Huvud
Behandling

Prostata adenom: behandling med folkmedicin

Prostata adenom är en godartad neoplasma som bildas i prostatakörteln.

Adenom komprimerar urinröret när det växer, vilket medför obehag för patienten.

Om du inte omedelbart söker medicinsk hjälp och inte genomgår lämplig behandling, kan denna sjukdom orsaka ett antal komplikationer:

 • kroniskt njursvikt;
 • bildning av stenar i urinvägarna;
 • svårighet att urinera
 • en mängd olika sjukdomar av infektiös natur.

Orsaken till sjukdomen är inte fullständigt förstådd. Men det finns faktorer som påverkar bildandet av prostata adenom, de inkluderar ofta stressiga situationer och sexuell dysfunktion.

Sjukdomar i prostatakörteln är ganska farliga att springa. Behandling kan ske med hjälp av folkmedicin, de kan hjälpa till att lindra inflammation. Men metoderna för behandling av prostata adenom av icke-traditionell natur bör vara av sekundär betydelse, den huvudsakliga behandlingen är medicinering.

Folkmekanismer är bara en hjälpterapi som hjälper till att återställa och stärka.

Symtomatisk adenom och behandling

De viktigaste första tecknen på prostata adenom är:

 • viktminskning
 • brist på aptit;
 • lukten av urin när den utandas
 • illamående;
 • torr mun.

Det finns tre grader av prostata adenom:

 • Kompenseras. Denna grad kan variera från ett år till tre. En karakteristisk egenskap är frekventa nattliga uppmaningar, de noterar också en långvarig urinström och en försening i urinering;
 • Subcompensated. I andra etappen finns det ömhet med urinering, det kan bli ofrivilligt, liksom en känsla av ofullständig tömning. Urin kan bli grumlig, med föroreningar av blod. Symtom på leversvikt är av kronisk natur;
 • Dekompenserad. Detta stadium kännetecknas av nedsatt njurfunktion. På grund av detta uppstår ofrivillig urladdning av urin med droppar. Det kan finnas turbiditet i urinen och en blandning av blod i den. När urinflödet bryts, försämras njurfunktionen.

Om du har denna symptomatologi, behöver du söka medicinsk hjälp. Diagnos av sjukdomen på grund av olika metoder:

 • rektal palpation av prostata;
 • laboratorietester (urin, blodprov);
 • ultraljud;
 • radiografi.

När man bekräftar förekomsten av en sjukdom som prostataadenom, är det värt att försöka behandla folkmedicinska lösningar. Men först efter överenskommelse med den behandlande läkaren är självmedicinering oacceptabel.

Behandling med folkmetoder

Metoder för behandling av prostataadenom i de första stadierna klassificeras som konservativa. Ett bra resultat kan behandlas med prostata adenom folkmekanismer.

Vid mer allvarliga skeden av denna sjukdom är okonventionella metoder endast möjliga som en ytterligare terapi för läkemedelsbehandling. Symptomologin hos sjukdomen är inte alltid uppenbar, ofta erkänns närvaron av prostata adenom vid en rutinundersökning av urologen. Folkmedel för behandling av prostataenom hos män, till och med som förebyggande åtgärd, ger ett utmärkt resultat.

Icke-traditionella metoder för behandling av prostata adenom är ganska olika, de inkluderar bad, medicinska infusioner, avkok av medicinska örter, intag av vissa produkter.

För att förbättra terapin av prostataadenom förändrar kosten. Det är nödvändigt att införa i kosten av gröt, med denna sjukdom är det bättre att förbereda dem på vatten. Det är också mycket användbart att dricka färsk juice från en rå pumpa, eftersom denna grönsak innehåller mycket zink. Färsk pumpa juice rekommenderas när diagnosen adenom, men dess användning har biverkningar - halsbränna och magbesvär.

Med adenom är det användbart att dricka systemiskt linolja: två teskedar om dagen, i en månad.

För att normalisera prostataarbetet är zink mycket viktigt, eftersom detta mikronäringsämne kan stärka immuniteten och minska bildandet av adenom. För förebyggande åtgärder är det nödvändigt att äta dagligen för femtio pumpa frön - för att ge kroppen med zink. Frön kan vara i någon form: torkad, rå, det viktigaste är att bevara det gröna kuvertet på dem.

En värdefull grönsak för män är en betor, det är önskvärt att inkludera det i den dagliga menyn. Rötter är mycket användbar för prostata adenom, men har en nackdel i form av laxerande effekt. Särskilt användbar är färsk juice från rödbetor. Med konstant användning av juice minskar adenomen i storlek.

I profylaktiska syften och för behandling av prostatit i de tidiga stadierna är det nödvändigt att organisera en riktig diet. Det är inte tillåtet att överdriva, använda alkohol, rökt, starkt salta och kryddiga rätter. Sådana begränsningar gör det lättare att känna sig väl med prostata adenom. En förutsättning för att bibehålla hälsan är en stabil vikt utan fetma.

Läkemedelsbuljonger

Det är möjligt att använda behandlingen av prostata adenom med en mängd olika folkrecept, till exempel dekoktioner är ett effektivt botemedel. En positiv effekt kan uppnås vid användning av lökskalken.

För att göra detta bör det kokas i ungefär fem minuter, spänna sedan all vätska och låt stå i en timme. Sedan kan du lägga till honung till avkok, för att ge en trevlig smak.

Den tillverkade drycken ska ätas upp till en halv kopp mat före måltiderna. För att börja dricka buljong är det möjligt att de första symptomen uppträder i form av komplicerad urinering. Det är också användbart att använda rålök under en måltid i en rå form.

Te har en utmärkt effekt från medicinska örter. För att använda den kan du ta löv av unga nässlor, endast i avsaknad av risk för tromboflebit. En stor mängd användbara ämnen innehåller roten till den dioekiska nässeln.

För beredning av te tas lika delar av roten av denna växt, kalgan och lakrits. Det är på grund av denna blandning att prostata adenom kan botas. En tesked örter behöver hälla 750 ml vatten och koka blandningen i tio minuter. Därefter insistera på en timme. Använd avkok med 0,2 liter två gånger om dagen. Detta recept är särskilt effektivt vid manifestationen av de första symtomen på sjukdomen.

Den creeper har antiinflammatoriska egenskaper och är en effektiv assistent i prostata adenom. För att förbereda buljongen måste du mala växtens rötter, ta fyra teskedar, häll dem med ett glas kallt vatten, vilket lämnar för att infilera i åtta till tio timmar. Töm sedan vattnet och häll rötterna med kokande vatten (sju glas), linda på filten och insistera en timme. Ready-made buljong används tre gånger om dagen för 1/3 kopp.

