Huvud
Strömförsörjning

Malurt, celandine och andra örter för behandling av prostatacancer folkmekanismer

Prostatacancer är en allvarlig sjukdom som är karakteristisk för medelålders och äldre män. Ju tidigare processen diagnostiseras, desto bättre behandling.

På samma sätt används ofta och traditionell medicin: en mängd olika tinkturer, kompressor, avkok och te.

Hur man behandlar prostatacancer med folkmekanismer läs i artikeln.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Huvuduppgiften med folkrecept är att hjälpa till att stärka och återställa kroppens naturliga försvar. Försvagad immunitet ger inte möjlighet att framgångsrikt motstå sjukdomen, och maligna celler multipliceras mer intensivt.

Korrekt utvalda fytogener kan:

 • lugn, återfå normal sömn;
 • för att lindra tillståndet av stress, panik, ångest;
 • att sluta smärtsamma förnimmelser;
 • återställa aptit
 • för att förbättra hemopoiesis;
 • normalisera arbetet i tarmarna, urinblåsan och hjälpa kroppen att bli av med toxiner.
 • försiktigt korrigera den hormonella bakgrunden, minska frisättningen av testosteron, stimulera utvecklingen av tumörer;
 • minska tumörens storlek, lätta patientens tillstånd.

Du kan inte neka styrkan på placebo - tron ​​på den helande kraften hos säkra men meningslösa droger. Processen att ta botemedlet enligt ett visst system inspirerar tilltro att läkemedlet kommer att hjälpa, disciplinera patienten, stärker tron ​​på helande. Det är viktigt att, tillsammans med placebo-läkemedlet, potenta mediciner används för att undertrycka tillväxten av tumörer och bildandet av metastaser.

Läkare är enhälliga - den aktuella och doserade användningen av folkmekanismer för onkologi av prostata körteln kommer inte att skada.

Det viktigaste är att inte skjuta upp besöket till onkologen, som kommer att övervaka hela processen. Innan du prövar ett recept är det viktigt att diskutera det med din läkare.

Särskild försiktighet bör vidtas med giftiga växter:

Vissa läkemedel som innehåller alkohol kan vara inkompatibla med läkemedel. Det är inte nödvändigt att dölja systemet med hembehandling, en erfaren läkare kommer aldrig att motsätta sig ytterligare behandling som inte skadar patienten.

Stages av cancer

Liksom andra former av maligna tumörer är prostatacancer uppdelad i 4 steg:

 1. Den första kännetecknas av små sälar, där cancerceller redan har identifierats, eller det finns misstankar om en degenerering av godartade neoplasmer.
 2. I det andra steget blir tumören mer märkbar och tydligt synlig vid ultraljudsundersökning, bekräftas närvaron av maligna celler efter en biopsi. Upptäckt i de två första etapperna av cancer kan botas, nästan 100% av patienterna återvänder till det normala livet.
 3. I det tredje steget växer tumören ut ur prostata. Metastaser är möjliga, vilka undertryckas med hjälp av kemoterapi. Vid intensiv behandling är risken för återhämtning inte större än 50%, då sjukdomen fortskrider snabbt, saknar terapi.
 4. Den fjärde etappen präglas av utseendet av inte bara tumörer utan även metastaser i vitala organ: lever, njurar, lungor. Metastaser kan förekomma i ryggraden eller bäckenbenen, processen är inte längre mottaglig för behandling. Prognosen är extremt ogynnsam, återhämtning är omöjlig.

Efter diagnos av stadium 4 av prostatacancer bor patienten ytterligare 1-3 år. Läkarens uppgift är att lindra patientens tillstånd, lindra smärta och maximera livskvaliteten.

Prostatacancer - symtom och behandling med folkmekanismer:

 1. I de två första stegen kommer hon att lindra känslan av ångest, stärka kroppens försvar. Fytoterapi hjälper till att mildra den negativa effekten efter bestrålning, återvända viljan till livet.
 2. I tredje etappen bidrar tydliga system för medicinsk behandling till att disciplinera patientens vilja och hämma tumörutvecklingen något.
 3. Den fjärde etappen av cancer tar alla former av traditionell medicin.

Vanligtvis motsätter sig inte läkare något som hjälper till att lindra patientens tillstånd.

Det är i detta skede att placebo-effekten är särskilt stark. Patienten återhämtar sig inte, men kan leva i 2-3 år, upprätthålla en måttlig motorisk aktivitet, aptit, sömn.

Mycket ofta talar patienter om att förbättra tillståndet och minska tumörens storlek, men i själva verket fortsätter processen irreversibelt.

Huvudregeln är att inte börja behandling med folkrecept. Deras uppgift är att följa med officiell medicin.

Detta är särskilt viktigt i de första etapperna när det är nödvändigt att noggrant övervaka tumörutvecklingen och att tillämpa i rätt tid mer kraftfulla medel för att undertrycka tillväxten. Folkmedel för prostatacancer avskaffar inte akut operation för att avlägsna prostatatumörer, men kan förbättra patientens tillstånd efter resektion.

Testade recept

De flesta folkläkemedel för prostatacancer är baserade på fytoterapi.

Den populära behandlingen av prostatacancer med folkmedicin är den mest effektiva:

 • att göra te
 • att göra infusioner på alkohol
 • vattenbuljonger;
 • olika kompressor och applikationer;
 • microclysters.

Till stor del används honung, propolis, naturligt vax och andra biodlingsprodukter, björktjära, vitlök, läsk, fotogen, vinäger, salt, stenolja.

Det är viktigt att komplettera populära recept med en balanserad diet baserad på:

 • stuvade, kokta och råa grönsaker;
 • spannmål;
 • frukter;
 • havsfisk;
 • Mjölkprodukter med låg fetthalt.

Prova flera generella förstärkande recept. Beredda läkemedel undertrycker tillväxten av tumörer, stärker immuniteten, förbättrar patientens övergripande tillstånd, minskar smärta och andra obehagliga känslor.

Traditionell behandling av prostatacancer med folkmekanismer:

 1. Eleutrococcus rötter (100 g) fylls med 0,5 liter vodka.
 2. Blandningen infunderas i mörkret i minst 10 dagar och tas sedan 3 gånger om dagen för 1 msk. sked innan du äter.
 3. Läkemedlet ska spädas med varmt vatten i en andel av 1 till 3.
 4. Behandlingen varar 3 dagar, följt av en tre dagars paus och en ny kurs.

En uttryckt antitumörverkan har vissa örtberedningar:

 1. Blanda de krossade rötterna från stingnät, jordnötsdykare, ekbark i lika delar.
 2. 2 msk. Skedar av råvaror häll 0,5 liter vatten, koka, ta bort från värme och insistera 30 minuter i värmen.
 3. Stam och ta 0,3 kopp 3 gånger dagligen före måltiderna.
 4. Kursen varar 4-5 månader.

Från samlingen av örter kan göras rengörande mikroclysters:

 1. I lika delar blanda gräset i svindronningen, växtfenan, manschett, oregano.
 2. 1 msk. Skaka råvaran med ett glas kokande vatten, insistera på en termos, spänning och tillsätt 2 tsk honung.
 3. För mikroclyster tas 70 ml infusioner med tillsats av 3-5 droppar spirituell tinktur av ceder.
 4. Enema måste göras på kvällen, före sänggåendet, varar kursen 30-40 dagar.

