Huvud
Massage

De mest populära recepten för behandling av prostata adenom folkmekanismer

Det är ingen hemlighet att en man känner sig stark om han inte har några problem med styrkan som ger honom möjlighet att bevisa sig en riktig man framför sin älskade kvinna. Enligt statistiken har hälften av den manliga befolkningen över 50 års ålder patologiska förändringar i könsorganen - prostatakörteln, som påverkar deras sexuella förmågor. Om du diagnostiserar sjukdomen i tid och ordinerar behandling för prostataadenom med folkmedicin, finns det en chans att helt läka det.

Symptom på sjukdomen

För förändringar som i grunden förändrar människornas liv hänför sig först till prostata adenom eller på annat sätt - godartad prostatahyperplasi (BPH). Denna ökning i kroppens glandulära struktur i storlek, på grund av vilken urinröret komprimeras, och hela urinsystemet stryks.

Om det plötsligt fanns en generell sjukdom i samband med en överträdelse av urineringsprocessen, såsom ofullständig strålning, urinretention, falsk uppmaning, kan en av anledningarna vara adenom i prostata. Cure hyperplasi kan vara helt i de tidiga stadierna av sin utveckling. Så snart symptom uppstår rekommenderas det att rådfråga en läkare för att undvika allvarliga komplikationer i framtiden.

Den främsta orsaken till BPH har inte identifierats, men det finns två faktorer som läkare lägger stor vikt på:

 • hormonella åldersförändringar, vilket ökar produktionen av kvinnliga hormoner i kroppen och minskar manliga hormoner;
 • ärftlig predisposition.

Man tror att utvecklingen av denna sjukdom är en manifestation av klimakteriet hos män. I vilket fall som helst behöver kroppen hjälpa till i tid för att göra livet mer fullt.

Stages av sjukdomsutvecklingen

Det är accepterat att skilja mellan tre stadier av utveckling av prostatahyperplasi:

 • den första är uppenbarad av frekventa natten uppmanar, en svag ström, en fördröjning i uppkomsten av urinering;
 • den andra kännetecknas av ömhet och en känsla av ofullständig tömning av blåsan;
 • i tredje etappen finns det kränkningar i njurarnas arbete, vilket blir livshotande.

Metoder för behandling av BPH, beroende på dess utveckling, kan ha en medicinsk form, operativ och icke-operativ. Metoden för behandling är ordinerad av en läkare. Mediciner är utformade för att minska symtomen och normalisera arbetet, med hjälp av det är det inte alltid möjligt att bota prostatacenomen hos män, särskilt i försummade tillstånd. Kirurgiskt är problemet löst när andra metoder inte ger positiva resultat.

Bota med fytopreparationer

Fytoterapi kan inte bara stoppa prostatans tillväxt och lindra symtomen på dess manifestation, men också minska organs storlek vid det inledande skedet av tillväxten. Folk recept för användning av växter för behandling av sjukdomar i urinvägarna är kända från antiken. Vilken natur ger, har folk länge lärt sig att använda till deras fördel.

För närvarande kan örter och deras samlingar inte bara kokas på gammaldags sätt hemma utan köper även färdiga extrakt i form av tabletter, kapslar, lösningar, ljus och annan lämplig form.

Recept av traditionell medicin

Våra farmödrar känner till många effektiva sätt att behandla prostatahyperplasi hos män i hemmet. Av de mest kända växterna kan du namnge selleri, persilja, Johannesört, nässla, pumpa och andra.

Avkokshantering

De nödvändiga örterna och deras avgifter kan köpas på apoteket, som ingår i deras lista för behandling och förebyggande av prostatahyperplasi, följ noga instruktionerna för användning och sluta inte rekommenderad kurs för att få önskat resultat.

De mest populära och effektiva är yarrow, horsetail, calendula, björnar. De accepteras enligt ett schema: hackade löv häll kokande vatten med en hastighet av 1 msk. l. örter för 1 kopp kokande vatten och lämna till infusion för natten, eller ett par timmar i en termos. Ät ett glas i en halvtimme före måltiden tre gånger om dagen i två månader.

Samling av blommor av blomkornblomning, rhizomer av lakrits och björnar från andelen 1: 1: 3 i mängden 1 msk. l. Häll 1 kopp kokande vatten och stå på ett vattenbad i 15 minuter. Kall i 40 minuter, pressa, tillsätt kokt vatten till den ursprungliga volymen och ta 2 msk. l. 30 minuter före måltiden tre gånger om dagen.

Behandla prostata adenom hos män med avkodning av nätets rötter. Häll 1 msk. l. krossad nässla rot 300 ml vatten, koka och håll på låg värme i 10 minuter, insistera 2 timmar och drick ett halvt halvtimme innan måltiderna i två månader.

Barkens löv och knoppar är en butik av zink, som är nödvändig för behandling av prostatahyperplasi. Tinktur av örter hemlock, Kalanchoe, bergsklättrare fågel, akonit rot, köpt i ett apotek, taget droppe för droppe för att äta tre måltider om dagen.

Annan traditionell medicin

Överensstämmelse med kost spelar en viktig roll vid behandling av prostata. Kroppen behöver vissa element som det kan få med mat. Användbara ärter, olika spannmål, pumpa frön, valnötter. Skada kan orsaka kryddor och röka produkter, alkoholhaltiga drycker och öl, livsmedel som innehåller stora mängder animaliska fetter. Det är tillrådligt att ge upp kött och bara äta kyckling och fisk i kokad eller bakad form.

Ljus av getfett och propolis i förhållandet 5: 1 införs i anuset på natten i 30 dagar. Denna metod kommer att bidra till att minska puffiness och inflammation inte bara i prostata, men också i närliggande organ, vilket är mycket viktigt för urineringstörningar.

Varmt mikroclyster från medicinska örter anses vara användbara. Till exempel är införandet av granvatten i anuset effektivt. Före proceduren är det nödvändigt att tömma ändtarmen. Denna metod rekommenderas för att hålla den i 1,5 månader.

fysisk träning

Gymnastik måste nödvändigtvis gå in i människornas liv, inte bara för att hjälpa kroppen att klara av sjukdomen, men också för att minska symtomen, för att förhindra nya patologiska förändringar i bäckenorganen. Alla övningar av sådan gymnastik syftar till att stärka musklerna och normalisera blodcirkulationen, avlägsna stillastående fenomen.

