Huvud
Behandling

Hur man gör penis hård, som Thor's Hammer? Med en hammarekräm är det enkelt!

Cream Thor's Hammer for potency ökar erektionen och ökar varaktigheten av samlag. Han kan göra en riktig macho från den mest phlegmatic mannen, förbättra kvaliteten på orgasmen, glädja någon dam som har turen att vara nära en manlig representant som tog denna åtgärd. Läkemedlet är så känt att det rekommenderas av alla moderna könsterapeuter.

Namnet på den här påminnelsen påminner om den norska legenden, som berättar om Tors Hammer. Denna kraftfulla amulett symboliserar en otrolig maskulin kraft som frestar någon kvinna.

När det plötsligt finns problem i samband med sexuell aktivitet påverkar detta både en persons psykiska tillstånd och den allmänna fysiska hälsan.

En man faller i depression, vars sätt endast kan garanteras efter att man har använt det nuvarande sättet, vilket kan lösa ovanstående problem och återställa den naturliga kraften till den olyckliga personen.

Hur läkemedlet fungerar

Läkemedlets verkan beror på det faktum att det säkerställer normalisering av metaboliska processer i kroppen, varefter en stor mängd testosteron produceras. Som ett resultat ökar erektionen, libido ökar, orgasmerna som erhålls blir mer levande och oförglömliga.

Varaktigheten av sexuell kontakt är betydligt längre. Slutligen kan man inte misslyckas med att notera förbättringen av övergripande välbefinnande på grund av att immunsystemet stärks.

Naturligtvis kan konsumenterna vara intresserade av bedrägeri eller sanning av grädden Thor's Hammer for potency. I detta avseende bör det noteras att läkemedlets effektivitet redan har bevisats genom speciella kliniska studier. Dessutom talar många användaruttalanden om detta, av vilka några kan läsas nedan.

Människor använder olika läkemedel som ökar styrkan och ökar varaktigheten av den intima kontakten. Att uppnå en högkvalitativ och samtidigt snabb resultat är endast möjlig med användningen av Thor's Hammer.

Recensioner av läkare om grädden Hammer Torah för styrka talar om behovet av användning av detta läkemedel i vissa fall:

 • Med försämring av styrka eller impotens.
 • Med en svag intim aktivitet.
 • Vid en liten mängd spermier eller dålig kvalitet.
 • Med urogenitala infektioner.
 • Vid instabil erektion.
 • I avsaknad av sexuell lust.
 • Vid tidig utlösning.
 • Om sexkvaliteten försämras på grund av stress, överarbete, överdriven fysisk ansträngning.

Hur använder man produkten?

Säkerhet och frånvaro av biverkningar ges av naturliga ingredienser som utgör detta läkemedel:

 • Roten av ginseng - främjar blodcirkulationen och tillåter celler att leva längre.
 • Malkanguni - främjar ökningen av cavernous kroppar och en ökning av blodflödet till könsorganen.
 • Olja gjord av en varmkorv - ökar libido, gör orgasmen uttalad och ljus, förbättrar den intima attraktionen.
 • Exponering, gjord av ginkgo biloba - hjälper till att öka blodflödet till könsorganen, stärka blodkärlens blodårer och syrgasmättnad.

Instruktion för användningen av grädden Thor's Hammer for Power talar om det enkla användandet av detta läkemedel, vilket är speciellt tillverkat för att vara lätt att använda.

 • Användningen ska vara extern.
 • Medlet appliceras ett litet lager på pubicområdet och direkt på könsorganen (med undantag för huvudet).
 • Rubbing sker med hjälp av exakta cirkelrörelser tills den absorberas helt.
 • Efter en dag, upprepa ansökningsförfarandet.
 • Varaktigheten av behandlingskursen är en månad.

Naturliga ingredienser gör agenten presenterad helt säker för människors hälsa. Tvärtom, det ger exceptionella fördelar och rekommenderas därför av medicinska specialister.

Inköp av varor

Om vi ​​pratar om var man ska köpa Hammer Torah-kräm för styrka bör det ske på den officiella hemsidan. Faktum är att på grund av läkemedlets popularitet blir det ofta förfalskat eller vidareförsäljning på andra Internet-resurser. För att inte vara "på betet" av bedrägerier är det önskvärt att lägga en order där leveransen av den mest verkliga Torah Hammeren är garanterad.

Med själva registreringsproceduren borde det inte vara några problem - först fylls en särskild ansökan ut där vissa personuppgifter anges. Då måste du komma överens om lämplig typ av leverans.

Varorna förväntas från 3 till 14 dagar och betalas kontant vid leverans så att köparens risker är så låga som möjligt.

I allmänhet är det på den officiella hemsidan att du kan köpa till överkomliga priser Hammer Torah för styrka och förbättra ditt eget sexliv väsentligt.

Kundrecensioner

Oleg Kovtunov, 33 år gammal

Jag vet inte varför - jag verkar inte ha några dåliga vanor och har inte haft någon smärta - men efter trettioår har min styrka försämrats avsevärt. Min fru märkte genast, jag trodde att det var från nerver (jag hade ett stressigt jobb). Det var nödvändigt att göra någonting för att rädda familjen - varför en ung och vacker flickvän, vem "är inte värt det"? Därför började han själv försöka olika droger och preparat. Det hjälpte uppriktigt, inte särskilt. Jag tänkte redan på att gå till en privat klinik tills jag försökte Thor's Hammer. Det här verktyget hjälpte verkligen - och första gången. Ytterligare administrering av läkemedlet bekräftade endast de uppnådda resultaten. Min fru är nu helt extatisk!

Andrey Bastov, 42 år gammal

Jag kommer inte att säga att jag lider av några problem med styrka - ganska genomsnittlig man. Om utan hjälp - mer zhvuh en gång per natt sällan när jag kan. Och jag vill i min älskade kvinnas ögon se ut som en super älskare. Att ta droger som Viagra är mycket hälsofarliga, och jag förstår det själv. Men Thors Hammer är helt säker, har inga biverkningar och från mig gör en riktig sänggud. Fröken så skrikar att grannar på batterier knackar. Jag rekommenderar det här verktyget!

Ekaterina Korotkikh, 31 år

Min man är en militär man och efter att ha besökt en hot spot, började problem med styrka. Jag vet inte - fysiska eller psykologiska skäl (jag brukar tänka det andra alternativet), men upplevde en älskad på grund av det här mycket skrämmande. Jag älskar honom självklart och jag uthållit allt, men du vet att en man inte kommer att känna sig som en man om han inte tar det i sängen. Han fick Molot Tor-läkemedlet. Ivan tog honom bara en månad och fortsatte att återhämta sig. Nu har han en sådan libido att jag bara återvänder hem från jobbet - på tröskeln börjar klä sig och snabbt in i spjälsängen...