Ett populärt alternativ för behandling av cancer är det dagliga intaget av natron. Kursen börjar med en 1/5 tsk per glas vatten, i slutet av kursen är tagen av 1/2 tesked. Det är möjligt att komplettera sodavatten med lönnsirap eller flytande honung.

malört

Malurt är det mest effektiva folkemedlet för prostatacancer. Denna ört innehåller artemisinin, som har bevisade antitumöregenskaper. Föreningen verkar på cancercellerna utan att påverka cellerna i friska vävnader. Läkemedlet, isolerat från malurt, har bekräftat effektiviteten i bröst- och prostatacancer, det är särskilt användbart när man tar järnberedningar och syrebehandling samtidigt.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Tvättade rötter sätts i en glasburk och hälls med vodka så att vätskan helt täcker råmaterialet.
 2. Blandningen infunderas i 2 veckor, sedan filtreras.
 3. Tinktur ska dricka 1 msk. sked, utspätt i varmt vatten.
 4. Inträde 3 gånger om dagen i 20 minuter före måltiderna, varar kursen minst 14 dagar.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Blad av nässla (4 delar), mistelvita (2 delar), växt av plantain (3 delar), malört (2 delar), gräs och rötter av norichnik (3 delar), slipa och blanda.
 2. 1 tsk blandning häll kokande vatten (1 glas), insistera en halvtimme och spänning.
 3. Drick 0,5 koppar två gånger om dagen.
 4. Du kan lägga lite honung i drycken.
 5. Behandlingsförloppet är 2-3 månader.

Samlingen har en uttalad antitumör effekt, normaliserar njurarnas arbete, lugnar och stärker immunförsvaret.

Läkande egenskaper hos celandine

Renhet är en gräsbevuxen buske med små gula blommor. Anläggningen är giftig, men används aktivt i folkmedicin för behandling av hud och inre sjukdomar. Stammar, löv, rötter och andra delar av växten är rika på antioxidanter, C-vitamin, organiska syror och eteriska oljor. Innehåller alkaloider, med en överdosering som orsakar anfall, nonsens och förlamning. Men när doseras kan preparat baserade på celandine undertrycka tillväxten av maligna tumörer av olika natur.

För behandling av prostatacancer används oftast alkoholintinkt:

 1. Färskt gräs, samlat på tidigt sommar, hälls 70% med medicinsk alkohol.
 2. Infusera blandningen på en mörk plats i minst 2 veckor. En mer koncentrerad tinktur erhålls när den åldras i 4-5 månader.
 3. Ta drogen du behöver vid droppe. Under de första 4 veckorna får patienten 5-10 droppar per dag, varpå var 7: e dag ökas mängden med 10 droppar, vilket gradvis tar dem till 50.
 4. Därefter upprepas kursen.
 5. Behandling kan fortsättas upp till sex månader, det är önskvärt att inte kombinera det med andra potenta fytopreparationer.

Det är också möjligt att använda vatteninfusion:

 1. 1 msk. en sked av torra örter celandine häll ett glas kokande vatten, insistera 40 minuter, filtrera och drick 0,5 glas innan du äter.
 2. Kursen varar 14 dagar, följt av en veckoskydd.

Renhet i prostatacancer stannar inte bara tumörens tillväxt utan förbättrar också leverfunktionen, förbättrar immuniteten.

Folkmetoder för behandling av prostatacancer är ganska tillämpliga vid något tillfälle. För att göra hemrecept användbara är det viktigt att ge dem en extra, åtföljande roll och nödvändigtvis diskutera det föreslagna behandlingsprogrammet med onkologen.

De mest effektiva folkmekanismerna för behandling av prostatacancer

Människans bästa sinnen är inblandade i kampen mot maligna neoplasmer. Ett väsentligt bidrag gjordes av läkare, som har både kunskap och Guds gåva.

Tack vare dessa människor har blivit möjligt att behandla prostatacancer folkmusik rättsmedel, den mest effektiva av dessa är nödvändigt att anta dem som föll i fällan att denna fruktansvärda katastrof - en onkologi.

Varför traditionell medicin hjälper inte alla

I varierande grad påverkas alla människor av miljöpåverkan. Men inte alla utvecklar onkologi. Det kommer att motstå eller inte klara kroppens attack av cancerframkallande faktorer, beror på immunitetens styrka.

Vissa forskare tror att det är svampinfektioner, andra är säkra på att de är bakterier och virus. Fortfarande andra övertygar oss om att den ursprungliga orsaken finns i olika slags parasiter. Det finns andra teorier om cancer: hormonella, genetiska, cancerframkallande. Det finns ingen gemensam åsikt bland forskare. Men alla är säkra på att den främsta allierade i kampen mot onkologi är immunitet.

Ju svagare immunsystemet desto mer aggressivt tumören. Om kroppen inte kämpade mot maligna celler skulle det mycket snabbt fånga alla organ och system. Cellen delas i genomsnitt en gång om dagen. Det är lätt att förstå med vilken snabb hastighet en sjuk person skulle ha dött om hans immunförsvar inte motstod den patologiska processen.

Folkmekanismer för prostatacancer är effektiva. Men de måste användas tillsammans med de läkemedel som ökar immuniteten.

Detta är en väldigt stor grupp av faktorer och medel. Det innehåller också psykosomatiska skäl som framkallar en försämring av immunförsvaret och ett sätt att leva och näring.

Man kan dra slutsatsen att behandling av prostatacancer med folkmekanismer är möjlig. Men för att uppnå ett positivt resultat måste du arbeta hårt. Du måste vara tålmodig och uthållig. Vi ska inte bara förbereda och ta mediciner, utan förändra på något sätt våra liv.

Hur och vad man ska äta vid behandling av prostatacancer folkmekanismer

Näring är en av de främsta faktorerna som stöder immunitet.

För att fullt ut förstå hur man äter rätt på onkologi måste man överväga immunsystemets mekanism. Och också hur tumören växer, och hur den förstörs.

Immunsystemet producerar en interferon som finner en oncocell och är bunden till den. På denna etikett detekteras och förstörs en malign cell av andra skyddande celler i immunsystemet. Begränsa tumörutvecklingen och förstör det, de kan när immunsystemet är mer aktivt än tumören.

Att dela oncoclet, som alla andra celler i kroppen, behöver du ett protein. Utan det är det omöjligt att bygga ett membran och en kärna. I detta avseende, med cancer, rekommenderas det ofta att byta till en diet som utesluter eller minimerar mängden protein som kommer in i kroppen. Detta är dock en blindväg. Eftersom cellerna i immunsystemet också behöver protein för sina vitala funktioner.

Tumören hittar ett tillfälle att utvecklas och med brist på protein. Hon tar det bara från blodet. I henne finns det alltid protein. I olika kvantiteter, beroende på mänsklig näring. Men det finns det. Och här är det viktigt att förstå en princip: en cancer tumör tar så mycket protein som möjligt för sig själv. Och immunsystemet bryr sig primärt om näring av kroppens viktigaste organ och system. Därför tar han själv så många proteiner som möjligt.

Ett stort antal proteiner finns i bovete, ris, ägg, fermenterade mjölkprodukter, vit fisk. Om dessa livsmedel är rikliga i patientens diet kommer hans immunförsvar att börja reglera tumörens tillväxt och förstöra den.