De mest enkla och välkända övningarna: "sax", "cykel", gå på skinkorna, kompression och avslappning av skinkorna kan göras när som helst på dagen. För att stärka bukmusklerna är övningen på pressen lämplig: Liggande på ryggen, lyfter benen till vinkelrätt läge mot kroppen. Tryck upp från golvet hjälper också till att stärka den muskulära ramen. Rekommenderas för adenom i prostatakörteln hos män som rider, vilket mycket väl stärker musklerna.

Antalet övningar ska väljas individuellt för varje, eftersom det beror på patientens fysiska tillstånd. Att göra är så många gånger värt i ett relativt bekvämt tillstånd. Med tiden kommer musklerna att stärkas och antalet övningar ökar.

Några rekommendationer för att bibehålla hälsan

Spåra mängden vätska som används så att den inte överstiger den vanliga dagskursen. Drick inte någon vätska några timmar före sänggåendet, så att du känner dig vilad på morgonen och inte uppbruten på grund av nattutflykter till toaletten. Om möjligt, töm hela blåsan helt så att det inte finns någon stillastående urin, vilket kan leda till en inflammatorisk process. Missbruk inte diuretika, ta bara dem och i den mängd som urologen har ordinerat för dig.

Begränsa användningen av alkohol - det främjar bildandet av urin i kroppen. Var fysiskt aktiv - ett rörlöst tillstånd orsakar stagnation av urin och kan bidra till utseendet av inflammation i prostata och urinblåsa, gör övningar för att förbättra blodcirkulationen i det lilla bäckenet. Ät 1 tsk varje dag. linfröolja. Ät så mycket färska lök som möjligt.

Inkludera i din dagliga kost en tesked propolisnogo honung, som med sina antibakteriella egenskaper kommer att hjälpa kroppen i kampen mot BPH. Använd inte ett neddragningsunderkläder som stör normal blodcirkulation. Överkolla inte - speciellt i benen och underkroppen.

För att behandla ett adenom hos en körtel av män i startfasen är det endast kirurgiskt möjligt. Att bli av med sjukdomen i hemmet är endast möjlig i början, och tillämpar alla rekommendationer för komplex behandling och begränsar sig inte bara till intaget av avkok av en enda ört.

Man måste komma ihåg att behandlingen kan variera från sex månader till ett år. Om du lyckades sluta utveckla BPH, fortsätt denna behandling som en förebyggande åtgärd av vissa kurser under resten av ditt liv, för att inte låta ditt liv ingå ett kirurgiskt sätt att lösa detta problem.

Effektiv behandling av prostata adenom folkmekanismer: örter och örtberedningar

Folkrättsmedel behandlar prostata adenom försiktigt, gradvis, utan sidoskadlig. Det viktigaste stället bland dem är ockuperat av medicinska örter.

Med prostata adenom, vilka örter är mest effektiva att använda? Svaret på denna fråga läses i artikeln.

Användbara ämnen

Nödvändiga örter för prostata behandling:

 • vår adonis;
 • salvia;
 • rötter av akonit
 • fräken;
 • senap;
 • blå blueness;
 • calendula;
 • löv av plantain;
 • kalanchoe;
 • citronbalsam.

Medicinska örter från prostata adenom innehåller också koppar, järn, mineraler och många andra ämnen som är användbara för prostata hälsa.

För att undvika kontraindikationer innan du tar traditionell medicin för att behandla prostataadenom, kontakta en läkare.

Naturliga lösningar har emellertid vanligtvis mycket mindre skadliga effekter än de som du köper på apotek.

Använd personligen skördade medicinska örter för prostatakörteln i skogen, grönsaksgården eller köpta på marknaden. Åtminstone är du säker: de kommer inte att orsaka skada. Det handlar bara om målmedvetna metoder för sådan användning.

Behandling av prostataadenom med folkmedicin - örter

Pion. För att öka libido. Lugnar också, bedövar. På apotek säljer de färdiga infusion, rötter, rhizom av växten. Förbered enligt instruktionerna på förpackningen. Ta fyrtio droppar per dag i 1 månad.

Nettles. Återställer prostata vävnad, tar bort inflammation. Ökar tonen, främjar produktionen av spermier. Avkok av 50 g nässla tagen varje dag på natten.

Kardborre. Roten på den unga burken hjälper till mot sclerotisk och ärrbildning i prostata, seminalblåsor. Frisk buljong är varm på golvet. sked fyra gånger om dagen.

Groblad. Löv och frön från växten bidrar till återställandet av prostata. Används även som smärtstillande, antiinflammatoriskt, baktericidmedel. Avkokdryck på konst. sked fyra gånger om dagen.

De mest effektiva recepten

teer

För att behandla prostata adenom är te tillverkad av:

 • persilja;
 • selleri;
 • jordgubbar;
 • torkade horsetailblad;
 • morötter;
 • blombjörnbär;
 • löv, hasselskal.

Dessa örter för prostata kan tas i några lober, tillsammans eller separat. Brew som vanligt te.

bad

Dagligen ta ett varmt (43 grader Celsius) stillasittande bad med tillsats av något av ovanstående örter. Med prostataadenom förbättrar örterna blodcirkulationen och lindrar symtomen.

lavemang

Vi gör uppvärmningsdekor med avkok av kamomill, vändning, salvia, mjölk och smör. Förvärm prostata från utsidan med påsar med salt, sand, paraffin.

dill Dill har en baktericid effekt. Det kan ätas rå.

Receptet för extraktet:

 1. Tillsätt 1 tesked pundad dillfrön till ett glas kokande vatten. Insistera en och en halv timme.
 2. Drick med slam.
 3. Drick ett glas på morgonen på en tom mage.
 4. Varje dag gör vi ny infusion.

Persilja. Persilja är en krydda och värdefull medicinska ört. Återställer manlig kraft. Hennes vitaminer, mineraler är användbara för prostata, sänker blodsockernivån, för ögonen, förbättrar tarmmikrofloran. Avlägsnar inflammation.

recept:

 1. 4 ch. Av en sked av frön att mala.
 2. Häll ett glas kokande vatten.
 3. Koka i 15 minuter.
 4. Enligt Art. sked 6 gånger om dagen.

Honung sbiten med örter. Honung sbiten - en helt naturlig produkt, är till salu. Den innehåller honung, samlar örter enligt det ursprungliga receptet. Innehåller vitaminer, fördelaktiga mikrodelar, antiinflammatoriska och bakteriedödande ämnen. Applicera enligt anvisningarna på förpackningen. Förbättring av patientens tillstånd med prostata adenom noteras efter första dosen.

Ingefära.

recept:

 1. 10 gram rot ingefära läggs till ett hundra gram vodka.
 2. Vi insisterar femton dagar.
 3. Drick tre gånger om dagen före måltiden i 20 minuter för femton droppar.

