Huvud
Symptom

Vilken effekt kan uppnås med enheten MPS-Pro

Enligt uppgifterna i världsstatistiken upptar prostatit en ledande ställning bland inflammatoriska sjukdomar hos manliga sexuella och exklusiva system. Denna situation beror på det faktum att inte bara infektion, men också förlängd trafikstockning orsakad av negativa yttre faktorer kan orsaka sjukdomens utveckling.

Den viktigaste aspekten vid behandling och förebyggande av sjukdomen är inte bara medicinernas intag, utan också en kategorisk avvisning av eventuella negativa vanor, stabilisering av blodcirkulationen och användning av ytterligare fysioterapiprocedurer. Till exempel är det tillåtet att använda apparater och instrument som är utformade för att förbättra blodcirkulationen och eliminera stagneringsprocesser.

Orsaker och symtom på prostatit

Det finns ett antal huvudfaktorer som kan leda till utveckling av prostatit både separat och i aggregat. Bland de mest karakteristiska och vanliga är följande:

 • Infektionssjukdomar hos andra organ och system. I sådana fall tränger virusen direkt in i prostatakörteln genom blodflödet och lymfflödet. Också i denna kategori är karaktäristiska sjukdomar som överförs sexuellt, på grund av vilka inom bältens organ och vävnader finns det inflammationsprocesser.
 • Förekomsten av dåliga vanor, nämligen: långvarig rökning, systematisk och till och med en gång användning av alkoholhaltiga drycker, användning av narkotiska droger. I närvaro av sådana faktorer uppstår utvecklingen av prostatit på grund av kroppens allmänna förgiftning och försvagningen av dess skyddande funktioner.
 • Fenomenet stagnation av blod och lymfa, som förekommer i patienter utan en vanlig sexliv, gör mestadels stillasittande livsstil, försummelse av måttlig motion, liksom nya periodvis matsmältning uttrycks i frånvaro av stolen.

För det första uttrycks den generella kliniska bilden av prostatit helt klart och fullständigt i de senare skeden av sjukdomen, när den inflammatoriska processen i körteln utvecklas under en tillräckligt lång tidsperiod. I vissa fall kan sjukdomen dock vara asymptomatisk, det vill säga mot bakgrund av den fullständiga frånvaron av en dynamiskt utvecklande klinisk bild. Vanligtvis är denna situation typisk för de tidiga stadierna av sjukdomen.

I allmänhet uttrycks symtomen på prostatit i följande tecken:

 • Svårigheter som uppstår systematiskt under urinering, vilket kan orsakas av klåda, ömhet och brännande, liksom en känsla av en överflödande urinblåsa. Intresset att besöka toaletten uppstår i sådana situationer alltför ofta.
 • Smärtsamma förnimmelser i körteln, såväl som organ och system i bäckenet som helhet. I närvaro av akut eller kronisk prostatit kan karaktäristiskt obehag förekomma i höft- och bukområdet.
 • Brott mot produktiv funktion, fullständig frånvaro av erektion eller en signifikant minskning av styrkan. Obehag uppstår under samlag. Brist på utlösning, eller tvärtom, ofrivillig utlösning.

Nontraditionella behandlingsmetoder

För närvarande i traditionell medicin används metoder för att behandla inflammatoriska sjukdomar i könsorganet praktiskt taget inte med hjälp av olika apparater och instrument vars verkan syftar till att eliminera stillastående fenomen och minska inflammationsfoci. Detta beror på otillräckligt officiellt bevis på effektiviteten av tillämpningen av tekniker av detta slag.

Trots frånvaron av erkända data är användningen av olika tekniker för att eliminera huvudskyltarna av inflammatorisk bäcken och även som förebyggande åtgärder en av de mest effektiva behandlingsmetoderna.

Metoder som inte omfattas av traditionell eller underförstådda användningen av sådan utrustning, såsom MPS-Pro enheten kan inte bara minska lokalisering av den inflammatoriska processen, utan också förbättra blodcirkulationen, som är en av de viktigaste ögonblicken i behandlingen av sjukdomar i den sexuella sfären.

Hur MPS-Pro fungerar

Enheten MPS representerar ett av de nyaste fenomenen inom den moderna konsumentmarknaden. Trots det faktum att enheten kom fram till försäljning relativt nyligen och kostnaden är ganska hög har den redan förvärvat en betydande armé fans som lyckades avstå från de obehagliga symtomen på vissa sjukdomar.

Enheten är multifunktionell och kan användas både för behandling av inflammatoriska sjukdomar i könsorganet och som förebyggande åtgärd. En av sina obestridliga fördelar är följande: elektroderna, som är avsedda direkt för direkt åtgärd i området som kräver behandling, är tillräckligt stora för att möjliggöra en ökning av det område, som MPS-Pro helbredande effekt kommer att fördelas på.

Beroende på den underliggande sjukdomen är det tillåtet att använda flera olika regimer för behandling av vilken anordningen används, vilket medför olika grad av påverkan. Apparatens arbete baseras på användningen av så kallade bioritmer som påverkar hudområdet som påverkas av den inflammatoriska processen.

Så till exempel kan denna tekniska nyhet av moderna framsteg användas för att eliminera följande obehagliga fenomen och symptom som är karakteristiska för utsöndrings- och reproduktionssystemssjukdomar:

 • Effektiv förbättring av mikrocirkulationen, genom vilken fullständig eliminering av stagnationsfenomen kan uppnås.
 • Minskning av obehag, uttryckt i manifestation av obehag, ömhet, klåda och brännande känsla.
 • Avlägsnande av inflammatoriska processer inom området för både järn- och bäckenorgan. Om enheten används regelbundet elimineras fokuseringen av inflammation helt under en minimal tid.
 • Förbättring av produktiv funktion, uttryckt vid eliminering av sådana obehagliga tecken på sexuella sjukdomar, som impotens, ofrivillig utlösning, en signifikant minskning av samlagets varaktighet.

Enhet som ett mått på förebyggande

Apparaten MPS-Pro kan användas inte bara för behandling av prostatit, men också som en förebyggande åtgärd som förhindrar utvecklingen av en sådan obehaglig sjukdom. Det ska användas inom några dagar, varefter en ganska lång paus krävs.

Trots effektiviteten i enheten, är det inte rekommenderat att använda den utan att först rådfråga din läkare, eftersom en sådan självständighet negativt kan påverka den allmänna hälsan och orsaka komplikationer i sjukdomsförloppet.

Det bör också noteras att icke-traditionella metoder för behandling av sjukdomar i könsorganet endast kan användas i samband med huvuddriften av läkemedelsbehandling.

I videon nedan kommer vi att tala om prostata och dess sjukdom:

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Hälsningsanordningar

Apparat MPS-Pro från prostatit

På Rysslands Radio och Echo of Moscow, en hemanordning för behandling av prostatit under namnet IPS-Pro (MPC-pro). Enheten fungerar med hjälp av "biorhythms". Användaren måste fästa elektroderna på sårpunkten och enheten börjar läka. Ingen ytterligare information finns tillgänglig. Trots det faktum att säljare säger om den enorma effektiviteten och senaste tekniken är MPS-Pro en annan kinesisk maskin för att extrahera pengar från blygbara människor:

Anhue Tongzhou Electronica Sci. och Tech. Co, Ltd, Kina, Anhui Tongzhou Electronic Sci. Tech. Co. Ltd

LLC "Venture Technology Systems" 127422, Ryssland, Dmitrovsky Proezd, 4, byggnad 1

Registrerad hos Roszdravnadzor (31.12.2010)

Försäljningen av MPS-Pro sker via call centers där "experter" pratar med kunder och försöker sälja enheten till högsta möjliga pris. På en enda webbplats, där det finns en del information om MPS-Pro hänger en imponerande prislapp: 48 000 rubel. Du kan dock inte köpa den där och webbplatsen ser inte ut som officiell, eftersom det inte finns några adresser och kontakter. Självklart förstärker säljare helt otillräckliga priser för sina kinesiska varor.

