Huvud
Symptom

Monastic Slimming Tea

Överdrivenhet är ett problem som står inför ett stort antal människor, både vuxna (män och kvinnor) och barn. Det är viktigt att veta att denna sjukdom ligger i kroppens tarmar, det har orsaker till förekomsten, och det betyder att kampen mot fetma i sig inte kommer att ge önskad effekt. Det är nödvändigt att eliminera de ursprungliga orsakerna, där denna drink hjälper.

Studier har visat att denna åtgärd är unik och pålitlig, till skillnad från läkemedel (piller), som lovar en magisk helande och faktiskt ger hälsoproblem.

Monastic te för viktminskning är det bästa botemedlet för Mother Nature.

Historien om skapandet av klosterkollektionen för viktminskning

Medicinska örter i många århundraden användes för att bekämpa övervikt. Oftast gjorde folk te från vegetabiliska råvaror, som hade en bitter eftersmak. Denna dryck minskar aptiten. Detta leder till en minskning av portioner av mat och mindre frekventa måltider. Men inte alltid övervikt orsakas bara genom att äta alltför fet mat eller med en stor mängd mat som kan "ge" oss mycket kalorier.

Metaboliska sjukdomar, kroniska sjukdomar, stillasittande livsstil ledde till att recept som hjälper i åratal har blivit ineffektiva. Traditionella läkare har samlat flera örter i ett enda komplex, vilket eliminerar orsaken till utvecklingen av fetma. Så det fanns en monastic samling av medicinska örter för viktminskning, som skapades av munkarna i det vitryska klostret.

Sammansättning av monastic te för viktminskning

Lime blommor

Denna växt är ett bra diuretikum. Den har en diuretisk egenskap och tar bort överflödigt vatten från kroppen. Linden hjälper också till att normalisera hormonbalansen.

senna

Många vet att Senna är ett avførande medel. Denna ört löser problemet med förstoppning, tar bort toxiner från kroppen. Senna förhindrar också absorptionen av fetter.

Fänkål frukter

Denna anläggning har egenskapen att minska aptiten. Det förhindrar också ackumulering av fetter och stimulerar metabolism. Fänkål är mycket användbar för söta tandar, eftersom det eliminerar cravings för sötsaker.

Blommor av svart älskling

Det visade sig att äldsten ökar effekten av alla örter med vilka den används i komplexet. Det normaliserar matsmältning och funktionen hos det endokrina systemet.

maskros

Det städar matsmältning och levererar kalium till kroppen, vilket snabbt elimineras när du förlorar vikt. Det är utrustad med en mild diuretisk effekt.

kamomill

Normaliserar matsmältningen och främjar god smältbarhet av mat. Det tar bort skadliga ämnen från kroppen. Det är efter att ha använt kamille att vikten successivt minskar.

pepparmynta

Det är en del av kompositionen, främst för smak, men har många användbara egenskaper. Det fastställer funktionen av mag-tarmkanalen, främjar god smältbarhet och minskar aptiten.

Det är viktigt att veta att monastiskt te har inga kontraindikationer, förutom individuell intolerans av en av komponenterna.

Hur jobbar monastiskt te för att gå ner i vikt?

Om du verkligen vill gå ner i vikt, prova Monastic samling av örter för viktminskning, vilket på kort tid ger dramatiska vinster. Det hjälper inte bara till att minska vikt, men också:

࿋ Fyller kroppen med energi, förbättrar välbefinnandet, ökar effektiviteten.

࿋ Stärker immunförsvaret.

࿋ Tillför mikroelement och vitaminer till kroppen.

࿋ Stärker en persons nervösa och kardiovaskulära system.

࿋ Det ger håret och huden ett hälsosamt utseende.

Fördelar med örtte är uppenbart. Te för viktminskning testades kliniskt, varav 200 personer var överviktiga. Drycken testades 2013. Experimentet deltog av alla kommande, bland dem var personer med varierande grader av fetma, olika åldrar, män och kvinnor. Resultaten gladde och förvånade alla:

Teet hade en positiv effekt på alla som drack det.

Månadens dryckskonsumtion fick majoriteten att minska sin vikt med 3 kg. Vissa patienter sjönk 7 kg.

Det finns fall av viktminskning från te per månad vid 11 kg.

Hur man gör örtte för att gå ner i vikt?

Att dela med extra pund under en längre tid är att man strikt följer receptet för matlagning:

☀ 500 ml vatten för att koka;

☀ Häll kokt vatten 2 msk insamling;

☀ Koka örten i ett vattenbad i 10 minuter;

☀ Drick under dagen.

Tack vare detta recept kan du förlora i en månad från 3 till 10 kg. Ju längre du dricker detta te desto bättre blir effekten.

I kombination med begränsningarna i kalorier, tillsammans med ökningen i fysisk aktivitet kan du uppnå stor framgång. Villkor för detta är nästan inte nödvändigt.

Indikationer och kontraindikationer till klosterkollektion

Det visas för personer med fetma, puffiness, njureproblem. Användbar för högt blodtryck och diabetes, prostatit. Rik på användbara ämnen.

Kontraindikation kan vara graviditetsperioden och amning. I andra fall är det tillåtet och rekommenderat av läkare och specialister.

Om resultaten av att gå ner i vikt

De första resultaten kommer att synas efter en vecka. Du kommer inte bara att vara nöjd med de avväntade kilogrammen, men också med en märkbar förbättring av det allmänna tillståndet av hud, hud och hår, och en känsla av välbefinnande och utmärkt humör blir ett lakmustest för fytotheget.

Under 2013 genomfördes klinisk provning av produkten. Då drackade dussintals volontärer av båda könen och olika åldrar "Monastic tea". Alla utan undantag noterade ämnena en positiv effekt och en minskning i kroppsvikt var från två till fem kilo på bara en månad. Och allt detta beror på de mjuka och ömtåliga effekterna på samlingen av örter som växer i områden långt ifrån motorvägar och industriområden.

Sanningen om monastic te för att gå ner i vikt

I artikeln diskuterar vi klostret. Vi berättar om dess sammansättning, tillämpning, förberedelse och lagring. Genom att tillämpa våra rekommendationer lär du dig hur monastiskt te påverkar olika sjukdomar och hur man använder det för att bli av med dåliga vanor.

Vad är monastic te för viktminskning

Vi vet alla att gräs sedan antiken har betraktats som den mest kraftfulla botemedlet för alla slags sjukdomar. Personligen har jag inför mina ögon en bild av ett trähus, inuti vilka torkade buntar örter, en rik örtdoft och en mystisk trollkarl.

