Huvud
Massage

Min åsikt om klostertex från prostatit (komposition, bruksanvisning)

I dag blir prostatit en ung sjukdom. Vladimirs historia bekräftar detta. I hans 47 år hade han prostatit - en fruktansvärd sjukdom för män. Han kunde härda vår hjälte med ett mirakel: han hjälpte sig med monastiskt te från prostatit. Lär dig från första munnen, är det sant eller är det en skilsmässa att vitryskt te hjälper till att bota en så komplicerad prostata sjukdom? Läs också vad som finns i kompositionen och var du ska köpa originaltealet för användning.

Välkommen! Jag är Petrov Vladimir, jag är 47 år gammal, jag bor i Moskva. Tjugofem av dem lever i ett lyckligt äktenskap. Två barn växte upp. Jag har ett underbart jobb, jag är inte fattig. Vi kan anta att allt i livet var framgångsrikt: lev själv och gläd dig. Men för fem år sedan kände jag mig inte så bra.

Det var konstiga symptom om vilken man och skäms bort. Jag började ha problem med styrka, och om allt gick bra först, så slutade det för fort, och det gav nästan ingen glädje. Dessutom blev jag oändligt plågad genom att skära smärtor i underlivet, frekvent urinering.

Till slut sprängde mitt tålamod, och jag gick till sjukhuset. Läkaren har utsett eller nominerat inspektion, varefter det har avslutats: "På dig en prostatit". Han sa att detta är en sådan mans sjukdom, där prostatakörteln blir inflammerad - ett stryk som påverkar kvaliteten på sexuellt liv.

Läkaren föreskrev behandling för mig, inklusive antibiotika, sedan jag började sjukdomen, och komplikationer har redan börjat. Dessutom tillade att du måste vara tålamod, behandlingen kommer att vara lång. Förutom konventionella droger innehöll listan ett botemedel, vars namn verkade konstigt för mig: "Monastiskt te från prostatit."

Han var inte i apoteket. Men doktorn sa att du inte kan utan honom, och du måste beställa på Internet. Han hjälpte mig att hitta en officiell hemsida så att jag inte lurades.

Monastiskt te från prostatit

Från doktorn lärde jag mig att Monastic te är ett gammalt helande medel som uppfanns av vitryska munkar, det har en förstärkning och helande effekt på hela kroppen, behandlar många sjukdomar, stärker immuniteten. Men trots att komponenterna i detta läkande läkemedel länge varit kända, om du gör dig själv ett te, är effekten sämre än efter att du fått den som munkarna samlar. Viktigast är att denna dryck ska vara ordentligt full.

Med hjälp av detta läkemedel, som jag var övertygad av min egen erfarenhet, går sådana obehagliga symptom på prostatit bort som:

 • ömhet och obehag vid urinering
 • inflammation i körtelvävnaderna;
 • Brott mot sexuell funktion
 • generell svaghet, ångest, sjukdom.

Sammansättning av gräs

Jag blev förvånad när jag fick reda på att det inte fanns något ovanligt i te-sammansättningen. Samlingen innehåller alla kända örter och vanligt svart te. Urologisten förklarade att de i sig själva agerar ganska annorlunda, men i denna komposition och vissa proportioner interagerar på kroppen på ett speciellt helande sätt.

Läkaren förklarade för mig att klostret från prostatit är först och främst torkat upp passivt strimlade delar av medicinska växter och svart te, vilket är känt som en antioxidant. Eller snarare, det inkluderar: rosen höfter, Johannesört, elefantrot, svart te, oregano gräs.

Har en liknande sammansättning av kapseln av prostatan Predstanol http://fupiday.com/predstanol.html är predstanol kapslar inte säljs på apotek, men de kan beställas direkt från tillverkaren.