Det finns inga recensioner av MPS-Pro. Vi ber besökare att lämna kommentarer om de har användbar information. Tja, att köpa MPS-Pro råd att behandla med viss försiktighet.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Apparater Soyuz-Apollo (CA) - ALL TRUTH

Erektil dysfunktion eller helt enkelt prostatit kan besöka någon, och orsakerna kan vara olika, både fysiskt och psykiskt. Nu på grund av Internet, tv och andra informationskällor, kan du höra en hel del förslag om mirakel droger, hemliga gamla recept som återvunnits av forskare och många andra saker, men fler och fler patienter föredrar modern medicin, har nyligen gjort stora framsteg, och erbjuds i synnerhet för att ta itu med ovanstående problem, använd Apollo-Soyuz-apparaten.

Historien om skapandet av apparaten Soyuz-Apollo (CA)

Som det ofta händer med alla möjliga medicinska innovationer, fanns det också rymdteknik. Eftersom det är väl känt, medan det i rymden, astronauter på kroppen och i synnerhet på den urogenitala systemet, påverkar styrkan av tyngdlöshet, vilket inte är det mest positivt sätt, så det måste återvända återhämtningsperioden och den motsvarande anordningen. En av dessa är en speciellt utformad anordning för astronauter "Chibis", bidrar till att normalisera erektil funktion, och på dess basis, men med en anpassning av vanliga konsumenter och design instrument Apollo-Soyuz.

Teknik av arbete

De främsta orsakerna som hindrar en normal erektion, bara två - deprimerad tillståndet i cirkulationssystemet av penis på grund av utvecklingen av ateroskleros, cirkulationssystemet av små bäcken, eller också vissa kroniska inflammatoriska processer i det urogenitala systemet. Det är att eliminera dessa brister och minska apparatens arbete, vilket fortfarande kännetecknas av en sådan medicinsk term som autohemoterapi.

Effekten av apparaten orsakar en trippel effekt, vilket medför följande positiva förändringar:

 • regenerering av vävnader i testiklarna aktiveras, och samtidigt ökar testosteronnivån, vilket i sin tur ökar libido;
 • Med hjälp av autohemoterapi aktiveras lokal immunitet. Aktiviteten hos immunceller ökar, vilket bidrar till att bota kroniska sjukdomar i det genitourära systemet. Utvecklarna av enheten garanterar att patienten kommer att glömma inte bara prostatit, utan också de inflammatoriska sidosjukdomarna av kronisk natur.
 • ökar aktiviteten hos immunceller, verkar anordningen därmed på de övre skikten av kolesterolplakor som ockluderar kärlen i det lilla bäckenet, sålunda minst en tredje producerande rening från kolesterol. En sådan effekt leder till en förbättring av blodflödet i blodtillförseln hos de urogenitala organen, och följaktligen förbättrar blodflödet till penisens klyfösa kropp också.

Enhet och applikation

Strukturellt är Soyuz-Apollo-enheten en plast transparent behållare, ansluten till en minikomputer, genom vilken programmering och kontroll utförs. Penis placeras i kolven, varefter den inbyggda kompressorn producerar en periodisk sugning av luft, vilket därigenom skapar ett alternerande vakuum, vilket enligt den fysiska lagen främjar attraktionen av ökade blodvolymer till penisens cavernösa kropp. Dessutom inducerar anordningen ett löpande impulsivt magnetfält vilket ytterligare ökar effekten. Experter noterar den positiva effekten av denna metod på grund av det faktum att kroppen i själva verket läker sig själv. Det är inte nödvändigt att ta olika kemiska preparat som inte alltid är säkra, speciellt för lever och njurar.

Förpackningsinnehåll

Apparaten Soyuz-Apollo efter köpet är omedelbart klar för användning och det resulterande paketet innehåller:

 1. Styrenhet.
 2. Kolven.
 3. Induktor.
 4. Vakuumrör.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Manicure och pedicure set Supra med inbyggd torkning MPS-103 - recension

En kvalitativ manikyr och en pedikyr med hjälp av en sådan här "enhet" som du inte kommer att göra.

Idag vill jag dela mitt intryck av den långvariga förvärvade av mig Set för manikyr / pedikyr med inbyggd torkning.

Mitt svar kommer att bli extremt kortfattat, jag vill inte "långa" korsfästas om den dumma enheten, och jag fortsätter att säga att han inte uppfyllde mina förväntningar.

Jag fick den i en av hushållsapparaterna för 770 rubel, för att hon ville göra en professionell manikyr och pedikyr hemma.

Enheten fungerar både från nätverket och från batteriet.

det har 2 hastigheter, som vid vilje kan ändras under drift. (Det är inte klart varför den första hastigheten behövs, eftersom även på den andra enheten fungerar det ganska långsamt, eftersom kraften är mycket liten - 15 W). För att göra en vacker och snygg manikyr av denna kraft är inte tillräckligt, vad kan vi verkligen säga om avlägsnande av korn eller torra muzzles från fötterna, med hjälp av ett stort kottmunstycke- Det är värt att luta sig mot ett grovt hudområde och applicera lite ansträngning, då munstycket stannar och slutar rotera, så denna procedur är också ineffektiv och nästan misslyckad.

Torkar också, torkar förstås, inte så fort som vi skulle vilja.

Enheten har 10 bilagor, nämligen:

Men av alla 10 beten brukade jag bara en- liten kon med skarp spets, för att ta bort överflödig hud runt nagelplattan. Med denna bilaga är det möjligt att ta bort nagelbandet riktigt snyggt och kvalitativt, men jag tror att kostnaden är för hög för den enda munstycket du behöver!

Slutsats. Rekommendera den här enheten, det gör jag inte, för iz-för låg effekt, varken högkvalitativ manikyr eller pedikyr, du kan inte, köpa en enhet på grund av att 1-2 munstycken du kan använda, är inte meningsfulla. Så denna "aggregerade" ligger i sin låda, i garderoben, oavkrävad. Fördelar är en fin design, ett bekvämt förvaringsfall och ett bra batteri.

För de här pengarna skulle gå bättre än hårdvaran manikyr gjorde i stugan och täckte naglarna med en shilak och var glad i minst 3 veckor, och så en besvikelse!

En mängd medicinska apparater för behandling av prostatit

Prostatit är en sjukdom som en man i vilken ålder som helst kan möta. Denna sjukdom kräver obligatorisk komplex behandling som kombinerar läkemedels- och sjukgymnastikmetoder.

Om det inte finns någon möjlighet att besöka sjukgymnastikrummet dagligen i en sjukvårdsinstitution, kan procedurerna utföras oberoende hemma med hjälp av medicinska apparater för behandling av prostatit.

Transrektala enheter

Enheten "Mavit" är en fysioterapeutisk anordning avsedd för behandling av prostatit och andra prostata sjukdomar. Det finns också en modifiering av denna enhet, där en sovtid är installerad, vilket underlättar användningen av enheten. Anordningen appliceras transektalt.

Den terapeutiska effekten vid användning av anordningen uppnås på grund av verkan på prostatakörteln av termisk strålning, magnetfält och vibrationer. På grund av denna komplexa effekt förbättrar blodcirkulationen i körteln, utflödet av prostats utsöndring och minskning av dess puffiness.

Redan efter de första procedurerna uppmärksammar patienterna återställande av normal urinering, reduktion av smärtssyndrom och förbättring av erektilfunktionen.

Apparaten för behandling av prostatit "Maestro", i motsats till apparaten "Mavit", utför massor av prostatakörteln genom ett alternerande vakuum och inte genom vibrationer. Förutom vakuumeffekten har denna anordning också en terapeutisk effekt med ett pulserat magnetfält. Precis som "Mavit", appliceras denna enhet på rätt sätt.

En annan apparat för behandling av prostatit är enheten "Prostam". Lokalt inflytande av enheten på prostatakörteln utförs av termisk strålning, elektromagnetiskt fält och mekanisk vibration. Enligt driftsprincipen liknar den här enheten Mavit-enheten. Som ett resultat av behandling, blodcirkulationen i prostata förbättras, minskas ödem och smärt syndrom.

Apparat för behandling av prostatit, som åstadkommes genom transrektal åtkomst, verkar målmedvetet på prostatakörteln. Kliniska studier har visat att den lokala fysioterapeutiska effekten förbättrar effektiviteten av läkemedelsbehandling för prostatit, hjälper till att avhjälpa sjukdomens symptom snabbare och uppnå remission.

Principen för driften av sådana anordningar är likartad i många avseenden, därför är indikationer och kontraindikationer för behandling av dem identiska. Kontraindicerad behandling med enheter av prostatit i perioder av exacerbationer, med prostatacancer, prostatatuberkulos. Eftersom tillgången är genom endotarmen är användningen av anordningar för akuta inflammatoriska och onkologiska sjukdomar i ändtarmen anus kontraindicerad.