Expertrecensioner

Självklart är det underhållande och användbart att läsa recensioner om Molot Thor-kräm för styrka som skrivits av specialister, det vill säga personer som med sin yrkeserfarenhet förstår fördelarna och nackdelarna med ett sådant verktyg.

 • Natalia Pimenova, sexterapeut

Ibland finns det problem för unga män med erektion och till och med impotens. Vanligtvis börjar folk genast panik, skrika att livet är över. Jag försäkrar dem, jag råder dig att inte skynda till sådana pessimistiska slutsatser. Det vanliga misslyckandet i människokroppen, som kan åtgärdas. Det är bäst att korrigera, enligt min mening, Torah Hammeren. Åtminstone de senaste åren har jag bara rekommenderat detta botemedel och hittills har det inte misslyckats med mig. Patienterna är nöjda.

 • Vitaly Kaplunov, sexolog

Om vi ​​pratar om droger som förbättrar manlig styrka, ger jag min röst till Hammer Thor. Först och främst, eftersom det är effektivt och samtidigt är det säkert för människor. Inte så ofta denna kombination - effektivitet och säkerhet. Och priset på läkemedlet är inte högt, vilket betyder att det är billigt för många människor.

Cream Hammer Thor för män

Cream Hammer Thor används för att förbättra erektionen och förlänga intimiteten. Detta läkemedel är utformat speciellt för det starkare könet, upplever svårigheter i könsorganet.

Thor's Hammer Cream

Princip för verksamheten

Salva normaliserar ämnesomsättningen i den manliga kroppen, stimulerar syntesen av testosteron. Som ett resultat ökar erektil förmåga, tiden för sexuell handling ökar, libido ökar och orgasmen blir ljusare.

På grund av åldersförändringar säger många män att sexuellt liv ger mindre glädje och orsakar ibland även smärta. Åldringsprocessen är oundviklig, vilket naturligt påverkar haneffekten. Därför är frågan om hur man ökar hormonhalten relevant för den manliga befolkningen över 40 år.

Våra läsare rekommenderar

Vår konstanta läsare blev av med problem med styrka genom en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet av 100% - fullständigt bortskaffande av problem. Detta är en naturlig botemedel baserad på örter. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Krämen för styrka Hammer Thor stöder inte bara syntesen av könsceller, påverkar immunsystemet positivt, men har också en positiv hälsoeffekt.

När ett botemedel behövs

Läkemedlet är ordinerat för sexuella störningar, liksom andra problem med människors hälsa. Åtgärden bör köpas:

 • med minskad styrka;
 • i avsaknad av sexuell attraktion, svag sexuell aktivitet;
 • med försämring av fröets kvalitet, agglutination;
 • vid komplex behandling av infektiösa patologier i urogenitalt distrikt
 • med för tidig utlösning
 • med stress och kronisk trötthet, vilket ofta framkallar en försämring av sexuell förmåga.

Thors hammarmel passar bra med dessa problem och förbättrar människans allmänna välbefinnande.

Torahhammaren - bruksanvisning

I instruktionerna för användning av grädden finns inget komplicerat. Detta gör att verktyget är så enkelt och bekvämt som möjligt.

Cremen appliceras 10 minuter före den påstådda intima kontakten på de yttre könsorganen: skönhet och penis. Undvik området för penisens öppna huvud.

Läkemedlet gnidas smidigt tills det absorberas helt. Effekten av gelén fortsätter för en dag. För att uppnå det bästa resultatet rekommenderas att du använder behandlingen i 30 dagar, varefter du ska ta en paus.

Tillsammans med grädden rekommenderas det att utföra fysiska övningar för att undvika stillastående processer i lilla bäckenet

Regelbunden användning av läkemedlet för styrka Hammer Torah kommer att bidra till att uppnå ett bestående resultat under lång tid, upp till flera månader.

Tillsammans med grädden rekommenderas det att utföra fysiska övningar för att undvika stillastående processer i lilla bäckenet.

Preparatets struktur

Beskrivningen av läkemedlet indikerar att läkemedlet består av växtingredienser och är säkert.

 • ginseng rot ökar viabiliteten hos könsceller är en utmärkt immunstimulerande medel, ökar blodflödet till könsorganen, ökar libido;
 • Malkanguni har en positiv effekt på blodcirkulationen, vilket leder till en beständig och långvarig erektion.
 • Hornets olja ökar libido, gör orgasmen ljusare;
 • Utdrag från ginkgo biloba stärker kärlen och kapillärerna, vilket framkallar en ökning av styrkan.
 • moss extrakt syrgaserar de cellulära strukturerna, normaliserar blodcirkulationen;
 • Invertebrat litarin är en ingrediens som ökar syntesen av testosteron, som är ansvarig för erektil förmåga;
 • Antarktiskrill ökar excitabiliteten, normaliserar processen för absorption av vitamin, vilket leder till bättre hälsa och ökad styrka.
 • Lever av havets egenskaper bidrar till den naturliga produktionen av könshormoner.

fördelar

Cream Hammer Thor är inte ett hormon, så det kan användas av män i alla åldrar. Till skillnad från andra läkemedel som ger en kortsiktig effekt och är farliga är läkemedlet billigare.

Denna naturliga produkt, med undantag för syntetiska tillsatser och kemiska komponenter har följande fördelar: ett säkert sätt när väghållningen, har inga negativa effekter, kan användas tillsammans med andra medel, komponenter i preparatet är säkra och användbara för den manliga kroppen, inte orsakar allergiska reaktioner, är det lämpligt att använda.
Av de andra fördelarna med läkemedlet kan noteras en minskning av de obehagliga känslor som uppträder vid inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala systemet. Salva kan användas som ett medel för att förhindra impotens.

Var kan man köpa produkten?

Läkemedlet kan inte köpas i alla detaljhandelskedjor. Cream and drops kan köpas på nätbutiker och på Molot Thors officiella hemsida.

Delikata problem som uppstår hos män i olika åldrar kräver specialister och långvarig behandling. Orsakerna kan gömma sig i olika sjukdomar. För att lyckad eliminering av sexuell frustration är det nödvändigt att besöka läkaren som ska utse diagnos och komplex behandling. Kundtillverkningar visar att Thor's Hammer är ett utmärkt extra verktyg för att öka styrkan.

Har du allvarliga problem med POTENTIAL?

Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • trög erektion
 • brist på lust
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Känslan att öka är möjlig! Gå till länken och ta reda på hur experterna rekommenderar att du behandlar.

Sammansättning och tillämpning av Hammer Torah kräm (med priser och recensioner)

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(18 röster, snitt: 2,9 av 5)

Nästan alla psykologer håller med om att regelbundet sexliv är ett av de grundläggande behoven hos någon person. Och vad kunde det vara bättre än utmärkt kvalitetskön, vilket ger mycket nöje till både en man och en kvinna? Men den moderna rytmen i livet kan nervösa överbelastningar leda till en försvagning av styrkan. Rädsla för att inte tillfredsställa en partner gör någonting ännu mer irriterande och inte självförtroende. Men moderna forskare kunde utveckla medel för att stärka och stärka styrkan. En av dessa droger är Thor's Hammer Milk.

KOMPONENTKOMPONENTER

Enligt anvisningarna används Hammer Torah cream för topisk applicering. Därför väljes dess sammansättning på ett sådant sätt att risken för att utveckla en allergisk reaktion minimeras. Gelén innehåller ingen irriterande delikat hud i peniskomponenterna, orsakar inte rodnad och bränning.

För att skapa produkten användes endast växtkomponenter:

 • Oljan av Malkanguni främjar expansion av blodkärl, ökar blodflödet till könsorganen. Denna effekt ger en ökning i styrkan, vilket förbättrar nervändarnas känslighet.
 • Extrakt av ginsengrot används som ett kraftfullt toning och muskelförstärkande verktyg. Det bidrar till att stärka den stimulerande effekten av grädden.
 • Ginkgo biloba blad extrakt. Denna växt är känd som en underbar antioxidant. Det stimulerar blodcirkulationen av penisens muskelfibrer, stärker kärlens väggar.
 • Smörolja "fungerar" som en utmärkt afrodisiakum. I kombination med Torah Hammer-krämens komponenter ökar den libido, förbättrar den taktila känsligheten under sexuell intimitet.

Sammansättningen av gelén Thor's Hammer väljs så framgångsrikt att den absorberas nästan omedelbart, och bokstavligen om några minuter finns det inget spår av dess användning. Partnern gissar inte ens att du använde någonting för att uppnå en så stark styrka.

Hur det fungerar och när det kommer till hands

Tack vare de naturliga ingredienserna i grädden har det inga biverkningar.

Om tidigare män tänkte på problemet med erektion närmare 50 år, kan det idag påverka representanterna för den manliga och yngre åldern. Läkarna säger att huvudorsaken till sexuell impotens är psykologiska problem och ett tillstånd av konstant stress. Andra platsen är upptagen av inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet. Cream Hammer Thor hjälper till att förbättra styrkan i det första fallet och i det andra. Och tack vare sin naturliga sammansättning kan den användas samtidigt som man tar mediciner för att behandla prostatit eller andra bäckensjukdomar.

Förstärkning av erektion sker på grund av stimulering av ett blodflöde i muskelfibrer hos en sexuell medlem. Men till skillnad från många analoger har denna gel en ytterligare effekt. Med regelbunden applikation bidrar det till att öka penisens storlek. Samtycka att med tanke på detta handlingsspektrum är det pris som krämet säljs på är ganska acceptabelt.

Använd grädden Thor's hammer är nödvändig för de första symptomen på erektionens erektion. Den naturliga växtbaserade sammansättningen av läkemedlet är inte beroendeframkallande, så denna salva kan användas utan rädsla för en gradvis minskning av effektiviteten. Handlingen av läkemedlet bekräftas inte bara av kundens återkoppling, utan även av rekommendationer från urologer och sexologer. De rekommenderar att du använder Thor's Hammer Cream i sådana fall:

 • Försvagad styrka vid kronisk stress eller vid långvarig depression.
 • Erektil dysfunktion med regelbunden intensiv fysisk ansträngning.
 • Försämringen av styrkan mot bakgrunden av inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet är emellertid värt att notera att i detta fall är läkemedelsbehandlingen ordinerad av läkaren nödvändig.
 • Åldersrelaterad minskning av libido och sexuell funktion.
 • Önskan att förlänga sexuell intimitet.

Enligt instruktionen finns det praktiskt taget ingen kontraindikation för användningen av Hammer Thor. Den kan användas av nästan alla män, oavsett ålder. Den enda begränsningen är den ökade känsligheten för de komponenter som utgör produkten.

Läkemedlet ska användas med minskad styrka och libido.

Hur man använder Thor's Hammer Cream, beskriver instruktionerna i detalj. Applicera det behöver 10-15 minuter före samlag. Gnugga salvan med lätta rörelser på pubicområdet och penis, med undantag för huvudet tills det är helt absorberat.

Bokstavligen omedelbart kommer du att känna effekten av att använda Hammer Torah cream. Det finns en skynda av blod och värme i underlivet. Tack vare det här verktyget kan du överraska din partner med långt och oförglömligt sex, eftersom läkemedlet varar upp till tre timmar.

Ta reda på hur mycket läkemedelskostnaden, läs instruktionerna och recensionerna endast kan hittas i nätbutiker. I apoteket kan inte krämen från Thor's Hammer köpas. Priset för detta verktyg är i princip detsamma överallt och är 990 rubel. Priset kan öka något beroende på region och leveranssätt.

Om du tror på köparens rekommendationer på forumet är Hammer Torah-kräm effektivare än de välkända drogerna för att öka manlig styrka, samma Viagra. Dess fördelar är användarvänlighet, säkerhet och frånvaron av biverkningar.

Granskning av Thors Hammersalva med kundrecensioner och priser på apotek

I många år har urologer försökt hitta en lösning på problemet med ökad manlig styrka. Det var nödvändigt att finna inte bara ett effektivt men helt säkert läkemedel som framgångsrikt skulle eliminera problem med sexuell attraktion hos män. Och ett sådant botemedel är - en gel för att stärka styrkan hos Thor's Hammer!

I många år söker läkare en lösning på problemet med ökad manlig styrka

Enligt kliniska observationer av patienterna har användningen av grädden en fördelaktig effekt på manlig styrka. Thor's Hammer Cream är erkänd som ett av de bästa sätten att förbättra manlig styrka.

Unik sammansättning och handling

Läkemedlets egenart består av kombinationen av komponenter, vilket stimulerar den naturliga produktionen av testosteron och förar sin nivå i blodet till det optimala tillståndet. Längden av läkemedlet kan förbättra sexuell lust, göra erektionen stark, förlänger samlaget och förhöjer känslorna under orgasm.