God kvalitet har hästkastanj. Det kan hjälpa kroppen att återhämta sig efter behandling av denna obehagliga sjukdom. För buljongen ta de gröna skalen av två kastanjer och häll kokande vatten (300 ml).

Vätskan kokas i ungefär femton minuter, över låg värme, efter filtrering. Vid de första stadierna av utvecklingen av prostataadenom används avkokning i ett halvt glas på morgonen och på kvällen.

Tinkturer för prostata adenom

Vid behandling av folkmedicin finns tinkturer. Tinkturer ger en bra terapeutisk och förebyggande effekt, vilket stärker immuniteten.

De innehåller antibakteriella egenskaper som hjälper till att minska prostata adenom. Men eftersom sådana droger tillverkas alkohol är samråd med en läkare om deras användning obligatorisk.

I propinens tinktur innehåller en otrolig mängd användbara ämnen som hjälper till att kämpa med olika virus och bakterier, vilka är orsakerna till sjukdomens adenom. Användbara ämnen tinktur stimulerar immunsystemet fullständigt och hjälper till med början eller kronisk sjukdom.

För att förbereda tinkturen blandar du en del av den revade propolen och två delar av medicinsk alkohol. Häll blandningen i en flaska med ett mörkt glas och lämna på en mörk plats i några veckor. Varje tre dagar ska infusionen skakas.

Ökad aktivitet och utmärkt effekt mot patogena virus och patogener har många folkmedicin, men det är speciellt värt att notera St John's Wort. Denna växt stärker bäckens organcirkulation, vilket kan hjälpa till att återställa prostatakörteln snabbare. För att få tinkturen måste du ta femtio gram johannesört, häll vodka (500 ml) och insistera på en mörk plats i en månad. Sedan filtreras infusionen och används en tesked, före varje måltid tre gånger om dagen.

Terapeutiska bad

Behandling av prostata adenom med icke-traditionella metoder kan innefatta specialiserade sessilbad. För maximal effektivitet av förfaranden är det nödvändigt att följa vissa regler:

 • Badets längd bör inte överstiga tio minuter;
 • Ett djupt bassäng behövs där vatten kommer att nå midjan i sittplatsen;
 • Det är nödvändigt att ligga ungefär en timme efter att ha tagit bad eller ta ett bad innan man lägger sig i sängen;
 • Behandlingsförloppet ska vara minst tio dagliga procedurer.

För stillasittande bad föreslår folkmedicin för prostata adenom att brygga ekbark eller kamille. Också lämpliga samlingar av blommor av salvia eller lind. En annan behandling för prostata adenom är blommor eller löv av willow-tea och marshweed. För att göra ett bad måste du ta fem matskedar av olika typer av medicinska örter (lika delar), häll dem med tre liter kokande vatten och insistera i en timme. Spänn sedan färdigbuljongen i en bassäng och späd med rent vatten till en trevlig temperatur. Regelbunden hållning av stillasittande bad ökar behandlingen och har en antiinflammatorisk effekt på det sjuka organet.

Samma infusion av medicinska örter kan göra varma enemas. Volymen av enstaka injektioner bör inte överstiga hundra milliliter. Ungefär i trettio minuter är det nödvändigt att kvarhålla vätskan inuti. Kursen varar tio till femton dagar. Vid ett adenom av prostata av enema är kapabel att ge antiinflammatorisk effekt, men innan ansökan samråd med experten är obligatorisk.

De bästa sätten att återställa en sjuk organism är gjorda av biprodukter. En tinktur av bivax hjälper till exempel att bota organen i genitourinary systemet. Men inte många människor är överens om att använda denna metod, eftersom ställningen är döda bin. Propolis och honung kan också hjälpa till med prostata adenom.

För att göra en tinktur från en sump behöver du ta ett glas podmor och häll vodka (500 ml). För att insistera denna blandning rekommenderas på en mörk sval plats i två veckor, och periodiskt skakar och blandar ämnet. Efter filtrera tinkturen och ta den tre gånger om dagen för en st.lozhke, före måltider. Efter att ha tagit kursen börjar symtomen försvagas, och kroppen börjar återhämta sig.

Bota och återställa kroppen med prostata adenom kan vara olika sätt. Adenom är en farlig sjukdom med alla möjliga komplikationer, det behöver bara behandlas tillsammans med läkare.

Medicinsk örter och en mängd olika folkmedicin kan hjälpa till med denna sjukdom, men terapi måste utföras under lång tid. Alla medicinska åtgärder bör vara omfattande och agera på patologi från alla håll.

Folkmedel för prostata adenom och prostatit

Den moderna uppfattningen av prostataadenom kräver en förändring av termen "godartad hyperplasi". Statistiska studier av förekomsten av sjukdomen bland män visar en ökning av detekterbarhet från 11,3% hos patienter 40-49 år till 81% bland män som har omvandlat efter 80 år.

Ökningen av livslängden hos äldre år skiljer behandlingen av prostatacenomen som inte bara medicinsk utan skapar också ett socialt problem. Tillräckliga metoder för konservativ terapi och kirurgisk ingrepp har utvecklats och testats. Alla behandlingsmetoder genomgår en jämförande analys med beaktande av effektiviteten, konsekvenserna av användningen, negativa influenser på andra organ.

Mot denna bakgrund ser behandlingen av prostataadenom med folkmekanismer ut övertygande. Reklamskrav avser enskilda fall, vilket inte ger läkare rätt att rekommendera växtbaserade produkter och folkmetoder som ett effektivt botemedel. Därför ger vi en översyn av befintliga tekniker, men vi rekommenderar inte att behandla dem som ett sätt att läka.

Mekanismen för problemutveckling

För att förstå hur man cure hyperplasi av prostata är det nödvändigt att ta itu med patogenesen och morfologiska grunden för sjukdomen. Under normala förhållanden är prostatakörteln placerad runt urinröret i det bakre segmentet, kallat prostata. Det förorsakar inte att klämma, "stör inte" i urineringshandlingen. Utflödet av urin genom urinröret hos män är gratis.

symptom

förseningar och behandling utan överenskommelse med en läkare leder de flesta patienter till specialister i ett stadium som kräver brådskande ingrepp, på grund av störd urinering skapar gynnsamma förutsättningar för inflammation av prostata och njurar.