Icke-invasiva enheter

Det finns också enheter för behandling av prostatit, som genomförs med hjälp av infraröd, laser och LED-strålning i kombination med magnetfältets verkan. Tack vare sådana fysioterapeutiska effekter reduceras smärtssyndrom, vasospasm, ödem och inflammation i prostatavävnaden tas bort.

För behandling hemma är Milt-F-5-01, Rikta och dess modifieringar lämpliga.

Till skillnad från enheter som kräver transrektal åtkomst för behandling, behandlas kvantanordningar genom extern perkutan exponering för ett specifikt område i kroppen. Behandling av prostatit med en sådan anordning orsakar därför inte obehag hos patienter, obehagliga känslomässiga upplevelser och är helt säkert.

Apparaten av denna typ är inte bara lätt att använda, men också opretentiös i vård. Till skillnad från enheter med transrektal åtkomst har laseranordningar inte kontakt med det infekterade innehållet i rektummet, eftersom de inte kräver grundlig desinfektion efter varje behandlingssession.

Även för behandling av prostatit erbjuds icke-kontaktanordningar av lågfrekvent energi resonans effekt, såsom "Deta-Rhythm". Enheten är baserad på återställandet av den normala frekvensen av elektromagnetiska vågor i prostatakörlens skadade vävnader. Enheten avger ett frekvensområde från 0,1 till 100 Hz, vilket är fysiologiskt för människokroppen.

Förfarandena som utförs av denna enhet kräver inte transrektal åtkomst och orsakar inte patienten några olägenheter.

Det bör noteras att apparater för behandling av prostata endast kan användas efter samråd med en urolog. Självmedicinering, som självdiagnos, är oacceptabel. Om du bestämmer dig för att använda enheten för självbehandling av prostatit, kommer läkaren att hjälpa dig att välja den enhet som är mest lämpad för det specifika fallet av sjukdomen och kommer att förklara hur man använder den korrekt.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Forum.BioMedis.Ru

Forum dedikerat till BIOMEDIS-enhetens arbete

Feedback om enhetens funktion.

moderator: Admin

Feedback om enhetens funktion.

Ditt meddelande tass »6 jan 2010

Re: Feedback om enhetens funktion.

Ditt meddelande dr Veaceslav »13 jan 2010, 18:25

Re: Feedback om enhetens funktion.

Ditt meddelande dr Veaceslav »21 jan 2010, 16:12

Re: Feedback om enhetens funktion.

Ditt meddelande satsan »25 jan 2010, 12:25

Re: Feedback om enhetens funktion.

Ditt meddelande satsan »25 januari 2010, 13:29

Re: Feedback om enhetens funktion.

Ditt meddelande satsan »12 feb 2010, 01:48

Urologisk enhet Smart-enkel för behandling av prostatit, instruktioner, recensioner

Vi har ingen anledning att annonsera några apparater och apparater för förebyggande och behandling av prostatit, men vi kan inte heller följa nyheten på marknaden på detta område, särskilt om det kommer att gynna läsare på vår webbplats.

Därför är informationen nedan av rent fakta-natur och tvingar dig inte att göra några inköp.

Syfte och egenskaper hos enheten

Smart-enkel - en enhet vars huvudsakliga syfte är att behandla prostatit och besläktade sjukdomar i prostatakörteln.

Fördelarna med produkten innefattar effektivitet, kompaktitet och överkomlighet.

En viktig faktor är möjligheten till komplex behandling, under vilken perioden användes extra antiinflammatoriska, antibakteriella, immunmodulerande och andra läkemedel.

Egenskaperna hos enheten inkluderar:

 • Förekomsten av sju tryckta kretskort;
 • Patronens diameter är 22 mm;
 • Användning av IR-lampor, vibrationer och termiska effekter.

Indikationer för användning

Smart-enkel - en modern enhet som lyckas klara av följande sjukdomar:

 • Brott mot copulatorisk funktion hos män;
 • uretroprostatit;
 • Prostatovezikulit;
 • Kronisk prostatit i olika steg.

Fysiologiska effekter

Den smarta enkla enheten ger:

 • Förbättring av erektion och snabb ökning av styrkan;
 • Stimulering av regenerativa processer;
 • Adaptiv åtgärd;
 • Antiinflammatorisk effekt;
 • Förstärkning av muskelvävnad;
 • Eliminering av stagnation i prostatakörteln;
 • Normalisering av mikrocirkulationen i det problematiska och närliggande området;
 • Förbättrad verkan av droger på prostata.

Bevisade kliniska effekter

Smart-Simple-enheten har en komplicerad effekt på problemområdet. Detta minskar smärta och dysuriska manifestationer, ökar vikten av urinering, minskar volymen av kvarvarande urin, liksom antalet leukocyter i utsöndringen av prostata.

Termoterapi främjar expansion av blodkärl, förbättrar mikrocirkulationen och blodcirkulationen.

IR-strålning aktiverar cellulär andning och accelererar återhämtningsprocessen.

Magnetfältet bidrar till anestesi, har en immunmodulerande och adaptogen effekt.

Komplex terapi gör prostationsmassage effektivare, bidrar till att minska stillastående fenomen.

Kontraindikationer för användning

Smart-simple rekommenderas för sådana sjukdomar:

 • Inflammatoriska (inklusive akuta) processer i rektalområdet;
 • Prostatit i akut grad;
 • Adenom av prostata;
 • Övergång av en kronisk prostatit i en fas av en exacerbation;
 • Rektumets onkologi
 • Tuberkulos och prostatacancer eller misstänkt för förekomsten av dessa sjukdomar.

Tillåt dokumentation

Smart är enkelt - en modern enhet som har alla nödvändiga tillstånd att använda, och dess effektivitet bevisas av praktisk erfarenhet.

Enheten är registrerad hos Federal Service, som behandlar problem med hälsovård.

Enheten är registrerad som en medicinsk enhet, och dess användning i ambulans och ambulans är godkänd av företrädare för nämnda kropp.

Om fysioterapi

Den smarta enhetens särdrag är dess enkla mångfacetterade verkan på problemområdet.

Fysioterapeutiska effekter

Smart-enkel är effektiv, både med oberoende tillämpning och i kombination med andra behandlingsmetoder. Åtgärden syftar till att massera prostata, vilket bidrar till snabb återhämtning.

Dessutom har IR-strålning med en genomsnittlig våglängd på 940 nm en positiv effekt på organ i bäckenregionen och prostatakörteln. Även kraftig termo- och magnetterapi av de nämnda områdena genomförs.

Infraröd terapi

Fram till nyligen fungerade dyra och stora laserinstallationer som generatorer av elektromagnetisk strålning med hög effekt.

Idag ersattes de av mer kompakta och effektiva IR-dioder, som kan emittera EM-vågor i ett litet sortiment.

I motsats till lasrar, vars ljusflöde måste spridas med hjälp av munstycken, är det mycket lättare i infraröddioder - i början skapar de spritt ljus, tack vare närvaron av speciella mikrolinser.

Den smarta enkla enheten ger tre infrarödioder som avger en våg med en längd av 940 nm med ett fel på 10 nm i en riktning och den andra.

Egenskaperna hos IR-dioder är:

 • Spridningsvinkel - 120 grader Celsius;
 • Frekvens - upp till 99 Hz;
 • Möjligheten att arbeta i ett pulserat läge, vilket dessutom stimulerar kapillärerna.

Det är värt att notera att IR-strålning med en våglängd på 935-950 nm är den mest effektiva och kraftfulla terapeutiska effekten.

Som ett resultat av det fotobiologiska inflytandet av IR-ljus på vävnaden ökar blodkärlen, blodflödet ökar och återhämtningsprocesser accelereras.

Energin av kvanta i ett komplex med ett magnetfält sänker reflektionskoefficienten vid gränserna för vävnader och förbättrar även IR-ljusets förmåga att tränga in djupt.

Denna funktion ökar i sin tur enhetens totala effektivitet.

Hårdvara massage

En annan fördel Smart-enkel-effektiv massage i prostata körtandets problematiska område, vilket beror på en ytterligare lågfrekvent effekt (förekomsten av vibrationer).

För att säkerställa största möjliga komfort under procedurerna, tillhandahåller enheten stegvis reglering av vibrationsnivån (tio steg).

