Huvud
Massage

Monastic te (samling) - den första folkmedicin i kampen mot prostata adenom (prostatit)

Mer än ett århundrade leder människors urologiska sjukdomar till starkt, framgångsrikt och självförtroende för män. Den mest Straseni nyheter för den manliga befolkningen är ett budskap urolog som inflammerad prostatakörteln och inom en snar framtid kommer att behöva genomgå en behandling för att bli av med sjukdomen och för att undvika risken för komplikationer, den mest försåtliga som är prostatacancer.

Folkmetoder och remedier och behandlingar för prostatit

Över hela världen anses folkbehandling av prostatit med örter vara den mest effektiva metoden att hjälpa patienter med inflammation i prostata och prostata adenom. Denna metod är inte 5 och inte 50 år. Bevis på att örter med prostatit har använts i århundraden, många. Utforskning av utgrävningarna av Neanderthals sajter fann forskarna spår av medicinska växter. I skrifterna från de stora forskarna och läkare från de senaste århundradena nämns hela tiden behandling av växtbaserade behandlingar.

Denna metod är fortfarande inte bortglömd av folkläkare idag. Från århundradenas djup gick de noggrant från generation till generation, vilka örter behandlar prostatit och adenom hos män. Valet av medicinska råvaror har alltid bestämts av växternas egenskaper och närvaron i de biologiskt aktiva substanserna som är nödvändiga för att kontrollera sjukdomen och för att främja hälsan. Dessa komponenter innefattar tanniner, eteriska oljor, glykosider, vitaminer, hartser, alkaloider, som i medicinska växter finns i ett enda komplex.

Samling av örter med kronisk och bakteriell prostatit kan handla omedelbart i flera riktningar, utan att skada kroppen, han:

 • dödar bakterier som orsakar sjukdomar;
 • etablerar en inflammatorisk process;
 • förbättrar metabolismen i prostatakörteln, eliminerar kärlkramper;
 • förbättrar isoleringen av seminalvätska, förbättrar kvaliteten på spermierna;
 • ökar immuniteten, som inte självständigt kunde stoppa sjukdomsutvecklingen
 • återställer sexuell funktion.

Luminarier av medicin föredrar också alltmer medicinska växter när man väljer en behandlingskurs för att bekämpa denna sjukdom. Tillsammans med piller, och ibland utan dem, berättar läkaren sina patienter vilka örter att dricka med prostatit.

Vilka örter hjälper till med prostatit?

Traditionell medicin har aldrig stått stilla. Genom försök och fel identifierade personer de mest effektiva örterna i prostatit, gjorde upp unika folkrecept, hur man botar sjukdomen. Bland sådana örter var:

 1. Air marsh
 2. St John's Wort
 3. ginseng
 4. pion
 5. Kidney Birch
 6. kardborre
 7. nässla
 8. groblad
 9. lakrits
 10. orchis
 11. persilja
 12. Kiprei eller Ivan-te
 13. Hjärt
 14. briar

Ännu effektivare är den urologiska samlingen av örter från prostatit, när flera växter, interagerar på varandra, sammanfogar styrkan ihop, hjälper till att bekämpa sjukdomen, vilket ger en väsentlig lättnad.

Monastiskt te med prostatit, det bästa folkmordet

Att hitta en effektiv växtbaserad botemedel mot prostatit är inte så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken. Det är viktigt att varje ört ökar effekten av en annan växt som kommer in i denna samling, vilket ger en synergistisk effekt. Denna uppgift sköttes anmärkningsvärt kloster munkar i Vitryssland, där lärt sig att producera säker, miljövänlig och ren och effektiv produkt baserad på vegetabiliska råvaror - Monastic te från prostatit, som omfattar antiinflammatoriska örter (Ivan-te) och växter, tar bort smärtsamma spasmer.

Först produkt som används endast i territorium klostret, hjälpa personer som genomgår rehabilitering inom en bondgård från alkoholism och drogberoende, behandling av sjukdomen och som en profylaktisk. Med tiden har klostret samling av prostata utsatts för kliniska prövningar, vilket resulterade i en dom: klostret samling av örter för behandling av prostatit kan användas som de första tecknen på sjukdomen och kronisk inflammation i prostatan adenom.

Hjälp Monastic te i kronisk, akut och bakteriell prostatit:

 • tar bort akut och värkande smärta i äggstockarna, i rektum och perineum;
 • normaliserar urinprocessen
 • är ett förebyggande verktyg för utveckling av prostatit och prostata adenom;
 • besegrar impotens, vilket orsakas av inflammation i prostatakörteln;
 • bekämpar stillastående fenomen i prostatakörteln.

På effektiviteten av folkhantering av prostatit med hjälp av monastiskt te från munnen av specialister

Kliniska studier av klostret från prostatit, som utförs i moderna medicinska centra, har visat att denna växtbaserade läkemedel för behandling av prostatit är den mest effektiva. Dessutom är det 100% säkert och orsakar inte biverkningar under behandlingen, vilket inte kan garanteras med syntetiska droger. Allt detta är möjligt tack vare det faktum att han:

 1. har i sin sammansättning en balanserad sammansättning av medicinska örter;
 2. garanterar en synergistisk effekt av växtsammansättningen;
 3. för behandling av prostata adenom är en helt naturlig produkt;
 4. Användningen av klostret är inte fylld av konsekvenser och komplikationer;
 5. en produkt är framställd av örter samlade av munkarna i klostret i Vitryssland;
 6. certifierad produkt.

Radchenko Stanislav Anatolyevich, MIN, ledande urolog om hur man bota prostatit med klosteruppsamling av örter:

Den bästa folkmedicinen för prostatit hos män är Monastic tea. Jag rekommenderar verkligen en avkok till de som har lärt sig vilken prostata sjukdom är. Vänta inte på impotens när det blir omöjligt att tänka på ditt eget barn, när prostata adenom passerar ditt liv. Urologiskt te från prostatit hjälper till med denna sjukdom att bekämpa effektivt och irretrievably. Effektiviteten av denna folkmedicin för prostatit är bevisad kliniskt.