Sammansättningen av örtmonastet för viktminskning

Klostret består av följande ingredienser och ingredienser:

 • Fänkål frukter - minska okontrollerad attraktion till mjöl och söta produkter, tillfredsställa känslan av hunger, tillåta inte att ackumulera fettceller och aktivera metabolism.
 • pepparmynta - Gynnsamt påverkar arbetet i mag-tarmkanalen, hjälper maten att smälta snabbare, tråkig känslan av hunger, gör att du kan vara nöjd med små portioner av mat.
 • Limfärg - ger en lätt diuretisk effekt, normaliserar den övergripande hormonella bakgrunden.
 • hö - har en antitoxisk effekt på kroppen, visar onödiga nedbrytningsprodukter, ger en laxerande effekt.
 • Blad av maskros - ge hjärtets pålitliga funktion, vara en ledare av kalium som behövs för hjärtkärl.
 • Kamillefärg - På grund av sin insats blir mat inte i tarmarna, det tar bort giftiga ämnen.
 • Blommor av svart älskling - Minimera problemen i samband med funktionsfel i det endokrina systemet. Det är denna växtbaserade komponent som ökar den totala effekten av alla örter.

Således är samlingen av örter i klara proportioner en effektiv förberedelse av universell åtgärd. Jag är säker på att du redan är glad över att sådana kända och tillgängliga för varje persons växter har sådana egenskaper. Förresten, den essentiella oljan av samma fänkål kan med framgång användas för att skapa en skrubb med grön kaffolja.

Instruktioner för användning av klostret

Hur man gör monastisk te

Instruktioner för att brygga monastisk te är mycket enkla och påminner om förfarandet för att brygga vanligt svart te. Tack vare det får du en god och hälsosam dryck och spara alla möjliga vitaminer.

 • Ta 1 tsk. växtbaserade samling och häll 200 gram kokande vatten;
 • Låt formuleringen brygga i 15 minuter utan att begränsa luftåtkomsten så att den kan andas

Hur man tar en klostersamling

Det är fortfarande mycket enklare här. Nu ska jag lära dig rätt dos och tid - det verkar inte svårt om du följer den här enkla instruktionen:

 • dryck monastic samling kan vara 3-4 gånger om dagen för en kopp medelstorlek. Denna norm anses både förebyggande och läkande.
 • du kan brygga te på morgonen med en hel dags beräkning. Volymen fördelas jämnt per dag, om nödvändigt använder vi en andra påfyllning;
 • Det är omöjligt att blanda gräs från andra naturliga samlingar. I det här fallet kommer ingen att agera, det kan bara bli värre;
 • ta monastic te för viktminskning kan vara med olika smaker, sylt, citron, honung eller mynta.

Hur man lagrar en klostersamling

Om du bestämmer dig för att prova klosterkollektionen måste du också veta hur man förvarar de förvärvade örterna, för bara med rätt förvaring kommer de inte att förlora sina egenskaper. Här är några lagringshemligheter:

 • Örter rekommenderas att förvaras endast i mörkare svala ställen. Under andra förhållanden kommer gräset att byta färg och förlora dess egenskaper;
 • efter öppnandet av paketet, växtbaserad diet för viktminskning, häll i en burk eller en tight väska med strängar;
 • Förvara inte växtbaserade väskor i polyetenposer eller i plastbehållare. Det kan finnas farliga anslutningar.
 • hållbarhetstid för örter från klosterkollektionen är inte mer än 2 månader. Att överträffa det är oönskat, annars kommer all flitighet förgäves.

Kända antikvårdare och healare hävdade att en person är frisk endast i enighet med naturen. Återställ harmonin mellan själen och kroppen, och kroppen kommer att svara på vården av det med tacksamhet.

Hur man gör te hemma

Och nu, mina kära läsare, jag vill göra dig lycklig lite. Faktum är att du kan försöka förbereda en klostersamling själv. När allt kommer omkring växer alla örter som utgör klostret på fält och ängar i vårt stora hemland.

Låt mig påminna dig om att klosterkollektionen omfattar: fänkålfrukter, pepparmynta, lindfärg, hö, maskrosbladen, kamomillfärg och äppelblommor.

Receptet på klosterte

Samlade blad och blommor av växter, som jag sa lite högre, måste först först och främst samla in och sedan sönderdelas i ett tunt lager i ett välventilerat rum.

Solljus direkt strålar bör inte falla på gräs. För att torka är det nödvändigt tills det ögonblick då bladen börjar bryta i händerna.

Mala sedan torra växter i små bitar, gör en proportionell sammansättning och lagra under de förhållanden som beskrivits tidigare.

Tyvärr den exakta procentuella sammansättningen av örter i klostret samling som säljs på apotek, jag kan inte ge dig, eftersom det är en affärshemlighet av tillverkaren, men jag kan berätta sina egna proportioner för stödordningen:

100 gram samling ta klostret 10% fänkål frukt, pepparmynta 25%, 15% kalk färg, 5% senna, maskros lämnar 15%, 15% kamomill färg och färg 5% fläder.

Tjejen som försökte klostret

Och nu vill jag berätta en historia om min vän Svetlana, som jag träffade i gymmet.

Från den första dagen av kommunikation imponerade hon mig med en utbildad tjej som bryr sig om sin kropp och har inga hälsoproblem. Men i själva verket kom hon till konditionsklasser efter ett långt arbete med sig själv och hennes kropp.

Det visade sig att Sveta vägde ca 120 kg för 2 år sedan och led fruktansvärt av fetma (3 graders fetma - det här är allvarligt). Hon testade alla slags biologiska tillskott, flera dagars dieter, men effekten var kortlivad. Åter i vikt, visade andfåddhet.

Min vän hörde om ett helt säkert sätt att gå ner i vikt och bestämde sig för att prova växtbaserad te.

Hon köpte en klosterkollektion i ett paket och började dricka denna doftande läckra dryck, fortsatta träningsklasser och arbeta med sig själv.

Nu ser Svetlana helt enkelt fantastiskt ut, alltid leende och charmigt. Och allt tack vare hjälp av den mirakulösa naturliga samlingen.

Hur fungerar te på människokroppen

Efter denna historia ville jag förstå och ta reda på vad läkarna säger om hur växtbaserade samling hjälper till med att gå ner i vikt.

Jag kontaktade omedelbart en välbekant läkare, en nutritionist och herbalist. Han sa att monastiskt te har följande effekter på kroppen:

 1. brände snabbt fettfyndigheter
 2. tillväxten av nya fettceller saktar ner;
 3. minskad aptit och hunger;
 4. metabolism återställs;
 5. en dräneringseffekt skapas.

Du vet, jag blev förvånad över att växtbaserade läkemedel är så effektiva och effektiva. Och nu kan jag med säkerhet säga att tusentals människor talar om detta te för viktminskning med glädje och glädje.

Dessutom konstaterades att örtte har passerat ett antal kliniska prövningar och alla läkare har gjort en entydig slutsats - klostret samling en av de bästa blandfonder för viktminskning hittills som inte har några analoger, kontraindikationer och biverkningar.

Titta på Elena Malyshevas historia om fördelarna med örtte:

Är det sant att klosterkollektionen hjälper till att gå ner i vikt?