Grädden Hammer av Thor inkluderar följande komponenter: litotriny (extrakt från ryggradslösa djur), mossa extrakt, marulk lever, extraktion från antarktisk krill. Till skillnad från många läkemedel som annonseras i nätverket för styrka, gör Hammer Thor Ointment inte bara en erektion längre utan förstärker och förstärker penisen. Beskrivningen av gelén är helt korrekt. Läkarna rekommenderar att du använder Molot Thor-läkemedlet i följande fall:

 • Med svag sexuell aktivitet.
 • Med snabb utlösning.
 • Med en instabil erektion.
 • När ett fullständigt samlag blir problematiskt.
 • Med minskad styrka eller frånvaro.
 • Med olika infektioner i det urogenitala området.
 • Med fysisk, mental eller sport stress.

Salvan sammansättning är helt säker för någon, produkten innehåller inte skadliga kemikalier, till skillnad från de flesta apoteksprodukter. Det är också bevisat att förutom den positiva effekten på styrkan hjälper gelén vid den komplexa behandlingen av inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet hos män. Men i detta fall är det nödvändigt att konsultera en specialist och inte självmedicinera.

Hemligheter av korrekta konsekvenser

En detaljerad bruksanvisning medföljer förberedelsen. Du kan bara använda salvan externt, applicera den med lätta massagebevegelser på hela penis, förutom huvudet. Gelen bör inte appliceras på glanspenisen för att undvika irritation av slemhinnan.

Alla externa läkemedel som förbättrar styrkan, kan inte användas inuti och brukar använda 10 minuter före intimitet.

För att maximera effekten rekommenderas att Torrs Hammer-kräm appliceras inte bara på penis själv, men också till hela skönhetsområdet. Du kan använda den i en månad för 1 gång om dagen eller 10 minuter före intimitet. Gelén har följande fördelar i bruk:

 1. Lämplig form av frisättning (gelén fördelas mer sparsamt över huden än exempelvis sprayen).
 2. Effektens varaktighet.
 3. Kan kombineras med alkohol.
 4. Positiva resultat i 95% av männen.
 5. Garanterad 100% naturlig och säker komposition.
 6. Kompatibel med andra läkemedel.

Före den första användningen av grädden är det lämpligt att göra ett litet allergotest. För att göra detta, använd en liten mängd medel till hudområdet och observera reaktionen. Om det inte finns några klåda, rodnad eller irritation på huden inom några timmar efter att du använt läkemedlet, kan du säkert använda Hammer Thor-kräm.

Hur kan jag inte få en fejk?

Får inte salven Thor's Hammer från händerna, på tvivelaktiga webbplatser eller från pseudo-distributörer - det är mycket riskabelt. Varhelst priset på en kräm är lägre än på en officiell hemsida kan du köpa en produkt av låg kvalitet som i bästa fall inte fungerar, och i värsta fall - kommer att skada hälsan. Negativa recensioner om krämer kommer oftast från konsumenter som har en ledsen upplevelse att köpa en falsk. På apotek säljs inte produkten.

Acquire Thor's Hammer rekommenderas inte bara av män som lämnar recensioner på webbplatser, men också av läkare som i sin praktik är övertygade om den positiva effekten av grädden på manlig styrka. Priset på fonderna är i genomsnitt 2000 rubel, och med ofta erbjudna aktier minskar det betydligt - till 990 rubel. På den officiella webbplatsen kan du läsa riktiga omdömen från män som använde grädden.

Innan du använder något läkemedel, var noga med att konsultera en läkare för kontraindikationer.

Det bör förstås att botemedlet är baserat på naturliga ingredienser, så det påverkar den manliga kroppen gradvis. Vid första etappen är det nödvändigt att använda gelén i minst fyra veckor och först då för att bedöma dess effektivitet. Positiv effekt av gelen Thor hammare upplevdes av många representanter för det starkare könet, missa inte det och du har en chans att öka manlig styrka och självförtroende!

Översikt av Hammer Torah-kräm för att öka styrkan

Nyligen klagar män i allt högre grad på en dålig kraft, bristen på full erektion. För att rätta till denna situation bland moderna droger är Molot Thor-krämen mycket populär. Tillverkaren hävdar att denna grädde hjälper män att bli av med många problem. När allt kommer omkring, orsakerna till utvecklingen av erektil dysfunktion är många: cirkulationsproblem, hjärtsjukdomar, stress, ohälsosam livsstil, dålig kost, dålig miljösituationen i regionen är bosatt. Och det betyder att ingen är immun från impotens. Samtidigt spelar ingen roll för mänens ålder.

När används Thor's Hammer Cream?

Thor's Hammer Cream är utformad för att eliminera styrka. En rik användbar komposition av kräm gör det möjligt för en man att känna mer styrka än tidigare använda den. Thors hammare låter ungdomar få självförtroende, bli av med komplexa. Därför blir ett fullständigt samlag möjligt, och dess fullbordande lovar att vara ljust.

Thorax Hammer Cream är för extern användning. Användningen rekommenderas i sådana fall:

 • Snabb prematur utlösning;
 • Låg sexuell aktivitet;
 • Instabil erektion;
 • Problem vid uppdrag av ett fullständigt samlag
 • Potency Disorder;
 • Infektioner av genitourinary system;
 • Frånvaro av erektion på grund av fysisk eller psykisk överbelastning.

Dessa faktorer påverkar väsentligt ungdomarnas intima liv. Ett positivt resultat uppnås på grund av vissa åtgärder. Så, krämen av Thor's Hammer främjar accelerationen av blodflödet i penis, utvidgningen av artärerna. Detta gör att cavernösa och cavernösa kroppar snabbt kan fylla på blod, på grund av vilket en full erektion uppnås.

Dessutom, när den absorberas, stärker krämen väsentligen kärlens väggar. Med denna åtgärd kan du justera fartygens arbete. I framtiden kommer problem med styrka hos män inte att uppstå. Dessutom börjar grädden nästan omedelbart stimulera nervändarna. Dessutom hävdar tillverkaren av grädden att läkemedlets sammansättning ökar de metaboliska processerna i kroppen av ett starkare kön. Denna effekt stimulerar syntesen av det manliga könshormonet testosteron.

Preparatets struktur

Den positiva effekten av grädden uppnås genom en framgångsrik kombination av växtkomponenter. Så innehåller Torah Hammer smöret av hammaren. Denna komponent ökar manpoten. Oljan förbättrar en människas känsla under samlag, vilket gör orgasmen mer levande. En av huvudbeståndsdelarna är också extraktet av ginkgo biloba. Extraktet från växten gör det möjligt att normalisera blodcirkulationen i penisområdet. Denna effekt främjar den snabba maximala fyllningen av penisens cavernösa kroppar med blod. Så är stärkningen stärkt och förlängd.

