Huvud
Behandling

Monastiskt te från prostatit

För flera år sedan (2013) genomfördes ett ganska omfattande medicinskt experiment, där ett stort antal män, som lider av olika former av prostatit och sjukdomar i prostatakörteln, deltog. Uppgiften för ämnena omfattade användningen av två koppar klostret varje dag i en halv månad. Redan efter 7 dagar efter början av denna studie noterade den absoluta majoriteten av deltagarna en minskning av intensiteten i den inflammatoriska processen, förbättring av välbefinnandet och stabilisering av det allmänna hälsotillståndet. Hur rätt att dricka monastiskt te från prostatit, och är det här phytosboro riktigt bra?

Innehållet i artikeln

Historisk bakgrund

Ursprungligt klosterte från prostatit samlas och skördas i närheten av det heliga elisabetska klostret, som ligger i Vitryssland. På grund av askets livsstil, frekventa svält, brist på sexualitet, centraliserad uppvärmning och andra grundläggande bekvämligheter förvärvade munkar ofta olika problem i samband med prostata hälsa. Därför skapade lokala örtläkare för några århundraden sedan en speciell samling, som utmärks inte bara av profylaktisk utan också av en uttalad terapeutisk effekt även i fall av försummade former av prostatit.

Vem visas klostret

Enligt medicinsk statistik lider de flesta män som har korsat 30 års ålder tröskeln av cystit och inflammation i prostatakörteln. Den inflammatoriska processen, som alltid följer med prostatit, utövar tryck på urinröret och gör det svårt att urinera, vilket gör det smärtfullt. Monastiskt te med prostatit kan anpassa funktionen av urinflödet, ta bort puffiness och mätta kroppen med ett antal vitaminer och viktiga spårämnen.

I den riskgrupp som är mest mottaglig för prostatit finns det män som leder en stillasittande livsstil, som missbrukar alkohol och inte har en vanlig sexpartner. Kronisk hypotermi, depression, stress, nedsatt immunitet och ett antal andra faktorer på samma sätt kan leda till framväxten och utvecklingen av en liknande sjukdom. Vid de första misstankarna om en prostatit är det nödvändigt att omedelbart kontakta den behöriga urologen som kommer att styra diagnosen och kommer att hämta en lämplig behandling. Du kan använda klostret i tillägg till huvudterapin eftersom det faktiskt inte har några biverkningar.

Sammansättning av klostret

Sammansättningen av klostret från prostatit innebär inte några konstgjorda komponenter och tillsatser. I denna samling finns endast läkemedel av vegetabiliskt ursprung som har adaptogen immunmodulerande, antispasmodisk, antiinflammatorisk och måttlig analgetisk effekt. Sammansättningen av örter och andra ingredienser i klostret är som följer:

 1. St John's wort, som är en av huvudkomponenterna i samlingen. Minskar intensiteten i den inflammatoriska processen och har en uttalad antiseptisk effekt och har också en lugnande effekt på hela kroppen som helhet.
 2. Björkblad är en naturlig antiinflammatorisk och diuretik som bidrar till att stärka kroppens naturliga försvar.
 3. Sporice äng har en antimikrobiell och anti-edematös effekt.
 4. Zolotarnik tillåter att stabilisera urinprocessen och minskar intensiteten av inflammatoriska processer.
 5. Tymmen har antiseptiska och lugnande egenskaper, och ökar också libido.
 6. Grushanka motstår invasion av infektion, och i kombination med skogsbjörn stärker separationen av gallan.
 7. Oregano - en pålitlig assistent i kampen mot prostatit, accelererar regenerering av skadade vävnader, tar bort inflammation och ökar kroppens ton.
 8. Devyasila rötter - en kraftfull naturlig antiseptisk, som har både spasmolytiska och måttliga diuretiska effekter.

Kamille är en klassisk ingrediens som ingår i olika avgifter från cystit, sjukdomar i prostata och andra inre organ. Röda höfter är rekordhållare för innehållet av C-vitamin, tokoferol, riboflavin och karoten. De stimulerar immunitet, stabiliserar lokal blodcirkulation och minskar snabbt intensiteten i inflammatoriska processer i prostata och bäcken. Denna urologiska samling med prostatit innehåller också teblad, rik på tannin, som har goda antiseptiska och stimulerande egenskaper.

Funktioner och användbara egenskaper för monastic te

Tack vare den helt vegetativa kompositionen kan klostret eliminera både symptomen på prostatit och orsakerna till sjukdomen själva utan att skada kroppen samtidigt. Resultaten av många studier indikerar följande positiva effekter som ett resultat av regelbunden behandling med detta te:

 • stabilisering av urinering och återställande av erektil funktion
 • eliminering av smärta och obehag
 • eliminering av stillastående formationer, avlägsnande av puffiness och förbättring av blodcirkulationen;
 • öka nivån av naturliga försvar i kroppen;
 • normalisering av hormonbalansen och förebyggande av fettpålagringar.

Män som tar denna behandling i flera veckor noterade sådana effekter som minskad sömnighet, utseendet av livskraft, vitalitet och humörförbättring. Det är bevisat att behandling med klosterteor främjar stabiliseringen av sexuellt liv, eliminerar obehag och förlänger tiden för samlag. Tack vare den optimala kombinationen av örter är det möjligt att avsevärt förbättra spermatogenesen och förhindra även infertilitet. Dessutom innehåller detta te en stor mängd mikrodelar och vitaminer som är nödvändiga för normal utveckling och regenerering av prostatavävnad.

Trots det faktum att marknaden idag presenterar många olika droger från prostatit, har de flesta biverkningar och har en deprimerande effekt på immunsystemet. Många män skjuter upp besöket till urologen och föredrar att engagera sig i självmedicinering. Samtidigt måste det beaktas att analfabetering av allmänt annonserade fonder kan orsaka allvarliga hälsorisker.

Till skillnad från läkemedel består klostret uteslutande av naturliga ingredienser samlade i en ekologiskt ren region i Vitryssland.

Hur man förbereder ett klosterte

Förvara samlingen bäst i en förseglad glasbehållare på en mörk plats vid rumstemperatur. För att uppnå maximal terapeutisk effekt rekommenderas att brygga varje portion kort före konsumtionen. Receptet på klosterte från prostatit är extremt enkelt, därför är det inte svårt att förbereda det hemma:

 1. 2 teskedar av samlingen hälls 300 ml varmt vatten (90-95 grader).
 2. Behållaren är tätt stängd, varefter teet ska infunderas i 15 minuter.
 3. Te filtreras och blir helt klar för användning.
 4. För en dag rekommenderas det inte att dricka mer än 4 koppar infusion.

Denna urologiska avgift för prostatit tas före varje måltid i en period av tre veckor till en och en halv månad beroende på svårighetsgraden av sjukdomen. För profylaktiska ändamål kan du använda en svagare buljong. Vid kronisk prostatit, tvärtom, kan den rekommenderade dosen ökas med 1,5-2 gånger. Den optimala appliceringen av sådana te är deras användning tre gånger om dagen för 150-200 ml i 15-30 minuter före måltider.

Monastiskt te med prostatit tas systematiskt, så fortsätt att dricka det är värt, även om alla obehagliga symptom har försvunnit. Mellan kurser görs en paus från en till flera månader. Läkare som behandlar prostata sjukdomar säger att denna samling, med regelbunden användning, kan eliminera orsakerna som orsakade sjukdomen, och rekommenderar det som ett utmärkt komplement till de läkemedel som föreskrivs av en kvalificerad urolog.

Recensioner och intressant information om monastic tea

Detta urologiska te med prostatit lindrar också cystit och kan utöva en uttalad terapeutisk effekt från prostata adenom. Innan du tar sådana te, bör du noga studera kompositionen och ta reda på om det finns allergiska reaktioner och individuell intolerans mot någon av ingredienserna. Enligt informationen från de som behandlades med denna naturliga botemedel mot prostatit, är översynen i massan mer än positiva. Förresten, denna samling är av nöje av många kvinnor, eftersom den har utmärkta fettförbränningsegenskaper och förbättrar metaboliska processer i kroppen.

För att bli av med prostatit och återställa din egen hälsa är det inte nödvändigt att besöka klostret. "Te ceremoni" kan fullt ut uppnås hemma. I infusionen kan du lägga till lime, honung, ingefära och andra ingredienser. Recensioner av monastiskt te från prostatit indikerar att vid regelbunden användning av denna fytosettle förbättras hälsotillståndet signifikant, och sjukdomen upphör att förgifta existens. För bästa resultat, var uppmärksam på sport och bara äta hälsosam mat.

Monastiskt te från prostatit

Om klosterte är inte känt för alla, och för det första är frågan vad är denna dryck, vad är det till nytta för, vilken effekt har den på en person? Är det möjligt för dem att bota inflammation i prostatakörteln och hur fungerar monastiskt te från prostatit?

Vad är monastisk te?

Namnet talar för sig själv, eftersom den växtbaserade samlingen där drycken är beredd kan endast köpas i ett kloster eller ett tempel.

Att komplicera situationen är att det finns en hel del organisationer som erbjuder konsumenterna en oerhört underbar örtsamling som kan bota absolut alla sjukdomar. Men om du slår på logiken, blir det inte svårt att bestämma bedrägeriet.

Faktum är att det är ganska enkelt att hitta recept för beredningen (nämligen örterna som ingår i samlingen). Behandlingen av prostatit med monastisk te är emellertid en avsiktligt falsk formulering, som inte har någon faktisk grund.

Vilken effekt har den på kroppen?

Monastic te är en drink som hjälper till att återställa styrkan till kroppen, har en toning effekt och hjälper till att hantera psykosociala problem av en person.

Det hjälper helt och hållet till att återställa organens och systemens arbete under eller efter sjukdomen, men lindrar inte sjukdomen. Anmärkningsvärt återvänder energi, lyfter humöret, men bidrar inte till viktminskning och kroppscellens eviga ungdom.

Behandling av prostatit med Monastic te

Allt har en "men", och här kan den också hittas. Klostret från prostatit kommer att vara ett utmärkt komplement till huvudbehandlingen. Denna typ av fytoterapi är speciellt användbar för de män som har psykologiska problem i samband med en så svår sjukdom som prostatit.

Effekten uppnås på grund av den väl valda sammansättningen av växtbaserade samling:


 • Oregano - kraftigt bidrar till att bli av med sömnproblem och nervösa upphetsning, minskar inflammation och har en antiseptisk effekt, har en positiv effekt på organ i mag-tarmkanalen: eliminerar flatulens och återställer normala tarmfloran. Oregano är också känt som ett bra antiseptiskt och diuretikum.
 • Rosehip är ett multivitamin och en underbar antioxidant som utövar en allmän förstärkningseffekt på kroppen och stimulerar immunsystemet.
 • St John's Wort - anmärkningsvärt ökar stämningen och lugnar centrala nervsystemet, så denna unika växt är känd exakt som en fighter med depressiva tillstånd. Det kommer att bidra till att bli av med obsessiva tankar, tack vare vilken det också blir möjligt att glömma bort dåliga drömmar.
 • Nard - en anläggning som endast i traditionell medicin som en slemlösande, men det är fortfarande, enligt många andra källor, har en tonic, antiinflammatoriska, diuretika, antiseptiska och rengörande verkan.

Hur man förbereder klosterte från prostatit?

Förutom örter behöver du också vanligt svart te. Den kan bytas ut, till exempel i grönt. En monastisk dryck bereds enligt följande:

 1. Rötterna av Ålandsrot och nypon (2 matskedar) och plats i en behållare, häll kokande vatten vid en hastighet av 1 liter, och sätta på en långsam eld. Låt det brygga i en tredjedel av en timme.
 2. Efter denna tid lägger du johannesört och oregano i samma mängd och lämnar ytterligare en timme, vilket gör elden så liten som möjligt.
 3. När det kyls måste du spänna upp samlingen, spara den och inte vatten. Denna "gruel" används vidare som svetsning.

För att göra te behöver du bara fylla i "teblad" med kokande vatten. Du kan dricka det under dagen, när du vill, och hur mycket kroppen kommer att begära. Du kan också doppa en påse svart eller grönt te. För att smaka tillsätt citron eller honung.

Den rekommenderade kursen för mottagande av klostret är 3 veckor. Du kan upprepa det var sjätte månad.

Funktioner i behandling

Klart te från prostatit kommer förstås inte att bli av med dig om du inte tar andra terapeutiska åtgärder och följer läkarens rekommendationer.

Här kan du ge ett mycket enkelt exempel, där alla kommer att förstå att det är verkligen omöjligt bakteriell prostatit, som har utvecklats som ett resultat av att komma in i urinröret av patogena mikroorganismer kan botas endast individuellt valda bredspektrumantibiotika.

De ovanstående egenskaperna för varje ört samling ges för att förstå att behandlingen av prostatit monas te, i kombination med den grundläggande behandlingen kan ge en positiv effekt, men som ett oberoende medel, kommer drycken vara helt värdelös till prostatakörteln.

Klostret är ett gammalt recept på prostatit

Monastic tea - många har hört talas om detta verktyg som hjälper till med inflammation av prostata och andra sjukdomar. Låt oss lära oss mer om egenskaperna hos det här verktyget.

Historia av monastiskt te

Sedan antiken har folk förstått att växter inte bara kan mata och klä, utan också bota. Recept av medicinska infusioner och decoktioner som passerade från generation till generation. Med utvecklingen av vetenskapen har traditionell medicin dock återgått till bakgrunden, och receptet på många medicinska avgifter har praktiskt taget gått vilse. Det var möjligt att spara det endast i villkorligt stängda samhällen från omvärlden. En sådan gemenskap är det heliga elisabetska klostret, som ligger i Vitryssland. Munken i detta kloster hävdar att de lyckades återställa ett unikt terecept för prostatit.

Detta gamla läkemedel har länge använts som ett medel för att förhindra olika sår, inklusive kroniska. Dessutom är växtbaserade samling, som kallas monastisk te, i stånd att fullständigt bota prostatit i ett tidigt skede.

Sammansättning av te

För produktion av te används örter, torkade uteslutande på ett naturligt sätt, utan användning av konstgjord uppvärmning. Krossade blommor, frukter och löv blandas i en viss del. Sammansättningen av vitryskt monastiskt te från prostatit innehåller fem komponenter:

 • Krossade löv av oregano (1 del);
 • Torkade blad av svart te (2 delar);
 • Jordkrossad elekampan (2 delar);
 • Blad och blommor av Johannesört parfymerad (3 delar);
 • Torkade rosa höfter (5 delar).

Den växtbaserade blandningen framställd med hänsyn till dessa proportioner har den maximala terapeutiska effekten. Oavsett graden av utveckling av prostatit är te bokstavligen några dagar senare i stånd att lindra smärta.

I början av sjukdomen tillåter en växtbaserad örtblandning dig att fullständigt bli av med obehagliga symptom. Patienter med svåra former av prostatit noterade en påtaglig förbättring av livskvaliteten.

Positiv receptåtgärd

Låt oss försöka förstå vad som är hemligheten för den terapeutiska effekten av te. Var och en av dess komponenter har viss effekt på kroppen:

 1. Rosehip frukter innehåller en stor mängd vitamin C och ämnen som kan stimulera immunsystemet.
 2. Bär accelererar regenerering av vävnader, förbättrar blodcirkulationen och förhindrar utveckling av inflammation i prostata.
 3. St John's wort innehåller nikotinsyra, rutin och phytoncides, som hjälper till att stärka blodkärlens väggar. Som ett resultat blir kampen mot infektiösa mikroorganismer som sätter sig på prostata-kärlen mycket effektivare.
 4. Devyasil är rik på naturliga föreningar som bidrar till processen för hematopoiesis.
 5. Löv som samlas från tebuskar har toniska och antibakteriella egenskaper.
 6. Oregano, förutom den vackra doften, har antispasmodiska egenskaper och slappnar av muskelvävnaden i prostata och kärl.

Ett sådant balanserat urval av växter och ger en terapeutisk effekt, för vilken klostret är så prisat för prostatit. Läkarens kommentarer tyder på att växtbaserade samling som görs i denna andel kan ge den manliga kroppen alla nödvändiga vitaminer och element.

Som ett resultat återställs hormonbalansen efter en viss tid och det endokrina systemet normaliseras. Det har också visat sig att te har en positiv effekt på cirkulationsprocesserna i könsorganen. Tack vare detta elimineras stillastående processer i prostatakörteln, vilket hjälper till att förhindra adenom.

Många patienter noterade normalisering av urinering, förbättring av styrkan, snabbt tillbakadragande av smärtssyndromet och allmänna förbättringar: ökad immunitet, prestanda.

Hur man tar växtbaserade läkemedel korrekt

Att få maximal terapeutisk effekt beror till stor del på korrektheten att ta växtblandningen. Hur man tar monastisk te från prostatit?

Viktigt! Samlingen ska förvaras i en tätt sluten behållare. Det bästa för detta är en glasburk. Brew inte gräset på en gång för flera mottagningar. Varje gång du ska förbereda ett eller två portioner, inte mer.

Processen med bryggning och konsumtion ska ske enligt följande:

 • En tesked av kompositionen (skeden ska fyllas med en glid) hälls i porslin eller glasredskap.
 • Fyll urt med 150 ml kokande vatten och täck med lock.
 • Lämna behållaren med te i 5-7 minuter tills det är helt bryggt, så kan vätskan filtreras om det behövs.
 • På en dag kan du äta högst 4 portioner.
 • Efter medicinsk avkokning rekommenderas fysiska belastningar inte i en timme.

Det är hela instruktionen, som bör observeras, brygga monastiskt te från prostatit. Receptet för att laga mat är ganska enkelt. Huvudvillkoren för effektiv behandling är överensstämmelse med proportioner och regelbunden mottagning.

Man bör komma ihåg att den tidigare behandlingen initierades, desto snabbare blir det att bli av med de flesta obehagliga symptomen eller helt från sjukdomen. Med löpande processer som har en kronisk form är hoppet på en snabb och fullständig återhämtning från örtintaget inte värt det.

Kanske måste medicinska behandlingar kompletteras med medicinska preparat. För detta kommer det vara nödvändigt att konsultera en specialist.

Monastisk sirap från prostatit

En annan form av läkemedelsuppsamling för behandling av prostata sjukdomar är sirap. Ta det med samma symtom som te: smärta i prostata, närvaro av akuta inflammatoriska processer, minskad effektnivå, problem med urinering. Sirapen är mest effektiv i fall då mottagningen startades omedelbart när de första tecknen på prostatit uppträdde. Beroende på patientens tillstånd kan läkaren ordinera 2 eller 3 gånger om dagen för en eller två matskedar av läkemedlet. Ta det ska vara 10-15 minuter innan du äter.

Te och sirap från prostatit - summera

Monastisk sirap från prostatit, vars recensioner tyder på dess höga effektivitet, bör tas i minst tre veckor. Vid slutet av kursen kan du ta en kort paus och upprepa behandlingen.

Om du följer rekommendationerna för att samla örter och förbereda en blandning av klosterte och sirap från prostatit kan du få den maximala terapeutiska effekten på kroppen. Under alla omständigheter måste användningen av dessa folkmedicinska läkemedel överenskommas med den behandlande läkaren.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Monastiskt te från prostatit: komposition, recensioner, behandling!

Från artiklarna på vår sida prostatitpro.ru Du vet redan att prostatit är en ganska vanlig sjukdom som redan påverkar inte bara de äldre, utan även ungdomar.

Därför är det viktigt att varje man tar förebyggande åtgärder mot denna sjukdom och känner till effektiva sätt att behandla det. Och för detta bad många av våra läsare att berätta mer om det nya nationella botemedelsklostret från prostatit, som nu erbjuds av olika butiker i form av växtbaserade läkemedel och hur man använder det för att behandla sjukdomen.

Och i den här artikeln kommer vi att försöka att organisera information som vi skulle kunna lära sig om det här verktyget, men bad också människor som redan har upplevt sin verksamhet uttryckt i kommentarerna till denna artikel recensioner om hans behandling av prostatit kloster te.

Så, för en början, kortfattat om de medicinska egenskaperna i denna samling:

 1. Eliminerar smärtssyndrom i bäckenområdet
 2. Förhindrar utveckling av inflammation i prostata;
 3. Återställ den vanliga processen för urinering;
 4. Påverkar restaureringen av naturlig erektion
 5. Skyddar mot utveckling av prostata adenom;
 6. Det aktiverar mikrocirkulationen av metaboliska processer i prostata.

Varför är prostatit svårt att bota?

Vi tog inte av misstag med denna fråga i vår recension, så att du genast förstår att det inte finns några sådana droger som omedelbart skulle behandla en person från någon sjukdom, eftersom den mycket patienten behöver, åtminstone att visa uthållighet i regelbundenheten av genomförandet av behandlingsprocedurer, liksom strikt överensstämmelse med regimen.

och om du inte vet vad man ska göra med prostatit, Vi råder dig att läsa vår artikel på länken: http://prostatitpro.ru/lechenie-prostatita/u-menya-prostatit-chto-delat, där vi förklarade punkter alla åtgärder i denna sjukdom.

Så, går tillbaka till ämnet i detta avsnitt, är komplexiteten att behandla prostatit till stor del i människornas inerta psykologi. I vår barndom uppmuntras förmåga att trotsa blåmärken och repor, och en av pojkarna inte känner manligt, då framför sina kamrater om deras blåmärken nonchalant tappade: "Ah... mycket passera!", Eller hur?

Men med åldern, är en sådan anläggning konverteras till en man i en viss psykologisk fälla och ofta Behandlingen avslutas med patienten mår bättre igen pojkaktigt bekymmerslös "vinka" för att konsolidera resultaten av behandling med övertygelsen om hopp om att ytterligare "det kommer att passera genom sig själv ". Bevis det, för att det var detsamma med dig, till exempel, utan att ens ha behandlat en förkylning, rusar på jobbet, om det finns jobb?... Här var det....

Så det är med prostatit, alla tänker: gick igenom en behandling, drack te och kan igen i "allt svårt". Men väldigt få människor förstår att för att äntligen kunna besegra sjukdomen behöver du inte bara att genomgå behandling en eller två gånger, utan helt förändra din livsstil.

Exakt detta är den viktigaste komplikationen framgångsrik behandling av prostatit - inte varje människa kan ändra sin hälsa till förmån för livet och svårt att gå mot ditt mål, och inte skylla allt och alla för bristen på omedelbar healing, fortsätter att skämma bort dig själv missbruk och överdrifter.

Effektivitet av klostret i behandlingen av prostatit

För inte så länge sedan, 2013, 500 män, var och en av dem drabbats av någon form av sjukdomar i urin- och kronisk prostatit, tog frivilligt deltagande i kliniska prövningar av terapeutiska effekten av att ta kloster te.

Deras uppgift bestod i regelbunden antagning av medicinsk behandling i två veckor. Den dagliga dosen var 2 koppar.

Enligt resultaten av den första veckan av forskning kände alla deltagare resultatet:

 1. En markant förbättring i det allmänna tillståndet;
 2. Försvinnande av akuta inflammationssymptom.

Vid slutet av den andra veckan utvärderades individens tillstånd av en kvalificerad urolog och laboratoriediagnostik utfördes för närvaro av markörer av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Resultaten av experimentet var följande:

 1. Patienter med mild inflammation - den slutliga diagnosen avslöjade inte några kliniska manifestationer av sjukdomen;
 2. Patienter med kronisk prostatit - det var en signifikant förbättring av tillståndet, normalisering av blodets egenskaper och lindring av symtom.

Sammansättning av klosterte (samling av örter) från prostatit

Man trodde att sammansättningen av klosterkollektionen från prostatit hålls hemlig och knappast kommer någon att kunna känna igen den. Men är det möjligt i vår ålder av informationsfrihet att "gömma en öl i säcken"? Vi publicerar denna samling i den form som det föll i våra händer:

 1. Rose höfter, mogna. Har ett rikt innehåll av C-vitamin, dessutom innehåller de: karoten, riboflavin, bioflavonoider, phyllokinon, tokoferol. Dessa föreningar hjälper effektivt att stimulera det regenerativa och immunsystemet i kroppen, neutralisera de inflammatoriska processerna, aktivera ämnesomsättningen och blodcirkulationen i det drabbade organet;
 2. St John's wort, grass. I har sin sammansättning: rutin, betakaroten, tannin, nikotinsyra och flyktiga, vilket hjälper till att stärka den vaskulära väggen och har anti-infektiösa egenskaper mot smärtsam prostata mikroflora;
 3. Devyasil, roten.Denna del av växten är mättad med ämnen: inulin, eteriska oljor, saponin, folsyra, alkaloider. En sådan komposition främjar aktiveringen av systemet för blodbildning, stimulerar den för syntesen av fulla och friska element;
 4. Svart te.Används i kompositionen på grund av tannins substans, tack vare honom har den färdiga drycken tonic och antiseptiska egenskaper;
 5. Oregano, gräset. Innehåller en uppsättning aromatiska oljor och naturliga ställen. Främjar en antibakteriell och avslappnande effekt på prostatakörtelns vaskulära och glatta muskler.

Receptet på klosterkollektionen

Om du vill ha en klostersamling för behandling av prostatit själv, använd följande recept. För beredningen måste du ta de torkade örterna på listan ovan, mala och blanda i sådana proportioner:

 1. Briar - ta fem delar;
 2. Gräs av Johannesört - tre delar skivat gräs med blommor;
 3. Roten av elecular är två delar;
 4. Svart te - du behöver två delar;
 5. Gräs oregano är en del.

Hur man ansöker: Instruktion

Hur man använder Monastic te från prostatit hemma? Mycket enkelt är instruktionerna på förpackningen inte alls komplicerade:

 1. Herbal samling i mängder av en tesked med en liten glida, fyll den med en tekanna eller en speciell keramisk rån med en sil;
 2. Kompositionen fylls med kokande vatten ca 200-250 ml.;
 3. Täck behållaren med lock och låt det brygga i 10 minuter;
 4. Terapeutisk infusion är klar för användning, försök att dricka den innan den svalnar.

Te ska ätas 2-3 gånger om dagen. Och varaktigheten av hela behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Bedömning av svaren kommer du att kunna få de första positiva resultaten efter 2-3 veckors regelbunden upptagning.

Låt mig påminna er om att det bästa sättet att övervaka dynamiken i återhämtningen - är en regelbunden leverans av alla nödvändiga tester som utsett urolog vid diagnos av prostatit du har, och bör inte ignoreras och samråd med en kvalificerad professionell.

Vad säger läkare om monastiskt te (samla örter) från prostatit?

Doktor-urolog, doktor i medicinska vetenskaper S. A. Radchenko skrev öppet att han rekommenderar användning av klostret för alla patienter som har prostata sjukdom. Detta förklaras av det faktum att te har en etiologisk effekt, det vill säga att dess effekt gör det möjligt att neutralisera själva orsaken till sjukdomen - processen med inflammation i prostata.

Dessutom sade läkaren att patienter som använder denna medicinska samling, vidare avlägsna åtmin störning av det urogenitala systemet, förekomsten av vilka provocera ofta prostatit, såsom erektil dysfunktion. Och även skydda prostatakörteln från utvecklingen av adenom och andra komplikationer.

Monastiskt te från prostatit är sålunda ett effektivt folkmedicin som grundas på ekologiskt rena växtdelar och har därför goda läkemedelsegenskaper, det har ingen bieffekt på patientens kropp.

Var kan man köpa en färdig klostersamling (te) från prostatit

Om du är intresserad av denna underbara samling, men inte vill köra på apotek och basarer att hitta rätt örter, rekommenderar vi dig att köpa den färdiga på den officiella hemsidan, dessutom nu de delar och kan köpas kloster te till halva priset.

Akta dig för förfalskningar och var frisk!

Redaktionell av vår blogg tack
officiell webbplats "Monastic te från prostatit" för materialet som tillhandahålls för artikeln, liksom för alla läsare som delade sina kommentarer i kommentarerna till artikeln.

* För kommentarer om Monastic te från prostatit, se kommentarer på denna artikel.

Monastiskt te från prostatit, var är sanningen, och var ligger lögner?

Användningen av klosterte från prostatit - en sida med liknande namn kan ofta ses på Internet.

Naturligtvis söker män som har urologiska problem alltid något sätt att återställa sin hälsa och är därför intresserade av den information som lämnas.

För att förstå huruvida monastiskt te verkligen kan ge full återhämtning, måste man veta dess sammansättning och hur varje komponent i samlingen påverkar prostatakörtelns vävnader.

Vad är en monastic samling av örter

Monastiskt te från prostatit är en speciell samling av olika örter och växter, var och en har sin egen effekt på kroppen och tillsammans kompletterar och förstärker de helande egenskaper hos varandra.

Alla örter för te samlas i ekologiskt rena områden i Vitryssland, och det använda receptet har använts i årtionden.

Tillverkaren av sortimentet säkerställer att efter följande applicering går följande symptom som är karakteristiska för prostatit bort:

 • Minskar smärta och obehag vid urinering
 • De inflammatoriska processerna i vävnaderna i prostatakörteln elimineras;
 • Gradvis normaliseras den sexuella funktionen;
 • Ökar det totala motståndet hos hela organismen.

Alla dessa positiva förändringar förklaras av åtgärdsmekanismen inkluderad i klonteurväxter.

Sammansättningen av monastic te innehåller:

 • Blomställningar av kamomill har en uttalad antimikrobiell egenskap som bidrar till att minska den negativa inverkan på prostata av patogen mikroflora;
 • Horsetail förbättrar urinering och förhindrar urinstagnation;
 • Rosehip har en generell förstärkningseffekt på kroppen. Planternas frukter impregnerar organismen med nödvändiga spårämnen;
 • Yarrow bekämpar effektivt inflammation;
 • Näsblad lämnar rensa blodet och ökar immunsystemets arbete.
 • St John's wort har en positiv effekt på nervsystemet och i samlingen ökar regenereringen av skadade celler;
 • Air Marsh har en helande egenskap, den kan delvis bedövas och tonar upp kroppen.

Alla fytokomponenter introduceras i samlingen i en viss dos, vilket är nödvändigt för manifestationen av alla medicinska egenskaper hos en enda ört.

När och hur det är nödvändigt att applicera klostret i utvecklingen av prostatit

Klostret från prostatit bör endast användas som en ytterligare metod för behandling, örterna kan inte helt ersätta de läkemedel som behövs för eliminering av patologi.

Den främsta orsaken till prostatit hos män är i de flesta fall en bakteriell infektion.

Det vill säga, sjukdomen kan utvecklas under inverkan av stafylokocker, streptokocker, orsaksmedel av venerala sjukdomar, E. coli.

För att eliminera dessa mikroorganismer från vävnaderna i prostatakörteln och att avbryta deras reproduktion behövs speciellt utvalda antibakteriella läkemedel, användningen av någon ört hjälper inte att avlägsna infektionen från kroppen.

Därför ska du inte förvänta dig ett mirakel av resultat från klostertex och desto mer bör du inte använda det utan förundersökning och utan att ta speciella mediciner.

För att monastisk samling av örter medför lindring av inflammation i prostata, rekommenderas fytoterapeuter att följa flera tips.

 • Klostret används endast i samband med behandling av en utsedd läkare baserat på resultaten från en undersökning.
 • I den akuta scenen av prostatit bör första platsen vara läkemedelsbehandling;
 • Insamling av örter rekommenderas speciellt i det kroniska skedet av sjukdomen, när man förhindrar stagnation och ytterligare förvärring är det nödvändigt att ständigt upprätthålla prostatafunktionen.
 • Dricka monastisk te ska vara minst tre veckor. Försvinnandet av symtom är inte tillräckliga indikatorer på fullständig botemedel. Vid behandling av örter är det viktigt att uppnå de mest uttalade positiva förändringarna, vilket endast sker efter gradvis återställande av strukturen hos de förändrade cellerna.
 • Med kronisk prostatit bör örter regelbundet upprepas.
 • Lita inte bara på en klosteravgift för behandling av prostatit. Speciell kost, massage kurser, måttlig och konstant fysisk aktivitet och speciell gymnastik, förebyggande undersökningar - allt detta är nödvändigt för en man för att förhindra utveckling av adenom och för att stabilisera sexuell funktion.

Recensioner av klostret te

Möjligheterna för modern informationsteknik tillåter all information om en fråga av intresse att erhålla när det är nödvändigt.

Innan du applicerar monastiskt te föredrar många män att läsa recensioner redan från dem som använde denna samling under sin behandling.

I nätverket kan du hitta både negativa och positiva svar på produktionen av fytohyphilis, för att ta hänsyn till när man väljer en variant av terapi för sjukdomen är det önskvärt att båda.

"Den monastiska samlingen av medicinska örter från en prostatit som störde mig rådde mig att få en kollega på jobbet. Efter att ha köpt paketet började jag brygga te enligt anvisningarna och dricka flera gånger om dagen.

Så jag blev behandlad i ca 10 dagar, jag kommer genast att säga att jag inte märkte några speciella positiva förändringar. Också obehag och drabbningar uppträdde periodiskt.

Jag var tvungen att gå och se en urolog och först efter antibiotika blev det mycket lättare för mig.

Läkaren förklarade att användningen av klostret är nödvändigt endast för att stärka den huvudsakliga behandlingen, men kan inte bli en full ersättning "- Vitaly, 47 år gammal.

Det andra tipset från Andrew.

"Min fru köpte paketet av klostret efter att jag genomgått en behandling med en urolog. Efter den huvudsakliga drogterapin för akut prostatit hade jag periodiskt smärta.

Kunde flera gånger gå på toaletten, och sexlivet lämnade mycket att önska. Propyl te, märkte jag många positiva förändringar - obehag försvunnit, borta obehag i pungen blir svårare att sova och har en bra prestanda "- Andrew, 42 år gammal.

Sammanfattning

Varje läsande och förnuftig person bör alltid förstå att man inte kan förvänta sig fullständig befrielse från sjukdomen med hjälp av örter.

Fytoterapi hjälper till att bli av med bara några av symtomen och förbättra organets funktion, vilket bidrar till återhämtningen.

Köpa annonserad på Internet phyto te från prostatit måste förstås att det finns en stor risk att gå in i en falsk.

Det nuvarande företaget av tillverkaren till sina produkter erbjuder alltid ett certifikat, detaljerade bruksanvisningar och andra rekommendationer.

Instruktionerna bör tydligt ange villkoren för användning av insamlingen, huvudkursen av dess användning, nödvändigtvis indikationer och kontraindikationer.

Samla örter kan beställas via e-post, men i detta fall är det nödvändigt att betala för paketet förrän du kontrollera integriteten hos förpackningen och se till att du bara skickade de beställda varorna.

Hur man dricker monastiskt te från prostatit?

Nyligen har forskare märkt att klostret med prostatit är mycket effektivt och användbart. Tack vare dess egenskaper används denna dryck för behandling av personer som lider av prostatakörtlar. För att uppnå maximalt återhämtningsresultat rekommenderas att använda örtte från prostatit i enlighet med anvisningarna som bifogas det. Så, hur man tar monastyrte från prostatit?

Vad finns i Monastic tea?

Sammansättningen av klostret innehåller endast komponenter av naturligt ursprung, nämligen medicinska växter. Därför är klosterkollektionen från prostatit inte bara användbar, utan också effektiv vid bekämpning av många sjukdomar. Denna dryck är beredd på grundval av ett speciellt recept, som även användes av gamla munkar. Tack vare ordentligt organiserad samling av te kan en beredd dryck inte bara besegra de många symtomen på sjukdomar utan också eliminera orsakerna till deras förekomst.

Om du dricker monastiskt te från prostatit regelbundet kan du uppnå följande effekter:

 • förbättring av det allmänna välbefinnandet
 • eliminering av giftiga föreningar från kroppen
 • normalisering av könscellerna;
 • anrikning av det genitourära systemet med väsentliga föreningar av naturens natur;
 • förstärkning av immunitet
 • förebyggande av adenomutveckling
 • analgetisk effekt.

Enligt forskningen kom forskarna till slutsatsen att sammansättningen av klostret med prostatit verkligen hjälper till att befria kroppen av många sjukdomar. Denna dryck stärker också immuniteten vilket har en positiv effekt på många organers arbete. Dessutom har sammansättningen av klostret från prostatit en antiinflammatorisk effekt på hela kroppen. Denna dryck är också berikad med vissa mikroelement och vitaminer, vilket säkerställer normal drift av många system.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Behandling med klosterte

Regelbunden mottagning av klosterkollektionen har på kroppen:

 • lugnande;
 • krovoochischayuschee;
 • antiinflammatoriska;
 • förstärkande effekt.

Behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet med denna samling har länge visat sitt positiva resultat. Denna tedryck blir effektivare när den tas på kvällen med tillsats av en liten mängd honung. Receptet för samlingen av örter, som innehåller detta te, hålls av klostrets tjänare.

Gräs, som ingår i klosterkollektionen, har en positiv effekt på hur många organsystem fungerar. Särskilt användbart är en drink för det starkare könet. Även ett kloster med sina ministrar använder denna dryck för medicinska ändamål.

Tack vare komponenterna i klostret kan man observera:

 • dämpning av prostata adenom;
 • impotens försvinner
 • urinering normaliserar
 • smärta i många organ i bukhålan försvinner
 • minskar risken för exacerbationer.

Om prostatakörteln är benägen att stagnera i cellens arbete, kommer det vanliga intaget av klosterte att hjälpa till att klara det här problemet. Enligt rekommendationerna från moderna urologer ingår monastiksamlingen i listan över effektiva läkemedel för behandling av prostatit.

Många kliniska studier har visat att utfodring av kroppen med en klosterkollektion är inte bara effektiv, utan också fördelaktig för många organ i kroppen.

Hittills har detta läkemedel full certifiering, vilket visar sin användbarhet vid behandling av tidiga stadier av urogenitala patologier.

Receptet för insamling av klostret kom till oss från tjänarna till ett av de vitryska klostren. Basen av drycken är växtextrakt, som arbetar i full kontakt i kroppen. Genomförda kliniska studier har visat den höga effektiviteten hos denna drink. Med regelbunden upptagning noterades kupningen av den inflammatoriska processen som började i kroppen, vilket ledde till dämpningen av hela sjukdomen.

Monastic samlingen kan accepteras inte bara för personer med uppenbara patologier i genitourinary systemet, men också för förebyggande av dessa sjukdomar. Tack vare sådana åtgärder minskar det framtida hotet om utveckling av en prostatit avsevärt. Särskilt denna sjukdom är värd att vara rädd för medelålders män, för i denna period är sannolikheten för förvärring av inflammation i prostatakörteln hög. Om du lider av kroppens patologier är det därför värt att försöka börja behandlingen med hjälp av en klostersamling.

Monastiskt te från prostatit

Klostret från prostatit är en av de medicinska dryckerna, med vilken du kan bota någon "manlig" sjukdom. Enligt många övertygelser uppfanns receptet på detta te av munkar som kände till varje gräsblads sammansättning och verkan, varför drycken kallas.

Sammansättning av te

Förberedt monasticte från prostatit hemma är väldigt enkelt på grundval av olika växter. Denna drycks unikhet kan kallas balansen mellan dess komponenter, som kompletterar varandra. Tidigare bereddes denna medicinska dryck endast i tempel och kloster. I sammansättningen av te måste vara sådana gräs och växter:

 • succession;
 • kamomill;
 • nard;
 • rosa höfter;
 • knotweed;
 • St John's wort;
 • oregano;
 • majs stigmas;
 • Agrimony;
 • fänkål;
 • calendula;
 • evigt;
 • pepparmint.

Alla komponenter som ingår i den färdiga produkten beräknas i olika förhållanden, vilket gör det möjligt att göra drycken användbar. Hemma kan det kokas, men det finns en möjlighet till felaktig kombination av ingredienser. Alla växter måste passivt torkas.

Förutom dessa ingredienser finns det också peony, björkpinnar, orkidéer, morwort, lakrits, calamus, burdock och nässlor i sammansättningen av vitryskt te. Alla dessa växter förbättrar inte bara prostatakörteln, men påverkar också hela kroppen som en helhet.

För att förstå hela fördelen med klosterte från prostatit, vars sammansättning varieras, är det nödvändigt att separat undersöka komponenterna i medicinsk dryck. Huvorna har diuretikum, antiinflammatoriska och koleretiska egenskaper. Trots sådana "starka" egenskaper är det inte tillåtet att dricka monastiskt te med prostatit. Samma egenskaper utmärks av oregano, sporich och johannesört, som fortfarande har antibakteriella effekter på människor.

Oregano verkar på kroppen som ett antibiotikum, som positivt påverkar prostataceller och kärl. Med hjälp av St John's wort är det möjligt att övervinna infektionen, som påverkar orsakerna till sjukdomen. Yarrow tar bort inflammation, horsetail normaliserar urinering, och nässle utvecklar cirkulationssystemet.

Lika användbar är roten till elekampan, som innehåller hartser och eteriska oljor. På grund av dem har växten antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper. Dessutom stärker vitamin E-innehållet det mänskliga immunsystemet. Men glöm inte den allergiska reaktionen mot växter.

När man dricker monastiskt te

Mycket ofta märker män inte uppkomsten av prostatit, så sjukdomen fortskrider och botar det mycket svårare. Att ta en medicinsk dryck rekommenderas efter utseendet av sådana symtom på sjukdomen:

 • svårighet att urinera
 • stagnation i prostata;
 • problem med styrka;
 • akut smärta i perineum, testiklar och rektum.

Alla dessa symtom är en harbinger av akut prostatit och bör inte ignoreras. Efter uppkomsten av några tecken på sjukdomen är nödvändigt att ta upp till urolog och börja läkemedelsbehandling för att förhindra utveckling av kronisk prostatit. Du kan behandlas vid något skede av sjukdomen.

Den främsta orsaken till prostatit kan kallas en bakteriell infektion, och te, tack vare sina antiinflammatoriska, antibakteriella och desinficerande egenskaper, hjälper till att övervinna denna diagnos på kortast möjliga tid.

När du dricker en drink bör du följa dessa rekommendationer:

 • Byt ut denna drink med vanlig te;
 • förvara produkten i en sluten behållare;
 • Efter att ha tagit drycken, observera freden i 40 minuter och ge upp fysisk ansträngning.
 • Under behandling, överge dåliga vanor och tillämpa fysisk terapi.

Så här förbereder du en drink

För att få en användbar dryck måste du lära dig hur du förbereder det ordentligt. Det klassiska receptet på klosterte från prostatit är enkelt:

 1. 2 tsk torkade växter häll ett glas kokande vatten, minst 95 grader.
 2. Strainsamling.
 3. Töm vattnet.
 4. Häll igen råmaterialet i ett glas kokande vatten.
 5. Låt stå i 15 minuter i en öppen maträtt för att mätta produkten med syre.
 6. Ta infusion tre gånger om dagen.

Det rekommenderas att förbereda en drink i en porslinteapot eller en glasbehållare. För att behandlingen skall vara effektiv måste du ta läkemedelskurserna. Börja med en månad av behandling, och ta sedan en paus i två månader och igen för att rehabilitera drycken. Även om du märker en förbättring under behandlingen, avbryta inte kursen. Wellness terapi var inte utan resultat, måste du förbereda bara färskt te, eftersom de användbara egenskaperna hos drycken förlorad om han kommer att stå under en lång tid. Om du tar drogen som profylax, måste du göra det minst två gånger om året.

Faktum! En av de användbara är den vitryska klostret, som samlas i Vitryssland nära ett gammalt kloster.

Om du inte kan hitta i klostret apoteket te, rekommenderas att laga det själv, samla växter från dammiga och smutsiga vägar. För att förbereda en blandning av växter behövs sådana örter i olika delar:

 • 5 bitar av rosa höfter;
 • tre delar av johannesört med blommor;
 • två delar av roten av elecampane och en tebuske.
 • 1 del oregano.

Alla ingredienser måste krossas och kombineras i förväg utan att dosen överskrids. I vissa fall kan receptet för klostret väljas individuellt om patienten uppvisar en allergisk reaktion på någon slags ört. Det är värt att veta att ett sådant recept var tillgängligt för ungefär 5 år sedan. Innan den tiden kunde folk bara gissa vad alla komponenterna är i drycken.

Användbara egenskaper

Många användbara egenskaper för klostret. Det är effektivt mot många sjukdomar, inklusive prostatit. Användbara egenskaper av denna drink inkluderar följande:

 • smärtar känslan i perineum;
 • kämpar med impotens
 • förstör patogena mikrober
 • förhindrar utveckling av adenom;
 • rensar fartygen
 • förbättrar blodcirkulationen;
 • effekten av läkemedelsbehandling
 • normaliserar urinering;
 • Undertrycker sjukdomens förvärring.

För några år sedan genomförde läkare en studie där cirka 500 personer i olika åldrar deltog. Alla deltagare drack under månaden klostret från prostatit under övervakning av en erfaren läkare. Varje mans förbättring blev synlig efter 2 veckors behandling.

Utöver det faktum att denna dryck har användbara egenskaper är det trevligt att smaka, men det rekommenderas inte att ta det utan att ha råd med en läkare. Om så önskas kan du lägga till en skiva citron eller en sked söt honung till det färdiga teet.

Andra fördelar med drycken kan kallas att det inte har några biverkningar, eftersom det är en helt naturlig produkt. Även om drycken är ett kosttillskott, kan det användas inte bara som en profylax, men också som en medicin.

Mycket ofta män, som vet om prostatit, går inte till doktorn, för att de anser att det är skamligt. Men denna sjukdom drabbar 50% av män vars ålder är över 40 år. Därför kommer hemförbättring till räddning, men glöm inte att ta mediciner och rådgöra med en läkare.

Kontra

Klostret är ett örtmedel som bekämpar många symptom på prostatit. Men örter och medicinska växter hos människor kan ha en allergisk reaktion. Kontraindikationer för användningen av denna mirakeldryck kan kallas följande:

 • hypertoni och cirkulationsproblem
 • gastrit, magssår;
 • kardiovaskulära sjukdomar;

Också, spendera inte lång tid att dricka sådant te - som en person kommer att ha problem med levern. Trots att te bara har positiva recensioner, kan det inte botas genom att ta en. För att bli av med prostatit krävs komplex behandling.

Klostret från prostatit är ett av de effektiva läkemedlen, vars kostnad är mycket låg, i motsats till dyra mediciner. Innan du använder bör du läsa instruktionerna.