall har en positiv trend observer - ett obestridligt faktum, och, därför, alternativa medicinska recept är viabla och praktisk tillämpning som en komponent i omfattande behandling av olika sjukdomar.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Varför hjälper pumpa frön med honung till behandling av prostatit hos många män och hur man tar dem?

Hemligheten bakom framgången för denna produkt i manliga patienter på grund av det faktum att denna produkt har en unik kemisk sammansättning, balanserad innehåller olika spårämnen välgörande för människokroppen, har en positiv effekt, särskilt på manlig sexuell hälsa. Bland dessa ämnen är det värt att nämna zink. Frön från prostatit inkluderar det. Detta grundämne, utan tvekan, har en positiv effekt på män sexuella hälsa, som varnar tillväxten av bröstvävnad (andra namn: prostata adenom, prostatahyperplasi), men andra än att utmärkt effekt på sexuell funktion, urologi män.

Det finns så många av dem i en fjärdedel av ett vanligt glas, det vill säga i 33 gram:

 • 73,5 procent av den dagliga dosen av mangan;
 • 53 procent av tryptofan;
 • 47 procent magnesium;
 • 40 procent fosfor;
 • 21,5 procent koppar;
 • 19, 5 procent protein;
 • 17 procent av zink;
 • 15,7 procent av järn;
 • 10% av energin (180 kcal).

De innehåller också magnesium, niacin, selen, som också behövs för att fortplantningssystemet ska fungera korrekt för en stark hälsa av befolkningen, så att ta solrosfrön från prostatit är det bästa alternativet. Pumpa med sjukdomen av prostatit är oersättlig. Dess egenskaper talar för sig själva.

Fördelar med behandling mot prostatit med pumpa frön och honung

 • Inga bevis mot användning.

Denna faktor är en signifikant fördel, och behandlingen av prostatit med recept från "farmorens första hjälpen kit" hjälper. Ja, och nätverket, en liknande behandling tolereras av alla kroppssystem väldigt lätt, kontraindikationer och biverkningar utesluts, eftersom pumpafrön med honung är en 100% naturlig produkt. Den enda kontraindikationen kan kanske bara vara enskilda manifestationer av allergiska reaktioner på en av komponenterna, oftast är det honung. Biverkningar ges inte heller, och är sällsynta, nästan fängslade, de kan tas av alla.

Men ändå, om du observerar symptomen på prostatit, behöver du se en läkare för att bestämma graden av sjukdomen. Oftast är detta recept från pumpkärnor och honung tillämpligt för att förebygga sjukdomen, det är till stor nytta vid förebyggande av manliga sjukdomar.

För att undvika utvecklingen av svåra former kommer intermittent förebyggande användning av detta verktyg hjälper till att bibehålla hälsan länge i alla åldrar, även vid 20, även i 50. En uppsättning av spårämnen i pumpafrön hindrar utvecklingen av patologi prostatavävnaden.

Med allt detta är det alltid värt att komma ihåg att om du använder överdriven produkt av något slag, oavsett hur användbart det kan vara kan obehagliga följder inträffa. På samma sätt kommer honung inte att vara ett undantag med pumpkärnor.

Om du äter för mycket av denna produkt regelbundet kan det leda till störningar i olika organs funktioner, och fördelarna med det kommer att minska. Det är mycket viktigt att observera åtgärden i allt.

Honung och recept för hjälp

Det första receptet är det enklaste och kräver ingen ansträngning - bara äta 30-40 pumpa frön varje dag. Behandling i detta alternativ är ineffektivt, men för förebyggande ändamål - vad du behöver. Genom att behandla urologiska patologier är det bättre att använda andra mer komplexa recept baserade på frön och honung.

Det är viktigt att komma ihåg att endast råa, inte stekta frön är användbara. Det är på deras grund att alla verkligen effektiva recept är byggda. Obehandlade skinn och oroade kärnor har egenskaper för att återställa prostata vävnad, har en positiv effekt på kroppens celler.

Ett intressant, användbart och mycket gott recept kommer att vara för dig honungskulor från pumpa frön. För att förbereda detta mirakel behöver du ett halvt kilo orostade pumpafrön och honung - 200 gram. Honung måste vara flytande, annars fungerar det inte. Om honung är kandad kan den smälta i ett vattenbad och därefter kan du fortsätta att laga mat på recept.

Det är bäst att göra detta på morgonen, bollarna måste sakta lösas upp i munnen tills de är upplösta.

Behandling utförs var sjätte månad, och varaktigheten av en kurs är inte mindre än 30 dagar.

Som ett resultat kan vi säga att pumpafrön med honung, liksom själva pumpan med prostatit, är ett utmärkt recept för förebyggande. Plus, den användbara kemiska sammansättningen av denna produkt kommer att rädda dig från många andra hälsoproblem som du inte ens misstänker. Men ändå, som det är känt, i allt du behöver veta omfattningen, inklusive vid behandling av detta medel för traditionell medicin.

Pumpa frön med prostatit: recept för män

Sedan antiken har pumpa frön använts av människor som botemedel mot många sjukdomar. Det naturliga botemedlet bidrog till att naturligt stärka immunsystemet och framgångsrikt motstå virus eller bakterier. Prostatit är en av de sjukdomar där det rekommenderas att använda pumpafrön, men även folkmetoder är inte alltid effektiva. I vissa fall kommer denna metod inte att ha den korrekta terapeutiska effekten, så traditionell medicin erbjuder speciella läkemedel för "manlig kraft".