Dessutom har enheten redan installerat 32 varianter av vibro-scribers.

I processen att påverka problemområdet växlar de med varandra, vilket ökar massageens övergripande effektivitet.

Som ett resultat produceras dränering, uppvärmning av hög kvalitet och "habituation" av vävnader till den terapeutiska faktorn förhindras.

Funktions Smart är enkelt - det kan bara användas för hårdvara massage, inklusive som en fingermassage i prostataområdet.

Den terapeutiska verkan är baserad på mekaniska vibrationer, vilka uppfattas annorlunda av vävnaderna. Detta förbättrar i sin tur blodcirkulationen, eliminerar venös trängsel och snabbare behandling.

Hårdvarormassage har också följande effekt:

 • Aktiverar blodcirkulationen i prostata;
 • Ökar antalet lecitinkorn som är hemliga;
 • Förbättrar styrkan;
 • Ökar vävnadsmotståndet i det behandlade området.

På grund av ökningen av sekretorisk körtelaktivitet ökar tillväxten av fruktos och citrat i hemlighet, rörligheten hos spermatozoa och orgasm efter samlag ökar.

Den senare faktorn beror på en mer aktiv stimulering av fröetubberet under fröets frisättning.

Hårdvara massage hjälper till att minska smärta i prostata, vilket beror på en minskning av körteln och retentionens storlek, liksom i samband med dessa faktorer, kapacins expansion.

Förresten förbättrar denna åtgärd processen med urinering.

Magnetoterapeutisk verkan

En funktion av Smart-Simple är närvaron av en rektalpatron, som genererar ett magnetfält av två typer - en lågfrekvent variabel (upp till 99 Hz) eller en konstant.

Programmet har en magnetfältstyrka på ca 10 mT, vilket är tillräckligt för att uppnå bättre resultat.

Om det behövs kan du öka denna parameter manuellt.

En egenskap av magnetoterapi är den mångfacetterade effekten. Med hjälp av dessa, expanderar fartygen, det visar sig vara immunmodulerande, hypokoagulerande och ett antal andra åtgärder på problemområdet.

Magnetiska fält har en positiv effekt på många processer i kroppen, som upprepade gånger har bekräftats av specialister.

Trots det magnetiska fältets beprövade effektivitet är mekanismen för dess funktion vid studietrinnet.

För idag var det möjligt att bevisa att under påverkan av ett magnetfält med liten kraft förändras reaktionshastigheten för ett radikalt par. Som ett resultat är det en kraftfull terapeutisk effekt, och återhämtningshastigheten för det skadade området ökar.

termoterapi

Smart-enkel i applikationsprocessen har en kraftfull termisk effekt på prostatakörteln. Värme passerar genom ändtarmen, på grund av uppvärmning av rektalpatronen till en temperatur av 38-42 grader Celsius. Vid behov kan värmeffekten justeras (tio steg finns).

En sådan inverkan på problemzonen bidrar till ökad lumen i kärlen, vilket bidrar till att förbättra blodflödet och optimera den allmänna cirkulationen i prostata.

Dessutom leder termoterapi till en ökning av antimikrobiella faktorer, vilket förklaras av ökad aktivitet av lokala produkter eller ökat intag av vävnad från blodplasma. Den resulterande hypertermen bidrar till förstörelsen av odlad (latent) mikroflora.

De utförda undersökningarna har bekräftat att en ökning av temperaturen i prostatakörteln underlättar avlägsnandet av inflammation på grund av bildandet av ärr och fibrösa strukturer i problemzonen.

Dessutom hjälper upphettningen av prostata att störa aktiviteten hos nervfibrer av afferent typ, vilket minskar smärta. Men det är inte allt.

Effekten av förhöjd temperatur förändrar riktning och hastighet av reaktioner i vävnader och celler och påverkar också cellmembranens LC-struktur.

Resultat av kliniska prövningar

Smart är enkelt - enheten, vars effektivitet bekräftas av en grupp studier som utförs av Urologis forskningsinstitut av Ryska federationens hälsovårdsministerium. 90 personer deltog i experimentet. Samtliga patienter delades in i två grupper.

Den första mottagna endast standardbehandlingen, såväl som fysioterapi med den smarta enkla enheten, och den andra - en placebo (enhetsdisplayen fungerade, men den fysioterapeutiska effekten var avstängd).

Resultatet av den första gruppen visade effektiviteten hos enheten:

 • Volymen av kvarvarande urin minskade med 47%;
 • Volymen leukocyter ökade med 72% i problemkroppens hemlighet;
 • Urinproduktionstakten ökade med 42%;
 • Livskvaliteten förbättrades med 12% (mätningar gjordes på NIH-CPPS-skalan);
 • Minskade smärta och dysuriska manifestationer.

Allmänna tips för användning

För större effektivitet bör Smart-Simple användas med en viss periodicitet. Som regel är det nödvändigt att genomföra flera kurser, som var och en innehåller 10-14 sessioner. Förfarandena äger rum varje dag och samtidigt.

Efter varje kurs finns en paus - från 30 dagar eller mer. Enheten kan användas på ett sjukhus under överinseende av en läkare eller hemma. I det senare fallet behöver du få en läkares rekommendation.

Enheten används efter urinering eller tömning av tarmarna.

I komplex behandling är smart att enkelt öka betydelsen av olika läkemedel, inklusive fytopreparationer, liksom antibiotika.

Därför kan de största resultaten uppnås vid kombinering av smarta enkla med klassisk användning av läkemedel.

Principer för apparatkontroll

Smart smart device kan fungera i 2 lägen - "Doctor" och "Patient". Om du inte gör inställningar för inställningarna fungerar enheten enligt det andra programmet.

Fördelen med "Patient" -läget är att alla inställningar är inställda i automatiskt läge och ett standardprogram på 12 minuter aktiveras.

Om läget "Doctor" är inställt är det möjligt att manuellt programmera enheten med hänsyn till patologi och taktik för terapeutisk terapi.

I det här fallet kan ett av de 7 behandlingsprogrammen väljas med en ändring i procedurtiden mellan 7 och 15 minuter.

Som standard är läget "Doctor" blockerat, eftersom det endast är avsett för proffs. För att låsa upp läget, tryck bara på specialknappen.

För att börja använda är det tillräckligt att sätta på patronen, använd sedan en knapp för att starta fysioterapi.

I sessionsprocessen ser patienten hur mycket tid som är kvar innan procedurens slutförandekurs, och vilken påverkan som inträffar vid en viss tidpunkt.

Instruktioner för användning

Förfarande för att utföra proceduren i "Patient" -läget.

Förfarande för att utföra proceduren i läget "Doctor".

Säkerhetsåtgärder

Vid användning av den smarta enkla enheten är det nödvändigt att övervaka tillståndet hos strömförsörjningen och rektalpatronkablarna, som inte bör sträckas ut.

Enheten bör endast ingå i ett arbetsuttag, och nätverksegenskaperna måste uppfylla tillverkarens krav.

Det är förbjudet att använda enheten i närvaro av skador (sprickor och chips) på nätverksadapterns, rektangulärpatronens eller kontrollpanelens hölje. Dessutom kan enheten inte sättas på om kablarna är trasiga.

Vid användning av enheten krävs anti-epidemiska åtgärder. Dessutom bör du undvika att få vätskor på kontakterna och kontakterna på enheten, vilket kan leda till kortslutning.