Adenom av prostatan kännetecknas av en typisk proliferation av både glandulär och stromal (fiber) vävnad hos orgeln. Histologer hittar ofta noder av båda typerna. Förändringar i blåsans muskel orsakar irritation av urinrörets a-receptorer, sfinkteren. Överbelastning av detrusor, som är tvungen att "arbeta" mot ökat tryck, leder till aton, vesicoureteral reflux och urinstagnation vid njurbäckenivå.

För att bota prostata adenom är det nödvändigt att agera på den främsta orsaken till sjukdomen, minska aktiviteten av hyperplasi. Synpunkter på inflytande faktorer är många. Det finns ingen tvekan om att rollen av omvandlingen av könshormon testosteron till dihydrotestosteron.

Transformationsprocessen sker i prostatakörtlarna under påverkan av enzymet 5a-reduktas. Bindningen med proteinet främjar bildandet av ett komplex som aktiverar syntesen av intracellulärt DNA med ytterligare cellproliferation.

Vilka symptom ska patienterna bli av med folkens behandling?

Förespråkare av traditionell medicin för effektiv behandling av prostata adenom hos män borde veta exakt vad:

 • patienten har inflammation (prostatit) eller prostata adenom, och inte cancerdegenerering, blåsdysfunktion;
 • Den valda metoden för behandling av adenom bör inte störa leverns och andra organers funktion.
 • ska särskilja manifestationer av nedsatt urinering (snabbhet, imperativhinder, inkontinens) och urinretention
 • inte alltid sexuella störningar hos män förekommer från prostatit och prostata adenom, kanske är de associerade med en godartad neoplasma i binjurarna.

Unanimous råd av läkare och läkare

I frågor om hur man behandlar prostata adenom på ett populärt sätt finns det rekommendationer mot vilka läkare inte invänder. Dessa inkluderar tips:

 • att utesluta från matskarpa rätter, röka produkter;
 • Drick inte alkoholhaltiga drycker;
 • skyddas mot förkylningar och kalla platser
 • Använd inte kompressionsunderkläder som stör blodflödet i bäckenet.
 • följ regelbunden tömning av tarmarna;
 • övningar för att stärka bäckens golv
 • undvik övermålning
 • ta med din vikt till en normal takt.

De mest effektiva fysiska effekterna är:

 • går på skinkorna fram och tillbaka;
 • "Velosipediki";
 • "Sax";
 • retraktion och spänning av skinkorna.

Antalet tillvägagångssätt rekommenderas 2-3 gånger om dagen. Antalet övningar att ta till 50-60 i varje tillvägagångssätt.

Hur byter patientens diet?

I näring till patienten med ett adenom i prostata läggs folkmedicinska lösningar:

 • minst två teskedar linfröolja dagligen, det är bättre att köpa det i färdig form i ett apotek, använd kyla på tom mage och på natten, en kurs på minst två månader;
 • ät 3 lökar om dagen, kan ersättas med gröna lökar;
 • frön av karvägen som är användbar för att krossa och lägga till vanligt te;
 • Dricker oftare pumpa juice (kontraindicerat i mage i halsen).
 • Sallader från kokta betor är användbara.

Pumpa frön - innehåller zink, ett element som stärker immuniteten, tillräckligt för att äta 25 stycken två gånger om dagen. Andra alternativ:

 • vrid i en köttkvarn 0,5 kg renade frön och blanda dem med 0,25 kg honung, från dem för att göra små platta kakor storleken på en stor mutter, lägg under tungan tre gånger om dagen på bollen tills den är helt absorberad;
 • Ett annat recept är att tvätta de malda fröna med mjölk.

Användningen av örter i behandlingen av prostataadenom med folkmedicin

Rekommendationer av herbalists är baserade på antiinflammatorisk, svag bakteriedödande effekt. Ur medicinsk synvinkel är de mer lämpade för behandling av prostatit.

Rötter och löv av nässla

Brew som te från beräkningen av 2 tsk torra örter för 250 ml vatten, du kan lämna i 10 minuter och stå i en termos i minst två timmar. Filtrera, ta en halvtimme innan du äter. Kontraindikationer inkluderar tromboflebit i venerna i skenorna.

Pyritei krypande

Känd för trädgårdsmästare som gräs. Rotdelen utgrävas från marken, tvättas, torkas, slipas. För att göra avkodningen måste du följa mönstret:

 1. Häll först 2 matskedar av hackade rötter i 250 ml vatten vid rumstemperatur och lämna på ett sådant sätt över natten.
 2. På morgonen dränera vattnet och häll den krossade roten med kokande vatten (1 L), linda det eller göra allt i en termos. Insistera på minst en timme. Ta tre gånger om dagen för 1/3 kopp.

Hästkastanj

Det rekommenderas för återställande av immunitet. Att förbereda ett avkok, tillräckligt med skal av två frukter. De kokas i tio minuter, lösningen filtreras. Dryck ska vara i kall form en halv kopp före frukost och på kvällen.

hemlock

Bland de folkmedicinska läkemedlen för prostataadenom i böckerna är kliniken stor vikt vid hemlocket. Anläggningen är giftig, så samla den i handskar. Läkarna tror att hemlock kan förstöra tumörceller. Den tillämpas:

 • inuti i fröna med mat;
 • i tinkturen med droppar med en gradvis ökning av dosen från 1 till 30 droppar per dag, minska sedan;
 • som en komponent i mikroclysters - en tesked per 100 ml varmt vatten dagligen.

Persilja juice

Från de färskt löv pressar roten och stammarna av persilja saften. Den blandas lika med honung. På en gång behöver du 2 matskedar, äta 2-3 gånger om dagen. Ett annat alternativ är att brygga pitted persilja frön. Denna växt anses vara en bra folkmedicin för prostatit.

St John's Wort

Anläggningen bekräftar sitt namn. Stärker blodcirkulationen i bäckenregionen, återställer klyftformen i prostata. Tinktur framställs från 50 g torra råvaror och 0,5 liter vodka. Lämna på en mörk plats i en månad.

Växtkombinationer

Hantera dysursymptom i adenom och prostatit hjälper kombinationer av örter och växter, som inkluderar:

 • bär av en hundros - ett lager av vitamin C;
 • frukter av hagtorn - mikroelement, antioxidanter, vitaminer;
 • blommor av kemistens kamille - desinfektionsegenskaper;
 • cotyledon swampy - antiinflammatorisk effekt kontraindicerad med tendens till tromboflebit
 • Björkblad är ett diuretikum och antiinflammatorisk medel;
 • bär och löv av cowberry - rena urinvägarna;
 • grässpårig (fjällfågelfågel) - hjälper till att ta bort salt från njurarna och urinblåsan, förhindrar stenbildning, har antiinflammatoriska egenskaper;
 • drogklonalt antinflammatoriskt och analgetiskt medel;
 • rosen till lakrits - i sammansättningen av unika ämnen som hittas, liknande i verkan mot binjurernas hormoner, hämmar tillväxten av adenomceller;
 • bladen av hasselnötter (hasselnötter) - liknar rå från hasselnötter.