Medel baserad på celandine

Renhet i prostatacancer är effektiv. Det finns många recept för tillagning av infusioner och avkok från den, vilket kan hjälpa till i kampen mot onkologi. Renhet är rengörande och cauterizing egenskaper, kända av sådana namn som "damn mjölk", "gyllene gräs", etc. Växtjuice innehåller giftiga komponenter. Därför är det nödvändigt att förbereda medicinska preparat, noggrant iakttagande av doseringen.

Buljong från celandine

 • 1 msk finhackade löv och stjälkar hälls med 1 glas brant kokande vatten;
 • Lämna till att insistera på ett vattenbad i 30 minuter;
 • När infusionen har svalnat, ta 1 tesked av denna buljong och späd den i ett glas kokt vatten;
 • Under dagen dricker du den här skilden (inte koncentrerad!) Infusion 3-4 gånger om dagen.

Preparat beredda på basis av denna växt har en stark rengöringseffekt. De dödar bakterier, parasiter, tar bort slagg.

Innan du bestämmer dig för självmedicinering behöver du råd från din läkare. Endast en specialist kan objektivt bedöma potentialen för ett givet läkemedel i detta speciella fall.

Efter den första reningssteget (spår genom känsla, eftersom varje person har en annan grad av slaggning av kroppen), ökas dosen till 0,5 kopp. Ta 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar 45 dagar. Sedan tar de en paus 10-15 dagar och fortsätter. Behandling med celandine syftar till att rensa kroppen och aktivera immunsystemet.

Kvass från celandine på vatten

Denna återupplivande åtgärd bereds enligt Bolotovs recept. Kvass har ett brett spektrum av handlingar: det föryngrar kroppen, rensar blodet, utvisar parasiter. För att förbereda behöver du 1 glas finhackade blad och stjälkar av celandine. Du kan använda både färskt gräs och torrt.

 1. Fyll 3-litersburken med rent kokt vatten.
 2. Lös i vatten 1 glas socker.
 3. Tillsätt 1 matsked naturlig gräddfil (inga konserveringsmedel), rör om.
 4. Från den vikta i 2 gånger bitar av gasbind, sy en säck och fyll den med celandine. De lägger en liten last i påsen. Du kan använda glas och plastprodukter, men inte metall.
 5. Doppa en väska med celandine på botten av burken.
 6. Stäng halsen på kanen i gasväv.
 7. Lämna insistera i 3 veckor på en mörk men varm plats. Du kan lägga den i köksskåpet. Under fermenteringsprocessen bildas en vit spröd substans vid burkens hals. I detta fall avlägsnas gasbindningen och kvassen rengörs av placken.

Blanda med vätskan med jämna mellanrum och samtidigt trycka gasbindet med keland till botten.

Under fermenteringen bildas gaser, påsen är fylld med bubblor och tenderar att flyta. Det måste kastas tillbaka till botten.

Lösnings kvass kan bestämmas genom att stoppa processen med formbildning och en behaglig surmjölkslukt. Färgen på vätskan bör vara ljusgul. Bubblor kommer periodiskt att bildas vid burkens hals. Detta är en vanlig process, och du borde inte oroa dig för det.

 1. Häll 1 liter kvass i en ren behållare från en 3-liters burk.
 2. I en 3-liters burk med kvass tillsätt 1/3 kopp socker och blanda noggrant.
 3. Tillsätt 1 liter vatten till 3-litersburken med kvass. Täckt med gasbindning och insistera på en mörk varm plats.

Klar kvass, som gjutes i en ren behållare, konsumeras inom 3-4 dagar. Detta återupplivande medel kan betraktas som samtidig behandling. Som ett tillägg till den grundläggande kursen av cancerbehandling folk remedies.

Börja ta kvass från 1 msk sked i en halvtimme före måltiden 3 gånger om dagen. Under de första dagarna av upptagningen håller de koll på deras välbefinnande. Om det inte finns någon försämring, öka dosen med 2 gånger. Den högsta delen av kvass för 1 mottagning är 100 gram.

När kvassen är klar kastas 1 liter igen från en 3-liters burk. Sedan, precis som förra gången, hälls 1/3 kopp socker i en 3-liters burk och 1 liter vatten hälls in i den. Häll på 1 liter kvass och lägg till burkburken bara 4 gånger. Sedan förbereder de en ny kvass med en ny del av celandine.

Behandlingsförloppet är 2 veckor. Därefter fixeras effekten, tar 100 g kvass en gång om dagen i 30 minuter innan man äter.

Kvass från celandine på serum

Kvass är beredd på ett liknande sätt, men i stället för vatten och gräddfil, ta serumet. Det är viktigt att det (vassla) är av hög kvalitet och inte överhettas under tillagningen.

Medel baserad på hemlock

En av de mest effektiva metoderna för behandling av prostatacancer med folkmedicin är läkemedel baserade på hemlock. Detta är en giftig växt, så de doser som rekommenderas av läkarna kan inte överskridas.

Som alla andra växter som innehåller naturliga gifter, är hemlock effektivt vid metastaser. Men det hjälper om det finns en omfattande behandling av prostatacancer med hjälp av folkmetoder. Det kan inte vara giftiga antitumoriska örter, tinkturer baserade på honung och propolis. Dessutom är en hälsosam livsstil och näring viktig.

När man tar denna åtgärd observeras en bedövningseffekt. Det finns många fall av vägran av onkologiska patienter som behandlas med hemlock, från läkemedels analgetika och narkotiska droger. De noterar också inhibering av tumörtillväxt, förbättring av välbefinnande.

Det var inte förgäves att Boligol fick ett sådant namn. I vissa människor börjar huvudet efter att ha tagit tinkt. Detta tillstånd varar 30-40 minuter, varefter det passerar.

Tinktur av hemlock på alkohol

 1. Samla de gröna fröna från den bleka växten och löv som ligger vid roten;
 2. Fyll rå med alkohol i en mängd av 1: 2 (en del av råvarorna och två delar av alkohol);
 3. Stäng tätt och insistera på en mörk sval plats i 18 dagar.

Metoder för att ta flera

 1. Enligt Tishchenko: börja med 1 droppe (utspätt i 0,5 glas vatten) på morgonen en timme innan du äter. Nästa dag samtidigt ta 2 droppar, spädda i 0,5 glas vatten. Varje dag, öka dosen med 1 droppe. Upp till 40 och börjar gradvis minska dosen. Ta en paus 5-7 dagar. Och upprepa behandlingen.
 2. Det traditionella upptagningssystemet: Börja dricka 1 droppe på morgonen på tom mage, späd tinkturen i 150 g vatten. Varje dag lägger du till 1 droppe. Dosera upp till 20 droppar och börja nedräkningen Ta tinkturen måste vara strikt på samma gång.

Boligoler skördas under och efter blommande. När de skördar sätter de på handskar, eftersom de inte rekommenderar att man rör den här plantan med sina nakna händer. Torka hemlås i skuggan. Klara tinkturer kan lagras i 3 år.

Framställning av en salva baserad på en hemlock

Salva från hemlock har en bedövningsmedel. Det används för smärta hos cancerpatienter. Med prostatacancer kan du göra tamponger med olja eller salva, som är beredd på grundval.