Sanning eller skilsmässa

Hittills är Internet mycket av de mest kontroversiella uppgifterna om ämnet för sådan behandling. Självklart borde du inte tro på allt i rad. I början tvivlade jag också på om jag behövde denna åtgärd. Jag trodde att detta var en annan bluff av läkare som försökte tjäna pengar på folkens trovärdighet, men för att inte uppröra min doktor, som han ansåg en ärlig man, köpte han fortfarande den.

Mottagningsveckan gjorde mig radikalt ändra min synvinkel. Även då kände jag en signifikant förbättring av tillståndet. Och efter tre veckor försvann alla obehagliga och smärtsamma förnimmelser utan spår. Efter min nästan saga helande, besöker jag ständigt forum för att berätta för andra om denna åtgärd.

Var kan man köpa (pris)

Jag köpte kollektionen till ett överkomligt pris. Webbplatsen har all nödvändig information om hur man beställer produkten och hur mycket du behöver betala för det.

Om du beställer, gör det bättre genom en verifierad säljare. Det är bäst att beställa på den officiella hemsidan. Endast i det här fallet kan man vara säker på att receptet för insamling är korrekt och inte kommer att skada. Det är mycket viktigt att doktorander tänker på den här produkten.

Doktorns åsikt

Prostatit är en allvarlig sjukdom som måste behandlas. Den farligaste i denna sjukdom är att den kan lämna bakom sådana formidabla komplikationer som impotens, prostata adenom, cancer. Denna sjukdom behandlas under lång tid, återfall är inte uteslutna. Först efter antibakteriell och generell återställande behandling kan du prova folkmetoder och fysioterapiprocedurer. Bland fytoterapeutiska läkemedel är välkänt "välkänt" Monastic te från prostatit. " Komplexet behöver en hälsosam livsstil, avvisande av dåliga vanor och, naturligtvis, periodisk läkarundersökning.

Monastiskt te från prostatit

Om klosterte är inte känt för alla, och för det första är frågan vad är denna dryck, vad är det till nytta för, vilken effekt har den på en person? Är det möjligt för dem att bota inflammation i prostatakörteln och hur fungerar monastiskt te från prostatit?

Vad är monastisk te?

Namnet talar för sig själv, eftersom den växtbaserade samlingen där drycken är beredd kan endast köpas i ett kloster eller ett tempel.

Att komplicera situationen är att det finns en hel del organisationer som erbjuder konsumenterna en oerhört underbar örtsamling som kan bota absolut alla sjukdomar. Men om du slår på logiken, blir det inte svårt att bestämma bedrägeriet.

Faktum är att det är ganska enkelt att hitta recept för beredningen (nämligen örterna som ingår i samlingen). Behandlingen av prostatit med monastisk te är emellertid en avsiktligt falsk formulering, som inte har någon faktisk grund.

Vilken effekt har den på kroppen?

Monastic te är en drink som hjälper till att återställa styrkan till kroppen, har en toning effekt och hjälper till att hantera psykosociala problem av en person.

Det hjälper helt och hållet till att återställa organens och systemens arbete under eller efter sjukdomen, men lindrar inte sjukdomen. Anmärkningsvärt återvänder energi, lyfter humöret, men bidrar inte till viktminskning och kroppscellens eviga ungdom.

Behandling av prostatit med Monastic te

Allt har en "men", och här kan den också hittas. Klostret från prostatit kommer att vara ett utmärkt komplement till huvudbehandlingen. Denna typ av fytoterapi är speciellt användbar för de män som har psykologiska problem i samband med en så svår sjukdom som prostatit.

Effekten uppnås på grund av den väl valda sammansättningen av växtbaserade samling:

Hur man förbereder klosterte från prostatit?

