Huvud
Skäl

Monastiskt te från prostatit

För flera år sedan (2013) genomfördes ett ganska omfattande medicinskt experiment, där ett stort antal män, som lider av olika former av prostatit och sjukdomar i prostatakörteln, deltog. Uppgiften för ämnena omfattade användningen av två koppar klostret varje dag i en halv månad. Redan efter 7 dagar efter början av denna studie noterade den absoluta majoriteten av deltagarna en minskning av intensiteten i den inflammatoriska processen, förbättring av välbefinnandet och stabilisering av det allmänna hälsotillståndet. Hur rätt att dricka monastiskt te från prostatit, och är det här phytosboro riktigt bra?

Innehållet i artikeln

Historisk bakgrund

Ursprungligt klosterte från prostatit samlas och skördas i närheten av det heliga elisabetska klostret, som ligger i Vitryssland. På grund av askets livsstil, frekventa svält, brist på sexualitet, centraliserad uppvärmning och andra grundläggande bekvämligheter förvärvade munkar ofta olika problem i samband med prostata hälsa. Därför skapade lokala örtläkare för några århundraden sedan en speciell samling, som utmärks inte bara av profylaktisk utan också av en uttalad terapeutisk effekt även i fall av försummade former av prostatit.

Vem visas klostret

Enligt medicinsk statistik lider de flesta män som har korsat 30 års ålder tröskeln av cystit och inflammation i prostatakörteln. Den inflammatoriska processen, som alltid följer med prostatit, utövar tryck på urinröret och gör det svårt att urinera, vilket gör det smärtfullt. Monastiskt te med prostatit kan anpassa funktionen av urinflödet, ta bort puffiness och mätta kroppen med ett antal vitaminer och viktiga spårämnen.

I den riskgrupp som är mest mottaglig för prostatit finns det män som leder en stillasittande livsstil, som missbrukar alkohol och inte har en vanlig sexpartner. Kronisk hypotermi, depression, stress, nedsatt immunitet och ett antal andra faktorer på samma sätt kan leda till framväxten och utvecklingen av en liknande sjukdom. Vid de första misstankarna om en prostatit är det nödvändigt att omedelbart kontakta den behöriga urologen som kommer att styra diagnosen och kommer att hämta en lämplig behandling. Du kan använda klostret i tillägg till huvudterapin eftersom det faktiskt inte har några biverkningar.

Sammansättning av klostret

Sammansättningen av klostret från prostatit innebär inte några konstgjorda komponenter och tillsatser. I denna samling finns endast läkemedel av vegetabiliskt ursprung som har adaptogen immunmodulerande, antispasmodisk, antiinflammatorisk och måttlig analgetisk effekt. Sammansättningen av örter och andra ingredienser i klostret är som följer:

 1. St John's wort, som är en av huvudkomponenterna i samlingen. Minskar intensiteten i den inflammatoriska processen och har en uttalad antiseptisk effekt och har också en lugnande effekt på hela kroppen som helhet.
 2. Björkblad är en naturlig antiinflammatorisk och diuretik som bidrar till att stärka kroppens naturliga försvar.
 3. Sporice äng har en antimikrobiell och anti-edematös effekt.
 4. Zolotarnik tillåter att stabilisera urinprocessen och minskar intensiteten av inflammatoriska processer.
 5. Tymmen har antiseptiska och lugnande egenskaper, och ökar också libido.
 6. Grushanka motstår invasion av infektion, och i kombination med skogsbjörn stärker separationen av gallan.
 7. Oregano - en pålitlig assistent i kampen mot prostatit, accelererar regenerering av skadade vävnader, tar bort inflammation och ökar kroppens ton.
 8. Devyasila rötter - en kraftfull naturlig antiseptisk, som har både spasmolytiska och måttliga diuretiska effekter.

Kamille är en klassisk ingrediens som ingår i olika avgifter från cystit, sjukdomar i prostata och andra inre organ. Röda höfter är rekordhållare för innehållet av C-vitamin, tokoferol, riboflavin och karoten. De stimulerar immunitet, stabiliserar lokal blodcirkulation och minskar snabbt intensiteten i inflammatoriska processer i prostata och bäcken. Denna urologiska samling med prostatit innehåller också teblad, rik på tannin, som har goda antiseptiska och stimulerande egenskaper.