 1. Fröer och löv av hemlock hälls med vegetabilisk olja i andelen 1: 2;
 2. Insistera på en mörk plats i 3 veckor, skaka dagligen.
 1. 100 g olja upphettas över låg värme;
 2. Alternativt lägga sig i de heta oljan små bitar av vax (inte paraffin);
 3. Häll konsistensen av flytande gräddfil och låt svalna.

Förberedelser från hemlock - ett effektivt folkmedel för behandling av prostatacancer.

Folkmekanismer baserade på chaga

Tinktur baserad på svamp chaga är ett utmärkt verktyg som kan användas som en samtidig behandling av hemlock och celandine. Chagu anses vara en växt som en parasit, eftersom den växer på ett björkträd, för vilket det är främmande. Förberedelser baserade på denna svamp är utmärkta biostimulanser som förstärker immuniteten.

Innan du förbereder tinkturen bryts svampen i små bitar, tvättas noggrant och hälls med varmt vatten i 4-5 timmar. Under denna tid blir dess täta struktur mjukare. Efter 4-5 timmar slipas chaga på en rivare eller köttkvarn.

Häll i en lämplig behållare och är fylld med varmt vatten, varvid svampen blötlades i ett förhållande av 1: 5 (1 del svamp och 5 delar vatten). Vatten förvärms till 40-50 ° C, inte mer. Annars kommer några användbara egenskaper hos svampen att gå vilse.

Därefter stäng behållaren med lock och sätt det på en mörk plats i 48 timmar. Under infusionsperioden är det nödvändigt att blanda föreningen var 10-12 timmar. Efter ett förfall på 2 dagar, spänn genom en vikad 2-3 gånger gasbind eller fin sil. Denna infusion är lämplig för 4-dagars användning.

Schema för mottagning: 2 matskedar 30 minuter före måltider 3-4 gånger om dagen. I prostatacancer kompletteras dessutom mikroclyster dagligen med en varm infusion av 50-100 ml.

Tinktur av hattar med röd svamp

Det finns ingen tillförlitlig information om att en av cancerpatienterna var härdad av cancer med hjälp av tinkturer från flygagar. Men det finns alltid människor som är redo att uppleva effekterna av vissa droger.

Dessa modiga själar behöver veta att traditionell medicin inte förgäves har övergett användningen av flygearikum vid beredningen av läkemedel. Hon (medicin) har inte hittat i dessa svampar något praktisk värde för behandling av cancer. Vid användning av tinktur bör dosen inte överskridas. Förgiftning med flugaagar är en mycket allvarlig förgiftning med en dödlig risk.

De som fortfarande bestämde sig för att göra ett botemedel mot flygagar, kommer följande recept att hjälpa till:

 1. För att förbereda tinkturer ska du flyga agaric med en "sluten" hatt, en som ännu inte har skruvat.
 2. Håll foten av svampen, snygg "snurra" locket.
 3. Fyll 0,5 burk till toppen, ta en kniv och hugga svampen.
 4. Återigen tar de av och sätter flyget agariker i burken, krossar dem. Således samlar de en hel burk.
 5. Fyll tanken med alkohol och insistera i 2 veckor.
 6. 1 tesked gurkmeja och samma bruna zira utspädd i ett glas kokande vatten. Tillsätt ¼ tsk svart peppar. Drick under dagen. Denna åtgärd syftar till att stimulera immunitet.
 7. Aspen bark krossas och hälls med kokande vatten i ett förhållande av 1/3. Koka tills mängden vatten minskar med hälften. Ta dagligen 25 g före måltiden, 3 gånger om dagen.
 8. 1 droppe björktjära är uppfödd i 1/3 kopp mjölk eller vatten. Ta på morgonen på tom mage. Daglig dosering ökas med 1 droppe och justeras till 40 droppar. Börja sedan minska dosen med 1 droppe. Efter avslutad kurs ta en paus 10 dagar. Upprepa kursen.

Rekommendationer av herbalists och herbalists

Trots det stora antalet recept för traditionell medicin finns det ingen panacea. Det finns fall av full återhämtning från onkologi, men de är få.

Hittills är det tyvärr inte något sådant sätt att mottagningen garanterade bortskaffande av maligna tumörer.

Efter att ha valt en hälsofrämjande teknik för dig själv, ska du informera din läkare om det. Läkemedel ska endast tas med godkännande av en läkare. I detta fall kan du hoppas att recepten av traditionell medicin från prostatacancer hjälper till att bli av med denna sjukdom.

De mest effektiva recepten på traditionell medicin för behandling av prostatacancer

När man diagnostiserar prostatacancer försöker man försöka prova olika behandlingar. För att lindra symtomen och minska sannolikheten för tumörtillväxt behandlas behandling med prostatacancer med folkmedicin. De hjälper kroppen att återhämta sig, och även att utesluta övergången av cancer till ett mer komplicerat stadium.

Funktioner av terapi

Användningen av folkmedicin för prostatacancer är mycket effektiv. Många tror inte på kraften i naturliga medicinska föreningar. Men övning visar att hemdroger har användbara egenskaper som hjälper till att hantera sjukdomen.

Komponenter av avkok, infusioner, lösningar för administrering väljs särskilt noggrant. De tillåter att sakta ner och stoppa tillväxten av patogena celler, vilket ökar kroppens skyddande funktioner. Dessutom tillåter naturliga preparat att utesluta negativa influenser på organ och system, som visar sig vara mediciner och andra metoder för traditionell behandling. För detta är det viktigt att strikt följa dosen.

Efter användningen av användbara produkter rensar kroppen från de förfallna cellerna. Men det är värt att komma ihåg att ensam folkmedicin inte klarar av att klara tumören. Därför bör den användas som en extra metod för grundläggande behandling.

Medicinsk örter

Mot cancer används oftast olika örter och växter. De hjälper till att återställa den hormonella bakgrunden, öka nivån av kvinnliga hormoner i kroppen, eliminera tumören och normalisera människans tillstånd.

Behandlingen utförs som avkok och infusioner på vatten och alkohol. Sådana föreningar tränger snabbt in i den drabbade körtelns område och absorberas i den. Därför kan man observera en starkare effekt på patologiska celler, till skillnad från andra medel.

Dekoktioner och infusioner

Det finns olika recept som använder medicinska växter. På grundval av detta framställs buljonger och infusioner. Användbara örter har olika effekter på hankroppen.

Ett effektivt sätt att bekämpa cancer är willow örhängen. För beredning av infusionsdelen av växterna samlas i en behållare och komprimeras. Banken måste fyllas på toppen. Därefter fylls kompositionen med medicinsk alkohol. Håll kärlet på ett mörkt ställe i 4 veckor. Efter beredning tas beredningen en matsked löst i 0,5 liter vatten. Före användning måste läkemedlet infunderas i en timme.

Örhängen av pil - ett effektivt folkmedel för prostatacancer

En man kan behandlas med vanliga medicinska växter. Behandlingsregimen som ordinerats av läkaren bör observeras tydligt. Formuleringarna måste tas i följande sekvens för angiven tid.