Lök. Koppar som finns i lök multiplicerar verkan av järn, zink, som finns i dess vävnader. Sammansättningen av lök liknar komponenterna i könshormoner. Därför ökar hans äta sexuell attraktion och saktar åldrande. Vi äter gröna fjädrar, lökar och frön.

 1. Vi äter på räkorna för en dröm som kommer fräsch eller ångad på en potatisångad.
 2. Frön blandas med honung i lika delar, vi äter 1 tsk tre gånger om dagen.
 3. Vi gör en gruel från trehundra gram lök. Lägg till sex hundra gram torrt vitt vin, ett hundra gram honung. Skaka det, insistera. Drick 50 gram tre gånger om dagen.

Vitlök. Vid en tumör i prostata bildas fria radikaler. Vitlök har i sammansättningen av ämnen som neutraliserar deras effekt.

Dricker:

 1. Det finns flera vitlöksklyfta om dagen.
 2. Gör en sallad av vitlök, spenat, persilja.
 3. Vi gör en cocktail av vitlök, nypressad citronsaft och honung. Vi håller i mörkret i två veckor. Vi dricker en dag för 3 msk. sked.

Fitopreparat innehåller extrakt av örter, mineraler som har en komplicerad effekt: lindra inflammation, smärta, spasmer i körteln, vissa dödar även bakterier. De är lämpliga för regelbunden tillträde under sjukdom, eftergift och för profylax. Tabletterna Prostalamin, kapslar Prostate Forte är populära.

Och också mer här om effektiv behandling av prostata adenom med celandine.

Medicin och sjukgymnastik

På ett tidigt stadium av prostata adenom är det möjligt att bota det med mediciner.

För detta används preparat:

 • alfa-blockerare;
 • immunokorrigeringsmedel (Reoferon, Pyrogenital);
 • inhibitorer av 5-alfa-reduktas;
 • medel för att förbättra blodcirkulationen (Trental);
 • ibland antibiotika.

Om denna behandling är ineffektiv, föreskrivs prostata adenom kirurgiskt ingrepp.

De visade metoderna för fysioterapi med prostata adenom:

 1. Cryotherapy - frysning av prostata med flytande kväve.
 2. Thermoablation - destruktion av körtelvävnaden vid höga temperaturer.
 3. Transuretral nålablation - nålen injiceras i prostatan för att överföra radiofrekvenspulser.
 4. Transuretral mikrovågstermoterapi genom urinröret införs en mikrovågsgenerator som påverkar cellerna som ska tas bort.

Mudbehandling adenom i prostata.

Smuts appliceras:

För den framgångsrika behandlingen av prostataadenom måste man förändra livets sätt att tänka, patientens psykologi. Ta alla åtgärder för att bli av med övervikt. Intensivt behandla kärlsjukdom. Eliminera negativa faktorer: alkohol, immobilitet, hypotermi. Att normalisera ett sexuellt liv. Följ kosten.

En av orsakerna till prostataadenom är ekologi. Utvärdera ur den synvinkel den plats där du bor. Det är klart, i vuxen ålder, det är knutet till arbete.

Men efter pensionen, när problemet med prostataadenom blir särskilt bråttom, är det värt att överväga att välja det baserat på dessa överväganden.

ljus

Rågmjöl (3 delar av en sked) blandas med ч. Skedar av ägg, honung före mottagning av testet. Vi gör ljus. Vi lägger den i frysen. Vi lägger månen på kvällen och på morgonen. Kursen förnyas efter en sju dagars paus.

övningar:

 1. På morgonen efter att ha lyftt fem minuter gör vi en yttre perinealmassage.
 2. Innan måltiden blir vi fullvuxna. Vi lurar lite. Vi höjer våra knän en efter en. På morgonen och på kvällen i fem minuter.
 3. Mer att gå, springa, flytta i någon form.

Med prostata adenom är rektalmassage inte bara inte användbar, men det är också farligt! Från honom kommer processen att utvecklas! Särskilt farlig maskinvaruvibrationsmassage!

Huruvida det är möjligt att bota?

Endast örter kan inte botas av adenom.

Behandling av prostataadenom med örter och mediciner indikeras vid ett tidigt skede av sjukdomen om patienten vägrar kirurgi och:

 • flödeshastigheten för urin från 5 till 15 ml / s;
 • volymen urin från 100 ml;
 • volymen av kvarvarande urin är mindre än 150 ml;
 • test för livskvalitet från 3 poäng;
 • test för att bedöma symptom från 8 till 19 poäng.

Behandling av adenom med mediciner är kontraindicerat om:

 1. På den lilla tiden finns det ärr.
 2. Processen gick in i ett akut stadium.
 3. Det finns misstankar om prostatacancer.
 4. Nyresvikt i det akuta skedet (blod i urinen).

Användningen av folkmedicin i sådana fall kommer inte att skada, men ur effektivitetssynpunkt blir det självbedrägeri.

Kursens längd

Ta bort symptomen på folkmetoder i en riktig månad eller två. Därefter applicera dem redan i form av förebyggande åtgärder. Ideellt blir det pågående förebyggandet av prostata adenom en livsstil. Som ett resultat uppnås immunitet inte bara från prostata sjukdomar.

Något nationellt recept används i minst tjugo dagar. Juicer, persilja, vitlök, honung, pollen ger effekt på ännu längre tid.

Det viktigaste är att inte ge upp kursen tre dagar efter den första lättnaden. Vem manifesterar kommer, leva länge i god hälsa.

Behandling av prostata adenom slutar vanligtvis efter operation och återhämtningsperiod. När konservativ behandling av ett tidigt stadium-terapi slutar efter avslutad läkare, är det kirurgiskt ingripande inte längre nödvändigt.

Och även om symptomen och hur man känner igen prostata adenom, ta reda på i artikeln.

slutsats

Behandlas från adenom med hormonella medel, antibiotika, andra mediciner, en kirurgisk operation. Med prostata adenom används örterna som en extra åtgärd eller i avsaknad av tillgång till traditionell behandling, för förebyggande och vid remissionstiden.

Prostata adenom - behandling med folkmedicin, hemlagad ljus, örtdekok och tinkturer

Frekvensbehov på toaletten, svårighet att urinera, smärta och brinna - dessa obehagliga symptom kan indikera en hyperplasi av prostata. En av de effektiva metoderna för komplex terapi vid diagnos av prostata adenom är behandling av folkmedicin med örter, biodlingsprodukter, alkoholhaltiga infusioner. Läs noggrant nya recept och glöm inte att konsultera en läkare innan du börjar behandla.

