Huvud
Strömförsörjning

Medicinska apparater för behandling av prostatit

Med manifestationer av ett sådant patologiskt tillstånd som prostatit kan en man möta någon ålder. I detta fall kommer endast en kompetent kombination av medicinska och fysioterapeutiska metoder för behandling av prostatit att bidra till att slutligen hantera sjukdomen och glömma obehagliga symptom för alltid. Lyckligtvis, tack vare utvecklingen av modern medicinsk utrustning, i avsaknad av möjlighet till regelbundna besök i sjukgymnastikrummet, kan de nödvändiga förfarandena utföras hemma.

Transrectal påverkan

Ett särdrag hos sådana anordningar är användningen av speciella munstycken avsedda för införande i ändtarmen. Den lokala effekten på prostatakörtelns patologiska vävnad kan ge ett bra resultat på kort tid.

Enhet "Mavit" - Denna apparat är avsedd för behandling av kronisk prostatit, inklusive mot bakgrund av godartad prostatahyperplasi. Enheten kombinerar termiska, magnetiska och vibrationseffekter. Ett integrerat tillvägagångssätt för behandling av prostatit gör det möjligt att uppnå en snabb terapeutisk effekt utan negativa effekter på kroppen.

Enligt patientens bedömningar observeras efter flera procedurer med tillämpningen av "Mavit" -anordningen en minskning av smärtsyndromets svårighetsgrad, normalisering av genitourinärsystemet. Dessutom är denna enhet också perfekt lämpad för att förebygga stagnerande processer i det lilla bäckenet i närvaro av riskfaktorer för utveckling av prostatit. Användningen av enheten gör det möjligt att undvika behovet av att utföra en prostasmassage och tack vare användningen av tre faktorer som bidrar till effektiv återställning av blodcirkulationen i vävnader. Kostnaden för Mavit är cirka 10 tusen rubel.

Enheten "Maestro" - Den terapeutiska effekten av denna anordning är baserad på användningen av en variabel vakuummassage och ett pulserat magnetfält. På grund av denna "Maestro" kan användas för icke-läkemedelsbehandling av sexuella funktionsstörningar orsakade av mikrocirkulationssjukdomar och patologi av innervation. Utbudet av indikationer för ultraljudsbehandling innefattar sådana sjukdomar som prostatit, erektil dysfunktion, uretrit, prostata adenom, för tidig utlösning. Enheten har inga hinder för operation både i medicinska och förebyggande institutioner och i hemmet. Köpet av enheten "Maestro" kommer att kosta cirka 40 tusen rubel.

Apparat "Prostam" - Den här enheten är utformad för att behandla sjukdomar hos den manliga sexuella sfären med hjälp av magnetisk strålning. Hans arbete kombinerar effekterna av värme, magnetfält, samt mekanisk vibration. Användningen av anordningen ger en uttalad analgetisk effekt, främjar förbättringen av blodcirkulationen i prostatas vävnader, minskar svårighetsgraden av inflammatoriskt ödem. En speciell utformning av enheten bidrar till en djup, men absolut smärtlös massage. Apparaten "Prostam" kommer att kosta cirka 6 tusen rubel.

Apparater för transrektal exponering används huvudsakligen under inflammationsprocessen. Fysioterapeutisk behandling på bakgrund av stödjande läkemedelsterapi förbättrar signifikant långsiktiga resultat av prostatit. Förutom akuta tillstånd är allmänna kontraindikationer för användningen av sådana anordningar onkologiska sjukdomar i rektum, anus och prostata.

Icke-invasiva effekter

För icke-invasiv fysioterapeutisk behandling av prostatit används enheter som producerar laser, infraröd och LED-strålning. Positiv återkoppling från patienter och läkarnas förtroende har tjänat sådana enheter:

En av de mest kända enheterna i denna grupp är "Rikta". Denna apparat för kvantterapi bidrar till förbättring av mikrocirkulationsprocesser, till minskning av ödemuttryck, till förbättring av transportfunktionerna av erytrocyter i fokus för den patologiska processen. Genomförandet av regelbunden behandling med denna anordning förstärker således effekten av läkemedelsbehandling och leder till snabb lindring av symptom på prostatit. Efter 2-3 behandlingstillfällen märker de flesta patienterna en minskning av smärta, förbättring av sömnen och det allmänna tillståndet. I närvaro av kronisk prostatit rekommenderas förebyggande behandling med enheten "Rikta" under vår- och höstperioderna. För denna enhet måste betala cirka 36 tusen rubel.