I termoserna förbereder vi blandningen för nästa dag. Ta 4-5 glas. Kulturerna av örtterapi är långa - från 2 till 6 månader. Du kan göra korta pauser och upprepa.

Andra vegetabiliska recept

Nedan beskrivs de rekommenderade medicinska källorna för behandling av adenom med folkmedicin.

Bark av en ung asp

Känd för dess antiinflammatoriska egenskaper (det är från det att den första Aspirin, antibiotika) erhölls. För tinktur skördas råvaran i april, det är nödvändigt att ha tid innan knopparna blommar. Mala 100 g bark och häll pulvret 200 ml vodka. Sätt i allt i en mörk burk. Infusera 2 veckor.

Stam och applicera i droppar om 20 i utspätt vatten dagligen före måltid. För förbättrad effekt rekommenderas att avkoka lika delar av bark, njurar och löv. Växten bör inte användas till patienter med förstoppning.

Infusion av vitlök

Gnugga först 3-4 vitlöksklyfta, häll 0,5 liter varmt vatten och lämna över natten i en termos. Nästa dag kan du ta 50 g 3 gånger.

Tinktur av hassel

Det här är en slags hassel. Det anses vara det mest effektiva botemedlet för prostatit. Sammansättningen av växten har en effekt på metaboliska processer, särskilt i muskler, återställer hormonbalansen, har antiinflammatoriska egenskaper. Kontraindicerad hos hypertensive patienter, personer med njure- och leverpatologi.

Lövverk och ung bark samlad på våren, torkad, insistera, som te i en halvtimme, 1 sked av råmaterial för ett glas kokande vatten (skäll i minst en timme). Efter filtrering drick ¼ av glaset 3-4 gånger om dagen. Avkodning av hassel kan läggas till vattnet för sessila bad. Från nötterna pressar hasselnötterna oljan, tar den inuti, mala den med honung.

 1. Råvaror från en björk - medicinsk handling har blad, en ung bark, juice. De samlas och torkas tillsammans med unga kvistar, så sorteras de och separeras. I urologin är växten känd som en mild diuretikum och antiinflammatorisk läkemedel, men den är också hänförlig till antitumöregenskaper. Tinktur av björkknoppar är beredda för alkohol, tas i droppar om 20 fyra gånger om dagen.
 2. Tinktur av Kalanchoe är beredd från löv inte yngre än två år. Efter skärning placeras de i kylskåp för en dag. Vrid sedan och pressa saften. Vodka eller vatten tillsätts. Håll drogen bättre i sval och mörk. Ta en matsked minst tre gånger om dagen.
 3. Juften av svart ädelbär gör det möjligt att neutralisera och eliminera produkterna från sönderfallet av tumören. Det rekommenderas att dricka en matsked om dagen. Det är viktigt att du dricker ett glas kallt vatten innan du tar det.

Effektiva folkmekanismer från biodlingsprodukter

Honung som en del av blandningarna har redan nämnts. Dess läkning egenskaper ökar effekten av varje växt. Dessutom rekommenderas att använda bee pollock. Två matskedar spoof kokas i 0,5 liter vatten i två timmar. Stam den förtjockade lösningen. Säkerställ förvaring i kylskåp. Ta med honung 1 matsked tre gånger om dagen. Rekommendera att upprepa 3 kurser i 1,5 månader med en paus på 30 dagar.

Bee pollen har en stark immunkorrigeringsegenskap. Ta en tesked rekommenderas tre gånger om dagen. Var försiktig med allergier. Läkemedlet kan orsaka en stark reaktion.

Propolis extrakt rekommenderas att injiceras i rektum med mikrocykler eller i ljus varje natt. Oavsett rektala ljus förbereds för getfett, men det är bekvämare att köpa dem i ett apotek. Kursen är en månad.

Andra metoder

Bland de folkmedicinska lösningarna för prostata adenom är rekommendationen att använda komprimeringen i ljumskområdet. Den är beredd från en brant lösning av bordsalt (2-3 teskedar per ½ kopp vatten) och fuktig gasbindning eller mjukvävnad.

En blandning av Shevchenko, känd för många patienter - ett morgonintag av 30 ml vegetabilisk olja och vodka på tom mage är ett populärt recept för antitumörbehandling av olika organ. I mikrocykler rekommenderas att använda granolja.

Många av de listade läkemedlen används i form av stillasittande bad. För att göra detta behöver du:

 • använd ett tillräckligt djupt bassäng så att vattnet når nivån;
 • Procedurens varaktighet måste vara minst 10 minuter;
 • Vattnet ska vara varmt, undvik superkylning;
 • det är bättre att göra ett bad på natten, efter en bra vila;
 • Kursen utförs dagligen nr.10 eller varannan dag.

Den mest lämpliga buljongen:

 • från kamomill och ekbark;
 • linden och salvia;
 • löv och blommor av willow-tea, marsh svin.

Bland dessa läkemedel har få få en direkt effekt på patogenesen av prostata hyperplasi. Hjälpegenskaperna kan eventuellt hjälpa till i komplex applikation med medicinska preparat. Prostaterapi med folkmedicin är mycket negativt uppfattad av läkare. Underlåtenhet att följa villkoren för beredning och dosering kompliceras av svåra allergiska reaktioner.

På grund av hoppet på läkning, män spenderar tid på helt otillräckliga och absurda metoder, lyssna på råd från inkompetenta människor istället för att besöka en läkare. Ofta, i motsats till den förväntade effekten, faller de i akuta sjukhusavläsningar med akut urinretention i sjukdomens avancerade stadium.

Vi behandlar prostata adenom hos män med folkrättsmedel och metoder

Prostata adenom är en sjukdom av ålder hos män, som liknar kvinnornas klimakterium.

Dess karakteristiska symptom är en frekvent uppmaning att urinera. Strålen i toaletten är tunn, svag, stänkt, kommer med förseningar.

Den faller ner brant så att patienten ofta faller på sina fötter istället för toaletten. Urinblåsan töms inte helt, efter att ha lämnat toaletten finns det en önskan att urinera igen.