Det är inte en hemlighet att ginsengroten spelar en viktig roll för människans makt. Anläggningen är verkligen maskulin. Ginseng extrakt är också en del av Hammer Torah kräm. I detta fall har ginseng en tonisk effekt, en kumulativ effekt. Så är resultatet av kräm fixerat och förblir ganska lång tid.

Bland krämens komponenter är det viktigt att notera följande:

 • Malkanguni olja. Ett ämne som ökar blodflödet till pennan, skapar en naturlig naturlig, full erektion.
 • Utdrag av mossa. Komponenten normaliserar blodmikrocirkulationen, mättar blod och blodkärl med syre.
 • Extrakt av littoroner. Främjar aktiv syntes av manlig könshormon testosteron, som är ansvarig för full erektion och en hälsosam kraft.
 • Lever av havet streck. Komponenten ökar nivån på libido, ökar också produktionen av testosteron.
 • Utdrag av krill Antarktis. Ökar spänningen i människornas kropp. Samtidigt förstärks assimilering av vitaminer med celler, vilket är mycket viktigt för impulser. Allt detta förbättrar nivån på styrka, ger den unga förtroendet.

Glöm inte att Hammer Torahkrämet är avsett endast för extern användning. Applicera läkemedlet ett tunt lager på hela ytan av penis, pubic-området. Men du kan inte sätta Thor's Hammer på huvudet av penis. I annat fall kommer det inte vara mycket trevliga känslor av klåda, brännande, bakning, smärta. Gnugga grädden är lätt massage rörelser. Sådana manipuleringar måste göras 10 minuter före den påstådda sexuella kontakten. Under denna tid kan grädden absorberas fullständigt, och dess komponenter börjar sin aktiva effekt. Många läkare, urologer och androloger hävdar att en sådan kräm kommer att hjälpa män att bli av med många problem av en intim natur utan att använda mediciner.

Fördelar och nackdelar med Hammer Torah cream

När man talar om läkemedlets fördelar är det värt att notera att den unga människornas allmänna välbefinnande förbättras. Detta ger styrka och förtroende. När denna kräm används används också sekretoriska funktionen. I detta fall ökar mängden och kvaliteten på spermierna. Vissa specialister noterar eliminering av det inflammatoriska förfarandet i genitourinary systemet. Infektionssjukdomar och inflammation ger trots allt obehag, vilket gör det omöjligt att slutföra samlag.

Cream Hammer Torah förhindrar utveckling av impotens i alla åldrar. Glöm inte den bekväma formen. Cremen är mycket lätt att applicera, och en positiv effekt uppnås inom 10 minuter efter appliceringen. Cremen har en kumulativ effekt. Därför kvarstår det önskade resultatet under en lång tid. Det bör noteras att sammansättningen av Thor's Hammer är helt säker, den kan kombineras med andra mediciner.

När vi talar om bristerna kan vi notera den individuella intoleransen hos de enskilda komponenterna i grädden. Följaktligen uppstår följande allergiska reaktioner hos män:

 • nässelfeber;
 • hudutslag;
 • klåda;
 • Burning sensation;
 • Inflammation i slemhinnan;
 • Rodnad.

I allmänhet är grädden väldigt populär. Och dess effektivitet bevisas i praktiken av många män. Det är viktigt att komma ihåg att hammarkrämmen refererar till en kosmetisk produkt som hjälper till att förbättra de trevliga känslorna av intimitet. Det används i avsaknad av allvarliga organiska sjukdomar, vilket orsakade erektil dysfunktion. Ibland är Thor's Hammer ordinerad för att förebygga kraftsjukdomar. För att på något sätt diversifiera det intima livet kommer Torah Hammer att passa som ingenting annat.

Användning av Thor's Hammer Ointment med kundrecensioner och priser på apotek

Hur man förblir en otrevlig sexuell partner, oavsett ålder, stress och överarbete? Bland de många föreslagna verktygen är en speciell plats upptagen av Thors Hammer Milk. När allt kommer omkring kommer inte tillämpningen att påverka ditt tryck eller hjärtaktivitet.

Indikationer för användning

Det är lämpligt att börja använda gelén i följande fall:

 • Minskad sexuell lust och sexuell dysfunktion på grund av åldersrelaterade förändringar.
 • Utrotning av libido som ett resultat av stress, fysisk och psykisk överansträngning.
 • Minska mängden ejakulat och försämring av kvaliteten på semen genom att minska antalet spermatozoer och deras aktivitet.
 • Brist på erektion, svag styrka.
 • Inflammatoriska sjukdomar i genitourinvägarna.

Indikationer är också utrotning av intresse för kön, för tidig eller svår utlösning.

Preparatets struktur

Cream Hammer Thor har en unik, helt naturlig sammansättning av välkända eller sällsynta komponenter. Beskrivningen säger att några av dem är representerade av extrakt från växter och marina djur i Skandinavien, som bestämde sitt namn. Även om den uppnådda effekten är väldigt lik i resultat till instrumentet av den skandinaviska pantheonens berömda gudom. Fondens struktur omfattar:

 • Hemligheten av littorians. Ryggradslösa djur som bor i norra kustvattnen isolerar ett ämne som främjar produktionen av testosteron, det manliga hormonet. Det bestämmer ett hälsosamt och fullt sexliv.
 • Malkanguni olja. Orsakar blodflödet till penis, hjälper till att stärka erektionen.
 • Extrakt från familjen Cladonia rangiferina från den norra mosen. Växten ligger endast vid norra fjordarnas strand. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Ger ökad syreupptagning i hela cirkulationssystemet.
 • Smörolja. Ökar tiden för samlag, ökar känslan när man har sex.
 • Extrahera från lever av djuphavs nordfisk av havslinjen. Källa till zink. Främjar den naturliga syntesen av testosteron i kroppen.
 • Komponenter av arktisk krill. Främja produktionen av manliga hormoner. Komplexet av vitaminerna B, E, A stärker nervsystemet och främjar passagen av nervimpulser på mobilnivån.

Grädden har en naturlig sammansättning

Ingår i kompositionen av ginseng och ginkgo stärka immuniteten, öka vitaliteten och aktivera metaboliska processer i kroppen.

Fördelar, kontraindikationer

Den viktigaste positiva punkten i att använda Hammer Thor-kräm är att den måste appliceras lokalt, lokalt. Läkemedlet påverkar inte hjärtat, njure eller lever, ökar inte blodtrycket, till skillnad från andra liknande droger. Läkemedlet är också tillgängligt i form av tabletter, det finns också Thor's Hammer Spray. Åtgärden kommer mycket snabbt och varar i flera timmar.