Fördelarna med icke-invasiva anordningar för behandling av prostatit kan hänföras till användarvänlighet och omsorg, såväl som bristen på kontakt med det infekterade innehållet i ändtarmen. Trots den relativa säkerheten hos dessa enheter är det nödvändigt att rådgöra med din läkare innan du utför någon fysioterapi.

En mängd medicinska apparater för behandling av prostatit

Prostatit är en sjukdom som en man i vilken ålder som helst kan möta. Denna sjukdom kräver obligatorisk komplex behandling som kombinerar läkemedels- och sjukgymnastikmetoder.

Om det inte finns någon möjlighet att besöka sjukgymnastikrummet dagligen i en sjukvårdsinstitution, kan procedurerna utföras oberoende hemma med hjälp av medicinska apparater för behandling av prostatit.

Transrektala enheter

Enheten "Mavit" är en fysioterapeutisk anordning avsedd för behandling av prostatit och andra prostata sjukdomar. Det finns också en modifiering av denna enhet, där en sovtid är installerad, vilket underlättar användningen av enheten. Anordningen appliceras transektalt.

Den terapeutiska effekten vid användning av anordningen uppnås på grund av verkan på prostatakörteln av termisk strålning, magnetfält och vibrationer. På grund av denna komplexa effekt förbättrar blodcirkulationen i körteln, utflödet av prostats utsöndring och minskning av dess puffiness.

Redan efter de första procedurerna uppmärksammar patienterna återställande av normal urinering, reduktion av smärtssyndrom och förbättring av erektilfunktionen.

Apparaten för behandling av prostatit "Maestro", i motsats till apparaten "Mavit", utför massor av prostatakörteln genom ett alternerande vakuum och inte genom vibrationer. Förutom vakuumeffekten har denna anordning också en terapeutisk effekt med ett pulserat magnetfält. Precis som "Mavit", appliceras denna enhet på rätt sätt.

En annan apparat för behandling av prostatit är enheten "Prostam". Lokalt inflytande av enheten på prostatakörteln utförs av termisk strålning, elektromagnetiskt fält och mekanisk vibration. Enligt driftsprincipen liknar den här enheten Mavit-enheten. Som ett resultat av behandling, blodcirkulationen i prostata förbättras, minskas ödem och smärt syndrom.

Apparat för behandling av prostatit, som åstadkommes genom transrektal åtkomst, verkar målmedvetet på prostatakörteln. Kliniska studier har visat att den lokala fysioterapeutiska effekten förbättrar effektiviteten av läkemedelsbehandling för prostatit, hjälper till att avhjälpa sjukdomens symptom snabbare och uppnå remission.

Principen för driften av sådana anordningar är likartad i många avseenden, därför är indikationer och kontraindikationer för behandling av dem identiska. Kontraindicerad behandling med enheter av prostatit i perioder av exacerbationer, med prostatacancer, prostatatuberkulos. Eftersom tillgången är genom endotarmen är användningen av anordningar för akuta inflammatoriska och onkologiska sjukdomar i ändtarmen anus kontraindicerad.

Icke-invasiva enheter

Det finns också enheter för behandling av prostatit, som genomförs med hjälp av infraröd, laser och LED-strålning i kombination med magnetfältets verkan. Tack vare sådana fysioterapeutiska effekter reduceras smärtssyndrom, vasospasm, ödem och inflammation i prostatavävnaden tas bort.

För behandling hemma är Milt-F-5-01, Rikta och dess modifieringar lämpliga.

Till skillnad från enheter som kräver transrektal åtkomst för behandling, behandlas kvantanordningar genom extern perkutan exponering för ett specifikt område i kroppen. Behandling av prostatit med en sådan anordning orsakar därför inte obehag hos patienter, obehagliga känslomässiga upplevelser och är helt säkert.

Apparaten av denna typ är inte bara lätt att använda, men också opretentiös i vård. Till skillnad från enheter med transrektal åtkomst har laseranordningar inte kontakt med det infekterade innehållet i rektummet, eftersom de inte kräver grundlig desinfektion efter varje behandlingssession.

Även för behandling av prostatit erbjuds icke-kontaktanordningar av lågfrekvent energi resonans effekt, såsom "Deta-Rhythm". Enheten är baserad på återställandet av den normala frekvensen av elektromagnetiska vågor i prostatakörlens skadade vävnader. Enheten avger ett frekvensområde från 0,1 till 100 Hz, vilket är fysiologiskt för människokroppen.