Hos män över femtio är detta vanligt förekommande. Tillsammans med den officiella medicinen används människors behandling av prostata adenom.

I artikeln kommer vi att prata mer om folkmekanismer för behandling av prostata adenom hos män.

Prostata adenom: behandling med folkmedicin

Med tanke på teorin om medicin kan användningen av ett antal folkmekanismer för prostata adenom inte alltid vara vetenskapligt motiverat. Adenom är en neoplastisk process. Även om det är godartat, vänd tillbaka och till och med sluta använda bara örter, lotioner, buljonger, etc. ofta omöjligt.

Är det möjligt att bota prostata adenom med folkmedicin? Nej det är det inte. De flesta läkare är överens om att folkmetoder är bra för förebyggande av adenom och under remission efter operation. Vid behandling av ett redan diagnostiserat adenom, särskilt sedan andra etappen, bör de endast användas som hjälpmedel.

Hur man behandlar prostata adenom med folkmekanismer? Tänk på nedan.

De mest effektiva sätten

Det viktigaste i behandlingen av prostata adenom är folkmedicinen - rätt näring. Vad som är önskvärt och vad som inte kan ätas med adenom är folkläkare kända sedan antiken.

I grund och botten motsvarar kostbehoven med de vanliga principerna för hälsosam kost. Men det finns också en specificitet, begränsningar för denna sjukdom.

För att förbättra tillståndet hos prostatavävnad från patienter med att begränsa sig till att äta köttprodukter av det, ägg, stark buljong av något slag, starkt kaffe, te, kryddor, pickles, kryddig, sura livsmedel.

Alkohol, peppar, senap, röka produkter, konserver är helt uteslutna. De angivna produkterna stör blodcirkulationen i prostata.

Det är önskvärt att äta alla produkter från havet, från växter, från mjölk. En måltid som innehåller mycket zink rekommenderas. Skivhållaren för innehållet är ostron. Tyvärr är det i vår region en elitprodukt som inte är tillgänglig för alla.

Mindre än, men acceptabelt för behandlingsändamål, andelen zink i vetekli; pumpa, solrosfrön; valnötter, cedernötter. Hjärtat, djurets lever är rik på detta element, men de bör inte förbrukas, eftersom de är biprodukter av biprodukter. Buljonger från baljväxter som innehåller detta ämne rekommenderas inte heller.

Man bör komma ihåg att etanol avlägsnar zink från kroppen. Så den bästa kosten är slöseri med ansträngningar och pengar om det åtföljs av en libation.

Det är nödvändigt att följa tarmarnas arbete så att avföring är normala och dagliga. Patienten behöver gå mer, dagligen för att göra gymnastik. Vid första ansträngningen att urinera omedelbart gå på toaletten - sträcker sig blåsen kommer att skada.

Nedan betraktar vi de populära folkmekanismerna för prostata adenom.

pumpa

Det hjälper från prostata adenom folkmedicin - pumpa frön och smör. Det är en produkt rik på zink och vitaminer. Ät dem råa, bättre med honung. För trettio frön före varje måltid.

alternativ: rengör och vrid i en köttkvarn en halv kilo solrosfrön. Lägg till tvåhundra gram honung. Rulla dem i bollar och sätt i kylskåpet. Innan du äter, ta ett dussin bollar och sakta suga innan du äter. Kurs i minst ett år.

Pumpa olja ärver alla fröns egenskaper. Det är användbart att använda för att förbereda vilken typ av mat som helst.

Pumpa olja ärver alla fröns egenskaper. Det är användbart att använda för att förbereda någon form av mat, inte bara från adenom, men också för att förbättra hudtillståndet, med osteoporos.

Produkter av bietid

 1. Behandling av prostataadenom genom folkmetoden - under bina:

Alkoholtinktur från podmore. På en flaska kvalitetsvodka två st. skedar av podmor.

Häll i en mörk flaska, linda den i en trasa och sätt den på en varm plats i tjugo dagar.

Skaka dagligen. Vid slutet av tiden, dränera. Tinkturen är klar. Vi börjar med två droppar efter att ha ätit.

Efter att du har kontrollerat att det inte finns någon allergi, öka dosen gradvis till 20 droppar. Månadsräntan upprepas var sjätte månad.

Avkodning av podmore. Art. Sked för att koka i en halv liter vatten, simma i två timmar på låg värme. Stamma, häll i mörka rätter, sätt i tre dagar i kylskåpet. Månad dricker två gånger om dagen i Art. sked. Vi upprepar kursen var sjätte månad.

 • propolis:

  Fyrti gram propolis utspätt i två hundra milliliter alkohol. Stearinljus görs med detta extrakt. 0,1 gram extrakt tillsätt till två gram kakaosmör, gör ett ljus, sätt i den bakre passagen. Månadskurs. Läs här mer om hur du använder propolis för prostata adenom.

  Vi lyfter honungen med vatten, smaka på en lauré, kryddnejlika, kanel. Det är bra att lägga till infusioner av kamomill, mint, Johannesört, salvia till sbiten.

  Sbiten kan dricka sockerdiabetiker, kryddnejlika, kanel normalisera sockernivån. Kardemumma, pepparmynta lindra nervspänningen, öka hjärnans aktivitet.

 • Komponenterna sbitnya påverkar prostata och kroppen som helhet positivt.

  1. honung förbättrar körtelns aktivitet, reproduktiva, genitourära funktioner, fartygens arbete.
  2. vitaminer: grupp B - behandla inflammation i prostata, C - mikrocirkulation av blod och metabolism i det, E - blockera fria radikaler, främjar produktionen av könshormoner, prostatajuice.
  3. Spårelement. Zink och selen - undertrycka processerna för tumörutveckling, inflammation, stenbildning. Magnesium i kombination med kalcium och kalium ökar immuniteten hos körtelen, förbättrar desinfektionseffekten av sekretionen av prostata.
  4. Inloppsvatten, enligt forskare, är strukturerad på ett speciellt sätt, blir en analog av intracellulär vätska. Det levereras enkelt till cellerna i kärnvävnadens terapeutiska ämnen.

  Infusionerna av örter som läggs till sbiten har sin egen effekt, vilket är lägre.

