Huvud
Behandling

Monastic te (samling) - den första folkmedicin i kampen mot prostata adenom (prostatit)

Mer än ett århundrade leder människors urologiska sjukdomar till starkt, framgångsrikt och självförtroende för män. Den mest Straseni nyheter för den manliga befolkningen är ett budskap urolog som inflammerad prostatakörteln och inom en snar framtid kommer att behöva genomgå en behandling för att bli av med sjukdomen och för att undvika risken för komplikationer, den mest försåtliga som är prostatacancer.

Folkmetoder och remedier och behandlingar för prostatit

Över hela världen anses folkbehandling av prostatit med örter vara den mest effektiva metoden att hjälpa patienter med inflammation i prostata och prostata adenom. Denna metod är inte 5 och inte 50 år. Bevis på att örter med prostatit har använts i århundraden, många. Utforskning av utgrävningarna av Neanderthals sajter fann forskarna spår av medicinska växter. I skrifterna från de stora forskarna och läkare från de senaste århundradena nämns hela tiden behandling av växtbaserade behandlingar.

Denna metod är fortfarande inte bortglömd av folkläkare idag. Från århundradenas djup gick de noggrant från generation till generation, vilka örter behandlar prostatit och adenom hos män. Valet av medicinska råvaror har alltid bestämts av växternas egenskaper och närvaron i de biologiskt aktiva substanserna som är nödvändiga för att kontrollera sjukdomen och för att främja hälsan. Dessa komponenter innefattar tanniner, eteriska oljor, glykosider, vitaminer, hartser, alkaloider, som i medicinska växter finns i ett enda komplex.

Samling av örter med kronisk och bakteriell prostatit kan handla omedelbart i flera riktningar, utan att skada kroppen, han:

 • dödar bakterier som orsakar sjukdomar;
 • etablerar en inflammatorisk process;
 • förbättrar metabolismen i prostatakörteln, eliminerar kärlkramper;
 • förbättrar isoleringen av seminalvätska, förbättrar kvaliteten på spermierna;
 • ökar immuniteten, som inte självständigt kunde stoppa sjukdomsutvecklingen
 • återställer sexuell funktion.

Luminarier av medicin föredrar också alltmer medicinska växter när man väljer en behandlingskurs för att bekämpa denna sjukdom. Tillsammans med piller, och ibland utan dem, berättar läkaren sina patienter vilka örter att dricka med prostatit.

Vilka örter hjälper till med prostatit?

Traditionell medicin har aldrig stått stilla. Genom försök och fel identifierade personer de mest effektiva örterna i prostatit, gjorde upp unika folkrecept, hur man botar sjukdomen. Bland sådana örter var:

 1. Air marsh
 2. St John's Wort
 3. ginseng
 4. pion
 5. Kidney Birch
 6. kardborre
 7. nässla
 8. groblad
 9. lakrits
 10. orchis
 11. persilja
 12. Kiprei eller Ivan-te
 13. Hjärt
 14. briar

Ännu effektivare är den urologiska samlingen av örter från prostatit, när flera växter, interagerar på varandra, sammanfogar styrkan ihop, hjälper till att bekämpa sjukdomen, vilket ger en väsentlig lättnad.

Monastiskt te med prostatit, det bästa folkmordet

Att hitta en effektiv växtbaserad botemedel mot prostatit är inte så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken. Det är viktigt att varje ört ökar effekten av en annan växt som kommer in i denna samling, vilket ger en synergistisk effekt. Denna uppgift sköttes anmärkningsvärt kloster munkar i Vitryssland, där lärt sig att producera säker, miljövänlig och ren och effektiv produkt baserad på vegetabiliska råvaror - Monastic te från prostatit, som omfattar antiinflammatoriska örter (Ivan-te) och växter, tar bort smärtsamma spasmer.

Först produkt som används endast i territorium klostret, hjälpa personer som genomgår rehabilitering inom en bondgård från alkoholism och drogberoende, behandling av sjukdomen och som en profylaktisk. Med tiden har klostret samling av prostata utsatts för kliniska prövningar, vilket resulterade i en dom: klostret samling av örter för behandling av prostatit kan användas som de första tecknen på sjukdomen och kronisk inflammation i prostatan adenom.

Hjälp Monastic te i kronisk, akut och bakteriell prostatit:

 • tar bort akut och värkande smärta i äggstockarna, i rektum och perineum;
 • normaliserar urinprocessen
 • är ett förebyggande verktyg för utveckling av prostatit och prostata adenom;
 • besegrar impotens, vilket orsakas av inflammation i prostatakörteln;
 • bekämpar stillastående fenomen i prostatakörteln.

På effektiviteten av folkhantering av prostatit med hjälp av monastiskt te från munnen av specialister

Kliniska studier av klostret från prostatit, som utförs i moderna medicinska centra, har visat att denna växtbaserade läkemedel för behandling av prostatit är den mest effektiva. Dessutom är det 100% säkert och orsakar inte biverkningar under behandlingen, vilket inte kan garanteras med syntetiska droger. Allt detta är möjligt tack vare det faktum att han:

 1. har i sin sammansättning en balanserad sammansättning av medicinska örter;
 2. garanterar en synergistisk effekt av växtsammansättningen;
 3. för behandling av prostata adenom är en helt naturlig produkt;
 4. Användningen av klostret är inte fylld av konsekvenser och komplikationer;
 5. en produkt är framställd av örter samlade av munkarna i klostret i Vitryssland;
 6. certifierad produkt.

Radchenko Stanislav Anatolyevich, MIN, ledande urolog om hur man bota prostatit med klosteruppsamling av örter:

Den bästa folkmedicinen för prostatit hos män är Monastic tea. Jag rekommenderar verkligen en avkok till de som har lärt sig vilken prostata sjukdom är. Vänta inte på impotens när det blir omöjligt att tänka på ditt eget barn, när prostata adenom passerar ditt liv. Urologiskt te från prostatit hjälper till med denna sjukdom att bekämpa effektivt och irretrievably. Effektiviteten av denna folkmedicin för prostatit är bevisad kliniskt.

När och hur man använder Klosterte mot prostatit?

Om du bestämmer dig för att köpa en växtbaserad botemedel mot prostatit, behöver du veta hur du använder den ordentligt. Monastic te hjälper nästan alla patienter. Med tidig upptäckt av sjukdomen hos män har behandling av prostatit med örter 100% framgång. Med den kroniska formen av sjukdomen vid avkokning kommer synliga framsteg att märkas: smärta försvagas, kraften återställs. I detta fall ge inte upp andra behandlingsmetoder, som urologen rekommenderar (massage, fysioterapi).

Börja behandlingen av prostatit hos män genom folkmedicin (Monastic tea) så snart som möjligt.

Återhämtning kommer fortare, komplikationer händer inte!

Den första koppen av klostret från prostatit bör tas inte när prostata adenom hotar livet, men när de första tecknen på sjukdomen uppträdde:

 • Obstruerad urinering
 • Smärta i ändtarmen
 • Obehag i perineum
 • Obehagliga känslor i testiklarna
 • Problem med att hantera det motsatta könet

Det är ännu bättre att använda Monastic tea som ett populärt läkemedel för förebyggande om din familj drabbades av männen från denna sjukdom.

Brewed Monastic te omedelbart före konsumtion och drack varmt. Kom ihåg att 2 koppar per dag av denna gudomliga dryck kommer att återlämna den manliga makten!

Klostret med prostatit och prostata adenom - sjukdomen går snabbt och för alltid!

Manlig makt återvänder till alla som använder en klosterkollektion från prostatit istället för piller!

Var kan man köpa Monastiskt te från prostatit?

Produktion av klostret från prostatit har ännu inte blivit på industriell grund. Den produceras i små kvantiteter endast i ett kloster i Vitryssland, så nätverket av apotek har ännu inte genomförts. Du kan köpa örtmedicin direkt från tillverkaren eller på vår hemsida genom att fylla i orderformuläret. Alla invånare i Ryssland, Vitryssland och Ukraina skickas kontant genom leverans. Pris - 990 rubel.

OBS! Som regel skickas varje fjärde order inte till kunden på grund av felaktigt inmatade data. Var vänlig fyll i beställningsformuläret och ange telefonnumret som du kan ringa före dig. Under en snar framtid, efter att ha beställt, kommer operatören att ringa dig för att bekräfta beställningen. Ordern skickas inte om du inte kan komma igenom dig.

Lämna förfrågan just nu!

Patientrecensioner av Monastic Tea

Män är medelvärda för recensioner av behandlingen, men när det gäller att bli av med prostatit, och till och med så lättillgängliga och ovanliga sätt, bör de lyssnas på:

Jag försökte många mediciner och hade redan förtvivlad av att bli av med prostatit, som en vän rekommenderade klosterte. Jag trodde inte på växtdekok, men jag kunde inte lita på den bästa vänen, så jag försökte det. Nu är vår manliga vänskap ännu starkare, för mina problem är borta för alltid efter behandling med klosterte.

3 år drabbats av kronisk prostatit. Härdad i tre veckor Klibbigt te från prostatit. Nu tror jag på kraften av medicinska växter, som på något sätt hjälper mirakulöst i kampen mot en så allvarlig sjukdom.

I en och en halv mån dricker jag 2 koppar Monastic tea varje dag. Problem med styrka är inte längre, symptomen på prostatit uppenbaras inte. Inte te, men ett mirakel!

Dyra antibiotika tog tillfälligt bort manifestationen av prostatit, försvagad immunitet. Några veckor senare återvände min smutsiga sjukdom. Nu är allt annorlunda. I en månad har jag druckit Monastic tea. Jag gör rektal massage och tar inga piller. Jag tror att sjukdomen är borta, även om jag ska dricka te för förebyggande syfte. Han är helt ofarlig.

Jag kände att min man började undvika intimitet med mig. Det är en syndig sak att tänka på min älskarinna, men att jag har lider av inflammation i prostata i flera månader redan. Han berättade om besöket till läkaren och de piller som föreskrivs för honom. Det tog 3 månader, men det var ingen förbättring. Av en slump hittade jag en artikel om Monastyrte från prostatit och bestämde mig för att beställa en medicinsk samling för min man. En vecka senare väntade jag på en överraskning - min kära gav mig en romantisk middag, för jag kände mig lättad. Nu är allt bra med oss. Kärlek återvände till familjen, men vi fortsätter att dricka te för förebyggande syfte.

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastic te är ett folkmedel för prostatit

Klostret är ett av ett antal produkter som produceras i det heliga elisabetanska klostret. På grund av denna urologiska dryck kan män slippa av med en sådan obehaglig sjukdom som prostatit.

Klostret är absolut rent ur ekologiskt synvinkel, det innehåller bara medicinska växter, örter från prostatit. De samlas och förbereds enligt det gamla receptet. Många positiva rekommendationer från personer som har bestämt sig för att köpa det här teet, är inte det sista argumentet för dess effektivitet.

Information om sjukdomen

Prostatit är en inflammation i körteln som ligger nära blåsans hals. Svullnad av vävnaderna uppträder alltid med prostata adenom, vilket leder till att urinrörets perforering provoceras. Resultatet är ett brott mot urinflödet, som manifesteras i större eller mindre utsträckning.

Denna sjukdom påverkas särskilt av män efter 30-35 år. Bland representanter för det starkare könet över femtio år finns inflammatoriska processer i prostata bokstavligen i varje sekund. Sammansättningen av samlingen är vald på ett sådant sätt att ödemet avlägsnas, släpper ut inflammationen, normaliserar urinflödet.

För närvarande ligger åtminstone en viss effektiv behandling för prostatit nästan alltid på en kommersiell grund. Ju fler symtom är manifesterade och ju längre det urologiska syndromet är närvarande, desto större mängder en man kommer att behöva spendera på farmakologiska droger. Priset på droger för prostatit är ibland mycket otillräckligt. I detta fall kan sammansättningen av inte alla läkemedel åtminstone teoretiskt bidra till härdning.

Vem är i riskzonen?

Först bör det noteras att, liksom alla folkmekanismer, är Monastic te mest effektivt mot prostatit vid sjukdoms första skede. Det är också värt att notera att i fall av rimlig misstanke är undersökning och besöker en läkare obligatorisk. Köp te och träna behandling / förebyggande - det är bra, men det är också nödvändigt att upptäcka och försöka eliminera orsaken till sjukdomen.

Så, experter rekommenderar förebyggande användning av denna samling för män som är benägen att fett, har en stillasittande / stillasittande livsstil eller har en kraftig mage. Vad har alla dessa människor gemensamt? Dessa faktorer leder ofta till misslyckande blodcirkulation i bäckenorganen. Till följd av blodstagnation ökar prostatakörteln - det är adenomens källa.

Utan att utföra förebyggande åtgärder kommer inflammation i körteln gradvis att utvecklas, volymen försenad urin ökar. Korrekt utvalda sammansättning av samlingen tillåter inte sjukdomen att förgifta kroppen och gradvis påverka prostatakörteln.

Det är viktigt att veta att utlösningsmekanismen för utveckling av sjukdomen är infektioner och virus som tränger in i körteln genom urogenitala kanalen. Ibland kan inflammation provoceras även av allmänt infekterade virus, såsom influensa, tuberkulos, tonsillit etc.

I närvaro av kroniska inflammatoriska processer, peka på hypotermi, överdriven konsumtion av alkohol, rökning och regelbunden övermattning, minskar kroppens immunitet försvagar försvaret. Av denna anledning är den speciella sammansättningen av klostertext ganska lämplig i alla situationer. Herbal samling etablerar arbetet med skyddande funktioner i kroppen, skyddar personen från negativa yttre påverkan.

Struktur av te

Självklart har prostatit existerat hela tiden. Och även om moderna män lider av det mer än tidigare, kämpade de fortfarande kraftigt, och ganska framgångsrikt, fortfarande i tid i minnen med denna sjukdom.

Tidigare var läkemedelsindustrin och syntetiska droger helt frånvarande, så grunden för helande var örter, växter, bär. Särskilda människor - herbalists, hade viss kunskap, varför de kunde göra rätt recept på te och buljonger. För varje sjukdom valdes individuell komposition, så att du klarar av sjukdomen på kort tid.

Med inflammation i prostatakörteln var det just det läkemedel som nu har namnet "Monastic te från prostatit." Den innehåller många komponenter, vars huvudsakliga betydelse är:

 • St John's wort and string;
 • kamille och bergsklättrare fågel;
 • elecampane och kiprej (Ivan te);
 • hund ros och fänkål;
 • kargenfrön och kroketter;
 • pepparmynta och ringblommor.

På grund av användningen av relativt lättillgängliga örter är priset på te också ganska acceptabelt. Med hjälp av det kan du omedelbart eliminera ett antal faktorer som leder till inflammation. Här faller:

 • nedsatt blodflöde;
 • felaktig ämnesomsättning
 • svag immunitet.

Resultatet av att applicera växtbaserade läkemedel

Regelbunden användning av Monastic te ger följande åtgärd:

 • Stagnerande fenomen i körteln elimineras;
 • förhindrar exacerbation och övergång till kronisk form;
 • problemen förknippade med styrka försvinner;
 • barriärfunktioner stärks på ett komplicerat sätt;
 • förhindrar utveckling av adenom;
 • urinering normaliserar
 • smärta i perineum och rektum elimineras.

Vad hotar att vägra behandling?

Behandla inte prostatit som något nesashnomu, som förkylningar. Immunsystemet kan inte klara av denna sjukdom på egen hand. Försummelse av behandling i vissa situationer kan resultera i:

 • minskning i nivån av manliga hormoner, impotens;
 • minskad kvalitet / kvantitet spermatozoa, infertilitet
 • prostatacancer.

Och om sådana symtom som ökad trötthet kan passera utan spår, kan vissa konsekvenser av prostatit inte vändas. Följaktligen är det bättre att köpa en örtsamling innan de dyker upp. Med tanke på att priset på det är lågt och förebyggande i vilket fall som helst inte kommer att bli överflödigt, kommer detta köp definitivt att motivera sig.

Ursprungshistoria

Som nämnts ovan leder klostrets klostrets te till det heliga elisabethanska klostret. Det ligger i Vitrysslands huvudstad och är det enda nuvarande klostret i Minsk. Teets sammansättning hittades här oerhört länge sedan, och hittills samlas örterna till dess tillverkning vid foten av det religiösa samhället.

Det korrekta förhållandet mellan komponenter garanterar en fulländad effekt från drycken. På grund av detta, även om man har hittat alla nödvändiga ingredienser som utgör te, är sannolikheten att man uppnår det förväntade resultatet med egen hand inte för stor.

Instruktioner för användning

För att få det mest omedelbara resultatet måste du ånga upp samlingen i en liten tekanna, baserat på beräkningen, en tesked te per kopp. Drick tre gånger om dagen. Därför kan du stjäla tre teskedar te, och sedan under dagen, tillsätt varmt vatten. Upprepad uppvärmning av svetsningen är inte tillåtet - kompositionen har denna funktion. Mellan läkemedel bör du göra identiska tidsintervaller.

Bokstavligen några dagar efter start av användningen, bör inflammation i körteln försvinna. Emellertid är kursens varaktighet tre veckor, och den kan inte avbrytas. Det är viktigt att man regelbundet dricker drycken under hela behandlingen.

För att undvika övergången till prostatit i kronisk form av akut rekommenderas att använda förebyggande te flera gånger i veckan. Om du tar hand om framtiden kan du köpa flera paket med växtbaserade förpackningar samtidigt, det viktigaste är att det tryckta paketet inte lagras i mer än tre månader. Bäst av allt behåller te sina egenskaper, lagras i rum med en genomsnittstemperaturregim och ett standard fuktighetsindex.

Yttrande från läkare och allmänheten

Läkare-urologer förstår klart att för vuxna män är prostatit en mardröm nummer ett. Och trots att situationen är absurd, bekräftas att det ibland är Monastic te effektivare än berg av syntetiska tabletter och blandningar. Recensioner av teköpare säger också att sjukdomen recedes snabbt, och alla problem i samband med det helt enkelt lösa.

Även nu i Ukraina har te funnit många anhängare. Priset för insamlingen är adekvat, effektiviteten är utan tvivel. Det finns bara en fråga kvar - varför börjar den utbredda konsumtionen bara nu, varför var det nödvändigt att förgifta människor med antibiotika och vilseleda dem? Tydligen beror allt på läkemedelsföretagens möjligheter och intressen, vars vinst nu naturligt kommer att falla.

Om pseudo-behandling av prostata: Monastic te från svindlarna

Negativa följder av operationen av prostata adenom är alarmerande för vilken patient som helst, efterfrågad av sökningen och konsekvenserna av prostataavlägsnande - ännu mer. Jag tittar ofta på annonser som lovar att läka benign prostatahyperplasi (BPH) inom några dagar (veckor). Hur sant är det här? Är det möjligt att omedelbart behandla prostata adenom? Behandlar monstert te prostata adenom? Vilka örter är mest effektiva i prostata adenom?

Liknande verbala lures på Internet placeras av svindlare. Naturligtvis kan godartad prostatahyperplasi, andra prostata sjukdomar på kort tid inte botas. Därefter ska jag berätta för hur de fuskar, och mitt uttalande om hur länge återhämtningsprocessen är föråldrad.

Så någon intelligent spekulant (förvirrad bland dem nästan aldrig händer), som kom på nästa äventyr olaglig indragning av sedlar i ett visst antal människor försöker först att exponera maximalt analyserar alla möjliga aspekter av dess framtida affärer. Han undrade vad reklam information kommer att svara, till exempel en patient med slutsatsen - BPH. Jag tror att först av allt, rackare du måste vara uppmärksamma på reklam för de människor som åtföljs av smärta. Även de som är nyligen diagnostiserats, och de är inte helt trängt in i kärnan av problemet, lite är känt om behandling av prostatacancer i allmänhet.

Hur har en person som blivit sjuk med godartad prostatahyperplasi efter de första värdelösa besöken hos läkare - urologen? Som regel försöker han väldigt aktivt att hitta en väg ut ur situationen som uppstått. Clings till några förslag. Letar efter ett botemedel mot prostata adenom hemma, försöker lindra symtomen på prostataadenom med folkmedicin. Och om han har någonstans, gör någonting ont, så är det verkligen inte upp till tankegången.

Kommunikation med scammers

Hur beter sig maskinisterna efter att ha studerat psykologen hos en ohälsosam person? Inte mindre aktivt erbjuda ett av alternativen för bedrägeri. För den okunniga patienten är det mest effektiva betet exempelvis frasen: behandling av prostataadenom på två veckor eller behandling av godartad prostatahyperplasi på tre dagar.

Huvudmålet med charlatans är försäljningen av varor som är placerade på deras sida som en panacea. På så sätt följer de nästan alltid några allmänna regler. Jag kommer att lista dem. Den första är att sälja den annonserade produkten till det mest överdrivna priset. Den andra är att sälja så många enheter av dina varor som möjligt i ena handen (om specifikationer tillåter). Den tredje är att sälja för att undvika ansvar i framtiden.

Monastic te

Det bästa exemplet är att felsöka ett riktigt exempel, så jag föreslår att du känner till ett av alternativen för bedrägeri. Jag har inte letat efter det på Internet under en lång tid, det vill säga jag valde den första, fångad för ögat, tillkännagivande om snabb behandling av prostata adenom. Webbplatsen hade flera dussin entusiastiska men falska recensioner, erbjöd samma imaginära feedback, gratis expertrådgivning och viktigast av allt - en mirakulös skörd av örter (den senare, naturligtvis för pengarna). Namnet på en okunnig person, till viss del förnekar - monastic tea (ett väl valt namn är en väl genomtänkt marknadsföring flytt, nyckeln till framgång). Du behöver bara ange din telefon, vilket jag gjorde omedelbart.

Monastic te köp

Ett par minuter senare fick jag ett samtal. Jag svarar Kommunikation leder till mig en kvinnas röst, som är (med dess godkännande), ett stort forskningscentrum (naturligtvis, en okänd). Från de första ögonblicken kontakt klart jag fånga inkompetens samtalspartner, men posera som den berörda patienten, snarare långt från medicinsk kunskap. Efter korta frågor, mer som en samling av mitt material välbefinnande data för pseudo började prata om att uppriktigt vill höra personer med detta problem, det vill säga med godartad prostataförstoring. För tio minuter lady talar om helande egenskaper i sitt motstycke gräs, att de smärtsamma symptomen av BPH med dess tillämpning försvinna inom några dagar. Lugnt rapporterade priset på en förpackning av produkten - $ 150 (notera jag kallas entreprenör!). Mycket jämnt för ett okänt läkemedel! Försöker snabbt komma in i förtroendet och erbjuda individuell leverans av varor med överföringen av den personligen i hand. Företaget har egna kurirer, och de litar inte på brevbärare. Men viktigast av allt, för mig, sade hon, mycket lycklig - det är i dag, och bara en dag av en aldrig tidigare skådad händelse! Om du betalar för en förpackning med tre örter (och tre på inrådan av säljaren tvångsmässig användning är mycket mer användbar, precis vad du behöver!), Jag väntar på en aldrig tidigare skådad rabatt, ger det företaget för sina kostnader. Kostnaden för varor kommer inte att vara fyrahundra och femtio dollar, men fyrahundra! Jag plötsligt ändrat tonen i samtalet genom att skriva förmodligen min följeslagare i en kort stupor (jag tror hon ser fram emot en framgångsrik försäljning). Besvarade att jag skulle tänka och avbryta.

Nästa dag kontaktade jag samma skurkar på samma sätt och introducerade mig själv som icke-arbetspensionär utan vidare. Det fungerade. Vid den nya konsulten (förstått med röst) i kommunikationen med mig har strategin förändrats. För enheten av produkten ringde hon priset mycket lägre, till 70 dollar. Samtalet genomfördes enligt samma mönster, och även för en dag var åtgärden på försäljningen. För tre förpackningar av monasticte från en pensionär, diskonterade, bad om ett hundra femtio amerikanska dollar. I allmänhet ville de i det första fallet lura mig så mycket som möjligt, och i det andra fallet var det mer humant.

Jag analyserar mer. Under en telefonsamtal skapar säljaren en illusion av otrolig efterfrågan på varorna. Detta görs enkelt. Med starten av kommunikationen kommer sannolikt att automatiskt slå på den tidigare beredda, ljudinspelning och okunnig person skulle kunna tro att kalla honom ut ur rummet där det finns åtminstone ett dussin operatörer - konsulter. Record återger den mänskliga rösten med specifika monologer (som är tystare och där högre), nästan kontinuerliga telefonsamtal som efterliknar ett verk av en stor grupp av energiska anställda produktförsäljning. Faktum är att situationen är helt motsatt. Det här enkla taktiska draget innebär helt enkelt att den enklaste köparen omedelbart predisponeras utan tvekan.

Efter telefonsamtalet var över, i båda fallen såg numren på de som ringde upp på min mobiltelefon och olika nummer. En tillitande person kommer att tro att han i framtiden får möjlighet att få feedback. Men inte här - det var det. Varje gång jag försökte nå denna kontakt. Det är värdelöst. Förmodligen, för min del, gick samtalet till nummer som är ogiltiga. Med utvecklingen av datateknik görs det enkelt. Det vill säga, jag vill varna trovärdiga människor: om du gör ett försök kommer du att ha en engångskommunikation, och bara din potentiella säljare kan vara initiativtagare.

