Huvud
Förebyggande

Folkmekanismer och metoder för behandling av erektil dysfunktion hemma

En svag erektion, snabb utlösning eller fullständig frånvaro, minskad libido och självkänsla - idag drabbar cirka 50% av männen över 50 av dessa problem. Om sådana brott, är det viktigt att välja rätt medicinering och behandling av erektil dysfunktion hos män folkmusik rättsmedel: ta alkohol tinktur, örtbad, för att lösa problemet med hjälp av biprodukter.

Vad är erektil dysfunktion

På de senaste vetenskapliga rönen påverkar dysfunktion nästan 35% av män i åldern 40 år och efter övergången tröskeln på 55 år är antalet patienter med problem passerar för hälften. Det händer emellertid också att erektil dysfunktion också uppträder hos helt unga män. Ofta orsakas detta av banalt överarbete på jobbet, dålig näring och en stillasittande livsstil.

Ur en vetenskaplig synpunkt är erektil dysfunktion en sjukdom i könsorganet, kännetecknat av en erektion eller fullständig brist på det vid full samlag. Bland de skäl som bidrar till utvecklingen av dysfunktion identifierar experter följande:

 • sjukdomar i det kardiovaskulära systemet: hypertoni, ateroskleros, endarterit, ischemisk sjukdom;
 • dysfunktion från det endokrina systemet: otillräcklig testosteronproduktion, diabetes mellitus, hypotyroidism, binjurehyperplasi eller hypoplasi;
 • urologiska störningar: medfödda missbildningar av könsorganen, urinstasis, inflammation i prostata, urinvägsinfektioner, njursvikt;
 • neurologiska sjukdomar: depression, psykos, stress, Parkinsons sjukdom, skleros;
 • biverkningar av mediciner: diuretika, antihistaminer eller andra mediciner.

Hur man identifierar impotens

Erektil dysfunktion är av två typer: primär och sekundär. Primär eller medfödd abnormalitet förföljer en man från födseln. Som regel för hela det vuxna livet kunde representanter för det starkare könet med sådana avvikelser inte göra ett enda samlag. Sekundär erektil dysfunktion kännetecknas av det faktum att libido störningar uppträder med tiden. Oftast klagar män inte stark erektion, men det finns motstridiga tecken dysfunktion - det finns en stark önskan, men när du försöker begå en sexuell handling, avtar spänningen.

Folkmedel för impotens

Bli av med sexuell svaghet, förbättra människors hälsa och bli en sexguru lovar idag varje annons. Att klara erektil dysfunktion i verkligheten är emellertid mycket svårare. Här är ett integrerat tillvägagångssätt viktigt: hormonterapi plus användning av kända folkmetoder. Det är bara den kvalificerade läkaren som korrekt kan välja läkemedlen efter en serie undersökningar. Men behandling av impotens med folkmekanismer kan för evigt byggas efter eget gottfinnande. Försök dra nytta av följande livsmedel, växter och örter.

Vinter svamp

Denna svamp har sitt namn på grund av det faktum att det kan växa på barken på träden även på vintern, men i själva verket är dessa vanliga honungagararier. Svamparnas särdrag ligger i det faktum att även vid låga temperaturer bibehåller de alla användbara egenskaper. Med hjälp av en vinter svamp behandlas många problem: de stärker immuniteten, renar blodkärlen och tar bort inflammatoriska processer. Men i folkmedicin används det speciellt ofta vid utseende av erektil dysfunktion.

Det finns flera enkla recept för beredning av läkemedel för behandling av erektil dysfunktion från vinterförhållanden:

 1. För tinkturen, ta 20 gram färsk svamp och ½ kopp vodka. Blanda, stäng behållaren med lock och insistera på en mörk plats i cirka två veckor. Då ska tinkturen filtreras och tas 1 tsk i en halvtimme före måltider under månaden.
 2. För beredning av infusion med dysfunktion utan alkohol, häll 2 msk torkad svamp med kokande vatten. Vikta behållaren med en handduk. Insistera vid rumstemperatur i 4-5 timmar. Filtrera denna dryck bättre genom gasbindning och ta 1 tsk. tre gånger om dagen före måltiderna.

Örter för erektil dysfunktion

Lika effektivt kommer att förvärvas i apotekets samlingar av örter. Till exempel kommer den reproduktiva funktionen fungerar bra ginseng, johannesört lindra inflammation, lugna irriterad urin kanaler kamomill mynta, klöver och nässlor och manlighet. Med erektil dysfunktion, försök i praktiken följande folk recept:

 • Ta 20 gram frön från en trädgårdsmästare, 50 gram echinacea, 60 gram torkad yakut. Häll skedlet med medicinsk uppsamling med kokande vatten. Lämna till infusion i en vecka. Drick 5 droppar medicinsk samling med vatten före varje måltid.
 • Styra 4 matskedar av vitspannled gorelanka i en halv liter rött vin i 15 minuter. Dekokt buljongen och spänningen. Drick en folkmedicin för erektil dysfunktion innan du lägger dig till ½ av ett glas. Det rekommenderas inte att ta medicinen länge på spisen.

Bee Products

Sammansättningen av många läkemedel för behandling av erektil dysfunktion inkluderar ofta olika biodlingsprodukter. Det tar bort inflammation, renar kärl, stimulerar kraft och normaliserar spermatozoas aktivitet. Den enda kontraindikationen mot sådan behandling är närvaron av en allergi mot honung. Alla andra med erektil dysfunktion kan försöka ta:

 • Uppdatering av blompollen. Doseringen är inte mer än 1 tsk per dag eller 6 gram. Förloppet att ta ett folkläkemedel är från 4 till 6 veckor.
 • Royal gelé. Det används på 100-200 mg tre gånger om dagen, vilket löser upp ett stycke under tungan. Om så önskas kan du hälla mjölk med vatten och dricka som en tinktur. Behandlingstiden för erektil dysfunktion är 2-3 veckor.

ingefära

Ett annat bra alternativ på ämnet "hur man behandlar impotens med folkmedicin" är att göra tinkturer, balm och te från ingefära. Denna rot hjälper till att klara alla former av manlig sexuell impotens och kan användas både i fräsch och torr form. Den gynnsamma effekten av behandlingen kan ses efter en vecka. Folk recept med ingefära för behandling av erektil dysfunktion är som följer:

