Huvud
Skäl

Parfym med feromoner: recensioner, myt eller verklighet, hur de fungerar

Olika luktar åtföljer en person under livet. En man eller kvinna har sin egen unika smak. För vissa är det svårt och känns inte alls, och enskilda människor sticker ut ur publiken tack vare deras lukt. Forskare har länge bestämt att inte bara färgen på huden, ögonen och håret skiljer en person från varandra. I parfym kosmetika från XX-talet uppträdde en ny trend - dofter med feromoner. De används ofta. Vad är de för - sprit med feromoner? Låt oss räkna ut det.

Vad är det

Feromoner är en stor grupp av kemiska föreningar som har förmåga att påverka det neuroendokrina svaret hos kroppen. Sådana ingredienser orsakar en reaktion hos människor av det motsatta könet associerat med reproduktion. Feromoner har förmåga att påverka alla slags processer: de styr känslor, känslor och fysiologiska tillstånd.

Två typer feromoner är kända: organiska och syntetiska. Organiska produceras av speciella mänskliga körtlar, extraherade från växter. Syntetiska produkter produceras i laboratorier.

Till organiska ingår:

 • Androstenon. Det produceras huvudsakligen hos män, vilket gör det nödvändigt att se i det en representant för ett starkare kön som kan reproducera.
 • Kopulin. Kvinna feromon, vilket ökar manlig sexuell lust.
 • Androstenol. Produceras av både män och kvinnor, bidrar till framväxten av känslan av en ung och stark man, de bästa prover för avel.
 • Androstadienon. Feromon är inneboende hos män, kan uppmana och få ett leende.
 • Androsteron. Avser manliga feromoner, vilket medför en kvinnas känsla av säkerhet.
 1. Osmoferon. Förbättrar sexuell attraktion.
 2. Osmoferin. Kan öka aktiviteten hos män.

I allmänhet finns syntetiska komponenter i parfymer, förstärkt av verkan av växt- och djurförrodisiakum.

Vad behöver du veta om feromoner?

På sådana ämnen vet vi följande:

 • I 10% av männen frisätts feromon androsteron, vilket förklarar deras framgång hos kvinnor.
 • Medlen att fixera håret blockerar verkan av sådana ämnen som ligger i låsningarna.
 • Alkohol förstör feromoner, så det finns ingen parfym med afrodisiakum för alkohol.
 • Ämnen förstörs enkelt av ett botemedel mot svett och tränger hårt genom kläder.

Med idéer om egenskaperna hos feromoner är det möjligt att utesluta de situationer som är förknippade med deras bevarande.

Hur fungerar parfymer med feromoner?

En parfym med liknande doft är väldigt populär, trots att substansverkan inte är fullt förstådd och det finns många mysterier och mysterier kvar. Forskare studerar fortfarande influenser av andar med feromoner.

I människokroppen känner denna lukt om orkanen av Jacobson, som upptäcktes bara nyligen. Ursprungligen antogs det att det endast finns hos djur. Orgeln ligger i nasofarynx och är en receptor av en viss typ av lukt. Pheromones effekt är inte en arom, men en signal som går in i hjärnan genom en speciell kanal.

Ämnenna själva har ingen stark lukt, men de kommer säkert att känna av människor utan problem. Pheromones effektivitet manifesterar sig endast med nära kontakt.

Enligt recensioner påverkar parfymer med feromoner människor på ett speciellt sätt. En bestämd reaktion på sådana smaker finns. En person som fått en signal om attraktiviteten hos en representant för det motsatta könet, kommer nödvändigtvis att uppmärksamma och omedvetet vill att kontakter ska bli tätt.

Hur produceras sprit?

Den första parfymen skapades i USA under 90-talet av förra seklet. Från denna tid börjar frisättningen av sådana produkter, i vilka ett stort antal effektiva kemiska föreningar tillsattes. Det finns parfymer med feromoner för män och kvinnor.

Fullt dechiffrera effekter på kroppen av feromoner och dess sammansättning var inte möjligt, trots utvecklingen av vetenskap. Ämnet var så unikt och komplext att ingen av forskarna kunde repetera det i originalet.

Enligt recensioner produceras parfymer med feromoner på ett speciellt sätt. För närvarande tas svinkörtlarna som grund, eftersom detta djur är närmast människan när det gäller anatomi. Djurets körtlar behandlas och läggs till parfym. Vid den första frisättningen av sådana parfymer genomfördes aktiv forskning, som syftade till att omvandla kvinnor till en fotomodell.

Män började notera att attityden gentemot tjejerna hade förändrats, och kontakten mellan tal och ögon hade förbättrats, men det fanns ingen ivrig kärlek. För närvarande produceras många kvinnors parfymer med feromoner.

Om du använder denna parfym hela tiden, då kan du intressera dig för fel man eller kvinna, men absolut främlingar. Använd dessa sprit noggrant.

Egenskaper av parfym för tjejer

Vad är egenskaperna hos kvinnors parfymer med feromoner? Sådana parfymer innehåller ämnen (elaginer) som kan locka upp manlig uppmärksamhet. Dessa könshormoner, som på undermedvetna nivå hjälper en person att välja sin hälft. Feromoner produceras i armhålorna och nasolabialhålan. Relevanta receptorer upptäcker denna obetydliga lukt.

Studier har bekräftat att några droppar parfym är tillräckligt för att känna effekten, och kvinnan kan vara attraktiv för män.

När du använder parfym blir tjejerna mer attraktiva, och chansen att sticka ut från den totala mängden skönheter ökar. Även om parfym inte är en panacea i det komplexa förhållandet mellan män och kvinnor. Och hur flickan ska avhända ökad uppmärksamhet beror helt på henne.

Egenskaper av parfym för män

För den starkare halvan av mänskligheten produceras också parfymer med feromoner. Parfymens huvudkomponent är androstenedion, som kan dra kvinnans uppmärksamhet åt ägaren.

Vad är effekten av parfym med feromoner för män? I vissa fall är en kvinna helt omedveten om orsaken till denna attraktion, även om det händer i nästan 90% av fallen. Feromoner tillåter oss att hitta en kvinna som är fysiologiskt passande den här mannen. Tack vare parfymer finns det en riktig möjlighet att hitta din själsfrände. Efter att ha blivit omringad av många kvinnor kan en man känna sig avslappnad och självsäker.

Vilken parfym med feromoner att välja?

Så snart det blev känt om sådana ämnen, började många parfymeringsföretag att producera denna produkt. Aromer av andar är olika, så någon väljer parfym enligt deras preferenser. När du köper parfym, var noga med att läsa deras komposition på lådan. I parfym bör inte vara alkohol, förstöra flyktiga föreningar och feromoner.

Vad är sammansättningen av den bästa parfymen med feromoner? Du bör välja en komposition där muskeln är närvarande. Denna ingrediens extraheras från ett färdigt djur och har en stark effekt för att locka motsatt kön.