Cremen är väldigt bekväm att transportera och använda. Dess naturliga komponenter har praktiskt taget inga kontraindikationer. En allergisk reaktion är möjlig med individuell intolerans mot salvets komponenter. Det är lämpligt att genomföra ett dermatologiskt test innan de appliceras på könsorganen.

Hur man ansöker

Gel Hammer Thor är endast avsedd för extern användning. Läs noggrant instruktionerna för Thor's Hammer Cream före användning. Efter att ha utfört hudprov för eventuell intolerans av komponenterna, gnid den med rena rörelser direkt i hanelementet och pubicområdet tills läkemedlet absorberas fullständigt. Självklart måste de tvättas noggrant innan förhand. Applicera inte salva på glanspenisen för att undvika irritation.

För en enda användning ska krämen börja gnida i 10 minuter före samlag. Behandlingsförloppet för att erhålla långsiktig effekt och bli av med manliga problem beräknas i 1 månad. I detta fall appliceras grädden ungefär samma dag dagligen. Om det behövs, för att konsolidera effekten, kan du applicera den en gång i veckan efter en månad efter avslutad behandling. Instruktioner för användning ingår.

Köp grädde i onlinebutiken

Var att köpa

Cremen är mycket populär bland män, men det är fortfarande omöjligt att köpa det på apotek. Därför är priset på Hammer Torahkräm i apotek inte etablerat. Du kan köpa den i speciella butiker eller på webbplatser. Priset fluktuerar något inom 2000 rubel. beroende på metod och leveranskostnad. Ofta finns det erbjudanden och olika rabatter, priset sjunker till 50%, i vissa fall är priset upp till 900 rubel. för ett rör.

Enkel applicering av salven Thor's Hammer gjorde botemedlet extremt populärt bland männen. Effekten av att använda, naturligtvis, kommer att glädja dig och ta med ljusa oförglömliga känslor i ditt sexliv.

Konstantin, 37 år gammal:

Jag vet inte varför, men sedan min barndom tycker jag inte om att ta piller eller kapslar. När problem med styrka började uppstod frågan kraftigt. Jag hittade Hammer av Thor i form av en kräm och använde det med glädje. Nu kämpar vi igen.

Vitaly G., 46 år gammal:

Jag är en fläkt av olika kosttillskott under lång tid, för jag stötte på problem i sexuellt liv ganska tidigt. Jag var väldigt upprörd när jag märkte en ökning av blodtrycket efter att ha använt dem. Sparade köp av denna salva.

Natalia S. 39 år gammal:

Mycket bekväm sak. Trots make vägrade ta pengar till erektion, även om problemen var redan uppenbara. Så jag gnidade denna grädde själv, vilken effekt vi gillade så mycket att nu tillämpar vi det hela tiden. Min man gillar inte mina "magiska pennor".

Hammer Torah Cream

innehåll [Göm]

Hammer Thinner Cream är ett allmänt annonserat verktyg som är utformat för att öka styrkan och förlänga samlaget. Tillverkaren positionerar denna produkt - som ett multifunktionellt verktyg för män, som hjälper till att bli av med olika problem. Vad är denna produkt och hur påverkar den "manliga problem"?

funktioner

Tors Hammermjölk är ett sådant sätt, som lovar att uppfylla alla människans välskötta drömmar på kort tid och att eliminera sina komplex i sängen.

Tillverkaren beskriver handlingen av Hammer of Thor-kräm med sådana egenskaper och egenskaper:

 • Aktiverar metaboliska processer och förbättrar produktionen av kroppen hos testosteronet hos manliga hormoner.
 • Ökar sexuell lust, stärker erektion och stärker orgasmen;
 • Förbättrar välbefinnandet och bidrar till att öka männs sexualitet
 • Ökar sekretionsfunktionen, förbättrar kvaliteten och ökar mängden halvvätska;
 • Hjälper till att eliminera inflammatoriska processer och obehagliga känslor som härrör från infektiösa och inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet;
 • Ökar styrkan och hjälper till att förhindra utseende av impotens
 • Det är bekvämt i applikation och appliceras 10 minuter före intimitet;
 • Ger en kumulativ effekt, stärker och bevarar effekten under lång tid;
 • Innehåller säkra ingredienser och är kompatibel med andra läkemedel.
 • Har utmärkta indikatorer på laboratorieforskning.

Drops Thor's Hammer

struktur


Tillverkaren använder sådana komponenter i receptet på Hammer Torah-kräm:

 1. Smörolja - en komponent som ökar människans styrka. Det förstärker samtalets känslor under samlag och förlänger orgasmen.
 2. Ginkgo biloba extrakt är ett extrakt från en växt som aktiverar blodcirkulationen. Det hjälper till att öka påfyllningen av kärl och kapillärer i penis, vilket stärker erektionen.
 3. Extrakt från roten av ginseng har en tonisk effekt och hjälper till att fixa resultatet som skapats av grädden under lång tid.
 4. Malcanguni-olja är en speciell substans som gör att man kan öka blodflödet till en människas könsområde, skapa och öka en naturlig erektion.
 5. Extraktet av nordmossa är en komponent som normaliserar blodmikrocirkulationen i penis och hjälper till att mätta kärlen med syre.
 6. Utdrag av ryggradslösa djur är en komponent som aktiverar produktionen av hormonet av testosteron, vilket är ansvarigt för styrkan.
 7. Utdrag av Antarktiskrill - en komponent som är ansvarig för produktionen av excitatoriska hormoner i en mans kropp. Det bidrar till att förbättra assimilering av vitaminer med celler som är nödvändiga för att utföra impulser i nervsystemet. Dessa processer förbättrar styrkan och ger det individuella könsförtroendet under intimitet.
 1. Lever av havet dash är en komponent som ökar den naturliga produktionen av hormon testosteron och förbättrar libido.

Finns det någon fördel?

Thor's Hammer Cream är ett botemedel mot alla människors sjukdomar, så beskriver hans producent det. Han förbättrar styrkan och ökar människornas hälsa. Löften på officiella webbplatser är verkligen frestande, så många män väljer fortfarande att prova denna mirakelbota.