 1. Marjinrot har användbara egenskaper. 50 g av växten krossas och placeras i en kruka. Till det måste du lägga till 500 ml vodka. Kompositionen insisteras i 10 dagar. Behandlingen utförs i tre månader. Före måltiden (30 minuter) ska patienten dricka 40 droppar tre gånger om dagen.
 2. I små korn är det nödvändigt att mala 50 g av oljans rot. Fyll den med vatten (350 ml), vars temperatur är 60 ° C. Kompositionen lindas i en varm trasa och infunderas i åtta timmar. På dagen används vatteninfusion tre gånger. Behandlingen utförs i tre dagar till 3 teskedar åt gången.
 3. Renare anses effektiv i cancer. Torra växter (100 g) placeras i ett glasbehållare med mörk färg. Inom fem dagar måste du insistera på ett botemedel med tillsats av 500 ml vodka. Efter beredning tas preparatet 3 gånger om dagen på en matsked (40 minuter före måltid) i tre dagar.
 4. Stärker immunsystemet infusion av Eleutherococcus. 100 g av växtens rot krossas, 0,5 liter vodka hälls och infunderas i 10 dagar. Ta drogen ska vara en tesked 30 minuter före frukost, lunch och middag.

I närvaro av metastaser i levern är det förbjudet att använda alkoholhaltiga infusioner. I detta fall ersätts de av vatten.

Hjälper till att bli av med sjukdomen och lakritsrot, som är känd för nästan varje person. Förbereda beredningen för 0,5 liter kokande vatten, ta en matsked av en torrväxt. Kompositionen smälter på låg värme i 10 minuter. Efter kylning och spänning drick det tre gånger om dagen före måltiden.

Sjukdomen åtföljs ofta av en överträdelse av urineringsprocessen. En proprietär hemlighet som inte kommer ut helt kan stagnera och störa urinflödet. Därför kan du bli av med symtomen med asp. Inte bara bladen på växten är värda, men också njurar och grenar.

Användningen av njurar och asp grenar för behandling av prostatacancer

 1. Njuraspen i mängden två teskedar hälls 400 ml kokande vatten. Infusionen kokas i 15 minuter. Efter filtrering borde den vara full i hela dagen, uppdelad i flera mottagningar.
 2. Du kan också förbereda alkoholisk tinktur. En del av växten tar 10 delar vodka. Patienten behöver dricka 25 droppar tre gånger om dagen.
 3. Du kan göra en blandning av njurar och bark av asp, ta ingredienserna i lika delar. Sammansättningen i en mängd av 45 g hälles i 0,5 liter kokande vatten och placeras på elden. Håll tallriken på plattan tills dess att volymen sänks med hälften. Efter perkolering i drycken kan du lägga till honung och dricka en kvart kopp tre gånger om dagen.
 4. Ristade grenar av växten hälls 200 ml kokande vatten. Blandningen kokas på låg värme i 20 minuter. Efter kylning och spänning, använd läkemedlet 50 ml tre gånger om dagen före måltid.

Cure prostatacancer kan använda växtbaserade samling. Den innehåller:

 • eukalyptus;
 • nässlor;
 • mjölon;
 • tistel;
 • rölleka;
 • St John's wort;
 • den första damen;
 • celandine;
 • succession;
 • knotweed;
 • calendula;
 • lakrits;
 • rosa höfter.
Olika växtbaserade samlingar - grunden för traditionell medicin vid behandling av sjukdomar

Komponenterna blandas i en mängd av 5 g, hälls 3 liter vodka och kokas i 5 minuter. Drick den formel du behöver äta tre gånger om dagen för ett halvt glas. Behandlingen utförs i en månad.

Giftiga växter

Behandling med folkrättsmedel utförs med hjälp av giftiga växter. De har förmågan att stoppa utvecklingen av celler som framkallar cancer syndrom.

En effektiv björksampa (chaga), som växer på träd, anses vara effektiv. För att bereda kompositionen avlägsnas den från barkytan och torkas. Därefter blötläggs svampen i vatten i 5 timmar.

Den erhållna kompositionen mals i ett gruelliknande tillstånd. Vatten behöver inte tömmas samtidigt. Den värms till 50 ° C och hälls i en behållare med en svamp i ett förhållande av 5 till 1.

Kompositionen bör insisteras på två dagar. Efter filtrering används läkemedlet upp till sex gånger om dagen. Enstaka doser är 100 ml. Klar infusion lagras i 3-4 dagar i kylskåpet. Efter denna tid måste du förbereda ett nytt botemedel.

Antitumör- och antibakteriell verkan besitters av röda flugaagar. Det hjälper också snabbt att lindra smärtan. För att göra tinkturen måste du ta en 3-liters burk och fylla den med svampdräkt. Därefter hälls vodka i kärlet. Att insistera betyder att det är nödvändigt under en vecka. Vidare filtreras kompositionen och utspädes med alkohol till en skugga av konjak.

Ta drogen bör vara ett speciellt system. På den första dagen ska ett glas vatten tas en droppe. Vidare ökar dosen med en droppe. Efter att ha nått 20 doser bör reduktionen börja.

Det traditionella sättet att behandla prostatacancer är infusion på thuja skott. De måste torkas, krossas och 40 g häll 2 liter kokande vatten. Därefter kokas blandningen i ett vattenbad i en kvart i timmen.

Ta kompositionen tre gånger om dagen. En enda dos varmt vatten är 1 glas. Det är värt att följa kroppens reaktion. Om en man blir sjuk blir dosen reducerad.

Tillåtet och alkoholisk infusion av thuja. För att göra detta ska 30 gram torr blandning hällas i 100 g 60% alkohol. Insistera medel måste tas inom 10 dagar på en mörk plats. På dagen för patienten tar man på morgonen och kvällen för 20 droppar av kompositionen.

En annan vanlig i behandlingen av prostatacancer är gjord på basis av blomställning hemlock. Den krossade växten är fylld med vodka i en andel av 1: 1. Fartyget placeras på ett mörkt, kallt ställe i 3,5 veckor. Efter detta användes kompositionen enligt schemat:

 • på den första dagen - 1 droppe per 1/2 kopp vatten;
 • Lägg sedan till droppe per droppe per dag;
 • När 40 droppar nås minskar dosen med 1 droppe per dag.

Kompositionen kan härda cancer om den tas för flera kurser.

Tinkturer från giftiga växter används ofta vid behandling av cancer

Ofta är patienterna förskrivna Dzhungar aconit. Det rekommenderas inte att laga det självständigt på grund av ökad sannolikhet för överdosering. Därför kan botemedlet göras av en herbalist eller en traditionell läkare. Drickning av kompositionen är nödvändig enligt schema 1-20-1, vid vilken dosen ökar varje dag och minskar sedan med en droppe.

fytoöstrogener

Bota sjukdomen är möjlig, om en man normaliserar balansen mellan hormoner i kroppen. Särskilt viktigt för återvinning av östrogener. Vissa växter innehåller komponenter som ligger nära hormonet. Därför används de framgångsrikt vid behandling av sjukdomen.

En stor del av elementet finns i humlehopparna. Hacka dem, du måste hälla en liter vodka in i fartyget. Infusionen bör ligga på en mörk plats i 3 veckor. Du måste använda den 40 droppar före måltiden (15 minuter).

Om det finns kontraindikationer för att ta alkoholtinkturer kan du förbereda en produkt på vattnet. För att göra detta fylls 2 matskedar av växten med 0,5 liter kokande vatten och infunderas i två timmar. Före frukost, lunch och middag måste du dricka ett glas komposition.