Först vill jag notera mycket riktigt återkoppling på den officiella hemsidan för dem som tog monastic tea för viktminskning. Hur många uppriktiga ord av tacksamhet och uppskattning till producenterna av en underbar samling av receptet av munkar.

För det andra är människor helt enkelt glada över att i kombination med en minskning av vikt sänker urtete högt blodtryck och blodsockernivåer. Och dessa symptom är inneboende hos nästan varje person som lider av fetthet.

För det tredje är behandling av fetma vid klosterkollektionen helt säker och har inga negativa konsekvenser. Örtte från klosterväxterna är en ekologisk ren produkt. Och beredningsformeln är strikt observerad enligt källan, som går tillbaka till 1800-talet.

Därför är frågan om det är sant att klosterkollektionen hjälper till att gå ner i vikt, jag svarar med allt ansvar. Naturligtvis, sanningen, tveka inte ens. Kom bara ihåg att te hjälper, och gör inte allt arbete för dig, utan ständigt arbete på dig själv och byter vanligt lat livsstil, inget mirakel kommer att hända.

Är det nödvändigt att gå ner i vikt till en hel person?

Övervikt gör otvetydigt folk ful och långsam. Kvinnor är osannolikt att kunna bära moderna moderna kläder, och män får inte delta i sina favoritsporter.

Barn är generad för att visas på offentliga platser med föräldrar som inte har något estetiskt utseende. Ur moralens synpunkt har sjukdomen, som kallas överdriven fullhet, inga positiva aspekter.

Men de hälsoproblem som uppstår med fetma är mycket värre. Här är de farliga sjukdomarna som följer med övervikt:

 • hjärtsjukdomar;
 • diabetes mellitus;
 • hypertoni;
 • hormonell obalans
 • astma;
 • infertilitet.

Så bestäm själv - att vara sjuk eller inte bli sjuk! Du kan också lära dig mer om sätt att bekämpa övervikt.

Kloster te konsumeras både gå ner i vikt, och med en önskan att sluta dricka, röka, bli av med parasiter och sömnlöshet, för att förbättra minnet och vision. Såväl som diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, för behandling av lever och mage, osteokondros, prostata, menopaus och varicer.

Typer av klosterte

Kloster te konsumeras både gå ner i vikt, och med en önskan att sluta dricka, röka, bli av med parasiter och sömnlöshet, för att förbättra minnet och vision. Såväl som diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, för behandling av lever och mage, osteokondros, prostata, menopaus och varicer.

För varje sjukdom och missbruk finns det en viss slags te, där speciella örter tas upp. Deras åtgärder syftar till att eliminera sjukdomen och förbättra hälsan.

Från alkoholberoende

Monastisk te från alkoholism hjälper till att minska krävningar för alkohol, normalisera blodtrycket, lindra kramp i blodkärlen och ta bort alkoholförfallsprodukter från kroppen.

Sammansättningen av växtbaserade samling av alkoholism omfattar: kardborre, kamille, elefantrot, odödlig, fågelväv, kalendula, mynta, fänkål, sträng, majsstammar.

Kamille stoppar den inflammatoriska processen, påverkar antiseptiskt magslemhinnan. Devyasil hjälper till att rena gallkanalen, immortelle har en kolagogueffekt. Highlander interfererar med bildandet av njurstenar.

Calendula, som mint, lugnar nervsystemet, återställer leverfunktionen.

Fänkål minskar förgiftning, kardborre stabiliserar det endokrina systemet. Sekvensen bidrar till eliminering av toxiner som uppträder vid nedbrytning av alkohol. Corn stigmas förbättra njurfunktionen.

Från rökning

Klostertex från rökning hjälper till att sluta röka.

Strukturen av växtbaserade samling från rökning inkluderar: medinitsa, rhizom av comfrey, mor-och-mormor, lindblommor, svarta elderbärblad, någon form av mullein.

Medlina har en positiv effekt på bronkierna. Comfrey botar lungsjukdomar, mamma och mormor bidrar till expektorativa och antiinflammatoriska effekter. Lime blommor kan klara av hosta och lindra toxiner.

Bladen av svart elderbär återställer nervsystemet, tonen upp. Mullein eliminerar hosta som uppstår hos personer som slutar använda tobak.

Från parasiter

Monastiskt te från parasiter hjälper till att bli av med maskar, rundmaskar, förbättra kroppens skyddande egenskaper och ta bort skadliga ämnen från det.

De växtbaserade maskar inkluderar: renfana, oregano, rölleka, salvia, åkerfräken, johannesört, Leonurus och kattens tass.

Tansy är den viktigaste ingrediensen som har en antiparasitisk effekt, och de ämnen som utgör den bidrar till att runda maskar dör.

Oregano bidrar till att läka slemhinnor, gungkämpar med den aktiva formen av maskar, har en bakteriedödande effekt. Sage bidrar till accelerationen av ämnesomsättningen. Horsetail, som St John's wort, rensar blod av toxiner, minskar nivån av socker i den. Morwort påverkar njurarnas arbete positivt, kattens fot dämpar utvecklingen av skadliga organismer och förbättrar kärlens väggar.

Från sömnlöshet

Monastiskt te från sömnlöshet som kallas "hälsosam sömn" hjälper till att somna snabbare, förbättra uppmärksamhet och minne, stärka immuniteten och eliminera ilska.

I det finns det: melissa, oregano, humlehoppar, mint och morwort.

Melissa bidrar till restaureringen av nervsystemet och en sund sömn. Oregano eliminerar ökad excitabilitet, förbättrar sömn och ökar aptiten.

Cones har en hypnotisk, lugnande effekt på människokroppen. Myn förbättrar sömnen, och modermor lindrar nervös excitabilitet.

För minne och hjärnans arbete

Kloster te för att förbättra minne främjar ökad hjärnans funktion, normaliseringen av mikrocirkulationen och blodflödet i cerebrala kärl, förbättra uppmärksamhet, koncentration och prestation.

Kompositionen innehåller: salvia, malurt, röd rot, eukalyptus, klöver, labaznik och jordgubbe.

Salvia ökar minnet, malurt förbättrar koncentrationen och bearbetningen av stor information av hjärnan. Röd rot stärker hjärnans kärlväggar, eukalyptus och labaznik utvecklar mentala förmågor.

Klöver har en positiv effekt på blodkärlen. Jordgubbar har en antioxidant effekt och stimulerar hjärnans arbete.

För syn

Monastisk te för syn hjälper till, förbättrar blodcirkulationen i ögonen, stabiliserar intraokulärt tryck, ökar ögonmuskelns ton.

Samlingen omfattar: salvia, nässla, rowanbär, lövsträngar, liksom frukterna av kinesisk magnoliavin.

Sage eliminerar inflammation, smärta, spasmer i ögonmusklerna. Nettle eliminerar sjukdomar som uppstår på grund av blödningar i ögonhinnan.