 1. Ett kilo färskt gingerrotskala. Häll råvaran med en liter stark alkohol. Ta bort botemedlet för att insistera på en månad på en varm plats. Efter en tid separera från den totala volymen 100 ml och späd med alkohol. Då måste du insistera blandningen i ytterligare 2 veckor. Ta tinktur med erektil dysfunktion rekommenderas innan du går och lägger dig 10-12 droppar.
 2. Inte mindre effektivt vid erektil dysfunktion blir ett enkelt bad med tillsats av ingefära. För att förbereda det i förväg köper du ett apotek 100 gram ingefärapulver. Häll råvaran med en liter vatten, koka i 10-15 minuter. Med erektil dysfunktion, tillsätt lösningen till badet och ligga i vattnet i minst 20-30 minuter.

valnöt

Fortfarande vet inte hur man återställer erektilfunktion folkmekanismer? Försök sedan med enkla recept med valnötter. Även 10-15 kärnor av denna produkt hjälper män att stärka erektionen, förbättra kvaliteten på spermier och förlänga samlag. Om du kombinerar valnötter med andra ingredienser, ökar effekten bara. Det är till exempel värt att försöka:

 • Blanda 12 kärnor av valnötter med torkade frukter: prunes, fikon, russin. Mala alla komponenter blender och ta med erektil dysfunktion av 2 msk. l., tvätta med vatten innan du lägger dig.
 • Ät ett halvt glas valnötkärnor på morgonen eller kvällen, tvätta varje mottagning med varm getmjölk. Denna behandlingstid för erektil dysfunktion är 3-4 veckor.
 • Mala en matsked av valnötkärnor, blanda med samma mängd flytande honung. Ta detta afrodisiakum för 1 msk. l. 3 gånger om dagen under hela månaden.

Äta med impotens

Det är värt att säga folk rättsmedel för att behandla impotens hos män kommer inte att hjälpa om det inte justera din kost. För att stärka erektion är det mycket viktigt att kosten innehåller den nödvändiga mängden protein. Samtidigt bör alla livsmedel vara rika på vitaminer, mikro och makroelement. Specialister inom behandling av erektil dysfunktion rekommenderar att du lägger vikt på följande produkter:

 • ägg;
 • magert kött och havsfisk;
 • fisk och skaldjur;
 • färska grönsaker och frukter;
 • torkade frukter;
 • honung;
 • frön och nötter;
 • färska gröna, särskilt persilja, dill, selleri;
 • mejeriprodukter.

Alla rätter bör beredas utan tillsats av ett stort antal kryddor, kryddiga kryddor och andra smakförstärkare. Korvprodukter, saltade marker, croutoner, andra produkter för snabbare sult och snabbmat kommer inte att vara användbara för manlig libido. Dessutom, med erektil dysfunktion från kosten, är det nödvändigt att eliminera oförstörliga kolhydrater. Samma regel gäller starka alkoholhaltiga drycker, skumdrycker, läsk och kaffe.

Det mest effektiva botemedlet för impotens

Att säga vilken av de folkmedicinska rättsmedel som anges ovan kommer att vara den mest effektiva är definitivt inte. Det är viktigt att läkemedel i behandlingen av erektil dysfunktion hos män deltar i folkmedicinska lösningar. Till exempel om den impotens orsakas av hormonella störningar behövs också att genomgå hormonersättningsterapi eller mottagning av inhibitorer av fosfodiesteras av den femte typen.

Efter återgången i balansen kan droger överges, och styrkan kan bibehållas på hög nivå endast av folkmedicinska lösningar. För förebyggande av erektil dysfunktion behöver du:

 • bibehålla fysisk aktivitet
 • begränsa användningen av alkoholhaltiga drycker, tobak eller narkotika;
 • övervaka blodtryck och kolesterolnivåer
 • att upprätta ett sexuellt liv, att utesluta perioder av lång avhållsamhet och att ge upp överdrifter.

Video: Ökad erektilfunktion med folkmedicin

recensioner

Margarita, 34 år gammal

Att där forskare inte talade, och problem med erektion vid hälften av människans befolkning. Till exempel nekade min man sin erektil dysfunktion under en lång tid, tills den nådde poängen att det inte fanns något sex i mer än ett år. Efter ett öppet samtal gick jag till doktorn. Nu slutar han att ta tabletter, justera kosten och använda folkmedicinska lösningar.

Det är bara galet i 40 år för att ha erektil dysfunktion och övertyga dig själv att allt går som det ska. Jag kommer inte att gömma det, jag själv mötte ett sådant problem, men jag hittade genast sätt att lösa det. Folkhjälpmedel hjälper verkligen här! Särskilt effektiv var en tinktur från roten av ingefära och ginseng. Det är sant att de måste dricka och kurser i 3-4 veckor.

George, 53 år gammal

Om problem uppstår, kommer behandlingen av erektil dysfunktion hos män av folkmedicin inte att hjälpa om du inte fastställer arten av ursprunget till detta tillstånd. Jag säger som en androlog med erfarenhet - det är bättre att inte lämna en lösning på problemet, men att börja en daglig kampsätt: hämta mediciner, skapa näring, ta mumier eller örtte.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Hem rättsmedel mot impotens

Många män tror att du med ålder inte kan undvika problemet med att minska styrkan. Faktum är att detta inte är så, och den sexuella kraften kan bevaras fram till åldern. Det viktigaste är att övervaka din hälsa och behandla sjukdomar som leder till erektil dysfunktion i tid.

Orsaker till impotens

Impotens är resultatet av ett fel i kroppens system och inre organ. Den främsta orsaken till sjukdomen - ett brott mot blodcirkulationen och patensen i blodkärl. Provoke utseendet av impotensburk:

 • fel sätt att leva
 • rökning;
 • alkohol;
 • frekvent stress;
 • stillasittande livsstil;
 • brist på fysisk aktivitet.

Vissa medicinska produkter har också en negativ inverkan på människors hälsa, vilket anges i anmärkningarna till drogerna. En större risk för impotens och prostatit hos män med diabetes och de som har genomgått bäckenoperation. Impotens kan vara en följd av kroniska inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet, såväl som psykiska störningar.

Behandlingsregimerna för impotens hos män inkluderar mediciner, massage och motion.