Det är välkänt att kvitton och distribution av mänsklig feromon i stora volymer är förbjuden enligt lag. Detta kan leda till uppkomsten av en persons psykiska sjukdom av sexuell natur.

Feromoner eller afrodisiakum av vegetabiliskt ursprung är mer säkra för människor. Dessa ämnen läggs till nästan alla moderna parfymer. Det är nödvändigt att välja en parfym, som innehåller det maximala antalet eller variationen av sådana komponenter. Till feromoner av vegetabiliskt ursprung är:

När du väljer en parfym, måste du stanna på doften, som kommer att vara den perfekta ägaren av parfym. Annars kan en person bli låst i sig själv, och hans naturliga feromoner kan inte heller utstå.

När du väljer parfymer är det nödvändigt att få ett samråd från säljaren om ursprunget av parfymkomponenterna och inte att köpa dem om kompositionen innehåller animaliska feromoner som kan utöva ett starkt inflytande på partnern i form av beroende.

Parfym med luktfria feromoner

Det finns parfymer där det inte finns arom. Människor känner emellertid feromoner på molekylär nivå, och de kombineras med kroppens naturliga lukt. Sådana parfymer kan kombineras med vanliga parfymprodukter. I det här fallet kommer personen att exude sin egen unika lukt.

Vilken parfym är populär hos båda könen?

Den mest effektiva och populära på detta område är parfymen Sexy Life. De finns i alla onlinebutiker. Denna parfym är gjord för både kvinnor och män.

Hur fungerar parfymer med feromoner? Det svagare könet märker den unika lukten av kardemumma och rosmarin som förekommer i parfym. En sådan komposition gör dem lekfulla och mystiska. Lägga till växtbaserade extrakt till parfym gör att du kan få ljus och sensualitet, vilket är så inneboende i kvinnornas dofter.

I den manliga parfymen Sexy Life finns saffran, citrus och choklad, vilket ger ett starkt könsbestämd oemotstånd och självförtroende.

Parfymens huvudkomponent är muskus, som produceras som en följd av aktiviteten hos körtlarna hos djur.

Märket uppträdde på marknaden 2003. Företagets specialister arbetade nära med kända franska laboratorier, vilket gjorde det möjligt att uppnå likhet med kända varumärken (Boss, Kenzo, Gucci).

Parfymer tillverkas i glasflaskor som har kulvalsar för enkel applicering av parfym. En parfym av liten volym, det är bekvämt att bära den med dig hela tiden.

Priset på parfym med feromoner Sexy Life är lågt, de kan förvärvas inte bara av rika människor. Även vanlig man och kvinna kommer att kunna köpa denna parfym och njuta av en speciell doft.

Hur man använder parfym med feromoner?

Exponeringsperioden för parfym är kort - det är bara 6-8 timmar. Enligt recensioner bör parfymer med feromoner appliceras korrekt:

 • Det är bäst att göra detta på de utsatta områdena i huden, som ligger nära blodkärlen. Optimala användningsområden - kindben, handleder, armbågens inre yta.
 • Kroppen måste vara ren.
 • Använd inte lotioner, krämer eller deodoranter före användning.
 • Vid användning är endast två droppar tillräckliga.
 • Det är nödvändigt att använda parfym med feromoner i sällsynta fall.
 • För att inte störa uppfattningen av sådana ämnen är det bäst att bära kläder tillverkade av naturliga tyger, vilket möjliggör kroppens naturliga arom.

Vid tillämpning av sådana rekommendationer kommer effektiviteten hos parfym med feromoner att öka och dess ägare kommer att publicera sin egen unika smak.

Egenskaper av parfymapplikation

När du använder parfymer med feromoner, enligt köpare, bör du överväga några punkter:

 1. Parfym utövar sitt inflytande endast på representanter för det motsatta könet, som ligger i närheten. Eftersom feromoner är instabila substanser, och därför snabbt bryts upp i luften.
 2. En person som fått en signal om närmande, på grund av hans blygsamhet eller brist på självförtroende, får inte ge tecken på uppmärksamhet.
 3. Sprit har förmågan att locka företrädare för det motsatta könet, men de kan inte bli kär i en person.
 4. Sådan parfym kan inte användas tanklöst. Ibland kan deras användning leda till negativa konsekvenser om det finns en berusad eller otillräcklig person i närheten.

Denna parfym bör användas korrekt, med tanke på de tidigare tipsen.

Parfym med feromoner - myt eller verklighet?

Efter att ha behandlat vad som kan kallas feromoner och deras effekt på kroppen kan vi dra slutsatsen att sådana parfymer i sin rena form inte existerar. För övrigt är förvärvet av sådan parfym förbjuden enligt lag. Du kan köpa parfym med växtbaserade afrodisiakum och locka uppmärksamheten hos det motsatta könet. Det är omöjligt att underordna människans vilja. Du kan dra nytta av naturliga förföranden, till exempel ett leende och glans i ögonen. Sådana metoder fungerar mer effektivt och säkrare än feromoner.

Parfym med feromoner för män och kvinnor - Handlingsprincipen och kompositionen, en översyn av parfymer med priser och foton

Lukt spelar en viktig roll i naturen, för luktsinne är en oumbärlig känsla som hjälper levande varelser att känna och uppskatta världen runt dem. I slutet av förra seklet upptäcktes hemligheten för den naturliga sexdriften: människokroppen producerar speciella flyktiga ämnen som hjälper till att locka motsatt kön. På grundval av dessa kemiska föreningar med en subtil doft de skapades parfymer med feromoner, som arbetar på principen om naturlig afrodisiakum - öka den sexuella attraktionskraft kvinnor i ögonen på den manliga hälften av mänskligheten, och vice versa.

Vad är feromoner i parfym

Kemikalier som syntetiseras av människokroppen för att överföra sexuella signaler till representanter för motsatt kön kallas feromoner. Även om de har bidragit till att öka sexuell lust, inte produceras av gonaderna - deras utsöndring sker på oansenliga hudområden av den mänskliga kroppen: i armhålorna, i ljumsken, i nasolabiala veck. Tack vare naturlig "parfym" luktar en person på ett speciellt sätt för medlemmar av det motsatta könet, vilket stimulerar utvecklingen av könshormoner och utseendet av sexuell lust i den senare.

På grundval av detta naturlig öppning det utvecklat en unik eau de toilette med feromoner som skapar en mänsklig kropp, en extra tillförsel av attraktiva för det motsatta könet och tvinga innehållet i individer som är på ett kort avstånd från lukta Man intresserad dem i intima termer. De flesta feromonparfymprodukter använder syntetiska feromoner eller luktämnen av animaliskt ursprung, som ersätter de mänskliga kroppens sexuella dofter.