När och hur man använder Klosterte mot prostatit?

Om du bestämmer dig för att köpa en växtbaserad botemedel mot prostatit, behöver du veta hur du använder den ordentligt. Monastic te hjälper nästan alla patienter. Med tidig upptäckt av sjukdomen hos män har behandling av prostatit med örter 100% framgång. Med den kroniska formen av sjukdomen vid avkokning kommer synliga framsteg att märkas: smärta försvagas, kraften återställs. I detta fall ge inte upp andra behandlingsmetoder, som urologen rekommenderar (massage, fysioterapi).

Börja behandlingen av prostatit hos män genom folkmedicin (Monastic tea) så snart som möjligt.

Återhämtning kommer fortare, komplikationer händer inte!

Den första koppen av klostret från prostatit bör tas inte när prostata adenom hotar livet, men när de första tecknen på sjukdomen uppträdde:

 • Obstruerad urinering
 • Smärta i ändtarmen
 • Obehag i perineum
 • Obehagliga känslor i testiklarna
 • Problem med att hantera det motsatta könet

Det är ännu bättre att använda Monastic tea som ett populärt läkemedel för förebyggande om din familj drabbades av männen från denna sjukdom.

Brewed Monastic te omedelbart före konsumtion och drack varmt. Kom ihåg att 2 koppar per dag av denna gudomliga dryck kommer att återlämna den manliga makten!

Klostret med prostatit och prostata adenom - sjukdomen går snabbt och för alltid!

Manlig makt återvänder till alla som använder en klosterkollektion från prostatit istället för piller!

Var kan man köpa Monastiskt te från prostatit?

Produktion av klostret från prostatit har ännu inte blivit på industriell grund. Den produceras i små kvantiteter endast i ett kloster i Vitryssland, så nätverket av apotek har ännu inte genomförts. Du kan köpa örtmedicin direkt från tillverkaren eller på vår hemsida genom att fylla i orderformuläret. Alla invånare i Ryssland, Vitryssland och Ukraina skickas kontant genom leverans. Pris - 990 rubel.

OBS! Som regel skickas varje fjärde order inte till kunden på grund av felaktigt inmatade data. Var vänlig fyll i beställningsformuläret och ange telefonnumret som du kan ringa före dig. Under en snar framtid, efter att ha beställt, kommer operatören att ringa dig för att bekräfta beställningen. Ordern skickas inte om du inte kan komma igenom dig.

Lämna förfrågan just nu!

Patientrecensioner av Monastic Tea

Män är medelvärda för recensioner av behandlingen, men när det gäller att bli av med prostatit, och till och med så lättillgängliga och ovanliga sätt, bör de lyssnas på:

Jag försökte många mediciner och hade redan förtvivlad av att bli av med prostatit, som en vän rekommenderade klosterte. Jag trodde inte på växtdekok, men jag kunde inte lita på den bästa vänen, så jag försökte det. Nu är vår manliga vänskap ännu starkare, för mina problem är borta för alltid efter behandling med klosterte.

3 år drabbats av kronisk prostatit. Härdad i tre veckor Klibbigt te från prostatit. Nu tror jag på kraften av medicinska växter, som på något sätt hjälper mirakulöst i kampen mot en så allvarlig sjukdom.

I en och en halv mån dricker jag 2 koppar Monastic tea varje dag. Problem med styrka är inte längre, symptomen på prostatit uppenbaras inte. Inte te, men ett mirakel!

Dyra antibiotika tog tillfälligt bort manifestationen av prostatit, försvagad immunitet. Några veckor senare återvände min smutsiga sjukdom. Nu är allt annorlunda. I en månad har jag druckit Monastic tea. Jag gör rektal massage och tar inga piller. Jag tror att sjukdomen är borta, även om jag ska dricka te för förebyggande syfte. Han är helt ofarlig.

Jag kände att min man började undvika intimitet med mig. Det är en syndig sak att tänka på min älskarinna, men att jag har lider av inflammation i prostata i flera månader redan. Han berättade om besöket till läkaren och de piller som föreskrivs för honom. Det tog 3 månader, men det var ingen förbättring. Av en slump hittade jag en artikel om Monastyrte från prostatit och bestämde mig för att beställa en medicinsk samling för min man. En vecka senare väntade jag på en överraskning - min kära gav mig en romantisk middag, för jag kände mig lättad. Nu är allt bra med oss. Kärlek återvände till familjen, men vi fortsätter att dricka te för förebyggande syfte.

Klostret med prostatit: Effektiv och naturlig botemedel

Modern medicin erbjuder ett ganska stort antal läkemedel som är utformade för att behandla prostata adenom. Men samtidigt har många patienter som har denna sjukdom föredraget att behandlas med folkmedicin, som ibland är effektivare än läkemedel. Klostret med prostatit är inte bara terapi utan även förebyggande av sjukdomen, förebyggande av allvarliga komplikationer, som ibland uppstår när patienten har prostata adenom.

Effektiviteten av klostertex förklaras av dess sammansättning, som innefattar medicinska växter:

 • kamille läkemedel;
 • succession;
 • Agrimony;
 • fänkål;
 • majs stigmas;
 • evigt;
 • nard;
 • pepparmint;
 • calendula.

Alla dessa växter har en massa användbara, biologiskt aktiva substanser och klostret är mycket användbart i en mängd olika sjukdomar, inte bara med prostatit. Med det kan du effektivt rengöra kroppen av skadliga ämnen och toxiner, bli av med övervikt, förbättra blodet och kärlen, normalisera trycket, arbetet med alla interna organ. En av tre män i åldrarna 40 år och äldre kan möta sjukdom, eftersom de flesta inte leder en hälsosam och stillasittande livsstil.