Humle - en av de mest effektiva växtfytoöstrogenerna

Förutom humle erkänns andra växter som anses vara naturliga östrogener. De inkluderar:

 • kamomill;
 • dioecious nässla;
 • mistel;
 • calendula;
 • malört;
 • angustifolia Cypern;
 • Bugloss;
 • vallört.

De är också användbara för att minska kroppens immunförsvar, vilket speciellt ofta observeras med cancerframkallande.

Behandling med juice

Den behandlande läkaren kan föreskriva användningen av olika juice. De eliminerar inte neoplasmer, men de kan avsevärt öka immunförsvaret i kroppen och förbättra patientens tillstånd.

Behandling av prostatacancer med juice

 1. Bietjuice är användbar. Det kan reagera på tumören, eliminera svaghet och öka blodtrycket. Drick saften för ett halvt glas fem gånger om dagen innan du äter. Efter beredning kan du ta en drink i två timmar.
 2. Behandling kan utföras med hjälp av morotsjuice. Det bör konsumeras från halv liter till 3 liter per dag. Det får också blandas med spenatjuice.
 3. Effektivt påverka tumören i kalyxen, pumpan, granatäpplen, apelsin, äppeljuice. De behöver dricka ca 200 ml per dag. Efter att ha tagit sådana användbara drycker förbättras människans tillstånd avsevärt. Dessutom höjer granatäpplejuice järn i blodet, vilket hjälper kroppen att bekämpa sjukdomen.

microclysters

I maligna neoplasmer anses användningen av mikrocykler vara effektiva i prostatakörteln. De är det mest acceptabla alternativet för behandling, eftersom de verkar direkt på prostata.

Lösningar på gräs går inte in i magen. Därför kommer det inte från förstörelse. Därför påverkar de aktiva substanserna det starkaste organet.

Före proceduren måste du rengöra ändtarmen. För detta görs en vanlig enema. Detta gör att du kan öka absorptionen av näringsämnen direkt i tarmen och den drabbade körteln.

Användning av mikroclystrar från örtdekok

Läkare rekommenderar att man förbereder ett avkok för enema, vilket inkluderar:

En blandning av växter i en mängd av 60 g fylls med ett glas brant kokande vatten. Insistera betyder att du behöver ett par timmar. Efter perkolering i buljongen upplöses 30 g honung.

Mikroklyster utförs med en 150 ml spruta med en hård spets. Före införandet av det är det nödvändigt att smita med en fet kräm, petroleumgel. Douching utförs en gång om dagen på natten.

Också användbart i cancer är kombinationen av kullarrot, kamomill, hassel, celandine, svart poppel, havtornsolja. På grundval av detta är också ett avkok för introduktion till rektumet förberedt.

Stark handling har en sammansättning av kamomill, mynta, sporisk, kurilte och tinktur dzhngngar aconit. Alla komponenter hjälper till att eliminera inflammation, lindra smärta och eliminera skadliga mikroorganismer.

suppositorier

Inte mindre effektiva än mikroclyster är rektala suppositorier. De är beredda på grundval av olika naturliga komponenter.

Stearinljus för prostatacancer baserad på honung

 1. Ljus med propolis är effektiva. De, som andra biprodukter, hjälper till att lindra smärta, lugna kroppen och eliminera patogen mikroflora.
 2. Naturlig behandling utförs med hjälp av ichthyol ljus. De hjälper till att förbättra blodcirkulationen, eliminera smärta och spasmer, inflammation.
 3. I stearinljus, som är förberedda från olika komponenter, kan du lägga till havtornsolja. Det är också användbart i prostatacancer.

Bee Products

För närvarande använder läkare i allt högre grad biodlingsprodukter för att behandla cancer tumörer. De stärker inte bara kroppens immunförsvar, utan bekämpar även patologiska celler.

Under åtgärden av honung och andra produkter produceras T- och B-lymfocyter intensivt. De främjar bildandet av antikroppar som förhindrar spridningen av cancerceller.

Med hjälp av mjälten produceras vita blodkroppar som är nödvändiga för att skydda kroppen från skadliga effekter. I levern produceras användbara proteiner, vilket kräver att aminosyror av royal gelé och pollen skapar.

Kunglig gelé på grund av de element som går in i den, strider mot cancerceller. Det hjälper tumörerna att sönderfalla.

En användbar produkt av biodling är immun honung. Den innehåller:

 • honung, som har en ökad biologisk aktivitet
 • kunglig gelé;
 • stamceller av larverna från kungarna.

Det är nödvändigt för en månad. Du kan använda den på något stadium av malign bildning, liksom utseendet av metastaser.

Alla biodlingsprodukter är effektiva vid bekämpning av cancer

Andra terapier

Om sjukdomen kan ordineras och andra behandlingsmetoder. Alla är baserade på användningen av naturliga ingredienser, som alltid finns till hands.

 1. Cancer kan behandlas med läsk. Det bör konsumeras i 1/5 tsk per dag för ett glas vatten på den första behandlingsdagen. Gradvis ökar dosen till 1/2 tesked. Du kan också lägga lönnsirap i lösningen.
 2. Mjölkvassle, som framgår av laboratorieundersökningar, kan stoppa bildandet och tillväxten av cancerceller. Detta beror på effekten av proteiner på glutation, som ingår i tumören.
 3. Med cancer kommer aprikoskärnor att vara användbara. De är rika på vitaminerna B17, som hjälper till att bekämpa cancer.
 4. Björk tjära hjälper till att bekämpa mikrober. Det måste tas in genom att späda 5 droppar i 200 ml vatten. Kompositionen är berusad enbart på en tom mage.
 5. Rik på fytoncider och antitumörsubstanser vitlök. Därför kan dess tinktur på alkohol användas både vid behandling och förebyggande av cancer. Använd kompositionen du behöver enligt det schema som doktorn ordinerat för att lösa ett visst antal dropp av infusion i ett glas vatten.
 6. Behandla sjukdomen med väteperoxid. För att förbereda kompositionen för ett glas vatten tas flera droppar av läkemedlet. Dessutom kan den tillsättas till vatten medan man badar. Substansen främjar desinfektion, liksom avlägsnande av patogena mikroorganismer.
 7. Olika spårämnen finns i bergsvax. Den är utvinad i Altai. För att förbereda produkten löses 5 g vax i en liter vatten. Kompositionen används för missbruk.

Patientrecensioner

De flesta patienter som har provat traditionella medicinrecept har noterat en förbättring av kroppens tillstånd. Därför lämnar de ofta positiva kommentarer om behandlingen.