Metoder för att behandla impotens hemma

Folkmekanismer för impotens gör det möjligt att normalisera arbetet med inre organ och förbättra blodflödet. De ska användas med motion, diet och massage. Det enklaste sättet att stärka en manlig kropp är att ompröva din diet. Vissa produkter kan förhindra minskning av erektilfunktionen och till och med bota impotens:

 1. Med. Honungsprodukter innehåller alla näringsämnen som kroppen behöver. Effektiv botemedel mot impotens inkluderar 100 gram honung och samma mängd mark valnötter. Produkterna blandas och konsumeras 30 g efter måltid. Öka den positiva effekten av medlet för behandling av impotensburk, om den tvättas ner med en behandling med varm mjölk. Det är nödvändigt att behandla impotens med honung i en månad. En mycket användbar för den manliga kroppen är honungspasta pasta, som också används efter att ha ätit.
 2. Kryddor. Prescriptions för behandling av impotens inkluderar ofta dill, persilja och selleri. Dessa kryddor hjälper till med prostatit och impotens, men de behöver konsumeras varje dag. Om det inte finns någon möjlighet till färska gröna, kan du ersätta det med torkade örter. En effektiv folkmedicin för impotens är ett avkok av dessa örter, som konsumeras före måltiderna. För att göra detta häller 5 gram torkade örter 250 ml kokande vatten och tillåter att brygga i en halvtimme. Ta 100 ml flera gånger om dagen.
 3. Avkok av citronbalsam. Behandling av impotens i hemmet innebär att man avtar melissa. För detta hälls en tesked torkad växt med 200 ml kokande vatten och får stå i 30 minuter. De dricker på morgonen och kvällen i små sippor på 100 ml. Behandlingsförloppet är 2 veckor.
 4. Morotjuice. I ett glas juice tillsätt 20 gram honung och ta efter att ha ätit.
 5. Te med ingefära. Den populära behandlingen av impotens med ingefära ger ett positivt resultat hos män i olika åldrar. Det är mycket enkelt att dricka - sätt 4 gram krossad rot i 250 ml kokande vatten och tillsätt sedan 30 gram honung. Färsk rot kan ätas i små bitar.
 6. Pumpa frön. Traditionell medicin rekommenderar varje dag att konsumera 40 färska pumpa frön. Behandlingen är ganska lång - 3 månader.

Behandling av impotens med folkmetoder måste nödvändigtvis vara lång. Impotens återkommer inte om du avbryter behandlingen och börjar använda andra folkrecept för behandling.

Den mest kraftfulla folkmedicin för impotens

Effektiva recept ger dig möjlighet att behandla impotens med folkmekanismer för alltid. Resultatet kommer dock också att bero på exakt anslutning till rekommendationerna för användning och på den livsstil som mannen leder.

 1. En sycamore eller en kamel mage. Detta är den mest kraftfulla och populära folkmedicin för behandling av impotens i de östra länderna. Genom sin åtgärd liknar den Viagra, men har inga biverkningar och kontraindikationer. Ett av de bästa sätten att impotens tas i torkad form. På en dag är tre gram av produkten tillräckligt. På basis av kamelens mage kan du förbereda en tinktur - 50 gram mage hälls i 350 ml vodka och insisterade i två veckor. Ta en tom mage två matskedar.
 2. Ginseng. Denna växt kan härda impotens hemma. På grundval av detta gör tinkturer, vars grund kan vara vin, vodka eller konjak. För att bota impotens med folkmedicin, är det nödvändigt att blanda 40 gram rot och 600 ml vodka. Du måste insistera 21 dagar, sedan dra och dricka tre gånger om dagen för 25 droppar. Banan är kort nog - 14 dagar, varefter de tar en paus i två månader och upprepa.
 3. Shilajit. Det är nödvändigt att lösa 2 gram mamma i 150 ml vatten. Ta det på morgonen innan du äter en matsked. Behandlingsförloppet - 2 veckor, varefter de tar en paus i 5 dagar, och upprepa behandlingen och lägger till, förutom mumier, honung. Således läggs 10 skedar honung till den ursprungliga kompositionen, blandas och tas före sänggåendet. På morgonen behöver du använda en mamma utan honung. På nästa kurs ökas mummans volym dubbelt.
 4. Beaver spray med prostatit och impotens. Om du inte vet hur man tar en bäverstråle, är det bäst att ge preferens till tinktur, som kan köpas i färdig form. Du kan göra tinkturen själv om du häller 100 gram strålen med 45 procent vodka i en volym på 500 ml. Du måste insistera på minst en vecka. På dagen kan du konsumera mer än en tesked av produkten.
 5. Vinter svamp från impotens. Behandling av folkmedicin för impotens innefattar obligatoriskt intag av infusioner eller buljonger av vintersvamp. Det traditionella sättet att göra tinktur - för 100 ml vodka ta 20 gram färska svampar och insistera i två veckor.

Populära hemlagade recept från impotens

När man behandlar impotens och prostatit med folkmekanismer hemma används ofta perga och propolis. För att öka kraften måste en man äta varje dag 10 gram av en sådan produkt som perg. Starkt medel för impotens och prostatit hos män måste använda kurser - i en månad. Perga har en behaglig sur smak och absorberas lätt i munnen, så det behöver inte tvättas med vatten. Perga har en positiv effekt på spermiernas kvalitet och motilitet hos spermier. Den mest användbara perg är färsk, men den lagras inte för länge.

Propolis kan användas som en tinktur. Babushkin recept för impotens - 100 gram stark vodka och 20 gram propolis blandas och infunderas i två veckor. Propolis ska tas på 40 droppar 3 gånger om dagen. Användningen av propolis för män med impotens är 14 dagar.

Mycket ofta används Peruvian vallmo för att stärka erektionen. Denna växt har länge använts för att återställa kroppen av män. Det hjälper till att bli av med impotens och stärka immunförsvaret. Ta 3 gånger om dagen, med mycket vatten.

Det har visat sig vid behandling av impotenshirudoterapi. Medicinska leeches används i många sjukdomar i cirkulationssystemet och blodkärlen. Deras tillämpning möjliggör normalisering av blodflödet i vävnaderna. Du kan använda leeches och hemma, men med stor försiktighet.

Kan jag permanent hota impotens hemma?

Folkmekanismer för prostatit och impotens bidrar till förstärkning av kroppen och normalisering av cirkulationssystemet. De kommer aldrig att orsaka skador och kommer inte att orsaka problem med andra organ. Hem recept är inte lika stark som mediciner, men applicera dem under en lång tid, kan du permanent bota impotens och stärka kroppen. Men de kommer att vara maktlösa om sjukdomen orsakas av inflammation i genitourinary system eller psykisk sjukdom.