Fungerar grädden faktiskt? I effektiviteten av detta verktyg får du att tänka på många faktorer:

 • Först och främst är detta en "speciell komposition", som inte dokumenteras. Kremets mirakulösa komponenter har ett mycket oigenkännligt och exotiskt namn, som sällan används i kosmetiska produkter.
 • Reklamplatser och positiva recensioner är också rikliga, vilket i sig gör att man tänker på den positiva effekten.
 • Frestande aktier som lovar en rabatt på femtio procent av huvudmannen.
 • Anledningen till minskad styrka, liksom dess behandling, är ett ganska känsligt problem, med vilket många specialister runt om i världen kämpar. Krämen är inte ett paradis för detta tillstånd.

slutsats

Cream Thor's Hammer är en kosmetisk produkt som presenteras av tillverkaren som ett sätt att öka styrka och manlig libido. Cremen innehåller "speciella" ingredienser, som enligt tillverkarens löften har en nästan ögonblicklig effekt och stärker människans hälsa.

Instruktioner för användning

Om du bestämmer dig för att använda Thor's Hammer Cream, se till att läsa bruksanvisningen:

 1. Produkten är endast avsedd för extern användning.
 2. För att bättre påverka problemet rekommenderar tillverkaren att applicera grädden inte bara på penis, utan även på pubicområdet.
 3. Applicera inte massa på glanspenisen.
 4. Produkten måste gnidas försiktigt tills den är helt absorberad.
 5. Tillämpningstid - 10 minuter före samlag.
 6. Var noga med att göra ett hudtest före den första applikationen för att förhindra att allergisk reaktion och irritation uppträder på den känsliga huden.

Sammansättning och funktioner för användningen av Hammer of Thor Cream med priser och recensioner

Problem med erektion är ett starkt slag mot självkänsla och självkänsla hos män. Det är nödvändigt att lösa dem snabbt och omärkligt. En av lösningarna är "Thor's Hammer", som finns i form av en kräm. På grund av den aktiva funktionen av komponenterna, löser krämen snabbt många problem i samband med den intima sidan av livet. Detaljerad beskrivning av verktyget och feedback - läs allt detta i vår artikel.

Och vad är inuti?

Innan du börjar granska effekterna av läkemedlet, måste du överväga dess sammansättning och aktiva substanser. De viktigaste aktiva beståndsdelarna i beredningen är naturliga komponenter. På grund av detta minskas risken för allergi och biverkningar "till ingenting". "Hammer Thor" (salva, kräm) har en effekt på grund av sådana ämnen som:

 1. Extrakt av ginsengrot.
 2. Smörolja.
 3. Ginkgo biloba extrakt.
 4. Malkanguni olja.

Gelens gynnsamma effekt (salva) uppnås genom ingrediensens kombinerade verkan, som var och en har sin egen speciella verkan. Vi kommer att analysera de verkande ämnena separat för att förstå vilka av dem som påverkar erektionen, och som löser problemet med styrka.

Extrakt av ginsengrot främjar acceleration och allmän förbättring av blodflödet i penisens klyfösa kropp. Tack vare en större blodinflöde blir styrkan bättre och erektionen förbättras ytterligare.

Smörolja stärker känslor under sex och ökar orgasmens intensitet. På grund av detta uppnås maximalt nöje från samlag.

Extraktet av ginkgo biloba, som ingår i läkemedlet "Hammer of the Thor", ökar syrehalten i blodet och stärker artärernas väggar. Som ett resultat verkar gelén mycket längre än liknande droger - stabilt blodflöde hålls under lång tid, vilket ger en lång erektion och minskar funktionsfel.

Slutligen är oljan av malkanguni en naturlig stimulans av erektion - det orsakar ett rikligt blodflöde till penis, vilket säkerställer det konstanta underhållet av manlig kraft under samlag. Tack vare detta ämne blir erektion stabil, och minskningen i styrkan kommer att vara en sak från det förflutna.

Metod för användning

För att få en positiv effekt på grädden måste du följa anvisningarna.

Trots de ganska enkla komponenter som gör Hammer Thor-krämet effektivt, för korrekt applicering av grädden är det nödvändigt att strikt följa instruktionerna i instruktionen. Ibland kan du läsa uppflatterande återkoppling från konsumenter som beskriver den totala frånvaron av effekten av att använda Thor's Hammer, mer detaljerat visade det sig att män helt enkelt ignorerade vad instruktionen krävde.

För att kräm ska kunna agera och lösa problem med styrka och svag erektion bör den tillämpas enligt följande:

 1. Strängt externt.
 2. Den ska tillämpas ungefär 10 minuter före sexuell handling på penis och pubic-området.
 3. Det är viktigt att säkerställa att preparatet är jämnt fördelat över hela ytan med ett tunt skikt. Under inga omständigheter ska det appliceras på penisens huvud.

Efter applicering av grädden, smuts försiktigt och långsamt över hela ytan. Delikata rörelser är ett nödvändigt pris för korrekt absorption och assimilering. Det är bäst att göra detta med mjuka cirkulära rörelser, mer som en massage. Då måste du vänta på att den ska absorberas helt och du kan gå direkt till den sexuella handlingen.

Vad är effekten av effekten?

Tack vare de aktiva substanserna som ingår i läkemedlet, sker effekten omedelbart från flera sidor. Så, de viktigaste handlingsområdena:

 1. Acceleration av blodcirkulationen i artärerna och penisens cavernösa kropp.
 2. Förstärkning av artärernas väggar.
 3. Stimulering av nervändar.

Överstiga inte tillåtna tillåtna tillämpningsfrekvenser.

Det kan tyckas att om du använder komponenterna separat från varandra, kan du uppnå samma effekt. Detta är inte sant, för det första är förhållandet mellan ämnen extremt viktigt, och för det andra är doseringen av aktiva komponenter inte mindre viktigt, eftersom något läkemedel i alltför stora kvantiteter är gift. Vid naturliga extraktar samma sak och felaktig applicering kan leda till oönskade konsekvenser. Dessutom kommer priset på ämnen separat att vara högre än priset på läkemedlet. För att göra det räcker det att jämföra hur mycket varje komponent nu kostar i sig i vilken onlinebutik eller apotek som helst.

När det behövs och vad kostar det?

Liksom alla andra läkemedel ska denna kräm användas med försiktighet. Lyckligtvis är chansen att "Thor's Hammer" kommer att skada en hälsosam kropp, oerhört liten - det kan bara hända om personliga intolerans hos de skådespelande komponenterna är, och en sådan allergi är mycket sällsynt.

 1. För det första är det viktigaste symptomet på det faktum att "Hammer of the Thor" du behöver är en svag erektion och problem relaterade till kvaliteten på styrkan. Det finns många orsaker till detta, de främsta är problem med blodflödet till penis och försvagad libido, och grädden kommer att kunna rätta till dem.
 2. Det andra samtalet att "Thor's Hammer" är den kräme du behöver är en tidig utlösning. De naturliga komponenterna som ingår i gelén, ökar blodflödet, vilket inte tillåter för mycket orgasm, men samtidigt fyller den med färger och nöje.

