Huvud
Förebyggande

Min åsikt om klostertex från prostatit (komposition, bruksanvisning)

I dag blir prostatit en ung sjukdom. Vladimirs historia bekräftar detta. I hans 47 år hade han prostatit - en fruktansvärd sjukdom för män. Han kunde härda vår hjälte med ett mirakel: han hjälpte sig med monastiskt te från prostatit. Lär dig från första munnen, är det sant eller är det en skilsmässa att vitryskt te hjälper till att bota en så komplicerad prostata sjukdom? Läs också vad som finns i kompositionen och var du ska köpa originaltealet för användning.

Välkommen! Jag är Petrov Vladimir, jag är 47 år gammal, jag bor i Moskva. Tjugofem av dem lever i ett lyckligt äktenskap. Två barn växte upp. Jag har ett underbart jobb, jag är inte fattig. Vi kan anta att allt i livet var framgångsrikt: lev själv och gläd dig. Men för fem år sedan kände jag mig inte så bra.

Det var konstiga symptom om vilken man och skäms bort. Jag började ha problem med styrka, och om allt gick bra först, så slutade det för fort, och det gav nästan ingen glädje. Dessutom blev jag oändligt plågad genom att skära smärtor i underlivet, frekvent urinering.

Till slut sprängde mitt tålamod, och jag gick till sjukhuset. Läkaren har utsett eller nominerat inspektion, varefter det har avslutats: "På dig en prostatit". Han sa att detta är en sådan mans sjukdom, där prostatakörteln blir inflammerad - ett stryk som påverkar kvaliteten på sexuellt liv.

Läkaren föreskrev behandling för mig, inklusive antibiotika, sedan jag började sjukdomen, och komplikationer har redan börjat. Dessutom tillade att du måste vara tålamod, behandlingen kommer att vara lång. Förutom konventionella droger innehöll listan ett botemedel, vars namn verkade konstigt för mig: "Monastiskt te från prostatit."

Han var inte i apoteket. Men doktorn sa att du inte kan utan honom, och du måste beställa på Internet. Han hjälpte mig att hitta en officiell hemsida så att jag inte lurades.

Monastiskt te från prostatit

Från doktorn lärde jag mig att Monastic te är ett gammalt helande medel som uppfanns av vitryska munkar, det har en förstärkning och helande effekt på hela kroppen, behandlar många sjukdomar, stärker immuniteten. Men trots att komponenterna i detta läkande läkemedel länge varit kända, om du gör dig själv ett te, är effekten sämre än efter att du fått den som munkarna samlar. Viktigast är att denna dryck ska vara ordentligt full.

Med hjälp av detta läkemedel, som jag var övertygad av min egen erfarenhet, går sådana obehagliga symptom på prostatit bort som:

 • ömhet och obehag vid urinering
 • inflammation i körtelvävnaderna;
 • Brott mot sexuell funktion
 • generell svaghet, ångest, sjukdom.

Sammansättning av gräs

Jag blev förvånad när jag fick reda på att det inte fanns något ovanligt i te-sammansättningen. Samlingen innehåller alla kända örter och vanligt svart te. Urologisten förklarade att de i sig själva agerar ganska annorlunda, men i denna komposition och vissa proportioner interagerar på kroppen på ett speciellt helande sätt.

Läkaren förklarade för mig att klostret från prostatit är först och främst torkat upp passivt strimlade delar av medicinska växter och svart te, vilket är känt som en antioxidant. Eller snarare, det inkluderar: rosen höfter, Johannesört, elefantrot, svart te, oregano gräs.

Har en liknande sammansättning av kapseln av prostatan Predstanol http://fupiday.com/predstanol.html är predstanol kapslar inte säljs på apotek, men de kan beställas direkt från tillverkaren.

Sanning eller skilsmässa

Hittills är Internet mycket av de mest kontroversiella uppgifterna om ämnet för sådan behandling. Självklart borde du inte tro på allt i rad. I början tvivlade jag också på om jag behövde denna åtgärd. Jag trodde att detta var en annan bluff av läkare som försökte tjäna pengar på folkens trovärdighet, men för att inte uppröra min doktor, som han ansåg en ärlig man, köpte han fortfarande den.