Ansökan Smart-enkel är tillåten efter samråd med en läkare eller specialist i en medicinsk institution.

recensioner

Populariteten hos enheten Smart-enkel har lett till att många recensioner uppträder på webben. Låt oss utse några av dem:

 • "Jag delar med dig den personliga erfarenheten av att använda den urologiska enheten. För att få effekten måste du komma in i ändtarmen, men bara en kort bit, så var inte rädd. Kondomer ingår. Omedelbart ska jag notera fördelar - lätthet vid tillämpning och acceleration av behandlingsprocessen av människans sjukdomar. Genom att välja att fokusera på två enheter - Mavit och Smart-enkelt. Preference gavs till det andra efter att ha studerat egenskaper och aktuell återkoppling. Jag tyckte att du kan använda enheten själv - läs instruktionerna tillräckligt noga. Om det finns missförstånd kan du alltid kontakta en läkare. Efter slutet av massagen försvann känslorna mer obehagligt, kraften förbättrades. Men innan kursens start ska man ta hänsyn till kontraindikationer och inte engagera sig i självmedicinering. " Cyril, 35 år gammal.
 • "När jag köpte Smart-Simple, följde jag flera uppgifter på en gång: förhindra manliga sjukdomar och eliminera kvarvarande symtom efter en härdad prostatit. Jag ville hitta en enhet som kan användas hemma, och smart är lätt i detta avseende kom upp bäst. Läkaren förklarade i detalj hur och vad man ska göra för att bota sjukdomen och undvika framtida impotens. Under ett par månader är det bara positivt att användningen av intrycket är. Enheten är bekväm, liten i storlek och ger resultatet. I kombination med klassisk behandling kommer resultatet snabbare. " Igor, 45 år gammal.
 • "Jag bestämde mig för att lämna min åsikt om den underbara apparaten. Tidigare var jag inte särskilt ivriga att behandla sjukdomar. Om något skadas, föredras att uthärda och inte gå till doktorn. Kanske av denna anledning, redan i sin ungdom, framkom prostatit. Efter att ha kontaktat läkaren utsåg den senare Vitaprost och ett antibiotikum, liksom en massageprocedur. Tabletterna förbättrade tillståndet, men inte för länge. Efter 5-6 månader återvände allt till sin tidigare nivå. Nästa gång jag besökte sjukhuset, hittade jag en mer kompetent läkare som ordinerat många mediciner, men förklarade det för att utföra de resultat som krävs för att utföra massageprocedurer. Det var han som rekommenderade Smart-simple. Efter de första dagarna av ansökan kände jag riktiga resultat. Efter en vecka försämrades testen, och efter en månad försvann symtomen på kronisk prostatit helt och hållet. " Dmitry, 36 år gammal.
 • "Under behandlingen av prostatit fick mycket information om denna sjukdom. Som regel föreskriver läkare läkemedel och massage för behandling (10-15 procedurer). I det här fallet är den bästa massageanordningen Smart-enkel, som jag rådde personligen av urologen. Det är bra från alla ställen - för pris och funktionalitet. I 7 dagar efter ansökans början har mitt tillstånd förbättrats avsevärt. Som doktorn sa, om jag försenade med behandlingen, skulle jag i tiden bli impotent. Nu ska jag regelbundet genomgå förebyggande förfaranden för att undvika att problemet upprepas i framtiden. " Egor 43 år gammal.
 • "Länge" kämpade "med sin man och med all sin makt försökte övertala honom att massera prostata. Till slut gjorde jag det. Till sist körde jag honom till doktorn. Efter att ha besökt sjukhuset tog han en liten låda och sa att vi skulle bli behandlade hemma. Först var det läskigt, men så småningom blev rutinerna vana. Prostatit botades snabbt, och nu använder vi enheten bara för förebyggande ändamål. " Catherine, 36 år gammal.
 • "Enheten är smart enkel för min man, men jag bestämde mig för att berätta om honom. Han av någon anledning tvekar, men varje andra man möter ett sådant problem. För hennes man var sjukdomen en verklig stress - han led, fick smärta och var psykiskt deprimerad. Först försökte han läka med hjälp av kosttillskott, men de gav inte resultat. Jag fick honom att gå till doktorn för ett samråd. Läkaren rådde att göra en prostata massage. Först gick mannen till förfaranden, men efter ett tag blev enheten smart. Den har små dimensioner, kompakt och arbetar regelbundet i flera månader. Dess fördel är flera typer av exponering, vilket ökar den totala effektiviteten av behandlingen. Men om du jämför det med ett besök på sjukhuset och betalar för prostata massage tjänster, är fördelarna uppenbara. " Tatiana, 35 år gammal.
 • "Jag tyckte om Smart Smart från de allra första dagarna av ansökan. Förfarandet är i allmänhet inte smärtsamt och även lite trevligt. Men kom ihåg att en massage inte räcker - det är önskvärt att kombinera procedurer med drogbehandling. Från prostatit har jag framgångsrikt läkt, och nu använder jag en apparat för förebyggande. " Egor, 37 år gammal.
 • "Fram till nyligen var jag säker på att härdning av prostatit är nästan omöjligt, och själva sjukdomen är ärftlig. Jag läste många artiklar och recensioner på Internet och gick till och med för att se en läkare, varefter jag bestämde mig för att köpa en apparat för hemmapersonalbehandling - Smart-enkel. Enheten är liten i storlek, kompakt och har bra funktionalitet. Den har en mångfacetterad effekt på problemområdet och är lätt att applicera. Jag märkte ett resultat i en vecka, men i framtiden (efter avslutad behandling) planerar jag att använda en apparat för förebyggande. " Eugene, 38 år gammal.

Prostatit är en allvarlig mäns sjukdom, som kan leda till förlust av sexuell funktion och andra problem.

Användningen av Smart-enkel enhet i kombination med läkemedelsbehandling gör att du snabbt kan bli av med sjukdomen och sedan utesluta sin återkomst.

Effektiviteten av läkemedlet bevisas experimentellt, och den positiva återkopplingen av nöjda män och deras fruar är en ytterligare bekräftelse på enhetens effektivitet.

Det viktigaste - innan ansökan börjar konsultera en läkare som kommer att ordinera den exakta behandlingstiden.

Enhet "Soyuz-Apollo"

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag började sjukdomen och fick en kronisk prostatit, det behandlas svårt och länge. Jag kombinerade medicinsk terapi, kost, sport, utför speciella övningar och använder enheten Soyuz-Apollo. Allt i komplexet gav bra resultat, men jag tror inte att enheten i det försummade fallet kommer att kunna hjälpa dig själv.
Enheten användes 2 veckor, i 25 minuter. Sessionen hölls enligt anvisningarna. Omedelbart efter sessionen märkte jag avslappning av muskler och borttagning av ton och spasmer.
Jag kontrollerade effektiviteten hos enheten på mig själv, det viktigaste är att närma sig behandlingen av prostatit.

På kvällen, oftast efter duschen, står jag i stolen och slår på enheten i 7 minuter. Tro mig, det är inte nödvändigt längre. Det viktigaste är att starta processen med blodflöde till organet, så att problemet med styrkan går av sig själv. Det händer ofta att blodkärl är täppt från undernäring, livsstil, stress. Och oftast händer det hos män i bäckenorganen. För att lösa problemet är det nödvändigt att återställa blodtillförseln, och Apollo Union klarar av detta problem redan i 1 session.
Enheten är väldigt lätt att använda, men du kan inte köpa den fritt. Technologies är patenterade av tillverkaren och CA är endast tillgänglig för köp på den officiella webbplatsen, det här är en minus men inte så betydande.

Enligt instruktionerna måste du först göra ett mini-test: Slå på enheten i några sekunder för att kontrollera om det är bekvämt och om det är obehagligt smärta. Jag var rädd för detta ögonblick, för om det var minst ett minimum av obehag, vägrade min man att fortsätta använda den. Till vår lycka var testet framgångsrikt, mannen noterade även att det blev lättare för honom, som att vara under tryck för ett tag, slappna av vävnader och muskler. Nu använder vi enheten dagligen i 10-15 minuter - resultaten är bra. Kön i familjen är ännu inte tillbaka, men på morgonen finns det redan en erektion, trög, men det finns! Det här är sättet att bota! Vi är glada!

Apparaten Soyuz-Apollo bestämde sig för att inte köpa den på en gång. Ursprungligen lite generad pris. Vid den tiden hoppades jag att fortsätta med läkemedelsterapi. Det faktum att drogen ger effektiva positiva resultat av behandlingen, hörde jag.
Som ett resultat gav min behandling inte positiva resultat, som kunde lösas. Då gjorde jag en order.
Enheten presenteras i form av en pump som måste bäras på penis och hårdvaran. Pumpen skapar ett vakuum under sessionen och sprider sålunda blodcirkulationen, vilket bidrar till återhämtning.
Jag hjälpte mig med en 20-dagars sessioner. Nu tror jag att det var nödvändigt att omedelbart beställa och inte förgifta kroppen med kemi.