Funktioner och användbara egenskaper för monastic te

Tack vare den helt vegetativa kompositionen kan klostret eliminera både symptomen på prostatit och orsakerna till sjukdomen själva utan att skada kroppen samtidigt. Resultaten av många studier indikerar följande positiva effekter som ett resultat av regelbunden behandling med detta te:

 • stabilisering av urinering och återställande av erektil funktion
 • eliminering av smärta och obehag
 • eliminering av stillastående formationer, avlägsnande av puffiness och förbättring av blodcirkulationen;
 • öka nivån av naturliga försvar i kroppen;
 • normalisering av hormonbalansen och förebyggande av fettpålagringar.

Män som tar denna behandling i flera veckor noterade sådana effekter som minskad sömnighet, utseendet av livskraft, vitalitet och humörförbättring. Det är bevisat att behandling med klosterteor främjar stabiliseringen av sexuellt liv, eliminerar obehag och förlänger tiden för samlag. Tack vare den optimala kombinationen av örter är det möjligt att avsevärt förbättra spermatogenesen och förhindra även infertilitet. Dessutom innehåller detta te en stor mängd mikrodelar och vitaminer som är nödvändiga för normal utveckling och regenerering av prostatavävnad.

Trots det faktum att marknaden idag presenterar många olika droger från prostatit, har de flesta biverkningar och har en deprimerande effekt på immunsystemet. Många män skjuter upp besöket till urologen och föredrar att engagera sig i självmedicinering. Samtidigt måste det beaktas att analfabetering av allmänt annonserade fonder kan orsaka allvarliga hälsorisker.

Till skillnad från läkemedel består klostret uteslutande av naturliga ingredienser samlade i en ekologiskt ren region i Vitryssland.

Hur man förbereder ett klosterte

Förvara samlingen bäst i en förseglad glasbehållare på en mörk plats vid rumstemperatur. För att uppnå maximal terapeutisk effekt rekommenderas att brygga varje portion kort före konsumtionen. Receptet på klosterte från prostatit är extremt enkelt, därför är det inte svårt att förbereda det hemma:

 1. 2 teskedar av samlingen hälls 300 ml varmt vatten (90-95 grader).
 2. Behållaren är tätt stängd, varefter teet ska infunderas i 15 minuter.
 3. Te filtreras och blir helt klar för användning.
 4. För en dag rekommenderas det inte att dricka mer än 4 koppar infusion.

Denna urologiska avgift för prostatit tas före varje måltid i en period av tre veckor till en och en halv månad beroende på svårighetsgraden av sjukdomen. För profylaktiska ändamål kan du använda en svagare buljong. Vid kronisk prostatit, tvärtom, kan den rekommenderade dosen ökas med 1,5-2 gånger. Den optimala appliceringen av sådana te är deras användning tre gånger om dagen för 150-200 ml i 15-30 minuter före måltider.

Monastiskt te med prostatit tas systematiskt, så fortsätt att dricka det är värt, även om alla obehagliga symptom har försvunnit. Mellan kurser görs en paus från en till flera månader. Läkare som behandlar prostata sjukdomar säger att denna samling, med regelbunden användning, kan eliminera orsakerna som orsakade sjukdomen, och rekommenderar det som ett utmärkt komplement till de läkemedel som föreskrivs av en kvalificerad urolog.

Recensioner och intressant information om monastic tea

Detta urologiska te med prostatit lindrar också cystit och kan utöva en uttalad terapeutisk effekt från prostata adenom. Innan du tar sådana te, bör du noga studera kompositionen och ta reda på om det finns allergiska reaktioner och individuell intolerans mot någon av ingredienserna. Enligt informationen från de som behandlades med denna naturliga botemedel mot prostatit, är översynen i massan mer än positiva. Förresten, denna samling är av nöje av många kvinnor, eftersom den har utmärkta fettförbränningsegenskaper och förbättrar metaboliska processer i kroppen.