Hur gör parfymer med feromoner

Pheromoninnehållande parfymer i komposition ligger långt ifrån den klassiska parfym som används för att betona bilden. Särskilda kärleksaromer är utformade för att väcka den naturliga sexuella instinkten, så de är skarpa och intensiva, men instabila och förvirrade på några minuter. Genom att köpa en sådan mirakelkur för sexuell attraktion uppmärksamhet, inte förvänta sig att du kommer att bli omhuldade för alla andra hälften av mänskligheten, eftersom feromoner som verkar på individer som befinner sig i närheten.

För män

Mäns parfymer med feromoner är gjorda med tillsatsen av det naturliga könshormon androsteronet, vilket hjälper en man att bli mer attraktiv, uttrycksfull, sexuellt i det fina köns ögon. Ofta liknar manlig parfym med pheromoner av lukt "Triple cologne", men den djärva och skarpa doften avstöter inte, men lockar kvinnor. Svaret på gåtan ligger i de knappt märkbara anteckningarna av det maskulära elementet, som exciterar tjejer. Dessutom är feromoner för män erkända som ett utmärkt medel för att öka självkänslan.

För kvinnor

Feromoner i parfym för kvinnor kombineras med syntetisk eller naturlig muskus, trots allt i en alkoholbas, sönderdelas flyktiga ämnen oåterkalleligt och förlorar sina ursprungliga egenskaper. "Magiska" kvinnors dofter stärker naturlig sexualitet, väcker människors intresse, sexuell lust, men de garanterar inte uppkomsten av höga känslor. Användning av toalettvatten med tillsats av feromoner bör man inte förvänta sig stark kärlek - en feromonhaltig lösning kommer att orsaka passion, och kärleken måste utvecklas på bekostnad av sina inre egenskaper.

Hur man använder parfym med feromoner

Att applicera ett feromonparfymer på en kropp rekommenderas på pardroppar på kroppens öppna platser. "Dressing" i en liknande doft är nödvändigt vid tillfället, och inte tanklöst vattna dig själv från huvud till fot. Naturen verkar på alla män, oavsett hälsa och ekonomisk status, men ändå i en fullsatt buss eller fullsatt plats på din fantastiska doft kan "peck" inte vara en tillräcklig kopia. Av den anledningen är det bättre att bära en miniatyrflaska "sexuell" parfym med dig och stänk när du behöver dra upp ett ämnes uppmärksamhet.

Parfym med feromoner

Om du bestämmer dig för att få toilette med en uttalad effekt av attraktion av det motsatta könet, välj en doft med afrodisiakum kända varumärken - så risken att köpa en falsk liten, och kvaliteten på deras parfymer är oftast på topp. Köp parfym med feromoner i butiken är nästan orealistiskt, du måste besöka en sexbutik eller beställa ett favoritalternativ i en specialiserad onlinebutik. Bläddra igenom en kort översikt över de populära arterna med tillsats av kemikalier som väcker sexuell lust.

Hemlig nyckel midnatt

Det koreanska varumärket Secret Key, som producerar kvalitetskosmetika, skapade två motsatta parfymer med tillägg av sexuella feromoner - för män och kvinnor. Den kvinnliga versionen är baserad på vitmusk med tillägg av ljusa citrusnoter, ödla violetter och sensuell jasmin:

 • titel: Secret Key Midnight Pheromone Perfume Secret White;
 • pris: 1450 rubel;
 • egenskaper: volym 27 ml, toppnotor - mandarin, citron, bergamot, medelviolett, jasmin, bulgarsk ros, basnot - vitmusk;
 • plusser: en mild, sensuell lukt som lockar människornas uppmärksamhet
 • nackdelar: instabil, hög kostnad.

Manlig doft med feromoner Secret Key Midnight - hårt, kraftfullt, passionerat. Parfym baserad på de starkaste växtrodslödena hjälper till att locka uppmärksamheten hos någon tjej:

 • namn: Secret Key Midnight Pheromone Perfume Secret Black;
 • pris: 1590 rubel;
 • egenskaper: volym 27 ml, toppnoteringar - enbär, citron, bergamot, mediumanis, ingefära, kardemumma, basnotor - sandelträ, bärnsten, muskus;
 • plusser: en uttalad sexuell doft;
 • nackdelar: liten flaska, högt pris.

Sexigt liv

Dofter med innehåll av feromoner i det franska varumärket Sexy Life är mycket populära över hela världen. Denna tillverkare producerar oljeparfymer i ett bekvämt format - i små flaskor med en bolldispenser. Sexy Life genomför en hel rad män och kvinnors sexiga parfymer:

 • Titel: Sexy Life # 18 Bright Crystal;
 • pris: 350 rubel;
 • egenskaper: träig-blommig doft, en volym av 10 ml, en oljebaserad toppnoter - granat, medium - pion, magnolia, lotusblomma, Basnot - mysk, bärnsten, mahogny;
 • plusser: bekväm ekonomisk flaska, utan alkohol, beständig;
 • Nackdelar: Bräcklig doft.

Valet av manliga dofter med feromoner i denna tillverkare är brett - det finns färskt, lugnt dofter, och det finns också en stark parfym för starka, brutala män. Ljus, men uttrycksfull manlig doft med feromoner som de utfärdas under namnet "Aquamarine":

 • Titel: Sexy Life # 14 Aquamarine;
 • pris: 350 rubel;
 • egenskaper: volym 10 ml, flaska med kula dispenser, oljebaserade, övre anteckningar - grapefrukt, medium nerole, poseidonia, rosmarinblommor, basnot - vit cedar;
 • plusser: Färsk doft med sjöfart, bekväm reseplasma;
 • nackdelar: inte särskilt ihållande.

Desire Feromon

Den uttalade effekten av att locka sexuell uppmärksamhet av motsatt kön har kärlekssprut med en hög koncentration av feromoner Desire Feromon som produceras i Polen. De har en bekväm parfym-penna, som passar både i en miniatyrväska och i en mans jacka på fickan:

 • namn: Vamp Desire Pheromone;
 • pris: 170 rubel;
 • Egenskaper: kvinnlig, volym 8 ml, blommig arom, toppnoteringar - mandarin, mellersta anteckningar - ponny, basnotor - praline;
 • plus: billig, lätt att använda, trevlig söt smak;
 • Nackdelar: Nej.

I försäljning finns också en parfym med feromoner i vanligt format - i en flaska med en nebulisator. Om du inte är säker på hur effektivt det feromonhaltiga sexuellt läkemedlet är och vet inte om doften passar dig, riskerar du att beställa en mini-version för en försök:

 • Namn: Desire Feromon nr 1 Dior Jadore Mini Blister;
 • pris: 250 rubel;
 • egenskaper: kvinnlig, kryddig arom, 5 ml volym, övre anteckningar - hyacint, mellantoner - violett, bas - cedar;
 • plusser: väl locka uppmärksamheten hos det motsatta könet;
 • nackdelar: relativt dyrt.