Mottagningsveckan gjorde mig radikalt ändra min synvinkel. Även då kände jag en signifikant förbättring av tillståndet. Och efter tre veckor försvann alla obehagliga och smärtsamma förnimmelser utan spår. Efter min nästan saga helande, besöker jag ständigt forum för att berätta för andra om denna åtgärd.

Var kan man köpa (pris)

Jag köpte kollektionen till ett överkomligt pris. Webbplatsen har all nödvändig information om hur man beställer produkten och hur mycket du behöver betala för det.

Om du beställer, gör det bättre genom en verifierad säljare. Det är bäst att beställa på den officiella hemsidan. Endast i det här fallet kan man vara säker på att receptet för insamling är korrekt och inte kommer att skada. Det är mycket viktigt att doktorander tänker på den här produkten.

Doktorns åsikt

Prostatit är en allvarlig sjukdom som måste behandlas. Den farligaste i denna sjukdom är att den kan lämna bakom sådana formidabla komplikationer som impotens, prostata adenom, cancer. Denna sjukdom behandlas under lång tid, återfall är inte uteslutna. Först efter antibakteriell och generell återställande behandling kan du prova folkmetoder och fysioterapiprocedurer. Bland fytoterapeutiska läkemedel är välkänt "välkänt" Monastic te från prostatit. " Komplexet behöver en hälsosam livsstil, avvisande av dåliga vanor och, naturligtvis, periodisk läkarundersökning.

Översikt över klostret från prostatit, dess sammansättning och priset på produkten

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(14 röster, snitt: 3,4 av 5)


Klostret från prostatit är en av de många produkter som produceras i det heliga Elisabetska klostret. Denna urologiska dryck är miljövänlig, kompositionen kan hjälpa en man att bli av med en så obehaglig sjukdom som prostatit. Samlingen innehåller endast medicinska örter, samlade och kokta enligt det gamla receptet. Recensioner av monastic te från prostata sjukdom är mycket smickrande. Men låt oss se om allt är så rosigt.

Även om läkares åsikter om de positiva egenskaperna hos te ofta divergerar, säger recensioner av riktiga köpare det motsatta.

Hur uppstår inflammation?

Prostatit är en inflammation i körteln som ligger nära blåsans hals. Förstorad prostata i storlek på grund av svullnad i vävnaderna väcker urinrörets kompression, vilket leder till en överträdelse av urinflödet i varierande grad.
Tyvärr är denna sjukdom mänets öde efter ca 35 år, och efter halvtusen årsdagen känner varje andra till viss del den inflammatoriska processen i prostata. Monastisk insamling av prostatit hjälper till att ta bort svullnad, släpper ut inflammation och normaliserar utflödet av urin, åtminstone, så säg recensionerna om produkten.

Tyvärr är den moderna behandlingen för prostatit för det mesta på kommersiell grund. Ju längre och starkare det urologiska syndromet desto mer kommer en man att vända sig till specialister och bidra till pengar till en farmakologisk spargris. Och det här är inte ett påstående, det är tillräckligt att gå till apotek och titta på hyllorna: drogerna från prostatit tilldelas ett betydande utrymme, och kompositionen på alla sätt kan eliminera prostatit.

Berätta att en enkel örtmedel för prostatit behandlar inte sämre än newfangled betyder naturligtvis olönsam. Även om sammansättningen av nästan alla folkmekanismer är användbar, speciellt vid det första skedet av sjukdomen. Samtidigt betyder det inte att doktorns samråd och undersökning inte behövs, tvärtom, för att avslöja orsaken till prostatit är viktig och nödvändig.

Drick från det förflutna - vad det består av

Te från det förflutna kan kallas ett recept, vilket var känt för munkar i antiken. Prostatit har lidit sedan urminnes tid. Tänk inte att prostatapatologin har blivit mycket moderna män, men det utvecklas förstås tidigare och är svårare.


Livsätten för "män från det förflutna" dikterade sina läkarregler, då var det fortfarande inget spår av den utvecklade läkemedelsindustrin, syntetiska preparat. Herbalists enligt kunskapen om kraften av medicinska örter gjorde upp receptet och hjälpte till att lösa problemet med inflammation i prostata.

För varje "ömt" utvalda vissa typer av medicinskt te, som, som nu, låter dig bli av med sjukdomen på kortast möjliga tid.