Behandling av prostatacancer med folkmedicin, den mest effektiva

Trevlig tid på dagen! Jag heter Khalisat Suleymanova - jag är en fytoterapeut. På 28 år botade jag mig själv med livmoderhalscancer med örter (mer om min upplevelse av återhämtning och varför jag blev en örtmedicin, läs här: Min historia). Innan du behandlas enligt folkmetoder som beskrivs på Internet, var god kontakta en specialist och din läkare! Detta kommer att spara tid och pengar, eftersom sjukdomarna är olika, örterna och behandlingsmetoderna är olika, men det finns också sjukdomar, kontraindikationer, komplikationer och så vidare. Medan det inte finns något att lägga till, men om du behöver hjälp vid val av örter och behandlingsmetoder kan du hitta mig här på kontakterna:

Tetefon: 8 918 843 47 72

mail: [email protected]

Ett brev från läsaren:

God eftermiddag, kära Halisat! Jag vill fråga dig om hjälp och råd! min far hade prostatacancer artikel 4 metostazy i benen (med det en hel del), dessutom hittat en ny cancercentrum i lungan. Nu nalbufin, som lider av smärta, illamående, pohudl skrämmande... den officiella medicinen har ställt det helt, men vi tror inte! Jag vill på något sätt lindra hans smärta och stödja kroppen! I hela historien av sjukdomen, försökte vi en hel del - Veselka svamp, Chaga svamp, örter olika, även leddes till försurning - och förmodligen gjort saken värre, det fanns hormoner och kemi - resultatet av en nolla... allt är bara värre! Nu har de börjat ASD-2 - bara nu är jag inte säker på att det är korrekt! Jag appellerar till dig för hjälp, hjälp mig att plocka upp tinkturer och örter, kanske vad mer? Jag tror på folkmedicinens styrka Jag hoppas på ditt svar

Enligt medicinska experter har varje femte patient i åldern 50 en stor sannolikhet att detektera prostatacancer. Endast i kombination med moderna metoder kan vi hoppas på effektiv behandling av prostatacancer med folkmedicin.

Nyligen bland män har nivån av prostatacancer ökat kraftigt. I den moderna världen har många faktorer ackumulerats, vilket positivt påverkar utvecklingen av denna sjukdom. Livet hos varje person lämnar ofta mycket att önska, och under tryck av samtidig inflytande ökar risken för onkologi bara. Oftast diagnostiseras den hos medelålders män.

Orsaker och symtom på sjukdomen

Prostatakörteln spelar en viktig roll i en mans kropp. Det utför en sekretorisk funktion och är dess huvudkörtel. Orgelns nederlag av cancerceller orsakar ofta inte enskilda symtom och de är lätt förvirrade med andra sjukdomar. I flera år kan cancer inte ge ut sin närvaro i prostata alls, i hemlighet fortsätter organets nederlag. Efter en lång tid utvecklas en larmsignal - prostatit, åtföljd av sådana tecken som:

 • frekvent uppmaning att gå på toaletten;
 • smärtsamma förnimmelser;
 • spår av blod i urinen.

Det är viktigt även med de minsta symptomen, skjut inte upp besöket hos en urolog, men skyndas snabbt och behandlas.

Orsakerna till prostatacancer, som alla cancerformer, är inte helt kända. Forskare identifierar ett antal av de mest studerade faktorerna:

 • Genetisk predisposition. Sannolikheten för någon typ av onkologi är mycket större hos personer med liknande sjukdomar i deras familj. För det mesta blir medelålders män sjuk.
 • Påverkan av dåliga vanor. Alkohol doser orimligt, rökning, och ännu fler läkemedel är en kraftfull källa av mutationer i celler av organismer. Sannolikheten för degenerering av en godartad tumör i en farlig är nästan hundra procent.
 • Ålder av kroppen Män, såväl som kvinnor, upplever hormonella förändringar genom åren. Det är absolut bevisat att prostatacancer ligger i direkt proportion till mängden testosteronhormon i kroppen. Människor i mitten och åldern är mer benägna att denna sjukdom än unga människor.
 • Kost av mat. Användningen av överdrivna mängder fett- eller köttmat kan inleda processen att bilda onormala celler i kroppen. Direkt kommunikation mellan produkter och onkologi är inte bevisad, men forskare rekommenderar rimlig användning av sådana produkter.

Andra påverkande faktorer inkluderar strålningsexponering, vilket också påverkar reproduktiv funktion.

Det första steget är bäst behandlas, men svårigheten att diagnostisera det gör att cancer kan växa till följande. Många vägrar sjukhusvistelse och börjar behandling med folkprostatacancerläkemedel med metastaser.

Folkmetoder i kampen mot prostatacancer

De mest effektiva behandlingsmetoderna är kirurgiskt avlägsnande av tumör, strålning eller kemoterapi. Patienternas överlevnadsnivå är mycket hög, särskilt när det upptäckts i sjukdoms tidiga skeden. Till exempel, figurer den medicinska ledning som i 90% av behandlade prostatacancer adenom 2 grader utan kirurgi, folk rättsmedel, leder till försämring av sjukdomen, dess övergång till nästa steg och ogynnsamma resultat. Blind ignorerar läkares råd och hoppas bara att gräsets mirakel inte är den bästa vägen.

De mest använda är vattenhaltiga eller alkoholiska blandningar av medicinska växter. De absorberas väl av kroppen och har en ganska snabb effekt på skadliga celler. Det är värt att komma ihåg att vattenlösningarna snart försämras, så de behöver lagas varje dag. Alkoholhaltiga är lämpliga för långtidslagring, eftersom de inte stöder multiplikationen av bakterier inom sig.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Nyligen har behandlingen av prostatacancer med folkmedicin blivit mycket populär.

Det är faktiskt att använda det vid försummade fall då det inte går att tillämpa metoderna för traditionell medicin.

Användning av traditionell medicin

Användning av folkmedicin för prostatacancer rekommenderas endast efter samråd med den behandlande läkaren och endast som ett av behandlingsalternativen. I de tidiga stadierna av cancer kan infatuering med folkmedicin vara farligt, eftersom det kan leda till utvecklingen av en avancerad cancerform.

Behandling av prostatacancer folkmekanismer:

 • vid den första och andra etappen av prostata onkologi, när tumören inte går utöver körteln, kan endast det kirurgiska ingreppet avlägsna kroppen av tumörutbrottet. Det rekommenderas inte att använda traditionell medicin, hoppas på resultatet, du kan hoppa över den dyrbara tiden.
 • tillgänglighet operationen i det tredje steget är möjlig, men på grund av utvecklingen av metastaser i lymfkörtlarna, inte kan observeras effekten;
 • i det fjärde stadiet, i närvaro av separata metastaser är endast palliativ behandling tillåten. Därför är det i överenskommelse med den behandlande läkaren, inte den tredje och fjärde etappen av cancer, traditionella behandlingsmetoder tillåtna. Att döma av feedbacken kan de vara ganska effektiva, och om de inte kan bli av med cancer helt, ökar kroppens tillstånd och livskvaliteten signifikant.

Folkmekanismer för att bekämpa cancer

Beslutar att behandla cancer, behöver du inte bara ta traditionell medicin, utan också normalisera din egen kost och livsstil. Det rekommenderas att byta till en japansk, medelhavs- eller mjölk-vegetabilisk kost.

Uteslut från diettfett, kryddor, kryddor och spritdrycker. Rekommenderad övning, viktminskning, förstärkning övningar.

Använd denna behandlingsmetod är endast tillåten efter överenskommelse med den behandlande läkaren om patienten inte har kontraindikationer. Eventuella åtgärder måste utföras metodiskt under observation av dosering och formulering.

Behandling av onkologi med läsk

För att förhindra cancerprocessen rekommenderas det att använda vanlig soda, ta lösningen inuti varje dag. Du måste börja med en femtedel av en tesked, slutar med en halv sked på ett glas vatten. Under sådan behandling är det nödvändigt att förändra kardinalt livets sätt, normalisera dagens regim och näring.