För att bli av med prostatit och återställa din egen hälsa är det inte nödvändigt att besöka klostret. "Te ceremoni" kan fullt ut uppnås hemma. I infusionen kan du lägga till lime, honung, ingefära och andra ingredienser. Recensioner av monastiskt te från prostatit indikerar att vid regelbunden användning av denna fytosettle förbättras hälsotillståndet signifikant, och sjukdomen upphör att förgifta existens. För bästa resultat, var uppmärksam på sport och bara äta hälsosam mat.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.

Monastiskt te från prostatit

Det är ingen hemlighet att i många kloster, templ och samhällen har tillverkningen av olika läkemedel baserade på växtkomponenter länge praktiserats. Tjänstemän på heliga platser skapar verkligen unika recept av medicinska teer och buljonger som hjälper till att bekämpa de allvarligaste sjukdomarna. Samtidigt växer växttillväxten i miljövänliga förhållanden, och recepten för läkemedel skickas ner från generation till generation. Ett av de mest populära och mycket effektiva sätten att hjälpa till med att bli av med prostatit är monastisk te. Drickens helande kraft upplevdes inte bara av det heliga elisabetiska klostrets nybörjare, utan också av alla församlingar som behövde behandling. Det är denna unika dryck, skapad i klostret, som kommer att diskuteras i vår dagens artikel.

Fördelar med klostret med prostatit

Manlig urologisk sjukdom manifesterar sig som en inflammation i prostatakörteln. Och denna process åtföljs ofta av ett antal komplikationer i hälsan hos företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Monastic te undertrycker naturligt inflammation, vilket på ett tillförlitligt sätt hindrar utvecklingen av andra associerade patologier. Ett unikt recept på denna dryck blev tillgänglig för ungefär 5 år sedan. För att förstå vad som är fördelen med klosterte, måste du noggrant studera sin komposition. Därför föreslår vi att du bekantar dig med den här informationen just nu.

Sammansättning av klosterte från prostatit

Drycken innehåller en blandning av nybakade hackade växtdelar. Samtidigt observeras vissa proportioner strikt. Så i klostret te från prostatit innehåller:

 • fem stycken rosa höfter;
 • tre delar av johannesört med blommor;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • två delar av torra blad av en buske;
 • en del av finhackad ört oregano.

Vad är effekterna av dessa föreningar på prostatit? Låt oss försöka hitta ut tillsammans.

Mogna nypon, som innehåller vitamin C, betakaroten, bioflavonoider, riboflavin, tokoferol och fyllokinon, hjälpa till att stimulera immunsystemet och regenerativa system i kroppen. De undertrycker processerna av inflammation i prostata och förbättrar lokal blodcirkulation.

Örten johannesört är rik på nikotinsyra, tannin och flyktiga produktion av betakaroten. Tillsammans hjälper dessa ämnen till att stärka blodkärlens väggar och bekämpa infektionen som har avgjort i prostata.

Roten av elecampane är en växt som huvudsakligen växer på Vitrysslands territorium. Den innehåller saponiner, eteriska oljor, alkaloider och folsyra. Dessa naturliga föreningar har en fördelaktig effekt på hematopoiesis-systemet, vilket hjälper till att stimulera produktionen av friska element.

En tebuske eller helt enkelt svart te är en välkänd tonicdryck med antiseptiska egenskaper.

oregano ört ger drycken en syrlig smak, och det innehåller naturliga aromatiska oljor och saponiner har antibakteriell och avslappnande effekt på den glatta muskulaturen i prostatan.

Hur man applicerar klosterte från prostatit?

För att uppnå en fullständig terapeutisk effekt måste den korrekta behandlingsregimen följas. I detta fall försvinner smärtsymptomen på prostatit inom några dagar.

Använda kloster te på följande sätt:. En timme Infuser sked placerades i en porslinskopp eller glas, häll 150 ml kokt vatten i 5 minuter, filtrerades sedan och tagna till 4 koppar dagligen. Varje gång innan du dricker te, måste du använda färska teblad, för när du åter stjäl har drycket inte längre medicinska egenskaper.