Hur mycket kostar Thor's Hammer? Under perioden av åtgärder och försäljning på den officiella hemsidan kan det köpas för 900 rubel. Och den maximala kostnaden för medel för styrka är 2000 rubel. Du kan köpa Torah Hammer både på den officiella hemsidan och i olika nätbutiker. Huvudvillkoren är att köpa originalprodukter, då kommer effekten att vara beständig och förväntad!

Det bör förstås att för att ämnet ska kunna få full styrka och fullständigt eliminera problem med styrka krävs tid. Standard kursen är 4 veckor, men den här gången är ett mycket lågt pris för att känna sig full av styrka i sängen. Och då kommer du att gå med på anhängarna av de medel som ger honom positiv feedback.

Är Thor's Hammer Cream effektiv för att öka styrkan?

Inga kommentarer än. Var den första! 472 Översikter

Cream Hammer Thor - ett verktyg som ökar potensen och hjälper till att förlänga samlag. Minskad styrka är ett ganska ömtåligt ämne för många män. Hur effektivt är läkemedlet, och vad är dess effekt?

struktur

Produktens effektivitet bestäms av den noggrant utvalda sammansättningen av naturliga ingredienser. Krämernas sammansättning innehåller följande naturliga ingredienser:

 1. Ginkgo biloba extrakt. Detta är ett växtextrakt som medverkar till att förbättra blodcirkulationen. Åtgärden är mer fullständig fyllning av blodkärl, vilket ökar funktionen av erektion.
 2. Malkanguni olja. Det gör det möjligt att stärka erektilfunktionen genom tillförsel av blod till reproduktionsorganet.
 3. Smörolja. Dess huvudsakliga kvalitet är ökningen i känslighet under friktionen, såväl som dess förlängning.
 4. Extrakt av ginseng. Extraktet tonar upp, fixar läkemedlets effekt.
 5. Utdrag av ryggradslösa littoriner. Hjälper till att aktivera produktionen av testosteron.
 6. Utdrag av nordmossa. Främjar fyllningen av blod med syre och förbättrar dess mikrocirkulation.
 7. Utdrag av Antarktis krill. Hjälper kroppen att utveckla ett excitatoriskt hormon. Det förbättrar cellernas assimilering av vitaminer, vilka är ansvariga för att genomföra impulser längs nervändarna.

Dessutom innehåller kompositionen av läkemedlet ett extrakt av levern av havslinjen, vilket ökar libido och ökar erektionen.

Effekten av läkemedlet

Cream Hammer Thor används inte bara som en behandling mot impotens, men också dess förebyggande från en ung ålder. Salvan har många positiva effekter:

 1. Eliminerar inflammation.
 2. Ökar libido.
 3. Ökar erektion.
 4. Förlänger den sexuella handlingen.
 5. Ökar kvaliteten på semen.

Dessutom har grädden bra forskningsresultat som har utförts i laboratorier och kan även ge en kumulativ effekt med en efterföljande förlängningseffekt.

Indikationer för användning

Cremen är utformad för att bekämpa manlig sexuell dysfunktion, som orsakas av följande symtom:

 1. Störningsförmåga.
 2. För tidig utlösning.
 3. Fysisk eller psykisk överansträngning.
 4. Minskad aktivitet under samlag.
 5. Instabil erektion.
 6. Infektioner av genitourinary system.

Alla dessa faktorer minskar kvaliteten på sexuellt liv avsevärt. Du bör noggrant övervaka signalerna i din kropp och vidta åtgärder i tid för att eliminera symtom.

ansökan

Instruktioner för användning är mycket enkla. Gelén är endast avsedd för extern användning. Medlet bör appliceras med ett ganska tunt skikt på ytan av reproduktionsorganet och scrotalområdet, gnugga det med snygga massrörelser.

Applicera grädden ska vara strängt 10 till 15 minuter före sexuell handling. Denna gång tillåter läkemedlets komponenter att helt absorbera och börja deras verkan.

Viktigt! Applicera inte direkt på glanspenisen. Det är fyllt av obekväma känslor, inklusive brännande och klåda.

Eventuell biverkning

För all effektivitet av läkemedlet rekommenderas att ta hänsyn till eventuella sidreaktioner från användningen:

 • rodnad;
 • klåda;
 • hudutslag;
 • inflammation i slemhinnan;
 • urtikaria.

Om du upplever allergiska reaktioner när du använder grädden ska du sluta använda medicinen och kontakta en specialist.

Recensioner om drogen

Det är bättre att studera grädden, och lära sig om dess effektivitet kan vara, efter att ha läst recensioner från Thunder Hammer.

Vasily, 43 år gammal.

Vid en ålder av 40 år hade min sexuell aktivitet minskat kraftigt. Jag bestämde mig för att prova Thor Hammer. Erektil dysfunktion kunde inte botas, men med sex är allting mycket bättre. Priset på kräm är normalt, cirka 1000 rubel.

Jag har inga problem med styrka och har aldrig. Men vid 30 års ålder bestämde jag mig för att hedge och, som förebyggande åtgärd, letade jag efter Molot Thor på apotek. Resultatet är nöjt. Sex blev något ljusare, och mitt samlag håller nu mycket längre.

Det fanns problem med samlagets varaktighet. Knappt tog det till 7 - 8 minuter. I beskrivningen av grädden skrevs det att det skulle hjälpa till att fixa det. Nu lägger jag mina poster, min fru är lycklig. Priset har glatt överraskad, kräm kostar inom 1000 rubel.

Under åren minskade också mycket sexuell aktivitet, erektion. Jag var tvungen att köpa en kräm för att förbättra styrkan. Från Hammeren väntade Torah mycket mer. Jag trodde att sexlivet helt skulle återgå till sin kurs. Det finns dock ett plus - det finns en förbättring av erektionen.

Vladimir, 31 år gammal.

Thor hammare köptes av min fru. Har bestämt sig för att diversifiera vårt sexliv. Även om styrkan klagar jag inte. Cream glad. Sexuellt samlag håller nu några minuter längre. Ja, och äktenskapet har stärkts betydligt.

Medel Thor's Hammer är känd för många och är populär bland många män, men glöm inte att detta inte är ett läkemedel. Det här är en kosmetisk gel som ökar känslan av samlag och används för att förhindra manliga problem. Men, tyvärr, han kan inte bota seriös erektil dysfunktion. Thors hammare är perfekt när det finns ett behov av en mängd sexuella liv.