Hur man väljer parfym med feromoner

Parfym med innehållet i sexuellt luktämnen i vår tid är inte ett underskott, många sexbutiker och butiker säljer framgångsrikt en så populär produkt. Du kan ofta hitta feromoner för kvinnor på apotek, men innan du köper det här verktyget för att förbättra din sexualitet, var uppmärksam på viktiga punkter om valet av pestomonhaltiga spritdrycker:

Först och främst, välj den lämpligaste aromen för dig, som inte kommer att irritera under användningen.

Innan du köper, noggrant studera kompositionen av parfymen du gillar, intressera dig för koncentrationen av feromoner och om det valda provet innehåller alkohol, eftersom etylen förstör de luktiga kärleksämnena och neutraliserar deras effekt.

När du väljer "magiska" sexuella andar föredrar du droger som är baserade på artificiella feromoner och växtförrodisiakum, eftersom naturliga luktämnen av mänskligt och animaliskt ursprung kan orsaka sexuellt beroende och utseendet på psykiska störningar.

video

recensioner

Brist på uppmärksamhet från det starkare könet har aldrig känt, men av intresse för att det beslöts att prova parfym med feromoner. Jag tillämpade ett par droppar på kvällen innan jag gick till klubben och andarna fungerade verkligen - från passionerat, sizzling manens åsikter var det ingen släpp, men de hjälpte mig inte att möta sin kärlek.

Tack vare pheromone andarna träffade han sin framtida fru. Unobtrusively, jag fångade en trevlig, attraktiv doft. Först kunde jag inte förstå vad som hände med mig - jag ville ha henne, men länge tvekade att närma sig. Efter två timmars passionerad lust gick för att bekanta sig, för det här knappast subtila, men en sådan trevlig och tät lukt och vinkade till honom.

Jag trodde att kärlekens andar skulle hjälpa oss med min man att återfå min tidigare passion, men jag blev mycket besviken. Jag kände inte någon speciell effekt av de annonserade magiska feromonerna, och min man reagerade inte på min oortodoxa sexuella parfym. Förgäves används en och en halv tusen rubel, och det finns en halv tom flaska i badrummet.

Recensioner av parfymer med kvinnliga och manliga feromoner: myt eller verklighet

En elegant flaska parfym med feromoner luktfri idag finns i detaljhandeln eller beställt och köpt i en onlinebutik med leverans. Många hörde läsa om egenskaperna hos feromoner för att öka personens libido för att locka uppmärksamheten hos det motsatta könet på den intuitiva psykologiska nivån. Men vad bestämmer effekten av attraktiva medel, hur påverkar de sexpartnerens attraktivitet?

Slutligen, få känner till detaljerna i att använda parfym, som kallas parfym med feromoner, kvinnor eller män. Låt oss titta på det i ordning med alla frågor om sexuella attraktiva medel, deras effekter, fördelar och nackdelar. Låt oss prata om hur man använder parfym med feromoner, vilka delar som ska appliceras parfym och om man väntar på ett fantastiskt resultat omedelbart.

Vad är luktfria feromoner

Formeln för sexuella attraktiva medel har härledts av forskare relativt nyligen. 1962 publicerade en grupp tyska forskare formeln och resultatet av forskning på feromoner - flyktiga ämnen som syntetiserades av körtelorgan. Det blev känt att för män av silkesmask är de spännande ämnena de speciella ämnena som kvinnorna utsöndrar.

Ämnet kallades en feromon och bokstavligen på grekiska betyder namnet "bärande spänning". Vetenskapliga upptäckter följde "på att öka". Särskilt sexuella attraktiva medel hittades hos ryggradsdjur och växter.

Några ord från historien

Parfymindustrin antog de vetenskapliga uppgifterna och släppte de första parfymerna med feromoner för kvinnor som innehåller sekret från djurkattar. Och även om parfymens effektivitet är svår att upptäcka, produceras den i stor skala i form av parfym och parfym.

Det finns två skäl till detta:

 1. För det första: Officiell vetenskap tenderar att faktumet att andar med feromoner i att locka partners av motsatt slag fortfarande har viss bekräftelse. Även om för människor är rollen av flyktiga ämnen som emitteras av hemlighet inte lika entydig som för djur, eftersom mänskligt beteende beror på så många faktorer, varav det är mycket svårt att utesluta en.
 2. Den andra: Att vara attraktiv i ögonen på människor i motsatt kön är människans naturliga begär. Därför, när alla medel tycks vara uttömda, är feromoner tillgripa som det sista mirakulösa sättet att behaga.

Så, vad är andar med feromoner - en myt eller verklighet, och vilka dygder och nackdelar har de? Som en liten utpressning bör det sägas att många förvirrar två begrepp: parfym med feromoner och afrodisiakum. Kort sagt, den senare har alltid en lukt, feromoner är vanligtvis berövade av den. Undantaget är de vegetabiliska könsbestämmelserna, som kommer att nämnas nedan.

Fördelar och nackdelar med att använda sexuella attraktiva medel

Varje person utstrålar en unik lukt som är märklig bara för honom. Det innehåller nödvändigtvis omärkliga nasala receptorer, men ändå de befintliga dofterna i hemligheten hos djurets körtelorgan. Några mäns parfymer med feromoner har absolut ingen lukt, men samtidigt påverkar starkt luktsansen av det fina könet.

Den moderna parfymindustrin eliminerar framgångsrikt människans specifika dofter, som erbjuder en arsenal av toalettvatten, deodoranter, krämer och doftande toalettsåp. Allt detta är naturligtvis trevligt för lukt, men förarmar sfären av sexuella lukter. Karakteristisk för en mogen man och kvinna. Feromoner av vegetabiliskt eller animaliskt ursprung kompletterar fullständigt bristen på flyktiga ämnen - mänskliga sexuella attraktiva ämnen.

Det bör förstås att främmande lukt kan också skada kroppen. Eftersom extraktet eller oljedisorna med feromoner påverkar en persons psyko-emotionella system är deras negativa inverkan svår att förstå. Ändå är det möjligt. Skada från feromoner kan uppstå när de appliceras dagligen och i stora mängder. Spännande effekt på sexpartnern, som verkar från dag till dag, leder till en känslomässig "burnout" -partner. Allt är väl i mått!

"Sprit av Casanova": tillämpningsregler

Parfym med sexuella attraktiva medel ska användas med försiktighet. Det är inte för ingenting att parfymer med feromoner i apoteket visas i de närliggande presentutrymmena med läkemedel och tar plats bland läkemedel av hälsosam art.

Vi erbjuder flera tips för korrekt tillämpning av "kärlek" parfym:

 1. Det rekommenderas att inte använda dofter dagligen - parfymer med feromoner, eftersom en dyrbar potion kräver ett speciellt fall för användning. Du kan lägga några droppar, gå till ett ödesdigert möte med den eftertraktade personen. Ett "romantiskt datum" med... en make, med ljus, efter en lång kylperiod kommer att förvärva den efterlängtade smaken av passion, om du inte glömmer att vända sig till en flaska innehållande äkta andar med feromoner eller afrodisiakum. Doften av vilken också gillar en älskad man.
 2. Kvinnors och mäns parfymer med feromoner, som vanligt parfym, appliceras på kroppens öppna delar, nära stora artärer: bakom örat, vid armbögen, inuti handleden. Flyktiga ämnen på dessa ställen sprids mer aktivt på grund av ökad kroppstemperatur. Huden ska vara ren och inte bära på sig andra luktar, till exempel en duschgel eller doftande tvål.