  örter

  Än att behandla ett adenom av en prostata hos män? Folk botemedel är örter. Kompensera avgifter, varav varje komponent har en studerad effekt för behandling av körteln:

  1. pion - Bedövar, lugnar.
  2. kamomill - tar bort inflammation
  3. nässla - återställer skadad vävnad
  4. mint - lindrar spasmer
  5. Burock för prostata adenom - eliminerar sklerotiska formationer, ärr, inflammation.
  6. groblad - återställer körtelns funktion, lindrar smärta, dödar bakterier.
  7. Cypern - ett starkt antiinflammatoriskt medel

  Andra populära folkmekanismer för prostata adenom:

  1. Jordstammar och rötter marshmallow, Eleutherococcus, bergsbestigare orm, ginseng, Ålandsrot, galangal, Angelica, vetegräs, Bergenia, lakrits, cikoria, sparris, Vira, kardborre, feverweed, Aralia, Burnet, Potbelly gul, galnare, ängssyra, orkidéer, anfanger, fan, harv.
  2. Badana löv, klockor, hasselnötter, salvia, björk, krysantemum, blad av guelder-ros, manschetter, valnöt, eukalyptus, mor-och-mormor.
  3. Örten johannesört, pepparmynta, Potent gås, verbena, malört, gryzhnika slät, söt klöver, svalört, brev, bergsbestigare knotweed, centaury, isop, primula, nässlor, Hjärt, älgört, toadflax, herde handväska, cleavers, kålrot, rue, rölleka, åkerfräken, Tribulus, dead-nässlor, Shandra, Hieracium.
  4. Blommor av marigold, sandig immortelle, Tartar, barberry.
  5. Skott av thuja, dorky färgämne, kanadensiska småbladiga, nightshade svart, njure te, tall, barberry;
  6. Frukter av anis, havtorn, koriander, lin, enbär, kinesiska magnolia, rönn, tistel, fänkål, fänkål, kummin, humle, vildrosor, berberis, valnöt.
  7. Kalinas bark, askens unga grenar, röda bärsrötter.

  Det finns många recept för beredning av medicinska avgifter i olika kombinationer av örter.

  Exempel på insamling:

  • 1 del av kronblommorna
  • 1 del av lakrids ris
  • 3 bitar av bärbärblad.

  Tio gram av samlingen sätter vi i ett glas kokande vatten, i 15 minuter värms vi på ett vattenbad, vi kyler i 45 minuter. Krama blandningen, tillsätt det kokta vattnet till den ursprungliga volymen. Vi tar tre st. skedar tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.

  Fler recept med örter och örtmedel du läser här.

  1. Brew te med unga tallskott (ch. Är falskt för ett glas kokande vatten). Drick tre gånger om dagen för en tredjedel av ett glas.
  2. Te tillverkad av persilja. 4 msk. Sked hackade persilja frön i 15 minuter kokar i ett glas vatten. Accepterad av Art. sked sex gånger om dagen.

  Potatisjuice

  En av folkmedicinen för prostataadenom är potatis och juice. Den pressas från knölarna i september-oktober. Endast färskpressad är effektiv.

  Ta på en tom mage och innan du lägger dig på ett glas juice från Art. sked av honung.

  Innan du tar några dagar ska du vara på en diet.

  Förutom adenom är det användbart för gastrit, förstoppning, sår, fibroider, halsbränna, böjning, illamående.

  Normaliserar hjärtets arbete, sänker surheten i magen.

  Saltförband

  Kan jag behandla prostata adenom med saltförband? Ja, eftersom salt stimulerar metaboliska processer av celler, från de subkutana skikten drar mikroorganismerna, förnyar vävnadsvätskan.

  Sammansättning av lösningen: två teskedar salt i ett glas kokt vatten. I lösningen för bandage bör det finnas åtta procent salt. En mer mättad lösning kan skada vävnader.

  Bandage material väljer andas. Bäst bandage, gasbind, som staplas i åtta lager. Om du gör det i form av en komprimering utan tillströmning av luft, kommer konditionens tillstånd att försämras.

  Bandaget appliceras direkt på prostataområdet. Placera applikationen med vatten och tvål. Saltlösningen före proceduren upphettas till sjuttio grader. Håll bandaget i tio till femton timmar.

  Kontraindikationer: högt blodtryck, njursjukdom, hudsjukdomar. Mer information om applicering av saltförband hittar du här.

  Användning av mineralvatten

  En av de populära metoderna för behandling av prostata adenom är mineralvatten. I sanatorierna på den ukrainska orten Truskavets används lokalt mineralvatten "Naftusya" effektivt för att behandla adenom tillsammans med andra förfaranden. Dess tillämpning syftar till att återställa immunitet och allmän förbättring av kroppen. I Ryssland är dess analog vattnet i "Volzhanka" -orten Undory.

  Detta vatten är högt i organiskt material. Varför har en liten smak av olja, magnesium, kalcium, det är bikarbonat. När du kommer till luften försvinner de medicinska egenskaperna hos vatten, eftersom de dricker det direkt från pumprummet.

  Lökskal

  Lökskallar med prostata adenom skölj, häll vatten 1-3, koka i fem minuter. Timme att insistera, sedan belastning. Buljongen ser ut som starkt te. Ta en halv kopp före måltiden. Effekten är märkbar på två veckor.

  Castorolja

  Castorolja används också i prostata adenom. Oljedroppar läggs till dekoder och tinkturer som används vid behandling av adenom. De stärker människors hälsa. Smaken av blandningen är otrevlig, blandningen tvättas med apelsinjuice.

  malört

  Med adenom i prostata används malurt. Det uppsamlade gräset torkas, slipas med hand, siktas med en sikt. Det resulterande pulvret tas torrt.

  Han behandlar lesionerna i reproduktionssystemet, förbättrar ämnesomsättningen i körteln.

  Det används också för sömnlöshet, fetma, nervösa sjukdomar, infektioner, gastrointestinala sjukdomar.

  För en veckas behandling är ett hundra gram pulver tillräckligt.

  De första tre dagarna tas av nypa varannan timme. En viskning sätts i munnen, fuktas med saliv, sväljs, tvättas med vatten. Vid nattuppehåll.

  Innan du lägger dig, gör en varm enema av femtio ml avkok. Malurt är en giftig växt. Rådfråga en läkare före användning. Långvarig mottagning av henne är farlig, leder till hallucinationer, andra sjukdomar i psyken.

  FILBERTNÖT

  Med prostata adenom kan du använda en hassel. Torra eller färska löv av en hasselnöt (2 delar i en sked) för att fylla i ett glas kokt vatten, koka tjugo minuter till röd färg av buljong med en lätt brun nyans, för att insistera före kylning. Drick två gånger om dagen tills återhämtning.