Vad är prostatit?

Enligt vetenskapliga uppgifter kallas all inflammation i prostatakörteln vanligen som prostatit. Sjukdomen påverkar alla män äldre än 20 år, de flesta patienterna leder en stillasittande livsstil. Prostatit avser infektionssjukdomar. Den främsta orsaken till patologi ligger i multiplikationen av bakterier som tränger in i kroppen genom urinväggen. Sjukdomsskapande mikroorganismer väntar på ett lämpligt ögonblick för utvecklingen av vital aktivitet, så kränkningen av mikrocirkulationen i det lilla bäcken anses vara det mest fördelaktiga ögonblicket.

Processen för försämring av blodflödet i reproduktionssystemet sker gradvis. Att vara i sittande läge i mer än sex timmar leder till stagnation av blod, vilket orsakar problem med styrka. Detta är dock inte den enda orsaken till prostatit. Enligt medicinsk statistik är sjukdomar i prostatakörteln karakteristiska för de företrädare för den starka hälften av mänskligheten som saknar regelbunden intimitet. Riskgruppen inkluderar patienter som lever i promiskuitet eller har dåliga vanor.

Sjukdomen har flera sorter, sjukdomsformen beror på patogenens natur. Det finns två huvudtyper av prostatit - akut och kronisk, som är uppdelade i asymptomatisk, bakteriell och icke-bakteriell. Den vanligaste formen av sjukdomen är bakteriell kronisk prostatit, som förekommer i varje åttonde man efter fyrtio år. Karakteristiska tecken på utvecklingen av den patogena processen är följande symptomatologi: brist på sexuella begär, problem med erektion, urinering eller styrka.

Det finns tre stadier av utveckling av sjukdomar i prostatakörteln. I avsaknad av snabb behandling kan patienten få allvarliga hälsoproblem. I det sista skedet av prostatit finns det en ersättning av mjuk bindväv, vilket leder till rynkningen av hankönens könsorgan. Börjad sjukdom leder ofta till sådana negativa konsekvenser som kronisk urinretention eller impotens.

Behandling av prostatit med pumpa frön

Pumpa frön med prostatit är en av de mest populära metoderna för att återställa manlig styrka. Den främsta orsaken till läkemedlets framgång är dess unika sammansättning, rik på vitaminer och spårämnen. Produkten innehåller oersättliga komponenter som har en positiv effekt inte bara på immunitet utan också på reproduktionssystemet. Under behandling av prostatit är zink ledande roll eftersom detta element har en positiv effekt på "manlig styrka".

Ämnet förhindrar spridning av prostatavävnad, sådana sjukdomar i medicin brukar kallas hyperplasi eller prostata adenom. Pumpa frön med honung för män - det här är helt säkert verktyg, eftersom metoden inte har kontraindikationer att använda. Den naturliga produkten hjälper till att hantera inte bara med urologiska sjukdomar utan också med diabetes mellitus, artrit, osteoporos. På detta sätt slutar de terapeutiska egenskaperna hos växtfrön inte. Fröer av pumpa har följande effekter på människokroppen:

 • förbättra tillståndet för hår och hud;
 • stabilisera blodtrycket
 • förstöra parasiter
 • lägre kolesterol;
 • aktivera mental aktivitet
 • stimulera produktionen av gemensam vätska;
 • eliminera effekterna av toxicos.

Terapi med användning av denna lösning är mycket lätt att tolerera av patienter, tack vare den gradvisa mättnaden av kroppen med näringsämnen. Pumpkinsfrön från prostatit är en överkomlig behandling som är en extra fördel med traditionell medicin. Produkten kan köpas i vilken butik som helst, och priset på produkten är mycket lägre än kostnaden för något genomsnittligt läkemedel. Om emellertid inflammation av prostata upptäcks, bör du alltid söka hjälp av en läkare för att bestämma sjukdomsfasen.

Sammansättning av frön

Pumpa frön är inte förgäves kallas en av de mest användbara livsmedel, eftersom de innehåller en stor mängd näringsämnen. Växtfrön är rika på vitaminer, mikro och makroelement, som är nödvändiga för människokroppen för normal funktion. I kompositionen av pumpafrön är fosfor, zink, magnesium, järn, koppar, mangan, selen och andra användbara ingredienser. Produkten anses vara rekordhållare för innehållet av vitamin C, B1, A, E, K.

I pumpafrön är 12 viktiga och 8 utbytbara aminosyror, inklusive omega 3. Förbrukning av 100 gram av denna produkt kan du nästan helt uppfylla det dagliga kravet på organiska ämnen. Planteras frön tar bort gifter och toxiner från kroppen, vilket förbättrar tarmarnas arbete. Produkten stimulerar arbetet i det muskuloskeletala, kardiovaskulära och reproduktiva systemet, det har en fördelaktig effekt på den visuella apparaten. Regelbunden konsumtion av frön minskar risken för prostatacancer väsentligt.