Kraften i luktens verkan: sanning eller fiktion

Vi vill återkalla en rolig historia som perfekt illustrerar temat "parfym med feromoner sanning eller myt" och bäst avslöjar det. I en välkänd TV-show presenterades att rita en flicka (för att vara mer exakt - en populär sångare). "Mycket kraftfulla åtgärder", som påstås misstag spillts parfym 45 ml med feromoner Fallet ägde rum i ett rum där en folkmassa omedelbart började slå på dörren, som också deltog i rallyet, förmodligen uppslukad av okontrollerad passion under påverkan av feromoner.

Vad, naturligtvis, fruktansvärt rädd hjältinnan - hon förklarades och hon trodde att feromoner verkligen kan få en sådan effekt. Allting slutade klart, ja, flickan skrattade tillsammans med laget som spelade henne. Rallyet visade emellertid en gemensam åsikt som finns bland massorna, om den starkaste effekten av lukten av sexuella attraktiva medel.

Faktum är att frågan om huruvida sprit fungerar med feromoner är mycket enkelt att svara på. De är. Men inte för varje person. Och om effekten uppenbaras består den av olika faktorer: visuell uppfattning, sympati, som uppstod mellan människor på emotionell nivå, yttre situation, inre tillstånd och andra omständigheter.

Vad ingår i magisk parfym

Moderna franska parfymer och toalettvatten med feromoner innehåller ämnen av vegetabiliskt, animaliskt eller syntetiskt ursprung. Ofta använder de den sista kategorin av flyktiga ämnen. Syntetiska feromoner kopierar naturens formel, förresten, ganska enkel för upprepning, och kan enkelt införlivas i någon parfym.

Feromoner i andar av vegetabiliskt ursprung är oftare kända som afrodisiakum. Dessa är vanligtvis oljor eller doftande delar av patchouli, myrra, kummin, marjoram, ingefära, ylang-ylang. De har en speciell lukt, till exempel en bitter höstbrand, berusande tropiska blommor. Parfymerna bäddar in dessa dofter i komplexa kompositioner av andra dofter och får parfymer som orsakar sexuell upphetsning, lust. Bland ämnen av animaliskt ursprung används musk och ambergris, ett speciellt ämne, vars syntes uppträder i spermhalsens mag.

"Love Perfume" och dess handling

Eau de toilette med feromoner är en parfym för dem som vill använda alla medel för att locka uppmärksamhet hos en partner. Det gör först och främst psykologiskt stöd för att vinna partnerens hjärta. Efter att ha öppnat den eftertraktade flaskan är älskaren först och främst själv inspirerad av tanken på att besegra den älskade, men otillgängliga lustsyfte. Dessutom har andar med feromoner unisex en spännande effekt inte bara på partnern, men också på den som använder dem. I detta fall ersätter parfymen i viss utsträckning alla kända stimulanser libido, bidrar till att uppnå aktiviteten hos sexuell lust.

För kvinnor och män av olika slag verkar sexuella attraktiva medel med varierande styrka. Därför kan man aldrig förutse i förväg om feromoner verkar på män, eller deras beteende är resultatet av personlig charm, magnifikt utseende, andlig disposition eller bara en tillfällighet om omständigheter under en date.

Sammanfattningsvis vill jag påminna dig om att modellen av "kärleksdriven" ännu inte har uppfunnits av mänskligheten. Vetenskapen är i alla fall inte känd. Därför, oavsett hur lysande moderna parfymtillverkare, oavsett komplexa kompositioner för toalettvatten, har de inte använder initiativet förföra en älskad är alltid för kärlek: hans fantasi, talang, hetsas och överklagande till konsten att förförelse och förmågan förutse önskemål partner.

Mäns parfymer med feromoner som ger


I kvinnornas arsenal finns många sätt, som är utformade för att förbättra hennes sexualitet och skönhet, för att locka mänens uppmärksamhet. Dessa medel innehåller nu och andar med innehåll av feromoner, upptäckta under 90-talet av förra seklet av Dr Winnifred Cutler.

Men idag finns det så många motsägelsefulla åsikter om huruvida sprit med feromoner verkligen fungerar, eller det är en välkänd effekt av "placebo". Därför är det nödvändigt att förstå det särskilt noga med det här.

Innehållet i artikeln:

Vad är feromoner? Ur historien om upptäckten av feromoner

Feromoner är speciella kemikalier som utsöndras av körtlar och vävnader från levande organismer - djur och människor. Dessa ämnen har en mycket hög grad av "flyktighet", så de överförs enkelt från kropp till luft. Lukten av man eller djur fångar feromoner i luften och skickar speciella signaler till hjärnan, men dessa ämnen har emellertid absolut ingen lukt. Feromoner kan förbättra sexuell lust, stimulera attraktion. Själva ordet "feromoner" härstammar från det grekiska ordet "feromon", som bokstavligen översätts som "ett lockande hormon".

Feromoner beskrivs 1959 av forskare Peter Karlsson och Martin Lusher, som specifika ämnen som har förmåga att påverka andras beteende. På ämnet feromoner i vetenskapen finns det många intressanta funn och bevis, dessa ämnen tros av forskare, har en bra framtid och döljer ett stort antal nya upptäckter. Möjligheten att påverka andras beteende i dessa "smärtsamma" substanser har dock vetenskapligt bevisats, och har funnits både inom det medicinska området och inom parfymdoft och skönhet.

I enkla termer är feromoner inget annat än flyktiga ämnen som produceras av en persons eller djurs hud, och ger information om beredskapen att skapa par, relationer och tillgänglighet till en annan. Hos människor produceras feromoner framförallt av hudens yta i nasolabialvecken, hudens område i ljummen, hudens yta under armhålorna och hårbotten. I olika perioder av livet för varje person kan feromoner fördelas starkare eller svagare. Den maximala starka frisättningen av feromoner hos kvinnor uppträder under ägglossningen, mitt i menstruationscykeln, vilket gör det väldigt attraktivt och önskvärt för män. Hos män kan feromoner frisättas jämnt i mognadsstadiet och blekna med ålder.

Vad är parfym med feromoner?

Upptäckten av denna mirakelmedicin, som en gång kan ge människans sexualitet, för att göra det attraktivt och önskvärt för andra inträffade under det senaste århundradet, skapade det en furor - många ville vara trogen sina medel för förförelse av det motsatta könet. Men eftersom verkliga feromoner inte har någon lukt, är det möjligt att utvärdera kvaliteten och effektiviteten av dessa sprit endast under en viss tidsperiod.