Om erbjudandet på försäljning fortfarande uppfattas av den potentiella köparen positivt, börjar nästa steg - leverans av varorna personligen i händerna. Det utförs, den så kallade kuriren. Återigen, den okunnige mannen detta faktum är uppmuntrande, blir det ännu nöjda med hög servicenivå, men detta görs endast för att i händelse av en fordran, när du försöker rättsliga förfaranden har fuskat handen fanns det inget bevis för det faktum att köpet. Om varorna skickas via den officiella posttjänsten får du ett kvitto som bekräftar kvittot. Detta är redan ett prejudikat för vidare utredning. Budgivaren, på din begäran, lämnar inte heller något dokument eller utfärdar ett förfalskat dokument.

Om det finns ett förslag, då eller senare kommer det att finnas en efterfrågan. I slutändan köper någon detta klosterte. Patienten, som försökte förbättra sig på detta sätt, inser snabbt att tiden är bortkastad. Sanningens ögonblick ligger i det faktum att de sålda produkterna inte har något samband med behandlingen.

Analysen är inte färdig. Jag var alltid, i proportion till min kunskap, intresserad av sökwebbsidans arbete, och jag förstår klart: du vill hitta informationen på Internet, formulera korrekt sökfrågor. Inte utan ansträngning bestämde jag mig för strukturen i den bedrägliga resursen. Det visade sig att klostret, enligt författarna, behandlar nästan alla allvarliga sjukdomar. Jag citerar en del av listan: magsår, kronisk prostatit, arteriell hypotension, arteriell hypertension, psoriasis, diabetes mellitus. Men det finns ingen sida på vilken en sådan lista är placerad. Om det var skulle användaren omedelbart tvivla på grund av vissa motsägelser. Det vill säga, om en person har hypertoni (högt blodtryck), och det stämmer din sökning och gå till platsen för bedragare, får bara en sida av högt blodtryck, och ingen annanstans. Till exempel, en sida som ägnas åt hypotension (lågt blodtryck), går han inte in utan professionella färdigheter. Svindlarna utför en av huvuduppgifterna (att sälja så många enheter av sina varor som möjligt), och utvidga listan över sjukdomar. De ökar därför produktens omfattning till det maximala.

Inte allt. Jag lämnar innehållet, som jag analyserade i vila. Efter en kort sökning på nätet hittar jag en artikel där en präst från klostret, som krediteras med teets ursprung, förnekar detta faktum. Örter samlar inte några örter.

Till slut hittade jag resurser på vilka mindre ambitiösa äventyrare erbjöd sig att sälja samma värdelösa klostret till ett mycket lägre pris för alla.

Än att behandla ett adenom av en prostata

Adenom i prostata är en allvarlig diagnos. Inte bara bland erfarna experter finns det en åsikt att godartad prostatahyperplasi inte ger den effektiva effekten av modern medicinsk behandling. Recept av traditionell medicin erbjuds av hundratals, om inte tusentals. Som just är inte hört: rekommenderar behandla BPH svalört, vide-ört som ett botemedel, är det tillrådligt en mängd andra örter för prostata adenom, som lika effektivt. För en förnuftig person - detta är ett tillfälle att allvarligt ifrågasätta deras effektivitet.

Jag föreslår, om du vill, att skjuta upp mina slutsatser baserade på praktisk erfarenhet i mitt sinne. Först och främst, om det finns en sjukdom, analysera din tidigare livsstil. Försök att identifiera orsakerna som provocerade utvecklingen av prostata adenom. De finns alltid. Jag kommer att lista några. Denna ohälsosamma och obalanserade kost, alkohol, rökning, överdriven vibrationer, oändlighet, överdriven fysisk överbelastning, förekomsten av andra sjukdomar, andra faktorer. Eliminera provokare av godartad prostatahyperplasi. Därefter är det viktigt för dig att förstå att behandling endast är möjlig genom ett rimligt ingrepp i ditt endokrina system, en positiv effekt på hjärtat och blodkärlens funktioner. Och för att uppnå framgång utan rörelse, utan en sund kost, utan några andra villkor kommer det inte att fungera. Om du tar allt i beaktande och startar processen, kommer du efter några månader att få ett bra och stabilt resultat, oavsett graden av utveckling av prostataadenom, om bara ditt tillstånd inte skulle vara kritiskt.

Förbättrad teknik "Utan prostata adenom" erbjuds inte bara i ryska, behandla temat i litteraturen på andra språk: Türkçe, Français, Deutsch, English, Español, العربية, Italiano, Português, język Polski.

Med respekt, Plotyan Gennadiy Borisovich, författare till webbplatsen om detta ämne.

Förberedelse av projektet (lista över källor, länkar, hjälp)

Klostret med prostatit: Effektiv och naturlig botemedel

Modern medicin erbjuder ett ganska stort antal läkemedel som är utformade för att behandla prostata adenom. Men samtidigt har många patienter som har denna sjukdom föredraget att behandlas med folkmedicin, som ibland är effektivare än läkemedel. Klostret med prostatit är inte bara terapi utan även förebyggande av sjukdomen, förebyggande av allvarliga komplikationer, som ibland uppstår när patienten har prostata adenom.

Effektiviteten av klostertex förklaras av dess sammansättning, som innefattar medicinska växter:

 • kamille läkemedel;
 • succession;
 • Agrimony;
 • fänkål;
 • majs stigmas;
 • evigt;
 • nard;
 • pepparmint;
 • calendula.

Alla dessa växter har en massa användbara, biologiskt aktiva substanser och klostret är mycket användbart i en mängd olika sjukdomar, inte bara med prostatit. Med det kan du effektivt rengöra kroppen av skadliga ämnen och toxiner, bli av med övervikt, förbättra blodet och kärlen, normalisera trycket, arbetet med alla interna organ. En av tre män i åldrarna 40 år och äldre kan möta sjukdom, eftersom de flesta inte leder en hälsosam och stillasittande livsstil.

Denna unika örtkollektion rekommenderas ofta som ett förstärkande medel, lugnande, antiinflammatoriskt och rengörande blod. Det är dess egenskaper - att stärka och rena, för att avlägsna inflammation och spela en viktig roll vid behandling av prostatit.

Läkemedlet hjälper till:

 • förhindrar komplikationer;
 • normaliserar urinprocessen
 • förhindrar prostatit;
 • behandlar en sådan sjukdom som impotens;
 • tar bort smärta i ändtarmen och äggstockarna;
 • förtrycka utvecklingen av purulenta och stillastående fenomen.

Indikationer för användning av klostret är prostatit, akut prostatit och en sjukdom som har gått i kronisk form. Läkaren kan rekommendera att ta samlingen i prostatacancer, godartad tumör, prostatahyperplasi och i andra fall av sjukdomar. Läkemedlet hjälper till att ta bort symtomen på sjukdomen och orsaken till dess utseende.

Kontraindikationer är individuell intolerans vid insamling om en komponent (läkemedelsväxt) orsakar en allergisk reaktion.

På grund av sin rika komposition denna vitryska samling:

 • Normaliserar arbetet i genitourinary systemet.
 • Lindrar akuta attacker med kronisk prostatit.
 • Stimulerar stillastående processer i prostata.
 • Det ökar kroppens skyddsfunktioner, vilket hjälper till att bekämpa infektion.
 • Tar tillbaka den dagliga mängden urin.
 • Förhindrar utvecklingen av kronisk prostatit.
 • Eliminerar smärta.
 • Hjälper lösa alla problem som kan utvecklas mot bakgrund av prostatit.

Framställning av monastisk te

För att få önskad effekt, ta 1 h / l samling per 1 kopp kokande vatten.

Te tas 3 gånger om dagen, så på morgonen kan du ånga 3 h / l i 3 glas vatten.

När insamlingen är infunderad (inom 1 timme), spänna den och använd den kyld.

Te tas oavsett mat, men försök att hålla lika mellanrum mellan te.

Den rekommenderade behandlingstiden är inte mer än 3 veckor, de första positiva effekterna kan redan märkas inom 1 vecka.

Som ett förebyggande verktyg ska klostertext tas med prostatit en gång vart 2 eller 3 dagar. Sådan förebyggande hindrar effektivt övergången av den akuta formen av prostatit till kronisk.

Naturligtvis är den monastiska komplexkollektionen inte en panacea och du bör inte förvänta dig att bara med hjälp kan du helt bota sjukdomen. Men som en förstärkning, profylaktisk, lindrande inflammation och smärta är den perfekt och dess effektivitet har bevisats många gånger.

Officiell medicin visar att användningen av samlingen bidrar till att generellt stärka effekten på kroppen och mot bakgrund av detta fenomen, vilket problem som helst kommer att vara mer effektivt när man svarar på terapi, inklusive prostatit.

Läkaren kan rekommendera läkemedlet som homeopatiskt medel, som ett tillfälle att förbättra kroppens allmänna tillstånd och immunitet.

Män inför sjukdom och valde kloster te som ett homeopatiskt medel, hävdar att villkoret förbättras, medicinering blir effektivare, normal urinering och smärta försvinner, börjar patienten att se en förbättring i deras hälsa.

Kostnaden för klostret är från 400 rubel. Även om många hävdar att endast vitryska örter kan hjälpa till att lösa hälsoproblem, kan du självständigt sammanställa denna samling genom att helt enkelt köpa i apoteket alla medicinska växter som utgör den.

Klostret är ett gammalt recept på prostatit

Monastic tea - många har hört talas om detta verktyg som hjälper till med inflammation av prostata och andra sjukdomar. Låt oss lära oss mer om egenskaperna hos det här verktyget.

Historia av monastiskt te

Sedan antiken har folk förstått att växter inte bara kan mata och klä, utan också bota. Recept av medicinska infusioner och decoktioner som passerade från generation till generation. Med utvecklingen av vetenskapen har traditionell medicin dock återgått till bakgrunden, och receptet på många medicinska avgifter har praktiskt taget gått vilse. Det var möjligt att spara det endast i villkorligt stängda samhällen från omvärlden. En sådan gemenskap är det heliga elisabetska klostret, som ligger i Vitryssland. Munken i detta kloster hävdar att de lyckades återställa ett unikt terecept för prostatit.

Detta gamla läkemedel har länge använts som ett medel för att förhindra olika sår, inklusive kroniska. Dessutom är växtbaserade samling, som kallas monastisk te, i stånd att fullständigt bota prostatit i ett tidigt skede.

Sammansättning av te

För produktion av te används örter, torkade uteslutande på ett naturligt sätt, utan användning av konstgjord uppvärmning. Krossade blommor, frukter och löv blandas i en viss del. Sammansättningen av vitryskt monastiskt te från prostatit innehåller fem komponenter:

 • Krossade löv av oregano (1 del);
 • Torkade blad av svart te (2 delar);
 • Jordkrossad elekampan (2 delar);
 • Blad och blommor av Johannesört parfymerad (3 delar);
 • Torkade rosa höfter (5 delar).

Den växtbaserade blandningen framställd med hänsyn till dessa proportioner har den maximala terapeutiska effekten. Oavsett graden av utveckling av prostatit är te bokstavligen några dagar senare i stånd att lindra smärta.

I början av sjukdomen tillåter en växtbaserad örtblandning dig att fullständigt bli av med obehagliga symptom. Patienter med svåra former av prostatit noterade en påtaglig förbättring av livskvaliteten.

Positiv receptåtgärd

Låt oss försöka förstå vad som är hemligheten för den terapeutiska effekten av te. Var och en av dess komponenter har viss effekt på kroppen:

 1. Rosehip frukter innehåller en stor mängd vitamin C och ämnen som kan stimulera immunsystemet.
 2. Bär accelererar regenerering av vävnader, förbättrar blodcirkulationen och förhindrar utveckling av inflammation i prostata.
 3. St John's wort innehåller nikotinsyra, rutin och phytoncides, som hjälper till att stärka blodkärlens väggar. Som ett resultat blir kampen mot infektiösa mikroorganismer som sätter sig på prostata-kärlen mycket effektivare.
 4. Devyasil är rik på naturliga föreningar som bidrar till processen för hematopoiesis.
 5. Löv som samlas från tebuskar har toniska och antibakteriella egenskaper.
 6. Oregano, förutom den vackra doften, har antispasmodiska egenskaper och slappnar av muskelvävnaden i prostata och kärl.

Ett sådant balanserat urval av växter och ger en terapeutisk effekt, för vilken klostret är så prisat för prostatit. Läkarens kommentarer tyder på att växtbaserade samling som görs i denna andel kan ge den manliga kroppen alla nödvändiga vitaminer och element.

Som ett resultat återställs hormonbalansen efter en viss tid och det endokrina systemet normaliseras. Det har också visat sig att te har en positiv effekt på cirkulationsprocesserna i könsorganen. Tack vare detta elimineras stillastående processer i prostatakörteln, vilket hjälper till att förhindra adenom.

Många patienter noterade normalisering av urinering, förbättring av styrkan, snabbt tillbakadragande av smärtssyndromet och allmänna förbättringar: ökad immunitet, prestanda.

Hur man tar växtbaserade läkemedel korrekt

Att få maximal terapeutisk effekt beror till stor del på korrektheten att ta växtblandningen. Hur man tar monastisk te från prostatit?

Viktigt! Samlingen ska förvaras i en tätt sluten behållare. Det bästa för detta är en glasburk. Brew inte gräset på en gång för flera mottagningar. Varje gång du ska förbereda ett eller två portioner, inte mer.

Processen med bryggning och konsumtion ska ske enligt följande:

 • En tesked av kompositionen (skeden ska fyllas med en glid) hälls i porslin eller glasredskap.
 • Fyll urt med 150 ml kokande vatten och täck med lock.
 • Lämna behållaren med te i 5-7 minuter tills det är helt bryggt, så kan vätskan filtreras om det behövs.
 • På en dag kan du äta högst 4 portioner.
 • Efter medicinsk avkokning rekommenderas fysiska belastningar inte i en timme.

Det är hela instruktionen, som bör observeras, brygga monastiskt te från prostatit. Receptet för att laga mat är ganska enkelt. Huvudvillkoren för effektiv behandling är överensstämmelse med proportioner och regelbunden mottagning.

Man bör komma ihåg att den tidigare behandlingen initierades, desto snabbare blir det att bli av med de flesta obehagliga symptomen eller helt från sjukdomen. Med löpande processer som har en kronisk form är hoppet på en snabb och fullständig återhämtning från örtintaget inte värt det.

Kanske måste medicinska behandlingar kompletteras med medicinska preparat. För detta kommer det vara nödvändigt att konsultera en specialist.

Monastisk sirap från prostatit

En annan form av läkemedelsuppsamling för behandling av prostata sjukdomar är sirap. Ta det med samma symtom som te: smärta i prostata, närvaro av akuta inflammatoriska processer, minskad effektnivå, problem med urinering. Sirapen är mest effektiv i fall då mottagningen startades omedelbart när de första tecknen på prostatit uppträdde. Beroende på patientens tillstånd kan läkaren ordinera 2 eller 3 gånger om dagen för en eller två matskedar av läkemedlet. Ta det ska vara 10-15 minuter innan du äter.

Te och sirap från prostatit - summera

Monastisk sirap från prostatit, vars recensioner tyder på dess höga effektivitet, bör tas i minst tre veckor. Vid slutet av kursen kan du ta en kort paus och upprepa behandlingen.

Om du följer rekommendationerna för att samla örter och förbereda en blandning av klosterte och sirap från prostatit kan du få den maximala terapeutiska effekten på kroppen. Under alla omständigheter måste användningen av dessa folkmedicinska läkemedel överenskommas med den behandlande läkaren.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år