Förfarandena som utförs av denna enhet kräver inte transrektal åtkomst och orsakar inte patienten några olägenheter.

Det bör noteras att apparater för behandling av prostata endast kan användas efter samråd med en urolog. Självmedicinering, som självdiagnos, är oacceptabel. Om du bestämmer dig för att använda enheten för självbehandling av prostatit, kommer läkaren att hjälpa dig att välja den enhet som är mest lämpad för det specifika fallet av sjukdomen och kommer att förklara hur man använder den korrekt.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Hälsningsanordningar

Apparat MPS-Pro från prostatit

På Rysslands Radio och Echo of Moscow, en hemanordning för behandling av prostatit under namnet IPS-Pro (MPC-pro). Enheten fungerar med hjälp av "biorhythms". Användaren måste fästa elektroderna på sårpunkten och enheten börjar läka. Ingen ytterligare information finns tillgänglig. Trots det faktum att säljare säger om den enorma effektiviteten och senaste tekniken är MPS-Pro en annan kinesisk maskin för att extrahera pengar från blygbara människor:

Anhue Tongzhou Electronica Sci. och Tech. Co, Ltd, Kina, Anhui Tongzhou Electronic Sci. Tech. Co. Ltd

LLC "Venture Technology Systems" 127422, Ryssland, Dmitrovsky Proezd, 4, byggnad 1

Registrerad hos Roszdravnadzor (31.12.2010)

Försäljningen av MPS-Pro sker via call centers där "experter" pratar med kunder och försöker sälja enheten till högsta möjliga pris. På en enda webbplats, där det finns en del information om MPS-Pro hänger en imponerande prislapp: 48 000 rubel. Du kan dock inte köpa den där och webbplatsen ser inte ut som officiell, eftersom det inte finns några adresser och kontakter. Självklart förstärker säljare helt otillräckliga priser för sina kinesiska varor.

Det finns inga recensioner av MPS-Pro. Vi ber besökare att lämna kommentarer om de har användbar information. Tja, att köpa MPS-Pro råd att behandla med viss försiktighet.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Enheten mps-pro för behandling av prostatit

17 okt 2015, 18:53 Författare: admin Rubrik: Ej kategoriserad.

Den multifunktionella medicinska IPS-Pro-enheten hör till en ny typ av professionella anordningar för behandling och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet med användning av bioritmer

Apparaten MPS-Pro eliminerar de främsta orsakerna till sjukdomar: Stagnation av blod i bäckenorganen, inflammation, förstör infektionen, virus; blockerar obehag, smärta, rezi, brännande i samband med sjukdomar i urinvägarna. Anordningen MPS-Pro använder stora terapeutiska elektroder, vars diameter tillåter att signifikant förbättra kvaliteten och effektiviteten av behandlingen jämfört med konventionella anordningar.

Den multifunktionella medicintekniska apparaten MPS-Pro är programmerad att använda tre behandlingstekniker och har tjugo graderingar av effekt, vilket gör det möjligt att välja önskat läge och säkerställa hög effektivitet i applikationen. Inbyggt litiumbatteri gör att du kan ta enheten MPS-Pro med dig på en resa utan att avbryta behandlingen.

Den här enheten är den senaste i sin klass. Dess effektivitet, användarvänlighet, kompaktitet och säkerhet är ett exempel på en ny nivå av innovation.

Alla vill vara friska. Den multifunktionella medicintekniska apparaten MPS-Pro hjälper till med detta dröm att realiseras. Sätt på elektroderna, sätt på enheten och din hälsa är i dina händer.

Satsen innehåller:

Huvudanordningen är 1 st.

Laddare (adapter) - 1 st.

Elektroder (2 uppsättningar 2 st, totalt 4 st.)

ansluta kabel - 1 st.

Anslutningskabel - 1 st.

Litiumbatteri (3,7 g.) - 1 st.

Box, instruktion, garantikort för 1 st.

Med beaktande av metodologiska rekommendationerna nr 2000/74 från Ryska federationens hälsovårdsministerium

Förekomst av en implanterbar pacemaker;

Epilepsi, konvulsivt syndrom;

Medfödd missbildning centrala nervsystemet;

enheter

Applicator Applicator Nevoton (AK 201 och MK 37.2) Recensioner

Användarbedömning: / 45

I annonsen av nevoton hudvårdsenheten (AK 201) anges att genom att generera lågfrekvent pulserad och konstant galvanisk ström stimulerar enheten muskler och producerar fysioterapi.