Du kan använda för behandling inte bara läsk, men läsk med lönnsirap. Talar om recensionerna är de radikalt olika: En del av denna metod har hjälpt, men det visade sig vara helt ineffektivt för andra patienter.

Mjölkvalle med onkologi

Enligt studier hämmar prostatacancer som ett resultat av direkt exponering för vassleproteiner. Detta beror på det faktum att det finns en hög koncentration av glutamat i cancerceller.

Enligt vissa rapporter tillåter användningen av vassle att minska glutamat i cancerceller, vilket ökar effekten av läkemedel under kemoterapi.

Hemlock med onkologi

Om det traditionella sättet att behandla onkologi inte har resulterat i resultat, är det möjligt att prova behandling med hemlock. Denna växt anses vara giftig, och som ett resultat av förgiftning har en person förlamning. Det rekommenderas att använda hemlock i form av en tinktur, enligt ett visst schema, flera droppar.

Tibetanska metoder för behandling av onkologi

Enligt denna teknik rekommenderas att rengöra kroppen med avkokning av en viss växtbaserad samling. I det här fallet rekommenderas att du noggrant följer formeln, doseringen och det preliminära samrådet med en specialist inom tibetansk medicin.

Aprikosbenk med onkologi

Enligt viss information finns det vitamin B 17 i naturen, som finns i stora mängder i aprikosben. Det kan få en effektiv effekt i kampen mot cancerceller, men det finns ingen bekräftelse på detta i officiell medicin.

Raw food oncology

I vissa fall kan den behandlande läkaren rekommendera att byta till att äta råa frukter och grönsaker, samt örter och nötter. Det finns testimonials från människor som lyckades klara av cancer tumörer. Rå mat har ett antal specifika kontraindikationer.

Det är nödvändigt att byta till en sådan näringsmetod, om det sker så kraftigt kan det vara fel i arbetet i mag-tarmkanalen och autotoxicering av tjocktarmen.

Örter i onkologi

Behandling med folkläkemedel innebär användning av en mängd olika medicinska växter, som kännetecknas av den generellt återställande, antiseptiska och antitumala effekten. De kan användas som ett medel för komplex behandling, i form av mikroclyster, infusioner och avkok.

Reishi extrakt med onkologi

Reisha är en massiv träsvamp, som låter dig bota prostatacancer. I dess sammansättning, omättade syror, steroider och antitumörämnen.

Användning i form av te, försäljning kan hittas i form av en livsmedelstillsats. Också väl beprövad svampchaga, som också är en träsvamp, men i motsats till Reishi växer i mittenremsor.

Amanita i onkologi

Prostatacancer kan behandlas med flugaagarik, som kännetecknas av närvaron av en antitumörverkan. Det har emellertid en toxisk effekt på nervsystemet, kan orsaka hallucinationer.

Alkohol tinkturer svamp fått en hel del popularitet i traditionell medicin, även om resultatet inte är unik, och skillnaden mellan giftiga och terapeutiska dosen - en mycket liten.

microclysters

Införandet av terapeutiska föreningar i utvecklingen av cancerprocesser i prostata rekommenderas genom rektum. För detta används mikroclyster med olika medicinska infusioner.

Som medel för microclysters propolis-lösning kan användas på vatten, läsk, så kallade döda vatten, som kan ta emot vatten vid bearbetning med en elektrisk ström.

I allmänhet, behandling av cancer med hjälp mikroklizm mottagna hög effektivitet som ett resultat av utmärkt blodtillförsel till slemhinnan i rektum, när det inte finns någon möjlighet att oral administration av läkemedel. Ett liknande alternativ är införandet av antipyretika, i närvaro av temperatur hos nyfödda.

Honung och propolis

Honung, propolis och andra biodlingsprodukter skiljer sig i allmänhetens förstärkningsegenskaper, vilket samtidigt aktiverar mänsklig immunitet. I prostatacancer utförs inte monoterapi på biodlingsprodukter, men används som ett medel vid komplex behandling för generell förstärkning av organismen.

Före behandlingens början måste man komma ihåg att förfarandet är förbjudet för allergiska reaktioner och närvaron av diabetes mellitus.

Ren tjära i onkologi

Tjära är en illa luktande oljig vätska som skiljer sig från antiseptiska och antimikrobiella egenskaper. Tidigare användes det i sammansättningen av ichthyolsalva och Vishnevsky salva.

Läkemedlet har visat sig bra vid behandling av onkologi av mycket olika lokaliseringar. För att göra detta rekommenderas fem droppar av drogen att späda ett glas vatten och dricka på en tom mage en gång om dagen.

Svart älskling

Enligt viss information utmärks svart äldre med närvaron av antitumöregenskaper. Denna bär är giftig, så det är strängt förbjudet att äta den rå. På grundval av detta skapas en infusion som måste tas under månaden. Läkemedlet tas tre gånger om dagen med en tesked, kurser i 45 dagar.

Ta infusion baserat på elderberry är strängt förbjudet under graviditet, barn, ammande mödrar, i närvaro av sjukdomar i mag-tarmkanalen och diabetes mellitus. För närvarande finns det ingen officiell bekräftelse på effektiviteten av denna metod.

Tinktur av vitlök

I vitlökskompositionen är phytoncider, liksom antitumörämnen, vilka vid laboratorieexperimenten kunde visa hög effektivitet.

Det var möjligt att bevisa den höga förebyggande effekten av vitlök, och även som en del av komplex terapi för prostatacancer. Att applicera tinktur av vitlök är nödvändigt enligt ett visst system, lösa ett visst antal droppar i ett glas vatten.

Väteperoxid

Det är vanligt att använda väteperoxid vid behov för att desinficera öppna sår och sår. Medlet hjälper också till att ta bort olika mikroorganismer och koagulera blod. Det finns information om användningen av väteperoxid under terapin av prostatacancer.

Peroxid rekommenderas att använda inuti, några droppar vatten läggs till glaset. Även medlet kan appliceras på huden eller tillsättas till vatten när man tar ett bad.

Denna variant av terapi är väldigt populär, men effektiviteten av användningen är ännu inte helt undersökt, för att universellt rekommendera den.

Urologisk kinesisk gips

I större utsträckning rekommenderas den urologiska kinesiska patchen för kroniska inflammatoriska sjukdomar i prostata och adenom. Det kan användas för förebyggande ändamål med sannolikheten för att utveckla prostatacancer.

Stenolja

Med tanke på stenolja är det ett vitt mineral, vars utvinning utförs i Altaibjällen. Detta ämne kallas - bergsvax. Sammansättningen av detta läkemedel är ett stort antal olika spårämnen.

Använd stenoljan i form av en lösning - ett gram per liter vatten, i kombination med örter, som en mikroclyster för förebyggande av prostatacancer och behandling av kronisk prostatit.

slutsats

Som du kan se används dessa metoder endast som förebyggande och hjälpmedel för komplex behandling. Om du har diagnostiserats med prostatacancer, inte självmedicinera, för det första rekommenderas det att du läser en läkare.

Onkologi, identifierad vid inledningsskedet, behandlas nu väl med hjälp av kirurgi och mediciner. Kör inte sjukdomen, det kan vara belagt med ett dödligt utfall.