Vad är prostatahyperplasi?

Om denna manliga ångest är känd inte av hearsay ungefär en tredjedel av alla representanter för den starka hälften av mänskligheten i åldern 65 år. Med hyperplasi avses en godartad prostatatumör med bildandet av små knölar i blåsans submukosa. Utan korrekt behandling börjar BPH att metastasera till andra organ och kan utvecklas till en malign tumör. Till följd av tillväxten hos män finns det svårigheter med urinering, ofta brinner och smärtar när man går på toaletten.

Diagnos och behandling av prostata adenom med folkmekanismer

Dessa symtom indikerar inte alltid förekomst av hyperplasi. Det kan vara en helt annan sjukdomar i det manliga reproduktionssystemet, så att klargöra diagnosen läkaren måste genomföra en fullständig undersökning av patienten och göra analyser. Listan över diagnostiska förfaranden för misstänkt BPH inkluderar:

 • rektal palpation av prostata;
 • visuell undersökning av bäckenorganen;
 • ultraljudsundersökning
 • urodynamisk metod för diagnos - gör det möjligt att avslöja arten av förändringar och graden av tillväxt av mjuka vävnader.

Till konservativ behandling tillgriper läkare endast för komplicerade eller förvirrande fall. I de tidiga stadierna av adenomdetektering ordineras ofta farmakoterapi och diet. Sådan behandling kan kompletteras med alternativ medicin. De kan lindra symtomen, hjälpa till att stärka kroppen. Bland många olika folkmedicin är biodlingsprodukter och medicinalväxter särskilt populära.

Bee Products

Bikökan är ett riktigt lagerhus med användbara ämnen. nästan alla dess komponenter kan användas för behandling av prostatacancer adenom: apilak, Podmore bin, pollen, propolis, honung. Samtidigt med mottagandet av biprodukter kan införas i rektala stolpiller baserat på drottninggelé och propolis: Prostopin, Apifit 1+ Propolis NAM Kyzylmay, Tambukan-Propolis.

När hyperplasi av prostata och för förebyggande av prostatit gäller:

 • Med. Det har antiinflammatoriska, baktericidala och immunmodulerande egenskaper. Ta en sked full av honung i 15-20 minuter före måltid 2-3 gånger om dagen.
 • Inflammation, prostatacancer och till och med bota adenom kan vara ett avkok av bee podmora. Det har antibakteriella och sårläkande egenskaper, bedövar, minskar tillväxten av celler i vävnaderna i prostata.
 • Propolis används som ett naturligt antibiotikum. Den indunstas i alkohol och formas med ljus.
 • Dessutom kan du ta 1 tsk. bi pollen, fixa resultatet med enemas baserat på gran lösning.

Örter med prostata adenom

Fytoterapi är en annan effektiv metod för behandling av BPH. Korrekt utvalda örter och samlingar bidrar till att eliminera obehagliga symtom, minska tumörens storlek vid det första skedet av sjukdomen. Villkorligen kan alla medicinska örter delas upp i flera kategorier, baserat på varje verksamhets princip:

 • Diuretika - bidra till utflödet av urin, dessutom har en antiinflammatorisk effekt. Dessa växter är halvfallna, nässlor, hundros, sporer, enbär.
 • Uroseptika - utlösa processerna för vävnadsregenerering, främja läkning. Dessa egenskaper i folkmedicin är hänförda till plantain, gräs chistotel, kamille.
 • Antibakteriell - hjälp att bekämpa den patogena mikrofloran, lindra inflammation, lindra tarmslimhinnan. Förstör mikrober burka rot, molnbär, bärbär, kastanjblad.
 • Hemostatisk - främja resorption av hematom, återuppbyggnad av vävnader och bäckens organiska grundfunktioner. I terapi som används: bark av ek, lök, vitlök.
 • Ta bort inflammationen från det sjuka organs avkodningen av käftrot, valerianrot, persilja frön, lakrits, yarrow, hasselbark.

Folkmetoder

Hur och det bästa att behandla BPH bestäms endast av läkaren, baserat på analysens resultat och patientens allmänna tillstånd. Det kan vara en av två behandlingsmetoder - läkemedel eller kirurgisk ingrepp. Folkmekanismer för behandling av prostataadenom hos män kan inte tas som ett alternativ till officiell medicin, men endast som ett tillägg. De kan inte helt eliminera problemet, men effektivt eliminera symtomen. Ofta är det alkoholtinkturer eller avkok.

Helande buljonger

Hjälp att kämpa mot prostata adenomaregen, öron, calendula, björnbär. Billets av dessa växter kan förberedas självständigt eller köpa en färdig insamling i ett apotek. För att förbereda avkok av en växtsort eller blandning häll kokande vatten i andelen 2 msk. l. för 0,5 liter fluid. Förskriv medicinen i 15-20 minuter och ta i lika doser 2-3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.

För att avlägsna inflammationen är bra hjälper avkok från nätets rots. Gör så här:

 1. En matsked torkad rot fylls med ett glas vatten.
 2. Blandningen får snabbt koka över hög värme.
 3. Efter kokning reduceras elden och drycken kokas i ytterligare 7-10 minuter.
 4. Täck sedan mediet med ett lock. Insistera 2-3 timmar.
 5. Klar för att koka avkokningen. Ta 1/2 kopp glaset en halvtimme före måltiderna.
 6. Förloppet av denna behandling är 2 månader.

Produkter som innehåller selen och lykopen

Korrekt diet för prostatatumörer ökar risken för en snabb återhämtning. Läkare rekommenderar att de berikar kost med sådana användbara ämnen som selen och lykopen. Den första har antioxidantegenskaper, ökar kroppens förmåga att motstå fria radikaler, minskar tumörens storlek. Du hittar denna vara i sådana livsmedel som:

 • datum;
 • torkade svampar;
 • fläsk njure;
 • konserverad fisk - tonfisk, makrill;
 • bakad lax;
 • solrosfrön;
 • kokosnöt;
 • pistagenötter.

Lycopen kan hittas i nästan alla frukter och grönsaker som har en röd eller orange färg. Detta naturliga pigment, som selen, har antioxidantegenskaper, aktiverar immunitet, hjälper kroppen att motstå tillväxten av cancer tumörer. Många lykopen finns i tomater och dess derivat - såser, ketchups, tomatjuice. I något mindre mängder kan det hittas i pumpajuice, vattenmelon, melon, grapefrukt.