Den unika sammansättningen av te innehåller:

 • Alternering (rengöring av levern) och kamomill (antiinflammatorisk).
 • Sporish (mot stenar) och elecampane (rensning av gallkanaler).
 • Fänkål (skydd av levern) och immortelle (spasmolytisk, förbättrad sekretorisk aktivitet i levern).
 • Kräftor (antiinflammatorisk) och pepparmynta.
 • Kalendula och majsstammar (diuretikum).

Hur hjälper drycken till sjukdom?

Klostret från prostatit hjälper till att bli av med sjukdomen och verkar som följer:

 • Den stannar och förhindrar förvärring.
 • Eliminerar problem med styrka.
 • Normaliserar urinering.
 • Förhindrar utveckling av adenom.
 • Bota smärta i perinealområdet.

Naturligtvis kommer ingen att bestrida det faktum att växtbaserad recept är i vissa fall effektivare än det "magiska" syntetiska pillret, vars pris för intagstiden ofta överstiger den månatliga familjebudgeten.

Visst män, ser annonsen, börjar tvivla om det är värt att köpa ett klosterte eller bättre att ta moderna tabletter. Svaret är otvetydigt: det är värt det, eftersom denna dryck inte är en samling slumpmässiga örter, men ett noggrant utvalt unikt komplex som tillåter att ta hänsyn till de minsta nyanserna i den inflammatoriska processen.
Detta recept hålls av munkar i många århundraden och testas många gånger, särskilt vissa moderna läkare bekräftar att följande positiva effekter är bevittna:

 • Det kämpar med den inflammatoriska processen.
 • Eliminerar obehag.
 • Det bidrar till att förbättra kvaliteten på spermier och aktiviteten av "zhivchikov".
 • Eliminerar obekväma fenomen i tarmområdet och hjälper till att normalisera mikrofloran i urinblåsan.
 • Cures manifestationen av kroniska former av cystit och pyelonefrit på grund av en stark antiinflammatorisk effekt.
 • Ökar kroppens försvar i allmänhet.

Denna uppsättning örter bidrar till den totala förbättringen av en mans kropp, så att du kan glömma bort några andra sjukdomar.

Men hur verkligen? Läkarnas yttrande

"Effekten av kliniskt bevisad" - hur ofta måste läsa denna fras med nästan varje marknadsföring av läkemedel, kosttillskott och livsmedelstillsatser är ofta värdelös vid behandling av inflammation i prostatan, trots lysande recensioner.

Enligt vissa experter refererar klostertext från prostatit till kosttillskott som har minimal positiv effekt på prostatit. Deras motivation bygger endast på ett minimum av information om kliniska prövningar som tillhandahålls på den officiella hemsidan. Men de yrkesverksamma som är positiva till homeopati noterar fördelarna med klostret:

 • Inte varje man riskerar att köpa droger i apoteket, utan att vara säker på diagnosen. Men gå till doktorn och genomgå en fullständig undersökning kommer inte alla. I det här fallet kommer te att vara en obestridlig hjälp, det kan vara berusat både som ett botemedel och för förebyggande. Det finns inga biverkningar.
 • Varje syntetisk medicin har många biverkningar, det är oundvikligt, trots att tillverkarna försöker minimera riskerna. Samtidigt har te bara en biverkning - individuell intolerans av komponenter, vilket är mycket sällsynt.
 • Vilket läkemedel som helst tar bara en viss tidskurs, medan klostret kan druckas utan begränsningar.
 • Inte mindre viktigt: en man med en ömtålig sjukdom håller inkognito, nära kan man inte avslöja det sanna syftet med te, men karakteriserar det som "restaurerande och toniskt". Tablets berg är mycket svårare att dölja.

Den akuta kursen av sjukdomen kommer dock att vara en otvivelaktig nackdel, och det är inte i teet i sig, men i form av leverans (2-3 veckor). Den akuta processen kräver omedelbar behandling, så lösningen kommer antingen att vara en adress till en läkare eller en tillförsel av klostret "just in case".

Termen "kronisk" betyder att det är orealistiskt att fullständigt bota sjukdomen. Varje kronisk process kan endast upprätthållas, undviker exacerbationer och fördröjer förekomst av återfall. Det innebär att monastisk te måste konsumeras hela livet, även om priset för detta "mirakelverktyg" är palpabelt.

Efter att ha studerat effekten av te åtgärder som gjorde den vitryska munk, en naturlig fråga uppstår: varför människor giftpiller berg förskriva antibiotika, muskelavslappnande och andra medel, som inte är lågt pris? Kanske är det värt att helt enkelt beställa några månader att dricka vitryskt te? Frågan är öppen.

Varför receptet av te ännu inte har blivit känt för massorna och recensionerna är alltid dolda under smeknamnen, vilket utan tvivel är folkets rätt? Och varför hävdar tillverkarna att de örter som utgör tereceptet inte är värre än de mest moderna antibiotika?

Det här är naturligtvis en obestridlig överdrift. I själva verket, örter som har kraftig antibakteriell (antimikrobiell) effekt, det finns inte, annars kunskapen om munkarna som uppfann receptet, skulle vara särskilt användbart när de förödande "vandringar" pest, tyfus eller kolera. Monastiskt te med inflammation i prostata slutar bara stark inflammation och lindrar symtomen, men ingen erbjuder det till exempel med septiska fenomen i kroppen.

Sanningen är någonstans nära

Efter att ha läst många recensioner, studerade historien om dem som blev sjuk med prostatit, och sedan genast läkade, har druckna klosterte, kommer många män att vara förvirrade. Förresten, priset för en drink från enkla örter är palpable. Monastiskt te beräknas till cirka tusen rubel, och tekurser behöver mycket.

Beställa eller inte, alla ska bestämma sig själva, och det är bättre inte spontant, men tänk på varje detalj. Man bör komma ihåg att konsumentrecensioner av klosterte, som används med prostatit, är förknippade med verkliga helande historier. Med tanke på att samlingens monastiska urinkomposition kraftigt lindrar symtomen och tillåter mannen att vila och samla styrka för att gå till läkaren, är priset på te utan tvekan värt det. I verkligheten föredrar fler och fler män homøopatisk behandling med hjälp av klostret och håller sig ganska nöjda.

Valet är ditt! I alla fall är det värt att vara försiktig med produktförfalskningar, i de flesta fall är det förfalskning som provar köpare att skriva negativa recensioner.

Olika te samlingar med prostatit: grönt, phyto te, urologisk samling

Många män är oroade över sjukdomen, i vissa människor i åldern 20 år kan urologiska prostatit förekomma.

Vid de första skeden av denna sjukdom, när de första symptomen uppträder, behöver du se en läkare, annars kommer det att bli värre.

Läkaren kommer att ordinera den behandling som är rätt för dig, ordinera mediciner, massage, procedurer, dieter.

I samma artikel kommer vi att överväga folkmedicinsmetoden genom att använda olika te samling.

Allmän information

Det finns 2 huvudtyper av prostatit: akut och kronisk.

Akut prostatit är i grunden en smittsam sjukdom i en mans prostatakörtel.

Kronisk prostatit kan vara både smittsam och inte smittsam. Med denna typ av sjukdom kan det finnas vissa svårigheter.

Han får inte visa symptom på prostatit, så män bör besöka en läkare för råd och verifiering.

Profylax kan väl vara lämplig för båda typerna av sjukdomar.

Behandling i början

De första stadierna av prostatit är ganska möjligt att bota användningen av te och örter.

Fytoterapi kan stoppa utvecklingen av manlig sjukdom och förebygga symtom. Lämplig för förebyggande och kombinerad behandling.

För behandling och förebyggande av inflammation i prostata är följande te lämpliga: kloster, fytotom, urologiskt och grönt.

Monastic te

Monastiskt te påverkar positivt människans urinsystem, eliminerar smärta och slappnar av. Dess sammansättning är känd för de komponenter som verkar på varandra, vilket stärker behandlingen.

Den innehåller:

 • St John's Wort - antibakteriell verkan, minskar bördan på njurarna
 • kamomill - smärtstillande medel och antiinflammatorisk verkan, främjar vävnadsläkning
 • Blad av nässla - Sårläkning och vitamininsats
 • Hästsvansfält - urinerande verkan
 • briar - vitamininsats
 • rölleka - antiinflammatoriska och avslappnande effekter

Phyto

Phytotea, eller med andra ord, växtbaserade samling. På grund av dess sammansättning har den terapeutiska egenskaper på kroppen, renar den.

Vanligtvis består av:

 • Hästsvansfält;
 • groblad - avslappnande effekt
 • kamomill;
 • Echinacea - antiinflammatorisk effekt
 • Juniper bär - fytocidala och antiinflammatoriska åtgärder
 • Björkblad - tar bort skadliga ämnen från kroppen
 • Hjärt - lugnande effekt
 • St John's Wort;
 • timjan - Återställande effekt.

Urologisk samling

Olika urologiska teer och avgifter för prostatit. Läkare tar hänsyn till deras starka helande effekter på en prostata hos en man och förskriva den till ägarna av prostatit från början.

Detta te stärker och vitaliserar en mans kropp.

Sammansättning av te från prostatit:

 • Eleutherococcus-påverkar förstärkning av kroppen
 • calendula-tar bort inflammation
 • mint-antiseptisk effekt;
 • dill-antiinflammatorisk funktion
 • Foxberry-diuretisk effekt, tonisk effekt.

Förutom teer i folkmedicinen för behandling av prostatit som beskrivits ovan används och vide-ört, samt hassel, sbiten honung, vitlök, olika avfallsprodukter av bin och bee Podmore och gäll.

Regler för mottagande av prostatit

Grönt te består av mer än 50 örter och komponenter som stöder, renar kroppen och människornas immunitet, lindrar inflammation.

Det främjar riklig urinering och en avslappnande effekt.

Förutom sjukdomen släcker den törst väl.

 1. Fyto-te ska tas 60 dagar 3 gånger om dagen. Därefter görs en paus på 14 dagar och kursen upprepas.
 2. Urologiskt te ska tas beroende på stadium av prostatit. För säkerheten är det bättre att rådgöra med en läkare, han kommer att ordinera rätt instruktion för användningen av växtbaserade läkemedel.
 3. Grönt te kan tas inte mer än 3 gånger om dagen, annars kan det prova utseendet på cancerceller.

När prostatit endast uppträder är det möjligt att te hjälper till att eliminera dess symtom, men det kommer inte att gå iväg. Det är nödvändigt att fortsätta behandlingen med piller, i extrema fall antibiotika, massage och olika terapier.

Efter en lång kur inte befinns prostatit mannen igen att iaktta en viss diet och upprätthålla kropps naturläkemedel.

När man behandlar mäns problem med te finns det vissa kontraindikationer.

Ta inte te om:

 1. Det finns allergi eller intolerans mot växtbaserade komponenter;
 2. Det finns andra kroniska sjukdomar.

Med godkännande av läkaren kan fytoterapi kombineras med:

 • Sjukgymnastik och massage;
 • Antibiotika, tabletter;
 • Genom injektioner;
 • Vitaminer.

Några dagar efter att du började kursen, kommer vissa symtom på sjukdomen att försvinna, men inte allt på en gång. Efter en fullständig och riktig kur, är en förbättring av kroppen och tillståndet hos män, alla symptom försvinner och inte bli störd längre. Läkaren kommer att informera vilken diet i framtiden att observera, för att inte provocera sjukdomen igen förekomsten.

Därför vid de första symptomen är det nödvändigt att gå till urologen, att han har undersökt dig noggrant och har dragit vissa slutsatser. Var inte blyg och ignorera sådana problem och riskera din hälsa. Håll alltid instruktionerna och föreskrifterna för läkare så att de inte kommer att skada sig själva i framtiden.

Användbar video

Du kan se behandlingen av prostatit med hjälp av te på video:

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastiskt te från prostatit

För flera år sedan (2013) genomfördes ett ganska omfattande medicinskt experiment, där ett stort antal män, som lider av olika former av prostatit och sjukdomar i prostatakörteln, deltog. Uppgiften för ämnena omfattade användningen av två koppar klostret varje dag i en halv månad. Redan efter 7 dagar efter början av denna studie noterade den absoluta majoriteten av deltagarna en minskning av intensiteten i den inflammatoriska processen, förbättring av välbefinnandet och stabilisering av det allmänna hälsotillståndet. Hur rätt att dricka monastiskt te från prostatit, och är det här phytosboro riktigt bra?

Innehållet i artikeln

Historisk bakgrund

Ursprungligt klosterte från prostatit samlas och skördas i närheten av det heliga elisabetska klostret, som ligger i Vitryssland. På grund av askets livsstil, frekventa svält, brist på sexualitet, centraliserad uppvärmning och andra grundläggande bekvämligheter förvärvade munkar ofta olika problem i samband med prostata hälsa. Därför skapade lokala örtläkare för några århundraden sedan en speciell samling, som utmärks inte bara av profylaktisk utan också av en uttalad terapeutisk effekt även i fall av försummade former av prostatit.

Vem visas klostret

Enligt medicinsk statistik lider de flesta män som har korsat 30 års ålder tröskeln av cystit och inflammation i prostatakörteln. Den inflammatoriska processen, som alltid följer med prostatit, utövar tryck på urinröret och gör det svårt att urinera, vilket gör det smärtfullt. Monastiskt te med prostatit kan anpassa funktionen av urinflödet, ta bort puffiness och mätta kroppen med ett antal vitaminer och viktiga spårämnen.

I den riskgrupp som är mest mottaglig för prostatit finns det män som leder en stillasittande livsstil, som missbrukar alkohol och inte har en vanlig sexpartner. Kronisk hypotermi, depression, stress, nedsatt immunitet och ett antal andra faktorer på samma sätt kan leda till framväxten och utvecklingen av en liknande sjukdom. Vid de första misstankarna om en prostatit är det nödvändigt att omedelbart kontakta den behöriga urologen som kommer att styra diagnosen och kommer att hämta en lämplig behandling. Du kan använda klostret i tillägg till huvudterapin eftersom det faktiskt inte har några biverkningar.

Sammansättning av klostret

Sammansättningen av klostret från prostatit innebär inte några konstgjorda komponenter och tillsatser. I denna samling finns endast läkemedel av vegetabiliskt ursprung som har adaptogen immunmodulerande, antispasmodisk, antiinflammatorisk och måttlig analgetisk effekt. Sammansättningen av örter och andra ingredienser i klostret är som följer:

 1. St John's wort, som är en av huvudkomponenterna i samlingen. Minskar intensiteten i den inflammatoriska processen och har en uttalad antiseptisk effekt och har också en lugnande effekt på hela kroppen som helhet.
 2. Björkblad är en naturlig antiinflammatorisk och diuretik som bidrar till att stärka kroppens naturliga försvar.
 3. Sporice äng har en antimikrobiell och anti-edematös effekt.
 4. Zolotarnik tillåter att stabilisera urinprocessen och minskar intensiteten av inflammatoriska processer.
 5. Tymmen har antiseptiska och lugnande egenskaper, och ökar också libido.
 6. Grushanka motstår invasion av infektion, och i kombination med skogsbjörn stärker separationen av gallan.
 7. Oregano - en pålitlig assistent i kampen mot prostatit, accelererar regenerering av skadade vävnader, tar bort inflammation och ökar kroppens ton.
 8. Devyasila rötter - en kraftfull naturlig antiseptisk, som har både spasmolytiska och måttliga diuretiska effekter.

Kamille är en klassisk ingrediens som ingår i olika avgifter från cystit, sjukdomar i prostata och andra inre organ. Röda höfter är rekordhållare för innehållet av C-vitamin, tokoferol, riboflavin och karoten. De stimulerar immunitet, stabiliserar lokal blodcirkulation och minskar snabbt intensiteten i inflammatoriska processer i prostata och bäcken. Denna urologiska samling med prostatit innehåller också teblad, rik på tannin, som har goda antiseptiska och stimulerande egenskaper.

Funktioner och användbara egenskaper för monastic te

Tack vare den helt vegetativa kompositionen kan klostret eliminera både symptomen på prostatit och orsakerna till sjukdomen själva utan att skada kroppen samtidigt. Resultaten av många studier indikerar följande positiva effekter som ett resultat av regelbunden behandling med detta te:

 • stabilisering av urinering och återställande av erektil funktion
 • eliminering av smärta och obehag
 • eliminering av stillastående formationer, avlägsnande av puffiness och förbättring av blodcirkulationen;
 • öka nivån av naturliga försvar i kroppen;
 • normalisering av hormonbalansen och förebyggande av fettpålagringar.

Män som tar denna behandling i flera veckor noterade sådana effekter som minskad sömnighet, utseendet av livskraft, vitalitet och humörförbättring. Det är bevisat att behandling med klosterteor främjar stabiliseringen av sexuellt liv, eliminerar obehag och förlänger tiden för samlag. Tack vare den optimala kombinationen av örter är det möjligt att avsevärt förbättra spermatogenesen och förhindra även infertilitet. Dessutom innehåller detta te en stor mängd mikrodelar och vitaminer som är nödvändiga för normal utveckling och regenerering av prostatavävnad.

Trots det faktum att marknaden idag presenterar många olika droger från prostatit, har de flesta biverkningar och har en deprimerande effekt på immunsystemet. Många män skjuter upp besöket till urologen och föredrar att engagera sig i självmedicinering. Samtidigt måste det beaktas att analfabetering av allmänt annonserade fonder kan orsaka allvarliga hälsorisker.

Till skillnad från läkemedel består klostret uteslutande av naturliga ingredienser samlade i en ekologiskt ren region i Vitryssland.

Hur man förbereder ett klosterte

Förvara samlingen bäst i en förseglad glasbehållare på en mörk plats vid rumstemperatur. För att uppnå maximal terapeutisk effekt rekommenderas att brygga varje portion kort före konsumtionen. Receptet på klosterte från prostatit är extremt enkelt, därför är det inte svårt att förbereda det hemma:

 1. 2 teskedar av samlingen hälls 300 ml varmt vatten (90-95 grader).
 2. Behållaren är tätt stängd, varefter teet ska infunderas i 15 minuter.
 3. Te filtreras och blir helt klar för användning.
 4. För en dag rekommenderas det inte att dricka mer än 4 koppar infusion.

Denna urologiska avgift för prostatit tas före varje måltid i en period av tre veckor till en och en halv månad beroende på svårighetsgraden av sjukdomen. För profylaktiska ändamål kan du använda en svagare buljong. Vid kronisk prostatit, tvärtom, kan den rekommenderade dosen ökas med 1,5-2 gånger. Den optimala appliceringen av sådana te är deras användning tre gånger om dagen för 150-200 ml i 15-30 minuter före måltider.

Monastiskt te med prostatit tas systematiskt, så fortsätt att dricka det är värt, även om alla obehagliga symptom har försvunnit. Mellan kurser görs en paus från en till flera månader. Läkare som behandlar prostata sjukdomar säger att denna samling, med regelbunden användning, kan eliminera orsakerna som orsakade sjukdomen, och rekommenderar det som ett utmärkt komplement till de läkemedel som föreskrivs av en kvalificerad urolog.

Recensioner och intressant information om monastic tea

Detta urologiska te med prostatit lindrar också cystit och kan utöva en uttalad terapeutisk effekt från prostata adenom. Innan du tar sådana te, bör du noga studera kompositionen och ta reda på om det finns allergiska reaktioner och individuell intolerans mot någon av ingredienserna. Enligt informationen från de som behandlades med denna naturliga botemedel mot prostatit, är översynen i massan mer än positiva. Förresten, denna samling är av nöje av många kvinnor, eftersom den har utmärkta fettförbränningsegenskaper och förbättrar metaboliska processer i kroppen.

För att bli av med prostatit och återställa din egen hälsa är det inte nödvändigt att besöka klostret. "Te ceremoni" kan fullt ut uppnås hemma. I infusionen kan du lägga till lime, honung, ingefära och andra ingredienser. Recensioner av monastiskt te från prostatit indikerar att vid regelbunden användning av denna fytosettle förbättras hälsotillståndet signifikant, och sjukdomen upphör att förgifta existens. För bästa resultat, var uppmärksam på sport och bara äta hälsosam mat.

Ört te är ett effektivt sätt att behandla och förebygga prostatit.

Prostatit är en vanlig sjukdom som många män som har korsat 30-åriga ansikte.

Trots den snabba utvecklingen av medicin är det mest effektiva sättet att behandla inflammation i prostata ört. Det viktigaste är att välja rätt komposition.

Prostatit, vad är det och orsakerna till det

Prostata hos män ligger på toppen av blåsan nära ändtarmen. Det är en körtel, täckt av muskler, som skär, stimulerar ejakulation.

Med inflammation ökar prostatakörteln, vilket kallas prostatit.

Enligt statistiska data diagnostiseras denna sjukdom hos 11% av den totala hanepopulationen.

De exakta orsaker som orsakar inflammation i prostata, medicin är okänd.

Det finns dock faktorer som väsentligt ökar risken för uppkomsten:

 1. Infektioner orsakade av virus och bakterier;
 2. Felaktig kost;
 3. Venereal sjukdomar;
 4. Låg fysisk aktivitet;
 5. Stress, brist på ordentlig sömn och vila;
 6. Långvarig avhållsamhet från sexuell aktivitet.

Fördelar med örtte med prostatit

Effektiviteten av behandlingen av prostatainflammation med avkok av medicinska örter är erkänd av både folkläkare och modern medicin.

Fördelarna med växtbaserade infusioner och buljonger bekräftas av många recensioner och är följande:

 • Bekämpa skadliga mikroorganismer som bidrar till utvecklingen av patologi
 • Öka immunförsvaret för hela organismen;
 • Förbättra kvaliteten på spermierna;
 • Bidra till återställandet av sexuell aktivitet;
 • Bli av med spasmer av blodkärl;
 • Minska inflammation.

Till skillnad från mediciner, te från prostatit:

 1. Praktiskt taget inga kontraindikationer;
 2. Ger inte beroende
 3. Kan kombineras med läkemedel och andra terapeutiska metoder;
 4. Kan användas för förebyggande ändamål.

I kampen mot prostata sjukdom kommer traditionellt svart te inte att användas. Terapeutiska egenskaper är olika endast speciella samlingar av örter.

Ört te mot prostata inflammation

En populär samling från prostatainflammation består av höfter av hundrosen, mödrar, löv av plantain och björk. Komponenter i samma mängd blandas, 200 ml kokande vatten tillsättes och 12 timmar infunderas.

Ta infusion efter måltider tre gånger om dagen.

Monastic te

Receptet för denna effektiva anti-prostata-samling av örter kom från ett kloster i Vitryssland och omfattar:

 • St John's wort som har en egenskap som återställer celler;
 • Marsh ayr, som har en anestetisk och helande effekt;
 • Yarrow tar bort inflammation;
 • Blad av nässla, ökande immunitet;
 • Blomställningar av kamille, som har antimikrobiell effekt;
 • Field horsetail, vilket förbättrar urinering;
 • Rosehip, som innehåller en stor mängd vitaminer.

Hemligheten i samlingen är det kvantitativa förhållandet mellan ingredienserna - det är omöjligt att reproducera det exakta receptet själv.

Använd klostret ska vara minst 3 gånger om dagen, efter lika lång tid - för 200 ml kokande vatten 1 tsk medicinalväxter.

Uppehållstid - 3 veckor, du behöver inte sluta använda förut, trots att tecken på sjukdomen har försvunnit.

Vide-ört

Ivan-te anses vara en helande ört, som har stora användbara egenskaper. Hjälper fullständigt härda prostatit vid det inledande skedet av dess utveckling, och minskar signifikant symptom på manifestation i kronisk form.

Ivan te har en antimikrobiell, lugnande, analgetisk och immunostimulerande effekt. Innehåller en stor mängd vitamin C, tanniner, flavonoider, eteriska oljor.

Det finns flera recept för att brygga te från prostatit:

 1. Den vanligaste och enkla - 1 tesked av växten hälls 200 ml kokande vatten, tagen tre gånger om dagen;
 2. I 200 ml kokt vatten tillsättes en matsked av löv och blommor av pilgods, lämnad i 10 timmar i en termos för infusion. Ta två gånger om dagen för 100 ml;
 3. En matsked av växten och ett glas kokt vatten blandas, i en timme, det infunderas och filtreras sedan. Drick före måltid på en matsked tre gånger om dagen;
 4. En matsked av en rot av en växt insisteras 20 minuter i 200 ml kokt vatten, det filtreras. Att äta före måltider tre gånger om dagen för 3 matskedar;
 5. I lika stora proportioner blandad med pilgods med roten av nässla, fälthästar, humlehoppar, goldenrod. En tesked planter läggs till 200 ml kokande vatten, insisterar en timme. Det accepteras istället för traditionellt te.

Du kan inte förbereda infusionsanläggningen för framtida användning, det förlorar dess helande egenskaper. Avkoket som förbereds på mottagningsdagen kommer att vara effektivt.

Behandlingsperioden för prostatit är 10 dagar, efter en månad avbrott upprepas mottagningen.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.