Denna unika örtkollektion rekommenderas ofta som ett förstärkande medel, lugnande, antiinflammatoriskt och rengörande blod. Det är dess egenskaper - att stärka och rena, för att avlägsna inflammation och spela en viktig roll vid behandling av prostatit.

Läkemedlet hjälper till:

 • förhindrar komplikationer;
 • normaliserar urinprocessen
 • förhindrar prostatit;
 • behandlar en sådan sjukdom som impotens;
 • tar bort smärta i ändtarmen och äggstockarna;
 • förtrycka utvecklingen av purulenta och stillastående fenomen.

Indikationer för användning av klostret är prostatit, akut prostatit och en sjukdom som har gått i kronisk form. Läkaren kan rekommendera att ta samlingen i prostatacancer, godartad tumör, prostatahyperplasi och i andra fall av sjukdomar. Läkemedlet hjälper till att ta bort symtomen på sjukdomen och orsaken till dess utseende.

Kontraindikationer är individuell intolerans vid insamling om en komponent (läkemedelsväxt) orsakar en allergisk reaktion.

På grund av sin rika komposition denna vitryska samling:

 • Normaliserar arbetet i genitourinary systemet.
 • Lindrar akuta attacker med kronisk prostatit.
 • Stimulerar stillastående processer i prostata.
 • Det ökar kroppens skyddsfunktioner, vilket hjälper till att bekämpa infektion.
 • Tar tillbaka den dagliga mängden urin.
 • Förhindrar utvecklingen av kronisk prostatit.
 • Eliminerar smärta.
 • Hjälper lösa alla problem som kan utvecklas mot bakgrund av prostatit.

Framställning av monastisk te

För att få önskad effekt, ta 1 h / l samling per 1 kopp kokande vatten.

Te tas 3 gånger om dagen, så på morgonen kan du ånga 3 h / l i 3 glas vatten.

När insamlingen är infunderad (inom 1 timme), spänna den och använd den kyld.

Te tas oavsett mat, men försök att hålla lika mellanrum mellan te.

Den rekommenderade behandlingstiden är inte mer än 3 veckor, de första positiva effekterna kan redan märkas inom 1 vecka.

Som ett förebyggande verktyg ska klostertext tas med prostatit en gång vart 2 eller 3 dagar. Sådan förebyggande hindrar effektivt övergången av den akuta formen av prostatit till kronisk.

Naturligtvis är den monastiska komplexkollektionen inte en panacea och du bör inte förvänta dig att bara med hjälp kan du helt bota sjukdomen. Men som en förstärkning, profylaktisk, lindrande inflammation och smärta är den perfekt och dess effektivitet har bevisats många gånger.

Officiell medicin visar att användningen av samlingen bidrar till att generellt stärka effekten på kroppen och mot bakgrund av detta fenomen, vilket problem som helst kommer att vara mer effektivt när man svarar på terapi, inklusive prostatit.

Läkaren kan rekommendera läkemedlet som homeopatiskt medel, som ett tillfälle att förbättra kroppens allmänna tillstånd och immunitet.

Män inför sjukdom och valde kloster te som ett homeopatiskt medel, hävdar att villkoret förbättras, medicinering blir effektivare, normal urinering och smärta försvinner, börjar patienten att se en förbättring i deras hälsa.

Kostnaden för klostret är från 400 rubel. Även om många hävdar att endast vitryska örter kan hjälpa till att lösa hälsoproblem, kan du självständigt sammanställa denna samling genom att helt enkelt köpa i apoteket alla medicinska växter som utgör den.

Om pseudo-behandling av prostata: Monastic te från svindlarna

Negativa följder av operationen av prostata adenom är alarmerande för vilken patient som helst, efterfrågad av sökningen och konsekvenserna av prostataavlägsnande - ännu mer. Jag tittar ofta på annonser som lovar att läka benign prostatahyperplasi (BPH) inom några dagar (veckor). Hur sant är det här? Är det möjligt att omedelbart behandla prostata adenom? Behandlar monstert te prostata adenom? Vilka örter är mest effektiva i prostata adenom?

Liknande verbala lures på Internet placeras av svindlare. Naturligtvis kan godartad prostatahyperplasi, andra prostata sjukdomar på kort tid inte botas. Därefter ska jag berätta för hur de fuskar, och mitt uttalande om hur länge återhämtningsprocessen är föråldrad.

Så någon intelligent spekulant (förvirrad bland dem nästan aldrig händer), som kom på nästa äventyr olaglig indragning av sedlar i ett visst antal människor försöker först att exponera maximalt analyserar alla möjliga aspekter av dess framtida affärer. Han undrade vad reklam information kommer att svara, till exempel en patient med slutsatsen - BPH. Jag tror att först av allt, rackare du måste vara uppmärksamma på reklam för de människor som åtföljs av smärta. Även de som är nyligen diagnostiserats, och de är inte helt trängt in i kärnan av problemet, lite är känt om behandling av prostatacancer i allmänhet.

Hur har en person som blivit sjuk med godartad prostatahyperplasi efter de första värdelösa besöken hos läkare - urologen? Som regel försöker han väldigt aktivt att hitta en väg ut ur situationen som uppstått. Clings till några förslag. Letar efter ett botemedel mot prostata adenom hemma, försöker lindra symtomen på prostataadenom med folkmedicin. Och om han har någonstans, gör någonting ont, så är det verkligen inte upp till tankegången.

Kommunikation med scammers

Hur beter sig maskinisterna efter att ha studerat psykologen hos en ohälsosam person? Inte mindre aktivt erbjuda ett av alternativen för bedrägeri. För den okunniga patienten är det mest effektiva betet exempelvis frasen: behandling av prostataadenom på två veckor eller behandling av godartad prostatahyperplasi på tre dagar.