Alkoholtinkturer

Läkemedel som kvarstår länge på alkohol kan konsumeras först efter att ha råd med en läkare. Alkohol och dess derivat påverkar könsorganets och reproduktionssystemet hos män negativt. Samtidigt har många formuleringar en stark terapeutisk effekt, och om alla säkerhetsåtgärder observeras kan de:

 • bidra till att stärka immunförsvaret
 • kommer att ha antibakteriell effekt
 • kommer att stoppa tillväxten eller minska storleken på den befintliga tumören.

Traditionell medicin rekommenderar att man använder propolisktinktur för att behandla prostata adenom. För beredningen blandas propolisen med alkohol i proportionerna 1 till 2. Kompositionen infunderas i ca två veckor, varefter den filtreras genom gasbindning. Ta några droppar tinktur om dagen. Med samma princip är det möjligt att göra andet tinktur från Kalanchoe och ta komponenterna i proportionerna: 50 gram medicinska växter per 0,5 liter alkohol.

Hemlagad rektal ljus

Rektala suppositorier är den mest föredragna formen av medicinering vid behandling av prostata. Ämnen som omger tarmarna och magslimhinnorna, går direkt i prostatakörteln och blodkärlen. I stället för ett ljus kan du använda en bomullspinne som blötläggs i en blandning av havtorn och vegetabilisk olja eller förbereda ett stötpiller från propolis hemma. För att göra detta behöver du:

 1. Blanda 90 gram rågmjöl med 1 tsk. honung och 1 tesked riven kycklingägg.
 2. Från blandningen för att forma ett ljus, vilket ger en avlång form.
 3. Förvaras i kylskåp.
 4. Före användning upphettas suppositoriet något vid rumstemperatur och injiceras sedan i anuset.
 5. Förloppet av sådan behandling är 1 månad för 2 suppositorier per dag.

Recept av traditionell medicin vid behandling av prostata adenom

Icke-traditionella terapier börjar ockupera de rättvist ägda platserna i samhället - assistenter och medarbetare av klassisk medicin. De stärker och konsoliderar effekten av att ta mediciner, bra och utan biverkningar lindra symtomen, och antalet befintliga recept hjälper till att hitta en lösning på något problem. Prostata adenom är inget undantag. För att behandla denna sjukdom finns det speciella medel för folkterapi.

Tinktur av bark av asp

Det hjälper till att normalisera urinering, lindrar inflammation, klåda och brännande. Förbereda det, använd följande recept:

 1. Ta 5 stora skedar torr bark. Om det inte finns någon, kan du använda aspen knoppar.
 2. Fyll barken med 500 ml medicinsk alkohol eller kvalitetsvodka.
 3. Avlägsna föreningen till en sval plats i 14 dagar.
 4. Klar extraktinfusion.
 5. Ta 3 gånger om dagen i en månad i 25 minuter före en måltid med en dos av 1 tesked.

Herbal decoction baserad på lakritsolm och kalgan

För behandling av prostata adenom folkmekanismer kan du använda en annan växtbaserad samling - baserad på citronbalsam, nässla, lakritsrot och Kalgan. För avkodning:

 1. Det är nödvändigt att ta 1 tesked av varje ört.
 2. Blandad komposition häll 600 ml kallt vatten.
 3. Sätt behållaren på elden, koka upp. Koka över låg värme i 10-15 minuter.
 4. Täck sedan behållaren med lock, låt det brygga i ungefär en timme.
 5. Klar att ta ett glas 1 glas på morgonen och innan du lägger dig.
 6. Behandlingsförloppet - 1 månad.

Infusion på burdockens rötter

Blad och rhizomer av denna ört har en uttalad antitumör effekt, hjälper till att reglera matsmältningen och eliminera symtom på förgiftning. För behandling av prostata adenom, förbered denna drink:

 1. Ta 2 msk. l. krossad rot.
 2. Häll 500 ml kokande vatten. Koka över låg värme i 10 minuter.
 3. Täck sedan, låt det brygga i 10-12 minuter.
 4. Ta infusion av 100 ml fyra gånger om dagen i 20 minuter före måltid.
 5. Behandlingstid från en och en halv till två månader.

Drick baserad på vitlök och citron

Ett av de mest effektiva sätten, vilket bidrar till att normalisera prostatakörteln och ger tillbaka kraften. Att göra ett sådant läkemedel är inte svårt, men för att få bra resultat är det viktigt att ta tinkturen regelbundet i sex månader:

 1. Efter att ha vaknat på morgonen kläm ut saften från en citron.
 2. Tillsätt 200 ml varmt men inte varmt vatten.
 3. Genom pressen kläm ut 2 vitlöksklyftor, lägg till en sked full av honung.
 4. Rör om ingredienserna. Drick samtidigt före frukost.
 5. Behandling bör utföras i kurser om 10 dagar och med avbrott i 5 dagar.

Alkoholtinktur

Om biodlingsprodukternas fördelaktiga egenskaper har redan sagts mycket, så för att inte slösa bort tid förgäves, fortsätt genast att studera receptet av tinktur från bägaren:

 1. Fyll glasbehållarna med halv färsk underuppsättning.
 2. Fyll med alkohol så att den stiger över biprodukterna med 3 centimeter.
 3. Stäng behållaren med lock, ta bort infusionen på den mörka platsen.
 4. Efter 15 dagar, spänna läkemedlet.
 5. Ta infusion i en halvtimme innan du äter 1 matsked, utspätt i ett halvt glas vatten.
 6. Behandlingstiden beror på patientens tillstånd, men överstiger i genomsnitt inte 1-2 veckor.

Drick från chaga svamp

Godartad prostatacancer tenderar att växa. Svampen chaga hjälper till att sakta ner dessa processer och har en fördelaktig effekt på patientens allmänna tillstånd. Att förbereda en drink:

 1. Ta 100 gram liten chaga, 50 g tallerknoppar, 50 g hundros, en nypa malurt, 10 g Johannesjurt och 5 g lakritsrot.
 2. Fyll råvaran med 1,5 liter vatten, lämna i 3 timmar.
 3. Lägg sedan drycken på elden. Koka i 2 timmar.
 4. Stam, tillsätt 100 gram aloe, 125 g ås och ett glas honung.
 5. Rör om, fortsätt i 4 timmar.
 6. Ta en drink för 1 tsk. De första 6 dagarna tre gånger om dagen i 2 timmar före måltiderna.
 7. Då samma mängd chaga, men en timme före en måltid.
 8. Behandlingsförloppet för adenom är 2-3 veckor.