Rowan bär reducerar intraokulärt tryck, och strängens löv förhindrar utvecklingen av glaukom. Kinesisk magnolia vinstock förbättrar syn.

Från diabetes mellitus

Kloster te från diabetes bidrar till att upprätthålla normala nivåer av glukos i blodet, metabolism och återställa naturliga kapacitet vävnader metabolisera inulin, stabiliseringsfunktionen i bukspottkörteln, viktminskning, förebyggande av förekomst och utveckling av sjukdomar som manifesteras på bakgrunden av sjukdomen.

Samlingen innehåller: blåbärsblad, kardborre, kamille, maskros, fälthästsail.

Blåbär förbättrar välbefinnandet, sänker glukos. Burdock normaliserar kolhydratmetabolism, delar fettlager, vilket leder till att en person förlorar vikt.

Kamillefärg stabiliserar glukos i blodet. Maskros fungerar som ett förebyggande medel för ateroskleros, hudsjukdomar, nervösa sjukdomar. Field horsetail minskar och normaliserar nivån av glukos i blodet.

Från hypertoni

Monastiskt te från hypertoni hjälper till att förhindra hypertensiv kris och stroke, normalisera blodtrycket, sänka kolesterolnivåerna, förbättra matsmältningen och metaboliska processer i kroppen.

I te-sammansättningen finns det: svarta vinbär, eukalyptus, timjan, hagtorn, tagolga och kamillefärg.

Svarta vinbär minskar stressen i blodkärlen och sänker blodtrycket. Eukalyptus eliminerar irritabilitet, normaliserar sömn.

Thymus dilaterar kärlen, som ett resultat av vilket trycket minskar.

Hagtorn minskar kolesterol och tryck, stärker nervsystemet. Tavolga har en diuretisk effekt och kamomillfärg förbättrar blodflödet.

stadig

Rejäl örtte hjälper normalisera funktion i hjärtmuskeln, eliminera smärta i hjärtat, öka blodcirkulationen, bli av med rädslan för att berika det kardiovaskulära systemet väsentliga mikronäringsämnen.

Strukturen av hjärt örtteer inkluderar: valeriana rot, pepparmynta, älgört, hagtorn, citronmeliss, Hjärt, åkerfräken och nypon.

Valerian reglerar hur hjärtmuskeln fungerar. Mint och tavolga stabiliserar blodcirkulationen. Hawthorn lindrar arytmi, melissa tar bort takykardi, modermor normaliserar blodtrycket.

Horsetailen ger blodkärlen och hjärtat till det normala. Rosehip innehåller användbara vitaminer som är nödvändiga för hjärtets stabila funktion.

Att rengöra levern

Monastic te för leverrengöring hjälper till att återställa hepatocyter, stabilisera ämnesomsättningen, ta bort skadliga ämnen från kroppen, minska organförgiftning.

Sammansättningen av naturläkemedel mot levern är: Fält kamomill, fänkål, Agrimony apotek, randig, pepparmynta, majssilke, ringblomma och gult rot.

Kamomill och apotekskaka har antiinflammatorisk effekt, fänkål sparar från giftiga lesioner. Sekvensen rensar levern på cellulär nivå.

Mint lanserar en naturlig process för att rengöra kroppen av produkter av vital aktivitet. Corn stigmas spara från bilious stagnation, calendula slappnar av muskler, gul färg rensar gallgångar.

mage

Monastic gastric phytotea kommer att bidra till att eliminera kronisk gastrit, flatulens, dysbacteriosis, cystit, olika typer av förgiftning, pankreatit.

Sammansättningen av de gastriska örtteer inkluderar: calendula, linfrön, nypon, krovavets, cudweed, kyla, malört, åkerfräken, rölleka blommor.

Calendula klarar perfekt med förstoppning, sår, linfrön skyddar slemhinnan i magen. Rosehip fungerar som en kolagogue. Krovovets ökar aptiten, stabiliserar magens utsöndring. Gurka och chill tjäna som smärtstillande medel.

Malurt aktivt kämpar mot parasiter, horsetail har en helande effekt, yarrow påverkar utsöndringen av magsaft.

Med osteokondros

Klostret avgift för osteokondros kommer att hjälpa till att lindra smärta, trötthet och obehag i alla typer av rörelser.

Den innehåller: oregano, johannesört, vildrosbär, elefantrot, maskrosrot, nässelfloror, tallblad, burdock, cowberry.

Oregano och St. John's wort eliminera inflammation. Rosehip behandlar kroniska och akuta former av inflammation. Devyasil, maskros och löv av nässla återställer broskvävnad. Pinsens knoppar har en lugnande effekt.

Burdock eliminerar svullnad, tar bort toxiner och cowberry skyddar kroppen mot skadliga ämnen.

Från prostatit

Klostret från prostatit kommer att bidra till att stärka immuniteten, förbättra sexuellt liv och kvalité av seminalvätska och eliminera inflammation i det genitourära systemet.

Samlingen innehåller: hundrosen, oregano, elecampanrot, Johannesjurt och indiskt te.

Rosehip eliminerar inflammation och bildar normal blodcirkulation. Oregano har en positiv effekt på blodkärl, prostataceller, elekampan - på lymf.

St John's Wort tar bort orsaken till prostatit, förstör infektionen. Och indiska örter spelar rollen som en antiseptisk.

Med klimakteriet

Monastiskt te med klimax hjälper till att eliminera depression, återställa livskraften, hålla tyngd inom normen och förbättra tillståndet för epidermis och aptit.

Samlingen innehåller: timjan, bladen av stevia, spray, oregano, salvia, johannesört.

Tymmen blockerar trötthet, stevia sänker nivån av glukos, kiprej stör utvecklingen av livmoderblödning. Oregano eliminerar depression, salvia normaliserar svettning. St John's wort ökar stämningen.

Med åderbråck

Monastiskt te från och varicose hjälper till att förhindra tromboflebit och öka elasticiteten hos venernas muskelvägg.

I samlingen finns: gingko, repeshok, en sträng, motherwort, chokeberry, cowberry, tavolgu.

Gingko förhindrar utveckling av blodproppar, repeshok har en diuretisk effekt, moderwort används för att förhindra blodproppar.

Arony slutar blöda, ökar elasticiteten hos venerna. Cowberry stärker immuniteten, och tavolga är användbart i alla sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

Monastic te: sanningen eller skilsmässa

På forumet kan du ofta hitta argument om vad som betyder för viktminskning är acceptabla, vilka droger är bättre och hur man tar dem.

Men alla utan undantag är benägna att faktiskt läkning är mycket närmare och mer förståelig för den vanliga mannen på gatan.

Jag håller helt med det faktum att den lätta förpackningen och den höga annonseringen av syntetiska droger - inte alls ett tillfälle, omedelbart rusar till deras sökning. Och nu, tillsammans med dig, lär vi oss hela sanningen om klostrets samling.