Behandlingsförloppet med användning av klostret tar från två veckor till flera månader, beroende på sjukdomens svårighetsgrad och form. I detta fall rekommenderas att denna dryck rekommenderas och för förebyggande av prostatit.

Efter att ha studerat vår artikel fick vi reda på att det är väldigt enkelt att göra klosterte. Samtidigt kan komponenter för att få en drink hemma köpas på närmaste apotek. Det viktigaste - observera proportionerna och använd te regelbundet, särskilt under perioden av förvärring av sjukdomen. Tja, om du har möjlighet att köpa ett läkemedel te från första hand, det vill säga invånarna i St Elisabeth Convent, det kommer att ge en 100% bota prostatit, eftersom en sådan dryck munkar sätta sin själ.

Klostret med prostatit: Effektiv och naturlig botemedel

Modern medicin erbjuder ett ganska stort antal läkemedel som är utformade för att behandla prostata adenom. Men samtidigt har många patienter som har denna sjukdom föredraget att behandlas med folkmedicin, som ibland är effektivare än läkemedel. Klostret med prostatit är inte bara terapi utan även förebyggande av sjukdomen, förebyggande av allvarliga komplikationer, som ibland uppstår när patienten har prostata adenom.

Effektiviteten av klostertex förklaras av dess sammansättning, som innefattar medicinska växter:

 • kamille läkemedel;
 • succession;
 • Agrimony;
 • fänkål;
 • majs stigmas;
 • evigt;
 • nard;
 • pepparmint;
 • calendula.

Alla dessa växter har en massa användbara, biologiskt aktiva substanser och klostret är mycket användbart i en mängd olika sjukdomar, inte bara med prostatit. Med det kan du effektivt rengöra kroppen av skadliga ämnen och toxiner, bli av med övervikt, förbättra blodet och kärlen, normalisera trycket, arbetet med alla interna organ. En av tre män i åldrarna 40 år och äldre kan möta sjukdom, eftersom de flesta inte leder en hälsosam och stillasittande livsstil.

Denna unika örtkollektion rekommenderas ofta som ett förstärkande medel, lugnande, antiinflammatoriskt och rengörande blod. Det är dess egenskaper - att stärka och rena, för att avlägsna inflammation och spela en viktig roll vid behandling av prostatit.

Läkemedlet hjälper till:

 • förhindrar komplikationer;
 • normaliserar urinprocessen
 • förhindrar prostatit;
 • behandlar en sådan sjukdom som impotens;
 • tar bort smärta i ändtarmen och äggstockarna;
 • förtrycka utvecklingen av purulenta och stillastående fenomen.

Indikationer för användning av klostret är prostatit, akut prostatit och en sjukdom som har gått i kronisk form. Läkaren kan rekommendera att ta samlingen i prostatacancer, godartad tumör, prostatahyperplasi och i andra fall av sjukdomar. Läkemedlet hjälper till att ta bort symtomen på sjukdomen och orsaken till dess utseende.

Kontraindikationer är individuell intolerans vid insamling om en komponent (läkemedelsväxt) orsakar en allergisk reaktion.

På grund av sin rika komposition denna vitryska samling:

 • Normaliserar arbetet i genitourinary systemet.
 • Lindrar akuta attacker med kronisk prostatit.
 • Stimulerar stillastående processer i prostata.
 • Det ökar kroppens skyddsfunktioner, vilket hjälper till att bekämpa infektion.
 • Tar tillbaka den dagliga mängden urin.
 • Förhindrar utvecklingen av kronisk prostatit.
 • Eliminerar smärta.
 • Hjälper lösa alla problem som kan utvecklas mot bakgrund av prostatit.

Framställning av monastisk te

För att få önskad effekt, ta 1 h / l samling per 1 kopp kokande vatten.

Te tas 3 gånger om dagen, så på morgonen kan du ånga 3 h / l i 3 glas vatten.

När insamlingen är infunderad (inom 1 timme), spänna den och använd den kyld.

Te tas oavsett mat, men försök att hålla lika mellanrum mellan te.

Den rekommenderade behandlingstiden är inte mer än 3 veckor, de första positiva effekterna kan redan märkas inom 1 vecka.