Innan du identifierar och letar efter tecken på impotens bör du vara uppmärksam på din livsstil. Ibland räcker att börja äta ordentligt, helt ge upp alkohol och sätta i ditt liv motion som ett problem med erektil dysfunktion kommer att lösas av sig självt. Ingenting påverkar den manliga kroppen som beroendeframkallande och beroende av alkohol.

Behandling av impotens med folkmekanismer

Ängel från impotens

Roten till denna växt används ofta i övningen av behandling av manlig sexuell insufficiens orsakad av olika orsaker. Användningsformerna är mycket olika, inklusive pulver, tinkturer, te och till och med bad. Således kan ingefära funka i en frisk eller torr sort, och den sista är mycket rikare med användbara egenskaper, och därför är det att föredra. Effekten sker efter en vecka efter att ha tagit växten.

I en pulverform tillsätts ingefärarot till nybryggt te. I det här fallet tas en te sked av pulver och läggs i en varm te drink, allt är grundligt blandat. Drick det rekommenderas tre gånger om dagen.

Te med ingefära kan förberedas och på annat sätt tillsättas pulveriserat till pulvertillståndet av rotan av växten i ett glas kokande vatten i mängden av en tesked. För att förbättra smaken och öka dryckens läkningspotential, måste du lägga till lite honung.

Ett annat sätt att göra en tedryck är att hälla en tesked med ingefärapulver med två glas vatten och koka blandningen i 40 minuter, sätt sedan på och tillsätt socker eller honung. Ta istället för vanlig te.

Färsk ingefärarot skärs i små bitar och ätas separat. Detta är ett utmärkt medel för att försämra styrkan.

Fördel och skador på ingefära - mer!

Du kan få juice, för det här måste du grilla och klämma den. Den färdiga produkten tillsätts till te eller andra drycker. Förvara ingefärajuice i kylskåp.

Förberedelse av alkoholisk tinktur av ingefära tar tid. Kilogram av rot gnid och häll en liter vodka. För att insistera på två veckor i värmen, häll sedan ett hundra gram ingefära, häll 300 g alkohol och insistera ytterligare 2 veckor. Det mottagna läkemedlet tas vid sänggåendet med 10 droppar.

Speciella uppfriskande egenskaper har ett ingefärabad. För att förbereda det behöver du 3 msk. l. pulveriserad rot häll en liter vatten och koka i 10 minuter. produkten läggs till i badet och har trevliga känslor.

Det bör noteras att droger på alkohol kan ha motsatt effekt på styrkan, så deras användning bör diskuteras med läkaren. Dessutom finns det sjukdomar där ingefära inte behandlas, inklusive högt blodtryck, hjärtsjukdomar, sår och konkrement i njurarna. Individuell intolerans mot plantkomponenter gäller också här.

Ginseng från impotens

Användningen av denna växt för medicinska ändamål är förknippad med vissa subtiliteter. För att bli av med tecken på impotens, använd traditionellt en ginsengrot, som är infunderad med alkohol eller vodka. Läkemedelsråvaror bör vara av högsta kvalitet. Det bästa är den manchuriska rot som liknar människokroppen i form.

För att laga tinktur, som är utformad för att återställa manlig kraft, skär en bit 2 cm från "hand" -roten, och med en låg kvalitet på ginseng, ökas storleken till 4 cm och använder någon utväxt av rhizomen. Råmaterialet är fyllt med 3,5 liter kvalitetsrenad vodka, eller samma mängd alkohol utspädd till 40 grader. Tinktur börjar ta nästa dag, det gör att du kan vana kroppen till ett sådant läkemedel, medan det fortfarande är svagt.

Det rekommenderas att dricka tre gånger om dagen strax innan måltiderna. I det ögonblick när det finns en tjugonde del av den ursprungliga volymen tillsätts tinktur med en ny del vodka och blandas noggrant med rester. Uppfyll produkten på det här sättet, du kan två gånger mer, och sedan tas tinktur på nytt med en ny ryggrad.

Om en paus gjordes i behandlingen, bör kursen förnyas med en nyberedd åtgärd, och endast när den är helt full, är det möjligt att använda reserverna kvar från tidigare behandling. Traditionell medicin hävdar att en person som en gång kurat av impotens med ginseng kommer hädanefter aldrig att lida av denna sjukdom.

Tinktur av ginseng för styrka kan bestå av följande komponenter: 20 g krossad torr rot och 300 ml sjuttio procent alkohol. Blandningen insisteras i 3 veckor, ibland skakar, filtreras och dricker en halvtimme före måltider tre gånger om dagen för 25 droppar. Kursen består av två veckor, följt av en tio dagars paus och återkommande upptagande.

Roten av ginseng ingår också i den alkoholfria tinkturen, som är framställd från 50 g av växten, fylld med kallt kokt vatten. Medlet ska lämnas i 3 timmar för att infilera, då roten är mald, hälls i en halv liter vatten och lämnas i 20 dagar på ett mörkt ställe, och skakar innehållet periodiskt. Det färdiga läkemedlet filtreras och tas på en tesked i en halvtimme före måltiderna en gång om dagen. Behandlingsförloppet varar omkring 40 dagar.

Alkoholbaserade produkter ska tas med försiktighet och efter samråd med specialister. Från behandlingen av ginseng bör personer som är i spänningssituation, feber, sömnlöshet, psykiska sjukdomar och nedsatt hjärtaktivitet vägras.

Selleri för styrka

Frekvent införlivande av denna växt i kosten bidrar till förbättringen av manlig sexuell potential, men följande recept hjälper till att stärka och förlänga den positiva effekten av denna produkt på kroppen.

Beredda juice från roten av selleri bör tas på en tesked tre gånger dagligen före måltider för att bli av med tecken på impotens. Du kan förbereda en blandning av 25 g äpple, 50 g päronsaft och 100 g pressad selleri. En sådan drink kommer att ha en komplicerad effekt på kroppen.

Mer detaljer om denna "mirakelrot" beskrivs här

Roten av selleri häxedoktor rekommenderas att rengöra, hugga, laga i lite saltat vatten, stek i en liten mängd olja, vatten och mjöl tills det är mjukt, tillsätt det en kycklingblomma och lite muskotnöt. Det finns en härdande maträtt du behöver hett.