Var och hur man köper monastiskt te

Till att börja med ska jag citera kostnaden för samlingen för olika länder:

 • Ryska federationen - 990 rubel,
 • Ukraina - 386 UAH,
 • Kazakstan - 5007 tenge
 • Moldavien - 285 lei

Jag rekommenderar starkt att köpa kloster från våra partners. Också en länk till tillförlitliga leverantörer kan du hitta i sidofältet på den här bloggen, i form av en banderoll med märket "blog anukapohudei.ru rekommenderar."

Recensioner av läkare om effektiviteten av drycken

V. Gorelov, läkare-terapeut

Monastic te för viktminskning - en verklighet! Alla örter ingår i dess sammansättning, på något sätt har effekten att påskynda ämnesomsättningen. Dessa är bra antioxidanter. Därför - och "pohudatelny" -effekten, ibland ganska signifikant.

Misstaget av människor som är besvikna i örtte är att de uppfattar det som en slags "panacea", ett botemedel mot alla möjliga (och omöjliga för) sjukdomar. Mirakler händer inte! Men i kombination med träning och rätt diet (för att inte vara förvirrad med dieter!) Resultatet blir märkbart.

Anna Olegovna, en dietist

Många av mina patienter som köpt "Monastic te för viktminskning" kunde förlora ett extra kilo. Naturligtvis, och motivationen var, och folk måste göra ansträngningar för att göra detta. Och te i detta är en utmärkt hjälpare. Det tar bort gifter och toxiner från kroppen, förbättrar matsmältningen, förbättrar immuniteten. När det gäller priset - läkemedel är dyrare.

Sergey Andreevich, en dietist

Mat är samma beroende som alkohol eller rökning. En långsiktig vana är, jag är ledsen, den hemska, leder till uthållig övervikt.

Tyvärr kan ett ört inte hjälpa hundra procent, men i komplexet av åtgärder tar det långt ifrån sista platsen. Accelererar ämnesomsättningen, renar kroppen av toxiner. Lugnar nervsystemet, normaliserar sömn. I detta fall finns inga kontraindikationer att använda.

Suliko Givievna Liladze, endokrinolog

Är det sant att monastiskt te hjälper till att gå ner i vikt? Yes! Dessutom lyckas även personer med fetma i den tredje graden uppnå stor framgång. En välvalad uppsättning örter gör verkliga mirakel. Men glöm inte fysisk aktivitet och hälsosam näring.

Hjälper te Kundrecensioner

Jag läste många recensioner på Internet om monastiskt te. Dessutom är recensionerna diametralt motsatta: från "Panacea" till "Lochotron". Herrar, sätt på dina hjärnor, äntligen! Sanningen, som alltid, är någonstans i mitten. Tog på testa av te för viktminskning. Och ångrade inte alls. För det första är det mer användbart än traditionellt morgonkaffe. För det andra är det helt enkelt gott. Teet luktar mycket, mycket trevligt att smaka, med knappt märkbar surhet.

Jag vet inte: kanske självhypnos, men välbefinnande (kroppen är smart, vitaminer och andra spårämnen kräver), den uppfriskande effekten är tydligt uttryckt. Naturligtvis pratar inte om någon viktminskning med 20-30 kg, och det är inte nödvändigt. Jag kastade bort ett par kilo på två veckor, jag hoppas att inte gå ner i vikt.

Te är inte en panacea, men ett bra komplement till hälsosam mat och måttlig fysisk aktivitet. Och de som vill bli av med övervikt i en vecka, utan att komma upp från soffan - låt dem lyssna på saga berättelser.

Jag köpte urtete "Monastyrsky" för viktminskning. Tjejer, tro inte annonsen! DIVORCING ALL THIS. Absorberade denna drink megalitroms, och figuren på skalorna - allt detsamma. Och spegeln tycker inte om det. Smaken är inte dålig, men jag förväntade mig att drycken var helt annorlunda. Besviken med hela mitt hjärta.

Har köpt eller köpt det Monastic gräsbevuxna teet inte på en gång. Läs först dess sammansättning. Varje ört har sin helande kraft. Vi tar också hänsyn till det faktum att den gemensamma verkan av olika växter ökar den terapeutiska effekten.

Tala, skriv ut ingredienserna och gör teet själv? Är du säker på att din komposition kommer att vara lika balanserad som klostret? Är du säker på att du samlat och torkade örterna korrekt? Jag är redan tyst om det faktum att den genomsnittliga stadsborgen i nässla från kamille inte alltid är annorlunda.

Nu om min personliga erfarenhet. Under hela vintern gjorde hon te (utan fanatism, alternerades med traditionellt grönt te). Och - om ett mirakel! Inte en enda ORZ för hela vinterkylan. Och den vanliga angina "besökte inte gästerna". Så det finns en positiv effekt på immuniteten. När det gäller allmän terapeutisk effekt "alkoholism - infertilitet - prostate - diarré - kungens onda", är det berättelser om annonsörerna, som omedvetet, skamfilat en bra produkt. Jag rekommenderar te unikt! För immunitet - en oersättlig sak.

Om att gå ner i vikt - jag vet inte... Metabolism, dömande efter sammansättning, kommer otvetydigt att förbättras, och där och innan och förlorar kilogram - ett steg. Om överskottet mäts i tiotals kilo kan man naturligtvis inte hjälpa till. Här behöver en professionell nutritionist hjälp!

Jag fick "Klostret" för provning på vinterhöjden. Det verkar som om våren tog hem. Brewed för hela familjen tyckte hennes man och dotter (16 år) mycket om det. För behandling av vinterns avitaminos - exakt vad du behöver! Nu - svaret på anhängarna av den "oberoende" skörden av örter:

1. Du är säker på att du kommer att kunna samla precis de örter som är nödvändiga (för att inte tala om att de växer i olika klimatzoner). Och teens sammansättning kontrolleras, inte oss för att ändra det.

2. Du kommer att vara förlovad i detta (med vår universella latskap är det knappast möjligt).

Och här får du en färdig örtsamling - och det är klart! I allmänhet rekommenderar jag! Utmärkt alternativ till traditionellt svart te. Och mycket trevligare än grönt! Dessutom var en trevlig bonus förlusten av fyra pund per vecka. Det var bara det som var överflödigt.

På denna anteckning för en liten stund säger jag adjö. Glöm inte att dela med dig av ny information om klostret som samlas på sociala nätverk. Kanske är det du som kommer att delta i någons öde på detta sätt.

Vad man ska komma ihåg

 1. Monastic te kan användas både för viktminskning och för behandling av dåliga vanor och sjukdomar.
 2. Herbal samling bör förvaras i en mörk och cool plats så att den inte förlorar sina användbara egenskaper.

Snälla, stödja projektet - berätta om oss

Monastic Slimming Tea: Sammansättning, Fördelar och Hemrecept

Klostret är ett effektivt sätt att förlora vikt, vilket också har en generell positiv effekt på människokroppen.