Den första parfym som heter "Realm" med feromoner producerades 1989 av ett välkänt amerikanskt företag "Erox Corp". Dessa sprit hade både feromoner och parfymkomposition. Men många konsumenter tyckte inte om parfym lukten och företaget tog fram utvecklingen av mer attraktiva parfym "baser". När allt kommer omkring, i en värld av parfymer började dyka parfym med olika dofter, inklusive - igenkännbara populära märken, men den här gången med tillägg av feromoner, liksom de så kallade "andar luktfria", som innehöll endast feromoner, men inte har parfym "slöjan". Parfymer med feromoner som har ingen smak, kan appliceras på huden och håret, tillsammans med deras vanliga andar efter behag, och lägga till dem i många hudvårdsprodukter och hår - i krämer, lotioner, schampo, hår balsam, etc..d.

Dessa andar är kända överallt, de har funnits i mer än tjugo år. Men konsumenternas inställning till dem förblir polar - från entusiastisk feedback och vördnad till kraftigt negativa uttalanden och fullständigt avslag. Varför?

Hur arbetar sprit med feromoner fortfarande?

"Magic", alla kända andar med feromoner är ganska dyra - mycket dyrare än sina konkurrenter i parfymeringsvärlden. Detta beror på att feromoner är mycket svåra att "skörda" - eftersom de är av animaliskt ursprung, och det är inte möjligt att få dem kemiskt. Feromoner av mänskligt ursprung i andarna är inte heller innehållna - de adderar "lockande hormoner", erhållna från djur.

Dessa andar är ofta sammansatta av aromer av bärnsten och mysk - detta görs för att bringa lukten av parfym magiska medel för mänsklig kroppslukt "förklädd" i en bukett och feromoner. Det är därför många parfymer med feromoner, som är kända, har en stark nog, skarp lukt. Det är tack vare deras skärpa luktar det reglerar mängden parfym appliceras på huden - de har en mycket liten mängd, det är oacceptabelt "att hälla denna parfym. Parfymer med feromoner, luktfri, bör även tillämpas strikt enligt anvisningarna, annars i stället för förförelse och attraktion kvinnor kan få motsatt effekt. Dessa medel måste appliceras i små mängder till huden "över pulsen" - handleder, armbågar, under öronen.

Hur arbetar sprit med feromoner fortfarande? Parfym luktar, där feromoner "döljer", kan inte minska graden av deras verkan. Receptorerna i näsan (vomeronasorganet eller Jacobs-organet) från andra människor i motsatt kön kan "känna igen" de flyktiga feromonerna och skickar genast signalerna till hjärnan. En person som har fått signaler om en annan persons attraktion och lust strävar efter att kommunicera med honom, för att vara i nära kontakt, uppmärksamma.

Vad bör man tänka på när man använder parfym med feromoninnehåll?

 • Sprit med feromoner visar deras "inflytande" bara på de representanter för det motsatta könet (vi talar om män) som är i närheten och har möjlighet att lukta parfymen. Man måste komma ihåg att feromoner är extremt instabila ämnen och sönderdelas snabbt i luften.
 • Det är värt att notera att dessa "magiska" andar med feromoner har möjlighet att locka uppmärksamheten hos det motsatta könet, men de kan inte bli kär i en person. Kommunikationssfären, framgång i kontakt med en person ligger utanför dessa magiska andas kompetens.
 • En person som känner av feromoner och omedvetet fått en signal för närmande, kan fortfarande ge sig till hans blygsamhet, osäkerhet, vanor och inte ge tecken på uppmärksamhet.
 • Sprit med feromoner kan inte användas tanklöst. Deras användning kan vara oönskad och till och med farlig om det finns en otillräcklig, berusad person i närheten. När du använder parfymer som innehåller feromoner i kompositionen hos varje kvinna, måste du noggrant välja ditt samhälle, undvika tvivelaktiga företag och onödig kommunikation.

Recensioner av parfymer med feromoner:

Anna: Jag tyckte om manens parfym med feromoner i apoteket. Jag tyckte om lukten väldigt mycket. Jag ville köpa min man till min födelsedag - ja det är bra att jag fångade mig i tid. Varför locka kvinnors uppmärksamhet?

Maria: Och jag tror inte på feromoner, jag tror att det bara är en marknadsföring som lockar köpare och försöker sälja de parfymer av mycket hög kvalitet. Mina vänner försökte "juzat" parfym med feromoner, resultatet är noll i alla fall.

Olga: Maria, många tror inte på universum, men det spelar ingen roll för henne, för hon är. Det är skrivet att feromoner inte har någon lukt, därför kan vi inte upptäcka deras närvaro i andarna. Men samtidigt vill jag säga att resultatet av att använda sådana andar av min flickvän är helt enkelt fantastisk - hon träffade, fick ett erbjudande om händer och hjärtan, gift om ett år. Hon är en blygsam och blyg person, alltid shunned samhället, och andarna hjälpte henne att ta det första steget i att vinna lycka.

Anna: Olya, det är rätt, jag tycker exakt detsamma. Och då - många är rädda för att använda parfym med feromoninnehåll av en anledning - att folkmassor av ryttare kommer att falla in med dem, och vad ska de göra med dem? Men i själva verket en sådan parfym - det är inte det magiska röret av en råttkung från en saga som ledde publiken. Dessa feromoner kommer att känna och undermedvetet "fångas" av bara ett par personer som kommer att vara nära dig. Tja, du tror hur du ska vara i tid nära de människor du behöver, som du vill göra ett outplånligt intryck.

Tatiana: Så ofta hör och läser jag om parfymer med feromoner, som jag länge haft en stark önskan att testa dem själv. Berätta för mig var kan jag köpa kvalitet "magisk" parfym, så det är utan bedrägeri?

Ludmila: Jag har aldrig letat efter parfymer med feromoner i butiker och andra institutioner, så jag kanske inte känner till alla platser där de säljs. Men jag såg definitivt dem på apoteket, när jag frågade en tjej om dem, och jag märkte.

Natalia: Parfymer innehållande feromoner säljs i nätbutiker. Köp dessa varor - liksom alla andra - det är bara nödvändigt på de marknader som har ett gott rykte. Sådana butiker kan "beräknas" på forum där parfym med feromoner diskuteras. Dessa sprit säljs i "sexbutiker", och de ligger i vilken stad som helst och på Internet.

KOSMOPOLIT

Hur gör parfymer med feromoner

Tanken med fonder med feromoner ser mycket lovande ut: Sprays parfym, och det är klart! Alla män är vid dina fötter. Är detta verkligen fallet, och är andar med feromoner som verkar på motsatt kön?

Vad är feromoner och hur fungerar de?