Valnötkärnor med pumpa frön

Valnöt är en naturlig afrodisiakum. Det ökar styrkan, påverkar kvaliteten och kvantiteten av spermier, och i kombination med pumpa frön hjälper till att sakta prostatas patologiska processer. Förbered läkemedlet enligt följande:

 1. Blanda 1 msk. l. kärnor av nötter och pumpor.
 2. Blanda blandningen med en mixer eller en kaffekvarn.
 3. Tillsätt 1 msk. l. älskling, blanda.
 4. Ta tre gånger om dagen, dricka med en varm dryck.

Honungslökbuljong

Närvaron av E-vitamin i lök gör denna produkt oumbärlig i varje människas kost. För att öka erektion av folkmedicin rekommenderar man att dagligen använda 1 tsk tre gånger dagligen lök frön blandad med honung i ett förhållande mellan 1 och 1. Med prostata adenom rekommenderas fytoterapeuter att ta 1 msk. l. juice med färska lök, där du behöver lägga honung i en mängd av 10-15 gram. Under en månad av sådan behandling kommer alla obehagliga symptom att gå bort.

Te från kumminfrön

Snabb återhämtning av den manliga kroppen kommer att ge frön av karvägen frön. Du kan äta dem båda färska och läggas till bakverk. Men den mest effektiva anses vara en beredd dryck. Hans recept:

 1. Häll en tesked frön med kokande vatten.
 2. Täck behållaren med lock, fyll i 10 minuter.
 3. Före användning, påfrestning.
 4. Ta en varm infusion för en dag i små portioner.

Biverkningar och kontraindikationer

Folkmekanismer för prostata adenomburk, hur man väsentligt förbättrar patientens tillstånd och skadar kroppen. Läkarna rekommenderar att avstå från självbehandling:

 • när sjukdomen detekteras i andra eller tredje etappen av sjukdomen med metastasering till andra organ
 • utan överenskommelse med den behandlande läkaren
 • om adenom uppstod som ett resultat av hormonella misslyckanden
 • personer med nedsatt lever- eller njurefunktion, instabilt tryck, hjärtsvikt och andra kroniska sjukdomar.

video

recensioner

Jag behandlade den här sjukdomen, med medicin, och förutom tabletterna började jag ta en pumpa. Jag drack pumpajuice varje morgon, åt ett glas frö efter middagen. Kanske verkade det för mig, men efter en sådan behandling på ändringen gick jag mycket snabbare.

Tidigare, om prostataadenom, läste jag bara i recensionerna på forumet, men nu vet jag om sjukdomen på egen hand. Läkaren lugnar eller abirriterar - talar, att indikationer för operativ behandling inte är närvarande. Jag tar piller, men för att upprätthålla immunitet dricker jag infusion av kamomill, persiljajuice, torrbladslöv, propolis honung.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Hur man behandlar prostata adenom med folkmekanismer?

Terapi av tumörer i prostatakörteln utförs med användning av olika läkemedel och förfaranden. Om en läkare diagnostiserar prostata adenom, är behandling med folkmedicin inte mindre, och ibland effektivare. Många naturliga komponenter har en uttalad antitumör effekt. Därför lyckas patienten att undvika kirurgi eller komplikationer. För att ta reda på hur man cure prostata adenom med folkmedicin är det nödvändigt att studera de mest effektiva och säkra föreningarna.

Användbara produkter

När en läkare besöker en patient lär han sig att behandla prostata adenom med inte bara läkemedel, men också med tillgängliga medel. Ett viktigt villkor för kroppens korrekta funktion är normalisering av näring.

Många grönsaker, frukter och andra produkter har nödvändiga ingredienser för den manliga kroppen. Olika komponenter bidrar till att minska tumörens storlek, normalisera blodcirkulationen och lymfflödet, på grund av vilket prostatahemligheten inte ackumuleras i prostata.

Grönsaker och frukter innehåller ingredienser som är användbara för människors hälsa

Om prostatafunktionen är nedsatt rekommenderas att en pumpa introduceras i kosten. Den är rik på zink, vilket är ett viktigt element för män. Varje dag behöver du dricka ett glas färskpressad pumpajuice. Men det är värt att komma ihåg att sådan behandling kan orsaka biverkningar i form av halsbränna och obehag i magen. Därför är det nödvändigt att överge terapi för män med funktionshinder i mag-tarmkanalen.

Varje dag från prostatit och adenom rekommenderas att äta 50 frön av pumpa. Denna dosering gör det möjligt att normalisera zinknivån i kroppen. De kan ätas färskt, eller skalas och torkas. Det är viktigt att behålla det gröna skalet.

Under behandlingen av folkmedicin för prostata adenom rekommenderas att betor används. Det återställer det drabbade organets tillstånd, har en antioxidant och antitumör effekt. Det är tillåtet att äta grönsaker i form av sallader, tillsatser till färdiga måltider. Råtsaft är också användbar.

Bee Products

Effektiva folkmedicin för prostataadenom är kompositioner baserade på biprodukter. För länge sedan rekommenderade läkare att män använder honung och andra ingredienser för att bli av med problem med prostatakörteln.

Bee produkter sedan antiken används för problem med prostata

 1. Dagligen ska patienten använda honung. Det är viktigt att det är propolisiskt. En sådan lösning har trots allt en ökad antibakteriell effekt, vilket speciellt uppskattas vid inflammatoriska processer. På dagen är det nödvändigt att äta på en tesked honung. För att öka kompositionens effektivitet kan du blanda den med sellerijuice.
 2. Män kan påverka neoplasmen i prostata från insidan. För att göra detta är ljus framställda av kandiserad honung som injiceras i ändtarmen. Om du inte kan göra suppositorier själv kan du köpa ett läkemedel med propolis i apoteket.
 3. En sådan biodlingsprodukt, som perga, innehåller den minsta mängden fett. Sammansättningen innehåller socker och mjölksyra, som aktivt påverkar den drabbade körteln. Du kan ta kompositionen tillsammans med honung genom att kombinera två delar honung med en del av stiftet. Behandlingen utförs i 30 dagar.
 4. Tre gånger om dagen kan du använda bi pollen en tesked. Dessutom föreskriver den behandlande läkaren klaffar med granlösning.
 5. Ett avkok av biisoppa är användbart. Döda insekter hälls i 0,5 liter vatten och kokas i 2 timmar. Efter spänning och kylning tar buljongen 2 matskedar före måltiden i en månad.