Effektiviteten av te stöds av ett kvalitetsbevis och vetenskaplig forskning, som bekräftat dess användbara egenskaper. Den största fördelen med samlingen är naturliga och miljövänliga komponenter.

struktur

Ett särdrag hos samlingen är den unika balansen mellan örter i kompositionen och frånvaron av kemikalier.

Tack vare den helt naturliga sammansättningen av te kan du säkert ta den här produkten till din egen hälsa:

 1. Fänkål frukter effektivt minska aptiten, och aktivera också naturlig metabolism i kroppen. Denna ingrediens är en hitta för älskare av sött, eftersom det undertrycker begär för konsumtion.
 2. Lime blommor hjälper till att ta bort överskott av vätska.
 3. Senna är en naturlig laxermedel som hjälper till att eliminera toxiner och skadliga komponenter.
 4. Svart äldre - en viktig komponent som ökar effekten av andra komponenter. Dessutom har det en positiv effekt på det endokrina systemet.
 5. Maskrosblommor mättar kroppen med kalium, som snabbt smälter under kampen mot överskott av kilo.
 6. Kamille främjar kvalitativ assimilering av mat och samtidigt bevarar alla användbara element.
 7. Kronblad av pepparmynta har en positiv effekt på mag-tarmkanalens aktivitet och ger också tedrycket en trevlig smak och arom.

nytta

Monastic te är en balanserad kombination av fördelaktiga örter som effektivt hjälper till att klara extra pounds och rengöra kroppen av skadliga ämnen.

Den unika kompositionen bidrar till att bränna feta lager och har generellt en positiv effekt på människokroppen:

 1. Normaliserar matsmältningen.
 2. Aktiverar naturliga processer av ämnesomsättning.
 3. Förhindrar bildandet av nya fettlager.
 4. Mättar kroppen med nödvändiga användbara element och föreningar.
 5. Stimulerar interna resurser för att bekämpa fetma.
 6. Rengör effektivt kroppen av toxiner.
 7. Den har en stabil dräneringseffekt som fixar de uppnådda resultaten. Resultatet är att viktminskningen inte återställs.

Ytterligare fördelar med te:

 1. Normaliserar det kardiovaskulära systemet.
 2. Aktiverar kroppens naturliga försvar.
 3. Optimerar blodtrycket och normaliserar även sockerhalten i blodet.
 4. Kvalitativt balanserar det mänskliga energisystemet - samlingen har en toning effekt, har en uttalad avslappnande effekt och stabiliserar också det övergripande emotionella tillståndet.
 5. Förbättrar arbetskapaciteten.
 6. Fördelaktig effekt på villkoret av hår, naglar och hud.
 7. Mättar kroppen med nödvändiga näringsämnen och vitaminer.

Ansökningsregler

Förfarandet för att brygga klosterkollektionen liknar den vanliga tebrödsprocessen:

 1. Det tar 1 tesked te för att hälla 200 ml brant kokande vatten.
 2. Drycken ska infunderas i 15 minuter. En viktig punkt - begränsa inte syreåtkomsten, eftersom te måste "andas".

Det finns flera enkla principer för literate te drink mottagning:

 1. Ta te borde vara 3-4 gånger om dagen för en kopp medelsstorlek. Sådana proportioner har inte bara en bra förebyggande effekt utan ger också en positiv terapeutisk effekt. Experter rekommenderar att man dricker en drink en halvtimme före en måltid.
 2. Du kan brygga te från tidigt på morgonen och hoppas kunna använda det hela dagen. I så fall måste volymen vara jämnt fördelad för hela dagen. Om så behövs kan du lägga kokande vatten till tekanna.
 3. Viktig punkt - det är förbjudet att blanda gräs från andra naturliga avgifter, eftersom ingen av örterna inte kommer att få den korrekta effekten.
 4. När du använder te, tillåts olika smaker, det vill säga du kan lägga till sylt, citron, honung eller mint.
 5. Varaktigheten av kursen är minst 3 veckor. När vikten återkommer normalt, kan du använda en kopp drink om dagen som profylax och underhåll av kroppens funktioner och styrka.

Recept för klostret hemma

Du kan självständigt samla alla 7 örter i naturliga förhållanden. Om detta inte är möjligt kan du enkelt förvärva alla komponenter i samlingen i apoteksnätet.

Om gräset samlades på egen hand, måste de först spridas ut i ett tunt skikt i ett rum som är väl ventilerat.

Därefter måste du slipa alla komponenter och ansluta dem i de nödvändiga proportionerna:

 • 100 gram samling - 10% fänkål, 25% pepparmynta, 15% lind, 5% senna, 15% maskros, 15% kamomill och 15% elderbär.

Kontraindikationer och pris

Monastic samling rekommenderas inte för gravida kvinnor, eftersom vissa komponenter i det kan ha en negativ effekt på graviditeten. I extrema fall kan det även finnas risk för avbrott.

Bland kontraindikationerna bör också noteras individuell intolerans.

Den genomsnittliga kostnaden för en förpackning med monastiskt te överstiger inte 1 000 rubel. Det kan enkelt beställas på Internet eller köpas från ett apotek.

recensioner

Medicinska specialister:

Oksana, en doktorsendokrinolog med 10 års erfarenhet: Med förtroende kan jag prata om fördelarna med denna samling i fråga om viktminskning. En positiv effekt uppnås på grund av balansen mellan naturliga örter, vilka i kombination med varandra aktiverar de metaboliska processerna i kroppen. Dessutom är ingredienserna naturliga antioxidanter, vilket effektivt hjälper till att kämpa med extra pounds.

De flesta patienter noterar den positiva effekten av te. Jag bekräftar att denna dryck kvalitativt rensar kroppen av toxiner och toxiner, normaliserar matsmältningen och förbättrar också kroppens naturliga skyddsfunktioner.

Även mina patienter med en tredje grad av fetma kunde uppnå konkreta resultat med hjälp av klostret. Garantin för effektivitet är den kompetent utvalda sammansättningen av insamlingen baserad på naturliga örter. Men ett integrerat tillvägagångssätt krävs alltid i kampen mot övervikt - fysisk aktivitet och balanserad näring.

konsumenter:

Larissa: Jag kände till denna mirakulösa växtbaserade samling under en längre tid, men jag bestämde mig för att prova det för bara ett år sedan. Försökte mycket olika dieter och resultatet är detsamma - medan du håller fast vid kosten är allt bra, men efter slutet kommer vikt tillbaka.

Efter att ha tagit te märkte jag att resultatet är bevarat även efter att kosten är över, och vikten fortsätter att minska. Mitt resultat är fem kilo i månaden.

Margarita: Jag är mycket nöjd med resultatet. Te gör underverk. För mig personligen löste han snabbt problemet med frekvent svullnad. På bara ett par veckor med regelbundet dricks, förlorade te 1,5 kg.