Som ett förebyggande verktyg ska klostertext tas med prostatit en gång vart 2 eller 3 dagar. Sådan förebyggande hindrar effektivt övergången av den akuta formen av prostatit till kronisk.

Naturligtvis är den monastiska komplexkollektionen inte en panacea och du bör inte förvänta dig att bara med hjälp kan du helt bota sjukdomen. Men som en förstärkning, profylaktisk, lindrande inflammation och smärta är den perfekt och dess effektivitet har bevisats många gånger.

Officiell medicin visar att användningen av samlingen bidrar till att generellt stärka effekten på kroppen och mot bakgrund av detta fenomen, vilket problem som helst kommer att vara mer effektivt när man svarar på terapi, inklusive prostatit.

Läkaren kan rekommendera läkemedlet som homeopatiskt medel, som ett tillfälle att förbättra kroppens allmänna tillstånd och immunitet.

Män inför sjukdom och valde kloster te som ett homeopatiskt medel, hävdar att villkoret förbättras, medicinering blir effektivare, normal urinering och smärta försvinner, börjar patienten att se en förbättring i deras hälsa.

Kostnaden för klostret är från 400 rubel. Även om många hävdar att endast vitryska örter kan hjälpa till att lösa hälsoproblem, kan du självständigt sammanställa denna samling genom att helt enkelt köpa i apoteket alla medicinska växter som utgör den.

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastiskt te från prostatit: komposition, recensioner, behandling!

Från artiklarna på vår sida prostatitpro.ru Du vet redan att prostatit är en ganska vanlig sjukdom som redan påverkar inte bara de äldre, utan även ungdomar.

Därför är det viktigt att varje man tar förebyggande åtgärder mot denna sjukdom och känner till effektiva sätt att behandla det. Och för detta bad många av våra läsare att berätta mer om det nya nationella botemedelsklostret från prostatit, som nu erbjuds av olika butiker i form av växtbaserade läkemedel och hur man använder det för att behandla sjukdomen.

Och i den här artikeln kommer vi att försöka att organisera information som vi skulle kunna lära sig om det här verktyget, men bad också människor som redan har upplevt sin verksamhet uttryckt i kommentarerna till denna artikel recensioner om hans behandling av prostatit kloster te.

Så, för en början, kortfattat om de medicinska egenskaperna i denna samling:

 1. Eliminerar smärtssyndrom i bäckenområdet
 2. Förhindrar utveckling av inflammation i prostata;
 3. Återställ den vanliga processen för urinering;
 4. Påverkar restaureringen av naturlig erektion
 5. Skyddar mot utveckling av prostata adenom;
 6. Det aktiverar mikrocirkulationen av metaboliska processer i prostata.

Varför är prostatit svårt att bota?

Vi tog inte av misstag med denna fråga i vår recension, så att du genast förstår att det inte finns några sådana droger som omedelbart skulle behandla en person från någon sjukdom, eftersom den mycket patienten behöver, åtminstone att visa uthållighet i regelbundenheten av genomförandet av behandlingsprocedurer, liksom strikt överensstämmelse med regimen.

och om du inte vet vad man ska göra med prostatit, Vi råder dig att läsa vår artikel på länken: http://prostatitpro.ru/lechenie-prostatita/u-menya-prostatit-chto-delat, där vi förklarade punkter alla åtgärder i denna sjukdom.

Så, går tillbaka till ämnet i detta avsnitt, är komplexiteten att behandla prostatit till stor del i människornas inerta psykologi. I vår barndom uppmuntras förmåga att trotsa blåmärken och repor, och en av pojkarna inte känner manligt, då framför sina kamrater om deras blåmärken nonchalant tappade: "Ah... mycket passera!", Eller hur?

Men med åldern, är en sådan anläggning konverteras till en man i en viss psykologisk fälla och ofta Behandlingen avslutas med patienten mår bättre igen pojkaktigt bekymmerslös "vinka" för att konsolidera resultaten av behandling med övertygelsen om hopp om att ytterligare "det kommer att passera genom sig själv ". Bevis det, för att det var detsamma med dig, till exempel, utan att ens ha behandlat en förkylning, rusar på jobbet, om det finns jobb?... Här var det....