Merparten av produktens sammansättning är representerad av fetter, vilket förbättrar hårets, nagels och hudens tillstånd. Sådana egenskaper hos frön är speciellt användbara för den vackra halvan av mänskligheten. Pumpa frön innehåller vatten, proteiner och kolhydrater, liksom glycerider av palmitinsyra, oljesyra, stearinsyra och linolensyror. Oljor från pumpa frön innehåller en naturlig sorbent - pektiner, som tar bort skadliga ämnen från kroppen. Dessutom innehåller produkten även andra föreningar:

 • eteriska oljor;
 • kollagenfibrer;
 • karoten;
 • tryptofan;
 • hormoner;
 • hartser;
 • tokoferol;
 • fytosteroler;
 • karotenoider.

Pumpa frön har antiinflammatoriska, koleretiska och anthelmintiska effekter på människokroppen. Produkten rekommenderas för användning i sängvätning hos små barn. Planteras frön visas som ett förebyggande medel för inflammation i prostatakörteln. Produkten har ett lågt kaloriinnehåll, så det kommer att vara användbart även för personer som lider av urolithiasis, gastrit, lungblödning.

Kontra

Enligt dieten är det absolut inga ofarliga produkter. Även livsmedel från naturliga ingredienser kan vara skadliga under vissa förhållanden. Pumpa frön med prostatit kommer endast att gynnas om deras användning är strikt kontrollerad. Den optimala mängden av en produkt som får äta per dag är 100 gram. Överskridande av de rekommenderade doserna kan orsaka hälsoproblem, till exempel förvärring av magsår.

Människor med sjukdomar i mag-tarmkanalen får inte äta pumpafrön. Gravida kvinnor, allergier, kärnor och hypertensive patienter bör använda denna produkt med försiktighet. Extrahera den maximala fördelen av pumpafröterapi kan tillhandahållas genom bekantskap med några viktiga faktorer som påverkar produktens egenskaper. Till exempel, när värmebehandlad, fröer förlorar de flesta vitaminerna, så de rekommenderas att äta råa.

Det är förbjudet att äta en förlorad produkt eftersom farliga svampar börjar bildas på den. Dessa organismer producerar aflatoxiner, vilket kan skada människors hälsa. Under stekning förstörs inte svampar. För att bekämpa maskarna bör du konsumera fröna, innan du rengör dem från skalet. Detta villkor måste följas för att bevara beläggningsprodukten som innehåller ett maskförgiftning. Rengör inte fröet med tänderna, för att du kan skada emaljen allvarligt.

Hög kaloriinnehåll av pumpafrön är ett verkligt problem för personer med övervikt. Sådana patienter bör välja produkter för menyer med färre kalorier. Experter rekommenderar inte att äta saltade eller friterade frön i mat, eftersom de kan orsaka svullnad. Salicylsyra i produkten kan leda till en kraftig ökning av surhetsgraden i magen, så det är värt att begränsa mängden pumpafrön som konsumeras med prostatit.

De bästa recepten från prostatit baserat på pumpa frön

Fröer av pumpa med prostatit anses vara ett av de mest effektiva sätten att bekämpa sjukdomen. Aktiva komponenter i läkemedlet bidrar till utflödet av utsöndring, eliminera hormonell obalans och förbättra mikrocirkulationen av prostata. Traditionell medicin kan erbjuda ett stort antal metoder för att behandla inflammation i prostata, allt från att ta antibiotika och sluta med rektalmassage.

I alla folkliga behandlingsmetoder används pumpa frön med honung från prostatit, dessa recept är mycket enkla att genomföra. Kombinera naturliga produkter kan du skapa en effektiv medicin som klarar av eventuella sjukdomar. Ofta kompletteras sådana recept med honung eller propolis, eftersom dessa ingredienser har betydande egenskaper för människors hälsa. Ämnen i sammansättningen av dessa produkter har en positiv effekt på styrkan, ökar muskeltonen och stärker broskvävnaden.

Det är bara en person med en medicinsk bakgrund som korrekt kan välja receptet, du bör inte experimentera med de metoder som presenteras på Internet. Experter rekommenderar att man går till en doktors samråd och får en noggrann diagnos, varefter man bestämmer sig för användningen av folkmedicinska lösningar. Användningen av pumpafrön med prostatit i sjukdoms sista skede är slöseri med tid, eftersom försummade sjukdomar kan botas endast genom en operativ väg.

Pumpa frön används bäst för att förhindra inflammation i prostata. Produkten innehåller ämnen som är involverade i syntesen av manliga könshormoner - testosteron och androgen. Det påverkar spermatogenes och embryonisk utveckling. Dessutom visas folkrecept som använder pumpafrön till personer som lider av njurstenar.

Honungskulor

Pumpa frön med honung från prostatit är ett universellt botemedel som hjälper till att stoppa utvecklingen av den patologiska processen i prostata. För framgångsrikt avlägsnande av inflammation är det viktigt att följa några enkla regler. För det första måste frön som används vara oraffinerade. Denna rekommendation är obligatorisk för genomförande, eftersom skalen innehåller de flesta näringsämnena. Utsätt inte produkten för förvärmningsbehandling, hög temperatur förstör vitaminer och spårämnen.

Det rekommenderas inte att tillsätta salt, socker eller andra kryddor till blandningen, eftersom sådana manipuleringar i hög grad kan minska den terapeutiska effekten av produkten. Förbereda honungskulor är mycket lätt, för det här behöver du bara två ingredienser - honung och pumpa frön. Antalet ingredienser väljs utifrån patientens tillstånd, den normala behandlingstiden varar en månad. För receptet bör du förbereda ett halvt kilo frön och 200 gram honung. Ingredienserna blandas med varandra och males i en bländare tills en homogen massa erhålles.