Från selleriets rötter bereds tinktur: en matsked av krossade färska rötter hälls 300 ml kyldt kokt vatten, 4 timmar insisterar och filtreras. Denna åtgärd hjälper till att förbättra styrkan och bli av med kronisk prostatit.

En infusion av frön bereds på samma sätt, bara en matsked råvara kräver 400 ml kylt kokt vatten, och läkemedlet infunderas i 8 timmar. Båda infusionerna är fulla på en matsked tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.

Valnöt för styrka

Fördelen med det manliga könsorganet och kroppen som helhet från den dagliga användningen av 15 delar av denna produkt är svår att överskatta, speciellt om du använder lite oren frukt, innehåller de mer än nödvändiga ämnen. Men en valnöt kan vara ännu mer effektiv om du kombinerar den med andra ingredienser som har en positiv effekt på potensen. Vi föreslår flera sådana recept.

12 valnötter blandade med torkade frukter som pommes frites, russin, fikon, tagen i en mängd som motsvarar 200 g vardera. Alla komponenter i läkemedlet är preliminärt strimlade. Ta ett gott och effektivt botemedel före sömn för 2 msk. l., tvätta med yoghurt. Förvaras i kylskåp.

För att öka styrkan hos män och öka sexuell lust, måste du dricka ett glas valnötter varje dag och dricka det med getmjölk. Samtidigt, att äta nötter följer 2-3 receptioner, till exempel en halv kopp på morgonen och en halv kopp på kvällen. Förloppet av ökad styrkan hos män är 4 veckor.

Honung med nötter, förkrossad, blandad i lika stora proportioner och ta matsked tre gånger om dagen i en månad. Blandningen kan berikas genom tillsats av torkad frukt.

Den bästa träningsövningen - ta reda på vad!

Buljong av ekens bark

För att förbereda detta läkemedel, använd en ung ekbark, samlad på våren. Du kan förbereda det själv eller köpa det från ett apotek.

Avkok är gjord av 20 g råmaterial, fyllt med en liter kokt kyldt vatten och sätts på 40 minuters vattenbad. Under beredningen är det nödvändigt att röra det ibland. Avkokningsfilter, kyla och ta ett glas två gånger om dagen.

Pumpa frön för styrka

Den helande effekten är bara råa pumpafrön, som har en grönaktig kant. För behandling av sexuell dysfunktion rekommenderas att ta 40 stycken pumpa frön dagligen cirka en månad tre gånger om dagen.

Behandling av impotens med örter

Herbal samling. För behandling av impotens, använder örter sådan växtbaserad samling, vilket ökar potensen. Ta 5 teskedar av klöver, mint, nässla, häll i en termos, häll en liter kokande vatten och låt det brygga i 20 minuter. Ta bör vara en glasinfusion 3-4 gånger om dagen.

Ironman. För behandling av sexuell impotens hjälper mycket väl en sådan folkmedicin. Du kommer att behöva 4 matskedar järn, som också kallas en vitfläckig pepparkaka och en halv liter druvvin. I vinet koka gräset i 5 minuter, och efter en halvtimme kan du börja ta kompositionen. Använd det ska vara 50 ml innan du lägger dig.

Lista över de bästa örterna och växterna för att öka styrkan

Shilajit. Mumiyo anses vara en folkmedicin för alla sjukdomar. Det hjälper också med impotens - som en restaurering. Ta 2 gram mamma och lös upp i 10 matskedar vatten. Ta drogen varje morgon innan du äter, en matsked, i 10 dagar. Efter en tio dagars kurs måste du ta en paus i 5 dagar.

På den andra omgången av behandling för impotens måste du lägga till, förutom mumierna, också honung. Det innebär att du måste göra två lösningar: 2 gram mumiyo rör i 10 matskedar vatten och 10 matskedar honung. Mamman måste också tas på morgonen och honungslösningen - före sänggåendet, också en matsked. Efter en paus i 10 dagar. Då måste du spendera de tredje tio dagarna. I den fjärde omgången ska dosen fördubblas, det vill säga ta 4 gram mamma per vatten och honung.

Honungsbalm. I folkmedicin för behandling av impotens gäller honungsbalm. För dess förberedelse, ta 250 gram krossade löv av aloe, honung och cahors. Blanda allt grundligt och låt det brygga i 5-6 dagar, helst i kylskåpet. Efter infusion, belastning. Ta drogen 3 gånger om dagen före måltiden i fyra veckor.

Du bör börja dricka med en tesked 3 gånger om dagen och gradvis öka dosen, ta den till en matsked. Efter en veckors paus kan behandlingstiden för impotens med folkmekanismer upprepas.

Författaren till artikeln: Nina Vladimirovna Sokolova, naturläkare, fytoterapeut

Folkrättsmedel för impotens: behandling hemma

Impotens är ett känsligt problem som mogna män (35-45 år gamla) föredrar att hålla tyst om. Denna term förstås som erektil dysfunktion: penis inte upprättar eller samlag kan inte normalt slutföras.

Folkmedel för impotens

I detta fall är gränserna mellan norm och patologi väldigt tunna och varierar från fall till fall: vad anser vissa sexuella impotenser, för andra är utmärkt sexuell hälsa. Så utan grundlig utredning av anamnesen är detaljerade klagomål och besök hos flera specialister oumbärlig.

När orsaken till sexuell impotens avslöjas, kommer läkaren att ordinera behandlingen. Du kan komplettera den senare med folkmedicin som använts i århundraden.

Behandling av impotens i hemmet: fördelarna med ingefära

Roten av växten kommer att vara användbar oavsett orsaken till patologin. Du kan ta både torra och färska råvaror. Och det används i olika former, till exempel gör pulver, te, infusion och till och med lägga till badet.

Positiva resultat kan ses efter en veckas användning hemma.

 1. Pulver. Jordrotet läggs till vanligt te (1 tsk per kopp). Drick upp till 3 gånger om dagen;
 2. Te nummer 1. Brew en liten sked av pulver i ett glas kokande vatten, sötnos med honung;
 3. Te nummer 2. Häll en tsk pulver ½ liter vatten, koka och koka i en halvtimme. Efter filtrering sötas med honung / socker. En sådan drink ersätter traditionellt te;
 4. I färsk form. Roten males i bitar som konsumeras separat från drycker och rätter;
 5. Juice. Mala den färskroten, pressa saften. Den senare läggs till olika drycker, till exempel te. Förvara juice på en kall plats, men inte för länge;
 6. Alkoholtinktur skördas för framtida bruk. Ungefär 1 kg av roten är mald, hällt 1 liter vodka och skickad för att insistera på en varm plats. Efter 15 dagar tillsätts ett glas alkohol till samma blandning och lämnas samtidigt. Vid slutet av perioden, efter filtrering, är tinkturen druckit 10 droppar dagligen innan du går och lägger dig;
 7. Bath. Handfull pulver rör om i 1 liter vatten, koka upp och håll elden i en kvarts timme. Sedan läggs buljongen enkelt till det varma badet.

Kontraindikerad ingefära för de som lider av högt blodtryck, magsår, har njursten och överkänslighet mot växten, såväl som i närvaro av hjärtsjukdom.

Ginseng från impotens

För att stoppa tecknen på patologi används endast roten, som vid behandling med ingefära. Folkläkare tror att den manchuriska roten är mest effektiv (formen liknar människokroppen). Vid behandling av sexuell impotens används endast tinktur av ginseng. Detta kan vara både alkoholhaltig och alkoholfri.

Hur man lagar och använder tinktur på alkohol:

 1. Skär av 2-4 cm av rot, slipa;
 2. Häll en skiva på 3 ½ liter god vodka eller en liknande mängd alkohol utspätt till 40%;
 3. Blandningen lämnas i 24 timmar, varefter behandlingen startas. En svag infusion gör att du kan använda kroppen till ett läkemedel.
 4. Drick ett glas vin strax före måltiden. Ansökningsfrekvens - tre gånger om dagen;
 5. När det finns 20 delar kvar, lägg till vodka / utspädd alkohol. Du kan fylla på volymen av medicinen två gånger och förbered sedan infusionen med en ny del av roten.

Om behandlingen avbröts, förbered en ny tinktur, drick den och använd sedan endast de återstående förnödenheterna.

Non-alkoholisk tinktur

 1. Häll 50 g rot (hela) med sötvatten för att täcka det;
 2. Lämna på i 3 timmar;
 3. Ta bort roten, slipa;
 4. Applicera om det, sedan ½ liter kokt vatten;
 5. Lämna lösningen i 3 veckor i en sval, skaka regelbundet;
 6. filter;
 7. Drick en tesked bara en gång om dagen. Ta det en halvtimme innan en lunchmåltid.
 8. Kursens varaktighet är 40 dagar.

Kontraindicerad vid impotensbehandling med ginseng i närvaro av feber, sömnlöshet, hjärtsjukdom, kvävande frustration och i ett tillstånd av upphetsning.

Recept för män baserade på selleri

Denna växt kan enkelt introduceras i kosten och lägger den till de flesta vanliga rätterna.

Men mycket mer effektivt hjälper till att återställa erektilfunktionen i specifika recept för män:

 1. Juice. Till skillnad från ingefära kan sellerijuice bara konsumeras färskt, det kan inte lagras. Drick det på en tesked innan du äter. Gör det tre gånger om dagen.
 2. Kombinerade juice. Detta betyder att det är mer föredraget, eftersom det fungerar på ett komplicerat sätt. Det är nödvändigt att blanda 100 ml sellerijuice, 50 ml päronsaft och 25 ml äpple;
 3. Läkande maträtt. Gräsroten tvättas i rinnande vatten med en pensel, rengöras, krossas. Sedan kokas den i en liten mängd saltat vatten, varefter det stekas, tillsätter olja, vatten och mjöl. I slutet av stekningen lägg äggulan med ett ägg och en liten muskotnöt. Ät en sådan maträtt varm;
 4. Non-alkoholisk tinktur. Häll ett glas varmt kokt vatten en matsked (utan glid) av krossad rot. Kompositionen lämnas i 4 timmar. Drick det efter filtrering. Tinktur hjälper inte bara till behandling av impotens utan också med kronisk prostatit;
 5. Infusion av frön. Förbered det enligt ovanstående recept, men ta 0,4 liter vätska och insistera dubbelt så länge. Enkel dos - 1 msk. l. Drick infusion tre gånger om dagen före en måltid.

Valnöt för impotens

Ett dussin nötter per dag räcker för att göra kroppen friskare. Det är bättre att ha omogna kärnor - de har mer vitaminer. Men mycket mer bra nötter kommer, om de kombineras med andra ingredienser, att återställa erektilfunktionen hos män.

Med torkade frukter

Ett dussin rensade kärnor behövs och 200 gram prunes, fikon och russin. Alla ingredienserna är malda och helt enkelt blandade. Det resulterande vitaminintaget äts innan du lägger dig. Dosen är 2 stora skedar. Det rekommenderas att dricka blandningen med kefir. Håll det på en sval plats.

Med getmjölk

För att öka den sexuella lusten och öka kraften måste du äta varje dag ett glas renade kärnor, tvättas med getmjölk. Hela volymen är uppdelad i 2 eller 3 receptioner. Behandlingstiden är en månad.

Med älskling

Renade kärnor är malda och blandade med honung. Komponenterna tas i lika stora proportioner. Vitaminsammansättningen äts tre gånger om dagen med en stor sked. Om så önskas kan du lägga till torkade frukter och dricka mjölk samtidigt. Kursens varaktighet är 30 dagar.

Ek bark från manliga styrka störningar

Receptet är ganska enkelt, men du måste lagra råvaror för dig: på våren samlar du en ung bark av ek. Det kan köpas på apoteket, men det är bäst att få det själv.

Krossade råvaror (ungefär en matsked) häll 1 liter kokt vatten och skickas till ett vattenbad. Kompositionen bör smälta i ungefär en halvtimme, och den måste periodiskt blandas. Efter kylning och filtrering är läkemedlet redo. Drick det till 200 ml på morgonen och på kvällen.

Hur man förbättrar potensen: pumpa frön från sexuell impotens

För behandling är endast raka frön med en grönaktig kant lämplig. Du behöver bara äta dem varje dag i en månad. Enkeldos - 40 föremål. Registreringsfrekvens - tre gånger om dagen.

Örter för män

Zheleznitsa (vit-bellied)

En handfull gräs hälls i ½ liter vin och skickas till elden. Efter kokning hålls produkten i 5 minuter, varefter den avlägsnas från plattan. Efter kylning och filtrering är den klar för användning. Drick det på ½ högen innan du lägger dig.

Samling av medicinska örter

Öka styrkan hjälper till en blandning av mint, nässla, klöver och Johannesjärn (var och en av 5 tsk). Blandningen ångas i en termos, vänta 20 minuter. Infusion är fylld upp till 4 gånger om dagen. Enstaka doser - 200 ml.

Alo med honung

Blanda ¼ kg aloeblad och 250 ml Cahors med honung. Kompositionen lämnas i kylan i 5 dagar. Efter filtrering är han druckit tre gånger om dagen före en måltid. Kurs - 4 veckor.

En dos vid första behandlingssteget - en tesked. Därefter ökar dosen gradvis till matsalen. När kursen är över, ställ en paus (vecka) och upprepa behandlingen.

mumien

Denna lösning är i allmänhet befäst. Det är nödvändigt att lösa 2 g mamma i 10 stora skedar kokt vatten. Drick medicinen varje morgon i 10 dagar i följd. Ställ sedan en 5-dagars paus.

Sedan bereda två blandningar - en på vatten (som ovan), den andra med honung. Mumier på vattnet dricker på morgonen och honung (i motsvarande mängd) - innan du går och lägger dig. Kurs - 10 dagar. Efter en paus kan du upprepa terapin, men öka dosen av mamma till 4 gram.

slutsats

Den överflöd av folkmedicin ger möjlighet att välja den optimala varianten av hjälpbehandling. Dessa recept kan emellertid inte fungera som huvudmetoden för terapi, speciellt om impotens orsakas av allvarliga sjukdomar.

Innan du använder en produkt för första gången måste du se till att det inte finns någon allergi mot det.

Erektil dysfunktion - behandling hemma

För varje man Den obehagliga nyheten att hans sexuella kraft har förlorat sin tidigare aktivitet och funktionalitet blir ett riktigt slag under bältet i den mest direkta meningen med detta uttryck.

Som en följd av effekterna av stora förändringar som genomgår manliga ego, och förtroende för sin förmåga och sina egna framgångar i privatlivet helt förlorat på grund av vacklande rykte i ögonen på kvinnor.

Modernt liv är fullt av olika stressiga situationer, påverkan av alkohol och rökning och förekomsten av alla typer av missbruk, som inte har den mest gynnsamma effekten på mänens erektilfunktion.

Och om problemet med styrka har blivit en verklig orsak till oro för Kazanova, kan hemmetoderna i detta fall ge oföränderlig hjälp.

Behandling av impotens i hemmet: metoder som alltid har hjälpt

Traditionell medicin sedan antiken är känd för sina unika förmågor att läka de sjukdomar som ibland även de mest skickliga och erfarna specialisterna i verksamheten inte kan göra. Och om en resa till läkare kan ta bort en massa ekonomiska och känslomässiga kostnader för mänskliga krafter, med hjälp av hemma metoder sparar i stort sett som den största delen av finansiella placeringar, och för det mesta resurs som så ofta saknas i modern rytm rusar vardagar.

Sortiment av nationella recept så olika att alla kan välja det lämpligaste alternativet. När det gäller sådan oönskad erektil dysfunktion, har hembehandlingsmetoder alltid haft den bästa effekten och hjälpt till att helt återställa den förlorade manliga kraften.

Folk recept mot impotens

Liknande terapier har alltid varit tillräckligt lätt att använda och effektiviteten av det erhållna resultatet. Allt som krävs av en man är att välja receptet du gillar, köpa alla nödvändiga ingredienser och ta medicinen enligt det schema som bifogas denna lösning för problem med potens.

Infusion av Johannesört

Ett sådant recept är accepterat betrakta den mest universella och tillräckligt snabbtverkande metoden för förnyelse av alla funktioner hos manorganet. Märkbar förbättring observeras efter flera dagar med att använda infusionen, och en månad senare kan du helt glömma eventuella kränkningar av erektilfunktionen.

För matlagning en matsked örter, som hälls i ett glas kokande vatten. Sedan får den erhållna blandningen stå i en timme, varefter preparatet administreras tre gånger om dagen före intagning.

Tinktur av calamus

Detta recept är inte särskilt speciellt preparatets komplexitet tar det emellertid lite längre tid att införa läkemedlet med den efterföljande möjligheten att använda den. Du kommer att behöva 100 gram söt flagga rot, som hälls en liter vodka och gömma sig i ett mörkt svalt, för att ge inställningen att förvärva samtliga sina läkande egenskaper i två veckor.

begagnade Produkten tas tre gånger om dagen i en volym av 30 ml per en dos.

Mynt, klöver och nässla

För att förbereda detta läkemedel behöver du:

 • blanda 5 teskedar av dessa växtbaserade ingredienser, häll det alltså 1 liter kokande vatten;
 • den resulterande blandningen fick stå under en halvtimme i en termos tills fullständigt kokta, och sedan filtrera den resulterande buljongen och intas fyra gånger dagligen under en glas.

valnöt

Valnötter anses vara den viktigaste källan till manlig energi och energi, och att deras användning ger maximala resultat och återställer erektilfunktionen hos män, bör överväga flera tips:

Som alltid ta flickan till orgasm?

Det är ingen hemlighet att nästan 50% av kvinnorna inte upplever orgasm vid sex, och det är väldigt likt beats av manlighet, och i förbindelserna med det motsatta könet. Det finns bara några sätt att alltid ta med din partner till orgasm. Här är de mest effektiva:

 1. Stärka din styrka. Det gör att du kan förlänga den sexuella akten från några minuter till en timme åtminstone, ökar känsligheten för kvinnor smeka och låter henne att uppleva en otroligt kraftfulla och varaktiga orgasmer.
 2. Studie och tillämpning av nya positioner. Oförutsägbarhet i sängen spänner alltid kvinnor.
 3. Glöm inte heller om andra känsliga punkter på kvinnokroppen. Och den första är punkt-G.

Resten av hemligheterna av oförglömligt sex kan du hitta på sidorna på vår portal.

 • Man borde äta åtminstone ett glas nötter per dag, dela metoderna i två tre tillvägagångssätt.
 • Det är bäst att konsumera dem med getmjölk för bästa effekten.

lök

Beredning av infusionen består av flera steg:

 • tre lampor är valda En liten storlek som skärs i små bitar;
 • klippa ingredienser häll vanligt dricksvatten med en hastighet av 400 ml, varefter blandningen insisteras i en halvtimme;
 • ta infusion tre gånger om dagen för 100 ml av läkemedlet.

Anisfrön

Dessa frön är långa år har visat all sin kraftfulla kraft och möjligheten att återställa alla funktioner hos manliga sexuella möjligheter. Ämnena i denna växt främjar främst restaureringen av den normala driften av styrkan och lindrar de efterföljande åtföljande problemen i sängen.

Receptet är helt enkelt förberedt:

 • anisfrön omvandlas till ett pulvertillstånd;
 • produkten används tre gånger om dagen för 1,5 gram 30 minuter innan man äter.

Avkok av sainfoin

Sainfoin kan enkelt förberedas med hjälp av följande teknik:

 • en matsked av den nödvändiga ingrediensen hälls med kokande vatten i en volym av 300 ml;
 • Efter det föregående steget kokas blandningen i ytterligare fem minuter på en liten eld.

Den resulterande buljongen används hela dagen och dricker 100 ml medicin 3 gånger dagligen före måltid.

Växtberedningar

Kanske den mest effektiva metoden för att bli av med alla problem med potensen är användningen av olika kombinationer av örter, som perfekt kompletterar varandra och ibland förstärka sina medicinska egenskaper.

Dessa inkluderar följande varianter av växtkombination:

 • celandine, kamomill, Johannesjurt, roten av elecampane, fennikel och gräs av tusen tusen;
 • nässla, lakritsrot, hästsvansfält, gräs sporisha och calendula;
 • maskrosrot, plantain, björkknoppar, klockblad och rot av slangmountaineer;
 • morwort, pärrgräs, timjan, roten av mordant, malurt och grässporer.

Efter att ha valt ut de föreslagna alternativen den mest gillade örtinsamlingen är det nödvändigt att anta flera steg för att förbereda buljongen:

 1. Alla örter ska blandas ihop, varefter några matskedar av samlingen häller 1 liter varmt vatten.
 2. Infusion bör kokas i 30 minuter, och efter det att tiden har kommit, ge blandningen en natt för att brygga och visa bättre alla dina läkningskvaliteter.
 3. Drick medicinen i en mängd upp till 150 ml två gånger om dagen i 30 minuter före måltiden.

Honungsbalm

Honung är känd inte bara för sin helande kraft, men också för mycket effektiv hjälp till de män vars kraft har givit vissa störningar i det intima livet.

Därför är följande recept helt enkelt en oumbärlig källa till manlig styrka och god hälsa:

 1. Du måste ta älskling och en liten Cahors i lika stora proportioner, bestående av 300 ml, blanda ingredienserna och tillsätt 300 g aloe vera blad till den resulterande blandningen.
 2. Hela kompositionen hälles i en separat liten behållare, som kan tätt stängas med lock och lämnas på en mörk plats i 7 dagar.
 3. Vid slutet av den angivna perioden blandningen extraheras, filtreras och erhålles en mycket användbar balsam, vilken intas i tre månader om dagen före måltiden, en matsked vardera.

Morotbuljong

Framställd enligt följande:

 • måste ta en morot och med hjälp av en rivare för att omvandla den till en sorts bråk;
 • sedan flera matskedar morotgröt sätts till 500 ml mjölk och blandningen kokas i minst 10 minuter;
 • efter tillagning bör vänta tills buljongen svalnar, och sedan kan du dricka 100 ml av läkemedlet vid lämpligast tid 2-3 gånger om dagen.

Avkok av russin

Ett regelbundet raisin kan perfekt hjälpa en man att upprätta en erektil funktion, och förberedelseprocessen tar inte mycket tid:

 • 30 g framställd russin tvättas i förväg och väljas och de täcks sedan i 300 ml mjölk;
 • bör vänta tills blandningen kokar, stäng sedan av värmen och låt buljongen svalna till rumstemperatur.

Kyld mjölk är full och rosiner äts i ett mellanmål.

Vinbuljong

Det är bäst att använda ett sådant avkok innan du lägger dig och dricker 50 ml av ett förberedt läkemedel.

Matlagningsprocessen tar inte mycket dyrbar tid från dig:

 • hamnen tar i en volym av 500 ml, i vilken 4 msk nätnät tillsättes;
 • den erhållna blandningen koka upp och koka på låg värme i 5 minuter, och slutligen lämna buljongen för att infilera i 30 minuter.

Källa av kråka öga

Avkodning kan göras med hjälp av följande teknik:

 • 2 teskedar frön från ett kråka ögat hälls med kokande vatten i en mängd av 1 glas;
 • Blandningen bör kokas i 5 minuter, och sedan kan en liten flytande honung läggas till färdigbuljongen.

Använd produkten kan vara tre gånger om dagen för 150 ml.

Avkok av cannabis

Beredningsnivåer kräver att du utför flera steg:

 • cannabisfrön Efter stekning i en stekpanna får du en konsistens av pulver, häll i en lämplig behållare och tillsätt 500 ml varmt dricksvatten.
 • buljong bör Brew i en halvtimme, varefter den ska noggrant filtreras.

Drick drogen tre gånger om dagen vid vilken som helst lämplig tid för 2 teskedar.

Fördelar med folkliga metoder för behandling

Användning av läkemedel kan vara mycket sämre än användningen av naturliga komponenter som ingår i folkliga metoder för att behandla problem med styrka.

De viktigaste fördelarna med hemmet är några av följande positiva punkter:

 • den relativa billighet Använda ingredienser för beredning av läkemedel
 • stabilare och bestående resultat, möjliggör fullständigt återställning av erektilfunktionen;
 • frånvaro av hälsoskador, i motsats till de negativa effekterna av syntetiska icke-naturliga beredningar.

Grundläggande rekommendationer om användning av folkmedicinska åtgärder

Men innan du börjar använda hemmetoder borde du lära dig mer om de grundläggande rekommendationerna för att använda dem.

De inkluderar följande:

 1. Bäst för tillfället Användningen av läkemedelshemmet överger helt och hållet sådana skadliga vanor som alkohol och rökning.
 2. Om förutom folket Om du använder syntetiska droger ska du definitivt rådgöra med din läkare.
 3. Vid händelse en allergisk reaktion ska omedelbart sluta behandlingen med den använda metoden.

Nåväl och till sist skulle det vara önskvärt att säga att minskningen av graden av deras sätt att leva, kommer att ingå i kosten mest användbara produkter för hälsan och full undvikande av olika stressande situationer och ångest hjälpa inte bara för att fastställa erektil funktion, men också kroppen att avsevärt förbättra tillståndet i sin helhet, samtidigt som full kraft din manliga makt.