  Bladen skördas efter att nötterna är mogna i torrt väder. De torkar i skuggan utomhus i sju till nio dagar.

  kardborre

  Två st. Sked rånen med ett glas vatten. Två timmar att insistera. Drick tre till fem gånger om dagen tills återhämtning.

  Svart kummin

  I prostata adenom, använd svart kummin enligt följande: st.lozhku kumminolja blandad med en tesked torkad kamomill, lösa upp ett glas varmt vatten på golvet och tillsätt en sked full av honung. Stam. Drick en dag flera gånger.

  tinkturer

  Används även tinkturer från prostata adenom. Detta, som regel, alkohol tinkturer av vitlök, asp, mistelta, rötter av kupen, vitex, celandine, hemlock.

  Hur lång tid tar det att återhämta sig?

  Lager upp med tålamod, örter att läka - proceduren är lång, minst sex månader - ett år kommer att passera tills du återställer den manliga makten.

  Behandlingen utförs med korta pauser i tre till fyra dagar varannan månad, i kombination med medicinering.

  Hur bota prostata adenom med folkmedicin?

  Det är viktigt att komma ihåg att folkläkemedel inte ersätter grundläggande medicineringsbehandling, särskilt snabb, om behovet är fastställd av en läkare.

  Behandling av BPH med folkmekanismer kan endast betraktas som kompletterande.

  Kontra

  Nu vet du hur man behandlar prostata adenom med folkmekanismer. Men försiktigt, använd preparat av giftiga växter, som malurt. Alltid känna till åtgärden, använd medicinen exakt så mycket som det står i receptet. Kontakta din läkare.

  Om du är över fyrtio, besök andrologus var sjätte månad. Det är viktigt att inte missa det ögonblick då adenomen har börjat. Bibehålla en man fram till livets sista dagar.

  Behandling av prostataadenom med folkmedicin, örter

  ✓ Artikel kontrolleras av en läkare

  Enligt de genomsnittliga statistiska uppgifterna måste nästan varje andra manlig patient som har korsat den 50-55 åriga ålderslinjen personligen möta ett sådant fenomen som prostataadenom. Med tiden, redan närmare 70 år och äldre, ökar denna statistiska indikator till 85-90%.

  Det är viktigt att komma ihåg att prostata adenom inte bara är en av de vanligaste manliga sjukdomarna utan också en mycket farlig sjukdom. "Har tjänat" det, patienten får inte bara många komplikationer i förhållande till genitourinary systemet, men faller också automatiskt in i gruppen medborgare som är utsatta för onkologi.

  Prostata adenom är en farlig sjukdom, full av komplikationer

  På ett tillförlitligt sätt identifieras orsakerna till adenom inte. Det är känt att det inte har något att göra med skadliga vanor, med sexuell aktivitet, med sexuellt överförbara sjukdomar, heller inte med sexuell läggning eller med några andra egenskaper hos livsaktivitet. De flesta forskare är överens om att prostataadenom som sådant framträder helt enkelt på grund av den fysiska åldringen hos den manliga kroppen.

  Behandling av prostataadenom kan utföras kirurgiskt eller kirurgiskt beroende på sjukdomens svårighetsgrad och dess respons på konservativ terapi.

  Transuretral resektion av prostata (TUR-prostata) används i 90% av fallen vid behandling av prostata adenom

  Under alla omständigheter bestäms det optimala behandlingsalternativet av en strikt kvalificerad läkare. Tillsammans med detta kommer ett bra komplement till konservativ terapi att vara en mängd olika folkmedicinska lösningar. Det handlar om sådana kompletterande aktiviteter som du uppmanas att lära dig vidare. Det är mycket viktigt att förstå att detta är ett användbart tillägg, men inte en fullvärdig behandling. Och effektiviteten hos folkrecepten observeras endast vid de inledande stadierna av sjukdomsförloppet. Därför, när du planerar att anta traditionell medicin, kontakta en kvalificerad läkare och följ sina instruktioner.

  Traditionell medicin för behandling av tumörer

  De mest populära folk recepten

  I hjärtat av folkres recept är naturliga ingredienser donerade av naturen. Och det här är en stor fördel: användningen av dem, förutsatt att det inte finns någon individuell intolerans och en tendens till allergier, eliminerar helt risken för negativa biverkningar. Tillsammans med detta, som noterat tidigare, kan något av följande recept endast betraktas som ett tillägg till huvudbehandlingen.

  Folk recept i tillägg till grundläggande behandling

  Använda pumpa

  Först bereda saften från massan av en ny pumpa. Drick ett glas av denna dryck dagligen och lägg till för smak en stor sked honung. Varaktigheten av kursen är upp till 2-3 veckor.

  Pumpajuice med honung

  För det andra har råa pumpa frön utmärkta egenskaper. Skala dem från skalen, försök att hålla det gröna skalet och äta upp till 100 gram under dagen. Kursens varaktighet är en månad. Om du vill kan du mala frön och lägga till dina favoriträtter - som du vill.

  Använd löken

  Goda resultat i kampen mot prostataadenom i tidiga skeden ges av vanliga lök. Allt du behöver göra är att äta en liten glödlampa dagligen. Om möjligt bör detta ske på natten. Kursens varaktighet är upp till 2 månader. Du kan mala löken och lägga den till andra rätter. De viktigaste kraven 2: frånvaro av värmebehandling och bevarande av den ursprungliga mängden växtjuice.

  Lök för behandling

  Inte mindre effektiv lök i form av infusion. För att göra detta, ta 2 medellånga glödlampor, slipa dem noggrant och häll en halv liter kokande vatten. Wrap behållaren i ett tätt tyg och lämna i 2 timmar, sedan spänna. Den mottagna flytande användningen under dagen i små portioner, ungefär 50 ml.

  Ett annat alternativ på detta är på lökskal. Ta ett glas av ämnet, skölj noggrant och häll en halv liter vatten. Vi skickar till elden. Låt oss koka i ca 7 minuter på låg värme. Ta ur ugnen och låt den ligga i 40-50 minuter. Lägg i 3 stora skedar av färsk honungsbi i den infuserade vätskan. Infusion förbrukas tre gånger under dagen, ungefär hälften av glaset. Kursens längd är 5 dagar.

  Buljong av lökskal

  För ökad effektivitet kompletteras lökterapi med omslag. Först av allt ger vi oss en 5-dagars vila efter behandling med infusion. Sedan gör vi följande: Vi tar ca 200 g salt, vi späds ut i ett par liter vatten, vi fuktar vävnaden i lösningen, kläm den och linda den störande delen av kroppen i ett par timmar. Vi upprepar i en vecka.