Så det är med prostatit, alla tänker: gick igenom en behandling, drack te och kan igen i "allt svårt". Men väldigt få människor förstår att för att äntligen kunna besegra sjukdomen behöver du inte bara att genomgå behandling en eller två gånger, utan helt förändra din livsstil.

Exakt detta är den viktigaste komplikationen framgångsrik behandling av prostatit - inte varje människa kan ändra sin hälsa till förmån för livet och svårt att gå mot ditt mål, och inte skylla allt och alla för bristen på omedelbar healing, fortsätter att skämma bort dig själv missbruk och överdrifter.

Effektivitet av klostret i behandlingen av prostatit

För inte så länge sedan, 2013, 500 män, var och en av dem drabbats av någon form av sjukdomar i urin- och kronisk prostatit, tog frivilligt deltagande i kliniska prövningar av terapeutiska effekten av att ta kloster te.

Deras uppgift bestod i regelbunden antagning av medicinsk behandling i två veckor. Den dagliga dosen var 2 koppar.

Enligt resultaten av den första veckan av forskning kände alla deltagare resultatet:

 1. En markant förbättring i det allmänna tillståndet;
 2. Försvinnande av akuta inflammationssymptom.

Vid slutet av den andra veckan utvärderades individens tillstånd av en kvalificerad urolog och laboratoriediagnostik utfördes för närvaro av markörer av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Resultaten av experimentet var följande:

 1. Patienter med mild inflammation - den slutliga diagnosen avslöjade inte några kliniska manifestationer av sjukdomen;
 2. Patienter med kronisk prostatit - det var en signifikant förbättring av tillståndet, normalisering av blodets egenskaper och lindring av symtom.

Sammansättning av klosterte (samling av örter) från prostatit

Man trodde att sammansättningen av klosterkollektionen från prostatit hålls hemlig och knappast kommer någon att kunna känna igen den. Men är det möjligt i vår ålder av informationsfrihet att "gömma en öl i säcken"? Vi publicerar denna samling i den form som det föll i våra händer:

 1. Rose höfter, mogna. Har ett rikt innehåll av C-vitamin, dessutom innehåller de: karoten, riboflavin, bioflavonoider, phyllokinon, tokoferol. Dessa föreningar hjälper effektivt att stimulera det regenerativa och immunsystemet i kroppen, neutralisera de inflammatoriska processerna, aktivera ämnesomsättningen och blodcirkulationen i det drabbade organet;
 2. St John's wort, grass. I har sin sammansättning: rutin, betakaroten, tannin, nikotinsyra och flyktiga, vilket hjälper till att stärka den vaskulära väggen och har anti-infektiösa egenskaper mot smärtsam prostata mikroflora;
 3. Devyasil, roten.Denna del av växten är mättad med ämnen: inulin, eteriska oljor, saponin, folsyra, alkaloider. En sådan komposition främjar aktiveringen av systemet för blodbildning, stimulerar den för syntesen av fulla och friska element;
 4. Svart te.Används i kompositionen på grund av tannins substans, tack vare honom har den färdiga drycken tonic och antiseptiska egenskaper;
 5. Oregano, gräset. Innehåller en uppsättning aromatiska oljor och naturliga ställen. Främjar en antibakteriell och avslappnande effekt på prostatakörtelns vaskulära och glatta muskler.

Receptet på klosterkollektionen

Om du vill ha en klostersamling för behandling av prostatit själv, använd följande recept. För beredningen måste du ta de torkade örterna på listan ovan, mala och blanda i sådana proportioner:

 1. Briar - ta fem delar;
 2. Gräs av Johannesört - tre delar skivat gräs med blommor;
 3. Roten av elecular är två delar;
 4. Svart te - du behöver två delar;
 5. Gräs oregano är en del.

Hur man ansöker: Instruktion

Hur man använder Monastic te från prostatit hemma? Mycket enkelt är instruktionerna på förpackningen inte alls komplicerade:

 1. Herbal samling i mängder av en tesked med en liten glida, fyll den med en tekanna eller en speciell keramisk rån med en sil;
 2. Kompositionen fylls med kokande vatten ca 200-250 ml.;
 3. Täck behållaren med lock och låt det brygga i 10 minuter;
 4. Terapeutisk infusion är klar för användning, försök att dricka den innan den svalnar.