Dekoktioner och infusioner

Ofta används folkmekanismer för behandling av prostata adenom hos män i form av buljonger, infusioner, beredda på basis av medicinalväxter och örter. De hjälper till att eliminera symtomen på sjukdomen, normalisera tillståndet i prostatakörteln och eliminera tumören.

buljong

Medel för behandling av prostatit och prostata adenom är gjorda med medicinska örter. Den effektiva effekten är bladen på den unga nässeln. Det är bättre att ta en biologisk växt, som kombinerar den med lakrits och kalgan.

Medicinsk örter hjälper till vid behandling av prostatit och prostata adenom!

Komponenterna blandas i lika delar. En tesked av formuleringen fylls med 0,5 liter vatten. Blandningen läggs på spisen, kokas i 10 minuter och smälter sedan i en timme. Dagligen är det nödvändigt att dricka på morgonen och kvällen för ett glas buljong.

Cleaner har användbara egenskaper. Det har en antiinflammatorisk effekt på det drabbade organet. Efter appliceringen kommer mannen att försvinna alla tecken på sjukdomen.

Gräset kan uppsamlas och torkas på egen hand. Om detta inte kunde göras så säljs den färdiga produkten på apoteket. Den krossade växten hälls med 200 ml kokande vatten. Efter en två timmars infusion kyler buljongen. Ta det du behöver i 30 dagar en matsked i en halvtimme före måltiderna.

Hantera adenomen hjälper vetegräset att krypa. Kompositionen framställs i enlighet med specifika instruktioner.

 1. Gräset utgrävas från marken, varefter växternas rötter skärs av. De måste tvättas och krossas.
 2. För att förbereda produkten behöver 4 teskedar plantor som hälls 200 ml kallt vatten.
 3. Att insistera på kompositionen är nödvändig under natten.
 4. Sedan slår vattnet samman och rötterna hälls med en liter kokande vatten. Inslagna i en varm trasa ska stå i en timme.
 5. Varje dag rekommenderas att man dricker på den tredje delen av ett glas tre gånger om dagen.

Förutom örter är andra växter också användbara. Behandling av prostataadenom med folkmekanismer utförs med hjälp av lökskal. Det måste kokas i fem minuter. Klar för att filtrera buljong i två timmar.

Du kan lägga till älskling till produkten. Drick det måste vara 1/2 kopp före måltiderna. Förutom lunch eller middag kan du äta lök, vilket också har en positiv effekt på den manliga kroppen.

För att återställa kroppen är det rekommenderat att använda ett avkok av hästkastanj. Gröna skal av två frukter hälls i 1,5 koppar kokande vatten. Kompositionen kokas i 15 minuter. Efter kylning använd den till 100 ml före frukost och middag.

Avkok av hästkastan återställer kroppen

tinkturer

Om ångestsymtom finns och behandlingen inte fungerar kan du använda folkmekanismer för prostata adenom i form av tinkturer. Många kompositioner:

 • ha en uttalad terapeutisk effekt
 • främja förstärkning av immunförsvaret
 • har antibakteriella effekter
 • minska storleken på en godartad tumör.

Drogerna har en alkoholbas. Därför, innan du använder dem är det absolut nödvändigt att konsultera en läkare.

Patienterna ordineras ofta en tinktur baserad på propolis. Det hjälper till att bekämpa mikroorganismer som ledde till att adenom uppträdde. För dess framställning kombineras blandad propolis och medicinsk alkohol i ett förhållande av 1: 2. Kompositionen hälles i ett mörkt kärl och insisterade på en sval plats under två veckor. Var tredje dag måste du skaka upp infusionen. Efter filtrering kan läkemedlet användas på en tesked tre gånger om dagen.

Effektivt är tinkturen på Kalanchoe. Stammarnas stjälkar och blad vrids i köttkvarn. Den resulterande saften pressar ut saften. Det måste hällas i en kruka och placeras i kylskåp i 24 timmar. Därefter kombineras saften med vodka. Ta kompositionen ska vara upp till 5 gånger om dagen för en matsked.

För att bereda kompositionen av 50 g av växten hälls 0,5 alkohol. Insistera innebär behovet av en månad. Efter perkolering kan du behandla tre gånger om dagen för en tesked.

Andra formuleringar för oral administrering

Behandling kan utföras med hjälp av andra medel som måste tas in. Linfröolja har bra egenskaper.

En icke-raffinerad produkt med en bitter smak är lämplig för behandling. Det behöver inte värmas före användning. Inuti är det bra att ta kall olja. På en dag måste en man dricka två matskedar av drogen på morgonen och kvällen. På morgonen måste du ta smör på en tom mage en halvtimme före måltiderna. På kvällen tar receptionen 30 minuter efter middagen. Behandlingen utförs i 2 månader.

Orefinerad linfröolja hjälper till vid behandling av prostata adenom!

Läkare rekommenderar också att du dricker blackberry juice. På dagen är det nödvändigt att använda en matsked av botemedlet. Innan du tar en man ska du dricka ett glas vatten. Denna behandlingsmetod låter dig avlägsna från kroppsalter av tungmetaller och andra skadliga ämnen för att förbättra kroppen.

Bad och enemas

Effekter på den drabbade prostatakörteln kan ges under sittande bänkar. De måste utföras i enlighet med vissa regler.

 1. Vatten bör inte vara för varmt, men inte kallt.
 2. Förfarandet utförs i minst 10 minuter.
 3. Lösningen hälldes i ett djupt bassäng. Vattnet bör ligga på männens bälte när han sitter i tanken.
 4. Efter att ha badat rekommenderas det inte att träna, att arbeta. Patienten behöver slappna av och ligga ner i en timme. Därför sker behandling i de flesta fall på kvällen före sänggåendet.
 5. Bad utnämns för 10 dagar. En man får göra det varje dag eller genomföra 4 rutiner per vecka.

Kompositioner kan beredas på basis av olika medicinska växter.

Ett verktyg baserat på kamomill och ekbark är användbart. Växter krossas och förenas i lika stora proportioner. Fem matskedar av blandningen hälls i 3 liter kokande vatten. Infusera buljongen i en timme. Efter filtrering utspädes produkten i ett handfat med rinnande vatten.

Män rekommenderas att förbereda ett avkok av kamomillblommor, salvia och lind. Varje ört tas i mängden tre matskedar. För att förbereda buljongen fylls fyra matskedar av blandningen med 3-4 liter kokande vatten. Efter infusionen kan medlet sättas till vattnet.

Effektiv effekt på prostatakörteln ges av ivan-te (löv och blommor) och marshweed. Växterna blandas i lika stora proportioner och fylls med kokande vatten. Infusera buljongen i 2 timmar.