Eugene: Jag bestämde mig för att prova klosterkollektionen för kroppens rening, och inte slåss med överskott av kilo. Mycket nöjd med den trevliga smaken. Efter en vecka i receptionen märkte jag otrolig ljushet och en livsbristning. På bara en vecka var det möjligt att förlora nästan ett kilo. Jag är väldigt nöjd med denna naturprodukt.

Monastic Slimming Tea

"Monastic Fee" ger säker viktminskning med märkbart resultat efter 1 vecka. Resultatet från användningen av formuleringen är kliniskt bevisad. Det unika receptet (XIX-talet) är tidtestat. Blandningen innefattar kamomill, fänkål och andra komponenter som är användbara för kroppen. På grund av den balanserade kompositionen uppnås maximal effekt. "Monastic Collection" hjälper till att ta bort övervikt utan att skada kroppen!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Resultatet är fortfarande väldigt glad, jag dricker te den tredje veckan och redan minus nästan 2 kg, jag förstår säkert att det inte är feta löv, men vatten, te fungerar som en mild laxerande och diuretik, svullnad går perfekt! Stolen återvände till vanligt, glömde förstoppning, min mage blåste av. Ja, och min aptit verkar vara mindre, självklart kan jag tvinga mig att tro på det, men måltiden blev väldigt mindre, även min man märkte. I allmänhet fortsätter jag att dricka te ytterligare och gå ner i vikt, jag hoppas att jag på två veckor även säger farväl med 2 kg!

Resultatet är, minus 3 kg för 1,5 månaders vanlig teansökning, det här är naturligtvis inte ett WOW-resultat, men för mig är det väldigt anständigt! Inte en dag svälter, inga fasta dagar, maten är ganska vanlig, jag torterade inte mig själv med sport! Så det är värdet av te som jag har gått ner i vikt! Det var vad hon såg bakom henne, begäret efter sötsaker var mycket mindre, ett par sötsaker och jag vill inte, men innan lådan kunde äta en dag. Ödem är väl borta, jag märkte på ringarna på mina fingrar - mycket friare än stål! Jo, i allmänhet känner jag mig mycket bättre. I allmänhet fortsätter jag att gå ner i vikt!

Te är effektivt endast när det är ordentligt bryggt. En matsked av samlingen hällde 200 ml brant kokande vatten och låt det brygga i minst en halvtimme. Detta är det enda sättet att smälta alla användbara komponenter och börja interagera med varandra. Som ett resultat har de en synergistisk effekt. Smaken av vanliga gräsblad, inget speciellt. Arom lämplig.
Te drack på morgonen och kvällen innan man äter. Detta gav en trippel effekt - aptiten minskade, matsmältningssystemet förberedde sig för korrekt matsmältning av mat, metabolism blev mer aktiv. För den första månadens te dricks, 6,7 kg, för den andra 5,3 kg. Hur bonusen stärktes immunitet.

Ört te är unik i kompositionen. Först och främst har det en rengörande och helande effekt, varefter kroppen själv återuppbyggs på de nödvändiga skenorna och börjar gradvis gå ner i vikt utan att hälsan skadas. Te orsakar inte en akut evakuering av tarmarna, och ett blad av björken ger en mycket lätt diuretisk effekt. Som ett resultat behöver man inte vara i tjänst nära toaletten, men problemet med puffiness löses en gång för alla. Effekten av te är förlängd, efter att lyftvikt inte rusar upp. Processen att gå ner i vikt är bekväm. Aptit minskar men försvinner inte alls. På grund av normaliseringen av blodsockernivån finns det inga plötsliga följder av hunger och dra inte matavfall.

Te hjälpte inte bara till att gå ner i vikt, det hade en komplex, tonisk och rengörande effekt på kroppen. Normaliserat arbetet i mag-tarmkanalen och levern, ämnesomsättningen har uppstått. Utseendet förbättrades ibland. Minsta kursen är designad i 3 veckor, jag drack te i 3 månader, eftersom startvikten var stor. Kompositionen är naturlig, absolut säker för kroppen, det finns inga uppenbara allergener. Följaktligen från kontraindikationer är endast enskild intolerans. Dricka te på tom mage orsakade inte illamående eller smärta. Efter att jag på allvar städade maten, gick viktminskningen ännu snabbare. Men även te, ensam, klarar av skål.

Te fungerar, men inte snabb. Vi måste förstå att örtmedicin har en mjuk mild effekt, är mirakulös förvandling inte nödvändigt att vänta några dagar. De första resultaten uppträdde om 2 veckor, men det fanns inga biverkningar. Vikt började minska smidigt, den maximala dagliga vikten översteg inte 300 gram, vilket är acceptabelt och säkert för kroppen. Innehållet i tarmen och överskott av vatten gick inte bort, nämligen fettbutiker. Efter avslutad kurs siffran var smal och feminin, har allmänna hälsotillstånd förbättras, kvaliteten på hud och hår också förändrats till det bättre, celluliter på kvinnor traditionellt problemområden nästan försvunnit.

Samlingen är bara magisk, inte stark i örter, men jag tycker att det handlar om komposition. Han är mycket literate, en svag infusion är tillräckligt att det rusande begäret efter sötsaker är borta i ett par timmar.
Men jag brukar inte rekommendera att dricka ett avkok under dagen. Maximalt 3-4 gånger är inte oftare, enligt mina känslor minskar buljongen kraftigt trycket, men för mig är det ett problem. Eftersom hela mitt liv var lågt. De första dagarna av glädje drack avkok för frukost, lunch och middag. På kvällen åt jag mina fötter. Det var ett tryck på 100 till 50, hans huvud värkades helvete, men Citramon hjälpte honom snabbt att höja. Då förstod jag redan varför det här händer med mig.
Min man rådde att överge användningen helt och hållet, men jag hörde inte till honom på morgonen, men när jag såg plumbbobs på morgonen. Om du använder allt i mått, så är det okej. Jag tar avkok på ett glas på morgonen och på kvällen när det vore önskvärt att äta mest. På eftermiddagen tänker jag inte på mat, som det var. Så om två veckor har det redan tagit 5 ​​kilo, jag hoppas att dynamiken kommer att fortsätta. Som överflödig, på ett vänskapligt sätt fortfarande 10 kg. Det finns mycket att sträva efter. Jag hoppas jag lyckas.
Kollektionen löper ut, jag beställer mer förpackning, kanske två. Att smaka är allt bra, så lätt och behagligt te på örter gjorde min mormor sådana sammankomster.

Monastic tea Jag beställer 3 gånger redan. Jag blev kär i honom. Säg inte att jag har förlorat mycket tyngd, men rensningen med hjälp är utmärkt! Från kvällen drack jag ett glas växtdekok, på morgonen blev tarmarna helt rensade.