Te ska ätas 2-3 gånger om dagen. Och varaktigheten av hela behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Bedömning av svaren kommer du att kunna få de första positiva resultaten efter 2-3 veckors regelbunden upptagning.

Låt mig påminna er om att det bästa sättet att övervaka dynamiken i återhämtningen - är en regelbunden leverans av alla nödvändiga tester som utsett urolog vid diagnos av prostatit du har, och bör inte ignoreras och samråd med en kvalificerad professionell.

Vad säger läkare om monastiskt te (samla örter) från prostatit?

Doktor-urolog, doktor i medicinska vetenskaper S. A. Radchenko skrev öppet att han rekommenderar användning av klostret för alla patienter som har prostata sjukdom. Detta förklaras av det faktum att te har en etiologisk effekt, det vill säga att dess effekt gör det möjligt att neutralisera själva orsaken till sjukdomen - processen med inflammation i prostata.

Dessutom sade läkaren att patienter som använder denna medicinska samling, vidare avlägsna åtmin störning av det urogenitala systemet, förekomsten av vilka provocera ofta prostatit, såsom erektil dysfunktion. Och även skydda prostatakörteln från utvecklingen av adenom och andra komplikationer.

Monastiskt te från prostatit är sålunda ett effektivt folkmedicin som grundas på ekologiskt rena växtdelar och har därför goda läkemedelsegenskaper, det har ingen bieffekt på patientens kropp.

Var kan man köpa en färdig klostersamling (te) från prostatit

Om du är intresserad av denna underbara samling, men inte vill köra på apotek och basarer att hitta rätt örter, rekommenderar vi dig att köpa den färdiga på den officiella hemsidan, dessutom nu de delar och kan köpas kloster te till halva priset.

Akta dig för förfalskningar och var frisk!

Redaktionell av vår blogg tack
officiell webbplats "Monastic te från prostatit" för materialet som tillhandahålls för artikeln, liksom för alla läsare som delade sina kommentarer i kommentarerna till artikeln.

* För kommentarer om Monastic te från prostatit, se kommentarer på denna artikel.

Folk botemedel mot prostatit, baserad på örter - Monastic tea

För behandling av prostatit försöker använda alla metoder - fysioterapi, medicinbehandling, traditionell medicin.

Vid behandling av folket används låga och prisvärda naturliga komponenter - komponenter av buskar och träd, ull eller svamp av djur, gräs, eteriska oljor.

Populär bland botemedel mot prostatit samling av örter - Vitryskt monastiskt te.

Vad är det

Monastiskt te - Samling av användbara örter i vissa proportioner, ett recept som utvecklats vid St. Elisabethkonventionen i Vitryssland, länge hölls hemlighet från alla som gav te ännu mer makt - Gud hjälper.

Örter skördas i ekologiskt rena områden.

Monastiskt te från prostatit: komposition

Sammansättning - vilka växter och ämnen är en del av, vilken påverkan ska de ha på patientens kropp med prostatit.

Växter väljs med särskild omsorg, kompositionen får den bästa effekten:

 • svart te (naturligt) - har en egenskap som stärker blodkärlens väggar, reglerar blodcirkulationen, tar bort skadliga ämnen från kroppen, förbättrar tonen, uppfriskar.
 • kassava gräs - stärker immunsystemet, fungerar som en lugnande medel, förbättrar digestionen, har en koleretisk effekt
 • höfter - eliminera inflammation, stärka immun-, kardiovaskulära, matsmältningssystemet
 • elecampanrot - tar bort inflammation, har en diuretisk egenskap, stärker kroppen
 • St John's Wort - Antiseptisk, smärtstillande effekt, innehåller hormoner av glädje, förbättrar humör, fungerar som ett antidepressivt medel
 • tåg - antiinflammatorisk verkan, lugnande, diuretisk effekt, reglerar matsmältningsprocesser
 • kamomill - lindrar spasmer, bedövar, lugnar, desinficerar, tar bort inflammatoriska processer
 • fänkål - antiinflammatorisk effekt, minskar flatulens, förbättrar matsmältningen, lugnar, stärker immunsystemet
 • knotweed - har en stark effekt på att ta bort stenar från inre organ, har en lugnande egenskap, förbättrar ämnesomsättningen
 • evigt - minskar spasmer, koleretisk verkan, minskar inflammatorisk process
 • pepparmynta - beroligande effekt, välbedövad, har en diuretisk effekt, stärker musklerna i inre organ
 • caddis flugor - reglerar funktionen av körtelhem, lugnande effekt, stärker blodkärlen, förbättrar blodcirkulationen
 • majs (stigma) - Normaliserar ämnesomsättningen, har en diuretikum, lugnande effekt, tar bort skadliga ämnen från kroppen
 • calendula - antiinflammatorisk egenskap, tar bort spasmer
 • gyllene stången (blommor) - det verkar specifikt på genitourinary systemet - tar bort inflammation, stärker musklerna i blåsan och prostata
 • björkblad - hjälp vid assimilering av näringsämnen, lindrar inflammation, lindrar nervositet
 • bergtimme - återställer människors hälsa - förbättrar erektion, har antiinflammatorisk och smärtstillande effekt
 • lingon (löv, bär) - diuretisk verkan, allmän hjälp med sjukdomar i urinvägarna
 • berg altej - antiinflammatorisk effekt, förebyggande av onkologiska sjukdomar i det urogenitala systemet.

Du bör köpa te i licensierade apotek, butiker, noggrant studera kompositionen, hållbarhetstid. Vissa örter är kontraindicerade i olika sjukdomar, konsultera med specialister! Te kan inte innehålla vissa typer av örter på grund av skördssäsongen.

Kan jag bota prostatit med ett te?

Monastic te fungerar perfekt som en förebyggande åtgärd.

Det klarar effektivt sjukdomen i början, lindrar förvärring av kronisk prostatit, avlägsnar trängsel i prostatakörteln (stagnerande prostatit).

Men självmedicinering är inte värt det. Konsultation av en kvalificerad specialist är nödvändig, vissa typer av prostatit kan inte botas utan starka antibiotika. Oftast är behandlingen av den inflammatoriska processen i prostatakörteln utförd med flera metoder, man kan inte utan te.

Kontra

Kontraindikationer mot användning av ett sådant läkemedel för behandling av prostatit är inte det, det är värt att överväga att akut prostatit kräver omedelbar behandling, så du behöver inte vänta på leveransen av detta läkemedel.

Alla kontraindikationer beror på kroppens tillstånd, vissa örter kan påverka tillståndet, i närvaro av komponenternas intolerans.

I närvaro av sår bör diabetes mellitus, hypertoni (hypotoni), överexcitation tas med försiktighet.

Behandlingskurs

Ett sådant verktyg är väl lämpat för att förebygga sjukdomar i det genitourinära systemet, för att stärka styrkan, förbättra kvaliteten på den seminala vätskan.

Cirka 2 teskedar häll kokande vatten (250 ml), låt det brygga i ca 15 minuter, sedan spänna. Drick 3 gånger om dagen för ett glas 30 dagar.

Ta en samling av örter ska vara ungefär en månad tre gånger om dagen, dosen väljs individuellt. Om en månad ska behandlingen avbrytas, på grund av att organismen snabbt anpassas till ingrediensernas funktion. Efter 15-30 dagar kan du upprepa kursen.

Förbättring av tillståndet kan kännas på en vecka - svår smärta, ödem och svullnad minskar.

slutsats

Vitryska klostretmed prostatit - ett medel för traditionell medicin, en uppsättning naturliga örter, har en stark inverkan på kroppen. Det är möjligt att ta som ett profylaktiskt läkemedel som ett tillägg till den grundläggande behandlingen av prostatit. Det är viktigt att komma ihåg att vissa örter kan skadas i närvaro av ett antal sjukdomar, var noga med att samråda med en specialist!

Användbar video

Du kan se klosterte från prostatit på video: