Huvud
Förebyggande

Min åsikt om klostertex från prostatit (komposition, bruksanvisning)

I dag blir prostatit en ung sjukdom. Vladimirs historia bekräftar detta. I hans 47 år hade han prostatit - en fruktansvärd sjukdom för män. Han kunde härda vår hjälte med ett mirakel: han hjälpte sig med monastiskt te från prostatit. Lär dig från första munnen, är det sant eller är det en skilsmässa att vitryskt te hjälper till att bota en så komplicerad prostata sjukdom? Läs också vad som finns i kompositionen och var du ska köpa originaltealet för användning.

Välkommen! Jag är Petrov Vladimir, jag är 47 år gammal, jag bor i Moskva. Tjugofem av dem lever i ett lyckligt äktenskap. Två barn växte upp. Jag har ett underbart jobb, jag är inte fattig. Vi kan anta att allt i livet var framgångsrikt: lev själv och gläd dig. Men för fem år sedan kände jag mig inte så bra.

Det var konstiga symptom om vilken man och skäms bort. Jag började ha problem med styrka, och om allt gick bra först, så slutade det för fort, och det gav nästan ingen glädje. Dessutom blev jag oändligt plågad genom att skära smärtor i underlivet, frekvent urinering.

Till slut sprängde mitt tålamod, och jag gick till sjukhuset. Läkaren har utsett eller nominerat inspektion, varefter det har avslutats: "På dig en prostatit". Han sa att detta är en sådan mans sjukdom, där prostatakörteln blir inflammerad - ett stryk som påverkar kvaliteten på sexuellt liv.

Läkaren föreskrev behandling för mig, inklusive antibiotika, sedan jag började sjukdomen, och komplikationer har redan börjat. Dessutom tillade att du måste vara tålamod, behandlingen kommer att vara lång. Förutom konventionella droger innehöll listan ett botemedel, vars namn verkade konstigt för mig: "Monastiskt te från prostatit."

Han var inte i apoteket. Men doktorn sa att du inte kan utan honom, och du måste beställa på Internet. Han hjälpte mig att hitta en officiell hemsida så att jag inte lurades.

Monastiskt te från prostatit

Från doktorn lärde jag mig att Monastic te är ett gammalt helande medel som uppfanns av vitryska munkar, det har en förstärkning och helande effekt på hela kroppen, behandlar många sjukdomar, stärker immuniteten. Men trots att komponenterna i detta läkande läkemedel länge varit kända, om du gör dig själv ett te, är effekten sämre än efter att du fått den som munkarna samlar. Viktigast är att denna dryck ska vara ordentligt full.

Med hjälp av detta läkemedel, som jag var övertygad av min egen erfarenhet, går sådana obehagliga symptom på prostatit bort som:

 • ömhet och obehag vid urinering
 • inflammation i körtelvävnaderna;
 • Brott mot sexuell funktion
 • generell svaghet, ångest, sjukdom.

Sammansättning av gräs

Jag blev förvånad när jag fick reda på att det inte fanns något ovanligt i te-sammansättningen. Samlingen innehåller alla kända örter och vanligt svart te. Urologisten förklarade att de i sig själva agerar ganska annorlunda, men i denna komposition och vissa proportioner interagerar på kroppen på ett speciellt helande sätt.

Läkaren förklarade för mig att klostret från prostatit är först och främst torkat upp passivt strimlade delar av medicinska växter och svart te, vilket är känt som en antioxidant. Eller snarare, det inkluderar: rosen höfter, Johannesört, elefantrot, svart te, oregano gräs.

Har en liknande sammansättning av kapseln av prostatan Predstanol http://fupiday.com/predstanol.html är predstanol kapslar inte säljs på apotek, men de kan beställas direkt från tillverkaren.

Sanning eller skilsmässa

Hittills är Internet mycket av de mest kontroversiella uppgifterna om ämnet för sådan behandling. Självklart borde du inte tro på allt i rad. I början tvivlade jag också på om jag behövde denna åtgärd. Jag trodde att detta var en annan bluff av läkare som försökte tjäna pengar på folkens trovärdighet, men för att inte uppröra min doktor, som han ansåg en ärlig man, köpte han fortfarande den.

Mottagningsveckan gjorde mig radikalt ändra min synvinkel. Även då kände jag en signifikant förbättring av tillståndet. Och efter tre veckor försvann alla obehagliga och smärtsamma förnimmelser utan spår. Efter min nästan saga helande, besöker jag ständigt forum för att berätta för andra om denna åtgärd.

Var kan man köpa (pris)

Jag köpte kollektionen till ett överkomligt pris. Webbplatsen har all nödvändig information om hur man beställer produkten och hur mycket du behöver betala för det.

Om du beställer, gör det bättre genom en verifierad säljare. Det är bäst att beställa på den officiella hemsidan. Endast i det här fallet kan man vara säker på att receptet för insamling är korrekt och inte kommer att skada. Det är mycket viktigt att doktorander tänker på den här produkten.

Doktorns åsikt

Prostatit är en allvarlig sjukdom som måste behandlas. Den farligaste i denna sjukdom är att den kan lämna bakom sådana formidabla komplikationer som impotens, prostata adenom, cancer. Denna sjukdom behandlas under lång tid, återfall är inte uteslutna. Först efter antibakteriell och generell återställande behandling kan du prova folkmetoder och fysioterapiprocedurer. Bland fytoterapeutiska läkemedel är välkänt "välkänt" Monastic te från prostatit. " Komplexet behöver en hälsosam livsstil, avvisande av dåliga vanor och, naturligtvis, periodisk läkarundersökning.

Recensioner om "Monastic te från prostatit"

Beskrivning "Monastic te från prostatit":

Äldre män lider ofta av problem med prostatakörteln. En av de vanligaste och insidious är prostatit. Den här sjukdomen kan leda till impotens, om behandlingen börjar otillbörligt. För att förhindra dessa negativa effekter, rekommenderar experter att dricka Monastic te från prostatit. På grund av sin unika sammansättning kan du bli av med inte bara obehagliga symptom, utan också stoppa den inflammatoriska processen.

Vad du behöver veta om Monastic tea

Detta verktyg är skapat på grundval av naturliga komponenter, som inte har en negativ inverkan på arbetet med andra organ och kroppssystem. Därför har te nästan inga kontraindikationer och kan användas för att effektivt behandla prostatit vid något tillfälle.

Te har varit det snabbaste och säkraste sättet att bekämpa prostatit i ett år nu. I sin sammansättning - en uppsättning medicinska örter samlade i ekologiskt rena territorier i Vitryssland. Detta är en helt naturlig produkt, vars verkan syftar till att behandla problem med prostata och förhindra komplikationer.

De naturliga ingredienserna som utgör teet har valts på ett sätt som aktiverar varandras åtgärder. Det kan användas separat, men för bättre effekt är det bättre att lägga till massage och fysioterapi. Du kan se resultatet efter en veckas behandling.

Varför är det viktigt att börja behandling av prostatit i tid

Problemet med prostatit är för närvarande känt för nästan var femte vuxen man. Det är viktigt att börja behandlingen av denna sjukdom i de tidiga stadierna, eftersom annars kan allvarligare komplikationer utvecklas:

 • impotens;
 • infertilitet;
 • problem med nervsystemet
 • prostatacancer.

Kom ihåg att du inte borde vänta! Börja dricka Monastic tea idag, för att vara hälsosam och glad imorgon. Applicera det omedelbart efter upptäckten av de första tecknen på sjukdomen: problem med urinering, smärta i testiklarna och rektum.

De som har oregelbundet sexuellt liv, har oskyddade sexuellt överförbara infektioner och svår utmattning är också viktigt för att förebygga prostatit. Detta är också lämpligt te, vilket är visat för män över 30, särskilt med dåliga vanor.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Te från prostatit "Monastyrsky"

Prostatit påverkar vanligtvis män, vars ålder är 40 år. Förutom läkemedel erhålls goda resultat från klosterte från prostatit. Urologiskt te med prostatit är en del av den komplexa behandlingen av den inflammatoriska processen i hankörteln. Många recensioner visar den positiva effekten av växtsamlingar i samband med att bli av med patologi. Man bör komma ihåg att folkmetoder anses vara hjälpmedel vid behandling av prostatit. Innan du använder dem, kontakta en läkare.

Herbal Drink "Monastyrsky"

Väl etablerad vid behandling av akut och kronisk prostatit klosterte, bekräftas detta av många recensioner av män. Smaken av drycken är trevlig, kostnaden för det gläder sig också. Receptet uppfanns av vitryska munkar. Den ascetiska förhållandena för livet av eremiter påverkar människans hälsa: fukt, kyla i klostercellerna, bristen på intima relationer med honkön. Munkarna lyckades hitta ett örtmedel för insamling av unika örter för effektiv behandling, förhindrande av utveckling av sjukdomar i det genitourära systemet. Receptet på en helande dryck blev snabbt populär, inte bara bland monasticism, men också i den manliga halvan av lekman.

Vilken effekt har monastiskt te på kroppen mot prostatit?

 • Te stärker lokal och allmän immunitet. Det ökar motståndet mot infektioner som påverkar genito-urinorganen.
 • En markant förbättring av lokalt blodflöde observeras mot användningen av en härdande dryck. På grund av detta elimineras stagnerande fenomen i prostata, svullnaden i körtelvävnaderna avlägsnas.
 • Uttalad anti-smärta effekt, eliminering av obehagliga känslor i bäckenhålan.
 • Normalisering av processen att tömma blåsan (diuretisk verkan) ger en kvalitativ tvättning av patogena mikrober från organen i det genitourinära systemet.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Te Ingredienser

Klostret från prostatit är en certifierad naturprodukt som är erkänd av traditionell medicin. Läkare tar hänsyn till de positiva responserna hos patienter som i den komplexa behandlingen av prostatit tog denna växtbaserade samling. Alla ingredienser är örtte.

Sammansättning av klostret från prostatit:

 • rosehip - har en stark antioxidant effekt, en rik källa till askorbinsyra. Upprätta metabolism;
 • björk löv, goldenrod, sporis äng - underlätta urinering, stärka immunförsvaret;
 • oregano gräs - en populär antiinflammatorisk växt, ökar kroppens allmänna tonen;
 • timjan, blomställning av kamomill - lindra irritation, eliminera obehag, ha antimikrobiell aktivitet;
 • horsetail - förhindrar stillastående processer i prostata, har en diuretisk effekt;
 • nätets löv är kända för sina positiva effekter på cirkulationssystemet - det rensar det, gör koagulering;
 • Yarrow, vintergrön - ger en kraftfull antiinflammatorisk effekt;
 • stjälkar av calamus - läker perfekt skadad vävnad, bedövar;
 • St John's Wort Grass - skiljer sig åt i dess regenerativa egenskaper, ett positivt inflytande på nervsystemet.
 • tranbär (skogsbär) - koleretic effekt har, fyller på beståndet av vitamin C i kroppen.

En framgångsrik kombination av örter ökar effekten av varje komponent. Det finns också en ökning av läkemedlets effektivitet: antibiotika, antiinflammatoriska läkemedel.

Ansökan och feedback

Receptet för att göra te från en blandning av örter är enkelt: i ett glas eller porslinteapot fyll en hel sked (te) med brant kokande vatten i 150 ml, stäng med ett tätt lock, linda det. Insistera på att samla tio minuter. Tre gånger om dagen bör tas bryggd lösning, tidigare utspädd med varmt vatten.

Den ångade koncentrerade vätskan kokas inte. Brew insamlingen i en sådan mängd att nästa dag inte drycken stannade. För att upprätthålla intervall mellan mottagningar. Kurs - 2-3 veckor, paus - en månad.

Att fortsätta ta samlingen rekommenderas inte heller för att undvika att bli van vid kroppen. För förebyggande syfte skiljer tereceptet inte, du kan ta en medicinsk dryck en gång om dagen.

Recensioner på internetforum karakteriserar positivt klostertex från prostatit.

Han studerade recensionerna på den officiella webbplatsen, köpt klosterte från olika örter. Receptet är enkelt. Parallellt drack jag antibiotika som ordinerats av en läkare. Resultatet var nöjda.

Владимир, 50 år gammal

Läkaren föreskrev en behandlingskurs för prostatit. Jag föreskrev också insamlingen av medicinska örter - "Monastyrsky". Jag granskade recensionerna på nätverket: De flesta är positiva. Jag drack detta örtte i tre veckor. Effekten kom gradvis.

Kronisk prostatit behandlad med läkemedel och med hjälp av örter. Ett bekvämt alternativ är en färdig samling "Monastic tea". Ta den samling du behöver, efter receptet, dosen.

Monastiskt te från örter används i samband med läkemedlet ordinerat av urologen. Samlingen utesluter inte behovet av att förskriva antibiotika, särskilt i den akuta fasen av sjukdomen.

Monastic te är ett folkmedel för prostatit

Klostret är ett av ett antal produkter som produceras i det heliga elisabetanska klostret. På grund av denna urologiska dryck kan män slippa av med en sådan obehaglig sjukdom som prostatit.

Klostret är absolut rent ur ekologiskt synvinkel, det innehåller bara medicinska växter, örter från prostatit. De samlas och förbereds enligt det gamla receptet. Många positiva rekommendationer från personer som har bestämt sig för att köpa det här teet, är inte det sista argumentet för dess effektivitet.

Information om sjukdomen

Prostatit är en inflammation i körteln som ligger nära blåsans hals. Svullnad av vävnaderna uppträder alltid med prostata adenom, vilket leder till att urinrörets perforering provoceras. Resultatet är ett brott mot urinflödet, som manifesteras i större eller mindre utsträckning.

Denna sjukdom påverkas särskilt av män efter 30-35 år. Bland representanter för det starkare könet över femtio år finns inflammatoriska processer i prostata bokstavligen i varje sekund. Sammansättningen av samlingen är vald på ett sådant sätt att ödemet avlägsnas, släpper ut inflammationen, normaliserar urinflödet.

För närvarande ligger åtminstone en viss effektiv behandling för prostatit nästan alltid på en kommersiell grund. Ju fler symtom är manifesterade och ju längre det urologiska syndromet är närvarande, desto större mängder en man kommer att behöva spendera på farmakologiska droger. Priset på droger för prostatit är ibland mycket otillräckligt. I detta fall kan sammansättningen av inte alla läkemedel åtminstone teoretiskt bidra till härdning.

Vem är i riskzonen?

Först bör det noteras att, liksom alla folkmekanismer, är Monastic te mest effektivt mot prostatit vid sjukdoms första skede. Det är också värt att notera att i fall av rimlig misstanke är undersökning och besöker en läkare obligatorisk. Köp te och träna behandling / förebyggande - det är bra, men det är också nödvändigt att upptäcka och försöka eliminera orsaken till sjukdomen.

Så, experter rekommenderar förebyggande användning av denna samling för män som är benägen att fett, har en stillasittande / stillasittande livsstil eller har en kraftig mage. Vad har alla dessa människor gemensamt? Dessa faktorer leder ofta till misslyckande blodcirkulation i bäckenorganen. Till följd av blodstagnation ökar prostatakörteln - det är adenomens källa.

Utan att utföra förebyggande åtgärder kommer inflammation i körteln gradvis att utvecklas, volymen försenad urin ökar. Korrekt utvalda sammansättning av samlingen tillåter inte sjukdomen att förgifta kroppen och gradvis påverka prostatakörteln.

Det är viktigt att veta att utlösningsmekanismen för utveckling av sjukdomen är infektioner och virus som tränger in i körteln genom urogenitala kanalen. Ibland kan inflammation provoceras även av allmänt infekterade virus, såsom influensa, tuberkulos, tonsillit etc.

I närvaro av kroniska inflammatoriska processer, peka på hypotermi, överdriven konsumtion av alkohol, rökning och regelbunden övermattning, minskar kroppens immunitet försvagar försvaret. Av denna anledning är den speciella sammansättningen av klostertext ganska lämplig i alla situationer. Herbal samling etablerar arbetet med skyddande funktioner i kroppen, skyddar personen från negativa yttre påverkan.

Struktur av te

Självklart har prostatit existerat hela tiden. Och även om moderna män lider av det mer än tidigare, kämpade de fortfarande kraftigt, och ganska framgångsrikt, fortfarande i tid i minnen med denna sjukdom.

Tidigare var läkemedelsindustrin och syntetiska droger helt frånvarande, så grunden för helande var örter, växter, bär. Särskilda människor - herbalists, hade viss kunskap, varför de kunde göra rätt recept på te och buljonger. För varje sjukdom valdes individuell komposition, så att du klarar av sjukdomen på kort tid.

Med inflammation i prostatakörteln var det just det läkemedel som nu har namnet "Monastic te från prostatit." Den innehåller många komponenter, vars huvudsakliga betydelse är:

 • St John's wort and string;
 • kamille och bergsklättrare fågel;
 • elecampane och kiprej (Ivan te);
 • hund ros och fänkål;
 • kargenfrön och kroketter;
 • pepparmynta och ringblommor.

På grund av användningen av relativt lättillgängliga örter är priset på te också ganska acceptabelt. Med hjälp av det kan du omedelbart eliminera ett antal faktorer som leder till inflammation. Här faller:

 • nedsatt blodflöde;
 • felaktig ämnesomsättning
 • svag immunitet.

Resultatet av att applicera växtbaserade läkemedel

Regelbunden användning av Monastic te ger följande åtgärd:

 • Stagnerande fenomen i körteln elimineras;
 • förhindrar exacerbation och övergång till kronisk form;
 • problemen förknippade med styrka försvinner;
 • barriärfunktioner stärks på ett komplicerat sätt;
 • förhindrar utveckling av adenom;
 • urinering normaliserar
 • smärta i perineum och rektum elimineras.

Vad hotar att vägra behandling?

Behandla inte prostatit som något nesashnomu, som förkylningar. Immunsystemet kan inte klara av denna sjukdom på egen hand. Försummelse av behandling i vissa situationer kan resultera i:

 • minskning i nivån av manliga hormoner, impotens;
 • minskad kvalitet / kvantitet spermatozoa, infertilitet
 • prostatacancer.

Och om sådana symtom som ökad trötthet kan passera utan spår, kan vissa konsekvenser av prostatit inte vändas. Följaktligen är det bättre att köpa en örtsamling innan de dyker upp. Med tanke på att priset på det är lågt och förebyggande i vilket fall som helst inte kommer att bli överflödigt, kommer detta köp definitivt att motivera sig.

Ursprungshistoria

Som nämnts ovan leder klostrets klostrets te till det heliga elisabethanska klostret. Det ligger i Vitrysslands huvudstad och är det enda nuvarande klostret i Minsk. Teets sammansättning hittades här oerhört länge sedan, och hittills samlas örterna till dess tillverkning vid foten av det religiösa samhället.

Det korrekta förhållandet mellan komponenter garanterar en fulländad effekt från drycken. På grund av detta, även om man har hittat alla nödvändiga ingredienser som utgör te, är sannolikheten att man uppnår det förväntade resultatet med egen hand inte för stor.

Instruktioner för användning

För att få det mest omedelbara resultatet måste du ånga upp samlingen i en liten tekanna, baserat på beräkningen, en tesked te per kopp. Drick tre gånger om dagen. Därför kan du stjäla tre teskedar te, och sedan under dagen, tillsätt varmt vatten. Upprepad uppvärmning av svetsningen är inte tillåtet - kompositionen har denna funktion. Mellan läkemedel bör du göra identiska tidsintervaller.

Bokstavligen några dagar efter start av användningen, bör inflammation i körteln försvinna. Emellertid är kursens varaktighet tre veckor, och den kan inte avbrytas. Det är viktigt att man regelbundet dricker drycken under hela behandlingen.

För att undvika övergången till prostatit i kronisk form av akut rekommenderas att använda förebyggande te flera gånger i veckan. Om du tar hand om framtiden kan du köpa flera paket med växtbaserade förpackningar samtidigt, det viktigaste är att det tryckta paketet inte lagras i mer än tre månader. Bäst av allt behåller te sina egenskaper, lagras i rum med en genomsnittstemperaturregim och ett standard fuktighetsindex.

Yttrande från läkare och allmänheten

Läkare-urologer förstår klart att för vuxna män är prostatit en mardröm nummer ett. Och trots att situationen är absurd, bekräftas att det ibland är Monastic te effektivare än berg av syntetiska tabletter och blandningar. Recensioner av teköpare säger också att sjukdomen recedes snabbt, och alla problem i samband med det helt enkelt lösa.

Även nu i Ukraina har te funnit många anhängare. Priset för insamlingen är adekvat, effektiviteten är utan tvivel. Det finns bara en fråga kvar - varför börjar den utbredda konsumtionen bara nu, varför var det nödvändigt att förgifta människor med antibiotika och vilseleda dem? Tydligen beror allt på läkemedelsföretagens möjligheter och intressen, vars vinst nu naturligt kommer att falla.

Monastiskt te från prostatit: komposition, recensioner, behandling!

Från artiklarna på vår sida prostatitpro.ru Du vet redan att prostatit är en ganska vanlig sjukdom som redan påverkar inte bara de äldre, utan även ungdomar.

Därför är det viktigt att varje man tar förebyggande åtgärder mot denna sjukdom och känner till effektiva sätt att behandla det. Och för detta bad många av våra läsare att berätta mer om det nya nationella botemedelsklostret från prostatit, som nu erbjuds av olika butiker i form av växtbaserade läkemedel och hur man använder det för att behandla sjukdomen.

Och i den här artikeln kommer vi att försöka att organisera information som vi skulle kunna lära sig om det här verktyget, men bad också människor som redan har upplevt sin verksamhet uttryckt i kommentarerna till denna artikel recensioner om hans behandling av prostatit kloster te.

Så, för en början, kortfattat om de medicinska egenskaperna i denna samling:

 1. Eliminerar smärtssyndrom i bäckenområdet
 2. Förhindrar utveckling av inflammation i prostata;
 3. Återställ den vanliga processen för urinering;
 4. Påverkar restaureringen av naturlig erektion
 5. Skyddar mot utveckling av prostata adenom;
 6. Det aktiverar mikrocirkulationen av metaboliska processer i prostata.

Varför är prostatit svårt att bota?

Vi tog inte av misstag med denna fråga i vår recension, så att du genast förstår att det inte finns några sådana droger som omedelbart skulle behandla en person från någon sjukdom, eftersom den mycket patienten behöver, åtminstone att visa uthållighet i regelbundenheten av genomförandet av behandlingsprocedurer, liksom strikt överensstämmelse med regimen.

och om du inte vet vad man ska göra med prostatit, Vi råder dig att läsa vår artikel på länken: http://prostatitpro.ru/lechenie-prostatita/u-menya-prostatit-chto-delat, där vi förklarade punkter alla åtgärder i denna sjukdom.

Så, går tillbaka till ämnet i detta avsnitt, är komplexiteten att behandla prostatit till stor del i människornas inerta psykologi. I vår barndom uppmuntras förmåga att trotsa blåmärken och repor, och en av pojkarna inte känner manligt, då framför sina kamrater om deras blåmärken nonchalant tappade: "Ah... mycket passera!", Eller hur?

Men med åldern, är en sådan anläggning konverteras till en man i en viss psykologisk fälla och ofta Behandlingen avslutas med patienten mår bättre igen pojkaktigt bekymmerslös "vinka" för att konsolidera resultaten av behandling med övertygelsen om hopp om att ytterligare "det kommer att passera genom sig själv ". Bevis det, för att det var detsamma med dig, till exempel, utan att ens ha behandlat en förkylning, rusar på jobbet, om det finns jobb?... Här var det....

Så det är med prostatit, alla tänker: gick igenom en behandling, drack te och kan igen i "allt svårt". Men väldigt få människor förstår att för att äntligen kunna besegra sjukdomen behöver du inte bara att genomgå behandling en eller två gånger, utan helt förändra din livsstil.

Exakt detta är den viktigaste komplikationen framgångsrik behandling av prostatit - inte varje människa kan ändra sin hälsa till förmån för livet och svårt att gå mot ditt mål, och inte skylla allt och alla för bristen på omedelbar healing, fortsätter att skämma bort dig själv missbruk och överdrifter.

Effektivitet av klostret i behandlingen av prostatit

För inte så länge sedan, 2013, 500 män, var och en av dem drabbats av någon form av sjukdomar i urin- och kronisk prostatit, tog frivilligt deltagande i kliniska prövningar av terapeutiska effekten av att ta kloster te.

Deras uppgift bestod i regelbunden antagning av medicinsk behandling i två veckor. Den dagliga dosen var 2 koppar.

Enligt resultaten av den första veckan av forskning kände alla deltagare resultatet:

 1. En markant förbättring i det allmänna tillståndet;
 2. Försvinnande av akuta inflammationssymptom.

Vid slutet av den andra veckan utvärderades individens tillstånd av en kvalificerad urolog och laboratoriediagnostik utfördes för närvaro av markörer av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Resultaten av experimentet var följande:

 1. Patienter med mild inflammation - den slutliga diagnosen avslöjade inte några kliniska manifestationer av sjukdomen;
 2. Patienter med kronisk prostatit - det var en signifikant förbättring av tillståndet, normalisering av blodets egenskaper och lindring av symtom.

Sammansättning av klosterte (samling av örter) från prostatit

Man trodde att sammansättningen av klosterkollektionen från prostatit hålls hemlig och knappast kommer någon att kunna känna igen den. Men är det möjligt i vår ålder av informationsfrihet att "gömma en öl i säcken"? Vi publicerar denna samling i den form som det föll i våra händer:

 1. Rose höfter, mogna. Har ett rikt innehåll av C-vitamin, dessutom innehåller de: karoten, riboflavin, bioflavonoider, phyllokinon, tokoferol. Dessa föreningar hjälper effektivt att stimulera det regenerativa och immunsystemet i kroppen, neutralisera de inflammatoriska processerna, aktivera ämnesomsättningen och blodcirkulationen i det drabbade organet;
 2. St John's wort, grass. I har sin sammansättning: rutin, betakaroten, tannin, nikotinsyra och flyktiga, vilket hjälper till att stärka den vaskulära väggen och har anti-infektiösa egenskaper mot smärtsam prostata mikroflora;
 3. Devyasil, roten.Denna del av växten är mättad med ämnen: inulin, eteriska oljor, saponin, folsyra, alkaloider. En sådan komposition främjar aktiveringen av systemet för blodbildning, stimulerar den för syntesen av fulla och friska element;
 4. Svart te.Används i kompositionen på grund av tannins substans, tack vare honom har den färdiga drycken tonic och antiseptiska egenskaper;
 5. Oregano, gräset. Innehåller en uppsättning aromatiska oljor och naturliga ställen. Främjar en antibakteriell och avslappnande effekt på prostatakörtelns vaskulära och glatta muskler.

Receptet på klosterkollektionen

Om du vill ha en klostersamling för behandling av prostatit själv, använd följande recept. För beredningen måste du ta de torkade örterna på listan ovan, mala och blanda i sådana proportioner:

 1. Briar - ta fem delar;
 2. Gräs av Johannesört - tre delar skivat gräs med blommor;
 3. Roten av elecular är två delar;
 4. Svart te - du behöver två delar;
 5. Gräs oregano är en del.

Hur man ansöker: Instruktion

Hur man använder Monastic te från prostatit hemma? Mycket enkelt är instruktionerna på förpackningen inte alls komplicerade:

 1. Herbal samling i mängder av en tesked med en liten glida, fyll den med en tekanna eller en speciell keramisk rån med en sil;
 2. Kompositionen fylls med kokande vatten ca 200-250 ml.;
 3. Täck behållaren med lock och låt det brygga i 10 minuter;
 4. Terapeutisk infusion är klar för användning, försök att dricka den innan den svalnar.

Te ska ätas 2-3 gånger om dagen. Och varaktigheten av hela behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Bedömning av svaren kommer du att kunna få de första positiva resultaten efter 2-3 veckors regelbunden upptagning.

Låt mig påminna er om att det bästa sättet att övervaka dynamiken i återhämtningen - är en regelbunden leverans av alla nödvändiga tester som utsett urolog vid diagnos av prostatit du har, och bör inte ignoreras och samråd med en kvalificerad professionell.

Vad säger läkare om monastiskt te (samla örter) från prostatit?

Doktor-urolog, doktor i medicinska vetenskaper S. A. Radchenko skrev öppet att han rekommenderar användning av klostret för alla patienter som har prostata sjukdom. Detta förklaras av det faktum att te har en etiologisk effekt, det vill säga att dess effekt gör det möjligt att neutralisera själva orsaken till sjukdomen - processen med inflammation i prostata.

Dessutom sade läkaren att patienter som använder denna medicinska samling, vidare avlägsna åtmin störning av det urogenitala systemet, förekomsten av vilka provocera ofta prostatit, såsom erektil dysfunktion. Och även skydda prostatakörteln från utvecklingen av adenom och andra komplikationer.

Monastiskt te från prostatit är sålunda ett effektivt folkmedicin som grundas på ekologiskt rena växtdelar och har därför goda läkemedelsegenskaper, det har ingen bieffekt på patientens kropp.

Var kan man köpa en färdig klostersamling (te) från prostatit

Om du är intresserad av denna underbara samling, men inte vill köra på apotek och basarer att hitta rätt örter, rekommenderar vi dig att köpa den färdiga på den officiella hemsidan, dessutom nu de delar och kan köpas kloster te till halva priset.

Akta dig för förfalskningar och var frisk!

Redaktionell av vår blogg tack
officiell webbplats "Monastic te från prostatit" för materialet som tillhandahålls för artikeln, liksom för alla läsare som delade sina kommentarer i kommentarerna till artikeln.

* För kommentarer om Monastic te från prostatit, se kommentarer på denna artikel.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.