Försäkran om säljarna Nevoton eliminerar åldersfläckar, acne, celluliter, påsar under ögonen, ärr - det verkar, ett sådant instrument skulle lämna utan jobb hela armé av plastikkirurger och dermatologer på ett ögonblick. Tyvärr, i praktiken affär är inte alls detsamma som i reklamlöfter.

Nevoton AK-201 är en vanlig ansiktsmassage, ljusutsläpp av elektrisk ström som hjälper till att hålla huden tonad och något accelererar de metaboliska processerna. Kanske Nevoton och kan användas i kombination med krämer och ansiktsmasker, men han kommer inte att kunna lösa allvarliga problem.

I nätverket om Nevatone kan du läsa och sådana recensioner:

Min fru och jag köpte NEVOTON-enheter av olika märken av eldfasta sjukdomar, men vi har tillräckligt med sjukdomar vid vår ålder. De hoppades verkligen på deras hjälp, men det visade sig vara förgäves. Om du behandlar dig med en tom burk, är effekten densamma. Jag intervjuade alla mina vänner som har denna "mirakelanordning" och alla har samma effekt som vi (nej). Var bara titta på brottsbekämpande organ, eftersom dessa skurkar reser över hela Ryssland, fördelar Nevoton och tjänar mycket pengar. Och hur inte skämmas för pensionärer som annonserar dessa enheter för pengar och fuskar precis som de själva. Pozornik! Människor är smarta.

En annan anordning Nevoton MK-37.2 - är redan placerad som en anestetisk applikator för att lindra smärta med blåmärken och sprainer. Det hävdas att han kan återställa styrka, lindra nervstramning, förbättra sömn, matsmältning, lindra spasmer av blodkärl och i allmänhet aktivera vissa inre krafter hos en person.

Vad är en sådan kraftfull enhet? Och han representerar en magnet i form av en medaljong på en sträng. Kan han arbeta mirakel? Det är tveksamt. Men dess värde (500-600 rubel) - är inte kritiskt för de flesta köpare. Förresten, akta dig för köp Nevoton MK-37.2 dyrare, betal inte spekulanter.

Som vanligt väntar vi på din feedback på Nevoton AK 201 och MK 37.2, var frisk.

Vilken effekt kan uppnås med enheten MPS-Pro

Enligt uppgifterna i världsstatistiken upptar prostatit en ledande ställning bland inflammatoriska sjukdomar hos manliga sexuella och exklusiva system. Denna situation beror på det faktum att inte bara infektion, men också förlängd trafikstockning orsakad av negativa yttre faktorer kan orsaka sjukdomens utveckling.

Den viktigaste aspekten vid behandling och förebyggande av sjukdomen är inte bara medicinernas intag, utan också en kategorisk avvisning av eventuella negativa vanor, stabilisering av blodcirkulationen och användning av ytterligare fysioterapiprocedurer. Till exempel är det tillåtet att använda apparater och instrument som är utformade för att förbättra blodcirkulationen och eliminera stagneringsprocesser.

Orsaker och symtom på prostatit

Det finns ett antal huvudfaktorer som kan leda till utveckling av prostatit både separat och i aggregat. Bland de mest karakteristiska och vanliga är följande:

 • Infektionssjukdomar hos andra organ och system. I sådana fall tränger virusen direkt in i prostatakörteln genom blodflödet och lymfflödet. Också i denna kategori är karaktäristiska sjukdomar som överförs sexuellt, på grund av vilka inom bältens organ och vävnader finns det inflammationsprocesser.
 • Förekomsten av dåliga vanor, nämligen: långvarig rökning, systematisk och till och med en gång användning av alkoholhaltiga drycker, användning av narkotiska droger. I närvaro av sådana faktorer uppstår utvecklingen av prostatit på grund av kroppens allmänna förgiftning och försvagningen av dess skyddande funktioner.
 • Fenomenet stagnation av blod och lymfa, som förekommer i patienter utan en vanlig sexliv, gör mestadels stillasittande livsstil, försummelse av måttlig motion, liksom nya periodvis matsmältning uttrycks i frånvaro av stolen.

För det första uttrycks den generella kliniska bilden av prostatit helt klart och fullständigt i de senare skeden av sjukdomen, när den inflammatoriska processen i körteln utvecklas under en tillräckligt lång tidsperiod. I vissa fall kan sjukdomen dock vara asymptomatisk, det vill säga mot bakgrund av den fullständiga frånvaron av en dynamiskt utvecklande klinisk bild. Vanligtvis är denna situation typisk för de tidiga stadierna av sjukdomen.

I allmänhet uttrycks symtomen på prostatit i följande tecken:

 • Svårigheter som uppstår systematiskt under urinering, vilket kan orsakas av klåda, ömhet och brännande, liksom en känsla av en överflödande urinblåsa. Intresset att besöka toaletten uppstår i sådana situationer alltför ofta.
 • Smärtsamma förnimmelser i körteln, såväl som organ och system i bäckenet som helhet. I närvaro av akut eller kronisk prostatit kan karaktäristiskt obehag förekomma i höft- och bukområdet.
 • Brott mot produktiv funktion, fullständig frånvaro av erektion eller en signifikant minskning av styrkan. Obehag uppstår under samlag. Brist på utlösning, eller tvärtom, ofrivillig utlösning.

Nontraditionella behandlingsmetoder

För närvarande i traditionell medicin används metoder för att behandla inflammatoriska sjukdomar i könsorganet praktiskt taget inte med hjälp av olika apparater och instrument vars verkan syftar till att eliminera stillastående fenomen och minska inflammationsfoci. Detta beror på otillräckligt officiellt bevis på effektiviteten av tillämpningen av tekniker av detta slag.

Trots frånvaron av erkända data är användningen av olika tekniker för att eliminera huvudskyltarna av inflammatorisk bäcken och även som förebyggande åtgärder en av de mest effektiva behandlingsmetoderna.

Metoder som inte omfattas av traditionell eller underförstådda användningen av sådan utrustning, såsom MPS-Pro enheten kan inte bara minska lokalisering av den inflammatoriska processen, utan också förbättra blodcirkulationen, som är en av de viktigaste ögonblicken i behandlingen av sjukdomar i den sexuella sfären.

Hur MPS-Pro fungerar

Enheten MPS representerar ett av de nyaste fenomenen inom den moderna konsumentmarknaden. Trots det faktum att enheten kom fram till försäljning relativt nyligen och kostnaden är ganska hög har den redan förvärvat en betydande armé fans som lyckades avstå från de obehagliga symtomen på vissa sjukdomar.

Enheten är multifunktionell och kan användas både för behandling av inflammatoriska sjukdomar i könsorganet och som förebyggande åtgärd. En av sina obestridliga fördelar är följande: elektroderna, som är avsedda direkt för direkt åtgärd i området som kräver behandling, är tillräckligt stora för att möjliggöra en ökning av det område, som MPS-Pro helbredande effekt kommer att fördelas på.

Beroende på den underliggande sjukdomen är det tillåtet att använda flera olika regimer för behandling av vilken anordningen används, vilket medför olika grad av påverkan. Apparatens arbete baseras på användningen av så kallade bioritmer som påverkar hudområdet som påverkas av den inflammatoriska processen.

Så till exempel kan denna tekniska nyhet av moderna framsteg användas för att eliminera följande obehagliga fenomen och symptom som är karakteristiska för utsöndrings- och reproduktionssystemssjukdomar:

 • Effektiv förbättring av mikrocirkulationen, genom vilken fullständig eliminering av stagnationsfenomen kan uppnås.
 • Minskning av obehag, uttryckt i manifestation av obehag, ömhet, klåda och brännande känsla.
 • Avlägsnande av inflammatoriska processer inom området för både järn- och bäckenorgan. Om enheten används regelbundet elimineras fokuseringen av inflammation helt under en minimal tid.
 • Förbättring av produktiv funktion, uttryckt vid eliminering av sådana obehagliga tecken på sexuella sjukdomar, som impotens, ofrivillig utlösning, en signifikant minskning av samlagets varaktighet.

Enhet som ett mått på förebyggande

Apparaten MPS-Pro kan användas inte bara för behandling av prostatit, men också som en förebyggande åtgärd som förhindrar utvecklingen av en sådan obehaglig sjukdom. Det ska användas inom några dagar, varefter en ganska lång paus krävs.

Trots effektiviteten i enheten, är det inte rekommenderat att använda den utan att först rådfråga din läkare, eftersom en sådan självständighet negativt kan påverka den allmänna hälsan och orsaka komplikationer i sjukdomsförloppet.

Det bör också noteras att icke-traditionella metoder för behandling av sjukdomar i könsorganet endast kan användas i samband med huvuddriften av läkemedelsbehandling.

I videon nedan kommer vi att tala om prostata och dess sjukdom:

Manikyr och pedikyrmaskin Medisana MPS

Jag vill ha rabatt!

 • Beställ en rabatt!

Beställa i 1 klick:

beskrivning

Gör en perfekt manikyr eller pedikyr själv hjälper dig att ställa in Medisana MPS med safir och filtfästen.

Enheten går från elnätet och har en hög rotationshastighet, så behandlingen av naglar och naglar är snabb, säker och smärtfri. Satsen kan användas av personer som lider av diabetes mellitus, liksom användare med mycket känslig hud.

För effektivare bearbetning tillhandahålls omvänd rotation och ytterligare belysning är användbar om det inte finns tillräckligt med centralbelysning i rummet. Hastigheten är justerbar beroende på proceduren, och en praktisk väska gör det enkelt att lagra och bära en manikyr och pedikyrsats.

Manikyr och pedikyrmaskin Medisana MPS

Har du frågor om produkten?

Gör en perfekt manikyr eller pedikyr själv hjälper dig att ställa in Medisana MPS med safir och filtfästen.

Enheten går från elnätet och har en hög rotationshastighet, så behandlingen av naglar och naglar är snabb, säker och smärtfri. Satsen kan användas av personer som lider av diabetes mellitus, liksom användare med mycket känslig hud.

För effektivare bearbetning tillhandahålls omvänd rotation och ytterligare belysning är användbar om det inte finns tillräckligt med centralbelysning i rummet. Hastigheten är justerbar beroende på proceduren, och en praktisk väska gör det enkelt att lagra och bära en manikyr och pedikyrsats.

Ny tryckmaskin MPS EF 330 i vår produktion

Det viktigaste för företaget "Etiketter 7 dagar i veckan" är att aldrig stanna där och alltid modernisera din egen produktion för att kunna erbjuda dina kunder exceptionellt högkvalitativa tryckta produkter till ett rimligt pris. Därför är förbättringen av produktionen för oss inte den sista platsen. Vi är glada att dela med dig underbara nyheter. Från och med nu har vårt företag en modern, högteknologisk och högkvalitativ tryckmaskin MPS EF 330, som redan har vunnit uppmärksamhet och erkännande av våra kollegor i Europa och Ryssland. Vi föreslår att du blir bekant med modellen MPS EF 330 och upptäck alla fördelar som den öppnar för oss och våra kunder.

Ännu fler utskriftsalternativ

MPS, som länge varit ledande inom produktionen av tryckutrustning, bestämde sig för första gången för att för första gången släppa ut en hel rad tryckutrustning under det gemensamma namnet EF. Tre versioner inkluderades: EF, EF-APC och EF-APCAdvanced.

MPS EF 330 har ett antal automatiska funktioner och ytterligare funktioner. Inklusive sparade angivna parametrar i enhetens RAM. På detta sätt kan hela utskriftsprocessen förenklas mycket och tidskostnaderna för arbete kan minskas, eftersom det inte finns något behov av att omkonfigurera utrustningen för upprepade körningar.

En särskiljande egenskap hos MPS EF 330 och hela serien är tillgången till ett väldesignat och bekvämt iControl-styrsystem som förenklar hanteringen av alla arbetsprocesser och minimerar rollen hos personen vid produktion av etiketter och andra tryckprodukter. Dessutom är MPS EF 330 utrustad med ett inkoherent tryckverktyg och andra valfria komponenter.

MPS EF 330 levereras som standard, men vi har utökat sin kapacitet med ytterligare komponenter. Detta öppnar ytterligare möjligheter att hantera utskriftsprocesser, korrigera driften av utrustning och göra nästan alla förändringar i utskriftsprocessen. Det ökar produktiviteten avsevärt och kunden har möjlighet att få stora körningar på kortast möjliga tid, vilket inte kan ge många andra tryckmaskiner som används i andra företag för produktion av märkesprodukter.

Vad vi är redo att göra på skrivmaskinen MPS EF 330

MPS EF 330-maskinen kan producera högkvalitativa självhäftande och polypropylen etiketter med ett brett utbud av efterbehandlingsalternativ. Plus att det är mycket viktigt att utrustningen kan arbeta med en mängd olika substrat, är det särskilt viktig fördel med tanke på den hårda konkurrensen på marknaden i nästan alla branscher. Och de ursprungliga etiketterna, gjorda av högkvalitativt material med högkvalitativa utskrifter, är en stor fördel för varumärket, eftersom det gör det möjligt att sticka ut mot bakgrunden till konkurrerande produkter. Och detta är hela grunden för modern marknadsföring. Följaktligen är det helt enkelt omöjligt att underskatta vikten av kvalitetsutskrift.

På grund av de konstruktionskännetecken MPS EF 330 kan skriva ut tryckta produkter att kvaliteten nära offsettryck, bekvämt och hög kvalitet silk-screen kombineras med varandra och flexografisk tryckning, lackering etiketten och utför en kall stämpling. Tack vare tryckpressen MPS EF 330 behöver inte längre köpa och använda ytterligare utrustning, vilket avsevärt förenklar och minskar kostnaderna för arbetsflödet, och kunden kan få redo för cirkulation på kortare tid, vilket är en stor fördel i alla fall.

MPS EF 330-pressen är dessutom utrustad med Crips.dot-teknik, vilket gör det möjligt att uppnå minimal punktförstärkning. Enkelt uttryckt, visar sig punkterna vara fulla och fullständigt rundade, utan defekter och snedvridningar. Tekniken säkerställer också att färgbeläggningen är jämn rullning, noggrannhet och skarpa på även de minsta typsnitten, vilket är särskilt viktigt vid produktionen av etiketter för små varor där det är nödvändigt att använda ledigt utrymme på etiketten så effektivt som möjligt.

Även i MPS EF 330 finns en Multi-Drive-teknik som gör det möjligt att arbeta med särskilt hög prestanda samtidigt som den högsta utskriftskvaliteten säkerställs och att avfallet minskas avsevärt, eftersom separata servrar används för enskilda utskriftssektioner. Dessutom används ytterligare enheter som gör att du kan styra graden av spänning, använda automatisk förinställning av längdregistret.

Idag, tryckning av etiketter på maskinen MPS EF 330 "Etiketter 7 dagar i veckan" - detta är den mest framgångsrika placeringen av ordern, genomgående hög utskriftskvalitet och strikt följsamhet till deadlines. Det är väldigt viktigt för oss att varje kund får sin omsättning inom den överenskomna tidsramen och är helt nöjd med resultatet.

MPS EF 330 - en av ledarna för tryckutrustning runt om i världen

Detta är verkligen så. MPS EF 330 tillverkas i Holland och uppfyller helt och hållet alla moderna krav på kvalitet, hastighet och driftsäkerhet. Inklusive kvalitetsnormer för flexografisk och stencil UV-tryckning vid tillverkning av självhäftande etiketter.

MPS EF 330 har visat sig som en pålitlig och hög precision utrustning i hela Västeuropa. Denna modell används aktivt av ledande flexografiska tryckpressar över hela världen. Naturligtvis kunde vi inte komma runt denna modell med uppmärksamhet. Varje separat sektion är utrustad med en servostyrning, som säkerställer den mest korrekta bläckjusteringen under tryckprocessen. MPS EF 330 gör det möjligt att samtidigt använda upp till tre delar av stencilen inklusive, samt 2 stämpelsektioner. Tack vare detta utvidgas utskriftsområdet avsevärt och utskriftsfunktionerna ökar betydligt. Således kan även den mest komplexa utformningen av etiketter realiseras utan betydande budget- och tidsutgifter, vilket samtidigt tjänar som en fördel för både kunder och oss själva.

En annan stor fördel med MPS EF 330 är den höga omkonfigurationshastigheten från en typ av arbete till en annan. Det betyder att du kan växla så snabbt som möjligt från en utskrift till en annan, utan att förlora utskriftskvaliteten och garantera maximal driftseffektivitet. Det här är en viktig fördel, särskilt i de fall där kunderna är intresserade av stora körningar, men det finns ingen tid att vänta för länge för att produktionen ska slutföras.

Spårnings- och lagringsfunktioner i MPS EF 330

För första gången introducerade företaget sitt eget datahanteringssystem, vilket väsentligt utökar de redan stora möjligheterna att hantera arbetsflöden i produktionsprocessen. Tack vare det kan systemet lagra alla riktiga data i varje specifik upplaga. Inklusive i minnesinformation om användningen vid utskrift av färger och andra viktiga produktionsparametrar lagras. Och i kombination med den inbyggda funktionen att memorera och aktivera parametrarna för det tryckta arbetet gör detta utskriftsprocessen ännu enklare och snabbare.

Hela komplexet av fördelar med skrivmaskinen MPS EF 330 gör det helt enkelt oersättligt i den moderna produktionen av etikettprodukter. Om du vill ha den högsta utskriftskvaliteten, men inte betala för mycket och vänta inte för länge, kan du kontakta företaget "Etiketter 7 dagar i veckan". Med oss ​​får du garanti för kvalitet och operativ utskrift, oavsett komplexiteten och volymen av utskriften. Dessutom erbjuder vi produktion av även särskilt stora och långa körningar till de mest krävande kunderna. Tack vare den moderna tillverkningsutrustningen för MPS EF 330 och professionelliteten hos varje deltagare i tryckprocessen garanteras produktionskvaliteten och du får erforderlig cirkulation i stränga villkor. Adress vid vilken som helst lämplig tidpunkt. Vi förbättras för att bara erbjuda dig det bästa!

Maskiner och verktyg från MPS APRILIA

FÖRETAGSÖVERSIKT MPS APRILIA (ITALIEN)

Har du bestämt dig för att bearbeta stenen? Var ska man börja? Det finns många frågor, vi kommer att försöka svara en idag. Plocka upp bärbar utrustning och verktyg för stenbearbetning. Tänk på utrustning av en lätt serie för stenbearbetning. I början med utrustningen från företaget MPS Aprilia kommer vi att kunna utföra följande åtgärder för stenbearbetning:

 • klippa en sten
 • bearbetning av stenkant
 • borrning hål i stenen
 • prov av plast i sten
 • stenfräsning

Varje maskin har sin egen särdrag och omfattning vid bearbetning av sten. I den här artikeln bor vi inte i detalj på maskiner och verktyg. I katalogen, utrustning för stenbearbetning, kommer det att vara möjligt att få detaljerad information om utrustningen.

MPS Aprilia-verktygssortimentet har mer än 3000 positioner, från verktyg till handverktyg till fräsar till CNC-bearbetningscentraler.

Office MPS Aprilia, företagets anställda är alltid redo att hjälpa, ge teknisk rådgivning om deras produkt.

Produktionen av utrustning och verktyg är gjord på modern CNC-utrustning. Kvalificerad personal, högkvalitativa komponenter, vilket resulterar i att vi får utrustning och verktyg av högsta kvalitet.

Utrustningen och verktygen genomgår kvalitetskontroll, parametrarna och huvudkomponenterna på utrustningen kontrolleras. Endast efter verifieringen går verktyget in i lageret.

* Du kan ansöka via telefon (495) 215-26-95 eller e-post [email protected]

Katalog över utrustning

Företagsnyheter

spetsaktsy

Professionell glasskärare för skärning av tjockt glas 100A KD.

Leverans till lageret av glasskärare 100A KD.

Cirkelspoleringsserie BD 200X20X90 för bearbetning av glasets kant.

Mottagande av en serie polerhjulserie BD.

Mps om apparaten

För nedladdning av katalogen «Dykutrustning och utrustning för undervattensarbetenFyll i "APPLICATION FORM".

Kära kollegor, [X]

För att ladda ner katalogen "Obebodda undervattensfordon och sonarsystemFyll i "APPLICATION FORM".

MPS Multi Purpose Suit

dykardräkt MPS-kostym är avsedd att användas som universell specialklädsel för specialstyrkor, polis, säkerhetstjänster, eskort för eskortning av VIP-personer under långsiktiga utomhusaktiviteter med risk för att de faller i vatten eller i regnet under olika ytoperationer och patrullering.

 • Material - "andning" Gore-Tex®, genom förångningen, men samtidigt som den är absolut vattentät;
 • Lätt och pålitlig blixt typ med två skjutreglage;
 • Halsband: neopren 3 mm tjock;
 • Manschett på handleder: Vattentät neopren 3 mm tjock, vilket är lätt att sätta på och ta bort;
 • Konstruktionen av sömmen är en dubbelsöm med speciell förstärkning, så att sömmen inte öppnas. Invändiga sömmar är 100% förseglade och förseglade med varmluft.
 • Sätta fasta strumpor.

MPS-kostymens egenhet är att den bärs under alla tillfälliga kläder (uniform, vanlig kostym eller traditionellt ytterkläder), begränsar inte rörelser och är osynlig på grund av materialets exceptionella ljushet och små tjocklek.

I detta fall ger kostyget ett fullständigt fuktskydd och säkerställer att personalen kommer att vara i bekväma förhållanden utan hypotermi i samband med våta kläder, vilket ökar personalens förmåga att utföra grundläggande specialfunktioner.

Andas egenskaper hos materialet på kostymen garanterar frånvaro av inre svettning och evakuering av kroppsdampens fuktighet under långvarig exponering för luft, även vid förhöjda lufttemperaturer.