När jag började använda Soyuz-Apollo-enheten var det för mig den största fördelen att enheten var säker. Innan han gick till massage och tog medicin, som inte hade någon ordentlig inverkan på behandlingen av sjukdomen. Situationen blev till och med lite värre.
Jag började studera information om behandlingen själv och därmed lärt mig om enheten.
Priset är inte det minsta, men för mig är det inte ett problem.
Initialt tillbringade endast 7 sessioner och uppmärksammade förbättringar övergav enheten. Men efter några veckor började symtomen att återvända, så jag bestämde mig för att upprepa kursen.
Jag använde den i 2 veckor, i 20-25 minuter dagligen. Resultaten är igen bra, men efter den andra kursen blev resultatet löst under lång tid. Jag använder inte enheten längre än 7 månader, men det finns inga problem.
Dessutom kan jag notera effekten av enheten på styrkan. Från det har erektionen förstärkts, ofta får medlemmen vid den minsta upphöjningen.
Vid användning är enheten enkel. Operationsprincipen liknar en pump för att öka penisen.

Jag gillar enheten, jag köpte en enkel handpump innan den sparar. Effekten är inte alls densamma, Apollounionen arbetar inte bara mekaniskt, sprider blod och lindrar spänningar i kroppen, men också tack vare mikroimpulserande processen för återhämtning i form av erektil funktion.
På bilden från sajten är enheten inte så, när jag fick märka att tuban eller pumpen själv är bara transparent, som en glödlampa. Och på platsen har enheten en fyrkantig form med ett fack inuti. Men denna skillnad spelar ingen roll. Jag kommer att använda kurser, 10 sessioner per månad. Då tittar vi på resultatet.

För att börja använda enheten, var jag tvungen att ringa till operatören och konsultera den valda intensiteten hos enheten. Det visade mig att jag inte noggrant tittade på instruktionerna där allt är beskrivet.
I allmänhet ska pumpen bäras på penis och slå på enheten via hårdvaran - inget komplicerat.
De första sessionerna skämde mig lite. Effekten är så intensiv att jag ville stoppa enheten. Då blev han van vid det och kunde till och med slappna av lite.
Jag hade 10-15 minuters sessioner, i 15 dagar, för att justera styrkan och bli av med smärtan i underlivet.

Jag går inte från huset Jag spenderar nödvändiga procedurer, på känslor under proceduren och efter det tryck som enheten gör, skiljer sig inte från vad jag upplevde i polykliniken. En efter en har de något liknande där, men de är större. Unionens munstycke är ännu bekvämare, det passar mig i storlek och har inte så stark styvhet. Inuti är allt mjukt, huden är inte skadad.
Jag är mycket nöjd med att jag köpte en sådan enhet. Jag hoppas det ett par månader och jag kan igen som en riktig man att tillfredsställa sin fru. Jag ser att det är svårt för henne, det här är hennes temperament. I händelse av en smärta vid en rädsla är det redan länge inte närvarande. Ja, och trycket i urinområdet har gått.

Efter behandlingen är det bara ett klagomål på enheten: det kostar för mycket, kostar mig cirka 40 tusen, så det är värt att köpa endast för allvarliga prostata sjukdomar och om det är planerat att använda det flera gånger. Tja, eller släktingar eller bekanta ger / dem tar tid.
Enheten själv är genial: du behöver bara placera ditt könsorgan i lämplig behållare, röret kommer att skapa ett vakuum och ett magnetfält. Tid och ström kan styras från kontrollpanelen. Jag kände inte magneterna, men trycket ändras till bekvämt, men det är ett par gånger det perfekta tillståndet som är lätt att hitta och minns avläsningarna från panelen. Jag brukar sätta 15 minuter. I 2 veckors daglig användning är inflammationen i sekretionen borta, nu använder jag den från tid till annan för förebyggande. Priset har ännu inte återhämtat sig, men jag ångrar inte att köpa: det är säkert och utan oacceptabla procedurer.

Kronisk prostatit kan inte botas helt, det är nästan omöjligt att spendera pengar på procedurer och läkemedel alldeles samma. I 2 år som jag använder Apollounionen betalade jag praktiskt taget det, och jag har fortfarande inte ett år att använda det. Det botar inte krönikan helt, men det lindrar tillståndet till det normala på kortast möjliga tid, snabbare än med den vanliga behandlingen och när det används under de första symptomen kommer det att finnas tillräckligt många veckor för lättnad.
Jag lägger det för en kort stund, 7-10 minuter räcker, efter första gången känner jag mig redan lättnad, en erektion för mig här, snarare som en bieffekt men utan det någonstans - ett vakuum är det. Men med stimulering är det bara nödvändigt, så att enheten kan användas inte bara för behandling.

Enheten köpte efter flera månader av reflektion om hur man behandlar prostatit. Enkla tabletter fungerar inte alls.
Jag gick till webbplatsen och omedelbart beställde en återuppringning, läste inte forum och beskrivningar, bestämde mig för att direkt fråga operatören för enheten.

Hört Apollo tog mycket av tofsvipa, vilket förbättrar erektil funktion hos astronauter, eftersom vistas i tyngdlöshet och överbelastning på sexuell hälsa påverkar mycket. Principen här är densamma: det tryck som hade blodflödet, vilket eliminerar stagnation av venöst blod, stimulerar prostatan arbete och fungerar som en vakuumpump, bara mindre så, om det behövs, kan orsaka en erektion. Och du kan styra trycket så att det inte finns någon blåmärken och blåmärken. Plus att vi lagt till här magneter, ja, det kommer inte att bedömas om tryckeffekter bevisade och motiverade, sedan en magnet tvist pågår fortfarande, men en gång, kommer det inte vara överflödig. Enheten fungerar perfekt, saknar något, materialen är av hög kvalitet, det finns ingen allergi.

Magnetisk induktion plus vakuum fungerar underverk. När det används i anusområdet känns muskelkontraktionen, vilket innebär att prostatan stimuleras. I allmänhet liknar känslorna dem som är i utlösning, bara inte så uttalade, så att erektionen inte verkar så mycket på grund av trycket i kolven, men på grund av spänningen.
Men för att kunna använda facket måste jag kunna sänka, jag sänkte i början luften, så visst, barberad skönhet, men ibland kände jag en läcka. Det passar inte perfekt helt och hållet, men mycket beror på de fysiologiska egenskaperna, penisens storlek och så vidare. Det hjälper till att använda smörjmedel, naturligtvis, på puben. Det gör att du kan klämma fast, så att luften inte passerar, så att proceduren fortsätter som förväntat.
Det finns ingen smärta, effekten kan regleras, men även vid "maximum" finns det inget obehag.

Apollounionen verkade inte så länge sedan. På mig för mer än 3 år sedan har jag upptäckt en prostatit, 1 gång behandlades med antibiotika under överinseende av läkaren, men varje år testa jag samma tecken. Kostsam behandling hjälpte inte.
Den här gången gick doktorn inte. Men enheten köps. Särskilt sökt efter en officiell webbplats, som kunde ge mig alla dokument för originalets originalitet.
Anordningen är en avlång kolv i vilken en penis ska placeras. Kolven är ansluten till en bärbar dator som, när den är påslagen, skapar ett växlande vakuum. Detta är nödvändigt för att impulser ska maximera tillströmningen av stora volymer blod i organets kropp. Det finns i form av interna vävnader, så de är ansvariga för styrkan. Dessutom är inflammation utmärkt. Efter 5 sessioner märkte jag att penisens hud blev känsligare, innan jag praktiskt taget inte kände några ansträngningar eller spänning heller.

Mobil och mycket användbar för en människas hälsoapparat. Principen liknar en sexbutiks manuella pomp, men här görs allt för dig själv. För priset - lite dyrt, kommer jag inte att argumentera. Men om du väljer mellan den förödmjukande manuell massagen av prostata och en sådan smärtsam hårdvaruinverkan, väljer jag Apollo Alliance.
Det ger bra resultat och långsiktiga, inte det, annonserade tabletter, vars effekt försvinner om två timmar. Effekten när det gäller erektion är nästan omedelbar, jag vet inte, det kanske bara påverkar mig, så efter en 15-minuters massage säkerställs en stark erektion.
Det genitourinära systemet började inte genast, någonstans efter en månad daglig massage. Problemen med prostata löst sig, slutade springa fram och tillbaka på kvällen på toaletten. Hela skönheten är att enheten inte har några små högar, men behandlar ännu bättre än medel för intag.

Användningen av enheten godkändes av en välbekant urolog. Det enda han noterade, enheten är väldigt dyr, inte alla har råd, men för hemanvändning är det väldigt bekvämt och ganska billigt. Speciell klinisk utrustning är värt tiotals gånger dyrare. Men för mig - köpte - och en gång för alla. Du behöver inte spendera pengar på mediciner, procedurer, tolerera prostata massage, med tiden kommer det att löna sig ändå.
Jag använder den här enheten i två fall: När jag känner symptomen på prostatit (jag är en taxichaufför, stagnation av en hemlighet händer ofta från livet) och för förebyggande ändamål. I det första fallet kommer sjukdomen inte att utvecklas, obehaget har inte ens tid att manifestera helt, så att sjukdomen förhindras. Och i det andra fallet normaliserar blodflödet, förhindrar stagnation, stimulerar körteln för att producera testosteron. Och allt detta utan kemisk och medicinsk påverkan, vanlig fysioterapi.

Jag använde Soyuz-Apollo-enheten för 2 kurser och jag kan dela med mig av det.
Den består av en transparent plastbehållare, som måste anslutas till en minikomputer. Genom det styrs intensiteten och kraften av effekten av vibrationer på penis. Personligen hjälpte enheten mig att justera genitourinary systemet och prostatakörteln. Genom sin funktion hjälper anordningen att lindra venöst tryck och slappna av alla muskler. Jag känner till exempel när enheten hjälpte till att stimulera kraftökningen. På mig blev hon justerad efter full botemedel i sig.
(Även om det är möjligt har enheten haft effekt).

På 56 år började problem med styrka på grund av den diagnostiserade aterosklerosen hos bäckenet. Kolesterolplåster blockerade blodkärlen, blodtillförseln var bruten, erektionen var trög. Ibland uppstod en medlem inte alls, åtminstone göra med det. Först jag försonade mig, men min fru hjälpte mig att inte släppa mina händer alls, jag hittade information om "Union-Apollo". Sedan de första dagarna har det gått smidigt.
Varje dag lägger jag organet i en vakuumkolv i 10-15 minuter. Smärta eller andra obehagliga känslor under proceduren var inte. På grund av en skarp rush av blod blev organet rött och svällt. Jag använde inte denna behandling i sin rena form, men som ett tillägg till medicinering. I 2 månader blev jag igen en fullvärdig man, även självförtroendet växte. Jag förväntade mig inte att jag i denna ålder kommer att ha ett aktivt sexliv och att jag kommer att kunna uppleva samma levande känslor som i en avlägsen ungdom. En trevlig bonus var den ökade känsligheten hos glanspenisen. Det är synd att storleken inte ökade från sådana manipuleringar.
Efter avslutad eller avslutad behandling av en erektion hos mig normal är lusten utan användning av dop och stimulatorer. Mäns hälsa är normalt, det fanns inget återfall.

Innan jag köpte den här "rymden" -anordningen tvekade jag länge, han var ju inte värt tre kopecks. Men olösta problem med styrka tippade vågarna mot att köpa. Generellt har enheten uppfyllt alla löften från tillverkaren. På grund av aktiveringen av cirkulationen i det lilla bäckens organ börjar allting att fungera exakt som tänkt av naturen. Kroppen verkar ha vaknat från viloläge, utvecklingen av testosteron har nått en normal nivå som motsvarar åldersnorm. Sexuell lust och passion återvände till mitt liv, jag kände mig igen som en fullvärdig man.
Men eftersom enheten fortfarande är dyr kan jag tillåta mig lite kritik av det. Designen är kontroversiell, direkt till amatören. Det påminner mig om en apparat för fysioterapi från sovjetiska polykliniker, inget alls modernt. Kolven är medelstor, beräknad för det genomsnittliga statistiska organet. Det är inte klart hur man är den som i naturen har en penna eller tjock korv. Flaskan ligger i närheten av puben ganska tätt, men fortfarande inte perfekt, du kan använda en högre kvalitet silikon. Det är bättre om huden är ren renad tidigare. Enheten fungerar väldigt tyst, ljudet irriterar inte ljudet.

Enheten jag köpte för behandling av prostatit och permanent stagnerande fenomen i prostata. Alla pojkarna drömmer om att bli kosmonauter i min barndom, jag rörde drömmen på ett ovanligt sätt - genom att köpa en enhet för behandling av astronauter, modifierad för vanliga människor.

Jag använder enheten i 10 dagar, faktiskt 5 mer och kursen är klar. Därefter kommer jag att använda den för förebyggande, ett par gånger i månaden, om jag känner smärta eller obehag. I allmänhet hjälpte enheten mycket snabbt, förväntade sig inte ens det. Snarare förväntade jag mig inte, jag köpte den som delirium. Jag ville lindra smärtan på något sätt, men jag ville inte gå till doktorn - manlig maximalism, men faktiskt feghet.

Union Apollo förvärvade ungefär 3 månader sedan, kan jag nu säga att köpet var mycket användbart. Effekten är fantastisk. Smoge återfår inte bara manlig styrka, men lindrar också smärtsymptom vid orgasm och urinering. Enheten är utformad på ett sådant sätt att även en skolpojke kan förstå sitt arbete. Munstycket, som verkar direkt på könsorganet, har en ribbig yta, mikrooscillationer känns direkt i det påslagen tillståndet och blodflödet ökar. Tidigare hade jag praktiskt taget inte erektion, även i ett upphetsat tillstånd, nu har kön återvänt till vårt liv. Det är sant att kostnaden för samlag inte passar varken jag eller min fru. I genomsnitt varar det 5-7 minuter. Men jag tror att om jag fortsätter att använda enheten, kommer resultaten att förbättras. Eftersom apparaten fungerar direkt på orsaken till problem med erektion behöver behandling en lång tid.
Enheten är mycket kompakt, lagrad i en låda där den kom. Allt onödigt dras ut, så det är inte nödvändigt att demontera det. Jag fick den och kan använda den genast. Från minuserna: Första gången var det en mycket obehaglig känsla av täthet i huden strax efter proceduren.

Jag började ha problem med styrkan efter att jag länge lider av prostatit. Han behandlades inte länge, han började sjukdomen i ett kritiskt tillstånd. Då visade sig detsamma vara botad. Därför har jag inte prostatit, men problem med styrka kvar.
Har överlämnat analyser. De visade att allt är bra. Det var små avvikelser från normen för vissa indikatorer, men enligt doktorn är detta inte kritiskt och bör inte påverka medlemmens arbete.
Kanske var problemet i huvudet, eventuellt stagnation av blod. Men enheten Soyuz-Apollo hjälpte till att etablera allting.
Jag kombinerade sessioner av enheten med intaget av naturliga tillskott för att normalisera styrkan. För att få ett bra resultat fick jag ta 2 kurser för 14 sessioner. Mellan dem var en 14-dagars paus.
Varaktigheten för en session är 25 minuter. Lite mer än rekommenderat, men den här tiden tolererades normalt av mig.
Enheten ger en stark krusning, på grund av vilken den masserar. För att starta en session, placera bara medlemmen i facket och ställ in exponeringsfrekvensen. När det gäller användning, personligen hade jag inga frågor.
Efter 2 kurser med massage justerades styrkan. Massagen fungerade som det borde. Jag tror att han hjälpte till att sprida blod och bidrog till normaliseringen av blodcirkulationen.

Jag köpte enheten efter några månader av smärta och besvär i sängen. Jag bestämde mig för att piller inte skulle hjälpa mig. Efter att ha läst i nätverket av olika enheter för styrka valde unionen Apollo. Självklart tvivlar jag på att teknikerna här är desamma som i instrument från omlopp för kosmonauter, men det är fortfarande en automatisk förslag som är en kraftfull sak. Beslutade att ta. I utseende är enheten intressant men lätt att använda.

För att lösa mitt problem med styrka hade jag lite medicinsk behandling. Jag drack piller, men efter 1-1,5 månader returnerade problemet. Jag var tvungen att dricka piller igen. Så i en cirkel. Problemet manifesterade sig i 2 år. En bra period.
Det visar sig att det var nödvändigt att kombinera medicinering och behandling med hjälp av sessioner i Soyuz-Apollo-enheten. I mitt fall var det han som hjälpte.
Apparaten själv vid första anblicken väckte min förvirring. Penis ska placeras i en specialtank och därmed utföra en "massage", vilket ställer in frekvensen, rytmen och styrkan av instrumentets påverkan med hjälp av hårdvaran.
Intressant läste jag att detta läkemedel skapades på grundval av en enhet som hjälpte till att anpassa kraften till astronauter som, efter en lång vistelse i rymden, förlorade sin manliga hälsa.
Med hjälp av enheten stimuleras normal blodcirkulation och cellaktivitet. Jag kontrollerade enhetens arbete på mig själv. Den första kursen av sessioner jag hade 10 dagar, 15 minuter vardera. Sedan tog han en paus i en vecka och upprepade 10: e kursen.
För närvarande använder jag inte enheten i mer än 5 månader, men det finns inga problem med styrka. Resultatet är bra, och viktigast av allt, stabilt.

Tack vare användningen av Soyuz-Apollo-enheten lyckades jag bota erektil dysfunktion.
Problemet har dykt upp på mig efter ett trauma. Det tog lång tid att läka, men det var inte möjligt att helt återställa styrkan. Ofta fanns det misslyckanden: gick inte upp, om det fanns en önskan, var det i processen trögt. Parallellt började jag märka att det fanns smärtsamma förnimmelser i underlivet och när de urinerades intensifierades de. Det finns symtom på prostatit.
På grund av piller har jag redan problem med levern och störde matsmältningsarbetet. Så jag bestämde mig för att prova den här enheten. Principen för sin verksamhet riktar sig till en direkt, direkt inverkan på problemet. Penis ska placeras i pumpen och utföra proceduren i 20 minuter, 15 på varandra följande dagar.
Enheten ger snabba resultat, eftersom det normaliserar blodflödet. Pumpen skapar tryck på medlemmen och normaliserar således de naturliga processerna. De första sessionerna kände jag ett litet obehag under proceduren, då blev jag van vid sensionerna och kunde stå tid utan problem.
Efter avslutad kurs försvann mina problem praktiskt taget. Det var kvar milda, periodiska smärtor i underlivet. Jag tror att för att lösa resultatet kommer jag att hålla en andra kurs om några veckor.

Soyuz-Apollo-enheten består av 3 element: fack för penis, rör och hårdvara, som ställer in intensiteten och kraften av effekten.
Jag gillar driften av enheten. Med hans hjälp kunde jag etablera erektion och bota prostatit. Innan jag använde enheten kunde jag inte hitta en behandling som kunde hjälpa mig, pillerna gav ett tillfälligt resultat.
Jag fick reda på enheten på forumet. Tidigare hörde jag inte om förekomsten av sådana droger (de är på marknaden under en lång tid, de har helt enkelt inte rätt reklam, de behöver bara inte det). Erfarna läkare uppmanar dem själva till sina patienter.
På apotek, som förväntat, fann droget inte. Många apotekare hörde inte ens av dem. I ett apotek rekommenderades jag att söka på Internet. Det gjorde jag
Beslutade att ta på den officiella hemsidan, där priset är lägre än för företrädare.
Enheten kom snabbt och den första dagen bestämde jag mig för att starta sessionen. Har kopplat allt under instruktionen, är något svårt i det inte närvarande.
Sessionerna ska inte ta mer än 20 minuter och 2 veckor i rad. Till en början använde jag enheten i 10 minuter om dagen och ökade sedan till 15. Omedelbart efter sessionen lämnade smärtan kvar. Efter 14 sessioner fanns inga problem med prostatit och genitourinary system. Erektion kom också tillbaka till det normala.

Jag lärde mig om prostatit från symptomen. Förstört frekvent uppmaning till toaletten, utbrott av erektion, minskad aktivitet, smärta, brännande med urinering, problem med avföring. Det första jag gjorde var att köpa antibiotika och drack dem med en kurs. Till följd av detta förbättrades tillståndet något, men antibiotika bröt tarmens arbete, även det parallella intaget av prebiotika hjälpte inte.
Jag bestämde mig för att leta efter ett annat sätt att lösa mitt problem, eftersom jag läste att om prostatit inte behandlas kan tillståndet förvärras (det visste jag självklart inte). Min far hade onkologi, så jag ville inte riskera det.
Jag såg informationen på Nanoprost-enheten på Internet och bestämde mig för att prova den. Många av recensionerna var positiva.
Nanoprost hjälpte mig att neutralisera smärtan, normalisera det genitourära systemet och återställa normal prostatafunktion. Visst visade sådana resultat inte omedelbart. Viktigast, användningen av enheten gav inga biverkningar och komplikationer. Personligen var enheten säker.
Jag ska berätta lite om drogen och metoden att använda den, eftersom jag inte hittade den här informationen på Internet och kunde räkna ut det först efter att jag fick enheten.
Nanoprost är en icke-invasiv enhet som behandlar prostata på grund av vibrationer. Den presenteras i form av en kudde och en konsol. På kudden måste du sitta ner och ställa in konsolen för enhetens kraft. Det skapar i sin tur ett magnetfält och lindrar därmed inflammation och botemedel. Enheten har en obegränsad användningsperiod.
Jag trodde inte initialt på effektivitet, men efter flera sessioner märkte jag förbättringar. En session tog mig inte mer än 10 minuter. Kurs - 14 dagar.
I 2 veckors användning märkte jag verkligen resultaten och botad prostatit. Därför är jag nöjd med enhetens funktion.

Jag började ha problem med prostatakörteln och styrka efter 35 år. Det fanns många anledningar till detta: hårt arbete, stress, alkohol och rökning. Symtom är alla kända, obehagliga. Jag var mest orolig för försämringen av styrkan.
Jag försökte piller, salvor, krämer, sprayer, men resultaten från dessa metoder imponerade inte på mig.
Av intresse var enheten "Soyuz-Apollo" och det var han som kunde hjälpa mig.
Själva sättet att använda enheten för mig är lite svårt. Naturligtvis är det mycket lättare att dricka ett piller, men enheten är värt det.
Enheten består av en specialtank för penis, ett rör och en induktor. Sessionen bör vara högst 20 minuter, kursen - upp till 15 dagar. Jag använde enheten enligt anvisningarna. Varje kväll i 2 veckor, 15-20 minuter, genomförde jag ett förfarande för att behandla prostatit och återställa styrka med denna enhet.
Innan du använder, måste du ansluta alla komponenter i enheten, utsätta kraften av inflytande, sätta en medlem i behållaren och vänta på slutet av sessionen. Ingenting komplicerat, jag tittade på nyheterna vid den tiden.
Som ett resultat märkte jag efter 2 veckor verkligen förbättring i mitt tillstånd. Symtom på prostatit försvann, det var en erektion och ökad libido. Enheten var effektiv och hjälpte snabbt.

Han behandlade prostatit med hjälp av Apollo Alliance. I efterdyningarna av prostatit stördes styrkan. Tidigare passerade jag test, slutade dricka och röka, justerade livsstilen, försökte sova i 8 timmar om dagen. Han behandlades med antibiotika, men det fanns ingen effekt, bara mikrofloran dödade dem alla och började ofta bli sjuk.
Anordningen användes i 10 dagar. Sessioner bör utföras varje dag i 20 minuter. Obehag från enheten där. För mig liknar vibrationer massage. De slappna av och lugna.
Anordningen var effektiv. Alla symptom försvann, erektionen normaliserades. Till och med överraskande visade det sig vara botad på så kort tid.

Namnet är knepigt, faktiskt en enkel pump, fungerar bara lite annorlunda än de vanliga manuella från en sexbutik. Principen är densamma, trycket skapas, blodflödet, alla celler återställs, därför är vävnadsarbetet anpassat, kraftfullt och allting. Det är mekaniskt, det är faktiskt inget som behövs. En slags massage för lat. Det är praktiskt att använda, allt är tänkt ut i detalj. Det viktigaste att ta reda på vad som är omedelbart, då är allt som urverk.
I lådan, när jag fick köpet, fanns det många detaljer. Det viktigaste är att brädet är ombord, alla ledningar, munstycket eller hur man bäst kan kalla det jag inte vet. Det är en lång låda med ett fack för könsorganet. Den inre ytan av detta fack är mjuk, så oroa dig inte för din värdighet. Efter att massagen blir så ny som ny!
Det finns inga kontroller, det finns bara 4 knappar på panelen, de viktigaste är start och stopp. Så snart ett vakuum skapas känns en stickande känsla, i början var det läskigt, nu är allt bra. Proceduren varar 10 minuter från styrkan, efter det är det lättnad. Erektil funktion, låt långsamt, men återställd. Så det är vettigt att köpa en sådan enhet.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!