  Använda Nötter

  Valnötter - en oföränderlig del av många recept av traditionell medicin. Att hjälpa patienter med prostata adenom efter recept.

  Valnötter - foto

  En stor sked nötkärnor blandas med samma antal förrenade pumpa frön. Mala hela eller slipa på ett bekvämt sätt. Till den resulterande massan lägger du till en stor sked av naturlig honung. Blandningen läggs till te istället för socker att smaka och dricka 3 gånger under dagen.

  Ett annat bra recept är baserat på användningen av nötter. Ta ett par stora skedar av detta råmaterial och häll lite mindre än två glas vatten. Vi skickar arbetsstycket till en liten eld i ca 20 minuter, låt oss brygga i ca 2 timmar. Infusion konsumeras inuti. Schemat är följande: 3 doser per dag med en volym av cirka 100 ml.

  Valnötpartitioner

  Vi använder bee podmore

  Be-svepning främjar aktivt immunitet. Följaktligen ökar kroppens förmåga att bekämpa olika sorters sjukdomar.

  I fallet med prostata adenom måste du värma infusionen av ämnet och använda den stora skedan 30 minuter innan du äter. Upprepa 2 gånger om dagen. Parallellt med en varm infusion av podmora används en lösning av 100 ml varmt vatten och en liten sked honung. Kursens varaktighet är en månad. Efter att du måste göra en 2-veckors paus och, om nödvändigt, upprepa kursen.

  Funktioner av tillämpningen av medicinska växter

  I kampen mot prostata adenom är olika terapeutiska örter mycket effektiva. På recept baserade på dem du är inbjuden att lära dig i följande tabell.

  Tabell. Örter och växter mot adenom

  Prostata adenom: behandling med folkmedicin i olika stadier

  Metoder för behandling av prostata adenom i ett tidigt skede är värda att notera som konservativa. Ett utmärkt resultat kan ta med och behandla regimens folkmekanismer.

  Vid ett mer allvarligt stadium av prostataadenom är behandling med folkmedicin möjlig som en komplex terapi mot läkemedelsbehandling. Symptom på sjukdomen kan inte alltid identifieras oberoende, ofta sjukdomskänsla hitta män äldre än 45 år på en planerad inspektion på urolog.

  Hur man behandlar prostata adenom med folkmekanismer? Är det möjligt att bota prostata adenom med folkmedicin? För att behandla prostata adenom med folkmedicin är ett specialistrådgivning obligatoriskt. Vissa folkmekanismer, även som en profylax mot prostataadenom, kommer att ge bra resultat.

  Beroende på graden av utveckling av sjukdomen, föreskriver specialisten medicinsk, kirurgisk eller obehandlad behandling.

  De mest populära folkmedicin för behandling av prostata adenom hos män

  Effektiv behandling av folkmedicin för prostataenom hos män innebär användning av medicinska flora resurser, fytoterapi och homeopati.

  • Propolisbehandling med prostata adenom.
   Folkmetoder för behandling av prostataadenom med propolis består i att använda denna biodlingsprodukt som ett extrakt.
   För beredningen är det nödvändigt att indunsta 40 g propolis i 200 ml alkohol. Den erhållna blandningen i en mängd av 100 gram kombineras med 2 g kakaosmör, vilket alstrar rektala suppositorier. Ansök om en månad på natten. Efter 2 månader, upprepa kursen.
  • Behandling av prostata adenommummi.
   Denna folkmedicin för prostataadenom fungerar som en utmärkt assistent för att lindra symtom i patienten.
   Det mest effektiva receptet består av följande: 0,2 gr mumie blandad med morot och havtornsjuice och tas i 27 dagar två gånger om dagen. Beroende på svårighetsgraden av sjukdomen upprepas kursen efter 10 dagar från föregående kurs. Ta denna blandning på morgonen på tom mage och före sänggåendet.
  • Behandling av lökskal av prostata adenom.
   Ett bra resultat är användningen av en löklök i 1,5-2 månader. Lökskal Jag tar i form av infusion av 50 gram per timme.
   För att förbereda infusionen häller två strimlade lökar en halv liter kokande vatten. Behållaren är insvept och insisterade i två timmar. För att förbereda en annan typ av tinktur på lökskal, insisteras ett glas skal på 40 minuter efter 7 minuters kokning med låg värme och blandas sedan med tre matskedar bihoney. Tinktur tas hela veckan för en halv kopp tre gånger om dagen.
  • Behandling av prostata adenom Kalanchoe.
   För behandling av prostataadenom erbjuder folkmedicin många recept och alternativ för användning av vissa läkemedel.

  Kalanchoe används i form av en tinktur, för beredningen av vilken saft av stammar och blad av växten bör vara i flera dagar på kylskåpets bottenhylla. Sedan ska produkten passera genom köttkvarn, pressas och hällas i en ren burk, lägg i kylskåp för en dag. Därefter filtreras tinkturen och blandas med vodka. Ta en matsked 4-5 gånger om dagen.

 • Behandling av prostata adenom med saltförband.
  Metoden för behandling av sjukdomen med saltförband går i samband med behandlingen av prostata adenomlökskal.
  Det är att heta saltförband appliceras på sakrum, underliv och perineum i 3 timmar 1-2 gånger om dagen, huvudsakligen på kvällen.
  Varje zon läggs överväxlande, det vill säga först på sakrum och perineum, sedan på underlivet och perineum, sedan på sakrummet och underlivet.
 • Behandling av prostata adenom med röd rot.
  Den röda roten (det glömda myntet) innehåller ett stort antal användbara ämnen och mineraler för människors hälsa.
  Det används för att behandla infertilitet, prostatit, sjukdomar i det genitourära systemet, prostata adenom, liksom för att förebygga alla dessa sjukdomar. Anläggningen för behandling presenteras i följande former: preparat, vattenhaltiga och alkoholiska infusioner, te.
 • Behandling av prostata adenom med pumpa frön.
  Pumpa frön är en utmärkt källa till vegetabiliska fetter, som bör ingå i din kost inte bara i närvaro av neoplasma, utan även som förebyggande eller förstärkning av immunsystemet.
  Inte ett dåligt recept - "pumpa-honung" bollar. För detta görs råa frön genom köttkvarn eller jord i en mixer, blandad med honung och fryst i kylskåp. Detta "piller" används 2 gånger om dagen när som helst.
 • I de sista stadierna av prostata adenom, då sjukdomen redan väsentligt påverkar patientens livskvalitet, bör traditionell medicin användas som ytterligare åtgärder för läkemedel.