Växter ivan-te (koporsky te)

Med regelbunden administrering av baden finns en kraftfull antiinflammatorisk effekt.

Alla ovanstående dekoktioner kan användas för att förbereda lösningar för enema. Det är viktigt att förbereda vatten vid optimal temperatur (ca 36-37 ° C).

När en man ges en injektion i ändtarmen, inte mer än 100 ml av lösningen. Före proceduren är det nödvändigt att rengöra tarmarna på ett naturligt sätt eller med hjälp av en konventionell svulm.

Efter administrering ska lösningen bibehållas inuti en halvtimme. Under den här tiden kommer de aktiva komponenterna att nå den drabbade körteln. Behandlingen utförs i 2 veckor.

Även enemas kan utföras med andra användbara föreningar. Bland dem lösningar baserade på:

 • granvatten;
 • oraffinerad solrosolja;
 • avkok av bark och hasselnötter.

Firv vatten löses inte upp, men införs själv i ändtarmen i varm form. Det rekommenderas att man inte administrerar mer än 60 ml.

Adenom i prostata kan behandlas med saltförband. Våt gasbindning fuktad i en het saltlösning appliceras på sakrum, perineum, underlivet. Håll kompositionen rekommenderad i tre timmar.

Behandlingen utförs före sänggåendet. Först appliceras gasbindning på sakrummet, sedan till perineum och mage. Då reverseras bandagepositionen. Istället för saltlösning kan du använda uppvärmt salt som är insvept i bomullstyg.

Terapi med folkmedicin är ibland effektivare än traditionell medicinering. Därför rekommenderar läkare att patienter med adenom uppmärksammar dessa recept.

Prostata adenom: behandling med folkmedicin i olika stadier

Metoder för behandling av prostata adenom i ett tidigt skede är värda att notera som konservativa. Ett utmärkt resultat kan ta med och behandla regimens folkmekanismer.

Vid ett mer allvarligt stadium av prostataadenom är behandling med folkmedicin möjlig som en komplex terapi mot läkemedelsbehandling. Symptom på sjukdomen kan inte alltid identifieras oberoende, ofta sjukdomskänsla hitta män äldre än 45 år på en planerad inspektion på urolog.

Hur man behandlar prostata adenom med folkmekanismer? Är det möjligt att bota prostata adenom med folkmedicin? För att behandla prostata adenom med folkmedicin är ett specialistrådgivning obligatoriskt. Vissa folkmekanismer, även som en profylax mot prostataadenom, kommer att ge bra resultat.

Beroende på graden av utveckling av sjukdomen, föreskriver specialisten medicinsk, kirurgisk eller obehandlad behandling.

De mest populära folkmedicin för behandling av prostata adenom hos män

Effektiv behandling av folkmedicin för prostataenom hos män innebär användning av medicinska flora resurser, fytoterapi och homeopati.

 • Propolisbehandling med prostata adenom.
  Folkmetoder för behandling av prostataadenom med propolis består i att använda denna biodlingsprodukt som ett extrakt.
  För beredningen är det nödvändigt att indunsta 40 g propolis i 200 ml alkohol. Den erhållna blandningen i en mängd av 100 gram kombineras med 2 g kakaosmör, vilket alstrar rektala suppositorier. Ansök om en månad på natten. Efter 2 månader, upprepa kursen.
 • Behandling av prostata adenommummi.
  Denna folkmedicin för prostataadenom fungerar som en utmärkt assistent för att lindra symtom i patienten.
  Det mest effektiva receptet består av följande: 0,2 gr mumie blandad med morot och havtornsjuice och tas i 27 dagar två gånger om dagen. Beroende på svårighetsgraden av sjukdomen upprepas kursen efter 10 dagar från föregående kurs. Ta denna blandning på morgonen på tom mage och före sänggåendet.
 • Behandling av lökskal av prostata adenom.
  Ett bra resultat är användningen av en löklök i 1,5-2 månader. Lökskal Jag tar i form av infusion av 50 gram per timme.
  För att förbereda infusionen häller två strimlade lökar en halv liter kokande vatten. Behållaren är insvept och insisterade i två timmar. För att förbereda en annan typ av tinktur på lökskal, insisteras ett glas skal på 40 minuter efter 7 minuters kokning med låg värme och blandas sedan med tre matskedar bihoney. Tinktur tas hela veckan för en halv kopp tre gånger om dagen.
 • Behandling av prostata adenom Kalanchoe.
  För behandling av prostataadenom erbjuder folkmedicin många recept och alternativ för användning av vissa läkemedel.

Kalanchoe används i form av en tinktur, för beredningen av vilken saft av stammar och blad av växten bör vara i flera dagar på kylskåpets bottenhylla. Sedan ska produkten passera genom köttkvarn, pressas och hällas i en ren burk, lägg i kylskåp för en dag. Därefter filtreras tinkturen och blandas med vodka. Ta en matsked 4-5 gånger om dagen.

 • Behandling av prostata adenom med saltförband.
  Metoden för behandling av sjukdomen med saltförband går i samband med behandlingen av prostata adenomlökskal.
  Det är att heta saltförband appliceras på sakrum, underliv och perineum i 3 timmar 1-2 gånger om dagen, huvudsakligen på kvällen.
  Varje zon läggs överväxlande, det vill säga först på sakrum och perineum, sedan på underlivet och perineum, sedan på sakrummet och underlivet.
 • Behandling av prostata adenom med röd rot.
  Den röda roten (det glömda myntet) innehåller ett stort antal användbara ämnen och mineraler för människors hälsa.
  Det används för att behandla infertilitet, prostatit, sjukdomar i det genitourära systemet, prostata adenom, liksom för att förebygga alla dessa sjukdomar. Anläggningen för behandling presenteras i följande former: preparat, vattenhaltiga och alkoholiska infusioner, te.
 • Behandling av prostata adenom med pumpa frön.
  Pumpa frön är en utmärkt källa till vegetabiliska fetter, som bör ingå i din kost inte bara i närvaro av neoplasma, utan även som förebyggande eller förstärkning av immunsystemet.
  Inte ett dåligt recept - "pumpa-honung" bollar. För detta görs råa frön genom köttkvarn eller jord i en mixer, blandad med honung och fryst i kylskåp. Detta "piller" används 2 gånger om dagen när som helst.
 • I de sista stadierna av prostata adenom, då sjukdomen redan väsentligt påverkar patientens livskvalitet, bör traditionell medicin användas som ytterligare åtgärder för läkemedel.