Jag dricker monastic tea 3 gånger om dagen före eller under måltiden. Jag tycker verkligen om att han inte blir bitter, som andra liknande örtteor. Att dricka på ett och samma sätt, kommer inte att fungera. Efter den första koppen känns det som att han börjar arbeta från insidan. Problem med toaletten försvann helt enkelt! Allt är som urverk - 3 gånger om dagen, inte 1 som tidigare. Kroppens tillstånd är utmärkt! Te lugnar, rensningar och toner. Ty tyngdförlust är osannolikt att passa, eftersom några örter inte kan bli av med överskott av kilo. Te hjälper helt enkelt till att klara alla svårigheter i denna fråga. Vare sig en stimulans eller en partner i viktminskning. I alla fall kan du inte göra utan din egen styrka. Om du inte äter bara en te i månaden. Jag åt 5 gånger om dagen, lite. Jag gick inte in för sport - min mamma i dekretet och utan att tillräckligt med fysisk ansträngning. Har blivit tunna under de första 3 veckorna på 2 kg. Detta är särskilt märkbart i byxor. Huden stramas, blev jämnare och elastisk. Te är dyrt men mycket effektivt. Ett paket varar i 2-3 månader. Jag är säker på att jag beställer mer! Och jag vill försöka göra det själv - alla ingredienser är målade. Örter växer i vårt område.

Jag tog upp min figur en månad före min semester. Ponazakazyvala olika medel (monastic tea, inklusive), plus köpte en prenumeration på simulatorn. Sedan vägde jag 64 kg. Helst ville jag få den varnade 58-59 kg.

Oavsett hur mycket jag väger, tycker jag fortfarande att jag är fet! Nu med växten 170 jag väger 50,5 kg! Jag drömmer om 45 kg. Jag går in för sport, äter allt, jag dricker monastiskt te och vitaminer från grupp B. Te lugnar mig lugnt. Om du dricker på natten, ska jag somna med en söt dröm och sova bra, på morgonen stiger jag kraftigt. Noterade också en mycket bra rengöringseffekt - det beror på senna i kompositionen. Tack vare fänkål och kamomill fungerar magen som en klocka! Ingen svullnad, kolik, tyngd och kan inte vara. Förlora vikt specifikt från klostret har ännu inte kunnat, kanske bara ingen annanstans? Men jag känner hur det påverkar min kropp positivt. Smaken av den resulterande drycken är mintbitig. Men jag har inte ätit socker länge, det är därför jag dricker te utan det. Går bra, inducerar inte kräkande reflexer. Förresten var viljan att äta något sött för natten borta! Jag tror att om det komplicerade tillvägagångssättet i fråga om viktminskning kommer te vara en bra hjälpare. Endast monastiskt te kan inte gå ner i vikt. Dessutom glöm inte åtminstone om minimal hudvård. Under "dieter" hon oh, hur behöver hon extra näring och fuktgivande. Min mening: En utmärkt rengöring för matsmältningskanalen, en bra lugnande.

Monastic te

* Genom att klicka på "Skicka" -knappen, godkänner jag behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med integritetspolicyen.

Skönhet är inte bara externa data, utan också kroppens tillstånd, de inre känslorna och en känsla av att man lätt blir kär i sig själv. Att älska din kropp är mycket lättare om den har så få defekter och maximal hälsa, styrka och energi som möjligt. En av de trevliga terapierna, som avsevärt förbättrar formen, är en tefest. En favoritdrink av många kan göra underverk. Det handlar om Monastic te för viktminskning, som lyckades behaga många framgångsrika resultat. Detta är en mjuk, hälsosam för viktminskning botemedel. Överdriven kilo måste säga "Farväl" och i alla fall inte "Farväl".

Användbara egenskaper

Monastic insamling för viktminskning är ett helande te tillverkat av olika örter, vilket bidrar till viktminskning och eliminering av skadliga ämnen. En balanserad komposition bidrar till effektiv förbränning av fett, som har positiv inverkan på hela kroppen. Användbara egenskaper hos drycken inkluderar:

 • förbättring av matsmältningen;
 • normalisering av ämnesomsättningen
 • förebyggande av bildandet av nya fettlager;
 • mättnad med användbara ämnen;
 • aktivering av interna resurser för att bekämpa övervikt
 • eliminering av toxiner.

Till fördelarna med växtbaserade samling bär dräneringseffekten. Nutritionists betonar att användningen av te stabiliserar resultatet som uppnåtts. Droppade pund returneras inte.

struktur

Det monokära teatets egenhet är att dess sammansättning är en unik samling örter som inte innehåller kemikalier. Produktens naturlighet och naturlighet bidrar till att hantera problemet utan rädsla för hälsorisker. Den härdande drycken innehåller följande komponenter:

 1. Fänkål. Frukt minskar aptit och stimulerar metabolism. Denna komponent kommer att behaga den söta tand - dess användning undertrycker viljan att äta något sött.
 2. Lime träd. Sommarens blommor skönhet tar bort överflödigt vatten.
 3. Senna. Detta är ett långt känt laxermedel som hjälper till att eliminera toxiner.
 4. Svart älskling. Växten utför funktionen av en förstärkare av åtgärden av alla komponenter och påverkar positivt det endokrina systemet.
 5. Maskros. Blomman mättar kroppen med kalium, som snabbt försvinner under viktminskning.
 6. Kamomill. En mild blomma hjälper maten att smälta väl, utan att förlora användbara ämnen.
 7. Peppermint. Kronblad med friskhetens doft har en positiv effekt på matsmältningssystemet. Även mint ger en trevlig smak.

Kombinationen av sådana gåvor av naturen kombineras harmoniskt. Varje komponent utför en viss funktion, och alla komponenter arbetar i perfekt harmoni. Te har en delikat smak och mild smak.

Hur man tar

Helande te ger maximal nytta och effekt med korrekt förberedelse. Brew bör vara i proportion av 2 msk insamling per 0,5 liter kokande vatten. Förbered monastic tea för viktminskning i en tekanna. Insistera i 3-5 minuter. Ta infusion 3-4 gånger om dagen, helst en halvtimme före måltid.

Effekten av att konsumera örtte kommer inte att hålla dig väntar länge. Redan de första resultaten kommer glatt överraska. Först och främst är det en förbättring av matsmältningsförloppet och ämnesomsättningen. Du kommer att känna ljus och samtidigt mättnad. Också märkbar är förbättringen av hud och hår. Det är viktigt att monastiskt te mättar kroppen med kraft och energi, vilket har en positiv effekt på humör och välbefinnande. En sådan dryck från medicinska örter ökar effekten av kost.

Korrekt näring och regelbunden användning av klosterteor garanterar ett utmärkt resultat - en tunn figur och god hälsa!

Var att köpa

Du kan beställa klosterte på Internet, till exempel på tillverkarens officiella hemsida. I apotek är inte till salu.

Tidigare Artikel

tsifran