Huvudmålet med charlatans är försäljningen av varor som är placerade på deras sida som en panacea. På så sätt följer de nästan alltid några allmänna regler. Jag kommer att lista dem. Den första är att sälja den annonserade produkten till det mest överdrivna priset. Den andra är att sälja så många enheter av dina varor som möjligt i ena handen (om specifikationer tillåter). Den tredje är att sälja för att undvika ansvar i framtiden.

Monastic te

Det bästa exemplet är att felsöka ett riktigt exempel, så jag föreslår att du känner till ett av alternativen för bedrägeri. Jag har inte letat efter det på Internet under en lång tid, det vill säga jag valde den första, fångad för ögat, tillkännagivande om snabb behandling av prostata adenom. Webbplatsen hade flera dussin entusiastiska men falska recensioner, erbjöd samma imaginära feedback, gratis expertrådgivning och viktigast av allt - en mirakulös skörd av örter (den senare, naturligtvis för pengarna). Namnet på en okunnig person, till viss del förnekar - monastic tea (ett väl valt namn är en väl genomtänkt marknadsföring flytt, nyckeln till framgång). Du behöver bara ange din telefon, vilket jag gjorde omedelbart.

Monastic te köp

Ett par minuter senare fick jag ett samtal. Jag svarar Kommunikation leder till mig en kvinnas röst, som är (med dess godkännande), ett stort forskningscentrum (naturligtvis, en okänd). Från de första ögonblicken kontakt klart jag fånga inkompetens samtalspartner, men posera som den berörda patienten, snarare långt från medicinsk kunskap. Efter korta frågor, mer som en samling av mitt material välbefinnande data för pseudo började prata om att uppriktigt vill höra personer med detta problem, det vill säga med godartad prostataförstoring. För tio minuter lady talar om helande egenskaper i sitt motstycke gräs, att de smärtsamma symptomen av BPH med dess tillämpning försvinna inom några dagar. Lugnt rapporterade priset på en förpackning av produkten - $ 150 (notera jag kallas entreprenör!). Mycket jämnt för ett okänt läkemedel! Försöker snabbt komma in i förtroendet och erbjuda individuell leverans av varor med överföringen av den personligen i hand. Företaget har egna kurirer, och de litar inte på brevbärare. Men viktigast av allt, för mig, sade hon, mycket lycklig - det är i dag, och bara en dag av en aldrig tidigare skådad händelse! Om du betalar för en förpackning med tre örter (och tre på inrådan av säljaren tvångsmässig användning är mycket mer användbar, precis vad du behöver!), Jag väntar på en aldrig tidigare skådad rabatt, ger det företaget för sina kostnader. Kostnaden för varor kommer inte att vara fyrahundra och femtio dollar, men fyrahundra! Jag plötsligt ändrat tonen i samtalet genom att skriva förmodligen min följeslagare i en kort stupor (jag tror hon ser fram emot en framgångsrik försäljning). Besvarade att jag skulle tänka och avbryta.

Nästa dag kontaktade jag samma skurkar på samma sätt och introducerade mig själv som icke-arbetspensionär utan vidare. Det fungerade. Vid den nya konsulten (förstått med röst) i kommunikationen med mig har strategin förändrats. För enheten av produkten ringde hon priset mycket lägre, till 70 dollar. Samtalet genomfördes enligt samma mönster, och även för en dag var åtgärden på försäljningen. För tre förpackningar av monasticte från en pensionär, diskonterade, bad om ett hundra femtio amerikanska dollar. I allmänhet ville de i det första fallet lura mig så mycket som möjligt, och i det andra fallet var det mer humant.

Jag analyserar mer. Under en telefonsamtal skapar säljaren en illusion av otrolig efterfrågan på varorna. Detta görs enkelt. Med starten av kommunikationen kommer sannolikt att automatiskt slå på den tidigare beredda, ljudinspelning och okunnig person skulle kunna tro att kalla honom ut ur rummet där det finns åtminstone ett dussin operatörer - konsulter. Record återger den mänskliga rösten med specifika monologer (som är tystare och där högre), nästan kontinuerliga telefonsamtal som efterliknar ett verk av en stor grupp av energiska anställda produktförsäljning. Faktum är att situationen är helt motsatt. Det här enkla taktiska draget innebär helt enkelt att den enklaste köparen omedelbart predisponeras utan tvekan.

Efter telefonsamtalet var över, i båda fallen såg numren på de som ringde upp på min mobiltelefon och olika nummer. En tillitande person kommer att tro att han i framtiden får möjlighet att få feedback. Men inte här - det var det. Varje gång jag försökte nå denna kontakt. Det är värdelöst. Förmodligen, för min del, gick samtalet till nummer som är ogiltiga. Med utvecklingen av datateknik görs det enkelt. Det vill säga, jag vill varna trovärdiga människor: om du gör ett försök kommer du att ha en engångskommunikation, och bara din potentiella säljare kan vara initiativtagare.

Om erbjudandet på försäljning fortfarande uppfattas av den potentiella köparen positivt, börjar nästa steg - leverans av varorna personligen i händerna. Det utförs, den så kallade kuriren. Återigen, den okunnige mannen detta faktum är uppmuntrande, blir det ännu nöjda med hög servicenivå, men detta görs endast för att i händelse av en fordran, när du försöker rättsliga förfaranden har fuskat handen fanns det inget bevis för det faktum att köpet. Om varorna skickas via den officiella posttjänsten får du ett kvitto som bekräftar kvittot. Detta är redan ett prejudikat för vidare utredning. Budgivaren, på din begäran, lämnar inte heller något dokument eller utfärdar ett förfalskat dokument.

Om det finns ett förslag, då eller senare kommer det att finnas en efterfrågan. I slutändan köper någon detta klosterte. Patienten, som försökte förbättra sig på detta sätt, inser snabbt att tiden är bortkastad. Sanningens ögonblick ligger i det faktum att de sålda produkterna inte har något samband med behandlingen.

Analysen är inte färdig. Jag var alltid, i proportion till min kunskap, intresserad av sökwebbsidans arbete, och jag förstår klart: du vill hitta informationen på Internet, formulera korrekt sökfrågor. Inte utan ansträngning bestämde jag mig för strukturen i den bedrägliga resursen. Det visade sig att klostret, enligt författarna, behandlar nästan alla allvarliga sjukdomar. Jag citerar en del av listan: magsår, kronisk prostatit, arteriell hypotension, arteriell hypertension, psoriasis, diabetes mellitus. Men det finns ingen sida på vilken en sådan lista är placerad. Om det var skulle användaren omedelbart tvivla på grund av vissa motsägelser. Det vill säga, om en person har hypertoni (högt blodtryck), och det stämmer din sökning och gå till platsen för bedragare, får bara en sida av högt blodtryck, och ingen annanstans. Till exempel, en sida som ägnas åt hypotension (lågt blodtryck), går han inte in utan professionella färdigheter. Svindlarna utför en av huvuduppgifterna (att sälja så många enheter av sina varor som möjligt), och utvidga listan över sjukdomar. De ökar därför produktens omfattning till det maximala.

Inte allt. Jag lämnar innehållet, som jag analyserade i vila. Efter en kort sökning på nätet hittar jag en artikel där en präst från klostret, som krediteras med teets ursprung, förnekar detta faktum. Örter samlar inte några örter.

Till slut hittade jag resurser på vilka mindre ambitiösa äventyrare erbjöd sig att sälja samma värdelösa klostret till ett mycket lägre pris för alla.

Än att behandla ett adenom av en prostata

Adenom i prostata är en allvarlig diagnos. Inte bara bland erfarna experter finns det en åsikt att godartad prostatahyperplasi inte ger den effektiva effekten av modern medicinsk behandling. Recept av traditionell medicin erbjuds av hundratals, om inte tusentals. Som just är inte hört: rekommenderar behandla BPH svalört, vide-ört som ett botemedel, är det tillrådligt en mängd andra örter för prostata adenom, som lika effektivt. För en förnuftig person - detta är ett tillfälle att allvarligt ifrågasätta deras effektivitet.

Jag föreslår, om du vill, att skjuta upp mina slutsatser baserade på praktisk erfarenhet i mitt sinne. Först och främst, om det finns en sjukdom, analysera din tidigare livsstil. Försök att identifiera orsakerna som provocerade utvecklingen av prostata adenom. De finns alltid. Jag kommer att lista några. Denna ohälsosamma och obalanserade kost, alkohol, rökning, överdriven vibrationer, oändlighet, överdriven fysisk överbelastning, förekomsten av andra sjukdomar, andra faktorer. Eliminera provokare av godartad prostatahyperplasi. Därefter är det viktigt för dig att förstå att behandling endast är möjlig genom ett rimligt ingrepp i ditt endokrina system, en positiv effekt på hjärtat och blodkärlens funktioner. Och för att uppnå framgång utan rörelse, utan en sund kost, utan några andra villkor kommer det inte att fungera. Om du tar allt i beaktande och startar processen, kommer du efter några månader att få ett bra och stabilt resultat, oavsett graden av utveckling av prostataadenom, om bara ditt tillstånd inte skulle vara kritiskt.

Förbättrad teknik "Utan prostata adenom" erbjuds inte bara i ryska, behandla temat i litteraturen på andra språk: Türkçe, Français, Deutsch, English, Español, العربية, Italiano, Português, język Polski.

Med respekt, Plotyan Gennadiy Borisovich, författare till webbplatsen om detta ämne.

Förberedelse av projektet (lista över källor, länkar, hjälp)

Monastiskt te från prostatit

Vem bland oss, som kände de första symtomen på en sjukdom, går direkt till doktorn? Vanligtvis försenar vi resan till en specialist, undviker arbete och brist på tid. Som ett resultat går sjukdomen i kronisk form eller ger allvarliga komplikationer mot inre organ.

Prostatit eller inflammation i prostatakörteln har uttalade symptom som är svåra att förbise. Dessa inkluderar: minskad sexuell aktivitet, smärta i perineal regionen, svårighet att urinera, ryggsmärta etc.

Vem är i riskzonen för prostatit?

Patienter som har:

 • stillasittande livsstil;
 • dåliga vanor
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • stress, depression;
 • alkohol;
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • bakteriell eller viral infektion.

Men det finns tillfällen då prostatit är asymptomatisk, vilket gör det svårt att diagnostisera i tid. Om en lång tid inte behandlar inflammation i prostatakörteln kommer följderna att bli sämre: infertilitet, prostatacancer, impotens.

Därför är det mycket viktigt att genomgå en urologisk undersökning varje år, särskilt för män efter 40 år. Även förebyggande åtgärder bör inte försummas. Oftast som förebyggande åtgärd är örtberedningar förskrivna.

Vilka är de bästa växtbaserade läkemedlen för förebyggande och behandling av prostatit? Det finns många metoder för läkning, och alla är mycket effektiva och saknar allvarliga kontraindikationer.

Metoder för behandling av prostatit med folkmekanismer

 • dekokationer av prostatit (bivax, dogrose, lökskal, aspenbark, etc.);
 • te från prostatit (urologisk, grön, pilgods, örtte, etc.);
 • Propolisbehandling;
 • behandling av pumpa frön med honung;
 • Kinesiska metoder för behandling av prostatit (kinesisk gips, akupunktur, massage, fysioterapi, kinesiska preparat baserade på naturliga ingredienser);
 • behandling med hästkastanj
 • korrekt näring som grund för fullständig läkning från inflammation i prostata;
 • te kloster samling från prostatit.

Monastiskt te från prostatit

Klostret är uppkallat efter det Heliga Elisabetas klostrets tjänare. De uppfann den bakom klostrets slutna väggar. Den härdande effekten av te uppnås genom korrekt balanserade komponenter, som växte på ekologiskt rena ställen.

Monastic te används aktivt för viktminskning, och denna dryck behandlades också med alla prostatitpatienter som sökt hjälp.

Monastiskt te från prostatit. Sammansättning av gräs

Sammansättningen av klostret från prostatit hölls hemligt länge, genom en smal cirkel av människor. Han blev allmänt känd förrän nyligen.

Örter som kommer i klostret från prostatit:

 • fem bitar av krossade rosen höfter;
 • en del hackad ört oregano;
 • två delar av krossad rot elecampan;
 • tre delar torrt ört St John's wort (med blommor);
 • två delar av torra blad av en buske.

Det är viktigt att notera att de alla borde odlas bort från civilisation, damm och industrianläggningar och torkas naturligt.

Patienter efter den första mottagningen noterar borttagande av smärtsymptom, och om fallet inte startas, då en fullständig botemedel. Om prostatit är i ett kroniskt stadium, sedan efter att du har tagit monstertomförbättring i staten, ökar krafterna.

Vilka är fördelarna med örtte i klostertea?

 1. Nypon. Minskar inflammation i prostata och främjar god cirkulation. Innehåller användbara ämnen: karoten, C-vitamin, riboflavin, tokoferol, bioflavonoider. De hjälper till att stärka immuniteten för att bekämpa sjukdomen.
 2. Oregano. Påverkar inflammerad prostata som antibiotikum. Den är rik på viktiga mikrodelar: olika aromatiska oljor, statiner. Gynnsamt påverkar blodkärlen och cellerna i prostata.
 3. Nard. Den växer bara i Vitryssland. Elecampans rötter påverkar positivt lymfsystemet, deltar i regenerering av celler. Innehåller: Folsyra, insulin, saponiner, eteriska oljor, alkaloider.
 4. St John's Wort. Eliminerar orsaken till prostatit genom att bekämpa infektion. Innehåller: nikotinsyra, beta-karoten, tannin, fytoncider, rutin.
 5. Indisk te. Tack tannin toner, fungerar som en antiseptisk.

Monastiskt te från prostatitis recensioner är mest positivt. Ofta hör du frågan: "Är monastisk te från prostatit sant eller skilsmässa?" Alla måste bestämma sig själv.

I alla fall innehåller denna samling endast naturliga örter, som har en fördelaktig effekt på kroppen. Det finns inga skadliga, okända komponenter i den.

Hur man tar monastisk te från prostatit?

De grundläggande principerna för mottagande av klostret:

 1. Förvara i en tätt sluten behållare, helst en glasbehållare.
 2. Före varje mottagning, laga en ny buljong. Så han kommer att få en botande effekt.
 3. En tesked te att brygga i ett glas kokande vatten och insistera 5-7 minuter.
 4. Ta 3 gånger om dagen istället för det vanliga teet.
 5. Efter varje berusad mugg är önskvärt att vara i full vila i ca 40 minuter, utan fysisk ansträngning.
 6. Monastisk te kan vara den enda behandlingen för prostatit, och tillsammans med den huvudsakliga läkemedelsbehandlingen.
 7. En större effekt kan uppnås om intaget av te kombineras med rätt näring, motion och avvisning av dåliga vanor (alkohol, rökning).

Behandlingsförloppet med klostret från prostatit

Behandlingsprocessen för prostatit med monastisk te är tre veckor. Under denna tid måste det tas systematiskt. Avbryt kursen rekommenderas inte, även om alla symtom på sjukdomen försvann och smärtan försvann. Det är viktigt att ha en fullständig botemedel, inte en tillfällig lindring av tillståndet.

Under en månad kan kursen upprepas. Profylax av prostatit bör innehålla minst två kurser per år. Vi får inte glömma rätt mat och en hälsosam livsstil med prostatit.

Positiva effekter av te på kroppen:

 1. Ökad immunitet, kroppens skyddskrafter;
 2. Sexuell aktivitet är normaliserad;
 3. Förbättrar fröets kvalitet, eliminerar orsaken till infertilitet;
 4. Smärta försvinner vid urinering
 5. Den hormonella bakgrunden normaliseras, orsaken till överdriven vikt elimineras;
 6. Eliminerar orsaken till trötthet och förlust av styrka, det finns glädje.
 7. De inflammatoriska processerna i genitourinary systemet avlägsnas med hjälp av yarrowen;
 8. Står in i sammansättningen av te, återställer johannesört nervsystemet, förbättrar välbefinnandet;
 9. Frukten av hunden rostade mättar kroppen med vitaminer och mikrodelar.
 10. Med användning av kamomill neutraliseras patogena mikrober;
 11. Nettle rensar blodet och tar bort toxiner;
 12. Ayr har en mild analgetisk effekt;
 13. Horsetail normaliserar urinering, tillåter inte stagnation av urin.

Fördelen med monastisk te före läkemedel vid behandling av prostatit

Naturligtvis bör läkemedel och monastisk te under inga omständigheter ersätta råd från en kompetent specialist. Dess fördel gentemot okontrollerad användning av droger är obestridlig. Men i övrigt är läkemedlet sämre än örtkollektionen på flera punkter:

  • Läkemedel för prostatit har ofta en anständig lista av kontraindikationer, vilket ifrågasätter lämpligheten av administrationen. Klostret har en enda kontraindikation: individuell intolerans mot någon del av läkemedlet.
 • Hans metod lindrar snabbt smärta och lindrar symptom som släktingar och vänner inte ens antar att du har hälsoproblem.
 • Om du självständigt förbereder insamlingen kommer kostnaden glatt att överraska, till skillnad från medicinska preparat.

Monastiskt te från prostatit kan köpas på apoteket, laga mat själv eller beställa en färdig avgift på den officiella hemsidan. Men att ignorera allvarliga symptom utan att gå till doktorn är fel. Oavsett mirakel som klostret gör, är det fortfarande bara en växtbaserad samling, som inte kan garantera en fullständig botemedel, speciellt om sjukdomen är igång.

Monastiskt te från prostata adenom

Om sådana problem av någon anledning är det inte vanligt att säga. Och de flesta moderna män föredrar tyst att lida smärta och lida, snarare än att söka kvalificerad hjälp. Prostatit är en vanlig sjukdom hos det starkare könet mellan åldern trettiofem och äldre. Det bör också noteras att varje år blir sjukdomen yngre. Och ibland är även ganska unga män utsatta för denna sjukdom. Och anledningen till detta är det moderna sättet att leva, när det finns praktiskt taget ingen tid kvar för att upprätthålla sin hälsa.

Monastic te från prostata adenom är en dom?

För varje man att höra diagnosen "prostata adenom" låter som en mening. Men varför fördröja till scenen när en allvarlig medicinsk intervention krävs? När allt kommer omkring är du fullt ut i stånd att vidta förebyggande åtgärder för att förhindra ett sådant resultat. Föreställer du dig redan hur mycket tid det här förebyggandet tar bort från dig?

Inte på något sätt! När allt kommer omkring dricker en helande drink från ett adenom så enkelt, och viktigast av allt, snabbt!

Vad är användbart för monastiskt te från adenom?

Denna drink är monastiskt te. Hans recept går in i djup historia vid tiden för de gamla munkarna. De samlade örter som växte på klosterets territorium och i ett visst förhållande bryggde dem och gav dem den sjuka personen. Observera att effektiviteten av denna dryck erkände den officiella medicinen! Klostret består helt av naturliga ingredienser, men det betyder inte att det ska underskattas. Detta - inte bara förebyggande, utan också direkt inverkan på sjukdomsfokus. Ett antal studier genomfördes där volontärer med prostata sjukdom deltog. Redan efter en vecka med att ta drycken noterade alla ämnen förbättring av deras hälsotillstånd.

Hemligheten med monastiskt te från prostata adenom

Hela hemligheten är att en dryck kombinerar olika komponenter: några av de slemhinnor, medan andra återställa den påverkade vävnaden, och andra bidra till den övergripande förstärkning av immunitet. I klostret te presenteras i vår webbutik, med hjälp av endast de örter som växer på de rena marker, och torkas naturligt för maximal koncentration av näringsämnen.

Behandlingsförloppet av monastiskt te från prostata adenom

Glöm inte att minsta graden av att ta en drink är tre veckor. Den ska vara full varje dag för en eller två koppar på morgonen och på kvällen. Men även efter att symptom på en sjukdom är borta rekommenderar vi inte att du stänger mottagningen. När allt kommer omkring är denna sjukdom knepig eftersom den kan omärkligt utvecklas till ett kroniskt stadium. För att förhindra eventuella obehagliga symptom, rekommenderar vi att du tar teatret som profylaktiskt. För detta kommer en kopp att räcka en gång om två eller tre dagar.

Hur man dricker monastiskt te från prostatit?

Nyligen har forskare märkt att klostret med prostatit är mycket effektivt och användbart. Tack vare dess egenskaper används denna dryck för behandling av personer som lider av prostatakörtlar. För att uppnå maximalt återhämtningsresultat rekommenderas att använda örtte från prostatit i enlighet med anvisningarna som bifogas det. Så, hur man tar monastyrte från prostatit?

Vad finns i Monastic tea?

Sammansättningen av klostret innehåller endast komponenter av naturligt ursprung, nämligen medicinska växter. Därför är klosterkollektionen från prostatit inte bara användbar, utan också effektiv vid bekämpning av många sjukdomar. Denna dryck är beredd på grundval av ett speciellt recept, som även användes av gamla munkar. Tack vare ordentligt organiserad samling av te kan en beredd dryck inte bara besegra de många symtomen på sjukdomar utan också eliminera orsakerna till deras förekomst.

Om du dricker monastiskt te från prostatit regelbundet kan du uppnå följande effekter:

 • förbättring av det allmänna välbefinnandet
 • eliminering av giftiga föreningar från kroppen
 • normalisering av könscellerna;
 • anrikning av det genitourära systemet med väsentliga föreningar av naturens natur;
 • förstärkning av immunitet
 • förebyggande av adenomutveckling
 • analgetisk effekt.

Enligt forskningen kom forskarna till slutsatsen att sammansättningen av klostret med prostatit verkligen hjälper till att befria kroppen av många sjukdomar. Denna dryck stärker också immuniteten vilket har en positiv effekt på många organers arbete. Dessutom har sammansättningen av klostret från prostatit en antiinflammatorisk effekt på hela kroppen. Denna dryck är också berikad med vissa mikroelement och vitaminer, vilket säkerställer normal drift av många system.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Behandling med klosterte

Regelbunden mottagning av klosterkollektionen har på kroppen:

 • lugnande;
 • krovoochischayuschee;
 • antiinflammatoriska;
 • förstärkande effekt.

Behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet med denna samling har länge visat sitt positiva resultat. Denna tedryck blir effektivare när den tas på kvällen med tillsats av en liten mängd honung. Receptet för samlingen av örter, som innehåller detta te, hålls av klostrets tjänare.

Gräs, som ingår i klosterkollektionen, har en positiv effekt på hur många organsystem fungerar. Särskilt användbart är en drink för det starkare könet. Även ett kloster med sina ministrar använder denna dryck för medicinska ändamål.

Tack vare komponenterna i klostret kan man observera:

 • dämpning av prostata adenom;
 • impotens försvinner
 • urinering normaliserar
 • smärta i många organ i bukhålan försvinner
 • minskar risken för exacerbationer.

Om prostatakörteln är benägen att stagnera i cellens arbete, kommer det vanliga intaget av klosterte att hjälpa till att klara det här problemet. Enligt rekommendationerna från moderna urologer ingår monastiksamlingen i listan över effektiva läkemedel för behandling av prostatit.

Många kliniska studier har visat att utfodring av kroppen med en klosterkollektion är inte bara effektiv, utan också fördelaktig för många organ i kroppen.

Hittills har detta läkemedel full certifiering, vilket visar sin användbarhet vid behandling av tidiga stadier av urogenitala patologier.

Receptet för insamling av klostret kom till oss från tjänarna till ett av de vitryska klostren. Basen av drycken är växtextrakt, som arbetar i full kontakt i kroppen. Genomförda kliniska studier har visat den höga effektiviteten hos denna drink. Med regelbunden upptagning noterades kupningen av den inflammatoriska processen som började i kroppen, vilket ledde till dämpningen av hela sjukdomen.

Monastic samlingen kan accepteras inte bara för personer med uppenbara patologier i genitourinary systemet, men också för förebyggande av dessa sjukdomar. Tack vare sådana åtgärder minskar det framtida hotet om utveckling av en prostatit avsevärt. Särskilt denna sjukdom är värd att vara rädd för medelålders män, för i denna period är sannolikheten för förvärring av inflammation i prostatakörteln hög. Om du lider av kroppens patologier är det därför värt att försöka börja behandlingen med hjälp av en klostersamling.

Hjälper det, eller en annan skilsmässa? Sammansättning och recensioner av klostret från prostatit

Klostret från prostatit är ett av ett stort antal produkter som produceras i St. Elisabeths kloster.

För närvarande anses det vara en av de mest effektiva drycker som kan hjälpa till att klara de inflammatoriska processerna som förekommer i prostata.

Bland fördelarna med denna drink är en naturlig och helt ekologisk sammansättning, och också att den är skapad enligt det gamla receptet. Te innehåller örter som hjälper till att bekämpa denna sjukdom. Så är denna dryck verkligen till hjälp för att bli av med en så obehaglig sjukdom som prostatit?

Vad är inflammation i prostata?

Prostatit är en hotbed av inflammation som påverkar prostata. Som du vet leder en ökning av storleken på denna körtel till komprimering av urinröret.

Och detta som ett resultat kan provocera en överträdelse av urinering, vilket orsakar ett stort obehag för någon man.

Hälsosam och inflammerad prostata

Vanligtvis utgör sjukdomen en fara för de män som redan är över trettiofem år gammal. Men riskgruppen inkluderar de som är över femtio. Därför måste de patienter som har stött på denna obehagliga sjukdom inte låta saker gå på egen hand, men tvärtom söka hjälp av specialister.

Vitryska klostret

Det kan stärka kroppen och samtidigt skydda den från patogenernas negativa inverkan.

Enligt legenden, som härstammar för flera århundraden sedan, behandlade kloster med hjälp av detta avkok nästan alla sjukdomar av varierande svårighetsgrad.

Han hjälpte till att dra åt de djupa såren, släckte smärtan och tog av värmen. Legenden har det att denna växtbaserade samlingen hade styrkan att höja även de mest allvarliga patienterna på deras fötter, för återhämtningen som det inte fanns något hopp om.

Det här teets hemliga sammansättning hölls hemlig i flera århundraden. Men i varje av Vitrysslands kloster var det ett recept som skilde sig från resten.

Tyvärr, skrupelfria producenter som vill samla en förmögenhet på folkets berg, producerar lågkvalitativa produkter, som inte ligner på verkligt monastiskt te. På hyllor av drogister kan du hitta ett stort antal lågklassiga förfalskningar som de sorgande producenterna hoppas sälja till en hög kostnad.

Det är känt att verkligt monastiskt te innehåller följande komponenter:

Var och en av ingredienserna har sina egna användbara egenskaper och kan ha en positiv effekt på alla mänskliga organ. Specificiteten av denna dryck är att dess komponenter väljs så att utöver den huvudsakliga terapeutiska effekten de har möjlighet att avsevärt förbättra effekten av varandra. Således kompletterar de de användbara egenskaperna hos te.

Alla vet om de användbara egenskaperna hos gräset i elecampan, vilket kan betraktas som koleretisk, antiinflammatorisk, tonisk, diuretikum, antiseptisk, expektorant, uppstramande, anthelmintisk och rengöring.

Men johannesört har en kraftfull lugnande effekt, så det kan lindra depressiva tillstånd, uppmana och driva bort obsessiva tankar.

Fortfarande till dess positiva aspekter är det möjligt att bära förmåga att lindra från mardrömmar och sömnlöshet.

Oregano förbättrar metaboliska processer i kroppen och tonar upp matsmältningssystemet. Oregano tar bort inflammation och har en stark diuretisk effekt. I vissa fall kan det användas som ett starkt och kraftfullt antiseptiskt läkemedel.

Men kanske alla hörde om hundens rosas mirakulösa egenskaper. Den har en återställande effekt, stimulerar kroppens skyddsfunktioner och anses vara en stark antioxidant som kan stoppa åldringsprocessen.

Instruktioner för användning

För närvarande är den ursprungliga tekompositionen känd, vilken förbereddes av gamla munkar i sina kloster. Denna fantastiska dryck kan förbättra kroppens allmänna tillstånd på en vecka, i synnerhet det kan hjälpa till i kampen mot prostatit.

Det enda villkoret som garanterar hög effektivitet av denna lösning är korrekt förberedelse.

Det bör lagas dagligen hela dagen. För att göra te måste du ta ungefär fem matskedar av samlingen och häll den med en liter varmt vatten.

Efter att örterna fylldes med kokande vatten, skulle de sättas på i en halvtimme. När teen är kokt måste det noggrant filtreras och den separerade blandningen ska användas under hela dagen som ett råmaterial för att skapa en ny del av drycken.

För att ge en mer behaglig tartsmak i den, kan du lägga till en skiva citron, honung eller citrusskal. För att drycken ska få mer nytta bör den bryggas dagligen.