Förutom örter behöver du också vanligt svart te. Den kan bytas ut, till exempel i grönt. En monastisk dryck bereds enligt följande:

 1. Rötterna av Ålandsrot och nypon (2 matskedar) och plats i en behållare, häll kokande vatten vid en hastighet av 1 liter, och sätta på en långsam eld. Låt det brygga i en tredjedel av en timme.
 2. Efter denna tid lägger du johannesört och oregano i samma mängd och lämnar ytterligare en timme, vilket gör elden så liten som möjligt.
 3. När det kyls måste du spänna upp samlingen, spara den och inte vatten. Denna "gruel" används vidare som svetsning.

För att göra te behöver du bara fylla i "teblad" med kokande vatten. Du kan dricka det under dagen, när du vill, och hur mycket kroppen kommer att begära. Du kan också doppa en påse svart eller grönt te. För att smaka tillsätt citron eller honung.

Den rekommenderade kursen för mottagande av klostret är 3 veckor. Du kan upprepa det var sjätte månad.

Funktioner i behandling

Klart te från prostatit kommer förstås inte att bli av med dig om du inte tar andra terapeutiska åtgärder och följer läkarens rekommendationer.

Här kan du ge ett mycket enkelt exempel, där alla kommer att förstå att det är verkligen omöjligt bakteriell prostatit, som har utvecklats som ett resultat av att komma in i urinröret av patogena mikroorganismer kan botas endast individuellt valda bredspektrumantibiotika.

De ovanstående egenskaperna för varje ört samling ges för att förstå att behandlingen av prostatit monas te, i kombination med den grundläggande behandlingen kan ge en positiv effekt, men som ett oberoende medel, kommer drycken vara helt värdelös till prostatakörteln.

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.

Sammansättning och egenskaper hos vitryskt monastiskt te från prostatit, priser och recensioner

Klostret från prostatit är en växtbaserad botemedel, som blir ett alltmer populärt sätt att bli av med sjukdomen. Den har en trevlig smak, ett överkomligt pris och, viktigast av allt, det visar ett bra resultat vid förebyggande och behandling av akut och kronisk prostatit.

Monastiskt te från prostatit är ett växtbaserat medel, ett populärt sätt att bli av med sjukdomen.

Lite historia

Munkarna förra seklet ledde en asketisk livsstil, gick sällan bortom sina andliga hem väggar. Förhållandena i klostren var ganska tunga: råa och kalla celler, strikt efterlevnad av fasta, frekventa svält, brist på relationer med motsatt könsbestämning. Allt detta bidrar till uppkomsten av problem i det genitourära systemet, till exempel prostatit hos män.

Munkarnas hälsa följdes av herbalists, som samlade växter och gjorde från dem buljonger, kompresser, infusioner. I ett av de vitryska klostren tog en lokal herbalist upp en speciell uppsättning örter och gjorde te från honom, vilket visade sig vara ett otroligt effektivt sätt att bli av med prostatit.

Receptet spred sig snabbt till andra kloster, och snart delade munkarna det med lekret. Köp klostertex från prostatit kan nu någon (utan recept).

Vad tror läkare

Vitryskt monastiskt te från prostatit har länge erkänts som traditionell medicin. Det testas av kvalificerade läkare och certifierad. Således erkände experter att effektiviteten av te är den sanna sanningen. Hundratals positiva recensioner på medicinska platser (inklusive recensioner på produktens officiella hemsida) fungerar också som bevis för att det verkligen hjälper till med prostatit.

Vad är unikt med produkten

Monastic tea förtjänar uppmärksamhet av följande skäl:

 1. Sammansättningen av klostret från prostatit är helt naturligt: ​​bär, örter, blommor och unga blad av träd, buskar och örter ska samlas, vars medicinska egenskap har kontrollerats i århundraden. Enligt recensioner tycker nästan alla om te efter smak och arom.
 2. På grund av bristen på konstgjorda kemikalier har klostret ett minimalt antal kontraindikationer och biverkningar. Det är möjligt endast en allergisk reaktion på vissa komponenter.
 3. Klostret från prostatit är en ekologiskt ren produkt, vars råvaror samlas i ängar och skogar i Vitryssland, känd för naturens renhet.
 4. Produkten har länge upphört att vara en del av inofficiell medicin: Monastic te är patenterat och certifierat. Det rekommenderas att många läkare använder prostatit som är medvetna om fördelarna med resultatet av olika medicinska tester och recensioner av sina patienter.
 5. Priset för alla komponenter är minimalt, eftersom de är naturliga och ganska vanliga. Därför är priset på te inte så högt som till exempel priset på många kemikalier från prostatit.

Drycken är en miljövänlig produkt vars råvaror samlas i ängar och skogar i Vitryssland.

Tro det eller inte?

Naturligtvis, tills du försöker få någon lösning, finns det alltid en rädsla: är det sant att det här eller det här receptet är lika effektivt som det sägs om? Även efter att ha läst en massa positiva recensioner på webbplatsen är det fortfarande rädslan att detta är en skilsmässa.

För att vara säker: Effektiviteten hos klostret är inte en skilsmässa, läs bara kompositionen. Bara naturliga örter, inte ett milligram kemi! Sådant te innehåller en hel förråd av användbara vitaminer och mikroelement, som är så nödvändiga för att en person ska behålla hälsan.

Självklart är det inte helt korrekt att återkoppla att klostret från prostatit hjälper alla att bli av med sjukdomen under några dagar. Men även de starkaste antibiotika har alla olika effekter. Därför kommer någon att ta te och snabbt se resultatet, och någon kommer att känna en liten förbättring först efter en månad. Under alla omständigheter kommer monastic te inte orsaka någon skada och kommer att stärka kroppen.

Vad det består av

Klosterte innehåller följande naturliga ingredienser:

 1. Rosehip (en mycket stark antioxidant, hjälper till att normalisera metaboliska processer).
 2. Björkblad (diuretikum, antiinflammatorisk, förstärker immunitet).
 3. Oregano (tar bort inflammation, återställer och förbättrar kroppens ton).
 4. Kamille (lindrar inflammation, lugnar smärta, stärker immuniteten).
 5. Drevkisila rot (effektivt diuretikum, har regenererande och antispasmodiska egenskaper).
 6. St John's wort (lugnar smärtan, förhindrar utvecklingen av patogen mikroflora).
 7. Zolotarnik (lindrar svullnad, hjälper till att reglera normal urinering).
 8. Grushanka (naturlig botemedel mot infektionskontroll).
 9. Thymus (lugnande och antiseptiska egenskaper, eliminerar sexuell svaghet).
 10. Forest cowberry (ökar gallutsöndring, rik på vitamin C).
 11. Ängsporer (avlägsnar svullnad, har en antimikrobiell effekt).
 12. Roten av althaea (har antiinflammatorisk effekt, hjälper till att kämpa med onkologi).

Drevkisila rot - ett effektivt diuretikum, har regenererande och antispasmodiska egenskaper.

Hur det hjälper

Vegetabilisk sammansättning av te gör att du kan kämpa med prostatit genom att eliminera symtomen och orsakerna till sjukdomen. Enligt många studier och recensioner av specialister har denna växtberedning följande hjälp vid behandling av prostatit:

 1. Stärker immunförsvaret och gör kroppen starkare i kampen mot prostatit.
 2. Tar bort ödem, förbättrar blodcirkulationen och tar bort stillastående prostata.
 3. Lindrar smärta, eliminerar obehag.
 4. Har en diuretisk effekt och därmed avlägsnar infektionen från kroppen.
 5. Normaliserar urinering. Hjälper till att återställa erektion.

Hur använder man produkten?

Särskilda recept, hur man lagar och tar klosterkollektionen från prostatit, nej - allting är väldigt enkelt. Detta verktyg har kategorin "VD", det vill säga det är lämpligt för internt bruk. Brew det du behöver, som vanligt te. Det är bäst att göra detta på morgonen, så att du kan hälla drycken hela dagen. Nästa dag är det bättre att inte använda te, men att förbereda en ny. Många i recensionerna på webbplatser och forum delar råd - till exempel om någon inte gillar växtbaserad smak, så kan du blanda klosterkollektionen med ditt favoritte - effektiviteten av detta kommer inte att gå vilse.

Om du vill behandla te med prostatit, lägg till fler örter för att göra drycken mer koncentrerad. Om du vill ta te för förebyggande, borde det bli svagare. Drick inte denna mat varje dag - kroppen blir van vid och blir mindre mottaglig för komponenterna. Den rekommenderade kursen är två veckor tre gånger om dagen. Minimipausen mellan kurserna är en månad.

För behandling av te, lägg till fler örter, för förebyggande - gör drycken svagare.

Ett annat alternativ

Den monastiska växtbaserade samlingen finns inte bara i form av te. Du kan köpa monastisk sirap från prostatit. Den består av samma komponenter som te, i sin effekt sammanfaller helt med den. Applicera monastisk sirap från prostatit enligt följande: två gånger, på morgonen och på kvällen, använd 1 matsked ospädd läkemedel i en halvtimme före måltiderna. Med en akut prostatit kan du ta 2 matskedar av läkemedlet.

Hur mycket kostar det?

Monastisk te och monastik sirap från prostatit kan köpas på många apotek, liksom på webbplatser för nätbutiker. Priset på te är ca 950-1000 rubel per förpackning. Priset för sirap är ca 1200-1300 rubel.

Innan du börjar dricka te eller sirap, noggrant studera kompositionen och rekommendationerna (inte bara recensioner på forumet, men på den officiella hemsidan eller i anvisningarna till drogen). Se till att du inte har några allergier mot någon av ingredienserna.

Både te och klump sirap säljs utan receptbelagd läkare. Kom ihåg: vittnesmål att te kan användas som det enda botemedlet är en fullständig skilsmässa. Användningen av ört avbryter inte resan till doktorn!

Monastiskt te från prostatit

Det är ingen hemlighet att i många kloster, templ och samhällen har tillverkningen av olika läkemedel baserade på växtkomponenter länge praktiserats. Tjänstemän på heliga platser skapar verkligen unika recept av medicinska teer och buljonger som hjälper till att bekämpa de allvarligaste sjukdomarna. Samtidigt växer växttillväxten i miljövänliga förhållanden, och recepten för läkemedel skickas ner från generation till generation. Ett av de mest populära och mycket effektiva sätten att hjälpa till med att bli av med prostatit är monastisk te. Drickens helande kraft upplevdes inte bara av det heliga elisabetiska klostrets nybörjare, utan också av alla församlingar som behövde behandling. Det är denna unika dryck, skapad i klostret, som kommer att diskuteras i vår dagens artikel.

Fördelar med klostret med prostatit

Manlig urologisk sjukdom manifesterar sig som en inflammation i prostatakörteln. Och denna process åtföljs ofta av ett antal komplikationer i hälsan hos företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Monastic te undertrycker naturligt inflammation, vilket på ett tillförlitligt sätt hindrar utvecklingen av andra associerade patologier. Ett unikt recept på denna dryck blev tillgänglig för ungefär 5 år sedan. För att förstå vad som är fördelen med klosterte, måste du noggrant studera sin komposition. Därför föreslår vi att du bekantar dig med den här informationen just nu.

Sammansättning av klosterte från prostatit

Drycken innehåller en blandning av nybakade hackade växtdelar. Samtidigt observeras vissa proportioner strikt. Så i klostret te från prostatit innehåller:

 • fem stycken rosa höfter;
 • tre delar av johannesört med blommor;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • två delar av torra blad av en buske;
 • en del av finhackad ört oregano.

Vad är effekterna av dessa föreningar på prostatit? Låt oss försöka hitta ut tillsammans.

Mogna nypon, som innehåller vitamin C, betakaroten, bioflavonoider, riboflavin, tokoferol och fyllokinon, hjälpa till att stimulera immunsystemet och regenerativa system i kroppen. De undertrycker processerna av inflammation i prostata och förbättrar lokal blodcirkulation.

Örten johannesört är rik på nikotinsyra, tannin och flyktiga produktion av betakaroten. Tillsammans hjälper dessa ämnen till att stärka blodkärlens väggar och bekämpa infektionen som har avgjort i prostata.

Roten av elecampane är en växt som huvudsakligen växer på Vitrysslands territorium. Den innehåller saponiner, eteriska oljor, alkaloider och folsyra. Dessa naturliga föreningar har en fördelaktig effekt på hematopoiesis-systemet, vilket hjälper till att stimulera produktionen av friska element.

En tebuske eller helt enkelt svart te är en välkänd tonicdryck med antiseptiska egenskaper.

oregano ört ger drycken en syrlig smak, och det innehåller naturliga aromatiska oljor och saponiner har antibakteriell och avslappnande effekt på den glatta muskulaturen i prostatan.

Hur man applicerar klosterte från prostatit?

För att uppnå en fullständig terapeutisk effekt måste den korrekta behandlingsregimen följas. I detta fall försvinner smärtsymptomen på prostatit inom några dagar.

Använda kloster te på följande sätt:. En timme Infuser sked placerades i en porslinskopp eller glas, häll 150 ml kokt vatten i 5 minuter, filtrerades sedan och tagna till 4 koppar dagligen. Varje gång innan du dricker te, måste du använda färska teblad, för när du åter stjäl har drycket inte längre medicinska egenskaper.

Behandlingsförloppet med användning av klostret tar från två veckor till flera månader, beroende på sjukdomens svårighetsgrad och form. I detta fall rekommenderas att denna dryck rekommenderas och för förebyggande av prostatit.

Efter att ha studerat vår artikel fick vi reda på att det är väldigt enkelt att göra klosterte. Samtidigt kan komponenter för att få en drink hemma köpas på närmaste apotek. Det viktigaste - observera proportionerna och använd te regelbundet, särskilt under perioden av förvärring av sjukdomen. Tja, om du har möjlighet att köpa ett läkemedel te från första hand, det vill säga invånarna i St Elisabeth Convent, det kommer att ge en 100% bota prostatit, eftersom en sådan dryck munkar sätta sin själ.

Monastiskt te från prostatit: komposition, recensioner, behandling!

Från artiklarna på vår sida prostatitpro.ru Du vet redan att prostatit är en ganska vanlig sjukdom som redan påverkar inte bara de äldre, utan även ungdomar.

Därför är det viktigt att varje man tar förebyggande åtgärder mot denna sjukdom och känner till effektiva sätt att behandla det. Och för detta bad många av våra läsare att berätta mer om det nya nationella botemedelsklostret från prostatit, som nu erbjuds av olika butiker i form av växtbaserade läkemedel och hur man använder det för att behandla sjukdomen.

Och i den här artikeln kommer vi att försöka att organisera information som vi skulle kunna lära sig om det här verktyget, men bad också människor som redan har upplevt sin verksamhet uttryckt i kommentarerna till denna artikel recensioner om hans behandling av prostatit kloster te.

Så, för en början, kortfattat om de medicinska egenskaperna i denna samling:

 1. Eliminerar smärtssyndrom i bäckenområdet
 2. Förhindrar utveckling av inflammation i prostata;
 3. Återställ den vanliga processen för urinering;
 4. Påverkar restaureringen av naturlig erektion
 5. Skyddar mot utveckling av prostata adenom;
 6. Det aktiverar mikrocirkulationen av metaboliska processer i prostata.

Varför är prostatit svårt att bota?

Vi tog inte av misstag med denna fråga i vår recension, så att du genast förstår att det inte finns några sådana droger som omedelbart skulle behandla en person från någon sjukdom, eftersom den mycket patienten behöver, åtminstone att visa uthållighet i regelbundenheten av genomförandet av behandlingsprocedurer, liksom strikt överensstämmelse med regimen.

och om du inte vet vad man ska göra med prostatit, Vi råder dig att läsa vår artikel på länken: http://prostatitpro.ru/lechenie-prostatita/u-menya-prostatit-chto-delat, där vi förklarade punkter alla åtgärder i denna sjukdom.

Så, går tillbaka till ämnet i detta avsnitt, är komplexiteten att behandla prostatit till stor del i människornas inerta psykologi. I vår barndom uppmuntras förmåga att trotsa blåmärken och repor, och en av pojkarna inte känner manligt, då framför sina kamrater om deras blåmärken nonchalant tappade: "Ah... mycket passera!", Eller hur?

Men med åldern, är en sådan anläggning konverteras till en man i en viss psykologisk fälla och ofta Behandlingen avslutas med patienten mår bättre igen pojkaktigt bekymmerslös "vinka" för att konsolidera resultaten av behandling med övertygelsen om hopp om att ytterligare "det kommer att passera genom sig själv ". Bevis det, för att det var detsamma med dig, till exempel, utan att ens ha behandlat en förkylning, rusar på jobbet, om det finns jobb?... Här var det....

Så det är med prostatit, alla tänker: gick igenom en behandling, drack te och kan igen i "allt svårt". Men väldigt få människor förstår att för att äntligen kunna besegra sjukdomen behöver du inte bara att genomgå behandling en eller två gånger, utan helt förändra din livsstil.

Exakt detta är den viktigaste komplikationen framgångsrik behandling av prostatit - inte varje människa kan ändra sin hälsa till förmån för livet och svårt att gå mot ditt mål, och inte skylla allt och alla för bristen på omedelbar healing, fortsätter att skämma bort dig själv missbruk och överdrifter.

Effektivitet av klostret i behandlingen av prostatit

För inte så länge sedan, 2013, 500 män, var och en av dem drabbats av någon form av sjukdomar i urin- och kronisk prostatit, tog frivilligt deltagande i kliniska prövningar av terapeutiska effekten av att ta kloster te.

Deras uppgift bestod i regelbunden antagning av medicinsk behandling i två veckor. Den dagliga dosen var 2 koppar.

Enligt resultaten av den första veckan av forskning kände alla deltagare resultatet:

 1. En markant förbättring i det allmänna tillståndet;
 2. Försvinnande av akuta inflammationssymptom.

Vid slutet av den andra veckan utvärderades individens tillstånd av en kvalificerad urolog och laboratoriediagnostik utfördes för närvaro av markörer av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Resultaten av experimentet var följande:

 1. Patienter med mild inflammation - den slutliga diagnosen avslöjade inte några kliniska manifestationer av sjukdomen;
 2. Patienter med kronisk prostatit - det var en signifikant förbättring av tillståndet, normalisering av blodets egenskaper och lindring av symtom.

Sammansättning av klosterte (samling av örter) från prostatit

Man trodde att sammansättningen av klosterkollektionen från prostatit hålls hemlig och knappast kommer någon att kunna känna igen den. Men är det möjligt i vår ålder av informationsfrihet att "gömma en öl i säcken"? Vi publicerar denna samling i den form som det föll i våra händer:

 1. Rose höfter, mogna. Har ett rikt innehåll av C-vitamin, dessutom innehåller de: karoten, riboflavin, bioflavonoider, phyllokinon, tokoferol. Dessa föreningar hjälper effektivt att stimulera det regenerativa och immunsystemet i kroppen, neutralisera de inflammatoriska processerna, aktivera ämnesomsättningen och blodcirkulationen i det drabbade organet;
 2. St John's wort, grass. I har sin sammansättning: rutin, betakaroten, tannin, nikotinsyra och flyktiga, vilket hjälper till att stärka den vaskulära väggen och har anti-infektiösa egenskaper mot smärtsam prostata mikroflora;
 3. Devyasil, roten.Denna del av växten är mättad med ämnen: inulin, eteriska oljor, saponin, folsyra, alkaloider. En sådan komposition främjar aktiveringen av systemet för blodbildning, stimulerar den för syntesen av fulla och friska element;
 4. Svart te.Används i kompositionen på grund av tannins substans, tack vare honom har den färdiga drycken tonic och antiseptiska egenskaper;
 5. Oregano, gräset. Innehåller en uppsättning aromatiska oljor och naturliga ställen. Främjar en antibakteriell och avslappnande effekt på prostatakörtelns vaskulära och glatta muskler.

Receptet på klosterkollektionen

Om du vill ha en klostersamling för behandling av prostatit själv, använd följande recept. För beredningen måste du ta de torkade örterna på listan ovan, mala och blanda i sådana proportioner:

 1. Briar - ta fem delar;
 2. Gräs av Johannesört - tre delar skivat gräs med blommor;
 3. Roten av elecular är två delar;
 4. Svart te - du behöver två delar;
 5. Gräs oregano är en del.

Hur man ansöker: Instruktion

Hur man använder Monastic te från prostatit hemma? Mycket enkelt är instruktionerna på förpackningen inte alls komplicerade:

 1. Herbal samling i mängder av en tesked med en liten glida, fyll den med en tekanna eller en speciell keramisk rån med en sil;
 2. Kompositionen fylls med kokande vatten ca 200-250 ml.;
 3. Täck behållaren med lock och låt det brygga i 10 minuter;
 4. Terapeutisk infusion är klar för användning, försök att dricka den innan den svalnar.

Te ska ätas 2-3 gånger om dagen. Och varaktigheten av hela behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Bedömning av svaren kommer du att kunna få de första positiva resultaten efter 2-3 veckors regelbunden upptagning.

Låt mig påminna er om att det bästa sättet att övervaka dynamiken i återhämtningen - är en regelbunden leverans av alla nödvändiga tester som utsett urolog vid diagnos av prostatit du har, och bör inte ignoreras och samråd med en kvalificerad professionell.

Vad säger läkare om monastiskt te (samla örter) från prostatit?

Doktor-urolog, doktor i medicinska vetenskaper S. A. Radchenko skrev öppet att han rekommenderar användning av klostret för alla patienter som har prostata sjukdom. Detta förklaras av det faktum att te har en etiologisk effekt, det vill säga att dess effekt gör det möjligt att neutralisera själva orsaken till sjukdomen - processen med inflammation i prostata.

Dessutom sade läkaren att patienter som använder denna medicinska samling, vidare avlägsna åtmin störning av det urogenitala systemet, förekomsten av vilka provocera ofta prostatit, såsom erektil dysfunktion. Och även skydda prostatakörteln från utvecklingen av adenom och andra komplikationer.

Monastiskt te från prostatit är sålunda ett effektivt folkmedicin som grundas på ekologiskt rena växtdelar och har därför goda läkemedelsegenskaper, det har ingen bieffekt på patientens kropp.

Var kan man köpa en färdig klostersamling (te) från prostatit

Om du är intresserad av denna underbara samling, men inte vill köra på apotek och basarer att hitta rätt örter, rekommenderar vi dig att köpa den färdiga på den officiella hemsidan, dessutom nu de delar och kan köpas kloster te till halva priset.

Akta dig för förfalskningar och var frisk!

Redaktionell av vår blogg tack
officiell webbplats "Monastic te från prostatit" för materialet som tillhandahålls för artikeln, liksom för alla läsare som delade sina kommentarer i kommentarerna till artikeln.

* För kommentarer om Monastic te från prostatit, se kommentarer på denna artikel.