Forskare skiljer mellan manliga och kvinnliga feromoner. Man, som verkar på kvinnor, kallas androsterone och kvinnlig, som lockar män - copuline. Kopulin befinner sig i en vaginal hemlighet, och kvinnan anses särskilt sexuell under ovulationstiden, eftersom dagens naturliga tilldelning av copulin nått sitt maximala antal.

Tillverkare av kosmetika och parfymer använder aktivt feromoner så att du kan locka potentiella partner på en omedveten nivå. Men inte allt är så enkelt. Om sådana medel var så effektiva, skulle fullständigt kaos börja - vi skulle hamna i en värld där instinkter baserade på lukt reglera.

På djur, fiskar och insekter (i synnerhet fjärilar) feromoner har stor inverkan: med hjälp av dofter kan de inte bara locka eller skrämma en partner, men ändå byta golv (så gör fiskens svärdsmän). Således har påverkan av afrodisiakum på beteendet och även fysiologin hos vissa djurarter vetenskapligt bevisats. Vad kan inte sägas om en man.

Feminin och elegant: 6 passande saker i ett hem för varje tillfälle

Perfekt för sommaren: 6 eleganta överdimensionella klänningar

Hur påverkar feromoner kvinnor till exempel? För att testa detta utförde forskare ett experiment: luften sprutades med androsterone och... inget hände mycket. Deltagare i experimentet kände inte ökningen av sexuell lust eller önskan att gå på ett datum så snart som möjligt. Hos människor är reaktionen mot lukt inte lika uttalad som hos djur, så det kan inte sägas att afrodisiakum fungerar 100% hos alla.

Hur feromoner påverkar män

Det finns en legend om den blinde pianisten George Shiring, som kunde bestämma kvinnans attraktionskraft av lukten - det var nog att vara med henne i ett rum.

Naturligtvis luktar starkt vår uppfattning om varandra, och i vissa fall kan parfymens verkan med feromoner vara effektiva. Men för detta måste det finnas många faktorer, eftersom den universella feromon som någon representant för det motsatta könet kan locka, existerar inte än. Detta betyder inte att du ska bli helt besviken i kosmetika med afrodisiakum. Använd det som ett hjälpmedel för att hitta drömmarnas man, kommer inte vara överflödig.

För att ta reda på om sprit med feromoner fungerar, behöver du bara prova dem själv, eftersom det finns så många motstridiga recensioner på webben. I vilket fall som helst kommer kosmetika och parfym med afrodisiakum att ge dig självförtroende. Och detta faktum kommer definitivt öka din attraktionskraft, göra dig mer öppen och aktiv på ett datum.

Tips 1: Hur man använder parfym med feromoner

 • Parfymens hemligheter med feromoner

Parfym med feromoner: vad är det?

De är andar som innehåller speciella ämnen - feromoner utsöndrade av de inre utsöndringarna av människor och djur. En uttalad lukt utsöndras inte, men uppfattas omedelbart. De faller in i näszonen, och de nödvändiga receptorerna upptäcker dem snabbt. Ytterligare information tas emot i hjärnavdelningen ansvarig för reproduktion. Det andra namnet på feromoner är attraktiva ämnen, det vill säga substanser som lockar motsatt köns sexuell attraktion.

Sådana substanser kan produceras av kroppen på egen hand, men på grund av det faktum att människor ofta tar en dusch, använder antiperspiranter, är feromoner praktiskt taget inte kände eller inte allokeras. Därför är den perfekta lösningen på denna fråga liknande parfymer.

Parfym med feromoner: deras verkan

Sådana andar verkar på grund av det faktum att när de använder kroppen börjar att aktivt fördela sina egna ämnen. Med sin hjälp känner sig en person själv befriad före det motsatta könet, i slutändan, och deras relationer är mycket mer lovande. Speciellt feromonoderzhaschie parfym passar blyg begränsa människor som är rädda för kontakt med motsatt kön.

Sprit med dessa komponenter kommer att väckas i dig och dina partners sexuella önskningar, och det intima livet blir ljusare och mer mångsidigt. De skadar inte hälsan, förutom att det kan vara oönskade sexuella trakasserier från okända män.

Sprit säljs i intima butiker och några apotek. De representerar en oljig vätska som bör appliceras på pulserande områden, veck i armbågar, handleder, nacke och bakom öronen. De börjar agera snabbt. Det är bättre att använda sådana andar under intima möten och möten.

Det kan entydigt sägas att parfymer med feromoner hjälper dig att kämpa med återhållsamhet, ge överklagande och sexualitet. Detta är ett av de bästa verktygen för baiting det motsatta könet.

Ökad sexuell attraktion med hjälp av andar med feromoner för män

För att betona deras maskulinitet och brutalitet, har det starkare könet inga mindre knep än kvinnor. Män drömmer också om hur man lockar en dam med en blick och betonar sin sexuella attraktionskraft.

Perfekt för en kvinna - en sann alfa-man, kanske inte ser ut så här, men bara lockar en partner med hennes feromoner. Om din egen inte räcker, kan du köpa prestationerna från vetenskap och industri. Det finns ämnen som verkar på män, det finns - påverkar kvinnor.

Allmän information

Mäns parfymer med feromoner säkerställer männs attraktionskraft i det svagare köns ögon på grund av innehållet i speciella ämnen - feromoner som påverkar de små receptorerna i näsan.

Hur fungerar parfymer med feromoner? Receptorer skickar signaler till den mänskliga hjärnan, och för honom blir kärnan av feromoner ett attraktivt föremål. Det bör noteras att naturliga ämnen är luktfria och mycket flyktiga. Kemiska analoger, som används för mäns parfym, framställs av analoga naturliga ingredienser till kompositionen.

Det finns också organiska feromoner, vilka är sekretioner av könsorganen hos djur och extrakt från växter. Gris feromoner används oftast, eftersom de är närmaste i komposition till vårt. Forskare kan inte producera mänsklig feromon än, eftersom det har en mycket komplex kemisk formel.

Parfym med sådana ämnen har följande effekt på omgivande kvinnor:

 1. Gör en man attraktiv ur utsiktssynspunkten, ökar sin sexuella attraktionskraft och ökar kvinnornas sexuella attraktion.
 2. Normaliserar kvinnors menstruationscykel. Detta är viktigt för den normala reproduktionen av avkomman.
 3. Ger dig möjlighet att välja det perfekta genetiska materialet för fortsättning av släktet.

Som ett resultat för kvinnor blir du inte bara en intressant person, utan också en idealisk man. Kvinnan känner sig skyddad och låter på ett romantiskt sätt. Hon har ett bra humör, och hon har också en attraktion. Sådant inflytande av elementen var känt även i antikens Grekland och Egypten, men endast ädla och rika människor kunde använda dessa ämnen. Hur feromoner fungerar, visste de redan då.

Intressant! Manlig parfym med spännande ingredienser har spridit sig inte så länge sedan, men blev snabbt populär. Dessa ämnen läggs inte bara till parfym. Detta kan vara toalettvatten, schampo, duschgel och andra vårdprodukter. Därför kan du köpa en hel rad pengar med feromoner.