Sedan placeras den resulterande blandningen i kylskåpet i några timmar före förtjockning. När produkten har nått den önskade konsistensen kan småbollar rullas från den, som rekommenderas dagligen i en månad. Det är bäst att använda blandningen på morgonen på en tom mage för att mätta kroppen med näringsämnen. Pärlorna ska lösas långsamt, tyg eller inte svälja hela. På sex månader är det önskvärt att upprepa behandlingsförloppet för att åtgärda resultatet.

Naturmedicin har en trevlig smak, så det njutes med glädje inte bara av vuxna, men även av barn. En sådan delikatess förbättrar humör, främjar produktivt arbete i alla organ och system. Honungskulor normaliserar naturligt ämnesomsättningen, försiktigt avlägsnar eventuella inflammatoriska processer i kroppen. Under behandlingen rekommenderas att överge alla dåliga vanor och byta till en hälsosam kost, vilket avsevärt ökar risken för återhämtning.

Pumpa pulver

Recept baserade på pumpa frön med prostatit är känt mycket, var och en av metoderna har fördelar och nackdelar. Inte alla människor gillar att krossa i köket, även om det är nödvändigt för beredning av läkemedel. Mest populära läkemedel innehåller flera komponenter på en gång, vilket måste förberedas i förväg. Detta recept är ett undantag, så det är idealiskt för patienter som värdesätter sin egen tid.

För att förbereda läkemedlet behöver du bara pumpafrön och en hjälpanordning för slipning av produkten. Det är mest lämpligt att använda en mixer, men en kaffekvarn, kvarn eller murbruk kommer att göra. Det är väldigt enkelt att göra pumpa pulver, och effektiviteten av produkten bevisas av många anhängare av traditionell medicin. Enligt receptet är det nödvändigt att torka lite ett halvt kilo frön, och sedan slipa dem till melstillståndet. Det resulterande pulvret kan siktas med en sikt och hällas i vilken behållare som helst.

Produkten förvaras i kylskåp. Pumpa pulver används två gånger om dagen före måltiden i en månad. Standarddosen är 2 matskedar, med ett glas vatten. Vätskan förtunnas med två teskedar honung. Terapi med detta läkemedel stärker immunsystemet och blir av med prostatit.

Pumpkinemulsion

För behandling av prostatit kan du köpa specialutvecklade läkemedel som säljs i varje apotek. Bland dem finns ibland naturliga botemedel som är nära sammansättning till folkrecept. Det är dock bäst att göra en medicin för dig själv om inflammation i prostata, eftersom det garanterar ett positivt resultat av terapi. En av de mest populära lösningarna för prostatit är en pumpaemulsion. Lösningen är lätt och snabbt förberedd, och den terapeutiska effekten av en sådan lösning hjälper till att bli av med sjukdomen.

Den enda nackdelen med folkrecept är en lång behandlingstid. De första resultaten kommer att märkas inte tidigare än i en månad. Av denna anledning överger många människor halvvägs behandling till återhämtning. Pumpkinemulsion är rik på mikro- och makroelement, vilket förbättrar hela organismens arbete. Aktiva komponenter i produkten har en fördelaktig effekt på prostatens funktion, vilket ökar produktionen av manliga könshormoner. Behandlingsförloppet med emulsionen varar 30 dagar och tar 2 portioner dagligen.

För att förbereda ett läkemedel måste du förbereda pumpa pulver. Växtfrön males i en mortel och siktas därefter. Pulvret späds sedan med vatten tills en mild konsistens erhålles. Därefter blandas den pumpa-baserade lösningen med honung i ett 1: 1-förhållande. Detta läkemedel ska förvaras i kylskåp, hållbarheten är tre dagar. Läkare rekommenderar varje dag att förbereda en ny emulsion för att säkerställa maximal helande effekt.

Pumpaolja

Officiell medicin erkänner den obestridliga effekten av pumpaolja vid behandling av prostatit. Medlet är ofta ordinerat som en del av komplex terapi tillsammans med fysioterapi och hårdmetall. Pumpa-produkten har en uttalad antiinflammatorisk effekt, så att ödem i prostatafollikeln minskar snabbt. Hos patienter observeras snabb regression av sjukdomen på grund av utflöde av venöst blod från det lilla bäckenet.

Pumpaolja hjälper till att starta återvinningsprocesser i kroppen, på grund av vilket återhämtningsprocessen accelereras. Produkten får användas på flera sätt: att göra mikroclysters, att ta kapslar, för att sätta in tamponger eller att dricka olja i ren form. Självförberedelse är en mycket arbetsintensiv process, det är mycket lättare att köpa olja i en butik eller ett apotek.

Behandlingsförloppet är 10-15 dagar, oljan tas två gånger om dagen före måltiden. En man borde konsumera minst 2 teskedar av produkten åt gången. Terapi kan upprepas var sjätte månad. För mikrokryssare måste du förbereda lösningen genom att lösa en matsked pumpaolja i ett glas kokt vatten. Den färdiga produkten injiceras i den tidigare rengjorda ändtarmen.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Pumpa frön

Den mest effektiva metoden för traditionell medicin, som används för prostatit, är pumpafrön.

Pumpa frön är rik på mikro- och makroelement, bland vilka det finns ett stort antal linolensyra, omättade fettsyror, vitamin E, zink, nickel, molybden, magnesium och selen. Dessa substanser gynnsam effekt på prostatakörteln, och normalisera metaboliska processer, förbättra mikrocirkulationen och ge regelbunden produktion och utsöndring av prostatautsöndring.

Med en mer detaljerad studie av pumpa frön, en biologiskt aktiv substans delta-7-serin, vilka:

 • är ett substrat för konstruktion av manliga könshormoner (androgen och testosteron);
 • har en antiinflammatorisk effekt på prostatakörteln och seminala vesiklar.

Också, eliminerar delta-7-serin överbelastning i blåsan, vilket hjälper till att förbättra avlägsnandet av urin, som nästan alltid finns i kronisk prostatit och godartad prostatahyperplasi.

Sätt att behandla prostatit med pumpa frön

Det finns tre sätt att behandla pumpa frön.

Det första sättet

Det är nödvändigt att ta 0,5 kg raka pumpafrön, slipa dem med köttkvarn och blanda med 1 glas (200 g) honung. Den resulterande blandningen bör placeras i kylskåpet i 3-4 timmar för att tjockna bättre. Från den förtjockade blandningen bildar vi bollar om 1-1,5 cm i storlek och lägger ut på en stor tallrik. Förvara färdiga bollar bör också finnas i kylskåpet.

Ta 1 boll varje morgon, en halvtimme före måltiderna. Efter avslutad behandling rekommenderas att du tar en paus i minst 1 år.

Det andra sättet

Ta 0,5 kg pumpa frön och torka väl. För att göra detta sprider de på ett papper rent papper i ett lager och sätts på en torr och varm plats i 1-2 veckor. Därefter krossas de torkade pumpa frön med en kaffekvarn, utan peeling. Markblandningen siktas genom en sik för erhållande av ett fint pulver.

Använd 2 matskedar pulver från pumpa frön 3 gånger om dagen före måltiden, drick ett glas varmt vatten med en tesked honung löst i den. Behandlingsförloppet är 2-3 månader.

Viktig information

Ofta kan prostatit förvärra en mans erektion och styrka. Ta reda på också om prostatit påverkar uppfattningen.

Den tredje vägen

Råda pumpafrön skällas och äter upp till 20 måltider 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet är 3-4 månader.

För att behandlingen ska bli effektivast är det nödvändigt:

 • sluta röka och alkohol
 • att gå in för sport (spring, fitness, långa promenader, klättra trappor);
 • Ät bra, komplettera din kost med produkter som persilja, selleri, vitlök, nötter, bönor (linser, ärtor, bönor), päron.

Kombination med andra behandlingar och kontraindikationer

Behandling med pumpafrön tolereras vanligtvis väl och kombineras med medicinsk, fysioterapeutisk och kirurgisk behandling av prostata.

Innan du använder denna typ av behandling, är det fortfarande nödvändigt att rådgöra med den behandlande läkaren eller informera honom.

Kontraindikationer:

 • individuell överkänslighet mot ämnen som ingår i pumpafrön eller honung (vid användning av första eller andra behandlingsmetoden)
 • gastrit (inflammation i magslemhinnan);
 • magsår i magen eller tolvfingertarmen.

Fördelar och skador för män i behandling av prostatit med pumpafrön, recept och tips för att äta

Pumpa frön - naturmedicin

Detta verktyg användes av forntida healers.

Konsumerar dem varje dag, en person stärker immunförsvaret, hindrar utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar.

Behandling av prostatit med pumpa frön

För att behandla prostatit använd råa förskalade nyskördade pumpa frön.
Effektivt också pressas ut ur dessa fröolja.

Pumpa frön: nytta och skada för män med prostatit

Pumpa frön behandlar prostatit på grund av zink som finns i dem.

Utöver det är pumpafrön halva sammansatta av användbart fett, mättat med fettsyror Omega 3, en tredjedel av proteinet med en komplett uppsättning humana aminosyror. Innehåller ett komplett utbud av vitaminer (A, E, D...), karotenoider.

I en fjärdedel av ett glas pumpa frön finns spårämnen:

 • mangan - 74 mg;
 • tryptofan - 53 mg;
 • magnesium - 48 mg;
 • fosfor - 38 mg;
 • koppar - 22 mg;
 • protein - 20 mg;
 • zink - 17 mg;
 • järn - 16 mg.

effekt

Innehållet zinkfrön påverkar syntesen av manliga hormoner: testosteron, androgener; proteiner; kollagenfibrer; deltar i processen med celldelning.

Användbara fröämnen avbryter proliferation av prostataceller, överdriven stimulering av prostatautveckling med testosteron; rena blodet stärka immunförsvaret minska kolesterolhalten lugnar nerverna, särskilt hos barn.

De lindrar inflammation i prostatakörteln, seminalblåsor, eliminerar stagnation i könsorganen, urinvägarna, skapar en möjlighet för bättre urinproduktion, stärker blåsans muskel.

Fördelar och nackdelar

Fröer av pumpaprostatit behandlas försiktigt, gradvis, utan sidosegment. De är bra i den stagnerande fasen av sjukdomen, förhindrar utvecklingen av prostata adenom.

I förbrukning bidrar deras användning till att behandla eller förebygga följande sjukdomar: inflammation i lederna (artrit), osteoporos, diabetes mellitus, inflammationer av olika ursprung, virusinfektioner. Patienter förbättrar minne, uppmärksamhet, matsmältningssystemet, ökar motståndet mot stress, förkylningar.

Ät pumpa frön också ha ett hälsosamt utseende, öm hud, lyxigt hår. Ett glas solrosfrön en dag är tillräckligt för detta ändamål. För detta ändamål rekommenderas de av kosmetologer.

Nackdelarna uppstår om

 • Vid behandlingen kommer patienten att förlita sig endast på frön;
 • kommer att applicera frön i närvaro av kontraindikationer

Mottagningssystem

Hur tar man pumpa frön från prostatit?

 • Sypem köpte på marknaden råa pumpa frön i en burk med vatten,
 • desinficera med mangankorn
 • stängt med lock, skakat.
 • Låt i en halvtimme, tills skalet mjuknar.
 • Vi häller ut på en handduk, torka den.
 • Skala fröet av fröna lätt av med sax. Kantarna hos varje frö är snyggt snittade längs konturen.
 • Folkmedel för prostatit med pumpafrön: recept

  Recept 1. Innan måltider, ta 30 solrosfrön varje dag till frukost, lunch, eftermiddagste, middag. 100-150 råa renade frön per dag för behandling (400 kalorier), sextio till sjuttio för förebyggande (200 kalorier). Detta är en daglig dos av zink, järn, mangan. Vi följer det i andra recept.

  Recept 2. Mala frön i pulver. Sikta. Vi tar två st. matskedar för en dag. Med vatten med honung (två ch. Skedar för ett glas) tvättar vi ner. Vi håller pulvret i kylskåpet.

  Recept 3. Vi pressar ut oljan från frön. Drick 3 gånger om dagen för 2 tsk. Kurs - två veckor.

  Recept 4. Vi gör en emulsion: Vi gnuggar frön i en mortel, i portioner, lägger till kallt vatten. Vi tar en emulsion på en matsked dagligen på morgonen, på kvällen.

  Recept 5. Vi gör microclysters från pumpa olja. Sked smöret i 1/4 kopp kokt vatten. Ligger på magen, lägger vi enema. Vi vilar i tio minuter.

  Recept 6. Våt tampongen med pumpafröolja. Sätt försiktigt in i ändtarmen.

  Kontra

  • personlig intolerans mot några av ämnena i frön;
  • gastrit;
  • sår i matsmältningssystemet (mag, tolvfingertarm).

  Om det inte finns sådana sjukdomar, borde de flesta inte vara rädda för ett negativt resultat.

  Med vad kan du kombinera?

  Beroende uteslutande på pumpa frön när behandling av prostatit är inte värt det. Speciellt när det gäller stadierna av akut prostatit, prostata adenom, farorna med tumörer. Om sjukdomen är smittsam, kommer frön inte att hjälpa till.

  Läkaren utser patienten med prostatit traditionell behandling: antibiotika, fysioterapi. I ett extremt fall, kirurgisk ingrepp. Pumpa frön kompletterar dessa medel.

  Vilka typer av prostatit är pumpa frön effektiva?

  Fröer är i de flesta fall effektiva som en extra resurs vid tillämpning av traditionella medicinmetoder.

  Samtidigt, som ett sätt att förebygga, med de första mindre symtomen på sjukdomen, har deras äta ibland en självständig betydelse.

  Detta kan förväntas om orsaken till abakteriell prostatit är en stagnation i lymfkroppens lilla bäcken på grund av:

  • berusning,
  • rökning
  • hormonella obalanser
  • stillasittande arbete,
  • låg fysisk aktivitet,
  • påkänningar,
  • brist på kön,
  • hypotermi.

  Kursens längd

  Termisk behandling av prostatit med pumpa frön: Vanligtvis missar patienterna en tvåveckors kurs en gång per år.

  Om symptomen inte försvinner, upprepa kursen efter en veckoskydd.

  När det är möjligt, kontakta en läkare.

  slutsats

  Fröer av pumpa - Ett alternativ till piller i de tidiga skeden av sjukdomen. Genom att använda dem är det möjligt att minska mängden administrering av tabletter som har många biverkningar i andra fall.

  Användbar video

  Vi erbjuder att se en video om behandling av prostatit med pumpa frön:

  Pumpa frön som folkmedel för prostatit

  Sådana folkmekanismer som pumpafrön från prostatit kan användas vid sjukdomens första skede eller i sin lätta form, för förebyggande. Om inflammationen har nått en seriös skala är det emellertid bättre att ägna mer uppmärksamhet åt traditionella behandlingsmetoder Konsekvenserna kan vara mycket starka - infertilitet eller impotens, utveckling av cancer. Folkmekanismer hanterar symptomen, men vänta några veckor för att resultatet ska erhållas, medan piller börjar agera efter ett par timmar.

  Pumpa frön, liksom melon växten själv, har en rik kemisk sammansättning, som kan förbättra patientens tillstånd inte bara med prostatit men även andra patologier. Du kan konsumera dem både i torkad form och i form av näringsblandningar. Mer om recepten med dem, liksom eventuella biverkningar i vår artikel.

  Egenskaper hos prostatit

  Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln som kan passera till angränsande organ utan snabb behandling. Det kan uppstå på grund av stillastående fenomen i det lilla bäckenet eller infektion i organets vävnad. Den första visas på grund av cirkulationsstörningar, en livsstil på låg nivå, lång sexuell avhållsamhet. Patogena mikroorganismer kommer in i prostata genom urinvägarna med oskyddad samlag eller föras av blodet eller lymfflödet från infektionsfältet i andra organ.

  Prostatit anses vara den vanligaste urologiska sjukdomen bland män, så för behandling är det ett stort antal olika metoder.

  Förekomsten av prostatit kan bestämmas av de symptom som är karakteristiska för den:

  • Smärta vid urinering, sveda och brinna
  • Smärtsam utlösning
  • Tidig utlösning, brist på morgonrörelse
  • Smärta sensioner i ljummen, perineum, underlivet
  • Ökad temperatur
  • Allmän svaghet

  Vid exacerbationsstadiet manifesterar alla dessa tecken sig mycket tydligt, varför det inte är svårt att bestämma sjukdomen. I kronisk form kan de inte veta om sig själva i flera månader, medan inflammation kommer att vara längre på prostata. Därför är det viktigt att börja behandlingen så snart du märker några manifestationer av prostatit, annars kan konsekvenserna vara mycket allvarliga. Behandlingen av sjukdomen består i lindring av symtom och eliminering av orsaken till inflammation.

  Förutom ovanstående källor kan det prova dåliga vanor och felaktig näring, hypotermi, hormonella störningar, långvarig förstoppning, etc. Så snart orsaken blir känd måste den uteslutas från patientens liv och efter återhämtning följa förebyggandet så att det inte finns något återfall. För behandling av prostatit används läkemedelsbehandling och olika förfaranden. Folkmedicin, som pumpafrön eller biprodukter, är hjälpmetoder och används endast efter samråd med läkaren.

  Positiva egenskaper

  Pumpa är en melonkultur, frukterna som folk använder som mat. Ätbara betraktas och dess frön är bara mogna och torkade. Pumpa frön är av särskilt värde för en person, för har i sin sammansättning en stor mängd användbara ämnen. Tack vare dem används produkten för att behandla sådana patologier som:

  1. Arteriell hypertoni
  2. Depression, sömnlöshet
  3. Diabetes mellitus, ateroskleros
  4. Svampinfektioner, helmintiaser
  5. urolitiasis
  6. Akneutslag, mjäll på huvudet

  De kan användas för att förhindra onkologi av prostatakörteln hos män och livmoderhalsen hos kvinnor, för att förhindra hjärtattacker och stroke. De stöder leverns och hjärt- och kärlsystemet, centrala nervsystemet, tar bort skadliga ämnen från kroppen, förbättrar matsmältningen. Positivt påverkar de nervsystemet, förbättrar minnet och ökar mentala prestanda. Fördelaktig effekt på blodkärlstillståndet, förbättra blodets reologiska egenskaper, rengör den av feta plack.

  Vid en prostatit kan man förvänta sig från frön bakteriedödande och antiinflammatorisk verkan, förbättring av urinflödet, en ökning av en potens. Med dem stabiliserar blodcirkulationen och risken för trombos försvinner, produktionen av könshormoner normaliserar. Med regelbunden användning av pumpafrön ökar immuniteten och metaboliseringen förbättras, sexdrift ökar, förstoppning förhindras och blodtrycket normaliseras.

  Kemisk sammansättning

  Pumpa frön har i sin komposition ganska många olika element - vitaminer, aminosyror, makro- och mikroelement, fetter, etc. I det största antalet kan du hitta:

  • Omättade fettsyror
  • Zink, järn, fosfor, etc.
  • Vitaminer A, E, C, K
  • cellulosa
  • niacin
  • alkaloider
  • Folsyra

  Fettsyror (omega-3,6,9) är ämnen som kroppen behöver generera energi, liksom bildandet av nya vävnader. Omega-9 saktar ned oxidativa processer och hjälper lipidmetabolism, omega-3 har en stark antiinflammatorisk effekt, ökar lokal immunitet, förstärker cellväggar. Omega-6 reglerar metaboliska processer, förbättrar blodcirkulationen, normaliserar psykomotionstillståndet och, tillsammans med omega-3, förhindrar spridning av inflammation. Zink är det element som prostatit kan dra nytta av.

  Detta beror på att zink är nödvändigt för prostataens normala funktion och stöder aktiviteten hos spermatozoa. Med den stabiliserar den hormonella bakgrunden, särskilt produktionen av testosteron (det är dess huvudkomponent). Således, utan zink, kan en representant för det starkare könet förbli med nedsatt sexuell funktion och spermier som inte kan befruktas. Zink hjälper också immunsystemet, tillsammans med B-vitaminer, ökar stressmotståndet hos en person och förbättrar hans humör.

  Fosfor är nödvändig för nästan varje biokemisk reaktion, hjälper till att bilda starka tänder och ben, förbättrar matsmältningsförfaranden och stimulerar hjärnaktivitet. Från ovanstående vitaminer kan förväntas:

  1. Minskning av inflammatoriska fenomen
  2. Förebyggande av utveckling av onkologi
  3. Rengöring av toxiner
  4. Att sakta ner åldrandet
  5. Förbättrad blodcirkulation
  6. Snabb återhämtning av skadade vävnader

  Fiber har en positiv effekt på matsmältningen, minskar nivån på "dåligt" kolesterol, kontrollerar mängden socker i blodet. Därmed reduceras risken för illamående neoplasmer. Niacin eller nikotinsyra har en vasodilaterande effekt, hjälper till med hematopoiesis, normaliserar hjärnans och centrala nervsystemet. Alkaloider aktiverar blodcirkulationen och har en bedövningsmedel och folsyra har en positiv effekt på lever och GI.

  Folk recept

  När den exakta orsaken till prostatit har bestämts och traditionell behandling har ordinerats är det möjligt att fortsätta med valet av ytterligare tekniker. Pumpa frön är lämpliga för dessa ändamål som inget bättre. Hitta på Internet recepten av folkmedicin för prostatit med pumpa frön kommer inte vara svårt. Men innan du förbereder dem är det värt att veta att de kan ätas naturligt och bara lite torkade. Stek medan produkten är förbjuden, tk. så det kommer att förlora sina användbara egenskaper.

  På en dag blir det tillräckligt att äta 50 stycken vardera. frön, i närvaro av svåra symptom - 100-150 bitar. För förebyggande av prostatit och prostata adenom kan du äta 30 frön av pumpa. En snabbare terapeutisk effekt kan uppnås om du tar en blandning av pumpa frön och honung. För dess förberedelse är det nödvändigt:

  • Mala 500 g råmaterial och förbered 200 g honung
  • Blanda väl ingredienserna och vänta tills massan härdar lite
  • Rulla små bollar, ca 1-2 cm i diameter
  • Använd dem för 1 st. på morgonen på en tom mage i en månad (bollen måste lösa upp)

  Upprepa denna kurs är tillåten om sex månader. En annan blandning med honung är beredd på ett annorlunda sätt. Du måste ta strimlad frön i mängden 1 matsked, äta och drick sedan varmt vatten, vilket löst 2 tsk honung. Förfarandet upprepas 2 gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen är 1 månad.

  Fortfarande inte torkade frön kan krossas i en murbruk, gradvis tillsätt lite vatten. Den resulterande emulsionen blandas i samma proportioner med honung och ätas på en matsked på morgonen och kvällen. För att normalisera sömn och lindra spänningen kan du förbereda ett avkok. För att göra detta ska 3 matskedar frön hällas i 300 ml vatten, släcka och koka i 5 minuter. Därefter kyles drycken och tas på en kvart kopp innan du lägger dig.

  Separat är det värt att nämna pumpaolja, som är gjord av dess frön. Den har samma uppsättning positiva åtgärder, men den kan också användas externt förutom intag. Låt oss föreställa oss flera användningsområden:

  1. Lös 1 tesked olja i 1 glas tranbärsmorsk. Ta en drink på morgonen i en vecka (speciellt användbar för bakteriell prostatit)
  2. Drick bara 1 tesked innan du äter två gånger om dagen. Varaktighet av behandlingen 2 veckor
  3. Lös 1 matsked i 50 ml varmt vatten (inte kokande vatten), vänta tills det har svalnat till rumstemperatur och använd en päron eller kateter för att komma in i anusen

  Före fängelse är det nödvändigt att rensa tarmarna på ett naturligt sätt eller med hjälp av en rengörande emalj. Efter införandet av vätskan är det nödvändigt att ligga på magen i minst en timme, så att produkten har tid att absorbera helt. Det rekommenderas att ha sessioner före sänggåendet. Upprepa dem varje dag i en vecka. På samma sätt kan du fuktar tampongen i olja och injicera den i ändtarmen.

  Upprepa proceduren med en tampong ska vara 2 gånger om dagen - på morgonen och på kvällen, varefter minst 10 minuter förblir i vila. Om behandling orsakar obehagliga känslor är det nödvändigt att stoppa det och kontakta en läkare.

  Kontra

  Det finns väldigt få förbud att äta pumpafrön. Först och främst kan du inte använda dem för allergier mot produkten. Behandling är också kontraindicerad när:

  • Gastrit, magsår eller duodenum och liknande. i stadierna av förvärring
  • Ökad syra i magen
  • Övervikt (frön har ett högt kaloriinnehåll)

  Försiktig bör vara med diarré och hemorrojder, förstoppning. Försiktighet bör vidtas i närvaro av godartad hyperplasi, eftersom produkten kan orsaka ännu mer vävnadstillväxt.

  Läkare råder inte att försena med behandling av pumpa frön, välj en varaktighet av högst 2 veckor. Därefter ta en paus på 2 veckor och fortsätt behandlingen.

  Var noga med att samordna recept och metoder för att ta med en urolog eller annan behandlande läkare. någon teknik har sina egna nyanser och kan orsaka biverkningar. Om du inte vill laga något själv kan du köpa färdiga läkemedel med en pumpa i apoteket. Ett av de mest populära medlen är Tyqeol. Det släpps i form av rektala suppositorier, olja och kapslar.

  Med avlägsnande av prostatit är vilken form som helst lämplig, men föredraganden bör ges till ljus, eftersom från dem kommer det inte att skada de inre organen. Använd dem för 1 st. från 1 till 3 gånger om dagen, beroende på sjukdomens allvarlighetsgrad. Olja ska tas för 1 tsk. tre gånger om dagen i minst tre månader. För kapslar läser instruktionen 4 st. 3 gånger om dagen under eller efter en måltid.

  Om du är intresserad av att lära dig mer om pumpa frön, liksom sätt att använda dem för prostatit eller andra sjukdomar, se videon nedan.