Som feromoner läggs följande ämnen till kvinnliga och manliga lösningar:

 • Androstenon är en analog av manlig testosteron. Det mest populära ämnet i andarna för män;
 • androstenol - används både som manliga och kvinnliga feromoner;
 • androsteron. Mäns feromoner;
 • androstadienon.

För att förbättra effekten, lägg till ingefära och muskus. När du väljer en parfym, bör du vara uppmärksam på doften. Lukten själv gör det inte. Doften har en parfym direkt, på basis av vilken en magisk blandning produceras. Idealiska andar är de som du inte känner när andra runt dig luktar, du är utmattad.

Hur man väljer en mans parfym med spännande åtgärd

Välj parfym med feromoner för män är mycket noggrant, med respekt för flera grundläggande regler innan - bara så att du kan köpa ett riktigt lämpligt alternativ.

Du bör noga läsa kompositionen. Det är önskvärt att det inkluderar konstgjord muskus, som frigörs från körtlarna av muskeldjur. Tänk på när du väljer att det inte finns några sprit med riktiga mänskliga excitatoriska element. Om tillverkaren hävdar att det finns en copula i kompositionen betyder det därför att du blir förfalskad eller lurad. Utmärkt, om det är i sammansättningen av frenozol. Det är en vegetabilisk attraktiva som finns i ingefära, ylang ylang och muskotnöt. Var noga med att se om det finns alkohol i parfym. Det förstör feromoner, därför kommer det inte att vara från sådana användarbränder, förutom arom.

Till salu, toalettvatten för män eller parfym med excitatoriska element i apotek, kan du också beställa dem via Internet. Recensioner av sådana sprit kan också hittas online. Priset på feromon för män är naturligtvis högre än för en vanlig parfym, men resultatet är värt det. Om du beställer online, kommer du att levereras till huset.

Många hävdar att en sådan parfym - inte mer än ett självföreslag. De säger att de inte har den effekt som de lovar. En sådan påstående baseras på det faktum att det är humana flyktiga föreningar i sammansättningen av sådana medel som inte är närvarande. Deras formel kan inte helt reproduceras av forskare. Moder Naturen var smartare.

Det finns ett exakt bevisat faktum - användningen av sådan parfym ger förtroende, vilket i sig ökar chanserna i de omgivande damernas ögon. Deras val kommer att falla på dig för att en självsäker och stark man alltid är associerad med en riktig macho. Så det är han som är värdig att bli en partner för framväxt.

Men det finns åsikter som försvarar effektiviteten hos sådan parfym. Några män talar om den fantastiska skillnaden i kvinnors uppmärksamhet efter att ha använt sådana ämnen.

Varje man bestämmer sig i slutändan för själv hur feromoner fungerar och huruvida de ska köpas.

Hur man använder det korrekt

För att effekten ska vara maximal och du verkligen känner av feromoner, bör de användas korrekt. De appliceras på en ren, tvättad kropp. Om oljebaserad parfym - det måste ske omedelbart efter duschen. Blanda inte parfym med deodoranter, eftersom de negativt påverkar arbetet hos de spännande elementen.

Det är viktigt att välja rätt ställen som du ska använda parfym på. Det bästa stället för detta är en plats ovanför pulsen. Denna handleden, kragebenet, bröstet. Om parfymens verkan är utformad för en viss person, bör du närma den så nära som möjligt så att komponenterna kan maximeras. Använd inte parfym, lägg på kläder.

Var uppmärksam! Applicera dessa dofter till deras destination, vilket innebär att på kvällen och i klubbarna, restauranger eller platser där folk samlas. Att gå på jobbet eller på morgonen är parfym med feromoner inte acceptabelt.

Populära märken av parfym och recensioner

Det finns flera typer av parfym för män med feromoninnehåll. Det här är parfymer, sprayer och standardflaskor med olika volymer.

Det kan vara och toalett vatten med feromoner:

 1. Parfymspray DESIRE ARIA. Säljs i mängden 30 ml. De har ett högt innehåll av feromoner, liksom en lätt arom med en touch av friskhet. Uppge citrusnoter. Basen på aromen är cederträ och muskus, på citronens yta. Även lotus och mynt.
 2. Parfym för män Desire Feromon. Volymen är 8 ml. En trä-och-sjö-doft. Det har anteckningar av bergamot, citron, mandarin, samt sedlar och cyklamen. Allt detta baseras på patchouli, musk och cederträ. I kompositionen finns växtpatogener.
 3. Parfym Paco Rabanne Ultraviolett. Utmärkt manlig doft från det kända varumärket med tillsats av feromoner. Grunderna är grått gult och träspice samt mint, moss och vetiver.
 4. Parfym Hugo Boss Green. En mycket frisk doft som ger en känsla av frihet och lätthet. Mycket lämplig för unga, självsäkra män. Doften innehåller anteckningar av cognac, mandarin och muscatine salvia, samt kardemumma, muskat och patchouli med sandelträ.
 5. Sexig livdyrmusk. Manlig doft. Handlingar om kvinnor är spännande. En man i andras ögon börjar njuta av den manliga ledarens framgång. Det har musky arom.
 6. Oljeparfymer Kenzo «L'Eau Par Kenzo pour Homme» 7 ml. Ledare bland andarna med feromoner bland män.
 7. Chanel Egoiste Platinum. Oljig parfym med en volym av 10 ml. Kombinera de övre sedlarna av rosmarin och lavendel, de genomsnittliga anteckningarna av geranium, galbanum, muscatine salvia, allt baserat på arom av ekmos.
 8. Carolina Herrera 212 Män. Också en olja baserad på feromoner. Trädblommig parfym med doft av salvia, violer, anteckningar av ingefära och grön paprika. I basnoterna finns muskus.

Kundrecensioner

Det är värt att notera att många som använde kända märken av parfym med feromoner var nöjda. Här är bara några av recensionerna:

Andrew, 30 år gammal. Ryssland. Kotlas.

"Jag använde parfymer med feromoner från det kända företaget Sexy Life. Mycket bekväm förpackning är det första som fångar ditt öga. Doften är inte skarp, men effekten är palpabel. Självklart hoppar ingen gång i sängen, men kvinnors intresse såg mig med blotta ögat. "

Valentin, 33 år gammal. Ryssland, Moskva.

"För mig har mänens parfymer med feromoner från Desire blivit en upptäckt. Dessa ämnen visar sig verkligen fungera! Mitt intima liv med min fru har fått nya färger. Hon tittade på mig från andra sidan. Åtgärden är utmärkt. Jag råder alla att köpa. "

Sammanfattningsvis

Magiska substanser feromoner i hemmet kan inte produceras. Därför ska män som säkert vill öka sina chanser och göra sig attraktiva för kvinnor på instinktnivå, gå till apotek eller specialaffärer. Du kan också göra ett köp på Internet.